Nedelja, 20.02.2022.

08:15

Tauns pobedio Janga – prvi put u istoriji centar najbolji trojkaš VIDEO

Karl Entoni Tauns, centar Minesota Timbervulvsa, pobedio je na takmičenju u brzom šutiranju trojki na ovogodišnjem Ol-Staru.

Izvor: SN

Tauns pobedio Janga – prvi put u istoriji centar najbolji trojkaš VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

36 Komentari

Sortiraj po:

vince carter

pre 2 godine

@nnn Vidis pojmasu tvoj komentar nema nikakve logike,centar ubaci 40+ poena bez sutiranja trojki a ti kazes da bi trojkom dao vise poena🤣 Tebi je verovatno Dzulius Randle bolji suter i bolje tehnicki potkovan nego Pau Gasol koji je ovom takozvanom Dpoy Goberu ubacio 40 poena u finalu eura bez ijedne trojke naravno,pomenuti Laimber,Parkins,Horry koji su nekada gadjali trojke,nisu bili top 15 na svojoj poziciji,to je ono sto tvoj mozak ne moze da registruje,kada je tim gubio trojke su se gadjale i pogadjale logicno,a ne mora centar da bude taj koji ce gadjati trojku ako timu treba,kao sto najprecenjenijem igracu ikada Taunsu trojke nista ne vrede jer je playoff video samo kada je Batler igrao tamo. Juing je recimo pogodio trojku iz ugla sa zvukom sirene protiv Bostona a cak je Rodman pogodio tri uzastopne trojke u dresu Bullsa,imas na youtube!

baron

pre 2 godine

All Star, gde samo sto ne uvedu gutanje maceva, ali ga zato cini MVP-jem na utakmicama, sto je i najvaznije.
(Steva, 20. februar 2022 12:59)

MVP titula sezone jednaka je gutanju maceva. Utesna individualna nagrada koja nema nikakvu tezinu. Kosarka se igra zbog titula, valjda da se nesto osvoji. Jokara za sada zero, tankosava.
Da su 90-e covek ne bi izdrzao cetvrtinu na terenu sa onakvim telom i kondicijom. Jedno je gurati se sa Bjelicom pod kosem, ili Zubcom, Nurkicem koji je opersian od kosarke, a drugo kada te ispod obruca saceka Ming, Shaq, B.Wallace, Admiral, Juing. Ma Ostertag je dovoljan za pocetak. Mene niko ne moze da ubedi da jedan kosarkas koga Skola od 40god rasturi u reketu moze da bude najbolji u kosarci.
Konkurencija je smehotresna i nema PF,C da vrede u NBA, i u takvoj ligi opet Jokic ne moze da dominira u playoffu i ima uticaj kao nekada Shaq, Olajuwon u daleko jacoj konkurenciji. Tako da ne treba sada Jokica stalno nesto braniti kada se pomenu fizikalije, jer koliko god on koristio kosarkaski iq, njegova igra se ipak vise svodi na fiziku i uguravanje u kos krila koja ga vecinom cuvaju. To su sve lagani poeni, i ne treba neka inteligencija za njih.

nnn

pre 2 godine

Bill Laimber gadjao trojke 7-8 protiv Portlanda,Divac u prvom kolu protiv Finixa 1993 sutirao 1-1,2-4,Hakim je 1-1 protiv Orlanda,znaci kad su sutirali mogli su da pogode,ali centri su vise isli na mid range,duge dvojke post igru,kontakt igru itd. Lamarcus Oldridz vazi za jednog od najboljih sutera od visokih igraca u istoriji a trojke ne sutira,tako je sutirao i Karl Malone a opet za njega nece reci da je bio dobar suter jer nece videti sut za 3. Kao samo trojkasi su dobri suteri...evo njih devetorica nisu shvatila sta sam hteo reci na primeru Birda i Westbruka. Gober,Kapela,Ayton,Adams,Bijombo,Dramond,Allen,Adebayo i mnogi drugi nemaju nista naprednije od jednog Marcusa Kembija a njima je Jokic jedini primer ili precenjeni Tauns koji playoff nikada nije igrao do Batlera,zamisli kad ih je Dzimi Batler ponizavao i javno prozivao a cak i pobedjivao sa drugim timom na treninzima. Rik Smits 224cm visoki Pau Gasol je tehnicki bio bolji od svih danasnjih visokih igraca sem Jokica,Brook Lopez gadja trojke ali nema ni 2% tehnike Smitsa ili Juinga...njima je sut za 3 tehnika🤣🤣 ...
(vince carter, 20. februar 2022 12:39)

Dakle moglu su da pogode za 3 kad god su htjeli i da daju po 40 poena po utakmici ali eto nisu. Takvo vrijeme bilo. Tim izgubi, ne bi izgubio da je centar sutorao trojke ali eto on bi radije da izgube nego da poremeti zacrtanu koncepciju. Cak i da ima sut u zadnjoj sekundi on nagazi liniju da bi pogodio za 2 a ne za 3 jer inace bi umro od sramote.

vince carter

pre 2 godine

Bill Laimber gadjao trojke 7-8 protiv Portlanda,Divac u prvom kolu protiv Finixa 1993 sutirao 1-1,2-4,Hakim je 1-1 protiv Orlanda,znaci kad su sutirali mogli su da pogode,ali centri su vise isli na mid range,duge dvojke post igru,kontakt igru itd. Lamarcus Oldridz vazi za jednog od najboljih sutera od visokih igraca u istoriji a trojke ne sutira,tako je sutirao i Karl Malone a opet za njega nece reci da je bio dobar suter jer nece videti sut za 3. Kao samo trojkasi su dobri suteri...evo njih devetorica nisu shvatila sta sam hteo reci na primeru Birda i Westbruka. Gober,Kapela,Ayton,Adams,Bijombo,Dramond,Allen,Adebayo i mnogi drugi nemaju nista naprednije od jednog Marcusa Kembija a njima je Jokic jedini primer ili precenjeni Tauns koji playoff nikada nije igrao do Batlera,zamisli kad ih je Dzimi Batler ponizavao i javno prozivao a cak i pobedjivao sa drugim timom na treninzima. Rik Smits 224cm visoki Pau Gasol je tehnicki bio bolji od svih danasnjih visokih igraca sem Jokica,Brook Lopez gadja trojke ali nema ni 2% tehnike Smitsa ili Juinga...njima je sut za 3 tehnika🤣🤣 Sem Perkins je ucestvovao u takmicenju u trojkama a Robert Horry pogodio toliko kljucnih trica i opet ih je sutirao mnogo manje nego ciglar Westbruk na primer.

vince carter

pre 2 godine

"Citac vesti" Ograniceni laiku,ovi navedeni jesu pogadjali trojke,Sabonis,Laimber,ne pise da nisu hteli vec da su treneri smatrali da centri ne trebaju da sutiraju trojke buculo,cak i kad je Laimber pogodio njih 7 na jednom mecu. Navedeni su ti i centi koji su suturali bacanja preko 74% i da su samim tim bili dobri suteri,ne sutiraju svi centri trojke,Gober,Allen,Kapela,Adams,Dramond i mbogi drugi i nemaju post igru,ulaze,dobar footwork,samim tim nisu napredovali u odnosu na Antonia Mcdaisa na primer,niti su napredniji od pomenutog Sabonisa koji je i trojke sutirao za tvoju informaciju,nama je u finalu 86 ubacio 5. Naravno da je Bird bolji suter hiljadu puta od Westbruka a sutnuo je mnogo manje trojki,to ti ja objasnjavam ograniceni covece. Naravno da je Kevin Wilis igrao i 1984 i 2007,Dzejson Kidd 1995 i 2013,Chris Pol 2004 i 2022 i tako dalje,da ne postoji granica igracima u "erama". Kevin Love je za polu sezonu promenio svoj stil u postao spot up suter da bi prilagodio igru Cavalirsima!! Maldini je igrao i 1985 i 2009 i to nema nikakve veze sa napredkom industrije buculo,isti covek koji je vozio mercedes iz 85te sa 20 godina,vozi i mercedes iz 2022 sa 55.

bole

pre 2 godine

Kakva je ovo konkurencija , gde su stef, cp3 , booker i ostali trojkasi , koje su ovo fore ??? Kakav kenard i entoni tauns , wtf ?!?!
(shone, 20. februar 2022 08:44)

Kakav takav lik pobedio...

Kozuki Oden

pre 2 godine

Imali su po starim pravilima po oko 23/30, a vi nostalgicari lupetate kako je postalo cirkus??? Pa sta je All-Star ako nije ZABAVNI PROGRAM??? Jos cekam da neko napise kako se ranije na ASG igrala jaka odbrana...

Steva

pre 2 godine

Šta mislite zasto Jokica niko ne zove za šutiranje trojki i zakucavanja? Prosto jer bi u trojkama potrosio vreme samo dok bi dosao do drugog kraja parketa onako trom, spor i mlitav... A zakucavanja tek nema... Promašaj veka od igraca.. Realno.
(gg, 20. februar 2022 09:53)

Ti si, druze, izgleda pobrkao igranje kosarke sa cirkuskim vestinama. Jokic nije cirkuzant, niti se folira da jeste. Covek igra kosarku, ne zanima ga zabavljanje narodnih masa i pokazao je da iznad fizickih predispozicija, iznad snajperskog suta, iznad skoka od metar, iznad harlemovskog driblinga - postoji IQ. Nije neophodno da bude neprikosnoven ni u jednoj od pomenutih kategorija, jer tacno zna kad sta da upotrebi, koliko i na koji nacin. Jeste, to ga cini ekstremno nezanimljivim za budalastine kao sto je All Star, gde samo sto ne uvedu gutanje maceva, ali ga zato cini MVP-jem na utakmicama, sto je i najvaznije. A ti slobodno kontaktiraj strucne krugove u NBA i objasni im da je Jokic, u stvari, prevara i da oni nemaju pojma sto ga zele u svojim timovima i sto svaki put kad igraju protiv Denvera, strategiju baziraju prvenstveno na tome kako da njega zaustave. To je sigurno zato sto je on mediokritet i sto je logicno da svoje odbrambene kapacitete usmeris na takve, a ne na najbolje protivnicke igrace. Ali, eto, srecom, ti si se nasao tu, da im otvoris oci. Mozda zaradis neke lepe pare.

cole

pre 2 godine

Nije on dzabe rekao da je najbolji suter svih vremena medju visokim igracima, sad je to i potvrdio

Inace odlican igrac koji je rame uz rame sa jokicem i embidom samo igra u raspaloj minesoti pa se ne prica toliko o njemu

Bez sekiracije

pre 2 godine

Sta se desava sa NBA cenatar pobedjuje u sutu za 3, a pritom nikad gora zakucavanja!!!!
(marković, 20. februar 2022 09:21)



Ja ću ti reći, centri nisu više većinski balvani bez tehnike ko 90ih

Citac vesti

pre 2 godine

Koji smarac ovaj vince carter, koje on gluposti prica, cuj centri mogli da pogadjaju trojke nego nisu hteli, boze me te sacuvaj...najgori su kad mudruju ovi, zatucani, ograniceni ljudi, sve zivo napreduje, svaka industrija, tehnologija, sport, samo je kosarka stala posle dzordanovog kosa protiv jute

Tartaruga

pre 2 godine

Nepotrebno nipodastavanje. 29/40 je slican odnos kao 22/30 a to je rezultat koji su imali Stiv Ker, Stojakovic i Leri Bird. A cak se moze reci i da ove zelene lopte otezavaju jer su sanse da to pogodis male. Nije isto kao da imas 3 obicne umesto nje pa mozes da uzmes jos koji poen ili dva na tri suta.
(Koke, 20. februar 2022 10:26)

Te lopte su dodatne nisu umesto nekih. I Tauns je pogodio jednu za 3 poena. Sve u svemu imao je 20/27 sto se tice suteva, odnosno 29/44 sto se tice poena ne znam odakle 29/40 racunica.

Bez sekiracije

pre 2 godine

Ovi komentari Vinsa Kartera su blago ovog sajta. Kad god vidim vest o Lebronu ili da ima veze sa košarkom 90ih obavezno moram da udjem da vidim šta je danas lupio...

vince carter

pre 2 godine

@Ivan Sabonis je ladno mogao da ucestvuje u svojim najboljim danima,Sem Parkins je bio cetvorka ali je ucestvovao u takmicenju sutiranja trojki i bio u finalu protiv Glena Rajsa. Meni je prosto neverovatno da ovi pojmasi misle da centri ili neko drugi nisu sutirali trojke jer nisu znali a ne zbog toga sto im to nije trazeno i sto sto se ispucavanje za 3 smatralo nerezonski,Bil Laimber je u jednom mecu finala pogodio 7 trojki protiv Portlanda i opet je bio kritikovan zbog toga,83% je sutirao slobodna bacanja,onaj Bill Wenington iz Bullsa 77% verovatno bolje od 90% danasnjih centara,Juing 74% bolje od Lebrona,Janisa...i sad neko misli da oni nisu mogli da gadjaju trojke u vecem broju da im je to trazeno? Pa Anthony Davis nije gadjao trojke do 2016te pa je ubacio to za pola sezone kada su svi poceli da se ispucavaju. Bird je gadjao manje trojki od Lonza Balla ili Westbruka,prirodni suter sa mozda savrsenim izbacajem Chris Mullin nije pucao trojke kao pomenuti,Drazen je imao 43% za trojke,pa je pucao manje od Westbruka..to vam govori o promeni filozofije,a tek ovi sto ocenjuju ko je najbolji suter na takmicenju u trojkama su tek za ispitivanje,ovaj ladno proziva Karija? Pa onda je Bird najbolji suter,pobedio u jakni za zagrevanje..

Objavite komentar da neko nesto nauci

pre 2 godine

Za razliku od takmicenja u zakucavanjima ovo je odrzalo nivo i spasilo vece. Odlicno finale i neocekivan pobednik ali skroz zasluzeno. Da mi je neko nekad rekao da ce centar da pobedi u takmicenju u trojkama rekao bih mu da je lud.

Koke

pre 2 godine

Nepotrebno nipodastavanje. 29/40 je slican odnos kao 22/30 a to je rezultat koji su imali Stiv Ker, Stojakovic i Leri Bird. A cak se moze reci i da ove zelene lopte otezavaju jer su sanse da to pogodis male. Nije isto kao da imas 3 obicne umesto nje pa mozes da uzmes jos koji poen ili dva na tri suta.

Srbonja

pre 2 godine

Šta mislite zasto Jokica niko ne zove za šutiranje trojki i zakucavanja? Prosto jer bi u trojkama potrosio vreme samo dok bi dosao do drugog kraja parketa onako trom, spor i mlitav... A zakucavanja tek nema... Promašaj veka od igraca.. Realno.
(gg, 20. februar 2022 09:53)
Ali ga zovu na All Star. I od kad slicno rade niko vise ne gleda All Star. Previse je tu igraca koji nikakvu zabavu ne mogu da pruze. Nisam gledao All Star ima nekoliko godina. Ne zanima me. Kapiram da ne gledaju ni ovi sto urgiraju za Jokica. Njima nije bitno sto takvi igraci kvare All Star. Samo da ga posalju a onda ni ne gledaju. Dosli smo od T Meka, Vinsa Kartera, Kobija, Ajversona, ..., na jednom All Star-u do Jokica i ostalih negledljivih igraca.

milan bg

pre 2 godine

Kakva je ovo konkurencija , gde su stef, cp3 , booker i ostali trojkasi , koje su ovo fore ??? Kakav kenard i entoni tauns , wtf ?!?!
(shone, 20. februar 2022 08:44)

Ladno si na najgluplji komentar dobio pluseve, hahaha. Vidi se koliki su poznavaoci košarke ovde. Kris Pol i Booker zajedno kad se spoje nisu bolji šuteri od Kennarda. Menjaj sport pod hitno.

zz

pre 2 godine

Stef Kari se pojavio onda kad ga je Joe Harris razbio kao beba zvecku u trojkama. Sa ovim procentima kojima Kari sutira danas, tj. u poslednje vreme mislim da bi ga Tauns razbio.

Tartaruga

pre 2 godine

"takođe 26 trojki, odnosno poena"

Nije isto, cak ni blizu. Obojica (Jang i Kenard) su ubacili po 18 trojki za 26 poena. U odnosu na nekadasnja takmicenja gde je samo poslednja (peta) lopta na rafu donosila 2 poena sada postoji "money rack" gde je svaka takva (znaci 5/5) plus 2 zelene između sa nesto vece udaljenosti koje donose 3 poena.

Max je sada 44 a ne 30!

nn

pre 2 godine

Kakva je ovo konkurencija , gde su stef, cp3 , booker i ostali trojkasi , koje su ovo fore ??? Kakav kenard i entoni tauns , wtf ?!?!
(shone, 20. februar 2022 08:44)

Hahahah. Kakav Kenard? Pa momak među najboljim suterima lige. Čuj ovo gde je kaže Kris Pol? Hahahahahahahaahhaahahahahah. Kris Pol?????

Ivan

pre 2 godine

Shone ...Slabo pratis NBA ...koji bre CP3 i Booker tricasi ....nemoj pricat ...A Kari se nije prijavio...I za one sto uvek nabacaju nekad ...Koji centar od nekad bi danas pogodio samo 5 trica...kamoli pobedio...Molim ime ..????

gg

pre 2 godine

Šta mislite zasto Jokica niko ne zove za šutiranje trojki i zakucavanja? Prosto jer bi u trojkama potrosio vreme samo dok bi dosao do drugog kraja parketa onako trom, spor i mlitav... A zakucavanja tek nema... Promašaj veka od igraca.. Realno.

Protiv bumerizma

pre 2 godine

Eh, nekad je bilo bolje...trebalo je da se rodite nekoliko godina ranije, znate, deco? To je naš uspeh, što smo se rodili 20 godina pre vas. Dražen je, bre, bio pojam za ove vaše košarkaše danas. Čuj mene košarkaše, ovo veze sa košarkom nema. Ovo je cirkus.

Eh, nekad je bilo bolje, a ja sam rođen pre vas, znači ja sam bolji i oni košarkaši su bolji i sve je bolje...

Cirkus

pre 2 godine

Cirkus je nekada imao zanimljiviji i dubokoumniji sadrzaj. Sto ne ukinu all star lepo, puste ove jadne kosarkase da se odmore a oni napune halu ispranim mozgovima podele burgere i kolu puste im neki hologram na centar igralista i kaze im spiker da to tako treba da je to sve isto kao da gledaju prave ljude.

Cirkus

pre 2 godine

Cirkus je nekada imao zanimljiviji i dubokoumniji sadrzaj. Sto ne ukinu all star lepo, puste ove jadne kosarkase da se odmore a oni napune halu ispranim mozgovima podele burgere i kolu puste im neki hologram na centar igralista i kaze im spiker da to tako treba da je to sve isto kao da gledaju prave ljude.

milan bg

pre 2 godine

Kakva je ovo konkurencija , gde su stef, cp3 , booker i ostali trojkasi , koje su ovo fore ??? Kakav kenard i entoni tauns , wtf ?!?!
(shone, 20. februar 2022 08:44)

Ladno si na najgluplji komentar dobio pluseve, hahaha. Vidi se koliki su poznavaoci košarke ovde. Kris Pol i Booker zajedno kad se spoje nisu bolji šuteri od Kennarda. Menjaj sport pod hitno.

nn

pre 2 godine

Kakva je ovo konkurencija , gde su stef, cp3 , booker i ostali trojkasi , koje su ovo fore ??? Kakav kenard i entoni tauns , wtf ?!?!
(shone, 20. februar 2022 08:44)

Hahahah. Kakav Kenard? Pa momak među najboljim suterima lige. Čuj ovo gde je kaže Kris Pol? Hahahahahahahaahhaahahahahah. Kris Pol?????

Ivan

pre 2 godine

Shone ...Slabo pratis NBA ...koji bre CP3 i Booker tricasi ....nemoj pricat ...A Kari se nije prijavio...I za one sto uvek nabacaju nekad ...Koji centar od nekad bi danas pogodio samo 5 trica...kamoli pobedio...Molim ime ..????

vince carter

pre 2 godine

@Ivan Sabonis je ladno mogao da ucestvuje u svojim najboljim danima,Sem Parkins je bio cetvorka ali je ucestvovao u takmicenju sutiranja trojki i bio u finalu protiv Glena Rajsa. Meni je prosto neverovatno da ovi pojmasi misle da centri ili neko drugi nisu sutirali trojke jer nisu znali a ne zbog toga sto im to nije trazeno i sto sto se ispucavanje za 3 smatralo nerezonski,Bil Laimber je u jednom mecu finala pogodio 7 trojki protiv Portlanda i opet je bio kritikovan zbog toga,83% je sutirao slobodna bacanja,onaj Bill Wenington iz Bullsa 77% verovatno bolje od 90% danasnjih centara,Juing 74% bolje od Lebrona,Janisa...i sad neko misli da oni nisu mogli da gadjaju trojke u vecem broju da im je to trazeno? Pa Anthony Davis nije gadjao trojke do 2016te pa je ubacio to za pola sezone kada su svi poceli da se ispucavaju. Bird je gadjao manje trojki od Lonza Balla ili Westbruka,prirodni suter sa mozda savrsenim izbacajem Chris Mullin nije pucao trojke kao pomenuti,Drazen je imao 43% za trojke,pa je pucao manje od Westbruka..to vam govori o promeni filozofije,a tek ovi sto ocenjuju ko je najbolji suter na takmicenju u trojkama su tek za ispitivanje,ovaj ladno proziva Karija? Pa onda je Bird najbolji suter,pobedio u jakni za zagrevanje..

Objavite komentar da neko nesto nauci

pre 2 godine

Za razliku od takmicenja u zakucavanjima ovo je odrzalo nivo i spasilo vece. Odlicno finale i neocekivan pobednik ali skroz zasluzeno. Da mi je neko nekad rekao da ce centar da pobedi u takmicenju u trojkama rekao bih mu da je lud.

Protiv bumerizma

pre 2 godine

Eh, nekad je bilo bolje...trebalo je da se rodite nekoliko godina ranije, znate, deco? To je naš uspeh, što smo se rodili 20 godina pre vas. Dražen je, bre, bio pojam za ove vaše košarkaše danas. Čuj mene košarkaše, ovo veze sa košarkom nema. Ovo je cirkus.

Eh, nekad je bilo bolje, a ja sam rođen pre vas, znači ja sam bolji i oni košarkaši su bolji i sve je bolje...

Tartaruga

pre 2 godine

"takođe 26 trojki, odnosno poena"

Nije isto, cak ni blizu. Obojica (Jang i Kenard) su ubacili po 18 trojki za 26 poena. U odnosu na nekadasnja takmicenja gde je samo poslednja (peta) lopta na rafu donosila 2 poena sada postoji "money rack" gde je svaka takva (znaci 5/5) plus 2 zelene između sa nesto vece udaljenosti koje donose 3 poena.

Max je sada 44 a ne 30!

Citac vesti

pre 2 godine

Koji smarac ovaj vince carter, koje on gluposti prica, cuj centri mogli da pogadjaju trojke nego nisu hteli, boze me te sacuvaj...najgori su kad mudruju ovi, zatucani, ograniceni ljudi, sve zivo napreduje, svaka industrija, tehnologija, sport, samo je kosarka stala posle dzordanovog kosa protiv jute

Steva

pre 2 godine

Šta mislite zasto Jokica niko ne zove za šutiranje trojki i zakucavanja? Prosto jer bi u trojkama potrosio vreme samo dok bi dosao do drugog kraja parketa onako trom, spor i mlitav... A zakucavanja tek nema... Promašaj veka od igraca.. Realno.
(gg, 20. februar 2022 09:53)

Ti si, druze, izgleda pobrkao igranje kosarke sa cirkuskim vestinama. Jokic nije cirkuzant, niti se folira da jeste. Covek igra kosarku, ne zanima ga zabavljanje narodnih masa i pokazao je da iznad fizickih predispozicija, iznad snajperskog suta, iznad skoka od metar, iznad harlemovskog driblinga - postoji IQ. Nije neophodno da bude neprikosnoven ni u jednoj od pomenutih kategorija, jer tacno zna kad sta da upotrebi, koliko i na koji nacin. Jeste, to ga cini ekstremno nezanimljivim za budalastine kao sto je All Star, gde samo sto ne uvedu gutanje maceva, ali ga zato cini MVP-jem na utakmicama, sto je i najvaznije. A ti slobodno kontaktiraj strucne krugove u NBA i objasni im da je Jokic, u stvari, prevara i da oni nemaju pojma sto ga zele u svojim timovima i sto svaki put kad igraju protiv Denvera, strategiju baziraju prvenstveno na tome kako da njega zaustave. To je sigurno zato sto je on mediokritet i sto je logicno da svoje odbrambene kapacitete usmeris na takve, a ne na najbolje protivnicke igrace. Ali, eto, srecom, ti si se nasao tu, da im otvoris oci. Mozda zaradis neke lepe pare.

zz

pre 2 godine

Stef Kari se pojavio onda kad ga je Joe Harris razbio kao beba zvecku u trojkama. Sa ovim procentima kojima Kari sutira danas, tj. u poslednje vreme mislim da bi ga Tauns razbio.

Koke

pre 2 godine

Nepotrebno nipodastavanje. 29/40 je slican odnos kao 22/30 a to je rezultat koji su imali Stiv Ker, Stojakovic i Leri Bird. A cak se moze reci i da ove zelene lopte otezavaju jer su sanse da to pogodis male. Nije isto kao da imas 3 obicne umesto nje pa mozes da uzmes jos koji poen ili dva na tri suta.

gg

pre 2 godine

Šta mislite zasto Jokica niko ne zove za šutiranje trojki i zakucavanja? Prosto jer bi u trojkama potrosio vreme samo dok bi dosao do drugog kraja parketa onako trom, spor i mlitav... A zakucavanja tek nema... Promašaj veka od igraca.. Realno.

Bez sekiracije

pre 2 godine

Sta se desava sa NBA cenatar pobedjuje u sutu za 3, a pritom nikad gora zakucavanja!!!!
(marković, 20. februar 2022 09:21)



Ja ću ti reći, centri nisu više većinski balvani bez tehnike ko 90ih

Tartaruga

pre 2 godine

Nepotrebno nipodastavanje. 29/40 je slican odnos kao 22/30 a to je rezultat koji su imali Stiv Ker, Stojakovic i Leri Bird. A cak se moze reci i da ove zelene lopte otezavaju jer su sanse da to pogodis male. Nije isto kao da imas 3 obicne umesto nje pa mozes da uzmes jos koji poen ili dva na tri suta.
(Koke, 20. februar 2022 10:26)

Te lopte su dodatne nisu umesto nekih. I Tauns je pogodio jednu za 3 poena. Sve u svemu imao je 20/27 sto se tice suteva, odnosno 29/44 sto se tice poena ne znam odakle 29/40 racunica.

Bez sekiracije

pre 2 godine

Ovi komentari Vinsa Kartera su blago ovog sajta. Kad god vidim vest o Lebronu ili da ima veze sa košarkom 90ih obavezno moram da udjem da vidim šta je danas lupio...

Kozuki Oden

pre 2 godine

Imali su po starim pravilima po oko 23/30, a vi nostalgicari lupetate kako je postalo cirkus??? Pa sta je All-Star ako nije ZABAVNI PROGRAM??? Jos cekam da neko napise kako se ranije na ASG igrala jaka odbrana...

vince carter

pre 2 godine

"Citac vesti" Ograniceni laiku,ovi navedeni jesu pogadjali trojke,Sabonis,Laimber,ne pise da nisu hteli vec da su treneri smatrali da centri ne trebaju da sutiraju trojke buculo,cak i kad je Laimber pogodio njih 7 na jednom mecu. Navedeni su ti i centi koji su suturali bacanja preko 74% i da su samim tim bili dobri suteri,ne sutiraju svi centri trojke,Gober,Allen,Kapela,Adams,Dramond i mbogi drugi i nemaju post igru,ulaze,dobar footwork,samim tim nisu napredovali u odnosu na Antonia Mcdaisa na primer,niti su napredniji od pomenutog Sabonisa koji je i trojke sutirao za tvoju informaciju,nama je u finalu 86 ubacio 5. Naravno da je Bird bolji suter hiljadu puta od Westbruka a sutnuo je mnogo manje trojki,to ti ja objasnjavam ograniceni covece. Naravno da je Kevin Wilis igrao i 1984 i 2007,Dzejson Kidd 1995 i 2013,Chris Pol 2004 i 2022 i tako dalje,da ne postoji granica igracima u "erama". Kevin Love je za polu sezonu promenio svoj stil u postao spot up suter da bi prilagodio igru Cavalirsima!! Maldini je igrao i 1985 i 2009 i to nema nikakve veze sa napredkom industrije buculo,isti covek koji je vozio mercedes iz 85te sa 20 godina,vozi i mercedes iz 2022 sa 55.

bole

pre 2 godine

Kakva je ovo konkurencija , gde su stef, cp3 , booker i ostali trojkasi , koje su ovo fore ??? Kakav kenard i entoni tauns , wtf ?!?!
(shone, 20. februar 2022 08:44)

Kakav takav lik pobedio...

vince carter

pre 2 godine

Bill Laimber gadjao trojke 7-8 protiv Portlanda,Divac u prvom kolu protiv Finixa 1993 sutirao 1-1,2-4,Hakim je 1-1 protiv Orlanda,znaci kad su sutirali mogli su da pogode,ali centri su vise isli na mid range,duge dvojke post igru,kontakt igru itd. Lamarcus Oldridz vazi za jednog od najboljih sutera od visokih igraca u istoriji a trojke ne sutira,tako je sutirao i Karl Malone a opet za njega nece reci da je bio dobar suter jer nece videti sut za 3. Kao samo trojkasi su dobri suteri...evo njih devetorica nisu shvatila sta sam hteo reci na primeru Birda i Westbruka. Gober,Kapela,Ayton,Adams,Bijombo,Dramond,Allen,Adebayo i mnogi drugi nemaju nista naprednije od jednog Marcusa Kembija a njima je Jokic jedini primer ili precenjeni Tauns koji playoff nikada nije igrao do Batlera,zamisli kad ih je Dzimi Batler ponizavao i javno prozivao a cak i pobedjivao sa drugim timom na treninzima. Rik Smits 224cm visoki Pau Gasol je tehnicki bio bolji od svih danasnjih visokih igraca sem Jokica,Brook Lopez gadja trojke ali nema ni 2% tehnike Smitsa ili Juinga...njima je sut za 3 tehnika🤣🤣 Sem Perkins je ucestvovao u takmicenju u trojkama a Robert Horry pogodio toliko kljucnih trica i opet ih je sutirao mnogo manje nego ciglar Westbruk na primer.

nnn

pre 2 godine

Bill Laimber gadjao trojke 7-8 protiv Portlanda,Divac u prvom kolu protiv Finixa 1993 sutirao 1-1,2-4,Hakim je 1-1 protiv Orlanda,znaci kad su sutirali mogli su da pogode,ali centri su vise isli na mid range,duge dvojke post igru,kontakt igru itd. Lamarcus Oldridz vazi za jednog od najboljih sutera od visokih igraca u istoriji a trojke ne sutira,tako je sutirao i Karl Malone a opet za njega nece reci da je bio dobar suter jer nece videti sut za 3. Kao samo trojkasi su dobri suteri...evo njih devetorica nisu shvatila sta sam hteo reci na primeru Birda i Westbruka. Gober,Kapela,Ayton,Adams,Bijombo,Dramond,Allen,Adebayo i mnogi drugi nemaju nista naprednije od jednog Marcusa Kembija a njima je Jokic jedini primer ili precenjeni Tauns koji playoff nikada nije igrao do Batlera,zamisli kad ih je Dzimi Batler ponizavao i javno prozivao a cak i pobedjivao sa drugim timom na treninzima. Rik Smits 224cm visoki Pau Gasol je tehnicki bio bolji od svih danasnjih visokih igraca sem Jokica,Brook Lopez gadja trojke ali nema ni 2% tehnike Smitsa ili Juinga...njima je sut za 3 tehnika🤣🤣 ...
(vince carter, 20. februar 2022 12:39)

Dakle moglu su da pogode za 3 kad god su htjeli i da daju po 40 poena po utakmici ali eto nisu. Takvo vrijeme bilo. Tim izgubi, ne bi izgubio da je centar sutorao trojke ali eto on bi radije da izgube nego da poremeti zacrtanu koncepciju. Cak i da ima sut u zadnjoj sekundi on nagazi liniju da bi pogodio za 2 a ne za 3 jer inace bi umro od sramote.

baron

pre 2 godine

All Star, gde samo sto ne uvedu gutanje maceva, ali ga zato cini MVP-jem na utakmicama, sto je i najvaznije.
(Steva, 20. februar 2022 12:59)

MVP titula sezone jednaka je gutanju maceva. Utesna individualna nagrada koja nema nikakvu tezinu. Kosarka se igra zbog titula, valjda da se nesto osvoji. Jokara za sada zero, tankosava.
Da su 90-e covek ne bi izdrzao cetvrtinu na terenu sa onakvim telom i kondicijom. Jedno je gurati se sa Bjelicom pod kosem, ili Zubcom, Nurkicem koji je opersian od kosarke, a drugo kada te ispod obruca saceka Ming, Shaq, B.Wallace, Admiral, Juing. Ma Ostertag je dovoljan za pocetak. Mene niko ne moze da ubedi da jedan kosarkas koga Skola od 40god rasturi u reketu moze da bude najbolji u kosarci.
Konkurencija je smehotresna i nema PF,C da vrede u NBA, i u takvoj ligi opet Jokic ne moze da dominira u playoffu i ima uticaj kao nekada Shaq, Olajuwon u daleko jacoj konkurenciji. Tako da ne treba sada Jokica stalno nesto braniti kada se pomenu fizikalije, jer koliko god on koristio kosarkaski iq, njegova igra se ipak vise svodi na fiziku i uguravanje u kos krila koja ga vecinom cuvaju. To su sve lagani poeni, i ne treba neka inteligencija za njih.

cole

pre 2 godine

Nije on dzabe rekao da je najbolji suter svih vremena medju visokim igracima, sad je to i potvrdio

Inace odlican igrac koji je rame uz rame sa jokicem i embidom samo igra u raspaloj minesoti pa se ne prica toliko o njemu

Srbonja

pre 2 godine

Šta mislite zasto Jokica niko ne zove za šutiranje trojki i zakucavanja? Prosto jer bi u trojkama potrosio vreme samo dok bi dosao do drugog kraja parketa onako trom, spor i mlitav... A zakucavanja tek nema... Promašaj veka od igraca.. Realno.
(gg, 20. februar 2022 09:53)
Ali ga zovu na All Star. I od kad slicno rade niko vise ne gleda All Star. Previse je tu igraca koji nikakvu zabavu ne mogu da pruze. Nisam gledao All Star ima nekoliko godina. Ne zanima me. Kapiram da ne gledaju ni ovi sto urgiraju za Jokica. Njima nije bitno sto takvi igraci kvare All Star. Samo da ga posalju a onda ni ne gledaju. Dosli smo od T Meka, Vinsa Kartera, Kobija, Ajversona, ..., na jednom All Star-u do Jokica i ostalih negledljivih igraca.

vince carter

pre 2 godine

@nnn Vidis pojmasu tvoj komentar nema nikakve logike,centar ubaci 40+ poena bez sutiranja trojki a ti kazes da bi trojkom dao vise poena🤣 Tebi je verovatno Dzulius Randle bolji suter i bolje tehnicki potkovan nego Pau Gasol koji je ovom takozvanom Dpoy Goberu ubacio 40 poena u finalu eura bez ijedne trojke naravno,pomenuti Laimber,Parkins,Horry koji su nekada gadjali trojke,nisu bili top 15 na svojoj poziciji,to je ono sto tvoj mozak ne moze da registruje,kada je tim gubio trojke su se gadjale i pogadjale logicno,a ne mora centar da bude taj koji ce gadjati trojku ako timu treba,kao sto najprecenjenijem igracu ikada Taunsu trojke nista ne vrede jer je playoff video samo kada je Batler igrao tamo. Juing je recimo pogodio trojku iz ugla sa zvukom sirene protiv Bostona a cak je Rodman pogodio tri uzastopne trojke u dresu Bullsa,imas na youtube!

gg

pre 2 godine

Šta mislite zasto Jokica niko ne zove za šutiranje trojki i zakucavanja? Prosto jer bi u trojkama potrosio vreme samo dok bi dosao do drugog kraja parketa onako trom, spor i mlitav... A zakucavanja tek nema... Promašaj veka od igraca.. Realno.

Protiv bumerizma

pre 2 godine

Eh, nekad je bilo bolje...trebalo je da se rodite nekoliko godina ranije, znate, deco? To je naš uspeh, što smo se rodili 20 godina pre vas. Dražen je, bre, bio pojam za ove vaše košarkaše danas. Čuj mene košarkaše, ovo veze sa košarkom nema. Ovo je cirkus.

Eh, nekad je bilo bolje, a ja sam rođen pre vas, znači ja sam bolji i oni košarkaši su bolji i sve je bolje...

Cirkus

pre 2 godine

Cirkus je nekada imao zanimljiviji i dubokoumniji sadrzaj. Sto ne ukinu all star lepo, puste ove jadne kosarkase da se odmore a oni napune halu ispranim mozgovima podele burgere i kolu puste im neki hologram na centar igralista i kaze im spiker da to tako treba da je to sve isto kao da gledaju prave ljude.

Srbonja

pre 2 godine

Šta mislite zasto Jokica niko ne zove za šutiranje trojki i zakucavanja? Prosto jer bi u trojkama potrosio vreme samo dok bi dosao do drugog kraja parketa onako trom, spor i mlitav... A zakucavanja tek nema... Promašaj veka od igraca.. Realno.
(gg, 20. februar 2022 09:53)
Ali ga zovu na All Star. I od kad slicno rade niko vise ne gleda All Star. Previse je tu igraca koji nikakvu zabavu ne mogu da pruze. Nisam gledao All Star ima nekoliko godina. Ne zanima me. Kapiram da ne gledaju ni ovi sto urgiraju za Jokica. Njima nije bitno sto takvi igraci kvare All Star. Samo da ga posalju a onda ni ne gledaju. Dosli smo od T Meka, Vinsa Kartera, Kobija, Ajversona, ..., na jednom All Star-u do Jokica i ostalih negledljivih igraca.

Citac vesti

pre 2 godine

Koji smarac ovaj vince carter, koje on gluposti prica, cuj centri mogli da pogadjaju trojke nego nisu hteli, boze me te sacuvaj...najgori su kad mudruju ovi, zatucani, ograniceni ljudi, sve zivo napreduje, svaka industrija, tehnologija, sport, samo je kosarka stala posle dzordanovog kosa protiv jute

zz

pre 2 godine

Stef Kari se pojavio onda kad ga je Joe Harris razbio kao beba zvecku u trojkama. Sa ovim procentima kojima Kari sutira danas, tj. u poslednje vreme mislim da bi ga Tauns razbio.

vince carter

pre 2 godine

@Ivan Sabonis je ladno mogao da ucestvuje u svojim najboljim danima,Sem Parkins je bio cetvorka ali je ucestvovao u takmicenju sutiranja trojki i bio u finalu protiv Glena Rajsa. Meni je prosto neverovatno da ovi pojmasi misle da centri ili neko drugi nisu sutirali trojke jer nisu znali a ne zbog toga sto im to nije trazeno i sto sto se ispucavanje za 3 smatralo nerezonski,Bil Laimber je u jednom mecu finala pogodio 7 trojki protiv Portlanda i opet je bio kritikovan zbog toga,83% je sutirao slobodna bacanja,onaj Bill Wenington iz Bullsa 77% verovatno bolje od 90% danasnjih centara,Juing 74% bolje od Lebrona,Janisa...i sad neko misli da oni nisu mogli da gadjaju trojke u vecem broju da im je to trazeno? Pa Anthony Davis nije gadjao trojke do 2016te pa je ubacio to za pola sezone kada su svi poceli da se ispucavaju. Bird je gadjao manje trojki od Lonza Balla ili Westbruka,prirodni suter sa mozda savrsenim izbacajem Chris Mullin nije pucao trojke kao pomenuti,Drazen je imao 43% za trojke,pa je pucao manje od Westbruka..to vam govori o promeni filozofije,a tek ovi sto ocenjuju ko je najbolji suter na takmicenju u trojkama su tek za ispitivanje,ovaj ladno proziva Karija? Pa onda je Bird najbolji suter,pobedio u jakni za zagrevanje..

baron

pre 2 godine

All Star, gde samo sto ne uvedu gutanje maceva, ali ga zato cini MVP-jem na utakmicama, sto je i najvaznije.
(Steva, 20. februar 2022 12:59)

MVP titula sezone jednaka je gutanju maceva. Utesna individualna nagrada koja nema nikakvu tezinu. Kosarka se igra zbog titula, valjda da se nesto osvoji. Jokara za sada zero, tankosava.
Da su 90-e covek ne bi izdrzao cetvrtinu na terenu sa onakvim telom i kondicijom. Jedno je gurati se sa Bjelicom pod kosem, ili Zubcom, Nurkicem koji je opersian od kosarke, a drugo kada te ispod obruca saceka Ming, Shaq, B.Wallace, Admiral, Juing. Ma Ostertag je dovoljan za pocetak. Mene niko ne moze da ubedi da jedan kosarkas koga Skola od 40god rasturi u reketu moze da bude najbolji u kosarci.
Konkurencija je smehotresna i nema PF,C da vrede u NBA, i u takvoj ligi opet Jokic ne moze da dominira u playoffu i ima uticaj kao nekada Shaq, Olajuwon u daleko jacoj konkurenciji. Tako da ne treba sada Jokica stalno nesto braniti kada se pomenu fizikalije, jer koliko god on koristio kosarkaski iq, njegova igra se ipak vise svodi na fiziku i uguravanje u kos krila koja ga vecinom cuvaju. To su sve lagani poeni, i ne treba neka inteligencija za njih.

Ivan

pre 2 godine

Shone ...Slabo pratis NBA ...koji bre CP3 i Booker tricasi ....nemoj pricat ...A Kari se nije prijavio...I za one sto uvek nabacaju nekad ...Koji centar od nekad bi danas pogodio samo 5 trica...kamoli pobedio...Molim ime ..????

cole

pre 2 godine

Nije on dzabe rekao da je najbolji suter svih vremena medju visokim igracima, sad je to i potvrdio

Inace odlican igrac koji je rame uz rame sa jokicem i embidom samo igra u raspaloj minesoti pa se ne prica toliko o njemu

Steva

pre 2 godine

Šta mislite zasto Jokica niko ne zove za šutiranje trojki i zakucavanja? Prosto jer bi u trojkama potrosio vreme samo dok bi dosao do drugog kraja parketa onako trom, spor i mlitav... A zakucavanja tek nema... Promašaj veka od igraca.. Realno.
(gg, 20. februar 2022 09:53)

Ti si, druze, izgleda pobrkao igranje kosarke sa cirkuskim vestinama. Jokic nije cirkuzant, niti se folira da jeste. Covek igra kosarku, ne zanima ga zabavljanje narodnih masa i pokazao je da iznad fizickih predispozicija, iznad snajperskog suta, iznad skoka od metar, iznad harlemovskog driblinga - postoji IQ. Nije neophodno da bude neprikosnoven ni u jednoj od pomenutih kategorija, jer tacno zna kad sta da upotrebi, koliko i na koji nacin. Jeste, to ga cini ekstremno nezanimljivim za budalastine kao sto je All Star, gde samo sto ne uvedu gutanje maceva, ali ga zato cini MVP-jem na utakmicama, sto je i najvaznije. A ti slobodno kontaktiraj strucne krugove u NBA i objasni im da je Jokic, u stvari, prevara i da oni nemaju pojma sto ga zele u svojim timovima i sto svaki put kad igraju protiv Denvera, strategiju baziraju prvenstveno na tome kako da njega zaustave. To je sigurno zato sto je on mediokritet i sto je logicno da svoje odbrambene kapacitete usmeris na takve, a ne na najbolje protivnicke igrace. Ali, eto, srecom, ti si se nasao tu, da im otvoris oci. Mozda zaradis neke lepe pare.

milan bg

pre 2 godine

Kakva je ovo konkurencija , gde su stef, cp3 , booker i ostali trojkasi , koje su ovo fore ??? Kakav kenard i entoni tauns , wtf ?!?!
(shone, 20. februar 2022 08:44)

Ladno si na najgluplji komentar dobio pluseve, hahaha. Vidi se koliki su poznavaoci košarke ovde. Kris Pol i Booker zajedno kad se spoje nisu bolji šuteri od Kennarda. Menjaj sport pod hitno.

Bez sekiracije

pre 2 godine

Ovi komentari Vinsa Kartera su blago ovog sajta. Kad god vidim vest o Lebronu ili da ima veze sa košarkom 90ih obavezno moram da udjem da vidim šta je danas lupio...

nnn

pre 2 godine

Bill Laimber gadjao trojke 7-8 protiv Portlanda,Divac u prvom kolu protiv Finixa 1993 sutirao 1-1,2-4,Hakim je 1-1 protiv Orlanda,znaci kad su sutirali mogli su da pogode,ali centri su vise isli na mid range,duge dvojke post igru,kontakt igru itd. Lamarcus Oldridz vazi za jednog od najboljih sutera od visokih igraca u istoriji a trojke ne sutira,tako je sutirao i Karl Malone a opet za njega nece reci da je bio dobar suter jer nece videti sut za 3. Kao samo trojkasi su dobri suteri...evo njih devetorica nisu shvatila sta sam hteo reci na primeru Birda i Westbruka. Gober,Kapela,Ayton,Adams,Bijombo,Dramond,Allen,Adebayo i mnogi drugi nemaju nista naprednije od jednog Marcusa Kembija a njima je Jokic jedini primer ili precenjeni Tauns koji playoff nikada nije igrao do Batlera,zamisli kad ih je Dzimi Batler ponizavao i javno prozivao a cak i pobedjivao sa drugim timom na treninzima. Rik Smits 224cm visoki Pau Gasol je tehnicki bio bolji od svih danasnjih visokih igraca sem Jokica,Brook Lopez gadja trojke ali nema ni 2% tehnike Smitsa ili Juinga...njima je sut za 3 tehnika🤣🤣 ...
(vince carter, 20. februar 2022 12:39)

Dakle moglu su da pogode za 3 kad god su htjeli i da daju po 40 poena po utakmici ali eto nisu. Takvo vrijeme bilo. Tim izgubi, ne bi izgubio da je centar sutorao trojke ali eto on bi radije da izgube nego da poremeti zacrtanu koncepciju. Cak i da ima sut u zadnjoj sekundi on nagazi liniju da bi pogodio za 2 a ne za 3 jer inace bi umro od sramote.

Bez sekiracije

pre 2 godine

Sta se desava sa NBA cenatar pobedjuje u sutu za 3, a pritom nikad gora zakucavanja!!!!
(marković, 20. februar 2022 09:21)



Ja ću ti reći, centri nisu više većinski balvani bez tehnike ko 90ih

vince carter

pre 2 godine

Bill Laimber gadjao trojke 7-8 protiv Portlanda,Divac u prvom kolu protiv Finixa 1993 sutirao 1-1,2-4,Hakim je 1-1 protiv Orlanda,znaci kad su sutirali mogli su da pogode,ali centri su vise isli na mid range,duge dvojke post igru,kontakt igru itd. Lamarcus Oldridz vazi za jednog od najboljih sutera od visokih igraca u istoriji a trojke ne sutira,tako je sutirao i Karl Malone a opet za njega nece reci da je bio dobar suter jer nece videti sut za 3. Kao samo trojkasi su dobri suteri...evo njih devetorica nisu shvatila sta sam hteo reci na primeru Birda i Westbruka. Gober,Kapela,Ayton,Adams,Bijombo,Dramond,Allen,Adebayo i mnogi drugi nemaju nista naprednije od jednog Marcusa Kembija a njima je Jokic jedini primer ili precenjeni Tauns koji playoff nikada nije igrao do Batlera,zamisli kad ih je Dzimi Batler ponizavao i javno prozivao a cak i pobedjivao sa drugim timom na treninzima. Rik Smits 224cm visoki Pau Gasol je tehnicki bio bolji od svih danasnjih visokih igraca sem Jokica,Brook Lopez gadja trojke ali nema ni 2% tehnike Smitsa ili Juinga...njima je sut za 3 tehnika🤣🤣 Sem Perkins je ucestvovao u takmicenju u trojkama a Robert Horry pogodio toliko kljucnih trica i opet ih je sutirao mnogo manje nego ciglar Westbruk na primer.

vince carter

pre 2 godine

"Citac vesti" Ograniceni laiku,ovi navedeni jesu pogadjali trojke,Sabonis,Laimber,ne pise da nisu hteli vec da su treneri smatrali da centri ne trebaju da sutiraju trojke buculo,cak i kad je Laimber pogodio njih 7 na jednom mecu. Navedeni su ti i centi koji su suturali bacanja preko 74% i da su samim tim bili dobri suteri,ne sutiraju svi centri trojke,Gober,Allen,Kapela,Adams,Dramond i mbogi drugi i nemaju post igru,ulaze,dobar footwork,samim tim nisu napredovali u odnosu na Antonia Mcdaisa na primer,niti su napredniji od pomenutog Sabonisa koji je i trojke sutirao za tvoju informaciju,nama je u finalu 86 ubacio 5. Naravno da je Bird bolji suter hiljadu puta od Westbruka a sutnuo je mnogo manje trojki,to ti ja objasnjavam ograniceni covece. Naravno da je Kevin Wilis igrao i 1984 i 2007,Dzejson Kidd 1995 i 2013,Chris Pol 2004 i 2022 i tako dalje,da ne postoji granica igracima u "erama". Kevin Love je za polu sezonu promenio svoj stil u postao spot up suter da bi prilagodio igru Cavalirsima!! Maldini je igrao i 1985 i 2009 i to nema nikakve veze sa napredkom industrije buculo,isti covek koji je vozio mercedes iz 85te sa 20 godina,vozi i mercedes iz 2022 sa 55.

Koke

pre 2 godine

Nepotrebno nipodastavanje. 29/40 je slican odnos kao 22/30 a to je rezultat koji su imali Stiv Ker, Stojakovic i Leri Bird. A cak se moze reci i da ove zelene lopte otezavaju jer su sanse da to pogodis male. Nije isto kao da imas 3 obicne umesto nje pa mozes da uzmes jos koji poen ili dva na tri suta.

vince carter

pre 2 godine

@nnn Vidis pojmasu tvoj komentar nema nikakve logike,centar ubaci 40+ poena bez sutiranja trojki a ti kazes da bi trojkom dao vise poena🤣 Tebi je verovatno Dzulius Randle bolji suter i bolje tehnicki potkovan nego Pau Gasol koji je ovom takozvanom Dpoy Goberu ubacio 40 poena u finalu eura bez ijedne trojke naravno,pomenuti Laimber,Parkins,Horry koji su nekada gadjali trojke,nisu bili top 15 na svojoj poziciji,to je ono sto tvoj mozak ne moze da registruje,kada je tim gubio trojke su se gadjale i pogadjale logicno,a ne mora centar da bude taj koji ce gadjati trojku ako timu treba,kao sto najprecenjenijem igracu ikada Taunsu trojke nista ne vrede jer je playoff video samo kada je Batler igrao tamo. Juing je recimo pogodio trojku iz ugla sa zvukom sirene protiv Bostona a cak je Rodman pogodio tri uzastopne trojke u dresu Bullsa,imas na youtube!

nn

pre 2 godine

Kakva je ovo konkurencija , gde su stef, cp3 , booker i ostali trojkasi , koje su ovo fore ??? Kakav kenard i entoni tauns , wtf ?!?!
(shone, 20. februar 2022 08:44)

Hahahah. Kakav Kenard? Pa momak među najboljim suterima lige. Čuj ovo gde je kaže Kris Pol? Hahahahahahahaahhaahahahahah. Kris Pol?????

Kozuki Oden

pre 2 godine

Imali su po starim pravilima po oko 23/30, a vi nostalgicari lupetate kako je postalo cirkus??? Pa sta je All-Star ako nije ZABAVNI PROGRAM??? Jos cekam da neko napise kako se ranije na ASG igrala jaka odbrana...

bole

pre 2 godine

Kakva je ovo konkurencija , gde su stef, cp3 , booker i ostali trojkasi , koje su ovo fore ??? Kakav kenard i entoni tauns , wtf ?!?!
(shone, 20. februar 2022 08:44)

Kakav takav lik pobedio...

Tartaruga

pre 2 godine

"takođe 26 trojki, odnosno poena"

Nije isto, cak ni blizu. Obojica (Jang i Kenard) su ubacili po 18 trojki za 26 poena. U odnosu na nekadasnja takmicenja gde je samo poslednja (peta) lopta na rafu donosila 2 poena sada postoji "money rack" gde je svaka takva (znaci 5/5) plus 2 zelene između sa nesto vece udaljenosti koje donose 3 poena.

Max je sada 44 a ne 30!

Objavite komentar da neko nesto nauci

pre 2 godine

Za razliku od takmicenja u zakucavanjima ovo je odrzalo nivo i spasilo vece. Odlicno finale i neocekivan pobednik ali skroz zasluzeno. Da mi je neko nekad rekao da ce centar da pobedi u takmicenju u trojkama rekao bih mu da je lud.

Tartaruga

pre 2 godine

Nepotrebno nipodastavanje. 29/40 je slican odnos kao 22/30 a to je rezultat koji su imali Stiv Ker, Stojakovic i Leri Bird. A cak se moze reci i da ove zelene lopte otezavaju jer su sanse da to pogodis male. Nije isto kao da imas 3 obicne umesto nje pa mozes da uzmes jos koji poen ili dva na tri suta.
(Koke, 20. februar 2022 10:26)

Te lopte su dodatne nisu umesto nekih. I Tauns je pogodio jednu za 3 poena. Sve u svemu imao je 20/27 sto se tice suteva, odnosno 29/44 sto se tice poena ne znam odakle 29/40 racunica.