Petak, 28.01.2022.

15:00

Zvezdin preokret za osam minuta: Ivanić režirao, Ohi opet pogodio

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su austrijski LASK 2:1 (2:1) u drugoj proveri na pripremama u Antaliji.

Izvor: MS

Zvezdin preokret za osam minuta: Ivaniæ režirao, Ohi opet pogodio IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

58 Komentari

Sortiraj po:

Nes

pre 2 godine

Generalno najjaci utisak je da imamo klince koji vec sada mogu da igraju za prvi tim.
Ohi je pokazao da se dobro krece i da ima osecaj za prazan prostor, ali nije bas mnogo jak u duelima, polako sa dizanjem u nebesa.
Desno krilo jeste problem i tu Deki forsira Falka i Risaira, a ceka se Ben. Mislim da bi tu mogao da proba sa Mustafom i Radulovicem, koji mogu da igraju na obe strane, a ne da pokusava sa Radulovicem na levog beka, upropastice ga.
Pozadi duva promaja na sve strane.

pedja

pre 2 godine

Ohi pokazao da nije samo gol igrac ,sidras u 16 m ,nego zna i sa loptom ,zna da odlozi zadrzi ,prodje,proigra,cak i da kreira,ali najbolje je kad je jednom na sredini napravio visak sam ,desno nema nikoga iz Laska on jadan ceka da da loptu nekom desno ,kad tek poslije pola minute ide jadni Gajic da mu ovaj da loptu,Gajic je stvarno komedija od igraca uz Risaira.Stvarno njaveci posao Zvezde jeste otarisiti se Gajica,Gobeljica,Risaira,Dionija ,Falka to nam je veci prioritet od dovodjenja igraca u ovom prelaznom roku.AkoPicini bude spreman ,a klinci su nam odlicni nema potrebe za pojacanjima dalje.Znaci kod nas je obrnuto rijesavati se neznalica,a dovodjenje je u drugom planu.Imamo sasvim ok tim ,pogotovo kad se vrate Kanga,Ben ,Borjan...

Milan

pre 2 godine

Kad se jos vrati Kanga bice to sve super, samo...samo..mnogo me plasi ta desna strana pogotovo u napad, ajd valjda ce ovaj Picini dobro da se pokazena beku, ali napad. Da sve podsetim onaj Ben je u prvom delu sezone bio tragican, toliko los, da je kraj prvenstva pocinjao na klupi za rezerve da je pre njega pocinjao onaj Vukanovic. Kuku nama sa Benom i Falkom, on je dobar tehnicar, ali danas se fudbal ne igra u mestu, dobar bi bio za mali fudbal ono bez obaveze. Treci na toj poziciji Risario, ali to nije vredno ni spominjati. Dakle desni napadac ce biti najveci problem Zvezde i sami Stankivic i Terzic kazu da im fali brzo krilo i nista ne urade u prelaznom roku.

Milan

pre 2 godine

Охи врло једноставно рјешава ситуације и не треба му пуно времена и простора. Само да га средина испрати. БРАВО ОХИ! ???
(ДЕЛИЈА??, 28. januar 2022 15:37). Средина Катаи, Иванић, Бен, Канга... Не бих се ја ту плашио ничега.
(veliki strumf, 28. januar 2022 15:44)

Strumfe, kuku nama sa Benom na desnoj strani. Mozda si zaborvio da je bio tragican celu proslu sezonu (za mene uvek) i da je prvenstvo zavrsio kao rezerva nesrecnom Vukanovicu. Lik je uzasno spor, nema duel, ne moze loptu da sacuva, predvidiv svakoj odbrani za cuvanje i ona i ne cudi sto za sve godine u Zvezdi nikad se video nije na terenu protiv Partizana, ucinak 0. Zvezdi treba brz napadac po desnoj strani, sve drugo je ok jos kad se vrati Kanga bice to odlicno.

Nebojsa

pre 2 godine

Da mi sacekamo zvanicne utakmice,pa onda da pricamo nesto oko Ohija,za sada je dobar,ali,ovo su trening utakmice,nema pritiska,i Spiridonovic je resetao na pripremnim utakmicama,u prvenstvu nije mogao da se sastavi,i gde je sad?

zvezdale

pre 2 godine

Ko prati omladince zna za talenat Nikole Stankovića. Dobra tehnika, glava uvek gore, pismen u oba pravca, a ima pluća da šprinta 3 dana i noći. Definicija modernog veznjaka. Glatko bih ga gurao u 11, bar svaku domaću.

Đurić takođe raduje. Visok, atleta, drčan, podseća na Strahuju Pavlovića. Lučić dribler, jako interestan, Mituljikići, Radulović koji ne sme da se zaboravi itd. Ako želimo da dobijemo na brzini i tehnici, a i da prodajemo kao nekada velike talente, moramo ih gurati i verovati im. Ima mesta sigurno za 4-5 njih, naravno kada bi se rasteretio sav škart.

trener

pre 2 godine

Охи врло једноставно рјешава ситуације и не треба му пуно времена и простора. Само да га средина испрати. БРАВО ОХИ!
i nije niko to do sada primetio do mitra?!

Kokan

pre 2 godine

Loznica,Gucevo,Cer... Prijatelju moj i zemljace ( oba roditelja su mi iz Loznice), ako nemas sta pametno da kazes( a nemas).. molim Te odstupi. Jbte.. ti si na ovom forumu toliko dosadan i naporan da... Ali za tebe ipak odgovor... Aktivno sam igrao fudbal 18 godina,a ti? Smatram da se malo razumem i da imam pravo dati i kritike i podrsku klubu za koji navijam. Idi na teme o grobarima( to su tvoji) a nemoj stalno da hejtujes kod nas.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Pustite Strahinju Erakoviča na miru dečko bio u poslednjih 10.utakmica najbolji igrač a poslednje 2.u ligi evrope bio razred za sebe i lično zahvaliti Erakoviču što smo ostali u evropi to što mu se desi jedna loša utakmica u pripremnom periodu neznači ništa trenutno nema boljeg igrača na stoperskoj poziciji a grbavog Gajiča pokloniti za kilo šečera da može i neka kava da se popije.Več 2.godine pričamo priče da koči igru i stavlja u opasnost i ostale igrače vračanjem lopte unazad.

Pedja

pre 2 godine

Ova utakmica je pokazala par stvari. Jedna je da je Ohi odlican igrac, ima osecaj za gol, ima snagu da izdrzi duel, zna da se ubaci u prazan prostor i stvori sebi sansu. Drugo je da Zivkovic nema pojma. Secam se jesenas ga jos nagovarali da dodje, a on se neckao. Potpuno beskoristan, nista od njegove brzine, driblinga da se oslobodi igraca, neke precizne lopte da uposli saigrace. I najbolje je da se ne gubi vreme, vec da se sto pre uigravaju najbolji, a ne da se gube meseci da s eneko proigra, a koji to na kraju i nece uspeti. Takodje je i Falko promasaj, ima tehniku, ali potpuno neiskoriscenu. Naravno, Dionija nisam ni komentarisao, a mislim da svi imaju isto misljenje o njemu.

Cofi

pre 2 godine

Ispratio sam ove pripreme kao retko koje i ima dosta lepih stvari, zaista. Ispratio sam ih, jer je Zvezdi potreban pomak, a tu je. I samo od nas zavisi da li ce se desiti i nadam se da hoce. Cinilo mi se da posustajemo, da je previse gresaka, ali sada vidim svetlo na kraju tunela. Ohi je pun pogodak, to sam cekao da vidim i mnogo mi je drago sto je tako. Uopste na ovim pripremama se bas vidi ko moze, a ko ne moze, i to je dobro. Zvezda zaista ima mlade talente i tu sam najprijatnije iznenadjen. Zvezdini golmani takodje svi odlicni. Mali Stankovic treba odmah da igra. Mustafa takodje otkrovenje, ume i brz je. Stanic isto zna fudbala. Cak i mali Lucic danas kod onih driblinga kod faula, bravo mali. Steta za Picinija sto je povredjen, ali mislim da ce i on biti pun pogodak. Vratice se Ben i Kanga i Zvezda ima odlican tim, koji na leto treba da postane i bolji. Bakajoko, Dioni, Zivkovic, Srnic, Gajic, Gobeljic, zaista ne mogu. Pa cak i Falko, pokazao je tek malo vise, ali opet nedovoljno. Gobeljic kapiten, ok razumem sve, postujem i borbenost i sto je dugo tu, ali ne, bolje dati i klincu traku nego njemu, jer kapiten ipak mora biti neko ko zna. Odbrana sem Dragovica nema asa. Ostali solidni, ali mora puno bolje. Bekovi nam i dalje trebaju, to nam je rak rana. Za Rodica nemamo zamenu, a on ima snage za poluvreme. Sto se sredine tice i napada tu mi se cini da odavno nismo bolje stajali, ima potencijala. Na leto odstraniti skart, dovesti jos dva, tri prava i tjt. Ali Zvezda moze to!

Kokan

pre 2 godine

Nije ovo lose na pocetku. Molio bih upravu da onog Zivkovica( on uopste ne zna sta igra) i Falka( on je igrac za podrucnu ligu) sto pre isprate bilo gde..( neka plate ako treba). Najvise me u mojoj Zvezdi razocarao Gajic. Ni trunke onog Gajica sa svetskog prvenstva. Meni je Bakajoko bolji i pored onog kiksa. Stankovic deluje kao lepa buducnost..zasluzuje sansu i strpljenje. I na kraju...Ohi. Izgleda mi kao konacno pravo pojacanje i neko ko razume Kataia i Ivanica. Ostali...standardno,nit smrde,nit mirisu.. I jos nesto. Imam utisak da u odbrani najbolju tehniku sa loptom imaju golmani Popovic i Gordic,sto bas i nije za pohvalu. Sve u svemu... Napred Zvezda!

Hamurabi

pre 2 godine

Prelepe asistencije, svaka čast Mirko. O Kataiu neću da pričam, to je magija. Ohi, hladnokrvno osetio prostor, krenuo, Mirko dodao - gol. Ostaje pitanje desne strane, bek i krilo. Da li će Ben da podigne svoj nivo igre. Da li ima neko konkurentan tu. Pičini ne beku, očekujem da će biti često povređen. Igraće Gobelja, on je barem u odbrani dobar (kad ne pravi penale). Opet se ponavljam, treba Erakovića gurati na beka cele sezone. Imaš bonusa na mestu gde si imao igrača manje. Barem u prvenstvu. Raduju omladinci, treba ih planski uvoditi u tim, a ne samo izlagati za prodaju. Treba spremati zamenu Kangi, neko ko iznosi loptu i organizuje napad. Napad obećava, odbrana je dobra... Imamo sve što nam treba, ne treba dovoditi ne znam šta. Bolje oterati ovih viškova što imamo i može da se gura.

Loznica, Gučevo, Cer..

pre 2 godine

Nije ovo lose na pocetku. Molio bih upravu da onog Zivkovica( on uopste ne zna sta igra) i Falka( on je igrac za podrucnu ligu) sto pre isprate bilo gde..( neka plate ako treba). Najvise me u mojoj Zvezdi razocarao Gajic. Ni trunke onog Gajica sa svetskog prvenstva. Meni je Bakajoko bolji i pored onog kiksa. Stankovic deluje kao lepa buducnost..zasluzuje sansu i strpljenje. I na kraju...Ohi. Izgleda mi kao konacno pravo pojacanje i neko ko razume Kataia i Ivanica. Ostali...standardno,nit smrde,nit mirisu.. I jos nesto. Imam utisak da u odbrani najbolju tehniku sa loptom imaju golmani Popovic i Gordic,sto bas i nije za pohvalu. Sve u svemu... Napred Zvezda!
(Kokan, 28. januar 2022 17:06)

Mogli bi da te dovedu za sportskog direktora, pošto vidim u sve se "razumeš" i sve "znaš".

zex

pre 2 godine

Zvezda ima sada fantasticne mlade igrace, kao nikada do sada.Ovaj stoper Djuric, vidi se da je klasa u najavi, meni je on sigurniji od Erakovica.Mali Stankovic moze u prvi tim kao starter, decko je kao Gatuso, brz, okretan,ujeda, izuzetno agresivan na lopti i dobar tehnicar.Mustafa brz kao metak, moze biti odlicna zamena na krilu, mnogo mnogo potencijala, ali cinjenica je da su Katai i Micko dusa tima, ekstra klasa, Videcemo Bekove, italijan je paklen igrac samo da ga posluzi zdravlje ocekujem od Radulovica da bude bolji od Rodica.Gajic i Gobeljic nemaju mesto u klubu.

Zvezda!

pre 2 godine

Slazem se da je Ohi korektan igrac, i verujem da ce biti jos i bolji. Ono sto me brine jeste da ste ga u komentarima toliko uzdigli, nakon samo dve prijateljske utakmice, a decko danas 2 ili 3 puta sutira u golmana u situacijama 1 na 1.

mile

pre 2 godine

Vazno je da naša azurna uprava ne traži stopera...
(!!!, 28. januar 2022 15:21)

A do kraja prosle sezone je azurna uprava trebala da trazi napadaca..ajde odlucite se vise. Pa nismo mi Celzi, treba-daj. Te zelje i cestitke zadrzite za sebe. Sem naravno ako niste stpremni da ulozite par miliona pa da birate sami pojacanja

slaviša šmigič

pre 2 godine

Ohi i Stankovič ozbiljna i konačno prava pojačanja za C.zvezdu čak mi se i ostali mladi igrači sviđaju jer su borbeni i tehnički odlično potkovani.Golman ponekad nezna šta sa loptom boji se sam sebe u nekom trenutku gledam šta radi umesto da prosledi loptu za pokret u napad on koči baš sam gledao i primetio što i Stankovič koji ustaje i gotovo da je poludeo zbog paničarenja golmana.Biče ovo dobro sa Stankovičem u sredini i Ohiem kao prvim špicem konačno napadač koji zna šta mu je posao.Falko razočarenje ništa se nemenja oko ovog igrača.Pored Ohia i Stankoviča staviti odmah u igru tu je neprebojni Erakovič.Sad če mnogo lakše da se igra sa Ohijem još bolje če igrati dvojac Katai Ivanič.

Mao Molina

pre 2 godine

Vladimir Lučić, '02 godište, 187 krakat a brzi dribler, mnogo zanimljivo krilo. Ime mu je već prepoznatljivo, bila bi jaka fora da i mi cigani imamo svog ljubimca Vladu Luču :D

zvezdaš 73

pre 2 godine

Đurić, Lučić, Stanković, Mituljikići mogu mirne duše da budu u rotaciji. Skineš Bakajoka, Rišaira, Krstičića/Srnića sa plate i još dobiješ svoju decu. Dejane vreme je, pusti te klince, seti se kako si debitovao još sa 16.

Colin Robinson

pre 2 godine

Imamo mnogo sreće što imamo Kataija i Ivanića. Ohi se pokazao kao odličan egzekutor, samo još da se malo uigra sa ekipom. Gajić treba lepo da se ispiše sa fudbala.

veliki strumf

pre 2 godine

Две мајсторске асистенције Иванића у простор и две одличне реализације. Охи очигледно пун погодак, има голгетерски њух, добро се креће, хоће га лопта, лако реализује шансе. Сјајна форма. Баш шпиц какав нам је недостајао!

zex

pre 2 godine

Gajic je brukani sramota pa ja bih levom centrirao bolje.Mene je sramota njegovog neznanja. Dobra Zvezda, fale jos par igraca.Deluje da ce Ohi davati 20+golova kod nas

veliki strumf

pre 2 godine

Охи врло једноставно рјешава ситуације и не треба му пуно времена и простора. Само да га средина испрати. БРАВО ОХИ! ???
(ДЕЛИЈА??, 28. januar 2022 15:37). Средина Катаи, Иванић, Бен, Канга... Не бих се ја ту плашио ничега.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Охи врло једноставно рјешава ситуације и не треба му пуно времена и простора. Само да га средина испрати. БРАВО ОХИ! 👏👏👏

Sabre

pre 2 godine

Koliko glupih preuranjenih hejterskih komentara. Ivanic, Katai i Ohi su svetska klasa covece, sa ovakvim tandemom nema zime. Konacno jedan krsten napadac, koji nije neki madjionicar al kad ga izbacis ispred gola dace gol 9 od 10 puta.

zvezdaš

pre 2 godine

Ohi rešeta i ne pita, pravi centarfor. Mića, Magični i Ohi su već jedan jako dobar trio. Još da se odbrana malo pribere, vrati Kanga i Pićini i da zaigramo ponovo kako znamo.

реално

pre 2 godine

Крљамо колико смо немоћни. Станкела ово не личи на игру. Можеш да се љутиш на играче али ниси управу

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Охи врло једноставно рјешава ситуације и не треба му пуно времена и простора. Само да га средина испрати. БРАВО ОХИ! 👏👏👏

Sabre

pre 2 godine

Koliko glupih preuranjenih hejterskih komentara. Ivanic, Katai i Ohi su svetska klasa covece, sa ovakvim tandemom nema zime. Konacno jedan krsten napadac, koji nije neki madjionicar al kad ga izbacis ispred gola dace gol 9 od 10 puta.

veliki strumf

pre 2 godine

Охи врло једноставно рјешава ситуације и не треба му пуно времена и простора. Само да га средина испрати. БРАВО ОХИ! ???
(ДЕЛИЈА??, 28. januar 2022 15:37). Средина Катаи, Иванић, Бен, Канга... Не бих се ја ту плашио ничега.

zvezdaš

pre 2 godine

Ohi rešeta i ne pita, pravi centarfor. Mića, Magični i Ohi su već jedan jako dobar trio. Još da se odbrana malo pribere, vrati Kanga i Pićini i da zaigramo ponovo kako znamo.

veliki strumf

pre 2 godine

Две мајсторске асистенције Иванића у простор и две одличне реализације. Охи очигледно пун погодак, има голгетерски њух, добро се креће, хоће га лопта, лако реализује шансе. Сјајна форма. Баш шпиц какав нам је недостајао!

Colin Robinson

pre 2 godine

Imamo mnogo sreće što imamo Kataija i Ivanića. Ohi se pokazao kao odličan egzekutor, samo još da se malo uigra sa ekipom. Gajić treba lepo da se ispiše sa fudbala.

zvezdaš 73

pre 2 godine

Đurić, Lučić, Stanković, Mituljikići mogu mirne duše da budu u rotaciji. Skineš Bakajoka, Rišaira, Krstičića/Srnića sa plate i još dobiješ svoju decu. Dejane vreme je, pusti te klince, seti se kako si debitovao još sa 16.

zex

pre 2 godine

Gajic je brukani sramota pa ja bih levom centrirao bolje.Mene je sramota njegovog neznanja. Dobra Zvezda, fale jos par igraca.Deluje da ce Ohi davati 20+golova kod nas

zex

pre 2 godine

Zvezda ima sada fantasticne mlade igrace, kao nikada do sada.Ovaj stoper Djuric, vidi se da je klasa u najavi, meni je on sigurniji od Erakovica.Mali Stankovic moze u prvi tim kao starter, decko je kao Gatuso, brz, okretan,ujeda, izuzetno agresivan na lopti i dobar tehnicar.Mustafa brz kao metak, moze biti odlicna zamena na krilu, mnogo mnogo potencijala, ali cinjenica je da su Katai i Micko dusa tima, ekstra klasa, Videcemo Bekove, italijan je paklen igrac samo da ga posluzi zdravlje ocekujem od Radulovica da bude bolji od Rodica.Gajic i Gobeljic nemaju mesto u klubu.

Cofi

pre 2 godine

Ispratio sam ove pripreme kao retko koje i ima dosta lepih stvari, zaista. Ispratio sam ih, jer je Zvezdi potreban pomak, a tu je. I samo od nas zavisi da li ce se desiti i nadam se da hoce. Cinilo mi se da posustajemo, da je previse gresaka, ali sada vidim svetlo na kraju tunela. Ohi je pun pogodak, to sam cekao da vidim i mnogo mi je drago sto je tako. Uopste na ovim pripremama se bas vidi ko moze, a ko ne moze, i to je dobro. Zvezda zaista ima mlade talente i tu sam najprijatnije iznenadjen. Zvezdini golmani takodje svi odlicni. Mali Stankovic treba odmah da igra. Mustafa takodje otkrovenje, ume i brz je. Stanic isto zna fudbala. Cak i mali Lucic danas kod onih driblinga kod faula, bravo mali. Steta za Picinija sto je povredjen, ali mislim da ce i on biti pun pogodak. Vratice se Ben i Kanga i Zvezda ima odlican tim, koji na leto treba da postane i bolji. Bakajoko, Dioni, Zivkovic, Srnic, Gajic, Gobeljic, zaista ne mogu. Pa cak i Falko, pokazao je tek malo vise, ali opet nedovoljno. Gobeljic kapiten, ok razumem sve, postujem i borbenost i sto je dugo tu, ali ne, bolje dati i klincu traku nego njemu, jer kapiten ipak mora biti neko ko zna. Odbrana sem Dragovica nema asa. Ostali solidni, ali mora puno bolje. Bekovi nam i dalje trebaju, to nam je rak rana. Za Rodica nemamo zamenu, a on ima snage za poluvreme. Sto se sredine tice i napada tu mi se cini da odavno nismo bolje stajali, ima potencijala. Na leto odstraniti skart, dovesti jos dva, tri prava i tjt. Ali Zvezda moze to!

zvezdale

pre 2 godine

Ko prati omladince zna za talenat Nikole Stankovića. Dobra tehnika, glava uvek gore, pismen u oba pravca, a ima pluća da šprinta 3 dana i noći. Definicija modernog veznjaka. Glatko bih ga gurao u 11, bar svaku domaću.

Đurić takođe raduje. Visok, atleta, drčan, podseća na Strahuju Pavlovića. Lučić dribler, jako interestan, Mituljikići, Radulović koji ne sme da se zaboravi itd. Ako želimo da dobijemo na brzini i tehnici, a i da prodajemo kao nekada velike talente, moramo ih gurati i verovati im. Ima mesta sigurno za 4-5 njih, naravno kada bi se rasteretio sav škart.

Pedja

pre 2 godine

Ova utakmica je pokazala par stvari. Jedna je da je Ohi odlican igrac, ima osecaj za gol, ima snagu da izdrzi duel, zna da se ubaci u prazan prostor i stvori sebi sansu. Drugo je da Zivkovic nema pojma. Secam se jesenas ga jos nagovarali da dodje, a on se neckao. Potpuno beskoristan, nista od njegove brzine, driblinga da se oslobodi igraca, neke precizne lopte da uposli saigrace. I najbolje je da se ne gubi vreme, vec da se sto pre uigravaju najbolji, a ne da se gube meseci da s eneko proigra, a koji to na kraju i nece uspeti. Takodje je i Falko promasaj, ima tehniku, ali potpuno neiskoriscenu. Naravno, Dionija nisam ni komentarisao, a mislim da svi imaju isto misljenje o njemu.

trener

pre 2 godine

Охи врло једноставно рјешава ситуације и не треба му пуно времена и простора. Само да га средина испрати. БРАВО ОХИ!
i nije niko to do sada primetio do mitra?!

Mao Molina

pre 2 godine

Vladimir Lučić, '02 godište, 187 krakat a brzi dribler, mnogo zanimljivo krilo. Ime mu je već prepoznatljivo, bila bi jaka fora da i mi cigani imamo svog ljubimca Vladu Luču :D

Hamurabi

pre 2 godine

Prelepe asistencije, svaka čast Mirko. O Kataiu neću da pričam, to je magija. Ohi, hladnokrvno osetio prostor, krenuo, Mirko dodao - gol. Ostaje pitanje desne strane, bek i krilo. Da li će Ben da podigne svoj nivo igre. Da li ima neko konkurentan tu. Pičini ne beku, očekujem da će biti često povređen. Igraće Gobelja, on je barem u odbrani dobar (kad ne pravi penale). Opet se ponavljam, treba Erakovića gurati na beka cele sezone. Imaš bonusa na mestu gde si imao igrača manje. Barem u prvenstvu. Raduju omladinci, treba ih planski uvoditi u tim, a ne samo izlagati za prodaju. Treba spremati zamenu Kangi, neko ko iznosi loptu i organizuje napad. Napad obećava, odbrana je dobra... Imamo sve što nam treba, ne treba dovoditi ne znam šta. Bolje oterati ovih viškova što imamo i može da se gura.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Pustite Strahinju Erakoviča na miru dečko bio u poslednjih 10.utakmica najbolji igrač a poslednje 2.u ligi evrope bio razred za sebe i lično zahvaliti Erakoviču što smo ostali u evropi to što mu se desi jedna loša utakmica u pripremnom periodu neznači ništa trenutno nema boljeg igrača na stoperskoj poziciji a grbavog Gajiča pokloniti za kilo šečera da može i neka kava da se popije.Več 2.godine pričamo priče da koči igru i stavlja u opasnost i ostale igrače vračanjem lopte unazad.

Kokan

pre 2 godine

Loznica,Gucevo,Cer... Prijatelju moj i zemljace ( oba roditelja su mi iz Loznice), ako nemas sta pametno da kazes( a nemas).. molim Te odstupi. Jbte.. ti si na ovom forumu toliko dosadan i naporan da... Ali za tebe ipak odgovor... Aktivno sam igrao fudbal 18 godina,a ti? Smatram da se malo razumem i da imam pravo dati i kritike i podrsku klubu za koji navijam. Idi na teme o grobarima( to su tvoji) a nemoj stalno da hejtujes kod nas.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Ohi i Stankovič ozbiljna i konačno prava pojačanja za C.zvezdu čak mi se i ostali mladi igrači sviđaju jer su borbeni i tehnički odlično potkovani.Golman ponekad nezna šta sa loptom boji se sam sebe u nekom trenutku gledam šta radi umesto da prosledi loptu za pokret u napad on koči baš sam gledao i primetio što i Stankovič koji ustaje i gotovo da je poludeo zbog paničarenja golmana.Biče ovo dobro sa Stankovičem u sredini i Ohiem kao prvim špicem konačno napadač koji zna šta mu je posao.Falko razočarenje ništa se nemenja oko ovog igrača.Pored Ohia i Stankoviča staviti odmah u igru tu je neprebojni Erakovič.Sad če mnogo lakše da se igra sa Ohijem još bolje če igrati dvojac Katai Ivanič.

mile

pre 2 godine

Vazno je da naša azurna uprava ne traži stopera...
(!!!, 28. januar 2022 15:21)

A do kraja prosle sezone je azurna uprava trebala da trazi napadaca..ajde odlucite se vise. Pa nismo mi Celzi, treba-daj. Te zelje i cestitke zadrzite za sebe. Sem naravno ako niste stpremni da ulozite par miliona pa da birate sami pojacanja

реално

pre 2 godine

Крљамо колико смо немоћни. Станкела ово не личи на игру. Можеш да се љутиш на играче али ниси управу

Kokan

pre 2 godine

Nije ovo lose na pocetku. Molio bih upravu da onog Zivkovica( on uopste ne zna sta igra) i Falka( on je igrac za podrucnu ligu) sto pre isprate bilo gde..( neka plate ako treba). Najvise me u mojoj Zvezdi razocarao Gajic. Ni trunke onog Gajica sa svetskog prvenstva. Meni je Bakajoko bolji i pored onog kiksa. Stankovic deluje kao lepa buducnost..zasluzuje sansu i strpljenje. I na kraju...Ohi. Izgleda mi kao konacno pravo pojacanje i neko ko razume Kataia i Ivanica. Ostali...standardno,nit smrde,nit mirisu.. I jos nesto. Imam utisak da u odbrani najbolju tehniku sa loptom imaju golmani Popovic i Gordic,sto bas i nije za pohvalu. Sve u svemu... Napred Zvezda!

Milan

pre 2 godine

Kad se jos vrati Kanga bice to sve super, samo...samo..mnogo me plasi ta desna strana pogotovo u napad, ajd valjda ce ovaj Picini dobro da se pokazena beku, ali napad. Da sve podsetim onaj Ben je u prvom delu sezone bio tragican, toliko los, da je kraj prvenstva pocinjao na klupi za rezerve da je pre njega pocinjao onaj Vukanovic. Kuku nama sa Benom i Falkom, on je dobar tehnicar, ali danas se fudbal ne igra u mestu, dobar bi bio za mali fudbal ono bez obaveze. Treci na toj poziciji Risario, ali to nije vredno ni spominjati. Dakle desni napadac ce biti najveci problem Zvezde i sami Stankivic i Terzic kazu da im fali brzo krilo i nista ne urade u prelaznom roku.

Nebojsa

pre 2 godine

Da mi sacekamo zvanicne utakmice,pa onda da pricamo nesto oko Ohija,za sada je dobar,ali,ovo su trening utakmice,nema pritiska,i Spiridonovic je resetao na pripremnim utakmicama,u prvenstvu nije mogao da se sastavi,i gde je sad?

Zvezda!

pre 2 godine

Slazem se da je Ohi korektan igrac, i verujem da ce biti jos i bolji. Ono sto me brine jeste da ste ga u komentarima toliko uzdigli, nakon samo dve prijateljske utakmice, a decko danas 2 ili 3 puta sutira u golmana u situacijama 1 na 1.

Loznica, Gučevo, Cer..

pre 2 godine

Nije ovo lose na pocetku. Molio bih upravu da onog Zivkovica( on uopste ne zna sta igra) i Falka( on je igrac za podrucnu ligu) sto pre isprate bilo gde..( neka plate ako treba). Najvise me u mojoj Zvezdi razocarao Gajic. Ni trunke onog Gajica sa svetskog prvenstva. Meni je Bakajoko bolji i pored onog kiksa. Stankovic deluje kao lepa buducnost..zasluzuje sansu i strpljenje. I na kraju...Ohi. Izgleda mi kao konacno pravo pojacanje i neko ko razume Kataia i Ivanica. Ostali...standardno,nit smrde,nit mirisu.. I jos nesto. Imam utisak da u odbrani najbolju tehniku sa loptom imaju golmani Popovic i Gordic,sto bas i nije za pohvalu. Sve u svemu... Napred Zvezda!
(Kokan, 28. januar 2022 17:06)

Mogli bi da te dovedu za sportskog direktora, pošto vidim u sve se "razumeš" i sve "znaš".

pedja

pre 2 godine

Ohi pokazao da nije samo gol igrac ,sidras u 16 m ,nego zna i sa loptom ,zna da odlozi zadrzi ,prodje,proigra,cak i da kreira,ali najbolje je kad je jednom na sredini napravio visak sam ,desno nema nikoga iz Laska on jadan ceka da da loptu nekom desno ,kad tek poslije pola minute ide jadni Gajic da mu ovaj da loptu,Gajic je stvarno komedija od igraca uz Risaira.Stvarno njaveci posao Zvezde jeste otarisiti se Gajica,Gobeljica,Risaira,Dionija ,Falka to nam je veci prioritet od dovodjenja igraca u ovom prelaznom roku.AkoPicini bude spreman ,a klinci su nam odlicni nema potrebe za pojacanjima dalje.Znaci kod nas je obrnuto rijesavati se neznalica,a dovodjenje je u drugom planu.Imamo sasvim ok tim ,pogotovo kad se vrate Kanga,Ben ,Borjan...

Milan

pre 2 godine

Охи врло једноставно рјешава ситуације и не треба му пуно времена и простора. Само да га средина испрати. БРАВО ОХИ! ???
(ДЕЛИЈА??, 28. januar 2022 15:37). Средина Катаи, Иванић, Бен, Канга... Не бих се ја ту плашио ничега.
(veliki strumf, 28. januar 2022 15:44)

Strumfe, kuku nama sa Benom na desnoj strani. Mozda si zaborvio da je bio tragican celu proslu sezonu (za mene uvek) i da je prvenstvo zavrsio kao rezerva nesrecnom Vukanovicu. Lik je uzasno spor, nema duel, ne moze loptu da sacuva, predvidiv svakoj odbrani za cuvanje i ona i ne cudi sto za sve godine u Zvezdi nikad se video nije na terenu protiv Partizana, ucinak 0. Zvezdi treba brz napadac po desnoj strani, sve drugo je ok jos kad se vrati Kanga bice to odlicno.

Nes

pre 2 godine

Generalno najjaci utisak je da imamo klince koji vec sada mogu da igraju za prvi tim.
Ohi je pokazao da se dobro krece i da ima osecaj za prazan prostor, ali nije bas mnogo jak u duelima, polako sa dizanjem u nebesa.
Desno krilo jeste problem i tu Deki forsira Falka i Risaira, a ceka se Ben. Mislim da bi tu mogao da proba sa Mustafom i Radulovicem, koji mogu da igraju na obe strane, a ne da pokusava sa Radulovicem na levog beka, upropastice ga.
Pozadi duva promaja na sve strane.

реално

pre 2 godine

Крљамо колико смо немоћни. Станкела ово не личи на игру. Можеш да се љутиш на играче али ниси управу

Zvezda!

pre 2 godine

Slazem se da je Ohi korektan igrac, i verujem da ce biti jos i bolji. Ono sto me brine jeste da ste ga u komentarima toliko uzdigli, nakon samo dve prijateljske utakmice, a decko danas 2 ili 3 puta sutira u golmana u situacijama 1 na 1.

Milan

pre 2 godine

Охи врло једноставно рјешава ситуације и не треба му пуно времена и простора. Само да га средина испрати. БРАВО ОХИ! ???
(ДЕЛИЈА??, 28. januar 2022 15:37). Средина Катаи, Иванић, Бен, Канга... Не бих се ја ту плашио ничега.
(veliki strumf, 28. januar 2022 15:44)

Strumfe, kuku nama sa Benom na desnoj strani. Mozda si zaborvio da je bio tragican celu proslu sezonu (za mene uvek) i da je prvenstvo zavrsio kao rezerva nesrecnom Vukanovicu. Lik je uzasno spor, nema duel, ne moze loptu da sacuva, predvidiv svakoj odbrani za cuvanje i ona i ne cudi sto za sve godine u Zvezdi nikad se video nije na terenu protiv Partizana, ucinak 0. Zvezdi treba brz napadac po desnoj strani, sve drugo je ok jos kad se vrati Kanga bice to odlicno.

Loznica, Gučevo, Cer..

pre 2 godine

Nije ovo lose na pocetku. Molio bih upravu da onog Zivkovica( on uopste ne zna sta igra) i Falka( on je igrac za podrucnu ligu) sto pre isprate bilo gde..( neka plate ako treba). Najvise me u mojoj Zvezdi razocarao Gajic. Ni trunke onog Gajica sa svetskog prvenstva. Meni je Bakajoko bolji i pored onog kiksa. Stankovic deluje kao lepa buducnost..zasluzuje sansu i strpljenje. I na kraju...Ohi. Izgleda mi kao konacno pravo pojacanje i neko ko razume Kataia i Ivanica. Ostali...standardno,nit smrde,nit mirisu.. I jos nesto. Imam utisak da u odbrani najbolju tehniku sa loptom imaju golmani Popovic i Gordic,sto bas i nije za pohvalu. Sve u svemu... Napred Zvezda!
(Kokan, 28. januar 2022 17:06)

Mogli bi da te dovedu za sportskog direktora, pošto vidim u sve se "razumeš" i sve "znaš".

Nebojsa

pre 2 godine

Da mi sacekamo zvanicne utakmice,pa onda da pricamo nesto oko Ohija,za sada je dobar,ali,ovo su trening utakmice,nema pritiska,i Spiridonovic je resetao na pripremnim utakmicama,u prvenstvu nije mogao da se sastavi,i gde je sad?

slaviša šmigič

pre 2 godine

Pustite Strahinju Erakoviča na miru dečko bio u poslednjih 10.utakmica najbolji igrač a poslednje 2.u ligi evrope bio razred za sebe i lično zahvaliti Erakoviču što smo ostali u evropi to što mu se desi jedna loša utakmica u pripremnom periodu neznači ništa trenutno nema boljeg igrača na stoperskoj poziciji a grbavog Gajiča pokloniti za kilo šečera da može i neka kava da se popije.Več 2.godine pričamo priče da koči igru i stavlja u opasnost i ostale igrače vračanjem lopte unazad.

Kokan

pre 2 godine

Nije ovo lose na pocetku. Molio bih upravu da onog Zivkovica( on uopste ne zna sta igra) i Falka( on je igrac za podrucnu ligu) sto pre isprate bilo gde..( neka plate ako treba). Najvise me u mojoj Zvezdi razocarao Gajic. Ni trunke onog Gajica sa svetskog prvenstva. Meni je Bakajoko bolji i pored onog kiksa. Stankovic deluje kao lepa buducnost..zasluzuje sansu i strpljenje. I na kraju...Ohi. Izgleda mi kao konacno pravo pojacanje i neko ko razume Kataia i Ivanica. Ostali...standardno,nit smrde,nit mirisu.. I jos nesto. Imam utisak da u odbrani najbolju tehniku sa loptom imaju golmani Popovic i Gordic,sto bas i nije za pohvalu. Sve u svemu... Napred Zvezda!

Sabre

pre 2 godine

Koliko glupih preuranjenih hejterskih komentara. Ivanic, Katai i Ohi su svetska klasa covece, sa ovakvim tandemom nema zime. Konacno jedan krsten napadac, koji nije neki madjionicar al kad ga izbacis ispred gola dace gol 9 od 10 puta.

Colin Robinson

pre 2 godine

Imamo mnogo sreće što imamo Kataija i Ivanića. Ohi se pokazao kao odličan egzekutor, samo još da se malo uigra sa ekipom. Gajić treba lepo da se ispiše sa fudbala.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Ohi i Stankovič ozbiljna i konačno prava pojačanja za C.zvezdu čak mi se i ostali mladi igrači sviđaju jer su borbeni i tehnički odlično potkovani.Golman ponekad nezna šta sa loptom boji se sam sebe u nekom trenutku gledam šta radi umesto da prosledi loptu za pokret u napad on koči baš sam gledao i primetio što i Stankovič koji ustaje i gotovo da je poludeo zbog paničarenja golmana.Biče ovo dobro sa Stankovičem u sredini i Ohiem kao prvim špicem konačno napadač koji zna šta mu je posao.Falko razočarenje ništa se nemenja oko ovog igrača.Pored Ohia i Stankoviča staviti odmah u igru tu je neprebojni Erakovič.Sad če mnogo lakše da se igra sa Ohijem još bolje če igrati dvojac Katai Ivanič.

trener

pre 2 godine

Охи врло једноставно рјешава ситуације и не треба му пуно времена и простора. Само да га средина испрати. БРАВО ОХИ!
i nije niko to do sada primetio do mitra?!

zex

pre 2 godine

Gajic je brukani sramota pa ja bih levom centrirao bolje.Mene je sramota njegovog neznanja. Dobra Zvezda, fale jos par igraca.Deluje da ce Ohi davati 20+golova kod nas

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Охи врло једноставно рјешава ситуације и не треба му пуно времена и простора. Само да га средина испрати. БРАВО ОХИ! 👏👏👏

zvezdaš

pre 2 godine

Ohi rešeta i ne pita, pravi centarfor. Mića, Magični i Ohi su već jedan jako dobar trio. Još da se odbrana malo pribere, vrati Kanga i Pićini i da zaigramo ponovo kako znamo.

veliki strumf

pre 2 godine

Охи врло једноставно рјешава ситуације и не треба му пуно времена и простора. Само да га средина испрати. БРАВО ОХИ! ???
(ДЕЛИЈА??, 28. januar 2022 15:37). Средина Катаи, Иванић, Бен, Канга... Не бих се ја ту плашио ничега.

Kokan

pre 2 godine

Loznica,Gucevo,Cer... Prijatelju moj i zemljace ( oba roditelja su mi iz Loznice), ako nemas sta pametno da kazes( a nemas).. molim Te odstupi. Jbte.. ti si na ovom forumu toliko dosadan i naporan da... Ali za tebe ipak odgovor... Aktivno sam igrao fudbal 18 godina,a ti? Smatram da se malo razumem i da imam pravo dati i kritike i podrsku klubu za koji navijam. Idi na teme o grobarima( to su tvoji) a nemoj stalno da hejtujes kod nas.

zex

pre 2 godine

Zvezda ima sada fantasticne mlade igrace, kao nikada do sada.Ovaj stoper Djuric, vidi se da je klasa u najavi, meni je on sigurniji od Erakovica.Mali Stankovic moze u prvi tim kao starter, decko je kao Gatuso, brz, okretan,ujeda, izuzetno agresivan na lopti i dobar tehnicar.Mustafa brz kao metak, moze biti odlicna zamena na krilu, mnogo mnogo potencijala, ali cinjenica je da su Katai i Micko dusa tima, ekstra klasa, Videcemo Bekove, italijan je paklen igrac samo da ga posluzi zdravlje ocekujem od Radulovica da bude bolji od Rodica.Gajic i Gobeljic nemaju mesto u klubu.

mile

pre 2 godine

Vazno je da naša azurna uprava ne traži stopera...
(!!!, 28. januar 2022 15:21)

A do kraja prosle sezone je azurna uprava trebala da trazi napadaca..ajde odlucite se vise. Pa nismo mi Celzi, treba-daj. Te zelje i cestitke zadrzite za sebe. Sem naravno ako niste stpremni da ulozite par miliona pa da birate sami pojacanja

Cofi

pre 2 godine

Ispratio sam ove pripreme kao retko koje i ima dosta lepih stvari, zaista. Ispratio sam ih, jer je Zvezdi potreban pomak, a tu je. I samo od nas zavisi da li ce se desiti i nadam se da hoce. Cinilo mi se da posustajemo, da je previse gresaka, ali sada vidim svetlo na kraju tunela. Ohi je pun pogodak, to sam cekao da vidim i mnogo mi je drago sto je tako. Uopste na ovim pripremama se bas vidi ko moze, a ko ne moze, i to je dobro. Zvezda zaista ima mlade talente i tu sam najprijatnije iznenadjen. Zvezdini golmani takodje svi odlicni. Mali Stankovic treba odmah da igra. Mustafa takodje otkrovenje, ume i brz je. Stanic isto zna fudbala. Cak i mali Lucic danas kod onih driblinga kod faula, bravo mali. Steta za Picinija sto je povredjen, ali mislim da ce i on biti pun pogodak. Vratice se Ben i Kanga i Zvezda ima odlican tim, koji na leto treba da postane i bolji. Bakajoko, Dioni, Zivkovic, Srnic, Gajic, Gobeljic, zaista ne mogu. Pa cak i Falko, pokazao je tek malo vise, ali opet nedovoljno. Gobeljic kapiten, ok razumem sve, postujem i borbenost i sto je dugo tu, ali ne, bolje dati i klincu traku nego njemu, jer kapiten ipak mora biti neko ko zna. Odbrana sem Dragovica nema asa. Ostali solidni, ali mora puno bolje. Bekovi nam i dalje trebaju, to nam je rak rana. Za Rodica nemamo zamenu, a on ima snage za poluvreme. Sto se sredine tice i napada tu mi se cini da odavno nismo bolje stajali, ima potencijala. Na leto odstraniti skart, dovesti jos dva, tri prava i tjt. Ali Zvezda moze to!

Hamurabi

pre 2 godine

Prelepe asistencije, svaka čast Mirko. O Kataiu neću da pričam, to je magija. Ohi, hladnokrvno osetio prostor, krenuo, Mirko dodao - gol. Ostaje pitanje desne strane, bek i krilo. Da li će Ben da podigne svoj nivo igre. Da li ima neko konkurentan tu. Pičini ne beku, očekujem da će biti često povređen. Igraće Gobelja, on je barem u odbrani dobar (kad ne pravi penale). Opet se ponavljam, treba Erakovića gurati na beka cele sezone. Imaš bonusa na mestu gde si imao igrača manje. Barem u prvenstvu. Raduju omladinci, treba ih planski uvoditi u tim, a ne samo izlagati za prodaju. Treba spremati zamenu Kangi, neko ko iznosi loptu i organizuje napad. Napad obećava, odbrana je dobra... Imamo sve što nam treba, ne treba dovoditi ne znam šta. Bolje oterati ovih viškova što imamo i može da se gura.

Milan

pre 2 godine

Kad se jos vrati Kanga bice to sve super, samo...samo..mnogo me plasi ta desna strana pogotovo u napad, ajd valjda ce ovaj Picini dobro da se pokazena beku, ali napad. Da sve podsetim onaj Ben je u prvom delu sezone bio tragican, toliko los, da je kraj prvenstva pocinjao na klupi za rezerve da je pre njega pocinjao onaj Vukanovic. Kuku nama sa Benom i Falkom, on je dobar tehnicar, ali danas se fudbal ne igra u mestu, dobar bi bio za mali fudbal ono bez obaveze. Treci na toj poziciji Risario, ali to nije vredno ni spominjati. Dakle desni napadac ce biti najveci problem Zvezde i sami Stankivic i Terzic kazu da im fali brzo krilo i nista ne urade u prelaznom roku.

Pedja

pre 2 godine

Ova utakmica je pokazala par stvari. Jedna je da je Ohi odlican igrac, ima osecaj za gol, ima snagu da izdrzi duel, zna da se ubaci u prazan prostor i stvori sebi sansu. Drugo je da Zivkovic nema pojma. Secam se jesenas ga jos nagovarali da dodje, a on se neckao. Potpuno beskoristan, nista od njegove brzine, driblinga da se oslobodi igraca, neke precizne lopte da uposli saigrace. I najbolje je da se ne gubi vreme, vec da se sto pre uigravaju najbolji, a ne da se gube meseci da s eneko proigra, a koji to na kraju i nece uspeti. Takodje je i Falko promasaj, ima tehniku, ali potpuno neiskoriscenu. Naravno, Dionija nisam ni komentarisao, a mislim da svi imaju isto misljenje o njemu.

veliki strumf

pre 2 godine

Две мајсторске асистенције Иванића у простор и две одличне реализације. Охи очигледно пун погодак, има голгетерски њух, добро се креће, хоће га лопта, лако реализује шансе. Сјајна форма. Баш шпиц какав нам је недостајао!

Mao Molina

pre 2 godine

Vladimir Lučić, '02 godište, 187 krakat a brzi dribler, mnogo zanimljivo krilo. Ime mu je već prepoznatljivo, bila bi jaka fora da i mi cigani imamo svog ljubimca Vladu Luču :D

zvezdaš 73

pre 2 godine

Đurić, Lučić, Stanković, Mituljikići mogu mirne duše da budu u rotaciji. Skineš Bakajoka, Rišaira, Krstičića/Srnića sa plate i još dobiješ svoju decu. Dejane vreme je, pusti te klince, seti se kako si debitovao još sa 16.

zvezdale

pre 2 godine

Ko prati omladince zna za talenat Nikole Stankovića. Dobra tehnika, glava uvek gore, pismen u oba pravca, a ima pluća da šprinta 3 dana i noći. Definicija modernog veznjaka. Glatko bih ga gurao u 11, bar svaku domaću.

Đurić takođe raduje. Visok, atleta, drčan, podseća na Strahuju Pavlovića. Lučić dribler, jako interestan, Mituljikići, Radulović koji ne sme da se zaboravi itd. Ako želimo da dobijemo na brzini i tehnici, a i da prodajemo kao nekada velike talente, moramo ih gurati i verovati im. Ima mesta sigurno za 4-5 njih, naravno kada bi se rasteretio sav škart.

Nes

pre 2 godine

Generalno najjaci utisak je da imamo klince koji vec sada mogu da igraju za prvi tim.
Ohi je pokazao da se dobro krece i da ima osecaj za prazan prostor, ali nije bas mnogo jak u duelima, polako sa dizanjem u nebesa.
Desno krilo jeste problem i tu Deki forsira Falka i Risaira, a ceka se Ben. Mislim da bi tu mogao da proba sa Mustafom i Radulovicem, koji mogu da igraju na obe strane, a ne da pokusava sa Radulovicem na levog beka, upropastice ga.
Pozadi duva promaja na sve strane.

pedja

pre 2 godine

Ohi pokazao da nije samo gol igrac ,sidras u 16 m ,nego zna i sa loptom ,zna da odlozi zadrzi ,prodje,proigra,cak i da kreira,ali najbolje je kad je jednom na sredini napravio visak sam ,desno nema nikoga iz Laska on jadan ceka da da loptu nekom desno ,kad tek poslije pola minute ide jadni Gajic da mu ovaj da loptu,Gajic je stvarno komedija od igraca uz Risaira.Stvarno njaveci posao Zvezde jeste otarisiti se Gajica,Gobeljica,Risaira,Dionija ,Falka to nam je veci prioritet od dovodjenja igraca u ovom prelaznom roku.AkoPicini bude spreman ,a klinci su nam odlicni nema potrebe za pojacanjima dalje.Znaci kod nas je obrnuto rijesavati se neznalica,a dovodjenje je u drugom planu.Imamo sasvim ok tim ,pogotovo kad se vrate Kanga,Ben ,Borjan...