Četvrtak, 13.01.2022.

17:00

Rapsodija Srbije na startu EP VIDEO

Muška rukometna reprezentacija Srbije na sjajan način otvorila je Evropsko prvenstvo, ubedljivom pobedom nad Ukrajinom rezultatom 31:23 (17:11).

Izvor: SS

Rapsodija Srbije na startu EP VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

Dulence

pre 2 godine

Džabe sve to. Čim dodju na red reprezentacije koje pokrivaju sudije nećemo imat šanse nikakve makar igrali najbolje na svetu. Jedina istina.

LOL

pre 2 godine

Jedini put u zivotu sam gledao rukomet kada smo mi bili domacini i tada smo na veliki praznik unistili Hrvatsku i jako dobro igrali. Ko jos gleda rukomet inace, niko!

Patriota

pre 2 godine

Gledam Hrvate, dosta su oslabljeni... Mislim da imamo šanse protiv njih. Mi smo danas bili odlični, naravno Ukrajina je dosta slabija od Hrvatske. Samo da budemo hladne glave.

vlado

pre 2 godine

Ukrajina nije neko merilo ali ono sto posebno raduje je veliko jedinstvo u ekipi koje se moze osetiti.Mislim da im hvali jedan kvalitetan,iskusan,veliki igrac da povuče rucnu i prodrma ekipu kada budu pali

Fer

pre 2 godine

Bravo momčine! Idemo dalje na pobedu i drugi krug!

Inače taj komentator je na nekom od prošlih prvenstava za žene sve vreme pričao u ženskom rodu! Izgubile smo loptu, propustile smo šansu, napravile smo faul... Komedija!

Vidimo se u Segedinu!

Giga Moravac

pre 2 godine

Realno, u ovakvim uslovima ovo je veliki podvig. Bez Nenadića i još par bitnih igrača odlična igra. E sad, da li je to dovoljno za prolaz, videćemo. U svakom slučaju samo ovakvim pristupom i zalaganjem niko im neće zameriti i da izgube. Ima materijala za uspeh, mada misli m da ovoj generaciji treba vremena i biće sigurno u top 5 u Evropi. Možda već na sledećem prvenstvu.

iDroid

pre 2 godine

Svaka čast na odličnom izdanju, konačno smo odigrali uvodnu utakmicu na visokom nivou i jedva čekamo narednu. Nadam se da neće doći do neke nepotrebne euforije, jer mečevi odluke tek slede. Ovo treba samo da shvatimo kao neku vrstu zamene za pripremne utakmice koje nisu ni odigrane zbog dobro poznate situacije. Ipak, protiv Hrvata i Francuza će se videti realni kvalitet i dometi ovog tima. Srećno momci!

judd trump

pre 2 godine

Što bi rekao Crveni Božo Čarugi u prvoj Čaruginoj akciji s "Kolom gorskih tića" u istoimenom filmu: " Bravo Čaruga, dobro si počeo!" Isto važi i za naše večeras na čelu sa Đeronom. Ma šta uradili u subotu (Hrvatska) i ponedeljak (Francuska) niko im neće lošu reč uputiti bude li se igralo požrtvovano, borbeno, onako kako se igra savremeni rukomet!

Fenomen

pre 2 godine

Najslabija karika tokom utakmice bio je reporter RTS. On je maltretirao gledaoce svojom tiradom i dugoročnim komentarima o "legendama" srpskog rukometa. Nažalost nema tu momaka koji su ni blizu nečega što se može nazvati legendom. Inače momci su odigrali korektno utakmicu i očekivano pobedili jednog autsajdera. Što se tiče pobeda na EP mislim da je to sve od Srbije. Francuzi i Hrvati su za klasu bolji i naše šanse su tu minimalne...nažalost.

zvezdale

pre 2 godine

Momci plešu, još kad se svi okupe. Havarija.

Inače, Sreten Rašković najbolji sportski komentator u Srbiji. Ubedljivo. Doktorčina.

Штилцована катаболцна

pre 2 godine

Ова Украјина иста к'о ми на претходним такмичењима. Спора, трома, безидејна...

Gde ja živim

pre 2 godine

Kukić je izrastao u ozbiljnog igrača. Fantastičan 1 na 1 i ima petlju što je veoma važno. Da li mu je Đerona ulio toliko samopouzdanje ili je nešto drugo u pitanju ne znam, međutim mnogo lepo za videti. Ali kako je rukomet jednostavna stvar kada odbrana radi posao. Bomaštar zaista sjajan danas, Pešmalbek i ekipa na vrhunskom nivou. Imamo dobra krila, imamo bekove, nadam se da će svi biti zdravi i možemo svašta. Nije Ukrajina neki ekstra kvalitet, međutim sa kim smo se sve mučili i gubili bodove prethodnih godina ovo je sjajno.

Izuzev par greščica na početku u tranziciji i par primljenih golova iz neizgrađenih pozicija nemam šta da zamerim. Samo neka su svi zdravi pa da vidimo koliko se može. Sad sledi pravi ispit sa komšijama i neka bude borba dostojna velike smotre.

Čestitke momci, nastavite ovako i nema primedbi. Samo jako. Napred Srbija.

Krecmar!

pre 2 godine

S obzirom da sam se jako plasio zbog okolnosti u kojima smo, bez pripremnih utakmica, bez kompletnih treninga, sa nekoliko izostanaka i danas, ovo je odlicno! Da nismo bukvalno svesno stali poslednji 7-8 minuta u napadu, ovo bila 10+ pobeda bez problema. Mali Bomastar sjajno otkrice. Uz Cuparu i Milosavljeva, Srbija, usudjujem se reci, ima verovatno i najbolji golmanski tri u Evropi. Mozda neko od nas ima jaci par golmana, ali jaci trio tesko da neko ima. Lazar Kukic, kako je taj momak kvalitetan igrac, i ovo nije na osnovu danasnje utakmice vec na osnovu celokupnog igranja za reprezentaciju do sada. Cak i kad smo bili ocajni na proslom EP, on je bio retka i vise nego svetla tacka. Pesmalbek pojacanje samo takvo. Cvrst u odbrani, unosi jaku stabilnost u tim. Mijajlo Marsenic, covek koji je godinama u reprezentaciji vazio za tromog meda Brunda, koji je u napadu imao uspesnost 20% a u odbrani bio staticni balvan. Sada? Covek na kojeg uvek mozete racunati u napadu i koji u odbrani pravi razliku. Mozda i najbolji pokazatelj kako selektor koji zna moze da preobrati istog igraca iz beskorisnog u ultra korisnog. Odlican i Mladen Sotic, takodje podcenjen igrac. Na kraju, sigurna pobeda. Sledi mec odluka sa Hrvatima, za prolaz dalje. U normalnim i redovnim okolnostima rekao bih da je vec ovo prvenstvo ono u kojem mozemo da napravimo veliki iskorak. Ipak, zbog svega ovog, ostacu rezervisan, ali jednu dilemu nemam. Djirona ce pre ili kasnije sa ovim timom napraviti vrhunske rezultate.

Jovan

pre 2 godine

Svaka čast igračima i stručnom štabu.Sad pripremiti utakmicu sa velikim rivalom.Kulturno i bez tenzija.Bez nepotrebnog pritiska i busanja. Selektor je pravi gospodin, ima autoritet znanja i ne krije se iza nepotrebnih floskula kao Peruničić i kompanija. Samo polako i bez loženja.

slobo.b

pre 2 godine

Svaka cast, bilo je lijepo za gledati ,lijep I brz rukomet,golmani odlicni napad isto tako ,samo da ne bude opet razocarenje protiv Hrvatske I Francuske.

Dekigrobar011

pre 2 godine

Čvrsto su odigrali momci 55 min i svaka im čast.
Nije mi jasan trener koji dozvoljava amaterima u zadnjih 5 min.da se ispucavaju kao na treningu.
Djordjić više nego nespreman i njegove fore i fazone da prodaje Portugalcima a ovde da igra kao ozbiljan sportista.

jeste

pre 2 godine

Ima li ko bolja krila na EP!!
Definitivno odbrana najbolja u evropi,bolja i od Obradoviceve kosarkaske.
Najbolji golman.
Najvise lucidnih igraca.
Najbolji pivot u evropi.
Najbolji napad i odbrana.
Kukic jednako Tadic fudbal.
Najbolji procenat suta na svetu.
Najbolji trener na svetu.
Bice ovo setnja do titule laksa od najlakse Saviceve vaterpolo titule!

Avatar

pre 2 godine

Ne razumem se u rukomet i gledam iskljucivo reprezentaciju...kao laik mogu da kazem da igramo kao sat,a do sada smo bili negledivi!Dodje covek(Djirona) koji zna svoj posao i odmah izgledamo kao ozbiljna ekipa.Eh da je srece da u Srbiji svako radi posao za koji je dobar i skolovan bili bi u svemu sjajni.

Pikac

pre 2 godine

Šteta jedino za ovo blago opuštanje na kraju utakmice, nadam se da nas gol razlika neće skupo koštati na kraju u eventualnom trokrugu sa Francuzima i Hrvatima. Inače osim toga, sve je bilo savršeno, čak se i Orbović upisao pri kraju i ako je imao sve promašaje do tada. Zamislite samo ovaj tim sa Nenadićem, Zelenovićem, Abutovićem, Milosavljevim i Nemanjom Ilićem.

SrbEUin

pre 2 godine

"Ukrajinci su takođe u problemima, ali veći predstavlja činjenica da su izgubili 17 uzastopnih utakmica"



Ovo još pojačava sliku o brilijantnoj herojskoj pobedi naših rukometaša nad daleko jačim protivikom.

Kisna Glista

pre 2 godine

Ne znam ni sto komentarisete komentatora sa rts a pa on covek ne zna razliku izmedju krila i bekova u rukometu,on za krila misli da su bekovi i obrnuto,misli za igrace u coskovima da su bekovi hahahah

Штилцована катаболцна

pre 2 godine

За неупућене, Ђирона - град у Шпанији, Ђерона - селектор рукометне репрезентације Србије.

Rothmans

pre 2 godine

Nemanja Matić je neslušljiv, kako za fudbal tako i za sve ostale sportove, toliko bespotrebnog urlanja, suvišnih hiperlativa, superlativa, prostih fraza, nerazumevanje igre i pravila, konstantno neprofesionalno pričanje "naš" tim, Kovinjalo je bio ekspert za njega kada je prenosio, pa čak i Strajnić kada prenosi rukomet deluje neuporedivo prijatnije i stručnije.

Patriota

pre 2 godine

Bravo momci. Opet imamo neku nadu, prethodnih godina je bila patnja gledati. Stranac na klupi je oduvek nedostajao. Pošto smo mi uvek imali igrače, ali nešto nije primali u savezu. i selektori su se menjali kao na traci. Video sam da su neki pisali omiljene sastave ovako izgleda moja ekipa. Beli- Škrbić- Knežević- Jokić- P.Perunič,Butulija Jovanović. Naravno Matić i Đukića su vrhunska krila, ali ove sam ja voleo.Bila su to lepa vremena

FourSeasons

pre 2 godine

RTS i sportski komentatori…. Jednostavno ne ide jedno sa drugim. Ukinite sportsku redakciju ili dajte profesionalcima novac da rade posao kako treba

nevski

pre 2 godine

Lazar Kukić motor ove ekipe kao i u kvalifikacijama, Bomaštar menja Milosavljeva top, fali Đorđić piše da je u sastavu a ne igra jel zna neko sta mu je? momci na Areni odlično komentarišu sve pohvale!

rukometaš

pre 2 godine

Bomaštar odličan, sjajan golman. Još su tu Milosavljev, Cupara i Tibor Ivanišević. Verovatno imamo i najbolje golmane u Evropi, neverovatno kako su se svi poklopili.

Stara kuka

pre 2 godine

Steta sto od tri desna beka,dva imaju povredu a treci koronu(Zelenovic).
Pivoti,golmani i desna krila su na vrhunskom nivou,Kukic ima fantasticnu igru jedan na jedan ali u nekim situacijama pravi skolske greske.No dobro,to je stvar igre i momke treba podrzati.Timski,odbrana odlicna.

Mihajlo

pre 2 godine

Kako lupeta ovaj na rts-u,Marsenic legenda Srbije,od kada igra mi nismo imali ni cetvrtfinale a kamoli medalju,nije to njegova krivica,dobar je igrac,osvajac lige sampiona sa Vardarom ali daleko od neke legende rukometa.

my way

pre 2 godine

Лазар Кукић светска класа, невероватно како игра дечко. Свака част момцима за прво полувреме, почетак који обећава!

Buljko

pre 2 godine

Alal vera....atomski rukomet Srbije.....da mi je ovo neko rekao da ću napisati pre godinu dana rekao bih mu da je lud ...Djirona Piksiju!!!!!!!

Charles Smith

pre 2 godine

Na golu Stanic, pivot Stojkovic krila Nikcevic i Prodanovic bekovi Ilic i Vujin srednji bek Sesum. Ili Darko Peric, Skrbic, Matic i Milosavljevic, bekovi Butulija i Perunicic srednji bek Jovanovic. :))))) ima tu jos likova... Bojinovic, Lapcevic, Sudzum, Ratko Nikolic, Alen Toskic, pa Milogorci od brega odvaljeni Djurkovic, Djukanovic, Puljezevic, Kapisoda. Ove danas ne poznajem a igraju fantasticno.

Sića

pre 2 godine

Igramo gotovo bez pravih bekova (levog i desnog), a razbijaju momci zahvaljujući neverovatnoj brzini Kukića. Preko bekova koji su uglavnom glavni igrači, dali smo samo jedan gol. E sada, kada budemo dobili i bekove šutere, razbijaćemo sve od reda.

Gde ja živim

pre 2 godine

Ajde da vidimo nešto novo i pozitivno. Napred momci, napred selektore, NAPRED SRBIJA. Samo da vidim borbu, zalaganje i da ne mrcvarite svaki napad dok se nekom ne smuči. Samo jako.

Gde ja živim

pre 2 godine

Ajde da vidimo nešto novo i pozitivno. Napred momci, napred selektore, NAPRED SRBIJA. Samo da vidim borbu, zalaganje i da ne mrcvarite svaki napad dok se nekom ne smuči. Samo jako.

Avatar

pre 2 godine

Ne razumem se u rukomet i gledam iskljucivo reprezentaciju...kao laik mogu da kazem da igramo kao sat,a do sada smo bili negledivi!Dodje covek(Djirona) koji zna svoj posao i odmah izgledamo kao ozbiljna ekipa.Eh da je srece da u Srbiji svako radi posao za koji je dobar i skolovan bili bi u svemu sjajni.

Mihajlo

pre 2 godine

Kako lupeta ovaj na rts-u,Marsenic legenda Srbije,od kada igra mi nismo imali ni cetvrtfinale a kamoli medalju,nije to njegova krivica,dobar je igrac,osvajac lige sampiona sa Vardarom ali daleko od neke legende rukometa.

Buljko

pre 2 godine

Alal vera....atomski rukomet Srbije.....da mi je ovo neko rekao da ću napisati pre godinu dana rekao bih mu da je lud ...Djirona Piksiju!!!!!!!

Штилцована катаболцна

pre 2 godine

За неупућене, Ђирона - град у Шпанији, Ђерона - селектор рукометне репрезентације Србије.

rukometaš

pre 2 godine

Bomaštar odličan, sjajan golman. Još su tu Milosavljev, Cupara i Tibor Ivanišević. Verovatno imamo i najbolje golmane u Evropi, neverovatno kako su se svi poklopili.

Krecmar!

pre 2 godine

S obzirom da sam se jako plasio zbog okolnosti u kojima smo, bez pripremnih utakmica, bez kompletnih treninga, sa nekoliko izostanaka i danas, ovo je odlicno! Da nismo bukvalno svesno stali poslednji 7-8 minuta u napadu, ovo bila 10+ pobeda bez problema. Mali Bomastar sjajno otkrice. Uz Cuparu i Milosavljeva, Srbija, usudjujem se reci, ima verovatno i najbolji golmanski tri u Evropi. Mozda neko od nas ima jaci par golmana, ali jaci trio tesko da neko ima. Lazar Kukic, kako je taj momak kvalitetan igrac, i ovo nije na osnovu danasnje utakmice vec na osnovu celokupnog igranja za reprezentaciju do sada. Cak i kad smo bili ocajni na proslom EP, on je bio retka i vise nego svetla tacka. Pesmalbek pojacanje samo takvo. Cvrst u odbrani, unosi jaku stabilnost u tim. Mijajlo Marsenic, covek koji je godinama u reprezentaciji vazio za tromog meda Brunda, koji je u napadu imao uspesnost 20% a u odbrani bio staticni balvan. Sada? Covek na kojeg uvek mozete racunati u napadu i koji u odbrani pravi razliku. Mozda i najbolji pokazatelj kako selektor koji zna moze da preobrati istog igraca iz beskorisnog u ultra korisnog. Odlican i Mladen Sotic, takodje podcenjen igrac. Na kraju, sigurna pobeda. Sledi mec odluka sa Hrvatima, za prolaz dalje. U normalnim i redovnim okolnostima rekao bih da je vec ovo prvenstvo ono u kojem mozemo da napravimo veliki iskorak. Ipak, zbog svega ovog, ostacu rezervisan, ali jednu dilemu nemam. Djirona ce pre ili kasnije sa ovim timom napraviti vrhunske rezultate.

Rothmans

pre 2 godine

Nemanja Matić je neslušljiv, kako za fudbal tako i za sve ostale sportove, toliko bespotrebnog urlanja, suvišnih hiperlativa, superlativa, prostih fraza, nerazumevanje igre i pravila, konstantno neprofesionalno pričanje "naš" tim, Kovinjalo je bio ekspert za njega kada je prenosio, pa čak i Strajnić kada prenosi rukomet deluje neuporedivo prijatnije i stručnije.

Charles Smith

pre 2 godine

Na golu Stanic, pivot Stojkovic krila Nikcevic i Prodanovic bekovi Ilic i Vujin srednji bek Sesum. Ili Darko Peric, Skrbic, Matic i Milosavljevic, bekovi Butulija i Perunicic srednji bek Jovanovic. :))))) ima tu jos likova... Bojinovic, Lapcevic, Sudzum, Ratko Nikolic, Alen Toskic, pa Milogorci od brega odvaljeni Djurkovic, Djukanovic, Puljezevic, Kapisoda. Ove danas ne poznajem a igraju fantasticno.

FourSeasons

pre 2 godine

RTS i sportski komentatori…. Jednostavno ne ide jedno sa drugim. Ukinite sportsku redakciju ili dajte profesionalcima novac da rade posao kako treba

Sića

pre 2 godine

Igramo gotovo bez pravih bekova (levog i desnog), a razbijaju momci zahvaljujući neverovatnoj brzini Kukića. Preko bekova koji su uglavnom glavni igrači, dali smo samo jedan gol. E sada, kada budemo dobili i bekove šutere, razbijaćemo sve od reda.

my way

pre 2 godine

Лазар Кукић светска класа, невероватно како игра дечко. Свака част момцима за прво полувреме, почетак који обећава!

Stara kuka

pre 2 godine

Steta sto od tri desna beka,dva imaju povredu a treci koronu(Zelenovic).
Pivoti,golmani i desna krila su na vrhunskom nivou,Kukic ima fantasticnu igru jedan na jedan ali u nekim situacijama pravi skolske greske.No dobro,to je stvar igre i momke treba podrzati.Timski,odbrana odlicna.

Jovan

pre 2 godine

Svaka čast igračima i stručnom štabu.Sad pripremiti utakmicu sa velikim rivalom.Kulturno i bez tenzija.Bez nepotrebnog pritiska i busanja. Selektor je pravi gospodin, ima autoritet znanja i ne krije se iza nepotrebnih floskula kao Peruničić i kompanija. Samo polako i bez loženja.

judd trump

pre 2 godine

Što bi rekao Crveni Božo Čarugi u prvoj Čaruginoj akciji s "Kolom gorskih tića" u istoimenom filmu: " Bravo Čaruga, dobro si počeo!" Isto važi i za naše večeras na čelu sa Đeronom. Ma šta uradili u subotu (Hrvatska) i ponedeljak (Francuska) niko im neće lošu reč uputiti bude li se igralo požrtvovano, borbeno, onako kako se igra savremeni rukomet!

Patriota

pre 2 godine

Gledam Hrvate, dosta su oslabljeni... Mislim da imamo šanse protiv njih. Mi smo danas bili odlični, naravno Ukrajina je dosta slabija od Hrvatske. Samo da budemo hladne glave.

Штилцована катаболцна

pre 2 godine

Ова Украјина иста к'о ми на претходним такмичењима. Спора, трома, безидејна...

Gde ja živim

pre 2 godine

Kukić je izrastao u ozbiljnog igrača. Fantastičan 1 na 1 i ima petlju što je veoma važno. Da li mu je Đerona ulio toliko samopouzdanje ili je nešto drugo u pitanju ne znam, međutim mnogo lepo za videti. Ali kako je rukomet jednostavna stvar kada odbrana radi posao. Bomaštar zaista sjajan danas, Pešmalbek i ekipa na vrhunskom nivou. Imamo dobra krila, imamo bekove, nadam se da će svi biti zdravi i možemo svašta. Nije Ukrajina neki ekstra kvalitet, međutim sa kim smo se sve mučili i gubili bodove prethodnih godina ovo je sjajno.

Izuzev par greščica na početku u tranziciji i par primljenih golova iz neizgrađenih pozicija nemam šta da zamerim. Samo neka su svi zdravi pa da vidimo koliko se može. Sad sledi pravi ispit sa komšijama i neka bude borba dostojna velike smotre.

Čestitke momci, nastavite ovako i nema primedbi. Samo jako. Napred Srbija.

iDroid

pre 2 godine

Svaka čast na odličnom izdanju, konačno smo odigrali uvodnu utakmicu na visokom nivou i jedva čekamo narednu. Nadam se da neće doći do neke nepotrebne euforije, jer mečevi odluke tek slede. Ovo treba samo da shvatimo kao neku vrstu zamene za pripremne utakmice koje nisu ni odigrane zbog dobro poznate situacije. Ipak, protiv Hrvata i Francuza će se videti realni kvalitet i dometi ovog tima. Srećno momci!

zvezdale

pre 2 godine

Momci plešu, još kad se svi okupe. Havarija.

Inače, Sreten Rašković najbolji sportski komentator u Srbiji. Ubedljivo. Doktorčina.

nevski

pre 2 godine

Lazar Kukić motor ove ekipe kao i u kvalifikacijama, Bomaštar menja Milosavljeva top, fali Đorđić piše da je u sastavu a ne igra jel zna neko sta mu je? momci na Areni odlično komentarišu sve pohvale!

Pikac

pre 2 godine

Šteta jedino za ovo blago opuštanje na kraju utakmice, nadam se da nas gol razlika neće skupo koštati na kraju u eventualnom trokrugu sa Francuzima i Hrvatima. Inače osim toga, sve je bilo savršeno, čak se i Orbović upisao pri kraju i ako je imao sve promašaje do tada. Zamislite samo ovaj tim sa Nenadićem, Zelenovićem, Abutovićem, Milosavljevim i Nemanjom Ilićem.

Giga Moravac

pre 2 godine

Realno, u ovakvim uslovima ovo je veliki podvig. Bez Nenadića i još par bitnih igrača odlična igra. E sad, da li je to dovoljno za prolaz, videćemo. U svakom slučaju samo ovakvim pristupom i zalaganjem niko im neće zameriti i da izgube. Ima materijala za uspeh, mada misli m da ovoj generaciji treba vremena i biće sigurno u top 5 u Evropi. Možda već na sledećem prvenstvu.

vlado

pre 2 godine

Ukrajina nije neko merilo ali ono sto posebno raduje je veliko jedinstvo u ekipi koje se moze osetiti.Mislim da im hvali jedan kvalitetan,iskusan,veliki igrac da povuče rucnu i prodrma ekipu kada budu pali

jeste

pre 2 godine

Ima li ko bolja krila na EP!!
Definitivno odbrana najbolja u evropi,bolja i od Obradoviceve kosarkaske.
Najbolji golman.
Najvise lucidnih igraca.
Najbolji pivot u evropi.
Najbolji napad i odbrana.
Kukic jednako Tadic fudbal.
Najbolji procenat suta na svetu.
Najbolji trener na svetu.
Bice ovo setnja do titule laksa od najlakse Saviceve vaterpolo titule!

Fer

pre 2 godine

Bravo momčine! Idemo dalje na pobedu i drugi krug!

Inače taj komentator je na nekom od prošlih prvenstava za žene sve vreme pričao u ženskom rodu! Izgubile smo loptu, propustile smo šansu, napravile smo faul... Komedija!

Vidimo se u Segedinu!

slobo.b

pre 2 godine

Svaka cast, bilo je lijepo za gledati ,lijep I brz rukomet,golmani odlicni napad isto tako ,samo da ne bude opet razocarenje protiv Hrvatske I Francuske.

Kisna Glista

pre 2 godine

Ne znam ni sto komentarisete komentatora sa rts a pa on covek ne zna razliku izmedju krila i bekova u rukometu,on za krila misli da su bekovi i obrnuto,misli za igrace u coskovima da su bekovi hahahah

Fenomen

pre 2 godine

Najslabija karika tokom utakmice bio je reporter RTS. On je maltretirao gledaoce svojom tiradom i dugoročnim komentarima o "legendama" srpskog rukometa. Nažalost nema tu momaka koji su ni blizu nečega što se može nazvati legendom. Inače momci su odigrali korektno utakmicu i očekivano pobedili jednog autsajdera. Što se tiče pobeda na EP mislim da je to sve od Srbije. Francuzi i Hrvati su za klasu bolji i naše šanse su tu minimalne...nažalost.

Dekigrobar011

pre 2 godine

Čvrsto su odigrali momci 55 min i svaka im čast.
Nije mi jasan trener koji dozvoljava amaterima u zadnjih 5 min.da se ispucavaju kao na treningu.
Djordjić više nego nespreman i njegove fore i fazone da prodaje Portugalcima a ovde da igra kao ozbiljan sportista.

Patriota

pre 2 godine

Bravo momci. Opet imamo neku nadu, prethodnih godina je bila patnja gledati. Stranac na klupi je oduvek nedostajao. Pošto smo mi uvek imali igrače, ali nešto nije primali u savezu. i selektori su se menjali kao na traci. Video sam da su neki pisali omiljene sastave ovako izgleda moja ekipa. Beli- Škrbić- Knežević- Jokić- P.Perunič,Butulija Jovanović. Naravno Matić i Đukića su vrhunska krila, ali ove sam ja voleo.Bila su to lepa vremena

LOL

pre 2 godine

Jedini put u zivotu sam gledao rukomet kada smo mi bili domacini i tada smo na veliki praznik unistili Hrvatsku i jako dobro igrali. Ko jos gleda rukomet inace, niko!

SrbEUin

pre 2 godine

"Ukrajinci su takođe u problemima, ali veći predstavlja činjenica da su izgubili 17 uzastopnih utakmica"



Ovo još pojačava sliku o brilijantnoj herojskoj pobedi naših rukometaša nad daleko jačim protivikom.

Dulence

pre 2 godine

Džabe sve to. Čim dodju na red reprezentacije koje pokrivaju sudije nećemo imat šanse nikakve makar igrali najbolje na svetu. Jedina istina.

LOL

pre 2 godine

Jedini put u zivotu sam gledao rukomet kada smo mi bili domacini i tada smo na veliki praznik unistili Hrvatsku i jako dobro igrali. Ko jos gleda rukomet inace, niko!

Fenomen

pre 2 godine

Najslabija karika tokom utakmice bio je reporter RTS. On je maltretirao gledaoce svojom tiradom i dugoročnim komentarima o "legendama" srpskog rukometa. Nažalost nema tu momaka koji su ni blizu nečega što se može nazvati legendom. Inače momci su odigrali korektno utakmicu i očekivano pobedili jednog autsajdera. Što se tiče pobeda na EP mislim da je to sve od Srbije. Francuzi i Hrvati su za klasu bolji i naše šanse su tu minimalne...nažalost.

SrbEUin

pre 2 godine

"Ukrajinci su takođe u problemima, ali veći predstavlja činjenica da su izgubili 17 uzastopnih utakmica"



Ovo još pojačava sliku o brilijantnoj herojskoj pobedi naših rukometaša nad daleko jačim protivikom.

jeste

pre 2 godine

Ima li ko bolja krila na EP!!
Definitivno odbrana najbolja u evropi,bolja i od Obradoviceve kosarkaske.
Najbolji golman.
Najvise lucidnih igraca.
Najbolji pivot u evropi.
Najbolji napad i odbrana.
Kukic jednako Tadic fudbal.
Najbolji procenat suta na svetu.
Najbolji trener na svetu.
Bice ovo setnja do titule laksa od najlakse Saviceve vaterpolo titule!

Rothmans

pre 2 godine

Nemanja Matić je neslušljiv, kako za fudbal tako i za sve ostale sportove, toliko bespotrebnog urlanja, suvišnih hiperlativa, superlativa, prostih fraza, nerazumevanje igre i pravila, konstantno neprofesionalno pričanje "naš" tim, Kovinjalo je bio ekspert za njega kada je prenosio, pa čak i Strajnić kada prenosi rukomet deluje neuporedivo prijatnije i stručnije.

vlado

pre 2 godine

Ukrajina nije neko merilo ali ono sto posebno raduje je veliko jedinstvo u ekipi koje se moze osetiti.Mislim da im hvali jedan kvalitetan,iskusan,veliki igrac da povuče rucnu i prodrma ekipu kada budu pali

Mihajlo

pre 2 godine

Kako lupeta ovaj na rts-u,Marsenic legenda Srbije,od kada igra mi nismo imali ni cetvrtfinale a kamoli medalju,nije to njegova krivica,dobar je igrac,osvajac lige sampiona sa Vardarom ali daleko od neke legende rukometa.

FourSeasons

pre 2 godine

RTS i sportski komentatori…. Jednostavno ne ide jedno sa drugim. Ukinite sportsku redakciju ili dajte profesionalcima novac da rade posao kako treba

Gde ja živim

pre 2 godine

Ajde da vidimo nešto novo i pozitivno. Napred momci, napred selektore, NAPRED SRBIJA. Samo da vidim borbu, zalaganje i da ne mrcvarite svaki napad dok se nekom ne smuči. Samo jako.

Dekigrobar011

pre 2 godine

Čvrsto su odigrali momci 55 min i svaka im čast.
Nije mi jasan trener koji dozvoljava amaterima u zadnjih 5 min.da se ispucavaju kao na treningu.
Djordjić više nego nespreman i njegove fore i fazone da prodaje Portugalcima a ovde da igra kao ozbiljan sportista.

Sića

pre 2 godine

Igramo gotovo bez pravih bekova (levog i desnog), a razbijaju momci zahvaljujući neverovatnoj brzini Kukića. Preko bekova koji su uglavnom glavni igrači, dali smo samo jedan gol. E sada, kada budemo dobili i bekove šutere, razbijaćemo sve od reda.

rukometaš

pre 2 godine

Bomaštar odličan, sjajan golman. Još su tu Milosavljev, Cupara i Tibor Ivanišević. Verovatno imamo i najbolje golmane u Evropi, neverovatno kako su se svi poklopili.

Charles Smith

pre 2 godine

Na golu Stanic, pivot Stojkovic krila Nikcevic i Prodanovic bekovi Ilic i Vujin srednji bek Sesum. Ili Darko Peric, Skrbic, Matic i Milosavljevic, bekovi Butulija i Perunicic srednji bek Jovanovic. :))))) ima tu jos likova... Bojinovic, Lapcevic, Sudzum, Ratko Nikolic, Alen Toskic, pa Milogorci od brega odvaljeni Djurkovic, Djukanovic, Puljezevic, Kapisoda. Ove danas ne poznajem a igraju fantasticno.

Kisna Glista

pre 2 godine

Ne znam ni sto komentarisete komentatora sa rts a pa on covek ne zna razliku izmedju krila i bekova u rukometu,on za krila misli da su bekovi i obrnuto,misli za igrace u coskovima da su bekovi hahahah

Штилцована катаболцна

pre 2 godine

За неупућене, Ђирона - град у Шпанији, Ђерона - селектор рукометне репрезентације Србије.

Avatar

pre 2 godine

Ne razumem se u rukomet i gledam iskljucivo reprezentaciju...kao laik mogu da kazem da igramo kao sat,a do sada smo bili negledivi!Dodje covek(Djirona) koji zna svoj posao i odmah izgledamo kao ozbiljna ekipa.Eh da je srece da u Srbiji svako radi posao za koji je dobar i skolovan bili bi u svemu sjajni.

Pikac

pre 2 godine

Šteta jedino za ovo blago opuštanje na kraju utakmice, nadam se da nas gol razlika neće skupo koštati na kraju u eventualnom trokrugu sa Francuzima i Hrvatima. Inače osim toga, sve je bilo savršeno, čak se i Orbović upisao pri kraju i ako je imao sve promašaje do tada. Zamislite samo ovaj tim sa Nenadićem, Zelenovićem, Abutovićem, Milosavljevim i Nemanjom Ilićem.

Krecmar!

pre 2 godine

S obzirom da sam se jako plasio zbog okolnosti u kojima smo, bez pripremnih utakmica, bez kompletnih treninga, sa nekoliko izostanaka i danas, ovo je odlicno! Da nismo bukvalno svesno stali poslednji 7-8 minuta u napadu, ovo bila 10+ pobeda bez problema. Mali Bomastar sjajno otkrice. Uz Cuparu i Milosavljeva, Srbija, usudjujem se reci, ima verovatno i najbolji golmanski tri u Evropi. Mozda neko od nas ima jaci par golmana, ali jaci trio tesko da neko ima. Lazar Kukic, kako je taj momak kvalitetan igrac, i ovo nije na osnovu danasnje utakmice vec na osnovu celokupnog igranja za reprezentaciju do sada. Cak i kad smo bili ocajni na proslom EP, on je bio retka i vise nego svetla tacka. Pesmalbek pojacanje samo takvo. Cvrst u odbrani, unosi jaku stabilnost u tim. Mijajlo Marsenic, covek koji je godinama u reprezentaciji vazio za tromog meda Brunda, koji je u napadu imao uspesnost 20% a u odbrani bio staticni balvan. Sada? Covek na kojeg uvek mozete racunati u napadu i koji u odbrani pravi razliku. Mozda i najbolji pokazatelj kako selektor koji zna moze da preobrati istog igraca iz beskorisnog u ultra korisnog. Odlican i Mladen Sotic, takodje podcenjen igrac. Na kraju, sigurna pobeda. Sledi mec odluka sa Hrvatima, za prolaz dalje. U normalnim i redovnim okolnostima rekao bih da je vec ovo prvenstvo ono u kojem mozemo da napravimo veliki iskorak. Ipak, zbog svega ovog, ostacu rezervisan, ali jednu dilemu nemam. Djirona ce pre ili kasnije sa ovim timom napraviti vrhunske rezultate.

slobo.b

pre 2 godine

Svaka cast, bilo je lijepo za gledati ,lijep I brz rukomet,golmani odlicni napad isto tako ,samo da ne bude opet razocarenje protiv Hrvatske I Francuske.

Buljko

pre 2 godine

Alal vera....atomski rukomet Srbije.....da mi je ovo neko rekao da ću napisati pre godinu dana rekao bih mu da je lud ...Djirona Piksiju!!!!!!!

zvezdale

pre 2 godine

Momci plešu, još kad se svi okupe. Havarija.

Inače, Sreten Rašković najbolji sportski komentator u Srbiji. Ubedljivo. Doktorčina.

Patriota

pre 2 godine

Bravo momci. Opet imamo neku nadu, prethodnih godina je bila patnja gledati. Stranac na klupi je oduvek nedostajao. Pošto smo mi uvek imali igrače, ali nešto nije primali u savezu. i selektori su se menjali kao na traci. Video sam da su neki pisali omiljene sastave ovako izgleda moja ekipa. Beli- Škrbić- Knežević- Jokić- P.Perunič,Butulija Jovanović. Naravno Matić i Đukića su vrhunska krila, ali ove sam ja voleo.Bila su to lepa vremena

judd trump

pre 2 godine

Što bi rekao Crveni Božo Čarugi u prvoj Čaruginoj akciji s "Kolom gorskih tića" u istoimenom filmu: " Bravo Čaruga, dobro si počeo!" Isto važi i za naše večeras na čelu sa Đeronom. Ma šta uradili u subotu (Hrvatska) i ponedeljak (Francuska) niko im neće lošu reč uputiti bude li se igralo požrtvovano, borbeno, onako kako se igra savremeni rukomet!

Штилцована катаболцна

pre 2 godine

Ова Украјина иста к'о ми на претходним такмичењима. Спора, трома, безидејна...

Jovan

pre 2 godine

Svaka čast igračima i stručnom štabu.Sad pripremiti utakmicu sa velikim rivalom.Kulturno i bez tenzija.Bez nepotrebnog pritiska i busanja. Selektor je pravi gospodin, ima autoritet znanja i ne krije se iza nepotrebnih floskula kao Peruničić i kompanija. Samo polako i bez loženja.

iDroid

pre 2 godine

Svaka čast na odličnom izdanju, konačno smo odigrali uvodnu utakmicu na visokom nivou i jedva čekamo narednu. Nadam se da neće doći do neke nepotrebne euforije, jer mečevi odluke tek slede. Ovo treba samo da shvatimo kao neku vrstu zamene za pripremne utakmice koje nisu ni odigrane zbog dobro poznate situacije. Ipak, protiv Hrvata i Francuza će se videti realni kvalitet i dometi ovog tima. Srećno momci!

Giga Moravac

pre 2 godine

Realno, u ovakvim uslovima ovo je veliki podvig. Bez Nenadića i još par bitnih igrača odlična igra. E sad, da li je to dovoljno za prolaz, videćemo. U svakom slučaju samo ovakvim pristupom i zalaganjem niko im neće zameriti i da izgube. Ima materijala za uspeh, mada misli m da ovoj generaciji treba vremena i biće sigurno u top 5 u Evropi. Možda već na sledećem prvenstvu.

Patriota

pre 2 godine

Gledam Hrvate, dosta su oslabljeni... Mislim da imamo šanse protiv njih. Mi smo danas bili odlični, naravno Ukrajina je dosta slabija od Hrvatske. Samo da budemo hladne glave.

my way

pre 2 godine

Лазар Кукић светска класа, невероватно како игра дечко. Свака част момцима за прво полувреме, почетак који обећава!

nevski

pre 2 godine

Lazar Kukić motor ove ekipe kao i u kvalifikacijama, Bomaštar menja Milosavljeva top, fali Đorđić piše da je u sastavu a ne igra jel zna neko sta mu je? momci na Areni odlično komentarišu sve pohvale!

Dulence

pre 2 godine

Džabe sve to. Čim dodju na red reprezentacije koje pokrivaju sudije nećemo imat šanse nikakve makar igrali najbolje na svetu. Jedina istina.

Stara kuka

pre 2 godine

Steta sto od tri desna beka,dva imaju povredu a treci koronu(Zelenovic).
Pivoti,golmani i desna krila su na vrhunskom nivou,Kukic ima fantasticnu igru jedan na jedan ali u nekim situacijama pravi skolske greske.No dobro,to je stvar igre i momke treba podrzati.Timski,odbrana odlicna.

Gde ja živim

pre 2 godine

Kukić je izrastao u ozbiljnog igrača. Fantastičan 1 na 1 i ima petlju što je veoma važno. Da li mu je Đerona ulio toliko samopouzdanje ili je nešto drugo u pitanju ne znam, međutim mnogo lepo za videti. Ali kako je rukomet jednostavna stvar kada odbrana radi posao. Bomaštar zaista sjajan danas, Pešmalbek i ekipa na vrhunskom nivou. Imamo dobra krila, imamo bekove, nadam se da će svi biti zdravi i možemo svašta. Nije Ukrajina neki ekstra kvalitet, međutim sa kim smo se sve mučili i gubili bodove prethodnih godina ovo je sjajno.

Izuzev par greščica na početku u tranziciji i par primljenih golova iz neizgrađenih pozicija nemam šta da zamerim. Samo neka su svi zdravi pa da vidimo koliko se može. Sad sledi pravi ispit sa komšijama i neka bude borba dostojna velike smotre.

Čestitke momci, nastavite ovako i nema primedbi. Samo jako. Napred Srbija.

Fer

pre 2 godine

Bravo momčine! Idemo dalje na pobedu i drugi krug!

Inače taj komentator je na nekom od prošlih prvenstava za žene sve vreme pričao u ženskom rodu! Izgubile smo loptu, propustile smo šansu, napravile smo faul... Komedija!

Vidimo se u Segedinu!