Vujadin Boškov u Kući slavnih

Proslavljeni srpski stručnjak Vujadin Boškov uvršten je u Kuću slavnih Kalča, po odluci vodećih ljudi italijanskih medija.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Bocko, jos je i Barselona pogurana jer onaj slobodnjak iz kojeg je Kuman dao gol za pobedu nije pravedno dosudjen jer nije postojao prekrsaj. Mali Hijavata, ne zaboravi ni Miljana Miljanica, Ljubisu Brocica, Radomira Antica, Boru Milutinovica, Zlatka Cajkovskog, Branka Zebeca...
  (Revolt aka Pirotehnicar, 27. februar 2022 13:50)

  # Link komentara

 2. Uz Branka Stankovića, Tomislava Ivića i Ljupka Petrovića najveći jugoslovenski trener.
  Kamo lepe sreće da je on, umesto demagoga i neznalice Osima, bio selektor na SP 1990, bili bismo prvaci sveta uz Pančeva, Deju, Piksija, Bobana, Prosinečkog, Jarnija... On bi to umeo da složi a ne da forsira Sušiće, Brnoviće, Baljiće i Vujoviće.
  Uvek su nam fudbal vodili udbaši vezare, a imali smo velikih igrača mnogo više od nekih većih zemalja.
  Šteta.
  (Mali Hijavata, 27. februar 2022 13:13)

  # Link komentara

 3. Naš najveći trener. Legenda Španskog i Italijanskog fudbala. Sa Realom i Sampdorijom finalista KEŠ-a. Oba puta izgubio 1:0. Prvi put od Liverpula ( Del Boske promašio veliku šansu ) drugi put od Barse u produžetku. Tvorac velike Sampdorija ( Paljuka, Vjerhovod, Katanec, Lombardi, Vijali, Manćini ) . Kad je Kalčo bio ubedljivo najjači u svetu, titula, dva kupa, kup pobednika kupova i finale KEŠ-a! Legenda zauvek ( a bio je i sjajan fudbaler, igrao dvaput zvanično za UEFA ).
  (Bocko, 27. februar 2022 12:02)

  # Link komentara

 4. Pocivajte u miru, secanje na detinjstvo i gledanje Zvezde sa bratom i nezaobilazni mantil.
  (anica velickovic, 27. februar 2022 11:25)

  # Link komentara