Nedelja, 13.08.2006.

08:05

WTA, L.A: Jelena Janković u finalu

Izvor: Miloš Šaranoviæ

WTA, L.A: Jelena Jankoviæ u finalu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

Nemanja011

pre 17 godina

@Dragan BGD
Da li je ovde neko jednodevni ljubitelj Jelene Jankovic, moze se raspravljati. Medjutim o cinjenici da je neko patoloski ne podnosi i mrzi, poput tebe, se ne mora raspravljati jer se to moze videti iz SVAKOG tvog komentara. Valjda sve to ide iz stanja obozavanja prema Ani Ivanovic u kome se trenutno nalazis. Verujem da ti nije bilo lako pre dva dana kada je JJ dobila. Ne bih da zvucim kao neko ko pametuje o tudjim komentarima ali se zaisata ne mogu setiti nekog tvog komentara o JJ u kome nemas barem jendu kritiku ili na nju, njenu igru, ponasanje ili na protivnicu u slucaju da je JJ dobila.
Imas pravo da navijas za koga god hoces, da ne volis ovog ili onog igraca ali da toliko antipatije pokazujes prema igracici koja to svakako ne zasluzuje, to je vec neobjasnjivo. Nesto slicno sa Kobijem u NBA sekciji. :)

Dragan,BGD

pre 17 godina

Jelena je protiv Serene igrala bas onako kako treba,procitala je u prvom setu sve
Serenine nedostatke,posle je sve bilo rutina.
Svakako zasluzuje sve cestitke.
*
Ipak da kazem onima koji su ushiceni sto je
Jelena savladala veliku Serenu,da NEMAJU POJMA s tenisom i bolje da se ne javljaju.
Takodje ne stoji ocena da"Serene nije u formi",sto bi trebalo da znaci da ce se
vratiti u formu.Tvrdim da su sanse da se ona
vrati u formu - 1 PROMIL.Ona sigurno ima vise
od 61 kilograma kako je pisalo,ima 71 a mozda
i 81 kilogram i ona je izgubljena za tenis,
iako ima samo 24 godine.To sto jako udara je
samo ostatak njene snage.Da se pojavila u
Geteborgu,mislili bi da je bacacica kugle.
Imala je snagu i relativnu brzinu da stigne
u jedan kraj terena,ali posle nije mogla da
se vrati.
To je jednostavno tako,nimalo ne umanjuje
Jelenin uspeh,ali treba da se zna.Nije ona
slucajno tamo negde 50 i neka igracica na
svetu.Sa Serenom iz 1999. i 2000.godine niko
na svetu ne bi imao sanse,cak i prilican broj
muskaraca.Ovo je tuzan kraj jedne velike
karijere.
Posto nisam navikao da lazem ili da preskacem istinu slozicu se sa nekim ovde
izjavama da se Jelena ponekad ponasa nekorektno.Tako je bilo i sinoc,kad je pocela
da vice na sudiju,onda je usledila provera i
ispostavilo se da je njena lopta 15 cm van
terena.Kako sam ja vaspitan,sledi bar pokret
rukom kao izvinjenje,ali je to izostalo.
Takodje se nekoliko puta okretala i smejala
glomaznoj Sereni koja je jedva dolazila do
daha.Jeste to bilo smesno,ali vise tuzno.Kad
se takvim predstavis,onda mozes da ocekujes
nesimpatije od publike.
Ja bih voleo da nasi sportisti pored uspeha
uvek pokazu da su dame i dzentlmeni.
Takodje mi nije jasno,sto je Crna Gora kriva
sto mi ranije nismo imali uspeha u tenisu.To
su jadne konstatacije.
Za kraj,zelim samo da kazem,da ovi komentari
neznalica koji su JEDNODNEVNI LJUBITELJI
tenisa i o tenisu ne znaju nista,osim da
nasim teniserima dele komplimente tipa-Kraljice,Carice,Lepotice,Legendo itd, ne
vidim razloga da izlaze na Sportskom forumu,
ali me nimalo nece iznenaditi,ako moj komentar ne izadje,a spisak JEFTINIH PAROLA
bude veci od 100.

Moorhuhn

pre 17 godina

@Ron Jeremy
Pa zar nije poenta da zabavis kako sebe, tako i publiku. kako svojom igrom, tako i svojom stavom. I nemojmo sada da tupimo o "savremenim gladijatorima"...jer svima nam je preko glave robota, bildera i ubica na terenu. Dajte malo šarma, lepote i stila. Dajte da malo uživamo u igri.
Pozdrav.

Posrnulo dete cveca

pre 17 godina

Ja se uglavnom ne javljam na vesti o tenisu, ali sam sinoc bio toliko prijatno iznenadjen igrom Jelene, da sam morao da napisem par redova.
U skorije vreme je nisam gledao, mecevi koje sam gledao su uglavnom od pre 6 meseci do godinu dana, i njena igra sinoc je znacajno drugacija.
Mislim, tacno je da Serena nije u formi i da je sinoc napravila veliki broj neiznudjenih gresaka, ali tome je dosta kumovala Jelena stalnim menjanjem ritma. Ranije Jelena bi odigrala dva, tri dobra udarca i onda bi uprskala, sinoc je bila jako strpljiva, narocito je foreheand sluzio. Nekoliko puta je uspevala da uhvati Serenu na krivoj nozi, setajuci je levo desno. Igrala je jako strpljivo, a ono sto me iznenadilo je da je tri puta u toku meca trazila pregled sudijskih odluka (challenge) i sva tri puta je bila u pravu. Najveci kvalitet koji sam sinoc video kod nje je njeno kretanje, stizala je sve.
Evo ja sam malo oduzio, ali morao sam da pokazem svoje odusevljenje.

teniser

pre 17 godina

@Ron,

nisu u pitanju zlobni komentari, vec istiniti... Lista teniserki koje je Miskina oplela je duga - Davenport, Capriati, Sharapova, pa eto i Jankovic... Ako u sportu vlada fer play (a trebalo bi da je tako), onda je svoje "zlobne komentare" u vezi Jelenine igre mogla da precuti, jer cemu to kada je dobila mec... Mislim da je posredi nesto drugo - zna se da Ruskinje igraju "najprljaviji" tenis, tj. da cesto svojim ponasanjem na terenu, pauzama, itd. pokusavaju da izbace iz ritma svoje protivnice - listu ruskih teniserki koje se ponasaju tako predvode Miskina i Lihovceva.

A to sto Jelena pravi show na terenu, ne vidim nista lose - da bi dobila dobila dobre ugovore sa mocnim sponzorima, treba da zadobije poverenje i publike, ne samo svojim igrama (koje su odlicne), vec i svojim celokupnim nastupom - sve je u pravilnoj taktici i planiranju... Nazalost, Jelena od svih teniserki iz prvih 30 (MOGU TO DA POTPISEM), ima najslabije sponzore, odnosno sve sama finansira od nagrada koje dobija... Zato bi joj dobro dosao jedan ugovor sa Nike-om, na primer. Dakle, ne mrzim ja Miskinu, vec samo kazem da nije ispala korektna prema Jeleni, jer nikad nisam cuo niti procitao da je Jelena za nju ili nekog drugog imala pogrdne reci... Eto, jutros je savladala Serenu, koja ne igra bas najbolje, ali Jelena je samo imala reci hvale za nju - PO TOME SE CENE SAMPIONI.

Sto se tice Miskininog (sada vec bivseg trenera), cuvena je njihova veza od trenutka kada se Miskina slikala za Ruski Playboy... Kazu i da je njena karijera zavisila od toga da li su u svadji ili ne - dakle, njihova saradnja (i profesionalna i ljubavna, ako se to tako moze reci) bila je puna uspona i padova... sada je to proslost, jer je Miskina angazovala Larisu Savcenko da je vrati u top 5... Neka im je sa srecom..

Toliko o zlobi...

Ron Jeremy

pre 17 godina

Iskreno, ocekivao sam pobedu jer joj Serena kao igracica lezi a i van forme je posle duge pauze za razliku od Jelene, medjutim protiv Dementijeve bice sasvim druga prica jer ona igra slican tenis kao i Jeca i tu ce zaista odlucivati nijanse.
Osvrnuo bi samo na par zlobnih komentara u vezi Miskine. Ona je jedna od najomiljenijih i najkorektnijih teniserki na turu i njeni komentari u vezi Jecinog ponasanja stoje. Jeca ponekad ume da bude soumen na terenu i time iziritira protivnicu. Secam se turnira u Rimu kad je posle jednog dugog poena protiv Venus sela u stolicu linijskog sudije sto je izazvalo opsti smeh u poublici cak i kod same Venus ili kad je na Roland Garosu na sred terena menjala donji ves.

Nebojsa

pre 17 godina

Jeleni svaka cast. Nadam se da ce da dobije i finale, ali i ako ne uspe... nema veze.
Teniser, Hvala na dobrim i preciznim informacijama.

Luka Matic

pre 17 godina

Dovoljno je reci - BRAVO LAVICE! ! ! Taktički strašno odigran meč, ovako se stiže do prvih deset... Ako Jelena ove sezone ne zaigra na masters, onda zaista ne znam...
www.tenissrbija.co.nr www.tenissrbija.co.nr

Zuma

pre 17 godina

@tara
Evo šta je rekla Myskina na Wimbledonu posle meča sa Jelenom.
A. Myskina Interview - Day 7
Monday, 3 July, 2006
Q. You had a tough match with Jankovic last year. What was the difference today?
ANASTASIA MYSKINA: Well, she's a really strange player. Let's put it that way. She walk on the court. I don't think she really care about the way she play. She more care about how she look. That was kind of strange, you know. She was more touching her hair, whatever, skirt. I was just thinking, If you don't want to play tennis, why are we even trying here hard?
Q. Was it distracting?
ANASTASIA MYSKINA: A little bit, you know. She took her towel here, she took a towel there. She's like, you know, it's really annoying, let's say. But, well, she can play. She can play really well. But she's like up and down all the time.
Q. So you're focused?
ANASTASIA MYSKINA: I have to. I had to whole match.
Q. Even though you served for it at 5-4?
ANASTASIA MYSKINA: Well, she can play, like I said. She was playing maybe I was a little bit tense because I want to finish the match. I put a little bit of pressure on myself that I have to finish the match. She was more relaxed. But basically, I mean, nothing really.

Petar

pre 17 godina

SUPER je bilo juce u SAD-u konacno gledati neku nasu eniserku na njihovom ESPN-u kako razbija domacu miljenicu poput Serene. Jeco, srecno protiv Dementijeve, mozes i nju da pobedis!!!

ciciban

pre 17 godina

Ma kad ih popusti ta euforija oko nezavisnosti opet ce svi trcati u BG da igraju za Zvezdu ili Partizan,jer iskreno skim oni mogu da igraju... Maltom ,Kiprom,Zanzibarom,...Braco Crnogorci uz Srbiju se i culo za vas a sada ...???

teniser

pre 17 godina

Taro,
Miskina je posle pobede nad Jelenom u 4. kolu Wimbledona napala Jelenu, jer je navodno, ova pravila pauze kada Ruskinji nisu odgovarale, itd. Parafraziracu, koli se secam kada sam procitao intervju na sajtu Wibledona, ali Miskina je za jelenu rekla "kako je cudna, kako se na terenu ponasa kao da je na modnoj pisti, U jednom trenutku nisam znala da li hoce da igra, ili se samo setka po terenu. Neka se dogovori sa sobom"... i jos ponesto, ali to bi bilo uglavnom to. Ali to nije nista novo za Miskinu, kada svi znaju da je ona jedna od najbezobraznijih teniserka na WTA touru, sto ne cudi kad se zna u kakvoj je semi sa svojim trenerom.
No ostavimo Ruskinju na trenutak. Jelena bi od ponedeljka, 14. avgusta trebalo da se nadje na 20. mestu ukoliko dobije finale, a na 21. ako ga izgubi. Jelena ce se naci odmah iza Ane, koja ce ostati na 19. mestu, ako dobije finale, a ako ga izgubi bice na 21. mestu odmah iza svoje dubl partnerke Na Li, koja je dogurala do 1/4 finala u Stokholmu.
Jeco, srecno veceras protiv Dementijeve!!!! Idi na sve ili nista!!!! Vreme je za pobede!!
Pozdrav svima od tenisera...

Marko

pre 17 godina

Nocas sam ispratio rezultat na sajtu JP Morgan, a gledao sam i jutros snimak meca na Eurosport-u. Jeste da je Serena puno gresila ali Jeca je stvarno bila dobra i videlo se da uziva u igri.
Puno srece u finalu, bez pritiska i imperativa pobede, mozda moze i do samog kraja.
Bravo carice!!

Grkinja

pre 17 godina

Bravo Jeco,nismo ni sumnjali u tebe,znam da ces veceras pokazati Ruskinji sta znaju Srpkinje!
Da li neko zna kada pocinje "US OPEN" i da li ce igrati Novak?

Slavica Simic

pre 17 godina

Ja, na moju veliku zalost, nisam gledala mec, ali, ako cete mi verovati, znala sam da ce Jankoviceva pobediti jer devojka ima snaznu energiju, volju i ambiciju da uspe i udje medju Top 10. Cestitam joj!

Dovla

pre 17 godina

Prenos na Eurosportu 1 od 23.30:) Naravno, RTS se ne zanima mnogo za tenisere. Juce su vesti tipa Vojvodina - Borac bile emitovane pre onih teniskih. UZAS!!!!!!! Rang listu imas na wtatour.com. Jelena jos samo sto brani finale u Seulu do kraja godine, a i to je veoma slab turnir. Na ostalim je ispadala u 1 ili 2 kolu. Dakle, sjajna prilika da do kraja godine uskoci i medju prvih 15. Nije nemoguce.

N.Nikolic

pre 17 godina

Evo jovane adresa pa gledaj list WTA ...www.sonyericssonwtatour.com/rankings.Pozdrav svim nacionalistima i onima koji se hvale tudjom zaslugom.I ja se radujem da je Jelena pobedila,al sport ostaje samo"igra" i zasluga i cast onoga ko pobedi.(aarau ,CH,13.08.06)

mai

pre 17 godina

Jelena svaka cast!ti kvalitet imas za vrh!nije bitno sta ce biti u finalu, vazno je da nastavis, svi gube ali sampioni nastavljaju posle poraza!!!dementijeva je pravi primer kako posle najglupjih poraza trebai ici dalje, to je kvalitet koji ovu devojku drzi u top 10!

Dovla

pre 17 godina

Sjajan uspeh!!!!!! Jelena ima jako malo poena da brani u nerednom delu sezone tako da uz ovakvu igru mogla bi da dogura daleko na listi. Odgledao sam na Eurosportu snimak i bila je super. Serena nije u sjajnoj formi, ali daleko od toga da je bila losa. Sve cestitke jos jednom!!!!!!!!

Doli

pre 17 godina

Kud nas ovi iz CG ne ostaviše ranije na miru? Nekako nam baš krenulo od kad njih nema. Kuc,kuc, samo da potraje. Hvala Jelena, car si a i sviđa mi se što svoje uspehe umeš da proslaviš na pravi način. Daj napravi opet neku žurku sa trubačima :-)
Samo napred!

drustvo iz San Diega

pre 17 godina

Bravo Jeco!!! Igrala si sjajno. Zapusila si usta svima koji su sumljali u tebe.
Imala si sjajnu podrsku dvadesetak navijaca, medju kojima smo bili i mi naravno.
Srecno sutra u finalu.

Bravo

pre 17 godina

Bravo Jeco uspela si da prebrodis krizu rezultata sa pocetka godine sad si opet ona prava i nadam se da ces uskoro da udjes medju prvih deset tamo gde ti je i mesto.

teniser

pre 17 godina

Jelena jutros u 04:00 po nasem (19:00 u LA) protiv Serene i nekoliko hiljada Amerikanaca...

Vidi se da Jelena uziva u ovakvim mecevima, sa velikim teniserkama, pred velikim brojem gledalaca... Neko rece da je sve u glavi - da znas da si u pravu!!!!!

Evo pocetak sezone je pocela sa jednom pobedom i cak 10 poraza za redom; a sada ima 25 pobeda i samo 9 poraza od turnira u Rimu.

Gledao sam mec na Eurosportu 2 i moram da priznam da iako Serena nije ona stara i dalje ima snagu (sto se da primetiti po njenom izgledu) i jako udara lopticu...

Jelena, svaka cast, odlicna si teniserka i stvarno se ponosim sto nasa zemlja ima tako dobru igracicu... Srecno protiv Dementijeve, i daj, zapusi usta tim Ruskinjama, narocito posle Wimbldona kada te je Anastasija Miskina napala na konferenciji za novinare - Ruskinje su OUT, Srpkinje RULES!!!!!!!!!!!!!

boban_bg

pre 17 godina

Ubila je Jeca u svakom pogledu. uopšte mi nije jasno kako je Serena stigla do polufinala. Pa ona nije mogla da diše još u prvom setu. Mislio sam da će da kolabira na sred terena. Jelena je tako šmekerski odigravala svoje poene, da je izgledalo kao da je u prve 3 teniserke na WTA.
Samo mi jedno nije jasno, a to je, kako sme sebi da dopusti onakve kikseve kada je challenge u pitanju. iskoristila je oba u prva dva gema na meču. ipak je morala da to malo pametnije rasporedi. Ipak, Jeca je pobedila i Serenu i sudije i neviđeno nekulturnu publiku i samo pamet u glavu za finale, kvalitet je tu.

Srdjan

pre 17 godina

BRAVO ZA JECU!!! Ali i za Anu i Noleta (koji se zasluzeno odmara)! Samo neka guraju ovi nasi i neka ostanu NASI!!!
Ko zna, mozda se neko i seti pa pocne da bar malo cesce od 2 puta godisnje, prenosi tenis i pomogne ovom prelepom sportu! Jos jednom u kome se ova nasa mila zemljica vidi!!!

Srdjan

pre 17 godina

BRAVO ZA JECU!!! Ali i za Anu i Noleta (koji se zasluzeno odmara)! Samo neka guraju ovi nasi i neka ostanu NASI!!!
Ko zna, mozda se neko i seti pa pocne da bar malo cesce od 2 puta godisnje, prenosi tenis i pomogne ovom prelepom sportu! Jos jednom u kome se ova nasa mila zemljica vidi!!!

boban_bg

pre 17 godina

Ubila je Jeca u svakom pogledu. uopšte mi nije jasno kako je Serena stigla do polufinala. Pa ona nije mogla da diše još u prvom setu. Mislio sam da će da kolabira na sred terena. Jelena je tako šmekerski odigravala svoje poene, da je izgledalo kao da je u prve 3 teniserke na WTA.
Samo mi jedno nije jasno, a to je, kako sme sebi da dopusti onakve kikseve kada je challenge u pitanju. iskoristila je oba u prva dva gema na meču. ipak je morala da to malo pametnije rasporedi. Ipak, Jeca je pobedila i Serenu i sudije i neviđeno nekulturnu publiku i samo pamet u glavu za finale, kvalitet je tu.

teniser

pre 17 godina

Jelena jutros u 04:00 po nasem (19:00 u LA) protiv Serene i nekoliko hiljada Amerikanaca...

Vidi se da Jelena uziva u ovakvim mecevima, sa velikim teniserkama, pred velikim brojem gledalaca... Neko rece da je sve u glavi - da znas da si u pravu!!!!!

Evo pocetak sezone je pocela sa jednom pobedom i cak 10 poraza za redom; a sada ima 25 pobeda i samo 9 poraza od turnira u Rimu.

Gledao sam mec na Eurosportu 2 i moram da priznam da iako Serena nije ona stara i dalje ima snagu (sto se da primetiti po njenom izgledu) i jako udara lopticu...

Jelena, svaka cast, odlicna si teniserka i stvarno se ponosim sto nasa zemlja ima tako dobru igracicu... Srecno protiv Dementijeve, i daj, zapusi usta tim Ruskinjama, narocito posle Wimbldona kada te je Anastasija Miskina napala na konferenciji za novinare - Ruskinje su OUT, Srpkinje RULES!!!!!!!!!!!!!

Bravo

pre 17 godina

Bravo Jeco uspela si da prebrodis krizu rezultata sa pocetka godine sad si opet ona prava i nadam se da ces uskoro da udjes medju prvih deset tamo gde ti je i mesto.

drustvo iz San Diega

pre 17 godina

Bravo Jeco!!! Igrala si sjajno. Zapusila si usta svima koji su sumljali u tebe.
Imala si sjajnu podrsku dvadesetak navijaca, medju kojima smo bili i mi naravno.
Srecno sutra u finalu.

Doli

pre 17 godina

Kud nas ovi iz CG ne ostaviše ranije na miru? Nekako nam baš krenulo od kad njih nema. Kuc,kuc, samo da potraje. Hvala Jelena, car si a i sviđa mi se što svoje uspehe umeš da proslaviš na pravi način. Daj napravi opet neku žurku sa trubačima :-)
Samo napred!

mai

pre 17 godina

Jelena svaka cast!ti kvalitet imas za vrh!nije bitno sta ce biti u finalu, vazno je da nastavis, svi gube ali sampioni nastavljaju posle poraza!!!dementijeva je pravi primer kako posle najglupjih poraza trebai ici dalje, to je kvalitet koji ovu devojku drzi u top 10!

Dovla

pre 17 godina

Sjajan uspeh!!!!!! Jelena ima jako malo poena da brani u nerednom delu sezone tako da uz ovakvu igru mogla bi da dogura daleko na listi. Odgledao sam na Eurosportu snimak i bila je super. Serena nije u sjajnoj formi, ali daleko od toga da je bila losa. Sve cestitke jos jednom!!!!!!!!

Dovla

pre 17 godina

Prenos na Eurosportu 1 od 23.30:) Naravno, RTS se ne zanima mnogo za tenisere. Juce su vesti tipa Vojvodina - Borac bile emitovane pre onih teniskih. UZAS!!!!!!! Rang listu imas na wtatour.com. Jelena jos samo sto brani finale u Seulu do kraja godine, a i to je veoma slab turnir. Na ostalim je ispadala u 1 ili 2 kolu. Dakle, sjajna prilika da do kraja godine uskoci i medju prvih 15. Nije nemoguce.

N.Nikolic

pre 17 godina

Evo jovane adresa pa gledaj list WTA ...www.sonyericssonwtatour.com/rankings.Pozdrav svim nacionalistima i onima koji se hvale tudjom zaslugom.I ja se radujem da je Jelena pobedila,al sport ostaje samo"igra" i zasluga i cast onoga ko pobedi.(aarau ,CH,13.08.06)

Marko

pre 17 godina

Nocas sam ispratio rezultat na sajtu JP Morgan, a gledao sam i jutros snimak meca na Eurosport-u. Jeste da je Serena puno gresila ali Jeca je stvarno bila dobra i videlo se da uziva u igri.
Puno srece u finalu, bez pritiska i imperativa pobede, mozda moze i do samog kraja.
Bravo carice!!

Grkinja

pre 17 godina

Bravo Jeco,nismo ni sumnjali u tebe,znam da ces veceras pokazati Ruskinji sta znaju Srpkinje!
Da li neko zna kada pocinje "US OPEN" i da li ce igrati Novak?

teniser

pre 17 godina

Taro,
Miskina je posle pobede nad Jelenom u 4. kolu Wimbledona napala Jelenu, jer je navodno, ova pravila pauze kada Ruskinji nisu odgovarale, itd. Parafraziracu, koli se secam kada sam procitao intervju na sajtu Wibledona, ali Miskina je za jelenu rekla "kako je cudna, kako se na terenu ponasa kao da je na modnoj pisti, U jednom trenutku nisam znala da li hoce da igra, ili se samo setka po terenu. Neka se dogovori sa sobom"... i jos ponesto, ali to bi bilo uglavnom to. Ali to nije nista novo za Miskinu, kada svi znaju da je ona jedna od najbezobraznijih teniserka na WTA touru, sto ne cudi kad se zna u kakvoj je semi sa svojim trenerom.
No ostavimo Ruskinju na trenutak. Jelena bi od ponedeljka, 14. avgusta trebalo da se nadje na 20. mestu ukoliko dobije finale, a na 21. ako ga izgubi. Jelena ce se naci odmah iza Ane, koja ce ostati na 19. mestu, ako dobije finale, a ako ga izgubi bice na 21. mestu odmah iza svoje dubl partnerke Na Li, koja je dogurala do 1/4 finala u Stokholmu.
Jeco, srecno veceras protiv Dementijeve!!!! Idi na sve ili nista!!!! Vreme je za pobede!!
Pozdrav svima od tenisera...

Slavica Simic

pre 17 godina

Ja, na moju veliku zalost, nisam gledala mec, ali, ako cete mi verovati, znala sam da ce Jankoviceva pobediti jer devojka ima snaznu energiju, volju i ambiciju da uspe i udje medju Top 10. Cestitam joj!

Petar

pre 17 godina

SUPER je bilo juce u SAD-u konacno gledati neku nasu eniserku na njihovom ESPN-u kako razbija domacu miljenicu poput Serene. Jeco, srecno protiv Dementijeve, mozes i nju da pobedis!!!

ciciban

pre 17 godina

Ma kad ih popusti ta euforija oko nezavisnosti opet ce svi trcati u BG da igraju za Zvezdu ili Partizan,jer iskreno skim oni mogu da igraju... Maltom ,Kiprom,Zanzibarom,...Braco Crnogorci uz Srbiju se i culo za vas a sada ...???

Zuma

pre 17 godina

@tara
Evo šta je rekla Myskina na Wimbledonu posle meča sa Jelenom.
A. Myskina Interview - Day 7
Monday, 3 July, 2006
Q. You had a tough match with Jankovic last year. What was the difference today?
ANASTASIA MYSKINA: Well, she's a really strange player. Let's put it that way. She walk on the court. I don't think she really care about the way she play. She more care about how she look. That was kind of strange, you know. She was more touching her hair, whatever, skirt. I was just thinking, If you don't want to play tennis, why are we even trying here hard?
Q. Was it distracting?
ANASTASIA MYSKINA: A little bit, you know. She took her towel here, she took a towel there. She's like, you know, it's really annoying, let's say. But, well, she can play. She can play really well. But she's like up and down all the time.
Q. So you're focused?
ANASTASIA MYSKINA: I have to. I had to whole match.
Q. Even though you served for it at 5-4?
ANASTASIA MYSKINA: Well, she can play, like I said. She was playing maybe I was a little bit tense because I want to finish the match. I put a little bit of pressure on myself that I have to finish the match. She was more relaxed. But basically, I mean, nothing really.

Nebojsa

pre 17 godina

Jeleni svaka cast. Nadam se da ce da dobije i finale, ali i ako ne uspe... nema veze.
Teniser, Hvala na dobrim i preciznim informacijama.

Luka Matic

pre 17 godina

Dovoljno je reci - BRAVO LAVICE! ! ! Taktički strašno odigran meč, ovako se stiže do prvih deset... Ako Jelena ove sezone ne zaigra na masters, onda zaista ne znam...
www.tenissrbija.co.nr www.tenissrbija.co.nr

Ron Jeremy

pre 17 godina

Iskreno, ocekivao sam pobedu jer joj Serena kao igracica lezi a i van forme je posle duge pauze za razliku od Jelene, medjutim protiv Dementijeve bice sasvim druga prica jer ona igra slican tenis kao i Jeca i tu ce zaista odlucivati nijanse.
Osvrnuo bi samo na par zlobnih komentara u vezi Miskine. Ona je jedna od najomiljenijih i najkorektnijih teniserki na turu i njeni komentari u vezi Jecinog ponasanja stoje. Jeca ponekad ume da bude soumen na terenu i time iziritira protivnicu. Secam se turnira u Rimu kad je posle jednog dugog poena protiv Venus sela u stolicu linijskog sudije sto je izazvalo opsti smeh u poublici cak i kod same Venus ili kad je na Roland Garosu na sred terena menjala donji ves.

Posrnulo dete cveca

pre 17 godina

Ja se uglavnom ne javljam na vesti o tenisu, ali sam sinoc bio toliko prijatno iznenadjen igrom Jelene, da sam morao da napisem par redova.
U skorije vreme je nisam gledao, mecevi koje sam gledao su uglavnom od pre 6 meseci do godinu dana, i njena igra sinoc je znacajno drugacija.
Mislim, tacno je da Serena nije u formi i da je sinoc napravila veliki broj neiznudjenih gresaka, ali tome je dosta kumovala Jelena stalnim menjanjem ritma. Ranije Jelena bi odigrala dva, tri dobra udarca i onda bi uprskala, sinoc je bila jako strpljiva, narocito je foreheand sluzio. Nekoliko puta je uspevala da uhvati Serenu na krivoj nozi, setajuci je levo desno. Igrala je jako strpljivo, a ono sto me iznenadilo je da je tri puta u toku meca trazila pregled sudijskih odluka (challenge) i sva tri puta je bila u pravu. Najveci kvalitet koji sam sinoc video kod nje je njeno kretanje, stizala je sve.
Evo ja sam malo oduzio, ali morao sam da pokazem svoje odusevljenje.

teniser

pre 17 godina

@Ron,

nisu u pitanju zlobni komentari, vec istiniti... Lista teniserki koje je Miskina oplela je duga - Davenport, Capriati, Sharapova, pa eto i Jankovic... Ako u sportu vlada fer play (a trebalo bi da je tako), onda je svoje "zlobne komentare" u vezi Jelenine igre mogla da precuti, jer cemu to kada je dobila mec... Mislim da je posredi nesto drugo - zna se da Ruskinje igraju "najprljaviji" tenis, tj. da cesto svojim ponasanjem na terenu, pauzama, itd. pokusavaju da izbace iz ritma svoje protivnice - listu ruskih teniserki koje se ponasaju tako predvode Miskina i Lihovceva.

A to sto Jelena pravi show na terenu, ne vidim nista lose - da bi dobila dobila dobre ugovore sa mocnim sponzorima, treba da zadobije poverenje i publike, ne samo svojim igrama (koje su odlicne), vec i svojim celokupnim nastupom - sve je u pravilnoj taktici i planiranju... Nazalost, Jelena od svih teniserki iz prvih 30 (MOGU TO DA POTPISEM), ima najslabije sponzore, odnosno sve sama finansira od nagrada koje dobija... Zato bi joj dobro dosao jedan ugovor sa Nike-om, na primer. Dakle, ne mrzim ja Miskinu, vec samo kazem da nije ispala korektna prema Jeleni, jer nikad nisam cuo niti procitao da je Jelena za nju ili nekog drugog imala pogrdne reci... Eto, jutros je savladala Serenu, koja ne igra bas najbolje, ali Jelena je samo imala reci hvale za nju - PO TOME SE CENE SAMPIONI.

Sto se tice Miskininog (sada vec bivseg trenera), cuvena je njihova veza od trenutka kada se Miskina slikala za Ruski Playboy... Kazu i da je njena karijera zavisila od toga da li su u svadji ili ne - dakle, njihova saradnja (i profesionalna i ljubavna, ako se to tako moze reci) bila je puna uspona i padova... sada je to proslost, jer je Miskina angazovala Larisu Savcenko da je vrati u top 5... Neka im je sa srecom..

Toliko o zlobi...

Moorhuhn

pre 17 godina

@Ron Jeremy
Pa zar nije poenta da zabavis kako sebe, tako i publiku. kako svojom igrom, tako i svojom stavom. I nemojmo sada da tupimo o "savremenim gladijatorima"...jer svima nam je preko glave robota, bildera i ubica na terenu. Dajte malo šarma, lepote i stila. Dajte da malo uživamo u igri.
Pozdrav.

Dragan,BGD

pre 17 godina

Jelena je protiv Serene igrala bas onako kako treba,procitala je u prvom setu sve
Serenine nedostatke,posle je sve bilo rutina.
Svakako zasluzuje sve cestitke.
*
Ipak da kazem onima koji su ushiceni sto je
Jelena savladala veliku Serenu,da NEMAJU POJMA s tenisom i bolje da se ne javljaju.
Takodje ne stoji ocena da"Serene nije u formi",sto bi trebalo da znaci da ce se
vratiti u formu.Tvrdim da su sanse da se ona
vrati u formu - 1 PROMIL.Ona sigurno ima vise
od 61 kilograma kako je pisalo,ima 71 a mozda
i 81 kilogram i ona je izgubljena za tenis,
iako ima samo 24 godine.To sto jako udara je
samo ostatak njene snage.Da se pojavila u
Geteborgu,mislili bi da je bacacica kugle.
Imala je snagu i relativnu brzinu da stigne
u jedan kraj terena,ali posle nije mogla da
se vrati.
To je jednostavno tako,nimalo ne umanjuje
Jelenin uspeh,ali treba da se zna.Nije ona
slucajno tamo negde 50 i neka igracica na
svetu.Sa Serenom iz 1999. i 2000.godine niko
na svetu ne bi imao sanse,cak i prilican broj
muskaraca.Ovo je tuzan kraj jedne velike
karijere.
Posto nisam navikao da lazem ili da preskacem istinu slozicu se sa nekim ovde
izjavama da se Jelena ponekad ponasa nekorektno.Tako je bilo i sinoc,kad je pocela
da vice na sudiju,onda je usledila provera i
ispostavilo se da je njena lopta 15 cm van
terena.Kako sam ja vaspitan,sledi bar pokret
rukom kao izvinjenje,ali je to izostalo.
Takodje se nekoliko puta okretala i smejala
glomaznoj Sereni koja je jedva dolazila do
daha.Jeste to bilo smesno,ali vise tuzno.Kad
se takvim predstavis,onda mozes da ocekujes
nesimpatije od publike.
Ja bih voleo da nasi sportisti pored uspeha
uvek pokazu da su dame i dzentlmeni.
Takodje mi nije jasno,sto je Crna Gora kriva
sto mi ranije nismo imali uspeha u tenisu.To
su jadne konstatacije.
Za kraj,zelim samo da kazem,da ovi komentari
neznalica koji su JEDNODNEVNI LJUBITELJI
tenisa i o tenisu ne znaju nista,osim da
nasim teniserima dele komplimente tipa-Kraljice,Carice,Lepotice,Legendo itd, ne
vidim razloga da izlaze na Sportskom forumu,
ali me nimalo nece iznenaditi,ako moj komentar ne izadje,a spisak JEFTINIH PAROLA
bude veci od 100.

Nemanja011

pre 17 godina

@Dragan BGD
Da li je ovde neko jednodevni ljubitelj Jelene Jankovic, moze se raspravljati. Medjutim o cinjenici da je neko patoloski ne podnosi i mrzi, poput tebe, se ne mora raspravljati jer se to moze videti iz SVAKOG tvog komentara. Valjda sve to ide iz stanja obozavanja prema Ani Ivanovic u kome se trenutno nalazis. Verujem da ti nije bilo lako pre dva dana kada je JJ dobila. Ne bih da zvucim kao neko ko pametuje o tudjim komentarima ali se zaisata ne mogu setiti nekog tvog komentara o JJ u kome nemas barem jendu kritiku ili na nju, njenu igru, ponasanje ili na protivnicu u slucaju da je JJ dobila.
Imas pravo da navijas za koga god hoces, da ne volis ovog ili onog igraca ali da toliko antipatije pokazujes prema igracici koja to svakako ne zasluzuje, to je vec neobjasnjivo. Nesto slicno sa Kobijem u NBA sekciji. :)

Srdjan

pre 17 godina

BRAVO ZA JECU!!! Ali i za Anu i Noleta (koji se zasluzeno odmara)! Samo neka guraju ovi nasi i neka ostanu NASI!!!
Ko zna, mozda se neko i seti pa pocne da bar malo cesce od 2 puta godisnje, prenosi tenis i pomogne ovom prelepom sportu! Jos jednom u kome se ova nasa mila zemljica vidi!!!

boban_bg

pre 17 godina

Ubila je Jeca u svakom pogledu. uopšte mi nije jasno kako je Serena stigla do polufinala. Pa ona nije mogla da diše još u prvom setu. Mislio sam da će da kolabira na sred terena. Jelena je tako šmekerski odigravala svoje poene, da je izgledalo kao da je u prve 3 teniserke na WTA.
Samo mi jedno nije jasno, a to je, kako sme sebi da dopusti onakve kikseve kada je challenge u pitanju. iskoristila je oba u prva dva gema na meču. ipak je morala da to malo pametnije rasporedi. Ipak, Jeca je pobedila i Serenu i sudije i neviđeno nekulturnu publiku i samo pamet u glavu za finale, kvalitet je tu.

teniser

pre 17 godina

Jelena jutros u 04:00 po nasem (19:00 u LA) protiv Serene i nekoliko hiljada Amerikanaca...

Vidi se da Jelena uziva u ovakvim mecevima, sa velikim teniserkama, pred velikim brojem gledalaca... Neko rece da je sve u glavi - da znas da si u pravu!!!!!

Evo pocetak sezone je pocela sa jednom pobedom i cak 10 poraza za redom; a sada ima 25 pobeda i samo 9 poraza od turnira u Rimu.

Gledao sam mec na Eurosportu 2 i moram da priznam da iako Serena nije ona stara i dalje ima snagu (sto se da primetiti po njenom izgledu) i jako udara lopticu...

Jelena, svaka cast, odlicna si teniserka i stvarno se ponosim sto nasa zemlja ima tako dobru igracicu... Srecno protiv Dementijeve, i daj, zapusi usta tim Ruskinjama, narocito posle Wimbldona kada te je Anastasija Miskina napala na konferenciji za novinare - Ruskinje su OUT, Srpkinje RULES!!!!!!!!!!!!!

Bravo

pre 17 godina

Bravo Jeco uspela si da prebrodis krizu rezultata sa pocetka godine sad si opet ona prava i nadam se da ces uskoro da udjes medju prvih deset tamo gde ti je i mesto.

drustvo iz San Diega

pre 17 godina

Bravo Jeco!!! Igrala si sjajno. Zapusila si usta svima koji su sumljali u tebe.
Imala si sjajnu podrsku dvadesetak navijaca, medju kojima smo bili i mi naravno.
Srecno sutra u finalu.

Doli

pre 17 godina

Kud nas ovi iz CG ne ostaviše ranije na miru? Nekako nam baš krenulo od kad njih nema. Kuc,kuc, samo da potraje. Hvala Jelena, car si a i sviđa mi se što svoje uspehe umeš da proslaviš na pravi način. Daj napravi opet neku žurku sa trubačima :-)
Samo napred!

mai

pre 17 godina

Jelena svaka cast!ti kvalitet imas za vrh!nije bitno sta ce biti u finalu, vazno je da nastavis, svi gube ali sampioni nastavljaju posle poraza!!!dementijeva je pravi primer kako posle najglupjih poraza trebai ici dalje, to je kvalitet koji ovu devojku drzi u top 10!

Dovla

pre 17 godina

Sjajan uspeh!!!!!! Jelena ima jako malo poena da brani u nerednom delu sezone tako da uz ovakvu igru mogla bi da dogura daleko na listi. Odgledao sam na Eurosportu snimak i bila je super. Serena nije u sjajnoj formi, ali daleko od toga da je bila losa. Sve cestitke jos jednom!!!!!!!!

Dovla

pre 17 godina

Prenos na Eurosportu 1 od 23.30:) Naravno, RTS se ne zanima mnogo za tenisere. Juce su vesti tipa Vojvodina - Borac bile emitovane pre onih teniskih. UZAS!!!!!!! Rang listu imas na wtatour.com. Jelena jos samo sto brani finale u Seulu do kraja godine, a i to je veoma slab turnir. Na ostalim je ispadala u 1 ili 2 kolu. Dakle, sjajna prilika da do kraja godine uskoci i medju prvih 15. Nije nemoguce.

N.Nikolic

pre 17 godina

Evo jovane adresa pa gledaj list WTA ...www.sonyericssonwtatour.com/rankings.Pozdrav svim nacionalistima i onima koji se hvale tudjom zaslugom.I ja se radujem da je Jelena pobedila,al sport ostaje samo"igra" i zasluga i cast onoga ko pobedi.(aarau ,CH,13.08.06)

Marko

pre 17 godina

Nocas sam ispratio rezultat na sajtu JP Morgan, a gledao sam i jutros snimak meca na Eurosport-u. Jeste da je Serena puno gresila ali Jeca je stvarno bila dobra i videlo se da uziva u igri.
Puno srece u finalu, bez pritiska i imperativa pobede, mozda moze i do samog kraja.
Bravo carice!!

Grkinja

pre 17 godina

Bravo Jeco,nismo ni sumnjali u tebe,znam da ces veceras pokazati Ruskinji sta znaju Srpkinje!
Da li neko zna kada pocinje "US OPEN" i da li ce igrati Novak?

teniser

pre 17 godina

Taro,
Miskina je posle pobede nad Jelenom u 4. kolu Wimbledona napala Jelenu, jer je navodno, ova pravila pauze kada Ruskinji nisu odgovarale, itd. Parafraziracu, koli se secam kada sam procitao intervju na sajtu Wibledona, ali Miskina je za jelenu rekla "kako je cudna, kako se na terenu ponasa kao da je na modnoj pisti, U jednom trenutku nisam znala da li hoce da igra, ili se samo setka po terenu. Neka se dogovori sa sobom"... i jos ponesto, ali to bi bilo uglavnom to. Ali to nije nista novo za Miskinu, kada svi znaju da je ona jedna od najbezobraznijih teniserka na WTA touru, sto ne cudi kad se zna u kakvoj je semi sa svojim trenerom.
No ostavimo Ruskinju na trenutak. Jelena bi od ponedeljka, 14. avgusta trebalo da se nadje na 20. mestu ukoliko dobije finale, a na 21. ako ga izgubi. Jelena ce se naci odmah iza Ane, koja ce ostati na 19. mestu, ako dobije finale, a ako ga izgubi bice na 21. mestu odmah iza svoje dubl partnerke Na Li, koja je dogurala do 1/4 finala u Stokholmu.
Jeco, srecno veceras protiv Dementijeve!!!! Idi na sve ili nista!!!! Vreme je za pobede!!
Pozdrav svima od tenisera...

Slavica Simic

pre 17 godina

Ja, na moju veliku zalost, nisam gledala mec, ali, ako cete mi verovati, znala sam da ce Jankoviceva pobediti jer devojka ima snaznu energiju, volju i ambiciju da uspe i udje medju Top 10. Cestitam joj!

Petar

pre 17 godina

SUPER je bilo juce u SAD-u konacno gledati neku nasu eniserku na njihovom ESPN-u kako razbija domacu miljenicu poput Serene. Jeco, srecno protiv Dementijeve, mozes i nju da pobedis!!!

ciciban

pre 17 godina

Ma kad ih popusti ta euforija oko nezavisnosti opet ce svi trcati u BG da igraju za Zvezdu ili Partizan,jer iskreno skim oni mogu da igraju... Maltom ,Kiprom,Zanzibarom,...Braco Crnogorci uz Srbiju se i culo za vas a sada ...???

Zuma

pre 17 godina

@tara
Evo šta je rekla Myskina na Wimbledonu posle meča sa Jelenom.
A. Myskina Interview - Day 7
Monday, 3 July, 2006
Q. You had a tough match with Jankovic last year. What was the difference today?
ANASTASIA MYSKINA: Well, she's a really strange player. Let's put it that way. She walk on the court. I don't think she really care about the way she play. She more care about how she look. That was kind of strange, you know. She was more touching her hair, whatever, skirt. I was just thinking, If you don't want to play tennis, why are we even trying here hard?
Q. Was it distracting?
ANASTASIA MYSKINA: A little bit, you know. She took her towel here, she took a towel there. She's like, you know, it's really annoying, let's say. But, well, she can play. She can play really well. But she's like up and down all the time.
Q. So you're focused?
ANASTASIA MYSKINA: I have to. I had to whole match.
Q. Even though you served for it at 5-4?
ANASTASIA MYSKINA: Well, she can play, like I said. She was playing maybe I was a little bit tense because I want to finish the match. I put a little bit of pressure on myself that I have to finish the match. She was more relaxed. But basically, I mean, nothing really.

Nebojsa

pre 17 godina

Jeleni svaka cast. Nadam se da ce da dobije i finale, ali i ako ne uspe... nema veze.
Teniser, Hvala na dobrim i preciznim informacijama.

Luka Matic

pre 17 godina

Dovoljno je reci - BRAVO LAVICE! ! ! Taktički strašno odigran meč, ovako se stiže do prvih deset... Ako Jelena ove sezone ne zaigra na masters, onda zaista ne znam...
www.tenissrbija.co.nr www.tenissrbija.co.nr

Ron Jeremy

pre 17 godina

Iskreno, ocekivao sam pobedu jer joj Serena kao igracica lezi a i van forme je posle duge pauze za razliku od Jelene, medjutim protiv Dementijeve bice sasvim druga prica jer ona igra slican tenis kao i Jeca i tu ce zaista odlucivati nijanse.
Osvrnuo bi samo na par zlobnih komentara u vezi Miskine. Ona je jedna od najomiljenijih i najkorektnijih teniserki na turu i njeni komentari u vezi Jecinog ponasanja stoje. Jeca ponekad ume da bude soumen na terenu i time iziritira protivnicu. Secam se turnira u Rimu kad je posle jednog dugog poena protiv Venus sela u stolicu linijskog sudije sto je izazvalo opsti smeh u poublici cak i kod same Venus ili kad je na Roland Garosu na sred terena menjala donji ves.

Posrnulo dete cveca

pre 17 godina

Ja se uglavnom ne javljam na vesti o tenisu, ali sam sinoc bio toliko prijatno iznenadjen igrom Jelene, da sam morao da napisem par redova.
U skorije vreme je nisam gledao, mecevi koje sam gledao su uglavnom od pre 6 meseci do godinu dana, i njena igra sinoc je znacajno drugacija.
Mislim, tacno je da Serena nije u formi i da je sinoc napravila veliki broj neiznudjenih gresaka, ali tome je dosta kumovala Jelena stalnim menjanjem ritma. Ranije Jelena bi odigrala dva, tri dobra udarca i onda bi uprskala, sinoc je bila jako strpljiva, narocito je foreheand sluzio. Nekoliko puta je uspevala da uhvati Serenu na krivoj nozi, setajuci je levo desno. Igrala je jako strpljivo, a ono sto me iznenadilo je da je tri puta u toku meca trazila pregled sudijskih odluka (challenge) i sva tri puta je bila u pravu. Najveci kvalitet koji sam sinoc video kod nje je njeno kretanje, stizala je sve.
Evo ja sam malo oduzio, ali morao sam da pokazem svoje odusevljenje.

teniser

pre 17 godina

@Ron,

nisu u pitanju zlobni komentari, vec istiniti... Lista teniserki koje je Miskina oplela je duga - Davenport, Capriati, Sharapova, pa eto i Jankovic... Ako u sportu vlada fer play (a trebalo bi da je tako), onda je svoje "zlobne komentare" u vezi Jelenine igre mogla da precuti, jer cemu to kada je dobila mec... Mislim da je posredi nesto drugo - zna se da Ruskinje igraju "najprljaviji" tenis, tj. da cesto svojim ponasanjem na terenu, pauzama, itd. pokusavaju da izbace iz ritma svoje protivnice - listu ruskih teniserki koje se ponasaju tako predvode Miskina i Lihovceva.

A to sto Jelena pravi show na terenu, ne vidim nista lose - da bi dobila dobila dobre ugovore sa mocnim sponzorima, treba da zadobije poverenje i publike, ne samo svojim igrama (koje su odlicne), vec i svojim celokupnim nastupom - sve je u pravilnoj taktici i planiranju... Nazalost, Jelena od svih teniserki iz prvih 30 (MOGU TO DA POTPISEM), ima najslabije sponzore, odnosno sve sama finansira od nagrada koje dobija... Zato bi joj dobro dosao jedan ugovor sa Nike-om, na primer. Dakle, ne mrzim ja Miskinu, vec samo kazem da nije ispala korektna prema Jeleni, jer nikad nisam cuo niti procitao da je Jelena za nju ili nekog drugog imala pogrdne reci... Eto, jutros je savladala Serenu, koja ne igra bas najbolje, ali Jelena je samo imala reci hvale za nju - PO TOME SE CENE SAMPIONI.

Sto se tice Miskininog (sada vec bivseg trenera), cuvena je njihova veza od trenutka kada se Miskina slikala za Ruski Playboy... Kazu i da je njena karijera zavisila od toga da li su u svadji ili ne - dakle, njihova saradnja (i profesionalna i ljubavna, ako se to tako moze reci) bila je puna uspona i padova... sada je to proslost, jer je Miskina angazovala Larisu Savcenko da je vrati u top 5... Neka im je sa srecom..

Toliko o zlobi...

Moorhuhn

pre 17 godina

@Ron Jeremy
Pa zar nije poenta da zabavis kako sebe, tako i publiku. kako svojom igrom, tako i svojom stavom. I nemojmo sada da tupimo o "savremenim gladijatorima"...jer svima nam je preko glave robota, bildera i ubica na terenu. Dajte malo šarma, lepote i stila. Dajte da malo uživamo u igri.
Pozdrav.

Dragan,BGD

pre 17 godina

Jelena je protiv Serene igrala bas onako kako treba,procitala je u prvom setu sve
Serenine nedostatke,posle je sve bilo rutina.
Svakako zasluzuje sve cestitke.
*
Ipak da kazem onima koji su ushiceni sto je
Jelena savladala veliku Serenu,da NEMAJU POJMA s tenisom i bolje da se ne javljaju.
Takodje ne stoji ocena da"Serene nije u formi",sto bi trebalo da znaci da ce se
vratiti u formu.Tvrdim da su sanse da se ona
vrati u formu - 1 PROMIL.Ona sigurno ima vise
od 61 kilograma kako je pisalo,ima 71 a mozda
i 81 kilogram i ona je izgubljena za tenis,
iako ima samo 24 godine.To sto jako udara je
samo ostatak njene snage.Da se pojavila u
Geteborgu,mislili bi da je bacacica kugle.
Imala je snagu i relativnu brzinu da stigne
u jedan kraj terena,ali posle nije mogla da
se vrati.
To je jednostavno tako,nimalo ne umanjuje
Jelenin uspeh,ali treba da se zna.Nije ona
slucajno tamo negde 50 i neka igracica na
svetu.Sa Serenom iz 1999. i 2000.godine niko
na svetu ne bi imao sanse,cak i prilican broj
muskaraca.Ovo je tuzan kraj jedne velike
karijere.
Posto nisam navikao da lazem ili da preskacem istinu slozicu se sa nekim ovde
izjavama da se Jelena ponekad ponasa nekorektno.Tako je bilo i sinoc,kad je pocela
da vice na sudiju,onda je usledila provera i
ispostavilo se da je njena lopta 15 cm van
terena.Kako sam ja vaspitan,sledi bar pokret
rukom kao izvinjenje,ali je to izostalo.
Takodje se nekoliko puta okretala i smejala
glomaznoj Sereni koja je jedva dolazila do
daha.Jeste to bilo smesno,ali vise tuzno.Kad
se takvim predstavis,onda mozes da ocekujes
nesimpatije od publike.
Ja bih voleo da nasi sportisti pored uspeha
uvek pokazu da su dame i dzentlmeni.
Takodje mi nije jasno,sto je Crna Gora kriva
sto mi ranije nismo imali uspeha u tenisu.To
su jadne konstatacije.
Za kraj,zelim samo da kazem,da ovi komentari
neznalica koji su JEDNODNEVNI LJUBITELJI
tenisa i o tenisu ne znaju nista,osim da
nasim teniserima dele komplimente tipa-Kraljice,Carice,Lepotice,Legendo itd, ne
vidim razloga da izlaze na Sportskom forumu,
ali me nimalo nece iznenaditi,ako moj komentar ne izadje,a spisak JEFTINIH PAROLA
bude veci od 100.

Nemanja011

pre 17 godina

@Dragan BGD
Da li je ovde neko jednodevni ljubitelj Jelene Jankovic, moze se raspravljati. Medjutim o cinjenici da je neko patoloski ne podnosi i mrzi, poput tebe, se ne mora raspravljati jer se to moze videti iz SVAKOG tvog komentara. Valjda sve to ide iz stanja obozavanja prema Ani Ivanovic u kome se trenutno nalazis. Verujem da ti nije bilo lako pre dva dana kada je JJ dobila. Ne bih da zvucim kao neko ko pametuje o tudjim komentarima ali se zaisata ne mogu setiti nekog tvog komentara o JJ u kome nemas barem jendu kritiku ili na nju, njenu igru, ponasanje ili na protivnicu u slucaju da je JJ dobila.
Imas pravo da navijas za koga god hoces, da ne volis ovog ili onog igraca ali da toliko antipatije pokazujes prema igracici koja to svakako ne zasluzuje, to je vec neobjasnjivo. Nesto slicno sa Kobijem u NBA sekciji. :)