Ponedeljak, 06.12.2021.

08:30

Borba za Stankovića – Zvezda odgovorila Sampdoriji

Sampdoriji "gori pod nogama" i sve su učestaliji njeni napadi na trenera Crvene zvezde Dejana Stankovića.

Izvor: SS

Borba za Stankoviæa – Zvezda odgovorila Sampdoriji IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

Aluvial

pre 2 godine

Odlazak Stankovica bi bio spas za Zvezdu. Standza je sahranio Zvezdu, klub sa tim budzetom nije u ligi sampiona nego igra ligu evrope, i kao super je rezultat, pa nije. Nijedan jedini od igraca koje je Stankovic doveo nije se pokazao i opravdao novac koji je za njih placen, naprotiv, sve lose akvizicije. Takticki nekoliko utakmica u ligi evrope lose odradjene, mada nije za te poraze sam Stankovic kriv. Ali Serif ide njemu na dusu, kao i Mitjiland pre neku nedelju.

hoćeš iskreno

pre 2 godine

Jedna firma uzima direktora drugoj firmi , veća i bogatija firma daje veću platu direktoru siromašnije i manje firme...
I vi sad osuđujete Dekija što hoće da zaradi pare. :D
idi deki i srećno.

Dragan

pre 2 godine

Pavkov je osrednji ali samo osrednji spic igrac, znaci u polju je vrlo slab pocev od prijema lopte, brzine i da o ostalom ne pricamo. Igrac te visine treba da daje i pakuje golove. Zizic je za njega bio Pele.
Zvezdas1964.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Realno Milojevič je imao odlične igrače a opet je igra bila dosta loša bez ideje u napadu tu je Deki za 3.razreda ispred Miloja koji je imao u timu Marka Marina i brdo napadača a Ivanič koji je najbolji mu grejao klupu od onih koji znaju kako igrati vidim samo Robija tako da nevidim pravu zamenu za Dekija još menjati trenera usred sezone je najgore nedaj bože da nam se desi neki terener tipa Zeman sa kojim nismo mogli dobiti ni drugoligaša u Srbskom prvenstvu.

kladzom do bola

pre 2 godine

Moje misljenje da je Stankovic los trener a opet rezultati to moje misljenje demantuju . Ja bih ipak da pre odu Terzic i Mrkela . A ako bi bas morao i mogao da biram , Mrkelu bi odmah oterao zbog raznih " promasaja " u dovodjenju pojacanja .pozz

slaviša šmigič

pre 2 godine

Šta su ovde neki zapeli sa tim iskustvom Deki se pokazao u odličnom svetlu ne samo što je uzeo 2.titule več 2.godine ima zapažene utakmice u evropi sa ne baš nekim extra igračima C.zvezdi treba hitno brz i snažan napadač a ne da sve zavisi od Ivaniča koga je Deki brzo povratio i doveo do stanja da pruža fenomenalne partije a pre njega nijedan trener nije bio sposoban da osposobi Ivaniča kod Dekija zaista pruža fenomenalne partije.odgovorni ljudi za transfere doveli su Dekiju krš napadače i onaj Falčineli što je bio posuđen morali smo da ga pustimo a pogledajte koje napadače su doveli sa čime raspolaže deki u samoj špici imamo Pavkova super sporog a od ostalih smo imali tugu Dioni i kraj guramo sa Pavkovim a da nemamo nikoga da ga može menjati.Nadam se da če Falko ili možda Rišard nešto pokazati ako dobiju priliku u Bragi pošto nemamo niti jednog brzog špica treba dati šansu možda Rišaru po desnoj Strani.

xyz

pre 2 godine

Ja ne verujem da ovakve komentare pisu navijaci Zvezde.
Stankovic uspesno vodi Zvezdu u Evropi sve vreme. Imao je dva kiksa u sustini: Omonija i Serif. Uprkos tome mislim da Zveda igra jako zrelo i stabilno i da nema velikih oscilacija u igri. Licno sam jako zadovoljan uspehom Zvezde u Evropi i domacem prvenstvu od kada Stankovic trenira.
Ako vec hoce da ode, bilo bi korektno zavrsiti ovu sezpnu u Zvezdi pa onda ici.

svasta...

pre 2 godine

Ali pazi osvoji duplu krunu , osigurao prolece u Evropi i ponovo kao navijaci zvezde ga teraju??? Pa imate li vi malo realnosti u glavi ili samo ste frustrirani svojim zivotima pa samo pljujete...

Hamurabi

pre 2 godine

Dekijevi rezultati su OK. Nije bio ispod novog standarda titula+Evropa, ali nije bio ni iznad. Moze da se pohvali da je iz Ivanica izvukao maksimum i da je primirio Kangu, sto Miloju nije uspelo. Sa druge strane Pavkov je dosta patio pod njim kao i sada Degenek. Nije uspeo od Njegoša i Veljka da napravi neke igrace, iako je Petrovic ok igrao u poslednje vreme. Gavric je propao skroz iako je najvise obecavao. Raduje nas Erakovic naravno, ali njega forsira jer je primoran zbog bonusa. Formacija mu je stalno fluidna, prvi tim ne postoji, sto ne mora da bude lose, ali igra generalno deluje nepovezano... Da sumiram ocenama od 1 do 5

Prvenstvo - 4
Evropa - 3
Rad sa igracima - 2
Mladi igraci - 2
Taktika - 3

Tako da srednja ocena 2.8 nije losa uopste, nije da ga teramo, nema ni jednu nedovoljnu 1. Ako ga Sampa trazi, to je u redu. Bilo bi korektno da sacekaju Bragu, ali placanje obeštećenja se ne dovodi u pitanje. Trener pod ugovorom, osim ako nema neku klauzulu za slobodan raskid ugovora, ne moze da ide tek tako. Kao sto bi obrnuto, da klub hoce sa otera trenera, mora da isplati obeštećenje (cela suma ugovora uglavnom). Tako da sto se mene tice ako plate, slobodan je, ali ne bi bilo lepo da ode pre Brage. Sa druge strane, mozda bolje da probamo sa novim trenerom koji moze da nas podigne na visi nivo u Evropi - redovno prolece i ravnopravna borba u LS, mozda napad na LE. Ali za to bi morala i uprava da se menja i jos mnogo stvari da se uklopi. Boze moj, neko je spomenuo Muslina, sto nije lose uopste. Vracanje Miloja takodje... ne znam koje su druge opcije, ovaj gospodin koji je menjao Stankovića tokom suspenzije uopste nije bio los.

ko-ometator

pre 2 godine

Nek se vrate Miloje ili Robi. Mada Deki bi mogao da ne bezi ovako al ako ce italijani da plate za njega a ova dva trenera su slobodna neka ide…

yosemite sam

pre 2 godine

Realno Sampdorija je apgrejd u odnosu na Zvezdu, zasto ne bi otisao? Titula ne ide njemu, posle brage sledi drugo mesto i eventualno kup, tazvlacenje u novinama, mozda ce ga i oterati. Tako da ono

Bgd

pre 2 godine

Pustimo to što pišu italijanski novinari,oni su skloni objavljivanju bombastičnih informacija. Sačekajmo šta na tu temu kaže uprava Zvezde i sam Stanković, to je najmerodavnije. Za ove što prizivaju Muslina, odmah da kažem:nemoguća misija. Muslin hoće da bude trener-menadžer što automatski dovodi u pitanje uloge Terzića i Mrkele. Osim toga nije u dobrim odnosima sa Džajićem tako da ta priča otpada. Ako Stanković ode, valjalo bi kontaktirati Miloša Milojevića.

Cika toni

pre 2 godine

Iako nisam odusevljen, pre svega, igrom CZ. u ovoj sezoni, misljenju Sam da Nije u redu da ide, bar do kraja jesenjeg Dela sezone. Citam razne predloge za naslednika I Cudi me da Niko ne pominje bivseg pomocnika, Milojevica. Dok je on bio Zvezda je igrala lep I efikasan fudbal. Predpostavljam da bi se vratio za prvog trenera, iako znam da I'ma angazman. Mlad, ambiciozan, moderna shvatanja, jednom recju, pun pogodak.

marko992

pre 2 godine

Za mene je Stankovic ,jos uvek, dosta slab trener.Da sam na njegovom mestu ne bih razmisljao o odlasku.Zvezda je veliki klub a realno je on, kao trener, daleko od tog renomea.

Milos

pre 2 godine

Zvezda moze pravno i zbog ugovora da mu zaustavi odlazak,ali na sta to lici,ako hoce da ide treba ga pustiti,nece valjda vecno trunuti u nasem blatu? Pritom nije ni lose rezultate u Evropi imao.Ja ga ne gotivim kao trenera,navijam za Partizan ali nisam ostrascen.Mislim realno je da mu se izadje u susrte i pustiti coveka da se oproba u Serie A.Isto vazi sutra za nekog trenera Partizana.Cuj oni ce da mu brane...nema smisla

Ovi

pre 2 godine

italijani glume neke starlete. Bato, ako hoces nekog pod ugovorom, moras i da platis. Evo mi hocemo vaseg najboljeg igraca, jel moze? Kakvi penali, oakvi bakraci. A ako se Dejan stvarno dogovorio, mimo svih, e onda drugacije razgovarati sa njim.

Niks

pre 2 godine

Mnogo laznih navijaca zvezde je ovde ostavilo komentar, mnogo botova, prosto nema veze sa realnoscu da 90% navijaca zvezde tera Stankovica....

vuk

pre 2 godine

zvezda dug 70 miliona a godišnji rashodi veći od prihoda tako da će se dug samo povećavati. na stadionu koji prima 55 000 navijača dođe jedva 2 000 i to oni koji ne plaćaju karte. igrački kadar katastrofalan. dragović jedini koji nešto vredi i koji bi se mogao prodati. uprava kriminalna. sportski sektor zadužen za pojačanja cirkus kolorado. moj deda koji ne prati fudbal bi doveo makar dva igrača da vrede, slučajno bi pogodio od 15 makar dvojicu a ovi nisu u stanju ni slučajno da pogode. i nema smena, nema odgovornosti. gde su pare od lige šampiona? beži deki dok je vreme!

sportscommentator

pre 2 godine

Ako se Deki stvarno već dogovorio i želi baš da ide iz Zvezde, razočaran sam. Ne ostavlja se klub u sred sezone, pogotovo sa bitnim utakmicama koje upravo slede. Bezveze potez, ako dodje do njega uopšte.

Dorotej

pre 2 godine

Ako nije "novinarska patka", Stanković je ispao nekorektan prema Zvezdi. Plaćanje penala je normalno ako preuzimaš trenera pod ugovorom. Zbog toga ne znam šta glume ovi u Italiji. Muslin bi trebalo da ga zameni, da utegne tim kako treba. Stanković je u suštini trener početnik i daleko od potenciala kog je imao kao fudbaler. Zato i nije neka prevelika šteta ako ode. Zvezda treba reorganizaciju. Mnogo toga nije u redu. Posebno su nam transfer politika i rad sa mladima veliki problem.

Боле

pre 2 godine

Нормално је да се човек договорио, ово се могло очекивати, дуго је и остао у Србији.

Dule Astro

pre 2 godine

Svi mi volimo Stankovića, ali koje je to njegovo trenersko iskustvo i rezultati koji ga kvalifikuju za trenera kluba u ligi "Petice"?

Plus njegove izjave posle nekih katastrofalnih utakmica?

Zašto mnogi misle da odličan igrač postaje odličan trener? Pa pogledajte neke zvezde koji su postali treneri - prvo dobiješ trećeligaša i tu se vidi da li si za trenera.

severnjača

pre 2 godine

Ne verujem talijanskim novinarima, često iznose poluistine ili samo nagađaju! Nadam se da su u Zvezdi toliko ozbiljni pred meč sa Bragom tako da niti trener "načelno" dogovara uslove sa drugom ekipom niti uprava treba da "tvrdi pazar" oko njegovog transfera! Nadam se, ali...!

Mika M.

pre 2 godine

Pa i nije neka šteta ako ode a možda je i bolje za Zvezdu da nađe pravog trenera.Neke njegove izjave i javni nastupi,blago rečeno,zbunjuju.

PeraKojot

pre 2 godine

Au, ako je stvarno sve dogovorio, a to cemo saznati vec od vikenda izgleda, treba da ga bude sramota. Ok nece biti preveliki gubitak, niti je stvorio nekog igraca, niti je poboljsao igru, ali to se ne radi tako. Na svu srecu Partizan nije mogao da se pokupi, pa je uzeo titule, ali najveca zamerka je nekupovina bekova godinama.

Dorotej

pre 2 godine

Lepo bi bilo da Stanković pročita ove komentare nas navijača Zvezde da shvati šta mislimo o njemu. Ni on ni Milojević Vladan nisu odigrali derbi kako dolikuje. U suštini je to destrukcija od fudbala. U Zvezdinom genomu je napadačka, tehnično doterana igra. Trener koji po sramotno slabo odigranoj utakmici savetuje nama navijačima "da stavimo prst na čelo" nema poštovanja do onih zbog kojih se taj fudbal igra.

yo.dorro

pre 2 godine

Moje misljenje je da Stankovic nema kalibar ni za Zvezdu. Uzeo je skockan tim pun dobrih igraca. Njegovo ime jeste priznato u svetu fudbala, ali kao fudbaler.

Stanje stvari

pre 2 godine

Tako to ide,Stankoviću su bila puna usta Zvezde,busanje u grudi itd.Sad vidimo da je to bio dobar marketing i da je Stanković samo i isključivo čovek od interesa.E pa,putuj igumane.

E

pre 2 godine

Kao prvo nek ide treba da proba, kao drugo nisam uopste ubedjen u neke posebne kvalitete Dejana Stankovica sto se pre svega vidi u evro mecevima i u derbi mecevima, bez neke velike ideje i taktike sa puno defanzive pa sta bude, ne vidim da bi Zvezda bila u nekom problemu da Stankovic ode, ima realno puno iskusnijih i boljih trenera koji bi rado dosli u Zvezdu, rado bih na primer video Prosineckog ponovo ili Musina mada mislim da te opcije nisu realne...

yo.dorro

pre 2 godine

Moje misljenje je da Stankovic nema kalibar ni za Zvezdu. Uzeo je skockan tim pun dobrih igraca. Njegovo ime jeste priznato u svetu fudbala, ali kao fudbaler.

severnjača

pre 2 godine

Ne verujem talijanskim novinarima, često iznose poluistine ili samo nagađaju! Nadam se da su u Zvezdi toliko ozbiljni pred meč sa Bragom tako da niti trener "načelno" dogovara uslove sa drugom ekipom niti uprava treba da "tvrdi pazar" oko njegovog transfera! Nadam se, ali...!

E

pre 2 godine

Kao prvo nek ide treba da proba, kao drugo nisam uopste ubedjen u neke posebne kvalitete Dejana Stankovica sto se pre svega vidi u evro mecevima i u derbi mecevima, bez neke velike ideje i taktike sa puno defanzive pa sta bude, ne vidim da bi Zvezda bila u nekom problemu da Stankovic ode, ima realno puno iskusnijih i boljih trenera koji bi rado dosli u Zvezdu, rado bih na primer video Prosineckog ponovo ili Musina mada mislim da te opcije nisu realne...

Dorotej

pre 2 godine

Ako nije "novinarska patka", Stanković je ispao nekorektan prema Zvezdi. Plaćanje penala je normalno ako preuzimaš trenera pod ugovorom. Zbog toga ne znam šta glume ovi u Italiji. Muslin bi trebalo da ga zameni, da utegne tim kako treba. Stanković je u suštini trener početnik i daleko od potenciala kog je imao kao fudbaler. Zato i nije neka prevelika šteta ako ode. Zvezda treba reorganizaciju. Mnogo toga nije u redu. Posebno su nam transfer politika i rad sa mladima veliki problem.

vuk

pre 2 godine

zvezda dug 70 miliona a godišnji rashodi veći od prihoda tako da će se dug samo povećavati. na stadionu koji prima 55 000 navijača dođe jedva 2 000 i to oni koji ne plaćaju karte. igrački kadar katastrofalan. dragović jedini koji nešto vredi i koji bi se mogao prodati. uprava kriminalna. sportski sektor zadužen za pojačanja cirkus kolorado. moj deda koji ne prati fudbal bi doveo makar dva igrača da vrede, slučajno bi pogodio od 15 makar dvojicu a ovi nisu u stanju ni slučajno da pogode. i nema smena, nema odgovornosti. gde su pare od lige šampiona? beži deki dok je vreme!

Stanje stvari

pre 2 godine

Tako to ide,Stankoviću su bila puna usta Zvezde,busanje u grudi itd.Sad vidimo da je to bio dobar marketing i da je Stanković samo i isključivo čovek od interesa.E pa,putuj igumane.

Niks

pre 2 godine

Mnogo laznih navijaca zvezde je ovde ostavilo komentar, mnogo botova, prosto nema veze sa realnoscu da 90% navijaca zvezde tera Stankovica....

kladzom do bola

pre 2 godine

Moje misljenje da je Stankovic los trener a opet rezultati to moje misljenje demantuju . Ja bih ipak da pre odu Terzic i Mrkela . A ako bi bas morao i mogao da biram , Mrkelu bi odmah oterao zbog raznih " promasaja " u dovodjenju pojacanja .pozz

Dorotej

pre 2 godine

Lepo bi bilo da Stanković pročita ove komentare nas navijača Zvezde da shvati šta mislimo o njemu. Ni on ni Milojević Vladan nisu odigrali derbi kako dolikuje. U suštini je to destrukcija od fudbala. U Zvezdinom genomu je napadačka, tehnično doterana igra. Trener koji po sramotno slabo odigranoj utakmici savetuje nama navijačima "da stavimo prst na čelo" nema poštovanja do onih zbog kojih se taj fudbal igra.

PeraKojot

pre 2 godine

Au, ako je stvarno sve dogovorio, a to cemo saznati vec od vikenda izgleda, treba da ga bude sramota. Ok nece biti preveliki gubitak, niti je stvorio nekog igraca, niti je poboljsao igru, ali to se ne radi tako. Na svu srecu Partizan nije mogao da se pokupi, pa je uzeo titule, ali najveca zamerka je nekupovina bekova godinama.

Ovi

pre 2 godine

italijani glume neke starlete. Bato, ako hoces nekog pod ugovorom, moras i da platis. Evo mi hocemo vaseg najboljeg igraca, jel moze? Kakvi penali, oakvi bakraci. A ako se Dejan stvarno dogovorio, mimo svih, e onda drugacije razgovarati sa njim.

Dule Astro

pre 2 godine

Svi mi volimo Stankovića, ali koje je to njegovo trenersko iskustvo i rezultati koji ga kvalifikuju za trenera kluba u ligi "Petice"?

Plus njegove izjave posle nekih katastrofalnih utakmica?

Zašto mnogi misle da odličan igrač postaje odličan trener? Pa pogledajte neke zvezde koji su postali treneri - prvo dobiješ trećeligaša i tu se vidi da li si za trenera.

marko992

pre 2 godine

Za mene je Stankovic ,jos uvek, dosta slab trener.Da sam na njegovom mestu ne bih razmisljao o odlasku.Zvezda je veliki klub a realno je on, kao trener, daleko od tog renomea.

Cika toni

pre 2 godine

Iako nisam odusevljen, pre svega, igrom CZ. u ovoj sezoni, misljenju Sam da Nije u redu da ide, bar do kraja jesenjeg Dela sezone. Citam razne predloge za naslednika I Cudi me da Niko ne pominje bivseg pomocnika, Milojevica. Dok je on bio Zvezda je igrala lep I efikasan fudbal. Predpostavljam da bi se vratio za prvog trenera, iako znam da I'ma angazman. Mlad, ambiciozan, moderna shvatanja, jednom recju, pun pogodak.

xyz

pre 2 godine

Ja ne verujem da ovakve komentare pisu navijaci Zvezde.
Stankovic uspesno vodi Zvezdu u Evropi sve vreme. Imao je dva kiksa u sustini: Omonija i Serif. Uprkos tome mislim da Zveda igra jako zrelo i stabilno i da nema velikih oscilacija u igri. Licno sam jako zadovoljan uspehom Zvezde u Evropi i domacem prvenstvu od kada Stankovic trenira.
Ako vec hoce da ode, bilo bi korektno zavrsiti ovu sezpnu u Zvezdi pa onda ici.

sportscommentator

pre 2 godine

Ako se Deki stvarno već dogovorio i želi baš da ide iz Zvezde, razočaran sam. Ne ostavlja se klub u sred sezone, pogotovo sa bitnim utakmicama koje upravo slede. Bezveze potez, ako dodje do njega uopšte.

svasta...

pre 2 godine

Ali pazi osvoji duplu krunu , osigurao prolece u Evropi i ponovo kao navijaci zvezde ga teraju??? Pa imate li vi malo realnosti u glavi ili samo ste frustrirani svojim zivotima pa samo pljujete...

Mika M.

pre 2 godine

Pa i nije neka šteta ako ode a možda je i bolje za Zvezdu da nađe pravog trenera.Neke njegove izjave i javni nastupi,blago rečeno,zbunjuju.

Bgd

pre 2 godine

Pustimo to što pišu italijanski novinari,oni su skloni objavljivanju bombastičnih informacija. Sačekajmo šta na tu temu kaže uprava Zvezde i sam Stanković, to je najmerodavnije. Za ove što prizivaju Muslina, odmah da kažem:nemoguća misija. Muslin hoće da bude trener-menadžer što automatski dovodi u pitanje uloge Terzića i Mrkele. Osim toga nije u dobrim odnosima sa Džajićem tako da ta priča otpada. Ako Stanković ode, valjalo bi kontaktirati Miloša Milojevića.

Боле

pre 2 godine

Нормално је да се човек договорио, ово се могло очекивати, дуго је и остао у Србији.

Hamurabi

pre 2 godine

Dekijevi rezultati su OK. Nije bio ispod novog standarda titula+Evropa, ali nije bio ni iznad. Moze da se pohvali da je iz Ivanica izvukao maksimum i da je primirio Kangu, sto Miloju nije uspelo. Sa druge strane Pavkov je dosta patio pod njim kao i sada Degenek. Nije uspeo od Njegoša i Veljka da napravi neke igrace, iako je Petrovic ok igrao u poslednje vreme. Gavric je propao skroz iako je najvise obecavao. Raduje nas Erakovic naravno, ali njega forsira jer je primoran zbog bonusa. Formacija mu je stalno fluidna, prvi tim ne postoji, sto ne mora da bude lose, ali igra generalno deluje nepovezano... Da sumiram ocenama od 1 do 5

Prvenstvo - 4
Evropa - 3
Rad sa igracima - 2
Mladi igraci - 2
Taktika - 3

Tako da srednja ocena 2.8 nije losa uopste, nije da ga teramo, nema ni jednu nedovoljnu 1. Ako ga Sampa trazi, to je u redu. Bilo bi korektno da sacekaju Bragu, ali placanje obeštećenja se ne dovodi u pitanje. Trener pod ugovorom, osim ako nema neku klauzulu za slobodan raskid ugovora, ne moze da ide tek tako. Kao sto bi obrnuto, da klub hoce sa otera trenera, mora da isplati obeštećenje (cela suma ugovora uglavnom). Tako da sto se mene tice ako plate, slobodan je, ali ne bi bilo lepo da ode pre Brage. Sa druge strane, mozda bolje da probamo sa novim trenerom koji moze da nas podigne na visi nivo u Evropi - redovno prolece i ravnopravna borba u LS, mozda napad na LE. Ali za to bi morala i uprava da se menja i jos mnogo stvari da se uklopi. Boze moj, neko je spomenuo Muslina, sto nije lose uopste. Vracanje Miloja takodje... ne znam koje su druge opcije, ovaj gospodin koji je menjao Stankovića tokom suspenzije uopste nije bio los.

Milos

pre 2 godine

Zvezda moze pravno i zbog ugovora da mu zaustavi odlazak,ali na sta to lici,ako hoce da ide treba ga pustiti,nece valjda vecno trunuti u nasem blatu? Pritom nije ni lose rezultate u Evropi imao.Ja ga ne gotivim kao trenera,navijam za Partizan ali nisam ostrascen.Mislim realno je da mu se izadje u susrte i pustiti coveka da se oproba u Serie A.Isto vazi sutra za nekog trenera Partizana.Cuj oni ce da mu brane...nema smisla

slaviša šmigič

pre 2 godine

Realno Milojevič je imao odlične igrače a opet je igra bila dosta loša bez ideje u napadu tu je Deki za 3.razreda ispred Miloja koji je imao u timu Marka Marina i brdo napadača a Ivanič koji je najbolji mu grejao klupu od onih koji znaju kako igrati vidim samo Robija tako da nevidim pravu zamenu za Dekija još menjati trenera usred sezone je najgore nedaj bože da nam se desi neki terener tipa Zeman sa kojim nismo mogli dobiti ni drugoligaša u Srbskom prvenstvu.

hoćeš iskreno

pre 2 godine

Jedna firma uzima direktora drugoj firmi , veća i bogatija firma daje veću platu direktoru siromašnije i manje firme...
I vi sad osuđujete Dekija što hoće da zaradi pare. :D
idi deki i srećno.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Šta su ovde neki zapeli sa tim iskustvom Deki se pokazao u odličnom svetlu ne samo što je uzeo 2.titule več 2.godine ima zapažene utakmice u evropi sa ne baš nekim extra igračima C.zvezdi treba hitno brz i snažan napadač a ne da sve zavisi od Ivaniča koga je Deki brzo povratio i doveo do stanja da pruža fenomenalne partije a pre njega nijedan trener nije bio sposoban da osposobi Ivaniča kod Dekija zaista pruža fenomenalne partije.odgovorni ljudi za transfere doveli su Dekiju krš napadače i onaj Falčineli što je bio posuđen morali smo da ga pustimo a pogledajte koje napadače su doveli sa čime raspolaže deki u samoj špici imamo Pavkova super sporog a od ostalih smo imali tugu Dioni i kraj guramo sa Pavkovim a da nemamo nikoga da ga može menjati.Nadam se da če Falko ili možda Rišard nešto pokazati ako dobiju priliku u Bragi pošto nemamo niti jednog brzog špica treba dati šansu možda Rišaru po desnoj Strani.

yosemite sam

pre 2 godine

Realno Sampdorija je apgrejd u odnosu na Zvezdu, zasto ne bi otisao? Titula ne ide njemu, posle brage sledi drugo mesto i eventualno kup, tazvlacenje u novinama, mozda ce ga i oterati. Tako da ono

Aluvial

pre 2 godine

Odlazak Stankovica bi bio spas za Zvezdu. Standza je sahranio Zvezdu, klub sa tim budzetom nije u ligi sampiona nego igra ligu evrope, i kao super je rezultat, pa nije. Nijedan jedini od igraca koje je Stankovic doveo nije se pokazao i opravdao novac koji je za njih placen, naprotiv, sve lose akvizicije. Takticki nekoliko utakmica u ligi evrope lose odradjene, mada nije za te poraze sam Stankovic kriv. Ali Serif ide njemu na dusu, kao i Mitjiland pre neku nedelju.

ko-ometator

pre 2 godine

Nek se vrate Miloje ili Robi. Mada Deki bi mogao da ne bezi ovako al ako ce italijani da plate za njega a ova dva trenera su slobodna neka ide…

Dragan

pre 2 godine

Pavkov je osrednji ali samo osrednji spic igrac, znaci u polju je vrlo slab pocev od prijema lopte, brzine i da o ostalom ne pricamo. Igrac te visine treba da daje i pakuje golove. Zizic je za njega bio Pele.
Zvezdas1964.

yo.dorro

pre 2 godine

Moje misljenje je da Stankovic nema kalibar ni za Zvezdu. Uzeo je skockan tim pun dobrih igraca. Njegovo ime jeste priznato u svetu fudbala, ali kao fudbaler.

Stanje stvari

pre 2 godine

Tako to ide,Stankoviću su bila puna usta Zvezde,busanje u grudi itd.Sad vidimo da je to bio dobar marketing i da je Stanković samo i isključivo čovek od interesa.E pa,putuj igumane.

yosemite sam

pre 2 godine

Realno Sampdorija je apgrejd u odnosu na Zvezdu, zasto ne bi otisao? Titula ne ide njemu, posle brage sledi drugo mesto i eventualno kup, tazvlacenje u novinama, mozda ce ga i oterati. Tako da ono

Dorotej

pre 2 godine

Lepo bi bilo da Stanković pročita ove komentare nas navijača Zvezde da shvati šta mislimo o njemu. Ni on ni Milojević Vladan nisu odigrali derbi kako dolikuje. U suštini je to destrukcija od fudbala. U Zvezdinom genomu je napadačka, tehnično doterana igra. Trener koji po sramotno slabo odigranoj utakmici savetuje nama navijačima "da stavimo prst na čelo" nema poštovanja do onih zbog kojih se taj fudbal igra.

Mika M.

pre 2 godine

Pa i nije neka šteta ako ode a možda je i bolje za Zvezdu da nađe pravog trenera.Neke njegove izjave i javni nastupi,blago rečeno,zbunjuju.

vuk

pre 2 godine

zvezda dug 70 miliona a godišnji rashodi veći od prihoda tako da će se dug samo povećavati. na stadionu koji prima 55 000 navijača dođe jedva 2 000 i to oni koji ne plaćaju karte. igrački kadar katastrofalan. dragović jedini koji nešto vredi i koji bi se mogao prodati. uprava kriminalna. sportski sektor zadužen za pojačanja cirkus kolorado. moj deda koji ne prati fudbal bi doveo makar dva igrača da vrede, slučajno bi pogodio od 15 makar dvojicu a ovi nisu u stanju ni slučajno da pogode. i nema smena, nema odgovornosti. gde su pare od lige šampiona? beži deki dok je vreme!

slaviša šmigič

pre 2 godine

Realno Milojevič je imao odlične igrače a opet je igra bila dosta loša bez ideje u napadu tu je Deki za 3.razreda ispred Miloja koji je imao u timu Marka Marina i brdo napadača a Ivanič koji je najbolji mu grejao klupu od onih koji znaju kako igrati vidim samo Robija tako da nevidim pravu zamenu za Dekija još menjati trenera usred sezone je najgore nedaj bože da nam se desi neki terener tipa Zeman sa kojim nismo mogli dobiti ni drugoligaša u Srbskom prvenstvu.

E

pre 2 godine

Kao prvo nek ide treba da proba, kao drugo nisam uopste ubedjen u neke posebne kvalitete Dejana Stankovica sto se pre svega vidi u evro mecevima i u derbi mecevima, bez neke velike ideje i taktike sa puno defanzive pa sta bude, ne vidim da bi Zvezda bila u nekom problemu da Stankovic ode, ima realno puno iskusnijih i boljih trenera koji bi rado dosli u Zvezdu, rado bih na primer video Prosineckog ponovo ili Musina mada mislim da te opcije nisu realne...

Dorotej

pre 2 godine

Ako nije "novinarska patka", Stanković je ispao nekorektan prema Zvezdi. Plaćanje penala je normalno ako preuzimaš trenera pod ugovorom. Zbog toga ne znam šta glume ovi u Italiji. Muslin bi trebalo da ga zameni, da utegne tim kako treba. Stanković je u suštini trener početnik i daleko od potenciala kog je imao kao fudbaler. Zato i nije neka prevelika šteta ako ode. Zvezda treba reorganizaciju. Mnogo toga nije u redu. Posebno su nam transfer politika i rad sa mladima veliki problem.

Dule Astro

pre 2 godine

Svi mi volimo Stankovića, ali koje je to njegovo trenersko iskustvo i rezultati koji ga kvalifikuju za trenera kluba u ligi "Petice"?

Plus njegove izjave posle nekih katastrofalnih utakmica?

Zašto mnogi misle da odličan igrač postaje odličan trener? Pa pogledajte neke zvezde koji su postali treneri - prvo dobiješ trećeligaša i tu se vidi da li si za trenera.

Niks

pre 2 godine

Mnogo laznih navijaca zvezde je ovde ostavilo komentar, mnogo botova, prosto nema veze sa realnoscu da 90% navijaca zvezde tera Stankovica....

slaviša šmigič

pre 2 godine

Šta su ovde neki zapeli sa tim iskustvom Deki se pokazao u odličnom svetlu ne samo što je uzeo 2.titule več 2.godine ima zapažene utakmice u evropi sa ne baš nekim extra igračima C.zvezdi treba hitno brz i snažan napadač a ne da sve zavisi od Ivaniča koga je Deki brzo povratio i doveo do stanja da pruža fenomenalne partije a pre njega nijedan trener nije bio sposoban da osposobi Ivaniča kod Dekija zaista pruža fenomenalne partije.odgovorni ljudi za transfere doveli su Dekiju krš napadače i onaj Falčineli što je bio posuđen morali smo da ga pustimo a pogledajte koje napadače su doveli sa čime raspolaže deki u samoj špici imamo Pavkova super sporog a od ostalih smo imali tugu Dioni i kraj guramo sa Pavkovim a da nemamo nikoga da ga može menjati.Nadam se da če Falko ili možda Rišard nešto pokazati ako dobiju priliku u Bragi pošto nemamo niti jednog brzog špica treba dati šansu možda Rišaru po desnoj Strani.

severnjača

pre 2 godine

Ne verujem talijanskim novinarima, često iznose poluistine ili samo nagađaju! Nadam se da su u Zvezdi toliko ozbiljni pred meč sa Bragom tako da niti trener "načelno" dogovara uslove sa drugom ekipom niti uprava treba da "tvrdi pazar" oko njegovog transfera! Nadam se, ali...!

Боле

pre 2 godine

Нормално је да се човек договорио, ово се могло очекивати, дуго је и остао у Србији.

svasta...

pre 2 godine

Ali pazi osvoji duplu krunu , osigurao prolece u Evropi i ponovo kao navijaci zvezde ga teraju??? Pa imate li vi malo realnosti u glavi ili samo ste frustrirani svojim zivotima pa samo pljujete...

Hamurabi

pre 2 godine

Dekijevi rezultati su OK. Nije bio ispod novog standarda titula+Evropa, ali nije bio ni iznad. Moze da se pohvali da je iz Ivanica izvukao maksimum i da je primirio Kangu, sto Miloju nije uspelo. Sa druge strane Pavkov je dosta patio pod njim kao i sada Degenek. Nije uspeo od Njegoša i Veljka da napravi neke igrace, iako je Petrovic ok igrao u poslednje vreme. Gavric je propao skroz iako je najvise obecavao. Raduje nas Erakovic naravno, ali njega forsira jer je primoran zbog bonusa. Formacija mu je stalno fluidna, prvi tim ne postoji, sto ne mora da bude lose, ali igra generalno deluje nepovezano... Da sumiram ocenama od 1 do 5

Prvenstvo - 4
Evropa - 3
Rad sa igracima - 2
Mladi igraci - 2
Taktika - 3

Tako da srednja ocena 2.8 nije losa uopste, nije da ga teramo, nema ni jednu nedovoljnu 1. Ako ga Sampa trazi, to je u redu. Bilo bi korektno da sacekaju Bragu, ali placanje obeštećenja se ne dovodi u pitanje. Trener pod ugovorom, osim ako nema neku klauzulu za slobodan raskid ugovora, ne moze da ide tek tako. Kao sto bi obrnuto, da klub hoce sa otera trenera, mora da isplati obeštećenje (cela suma ugovora uglavnom). Tako da sto se mene tice ako plate, slobodan je, ali ne bi bilo lepo da ode pre Brage. Sa druge strane, mozda bolje da probamo sa novim trenerom koji moze da nas podigne na visi nivo u Evropi - redovno prolece i ravnopravna borba u LS, mozda napad na LE. Ali za to bi morala i uprava da se menja i jos mnogo stvari da se uklopi. Boze moj, neko je spomenuo Muslina, sto nije lose uopste. Vracanje Miloja takodje... ne znam koje su druge opcije, ovaj gospodin koji je menjao Stankovića tokom suspenzije uopste nije bio los.

marko992

pre 2 godine

Za mene je Stankovic ,jos uvek, dosta slab trener.Da sam na njegovom mestu ne bih razmisljao o odlasku.Zvezda je veliki klub a realno je on, kao trener, daleko od tog renomea.

PeraKojot

pre 2 godine

Au, ako je stvarno sve dogovorio, a to cemo saznati vec od vikenda izgleda, treba da ga bude sramota. Ok nece biti preveliki gubitak, niti je stvorio nekog igraca, niti je poboljsao igru, ali to se ne radi tako. Na svu srecu Partizan nije mogao da se pokupi, pa je uzeo titule, ali najveca zamerka je nekupovina bekova godinama.

xyz

pre 2 godine

Ja ne verujem da ovakve komentare pisu navijaci Zvezde.
Stankovic uspesno vodi Zvezdu u Evropi sve vreme. Imao je dva kiksa u sustini: Omonija i Serif. Uprkos tome mislim da Zveda igra jako zrelo i stabilno i da nema velikih oscilacija u igri. Licno sam jako zadovoljan uspehom Zvezde u Evropi i domacem prvenstvu od kada Stankovic trenira.
Ako vec hoce da ode, bilo bi korektno zavrsiti ovu sezpnu u Zvezdi pa onda ici.

sportscommentator

pre 2 godine

Ako se Deki stvarno već dogovorio i želi baš da ide iz Zvezde, razočaran sam. Ne ostavlja se klub u sred sezone, pogotovo sa bitnim utakmicama koje upravo slede. Bezveze potez, ako dodje do njega uopšte.

ko-ometator

pre 2 godine

Nek se vrate Miloje ili Robi. Mada Deki bi mogao da ne bezi ovako al ako ce italijani da plate za njega a ova dva trenera su slobodna neka ide…

kladzom do bola

pre 2 godine

Moje misljenje da je Stankovic los trener a opet rezultati to moje misljenje demantuju . Ja bih ipak da pre odu Terzic i Mrkela . A ako bi bas morao i mogao da biram , Mrkelu bi odmah oterao zbog raznih " promasaja " u dovodjenju pojacanja .pozz

hoćeš iskreno

pre 2 godine

Jedna firma uzima direktora drugoj firmi , veća i bogatija firma daje veću platu direktoru siromašnije i manje firme...
I vi sad osuđujete Dekija što hoće da zaradi pare. :D
idi deki i srećno.

Aluvial

pre 2 godine

Odlazak Stankovica bi bio spas za Zvezdu. Standza je sahranio Zvezdu, klub sa tim budzetom nije u ligi sampiona nego igra ligu evrope, i kao super je rezultat, pa nije. Nijedan jedini od igraca koje je Stankovic doveo nije se pokazao i opravdao novac koji je za njih placen, naprotiv, sve lose akvizicije. Takticki nekoliko utakmica u ligi evrope lose odradjene, mada nije za te poraze sam Stankovic kriv. Ali Serif ide njemu na dusu, kao i Mitjiland pre neku nedelju.

Milos

pre 2 godine

Zvezda moze pravno i zbog ugovora da mu zaustavi odlazak,ali na sta to lici,ako hoce da ide treba ga pustiti,nece valjda vecno trunuti u nasem blatu? Pritom nije ni lose rezultate u Evropi imao.Ja ga ne gotivim kao trenera,navijam za Partizan ali nisam ostrascen.Mislim realno je da mu se izadje u susrte i pustiti coveka da se oproba u Serie A.Isto vazi sutra za nekog trenera Partizana.Cuj oni ce da mu brane...nema smisla

Bgd

pre 2 godine

Pustimo to što pišu italijanski novinari,oni su skloni objavljivanju bombastičnih informacija. Sačekajmo šta na tu temu kaže uprava Zvezde i sam Stanković, to je najmerodavnije. Za ove što prizivaju Muslina, odmah da kažem:nemoguća misija. Muslin hoće da bude trener-menadžer što automatski dovodi u pitanje uloge Terzića i Mrkele. Osim toga nije u dobrim odnosima sa Džajićem tako da ta priča otpada. Ako Stanković ode, valjalo bi kontaktirati Miloša Milojevića.

Ovi

pre 2 godine

italijani glume neke starlete. Bato, ako hoces nekog pod ugovorom, moras i da platis. Evo mi hocemo vaseg najboljeg igraca, jel moze? Kakvi penali, oakvi bakraci. A ako se Dejan stvarno dogovorio, mimo svih, e onda drugacije razgovarati sa njim.

Dragan

pre 2 godine

Pavkov je osrednji ali samo osrednji spic igrac, znaci u polju je vrlo slab pocev od prijema lopte, brzine i da o ostalom ne pricamo. Igrac te visine treba da daje i pakuje golove. Zizic je za njega bio Pele.
Zvezdas1964.

Cika toni

pre 2 godine

Iako nisam odusevljen, pre svega, igrom CZ. u ovoj sezoni, misljenju Sam da Nije u redu da ide, bar do kraja jesenjeg Dela sezone. Citam razne predloge za naslednika I Cudi me da Niko ne pominje bivseg pomocnika, Milojevica. Dok je on bio Zvezda je igrala lep I efikasan fudbal. Predpostavljam da bi se vratio za prvog trenera, iako znam da I'ma angazman. Mlad, ambiciozan, moderna shvatanja, jednom recju, pun pogodak.