Subota, 29.01.2022.

08:00

Jokić ne staje – novi tripl-dabl za izjednačenje rekorda VIDEO

Nikola Jokić, zvezda Denver Nagetsa, nastavio je sa fantastičnim igrama u januaru.

Izvor: MS

Jokiæ ne staje – novi tripl-dabl za izjednaèenje rekorda VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

114 Komentari

Sortiraj po:

PimPong

pre 2 godine

I ja sam se pitao kako bi se Nikola uklopio u neki "big three," kao sto sad kazu. Ja bih rekao da zavisi o kome se radi. Npr., ako su u pitanju Warriors-i i da on igra poziciju Draymond-a, to bi bilo fenomenalno. Ne bi imao isti broj poena kao u Denveru, ali bi vodio po asistencijama u NBA sa Curry-jem i Thompson-om. Da igra npr. sa LBJ-om, Davis-om i Westbrook-om, tu se ne bi bas tako uklopio, ali izgleda da se tu niko nije uklopio :) (mada mislim da bi on i LBJ mogli, ali sa drugim igracima). Teze bi mu bilo npr. sa Harden-om, ali ne sa KD-om. Utah bi mu isto tako dobro stimovala. Ali mislim da je sad najbitnije to sto su manager-i sponzali o kakvom se igracu gradi, i kao sto neko rece, ako bi on ikad presao u neku drugu ekipu, naredjenje bi bila da se igra gradi oko njega i njegovog stila. Ali mislim da ce on pokusati da izgradi nesto svoje u Denveru, kao sto i sam kaze.

maSi

pre 2 godine

NBA/ABA Leaders Single Season Leaders and Records for Player Efficiency Rating

Rank Player Season

1. Nikola Jokić 2021-22
2. Giannis Antetokounmpo 2019-20
3. Wilt Chamberlain* 1962-63
4. Wilt Chamberlain* 1961-62
5. Michael Jordan* 1987-88


https://twitter.com/BratemiliM/status/1487474720262045705

Strucnjak

pre 2 godine

@Goran Blam me je tvojih komentara,samo cu reci da je prosto neverovatno da je Denver dobio Indianu uz 100 poena bez Joloa i da su ubacili 109 Milvokiju jer citajuci vase komentare stice se utisak da ni 10 poena ne mogu da ubace bez njega :)) Verovatno se Morisovih 8 asistencija ne vazi ako ih je Jokic pretvorio u kos 😂 a ako zelim da gledam rapsodiju,sigurno necu gledati Jokica protiv g ligasa,vec Golden Stejt ili Finix!!

Koke

pre 2 godine

Ne treba Marej da se vraca ove sezone, ne isplati se. Zavrice u donjem dleu tabele i uprvoj rundi ce igrati protiv nekog Finiksa ili Warriorsa. Treba se fokusirati na narednu sezonu. Ova je vec propala, moze samo da se povredi opet ako pozuri da se vrati za tih 10-15 meceva kolko ce da ostane do kraja.

Aleks

pre 2 godine

mare

Nije da mogu dati nešto više od površnog uvida punog pretpostavki, čovek igra u jednoj ekipi otkako je došao u NBA i nema naznaka da će otići :D Ti si u pravu ako pričamo o tankerskoj ekipi koja traži superstara oko kog će izgraditi ekipu. Ali ja govorim o situaciji da ga traži veće tržište koje već ima jednog superstara u ekipi, tipa Kari, Lebron, Durent. Tu već nisam sigurna da bi bilo kako ti kažeš.
Nije baš da se to pitanje može postaviti za svakog, Lebron je najavljen kao senzacija, MJ je u ligu došao kao NCAA šampion. Dok je Nikola napravio bum doslovno ni iz čega, pa biran je u drugoj rundi drafta.

FELIPE

pre 2 godine

Dobro ih održava Jokara na tabeli, zna li se kad će Marej da mu pomogne, negde nađoh da bi trebalo u februaru? A Porter?
(Das, 29. januar 2022 08:37)

Sad sam gledao za Mareja, poceo je da trenira lagano, ali ko zna koliko ce mu jos vremena trebati da se vrati, pre svega u tim, a potom i u formu. Nadam se da ce uspeti da bude dobar kao pre inace Denver nema sta da trazi ove sezone.

Kozuki Oden

pre 2 godine

Aleks
... Znas da je "Jokic ball" nazvan po Jokicu s razlogom? Bukvalno u svakoj ekipi bi igrao isto ako bi gradili oko njega, to isto vazi i za ostale fransizne igrace (LeBron, Kari, Djani, Lenard, Harden, Embid, CP3, Buker, Micel,...).

mare

pre 2 godine

@aleks nije ti bas duboka analiza, ali nije ni pogresna. Jokic je fransizni igrac u Denveru i igra Denvera je prilagodjena njegovom stilu. odnosno on ima slobodu da kreira i drzi tempo igre svoje ekipe. Isto tako i sve druge ekipe imaju iste takve igrace i to je sasvim normalno. Sada ni jedna ekipa ne bi dovela igraca tipa Jokic a da nije spremna da ostatak ekipe prilagodi njegovoj igri, jer jrlednostavno njega dovodis kao lidera i superzvezdu. Da li bi on uspeo da se izgradi u superzvezdu da mu se nije sve poklopilo je pitanje koje mozes da postavis za svakog igraca pa i za Dzordana i Brajanta.

goran, gledam ih i dalje

pre 2 godine

strucnjak doncica uvek kriju u odbrani, nikad ne cuva karija i moranta, dok dza njega cuva, odgledaj bre neki meč

goran, gledam ih i dalje

pre 2 godine

strucnjak, pojma nemaš, jokićevih 10 as nije 20 poena, nego 25-27, jer je bar pola njegovih as za trojku kad ga udvoje ili utroje, plus uvek od tih 10 bar dve za 2+1, plus samo sinoc 5 as, dakle 10 sb, koje mu se ni ne upišu jer ovi kojima je asistirao za zicer budu faulirani, plus sto je vodeci na listi igraca koji blokovima pravi as saigracima koje se isto ne upisuju, dakle prevari mamu i nemoj u krevet u 21 uvece nego ostani budan bar jednu noc odgledaj uzivo, neces zažaliti već ćeš uživati u rapsodiji, to ti obećavam.

Vlada

pre 2 godine

Vidim...svi oni (ukljucujuci i mene) koji su ostavili komentar vezan za njegovo odbijanje da igra za Srbiju dobili gomilu minusa.Izgleda da je najbitnije da igra za Denver...Srbiju ko j..e
(Dokle vise..., 29. januar 2022 10:59)

Evo da ti kažem, što se mene lično tiče dodatno ga cenim što se ne prima naročito na taj plemenski kult reprezentacije i što mu nje bitno mišljenje rulje koja se nemilice loži na to. Ej, zamisli koliki kreten treba da budeš da se 30 godina ložiš na Saletovu trojku...

Strucnjak

pre 2 godine

@Smeh Dzaba si kucao toliko kad nisi nista ukapirao,ne kazem sta se sve racuna u asistenciju vec da ne moze svasta bukvalno da se racuna u asistenciju u smislu asistencija=kos. Dal ste vi normalni?

Aleks

pre 2 godine

@ Aleks. Ako nije do automatike(rekla bih)onda si cura koja voli košarku i ne pada mi napamet da dalje ulazim u raspravu.Volim kad dame prate sport i svaka čast na opservaciji.Ja zadržavam svoje mišljenje,koje će se lako proveriti ako Nikola pređe u neku ekipu sa zvučnim imenima.
(Istina, 29. januar 2022 12:50)

Još nisam upoznala nekog kom će autokorekt da promeni pol i rod xD Ne moraš da me "štediš" u raspravi jer sam žena, veruj mi da sam mnoooogo rasprava vodila ovde sa muškarcima, i to je ok :)
Igrao bi on svuda super košarku i imao dobre statse, ali ni približno ovakve, jer mu za to treba Jokić ball. Sumnjam da bi Kari ili Durent samo čekali njegove asistencije i rešenja. Naravno, praksa bi pokazala ko je od nas dvoje "u pravu", ali mi miriše da će ostati do kraja karijere u Nagetsima, pa možemo samo da nagađamo.

Strucnjak

pre 2 godine

28.8 koseva, 8.8 asistencija, 7 skokova i 2 ukradene lopte po utakmici i preko 10 tripl dablova je imao rasel vestbruk. Ako to nije dosta za MVP onda nek ukinu nagradu. Svaka cast kariju i hardenu ali ovo su neumoljivi pokazatelji.
(pribil, 04. maj 2015 13:14)

Da, ali Vestbruk igra za Oklahomu koja nije ni ušla u plej of, dok Kari igra za Golden Stejt koji je favorit za osvajanje titule. Ne treba gledati samo statistiku igrača, već i jačinu ekipa za koje igraju. Mnogo bolja ekipa je Golden Stejt. To samo kod nas može mvp da bude Jokić, koji igra za Mega Frizuru, koja je bila 10. na tabeli aba lige. A svi znamo da menadzeri Jokiću nabijaju statistiku da bi ga što bolje prodali. Po tvojoj logici, onda mvp Evrolige treba da bude Marjanović zbog visokih brojki koje je ostvario, a to sigurno neće biti on, nego neko iz f4 ekipa. A i budimo realni, koliko god voleo Bobija, ne zaslužuje da bude mvp, jer je Zvezda ispala već u top 16 fazi.
(Dule Pančevo, 4. maj 2015 14:28) # Link ahahaha,gledajte ovaj komentar...2015ta godina🤣

Dokle vise...

pre 2 godine

JPR24, 29. januar 2022 11:40

Po tome sto si ti napisao komentar mogu da ostave samo oni koji "vole" Jokica,jel tako?
Dali ti volis F1...ili bilo koji drugi sport briga me.Ja nisam napisao da sam neko ko nema pojma o kosarci.Verovatno je pratim mnogo duze od tebe.Ja sam samo napisao da se za Denver lomi a za Srbiju ga zabole.Kako je Doncic mogao da igra za Sloveniju?Sta je Doncic doneo Sloveniji a sta Jokic Srbiji?
Druze,meni vise vredi Saletova trojka protiv Hrvata,Danilovicevo zakucavanje preko Sabonisa nego da Jokic deset puta bude MVP i da uzme deset prstena...Toliko...Svako ima pravo na kometar,zar ne?

tocka

pre 2 godine

Opet one vezane trojke i rešavanje utakmice. Fenomenalan je. A drago mi je i da su ga pustili da ostvari tripl dabl. U prošlosti ga je Meloun odmarao kada mu je falila ta jedna asistencija, ali eto izgleda su shvatili i da je i za samu franšizu bolje da im glavni igrač bude b2b MVP.
Kazins će biti pun pogodak za Denver, jednostavno kada je on u igri nema uletanja bekova pod obruč, a uskoro će uhvatiti i ritam da pogadja, on je solidan šuter.
Dobro je i da je Meloun shvatio da je Faku bolji van terena. Jedno je jasno, ne ide ga u NBA, koliko god je sjajan igrač, nije dovoljno fizički sposoban za to.
Ovaj novi trojkaš će izgleda isto biti dobar. Opet se neka nada vraća za Denver.

smeh

pre 2 godine

@Strucnjak

Ajde odmori od telefona, računara, šta god već da koristiš, nekoliko dana. Inače mogao bi malo da se edukuješ od kada se u NBA računaju ovakve asistencije i šta predstavlja asistencija pre nego što drugima soliš pamet. Verujem da nemaš pojma o ovome ali timski rekord tokom jednog meča u asistencijama, pojedinačni rekord u asistencijama tokom jednog meča, prosek asistencija u jednoj sezoni kao i prosek asistencija tokom karijere je postignut u prošlom veku. Kukaš ovde non stop i bukvalno govoriš ljudima da je sve ovo neka vrsta obmane, valjda od strane NBA jer se igra po njihovim pravilima. Ne ide mi u glavu da neki debil iz fotelje pametuje o ovakvim stvarima drugim ljudima još više o tome da pametuješ o tome šta je i koliko je nešto lako. Džordane ti li si? Na kraju ako ti se ne sviđa NBA, košarka imaš druge sportove pa njih prati i prestani da kukaš i non stop se žališ. Ovde niko ne može ništa da ispravi, ako ti nešto smeta u vezi NBA i njihove košarke imaš zvanični NBA sajt pa se njima žali.

SoS

pre 2 godine

Nikola bi u bilo kojoj ekipi igrao sjajnu košarku, a u nekim timovima bi čak bio i bolji, ako neko misli da bi bilo suprotno onda vam je jasno da taj čovek vidi košaraku površno, baš baš. I još jednom, ovih par nesretnih koji opsesivno sa penom u ustima pokušavaju jeftino i smešno da "spušraju" Jokića i brukaju se na taj način ignorišite, to je svesnost pokrivena paučinom a lažni ego, gordost ih vrti kao cunami.

Istina

pre 2 godine

@ Aleks. Ako nije do automatike(rekla bih)onda si cura koja voli košarku i ne pada mi napamet da dalje ulazim u raspravu.Volim kad dame prate sport i svaka čast na opservaciji.Ja zadržavam svoje mišljenje,koje će se lako proveriti ako Nikola pređe u neku ekipu sa zvučnim imenima.

Goran

pre 2 godine

"U kojem još sportu bi ovi sitni detalji bili naslov". Koja glupost. Pa asistencija je za tim jednako vazna kao kos. 10 asistencija znaci da je direktno ucestvovao u preko 20 koseva ako se uzmu u obzir i trojke. A od tih 13 skokova polovina je dovela do kosa. Saberi sve zajedno pa ces videti da je najdirektnije doprineo polovini koseva Nagetsa.

Strucnjak

pre 2 godine

@Goran Znaci ako ti ja dam loptu u ruke i ti iz prve Fadewayom pogodis preko igraca,to je moja asistencija i ja sam zasluzan sto si ti dao kos? Ako ti ja samo dodam loptu u ruke i ti napravis dribling i sutnes,isto je asistencija,ako ti ja dodam i ti sutnes trojku iz prve preko igraca,isto sam ja zasluzan sto si ti dao kos??? Aman ljudi,to je uvedeno da bi igra zbog pracenja statistike bila sto privlacnija,nije stvarno svako dodavanje "asistencija" i da tvrdite kako je 10 asistencija=20 koseva,dal ste toliko ograniceni..koliko je koseva dao Westbruk sa njegovih milion asistencija,ah on je statisticar xaxa!

Negativni

pre 2 godine

Ja ne znam dal su svi svesni kakvog kosarkasa mi ljudi imamo.. eto
(jataganac, 29. januar 2022 08:01) Hahahah, ko ga to IMA, ti, Srbija možda?

MPP

pre 2 godine

IGRA 31.1.

dakle može oboriti svoj rekord - i izjednačiti se sa apsolutnim rekordom .
I to protiv Janisa.
Pa red je da mu se ostatak ekipe oduži za 7 god. napornog rada i odigraju najbolje što mogu.
Iako ne igra za statistiku , igrati protiv Janisa je dovoljno inspirativno , em MVP P.Offa em prošlogodišnji šampioni.
VELIKI DUEL...
A Nikola to baš gotivi.

Negativni

pre 2 godine

Bravo kralju mislim da će igrati jos jedan meč u januaru taji da ima sansu da popravi iako svi znamo da ne juri statistiku, a rasel ima najvise u istoriji u jednim medecu čak 14 a ne wil.
(Sima, 29. januar 2022 08:04) Hahahah, ma jooook, ne juri!! Licemeru!

Strucnjak

pre 2 godine

Koliko ste samo vestacki fanovi stefa karija.Do pre 2 sezone niste culi za njega,a sada ga dizete u nebo kao boga.Ok ove sezone je odigrao A nestvarno,ali nije zasluzio jednoglasno da bude mvp.Nikako ne mozete da kazete da je najbolji u istoriji igrac i suter na osnovu jedne sezone.Ali sa ovakvim stilom igre i tempom na ovom nivou moze da igra jos 2-3 sezone ako se ne daj boze povredi.
(marko, 10. maj 2016 21:52) # Link komentara
Preporučujem (+21)Ne preporučujem (-79)
Jos jedan komentar iz 2016te godine,dakle decko je dobio 79 minusa jer je rekao da ne mozete na osnovu jedne sezone nazvati Karija najboljim svih vremena :D Sad trenutno bi taj komentar imao 200 plusica :D Svi znamo sta se posle desilo😂 @Bojan alo frustrirani,ako te zanima pismenost idi komentarisi kulturu,ovo je je mesto gde ljudi u zurbi puno grese,Jokic ne zna da sklopi recenicu dok prica,to ti ne smeta😅

Aleks

pre 2 godine

Istina

Pa zato što je taktika Denvera Jokić ball i kad su Džamal i MPJ tu. I Mareju je to lakše jer mislim da je on više SG neko PG... U svakom slučaju Nikola je prvi plej Denvera u bilo kojoj postavi tako da ne vidim poentu u ovom što si napisao :D
Da li bi imao iste brojke u drugim ekipama? Rekla bih ni približno. Neko dole piše da mu je Denver kamen spoticanja. Dajte da pitamo Nikolu šta misli o tome, verujem da bi odgovor mnoge iznenadio. To je klub koji mu je dao šansu i da nije bilo njih da grade igru oko njega ne bi bio ono što je danas. On mora biti prvi igrač ekipe da bi isporučivao ovakve brojke, a sumnjam da bi se igrao Jokić ball kad bi igrao pored Lebrona, Karija, Durenta, Janisa...

Bojan

pre 2 godine

(Strucnjak, 29. januar 2022 12:17)

U kojoj si ti žurbi nesrećniče, kad ovde život provodiš? Jokić zna da igra basket pa ne očekujem da ume da sastavi rečenicu, a ipak je koherentniji od tebe - kome je lajanje po portalima očigledno jedina radost u životu, a ipak ne možeš da vežeš dve pravilno napisane reči...

Dzoni-1970-

pre 2 godine

Ja ne znam dal su svi svesni kakvog kosarkasa mi ljudi imamo.. eto
(jataganac, 29. januar 2022 08:01)

Mislis kakvog mi kosarkasa nemamo?

JPR24

pre 2 godine

"Momak iz Sombora postao je prvi u istoriji, koji je u jednom mesecu imao više od 400 poena, 200 skokova i 100 asistencija.

Iako mu je još ostala jedna utakmica u prvom mesecu u godini, Jokić je već sada ostvario 407 poena, 202 skoka i 129 asistencija."

Bezveze, to može svako da uradi da hoće i to lagano, Nikola jednostavno gine za statistikom i zato mu to uspeva dok drugi igrači se time ne interesuju, njima je važnije da njihovi timovi pobedjuju.
(mara, 29. januar 2022 11:02)

Može svako ? Ajde, na parket pa nam pokaži kako ti to lagano !

Istina

pre 2 godine

@ Aleks. To što si napisao je apsolutno tačno,i deo je taktike Melouna to svi znamo. Ali je on TD pravio i kad je Marej bio tu.Hoću da kažem,Nikola bi u svakoj ekipi bio u dva dominantna igrača.To govorim ne kao njegov zagriženi navijač,nego kao ljubitelj košarke koji preko trideset godina voli i prati ovaj sport,i nikad nisam video centra koji ima takav osećaj za igru i vidi teren kao Nikola.

JPR24

pre 2 godine

Vidim...svi oni (ukljucujuci i mene) koji su ostavili komentar vezan za njegovo odbijanje da igra za Srbiju dobili gomilu minusa.Izgleda da je najbitnije da igra za Denver...Srbiju ko j..e
A koliko para je izgubljeno zbog toga sto nismo igrali na olimpijadi...zar je bitno.Verovatno su svi ovi sto lupaju minuse uzivali da gledaju olimpijadu bez Srbije.
(Dokle vise..., 29. januar 2022 10:59)

To je zato sto ste dosadni ! Samu tu kukate nije igrao za Srbiju, nije igrao na OI ( a mamlazi koji nisu uspeli da se kvalifikuju oni su ok, naravno ), pa onda ne interesuje vas, pa pljuvanje… A visite na svakoj vesti o Jokicu sa istom mantrom ?? Ako vas ne interesuje, šta bibate onda uopšte ? Eto mene UFC ne interesuje, pa ni Formula 1, pa prosto nemam šta da komentarišem i ne idem na te vesti da lupetam, ko voli i prati, taj i komentariše i to je ok.

Bojan

pre 2 godine

Што је напаћен? Зато што се теби не свиђа што је у праву? Такви попут тебе су најгори ликови овде. Човек вам укаже на неке ствари, а ви, услед недостатка контрааргумената, нападате директно његову личност, упркос томе што га никад у животу нисте срели.
(igor, 29. januar 2022 11:17)

Žestoko je napaćen zato što piše kilometarske komentare u kojima se frlja budalaštinama. U jednom komentaru omalovažava TD-ove jer ih "svi beleže" i to je kao argumant protiv igrača koji ih pravi i kad se ne trudi, a u narednih par se nadovezuje na nekakve imaginarne rasprave iz prethodnih godina koje postoje samo u njegovoj glavi. Da ne govorimo ništa o tome da je dečko nepismen do daske i da mu komentari liče na tok misli onog sirotog duševnog bolesnika iz Foknerovog romana. Jedini jadniji od njega su kreature poput tebe koji se lože na takva besposlena njakanja podrumskih luzera.

HPH

pre 2 godine

Luka Dončić – 22 godine
Trofeji: 7
Prvenstvo Španije - 3
Kup Španije - 2
Evroliga - 1
Evropsko prvenstvo - 1

Nikola Jokić - 26 godina
Trofeji: 0 (nula)

JPR24

pre 2 godine

Zasto opet istok tabela??? Vi to meni namerno.
(Keynes, 29. januar 2022 11:10)

Samo zbog tebe i za tebe. Ono kao kad naručujes pesmu u kafani !

Bor'ša

pre 2 godine

Strucnjak, 29. januar 2022 10:45)

Momak, svako ima svoje misljenje,bilo da je trol, neznalica za razliku od tebe jer si pro ;), slagao se ti sa njim, ili ne. Baci komentar i iskuliraj.

Dex

pre 2 godine

Кад год Никола убоде ТД,јави се неки "зналац" са причом да су одбране лоше у НБА,да су поједине асистенције чудне,да се свашта рачуна као скок итд.Е сад, питање за "зналце", кад је направити ТД тако лако,зашто остали центри то не раде из вечери у вече као Никола, већина центара имају боље шутере него Никола па су им и асистенције олакшане.
(Истина, 29. januar 2022 08:47)

Zato što se znaju uloge u ekipi. Jokić je plej u telu centra i ne treba ga porediti sa centrima kad su u pitanju asistencije, već sa plejmejkerima. I on je tu bolji od mnogih, mada recimo za mene nikad neće biti u rangu CP3 kog smatram jedinim pravim "floor general-om" u ligi... S druge strane, skokovi, poeni, odbrana reketa, tu se može porediti sa centrima.
Ali opet danas ima dosta dobrih dodavača među visokim igračima: Janis, Sabonis, Nurkić je skoro bio na ivici TD i poludeo sa asistencijama... Ali u odsustvu Dejma. A kad je Dejm tu teško će Nurkić da razigrava ekipu :) Znači da su uloge jasno raspodeljene a menjaju se u zavisnosti od situacije i prilagođavanja trenera.
Dok je Nikola alfa i omega Denvera i to ima svoje prednosti - on je individualno brutalan ali i svoje mane - oni znaju samo za Jokić ball a, koliko god on bio dobar, jedan igrač ne osvaja sam.
(Aleks, 29. januar 2022 11:04)

Je l bolji od Bogija? Ah, da, Bogi nije plej.... A Jokić jeste...

Strucnjak

pre 2 godine

zivimo u eri Novaka Djokovica, Mesija i Karija. sve ostalo je istorija
(ggmu, 28. februar 2016 15:38) Komentar iz 2016te godine,90% komentara sa 200+ plusica,kako je Kari najbolji igrac danasnjice a neki otisli i dalje,poznato vam :) Mnogo minuseva su dobili komentari sa izjavma "Kako bre Kari najbolji igrac pored Lebrona,Duranta". A odgovara mu covek sa 50+ plusica "Pa sta ako je Lebron kompletniji,Kariju je dovoljan sut" Samo da se pokaze nivo dvostrukih arsina kada nekog gotive ili negotive. A onda je u nastavku sezone Kari postao jednoglasni Mvp,pa su ga proglasavali za najboljeg ikada..za 2 extra sezone! Bilo je duplo vise komentara nego sad za Jokica. A onda se desilo finaleee,vise niko nikada ili vrlo retko je pominjao Karija u tom kontekstu osim medju suterima. Nesto slicno kako komentari o Jokicu pre i posle Finixa i Janisu pre i posle titule. Sve receno o ljudima. Zaborave danas sta je bilo juce!!!

AleksandarBL

pre 2 godine

Jokić je igrač koji nije ograničen mogućnostima,nebo mu je granica.
Jedino ograničenje i kamen spoticanja mu je Denver kao klub koji nikad neće imati ozbiljan rejting u NBA.
Ako zeli uspjeh,ako želi prsten morao bi razmišljati o prelasku u neki veci klub.
Vjerujem da bi ga svi objeručke prihvatili.

Zex

pre 2 godine

Meni je dovoljno da se kaže da Srbija ima najboljeg košarkaša i tenisera na svetu.
Time ne mogu da se pohvale ni mnogo veće i jače nacije.
Pored njihovih imena stoji da su i Srbije.

mara

pre 2 godine

"Momak iz Sombora postao je prvi u istoriji, koji je u jednom mesecu imao više od 400 poena, 200 skokova i 100 asistencija.

Iako mu je još ostala jedna utakmica u prvom mesecu u godini, Jokić je već sada ostvario 407 poena, 202 skoka i 129 asistencija."

Bezveze, to može svako da uradi da hoće i to lagano, Nikola jednostavno gine za statistikom i zato mu to uspeva dok drugi igrači se time ne interesuju, njima je važnije da njihovi timovi pobedjuju.

Aleks

pre 2 godine

Кад год Никола убоде ТД,јави се неки "зналац" са причом да су одбране лоше у НБА,да су поједине асистенције чудне,да се свашта рачуна као скок итд.Е сад, питање за "зналце", кад је направити ТД тако лако,зашто остали центри то не раде из вечери у вече као Никола, већина центара имају боље шутере него Никола па су им и асистенције олакшане.
(Истина, 29. januar 2022 08:47)

Zato što se znaju uloge u ekipi. Jokić je plej u telu centra i ne treba ga porediti sa centrima kad su u pitanju asistencije, već sa plejmejkerima. I on je tu bolji od mnogih, mada recimo za mene nikad neće biti u rangu CP3 kog smatram jedinim pravim "floor general-om" u ligi... S druge strane, skokovi, poeni, odbrana reketa, tu se može porediti sa centrima.
Ali opet danas ima dosta dobrih dodavača među visokim igračima: Janis, Sabonis, Nurkić je skoro bio na ivici TD i poludeo sa asistencijama... Ali u odsustvu Dejma. A kad je Dejm tu teško će Nurkić da razigrava ekipu :) Znači da su uloge jasno raspodeljene a menjaju se u zavisnosti od situacije i prilagođavanja trenera.
Dok je Nikola alfa i omega Denvera i to ima svoje prednosti - on je individualno brutalan ali i svoje mane - oni znaju samo za Jokić ball a, koliko god on bio dobar, jedan igrač ne osvaja sam.

igor

pre 2 godine

(Strucnjak, 29. januar 2022 09:38)

Auuu dečko koliko si ti napaćen, čak ni onaj Bosanac što se stalno ovde javlja da komentariše tuđe igrače ne može da ti parira.
(Bojan, 29. januar 2022 10:51)

Што је напаћен? Зато што се теби не свиђа што је у праву? Такви попут тебе су најгори ликови овде. Човек вам укаже на неке ствари, а ви, услед недостатка контрааргумената, нападате директно његову личност, упркос томе што га никад у животу нисте срели.

Bojan

pre 2 godine

(Strucnjak, 29. januar 2022 09:38)

Auuu dečko koliko si ti napaćen, čak ni onaj Bosanac što se stalno ovde javlja da komentariše tuđe igrače ne može da ti parira.

Keynes

pre 2 godine

Uf kako bih voleo da ovaj decko igra za moju reprezentaciju! Steta... Imam osecaj da bi mogao EP sam da nam donese, a da ucini da Ameri drhte na OI i SP.

Strucnjak

pre 2 godine

Pa i Marey iz Spursa je svako vece skoro na granici triple dabla,ih da Marey ima bolje saigrace :D Jak Zapad? Sa ovakvom Oklahomom,Hjustonom,Pelikanima,Kingsima,Spursima,Portland i Klipersi uskraceni za najbolje igrace,Minesota prosek,Lejkersi matori i opet se drze,ne pobedjuju nikog bez Lebrona ili Davisa,Dalas prosecan tim. Mladi Ja Morant ima fenomenalan niz i skor sa neiskusnom i mladom ekipom. Samo povrsni misle da je Doncic bolji od Jokica,Jokic je vec medju najboljima u istoriji? Tracy Mcgrady dok je bio u Orlandu a koji je bukvalno igrao sa G ligasima je nazivan jednim od najboljih i sta je posle bilo? Sve se okrenulo!! Za 3,4 sezone stavljati nekog medju najboljima zato sto samo nagadjate sta ce biti u buducnosti mogu samo nasi :) Sto se tice Doncica,uporedjivati procente i protivnike koji cuvaju Doncica svako vece,kao i protivnike koje Doncic mora da isprati je stvarno povrsno,dok Doncic mora da gleda Karija,Moranta,Jokic mora da motri na Zubca i Gobera,dok njegovi saigraci ginu sa ovim zverima. Kazu ovo je igra 5v5 a opet Jokic igra "sam". Kaze ovaj kako ljubomorni ljudi dodju da spustaju Jokica..samo pokazujem kakvo je odsustvo svesti jer ovde najcrnje pljuju Karija,Embida,Pola,Lebrona,doncica i starije igrace,Janisa jedino ne smeju jer im je zapusio usta titulom a preti i ove godine,al i njega ste pljuvali dok nije uzeo prsten. Tako da molim pljuvace da ne nazivaju druge ljude pljuvacima!!

Vojkan

pre 2 godine

Sve je to u redu,ali odbijati reprezentaciju govori sve o njemu.Fokus na sve ostalo sem repke.
(Miljan, 29. januar 2022 10:34)

ALA ste smorili, "reprezentativci" .... Rekli ste sve sto ste imali da kazete. Kako vas samo vise ne mrzi da ostavljate isti komentar po milioniti put ?

Politički nekorektan

pre 2 godine

@veljko
Mislim da se dobro zabavljaju ali i takođe da niko više ne radi svoj posao i da su se svi navikli na to.
Na vest o jednoj utakmici treba postaviti boxscore sa te utakmice, statistiku itd, još je najmanje važno highlights što postave. Onda bude vest.
A kada postave pregled rezultata u ligi onda postave tabelu. Mada i tu kad je ravnopravnost prihvaćena sa nivoa debilizma morali bi jednom da postave istočnu a drugi put zapadnu konferenciju, ovako neko može da se nađe "uvređen"

Kanidja PG

pre 2 godine

Prvi u ligi po pogodjenim šutevima za 2p 437-760, 57,1%.Prvi do njega De Rozen sa preko 400 ubačaja, ostali ispod 300 neki i sa blizu 900 pokušaja.
Sa tek 496 odigranih mečeva več 25 u ligi u asistencijama od aktivnih igrača.
Samo bez povrede teže ide Jokic do kraja karijere na 20.000-25.000 poen a, 12.000-13.000 skokova i 8000 asis. TD 150+ lagano.

Luka

pre 2 godine

"Istina" Kakav komentar,zasto ostali centri nemaju td kaze,pa sta rade njihovi plejevi onda??? Sta je njihov posao? Denver nikada nije imao pravog pleja pa je Jokic dobio sansu da se oko njega gradi i taj segment jer on je nekada i bio plej,do odredjenog uzrasta je igrao na poziciji pleja,dok nije izrastao. Sabonis ima triple dabl,al kad ne igra Brogdon. Pa nece Ayton da asistira pored zivog Krisa Pola,nece centar Spursa da asistira pored Mareya,sta ovde nece sve da se odvali! Kakve sutere ima Golden Stejt,po tome bi Green trebao da ima 20 asistencija u proseku,al protok lopte,protok lopte igra Golden Stejt,svi dodaju loptu,kako ste tako zaslepljeni i tako usko vidite kao da imate amove kod ociju!
(Strucnjak, 29. januar 2022 09:38) # Link komentara

Bas o tome sam pisao pre neki dan na vesti da je prvi u istoriji sa toliko i toliko skokova i asistencija. Objasnjavao sam da to ne cudi jer ima specifican zadatak/ posao za centra, naravno ne sporeci da ti treba van serijska vestina da bi dobio takav zadatak i jos veca da ga radis na ovaj nacin, ali i da zbog toga nema konkurenciju u kombinaciji ova dva parametra. Naravno presrecan sam sto imamo takvog igraca i stalno pratim utakmice samo sam objasnio razloge obaranja rekorda tih atipicno kombinovanih kategorija. Reakcija je bila kao da sam celo nase stanovnistvo ubo u oko :)

tata

pre 2 godine

Pametnom dovoljno.
Dečko razbija. Evidentno napreduje iz godine u godinu.
Možda nije najbolji, najovaj-najonaj... ali je svakako najkonstantniji nosilac jedne NBA franšize i spravom se bori za MVPija.
Što se tiče ovih "nacionalista i velikosrba" koji pričaju o njegovom ne igranju za reprezentaciju, smem da se kladim da dinar poreza nisu Srbiji uplatili u životu. Znam bar desetoricu u sopstvenom okruženju... Pali najdeblju sveću, okačena krstača o retrovizor, još nije skin'o badnjak sa blatobrana a ne zna ni tablicu množenja a kamoli istoriju.

Dokle vise...

pre 2 godine

Vidim...svi oni (ukljucujuci i mene) koji su ostavili komentar vezan za njegovo odbijanje da igra za Srbiju dobili gomilu minusa.Izgleda da je najbitnije da igra za Denver...Srbiju ko j..e
A koliko para je izgubljeno zbog toga sto nismo igrali na olimpijadi...zar je bitno.Verovatno su svi ovi sto lupaju minuse uzivali da gledaju olimpijadu bez Srbije.

Idemoooooooooooo

pre 2 godine

Do kraja ove sezone postaje 4 igrač u istoriji Denvera po broju postignutih poena.
Da odradi ovaj ugovor,potpiše još 1 četvorogodišnji i to je to.
Postaje najbolji igrač Denvera svih vremena.

Нико

pre 2 godine

Sabonis triple dabl,Morant triple dabl,Marey iz spursa na skok od TD-a,Kris Pol triple dabl uz sut 5-9 a "mvp"Finixa kako kazu pojedini nasi licemeri 10-26,43% suta u sezoni Bukera :D Westbruk 30 poena u drugom poluvremenu,umalo da dobije mec bez Lebrona i Davisa. Janis 38 poena,Jokic td. Koja je vrednost istog kada ga svi beleze,cak i oni koji nisu nikada bili poznati kao dodavaci poput Butlera. Mnogo utrcavanja,otvoren prostor na terenu i postavljanja iza linije za 3 poena za lake pasove. Pelikani bez Ingrama,Valanciunasa,Ziona ne racunam,u rangu Baskonie.
(Strucnjak, 29. januar 2022 08:37)

Чекај бре, ако свако може да има трипл-дабл и ако се све рачуна као асистенција, зашто је Јокић једини са 12 а нико други нема више од 10? У последње 3 године, једино је константно у топ 3 играча по броју ТД, а још игра центра? Јел за друге не важе та правила, играју неку другу лигу, неки други спорт?

Ratko

pre 2 godine

Kako je krenulo ovo ima da bude ubedljivije nego prošle godine. Svaka njemu čast za 30 minuta ovakva dominacija. Sada idu tri teška meča u gostima redom Milvoki, Minesota i Juta. Barem jednu da dobiju od ove tri i puna kapa u ovoj seriji gostovanja. Čeka se povratak Mareja, Portera i Bartona celu sezonu igraju sa rezervistima i opet su na deobi 5-6 pozicije na jakom Zapadu.

doktor

pre 2 godine

Mislio sam da je Luka Doncic bolji igrac od Jokare. Ali ovo sto radi Nikola je apsolutno nerealno, konstantno tripl dabl ili na ivici istog, brutalni procenti suta iz igre. Deluje kao da mu niko nista ne moze na terenu, kao najjaci kompjuter, uvek pronadje najbolje resenje kada je u problemu. Stvarno neverovatan igrac.
(Imba, 29. januar 2022 08:53)

Kao i mnogi sto misle da je Doncic bolji jer košarku gledaju površno. Ko god se razume u košarku zna da je Jokic najbolji igrač na svetu trenutno, a sigurno i jedan od najboljih u istoriji. Rame uz rame sa svim legendama.

Lars

pre 2 godine

@Opet nema zapada. Ne razumem vas, pisete o ekipi sa zapada i stavite tabelu istoka.
(Bananamen, 29. januar 2022 08:08)

Haha, dugo vec niko nije trolovao na ovu temu.. vidi se jer ti ljudi objasnjavaju kako da vidis zapad :) Posle se cudimo ko pobedjuje na izborima, pozz!

Соко сиви

pre 2 godine

Do kraja ove sezone postaje 4 igrač u istoriji Denvera po broju postignutih poena.
Da odradi ovaj ugovor,potpiše još 1 četvorogodišnji i to je to.
Postaje najbolji igrač Denvera svih vremena.
(Idemoooooooooooo, 29. januar 2022 09:03)
To je rekord koji mu ne želim, već da beži iz Denvera u ekipu koja će da mu skocka tim za titulu!

Kanidja PG

pre 2 godine

Sima
Misli se samo na centre mada nijje istina navedeno. Vilt ima inače bar šest i više tripl dabla u 1mj tačno 6 puta.
Ovim tempom vec ove sezone stize Viltovih 78 tripl dabla još 9 do izjednačenja.
Trenutno 7 strijelac lige, 2 skakač i 7asistent.To su brutalne brojke. I tu mu ravnog nema. Monstrum Jokić.

jova

pre 2 godine

Ja ne znam dal su svi svesni kakvog kosarkasa mi ljudi imamo.. eto
(jataganac, 29. januar 2022 08:01)

Kako je samo kratko pamćenje prosecnog Srbina. Pa do juče ste pričali kako vas ne interesuje Jokic jer ne igra za Srbiju, a sada je odjednom NAS IGRAC KOGA MI IMAMO. hahahahaha. Licemerestvo na nivou.

коле73

pre 2 godine

Dobro ih održava Jokara na tabeli, zna li se kad će Marej da mu pomogne, negde nađoh da bi trebalo u februaru? A Porter?
(Das, 29. januar 2022 08:37)

Porter i nije neka podrška.Bolji su ovi poslušni sto zrckaraju oko njega sa relativno dobrim sistem.A Marej nije igrao drugo,tako da...nema tu vise podrške.

Hahaha,bravo majstore

pre 2 godine

@ bananamen. Auu brate,koliko si ih navukao na tabelu, svaka ti čast.Naravno da svi znaju kako se traži tabela.Čisto sumnjam da si neki portir,koji se dosađuje i prvi put ulazi na vesti o Jokiću.

Strucnjak

pre 2 godine

"Istina" Kakav komentar,zasto ostali centri nemaju td kaze,pa sta rade njihovi plejevi onda??? Sta je njihov posao? Denver nikada nije imao pravog pleja pa je Jokic dobio sansu da se oko njega gradi i taj segment jer on je nekada i bio plej,do odredjenog uzrasta je igrao na poziciji pleja,dok nije izrastao. Sabonis ima triple dabl,al kad ne igra Brogdon. Pa nece Ayton da asistira pored zivog Krisa Pola,nece centar Spursa da asistira pored Mareya,sta ovde nece sve da se odvali! Kakve sutere ima Golden Stejt,po tome bi Green trebao da ima 20 asistencija u proseku,al protok lopte,protok lopte igra Golden Stejt,svi dodaju loptu,kako ste tako zaslepljeni i tako usko vidite kao da imate amove kod ociju!

Strucnjak

pre 2 godine

"vlada slon" A kakve ti komentare ocekujes od ljudi koje nalozi izvesni lik da mu odgovaraju za tabelu istoka i zapada njih petorica pisu o tome :)) "Negativni" komentari su uzrok takvih istih o svim drugim igracima. A mozda bi trebali svi da otvore komentare i iz dana u dan pisu "bravo bre,to bre",to bi bilo jako zanimljivo😅 Kao sto rekoh,svi redjaju triple dablove,mali Ja Morant se sprda sa ligom,Denver je ugazio bez 3 clana prve petorke. Inace,kad god su Westbruk ili Harden,Janis imali blistavu sezonu pa ispali iz playoffa,sprdali su ih i pisali nije vam ovo regularni deo,a Jokic je pociscen sa terena od Finixa uz to je iz frustriranosti hteo da tuce Bukera,na sve to je i Porter igrao super. Ah da,Moris sinoc takodje na korak od triple dabla :))

Kanidja PG

pre 2 godine

Stručnjak
Mnogi to mogu u ligi bar 10 igrača. Ali ovakvu konstantnost kao Jokic nema niko. I kad nije tripl dabl na ivici je u 90% mečeva.
Do kraja karijere 150+ bez problema.
Jel slučajno i starter na ol staru drugu god u nizu? Glupi ameri ništa ne vide ti znaš bolje.

SoS

pre 2 godine

Košarkaški genije, uživanje gledati, nezavisno od statistike košarkaški genije. Spektakularan igrač, on čini da se opet zaljubiš u košarku, i donosi ti osmeh na lice, a to nema cenu, niti će ikada imati.

One koji sa penom u ustima pokušavaju stalno da nipodaštavju Jokića i vredjaju druge ljude samo zato što imaju drugaćiji stav i vidjenje ignorišite, to su zavidni, gordi i nesretni ljudi koji površno gledaju košarku, nema nade da će shvatiti.

18.02. 2022. 27.

Cicero

pre 2 godine

@Strucnjak

Iako je jasno da si trol, bar za decu koja čitaju objasniti. Tripldabl je jako teško postići, naročito u najtežoj ligi na svetu. To ne polazi redovno za rukom ni najboljim igračima u ligi. Jokić je sjajan igrač, i svako ko voli ovaj sport to ceni.

Miloš

pre 2 godine

Opet nema zapada. Ne razumem vas, pisete o ekipi sa zapada i stavite tabelu istoka.
(Bananamen, 29. januar 2022 08:08)

to je samo u pocetku bilo kao promo, a sad se dodatno naplacuje ako hoces i tabelu zapada.
(aca, 29. januar 2022 08:45)

Care, dao bi ti tri plusa za ovaj odgovor. ???

keni

pre 2 godine

Lako njemu da napravi TD, samo ga zena i konji interesuju.
Sta mislite kako je bilo Wiltu, Magicu i drugima koji su posle utakmice i TD morali svako vece, u produzecima, da prave 5x2, svako vece posle utakmice morali su da spavaju sa po 10 zena i obaraju rekorde u hiljadama.
Ajde ti izadji sutradan posle takve noci pa napravi ponovo TD.
Druga su to vrmena bila, drugacija se kosarka igrala,

Patriota

pre 2 godine

Baš ima lepih komentara. Istina da je sada lakše ostvariti TD, ali lakše je za sve. Istina slabije odbrane, opet i našeg " bucka" i za sve druge ista pravila. Drugo je sto se ljutimo na njega, nije igrao za Reprezentaciju. Ali moramo biti realni, bez preuveličavanja Nikola je u 3-4 najbolja igrača lige.

aca

pre 2 godine

Opet nema zapada. Ne razumem vas, pisete o ekipi sa zapada i stavite tabelu istoka.
(Bananamen, 29. januar 2022 08:08)

to je samo u pocetku bilo kao promo, a sad se dodatno naplacuje ako hoces i tabelu zapada.

Sima

pre 2 godine

Bravo kralju mislim da će igrati jos jedan meč u januaru taji da ima sansu da popravi iako svi znamo da ne juri statistiku, a rasel ima najvise u istoriji u jednim medecu čak 14 a ne wil.

Vlada Slon

pre 2 godine

Konačno bez negativnih komentara. Izgleda da shvataju ljudi da Jojić polako ali sigurno piše istoriju košarkaške igre. ON baš ne staje svakom utakmicom je sve bolji i raznovrsniji. A najstrašnije od svega je da ON može još mnogo da napreduje.

Mladen

pre 2 godine

Dok je igrao ispod proseka u prvom poluvremenu, NOH su se kako tako i drzali.
Kad je krenuo da igra u d p svoju igru, tu je bio kraj.
Decko je jednostavno dimenzija za sebe trenutno.
29/13/10 za pola sata u igri,sa kakvom lakocom.
Nismo svesni kakvog igraca gledamo.
Cudoviste.

UnKnown

pre 2 godine

Interesantna je bila 3 četvrtina gde je zaređao 3 trojke i u istoj postigao 16 poena. Možda bi imao i bolji učinak, pošto je napravio brzo 3 lične (2 u dva napada, bukvalno u pola minute) i bio je malo duže na klupi nego inače.

Imba

pre 2 godine

Mislio sam da je Luka Doncic bolji igrac od Jokare. Ali ovo sto radi Nikola je apsolutno nerealno, konstantno tripl dabl ili na ivici istog, brutalni procenti suta iz igre. Deluje kao da mu niko nista ne moze na terenu, kao najjaci kompjuter, uvek pronadje najbolje resenje kada je u problemu. Stvarno neverovatan igrac.

Strucnjak

pre 2 godine

Sabonis triple dabl,Morant triple dabl,Marey iz spursa na skok od TD-a,Kris Pol triple dabl uz sut 5-9 a "mvp"Finixa kako kazu pojedini nasi licemeri 10-26,43% suta u sezoni Bukera :D Westbruk 30 poena u drugom poluvremenu,umalo da dobije mec bez Lebrona i Davisa. Janis 38 poena,Jokic td. Koja je vrednost istog kada ga svi beleze,cak i oni koji nisu nikada bili poznati kao dodavaci poput Butlera. Mnogo utrcavanja,otvoren prostor na terenu i postavljanja iza linije za 3 poena za lake pasove. Pelikani bez Ingrama,Valanciunasa,Ziona ne racunam,u rangu Baskonie.

GanDra Šajkaš

pre 2 godine

Bananamen, 29. januar 2022 08:08)



Koliko moras biti dump da ne skontas da je dovoljno da prstom jedne ruke pritisnes na istern konferenc i da onda vidis da ce se i ostale da otvori.
Cak postoji i strelica na tom prozorcetu gde pise istern konferenc

Истина

pre 2 godine

Кад год Никола убоде ТД,јави се неки "зналац" са причом да су одбране лоше у НБА,да су поједине асистенције чудне,да се свашта рачуна као скок итд.Е сад, питање за "зналце", кад је направити ТД тако лако,зашто остали центри то не раде из вечери у вече као Никола, већина центара имају боље шутере него Никола па су им и асистенције олакшане.

Mladen

pre 2 godine

Dok je igrao ispod proseka u prvom poluvremenu, NOH su se kako tako i drzali.
Kad je krenuo da igra u d p svoju igru, tu je bio kraj.
Decko je jednostavno dimenzija za sebe trenutno.
29/13/10 za pola sata u igri,sa kakvom lakocom.
Nismo svesni kakvog igraca gledamo.
Cudoviste.

aca

pre 2 godine

Opet nema zapada. Ne razumem vas, pisete o ekipi sa zapada i stavite tabelu istoka.
(Bananamen, 29. januar 2022 08:08)

to je samo u pocetku bilo kao promo, a sad se dodatno naplacuje ako hoces i tabelu zapada.

Imba

pre 2 godine

Mislio sam da je Luka Doncic bolji igrac od Jokare. Ali ovo sto radi Nikola je apsolutno nerealno, konstantno tripl dabl ili na ivici istog, brutalni procenti suta iz igre. Deluje kao da mu niko nista ne moze na terenu, kao najjaci kompjuter, uvek pronadje najbolje resenje kada je u problemu. Stvarno neverovatan igrac.

Vlada Slon

pre 2 godine

Konačno bez negativnih komentara. Izgleda da shvataju ljudi da Jojić polako ali sigurno piše istoriju košarkaške igre. ON baš ne staje svakom utakmicom je sve bolji i raznovrsniji. A najstrašnije od svega je da ON može još mnogo da napreduje.

Истина

pre 2 godine

Кад год Никола убоде ТД,јави се неки "зналац" са причом да су одбране лоше у НБА,да су поједине асистенције чудне,да се свашта рачуна као скок итд.Е сад, питање за "зналце", кад је направити ТД тако лако,зашто остали центри то не раде из вечери у вече као Никола, већина центара имају боље шутере него Никола па су им и асистенције олакшане.

Нико

pre 2 godine

Sabonis triple dabl,Morant triple dabl,Marey iz spursa na skok od TD-a,Kris Pol triple dabl uz sut 5-9 a "mvp"Finixa kako kazu pojedini nasi licemeri 10-26,43% suta u sezoni Bukera :D Westbruk 30 poena u drugom poluvremenu,umalo da dobije mec bez Lebrona i Davisa. Janis 38 poena,Jokic td. Koja je vrednost istog kada ga svi beleze,cak i oni koji nisu nikada bili poznati kao dodavaci poput Butlera. Mnogo utrcavanja,otvoren prostor na terenu i postavljanja iza linije za 3 poena za lake pasove. Pelikani bez Ingrama,Valanciunasa,Ziona ne racunam,u rangu Baskonie.
(Strucnjak, 29. januar 2022 08:37)

Чекај бре, ако свако може да има трипл-дабл и ако се све рачуна као асистенција, зашто је Јокић једини са 12 а нико други нема више од 10? У последње 3 године, једино је константно у топ 3 играча по броју ТД, а још игра центра? Јел за друге не важе та правила, играју неку другу лигу, неки други спорт?

doktor

pre 2 godine

Mislio sam da je Luka Doncic bolji igrac od Jokare. Ali ovo sto radi Nikola je apsolutno nerealno, konstantno tripl dabl ili na ivici istog, brutalni procenti suta iz igre. Deluje kao da mu niko nista ne moze na terenu, kao najjaci kompjuter, uvek pronadje najbolje resenje kada je u problemu. Stvarno neverovatan igrac.
(Imba, 29. januar 2022 08:53)

Kao i mnogi sto misle da je Doncic bolji jer košarku gledaju površno. Ko god se razume u košarku zna da je Jokic najbolji igrač na svetu trenutno, a sigurno i jedan od najboljih u istoriji. Rame uz rame sa svim legendama.

Idemoooooooooooo

pre 2 godine

Do kraja ove sezone postaje 4 igrač u istoriji Denvera po broju postignutih poena.
Da odradi ovaj ugovor,potpiše još 1 četvorogodišnji i to je to.
Postaje najbolji igrač Denvera svih vremena.

Miloš

pre 2 godine

Opet nema zapada. Ne razumem vas, pisete o ekipi sa zapada i stavite tabelu istoka.
(Bananamen, 29. januar 2022 08:08)

to je samo u pocetku bilo kao promo, a sad se dodatno naplacuje ako hoces i tabelu zapada.
(aca, 29. januar 2022 08:45)

Care, dao bi ti tri plusa za ovaj odgovor. ???

Kanidja PG

pre 2 godine

Sima
Misli se samo na centre mada nijje istina navedeno. Vilt ima inače bar šest i više tripl dabla u 1mj tačno 6 puta.
Ovim tempom vec ove sezone stize Viltovih 78 tripl dabla još 9 do izjednačenja.
Trenutno 7 strijelac lige, 2 skakač i 7asistent.To su brutalne brojke. I tu mu ravnog nema. Monstrum Jokić.

Соко сиви

pre 2 godine

Do kraja ove sezone postaje 4 igrač u istoriji Denvera po broju postignutih poena.
Da odradi ovaj ugovor,potpiše još 1 četvorogodišnji i to je to.
Postaje najbolji igrač Denvera svih vremena.
(Idemoooooooooooo, 29. januar 2022 09:03)
To je rekord koji mu ne želim, već da beži iz Denvera u ekipu koja će da mu skocka tim za titulu!

Kanidja PG

pre 2 godine

Stručnjak
Mnogi to mogu u ligi bar 10 igrača. Ali ovakvu konstantnost kao Jokic nema niko. I kad nije tripl dabl na ivici je u 90% mečeva.
Do kraja karijere 150+ bez problema.
Jel slučajno i starter na ol staru drugu god u nizu? Glupi ameri ništa ne vide ti znaš bolje.

Patriota

pre 2 godine

Baš ima lepih komentara. Istina da je sada lakše ostvariti TD, ali lakše je za sve. Istina slabije odbrane, opet i našeg " bucka" i za sve druge ista pravila. Drugo je sto se ljutimo na njega, nije igrao za Reprezentaciju. Ali moramo biti realni, bez preuveličavanja Nikola je u 3-4 najbolja igrača lige.

keni

pre 2 godine

Lako njemu da napravi TD, samo ga zena i konji interesuju.
Sta mislite kako je bilo Wiltu, Magicu i drugima koji su posle utakmice i TD morali svako vece, u produzecima, da prave 5x2, svako vece posle utakmice morali su da spavaju sa po 10 zena i obaraju rekorde u hiljadama.
Ajde ti izadji sutradan posle takve noci pa napravi ponovo TD.
Druga su to vrmena bila, drugacija se kosarka igrala,

Ratko

pre 2 godine

Kako je krenulo ovo ima da bude ubedljivije nego prošle godine. Svaka njemu čast za 30 minuta ovakva dominacija. Sada idu tri teška meča u gostima redom Milvoki, Minesota i Juta. Barem jednu da dobiju od ove tri i puna kapa u ovoj seriji gostovanja. Čeka se povratak Mareja, Portera i Bartona celu sezonu igraju sa rezervistima i opet su na deobi 5-6 pozicije na jakom Zapadu.

Sima

pre 2 godine

Bravo kralju mislim da će igrati jos jedan meč u januaru taji da ima sansu da popravi iako svi znamo da ne juri statistiku, a rasel ima najvise u istoriji u jednim medecu čak 14 a ne wil.

UnKnown

pre 2 godine

Interesantna je bila 3 četvrtina gde je zaređao 3 trojke i u istoj postigao 16 poena. Možda bi imao i bolji učinak, pošto je napravio brzo 3 lične (2 u dva napada, bukvalno u pola minute) i bio je malo duže na klupi nego inače.

Cicero

pre 2 godine

@Strucnjak

Iako je jasno da si trol, bar za decu koja čitaju objasniti. Tripldabl je jako teško postići, naročito u najtežoj ligi na svetu. To ne polazi redovno za rukom ni najboljim igračima u ligi. Jokić je sjajan igrač, i svako ko voli ovaj sport to ceni.

tata

pre 2 godine

Pametnom dovoljno.
Dečko razbija. Evidentno napreduje iz godine u godinu.
Možda nije najbolji, najovaj-najonaj... ali je svakako najkonstantniji nosilac jedne NBA franšize i spravom se bori za MVPija.
Što se tiče ovih "nacionalista i velikosrba" koji pričaju o njegovom ne igranju za reprezentaciju, smem da se kladim da dinar poreza nisu Srbiji uplatili u životu. Znam bar desetoricu u sopstvenom okruženju... Pali najdeblju sveću, okačena krstača o retrovizor, još nije skin'o badnjak sa blatobrana a ne zna ni tablicu množenja a kamoli istoriju.

SoS

pre 2 godine

Košarkaški genije, uživanje gledati, nezavisno od statistike košarkaški genije. Spektakularan igrač, on čini da se opet zaljubiš u košarku, i donosi ti osmeh na lice, a to nema cenu, niti će ikada imati.

One koji sa penom u ustima pokušavaju stalno da nipodaštavju Jokića i vredjaju druge ljude samo zato što imaju drugaćiji stav i vidjenje ignorišite, to su zavidni, gordi i nesretni ljudi koji površno gledaju košarku, nema nade da će shvatiti.

18.02. 2022. 27.

JPR24

pre 2 godine

"Momak iz Sombora postao je prvi u istoriji, koji je u jednom mesecu imao više od 400 poena, 200 skokova i 100 asistencija.

Iako mu je još ostala jedna utakmica u prvom mesecu u godini, Jokić je već sada ostvario 407 poena, 202 skoka i 129 asistencija."

Bezveze, to može svako da uradi da hoće i to lagano, Nikola jednostavno gine za statistikom i zato mu to uspeva dok drugi igrači se time ne interesuju, njima je važnije da njihovi timovi pobedjuju.
(mara, 29. januar 2022 11:02)

Može svako ? Ajde, na parket pa nam pokaži kako ti to lagano !

goran, gledam ih i dalje

pre 2 godine

strucnjak, pojma nemaš, jokićevih 10 as nije 20 poena, nego 25-27, jer je bar pola njegovih as za trojku kad ga udvoje ili utroje, plus uvek od tih 10 bar dve za 2+1, plus samo sinoc 5 as, dakle 10 sb, koje mu se ni ne upišu jer ovi kojima je asistirao za zicer budu faulirani, plus sto je vodeci na listi igraca koji blokovima pravi as saigracima koje se isto ne upisuju, dakle prevari mamu i nemoj u krevet u 21 uvece nego ostani budan bar jednu noc odgledaj uzivo, neces zažaliti već ćeš uživati u rapsodiji, to ti obećavam.

Vojkan

pre 2 godine

Sve je to u redu,ali odbijati reprezentaciju govori sve o njemu.Fokus na sve ostalo sem repke.
(Miljan, 29. januar 2022 10:34)

ALA ste smorili, "reprezentativci" .... Rekli ste sve sto ste imali da kazete. Kako vas samo vise ne mrzi da ostavljate isti komentar po milioniti put ?

Zex

pre 2 godine

Meni je dovoljno da se kaže da Srbija ima najboljeg košarkaša i tenisera na svetu.
Time ne mogu da se pohvale ni mnogo veće i jače nacije.
Pored njihovih imena stoji da su i Srbije.

JPR24

pre 2 godine

Vidim...svi oni (ukljucujuci i mene) koji su ostavili komentar vezan za njegovo odbijanje da igra za Srbiju dobili gomilu minusa.Izgleda da je najbitnije da igra za Denver...Srbiju ko j..e
A koliko para je izgubljeno zbog toga sto nismo igrali na olimpijadi...zar je bitno.Verovatno su svi ovi sto lupaju minuse uzivali da gledaju olimpijadu bez Srbije.
(Dokle vise..., 29. januar 2022 10:59)

To je zato sto ste dosadni ! Samu tu kukate nije igrao za Srbiju, nije igrao na OI ( a mamlazi koji nisu uspeli da se kvalifikuju oni su ok, naravno ), pa onda ne interesuje vas, pa pljuvanje… A visite na svakoj vesti o Jokicu sa istom mantrom ?? Ako vas ne interesuje, šta bibate onda uopšte ? Eto mene UFC ne interesuje, pa ni Formula 1, pa prosto nemam šta da komentarišem i ne idem na te vesti da lupetam, ko voli i prati, taj i komentariše i to je ok.

Hahaha,bravo majstore

pre 2 godine

@ bananamen. Auu brate,koliko si ih navukao na tabelu, svaka ti čast.Naravno da svi znaju kako se traži tabela.Čisto sumnjam da si neki portir,koji se dosađuje i prvi put ulazi na vesti o Jokiću.

Kanidja PG

pre 2 godine

Prvi u ligi po pogodjenim šutevima za 2p 437-760, 57,1%.Prvi do njega De Rozen sa preko 400 ubačaja, ostali ispod 300 neki i sa blizu 900 pokušaja.
Sa tek 496 odigranih mečeva več 25 u ligi u asistencijama od aktivnih igrača.
Samo bez povrede teže ide Jokic do kraja karijere na 20.000-25.000 poen a, 12.000-13.000 skokova i 8000 asis. TD 150+ lagano.

Istina

pre 2 godine

@ Aleks. To što si napisao je apsolutno tačno,i deo je taktike Melouna to svi znamo. Ali je on TD pravio i kad je Marej bio tu.Hoću da kažem,Nikola bi u svakoj ekipi bio u dva dominantna igrača.To govorim ne kao njegov zagriženi navijač,nego kao ljubitelj košarke koji preko trideset godina voli i prati ovaj sport,i nikad nisam video centra koji ima takav osećaj za igru i vidi teren kao Nikola.

коле73

pre 2 godine

Dobro ih održava Jokara na tabeli, zna li se kad će Marej da mu pomogne, negde nađoh da bi trebalo u februaru? A Porter?
(Das, 29. januar 2022 08:37)

Porter i nije neka podrška.Bolji su ovi poslušni sto zrckaraju oko njega sa relativno dobrim sistem.A Marej nije igrao drugo,tako da...nema tu vise podrške.

jova

pre 2 godine

Ja ne znam dal su svi svesni kakvog kosarkasa mi ljudi imamo.. eto
(jataganac, 29. januar 2022 08:01)

Kako je samo kratko pamćenje prosecnog Srbina. Pa do juče ste pričali kako vas ne interesuje Jokic jer ne igra za Srbiju, a sada je odjednom NAS IGRAC KOGA MI IMAMO. hahahahaha. Licemerestvo na nivou.

Lars

pre 2 godine

@Opet nema zapada. Ne razumem vas, pisete o ekipi sa zapada i stavite tabelu istoka.
(Bananamen, 29. januar 2022 08:08)

Haha, dugo vec niko nije trolovao na ovu temu.. vidi se jer ti ljudi objasnjavaju kako da vidis zapad :) Posle se cudimo ko pobedjuje na izborima, pozz!

Bojan

pre 2 godine

Што је напаћен? Зато што се теби не свиђа што је у праву? Такви попут тебе су најгори ликови овде. Човек вам укаже на неке ствари, а ви, услед недостатка контрааргумената, нападате директно његову личност, упркос томе што га никад у животу нисте срели.
(igor, 29. januar 2022 11:17)

Žestoko je napaćen zato što piše kilometarske komentare u kojima se frlja budalaštinama. U jednom komentaru omalovažava TD-ove jer ih "svi beleže" i to je kao argumant protiv igrača koji ih pravi i kad se ne trudi, a u narednih par se nadovezuje na nekakve imaginarne rasprave iz prethodnih godina koje postoje samo u njegovoj glavi. Da ne govorimo ništa o tome da je dečko nepismen do daske i da mu komentari liče na tok misli onog sirotog duševnog bolesnika iz Foknerovog romana. Jedini jadniji od njega su kreature poput tebe koji se lože na takva besposlena njakanja podrumskih luzera.

Bojan

pre 2 godine

(Strucnjak, 29. januar 2022 09:38)

Auuu dečko koliko si ti napaćen, čak ni onaj Bosanac što se stalno ovde javlja da komentariše tuđe igrače ne može da ti parira.

smeh

pre 2 godine

@Strucnjak

Ajde odmori od telefona, računara, šta god već da koristiš, nekoliko dana. Inače mogao bi malo da se edukuješ od kada se u NBA računaju ovakve asistencije i šta predstavlja asistencija pre nego što drugima soliš pamet. Verujem da nemaš pojma o ovome ali timski rekord tokom jednog meča u asistencijama, pojedinačni rekord u asistencijama tokom jednog meča, prosek asistencija u jednoj sezoni kao i prosek asistencija tokom karijere je postignut u prošlom veku. Kukaš ovde non stop i bukvalno govoriš ljudima da je sve ovo neka vrsta obmane, valjda od strane NBA jer se igra po njihovim pravilima. Ne ide mi u glavu da neki debil iz fotelje pametuje o ovakvim stvarima drugim ljudima još više o tome da pametuješ o tome šta je i koliko je nešto lako. Džordane ti li si? Na kraju ako ti se ne sviđa NBA, košarka imaš druge sportove pa njih prati i prestani da kukaš i non stop se žališ. Ovde niko ne može ništa da ispravi, ako ti nešto smeta u vezi NBA i njihove košarke imaš zvanični NBA sajt pa se njima žali.

mare

pre 2 godine

@aleks nije ti bas duboka analiza, ali nije ni pogresna. Jokic je fransizni igrac u Denveru i igra Denvera je prilagodjena njegovom stilu. odnosno on ima slobodu da kreira i drzi tempo igre svoje ekipe. Isto tako i sve druge ekipe imaju iste takve igrace i to je sasvim normalno. Sada ni jedna ekipa ne bi dovela igraca tipa Jokic a da nije spremna da ostatak ekipe prilagodi njegovoj igri, jer jrlednostavno njega dovodis kao lidera i superzvezdu. Da li bi on uspeo da se izgradi u superzvezdu da mu se nije sve poklopilo je pitanje koje mozes da postavis za svakog igraca pa i za Dzordana i Brajanta.

Vlada

pre 2 godine

Vidim...svi oni (ukljucujuci i mene) koji su ostavili komentar vezan za njegovo odbijanje da igra za Srbiju dobili gomilu minusa.Izgleda da je najbitnije da igra za Denver...Srbiju ko j..e
(Dokle vise..., 29. januar 2022 10:59)

Evo da ti kažem, što se mene lično tiče dodatno ga cenim što se ne prima naročito na taj plemenski kult reprezentacije i što mu nje bitno mišljenje rulje koja se nemilice loži na to. Ej, zamisli koliki kreten treba da budeš da se 30 godina ložiš na Saletovu trojku...

Goran

pre 2 godine

"U kojem još sportu bi ovi sitni detalji bili naslov". Koja glupost. Pa asistencija je za tim jednako vazna kao kos. 10 asistencija znaci da je direktno ucestvovao u preko 20 koseva ako se uzmu u obzir i trojke. A od tih 13 skokova polovina je dovela do kosa. Saberi sve zajedno pa ces videti da je najdirektnije doprineo polovini koseva Nagetsa.

SoS

pre 2 godine

Nikola bi u bilo kojoj ekipi igrao sjajnu košarku, a u nekim timovima bi čak bio i bolji, ako neko misli da bi bilo suprotno onda vam je jasno da taj čovek vidi košaraku površno, baš baš. I još jednom, ovih par nesretnih koji opsesivno sa penom u ustima pokušavaju jeftino i smešno da "spušraju" Jokića i brukaju se na taj način ignorišite, to je svesnost pokrivena paučinom a lažni ego, gordost ih vrti kao cunami.

tocka

pre 2 godine

Opet one vezane trojke i rešavanje utakmice. Fenomenalan je. A drago mi je i da su ga pustili da ostvari tripl dabl. U prošlosti ga je Meloun odmarao kada mu je falila ta jedna asistencija, ali eto izgleda su shvatili i da je i za samu franšizu bolje da im glavni igrač bude b2b MVP.
Kazins će biti pun pogodak za Denver, jednostavno kada je on u igri nema uletanja bekova pod obruč, a uskoro će uhvatiti i ritam da pogadja, on je solidan šuter.
Dobro je i da je Meloun shvatio da je Faku bolji van terena. Jedno je jasno, ne ide ga u NBA, koliko god je sjajan igrač, nije dovoljno fizički sposoban za to.
Ovaj novi trojkaš će izgleda isto biti dobar. Opet se neka nada vraća za Denver.

goran, gledam ih i dalje

pre 2 godine

strucnjak doncica uvek kriju u odbrani, nikad ne cuva karija i moranta, dok dza njega cuva, odgledaj bre neki meč

GanDra Šajkaš

pre 2 godine

Bananamen, 29. januar 2022 08:08)



Koliko moras biti dump da ne skontas da je dovoljno da prstom jedne ruke pritisnes na istern konferenc i da onda vidis da ce se i ostale da otvori.
Cak postoji i strelica na tom prozorcetu gde pise istern konferenc

JPR24

pre 2 godine

Zasto opet istok tabela??? Vi to meni namerno.
(Keynes, 29. januar 2022 11:10)

Samo zbog tebe i za tebe. Ono kao kad naručujes pesmu u kafani !

Bojan

pre 2 godine

(Strucnjak, 29. januar 2022 12:17)

U kojoj si ti žurbi nesrećniče, kad ovde život provodiš? Jokić zna da igra basket pa ne očekujem da ume da sastavi rečenicu, a ipak je koherentniji od tebe - kome je lajanje po portalima očigledno jedina radost u životu, a ipak ne možeš da vežeš dve pravilno napisane reči...

MPP

pre 2 godine

IGRA 31.1.

dakle može oboriti svoj rekord - i izjednačiti se sa apsolutnim rekordom .
I to protiv Janisa.
Pa red je da mu se ostatak ekipe oduži za 7 god. napornog rada i odigraju najbolje što mogu.
Iako ne igra za statistiku , igrati protiv Janisa je dovoljno inspirativno , em MVP P.Offa em prošlogodišnji šampioni.
VELIKI DUEL...
A Nikola to baš gotivi.

Kozuki Oden

pre 2 godine

Aleks
... Znas da je "Jokic ball" nazvan po Jokicu s razlogom? Bukvalno u svakoj ekipi bi igrao isto ako bi gradili oko njega, to isto vazi i za ostale fransizne igrace (LeBron, Kari, Djani, Lenard, Harden, Embid, CP3, Buker, Micel,...).

Strucnjak

pre 2 godine

Sabonis triple dabl,Morant triple dabl,Marey iz spursa na skok od TD-a,Kris Pol triple dabl uz sut 5-9 a "mvp"Finixa kako kazu pojedini nasi licemeri 10-26,43% suta u sezoni Bukera :D Westbruk 30 poena u drugom poluvremenu,umalo da dobije mec bez Lebrona i Davisa. Janis 38 poena,Jokic td. Koja je vrednost istog kada ga svi beleze,cak i oni koji nisu nikada bili poznati kao dodavaci poput Butlera. Mnogo utrcavanja,otvoren prostor na terenu i postavljanja iza linije za 3 poena za lake pasove. Pelikani bez Ingrama,Valanciunasa,Ziona ne racunam,u rangu Baskonie.

Aleks

pre 2 godine

mare

Nije da mogu dati nešto više od površnog uvida punog pretpostavki, čovek igra u jednoj ekipi otkako je došao u NBA i nema naznaka da će otići :D Ti si u pravu ako pričamo o tankerskoj ekipi koja traži superstara oko kog će izgraditi ekipu. Ali ja govorim o situaciji da ga traži veće tržište koje već ima jednog superstara u ekipi, tipa Kari, Lebron, Durent. Tu već nisam sigurna da bi bilo kako ti kažeš.
Nije baš da se to pitanje može postaviti za svakog, Lebron je najavljen kao senzacija, MJ je u ligu došao kao NCAA šampion. Dok je Nikola napravio bum doslovno ni iz čega, pa biran je u drugoj rundi drafta.

HPH

pre 2 godine

Luka Dončić – 22 godine
Trofeji: 7
Prvenstvo Španije - 3
Kup Španije - 2
Evroliga - 1
Evropsko prvenstvo - 1

Nikola Jokić - 26 godina
Trofeji: 0 (nula)

AleksandarBL

pre 2 godine

Jokić je igrač koji nije ograničen mogućnostima,nebo mu je granica.
Jedino ograničenje i kamen spoticanja mu je Denver kao klub koji nikad neće imati ozbiljan rejting u NBA.
Ako zeli uspjeh,ako želi prsten morao bi razmišljati o prelasku u neki veci klub.
Vjerujem da bi ga svi objeručke prihvatili.

maSi

pre 2 godine

NBA/ABA Leaders Single Season Leaders and Records for Player Efficiency Rating

Rank Player Season

1. Nikola Jokić 2021-22
2. Giannis Antetokounmpo 2019-20
3. Wilt Chamberlain* 1962-63
4. Wilt Chamberlain* 1961-62
5. Michael Jordan* 1987-88


https://twitter.com/BratemiliM/status/1487474720262045705

Dzoni-1970-

pre 2 godine

Ja ne znam dal su svi svesni kakvog kosarkasa mi ljudi imamo.. eto
(jataganac, 29. januar 2022 08:01)

Mislis kakvog mi kosarkasa nemamo?

FELIPE

pre 2 godine

Dobro ih održava Jokara na tabeli, zna li se kad će Marej da mu pomogne, negde nađoh da bi trebalo u februaru? A Porter?
(Das, 29. januar 2022 08:37)

Sad sam gledao za Mareja, poceo je da trenira lagano, ali ko zna koliko ce mu jos vremena trebati da se vrati, pre svega u tim, a potom i u formu. Nadam se da ce uspeti da bude dobar kao pre inace Denver nema sta da trazi ove sezone.

Bor'ša

pre 2 godine

Strucnjak, 29. januar 2022 10:45)

Momak, svako ima svoje misljenje,bilo da je trol, neznalica za razliku od tebe jer si pro ;), slagao se ti sa njim, ili ne. Baci komentar i iskuliraj.

Aleks

pre 2 godine

Istina

Pa zato što je taktika Denvera Jokić ball i kad su Džamal i MPJ tu. I Mareju je to lakše jer mislim da je on više SG neko PG... U svakom slučaju Nikola je prvi plej Denvera u bilo kojoj postavi tako da ne vidim poentu u ovom što si napisao :D
Da li bi imao iste brojke u drugim ekipama? Rekla bih ni približno. Neko dole piše da mu je Denver kamen spoticanja. Dajte da pitamo Nikolu šta misli o tome, verujem da bi odgovor mnoge iznenadio. To je klub koji mu je dao šansu i da nije bilo njih da grade igru oko njega ne bi bio ono što je danas. On mora biti prvi igrač ekipe da bi isporučivao ovakve brojke, a sumnjam da bi se igrao Jokić ball kad bi igrao pored Lebrona, Karija, Durenta, Janisa...

igor

pre 2 godine

(Strucnjak, 29. januar 2022 09:38)

Auuu dečko koliko si ti napaćen, čak ni onaj Bosanac što se stalno ovde javlja da komentariše tuđe igrače ne može da ti parira.
(Bojan, 29. januar 2022 10:51)

Што је напаћен? Зато што се теби не свиђа што је у праву? Такви попут тебе су најгори ликови овде. Човек вам укаже на неке ствари, а ви, услед недостатка контрааргумената, нападате директно његову личност, упркос томе што га никад у животу нисте срели.

Dex

pre 2 godine

Кад год Никола убоде ТД,јави се неки "зналац" са причом да су одбране лоше у НБА,да су поједине асистенције чудне,да се свашта рачуна као скок итд.Е сад, питање за "зналце", кад је направити ТД тако лако,зашто остали центри то не раде из вечери у вече као Никола, већина центара имају боље шутере него Никола па су им и асистенције олакшане.
(Истина, 29. januar 2022 08:47)

Zato što se znaju uloge u ekipi. Jokić je plej u telu centra i ne treba ga porediti sa centrima kad su u pitanju asistencije, već sa plejmejkerima. I on je tu bolji od mnogih, mada recimo za mene nikad neće biti u rangu CP3 kog smatram jedinim pravim "floor general-om" u ligi... S druge strane, skokovi, poeni, odbrana reketa, tu se može porediti sa centrima.
Ali opet danas ima dosta dobrih dodavača među visokim igračima: Janis, Sabonis, Nurkić je skoro bio na ivici TD i poludeo sa asistencijama... Ali u odsustvu Dejma. A kad je Dejm tu teško će Nurkić da razigrava ekipu :) Znači da su uloge jasno raspodeljene a menjaju se u zavisnosti od situacije i prilagođavanja trenera.
Dok je Nikola alfa i omega Denvera i to ima svoje prednosti - on je individualno brutalan ali i svoje mane - oni znaju samo za Jokić ball a, koliko god on bio dobar, jedan igrač ne osvaja sam.
(Aleks, 29. januar 2022 11:04)

Je l bolji od Bogija? Ah, da, Bogi nije plej.... A Jokić jeste...

Strucnjak

pre 2 godine

zivimo u eri Novaka Djokovica, Mesija i Karija. sve ostalo je istorija
(ggmu, 28. februar 2016 15:38) Komentar iz 2016te godine,90% komentara sa 200+ plusica,kako je Kari najbolji igrac danasnjice a neki otisli i dalje,poznato vam :) Mnogo minuseva su dobili komentari sa izjavma "Kako bre Kari najbolji igrac pored Lebrona,Duranta". A odgovara mu covek sa 50+ plusica "Pa sta ako je Lebron kompletniji,Kariju je dovoljan sut" Samo da se pokaze nivo dvostrukih arsina kada nekog gotive ili negotive. A onda je u nastavku sezone Kari postao jednoglasni Mvp,pa su ga proglasavali za najboljeg ikada..za 2 extra sezone! Bilo je duplo vise komentara nego sad za Jokica. A onda se desilo finaleee,vise niko nikada ili vrlo retko je pominjao Karija u tom kontekstu osim medju suterima. Nesto slicno kako komentari o Jokicu pre i posle Finixa i Janisu pre i posle titule. Sve receno o ljudima. Zaborave danas sta je bilo juce!!!

Dokle vise...

pre 2 godine

JPR24, 29. januar 2022 11:40

Po tome sto si ti napisao komentar mogu da ostave samo oni koji "vole" Jokica,jel tako?
Dali ti volis F1...ili bilo koji drugi sport briga me.Ja nisam napisao da sam neko ko nema pojma o kosarci.Verovatno je pratim mnogo duze od tebe.Ja sam samo napisao da se za Denver lomi a za Srbiju ga zabole.Kako je Doncic mogao da igra za Sloveniju?Sta je Doncic doneo Sloveniji a sta Jokic Srbiji?
Druze,meni vise vredi Saletova trojka protiv Hrvata,Danilovicevo zakucavanje preko Sabonisa nego da Jokic deset puta bude MVP i da uzme deset prstena...Toliko...Svako ima pravo na kometar,zar ne?

Strucnjak

pre 2 godine

"Istina" Kakav komentar,zasto ostali centri nemaju td kaze,pa sta rade njihovi plejevi onda??? Sta je njihov posao? Denver nikada nije imao pravog pleja pa je Jokic dobio sansu da se oko njega gradi i taj segment jer on je nekada i bio plej,do odredjenog uzrasta je igrao na poziciji pleja,dok nije izrastao. Sabonis ima triple dabl,al kad ne igra Brogdon. Pa nece Ayton da asistira pored zivog Krisa Pola,nece centar Spursa da asistira pored Mareya,sta ovde nece sve da se odvali! Kakve sutere ima Golden Stejt,po tome bi Green trebao da ima 20 asistencija u proseku,al protok lopte,protok lopte igra Golden Stejt,svi dodaju loptu,kako ste tako zaslepljeni i tako usko vidite kao da imate amove kod ociju!

Luka

pre 2 godine

"Istina" Kakav komentar,zasto ostali centri nemaju td kaze,pa sta rade njihovi plejevi onda??? Sta je njihov posao? Denver nikada nije imao pravog pleja pa je Jokic dobio sansu da se oko njega gradi i taj segment jer on je nekada i bio plej,do odredjenog uzrasta je igrao na poziciji pleja,dok nije izrastao. Sabonis ima triple dabl,al kad ne igra Brogdon. Pa nece Ayton da asistira pored zivog Krisa Pola,nece centar Spursa da asistira pored Mareya,sta ovde nece sve da se odvali! Kakve sutere ima Golden Stejt,po tome bi Green trebao da ima 20 asistencija u proseku,al protok lopte,protok lopte igra Golden Stejt,svi dodaju loptu,kako ste tako zaslepljeni i tako usko vidite kao da imate amove kod ociju!
(Strucnjak, 29. januar 2022 09:38) # Link komentara

Bas o tome sam pisao pre neki dan na vesti da je prvi u istoriji sa toliko i toliko skokova i asistencija. Objasnjavao sam da to ne cudi jer ima specifican zadatak/ posao za centra, naravno ne sporeci da ti treba van serijska vestina da bi dobio takav zadatak i jos veca da ga radis na ovaj nacin, ali i da zbog toga nema konkurenciju u kombinaciji ova dva parametra. Naravno presrecan sam sto imamo takvog igraca i stalno pratim utakmice samo sam objasnio razloge obaranja rekorda tih atipicno kombinovanih kategorija. Reakcija je bila kao da sam celo nase stanovnistvo ubo u oko :)

Dokle vise...

pre 2 godine

Vidim...svi oni (ukljucujuci i mene) koji su ostavili komentar vezan za njegovo odbijanje da igra za Srbiju dobili gomilu minusa.Izgleda da je najbitnije da igra za Denver...Srbiju ko j..e
A koliko para je izgubljeno zbog toga sto nismo igrali na olimpijadi...zar je bitno.Verovatno su svi ovi sto lupaju minuse uzivali da gledaju olimpijadu bez Srbije.

Aleks

pre 2 godine

@ Aleks. Ako nije do automatike(rekla bih)onda si cura koja voli košarku i ne pada mi napamet da dalje ulazim u raspravu.Volim kad dame prate sport i svaka čast na opservaciji.Ja zadržavam svoje mišljenje,koje će se lako proveriti ako Nikola pređe u neku ekipu sa zvučnim imenima.
(Istina, 29. januar 2022 12:50)

Još nisam upoznala nekog kom će autokorekt da promeni pol i rod xD Ne moraš da me "štediš" u raspravi jer sam žena, veruj mi da sam mnoooogo rasprava vodila ovde sa muškarcima, i to je ok :)
Igrao bi on svuda super košarku i imao dobre statse, ali ni približno ovakve, jer mu za to treba Jokić ball. Sumnjam da bi Kari ili Durent samo čekali njegove asistencije i rešenja. Naravno, praksa bi pokazala ko je od nas dvoje "u pravu", ali mi miriše da će ostati do kraja karijere u Nagetsima, pa možemo samo da nagađamo.

Strucnjak

pre 2 godine

"vlada slon" A kakve ti komentare ocekujes od ljudi koje nalozi izvesni lik da mu odgovaraju za tabelu istoka i zapada njih petorica pisu o tome :)) "Negativni" komentari su uzrok takvih istih o svim drugim igracima. A mozda bi trebali svi da otvore komentare i iz dana u dan pisu "bravo bre,to bre",to bi bilo jako zanimljivo😅 Kao sto rekoh,svi redjaju triple dablove,mali Ja Morant se sprda sa ligom,Denver je ugazio bez 3 clana prve petorke. Inace,kad god su Westbruk ili Harden,Janis imali blistavu sezonu pa ispali iz playoffa,sprdali su ih i pisali nije vam ovo regularni deo,a Jokic je pociscen sa terena od Finixa uz to je iz frustriranosti hteo da tuce Bukera,na sve to je i Porter igrao super. Ah da,Moris sinoc takodje na korak od triple dabla :))

Strucnjak

pre 2 godine

Pa i Marey iz Spursa je svako vece skoro na granici triple dabla,ih da Marey ima bolje saigrace :D Jak Zapad? Sa ovakvom Oklahomom,Hjustonom,Pelikanima,Kingsima,Spursima,Portland i Klipersi uskraceni za najbolje igrace,Minesota prosek,Lejkersi matori i opet se drze,ne pobedjuju nikog bez Lebrona ili Davisa,Dalas prosecan tim. Mladi Ja Morant ima fenomenalan niz i skor sa neiskusnom i mladom ekipom. Samo povrsni misle da je Doncic bolji od Jokica,Jokic je vec medju najboljima u istoriji? Tracy Mcgrady dok je bio u Orlandu a koji je bukvalno igrao sa G ligasima je nazivan jednim od najboljih i sta je posle bilo? Sve se okrenulo!! Za 3,4 sezone stavljati nekog medju najboljima zato sto samo nagadjate sta ce biti u buducnosti mogu samo nasi :) Sto se tice Doncica,uporedjivati procente i protivnike koji cuvaju Doncica svako vece,kao i protivnike koje Doncic mora da isprati je stvarno povrsno,dok Doncic mora da gleda Karija,Moranta,Jokic mora da motri na Zubca i Gobera,dok njegovi saigraci ginu sa ovim zverima. Kazu ovo je igra 5v5 a opet Jokic igra "sam". Kaze ovaj kako ljubomorni ljudi dodju da spustaju Jokica..samo pokazujem kakvo je odsustvo svesti jer ovde najcrnje pljuju Karija,Embida,Pola,Lebrona,doncica i starije igrace,Janisa jedino ne smeju jer im je zapusio usta titulom a preti i ove godine,al i njega ste pljuvali dok nije uzeo prsten. Tako da molim pljuvace da ne nazivaju druge ljude pljuvacima!!

Keynes

pre 2 godine

Uf kako bih voleo da ovaj decko igra za moju reprezentaciju! Steta... Imam osecaj da bi mogao EP sam da nam donese, a da ucini da Ameri drhte na OI i SP.

Aleks

pre 2 godine

Кад год Никола убоде ТД,јави се неки "зналац" са причом да су одбране лоше у НБА,да су поједине асистенције чудне,да се свашта рачуна као скок итд.Е сад, питање за "зналце", кад је направити ТД тако лако,зашто остали центри то не раде из вечери у вече као Никола, већина центара имају боље шутере него Никола па су им и асистенције олакшане.
(Истина, 29. januar 2022 08:47)

Zato što se znaju uloge u ekipi. Jokić je plej u telu centra i ne treba ga porediti sa centrima kad su u pitanju asistencije, već sa plejmejkerima. I on je tu bolji od mnogih, mada recimo za mene nikad neće biti u rangu CP3 kog smatram jedinim pravim "floor general-om" u ligi... S druge strane, skokovi, poeni, odbrana reketa, tu se može porediti sa centrima.
Ali opet danas ima dosta dobrih dodavača među visokim igračima: Janis, Sabonis, Nurkić je skoro bio na ivici TD i poludeo sa asistencijama... Ali u odsustvu Dejma. A kad je Dejm tu teško će Nurkić da razigrava ekipu :) Znači da su uloge jasno raspodeljene a menjaju se u zavisnosti od situacije i prilagođavanja trenera.
Dok je Nikola alfa i omega Denvera i to ima svoje prednosti - on je individualno brutalan ali i svoje mane - oni znaju samo za Jokić ball a, koliko god on bio dobar, jedan igrač ne osvaja sam.

Negativni

pre 2 godine

Ja ne znam dal su svi svesni kakvog kosarkasa mi ljudi imamo.. eto
(jataganac, 29. januar 2022 08:01) Hahahah, ko ga to IMA, ti, Srbija možda?

Politički nekorektan

pre 2 godine

@veljko
Mislim da se dobro zabavljaju ali i takođe da niko više ne radi svoj posao i da su se svi navikli na to.
Na vest o jednoj utakmici treba postaviti boxscore sa te utakmice, statistiku itd, još je najmanje važno highlights što postave. Onda bude vest.
A kada postave pregled rezultata u ligi onda postave tabelu. Mada i tu kad je ravnopravnost prihvaćena sa nivoa debilizma morali bi jednom da postave istočnu a drugi put zapadnu konferenciju, ovako neko može da se nađe "uvređen"

mara

pre 2 godine

"Momak iz Sombora postao je prvi u istoriji, koji je u jednom mesecu imao više od 400 poena, 200 skokova i 100 asistencija.

Iako mu je još ostala jedna utakmica u prvom mesecu u godini, Jokić je već sada ostvario 407 poena, 202 skoka i 129 asistencija."

Bezveze, to može svako da uradi da hoće i to lagano, Nikola jednostavno gine za statistikom i zato mu to uspeva dok drugi igrači se time ne interesuju, njima je važnije da njihovi timovi pobedjuju.

Strucnjak

pre 2 godine

Koliko ste samo vestacki fanovi stefa karija.Do pre 2 sezone niste culi za njega,a sada ga dizete u nebo kao boga.Ok ove sezone je odigrao A nestvarno,ali nije zasluzio jednoglasno da bude mvp.Nikako ne mozete da kazete da je najbolji u istoriji igrac i suter na osnovu jedne sezone.Ali sa ovakvim stilom igre i tempom na ovom nivou moze da igra jos 2-3 sezone ako se ne daj boze povredi.
(marko, 10. maj 2016 21:52) # Link komentara
Preporučujem (+21)Ne preporučujem (-79)
Jos jedan komentar iz 2016te godine,dakle decko je dobio 79 minusa jer je rekao da ne mozete na osnovu jedne sezone nazvati Karija najboljim svih vremena :D Sad trenutno bi taj komentar imao 200 plusica :D Svi znamo sta se posle desilo😂 @Bojan alo frustrirani,ako te zanima pismenost idi komentarisi kulturu,ovo je je mesto gde ljudi u zurbi puno grese,Jokic ne zna da sklopi recenicu dok prica,to ti ne smeta😅

Strucnjak

pre 2 godine

28.8 koseva, 8.8 asistencija, 7 skokova i 2 ukradene lopte po utakmici i preko 10 tripl dablova je imao rasel vestbruk. Ako to nije dosta za MVP onda nek ukinu nagradu. Svaka cast kariju i hardenu ali ovo su neumoljivi pokazatelji.
(pribil, 04. maj 2015 13:14)

Da, ali Vestbruk igra za Oklahomu koja nije ni ušla u plej of, dok Kari igra za Golden Stejt koji je favorit za osvajanje titule. Ne treba gledati samo statistiku igrača, već i jačinu ekipa za koje igraju. Mnogo bolja ekipa je Golden Stejt. To samo kod nas može mvp da bude Jokić, koji igra za Mega Frizuru, koja je bila 10. na tabeli aba lige. A svi znamo da menadzeri Jokiću nabijaju statistiku da bi ga što bolje prodali. Po tvojoj logici, onda mvp Evrolige treba da bude Marjanović zbog visokih brojki koje je ostvario, a to sigurno neće biti on, nego neko iz f4 ekipa. A i budimo realni, koliko god voleo Bobija, ne zaslužuje da bude mvp, jer je Zvezda ispala već u top 16 fazi.
(Dule Pančevo, 4. maj 2015 14:28) # Link ahahaha,gledajte ovaj komentar...2015ta godina🤣

Strucnjak

pre 2 godine

@Goran Znaci ako ti ja dam loptu u ruke i ti iz prve Fadewayom pogodis preko igraca,to je moja asistencija i ja sam zasluzan sto si ti dao kos? Ako ti ja samo dodam loptu u ruke i ti napravis dribling i sutnes,isto je asistencija,ako ti ja dodam i ti sutnes trojku iz prve preko igraca,isto sam ja zasluzan sto si ti dao kos??? Aman ljudi,to je uvedeno da bi igra zbog pracenja statistike bila sto privlacnija,nije stvarno svako dodavanje "asistencija" i da tvrdite kako je 10 asistencija=20 koseva,dal ste toliko ograniceni..koliko je koseva dao Westbruk sa njegovih milion asistencija,ah on je statisticar xaxa!

Negativni

pre 2 godine

Bravo kralju mislim da će igrati jos jedan meč u januaru taji da ima sansu da popravi iako svi znamo da ne juri statistiku, a rasel ima najvise u istoriji u jednim medecu čak 14 a ne wil.
(Sima, 29. januar 2022 08:04) Hahahah, ma jooook, ne juri!! Licemeru!

Strucnjak

pre 2 godine

@Goran Blam me je tvojih komentara,samo cu reci da je prosto neverovatno da je Denver dobio Indianu uz 100 poena bez Joloa i da su ubacili 109 Milvokiju jer citajuci vase komentare stice se utisak da ni 10 poena ne mogu da ubace bez njega :)) Verovatno se Morisovih 8 asistencija ne vazi ako ih je Jokic pretvorio u kos 😂 a ako zelim da gledam rapsodiju,sigurno necu gledati Jokica protiv g ligasa,vec Golden Stejt ili Finix!!

PimPong

pre 2 godine

I ja sam se pitao kako bi se Nikola uklopio u neki "big three," kao sto sad kazu. Ja bih rekao da zavisi o kome se radi. Npr., ako su u pitanju Warriors-i i da on igra poziciju Draymond-a, to bi bilo fenomenalno. Ne bi imao isti broj poena kao u Denveru, ali bi vodio po asistencijama u NBA sa Curry-jem i Thompson-om. Da igra npr. sa LBJ-om, Davis-om i Westbrook-om, tu se ne bi bas tako uklopio, ali izgleda da se tu niko nije uklopio :) (mada mislim da bi on i LBJ mogli, ali sa drugim igracima). Teze bi mu bilo npr. sa Harden-om, ali ne sa KD-om. Utah bi mu isto tako dobro stimovala. Ali mislim da je sad najbitnije to sto su manager-i sponzali o kakvom se igracu gradi, i kao sto neko rece, ako bi on ikad presao u neku drugu ekipu, naredjenje bi bila da se igra gradi oko njega i njegovog stila. Ali mislim da ce on pokusati da izgradi nesto svoje u Denveru, kao sto i sam kaze.

Istina

pre 2 godine

@ Aleks. Ako nije do automatike(rekla bih)onda si cura koja voli košarku i ne pada mi napamet da dalje ulazim u raspravu.Volim kad dame prate sport i svaka čast na opservaciji.Ja zadržavam svoje mišljenje,koje će se lako proveriti ako Nikola pređe u neku ekipu sa zvučnim imenima.

Strucnjak

pre 2 godine

@Smeh Dzaba si kucao toliko kad nisi nista ukapirao,ne kazem sta se sve racuna u asistenciju vec da ne moze svasta bukvalno da se racuna u asistenciju u smislu asistencija=kos. Dal ste vi normalni?

Koke

pre 2 godine

Ne treba Marej da se vraca ove sezone, ne isplati se. Zavrice u donjem dleu tabele i uprvoj rundi ce igrati protiv nekog Finiksa ili Warriorsa. Treba se fokusirati na narednu sezonu. Ova je vec propala, moze samo da se povredi opet ako pozuri da se vrati za tih 10-15 meceva kolko ce da ostane do kraja.

Strucnjak

pre 2 godine

Sabonis triple dabl,Morant triple dabl,Marey iz spursa na skok od TD-a,Kris Pol triple dabl uz sut 5-9 a "mvp"Finixa kako kazu pojedini nasi licemeri 10-26,43% suta u sezoni Bukera :D Westbruk 30 poena u drugom poluvremenu,umalo da dobije mec bez Lebrona i Davisa. Janis 38 poena,Jokic td. Koja je vrednost istog kada ga svi beleze,cak i oni koji nisu nikada bili poznati kao dodavaci poput Butlera. Mnogo utrcavanja,otvoren prostor na terenu i postavljanja iza linije za 3 poena za lake pasove. Pelikani bez Ingrama,Valanciunasa,Ziona ne racunam,u rangu Baskonie.

jova

pre 2 godine

Ja ne znam dal su svi svesni kakvog kosarkasa mi ljudi imamo.. eto
(jataganac, 29. januar 2022 08:01)

Kako je samo kratko pamćenje prosecnog Srbina. Pa do juče ste pričali kako vas ne interesuje Jokic jer ne igra za Srbiju, a sada je odjednom NAS IGRAC KOGA MI IMAMO. hahahahaha. Licemerestvo na nivou.

Strucnjak

pre 2 godine

"Istina" Kakav komentar,zasto ostali centri nemaju td kaze,pa sta rade njihovi plejevi onda??? Sta je njihov posao? Denver nikada nije imao pravog pleja pa je Jokic dobio sansu da se oko njega gradi i taj segment jer on je nekada i bio plej,do odredjenog uzrasta je igrao na poziciji pleja,dok nije izrastao. Sabonis ima triple dabl,al kad ne igra Brogdon. Pa nece Ayton da asistira pored zivog Krisa Pola,nece centar Spursa da asistira pored Mareya,sta ovde nece sve da se odvali! Kakve sutere ima Golden Stejt,po tome bi Green trebao da ima 20 asistencija u proseku,al protok lopte,protok lopte igra Golden Stejt,svi dodaju loptu,kako ste tako zaslepljeni i tako usko vidite kao da imate amove kod ociju!

Strucnjak

pre 2 godine

"vlada slon" A kakve ti komentare ocekujes od ljudi koje nalozi izvesni lik da mu odgovaraju za tabelu istoka i zapada njih petorica pisu o tome :)) "Negativni" komentari su uzrok takvih istih o svim drugim igracima. A mozda bi trebali svi da otvore komentare i iz dana u dan pisu "bravo bre,to bre",to bi bilo jako zanimljivo😅 Kao sto rekoh,svi redjaju triple dablove,mali Ja Morant se sprda sa ligom,Denver je ugazio bez 3 clana prve petorke. Inace,kad god su Westbruk ili Harden,Janis imali blistavu sezonu pa ispali iz playoffa,sprdali su ih i pisali nije vam ovo regularni deo,a Jokic je pociscen sa terena od Finixa uz to je iz frustriranosti hteo da tuce Bukera,na sve to je i Porter igrao super. Ah da,Moris sinoc takodje na korak od triple dabla :))

Strucnjak

pre 2 godine

Pa i Marey iz Spursa je svako vece skoro na granici triple dabla,ih da Marey ima bolje saigrace :D Jak Zapad? Sa ovakvom Oklahomom,Hjustonom,Pelikanima,Kingsima,Spursima,Portland i Klipersi uskraceni za najbolje igrace,Minesota prosek,Lejkersi matori i opet se drze,ne pobedjuju nikog bez Lebrona ili Davisa,Dalas prosecan tim. Mladi Ja Morant ima fenomenalan niz i skor sa neiskusnom i mladom ekipom. Samo povrsni misle da je Doncic bolji od Jokica,Jokic je vec medju najboljima u istoriji? Tracy Mcgrady dok je bio u Orlandu a koji je bukvalno igrao sa G ligasima je nazivan jednim od najboljih i sta je posle bilo? Sve se okrenulo!! Za 3,4 sezone stavljati nekog medju najboljima zato sto samo nagadjate sta ce biti u buducnosti mogu samo nasi :) Sto se tice Doncica,uporedjivati procente i protivnike koji cuvaju Doncica svako vece,kao i protivnike koje Doncic mora da isprati je stvarno povrsno,dok Doncic mora da gleda Karija,Moranta,Jokic mora da motri na Zubca i Gobera,dok njegovi saigraci ginu sa ovim zverima. Kazu ovo je igra 5v5 a opet Jokic igra "sam". Kaze ovaj kako ljubomorni ljudi dodju da spustaju Jokica..samo pokazujem kakvo je odsustvo svesti jer ovde najcrnje pljuju Karija,Embida,Pola,Lebrona,doncica i starije igrace,Janisa jedino ne smeju jer im je zapusio usta titulom a preti i ove godine,al i njega ste pljuvali dok nije uzeo prsten. Tako da molim pljuvace da ne nazivaju druge ljude pljuvacima!!

HPH

pre 2 godine

Luka Dončić – 22 godine
Trofeji: 7
Prvenstvo Španije - 3
Kup Španije - 2
Evroliga - 1
Evropsko prvenstvo - 1

Nikola Jokić - 26 godina
Trofeji: 0 (nula)

GanDra Šajkaš

pre 2 godine

Bananamen, 29. januar 2022 08:08)



Koliko moras biti dump da ne skontas da je dovoljno da prstom jedne ruke pritisnes na istern konferenc i da onda vidis da ce se i ostale da otvori.
Cak postoji i strelica na tom prozorcetu gde pise istern konferenc

Dzoni-1970-

pre 2 godine

Ja ne znam dal su svi svesni kakvog kosarkasa mi ljudi imamo.. eto
(jataganac, 29. januar 2022 08:01)

Mislis kakvog mi kosarkasa nemamo?

Dokle vise...

pre 2 godine

Vidim...svi oni (ukljucujuci i mene) koji su ostavili komentar vezan za njegovo odbijanje da igra za Srbiju dobili gomilu minusa.Izgleda da je najbitnije da igra za Denver...Srbiju ko j..e
A koliko para je izgubljeno zbog toga sto nismo igrali na olimpijadi...zar je bitno.Verovatno su svi ovi sto lupaju minuse uzivali da gledaju olimpijadu bez Srbije.

Strucnjak

pre 2 godine

@Goran Znaci ako ti ja dam loptu u ruke i ti iz prve Fadewayom pogodis preko igraca,to je moja asistencija i ja sam zasluzan sto si ti dao kos? Ako ti ja samo dodam loptu u ruke i ti napravis dribling i sutnes,isto je asistencija,ako ti ja dodam i ti sutnes trojku iz prve preko igraca,isto sam ja zasluzan sto si ti dao kos??? Aman ljudi,to je uvedeno da bi igra zbog pracenja statistike bila sto privlacnija,nije stvarno svako dodavanje "asistencija" i da tvrdite kako je 10 asistencija=20 koseva,dal ste toliko ograniceni..koliko je koseva dao Westbruk sa njegovih milion asistencija,ah on je statisticar xaxa!

Strucnjak

pre 2 godine

Koliko ste samo vestacki fanovi stefa karija.Do pre 2 sezone niste culi za njega,a sada ga dizete u nebo kao boga.Ok ove sezone je odigrao A nestvarno,ali nije zasluzio jednoglasno da bude mvp.Nikako ne mozete da kazete da je najbolji u istoriji igrac i suter na osnovu jedne sezone.Ali sa ovakvim stilom igre i tempom na ovom nivou moze da igra jos 2-3 sezone ako se ne daj boze povredi.
(marko, 10. maj 2016 21:52) # Link komentara
Preporučujem (+21)Ne preporučujem (-79)
Jos jedan komentar iz 2016te godine,dakle decko je dobio 79 minusa jer je rekao da ne mozete na osnovu jedne sezone nazvati Karija najboljim svih vremena :D Sad trenutno bi taj komentar imao 200 plusica :D Svi znamo sta se posle desilo😂 @Bojan alo frustrirani,ako te zanima pismenost idi komentarisi kulturu,ovo je je mesto gde ljudi u zurbi puno grese,Jokic ne zna da sklopi recenicu dok prica,to ti ne smeta😅

igor

pre 2 godine

(Strucnjak, 29. januar 2022 09:38)

Auuu dečko koliko si ti napaćen, čak ni onaj Bosanac što se stalno ovde javlja da komentariše tuđe igrače ne može da ti parira.
(Bojan, 29. januar 2022 10:51)

Што је напаћен? Зато што се теби не свиђа што је у праву? Такви попут тебе су најгори ликови овде. Човек вам укаже на неке ствари, а ви, услед недостатка контрааргумената, нападате директно његову личност, упркос томе што га никад у животу нисте срели.

mara

pre 2 godine

"Momak iz Sombora postao je prvi u istoriji, koji je u jednom mesecu imao više od 400 poena, 200 skokova i 100 asistencija.

Iako mu je još ostala jedna utakmica u prvom mesecu u godini, Jokić je već sada ostvario 407 poena, 202 skoka i 129 asistencija."

Bezveze, to može svako da uradi da hoće i to lagano, Nikola jednostavno gine za statistikom i zato mu to uspeva dok drugi igrači se time ne interesuju, njima je važnije da njihovi timovi pobedjuju.

Strucnjak

pre 2 godine

@Goran Blam me je tvojih komentara,samo cu reci da je prosto neverovatno da je Denver dobio Indianu uz 100 poena bez Joloa i da su ubacili 109 Milvokiju jer citajuci vase komentare stice se utisak da ni 10 poena ne mogu da ubace bez njega :)) Verovatno se Morisovih 8 asistencija ne vazi ako ih je Jokic pretvorio u kos 😂 a ako zelim da gledam rapsodiju,sigurno necu gledati Jokica protiv g ligasa,vec Golden Stejt ili Finix!!

Dokle vise...

pre 2 godine

JPR24, 29. januar 2022 11:40

Po tome sto si ti napisao komentar mogu da ostave samo oni koji "vole" Jokica,jel tako?
Dali ti volis F1...ili bilo koji drugi sport briga me.Ja nisam napisao da sam neko ko nema pojma o kosarci.Verovatno je pratim mnogo duze od tebe.Ja sam samo napisao da se za Denver lomi a za Srbiju ga zabole.Kako je Doncic mogao da igra za Sloveniju?Sta je Doncic doneo Sloveniji a sta Jokic Srbiji?
Druze,meni vise vredi Saletova trojka protiv Hrvata,Danilovicevo zakucavanje preko Sabonisa nego da Jokic deset puta bude MVP i da uzme deset prstena...Toliko...Svako ima pravo na kometar,zar ne?

Luka

pre 2 godine

"Istina" Kakav komentar,zasto ostali centri nemaju td kaze,pa sta rade njihovi plejevi onda??? Sta je njihov posao? Denver nikada nije imao pravog pleja pa je Jokic dobio sansu da se oko njega gradi i taj segment jer on je nekada i bio plej,do odredjenog uzrasta je igrao na poziciji pleja,dok nije izrastao. Sabonis ima triple dabl,al kad ne igra Brogdon. Pa nece Ayton da asistira pored zivog Krisa Pola,nece centar Spursa da asistira pored Mareya,sta ovde nece sve da se odvali! Kakve sutere ima Golden Stejt,po tome bi Green trebao da ima 20 asistencija u proseku,al protok lopte,protok lopte igra Golden Stejt,svi dodaju loptu,kako ste tako zaslepljeni i tako usko vidite kao da imate amove kod ociju!
(Strucnjak, 29. januar 2022 09:38) # Link komentara

Bas o tome sam pisao pre neki dan na vesti da je prvi u istoriji sa toliko i toliko skokova i asistencija. Objasnjavao sam da to ne cudi jer ima specifican zadatak/ posao za centra, naravno ne sporeci da ti treba van serijska vestina da bi dobio takav zadatak i jos veca da ga radis na ovaj nacin, ali i da zbog toga nema konkurenciju u kombinaciji ova dva parametra. Naravno presrecan sam sto imamo takvog igraca i stalno pratim utakmice samo sam objasnio razloge obaranja rekorda tih atipicno kombinovanih kategorija. Reakcija je bila kao da sam celo nase stanovnistvo ubo u oko :)

Negativni

pre 2 godine

Ja ne znam dal su svi svesni kakvog kosarkasa mi ljudi imamo.. eto
(jataganac, 29. januar 2022 08:01) Hahahah, ko ga to IMA, ti, Srbija možda?

Aleks

pre 2 godine

Кад год Никола убоде ТД,јави се неки "зналац" са причом да су одбране лоше у НБА,да су поједине асистенције чудне,да се свашта рачуна као скок итд.Е сад, питање за "зналце", кад је направити ТД тако лако,зашто остали центри то не раде из вечери у вече као Никола, већина центара имају боље шутере него Никола па су им и асистенције олакшане.
(Истина, 29. januar 2022 08:47)

Zato što se znaju uloge u ekipi. Jokić je plej u telu centra i ne treba ga porediti sa centrima kad su u pitanju asistencije, već sa plejmejkerima. I on je tu bolji od mnogih, mada recimo za mene nikad neće biti u rangu CP3 kog smatram jedinim pravim "floor general-om" u ligi... S druge strane, skokovi, poeni, odbrana reketa, tu se može porediti sa centrima.
Ali opet danas ima dosta dobrih dodavača među visokim igračima: Janis, Sabonis, Nurkić je skoro bio na ivici TD i poludeo sa asistencijama... Ali u odsustvu Dejma. A kad je Dejm tu teško će Nurkić da razigrava ekipu :) Znači da su uloge jasno raspodeljene a menjaju se u zavisnosti od situacije i prilagođavanja trenera.
Dok je Nikola alfa i omega Denvera i to ima svoje prednosti - on je individualno brutalan ali i svoje mane - oni znaju samo za Jokić ball a, koliko god on bio dobar, jedan igrač ne osvaja sam.

Strucnjak

pre 2 godine

@Smeh Dzaba si kucao toliko kad nisi nista ukapirao,ne kazem sta se sve racuna u asistenciju vec da ne moze svasta bukvalno da se racuna u asistenciju u smislu asistencija=kos. Dal ste vi normalni?

Strucnjak

pre 2 godine

zivimo u eri Novaka Djokovica, Mesija i Karija. sve ostalo je istorija
(ggmu, 28. februar 2016 15:38) Komentar iz 2016te godine,90% komentara sa 200+ plusica,kako je Kari najbolji igrac danasnjice a neki otisli i dalje,poznato vam :) Mnogo minuseva su dobili komentari sa izjavma "Kako bre Kari najbolji igrac pored Lebrona,Duranta". A odgovara mu covek sa 50+ plusica "Pa sta ako je Lebron kompletniji,Kariju je dovoljan sut" Samo da se pokaze nivo dvostrukih arsina kada nekog gotive ili negotive. A onda je u nastavku sezone Kari postao jednoglasni Mvp,pa su ga proglasavali za najboljeg ikada..za 2 extra sezone! Bilo je duplo vise komentara nego sad za Jokica. A onda se desilo finaleee,vise niko nikada ili vrlo retko je pominjao Karija u tom kontekstu osim medju suterima. Nesto slicno kako komentari o Jokicu pre i posle Finixa i Janisu pre i posle titule. Sve receno o ljudima. Zaborave danas sta je bilo juce!!!

Sima

pre 2 godine

Bravo kralju mislim da će igrati jos jedan meč u januaru taji da ima sansu da popravi iako svi znamo da ne juri statistiku, a rasel ima najvise u istoriji u jednim medecu čak 14 a ne wil.

Aleks

pre 2 godine

Istina

Pa zato što je taktika Denvera Jokić ball i kad su Džamal i MPJ tu. I Mareju je to lakše jer mislim da je on više SG neko PG... U svakom slučaju Nikola je prvi plej Denvera u bilo kojoj postavi tako da ne vidim poentu u ovom što si napisao :D
Da li bi imao iste brojke u drugim ekipama? Rekla bih ni približno. Neko dole piše da mu je Denver kamen spoticanja. Dajte da pitamo Nikolu šta misli o tome, verujem da bi odgovor mnoge iznenadio. To je klub koji mu je dao šansu i da nije bilo njih da grade igru oko njega ne bi bio ono što je danas. On mora biti prvi igrač ekipe da bi isporučivao ovakve brojke, a sumnjam da bi se igrao Jokić ball kad bi igrao pored Lebrona, Karija, Durenta, Janisa...

Negativni

pre 2 godine

Bravo kralju mislim da će igrati jos jedan meč u januaru taji da ima sansu da popravi iako svi znamo da ne juri statistiku, a rasel ima najvise u istoriji u jednim medecu čak 14 a ne wil.
(Sima, 29. januar 2022 08:04) Hahahah, ma jooook, ne juri!! Licemeru!

Strucnjak

pre 2 godine

28.8 koseva, 8.8 asistencija, 7 skokova i 2 ukradene lopte po utakmici i preko 10 tripl dablova je imao rasel vestbruk. Ako to nije dosta za MVP onda nek ukinu nagradu. Svaka cast kariju i hardenu ali ovo su neumoljivi pokazatelji.
(pribil, 04. maj 2015 13:14)

Da, ali Vestbruk igra za Oklahomu koja nije ni ušla u plej of, dok Kari igra za Golden Stejt koji je favorit za osvajanje titule. Ne treba gledati samo statistiku igrača, već i jačinu ekipa za koje igraju. Mnogo bolja ekipa je Golden Stejt. To samo kod nas može mvp da bude Jokić, koji igra za Mega Frizuru, koja je bila 10. na tabeli aba lige. A svi znamo da menadzeri Jokiću nabijaju statistiku da bi ga što bolje prodali. Po tvojoj logici, onda mvp Evrolige treba da bude Marjanović zbog visokih brojki koje je ostvario, a to sigurno neće biti on, nego neko iz f4 ekipa. A i budimo realni, koliko god voleo Bobija, ne zaslužuje da bude mvp, jer je Zvezda ispala već u top 16 fazi.
(Dule Pančevo, 4. maj 2015 14:28) # Link ahahaha,gledajte ovaj komentar...2015ta godina🤣

Koke

pre 2 godine

Ne treba Marej da se vraca ove sezone, ne isplati se. Zavrice u donjem dleu tabele i uprvoj rundi ce igrati protiv nekog Finiksa ili Warriorsa. Treba se fokusirati na narednu sezonu. Ova je vec propala, moze samo da se povredi opet ako pozuri da se vrati za tih 10-15 meceva kolko ce da ostane do kraja.

Keynes

pre 2 godine

Uf kako bih voleo da ovaj decko igra za moju reprezentaciju! Steta... Imam osecaj da bi mogao EP sam da nam donese, a da ucini da Ameri drhte na OI i SP.

Mladen

pre 2 godine

Dok je igrao ispod proseka u prvom poluvremenu, NOH su se kako tako i drzali.
Kad je krenuo da igra u d p svoju igru, tu je bio kraj.
Decko je jednostavno dimenzija za sebe trenutno.
29/13/10 za pola sata u igri,sa kakvom lakocom.
Nismo svesni kakvog igraca gledamo.
Cudoviste.

keni

pre 2 godine

Lako njemu da napravi TD, samo ga zena i konji interesuju.
Sta mislite kako je bilo Wiltu, Magicu i drugima koji su posle utakmice i TD morali svako vece, u produzecima, da prave 5x2, svako vece posle utakmice morali su da spavaju sa po 10 zena i obaraju rekorde u hiljadama.
Ajde ti izadji sutradan posle takve noci pa napravi ponovo TD.
Druga su to vrmena bila, drugacija se kosarka igrala,

Vlada Slon

pre 2 godine

Konačno bez negativnih komentara. Izgleda da shvataju ljudi da Jojić polako ali sigurno piše istoriju košarkaške igre. ON baš ne staje svakom utakmicom je sve bolji i raznovrsniji. A najstrašnije od svega je da ON može još mnogo da napreduje.

Vlada

pre 2 godine

Vidim...svi oni (ukljucujuci i mene) koji su ostavili komentar vezan za njegovo odbijanje da igra za Srbiju dobili gomilu minusa.Izgleda da je najbitnije da igra za Denver...Srbiju ko j..e
(Dokle vise..., 29. januar 2022 10:59)

Evo da ti kažem, što se mene lično tiče dodatno ga cenim što se ne prima naročito na taj plemenski kult reprezentacije i što mu nje bitno mišljenje rulje koja se nemilice loži na to. Ej, zamisli koliki kreten treba da budeš da se 30 godina ložiš na Saletovu trojku...

Dex

pre 2 godine

Кад год Никола убоде ТД,јави се неки "зналац" са причом да су одбране лоше у НБА,да су поједине асистенције чудне,да се свашта рачуна као скок итд.Е сад, питање за "зналце", кад је направити ТД тако лако,зашто остали центри то не раде из вечери у вече као Никола, већина центара имају боље шутере него Никола па су им и асистенције олакшане.
(Истина, 29. januar 2022 08:47)

Zato što se znaju uloge u ekipi. Jokić je plej u telu centra i ne treba ga porediti sa centrima kad su u pitanju asistencije, već sa plejmejkerima. I on je tu bolji od mnogih, mada recimo za mene nikad neće biti u rangu CP3 kog smatram jedinim pravim "floor general-om" u ligi... S druge strane, skokovi, poeni, odbrana reketa, tu se može porediti sa centrima.
Ali opet danas ima dosta dobrih dodavača među visokim igračima: Janis, Sabonis, Nurkić je skoro bio na ivici TD i poludeo sa asistencijama... Ali u odsustvu Dejma. A kad je Dejm tu teško će Nurkić da razigrava ekipu :) Znači da su uloge jasno raspodeljene a menjaju se u zavisnosti od situacije i prilagođavanja trenera.
Dok je Nikola alfa i omega Denvera i to ima svoje prednosti - on je individualno brutalan ali i svoje mane - oni znaju samo za Jokić ball a, koliko god on bio dobar, jedan igrač ne osvaja sam.
(Aleks, 29. januar 2022 11:04)

Je l bolji od Bogija? Ah, da, Bogi nije plej.... A Jokić jeste...

Aleks

pre 2 godine

@ Aleks. Ako nije do automatike(rekla bih)onda si cura koja voli košarku i ne pada mi napamet da dalje ulazim u raspravu.Volim kad dame prate sport i svaka čast na opservaciji.Ja zadržavam svoje mišljenje,koje će se lako proveriti ako Nikola pređe u neku ekipu sa zvučnim imenima.
(Istina, 29. januar 2022 12:50)

Još nisam upoznala nekog kom će autokorekt da promeni pol i rod xD Ne moraš da me "štediš" u raspravi jer sam žena, veruj mi da sam mnoooogo rasprava vodila ovde sa muškarcima, i to je ok :)
Igrao bi on svuda super košarku i imao dobre statse, ali ni približno ovakve, jer mu za to treba Jokić ball. Sumnjam da bi Kari ili Durent samo čekali njegove asistencije i rešenja. Naravno, praksa bi pokazala ko je od nas dvoje "u pravu", ali mi miriše da će ostati do kraja karijere u Nagetsima, pa možemo samo da nagađamo.

Соко сиви

pre 2 godine

Do kraja ove sezone postaje 4 igrač u istoriji Denvera po broju postignutih poena.
Da odradi ovaj ugovor,potpiše još 1 četvorogodišnji i to je to.
Postaje najbolji igrač Denvera svih vremena.
(Idemoooooooooooo, 29. januar 2022 09:03)
To je rekord koji mu ne želim, već da beži iz Denvera u ekipu koja će da mu skocka tim za titulu!

aca

pre 2 godine

Opet nema zapada. Ne razumem vas, pisete o ekipi sa zapada i stavite tabelu istoka.
(Bananamen, 29. januar 2022 08:08)

to je samo u pocetku bilo kao promo, a sad se dodatno naplacuje ako hoces i tabelu zapada.

doktor

pre 2 godine

Mislio sam da je Luka Doncic bolji igrac od Jokare. Ali ovo sto radi Nikola je apsolutno nerealno, konstantno tripl dabl ili na ivici istog, brutalni procenti suta iz igre. Deluje kao da mu niko nista ne moze na terenu, kao najjaci kompjuter, uvek pronadje najbolje resenje kada je u problemu. Stvarno neverovatan igrac.
(Imba, 29. januar 2022 08:53)

Kao i mnogi sto misle da je Doncic bolji jer košarku gledaju površno. Ko god se razume u košarku zna da je Jokic najbolji igrač na svetu trenutno, a sigurno i jedan od najboljih u istoriji. Rame uz rame sa svim legendama.

Idemoooooooooooo

pre 2 godine

Do kraja ove sezone postaje 4 igrač u istoriji Denvera po broju postignutih poena.
Da odradi ovaj ugovor,potpiše još 1 četvorogodišnji i to je to.
Postaje najbolji igrač Denvera svih vremena.

Vojkan

pre 2 godine

Sve je to u redu,ali odbijati reprezentaciju govori sve o njemu.Fokus na sve ostalo sem repke.
(Miljan, 29. januar 2022 10:34)

ALA ste smorili, "reprezentativci" .... Rekli ste sve sto ste imali da kazete. Kako vas samo vise ne mrzi da ostavljate isti komentar po milioniti put ?

AleksandarBL

pre 2 godine

Jokić je igrač koji nije ograničen mogućnostima,nebo mu je granica.
Jedino ograničenje i kamen spoticanja mu je Denver kao klub koji nikad neće imati ozbiljan rejting u NBA.
Ako zeli uspjeh,ako želi prsten morao bi razmišljati o prelasku u neki veci klub.
Vjerujem da bi ga svi objeručke prihvatili.

Imba

pre 2 godine

Mislio sam da je Luka Doncic bolji igrac od Jokare. Ali ovo sto radi Nikola je apsolutno nerealno, konstantno tripl dabl ili na ivici istog, brutalni procenti suta iz igre. Deluje kao da mu niko nista ne moze na terenu, kao najjaci kompjuter, uvek pronadje najbolje resenje kada je u problemu. Stvarno neverovatan igrac.

Нико

pre 2 godine

Sabonis triple dabl,Morant triple dabl,Marey iz spursa na skok od TD-a,Kris Pol triple dabl uz sut 5-9 a "mvp"Finixa kako kazu pojedini nasi licemeri 10-26,43% suta u sezoni Bukera :D Westbruk 30 poena u drugom poluvremenu,umalo da dobije mec bez Lebrona i Davisa. Janis 38 poena,Jokic td. Koja je vrednost istog kada ga svi beleze,cak i oni koji nisu nikada bili poznati kao dodavaci poput Butlera. Mnogo utrcavanja,otvoren prostor na terenu i postavljanja iza linije za 3 poena za lake pasove. Pelikani bez Ingrama,Valanciunasa,Ziona ne racunam,u rangu Baskonie.
(Strucnjak, 29. januar 2022 08:37)

Чекај бре, ако свако може да има трипл-дабл и ако се све рачуна као асистенција, зашто је Јокић једини са 12 а нико други нема више од 10? У последње 3 године, једино је константно у топ 3 играча по броју ТД, а још игра центра? Јел за друге не важе та правила, играју неку другу лигу, неки други спорт?

коле73

pre 2 godine

Dobro ih održava Jokara na tabeli, zna li se kad će Marej da mu pomogne, negde nađoh da bi trebalo u februaru? A Porter?
(Das, 29. januar 2022 08:37)

Porter i nije neka podrška.Bolji su ovi poslušni sto zrckaraju oko njega sa relativno dobrim sistem.A Marej nije igrao drugo,tako da...nema tu vise podrške.

tata

pre 2 godine

Pametnom dovoljno.
Dečko razbija. Evidentno napreduje iz godine u godinu.
Možda nije najbolji, najovaj-najonaj... ali je svakako najkonstantniji nosilac jedne NBA franšize i spravom se bori za MVPija.
Što se tiče ovih "nacionalista i velikosrba" koji pričaju o njegovom ne igranju za reprezentaciju, smem da se kladim da dinar poreza nisu Srbiji uplatili u životu. Znam bar desetoricu u sopstvenom okruženju... Pali najdeblju sveću, okačena krstača o retrovizor, još nije skin'o badnjak sa blatobrana a ne zna ni tablicu množenja a kamoli istoriju.

Istina

pre 2 godine

@ Aleks. Ako nije do automatike(rekla bih)onda si cura koja voli košarku i ne pada mi napamet da dalje ulazim u raspravu.Volim kad dame prate sport i svaka čast na opservaciji.Ja zadržavam svoje mišljenje,koje će se lako proveriti ako Nikola pređe u neku ekipu sa zvučnim imenima.

Истина

pre 2 godine

Кад год Никола убоде ТД,јави се неки "зналац" са причом да су одбране лоше у НБА,да су поједине асистенције чудне,да се свашта рачуна као скок итд.Е сад, питање за "зналце", кад је направити ТД тако лако,зашто остали центри то не раде из вечери у вече као Никола, већина центара имају боље шутере него Никола па су им и асистенције олакшане.

Miloš

pre 2 godine

Opet nema zapada. Ne razumem vas, pisete o ekipi sa zapada i stavite tabelu istoka.
(Bananamen, 29. januar 2022 08:08)

to je samo u pocetku bilo kao promo, a sad se dodatno naplacuje ako hoces i tabelu zapada.
(aca, 29. januar 2022 08:45)

Care, dao bi ti tri plusa za ovaj odgovor. ???

Patriota

pre 2 godine

Baš ima lepih komentara. Istina da je sada lakše ostvariti TD, ali lakše je za sve. Istina slabije odbrane, opet i našeg " bucka" i za sve druge ista pravila. Drugo je sto se ljutimo na njega, nije igrao za Reprezentaciju. Ali moramo biti realni, bez preuveličavanja Nikola je u 3-4 najbolja igrača lige.

Lars

pre 2 godine

@Opet nema zapada. Ne razumem vas, pisete o ekipi sa zapada i stavite tabelu istoka.
(Bananamen, 29. januar 2022 08:08)

Haha, dugo vec niko nije trolovao na ovu temu.. vidi se jer ti ljudi objasnjavaju kako da vidis zapad :) Posle se cudimo ko pobedjuje na izborima, pozz!

Kanidja PG

pre 2 godine

Prvi u ligi po pogodjenim šutevima za 2p 437-760, 57,1%.Prvi do njega De Rozen sa preko 400 ubačaja, ostali ispod 300 neki i sa blizu 900 pokušaja.
Sa tek 496 odigranih mečeva več 25 u ligi u asistencijama od aktivnih igrača.
Samo bez povrede teže ide Jokic do kraja karijere na 20.000-25.000 poen a, 12.000-13.000 skokova i 8000 asis. TD 150+ lagano.

Bojan

pre 2 godine

(Strucnjak, 29. januar 2022 09:38)

Auuu dečko koliko si ti napaćen, čak ni onaj Bosanac što se stalno ovde javlja da komentariše tuđe igrače ne može da ti parira.

goran, gledam ih i dalje

pre 2 godine

strucnjak, pojma nemaš, jokićevih 10 as nije 20 poena, nego 25-27, jer je bar pola njegovih as za trojku kad ga udvoje ili utroje, plus uvek od tih 10 bar dve za 2+1, plus samo sinoc 5 as, dakle 10 sb, koje mu se ni ne upišu jer ovi kojima je asistirao za zicer budu faulirani, plus sto je vodeci na listi igraca koji blokovima pravi as saigracima koje se isto ne upisuju, dakle prevari mamu i nemoj u krevet u 21 uvece nego ostani budan bar jednu noc odgledaj uzivo, neces zažaliti već ćeš uživati u rapsodiji, to ti obećavam.

Cicero

pre 2 godine

@Strucnjak

Iako je jasno da si trol, bar za decu koja čitaju objasniti. Tripldabl je jako teško postići, naročito u najtežoj ligi na svetu. To ne polazi redovno za rukom ni najboljim igračima u ligi. Jokić je sjajan igrač, i svako ko voli ovaj sport to ceni.

SoS

pre 2 godine

Košarkaški genije, uživanje gledati, nezavisno od statistike košarkaški genije. Spektakularan igrač, on čini da se opet zaljubiš u košarku, i donosi ti osmeh na lice, a to nema cenu, niti će ikada imati.

One koji sa penom u ustima pokušavaju stalno da nipodaštavju Jokića i vredjaju druge ljude samo zato što imaju drugaćiji stav i vidjenje ignorišite, to su zavidni, gordi i nesretni ljudi koji površno gledaju košarku, nema nade da će shvatiti.

18.02. 2022. 27.

Bojan

pre 2 godine

Што је напаћен? Зато што се теби не свиђа што је у праву? Такви попут тебе су најгори ликови овде. Човек вам укаже на неке ствари, а ви, услед недостатка контрааргумената, нападате директно његову личност, упркос томе што га никад у животу нисте срели.
(igor, 29. januar 2022 11:17)

Žestoko je napaćen zato što piše kilometarske komentare u kojima se frlja budalaštinama. U jednom komentaru omalovažava TD-ove jer ih "svi beleže" i to je kao argumant protiv igrača koji ih pravi i kad se ne trudi, a u narednih par se nadovezuje na nekakve imaginarne rasprave iz prethodnih godina koje postoje samo u njegovoj glavi. Da ne govorimo ništa o tome da je dečko nepismen do daske i da mu komentari liče na tok misli onog sirotog duševnog bolesnika iz Foknerovog romana. Jedini jadniji od njega su kreature poput tebe koji se lože na takva besposlena njakanja podrumskih luzera.

Hahaha,bravo majstore

pre 2 godine

@ bananamen. Auu brate,koliko si ih navukao na tabelu, svaka ti čast.Naravno da svi znaju kako se traži tabela.Čisto sumnjam da si neki portir,koji se dosađuje i prvi put ulazi na vesti o Jokiću.

Kanidja PG

pre 2 godine

Sima
Misli se samo na centre mada nijje istina navedeno. Vilt ima inače bar šest i više tripl dabla u 1mj tačno 6 puta.
Ovim tempom vec ove sezone stize Viltovih 78 tripl dabla još 9 do izjednačenja.
Trenutno 7 strijelac lige, 2 skakač i 7asistent.To su brutalne brojke. I tu mu ravnog nema. Monstrum Jokić.

Politički nekorektan

pre 2 godine

@veljko
Mislim da se dobro zabavljaju ali i takođe da niko više ne radi svoj posao i da su se svi navikli na to.
Na vest o jednoj utakmici treba postaviti boxscore sa te utakmice, statistiku itd, još je najmanje važno highlights što postave. Onda bude vest.
A kada postave pregled rezultata u ligi onda postave tabelu. Mada i tu kad je ravnopravnost prihvaćena sa nivoa debilizma morali bi jednom da postave istočnu a drugi put zapadnu konferenciju, ovako neko može da se nađe "uvređen"

smeh

pre 2 godine

@Strucnjak

Ajde odmori od telefona, računara, šta god već da koristiš, nekoliko dana. Inače mogao bi malo da se edukuješ od kada se u NBA računaju ovakve asistencije i šta predstavlja asistencija pre nego što drugima soliš pamet. Verujem da nemaš pojma o ovome ali timski rekord tokom jednog meča u asistencijama, pojedinačni rekord u asistencijama tokom jednog meča, prosek asistencija u jednoj sezoni kao i prosek asistencija tokom karijere je postignut u prošlom veku. Kukaš ovde non stop i bukvalno govoriš ljudima da je sve ovo neka vrsta obmane, valjda od strane NBA jer se igra po njihovim pravilima. Ne ide mi u glavu da neki debil iz fotelje pametuje o ovakvim stvarima drugim ljudima još više o tome da pametuješ o tome šta je i koliko je nešto lako. Džordane ti li si? Na kraju ako ti se ne sviđa NBA, košarka imaš druge sportove pa njih prati i prestani da kukaš i non stop se žališ. Ovde niko ne može ništa da ispravi, ako ti nešto smeta u vezi NBA i njihove košarke imaš zvanični NBA sajt pa se njima žali.

JPR24

pre 2 godine

"Momak iz Sombora postao je prvi u istoriji, koji je u jednom mesecu imao više od 400 poena, 200 skokova i 100 asistencija.

Iako mu je još ostala jedna utakmica u prvom mesecu u godini, Jokić je već sada ostvario 407 poena, 202 skoka i 129 asistencija."

Bezveze, to može svako da uradi da hoće i to lagano, Nikola jednostavno gine za statistikom i zato mu to uspeva dok drugi igrači se time ne interesuju, njima je važnije da njihovi timovi pobedjuju.
(mara, 29. januar 2022 11:02)

Može svako ? Ajde, na parket pa nam pokaži kako ti to lagano !

Bor'ša

pre 2 godine

Strucnjak, 29. januar 2022 10:45)

Momak, svako ima svoje misljenje,bilo da je trol, neznalica za razliku od tebe jer si pro ;), slagao se ti sa njim, ili ne. Baci komentar i iskuliraj.

JPR24

pre 2 godine

Vidim...svi oni (ukljucujuci i mene) koji su ostavili komentar vezan za njegovo odbijanje da igra za Srbiju dobili gomilu minusa.Izgleda da je najbitnije da igra za Denver...Srbiju ko j..e
A koliko para je izgubljeno zbog toga sto nismo igrali na olimpijadi...zar je bitno.Verovatno su svi ovi sto lupaju minuse uzivali da gledaju olimpijadu bez Srbije.
(Dokle vise..., 29. januar 2022 10:59)

To je zato sto ste dosadni ! Samu tu kukate nije igrao za Srbiju, nije igrao na OI ( a mamlazi koji nisu uspeli da se kvalifikuju oni su ok, naravno ), pa onda ne interesuje vas, pa pljuvanje… A visite na svakoj vesti o Jokicu sa istom mantrom ?? Ako vas ne interesuje, šta bibate onda uopšte ? Eto mene UFC ne interesuje, pa ni Formula 1, pa prosto nemam šta da komentarišem i ne idem na te vesti da lupetam, ko voli i prati, taj i komentariše i to je ok.

Zex

pre 2 godine

Meni je dovoljno da se kaže da Srbija ima najboljeg košarkaša i tenisera na svetu.
Time ne mogu da se pohvale ni mnogo veće i jače nacije.
Pored njihovih imena stoji da su i Srbije.

goran, gledam ih i dalje

pre 2 godine

strucnjak doncica uvek kriju u odbrani, nikad ne cuva karija i moranta, dok dza njega cuva, odgledaj bre neki meč

Ratko

pre 2 godine

Kako je krenulo ovo ima da bude ubedljivije nego prošle godine. Svaka njemu čast za 30 minuta ovakva dominacija. Sada idu tri teška meča u gostima redom Milvoki, Minesota i Juta. Barem jednu da dobiju od ove tri i puna kapa u ovoj seriji gostovanja. Čeka se povratak Mareja, Portera i Bartona celu sezonu igraju sa rezervistima i opet su na deobi 5-6 pozicije na jakom Zapadu.

Kanidja PG

pre 2 godine

Stručnjak
Mnogi to mogu u ligi bar 10 igrača. Ali ovakvu konstantnost kao Jokic nema niko. I kad nije tripl dabl na ivici je u 90% mečeva.
Do kraja karijere 150+ bez problema.
Jel slučajno i starter na ol staru drugu god u nizu? Glupi ameri ništa ne vide ti znaš bolje.

MPP

pre 2 godine

IGRA 31.1.

dakle može oboriti svoj rekord - i izjednačiti se sa apsolutnim rekordom .
I to protiv Janisa.
Pa red je da mu se ostatak ekipe oduži za 7 god. napornog rada i odigraju najbolje što mogu.
Iako ne igra za statistiku , igrati protiv Janisa je dovoljno inspirativno , em MVP P.Offa em prošlogodišnji šampioni.
VELIKI DUEL...
A Nikola to baš gotivi.

Bojan

pre 2 godine

(Strucnjak, 29. januar 2022 12:17)

U kojoj si ti žurbi nesrećniče, kad ovde život provodiš? Jokić zna da igra basket pa ne očekujem da ume da sastavi rečenicu, a ipak je koherentniji od tebe - kome je lajanje po portalima očigledno jedina radost u životu, a ipak ne možeš da vežeš dve pravilno napisane reči...

tocka

pre 2 godine

Opet one vezane trojke i rešavanje utakmice. Fenomenalan je. A drago mi je i da su ga pustili da ostvari tripl dabl. U prošlosti ga je Meloun odmarao kada mu je falila ta jedna asistencija, ali eto izgleda su shvatili i da je i za samu franšizu bolje da im glavni igrač bude b2b MVP.
Kazins će biti pun pogodak za Denver, jednostavno kada je on u igri nema uletanja bekova pod obruč, a uskoro će uhvatiti i ritam da pogadja, on je solidan šuter.
Dobro je i da je Meloun shvatio da je Faku bolji van terena. Jedno je jasno, ne ide ga u NBA, koliko god je sjajan igrač, nije dovoljno fizički sposoban za to.
Ovaj novi trojkaš će izgleda isto biti dobar. Opet se neka nada vraća za Denver.

maSi

pre 2 godine

NBA/ABA Leaders Single Season Leaders and Records for Player Efficiency Rating

Rank Player Season

1. Nikola Jokić 2021-22
2. Giannis Antetokounmpo 2019-20
3. Wilt Chamberlain* 1962-63
4. Wilt Chamberlain* 1961-62
5. Michael Jordan* 1987-88


https://twitter.com/BratemiliM/status/1487474720262045705

UnKnown

pre 2 godine

Interesantna je bila 3 četvrtina gde je zaređao 3 trojke i u istoj postigao 16 poena. Možda bi imao i bolji učinak, pošto je napravio brzo 3 lične (2 u dva napada, bukvalno u pola minute) i bio je malo duže na klupi nego inače.

Istina

pre 2 godine

@ Aleks. To što si napisao je apsolutno tačno,i deo je taktike Melouna to svi znamo. Ali je on TD pravio i kad je Marej bio tu.Hoću da kažem,Nikola bi u svakoj ekipi bio u dva dominantna igrača.To govorim ne kao njegov zagriženi navijač,nego kao ljubitelj košarke koji preko trideset godina voli i prati ovaj sport,i nikad nisam video centra koji ima takav osećaj za igru i vidi teren kao Nikola.

Goran

pre 2 godine

"U kojem još sportu bi ovi sitni detalji bili naslov". Koja glupost. Pa asistencija je za tim jednako vazna kao kos. 10 asistencija znaci da je direktno ucestvovao u preko 20 koseva ako se uzmu u obzir i trojke. A od tih 13 skokova polovina je dovela do kosa. Saberi sve zajedno pa ces videti da je najdirektnije doprineo polovini koseva Nagetsa.

mare

pre 2 godine

@aleks nije ti bas duboka analiza, ali nije ni pogresna. Jokic je fransizni igrac u Denveru i igra Denvera je prilagodjena njegovom stilu. odnosno on ima slobodu da kreira i drzi tempo igre svoje ekipe. Isto tako i sve druge ekipe imaju iste takve igrace i to je sasvim normalno. Sada ni jedna ekipa ne bi dovela igraca tipa Jokic a da nije spremna da ostatak ekipe prilagodi njegovoj igri, jer jrlednostavno njega dovodis kao lidera i superzvezdu. Da li bi on uspeo da se izgradi u superzvezdu da mu se nije sve poklopilo je pitanje koje mozes da postavis za svakog igraca pa i za Dzordana i Brajanta.

Kozuki Oden

pre 2 godine

Aleks
... Znas da je "Jokic ball" nazvan po Jokicu s razlogom? Bukvalno u svakoj ekipi bi igrao isto ako bi gradili oko njega, to isto vazi i za ostale fransizne igrace (LeBron, Kari, Djani, Lenard, Harden, Embid, CP3, Buker, Micel,...).

Aleks

pre 2 godine

mare

Nije da mogu dati nešto više od površnog uvida punog pretpostavki, čovek igra u jednoj ekipi otkako je došao u NBA i nema naznaka da će otići :D Ti si u pravu ako pričamo o tankerskoj ekipi koja traži superstara oko kog će izgraditi ekipu. Ali ja govorim o situaciji da ga traži veće tržište koje već ima jednog superstara u ekipi, tipa Kari, Lebron, Durent. Tu već nisam sigurna da bi bilo kako ti kažeš.
Nije baš da se to pitanje može postaviti za svakog, Lebron je najavljen kao senzacija, MJ je u ligu došao kao NCAA šampion. Dok je Nikola napravio bum doslovno ni iz čega, pa biran je u drugoj rundi drafta.

FELIPE

pre 2 godine

Dobro ih održava Jokara na tabeli, zna li se kad će Marej da mu pomogne, negde nađoh da bi trebalo u februaru? A Porter?
(Das, 29. januar 2022 08:37)

Sad sam gledao za Mareja, poceo je da trenira lagano, ali ko zna koliko ce mu jos vremena trebati da se vrati, pre svega u tim, a potom i u formu. Nadam se da ce uspeti da bude dobar kao pre inace Denver nema sta da trazi ove sezone.

JPR24

pre 2 godine

Zasto opet istok tabela??? Vi to meni namerno.
(Keynes, 29. januar 2022 11:10)

Samo zbog tebe i za tebe. Ono kao kad naručujes pesmu u kafani !

SoS

pre 2 godine

Nikola bi u bilo kojoj ekipi igrao sjajnu košarku, a u nekim timovima bi čak bio i bolji, ako neko misli da bi bilo suprotno onda vam je jasno da taj čovek vidi košaraku površno, baš baš. I još jednom, ovih par nesretnih koji opsesivno sa penom u ustima pokušavaju jeftino i smešno da "spušraju" Jokića i brukaju se na taj način ignorišite, to je svesnost pokrivena paučinom a lažni ego, gordost ih vrti kao cunami.

PimPong

pre 2 godine

I ja sam se pitao kako bi se Nikola uklopio u neki "big three," kao sto sad kazu. Ja bih rekao da zavisi o kome se radi. Npr., ako su u pitanju Warriors-i i da on igra poziciju Draymond-a, to bi bilo fenomenalno. Ne bi imao isti broj poena kao u Denveru, ali bi vodio po asistencijama u NBA sa Curry-jem i Thompson-om. Da igra npr. sa LBJ-om, Davis-om i Westbrook-om, tu se ne bi bas tako uklopio, ali izgleda da se tu niko nije uklopio :) (mada mislim da bi on i LBJ mogli, ali sa drugim igracima). Teze bi mu bilo npr. sa Harden-om, ali ne sa KD-om. Utah bi mu isto tako dobro stimovala. Ali mislim da je sad najbitnije to sto su manager-i sponzali o kakvom se igracu gradi, i kao sto neko rece, ako bi on ikad presao u neku drugu ekipu, naredjenje bi bila da se igra gradi oko njega i njegovog stila. Ali mislim da ce on pokusati da izgradi nesto svoje u Denveru, kao sto i sam kaze.