1. Ne pravite tenziju gde joj nije mesto. Ceo dan je internet preplavljen zajednickim navijanjem Srba i Hrvata uoci danasnjeg meca! Tako i treba, neka nove generacije donesu nesto lepse!
  (Milos, 15. januar 2022 15:51)

  Bravo! Tako i treba!! Ne moramo da se medjusobno obozavamo, ali daj makar da se postujemo i ne mrzimo! Svako ima svoje rane i svoju proslost, ajde da se nista slicno nikome ne dogodi u buducnosti! Budimo pametniji od nasih predaka! Gradimo mostove, nemojmo ih rusiti! Stop tucama, zveckanju oruzjem, uvredama, ratu! Neka pobedi bolji!
  (Sasa Stupar, 15. januar 2022 16:36)

  # Link komentara

 2. Sve ovo stoji u tekstu osim ovo za nerede. Evo ja baš verujem da će navijanje biti žestoko ali vitekško i sportsko kao i meč na terenu. Nemojte nas više paliti i svadjati. Neka utakmica bude viteška i borba na terenu sportska. Neka bolji pobedi pa na pivo posle utakmice. Navijači poraženog tima plaćaju prvu turu a onda idemo redno. Ajmo pokažimo im svima da smo mi normalni ljudi i jedni i drugi
  (FALCO, 15. januar 2022 16:16)

  # Link komentara

 3. Obzirom na raspoloženje prije utakmice u oba tabora navijača, teško da će ovdje biti ikakvih nereda. Eventualno odlično navijanje sa obje strane i to bez uvreda jednih prema drugima.
  (tako treba, 15. januar 2022 15:58)

  # Link komentara

 4. Rukometno takmičenje, ako nešto nije promenjeno a, da nisam ispratio, je jednako teško kao i odbojkaško.

  Sa tim sistemima grupa, prenošenja bodova i čuda, a onda samo prva dva idu dalje.

  Tako da ako je cilj medalja, a ne vidim zašto ne bi bio čak i kad smo najgroi na svetu, tradiciju ovog sporta i odličja imamo, malo karikiram kod nas je bolja pozicija, ali kao kad bi mađari odjednom u fubalu bljesnuli, ili bolje poređene Česi! Imaju to u krvi, imamo i mi! Uvek i zavuek!

  Ipak čovek sneva bogovi se smeju.

  Elem ako je cilj medalja, MORA DA SE BIJE!

  I izaći iz grupe bez dve pobede i nerešene kao NAJMANJE dostignuće, OPASNO JE i gotovo briše izglede za trku za polufinale!

  Hrvati su već u jakom deficitu, i oni sad eventulano sa dve pobede dalje, ništa puno ne postižu...

  Rukomet je baš postavljen da ko "ume da bije" ali baš DA BIJE na terenu po svim parametrima, plus malo da se začini sa kohonesima, malo srcem i željom, pa da negde gde zafali dođe i sreća, taj ima medalju!

  Ostali su statisti, trening partije i jedno budalasanje... ovako kao domen nacionalnog postignuća...
  (Ili će nas hrvati uhvatiti na "frku" i istanburati, ili rovovski 2-3 razlike za nas..., 15. januar 2022 15:53)

  # Link komentara

 5. Ne pravite tenziju gde joj nije mesto. Ceo dan je internet preplavljen zajednickim navijanjem Srba i Hrvata uoci danasnjeg meca! Tako i treba, neka nove generacije donesu nesto lepse!
  (Milos, 15. januar 2022 15:51)

  # Link komentara

 6. A sta kazu nasi mediji, bavite se malo nama. Sta sve virite u tudje dvoriste
  (shein, 15. januar 2022 15:50)

  # Link komentara

 7. Kakvi neredi, nema toga!Kamo sreće da su srpsko-hrvatski odnosi takvi i na drugim segmentima, gde bi nam bio kraj.
  (cika dzo, 15. januar 2022 15:45)

  # Link komentara