Ponedeljak, 28.08.2006.

12:54

Trišović potpisao za Crvenu zvezdu

Izvor: Miloš Šaranoviæ

Trišoviæ potpisao za Crvenu zvezdu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

Peter Tosh

pre 17 godina

Извини Ђеде, ако си купио карту и од 2500 динара једанпут годишње, којом математиком израчинаваш да си више помогао клуб од мене који сам ту 18х200 само за првенство, прошле године + 500 Рома + 500 Брага + Куп ( јесте био на гробљу али новац деле учесници )+ 500 за Корк + 800 за тај исти Милан ? И погрешно сте ти и твоји истомишљеници све схватили, нико вас не тера да долазите на Смедерево на Вождовац на Хајдук, само су више досадиле те приче ''ја сам још '69 побегао са страже да би гледао Реал'', било па прошло људи, Звезда нема играче као што је тада имала, људима ( мислим на провинцију ) је много да одвоје 1000 дин. да дођу до БГ-а сваки викенд, али ако не помажете немојте, МОЛИМ ВАС, ни да одмажете. Не верујте РТС-у да смо гомила наркомана и хулигана, да је тако да ли би све било, што се ораганизације тиче, онако перфектно одрађено против Милана ( од могућих 20, Звезда је добила 19 бодова за ту утакмицу од делегата ) ? Стигле су нове генерације, које воле Звезду исто као и ви те '69, којима није тешко да се цимају до Ниша, Двора, Чачка, да не изађу вечерас у град да би сутра имали пара да оду у Нови Сад. А ове приче о плаћеним навијачима, бенифицијама итд. то сте нешто помешали са оном другом страном Топчидерског Брда . . . Сви волимо Звезду и глупо је читати ова препуцавања међу нама, још једном вас молим да не подлежете оценама квази-новинара који нас блате где стигну, ситне душе и јајаре које се купују за 50 Е, који би, када би се бавили својим послом питали органе докле се стигло са истрагама за Вршац, Ниш, Пионир, да ли се понекад сетите тога, или смо и то заслужили ? Ко ће за то да одговара, ако су већ ухапсили дечка зато што је упалио бакљу и по ХИТНОМ ПОСТУПКУ му је суђено, добио 20 дана и на излежавању казне је тренутно, ко ће бре да одговара за клинца од 16 година коме је разнето лице гуменим метком, ко ће да одговара за терор у Нишу, ко ће да одговара за оно у Пиониру ? За мене, а верујем и за сваког нормалног држављанина Србије, ово су много већи злочини од једне бакље . . . јел' сам у праву Ђеде ? Ево најтоплије вас позивам да дођете на следећу текму на Маракани, да нас пустите да разбијемо стереотип који влада о нама, веровали или не боље је сада било против Хајдука него ли против Милана, али немојте да ми верујете дођите само једанпут у овој полусезони на ''малу текму'', МОЛИМ ВАС.

Đed

pre 17 godina

Ivane sine (28. avgust 2006 15:19), sada je red na neke druge generacije da pomno prate ZVEZDU "svakoga dana". Mi "lažnjaci", koji jedva imamo vremena i za to malo "Evrope", kupujemo najskuplje karte i na taj način svome klubu više finansijski značimo od vas. Ako ništa drugo a ono i dalje se derem i navijam iz petnih žila, a da pritom svome voljenom klubu ne pravim ceh od više desetina hiljada evra i, još mnogo važnije, lošu reputaciju zbog koje ćemo i nadalje imati ovako "mnogo" sreće prilikom žrebanja i trpeti još ko zna kakve nepravde servirane od strane UEFA GANG - a.
PS E deco, deco...

Zvezdas forever

pre 17 godina

@ Z Z
Svaka cast majstore za komentar. Ovi isfrustrirani balavci ne znaju gde da iskale svu negativnu energiju pa se deru, tuku, prave idiotarije u ime Zvezde. Sramota!
Uhvatila me nostalgija kad si spomenuo Reala. Ko moze da zaboravi kad Risto Kubura u sklopu Beogradske Hronike pusti prenos sa Marakane ( ko fol da se ukljuce na momenat, a ono se malo produzi- 10tak minuta).
A tek Marko Markovic? Genije!!! Kad on prenosi, drugi tim ne postoji. Kad protivnik ima loptu on se uvek lepo priseti Zvezdinih prijasnjih pobeda, a cim je lopta kod nas pocinje komentar. Sanchez treba da izvede penal, (na radiju sve sto se cuje u pozadini je grmljavina zvizduka), Marko prica neku svoju pricu kao da se na terenu nista ne desava, kao da nam daje neki anestetik, a onda eksplozija: OBRANJENO JE!!!!!
Jos danas cuvam kazetu sa snimkom radio prenosa.
Na zalost ovi danasnji razulareni klinci moraju da se zadovoljavaju sa Kulom, Sartidom i Bezanijom dok smo mi redovno uzivali u top class evropskim mecevima, a bogme i jugo tekmama (Hajduk, Dinamo, Velez, Zeljo, Rijeka, Olimpija, Borac...)
Ako ne napravimo uskoro neku Jadransku ili Balkansku ligu, ova prica o kupo-prodaji i stalnim neuspesima na evropskoj sceni ce samo da se nastavi. Zvezda ima sansu da prodje ovo kolo kupa UEFA, pa ce se i Trisovic moci pokazati u Evropi pa da se na godinu proda. To je zasto je dosao, a ne da Bajevic stvara tim koji bi trebao da bude neko i nesto za 3 godine.
Moj pokojni deda bi svake godine otisao na sajam (do 1960 i neke) da proda kravu, kobilu, kozu ili svinju da zaradi koju kintu. Mora da je Pixi poznavao mog dedu.
Zasto je to tako? Zato sto nam je liga ocajna, dosadna!
U svim vodecim ligama Seria A, Premiership, Bundes liga, La liga... fudbal je entertainment. A bilo koja od liga od bivse YU su sve samo ne entertainment. Ne slazete se sa mnom? Pogledajte onda na sta lice prazne tribine i poredite ih sa bilo kojom od gore navedenih top liga.
Ali dok se god Delije, Grobari, Torcide, BBB ne mogu kontrolirati dotle cemo ispastati.
Toliko od mene!

Navijac Zvezde protiv Milana

pre 17 godina

ZA PRAVE ZVEZDINE NAVIJACE KOJI NAVIJAJU SVAKI DAN, A NE SAMO PROTIV MILANA: Ako cemo po vama, onda zvezda ima dve do tri hiljade navijaca, a nekada izmedju 400 i 500.
A zar niste vi bili ti koji kad su pre cetiri godine us..li stvar u Kraljevi dolazili na kosarkaske utakmice da ne navijate nego da isterujete neku vasu pravdu cutanjem na tribinama. Pa nije vam Zvezda mama koja ce da vam opravda casove. Kad se us..e stvar, za to se i plati.
Zar niste vi upali na trening zvezde i tukli njene igrace, zato sto toboze ne igraju po vasoj volji. Pa skinite se vi u dresove ako umete bolje.
I vi ste isto dolazili na marakanu da terate Pjanovica, Muslina, Dzaju, pa onda prodje neko vreme pa se cuje sa severa: musline vrati se itd.
Uglavnom vama je dosadno u zivotu, pa se tako istresate na kome stignete kako vam je volja. Vama i ne treba zvezda dovoljna, je tako neka tribina da se derete ispisujete neke parole, pa da mislite da ste nesto bitno uradili.
Ja nisam iz Beograda, ali navijam za zvezdu i to mi niko ne moze oduzeti. Imam svojih obaveza, radim i ne mogu da smislim kako novcano i vremenski da idem na svaku zvezdinu utakmicu. Kad je neka bitnija tekma, kao protiv milana, pocastim se i odem. I NAVIJAM I TO NA SEVERU!!!

Y2K

pre 17 godina

Ajde i ja malo da se ubacim...

Voleo da vidim kakva se to poslovanja desavaju i koliki su zapravo ti dugovi Zvezde.Ako nemaju sta da kriju,mislim da ce nam ih pokazati.Ajmo Delije...Dajte da se organizujemo,da odemo do Marakane i da trazimo da nam pokazu(objave) poslovanja za prethodne 2 godine.Tako da barem prestanemo da nagadjamo i da vidimo da li da ih jurimo ili da ih pustimo da rade.Posto nisam siguran,da li mozemo da organizujemo tako nesto i da li ce to imati bilo kakvog efekta???Imamo li neke shanse za to?
Ja sam za,a mislim da nama Delijama ne treba puno dogovaranja za tako nesto...
Ajmo,ocekujem jos neki komentar na ovu temu.

Sneri sinovi grada Sapca

pre 17 godina

Trisketa znam dok je igrao za Macvu ziveo je u istoj zgradi gde i ja na Trkalistu.Nisam pratio njegovu karijeru u zadnje vreme ali znam da nas je vozao u malom fudbalu kao konje dok je bio tinejdzer.I za sve delije informacija Triske je Grobar stalno kada smo igrali fudbal Triske je igrao u dresu Partizana.Zelim ti sve najbolje u Zvezdi i seti se drustva sa Trkalista barem nekada.

Delija Kovin

pre 17 godina

@ Uros
Goran Adamovic je u januaru ove godine potpisao petogodisnji ugovor, bio je i na pripremama. Toliko znam o njemu.
@ Mladen
Upravu si brate, ja sam pogresio u vezi Stojanovica i Stancica.

Salence

pre 17 godina

Momak je OK.
Pravo pojacanje i 100 PUTA BOLJI OD Jankovica!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napred Triske!!!!!!!! BRAVO PIXI!!!!!!
Pruzite sansu Tadeu!!!!!!!!!!!!!!!!

DELIJE-024

pre 17 godina

Odlican potez! Igrac koji nam je mnogo falio! Nadam se da ce dobiti pravu sansu kod Bajevica. Milovanovica i Bastu pod hitno prodati. Mislim da ce Piksi da napravi pravu stvar, samo neka nastavi kako je krenuo! Ako Zvezda finansijski stane na noge, bice u mogucnosti vise da zadrzi igrace, a i naravno da dovede i mnogo bolje pojedince. Treba pruziti podrsku ljudima iz uprave, ako smo 15 godina mogli bez LS, mozemo jos nekoliko, ali kad udjemo onda da ne budemo neki indijanci.

Pozdrav svim delijama iz Subotice!

slobo

pre 17 godina

Vi "prave" delije nemojte da nas tjerate sa Marakane.Nas nekoliko stotina doslo je iz CG da vidi svoj omiljeni tim.Potrosio sam mjesecnu platu za put hotel i ulaznicu da bodrim zvezdu kako znam i umem a vi nas nazivate laznim navijacima.Kad sam ja dolazio na Marakanu mnogi od vas se nisu ni rodili.Preko trideset godina navijam za zvezdu i vas nekoliko placenih dripaca dodje da mi drzi predavanje sta je Zvezda.MARS BRE KAKO VAS NIJE SRAMOTA!!!!!!

Zivi bili pa videli

pre 17 godina

Trisovic je prosecan fudbaler i jedini razlog sto je pozvan u reprezentaciju je taj sto mu je levo krilo/bok prirodna pozicija za koju nemamo zamenu. Secam se da sam gledao utakmicu mladih u kojoj je svaku loptu koju je primio ili izgubio, ili lose centrirao ili sa njom izasao u aut...
Raduje me sto je dosao u Zvezdu jer ce sada lakse ispasti iz reprezentacije i uprazniti mesto za nekoga ko to zasluzuje...
A i Zvezda ce igrati lose jer ce zauzimati mesto nekome a morace da igra da bi se opravdale silne prodaje igraca...

Isailovic Darko

pre 17 godina

Sve najbolje majstore! Pokazi sta znas i moli se da ne dozivis sudbinu Milijasa!!!
Izbori se protiv tatinih sinova (Milovanovic)!

mik

pre 17 godina

Za CAJU OFKOVCA
prijatelju moj OFK-olimpija 1974 1-o strelac ZEC.Toliko o tome.A ti se raspitaj na kojoj poziciji je igrao TRISOVIC u Slogi iz Kraljeva.
Vidimo se na karaburmi
naravno nema ljutis mi smo Ofkovci

Tebrica

pre 17 godina

@Delija Kovin
Fabio Carleandro Da Silva je pozajmljen Hajduku iz Kule, Tintor je iz Rada otisao u Györi ETO FC (Madjarska I liga), Popov je preko Odre dosao u Aigaleo Athen (vratio se u Grcku). Dolazak Trisovica je dobar potez, mislim da momak ima kvalitet. Sto se tice odlazaka Jankovica, Bisevca, pre njih Lukovica, Stojkovica i ostalih - i neka su otisli, treba se sto pre resiti igraca koji su pod "ugovorima" koje je jos Dzajic sklopio. Setite se samo Marjana Markovica kome je zapaljen auto ili Kohi bara koje je izgoreo pre manje od mesec dana a gde su se inace skupljali fudbaleri CZ i Partizana kao i raznorazni menadzeri, mesetari, polukriminalci i sl.

Uros

pre 17 godina

Ne znam zaista cemu zloba?Pa budite malo realniji.On je trenutno jedan od najmladjih u A reprezentaciji i sjajan igrac i potencijal.Odlican potez Zvezde, ne zaboravite da je Klemente rekao da su Spanci jos prosle godine za njega rekli da je igrac sa najvecim potencijalom u nasoj zemlji pred utakmicu njihove i nase mlade reprezentacije.Inace za mene je Perovic ispod prosecan igrac, krajnje trapav i diskutabilnog talenta...Imam utisak da kad god sutira zazmuri i moli se Bogu, tako da ce Trisovic biti sjajan po levoj strani.Inace ja ocekujem da Zvezda proda jos i Kovacevica ili Milovanovica na cije mesto bi mogao da dodje Milijas koji je ceo zivot pre Zvezde igrao zadnjeg veznog.Inace mislim da je prodaja Jankovica odlican potez, posto nije preterano napredovao, i dalje je "talentovan igrac velikog potencijala" a pritom na njegovoj poziciji imamo i Georgijeva i Bastu, a na sredini moze da ga zameni i sjajni Trajkovic koji bas i nije dobio pravu priliku od kad je dosao kod nas.Mene ipak najvise brinu pozicija centralnog beka, posto ne vidim ko ce zameniti Bisevca u januaru i pozicija golmana, posto je po meni Randjelovic limitiran i krajnje prosecan golman.Takodje ne vidim ko bi mogao da zameni Zigica ukoliko ode, posto je Purovic igrac samo za domacu ligu a i ostali su me demantovali u negativnom smislu u poslednje vreme, pogotovo Djokic...Takodje ni u domacoj ligi ne vidim nekog talentovanog centarfora koji bi bio interesantan Zvezdi.Sta se inace desava sa onim supertalentovanim stoperom Adamovicem , 86. god koji je dosao prosle godine iz BASK-a?

Z.Z

pre 17 godina

PRVO JEDNA PRIMEDBA ZA TVZ.DELIJE.PRAVI NAVIJACI SU DOSLI IZ SVIH KRAJEVA SRBIJE,PLATILI KARTU 800DINARA,PREVOZ,HRANU I PRENOCISTE I TO SVE IZNESE OKO 4000DINARA,PROSEK PLATA U SRBIJI 8000DINARA.A VI STO SEBE NAZIVATE DELIJAMA I ZVEZDASIMA NE PLACA TE KARTU ZA UTAKMICU,NE PLATITE 27DINARA ZA GRADSKI PREZOV I RODITELJI VAM SPREME SENDVIC ZA UTAKMICU TAKO DA VAS KOSTA SVE 100DINARA PLATITE SAMO PIVO.KAD STE TOLIKI ZVEZDASI ZASTO NE UPLATITE ZVEZDI PO NPR 800DINARA DOBROVOLJNO KAD VEC NE DAJETE NISTA.ONI KOJI SU PISALI ONE LETKE KO JE ZVEZDAS A KO NE DALI PAME KADA JE ZVEZDA BILA REAL 86TE???NE PAMTE JER NISU NI BILI PLANIRANI,PAMTE BEZANIJU I MILICIONAR,IDU NA GOSTOVANJA O ZVEZDINOM TROSKU I NAPRAVE NEKU GLUPOST I TO VISE KOSTA ZVEZDU NEGO SVE OSTALO.ZVEZDAS SAM OD DETINJSTVA ISAO SAM NA UTAKMICE I PRATIO ZVEZDU RADIO PRENOSIMA I UVEK MI JE BILA I OSTALA U SRCU.ZNACI"DELIJE"NIJE ZVEZDA SAMO TUCA I DRANJE,ZVEZDA SE NOSI U SRCU I VOLI!DOBRO JE ZA TRISOVICA I TREBA SVE DA RASPRODAJU VEC 5GODINA NISTA,SAMO TRAZE NEKE RAZLOGE

Mladen

pre 17 godina

DELIJA_KOVIN
Brate sto si ti neobavesten!
Boban Stojanovic i Dragan Stancic su u Hajduku iz Kule, a ne u OFK-u. A Popov je iste te godine na polusezoni otisao iz Zvezde.
Sto se tice Milijasa, Trajkovica i Suzukija slazem se.

Delija RS

pre 17 godina

Samo da ne prođe kao Trajković koji je bio igrač godine i reprezentativac kada je došao kod nas, a sada ga nigdje nema. Isto je i sa Trajkovićem, Milijašem, da ne spominjem Drumanija, Tadeua i Suzukia. Ne trebamo se previše ložiti unaprijed, jer imamo loša iskustva. Neka se on prvo dokaže, pa ćemo ga onda hvaliti.

Keine Lust

pre 17 godina

Dobro je što je Triške doveden,sad ćemo zakrpiti tu lijevu stranu! Trebalo bi malo forsirati Miladinovića, da se čovjek "uštela" do zime i zamijeni Biševca! Naprijed MILADINE

vlada

pre 17 godina

Triso odusevljavao si me igrama u mladoj repki,samo tako nastavi u najtrofejnijem srpskom timu pa da se vratimo na staze stare evropske slave kada smo harali EVROPOM.
Najveci problem naseg fudbala je sto pored Zvezde nema neke ozbiljne ekipe koja bi mogla da gravitira na evropskom fudbalskom nebu,mada Mladost iz Apatina predstavlja veliko osvezenje srpskog fudbala.Pozz svim objektivnim navijacima.

ivan

pre 17 godina

ZVEZDA u Srbiji ima priblizno deset hiljada pravih navijaca.Lazni navijaci koji su bili na utakmici protiv Milana,u slucaju da stvarno vole klub,potrudili bi se da dodju na stadion kad smo domacini u prvenstvu.Poruka Delija:"ZVEZDA SE VOLI SVAKOGA DANA,A,NE SAMO PROTIV MILANA"PS.Dolazak Trisovica je prava stvar.

Caja

pre 17 godina

Trisovic je dobar momak, ali sasvim prosecan igrac. Igrao je par sezona za OFK, menjao se sa Tosicem na poziciji levog spoljnjeg (vise bek), a sa Banetom Ivanovicem nema nikakve veze jer ovaj igra desno, ili centralnog i znacajno je bolji igrac od Trise.
Mozda je momak napredovao u Ukrajini, mlad je i treba da dobije sansu, ali za par godina u OFK -u nije me u to ubedio.
Sto se tice transfera, mladim navijacima mora da bude jasno da samo oni istinski vole svoje timove jer su naivni, oni koji ih vode vole samo svoje dzepove ili kakavu drugu korist i privilegiju. Jedini nacin da se tome stane na put bi bila stvarna privatizacija, ali ne od strane nasih novokomponovanih bogatasa nego ona prava privatizacija kakva je u normalnim zemljama. Medjutim, na to ce morati da se priceka jer ko je od sadasnjih klupskih glavesina koje u klub nisu ulozili apsolutno nista lud da to sada izgubi. Kako bi recimo Piksi, ili Zeka Bjeka kupovali i prodavali igrace da je novac njihov.
Ali ako su navijaci mladi, ne moraju da budu i glupi. Recimo bugarski Benbeto ima 30 godina i igrao je u Azabejdzanu. Ili brazilci u zvezdi koji su pre toga prodavali semenke i pikali onako u svom kraju za ulicu ili kakvu mahalu. Sve je to mazanje ociju. A cak i kad im se slucajno zadesi igrac kao sto je bio Draman iz Gane, neki polutrener tipa Zenge ga ni ne registruje.
Treba dakle navijati za donosenje zakona o sportu kao sistemskom resenju, a ne za ovakvu Zvezdu i Partizan.
Nazalost mi smo fudbalska nacija i ni sopstvenu decu ne mogu da ubedim da batale fudbal. Gledaju, navijaju za OFK i nista me ne razumeju, ali sta cu.
A fudbala nigde, ama bas nigde, cak ni na mojoj Karaburmi.

car4s

pre 17 godina

E ovo je pravo pojacanje!I to duplo,otisao Jankovic (uh dobro je,kvari igru),dosao Triske (dobar igrac,dobar momak,bice igracina)!!!!

Delija NS

pre 17 godina

Igrace Partizana mora da je dekocentrisala tek renovirana severna tribina stadiona Vojvodine. Kad su videli na tribini crvena sedista sigurno su pomislili da su na MARAKANI! Trema, ... sta da se radi?

Delija Kovin

pre 17 godina

Dobro je shto dolazi Trishovic. Moram da priznam da se posle prodaje Bishevca, moje poverenje prema Piksiju smanjilo, medjutim kad malo bolje razmislim...
Zvezda je bila u dugu 8,9 miliona i kao shto je rekao MARKO-DELIJA pre neki dan za svaku sezonu je potreban josh koji million evra. Bishevac ostaje do januara, a za to vreme moze dosta toga da se uradi. Da se prezimi u Evropi i ostvari dobra razlika bodova u nashoj ligi.
Po mom mishljenju, Pixi bi trebao da proda Joksimovica, Krivokapica, Bobana Stojanovic(koji je otishao na pozajmicu u OFK), Mudrinica(koji je otishao na pozajmicu u Sartid) i Stancica(koji je otishao na pozajmicu u OFK) maker i za po 100 000 evra(ako hoce toliko da daju za njih). Mozda bi mogao i da proda Rashkovica, jer su tu Djokic, Purovic, Suzuki, Tadeu.
Isto tako mislim da bi trebao da dobije shansu i Bojan Miladinovic, koji je imao katastrofalnih greshaka, ali nebi zbog dve greshke trebala dam u propadne karijera.
Bajevic bi trebao vishe da koristi Milijasa i Trajkovica, a Dejana Milovanovica na klupu ili da ga prodaju i za te pare da se dovede Risto Lakic iz Buducnosti, posto ce i Basta da ode(najverovatnije u januarau) da bismo imali dva igraca na toj poziciji, i josh jednog shtopera kao zamena za Bishevca. Mozda bi mogao i Suzukija da ubaci jer je u polufinalu kupa protiv Radnckog iz Nisa dobro pokazao, dao je dva gola i borio se trcao je.
I da se vratim na Trishovica. Decko je dobar, shto smo videli i kada je igrao u Cheskoj. Po meni Pixi je doveo Trishovica da bi mogao da proda Marka Perovica, jer ce Trishovica platiti oko 250 000 evra, a Perovica moze da proda bar za miliona evra, ako ne i vishe.
Jel zna neko shta se deshava sa Fabiom Karleandrom da Silvom(doshao je prosle godine kad i Draman), Vladanom Binicem koji je doshao jos pre dolaska Pixija na celu ZVEZDE u junu 2005. godine, Vladimirom Tintorom(proshle sezone je bio na pozajmici u Radu), i gde je Goran Popov, mladi makedonac koji je dosao u leto 2004. godine.
P.S. Poshto se mnogi pitaju kako Pixi prodaje igrace i polovina para od njihovih obeshtecenja idu menadzerima da odgovorim. Igraci koje je Pixsi prodao sklopili su ugovore sa Zvezdom dok je Dzaja bio predsednik kluba. I josh neshto, Pixi bar prodaje igrace, a dok je Dzaja bio igraci su odlazili bez obeshtecenja
Pr.
Mihajlo Pjanovic u Spartak iz Moskve
Ivan Gvozdenovic u Briz
Ne branim ja Pixija, ali tim se stvara nekoliko godina, kad smo cekali toliko godina mozemo da sacekamo jos koju godinu.

TeRaToM

pre 17 godina

Lepo i pametno!Igrac od 22 godine reprezentativac potpisuje ugovor na tri godine.To znaci da ga prodajete za godinu dana.A,sad u poslednji cas prodaj jos Kovacevica i Bastu i ti si "genije".

TeRaToM

pre 17 godina

Lepo i pametno!Igrac od 22 godine reprezentativac potpisuje ugovor na tri godine.To znaci da ga prodajete za godinu dana.A,sad u poslednji cas prodaj jos Kovacevica i Bastu i ti si "genije".

Delija NS

pre 17 godina

Igrace Partizana mora da je dekocentrisala tek renovirana severna tribina stadiona Vojvodine. Kad su videli na tribini crvena sedista sigurno su pomislili da su na MARAKANI! Trema, ... sta da se radi?

car4s

pre 17 godina

E ovo je pravo pojacanje!I to duplo,otisao Jankovic (uh dobro je,kvari igru),dosao Triske (dobar igrac,dobar momak,bice igracina)!!!!

Delija Kovin

pre 17 godina

Dobro je shto dolazi Trishovic. Moram da priznam da se posle prodaje Bishevca, moje poverenje prema Piksiju smanjilo, medjutim kad malo bolje razmislim...
Zvezda je bila u dugu 8,9 miliona i kao shto je rekao MARKO-DELIJA pre neki dan za svaku sezonu je potreban josh koji million evra. Bishevac ostaje do januara, a za to vreme moze dosta toga da se uradi. Da se prezimi u Evropi i ostvari dobra razlika bodova u nashoj ligi.
Po mom mishljenju, Pixi bi trebao da proda Joksimovica, Krivokapica, Bobana Stojanovic(koji je otishao na pozajmicu u OFK), Mudrinica(koji je otishao na pozajmicu u Sartid) i Stancica(koji je otishao na pozajmicu u OFK) maker i za po 100 000 evra(ako hoce toliko da daju za njih). Mozda bi mogao i da proda Rashkovica, jer su tu Djokic, Purovic, Suzuki, Tadeu.
Isto tako mislim da bi trebao da dobije shansu i Bojan Miladinovic, koji je imao katastrofalnih greshaka, ali nebi zbog dve greshke trebala dam u propadne karijera.
Bajevic bi trebao vishe da koristi Milijasa i Trajkovica, a Dejana Milovanovica na klupu ili da ga prodaju i za te pare da se dovede Risto Lakic iz Buducnosti, posto ce i Basta da ode(najverovatnije u januarau) da bismo imali dva igraca na toj poziciji, i josh jednog shtopera kao zamena za Bishevca. Mozda bi mogao i Suzukija da ubaci jer je u polufinalu kupa protiv Radnckog iz Nisa dobro pokazao, dao je dva gola i borio se trcao je.
I da se vratim na Trishovica. Decko je dobar, shto smo videli i kada je igrao u Cheskoj. Po meni Pixi je doveo Trishovica da bi mogao da proda Marka Perovica, jer ce Trishovica platiti oko 250 000 evra, a Perovica moze da proda bar za miliona evra, ako ne i vishe.
Jel zna neko shta se deshava sa Fabiom Karleandrom da Silvom(doshao je prosle godine kad i Draman), Vladanom Binicem koji je doshao jos pre dolaska Pixija na celu ZVEZDE u junu 2005. godine, Vladimirom Tintorom(proshle sezone je bio na pozajmici u Radu), i gde je Goran Popov, mladi makedonac koji je dosao u leto 2004. godine.
P.S. Poshto se mnogi pitaju kako Pixi prodaje igrace i polovina para od njihovih obeshtecenja idu menadzerima da odgovorim. Igraci koje je Pixsi prodao sklopili su ugovore sa Zvezdom dok je Dzaja bio predsednik kluba. I josh neshto, Pixi bar prodaje igrace, a dok je Dzaja bio igraci su odlazili bez obeshtecenja
Pr.
Mihajlo Pjanovic u Spartak iz Moskve
Ivan Gvozdenovic u Briz
Ne branim ja Pixija, ali tim se stvara nekoliko godina, kad smo cekali toliko godina mozemo da sacekamo jos koju godinu.

Caja

pre 17 godina

Trisovic je dobar momak, ali sasvim prosecan igrac. Igrao je par sezona za OFK, menjao se sa Tosicem na poziciji levog spoljnjeg (vise bek), a sa Banetom Ivanovicem nema nikakve veze jer ovaj igra desno, ili centralnog i znacajno je bolji igrac od Trise.
Mozda je momak napredovao u Ukrajini, mlad je i treba da dobije sansu, ali za par godina u OFK -u nije me u to ubedio.
Sto se tice transfera, mladim navijacima mora da bude jasno da samo oni istinski vole svoje timove jer su naivni, oni koji ih vode vole samo svoje dzepove ili kakavu drugu korist i privilegiju. Jedini nacin da se tome stane na put bi bila stvarna privatizacija, ali ne od strane nasih novokomponovanih bogatasa nego ona prava privatizacija kakva je u normalnim zemljama. Medjutim, na to ce morati da se priceka jer ko je od sadasnjih klupskih glavesina koje u klub nisu ulozili apsolutno nista lud da to sada izgubi. Kako bi recimo Piksi, ili Zeka Bjeka kupovali i prodavali igrace da je novac njihov.
Ali ako su navijaci mladi, ne moraju da budu i glupi. Recimo bugarski Benbeto ima 30 godina i igrao je u Azabejdzanu. Ili brazilci u zvezdi koji su pre toga prodavali semenke i pikali onako u svom kraju za ulicu ili kakvu mahalu. Sve je to mazanje ociju. A cak i kad im se slucajno zadesi igrac kao sto je bio Draman iz Gane, neki polutrener tipa Zenge ga ni ne registruje.
Treba dakle navijati za donosenje zakona o sportu kao sistemskom resenju, a ne za ovakvu Zvezdu i Partizan.
Nazalost mi smo fudbalska nacija i ni sopstvenu decu ne mogu da ubedim da batale fudbal. Gledaju, navijaju za OFK i nista me ne razumeju, ali sta cu.
A fudbala nigde, ama bas nigde, cak ni na mojoj Karaburmi.

Delija RS

pre 17 godina

Samo da ne prođe kao Trajković koji je bio igrač godine i reprezentativac kada je došao kod nas, a sada ga nigdje nema. Isto je i sa Trajkovićem, Milijašem, da ne spominjem Drumanija, Tadeua i Suzukia. Ne trebamo se previše ložiti unaprijed, jer imamo loša iskustva. Neka se on prvo dokaže, pa ćemo ga onda hvaliti.

vlada

pre 17 godina

Triso odusevljavao si me igrama u mladoj repki,samo tako nastavi u najtrofejnijem srpskom timu pa da se vratimo na staze stare evropske slave kada smo harali EVROPOM.
Najveci problem naseg fudbala je sto pored Zvezde nema neke ozbiljne ekipe koja bi mogla da gravitira na evropskom fudbalskom nebu,mada Mladost iz Apatina predstavlja veliko osvezenje srpskog fudbala.Pozz svim objektivnim navijacima.

ivan

pre 17 godina

ZVEZDA u Srbiji ima priblizno deset hiljada pravih navijaca.Lazni navijaci koji su bili na utakmici protiv Milana,u slucaju da stvarno vole klub,potrudili bi se da dodju na stadion kad smo domacini u prvenstvu.Poruka Delija:"ZVEZDA SE VOLI SVAKOGA DANA,A,NE SAMO PROTIV MILANA"PS.Dolazak Trisovica je prava stvar.

Keine Lust

pre 17 godina

Dobro je što je Triške doveden,sad ćemo zakrpiti tu lijevu stranu! Trebalo bi malo forsirati Miladinovića, da se čovjek "uštela" do zime i zamijeni Biševca! Naprijed MILADINE

Zivi bili pa videli

pre 17 godina

Trisovic je prosecan fudbaler i jedini razlog sto je pozvan u reprezentaciju je taj sto mu je levo krilo/bok prirodna pozicija za koju nemamo zamenu. Secam se da sam gledao utakmicu mladih u kojoj je svaku loptu koju je primio ili izgubio, ili lose centrirao ili sa njom izasao u aut...
Raduje me sto je dosao u Zvezdu jer ce sada lakse ispasti iz reprezentacije i uprazniti mesto za nekoga ko to zasluzuje...
A i Zvezda ce igrati lose jer ce zauzimati mesto nekome a morace da igra da bi se opravdale silne prodaje igraca...

Tebrica

pre 17 godina

@Delija Kovin
Fabio Carleandro Da Silva je pozajmljen Hajduku iz Kule, Tintor je iz Rada otisao u Györi ETO FC (Madjarska I liga), Popov je preko Odre dosao u Aigaleo Athen (vratio se u Grcku). Dolazak Trisovica je dobar potez, mislim da momak ima kvalitet. Sto se tice odlazaka Jankovica, Bisevca, pre njih Lukovica, Stojkovica i ostalih - i neka su otisli, treba se sto pre resiti igraca koji su pod "ugovorima" koje je jos Dzajic sklopio. Setite se samo Marjana Markovica kome je zapaljen auto ili Kohi bara koje je izgoreo pre manje od mesec dana a gde su se inace skupljali fudbaleri CZ i Partizana kao i raznorazni menadzeri, mesetari, polukriminalci i sl.

Mladen

pre 17 godina

DELIJA_KOVIN
Brate sto si ti neobavesten!
Boban Stojanovic i Dragan Stancic su u Hajduku iz Kule, a ne u OFK-u. A Popov je iste te godine na polusezoni otisao iz Zvezde.
Sto se tice Milijasa, Trajkovica i Suzukija slazem se.

Uros

pre 17 godina

Ne znam zaista cemu zloba?Pa budite malo realniji.On je trenutno jedan od najmladjih u A reprezentaciji i sjajan igrac i potencijal.Odlican potez Zvezde, ne zaboravite da je Klemente rekao da su Spanci jos prosle godine za njega rekli da je igrac sa najvecim potencijalom u nasoj zemlji pred utakmicu njihove i nase mlade reprezentacije.Inace za mene je Perovic ispod prosecan igrac, krajnje trapav i diskutabilnog talenta...Imam utisak da kad god sutira zazmuri i moli se Bogu, tako da ce Trisovic biti sjajan po levoj strani.Inace ja ocekujem da Zvezda proda jos i Kovacevica ili Milovanovica na cije mesto bi mogao da dodje Milijas koji je ceo zivot pre Zvezde igrao zadnjeg veznog.Inace mislim da je prodaja Jankovica odlican potez, posto nije preterano napredovao, i dalje je "talentovan igrac velikog potencijala" a pritom na njegovoj poziciji imamo i Georgijeva i Bastu, a na sredini moze da ga zameni i sjajni Trajkovic koji bas i nije dobio pravu priliku od kad je dosao kod nas.Mene ipak najvise brinu pozicija centralnog beka, posto ne vidim ko ce zameniti Bisevca u januaru i pozicija golmana, posto je po meni Randjelovic limitiran i krajnje prosecan golman.Takodje ne vidim ko bi mogao da zameni Zigica ukoliko ode, posto je Purovic igrac samo za domacu ligu a i ostali su me demantovali u negativnom smislu u poslednje vreme, pogotovo Djokic...Takodje ni u domacoj ligi ne vidim nekog talentovanog centarfora koji bi bio interesantan Zvezdi.Sta se inace desava sa onim supertalentovanim stoperom Adamovicem , 86. god koji je dosao prosle godine iz BASK-a?

Isailovic Darko

pre 17 godina

Sve najbolje majstore! Pokazi sta znas i moli se da ne dozivis sudbinu Milijasa!!!
Izbori se protiv tatinih sinova (Milovanovic)!

mik

pre 17 godina

Za CAJU OFKOVCA
prijatelju moj OFK-olimpija 1974 1-o strelac ZEC.Toliko o tome.A ti se raspitaj na kojoj poziciji je igrao TRISOVIC u Slogi iz Kraljeva.
Vidimo se na karaburmi
naravno nema ljutis mi smo Ofkovci

Z.Z

pre 17 godina

PRVO JEDNA PRIMEDBA ZA TVZ.DELIJE.PRAVI NAVIJACI SU DOSLI IZ SVIH KRAJEVA SRBIJE,PLATILI KARTU 800DINARA,PREVOZ,HRANU I PRENOCISTE I TO SVE IZNESE OKO 4000DINARA,PROSEK PLATA U SRBIJI 8000DINARA.A VI STO SEBE NAZIVATE DELIJAMA I ZVEZDASIMA NE PLACA TE KARTU ZA UTAKMICU,NE PLATITE 27DINARA ZA GRADSKI PREZOV I RODITELJI VAM SPREME SENDVIC ZA UTAKMICU TAKO DA VAS KOSTA SVE 100DINARA PLATITE SAMO PIVO.KAD STE TOLIKI ZVEZDASI ZASTO NE UPLATITE ZVEZDI PO NPR 800DINARA DOBROVOLJNO KAD VEC NE DAJETE NISTA.ONI KOJI SU PISALI ONE LETKE KO JE ZVEZDAS A KO NE DALI PAME KADA JE ZVEZDA BILA REAL 86TE???NE PAMTE JER NISU NI BILI PLANIRANI,PAMTE BEZANIJU I MILICIONAR,IDU NA GOSTOVANJA O ZVEZDINOM TROSKU I NAPRAVE NEKU GLUPOST I TO VISE KOSTA ZVEZDU NEGO SVE OSTALO.ZVEZDAS SAM OD DETINJSTVA ISAO SAM NA UTAKMICE I PRATIO ZVEZDU RADIO PRENOSIMA I UVEK MI JE BILA I OSTALA U SRCU.ZNACI"DELIJE"NIJE ZVEZDA SAMO TUCA I DRANJE,ZVEZDA SE NOSI U SRCU I VOLI!DOBRO JE ZA TRISOVICA I TREBA SVE DA RASPRODAJU VEC 5GODINA NISTA,SAMO TRAZE NEKE RAZLOGE

slobo

pre 17 godina

Vi "prave" delije nemojte da nas tjerate sa Marakane.Nas nekoliko stotina doslo je iz CG da vidi svoj omiljeni tim.Potrosio sam mjesecnu platu za put hotel i ulaznicu da bodrim zvezdu kako znam i umem a vi nas nazivate laznim navijacima.Kad sam ja dolazio na Marakanu mnogi od vas se nisu ni rodili.Preko trideset godina navijam za zvezdu i vas nekoliko placenih dripaca dodje da mi drzi predavanje sta je Zvezda.MARS BRE KAKO VAS NIJE SRAMOTA!!!!!!

DELIJE-024

pre 17 godina

Odlican potez! Igrac koji nam je mnogo falio! Nadam se da ce dobiti pravu sansu kod Bajevica. Milovanovica i Bastu pod hitno prodati. Mislim da ce Piksi da napravi pravu stvar, samo neka nastavi kako je krenuo! Ako Zvezda finansijski stane na noge, bice u mogucnosti vise da zadrzi igrace, a i naravno da dovede i mnogo bolje pojedince. Treba pruziti podrsku ljudima iz uprave, ako smo 15 godina mogli bez LS, mozemo jos nekoliko, ali kad udjemo onda da ne budemo neki indijanci.

Pozdrav svim delijama iz Subotice!

Salence

pre 17 godina

Momak je OK.
Pravo pojacanje i 100 PUTA BOLJI OD Jankovica!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napred Triske!!!!!!!! BRAVO PIXI!!!!!!
Pruzite sansu Tadeu!!!!!!!!!!!!!!!!

Delija Kovin

pre 17 godina

@ Uros
Goran Adamovic je u januaru ove godine potpisao petogodisnji ugovor, bio je i na pripremama. Toliko znam o njemu.
@ Mladen
Upravu si brate, ja sam pogresio u vezi Stojanovica i Stancica.

Sneri sinovi grada Sapca

pre 17 godina

Trisketa znam dok je igrao za Macvu ziveo je u istoj zgradi gde i ja na Trkalistu.Nisam pratio njegovu karijeru u zadnje vreme ali znam da nas je vozao u malom fudbalu kao konje dok je bio tinejdzer.I za sve delije informacija Triske je Grobar stalno kada smo igrali fudbal Triske je igrao u dresu Partizana.Zelim ti sve najbolje u Zvezdi i seti se drustva sa Trkalista barem nekada.

Y2K

pre 17 godina

Ajde i ja malo da se ubacim...

Voleo da vidim kakva se to poslovanja desavaju i koliki su zapravo ti dugovi Zvezde.Ako nemaju sta da kriju,mislim da ce nam ih pokazati.Ajmo Delije...Dajte da se organizujemo,da odemo do Marakane i da trazimo da nam pokazu(objave) poslovanja za prethodne 2 godine.Tako da barem prestanemo da nagadjamo i da vidimo da li da ih jurimo ili da ih pustimo da rade.Posto nisam siguran,da li mozemo da organizujemo tako nesto i da li ce to imati bilo kakvog efekta???Imamo li neke shanse za to?
Ja sam za,a mislim da nama Delijama ne treba puno dogovaranja za tako nesto...
Ajmo,ocekujem jos neki komentar na ovu temu.

Navijac Zvezde protiv Milana

pre 17 godina

ZA PRAVE ZVEZDINE NAVIJACE KOJI NAVIJAJU SVAKI DAN, A NE SAMO PROTIV MILANA: Ako cemo po vama, onda zvezda ima dve do tri hiljade navijaca, a nekada izmedju 400 i 500.
A zar niste vi bili ti koji kad su pre cetiri godine us..li stvar u Kraljevi dolazili na kosarkaske utakmice da ne navijate nego da isterujete neku vasu pravdu cutanjem na tribinama. Pa nije vam Zvezda mama koja ce da vam opravda casove. Kad se us..e stvar, za to se i plati.
Zar niste vi upali na trening zvezde i tukli njene igrace, zato sto toboze ne igraju po vasoj volji. Pa skinite se vi u dresove ako umete bolje.
I vi ste isto dolazili na marakanu da terate Pjanovica, Muslina, Dzaju, pa onda prodje neko vreme pa se cuje sa severa: musline vrati se itd.
Uglavnom vama je dosadno u zivotu, pa se tako istresate na kome stignete kako vam je volja. Vama i ne treba zvezda dovoljna, je tako neka tribina da se derete ispisujete neke parole, pa da mislite da ste nesto bitno uradili.
Ja nisam iz Beograda, ali navijam za zvezdu i to mi niko ne moze oduzeti. Imam svojih obaveza, radim i ne mogu da smislim kako novcano i vremenski da idem na svaku zvezdinu utakmicu. Kad je neka bitnija tekma, kao protiv milana, pocastim se i odem. I NAVIJAM I TO NA SEVERU!!!

Zvezdas forever

pre 17 godina

@ Z Z
Svaka cast majstore za komentar. Ovi isfrustrirani balavci ne znaju gde da iskale svu negativnu energiju pa se deru, tuku, prave idiotarije u ime Zvezde. Sramota!
Uhvatila me nostalgija kad si spomenuo Reala. Ko moze da zaboravi kad Risto Kubura u sklopu Beogradske Hronike pusti prenos sa Marakane ( ko fol da se ukljuce na momenat, a ono se malo produzi- 10tak minuta).
A tek Marko Markovic? Genije!!! Kad on prenosi, drugi tim ne postoji. Kad protivnik ima loptu on se uvek lepo priseti Zvezdinih prijasnjih pobeda, a cim je lopta kod nas pocinje komentar. Sanchez treba da izvede penal, (na radiju sve sto se cuje u pozadini je grmljavina zvizduka), Marko prica neku svoju pricu kao da se na terenu nista ne desava, kao da nam daje neki anestetik, a onda eksplozija: OBRANJENO JE!!!!!
Jos danas cuvam kazetu sa snimkom radio prenosa.
Na zalost ovi danasnji razulareni klinci moraju da se zadovoljavaju sa Kulom, Sartidom i Bezanijom dok smo mi redovno uzivali u top class evropskim mecevima, a bogme i jugo tekmama (Hajduk, Dinamo, Velez, Zeljo, Rijeka, Olimpija, Borac...)
Ako ne napravimo uskoro neku Jadransku ili Balkansku ligu, ova prica o kupo-prodaji i stalnim neuspesima na evropskoj sceni ce samo da se nastavi. Zvezda ima sansu da prodje ovo kolo kupa UEFA, pa ce se i Trisovic moci pokazati u Evropi pa da se na godinu proda. To je zasto je dosao, a ne da Bajevic stvara tim koji bi trebao da bude neko i nesto za 3 godine.
Moj pokojni deda bi svake godine otisao na sajam (do 1960 i neke) da proda kravu, kobilu, kozu ili svinju da zaradi koju kintu. Mora da je Pixi poznavao mog dedu.
Zasto je to tako? Zato sto nam je liga ocajna, dosadna!
U svim vodecim ligama Seria A, Premiership, Bundes liga, La liga... fudbal je entertainment. A bilo koja od liga od bivse YU su sve samo ne entertainment. Ne slazete se sa mnom? Pogledajte onda na sta lice prazne tribine i poredite ih sa bilo kojom od gore navedenih top liga.
Ali dok se god Delije, Grobari, Torcide, BBB ne mogu kontrolirati dotle cemo ispastati.
Toliko od mene!

Đed

pre 17 godina

Ivane sine (28. avgust 2006 15:19), sada je red na neke druge generacije da pomno prate ZVEZDU "svakoga dana". Mi "lažnjaci", koji jedva imamo vremena i za to malo "Evrope", kupujemo najskuplje karte i na taj način svome klubu više finansijski značimo od vas. Ako ništa drugo a ono i dalje se derem i navijam iz petnih žila, a da pritom svome voljenom klubu ne pravim ceh od više desetina hiljada evra i, još mnogo važnije, lošu reputaciju zbog koje ćemo i nadalje imati ovako "mnogo" sreće prilikom žrebanja i trpeti još ko zna kakve nepravde servirane od strane UEFA GANG - a.
PS E deco, deco...

Peter Tosh

pre 17 godina

Извини Ђеде, ако си купио карту и од 2500 динара једанпут годишње, којом математиком израчинаваш да си више помогао клуб од мене који сам ту 18х200 само за првенство, прошле године + 500 Рома + 500 Брага + Куп ( јесте био на гробљу али новац деле учесници )+ 500 за Корк + 800 за тај исти Милан ? И погрешно сте ти и твоји истомишљеници све схватили, нико вас не тера да долазите на Смедерево на Вождовац на Хајдук, само су више досадиле те приче ''ја сам још '69 побегао са страже да би гледао Реал'', било па прошло људи, Звезда нема играче као што је тада имала, људима ( мислим на провинцију ) је много да одвоје 1000 дин. да дођу до БГ-а сваки викенд, али ако не помажете немојте, МОЛИМ ВАС, ни да одмажете. Не верујте РТС-у да смо гомила наркомана и хулигана, да је тако да ли би све било, што се ораганизације тиче, онако перфектно одрађено против Милана ( од могућих 20, Звезда је добила 19 бодова за ту утакмицу од делегата ) ? Стигле су нове генерације, које воле Звезду исто као и ви те '69, којима није тешко да се цимају до Ниша, Двора, Чачка, да не изађу вечерас у град да би сутра имали пара да оду у Нови Сад. А ове приче о плаћеним навијачима, бенифицијама итд. то сте нешто помешали са оном другом страном Топчидерског Брда . . . Сви волимо Звезду и глупо је читати ова препуцавања међу нама, још једном вас молим да не подлежете оценама квази-новинара који нас блате где стигну, ситне душе и јајаре које се купују за 50 Е, који би, када би се бавили својим послом питали органе докле се стигло са истрагама за Вршац, Ниш, Пионир, да ли се понекад сетите тога, или смо и то заслужили ? Ко ће за то да одговара, ако су већ ухапсили дечка зато што је упалио бакљу и по ХИТНОМ ПОСТУПКУ му је суђено, добио 20 дана и на излежавању казне је тренутно, ко ће бре да одговара за клинца од 16 година коме је разнето лице гуменим метком, ко ће да одговара за терор у Нишу, ко ће да одговара за оно у Пиониру ? За мене, а верујем и за сваког нормалног држављанина Србије, ово су много већи злочини од једне бакље . . . јел' сам у праву Ђеде ? Ево најтоплије вас позивам да дођете на следећу текму на Маракани, да нас пустите да разбијемо стереотип који влада о нама, веровали или не боље је сада било против Хајдука него ли против Милана, али немојте да ми верујете дођите само једанпут у овој полусезони на ''малу текму'', МОЛИМ ВАС.

TeRaToM

pre 17 godina

Lepo i pametno!Igrac od 22 godine reprezentativac potpisuje ugovor na tri godine.To znaci da ga prodajete za godinu dana.A,sad u poslednji cas prodaj jos Kovacevica i Bastu i ti si "genije".

Delija NS

pre 17 godina

Igrace Partizana mora da je dekocentrisala tek renovirana severna tribina stadiona Vojvodine. Kad su videli na tribini crvena sedista sigurno su pomislili da su na MARAKANI! Trema, ... sta da se radi?

car4s

pre 17 godina

E ovo je pravo pojacanje!I to duplo,otisao Jankovic (uh dobro je,kvari igru),dosao Triske (dobar igrac,dobar momak,bice igracina)!!!!

Delija Kovin

pre 17 godina

Dobro je shto dolazi Trishovic. Moram da priznam da se posle prodaje Bishevca, moje poverenje prema Piksiju smanjilo, medjutim kad malo bolje razmislim...
Zvezda je bila u dugu 8,9 miliona i kao shto je rekao MARKO-DELIJA pre neki dan za svaku sezonu je potreban josh koji million evra. Bishevac ostaje do januara, a za to vreme moze dosta toga da se uradi. Da se prezimi u Evropi i ostvari dobra razlika bodova u nashoj ligi.
Po mom mishljenju, Pixi bi trebao da proda Joksimovica, Krivokapica, Bobana Stojanovic(koji je otishao na pozajmicu u OFK), Mudrinica(koji je otishao na pozajmicu u Sartid) i Stancica(koji je otishao na pozajmicu u OFK) maker i za po 100 000 evra(ako hoce toliko da daju za njih). Mozda bi mogao i da proda Rashkovica, jer su tu Djokic, Purovic, Suzuki, Tadeu.
Isto tako mislim da bi trebao da dobije shansu i Bojan Miladinovic, koji je imao katastrofalnih greshaka, ali nebi zbog dve greshke trebala dam u propadne karijera.
Bajevic bi trebao vishe da koristi Milijasa i Trajkovica, a Dejana Milovanovica na klupu ili da ga prodaju i za te pare da se dovede Risto Lakic iz Buducnosti, posto ce i Basta da ode(najverovatnije u januarau) da bismo imali dva igraca na toj poziciji, i josh jednog shtopera kao zamena za Bishevca. Mozda bi mogao i Suzukija da ubaci jer je u polufinalu kupa protiv Radnckog iz Nisa dobro pokazao, dao je dva gola i borio se trcao je.
I da se vratim na Trishovica. Decko je dobar, shto smo videli i kada je igrao u Cheskoj. Po meni Pixi je doveo Trishovica da bi mogao da proda Marka Perovica, jer ce Trishovica platiti oko 250 000 evra, a Perovica moze da proda bar za miliona evra, ako ne i vishe.
Jel zna neko shta se deshava sa Fabiom Karleandrom da Silvom(doshao je prosle godine kad i Draman), Vladanom Binicem koji je doshao jos pre dolaska Pixija na celu ZVEZDE u junu 2005. godine, Vladimirom Tintorom(proshle sezone je bio na pozajmici u Radu), i gde je Goran Popov, mladi makedonac koji je dosao u leto 2004. godine.
P.S. Poshto se mnogi pitaju kako Pixi prodaje igrace i polovina para od njihovih obeshtecenja idu menadzerima da odgovorim. Igraci koje je Pixsi prodao sklopili su ugovore sa Zvezdom dok je Dzaja bio predsednik kluba. I josh neshto, Pixi bar prodaje igrace, a dok je Dzaja bio igraci su odlazili bez obeshtecenja
Pr.
Mihajlo Pjanovic u Spartak iz Moskve
Ivan Gvozdenovic u Briz
Ne branim ja Pixija, ali tim se stvara nekoliko godina, kad smo cekali toliko godina mozemo da sacekamo jos koju godinu.

Caja

pre 17 godina

Trisovic je dobar momak, ali sasvim prosecan igrac. Igrao je par sezona za OFK, menjao se sa Tosicem na poziciji levog spoljnjeg (vise bek), a sa Banetom Ivanovicem nema nikakve veze jer ovaj igra desno, ili centralnog i znacajno je bolji igrac od Trise.
Mozda je momak napredovao u Ukrajini, mlad je i treba da dobije sansu, ali za par godina u OFK -u nije me u to ubedio.
Sto se tice transfera, mladim navijacima mora da bude jasno da samo oni istinski vole svoje timove jer su naivni, oni koji ih vode vole samo svoje dzepove ili kakavu drugu korist i privilegiju. Jedini nacin da se tome stane na put bi bila stvarna privatizacija, ali ne od strane nasih novokomponovanih bogatasa nego ona prava privatizacija kakva je u normalnim zemljama. Medjutim, na to ce morati da se priceka jer ko je od sadasnjih klupskih glavesina koje u klub nisu ulozili apsolutno nista lud da to sada izgubi. Kako bi recimo Piksi, ili Zeka Bjeka kupovali i prodavali igrace da je novac njihov.
Ali ako su navijaci mladi, ne moraju da budu i glupi. Recimo bugarski Benbeto ima 30 godina i igrao je u Azabejdzanu. Ili brazilci u zvezdi koji su pre toga prodavali semenke i pikali onako u svom kraju za ulicu ili kakvu mahalu. Sve je to mazanje ociju. A cak i kad im se slucajno zadesi igrac kao sto je bio Draman iz Gane, neki polutrener tipa Zenge ga ni ne registruje.
Treba dakle navijati za donosenje zakona o sportu kao sistemskom resenju, a ne za ovakvu Zvezdu i Partizan.
Nazalost mi smo fudbalska nacija i ni sopstvenu decu ne mogu da ubedim da batale fudbal. Gledaju, navijaju za OFK i nista me ne razumeju, ali sta cu.
A fudbala nigde, ama bas nigde, cak ni na mojoj Karaburmi.

Delija RS

pre 17 godina

Samo da ne prođe kao Trajković koji je bio igrač godine i reprezentativac kada je došao kod nas, a sada ga nigdje nema. Isto je i sa Trajkovićem, Milijašem, da ne spominjem Drumanija, Tadeua i Suzukia. Ne trebamo se previše ložiti unaprijed, jer imamo loša iskustva. Neka se on prvo dokaže, pa ćemo ga onda hvaliti.

vlada

pre 17 godina

Triso odusevljavao si me igrama u mladoj repki,samo tako nastavi u najtrofejnijem srpskom timu pa da se vratimo na staze stare evropske slave kada smo harali EVROPOM.
Najveci problem naseg fudbala je sto pored Zvezde nema neke ozbiljne ekipe koja bi mogla da gravitira na evropskom fudbalskom nebu,mada Mladost iz Apatina predstavlja veliko osvezenje srpskog fudbala.Pozz svim objektivnim navijacima.

ivan

pre 17 godina

ZVEZDA u Srbiji ima priblizno deset hiljada pravih navijaca.Lazni navijaci koji su bili na utakmici protiv Milana,u slucaju da stvarno vole klub,potrudili bi se da dodju na stadion kad smo domacini u prvenstvu.Poruka Delija:"ZVEZDA SE VOLI SVAKOGA DANA,A,NE SAMO PROTIV MILANA"PS.Dolazak Trisovica je prava stvar.

Keine Lust

pre 17 godina

Dobro je što je Triške doveden,sad ćemo zakrpiti tu lijevu stranu! Trebalo bi malo forsirati Miladinovića, da se čovjek "uštela" do zime i zamijeni Biševca! Naprijed MILADINE

Zivi bili pa videli

pre 17 godina

Trisovic je prosecan fudbaler i jedini razlog sto je pozvan u reprezentaciju je taj sto mu je levo krilo/bok prirodna pozicija za koju nemamo zamenu. Secam se da sam gledao utakmicu mladih u kojoj je svaku loptu koju je primio ili izgubio, ili lose centrirao ili sa njom izasao u aut...
Raduje me sto je dosao u Zvezdu jer ce sada lakse ispasti iz reprezentacije i uprazniti mesto za nekoga ko to zasluzuje...
A i Zvezda ce igrati lose jer ce zauzimati mesto nekome a morace da igra da bi se opravdale silne prodaje igraca...

Tebrica

pre 17 godina

@Delija Kovin
Fabio Carleandro Da Silva je pozajmljen Hajduku iz Kule, Tintor je iz Rada otisao u Györi ETO FC (Madjarska I liga), Popov je preko Odre dosao u Aigaleo Athen (vratio se u Grcku). Dolazak Trisovica je dobar potez, mislim da momak ima kvalitet. Sto se tice odlazaka Jankovica, Bisevca, pre njih Lukovica, Stojkovica i ostalih - i neka su otisli, treba se sto pre resiti igraca koji su pod "ugovorima" koje je jos Dzajic sklopio. Setite se samo Marjana Markovica kome je zapaljen auto ili Kohi bara koje je izgoreo pre manje od mesec dana a gde su se inace skupljali fudbaleri CZ i Partizana kao i raznorazni menadzeri, mesetari, polukriminalci i sl.

Mladen

pre 17 godina

DELIJA_KOVIN
Brate sto si ti neobavesten!
Boban Stojanovic i Dragan Stancic su u Hajduku iz Kule, a ne u OFK-u. A Popov je iste te godine na polusezoni otisao iz Zvezde.
Sto se tice Milijasa, Trajkovica i Suzukija slazem se.

Uros

pre 17 godina

Ne znam zaista cemu zloba?Pa budite malo realniji.On je trenutno jedan od najmladjih u A reprezentaciji i sjajan igrac i potencijal.Odlican potez Zvezde, ne zaboravite da je Klemente rekao da su Spanci jos prosle godine za njega rekli da je igrac sa najvecim potencijalom u nasoj zemlji pred utakmicu njihove i nase mlade reprezentacije.Inace za mene je Perovic ispod prosecan igrac, krajnje trapav i diskutabilnog talenta...Imam utisak da kad god sutira zazmuri i moli se Bogu, tako da ce Trisovic biti sjajan po levoj strani.Inace ja ocekujem da Zvezda proda jos i Kovacevica ili Milovanovica na cije mesto bi mogao da dodje Milijas koji je ceo zivot pre Zvezde igrao zadnjeg veznog.Inace mislim da je prodaja Jankovica odlican potez, posto nije preterano napredovao, i dalje je "talentovan igrac velikog potencijala" a pritom na njegovoj poziciji imamo i Georgijeva i Bastu, a na sredini moze da ga zameni i sjajni Trajkovic koji bas i nije dobio pravu priliku od kad je dosao kod nas.Mene ipak najvise brinu pozicija centralnog beka, posto ne vidim ko ce zameniti Bisevca u januaru i pozicija golmana, posto je po meni Randjelovic limitiran i krajnje prosecan golman.Takodje ne vidim ko bi mogao da zameni Zigica ukoliko ode, posto je Purovic igrac samo za domacu ligu a i ostali su me demantovali u negativnom smislu u poslednje vreme, pogotovo Djokic...Takodje ni u domacoj ligi ne vidim nekog talentovanog centarfora koji bi bio interesantan Zvezdi.Sta se inace desava sa onim supertalentovanim stoperom Adamovicem , 86. god koji je dosao prosle godine iz BASK-a?

Isailovic Darko

pre 17 godina

Sve najbolje majstore! Pokazi sta znas i moli se da ne dozivis sudbinu Milijasa!!!
Izbori se protiv tatinih sinova (Milovanovic)!

mik

pre 17 godina

Za CAJU OFKOVCA
prijatelju moj OFK-olimpija 1974 1-o strelac ZEC.Toliko o tome.A ti se raspitaj na kojoj poziciji je igrao TRISOVIC u Slogi iz Kraljeva.
Vidimo se na karaburmi
naravno nema ljutis mi smo Ofkovci

Z.Z

pre 17 godina

PRVO JEDNA PRIMEDBA ZA TVZ.DELIJE.PRAVI NAVIJACI SU DOSLI IZ SVIH KRAJEVA SRBIJE,PLATILI KARTU 800DINARA,PREVOZ,HRANU I PRENOCISTE I TO SVE IZNESE OKO 4000DINARA,PROSEK PLATA U SRBIJI 8000DINARA.A VI STO SEBE NAZIVATE DELIJAMA I ZVEZDASIMA NE PLACA TE KARTU ZA UTAKMICU,NE PLATITE 27DINARA ZA GRADSKI PREZOV I RODITELJI VAM SPREME SENDVIC ZA UTAKMICU TAKO DA VAS KOSTA SVE 100DINARA PLATITE SAMO PIVO.KAD STE TOLIKI ZVEZDASI ZASTO NE UPLATITE ZVEZDI PO NPR 800DINARA DOBROVOLJNO KAD VEC NE DAJETE NISTA.ONI KOJI SU PISALI ONE LETKE KO JE ZVEZDAS A KO NE DALI PAME KADA JE ZVEZDA BILA REAL 86TE???NE PAMTE JER NISU NI BILI PLANIRANI,PAMTE BEZANIJU I MILICIONAR,IDU NA GOSTOVANJA O ZVEZDINOM TROSKU I NAPRAVE NEKU GLUPOST I TO VISE KOSTA ZVEZDU NEGO SVE OSTALO.ZVEZDAS SAM OD DETINJSTVA ISAO SAM NA UTAKMICE I PRATIO ZVEZDU RADIO PRENOSIMA I UVEK MI JE BILA I OSTALA U SRCU.ZNACI"DELIJE"NIJE ZVEZDA SAMO TUCA I DRANJE,ZVEZDA SE NOSI U SRCU I VOLI!DOBRO JE ZA TRISOVICA I TREBA SVE DA RASPRODAJU VEC 5GODINA NISTA,SAMO TRAZE NEKE RAZLOGE

slobo

pre 17 godina

Vi "prave" delije nemojte da nas tjerate sa Marakane.Nas nekoliko stotina doslo je iz CG da vidi svoj omiljeni tim.Potrosio sam mjesecnu platu za put hotel i ulaznicu da bodrim zvezdu kako znam i umem a vi nas nazivate laznim navijacima.Kad sam ja dolazio na Marakanu mnogi od vas se nisu ni rodili.Preko trideset godina navijam za zvezdu i vas nekoliko placenih dripaca dodje da mi drzi predavanje sta je Zvezda.MARS BRE KAKO VAS NIJE SRAMOTA!!!!!!

DELIJE-024

pre 17 godina

Odlican potez! Igrac koji nam je mnogo falio! Nadam se da ce dobiti pravu sansu kod Bajevica. Milovanovica i Bastu pod hitno prodati. Mislim da ce Piksi da napravi pravu stvar, samo neka nastavi kako je krenuo! Ako Zvezda finansijski stane na noge, bice u mogucnosti vise da zadrzi igrace, a i naravno da dovede i mnogo bolje pojedince. Treba pruziti podrsku ljudima iz uprave, ako smo 15 godina mogli bez LS, mozemo jos nekoliko, ali kad udjemo onda da ne budemo neki indijanci.

Pozdrav svim delijama iz Subotice!

Salence

pre 17 godina

Momak je OK.
Pravo pojacanje i 100 PUTA BOLJI OD Jankovica!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napred Triske!!!!!!!! BRAVO PIXI!!!!!!
Pruzite sansu Tadeu!!!!!!!!!!!!!!!!

Delija Kovin

pre 17 godina

@ Uros
Goran Adamovic je u januaru ove godine potpisao petogodisnji ugovor, bio je i na pripremama. Toliko znam o njemu.
@ Mladen
Upravu si brate, ja sam pogresio u vezi Stojanovica i Stancica.

Sneri sinovi grada Sapca

pre 17 godina

Trisketa znam dok je igrao za Macvu ziveo je u istoj zgradi gde i ja na Trkalistu.Nisam pratio njegovu karijeru u zadnje vreme ali znam da nas je vozao u malom fudbalu kao konje dok je bio tinejdzer.I za sve delije informacija Triske je Grobar stalno kada smo igrali fudbal Triske je igrao u dresu Partizana.Zelim ti sve najbolje u Zvezdi i seti se drustva sa Trkalista barem nekada.

Y2K

pre 17 godina

Ajde i ja malo da se ubacim...

Voleo da vidim kakva se to poslovanja desavaju i koliki su zapravo ti dugovi Zvezde.Ako nemaju sta da kriju,mislim da ce nam ih pokazati.Ajmo Delije...Dajte da se organizujemo,da odemo do Marakane i da trazimo da nam pokazu(objave) poslovanja za prethodne 2 godine.Tako da barem prestanemo da nagadjamo i da vidimo da li da ih jurimo ili da ih pustimo da rade.Posto nisam siguran,da li mozemo da organizujemo tako nesto i da li ce to imati bilo kakvog efekta???Imamo li neke shanse za to?
Ja sam za,a mislim da nama Delijama ne treba puno dogovaranja za tako nesto...
Ajmo,ocekujem jos neki komentar na ovu temu.

Navijac Zvezde protiv Milana

pre 17 godina

ZA PRAVE ZVEZDINE NAVIJACE KOJI NAVIJAJU SVAKI DAN, A NE SAMO PROTIV MILANA: Ako cemo po vama, onda zvezda ima dve do tri hiljade navijaca, a nekada izmedju 400 i 500.
A zar niste vi bili ti koji kad su pre cetiri godine us..li stvar u Kraljevi dolazili na kosarkaske utakmice da ne navijate nego da isterujete neku vasu pravdu cutanjem na tribinama. Pa nije vam Zvezda mama koja ce da vam opravda casove. Kad se us..e stvar, za to se i plati.
Zar niste vi upali na trening zvezde i tukli njene igrace, zato sto toboze ne igraju po vasoj volji. Pa skinite se vi u dresove ako umete bolje.
I vi ste isto dolazili na marakanu da terate Pjanovica, Muslina, Dzaju, pa onda prodje neko vreme pa se cuje sa severa: musline vrati se itd.
Uglavnom vama je dosadno u zivotu, pa se tako istresate na kome stignete kako vam je volja. Vama i ne treba zvezda dovoljna, je tako neka tribina da se derete ispisujete neke parole, pa da mislite da ste nesto bitno uradili.
Ja nisam iz Beograda, ali navijam za zvezdu i to mi niko ne moze oduzeti. Imam svojih obaveza, radim i ne mogu da smislim kako novcano i vremenski da idem na svaku zvezdinu utakmicu. Kad je neka bitnija tekma, kao protiv milana, pocastim se i odem. I NAVIJAM I TO NA SEVERU!!!

Zvezdas forever

pre 17 godina

@ Z Z
Svaka cast majstore za komentar. Ovi isfrustrirani balavci ne znaju gde da iskale svu negativnu energiju pa se deru, tuku, prave idiotarije u ime Zvezde. Sramota!
Uhvatila me nostalgija kad si spomenuo Reala. Ko moze da zaboravi kad Risto Kubura u sklopu Beogradske Hronike pusti prenos sa Marakane ( ko fol da se ukljuce na momenat, a ono se malo produzi- 10tak minuta).
A tek Marko Markovic? Genije!!! Kad on prenosi, drugi tim ne postoji. Kad protivnik ima loptu on se uvek lepo priseti Zvezdinih prijasnjih pobeda, a cim je lopta kod nas pocinje komentar. Sanchez treba da izvede penal, (na radiju sve sto se cuje u pozadini je grmljavina zvizduka), Marko prica neku svoju pricu kao da se na terenu nista ne desava, kao da nam daje neki anestetik, a onda eksplozija: OBRANJENO JE!!!!!
Jos danas cuvam kazetu sa snimkom radio prenosa.
Na zalost ovi danasnji razulareni klinci moraju da se zadovoljavaju sa Kulom, Sartidom i Bezanijom dok smo mi redovno uzivali u top class evropskim mecevima, a bogme i jugo tekmama (Hajduk, Dinamo, Velez, Zeljo, Rijeka, Olimpija, Borac...)
Ako ne napravimo uskoro neku Jadransku ili Balkansku ligu, ova prica o kupo-prodaji i stalnim neuspesima na evropskoj sceni ce samo da se nastavi. Zvezda ima sansu da prodje ovo kolo kupa UEFA, pa ce se i Trisovic moci pokazati u Evropi pa da se na godinu proda. To je zasto je dosao, a ne da Bajevic stvara tim koji bi trebao da bude neko i nesto za 3 godine.
Moj pokojni deda bi svake godine otisao na sajam (do 1960 i neke) da proda kravu, kobilu, kozu ili svinju da zaradi koju kintu. Mora da je Pixi poznavao mog dedu.
Zasto je to tako? Zato sto nam je liga ocajna, dosadna!
U svim vodecim ligama Seria A, Premiership, Bundes liga, La liga... fudbal je entertainment. A bilo koja od liga od bivse YU su sve samo ne entertainment. Ne slazete se sa mnom? Pogledajte onda na sta lice prazne tribine i poredite ih sa bilo kojom od gore navedenih top liga.
Ali dok se god Delije, Grobari, Torcide, BBB ne mogu kontrolirati dotle cemo ispastati.
Toliko od mene!

Đed

pre 17 godina

Ivane sine (28. avgust 2006 15:19), sada je red na neke druge generacije da pomno prate ZVEZDU "svakoga dana". Mi "lažnjaci", koji jedva imamo vremena i za to malo "Evrope", kupujemo najskuplje karte i na taj način svome klubu više finansijski značimo od vas. Ako ništa drugo a ono i dalje se derem i navijam iz petnih žila, a da pritom svome voljenom klubu ne pravim ceh od više desetina hiljada evra i, još mnogo važnije, lošu reputaciju zbog koje ćemo i nadalje imati ovako "mnogo" sreće prilikom žrebanja i trpeti još ko zna kakve nepravde servirane od strane UEFA GANG - a.
PS E deco, deco...

Peter Tosh

pre 17 godina

Извини Ђеде, ако си купио карту и од 2500 динара једанпут годишње, којом математиком израчинаваш да си више помогао клуб од мене који сам ту 18х200 само за првенство, прошле године + 500 Рома + 500 Брага + Куп ( јесте био на гробљу али новац деле учесници )+ 500 за Корк + 800 за тај исти Милан ? И погрешно сте ти и твоји истомишљеници све схватили, нико вас не тера да долазите на Смедерево на Вождовац на Хајдук, само су више досадиле те приче ''ја сам још '69 побегао са страже да би гледао Реал'', било па прошло људи, Звезда нема играче као што је тада имала, људима ( мислим на провинцију ) је много да одвоје 1000 дин. да дођу до БГ-а сваки викенд, али ако не помажете немојте, МОЛИМ ВАС, ни да одмажете. Не верујте РТС-у да смо гомила наркомана и хулигана, да је тако да ли би све било, што се ораганизације тиче, онако перфектно одрађено против Милана ( од могућих 20, Звезда је добила 19 бодова за ту утакмицу од делегата ) ? Стигле су нове генерације, које воле Звезду исто као и ви те '69, којима није тешко да се цимају до Ниша, Двора, Чачка, да не изађу вечерас у град да би сутра имали пара да оду у Нови Сад. А ове приче о плаћеним навијачима, бенифицијама итд. то сте нешто помешали са оном другом страном Топчидерског Брда . . . Сви волимо Звезду и глупо је читати ова препуцавања међу нама, још једном вас молим да не подлежете оценама квази-новинара који нас блате где стигну, ситне душе и јајаре које се купују за 50 Е, који би, када би се бавили својим послом питали органе докле се стигло са истрагама за Вршац, Ниш, Пионир, да ли се понекад сетите тога, или смо и то заслужили ? Ко ће за то да одговара, ако су већ ухапсили дечка зато што је упалио бакљу и по ХИТНОМ ПОСТУПКУ му је суђено, добио 20 дана и на излежавању казне је тренутно, ко ће бре да одговара за клинца од 16 година коме је разнето лице гуменим метком, ко ће да одговара за терор у Нишу, ко ће да одговара за оно у Пиониру ? За мене, а верујем и за сваког нормалног држављанина Србије, ово су много већи злочини од једне бакље . . . јел' сам у праву Ђеде ? Ево најтоплије вас позивам да дођете на следећу текму на Маракани, да нас пустите да разбијемо стереотип који влада о нама, веровали или не боље је сада било против Хајдука него ли против Милана, али немојте да ми верујете дођите само једанпут у овој полусезони на ''малу текму'', МОЛИМ ВАС.