Nedelja, 23.01.2022.

14:20

Debakl Srbije

Futsaleri Srbije poraženi su od Ukrajine 6:1 (4:0), u meču drugog kola grupe A na Evropskom prvenstvu.

Izvor:

Debakl Srbije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

Petar

pre 2 godine

od naseg sporta ostali samo dugmici
(zguzileti, 23. januar 2022 17:27)


Od vaseg da, ali od srpskog ima valjde. Odbojkasi, vaterpolisti, fudbaleri....imali smo vise medalja od Hrvata na OI. Zna seko je bolji.

jsx

pre 2 godine

Igrali smo odlicno na SP. Losije od Argentine i Rusije, egal sa Iranom. Ocekivao sam da budemo bolji od svih osim Portugala, Spanije, Rusije i Kazahstana, ali da probamo na srecu i jedne od njih da pobedimo. Ne znam je l'smo izgubili igrace zbog virusa, ali ovo je stvarno strasno. Da je bilo 1:0, mogli bismo da napunimo Holandiju, ali ovako...

Pozz

pre 2 godine

Je l nasi znaju pravila?
(Gillespie, 23. januar 2022 16:46)
------------

Cesto ima tu prepucavanja na srb-hr relaciji. Ponekad to bude degutantno. No uvijek dodjem da procitam upravo zarad humora medju Srbima.

Nasmijao si me, genijalni komentar. Pozz svima

Goran

pre 2 godine

Ovako, za one koji bi da porede srpski i hrvatski sport sa loptom (fudbal-nogomet,kosarka, rukomet, odbojka i vaterpolo), muskarci i zene, na svetskim i evropskim prvenstvima i olimpijadama, od osamostaljenja Hrvatske, SR Jugoslavija, Srbija i Crna Gora, Srbija 65 medalja, Hrvatska 38 medalja. Dakle, Hrvatska -27 medalja.

Bjelokosti

pre 2 godine

Браћо Срби, оставимо се фудбала и рукомета, нисмо ми за то, држ'мо се кошарке, одбојке и ватерпола, ту бар имамо добре резултате. Уосталом, погледајмо какви ликови се баве код нас фудбалом па они нису ни за ријалити а камоли за нешто добро.

Ljubo

pre 2 godine

Inace ovu Ukrajinu je Hrvatska u kvalifikacijama dobila 7-2 u gostima.
(Tek toliko, 23. januar 2022 16:16
Pa šta ako je Hrvacka dobila Ukrajinu u kvalifikacijama.I mi smo dobili Francuze u rukometu u kvalifikacijama pa se videlo na Evropskom kako smo prošli.Jedno su kvalifikacije a drugo su takmičenja na Evropskom,Svetskom i Olimpijadi kada se igra za medalje.U kvalifikacijama igraš onoliko koliko je potrebno da prođeš na Evropsko,Svetsko prvenstvo i olimpijadu a kada dođeš tamo onda tempiraš formu za 120% jer tamo nema popravnog kao u kvalifikacijama.

Mi vas plaćamo RTS

pre 2 godine

Komentator Nemanja Matić na RTS-u:
Igramo protiv Portugala, za našeg golmana kaže: jedan od najboljih na svetu (inače nije Aksentijević, koji je branio poslednjih 10-ak godina, uključujući i poslednje svetsko prvenstvo), sada kada igramo protiv Ukrajine, gde smo i po njemu bili apsolutni favoriti, kaže za ukrajinskog golmana: jedan od najboljih na svetu (koliko li su to najboljih golmana na svetu, gde su reprezentacije Portugala, Španije, Rusije, Argentine, Brazil...).
Lopta kod Kocića, kaže komentator jedan od legendarnih fudbalera, spomene nedostatak Aksentijevića, legendarni golman, za portugalce skoro za sve kaže legendarni fudbaler... Auuuu.
A dere se, toliko usiljeno i na 0:5, i priča ova pravila non-stop, čak je evo rekao i u 39. minutu da lopta mora da stoji na liniji kada se izvodi aut, kao da smo mi debili koji gledaju futsal.
Kada je prenosio rukomet, isto za svakog trećeg igrača kaže legendarni rukometaš... Mada od Strajnića ne može biti gori komentator.
Čovek definitivno limitiran brojem reči koje koristi u prenosu, a od želje da unese neku živost u prenosu, prenese takvu nervozu i negativnu energiju da prebaciš kanal i gledaš, ako ima prenos na nekom drugom kanalu.

Hrundi Bakshi

pre 2 godine

Nikada, ni u jednom kolektivnom sportu, nisam video da naši izađu sa nekim nabojem, da kažeš da će pokidati na terenu. Uglavnom neka smušenost, kao da ih je neko puškom naterao da igraju. I onda još kao da budu iznenađeni kad se protivnik bori do poslednjeg atoma snage, što kao rezultat ima ovakvo jedno poluvreme. Ne može da se igra ovako mlako. Ako nedostaje tehnike, onda mora barem da se mnogo trči i borbeno da se uđe u utakmicu.
(Acamar, 23. januar 2022 15:28)

Sve si objasnio. Trenutno mogu samo da izdvojim vaterpoliste. Sta je tu u pitanju, do koga je?
Oni se bez daha bore do poslednje sekunde, dave se, udaraju ih, guse, sutiraju...
I nikad se nisu predavali, i kad su gubili, gubili su casno, da im nikad ne zameris.
Do skoro si to mogao i za kosarkase da kazes, a sad definitivno niko vise.
Busamo se s nekim "patriotskim nabojem", srpskim inatom i te gluposti.
Malo na. neko pokaze zube, mi ko misevi.
Ovo je dokaz, pa rukomet protiv Hrvata, kosarka protiv Italije, odbojkasi...
Treba nam neka vrsta reseta!

JPR24

pre 2 godine

kako su najvljivali i kako su se lozili ocekivao sam da budemo prvaci i u rukometu i i futsalu :) kakvo li ce tek lozenje biti na leto pred odlazak u Katar :)
(aca, 23. januar 2022 16:29)

Za futsal ne znam šta su najavljivali, ali igru koju su pokazali na SP protiv Portugala i Argentine, je davalo nadu da mogu ovde grupu proci ! I protiv Portugala koji je jak kao zemlja nije bilo toliko loše, dobar pocetak, neke greske, ok protiv mnogo boljeg sve je to ok, ali ovo sada ? Kao da su se izgubili u transu, totalna patetika i panika, ona sa pola terena šutira i daje gol kroz noge, to smo mi radili kao klinci sa teniskom lopticom a ne ovo ! Prosto su bili totalna nula…

aca

pre 2 godine

kako su najvljivali i kako su se lozili ocekivao sam da budemo prvaci i u rukometu i i futsalu :) kakvo li ce tek lozenje biti na leto pred odlazak u Katar :)

Mito

pre 2 godine

Zadnji put sam napisao da Kocić nije više za reprezentaciju. Ponovo njegova greška i 0:1. Selektor nije diobroi pripremio ekipu. Igra se individualno, svi driblaju, umaraju se, greše u dodavanju i protivniku koji ima brže igraće daju šansu za kontru. Zbog mučenja lopte, mi i nemamo kontru. Prvo treba napraviti kolektivnu igru, gde se zna ko ide na suprotnu stativu, imati barem dve mogućnosti u dodavanju i utrčavanjima napraviti višak, a dribling je krajnja solucija. Sem kod gola Tomića sve šuteve smo izvodili tako da igrač koji šutira telefonira da će šutirati i to se lako blokira. Najbolje da selektor i igraći pogledaju igru Ukrajine i ad nauče gde stoje kod izvođenja kaznenih udaraca. naši su u suštini u liniji i dodavanje može da odbrani jedan igrač. Nađite selektora stranca koji će formirati igru reprezentacije, jer ovo je igra o-ruk, bez ideje.

Zvezdinho

pre 2 godine

Ovo se moze uporediti sa rukometom. Sporo i bez ideje. Dok svi napreduju u svetu mi igramo jedan prevazidjeni stil vec godinama..

pkijg

pre 2 godine

dejan majes je nemač pojma. apsolutni. jedini kvalitet mu je sto je drug sa djurom pavićevićem, direktorom reprezentacije.
oterali drugari gorana ivančića..

veliki strumf

pre 2 godine

Погледајте ви те рекреативце. Погледајте само 4. и 5. гол - сви стоје, брига било кога да трчи, да покрива играче. Код 4. гола играч потпуно сам на другој стативи, код петог у дубоком “офсајду” јер никог ни близу њега било није. Па то је невероватно, то је да их одмах све вратиш кући због апсолутног незалагања! И онда легенда од тренера креће 5 на 4 на 5-0! Он мора првим авионом назад, није заслужио да седи на клупи ни у другом полувремену.

Patriota

pre 2 godine

Duže vremena se priča da su se u reprezentaciji sukobile dve struje. Bilo je i pre nekih cudnoh odluka, ne pozivanja igrača ili odbijanja da igraju. Ali ovako ne zainteresovana ekipa nije izašla na teren dugo vremena... Pratim nas od 2005god. i nikad nismo gore prošli,a da se više očekivalo.

оће то

pre 2 godine

@vako cete i u Katru proc jednostavno se ostavite nogometa uvik ima zenska odbojka
(marko dalmatinac, 23. januar 2022 16:14)

Марко, Србине!

marko

pre 2 godine

Nasi umislili da su majstori, pa samo neke pasove bez gledanja pokusavaju, smesno.. Pozrtvovanost slaba, Ukrajna kida za svaku loptu i zasluzeno ce pobediti!

alejandro

pre 2 godine

Bolje bi prošla neka ekipa iz kraja! Ako su danas zaslužili da prime 10 golova i treba da prime. Toliko neznanja na jednom mestu. Užas! Kako su se uopšte i kvalifikovali!?

Acamar

pre 2 godine

Nikada, ni u jednom kolektivnom sportu, nisam video da naši izađu sa nekim nabojem, da kažeš da će pokidati na terenu. Uglavnom neka smušenost, kao da ih je neko puškom naterao da igraju. I onda još kao da budu iznenađeni kad se protivnik bori do poslednjeg atoma snage, što kao rezultat ima ovakvo jedno poluvreme. Ne može da se igra ovako mlako. Ako nedostaje tehnike, onda mora barem da se mnogo trči i borbeno da se uđe u utakmicu.

kappa

pre 2 godine

Cela garnitura, drugara koji vode reprezentativni futsal da prepuste to nekom drugom!!
Ovo je sramota od igre!!!
Napad - NULA
Odbrana - -4

Profi player

pre 2 godine

Selektorska marioneta i par profesionalnih dodavaca lopte. Da je Lazarevic tu pa da se sve lomi na njegovim ledjima, ovako nigde agresivnosti, branimo zonom a sutevi samo zuje. Ako vec sa portugalcima realno nije moglo ovde mora! Steta jer sve su to dobri momci, verujem da nije ni sve do njih.

Axxo

pre 2 godine

E pa treba prvo da u Srbiji spreme sportiste fizicki kako treba za nesto ozbiljnije. U svim sportovima zaostaju. Nema pecenja i izlazka ako hoces da budes profi sportista, telo mora da bude pripremljeno adekvatno. Valjda ce shvatiti treneri (u svim sportovima) u Srbiji jednog dana da tehnika nije sve... Koliko zaostaju, nema potrebe komentarisati (u rukometu, u kosarci itd...)
Do tada uzivajte u porazima.

Neznanje

pre 2 godine

Ne mogu da kažem da se ne trude, 27 šuteva a samo 11 na gol i to su nam računali sve one iz mrtvog ugla sto je više bilo dodavanje. Prosto ne Urajinci znaju da sutnu, precizniji su i konkretniji. A daleko smo mi od bilo kakvog vrha, uspeh je otići na prvenstvo.

rikelme

pre 2 godine

Neka neko objasni "strucnom" konsultantu da se pravilo da se golmanu moze vratiti lopta opet nakon sto prodje pola promenilo pre nekih pet godina. Kakvi "strucnjaci" takva i reprezentacija, zato nam tako i ide lepo.

JPR24

pre 2 godine

Potpuni debakl ! 4-0 ! Kao da su zaboravili kako se igra uopšte, totalno izgubljeni. A ovo može da se završi i sa 8-0 kako je krenulo…

Rothmans

pre 2 godine

Da je na ovaj turnir pošla bilo koja prosečna rekreativna ekipa sa letnjih seoskih turnira u malom fudbalu po Srbiji mnogo više bi pokazala nego ovi naši "profesionalci".

ma daj...

pre 2 godine

Uvek i svuda gde se dizemo u nebesa i tripujemo neku velicinu po obicaju tresnemo o zemlju.
Veoma sam zabrinut i za svetsko prvenstvo u fudbalu!!!

ultrasrbin

pre 2 godine

Mislio sam da se nesto razumem u futsal.
Kocic,Vasic, Petrov najgori u prosloj utakmici i na ovoj nas ukopase.
Golman nije na visini zadatka kao ni protiv Portugala.

ma daj...

pre 2 godine

Uvek i svuda gde se dizemo u nebesa i tripujemo neku velicinu po obicaju tresnemo o zemlju.
Veoma sam zabrinut i za svetsko prvenstvo u fudbalu!!!

Mi vas plaćamo RTS

pre 2 godine

Komentator Nemanja Matić na RTS-u:
Igramo protiv Portugala, za našeg golmana kaže: jedan od najboljih na svetu (inače nije Aksentijević, koji je branio poslednjih 10-ak godina, uključujući i poslednje svetsko prvenstvo), sada kada igramo protiv Ukrajine, gde smo i po njemu bili apsolutni favoriti, kaže za ukrajinskog golmana: jedan od najboljih na svetu (koliko li su to najboljih golmana na svetu, gde su reprezentacije Portugala, Španije, Rusije, Argentine, Brazil...).
Lopta kod Kocića, kaže komentator jedan od legendarnih fudbalera, spomene nedostatak Aksentijevića, legendarni golman, za portugalce skoro za sve kaže legendarni fudbaler... Auuuu.
A dere se, toliko usiljeno i na 0:5, i priča ova pravila non-stop, čak je evo rekao i u 39. minutu da lopta mora da stoji na liniji kada se izvodi aut, kao da smo mi debili koji gledaju futsal.
Kada je prenosio rukomet, isto za svakog trećeg igrača kaže legendarni rukometaš... Mada od Strajnića ne može biti gori komentator.
Čovek definitivno limitiran brojem reči koje koristi u prenosu, a od želje da unese neku živost u prenosu, prenese takvu nervozu i negativnu energiju da prebaciš kanal i gledaš, ako ima prenos na nekom drugom kanalu.

Rothmans

pre 2 godine

Da je na ovaj turnir pošla bilo koja prosečna rekreativna ekipa sa letnjih seoskih turnira u malom fudbalu po Srbiji mnogo više bi pokazala nego ovi naši "profesionalci".

ultrasrbin

pre 2 godine

Mislio sam da se nesto razumem u futsal.
Kocic,Vasic, Petrov najgori u prosloj utakmici i na ovoj nas ukopase.
Golman nije na visini zadatka kao ni protiv Portugala.

rikelme

pre 2 godine

Neka neko objasni "strucnom" konsultantu da se pravilo da se golmanu moze vratiti lopta opet nakon sto prodje pola promenilo pre nekih pet godina. Kakvi "strucnjaci" takva i reprezentacija, zato nam tako i ide lepo.

kappa

pre 2 godine

Cela garnitura, drugara koji vode reprezentativni futsal da prepuste to nekom drugom!!
Ovo je sramota od igre!!!
Napad - NULA
Odbrana - -4

оће то

pre 2 godine

@vako cete i u Katru proc jednostavno se ostavite nogometa uvik ima zenska odbojka
(marko dalmatinac, 23. januar 2022 16:14)

Марко, Србине!

aca

pre 2 godine

kako su najvljivali i kako su se lozili ocekivao sam da budemo prvaci i u rukometu i i futsalu :) kakvo li ce tek lozenje biti na leto pred odlazak u Katar :)

alejandro

pre 2 godine

Bolje bi prošla neka ekipa iz kraja! Ako su danas zaslužili da prime 10 golova i treba da prime. Toliko neznanja na jednom mestu. Užas! Kako su se uopšte i kvalifikovali!?

Zvezdinho

pre 2 godine

Ovo se moze uporediti sa rukometom. Sporo i bez ideje. Dok svi napreduju u svetu mi igramo jedan prevazidjeni stil vec godinama..

Profi player

pre 2 godine

Selektorska marioneta i par profesionalnih dodavaca lopte. Da je Lazarevic tu pa da se sve lomi na njegovim ledjima, ovako nigde agresivnosti, branimo zonom a sutevi samo zuje. Ako vec sa portugalcima realno nije moglo ovde mora! Steta jer sve su to dobri momci, verujem da nije ni sve do njih.

marko

pre 2 godine

Nasi umislili da su majstori, pa samo neke pasove bez gledanja pokusavaju, smesno.. Pozrtvovanost slaba, Ukrajna kida za svaku loptu i zasluzeno ce pobediti!

Acamar

pre 2 godine

Nikada, ni u jednom kolektivnom sportu, nisam video da naši izađu sa nekim nabojem, da kažeš da će pokidati na terenu. Uglavnom neka smušenost, kao da ih je neko puškom naterao da igraju. I onda još kao da budu iznenađeni kad se protivnik bori do poslednjeg atoma snage, što kao rezultat ima ovakvo jedno poluvreme. Ne može da se igra ovako mlako. Ako nedostaje tehnike, onda mora barem da se mnogo trči i borbeno da se uđe u utakmicu.

Patriota

pre 2 godine

Duže vremena se priča da su se u reprezentaciji sukobile dve struje. Bilo je i pre nekih cudnoh odluka, ne pozivanja igrača ili odbijanja da igraju. Ali ovako ne zainteresovana ekipa nije izašla na teren dugo vremena... Pratim nas od 2005god. i nikad nismo gore prošli,a da se više očekivalo.

Hrundi Bakshi

pre 2 godine

Nikada, ni u jednom kolektivnom sportu, nisam video da naši izađu sa nekim nabojem, da kažeš da će pokidati na terenu. Uglavnom neka smušenost, kao da ih je neko puškom naterao da igraju. I onda još kao da budu iznenađeni kad se protivnik bori do poslednjeg atoma snage, što kao rezultat ima ovakvo jedno poluvreme. Ne može da se igra ovako mlako. Ako nedostaje tehnike, onda mora barem da se mnogo trči i borbeno da se uđe u utakmicu.
(Acamar, 23. januar 2022 15:28)

Sve si objasnio. Trenutno mogu samo da izdvojim vaterpoliste. Sta je tu u pitanju, do koga je?
Oni se bez daha bore do poslednje sekunde, dave se, udaraju ih, guse, sutiraju...
I nikad se nisu predavali, i kad su gubili, gubili su casno, da im nikad ne zameris.
Do skoro si to mogao i za kosarkase da kazes, a sad definitivno niko vise.
Busamo se s nekim "patriotskim nabojem", srpskim inatom i te gluposti.
Malo na. neko pokaze zube, mi ko misevi.
Ovo je dokaz, pa rukomet protiv Hrvata, kosarka protiv Italije, odbojkasi...
Treba nam neka vrsta reseta!

Neznanje

pre 2 godine

Ne mogu da kažem da se ne trude, 27 šuteva a samo 11 na gol i to su nam računali sve one iz mrtvog ugla sto je više bilo dodavanje. Prosto ne Urajinci znaju da sutnu, precizniji su i konkretniji. A daleko smo mi od bilo kakvog vrha, uspeh je otići na prvenstvo.

veliki strumf

pre 2 godine

Погледајте ви те рекреативце. Погледајте само 4. и 5. гол - сви стоје, брига било кога да трчи, да покрива играче. Код 4. гола играч потпуно сам на другој стативи, код петог у дубоком “офсајду” јер никог ни близу њега било није. Па то је невероватно, то је да их одмах све вратиш кући због апсолутног незалагања! И онда легенда од тренера креће 5 на 4 на 5-0! Он мора првим авионом назад, није заслужио да седи на клупи ни у другом полувремену.

pkijg

pre 2 godine

dejan majes je nemač pojma. apsolutni. jedini kvalitet mu je sto je drug sa djurom pavićevićem, direktorom reprezentacije.
oterali drugari gorana ivančića..

Bjelokosti

pre 2 godine

Браћо Срби, оставимо се фудбала и рукомета, нисмо ми за то, држ'мо се кошарке, одбојке и ватерпола, ту бар имамо добре резултате. Уосталом, погледајмо какви ликови се баве код нас фудбалом па они нису ни за ријалити а камоли за нешто добро.

Axxo

pre 2 godine

E pa treba prvo da u Srbiji spreme sportiste fizicki kako treba za nesto ozbiljnije. U svim sportovima zaostaju. Nema pecenja i izlazka ako hoces da budes profi sportista, telo mora da bude pripremljeno adekvatno. Valjda ce shvatiti treneri (u svim sportovima) u Srbiji jednog dana da tehnika nije sve... Koliko zaostaju, nema potrebe komentarisati (u rukometu, u kosarci itd...)
Do tada uzivajte u porazima.

Mito

pre 2 godine

Zadnji put sam napisao da Kocić nije više za reprezentaciju. Ponovo njegova greška i 0:1. Selektor nije diobroi pripremio ekipu. Igra se individualno, svi driblaju, umaraju se, greše u dodavanju i protivniku koji ima brže igraće daju šansu za kontru. Zbog mučenja lopte, mi i nemamo kontru. Prvo treba napraviti kolektivnu igru, gde se zna ko ide na suprotnu stativu, imati barem dve mogućnosti u dodavanju i utrčavanjima napraviti višak, a dribling je krajnja solucija. Sem kod gola Tomića sve šuteve smo izvodili tako da igrač koji šutira telefonira da će šutirati i to se lako blokira. Najbolje da selektor i igraći pogledaju igru Ukrajine i ad nauče gde stoje kod izvođenja kaznenih udaraca. naši su u suštini u liniji i dodavanje može da odbrani jedan igrač. Nađite selektora stranca koji će formirati igru reprezentacije, jer ovo je igra o-ruk, bez ideje.

JPR24

pre 2 godine

Potpuni debakl ! 4-0 ! Kao da su zaboravili kako se igra uopšte, totalno izgubljeni. A ovo može da se završi i sa 8-0 kako je krenulo…

Ljubo

pre 2 godine

Inace ovu Ukrajinu je Hrvatska u kvalifikacijama dobila 7-2 u gostima.
(Tek toliko, 23. januar 2022 16:16
Pa šta ako je Hrvacka dobila Ukrajinu u kvalifikacijama.I mi smo dobili Francuze u rukometu u kvalifikacijama pa se videlo na Evropskom kako smo prošli.Jedno su kvalifikacije a drugo su takmičenja na Evropskom,Svetskom i Olimpijadi kada se igra za medalje.U kvalifikacijama igraš onoliko koliko je potrebno da prođeš na Evropsko,Svetsko prvenstvo i olimpijadu a kada dođeš tamo onda tempiraš formu za 120% jer tamo nema popravnog kao u kvalifikacijama.

Pozz

pre 2 godine

Je l nasi znaju pravila?
(Gillespie, 23. januar 2022 16:46)
------------

Cesto ima tu prepucavanja na srb-hr relaciji. Ponekad to bude degutantno. No uvijek dodjem da procitam upravo zarad humora medju Srbima.

Nasmijao si me, genijalni komentar. Pozz svima

JPR24

pre 2 godine

kako su najvljivali i kako su se lozili ocekivao sam da budemo prvaci i u rukometu i i futsalu :) kakvo li ce tek lozenje biti na leto pred odlazak u Katar :)
(aca, 23. januar 2022 16:29)

Za futsal ne znam šta su najavljivali, ali igru koju su pokazali na SP protiv Portugala i Argentine, je davalo nadu da mogu ovde grupu proci ! I protiv Portugala koji je jak kao zemlja nije bilo toliko loše, dobar pocetak, neke greske, ok protiv mnogo boljeg sve je to ok, ali ovo sada ? Kao da su se izgubili u transu, totalna patetika i panika, ona sa pola terena šutira i daje gol kroz noge, to smo mi radili kao klinci sa teniskom lopticom a ne ovo ! Prosto su bili totalna nula…

Goran

pre 2 godine

Ovako, za one koji bi da porede srpski i hrvatski sport sa loptom (fudbal-nogomet,kosarka, rukomet, odbojka i vaterpolo), muskarci i zene, na svetskim i evropskim prvenstvima i olimpijadama, od osamostaljenja Hrvatske, SR Jugoslavija, Srbija i Crna Gora, Srbija 65 medalja, Hrvatska 38 medalja. Dakle, Hrvatska -27 medalja.

Petar

pre 2 godine

od naseg sporta ostali samo dugmici
(zguzileti, 23. januar 2022 17:27)


Od vaseg da, ali od srpskog ima valjde. Odbojkasi, vaterpolisti, fudbaleri....imali smo vise medalja od Hrvata na OI. Zna seko je bolji.

jsx

pre 2 godine

Igrali smo odlicno na SP. Losije od Argentine i Rusije, egal sa Iranom. Ocekivao sam da budemo bolji od svih osim Portugala, Spanije, Rusije i Kazahstana, ali da probamo na srecu i jedne od njih da pobedimo. Ne znam je l'smo izgubili igrace zbog virusa, ali ovo je stvarno strasno. Da je bilo 1:0, mogli bismo da napunimo Holandiju, ali ovako...

Goran

pre 2 godine

Ovako, za one koji bi da porede srpski i hrvatski sport sa loptom (fudbal-nogomet,kosarka, rukomet, odbojka i vaterpolo), muskarci i zene, na svetskim i evropskim prvenstvima i olimpijadama, od osamostaljenja Hrvatske, SR Jugoslavija, Srbija i Crna Gora, Srbija 65 medalja, Hrvatska 38 medalja. Dakle, Hrvatska -27 medalja.

Petar

pre 2 godine

od naseg sporta ostali samo dugmici
(zguzileti, 23. januar 2022 17:27)


Od vaseg da, ali od srpskog ima valjde. Odbojkasi, vaterpolisti, fudbaleri....imali smo vise medalja od Hrvata na OI. Zna seko je bolji.

Ljubo

pre 2 godine

Inace ovu Ukrajinu je Hrvatska u kvalifikacijama dobila 7-2 u gostima.
(Tek toliko, 23. januar 2022 16:16
Pa šta ako je Hrvacka dobila Ukrajinu u kvalifikacijama.I mi smo dobili Francuze u rukometu u kvalifikacijama pa se videlo na Evropskom kako smo prošli.Jedno su kvalifikacije a drugo su takmičenja na Evropskom,Svetskom i Olimpijadi kada se igra za medalje.U kvalifikacijama igraš onoliko koliko je potrebno da prođeš na Evropsko,Svetsko prvenstvo i olimpijadu a kada dođeš tamo onda tempiraš formu za 120% jer tamo nema popravnog kao u kvalifikacijama.

оће то

pre 2 godine

@vako cete i u Katru proc jednostavno se ostavite nogometa uvik ima zenska odbojka
(marko dalmatinac, 23. januar 2022 16:14)

Марко, Србине!

Rothmans

pre 2 godine

Da je na ovaj turnir pošla bilo koja prosečna rekreativna ekipa sa letnjih seoskih turnira u malom fudbalu po Srbiji mnogo više bi pokazala nego ovi naši "profesionalci".

ma daj...

pre 2 godine

Uvek i svuda gde se dizemo u nebesa i tripujemo neku velicinu po obicaju tresnemo o zemlju.
Veoma sam zabrinut i za svetsko prvenstvo u fudbalu!!!

Bjelokosti

pre 2 godine

Браћо Срби, оставимо се фудбала и рукомета, нисмо ми за то, држ'мо се кошарке, одбојке и ватерпола, ту бар имамо добре резултате. Уосталом, погледајмо какви ликови се баве код нас фудбалом па они нису ни за ријалити а камоли за нешто добро.

ultrasrbin

pre 2 godine

Mislio sam da se nesto razumem u futsal.
Kocic,Vasic, Petrov najgori u prosloj utakmici i na ovoj nas ukopase.
Golman nije na visini zadatka kao ni protiv Portugala.

alejandro

pre 2 godine

Bolje bi prošla neka ekipa iz kraja! Ako su danas zaslužili da prime 10 golova i treba da prime. Toliko neznanja na jednom mestu. Užas! Kako su se uopšte i kvalifikovali!?

Acamar

pre 2 godine

Nikada, ni u jednom kolektivnom sportu, nisam video da naši izađu sa nekim nabojem, da kažeš da će pokidati na terenu. Uglavnom neka smušenost, kao da ih je neko puškom naterao da igraju. I onda još kao da budu iznenađeni kad se protivnik bori do poslednjeg atoma snage, što kao rezultat ima ovakvo jedno poluvreme. Ne može da se igra ovako mlako. Ako nedostaje tehnike, onda mora barem da se mnogo trči i borbeno da se uđe u utakmicu.

Axxo

pre 2 godine

E pa treba prvo da u Srbiji spreme sportiste fizicki kako treba za nesto ozbiljnije. U svim sportovima zaostaju. Nema pecenja i izlazka ako hoces da budes profi sportista, telo mora da bude pripremljeno adekvatno. Valjda ce shvatiti treneri (u svim sportovima) u Srbiji jednog dana da tehnika nije sve... Koliko zaostaju, nema potrebe komentarisati (u rukometu, u kosarci itd...)
Do tada uzivajte u porazima.

JPR24

pre 2 godine

Potpuni debakl ! 4-0 ! Kao da su zaboravili kako se igra uopšte, totalno izgubljeni. A ovo može da se završi i sa 8-0 kako je krenulo…

marko

pre 2 godine

Nasi umislili da su majstori, pa samo neke pasove bez gledanja pokusavaju, smesno.. Pozrtvovanost slaba, Ukrajna kida za svaku loptu i zasluzeno ce pobediti!

Zvezdinho

pre 2 godine

Ovo se moze uporediti sa rukometom. Sporo i bez ideje. Dok svi napreduju u svetu mi igramo jedan prevazidjeni stil vec godinama..

aca

pre 2 godine

kako su najvljivali i kako su se lozili ocekivao sam da budemo prvaci i u rukometu i i futsalu :) kakvo li ce tek lozenje biti na leto pred odlazak u Katar :)

kappa

pre 2 godine

Cela garnitura, drugara koji vode reprezentativni futsal da prepuste to nekom drugom!!
Ovo je sramota od igre!!!
Napad - NULA
Odbrana - -4

Neznanje

pre 2 godine

Ne mogu da kažem da se ne trude, 27 šuteva a samo 11 na gol i to su nam računali sve one iz mrtvog ugla sto je više bilo dodavanje. Prosto ne Urajinci znaju da sutnu, precizniji su i konkretniji. A daleko smo mi od bilo kakvog vrha, uspeh je otići na prvenstvo.

rikelme

pre 2 godine

Neka neko objasni "strucnom" konsultantu da se pravilo da se golmanu moze vratiti lopta opet nakon sto prodje pola promenilo pre nekih pet godina. Kakvi "strucnjaci" takva i reprezentacija, zato nam tako i ide lepo.

Patriota

pre 2 godine

Duže vremena se priča da su se u reprezentaciji sukobile dve struje. Bilo je i pre nekih cudnoh odluka, ne pozivanja igrača ili odbijanja da igraju. Ali ovako ne zainteresovana ekipa nije izašla na teren dugo vremena... Pratim nas od 2005god. i nikad nismo gore prošli,a da se više očekivalo.

Mi vas plaćamo RTS

pre 2 godine

Komentator Nemanja Matić na RTS-u:
Igramo protiv Portugala, za našeg golmana kaže: jedan od najboljih na svetu (inače nije Aksentijević, koji je branio poslednjih 10-ak godina, uključujući i poslednje svetsko prvenstvo), sada kada igramo protiv Ukrajine, gde smo i po njemu bili apsolutni favoriti, kaže za ukrajinskog golmana: jedan od najboljih na svetu (koliko li su to najboljih golmana na svetu, gde su reprezentacije Portugala, Španije, Rusije, Argentine, Brazil...).
Lopta kod Kocića, kaže komentator jedan od legendarnih fudbalera, spomene nedostatak Aksentijevića, legendarni golman, za portugalce skoro za sve kaže legendarni fudbaler... Auuuu.
A dere se, toliko usiljeno i na 0:5, i priča ova pravila non-stop, čak je evo rekao i u 39. minutu da lopta mora da stoji na liniji kada se izvodi aut, kao da smo mi debili koji gledaju futsal.
Kada je prenosio rukomet, isto za svakog trećeg igrača kaže legendarni rukometaš... Mada od Strajnića ne može biti gori komentator.
Čovek definitivno limitiran brojem reči koje koristi u prenosu, a od želje da unese neku živost u prenosu, prenese takvu nervozu i negativnu energiju da prebaciš kanal i gledaš, ako ima prenos na nekom drugom kanalu.

Hrundi Bakshi

pre 2 godine

Nikada, ni u jednom kolektivnom sportu, nisam video da naši izađu sa nekim nabojem, da kažeš da će pokidati na terenu. Uglavnom neka smušenost, kao da ih je neko puškom naterao da igraju. I onda još kao da budu iznenađeni kad se protivnik bori do poslednjeg atoma snage, što kao rezultat ima ovakvo jedno poluvreme. Ne može da se igra ovako mlako. Ako nedostaje tehnike, onda mora barem da se mnogo trči i borbeno da se uđe u utakmicu.
(Acamar, 23. januar 2022 15:28)

Sve si objasnio. Trenutno mogu samo da izdvojim vaterpoliste. Sta je tu u pitanju, do koga je?
Oni se bez daha bore do poslednje sekunde, dave se, udaraju ih, guse, sutiraju...
I nikad se nisu predavali, i kad su gubili, gubili su casno, da im nikad ne zameris.
Do skoro si to mogao i za kosarkase da kazes, a sad definitivno niko vise.
Busamo se s nekim "patriotskim nabojem", srpskim inatom i te gluposti.
Malo na. neko pokaze zube, mi ko misevi.
Ovo je dokaz, pa rukomet protiv Hrvata, kosarka protiv Italije, odbojkasi...
Treba nam neka vrsta reseta!

JPR24

pre 2 godine

kako su najvljivali i kako su se lozili ocekivao sam da budemo prvaci i u rukometu i i futsalu :) kakvo li ce tek lozenje biti na leto pred odlazak u Katar :)
(aca, 23. januar 2022 16:29)

Za futsal ne znam šta su najavljivali, ali igru koju su pokazali na SP protiv Portugala i Argentine, je davalo nadu da mogu ovde grupu proci ! I protiv Portugala koji je jak kao zemlja nije bilo toliko loše, dobar pocetak, neke greske, ok protiv mnogo boljeg sve je to ok, ali ovo sada ? Kao da su se izgubili u transu, totalna patetika i panika, ona sa pola terena šutira i daje gol kroz noge, to smo mi radili kao klinci sa teniskom lopticom a ne ovo ! Prosto su bili totalna nula…

Mito

pre 2 godine

Zadnji put sam napisao da Kocić nije više za reprezentaciju. Ponovo njegova greška i 0:1. Selektor nije diobroi pripremio ekipu. Igra se individualno, svi driblaju, umaraju se, greše u dodavanju i protivniku koji ima brže igraće daju šansu za kontru. Zbog mučenja lopte, mi i nemamo kontru. Prvo treba napraviti kolektivnu igru, gde se zna ko ide na suprotnu stativu, imati barem dve mogućnosti u dodavanju i utrčavanjima napraviti višak, a dribling je krajnja solucija. Sem kod gola Tomića sve šuteve smo izvodili tako da igrač koji šutira telefonira da će šutirati i to se lako blokira. Najbolje da selektor i igraći pogledaju igru Ukrajine i ad nauče gde stoje kod izvođenja kaznenih udaraca. naši su u suštini u liniji i dodavanje može da odbrani jedan igrač. Nađite selektora stranca koji će formirati igru reprezentacije, jer ovo je igra o-ruk, bez ideje.

Profi player

pre 2 godine

Selektorska marioneta i par profesionalnih dodavaca lopte. Da je Lazarevic tu pa da se sve lomi na njegovim ledjima, ovako nigde agresivnosti, branimo zonom a sutevi samo zuje. Ako vec sa portugalcima realno nije moglo ovde mora! Steta jer sve su to dobri momci, verujem da nije ni sve do njih.

veliki strumf

pre 2 godine

Погледајте ви те рекреативце. Погледајте само 4. и 5. гол - сви стоје, брига било кога да трчи, да покрива играче. Код 4. гола играч потпуно сам на другој стативи, код петог у дубоком “офсајду” јер никог ни близу њега било није. Па то је невероватно, то је да их одмах све вратиш кући због апсолутног незалагања! И онда легенда од тренера креће 5 на 4 на 5-0! Он мора првим авионом назад, није заслужио да седи на клупи ни у другом полувремену.

pkijg

pre 2 godine

dejan majes je nemač pojma. apsolutni. jedini kvalitet mu je sto je drug sa djurom pavićevićem, direktorom reprezentacije.
oterali drugari gorana ivančića..

Pozz

pre 2 godine

Je l nasi znaju pravila?
(Gillespie, 23. januar 2022 16:46)
------------

Cesto ima tu prepucavanja na srb-hr relaciji. Ponekad to bude degutantno. No uvijek dodjem da procitam upravo zarad humora medju Srbima.

Nasmijao si me, genijalni komentar. Pozz svima

jsx

pre 2 godine

Igrali smo odlicno na SP. Losije od Argentine i Rusije, egal sa Iranom. Ocekivao sam da budemo bolji od svih osim Portugala, Spanije, Rusije i Kazahstana, ali da probamo na srecu i jedne od njih da pobedimo. Ne znam je l'smo izgubili igrace zbog virusa, ali ovo je stvarno strasno. Da je bilo 1:0, mogli bismo da napunimo Holandiju, ali ovako...