Nedelja, 05.12.2021.

20:55

Ferstapen: Ovo nije Formula 1

Maks Ferstapen je bio maksimalno iskren nakon završetka trke u Džedi.

Izvor: SN

Ferstapen: Ovo nije Formula 1 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

Šomi

pre 2 godine

Botas, najbolji drugi (timski) vozač reče Luis, 10 god mercedes bez borbe uzima sve, sad došlo do bilo kakve borbe o nekima odmah smeta, Maxov bolid je za koplje iza mercedesa, sve što je uradio je na vozački kvalitet, a šampionat blago rečeno sumnjiv i nije mercedes nemački nego britanski tim, ako me razumete, kao i većina timova, pa ona "trka" na Spa samo da bi vilijams uzeo bodove. Nisam navijač tima nego vozača.
Jedan je Kimi

Nenad

pre 2 godine

Zahvaljujući Maksu gledanje trka formule 1 ponovo ima nekakvog smisla... Mali je virtuoz kakav mladi Luis (sada "najbolji" f1 vozač ikada) nikada bio nije! Jeste agresivan je preko svake mere. Jeste u najmanju ruku čudnog temperamenta. Svašta još po nešto..., ali Šta bi vi ljudi da gledate nedeljom? Jednog najvećeg, najboljeg, najjačeg,... ,... ,... kako predvodi vozić, kasnije ih skoro sve obiđe za po krug?! Razumem komforno je za navijanje, ali je strašno, glupo i dosadno! Pratim f1 (sa prekidima u periodima "uzbudljivih dominacija") od poslednje Laudine sezone. Naravno da je f1 šampionat konstruktora, ipak nadam se da će nova tehnička pravila napraviti povoljniju situaciju za trkanje!

strucAnjak

pre 2 godine

Jao cirkusa, svi Luisa nazivaju placljivkom, zadnjih 5 trka barem po 1 put u eter je izasla konunikacija u kojoj Max place kaoo gubi snagu motora. Odgovor iz boxa je da se puni baterija. I onda Luis place stalno. Vidimo sve ko vozi muski a ko je nalozeni djecak. Plus je kazna od 10 sekundi smijesna za dokazano namjerno kocenje od 69 bara koje je pokazala telemetrija sa Maxovog bolida.

ja

pre 2 godine

Max je stvarno pretalentovan vozač. Pratim formulu od kraja karijere laude, do danas jedina dvojica ludjih su Montoya i kimi. Ali ovaj mali nema skrula, spreman je na sve kao sumaher kome nikad nisam zaboravio kako je jurio hilla po stazi sa jednim ciljem da hill ne završi trku. Meni se cini da je max to probao danas.

m

pre 2 godine

Koliko dece koja gledaju F1 poslednjih deset godina u komentarima. Smesno. Hamilton se nabio iza Maxa ne zato sto nije znao da ga ovaj pusta nego zato sto je tu DRS linija. Uradio bi mu Max prvi put ono sto je kada ga je pustio drugi put. A testirao mu je kocnice jer ovaj nije nameravao da ga obidje. I na kraju kazna sto ga nije pusio? Pricaju o secenju krivine, pa u Monci je kaznjen Max gde je bila identicna pozicija kao sada. I tada su u obrazlozenju odluke rekli Max je bio pored Luisa mogao je da izbegne sudar secenjem krivine, nije i zato je kaznjen. Sada je bio pored izbegao je sudar i ovo je bilo secenje krivine koliko i izguravanje sa staze. Pomeranje sa prvog na 3 mesto je odluka za ponistavanje trke pred sudom. Na osnovu usmenog dogovora direktora trke i dva tima oni resavaju raspored posle crvene zastave???? Ovaj Masi je nekompetentan i to je sustina problema. Ako je beton ili asfalt pored staze, neka ga koriste svi i to je to. Nema da li je presao milimetar ili nije, pa onda brisemo krugove... Stavi ivicnjake, ograde, travu ko predje van trke je. Naravno ako neko sasece krivinu i ucari sekundu kazni ga sa stop and go. Tako je nekad bilo. A Max je u pravu ovo vise nije F1...

BataJegulja

pre 2 godine

Pazi sada Max je strašno brz ali realno razmaženo derište... Luis pa prepotentan i svi su uz taj Mercedes to je evidentno svih ovih god... čak su Luisu uzeli titulu da bi je dali svom Nemcu Rozbergu...moram da napravim paralelu sa Max i Montoya...koliko ovaj razmažen a brz toliko je Montoya bio skroman a još brži...od njega je Šumaher imao noćne more... Montoya sada bi razvalio i Maxa i Luisa da je za volanom...

Vlad

pre 2 godine

(BataJegulja, 5. decembar 2021 22:43)
Nesto ste pomesali. Ako ste mislili na Barselu 2016, zapravo je Hamilton obilazio Rosberga, koji je zatvorio desnu stranu te je Hamilton sa pola bolida bio na travu, udario u ogradu i izbacio obojicu.

Vreme je

pre 2 godine

Max je najbolje sto se desilo F1 u poslednjih sigurno 10 godina. Mercedes ima toliko jaci bolid da je to presmesno. Na kraju krajeva, lose je za F1 da je Hamilton bilo kakav kandidat za najboljeg ikada, to je nezabelezena protekcija plus zver od bolida i generalno su Fetel i on unazadili sport (prica Baton, ali su duze jahali). Da ne polemisem previse, svako ko prati zna sta se desavalo poslednjih 12-13 sezona i to je to. Steta sto nema vise vozaca kao pre 20-25 godina i sto titule osvajaju bolidi a ne vozaci. Nadam se da ce Max izdrzati jer je to jako bitno za F1 kao sport posto se nije u skorijoj proslosti desilo da neko toliko inferioran uzme titulu.

pedra

pre 2 godine

Mukice samo vi placite i mrzite Verstapena !!! Nadam se da ce biti ispred naduvanog placljivog engleza u Abu Dabiju. Forza Red Bul Forza Verstapennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!🥳🥳🥳🥳
A vi mi lupajte minuse 😛

Moltisanti

pre 2 godine

.. haha, pa, ovaj spinuje bolje od političara .. e, svašta stvarno!??

Lik 'ladno pokušao da žrtvuje svoju trku tako što će se namestiti da ga Hamilton stigne,i kako bi u poslednju trku ušao sa 14 poena prednosti .. Mali kvarni čovečuljak iz seoske sredine,

mare

pre 2 godine

Sramota je da se ponudi pomjeranje pozicije na ponovljenom startu... ako smatraš da treba dobit kaznu - kazni ga.
Isto ono puštanje pozicija, pa udri kaznu... sve u svemu, jasno je da je F1 postala zabava za ne tako široke narodne mase, al de malo to upakujte da ne izgleda toliko jadno.

Presheva

pre 2 godine

Ma kroz koje ruzicaste oci vi gledate tako blagonaklono na Hamiltona kao da on ne vozi opasno, nego samo Max. Ajmo malo realnosti, posto su vam komentari tragikomicni.
(Da, 5. decembar 2021 21:26)


SUPER! daj 1 link gde je to Hamilton vozio opasno u poslednjih 14 godina... SAMO 1 LINK.

s druge strane imaš ne svake sezone... ne ... skoro svake trke opasne vožnje Maxa
Ako h
(Sandokan, 5. decembar 2021 21:49)  pa upravu je covek ima i hamilton prljave trke.. al druze pa f1 valda treba malo bezobraznost malo prljave borbe. Hamilton uvek provocira protivnika i on gresi. A zna da FIA odma kazni Verstapena. Pa valda svaki gledalac f1 zna koliko je bilo na dobro mercedesa uvek za nji bile pravila i protiv drugi tih pravila ako neces guranje borbe gledaj onda balet

1

pre 2 godine

Gledam trke 30 i više godina ovaj verstapen je među 3. najluđa idiota u istoriji F-1,nevaspitan neobrazovan nekulturan i uvek ima nameru da namerno izbaci ptotivnika,može biti prvak 10 puta ali takmičar i čovek -nikada

GDM

pre 2 godine

40 g.pratim F1 ovo nije više F1, upropastili su ovaj sport,jel treba još gradski trka?Nek dobiju Maroko,Etiopija,Bangladeš pa nek ide sve u tri lepe p.m.
Šta reči o Verstappenu sinko ti si brz i mnogo dobar al si pokvaren i ubica.Isto si uradio i Kimiju u Belgiji,sa 320 km na mulen ruz ti praviš osmice i to tri puta,Kimi ti kaže dali si ti normalan zamalo da ne poginem a tvoj komentar posle trke:Šta sam to loše učinio i ni su te kaznili,u Baku za malo falilo da ubijes Riccardo i jos najmanje 16 incideta i nikada te nisu kaznili.Gori si i od Maldonado,jedini koji ti se ne boje su Lecler,Kvyat i sada Hamilton i odma cmizdrišč.Pokvarenjak.

Lampa

pre 2 godine

Ova napeljana deca sto.su poceli da gledaju formulu od kako uzima titule Hamilton, ne znaju sta je formula! Postala.je sprdnja, samo neke zabrane, i tumaci kako kome odgovara!

evoba

pre 2 godine

Maxu nije dozvoljeno da menja gume na kraju i da pokusa da osvoji bod za najbrz krug.
Nije mu dozvolio tim.
Tačka.
(Vojkan, 05. decembar 2021 22:16)

Zavrsio bi iza Okona i Botasa da je otisao u boks... O cemu pricamo?

BataJegulja

pre 2 godine

Čekaj polako ajde vas koji kritikujete vožnju Maxa i da je opasna...da li ste ikada gledali duel Sene i Prosta zatim ,Sene i Mensela , idemo dalje Šumahera i Montoje itd itd... sami su izabrali sport koji je opasan i koji je puno života odneo...to im je u krvi...njima se ne gine ali nedaju pozicije...

Ooo

pre 2 godine

Max ulijeće harakiri u krivinu i siječe je (s namjerom da skrši Lewisa) a Michael Masi (direktor utrke) zove štab Red Bulla i nudi im, pazi ovo: nudi im!! mogućnost da Max vrati pozicije Oconu i Hamiltonu. A iz Red Bulla odgovaraju: dok razmislimo javićemo se. Ovo nikad u zivotu nisam vidio ni u jednom sportu. A jos su im pomogli i u Brazilu kada nisu kaznili Maxa kada je izgurao Hamiltona sa staze. Pa i danas sa onim crvenim zastavama da Max moze promjeniti gume.

BataJegulja

pre 2 godine

Ma kroz koje ruzicaste oci vi gledate tako blagonaklono na Hamiltona kao da on ne vozi opasno, nego samo Max. Ajmo malo realnosti, posto su vam komentari tragikomicni.
(Da, 5. decembar 2021 21:26)


SUPER! daj 1 link gde je to Hamilton vozio opasno u poslednjih 14 godina... SAMO 1 LINK.

s druge strane imaš ne svake sezone... ne ... skoro svake trke opasne vožnje Maxa
Ako h
(Sandokan, 05. decembar 2021 21:49)

Sandokan ajde da se slozim sa tobom da je Max agresivniji i da uglavnom seče krivine više od Luisa...mada ako pogledamo Luis je ove godine lepo isekao Maxa i izbacio sa staze pri ogromnoj brzini...ne zaboravi trku gde ga je u punom naletu Rozberg preticao a Luis mu zatvora put , Rozberg završava u travi pa u ogradi pa u toj brzini i okretanju sakuplja i Luisa sa staze...ovo je i opasan sport , pa možda Max ima više takve nazovi opasne vožnje ali ne pri tim brzinama kao što to Luis ume da uradi...dao bi ti link ali moderator neće da objavi onda komentar.

Benz

pre 2 godine

E naduvenko placljivi, nisi ti za formulu 1 nego za karting!!!
Da je bilo ko bio na mestu Luisa zavrsili bi trku obojica, sto je izgleda i tebi bio cilj.
Trebalo bi da te izbace iz F1!!!
Kako se ponasas ubices nekoga!!!

jojufff

pre 2 godine

Sto se mene tice ovo je utrkivanje, ne odstupati ni pedalj..boriti se do zadnjeg, tako je bilo prije dvadeset i vise godina.
Sada pljuste kazne cim ne propustis vozaca, puj
Placeni da se utrkuju i drze glavu u torbi, a oni napravili sport gdje se samo konstruktori i sudije trkaju..vozaci su tu samo da drže volan i slušaju pravila.

Ridah

pre 2 godine

Koje bre trkanje, ovo je propuštanje. Pogledajte trke od pre 30 godina. Pa Senna bi umro da vidi ovakvu f1 da je živ. Ne smeš da se braniš, ne smeš da rizikuješ. DRS i ostala ***** za pomoć. Asistencija prilikom skretanja i prilikom kočenja Zoveš inženjera da ti podesi auto iz boxa. Užas!

Aleksandar

pre 2 godine

Za one koji ne znaju, da Formula 1 je jedan od najopasnijih sportova tu je borba trka cukanje, malo cesanje sve je to trkanje, zar borbe. Pa nisu od šećera majku mu pustite ih da se trkaju, razumem Maksa skroz. Da ste gledali trke od pre 20 god i više razumeli bi kakve su to borbe bile, Maks je tog kova borac a ne baba. Formula 1 je sama po sebi opasna kao i svaki automoto sport i to je poenta trkanje i sporta borba. FIA je previše blaga zbog Hamiltona to je očigledno.

Vlada

pre 2 godine

Dečko ke beskrupulozan i maksimalno bezobrazan. Ne postoji način da sportski i bezbedno prepusti mesto. Luis je zato isprva gubio od njega, dok ga nije provalio i pokazao mu zube. A vi koji pominjete Silverston, setite se Monce! Luis će i ove sezone biti šampion i to zasluženo! A za ovog malog napaljenka se nadam da nikada titulu uzeti neće!

gledalac

pre 2 godine

Nije ni video igrica gde mozes do sutra da vrtis volanom levo desno jer nema ko da te udari otpozadi!!!Ne zamajavaj ljude nego reci kao musko istinu makar ti se obila o glavu,svi su videli sta si radio volanom,ili imas amneziju!!!!

mahea

pre 2 godine

na silu da bude egal za poslednju trku. nadam se da ce trka a ne direkcija trke odluciti o tituli. staza je strava za vozace da cepaju slobodane treninge a za trku je skandal.
(znalac, 05. decembar 2021 21:08)

Na silu je guran samo Max da bude sampion!!!

Todor

pre 2 godine

Kako ti sinko voziš, bio bi dobar za taksistu u Beogradu... Dobre su ti fore sa sečenjem krivina, a posebno ovo seljobersko kočenje ispred Luisa.
To kod nas u Srbiji rade samo najveći džukci...

EUFORIJA

pre 2 godine

Znas ti dobro sta si hteo,brejk test, setao volanom levo desno. I kada dobijes naredbu da propustis, nesmes do prolaska prve krivine da vratis poziciju. Zbog toga je Hamilton bio kaznjen u Belgiji u duelu sa Kimijem.

mnemonic

pre 2 godine

Generalno u sportu je na snazi neka prevelika KOREKTNOST poslednjih godina,u svim sportovima je previse osetljivosti..Vise ni u formuli ne mozes da se branis... A o tome kako je Hamilton u poslednjih mesec dana nestvarno brz,a pre samo 3 meseca na radio vezi iz bolida govorio je o Red Bulu;"Nemocan sam ,prebrzi su"
(satelit, 05. decembar 2021 21

svestan si toga da se bolid razvija tokom godine i da nije isti u odnosu na početak šampionata? naravno da nisi.

Neven

pre 2 godine

Formula 1 od sporta koji se nije pratio par sezona do sekti Hamiltona i Maksa, ovo je postalo kao rasprave dece o Mesiju i Ronaldu, jel ima neko da ne navija za njih?

Da

pre 2 godine

Ma kroz koje ruzicaste oci vi gledate tako blagonaklono na Hamiltona kao da on ne vozi opasno, nego samo Max. Ajmo malo realnosti, posto su vam komentari tragikomicni.

satelit

pre 2 godine

Generalno u sportu je na snazi neka prevelika KOREKTNOST poslednjih godina,u svim sportovima je previse osetljivosti..Vise ni u formuli ne mozes da se branis... A o tome kako je Hamilton u poslednjih mesec dana nestvarno brz,a pre samo 3 meseca na radio vezi iz bolida govorio je o Red Bulu;"Nemocan sam ,prebrzi su"

Anfield

pre 2 godine

I ja tako na autoputu kad hoću da propustim nekog, zauzmem sredinu puta i naglo spustim brzinu sa 120 na 30, ne vidim šta je sporno, može da me obiđe ko hoće, skroz razumno, je l' da?

Mnogo više od sporta, trke i takmičenja ste otkrili, gnjide najjadnije.

Karma dolazi po svoje.

Sandokan

pre 2 godine

Ma kroz koje ruzicaste oci vi gledate tako blagonaklono na Hamiltona kao da on ne vozi opasno, nego samo Max. Ajmo malo realnosti, posto su vam komentari tragikomicni.
(Da, 5. decembar 2021 21:26)


SUPER! daj 1 link gde je to Hamilton vozio opasno u poslednjih 14 godina... SAMO 1 LINK.

s druge strane imaš ne svake sezone... ne ... skoro svake trke opasne vožnje Maxa
Ako h

znalac

pre 2 godine

na silu da bude egal za poslednju trku. nadam se da ce trka a ne direkcija trke odluciti o tituli. staza je strava za vozace da cepaju slobodane treninge a za trku je skandal.

satelit

pre 2 godine

Generalno u sportu je na snazi neka prevelika KOREKTNOST poslednjih godina,u svim sportovima je previse osetljivosti..Vise ni u formuli ne mozes da se branis... A o tome kako je Hamilton u poslednjih mesec dana nestvarno brz,a pre samo 3 meseca na radio vezi iz bolida govorio je o Red Bulu;"Nemocan sam ,prebrzi su"

EUFORIJA

pre 2 godine

Znas ti dobro sta si hteo,brejk test, setao volanom levo desno. I kada dobijes naredbu da propustis, nesmes do prolaska prve krivine da vratis poziciju. Zbog toga je Hamilton bio kaznjen u Belgiji u duelu sa Kimijem.

evoba

pre 2 godine

Maxu nije dozvoljeno da menja gume na kraju i da pokusa da osvoji bod za najbrz krug.
Nije mu dozvolio tim.
Tačka.
(Vojkan, 05. decembar 2021 22:16)

Zavrsio bi iza Okona i Botasa da je otisao u boks... O cemu pricamo?

znalac

pre 2 godine

na silu da bude egal za poslednju trku. nadam se da ce trka a ne direkcija trke odluciti o tituli. staza je strava za vozace da cepaju slobodane treninge a za trku je skandal.

Anfield

pre 2 godine

I ja tako na autoputu kad hoću da propustim nekog, zauzmem sredinu puta i naglo spustim brzinu sa 120 na 30, ne vidim šta je sporno, može da me obiđe ko hoće, skroz razumno, je l' da?

Mnogo više od sporta, trke i takmičenja ste otkrili, gnjide najjadnije.

Karma dolazi po svoje.

1

pre 2 godine

Gledam trke 30 i više godina ovaj verstapen je među 3. najluđa idiota u istoriji F-1,nevaspitan neobrazovan nekulturan i uvek ima nameru da namerno izbaci ptotivnika,može biti prvak 10 puta ali takmičar i čovek -nikada

mahea

pre 2 godine

na silu da bude egal za poslednju trku. nadam se da ce trka a ne direkcija trke odluciti o tituli. staza je strava za vozace da cepaju slobodane treninge a za trku je skandal.
(znalac, 05. decembar 2021 21:08)

Na silu je guran samo Max da bude sampion!!!

gledalac

pre 2 godine

Nije ni video igrica gde mozes do sutra da vrtis volanom levo desno jer nema ko da te udari otpozadi!!!Ne zamajavaj ljude nego reci kao musko istinu makar ti se obila o glavu,svi su videli sta si radio volanom,ili imas amneziju!!!!

Da

pre 2 godine

Ma kroz koje ruzicaste oci vi gledate tako blagonaklono na Hamiltona kao da on ne vozi opasno, nego samo Max. Ajmo malo realnosti, posto su vam komentari tragikomicni.

GDM

pre 2 godine

40 g.pratim F1 ovo nije više F1, upropastili su ovaj sport,jel treba još gradski trka?Nek dobiju Maroko,Etiopija,Bangladeš pa nek ide sve u tri lepe p.m.
Šta reči o Verstappenu sinko ti si brz i mnogo dobar al si pokvaren i ubica.Isto si uradio i Kimiju u Belgiji,sa 320 km na mulen ruz ti praviš osmice i to tri puta,Kimi ti kaže dali si ti normalan zamalo da ne poginem a tvoj komentar posle trke:Šta sam to loše učinio i ni su te kaznili,u Baku za malo falilo da ubijes Riccardo i jos najmanje 16 incideta i nikada te nisu kaznili.Gori si i od Maldonado,jedini koji ti se ne boje su Lecler,Kvyat i sada Hamilton i odma cmizdrišč.Pokvarenjak.

pedra

pre 2 godine

Mukice samo vi placite i mrzite Verstapena !!! Nadam se da ce biti ispred naduvanog placljivog engleza u Abu Dabiju. Forza Red Bul Forza Verstapennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!🥳🥳🥳🥳
A vi mi lupajte minuse 😛

Vlada

pre 2 godine

Dečko ke beskrupulozan i maksimalno bezobrazan. Ne postoji način da sportski i bezbedno prepusti mesto. Luis je zato isprva gubio od njega, dok ga nije provalio i pokazao mu zube. A vi koji pominjete Silverston, setite se Monce! Luis će i ove sezone biti šampion i to zasluženo! A za ovog malog napaljenka se nadam da nikada titulu uzeti neće!

Todor

pre 2 godine

Kako ti sinko voziš, bio bi dobar za taksistu u Beogradu... Dobre su ti fore sa sečenjem krivina, a posebno ovo seljobersko kočenje ispred Luisa.
To kod nas u Srbiji rade samo najveći džukci...

Vreme je

pre 2 godine

Max je najbolje sto se desilo F1 u poslednjih sigurno 10 godina. Mercedes ima toliko jaci bolid da je to presmesno. Na kraju krajeva, lose je za F1 da je Hamilton bilo kakav kandidat za najboljeg ikada, to je nezabelezena protekcija plus zver od bolida i generalno su Fetel i on unazadili sport (prica Baton, ali su duze jahali). Da ne polemisem previse, svako ko prati zna sta se desavalo poslednjih 12-13 sezona i to je to. Steta sto nema vise vozaca kao pre 20-25 godina i sto titule osvajaju bolidi a ne vozaci. Nadam se da ce Max izdrzati jer je to jako bitno za F1 kao sport posto se nije u skorijoj proslosti desilo da neko toliko inferioran uzme titulu.

Ridah

pre 2 godine

Koje bre trkanje, ovo je propuštanje. Pogledajte trke od pre 30 godina. Pa Senna bi umro da vidi ovakvu f1 da je živ. Ne smeš da se braniš, ne smeš da rizikuješ. DRS i ostala ***** za pomoć. Asistencija prilikom skretanja i prilikom kočenja Zoveš inženjera da ti podesi auto iz boxa. Užas!

mnemonic

pre 2 godine

Generalno u sportu je na snazi neka prevelika KOREKTNOST poslednjih godina,u svim sportovima je previse osetljivosti..Vise ni u formuli ne mozes da se branis... A o tome kako je Hamilton u poslednjih mesec dana nestvarno brz,a pre samo 3 meseca na radio vezi iz bolida govorio je o Red Bulu;"Nemocan sam ,prebrzi su"
(satelit, 05. decembar 2021 21

svestan si toga da se bolid razvija tokom godine i da nije isti u odnosu na početak šampionata? naravno da nisi.

BataJegulja

pre 2 godine

Pazi sada Max je strašno brz ali realno razmaženo derište... Luis pa prepotentan i svi su uz taj Mercedes to je evidentno svih ovih god... čak su Luisu uzeli titulu da bi je dali svom Nemcu Rozbergu...moram da napravim paralelu sa Max i Montoya...koliko ovaj razmažen a brz toliko je Montoya bio skroman a još brži...od njega je Šumaher imao noćne more... Montoya sada bi razvalio i Maxa i Luisa da je za volanom...

BataJegulja

pre 2 godine

Čekaj polako ajde vas koji kritikujete vožnju Maxa i da je opasna...da li ste ikada gledali duel Sene i Prosta zatim ,Sene i Mensela , idemo dalje Šumahera i Montoje itd itd... sami su izabrali sport koji je opasan i koji je puno života odneo...to im je u krvi...njima se ne gine ali nedaju pozicije...

Ooo

pre 2 godine

Max ulijeće harakiri u krivinu i siječe je (s namjerom da skrši Lewisa) a Michael Masi (direktor utrke) zove štab Red Bulla i nudi im, pazi ovo: nudi im!! mogućnost da Max vrati pozicije Oconu i Hamiltonu. A iz Red Bulla odgovaraju: dok razmislimo javićemo se. Ovo nikad u zivotu nisam vidio ni u jednom sportu. A jos su im pomogli i u Brazilu kada nisu kaznili Maxa kada je izgurao Hamiltona sa staze. Pa i danas sa onim crvenim zastavama da Max moze promjeniti gume.

Lampa

pre 2 godine

Ova napeljana deca sto.su poceli da gledaju formulu od kako uzima titule Hamilton, ne znaju sta je formula! Postala.je sprdnja, samo neke zabrane, i tumaci kako kome odgovara!

Moltisanti

pre 2 godine

.. haha, pa, ovaj spinuje bolje od političara .. e, svašta stvarno!??

Lik 'ladno pokušao da žrtvuje svoju trku tako što će se namestiti da ga Hamilton stigne,i kako bi u poslednju trku ušao sa 14 poena prednosti .. Mali kvarni čovečuljak iz seoske sredine,

Benz

pre 2 godine

E naduvenko placljivi, nisi ti za formulu 1 nego za karting!!!
Da je bilo ko bio na mestu Luisa zavrsili bi trku obojica, sto je izgleda i tebi bio cilj.
Trebalo bi da te izbace iz F1!!!
Kako se ponasas ubices nekoga!!!

Neven

pre 2 godine

Formula 1 od sporta koji se nije pratio par sezona do sekti Hamiltona i Maksa, ovo je postalo kao rasprave dece o Mesiju i Ronaldu, jel ima neko da ne navija za njih?

Aleksandar

pre 2 godine

Za one koji ne znaju, da Formula 1 je jedan od najopasnijih sportova tu je borba trka cukanje, malo cesanje sve je to trkanje, zar borbe. Pa nisu od šećera majku mu pustite ih da se trkaju, razumem Maksa skroz. Da ste gledali trke od pre 20 god i više razumeli bi kakve su to borbe bile, Maks je tog kova borac a ne baba. Formula 1 je sama po sebi opasna kao i svaki automoto sport i to je poenta trkanje i sporta borba. FIA je previše blaga zbog Hamiltona to je očigledno.

Sandokan

pre 2 godine

Ma kroz koje ruzicaste oci vi gledate tako blagonaklono na Hamiltona kao da on ne vozi opasno, nego samo Max. Ajmo malo realnosti, posto su vam komentari tragikomicni.
(Da, 5. decembar 2021 21:26)


SUPER! daj 1 link gde je to Hamilton vozio opasno u poslednjih 14 godina... SAMO 1 LINK.

s druge strane imaš ne svake sezone... ne ... skoro svake trke opasne vožnje Maxa
Ako h

jojufff

pre 2 godine

Sto se mene tice ovo je utrkivanje, ne odstupati ni pedalj..boriti se do zadnjeg, tako je bilo prije dvadeset i vise godina.
Sada pljuste kazne cim ne propustis vozaca, puj
Placeni da se utrkuju i drze glavu u torbi, a oni napravili sport gdje se samo konstruktori i sudije trkaju..vozaci su tu samo da drže volan i slušaju pravila.

mare

pre 2 godine

Sramota je da se ponudi pomjeranje pozicije na ponovljenom startu... ako smatraš da treba dobit kaznu - kazni ga.
Isto ono puštanje pozicija, pa udri kaznu... sve u svemu, jasno je da je F1 postala zabava za ne tako široke narodne mase, al de malo to upakujte da ne izgleda toliko jadno.

Presheva

pre 2 godine

Ma kroz koje ruzicaste oci vi gledate tako blagonaklono na Hamiltona kao da on ne vozi opasno, nego samo Max. Ajmo malo realnosti, posto su vam komentari tragikomicni.
(Da, 5. decembar 2021 21:26)


SUPER! daj 1 link gde je to Hamilton vozio opasno u poslednjih 14 godina... SAMO 1 LINK.

s druge strane imaš ne svake sezone... ne ... skoro svake trke opasne vožnje Maxa
Ako h
(Sandokan, 5. decembar 2021 21:49)  pa upravu je covek ima i hamilton prljave trke.. al druze pa f1 valda treba malo bezobraznost malo prljave borbe. Hamilton uvek provocira protivnika i on gresi. A zna da FIA odma kazni Verstapena. Pa valda svaki gledalac f1 zna koliko je bilo na dobro mercedesa uvek za nji bile pravila i protiv drugi tih pravila ako neces guranje borbe gledaj onda balet

BataJegulja

pre 2 godine

Ma kroz koje ruzicaste oci vi gledate tako blagonaklono na Hamiltona kao da on ne vozi opasno, nego samo Max. Ajmo malo realnosti, posto su vam komentari tragikomicni.
(Da, 5. decembar 2021 21:26)


SUPER! daj 1 link gde je to Hamilton vozio opasno u poslednjih 14 godina... SAMO 1 LINK.

s druge strane imaš ne svake sezone... ne ... skoro svake trke opasne vožnje Maxa
Ako h
(Sandokan, 05. decembar 2021 21:49)

Sandokan ajde da se slozim sa tobom da je Max agresivniji i da uglavnom seče krivine više od Luisa...mada ako pogledamo Luis je ove godine lepo isekao Maxa i izbacio sa staze pri ogromnoj brzini...ne zaboravi trku gde ga je u punom naletu Rozberg preticao a Luis mu zatvora put , Rozberg završava u travi pa u ogradi pa u toj brzini i okretanju sakuplja i Luisa sa staze...ovo je i opasan sport , pa možda Max ima više takve nazovi opasne vožnje ali ne pri tim brzinama kao što to Luis ume da uradi...dao bi ti link ali moderator neće da objavi onda komentar.

m

pre 2 godine

Koliko dece koja gledaju F1 poslednjih deset godina u komentarima. Smesno. Hamilton se nabio iza Maxa ne zato sto nije znao da ga ovaj pusta nego zato sto je tu DRS linija. Uradio bi mu Max prvi put ono sto je kada ga je pustio drugi put. A testirao mu je kocnice jer ovaj nije nameravao da ga obidje. I na kraju kazna sto ga nije pusio? Pricaju o secenju krivine, pa u Monci je kaznjen Max gde je bila identicna pozicija kao sada. I tada su u obrazlozenju odluke rekli Max je bio pored Luisa mogao je da izbegne sudar secenjem krivine, nije i zato je kaznjen. Sada je bio pored izbegao je sudar i ovo je bilo secenje krivine koliko i izguravanje sa staze. Pomeranje sa prvog na 3 mesto je odluka za ponistavanje trke pred sudom. Na osnovu usmenog dogovora direktora trke i dva tima oni resavaju raspored posle crvene zastave???? Ovaj Masi je nekompetentan i to je sustina problema. Ako je beton ili asfalt pored staze, neka ga koriste svi i to je to. Nema da li je presao milimetar ili nije, pa onda brisemo krugove... Stavi ivicnjake, ograde, travu ko predje van trke je. Naravno ako neko sasece krivinu i ucari sekundu kazni ga sa stop and go. Tako je nekad bilo. A Max je u pravu ovo vise nije F1...

Vlad

pre 2 godine

(BataJegulja, 5. decembar 2021 22:43)
Nesto ste pomesali. Ako ste mislili na Barselu 2016, zapravo je Hamilton obilazio Rosberga, koji je zatvorio desnu stranu te je Hamilton sa pola bolida bio na travu, udario u ogradu i izbacio obojicu.

ja

pre 2 godine

Max je stvarno pretalentovan vozač. Pratim formulu od kraja karijere laude, do danas jedina dvojica ludjih su Montoya i kimi. Ali ovaj mali nema skrula, spreman je na sve kao sumaher kome nikad nisam zaboravio kako je jurio hilla po stazi sa jednim ciljem da hill ne završi trku. Meni se cini da je max to probao danas.

strucAnjak

pre 2 godine

Jao cirkusa, svi Luisa nazivaju placljivkom, zadnjih 5 trka barem po 1 put u eter je izasla konunikacija u kojoj Max place kaoo gubi snagu motora. Odgovor iz boxa je da se puni baterija. I onda Luis place stalno. Vidimo sve ko vozi muski a ko je nalozeni djecak. Plus je kazna od 10 sekundi smijesna za dokazano namjerno kocenje od 69 bara koje je pokazala telemetrija sa Maxovog bolida.

Nenad

pre 2 godine

Zahvaljujući Maksu gledanje trka formule 1 ponovo ima nekakvog smisla... Mali je virtuoz kakav mladi Luis (sada "najbolji" f1 vozač ikada) nikada bio nije! Jeste agresivan je preko svake mere. Jeste u najmanju ruku čudnog temperamenta. Svašta još po nešto..., ali Šta bi vi ljudi da gledate nedeljom? Jednog najvećeg, najboljeg, najjačeg,... ,... ,... kako predvodi vozić, kasnije ih skoro sve obiđe za po krug?! Razumem komforno je za navijanje, ali je strašno, glupo i dosadno! Pratim f1 (sa prekidima u periodima "uzbudljivih dominacija") od poslednje Laudine sezone. Naravno da je f1 šampionat konstruktora, ipak nadam se da će nova tehnička pravila napraviti povoljniju situaciju za trkanje!

Šomi

pre 2 godine

Botas, najbolji drugi (timski) vozač reče Luis, 10 god mercedes bez borbe uzima sve, sad došlo do bilo kakve borbe o nekima odmah smeta, Maxov bolid je za koplje iza mercedesa, sve što je uradio je na vozački kvalitet, a šampionat blago rečeno sumnjiv i nije mercedes nemački nego britanski tim, ako me razumete, kao i većina timova, pa ona "trka" na Spa samo da bi vilijams uzeo bodove. Nisam navijač tima nego vozača.
Jedan je Kimi

pedra

pre 2 godine

Mukice samo vi placite i mrzite Verstapena !!! Nadam se da ce biti ispred naduvanog placljivog engleza u Abu Dabiju. Forza Red Bul Forza Verstapennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!🥳🥳🥳🥳
A vi mi lupajte minuse 😛

Da

pre 2 godine

Ma kroz koje ruzicaste oci vi gledate tako blagonaklono na Hamiltona kao da on ne vozi opasno, nego samo Max. Ajmo malo realnosti, posto su vam komentari tragikomicni.

mahea

pre 2 godine

na silu da bude egal za poslednju trku. nadam se da ce trka a ne direkcija trke odluciti o tituli. staza je strava za vozace da cepaju slobodane treninge a za trku je skandal.
(znalac, 05. decembar 2021 21:08)

Na silu je guran samo Max da bude sampion!!!

Vlada

pre 2 godine

Dečko ke beskrupulozan i maksimalno bezobrazan. Ne postoji način da sportski i bezbedno prepusti mesto. Luis je zato isprva gubio od njega, dok ga nije provalio i pokazao mu zube. A vi koji pominjete Silverston, setite se Monce! Luis će i ove sezone biti šampion i to zasluženo! A za ovog malog napaljenka se nadam da nikada titulu uzeti neće!

Anfield

pre 2 godine

I ja tako na autoputu kad hoću da propustim nekog, zauzmem sredinu puta i naglo spustim brzinu sa 120 na 30, ne vidim šta je sporno, može da me obiđe ko hoće, skroz razumno, je l' da?

Mnogo više od sporta, trke i takmičenja ste otkrili, gnjide najjadnije.

Karma dolazi po svoje.

mnemonic

pre 2 godine

Generalno u sportu je na snazi neka prevelika KOREKTNOST poslednjih godina,u svim sportovima je previse osetljivosti..Vise ni u formuli ne mozes da se branis... A o tome kako je Hamilton u poslednjih mesec dana nestvarno brz,a pre samo 3 meseca na radio vezi iz bolida govorio je o Red Bulu;"Nemocan sam ,prebrzi su"
(satelit, 05. decembar 2021 21

svestan si toga da se bolid razvija tokom godine i da nije isti u odnosu na početak šampionata? naravno da nisi.

Vreme je

pre 2 godine

Max je najbolje sto se desilo F1 u poslednjih sigurno 10 godina. Mercedes ima toliko jaci bolid da je to presmesno. Na kraju krajeva, lose je za F1 da je Hamilton bilo kakav kandidat za najboljeg ikada, to je nezabelezena protekcija plus zver od bolida i generalno su Fetel i on unazadili sport (prica Baton, ali su duze jahali). Da ne polemisem previse, svako ko prati zna sta se desavalo poslednjih 12-13 sezona i to je to. Steta sto nema vise vozaca kao pre 20-25 godina i sto titule osvajaju bolidi a ne vozaci. Nadam se da ce Max izdrzati jer je to jako bitno za F1 kao sport posto se nije u skorijoj proslosti desilo da neko toliko inferioran uzme titulu.

gledalac

pre 2 godine

Nije ni video igrica gde mozes do sutra da vrtis volanom levo desno jer nema ko da te udari otpozadi!!!Ne zamajavaj ljude nego reci kao musko istinu makar ti se obila o glavu,svi su videli sta si radio volanom,ili imas amneziju!!!!

EUFORIJA

pre 2 godine

Znas ti dobro sta si hteo,brejk test, setao volanom levo desno. I kada dobijes naredbu da propustis, nesmes do prolaska prve krivine da vratis poziciju. Zbog toga je Hamilton bio kaznjen u Belgiji u duelu sa Kimijem.

satelit

pre 2 godine

Generalno u sportu je na snazi neka prevelika KOREKTNOST poslednjih godina,u svim sportovima je previse osetljivosti..Vise ni u formuli ne mozes da se branis... A o tome kako je Hamilton u poslednjih mesec dana nestvarno brz,a pre samo 3 meseca na radio vezi iz bolida govorio je o Red Bulu;"Nemocan sam ,prebrzi su"

1

pre 2 godine

Gledam trke 30 i više godina ovaj verstapen je među 3. najluđa idiota u istoriji F-1,nevaspitan neobrazovan nekulturan i uvek ima nameru da namerno izbaci ptotivnika,može biti prvak 10 puta ali takmičar i čovek -nikada

Aleksandar

pre 2 godine

Za one koji ne znaju, da Formula 1 je jedan od najopasnijih sportova tu je borba trka cukanje, malo cesanje sve je to trkanje, zar borbe. Pa nisu od šećera majku mu pustite ih da se trkaju, razumem Maksa skroz. Da ste gledali trke od pre 20 god i više razumeli bi kakve su to borbe bile, Maks je tog kova borac a ne baba. Formula 1 je sama po sebi opasna kao i svaki automoto sport i to je poenta trkanje i sporta borba. FIA je previše blaga zbog Hamiltona to je očigledno.

Sandokan

pre 2 godine

Ma kroz koje ruzicaste oci vi gledate tako blagonaklono na Hamiltona kao da on ne vozi opasno, nego samo Max. Ajmo malo realnosti, posto su vam komentari tragikomicni.
(Da, 5. decembar 2021 21:26)


SUPER! daj 1 link gde je to Hamilton vozio opasno u poslednjih 14 godina... SAMO 1 LINK.

s druge strane imaš ne svake sezone... ne ... skoro svake trke opasne vožnje Maxa
Ako h

Ooo

pre 2 godine

Max ulijeće harakiri u krivinu i siječe je (s namjerom da skrši Lewisa) a Michael Masi (direktor utrke) zove štab Red Bulla i nudi im, pazi ovo: nudi im!! mogućnost da Max vrati pozicije Oconu i Hamiltonu. A iz Red Bulla odgovaraju: dok razmislimo javićemo se. Ovo nikad u zivotu nisam vidio ni u jednom sportu. A jos su im pomogli i u Brazilu kada nisu kaznili Maxa kada je izgurao Hamiltona sa staze. Pa i danas sa onim crvenim zastavama da Max moze promjeniti gume.

Todor

pre 2 godine

Kako ti sinko voziš, bio bi dobar za taksistu u Beogradu... Dobre su ti fore sa sečenjem krivina, a posebno ovo seljobersko kočenje ispred Luisa.
To kod nas u Srbiji rade samo najveći džukci...

strucAnjak

pre 2 godine

Jao cirkusa, svi Luisa nazivaju placljivkom, zadnjih 5 trka barem po 1 put u eter je izasla konunikacija u kojoj Max place kaoo gubi snagu motora. Odgovor iz boxa je da se puni baterija. I onda Luis place stalno. Vidimo sve ko vozi muski a ko je nalozeni djecak. Plus je kazna od 10 sekundi smijesna za dokazano namjerno kocenje od 69 bara koje je pokazala telemetrija sa Maxovog bolida.

Benz

pre 2 godine

E naduvenko placljivi, nisi ti za formulu 1 nego za karting!!!
Da je bilo ko bio na mestu Luisa zavrsili bi trku obojica, sto je izgleda i tebi bio cilj.
Trebalo bi da te izbace iz F1!!!
Kako se ponasas ubices nekoga!!!

BataJegulja

pre 2 godine

Ma kroz koje ruzicaste oci vi gledate tako blagonaklono na Hamiltona kao da on ne vozi opasno, nego samo Max. Ajmo malo realnosti, posto su vam komentari tragikomicni.
(Da, 5. decembar 2021 21:26)


SUPER! daj 1 link gde je to Hamilton vozio opasno u poslednjih 14 godina... SAMO 1 LINK.

s druge strane imaš ne svake sezone... ne ... skoro svake trke opasne vožnje Maxa
Ako h
(Sandokan, 05. decembar 2021 21:49)

Sandokan ajde da se slozim sa tobom da je Max agresivniji i da uglavnom seče krivine više od Luisa...mada ako pogledamo Luis je ove godine lepo isekao Maxa i izbacio sa staze pri ogromnoj brzini...ne zaboravi trku gde ga je u punom naletu Rozberg preticao a Luis mu zatvora put , Rozberg završava u travi pa u ogradi pa u toj brzini i okretanju sakuplja i Luisa sa staze...ovo je i opasan sport , pa možda Max ima više takve nazovi opasne vožnje ali ne pri tim brzinama kao što to Luis ume da uradi...dao bi ti link ali moderator neće da objavi onda komentar.

Moltisanti

pre 2 godine

.. haha, pa, ovaj spinuje bolje od političara .. e, svašta stvarno!??

Lik 'ladno pokušao da žrtvuje svoju trku tako što će se namestiti da ga Hamilton stigne,i kako bi u poslednju trku ušao sa 14 poena prednosti .. Mali kvarni čovečuljak iz seoske sredine,

GDM

pre 2 godine

40 g.pratim F1 ovo nije više F1, upropastili su ovaj sport,jel treba još gradski trka?Nek dobiju Maroko,Etiopija,Bangladeš pa nek ide sve u tri lepe p.m.
Šta reči o Verstappenu sinko ti si brz i mnogo dobar al si pokvaren i ubica.Isto si uradio i Kimiju u Belgiji,sa 320 km na mulen ruz ti praviš osmice i to tri puta,Kimi ti kaže dali si ti normalan zamalo da ne poginem a tvoj komentar posle trke:Šta sam to loše učinio i ni su te kaznili,u Baku za malo falilo da ubijes Riccardo i jos najmanje 16 incideta i nikada te nisu kaznili.Gori si i od Maldonado,jedini koji ti se ne boje su Lecler,Kvyat i sada Hamilton i odma cmizdrišč.Pokvarenjak.

Lampa

pre 2 godine

Ova napeljana deca sto.su poceli da gledaju formulu od kako uzima titule Hamilton, ne znaju sta je formula! Postala.je sprdnja, samo neke zabrane, i tumaci kako kome odgovara!

BataJegulja

pre 2 godine

Čekaj polako ajde vas koji kritikujete vožnju Maxa i da je opasna...da li ste ikada gledali duel Sene i Prosta zatim ,Sene i Mensela , idemo dalje Šumahera i Montoje itd itd... sami su izabrali sport koji je opasan i koji je puno života odneo...to im je u krvi...njima se ne gine ali nedaju pozicije...

Presheva

pre 2 godine

Ma kroz koje ruzicaste oci vi gledate tako blagonaklono na Hamiltona kao da on ne vozi opasno, nego samo Max. Ajmo malo realnosti, posto su vam komentari tragikomicni.
(Da, 5. decembar 2021 21:26)


SUPER! daj 1 link gde je to Hamilton vozio opasno u poslednjih 14 godina... SAMO 1 LINK.

s druge strane imaš ne svake sezone... ne ... skoro svake trke opasne vožnje Maxa
Ako h
(Sandokan, 5. decembar 2021 21:49)  pa upravu je covek ima i hamilton prljave trke.. al druze pa f1 valda treba malo bezobraznost malo prljave borbe. Hamilton uvek provocira protivnika i on gresi. A zna da FIA odma kazni Verstapena. Pa valda svaki gledalac f1 zna koliko je bilo na dobro mercedesa uvek za nji bile pravila i protiv drugi tih pravila ako neces guranje borbe gledaj onda balet

BataJegulja

pre 2 godine

Pazi sada Max je strašno brz ali realno razmaženo derište... Luis pa prepotentan i svi su uz taj Mercedes to je evidentno svih ovih god... čak su Luisu uzeli titulu da bi je dali svom Nemcu Rozbergu...moram da napravim paralelu sa Max i Montoya...koliko ovaj razmažen a brz toliko je Montoya bio skroman a još brži...od njega je Šumaher imao noćne more... Montoya sada bi razvalio i Maxa i Luisa da je za volanom...

Ridah

pre 2 godine

Koje bre trkanje, ovo je propuštanje. Pogledajte trke od pre 30 godina. Pa Senna bi umro da vidi ovakvu f1 da je živ. Ne smeš da se braniš, ne smeš da rizikuješ. DRS i ostala ***** za pomoć. Asistencija prilikom skretanja i prilikom kočenja Zoveš inženjera da ti podesi auto iz boxa. Užas!

jojufff

pre 2 godine

Sto se mene tice ovo je utrkivanje, ne odstupati ni pedalj..boriti se do zadnjeg, tako je bilo prije dvadeset i vise godina.
Sada pljuste kazne cim ne propustis vozaca, puj
Placeni da se utrkuju i drze glavu u torbi, a oni napravili sport gdje se samo konstruktori i sudije trkaju..vozaci su tu samo da drže volan i slušaju pravila.

znalac

pre 2 godine

na silu da bude egal za poslednju trku. nadam se da ce trka a ne direkcija trke odluciti o tituli. staza je strava za vozace da cepaju slobodane treninge a za trku je skandal.

m

pre 2 godine

Koliko dece koja gledaju F1 poslednjih deset godina u komentarima. Smesno. Hamilton se nabio iza Maxa ne zato sto nije znao da ga ovaj pusta nego zato sto je tu DRS linija. Uradio bi mu Max prvi put ono sto je kada ga je pustio drugi put. A testirao mu je kocnice jer ovaj nije nameravao da ga obidje. I na kraju kazna sto ga nije pusio? Pricaju o secenju krivine, pa u Monci je kaznjen Max gde je bila identicna pozicija kao sada. I tada su u obrazlozenju odluke rekli Max je bio pored Luisa mogao je da izbegne sudar secenjem krivine, nije i zato je kaznjen. Sada je bio pored izbegao je sudar i ovo je bilo secenje krivine koliko i izguravanje sa staze. Pomeranje sa prvog na 3 mesto je odluka za ponistavanje trke pred sudom. Na osnovu usmenog dogovora direktora trke i dva tima oni resavaju raspored posle crvene zastave???? Ovaj Masi je nekompetentan i to je sustina problema. Ako je beton ili asfalt pored staze, neka ga koriste svi i to je to. Nema da li je presao milimetar ili nije, pa onda brisemo krugove... Stavi ivicnjake, ograde, travu ko predje van trke je. Naravno ako neko sasece krivinu i ucari sekundu kazni ga sa stop and go. Tako je nekad bilo. A Max je u pravu ovo vise nije F1...

Nenad

pre 2 godine

Zahvaljujući Maksu gledanje trka formule 1 ponovo ima nekakvog smisla... Mali je virtuoz kakav mladi Luis (sada "najbolji" f1 vozač ikada) nikada bio nije! Jeste agresivan je preko svake mere. Jeste u najmanju ruku čudnog temperamenta. Svašta još po nešto..., ali Šta bi vi ljudi da gledate nedeljom? Jednog najvećeg, najboljeg, najjačeg,... ,... ,... kako predvodi vozić, kasnije ih skoro sve obiđe za po krug?! Razumem komforno je za navijanje, ali je strašno, glupo i dosadno! Pratim f1 (sa prekidima u periodima "uzbudljivih dominacija") od poslednje Laudine sezone. Naravno da je f1 šampionat konstruktora, ipak nadam se da će nova tehnička pravila napraviti povoljniju situaciju za trkanje!

mare

pre 2 godine

Sramota je da se ponudi pomjeranje pozicije na ponovljenom startu... ako smatraš da treba dobit kaznu - kazni ga.
Isto ono puštanje pozicija, pa udri kaznu... sve u svemu, jasno je da je F1 postala zabava za ne tako široke narodne mase, al de malo to upakujte da ne izgleda toliko jadno.

ja

pre 2 godine

Max je stvarno pretalentovan vozač. Pratim formulu od kraja karijere laude, do danas jedina dvojica ludjih su Montoya i kimi. Ali ovaj mali nema skrula, spreman je na sve kao sumaher kome nikad nisam zaboravio kako je jurio hilla po stazi sa jednim ciljem da hill ne završi trku. Meni se cini da je max to probao danas.

Neven

pre 2 godine

Formula 1 od sporta koji se nije pratio par sezona do sekti Hamiltona i Maksa, ovo je postalo kao rasprave dece o Mesiju i Ronaldu, jel ima neko da ne navija za njih?

evoba

pre 2 godine

Maxu nije dozvoljeno da menja gume na kraju i da pokusa da osvoji bod za najbrz krug.
Nije mu dozvolio tim.
Tačka.
(Vojkan, 05. decembar 2021 22:16)

Zavrsio bi iza Okona i Botasa da je otisao u boks... O cemu pricamo?

Vlad

pre 2 godine

(BataJegulja, 5. decembar 2021 22:43)
Nesto ste pomesali. Ako ste mislili na Barselu 2016, zapravo je Hamilton obilazio Rosberga, koji je zatvorio desnu stranu te je Hamilton sa pola bolida bio na travu, udario u ogradu i izbacio obojicu.

Šomi

pre 2 godine

Botas, najbolji drugi (timski) vozač reče Luis, 10 god mercedes bez borbe uzima sve, sad došlo do bilo kakve borbe o nekima odmah smeta, Maxov bolid je za koplje iza mercedesa, sve što je uradio je na vozački kvalitet, a šampionat blago rečeno sumnjiv i nije mercedes nemački nego britanski tim, ako me razumete, kao i većina timova, pa ona "trka" na Spa samo da bi vilijams uzeo bodove. Nisam navijač tima nego vozača.
Jedan je Kimi