Četvrtak, 02.12.2021.

08:00

Jokićevi koraci u nevreme – Denver izgubio dobijeno! VIDEO

Košarkaši Orlando Medžika pobedili su Denver Nagetse 108:103 u dramatičnoj utakmici NBA lige.

Izvor: MS

Jokiæevi koraci u nevreme – Denver izgubio dobijeno! VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

46 Komentari

Sortiraj po:

tocka

pre 2 godine

Denver treba prestati sa eksperimentima poput Portera, Bol Bola, Fakua.

Zamislite 3 neka solidna igraca umesto njih tako limitiranih visinom i povredama.

(mladja)

Zamisli Grent, Bizli/Haris i Plamli.

bradina

pre 2 godine

Sudeci po komentarima shvatam zasto je NJ obrisao prisustvo na socijalnim mrezama,bar ne cita ovoliko gluposti!
Izgubio jednu utakmicu i odmah iz rupa izadjose misevi i poneki patriota.
Mene samo cudi da je Antoni(igrac Orlanda) toliko bio slobodan pri sutu da mu bekovi Denvera nisu mogli nista!? Kad pri tome dodas malu pomoc sudija (ko ih uopste nadje!?)i zbunjenog trenera koji ne vidi da brod tone u zadnjim minutama utakmice,svakom biva jasno da nesto nije u redu!? Kakvo bancenje,kakvi bakraci,jest Denver je neozbiljan klub pa ce dozvoliti svom igracu da banci do duboko u noci,a NJ je "amater" pa nezna kako da se ponasa!?
Nekima izgleda socijalna mreza sluzi za sprdacinu ili jos bolje izlazak iz anonimnosti.Komentarisite igru a ne postupke.Nikola je sinoc odigrao najslabiju utakmicu od pocetka sezone sustina je u tome,sve ostalo su naklapanja popularnih trolova. Uostalom ima jos da se igra u ovom cirkusu tek je cetvrtina utakmica prosla! Cak i ovaj poraz uopste nije bitan ionako usled svih pehova kojima se suocava Denver,jos uvek moze dohvatiti PO makar doigravanje! Za nesto realno vise tesko. Izbacite svakom timu NBA po dva startera(Mari Porter)i dva igraca u rotaciji (Hajland Dozier) pa razmislite sta ce biti!? Basket je ipak timski sport!

Mozda je samo malo mamuran!

pre 2 godine

Najgora utakmica sto je Jokic odigrao,ubjedljivo!
A pratim ga od samog NBA pocetka! Mozda ne ako se gleda statistika ali u smislu zalaganja i zelje veliki da!

Vladimir

pre 2 godine

citat: "Mozda bi trebali da zrtvuju ovu sezonu zbog pozicije na draftu sledece godine,pa uz ove igrace koji se vrate iz povreda da probaju da napadnu titulu"

Da da, hoće to. Imaš ekipu od pola milijarde, budeš poslednji i liga se "sažali" i kaže "evo vam jedan od prvih 5 pikova, biraj!".

Ne ide to tako, niko nije budala. Svi znaju da je njihova igra loša ne jer nemaju dobru ekipu, već zato što su povređeni. Visoki pikovi se daju kada se oceni da je franšiza loša i bez budućnosti ako im se ne pomogne a ne zato što im nekoliko igrača sa max ugovorom gleda sa strane (koji god razlog bio).

Mladja

pre 2 godine

Denver treba prestati sa eksperimentima poput Portera, Bol Bola, Fakua.

Zamislite 3 neka solidna igraca umesto njih tako limitiranih visinom i povredama.

Faku ima od 19 utakmica cak 17 u minusu. Ukupno -161 na parketu. Jedan od najgorih u celoj ligi od 500 igraca.

Maresi

pre 2 godine

Očajna igra Nikole, hoće to kada se peva po klubovima...
(da se ne ljubimo, 02. decembar 2021 08:00)

Ne brukaj se prijatelju. Zalosno je sto takvi kao ti misle da Jokić uvek mora da odigra na vrhunskom nivou, da ne sme da ima loš dan, kao da je on robot. Ovo je bukvalno prva lošija partija u zadnjih godinu dana. Pa Kari je juče šutirao 4/21 i niko mu ništa loše nije rekao. Važno je da ti nemaš dan kad ti nije ni do čega i osećaš se kao da bi ga preležao i ništa ne bi radio. Ali dobro, zato Nikola zaradjuje milione a ti i ostali što su ti dali plus na komentar sede kući i lupaju gluposti.

Locutus

pre 2 godine

Lumpovanje po noćnim klubovima i profesionalni sport ne idu zajedno. Tu dan odmora ne znači ništa ako se poremeti bioritam. Neka im to bude za nauk. Neka završe sezonu, pa će biti nekoliko meseci za lumpovanje.

Dusan

pre 2 godine

Cim sam video kako ce Barton uzeti sut znao sam kako je gotovo. Covek je promaja u glavi. Uzasna koncepcija petorki koja je prosli plejof gadno stradala od Finiksa.

Trener je vise za prodavca kola nego za trenera. Ko jos igra u NBA sa 2 igraca od 177 i 178 cm u isto vreme na parketu dok mu mrcina Cancar celo vreme na klupi.

Hauard, Rivers, Bol Bol i Dzamajkl Grin nisu NBA igraci. Kako su uspeli ostaviti 4 igraca koji nisu ni za ABA ligu. Za 2 godine nijedan od njih nece vise ni minuta videti parket ali dok to ovaj prodavac kola i uprava shvate.

JPR24

pre 2 godine

Protiv Majamija i Orlanda, u jednom trenutku, mislim oko 5 do 7 minuta, Denverova petorka je bila sledeća:
Kampaco, Hajland, Rivers, Moris i Naži vs Miami
Kampaco, Hauvard, Moris, JMG i Naži vs Orlando

Meloun treba da se nađe u svakoj emisiji Shaqtin the Fool sa svojim genijalnim idejama.
(Goran BK, 02. decembar 2021 12:22)

A koga pa da stavi ? Mislim realno ostali mu Cancar i Bol Bol, Cancar donekle… Bol Bol čim se zaleti mene stran da ne polomi one stapice od nogu. Prosto nema koga. Pa sad im preostalo da kukaju za trejdove i promašaje poput MPJa koga su se trebali otarasiti na kraju prošle sezone, i dovesti nekog sposobnog igrača.

steva

pre 2 godine

Nije statistika sve , ona je kao tesne gace , pokaze dosta , ali ne sve . Po meni , Jokic je odigrao najlosije poluvreme u poslednjih 4 godine i to je iskljucivi razlog Denverovog poraza . Da ostatak tima zabaguje , da odigra lose , to smo vec gledali , ali da Jokic odigra onako lose u drugom poluvremenu to odavno nismo gledali . U oba pravca je bio ocajan ...i u odbrani i u napadu . Spolja nije mogao nista da pogodi , a Boga mi ni iz reketa , kapiram da su ga udvajali ispod obruca , ali to nije bili prvi put . Uglavnom nije mogao nista da odira jedan na jedan , dva puta su mu lupili bananu , a u odbrani je isadao u vise navrata . Sta je tacan razlog Jokicevoj losoj igri u druguom poluvremenu ...ko zna , na momente je izgledao umorno , ali Majami nije daleko od Orlanda , nije zbog puta , a nisu igrali ni back too back . Izglda da je krivac nocni zivot u Majamiju , tako mi se cini .

Goran BK

pre 2 godine

Protiv Majamija i Orlanda, u jednom trenutku, mislim oko 5 do 7 minuta, Denverova petorka je bila sledeća:
Kampaco, Hajland, Rivers, Moris i Naži vs Miami
Kampaco, Hauvard, Moris, JMG i Naži vs Orlando

Meloun treba da se nađe u svakoj emisiji Shaqtin the Fool sa svojim genijalnim idejama.

Darko Milicic II

pre 2 godine

Nije problem jedna losa utakmica ali mene brine ona agresivnost koja kipi
iz njega kad nije zadovoljan sudijskom odlukom. Imam osjecaj da ce jedan
dan eksplodirati pa ce nasrnuti na suduju a onda je kraj Darko ce biti mala maca za ovu budalu.

Mare

pre 2 godine

Ja odgledao prvu cetvrtinu, Jokic dominacija, imao 8 skokova ili tako nesto, 7-8 poena, 3-4 asistencije.
Rekoh, dobro, palim da spavam. Probudim se nesto kasnije, bacim pogled - zavrsena druga cetvrtina, Jokic super, cetvrtinu Denver izgubio za 2 poena, ok.
Ustanem ujutro, Jokic dodao jos dva poena u drugom poluvremenu, Denver izgubio :D
Legenda...

dado

pre 2 godine

ma jokicu svaka cast, ali ovo blizu triple doubla, a fale ti 3 asistencije.....
hajde da ti fali jedan skok, jedna asistencija, to mozes nekako rijesiti...
ali sa 7 asistencija nisi blizu triple doubla i ne treba se to potencirati, jer je totalno bezkoristi.

tocka

pre 2 godine

Gledam Jokića treći minut u drugom poluvremenu. Tetura se dok izlazi sa linije, znoji se ko da je drugi produžetak. Izgleda su se braća zarakijala u Majamiju, a ovaj je i dalje mamuran. Nikad gori nije bio. Ova njegova sosa bolje pripremi oklagiju, a braća prvi da dobiju po glavi.

Istina

pre 2 godine

Jokara odradio priču prošle godine i sada je na delu balkanski gen.... nema tu ni reprezenzacije ni kluba samo izlasci, teturanje, alkohol i budalaštine.... Ameri barem dunu buxnu izvuku lajnu i smire se.... Alkohol je smrt a mali voli na braću.... Ko god ih poznaje to zna...

patriot

pre 2 godine

Pokazao kako bi igrao za Srbiju da mu više ne zametaju što ne voli svoju zemlju. Vreme je da se zaboravi i isprati njegov mladalački poriv. Sirovina ostaje to što jeste i ne može da napravi iskorak od takve porodice.

Dr Mr

pre 2 godine

Mnogo ga volim, ali je sinoc bio ocajan. Zadnjih nekoliko minuta, kada je najvise trebalo, covek sutira nerezonsku trojku, pravi korake, lepe mu blokadu kod zicera i sutira sa 2 metra ko neka baba. Znaci katastrofa.

Aca

pre 2 godine

I need a dollar dollar, a dollar is what I need
Hey!!
Well I need a dollar dollar, a dollar is what I need,
And I said I need dollar dollar, a dollar is what I need

Kresa Cosic

pre 2 godine

Lepo sam vam rekao da se spustite na zemlju ili ce vas neki Orlando ili Klivlend spustiti i evo bas Orlando. Dok je Klivlend sa 26 razlike dobio u Majamiju sto ste toliko ishajpovali,izgleda da su i Dzimi Batleru saigraci krs,posto su nivo Zadra bez njega. Neko je dobio 100 pluseva za izjavu kako Kari ima samo vise poena od Jokica a tacan odgovor je vise poena,asistencija,ukradenih lopti,bolji procenat bacanja,trojki,bolji skor tima.
(Kikujiro ljubitelj Nikole, 2. decembar 2021 08:09)


I, onda shvatis da uporedjujes statistiku plejmejkera i centra, da Jokic zbog povreda vec dugo igra sa trecom postavom Nagetsa, a da Voriorsi imaju mnogo jaci i duzi roster. Uostalom, zar nije prosle sezone isla prica da Kari treba da bude MVP i da nije on kriv sto se Voriorsi raspadaju usled povreda?

A sad, statistika:
Kari daje 2.1 poena vise od Jokica po utakmici, ima cele 0.2 asistencije vise (6.6 vs 6.4), 0.6 ukradenih lopti vise, i ima bolji procenat sa trojke za cela 3 procenta, bacanja je glupo komentarisati jer je Kari jedan od najboljih izvodjaca u ligi vec godinama, mada ni tu nije neka realna razlika - Jokic sutira 4.1/5.4, a Kari 4.1/4.4 po utakmici.
Zato, na primer, Jokic ima mnogo bolji procenat za 2 - 58% naspram 45.2%. Skokove necemo uporedjivati jer su oni za centra isto sto i bacanja za pleja.
Takodje, "koeficijent efikasnosti" (EFF) je ubedljivo na Jokicevoj strani - 36.1 vs 27.9, slicno kao PER.

Ponovicu, u pitanju su plej i centar!

WillyWonka

pre 2 godine

Svaki igrač ima ponekad loše veče. Ali, može li se partija 18/15/7 nazvati lošom, bez obzira na 5 promašenih trica. Jer šut za 2 je 50 %, što je jako dobro. Mnogi igrači bi ubili za ovakav učinak, a slavilo bi ih se u medijima.
E tako je kad neko podigne kriterije do MVP visina.

Dragan Catic

pre 2 godine

16 razlika vode totalno mirna utakmica i na kraju izgube jer Malone spaja neke sumanute petorke. Stavlja na parket picopoevce Fakua i klinca Hauarda zajedno a Barton plejmejker, naravno unistili ih nazad, nista nisu mogli odbraniti 🙄

Cancar je mnogo bolji od raspalog Grina ali neverovatno ne daje mu ni minut vec igra sa tandem patuljcima.

Ova rotacija mu je donela 4 laka poraza od Finiksa u plejofu ali on kao da ima amneziju 😈 Na Jokicu ostavilo traga bancenje po klubu a zadnji napad Geri zakljucao Bartona koji ocajno reaguje u klacu 🥴

Bukvalno da je igrao sa Zekeom i Cancarom na po 25 minuta lagani blowout ali covek je nemoguc izgubi dobijenu utakmicu od top 5 najgorih timova

Kikujiro ljubitelj Nikole

pre 2 godine

Kreso Cosicu legendo,drugi su uporedjivali statistiku njihovu i rekli da Kari ima samo vise poena,ja ih samo ispravljam. Kazes tu su negde po slobodnim bacanjima 94% vs 75%. Koji igraci cuvaju Karija a koji Jokica,naseg Joku cuvaju balvani Maxi Kleber,Poetl,Wendel Carter i slicni,na Kariju su cele odbrane koncentrisane i zato njegovi saigraci imaju toliko prostora. Mikal Bridzis ga je jurio i u svlacionici. Wariorsi bez Karija su bili najgori tim lige a Majami je bez Batlera kao sto vidimo izgubio i od Denvera i od Klivlenda 26 razlike.

miki

pre 2 godine

Nadam se da nece uci u plejof. Tako se povecavaju sanse da ce igrati na ep. Ep je sada na svake 4 godine a tu je jedina sansa da uzmemo zlato.

Cetko

pre 2 godine

Nazalost sa ovakvim rosterom i sa ovoliko povreda nece biti ni blizu plejofa. Mozda bi trebali da zrtvuju ovu sezonu zbog pozicije na draftu sledece godine,pa uz ove igrace koji se vrate iz povreda da probaju da napadnu titulu

Milan

pre 2 godine

Deluje mi da momčina voli malo jače da potegne pri noćnim izlascima, setimo se i onog klipa od letos kada je ukrštao po ulicama Sombora. Ako mu to pređe u naviku, a brat Strahinja je poznat po tome, ode karijera brzo silaznom putanjom.

mandingožoel

pre 2 godine

Rank Player PER
1. Michael Jordan* 27.91
2. LeBron James 27.35
3. Anthony Davis 27.03
4. Shaquille O'Neal* 26.43
5. David Robinson* 26.18
6. Wilt Chamberlain* 26.13
7. Bob Pettit* 25.34
8. Kevin Durant 25.28
9. Chris Paul 24.82
10. James Harden 24.74
11. Neil Johnston* 24.72
12. Charles Barkley* 24.63
13. Kareem Abdul-Jabbar* 24.58
14. Tim Duncan* 24.22
15. Magic Johnson* 24.11
16. Stephen Curry 24.09
17. Giannis Antetokounmpo 23.92
18. Karl Malone* 23.90
19. Hakeem Olajuwon* 23.59
20. Julius Erving* 23.58
Ovo lista karijernog PER svih vremena. Opet je postavljam posto se mnogi kunu u to u zadnje vreme. U trenutnoj sezoni Jokic je prvi,Harell je peti,Davis sedmi a Dzaval Megi osmi. A posto se vecina busa u grudi tvrdeci da Davis ima ocajnu sezonu,moje pitanje je da li ce da koristite "PER" i kada spustate Davisa koji je sedmi trenutno a treci svih vremena karijerno? Pa naravno da ce da zavoravite na Per!!
(vince carter, 2. decembar 2021 08:19)

đe ti ođe kobac? #8 LAL #24

Kikujiro ljubitelj Nikole

pre 2 godine

Lepo sam vam rekao da se spustite na zemlju ili ce vas neki Orlando ili Klivlend spustiti i evo bas Orlando. Dok je Klivlend sa 26 razlike dobio u Majamiju sto ste toliko ishajpovali,izgleda da su i Dzimi Batleru saigraci krs,posto su nivo Zadra bez njega. Neko je dobio 100 pluseva za izjavu kako Kari ima samo vise poena od Jokica a tacan odgovor je vise poena,asistencija,ukradenih lopti,bolji procenat bacanja,trojki,bolji skor tima.

Straight Outta München

pre 2 godine

Mislim da Denver treba da tankuje ovu sezonu i da pokupi nekog krstenog igraca. I pre povrede sam napisao da je Porter igrac koji ce zakopati san Denvera o nekim boljim rezultatima.

vince carter

pre 2 godine

Rank Player PER
1. Michael Jordan* 27.91
2. LeBron James 27.35
3. Anthony Davis 27.03
4. Shaquille O'Neal* 26.43
5. David Robinson* 26.18
6. Wilt Chamberlain* 26.13
7. Bob Pettit* 25.34
8. Kevin Durant 25.28
9. Chris Paul 24.82
10. James Harden 24.74
11. Neil Johnston* 24.72
12. Charles Barkley* 24.63
13. Kareem Abdul-Jabbar* 24.58
14. Tim Duncan* 24.22
15. Magic Johnson* 24.11
16. Stephen Curry 24.09
17. Giannis Antetokounmpo 23.92
18. Karl Malone* 23.90
19. Hakeem Olajuwon* 23.59
20. Julius Erving* 23.58
Ovo lista karijernog PER svih vremena. Opet je postavljam posto se mnogi kunu u to u zadnje vreme. U trenutnoj sezoni Jokic je prvi,Harell je peti,Davis sedmi a Dzaval Megi osmi. A posto se vecina busa u grudi tvrdeci da Davis ima ocajnu sezonu,moje pitanje je da li ce da koristite "PER" i kada spustate Davisa koji je sedmi trenutno a treci svih vremena karijerno? Pa naravno da ce da zavoravite na Per!!

miki

pre 2 godine

Nadam se da nece uci u plejof. Tako se povecavaju sanse da ce igrati na ep. Ep je sada na svake 4 godine a tu je jedina sansa da uzmemo zlato.

Cetko

pre 2 godine

Nazalost sa ovakvim rosterom i sa ovoliko povreda nece biti ni blizu plejofa. Mozda bi trebali da zrtvuju ovu sezonu zbog pozicije na draftu sledece godine,pa uz ove igrace koji se vrate iz povreda da probaju da napadnu titulu

Milan

pre 2 godine

Deluje mi da momčina voli malo jače da potegne pri noćnim izlascima, setimo se i onog klipa od letos kada je ukrštao po ulicama Sombora. Ako mu to pređe u naviku, a brat Strahinja je poznat po tome, ode karijera brzo silaznom putanjom.

tocka

pre 2 godine

Gledam Jokića treći minut u drugom poluvremenu. Tetura se dok izlazi sa linije, znoji se ko da je drugi produžetak. Izgleda su se braća zarakijala u Majamiju, a ovaj je i dalje mamuran. Nikad gori nije bio. Ova njegova sosa bolje pripremi oklagiju, a braća prvi da dobiju po glavi.

Straight Outta München

pre 2 godine

Mislim da Denver treba da tankuje ovu sezonu i da pokupi nekog krstenog igraca. I pre povrede sam napisao da je Porter igrac koji ce zakopati san Denvera o nekim boljim rezultatima.

Dr Mr

pre 2 godine

Mnogo ga volim, ali je sinoc bio ocajan. Zadnjih nekoliko minuta, kada je najvise trebalo, covek sutira nerezonsku trojku, pravi korake, lepe mu blokadu kod zicera i sutira sa 2 metra ko neka baba. Znaci katastrofa.

Kresa Cosic

pre 2 godine

Lepo sam vam rekao da se spustite na zemlju ili ce vas neki Orlando ili Klivlend spustiti i evo bas Orlando. Dok je Klivlend sa 26 razlike dobio u Majamiju sto ste toliko ishajpovali,izgleda da su i Dzimi Batleru saigraci krs,posto su nivo Zadra bez njega. Neko je dobio 100 pluseva za izjavu kako Kari ima samo vise poena od Jokica a tacan odgovor je vise poena,asistencija,ukradenih lopti,bolji procenat bacanja,trojki,bolji skor tima.
(Kikujiro ljubitelj Nikole, 2. decembar 2021 08:09)


I, onda shvatis da uporedjujes statistiku plejmejkera i centra, da Jokic zbog povreda vec dugo igra sa trecom postavom Nagetsa, a da Voriorsi imaju mnogo jaci i duzi roster. Uostalom, zar nije prosle sezone isla prica da Kari treba da bude MVP i da nije on kriv sto se Voriorsi raspadaju usled povreda?

A sad, statistika:
Kari daje 2.1 poena vise od Jokica po utakmici, ima cele 0.2 asistencije vise (6.6 vs 6.4), 0.6 ukradenih lopti vise, i ima bolji procenat sa trojke za cela 3 procenta, bacanja je glupo komentarisati jer je Kari jedan od najboljih izvodjaca u ligi vec godinama, mada ni tu nije neka realna razlika - Jokic sutira 4.1/5.4, a Kari 4.1/4.4 po utakmici.
Zato, na primer, Jokic ima mnogo bolji procenat za 2 - 58% naspram 45.2%. Skokove necemo uporedjivati jer su oni za centra isto sto i bacanja za pleja.
Takodje, "koeficijent efikasnosti" (EFF) je ubedljivo na Jokicevoj strani - 36.1 vs 27.9, slicno kao PER.

Ponovicu, u pitanju su plej i centar!

Dragan Catic

pre 2 godine

16 razlika vode totalno mirna utakmica i na kraju izgube jer Malone spaja neke sumanute petorke. Stavlja na parket picopoevce Fakua i klinca Hauarda zajedno a Barton plejmejker, naravno unistili ih nazad, nista nisu mogli odbraniti 🙄

Cancar je mnogo bolji od raspalog Grina ali neverovatno ne daje mu ni minut vec igra sa tandem patuljcima.

Ova rotacija mu je donela 4 laka poraza od Finiksa u plejofu ali on kao da ima amneziju 😈 Na Jokicu ostavilo traga bancenje po klubu a zadnji napad Geri zakljucao Bartona koji ocajno reaguje u klacu 🥴

Bukvalno da je igrao sa Zekeom i Cancarom na po 25 minuta lagani blowout ali covek je nemoguc izgubi dobijenu utakmicu od top 5 najgorih timova

Kikujiro ljubitelj Nikole

pre 2 godine

Lepo sam vam rekao da se spustite na zemlju ili ce vas neki Orlando ili Klivlend spustiti i evo bas Orlando. Dok je Klivlend sa 26 razlike dobio u Majamiju sto ste toliko ishajpovali,izgleda da su i Dzimi Batleru saigraci krs,posto su nivo Zadra bez njega. Neko je dobio 100 pluseva za izjavu kako Kari ima samo vise poena od Jokica a tacan odgovor je vise poena,asistencija,ukradenih lopti,bolji procenat bacanja,trojki,bolji skor tima.

Istina

pre 2 godine

Jokara odradio priču prošle godine i sada je na delu balkanski gen.... nema tu ni reprezenzacije ni kluba samo izlasci, teturanje, alkohol i budalaštine.... Ameri barem dunu buxnu izvuku lajnu i smire se.... Alkohol je smrt a mali voli na braću.... Ko god ih poznaje to zna...

Darko Milicic II

pre 2 godine

Nije problem jedna losa utakmica ali mene brine ona agresivnost koja kipi
iz njega kad nije zadovoljan sudijskom odlukom. Imam osjecaj da ce jedan
dan eksplodirati pa ce nasrnuti na suduju a onda je kraj Darko ce biti mala maca za ovu budalu.

WillyWonka

pre 2 godine

Svaki igrač ima ponekad loše veče. Ali, može li se partija 18/15/7 nazvati lošom, bez obzira na 5 promašenih trica. Jer šut za 2 je 50 %, što je jako dobro. Mnogi igrači bi ubili za ovakav učinak, a slavilo bi ih se u medijima.
E tako je kad neko podigne kriterije do MVP visina.

Mare

pre 2 godine

Ja odgledao prvu cetvrtinu, Jokic dominacija, imao 8 skokova ili tako nesto, 7-8 poena, 3-4 asistencije.
Rekoh, dobro, palim da spavam. Probudim se nesto kasnije, bacim pogled - zavrsena druga cetvrtina, Jokic super, cetvrtinu Denver izgubio za 2 poena, ok.
Ustanem ujutro, Jokic dodao jos dva poena u drugom poluvremenu, Denver izgubio :D
Legenda...

Locutus

pre 2 godine

Lumpovanje po noćnim klubovima i profesionalni sport ne idu zajedno. Tu dan odmora ne znači ništa ako se poremeti bioritam. Neka im to bude za nauk. Neka završe sezonu, pa će biti nekoliko meseci za lumpovanje.

Aca

pre 2 godine

I need a dollar dollar, a dollar is what I need
Hey!!
Well I need a dollar dollar, a dollar is what I need,
And I said I need dollar dollar, a dollar is what I need

vince carter

pre 2 godine

Rank Player PER
1. Michael Jordan* 27.91
2. LeBron James 27.35
3. Anthony Davis 27.03
4. Shaquille O'Neal* 26.43
5. David Robinson* 26.18
6. Wilt Chamberlain* 26.13
7. Bob Pettit* 25.34
8. Kevin Durant 25.28
9. Chris Paul 24.82
10. James Harden 24.74
11. Neil Johnston* 24.72
12. Charles Barkley* 24.63
13. Kareem Abdul-Jabbar* 24.58
14. Tim Duncan* 24.22
15. Magic Johnson* 24.11
16. Stephen Curry 24.09
17. Giannis Antetokounmpo 23.92
18. Karl Malone* 23.90
19. Hakeem Olajuwon* 23.59
20. Julius Erving* 23.58
Ovo lista karijernog PER svih vremena. Opet je postavljam posto se mnogi kunu u to u zadnje vreme. U trenutnoj sezoni Jokic je prvi,Harell je peti,Davis sedmi a Dzaval Megi osmi. A posto se vecina busa u grudi tvrdeci da Davis ima ocajnu sezonu,moje pitanje je da li ce da koristite "PER" i kada spustate Davisa koji je sedmi trenutno a treci svih vremena karijerno? Pa naravno da ce da zavoravite na Per!!

mandingožoel

pre 2 godine

Rank Player PER
1. Michael Jordan* 27.91
2. LeBron James 27.35
3. Anthony Davis 27.03
4. Shaquille O'Neal* 26.43
5. David Robinson* 26.18
6. Wilt Chamberlain* 26.13
7. Bob Pettit* 25.34
8. Kevin Durant 25.28
9. Chris Paul 24.82
10. James Harden 24.74
11. Neil Johnston* 24.72
12. Charles Barkley* 24.63
13. Kareem Abdul-Jabbar* 24.58
14. Tim Duncan* 24.22
15. Magic Johnson* 24.11
16. Stephen Curry 24.09
17. Giannis Antetokounmpo 23.92
18. Karl Malone* 23.90
19. Hakeem Olajuwon* 23.59
20. Julius Erving* 23.58
Ovo lista karijernog PER svih vremena. Opet je postavljam posto se mnogi kunu u to u zadnje vreme. U trenutnoj sezoni Jokic je prvi,Harell je peti,Davis sedmi a Dzaval Megi osmi. A posto se vecina busa u grudi tvrdeci da Davis ima ocajnu sezonu,moje pitanje je da li ce da koristite "PER" i kada spustate Davisa koji je sedmi trenutno a treci svih vremena karijerno? Pa naravno da ce da zavoravite na Per!!
(vince carter, 2. decembar 2021 08:19)

đe ti ođe kobac? #8 LAL #24

steva

pre 2 godine

Nije statistika sve , ona je kao tesne gace , pokaze dosta , ali ne sve . Po meni , Jokic je odigrao najlosije poluvreme u poslednjih 4 godine i to je iskljucivi razlog Denverovog poraza . Da ostatak tima zabaguje , da odigra lose , to smo vec gledali , ali da Jokic odigra onako lose u drugom poluvremenu to odavno nismo gledali . U oba pravca je bio ocajan ...i u odbrani i u napadu . Spolja nije mogao nista da pogodi , a Boga mi ni iz reketa , kapiram da su ga udvajali ispod obruca , ali to nije bili prvi put . Uglavnom nije mogao nista da odira jedan na jedan , dva puta su mu lupili bananu , a u odbrani je isadao u vise navrata . Sta je tacan razlog Jokicevoj losoj igri u druguom poluvremenu ...ko zna , na momente je izgledao umorno , ali Majami nije daleko od Orlanda , nije zbog puta , a nisu igrali ni back too back . Izglda da je krivac nocni zivot u Majamiju , tako mi se cini .

dado

pre 2 godine

ma jokicu svaka cast, ali ovo blizu triple doubla, a fale ti 3 asistencije.....
hajde da ti fali jedan skok, jedna asistencija, to mozes nekako rijesiti...
ali sa 7 asistencija nisi blizu triple doubla i ne treba se to potencirati, jer je totalno bezkoristi.

Maresi

pre 2 godine

Očajna igra Nikole, hoće to kada se peva po klubovima...
(da se ne ljubimo, 02. decembar 2021 08:00)

Ne brukaj se prijatelju. Zalosno je sto takvi kao ti misle da Jokić uvek mora da odigra na vrhunskom nivou, da ne sme da ima loš dan, kao da je on robot. Ovo je bukvalno prva lošija partija u zadnjih godinu dana. Pa Kari je juče šutirao 4/21 i niko mu ništa loše nije rekao. Važno je da ti nemaš dan kad ti nije ni do čega i osećaš se kao da bi ga preležao i ništa ne bi radio. Ali dobro, zato Nikola zaradjuje milione a ti i ostali što su ti dali plus na komentar sede kući i lupaju gluposti.

JPR24

pre 2 godine

Protiv Majamija i Orlanda, u jednom trenutku, mislim oko 5 do 7 minuta, Denverova petorka je bila sledeća:
Kampaco, Hajland, Rivers, Moris i Naži vs Miami
Kampaco, Hauvard, Moris, JMG i Naži vs Orlando

Meloun treba da se nađe u svakoj emisiji Shaqtin the Fool sa svojim genijalnim idejama.
(Goran BK, 02. decembar 2021 12:22)

A koga pa da stavi ? Mislim realno ostali mu Cancar i Bol Bol, Cancar donekle… Bol Bol čim se zaleti mene stran da ne polomi one stapice od nogu. Prosto nema koga. Pa sad im preostalo da kukaju za trejdove i promašaje poput MPJa koga su se trebali otarasiti na kraju prošle sezone, i dovesti nekog sposobnog igrača.

patriot

pre 2 godine

Pokazao kako bi igrao za Srbiju da mu više ne zametaju što ne voli svoju zemlju. Vreme je da se zaboravi i isprati njegov mladalački poriv. Sirovina ostaje to što jeste i ne može da napravi iskorak od takve porodice.

Dusan

pre 2 godine

Cim sam video kako ce Barton uzeti sut znao sam kako je gotovo. Covek je promaja u glavi. Uzasna koncepcija petorki koja je prosli plejof gadno stradala od Finiksa.

Trener je vise za prodavca kola nego za trenera. Ko jos igra u NBA sa 2 igraca od 177 i 178 cm u isto vreme na parketu dok mu mrcina Cancar celo vreme na klupi.

Hauard, Rivers, Bol Bol i Dzamajkl Grin nisu NBA igraci. Kako su uspeli ostaviti 4 igraca koji nisu ni za ABA ligu. Za 2 godine nijedan od njih nece vise ni minuta videti parket ali dok to ovaj prodavac kola i uprava shvate.

Goran BK

pre 2 godine

Protiv Majamija i Orlanda, u jednom trenutku, mislim oko 5 do 7 minuta, Denverova petorka je bila sledeća:
Kampaco, Hajland, Rivers, Moris i Naži vs Miami
Kampaco, Hauvard, Moris, JMG i Naži vs Orlando

Meloun treba da se nađe u svakoj emisiji Shaqtin the Fool sa svojim genijalnim idejama.

Mladja

pre 2 godine

Denver treba prestati sa eksperimentima poput Portera, Bol Bola, Fakua.

Zamislite 3 neka solidna igraca umesto njih tako limitiranih visinom i povredama.

Faku ima od 19 utakmica cak 17 u minusu. Ukupno -161 na parketu. Jedan od najgorih u celoj ligi od 500 igraca.

Kikujiro ljubitelj Nikole

pre 2 godine

Kreso Cosicu legendo,drugi su uporedjivali statistiku njihovu i rekli da Kari ima samo vise poena,ja ih samo ispravljam. Kazes tu su negde po slobodnim bacanjima 94% vs 75%. Koji igraci cuvaju Karija a koji Jokica,naseg Joku cuvaju balvani Maxi Kleber,Poetl,Wendel Carter i slicni,na Kariju su cele odbrane koncentrisane i zato njegovi saigraci imaju toliko prostora. Mikal Bridzis ga je jurio i u svlacionici. Wariorsi bez Karija su bili najgori tim lige a Majami je bez Batlera kao sto vidimo izgubio i od Denvera i od Klivlenda 26 razlike.

bradina

pre 2 godine

Sudeci po komentarima shvatam zasto je NJ obrisao prisustvo na socijalnim mrezama,bar ne cita ovoliko gluposti!
Izgubio jednu utakmicu i odmah iz rupa izadjose misevi i poneki patriota.
Mene samo cudi da je Antoni(igrac Orlanda) toliko bio slobodan pri sutu da mu bekovi Denvera nisu mogli nista!? Kad pri tome dodas malu pomoc sudija (ko ih uopste nadje!?)i zbunjenog trenera koji ne vidi da brod tone u zadnjim minutama utakmice,svakom biva jasno da nesto nije u redu!? Kakvo bancenje,kakvi bakraci,jest Denver je neozbiljan klub pa ce dozvoliti svom igracu da banci do duboko u noci,a NJ je "amater" pa nezna kako da se ponasa!?
Nekima izgleda socijalna mreza sluzi za sprdacinu ili jos bolje izlazak iz anonimnosti.Komentarisite igru a ne postupke.Nikola je sinoc odigrao najslabiju utakmicu od pocetka sezone sustina je u tome,sve ostalo su naklapanja popularnih trolova. Uostalom ima jos da se igra u ovom cirkusu tek je cetvrtina utakmica prosla! Cak i ovaj poraz uopste nije bitan ionako usled svih pehova kojima se suocava Denver,jos uvek moze dohvatiti PO makar doigravanje! Za nesto realno vise tesko. Izbacite svakom timu NBA po dva startera(Mari Porter)i dva igraca u rotaciji (Hajland Dozier) pa razmislite sta ce biti!? Basket je ipak timski sport!

tocka

pre 2 godine

Denver treba prestati sa eksperimentima poput Portera, Bol Bola, Fakua.

Zamislite 3 neka solidna igraca umesto njih tako limitiranih visinom i povredama.

(mladja)

Zamisli Grent, Bizli/Haris i Plamli.

Mozda je samo malo mamuran!

pre 2 godine

Najgora utakmica sto je Jokic odigrao,ubjedljivo!
A pratim ga od samog NBA pocetka! Mozda ne ako se gleda statistika ali u smislu zalaganja i zelje veliki da!

Vladimir

pre 2 godine

citat: "Mozda bi trebali da zrtvuju ovu sezonu zbog pozicije na draftu sledece godine,pa uz ove igrace koji se vrate iz povreda da probaju da napadnu titulu"

Da da, hoće to. Imaš ekipu od pola milijarde, budeš poslednji i liga se "sažali" i kaže "evo vam jedan od prvih 5 pikova, biraj!".

Ne ide to tako, niko nije budala. Svi znaju da je njihova igra loša ne jer nemaju dobru ekipu, već zato što su povređeni. Visoki pikovi se daju kada se oceni da je franšiza loša i bez budućnosti ako im se ne pomogne a ne zato što im nekoliko igrača sa max ugovorom gleda sa strane (koji god razlog bio).

Kikujiro ljubitelj Nikole

pre 2 godine

Lepo sam vam rekao da se spustite na zemlju ili ce vas neki Orlando ili Klivlend spustiti i evo bas Orlando. Dok je Klivlend sa 26 razlike dobio u Majamiju sto ste toliko ishajpovali,izgleda da su i Dzimi Batleru saigraci krs,posto su nivo Zadra bez njega. Neko je dobio 100 pluseva za izjavu kako Kari ima samo vise poena od Jokica a tacan odgovor je vise poena,asistencija,ukradenih lopti,bolji procenat bacanja,trojki,bolji skor tima.

vince carter

pre 2 godine

Rank Player PER
1. Michael Jordan* 27.91
2. LeBron James 27.35
3. Anthony Davis 27.03
4. Shaquille O'Neal* 26.43
5. David Robinson* 26.18
6. Wilt Chamberlain* 26.13
7. Bob Pettit* 25.34
8. Kevin Durant 25.28
9. Chris Paul 24.82
10. James Harden 24.74
11. Neil Johnston* 24.72
12. Charles Barkley* 24.63
13. Kareem Abdul-Jabbar* 24.58
14. Tim Duncan* 24.22
15. Magic Johnson* 24.11
16. Stephen Curry 24.09
17. Giannis Antetokounmpo 23.92
18. Karl Malone* 23.90
19. Hakeem Olajuwon* 23.59
20. Julius Erving* 23.58
Ovo lista karijernog PER svih vremena. Opet je postavljam posto se mnogi kunu u to u zadnje vreme. U trenutnoj sezoni Jokic je prvi,Harell je peti,Davis sedmi a Dzaval Megi osmi. A posto se vecina busa u grudi tvrdeci da Davis ima ocajnu sezonu,moje pitanje je da li ce da koristite "PER" i kada spustate Davisa koji je sedmi trenutno a treci svih vremena karijerno? Pa naravno da ce da zavoravite na Per!!

miki

pre 2 godine

Nadam se da nece uci u plejof. Tako se povecavaju sanse da ce igrati na ep. Ep je sada na svake 4 godine a tu je jedina sansa da uzmemo zlato.

Milan

pre 2 godine

Deluje mi da momčina voli malo jače da potegne pri noćnim izlascima, setimo se i onog klipa od letos kada je ukrštao po ulicama Sombora. Ako mu to pređe u naviku, a brat Strahinja je poznat po tome, ode karijera brzo silaznom putanjom.

Istina

pre 2 godine

Jokara odradio priču prošle godine i sada je na delu balkanski gen.... nema tu ni reprezenzacije ni kluba samo izlasci, teturanje, alkohol i budalaštine.... Ameri barem dunu buxnu izvuku lajnu i smire se.... Alkohol je smrt a mali voli na braću.... Ko god ih poznaje to zna...

Aca

pre 2 godine

I need a dollar dollar, a dollar is what I need
Hey!!
Well I need a dollar dollar, a dollar is what I need,
And I said I need dollar dollar, a dollar is what I need

patriot

pre 2 godine

Pokazao kako bi igrao za Srbiju da mu više ne zametaju što ne voli svoju zemlju. Vreme je da se zaboravi i isprati njegov mladalački poriv. Sirovina ostaje to što jeste i ne može da napravi iskorak od takve porodice.

Kikujiro ljubitelj Nikole

pre 2 godine

Kreso Cosicu legendo,drugi su uporedjivali statistiku njihovu i rekli da Kari ima samo vise poena,ja ih samo ispravljam. Kazes tu su negde po slobodnim bacanjima 94% vs 75%. Koji igraci cuvaju Karija a koji Jokica,naseg Joku cuvaju balvani Maxi Kleber,Poetl,Wendel Carter i slicni,na Kariju su cele odbrane koncentrisane i zato njegovi saigraci imaju toliko prostora. Mikal Bridzis ga je jurio i u svlacionici. Wariorsi bez Karija su bili najgori tim lige a Majami je bez Batlera kao sto vidimo izgubio i od Denvera i od Klivlenda 26 razlike.

Kresa Cosic

pre 2 godine

Lepo sam vam rekao da se spustite na zemlju ili ce vas neki Orlando ili Klivlend spustiti i evo bas Orlando. Dok je Klivlend sa 26 razlike dobio u Majamiju sto ste toliko ishajpovali,izgleda da su i Dzimi Batleru saigraci krs,posto su nivo Zadra bez njega. Neko je dobio 100 pluseva za izjavu kako Kari ima samo vise poena od Jokica a tacan odgovor je vise poena,asistencija,ukradenih lopti,bolji procenat bacanja,trojki,bolji skor tima.
(Kikujiro ljubitelj Nikole, 2. decembar 2021 08:09)


I, onda shvatis da uporedjujes statistiku plejmejkera i centra, da Jokic zbog povreda vec dugo igra sa trecom postavom Nagetsa, a da Voriorsi imaju mnogo jaci i duzi roster. Uostalom, zar nije prosle sezone isla prica da Kari treba da bude MVP i da nije on kriv sto se Voriorsi raspadaju usled povreda?

A sad, statistika:
Kari daje 2.1 poena vise od Jokica po utakmici, ima cele 0.2 asistencije vise (6.6 vs 6.4), 0.6 ukradenih lopti vise, i ima bolji procenat sa trojke za cela 3 procenta, bacanja je glupo komentarisati jer je Kari jedan od najboljih izvodjaca u ligi vec godinama, mada ni tu nije neka realna razlika - Jokic sutira 4.1/5.4, a Kari 4.1/4.4 po utakmici.
Zato, na primer, Jokic ima mnogo bolji procenat za 2 - 58% naspram 45.2%. Skokove necemo uporedjivati jer su oni za centra isto sto i bacanja za pleja.
Takodje, "koeficijent efikasnosti" (EFF) je ubedljivo na Jokicevoj strani - 36.1 vs 27.9, slicno kao PER.

Ponovicu, u pitanju su plej i centar!

Cetko

pre 2 godine

Nazalost sa ovakvim rosterom i sa ovoliko povreda nece biti ni blizu plejofa. Mozda bi trebali da zrtvuju ovu sezonu zbog pozicije na draftu sledece godine,pa uz ove igrace koji se vrate iz povreda da probaju da napadnu titulu

dado

pre 2 godine

ma jokicu svaka cast, ali ovo blizu triple doubla, a fale ti 3 asistencije.....
hajde da ti fali jedan skok, jedna asistencija, to mozes nekako rijesiti...
ali sa 7 asistencija nisi blizu triple doubla i ne treba se to potencirati, jer je totalno bezkoristi.

Straight Outta München

pre 2 godine

Mislim da Denver treba da tankuje ovu sezonu i da pokupi nekog krstenog igraca. I pre povrede sam napisao da je Porter igrac koji ce zakopati san Denvera o nekim boljim rezultatima.

Maresi

pre 2 godine

Očajna igra Nikole, hoće to kada se peva po klubovima...
(da se ne ljubimo, 02. decembar 2021 08:00)

Ne brukaj se prijatelju. Zalosno je sto takvi kao ti misle da Jokić uvek mora da odigra na vrhunskom nivou, da ne sme da ima loš dan, kao da je on robot. Ovo je bukvalno prva lošija partija u zadnjih godinu dana. Pa Kari je juče šutirao 4/21 i niko mu ništa loše nije rekao. Važno je da ti nemaš dan kad ti nije ni do čega i osećaš se kao da bi ga preležao i ništa ne bi radio. Ali dobro, zato Nikola zaradjuje milione a ti i ostali što su ti dali plus na komentar sede kući i lupaju gluposti.

mandingožoel

pre 2 godine

Rank Player PER
1. Michael Jordan* 27.91
2. LeBron James 27.35
3. Anthony Davis 27.03
4. Shaquille O'Neal* 26.43
5. David Robinson* 26.18
6. Wilt Chamberlain* 26.13
7. Bob Pettit* 25.34
8. Kevin Durant 25.28
9. Chris Paul 24.82
10. James Harden 24.74
11. Neil Johnston* 24.72
12. Charles Barkley* 24.63
13. Kareem Abdul-Jabbar* 24.58
14. Tim Duncan* 24.22
15. Magic Johnson* 24.11
16. Stephen Curry 24.09
17. Giannis Antetokounmpo 23.92
18. Karl Malone* 23.90
19. Hakeem Olajuwon* 23.59
20. Julius Erving* 23.58
Ovo lista karijernog PER svih vremena. Opet je postavljam posto se mnogi kunu u to u zadnje vreme. U trenutnoj sezoni Jokic je prvi,Harell je peti,Davis sedmi a Dzaval Megi osmi. A posto se vecina busa u grudi tvrdeci da Davis ima ocajnu sezonu,moje pitanje je da li ce da koristite "PER" i kada spustate Davisa koji je sedmi trenutno a treci svih vremena karijerno? Pa naravno da ce da zavoravite na Per!!
(vince carter, 2. decembar 2021 08:19)

đe ti ođe kobac? #8 LAL #24

WillyWonka

pre 2 godine

Svaki igrač ima ponekad loše veče. Ali, može li se partija 18/15/7 nazvati lošom, bez obzira na 5 promašenih trica. Jer šut za 2 je 50 %, što je jako dobro. Mnogi igrači bi ubili za ovakav učinak, a slavilo bi ih se u medijima.
E tako je kad neko podigne kriterije do MVP visina.

Darko Milicic II

pre 2 godine

Nije problem jedna losa utakmica ali mene brine ona agresivnost koja kipi
iz njega kad nije zadovoljan sudijskom odlukom. Imam osjecaj da ce jedan
dan eksplodirati pa ce nasrnuti na suduju a onda je kraj Darko ce biti mala maca za ovu budalu.

Dusan

pre 2 godine

Cim sam video kako ce Barton uzeti sut znao sam kako je gotovo. Covek je promaja u glavi. Uzasna koncepcija petorki koja je prosli plejof gadno stradala od Finiksa.

Trener je vise za prodavca kola nego za trenera. Ko jos igra u NBA sa 2 igraca od 177 i 178 cm u isto vreme na parketu dok mu mrcina Cancar celo vreme na klupi.

Hauard, Rivers, Bol Bol i Dzamajkl Grin nisu NBA igraci. Kako su uspeli ostaviti 4 igraca koji nisu ni za ABA ligu. Za 2 godine nijedan od njih nece vise ni minuta videti parket ali dok to ovaj prodavac kola i uprava shvate.

tocka

pre 2 godine

Gledam Jokića treći minut u drugom poluvremenu. Tetura se dok izlazi sa linije, znoji se ko da je drugi produžetak. Izgleda su se braća zarakijala u Majamiju, a ovaj je i dalje mamuran. Nikad gori nije bio. Ova njegova sosa bolje pripremi oklagiju, a braća prvi da dobiju po glavi.

Vladimir

pre 2 godine

citat: "Mozda bi trebali da zrtvuju ovu sezonu zbog pozicije na draftu sledece godine,pa uz ove igrace koji se vrate iz povreda da probaju da napadnu titulu"

Da da, hoće to. Imaš ekipu od pola milijarde, budeš poslednji i liga se "sažali" i kaže "evo vam jedan od prvih 5 pikova, biraj!".

Ne ide to tako, niko nije budala. Svi znaju da je njihova igra loša ne jer nemaju dobru ekipu, već zato što su povređeni. Visoki pikovi se daju kada se oceni da je franšiza loša i bez budućnosti ako im se ne pomogne a ne zato što im nekoliko igrača sa max ugovorom gleda sa strane (koji god razlog bio).

Dr Mr

pre 2 godine

Mnogo ga volim, ali je sinoc bio ocajan. Zadnjih nekoliko minuta, kada je najvise trebalo, covek sutira nerezonsku trojku, pravi korake, lepe mu blokadu kod zicera i sutira sa 2 metra ko neka baba. Znaci katastrofa.

Dragan Catic

pre 2 godine

16 razlika vode totalno mirna utakmica i na kraju izgube jer Malone spaja neke sumanute petorke. Stavlja na parket picopoevce Fakua i klinca Hauarda zajedno a Barton plejmejker, naravno unistili ih nazad, nista nisu mogli odbraniti 🙄

Cancar je mnogo bolji od raspalog Grina ali neverovatno ne daje mu ni minut vec igra sa tandem patuljcima.

Ova rotacija mu je donela 4 laka poraza od Finiksa u plejofu ali on kao da ima amneziju 😈 Na Jokicu ostavilo traga bancenje po klubu a zadnji napad Geri zakljucao Bartona koji ocajno reaguje u klacu 🥴

Bukvalno da je igrao sa Zekeom i Cancarom na po 25 minuta lagani blowout ali covek je nemoguc izgubi dobijenu utakmicu od top 5 najgorih timova

Locutus

pre 2 godine

Lumpovanje po noćnim klubovima i profesionalni sport ne idu zajedno. Tu dan odmora ne znači ništa ako se poremeti bioritam. Neka im to bude za nauk. Neka završe sezonu, pa će biti nekoliko meseci za lumpovanje.

steva

pre 2 godine

Nije statistika sve , ona je kao tesne gace , pokaze dosta , ali ne sve . Po meni , Jokic je odigrao najlosije poluvreme u poslednjih 4 godine i to je iskljucivi razlog Denverovog poraza . Da ostatak tima zabaguje , da odigra lose , to smo vec gledali , ali da Jokic odigra onako lose u drugom poluvremenu to odavno nismo gledali . U oba pravca je bio ocajan ...i u odbrani i u napadu . Spolja nije mogao nista da pogodi , a Boga mi ni iz reketa , kapiram da su ga udvajali ispod obruca , ali to nije bili prvi put . Uglavnom nije mogao nista da odira jedan na jedan , dva puta su mu lupili bananu , a u odbrani je isadao u vise navrata . Sta je tacan razlog Jokicevoj losoj igri u druguom poluvremenu ...ko zna , na momente je izgledao umorno , ali Majami nije daleko od Orlanda , nije zbog puta , a nisu igrali ni back too back . Izglda da je krivac nocni zivot u Majamiju , tako mi se cini .

Goran BK

pre 2 godine

Protiv Majamija i Orlanda, u jednom trenutku, mislim oko 5 do 7 minuta, Denverova petorka je bila sledeća:
Kampaco, Hajland, Rivers, Moris i Naži vs Miami
Kampaco, Hauvard, Moris, JMG i Naži vs Orlando

Meloun treba da se nađe u svakoj emisiji Shaqtin the Fool sa svojim genijalnim idejama.

bradina

pre 2 godine

Sudeci po komentarima shvatam zasto je NJ obrisao prisustvo na socijalnim mrezama,bar ne cita ovoliko gluposti!
Izgubio jednu utakmicu i odmah iz rupa izadjose misevi i poneki patriota.
Mene samo cudi da je Antoni(igrac Orlanda) toliko bio slobodan pri sutu da mu bekovi Denvera nisu mogli nista!? Kad pri tome dodas malu pomoc sudija (ko ih uopste nadje!?)i zbunjenog trenera koji ne vidi da brod tone u zadnjim minutama utakmice,svakom biva jasno da nesto nije u redu!? Kakvo bancenje,kakvi bakraci,jest Denver je neozbiljan klub pa ce dozvoliti svom igracu da banci do duboko u noci,a NJ je "amater" pa nezna kako da se ponasa!?
Nekima izgleda socijalna mreza sluzi za sprdacinu ili jos bolje izlazak iz anonimnosti.Komentarisite igru a ne postupke.Nikola je sinoc odigrao najslabiju utakmicu od pocetka sezone sustina je u tome,sve ostalo su naklapanja popularnih trolova. Uostalom ima jos da se igra u ovom cirkusu tek je cetvrtina utakmica prosla! Cak i ovaj poraz uopste nije bitan ionako usled svih pehova kojima se suocava Denver,jos uvek moze dohvatiti PO makar doigravanje! Za nesto realno vise tesko. Izbacite svakom timu NBA po dva startera(Mari Porter)i dva igraca u rotaciji (Hajland Dozier) pa razmislite sta ce biti!? Basket je ipak timski sport!

Mladja

pre 2 godine

Denver treba prestati sa eksperimentima poput Portera, Bol Bola, Fakua.

Zamislite 3 neka solidna igraca umesto njih tako limitiranih visinom i povredama.

Faku ima od 19 utakmica cak 17 u minusu. Ukupno -161 na parketu. Jedan od najgorih u celoj ligi od 500 igraca.

Mare

pre 2 godine

Ja odgledao prvu cetvrtinu, Jokic dominacija, imao 8 skokova ili tako nesto, 7-8 poena, 3-4 asistencije.
Rekoh, dobro, palim da spavam. Probudim se nesto kasnije, bacim pogled - zavrsena druga cetvrtina, Jokic super, cetvrtinu Denver izgubio za 2 poena, ok.
Ustanem ujutro, Jokic dodao jos dva poena u drugom poluvremenu, Denver izgubio :D
Legenda...

JPR24

pre 2 godine

Protiv Majamija i Orlanda, u jednom trenutku, mislim oko 5 do 7 minuta, Denverova petorka je bila sledeća:
Kampaco, Hajland, Rivers, Moris i Naži vs Miami
Kampaco, Hauvard, Moris, JMG i Naži vs Orlando

Meloun treba da se nađe u svakoj emisiji Shaqtin the Fool sa svojim genijalnim idejama.
(Goran BK, 02. decembar 2021 12:22)

A koga pa da stavi ? Mislim realno ostali mu Cancar i Bol Bol, Cancar donekle… Bol Bol čim se zaleti mene stran da ne polomi one stapice od nogu. Prosto nema koga. Pa sad im preostalo da kukaju za trejdove i promašaje poput MPJa koga su se trebali otarasiti na kraju prošle sezone, i dovesti nekog sposobnog igrača.

Mozda je samo malo mamuran!

pre 2 godine

Najgora utakmica sto je Jokic odigrao,ubjedljivo!
A pratim ga od samog NBA pocetka! Mozda ne ako se gleda statistika ali u smislu zalaganja i zelje veliki da!

tocka

pre 2 godine

Denver treba prestati sa eksperimentima poput Portera, Bol Bola, Fakua.

Zamislite 3 neka solidna igraca umesto njih tako limitiranih visinom i povredama.

(mladja)

Zamisli Grent, Bizli/Haris i Plamli.