Subota, 30.10.2021.

14:21

Mitrović ne staje – het-trik u derbiju VIDEO

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović postigao je dva gola za poluvreme protiv Vest Broma, da bi u finišu meča kompletirao het-trik.

Izvor:

Mitroviæ ne staje – het-trik u derbiju VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

131 Komentari

Sortiraj po:

czv prvak sveta placi

pre 2 godine

@finale sp ako vam Simic ta zlatna generacija necete da vidite takmicenje sledecih 20 godina a kamoli da osvojite trofej kao sto recimo CZV ima kao prvak sveta, btw ne lazi Simic ima 9 golova u 15 nastupa i to u slabasnoj austrijskoj 2. ligi hahahah

LondonCalling

pre 2 godine

"E to je tako kada je neko zadojen klubaštvom
Kakve veze "pametni" ima Joveljić i Pavkov. Pametni Joveljić je rezerva u Realu i uzeo više love nego Mitar. I ako ode iz Reala opet će u jaki klub. Neće u Čempionšip"
(Hawai)

Čovek je pomenuo Joveljića i Pavkova...
Otkad je Joveljić rezerva u Realu?!?
Sledeći put pročitaj komentar pre nego što počneš da lupetaš.

Z.Mamić" AV me pitao, kad ćeš u MOJU zvezdu

pre 2 godine

Druga liga. Kraj.
(marko, 30. oktobar 2021 18:13)

klupaš je klupaš i kraj
može samo na klupu

Finale SP

pre 2 godine

Pijani zlotvor

Zato naši napadači dominiraju. Kramaric 10 utakmica i 2 zgoditka. Svaka peta utakmica zgoditak. Vise su zabijali Dario Srna i Branislav Ivanovic, bek i branic lol
(Xnodeh

Xnodeh, kada smo kod druge lige, naš Roko Simic ima 16 golova u 14 utakmica. Samo sto je on tek navrsio 18, za razliku od Mitrovica.
Ne brini za Hrvate, sjajna generacjja im dolazi, bolje brini kada i kako cete vi na neko veliko natjecanje :D

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Ne razumem psihu iza ljudi koji dodju da pljuju lika koji trpa u Cempionsipu. Zasto imate potrebu da dodjete i napisete kako samo moze da trpa u drugoj ligi? Pa cak i da je to istina, zasto je to bitno da kazete? Sa kime se svadjate u vasim komentarima? Cim neko ostvari uspeh, na bilo kom nivou, nadje se gomila onih koja ce da ga pljuje jer eto nije jos uspesniji,ili ima uspesnijih od njega/nje. Pa cak i da ima, kakve to veze ima sa vama? Na kraju, jedina osoba sa kojom se takmicimo celi zivot smo mi sami. Pustite druge ljude da zive svoje zivote, bavite se sobom, gradite svoj uspeh, umesto sto tudj konstantno osporavate jer eto nije zadovoljio VASE standarde. Svaka cast Mitrovicu!

ZG 21

pre 2 godine

Pijani zlotvor

Zato naši napadači dominiraju. Kramaric 10 utakmica i 2 zgoditka. Svaka peta utakmica zgoditak. Vise su zabijali Dario Srna i Branislav Ivanovic, bek i branic lol

Mikii

pre 2 godine

Što se ložite na Mikiijeve provokacije.
Na tenisu je sateran u mišju rupu i ne izlazi iz nje od polufinala Rolan Garosa, kad su mu miljeniku vezani rogovi za sva vremena.
Sad frustracije leči ovde, na Mitrogolu, a vi se pecate.
(Fx, 30. oktobar 2021 18:28)

Pa na tenisu vas tek vracam na fabricka podesavanja, hahahahahahaha

Dejan

pre 2 godine

@odgovor, 30. oktobar 2021 18:05)

Ovako svaki bilmez trtlja do besvesti, a sve površno i netačno. Napisa roman u komentaru, da količinom prazne price zadivi njemu slične. A nema svrhe opovrgavati svaki navod, samo bi gubio vreme.

Marew

pre 2 godine

(odgovor, 30. oktobar 2021 18:05) # Link komentara
O čemu ti pričaš? Naša reprezantacija je trenutno FIFA rangirana kao 15ta reprezentacija u Evropi. I atlas u ruke da vidis koliko evropskih zemalja ima pa da vidis koliko je daleko od samog dna. I da te neko ozbiljno shvati ...

nije teško biti fin

pre 2 godine

Ovako svaki bilmez trtlja do besvesti, a sve površno i netačno. Napisa roman u komentaru, da količinom prazne price zadivi njemu slične. A nema svrhe opovrgavati svaki navod, samo bi gubio vreme.
(Dejan, 30. oktobar 2021 19:03)

Svaki prostak može da komentariše i vređa što se vidi po tvom primeru. U komentaru osobe koju vređaš je sve ispisano tačno, ali bukvalno sve.

severnjak

pre 2 godine

Dominacija drugom ligom, to mu je domet, svidelo se to nekome ili ne. Mitar nije ni izbliza klasan centarfor, kako neki mastaju da jeste.
Nije ni Jovic koji je kratko bljesnuo u prosecnom timu u Bundesligi, jer je to prakticno isto, da neko ne misli da je ovo Zvezda-Partizan prica. Objektivno su oba igraca vrlo ogranicenih sposobnosti.
Sta vise, jedini napadac koga imamo je Vlahovic, samo da i on ne bude SMS ( sezona sjaja i dovidjenja ).

Ex Njujorcanin

pre 2 godine

Prosle sezone je vise sedeo na klupi i ukazio sa klupe. Ove sezone je prvi strelac druge engleske lige i najvise golova za reprezentaciju je postigao. 
Moguce je da je jako los igrac. 
Kad ce emisija: Gde su i sta rade Joveljic i Pavkov?
(Ex Njujorcanin, 30. oktobar 2021 15:12

E to je tako kada je neko zadojen klubaštvom
Kakve veze "pametni" ima Joveljić i Pavkov. Pametni Joveljić je rezerva u Realu i uzeo više love nego Mitar. I ako ode iz Reala opet će u jaki klub. Neće u Čempionšip
(Hawai, 30. oktobar 2021 15:38)

Niko nije zadojen sem vas. Stalno ga omalovazavate. Mitrovic ti je prvi strelac u istoriji zemlje u kojoj zivis.
I stalno ga osporavate. Evo sad vise nisu golovi nego koliko ko zaradjuje. Pa otisao je prosle sezone na Jovic(iako ga nisam spomenuo) na pozajmicu u jaki Ajntraht i sedeo je na klupi. Voleo bih da prestigne Mitrovica, ali tesko ako ne zavoli fudbal opet. Ovaj igra srcem, a ovog veze lova. Tu smo gde smo.

Fx

pre 2 godine

Što se ložite na Mikiijeve provokacije.
Na tenisu je sateran u mišju rupu i ne izlazi iz nje od polufinala Rolan Garosa, kad su mu miljeniku vezani rogovi za sva vremena.
Sad frustracije leči ovde, na Mitrogolu, a vi se pecate.

larionov makarov

pre 2 godine

Menadzment Fulama je jedan od najboljih u svetu fudbala.Svake druge gidine uzmu 100 miliona € za ulazak u premijer ligu.

odgovor

pre 2 godine

@(1914, 30. oktobar 2021 16:59)
Ne znam da li se da se smejem ili da plačem na tvoje čuđenje zbog spletki i bojkota Jovića od strane saigrača. Ako si slep kad gledaš utakmice, ne znam treba li ti možda neki tajni snimak iz svlačionice kao onaj kad su uhvatili Benzemu da saigrača nagovara da samo njemu dodava loptu.
Neverovatno je to što pišeš, da je Fulam ispao iz lige jer su Mitrovića premestili na klupu. Pa bukvalno je obrnuto. Tek kad su ga premestili na klupu, prodisali su i zaigrali bolje, i da su tako igrali od početka možda bi opstali u prvoj ligi.Bukvalno je svaka lopta išla na Mitrovića, njemu je odgovarao stil igre, a klubu nije ni finansijski odgovaralo da ga premeste na klupu jer bi mu pala cena. Dakle, sve je išlo na ruku Mitroviću osim činjenice da on nije igrač za vrhunski fudbal i da ga je svaki štoper Premijer lige stavljao u džep vrlo lako. Pa nije to Championship ili naša ping pong liga gde se tako može igrati. Mitrović nema tehniku, brzinu, ne ume driblingom ili kretanjem da stvori višak, nije igrač za vrhunski fudbal....Taj stil igre u kojem on može da se snađe ne igraju vrhunski timovi. Takav profil igrača im nije potreban. Ako prilagodiš stil igre samo njemu, čitav tim nazaduje i dešava se isto što i Fulamu ili našoj nesrećnoj reprezentaciji koja je na samom evropskom dnu. Uostalom, Fulam ga je tada stavio na transfer listu i niko ga nije hteo. Po vašim pisanijama i hvalospevima pravo je čudo što se za njega nisu otimali Liverpul, Ajaks, Bajern.

gung ho

pre 2 godine

Ko je gledao, vidi da je ovde prakticno razlika bila razlika samo u centarforovima (i domaćinskog sudije). Nije tu WBA bio toliko slabiji.
Isto je bilo i protiv Svonzija, i tu su gosti bili bar ravnopravni, ali Mitrović svoje šanse koristi, isto je bio hetrik u pobedi 3:1.
Cela liga, većina navijača u championshipu mu se divi i svi bi sanjali da ga imaju u timu, tj da to mogu da priušte.
Mitar je napadač za timove koji igraju napadački, koji prave dosta šansi. U slabom timu, koji se većinom mora da se brani i mora na kontre, tu je on manje više beskoristan, nije on napadač tipa npr. Zahe. Fulam može da igra napadački u championshipu u PL ne može. Isto je i sa Norvičem. Mitro da ode u npr. u neke od najdominantnijih ekipa u PL, isto bi bio odličan.
Što se tiče navijača u Fulamu, ako se i postavljala dilema između Parkera i Mitra, većina bi ako treba odvezla Parkera na voz za Bormut, a koji je inače do sada nepobediv u ligi.

111

pre 2 godine

Menadzment Fulama je jedan od najboljih u svetu fudbala.Svake druge gidine uzmu 100 miliona € za ulazak u premijer ligu.
(larionov makarov, 30. oktobar 2021 18:25)


Da li si siguran? Da nebese 200 mil eu?

Čiča Miloje

pre 2 godine

U kvalifikacijama, gde nas obicno taj motivisani ostavi kad usred Beograda promasi najvazniji penal u svojoj reprezentativnoj karijeri.
(Mikii, 30. oktobar 2021

Kao i Mijatović...

Kakvo si ti zlopamtilo, sunce ti!

ZVEZDA 1991

pre 2 godine

Svak cast Mitre,nastavi seriju u repezentaciji,nebi loše bilo u Lisabonu..ali moram da dodam da je Engleska druga liga za tri klase slabija od Premijer lige..Fulam i Noric zadnjih godina dominantno udju ali još domi antonije ispadnu,Novi prošle godine osvojio Cempiosip a ove od 10 kola imaju 2boda..

Matrix

pre 2 godine

Svaka čast Mitrogolu treba priznati jedino ovi u našuj C.zvezdi neznaju da dovedu napadača uvek bili problemi Falčineli je za ove naše napadače vanjzemaljac dr,fudbalskih nauka prodaju Grujiča dovedu mrtvog Falkota kao i Dion koji je morao da da gol iz penala kako bi mu upisali da je za celu setonu postigao 2 a istina 1 gol sa pola metra u praznu mrežu a nije da nije imao šansi za postizanje gola o mrtviom Falkotu šta reči pre toga le pare od kojeg sad vidimo niko nema ništa i ovi što ga kupiše sad jim žao stide se ga.Nama bi domači brži i viši napadač odlično došao ali ga oterali i stavili Diona koji se slomi kad treba da šutne loptu pa dajemo uglavnom golove preko starog Bena koji je več u godinama.
(slaviša šmigič, 30. oktobar 2021 15:26)

Au, lave! Morao sam brufen da popijem posle citanja ovoga!

Mikii

pre 2 godine

U cemu je fora sa Mitrovicem?
U durgoj ligi je standardan, a onda kada predju u prvu, treneri ga stalno drze na klupi?
(bob, 30. oktobar 2021 17:41)

Odgovor se sam namece, ali je pitanje koliko je srpski narod spreman da cuje surovu istinu. Mislim da jos uvek nije zreo za tako nesto. Covek jednostavno nije dovoljno dobar za prvu ligu. Trener to primeti i zakuca ga za klupu, jer njegova prva opcija u napadu ne moze loptu da primi, pa covek trazi druga resenja. Naravno, prosecnom Srbinu je uvek lakse da trazi teorije zavere i misli kako trener zapravo mrzi Mitrovica, kako uopste nije do manjka kvaliteta doticnog. Iz tih razloga smo s pravom septicka jama Evrope, i ostacemo na tom zasluzenom mestu dugo, bas dugo.

Mikii

pre 2 godine

Kad bi svi igrali sa motivom za reprezentaciju ko Mitrovic gde bi nam kraj bio.....
(VoziMisko, 30. oktobar 2021 16:46)

U kvalifikacijama, gde nas obicno taj motivisani ostavi kad usred Beograda promasi najvazniji penal u svojoj reprezentativnoj karijeri.

Boze...

pre 2 godine

@(1914, 30. oktobar 2021 16:59)

Ne znam da li se da se smejem ili da plačem na tvoje čuđenje zbog spletki i bojkota Jovića od strane saigrača. Ako si slep kad gledaš utakmice, ne znam treba li ti možda neki tajni snimak iz svlačionice kao onaj kad su uhvatili Benzemu da saigrača nagovara da samo njemu dodava loptu.
Neverovatno je to što pišeš, da je Fulam ispao iz lige jer su Mitrovića premestili na klupu. Pa bukvalno je obrnuto. Tek kad su ga premestili na klupu, prodisali su i zaigrali bolje, i da su tako igrali od početka možda bi opstali u prvoj ligi. Bukvalno je svaka lopta išla na Mitrovića, njemu je odgovarao stil igre, a klubu nije ni finansijski odgovaralo da ga premeste na klupu jer bi mu pala cena. Dakle, sve je išlo na ruku Mitroviću osim činjenice da on nije igrač za vrhunski fudbal i da ga je svaki štoper Premijer lige stavljao u džep vrlo lako. Pa nije to Championship ili naša ping pong liga gde se tako može igrati. Mitrović nema tehniku, brzinu, ne ume driblingom ili kretanjem da stvori višak, nije igrač za vrhunski fudbal....Taj stil igre u kojem on može da se snađe ne igraju vrhunski timovi. Takav profil igrača im nije potreban. Ako prilagodiš stil igre samo njemu, čitav tim nazaduje i dešava se isto što i Fulamu ili našoj nesrećnoj reprezentaciji koja je na samom evropskom dnu. Uostalom, Fulam ga je tada stavio na transfer listu i niko ga nije hteo. Po vašim pisanijama i hvalospevima pravo je čudo što se za njega nisu otimali Liverpul, Ajaks, Bajern.

Vala neka

pre 2 godine

Kakve on golove daje, skoro kao Savo Milošević. Peca grešku odbrane, penal ili šut sa 5 metara. Ali i to treba znati, skidam kapu.

lupa

pre 2 godine

Englesski druga liga je po kvalitetu odmah iza liga petice vrti se ogromna lova prosecan igrac fulama ima primanja veca od bilo kog igraca zvezde i partizana tako da ovim klincima koji se sprdaju sa istom a ne bi mogli vola da ubodu u fk milutovac samo se drzite igrica
(076 sasa, 30. oktobar 2021 16:13)


Prestanite više sa tom glupošću da je Čempionšip po kvalitetu odmah iza liga petica. To što ta liga ima dosta para, ne znači i da je kvalitetna. Smešan fudbal se igra u toj ligi, a to se vidi i po tome što kada timovi iz te lige uđu u Premijer ligu tamo budu topovsko meso. Pritom se ti timovi i pojačaju pred ulazak u ligu i opet budu očajni.
Mitar je odličan igrač i mora da ode u neki tim iz liga petice i to ne neki tim koji će biti kao Fulam da se uvek mota oko zone ispadanja nego neki u sredini tabele.
Ne može Mitar da pokaže nešto u Premijer ligi sa Fulamom jer je Fulam preslab za PL.

Zoran

pre 2 godine

Kakve gluposti ovde ljudi pišu, za ne poverovati.
Infrastruktura na stadionima 2. engleske lige je nedostižna za nas u sledećih 50 godina najmanje. O novcu koji ti klubovi imaju , dva beogradska "blizanca" samo da sanjaju mogu. Samo za jedan ulazak u Premijer ligu Fulam je dobio 200 miliona funti..!!! Jeste li vi lupetala svesni koliki je to novac ?? Cela naša liga prva i druga ne vrede toliko. Zapravo sve lige na gomili sa sve stadionima ne vrede te pare.
Taj Fulam u ozbiljnoj utakmici bi rastavio na proste činioce kombinovani tim "blizanaca".

nikad nikome izvini

pre 2 godine

@Mikii
...eto ti si našao da blatiš Mitrovića...čovek je bre našao svoj smisao života u Fulamu...lepo mu je,zadovoljan je i šta mu više treba...za vas što poredite prošlu i ovu sezonu...Fulam je promenio menadzera na kraju prošle sezone,Mitrović je bio povređen prošle sezone dva ili tri meseca nije igrao (što zbog povrede što zbog forme)...i da ogromna je razlika između PL i Championshipa...isto kao između Ajntrahta i Reala...

Croatia Partizan 5:0

pre 2 godine

Svaka cast,moj omiljeni reprezenativac iako sam zvezdas,nek nastavi seriju u repezentaciji..ali druga liga Englesme je za tri klase slabija od Premijer lige..upravo je najbolji dokaz Fulam kako udje odmah ispadne,Novi takodje prošle godine dominantan bio ove ne može ni nereseno da odigra u eliti..

marko992

pre 2 godine

Ako ti znas koja je poenta tvog posta onda ok.Moze jos jednom da ovo objasnis,100% sam siguran da niko osim tebe ne razume smisao napisanog. 
Ili je smisao da je nasa ping pong liga u rangu Premijer lige?!
(marko992, 30. oktobar 2021 15:17)

Ne postim nikad, tako da mi nije sasvim jasno pitanje. Da, smisao mojeg komentara je da bi i Partizan i Zvezda "izuli" taj Fulam bez vecih problema. Gde je problem?
(Mikii, 30. oktobar 2021 15:32)

Menjas smisao svega prethodno napisanog.Alo covece,LIGE su poredjene.
Nisi ti dorastao ozbiljnom,smislenom dijalogu.

neleknelevienna

pre 2 godine

kako me nerviraju komentari tipa druga liga,drugoligaski napadac itd. svima je jasno ko spinuje ovde ali ne razumem zbog cega? covek igra za nasu zemlju uz to je i najveci ratnik na terenu igra srcem za nas grb a vi ga blatite jer je partizanovac.. ja navijam za partizan al kad igra reprezentacija nije mi bitno za koga je ko igrao,voleo sam da ih gledam sve kao i danas sto pratim klubove jer tamo igraju nasi. vidic je najbolji stoper za mene svih vremena ,mihajlovic najbolji izvodjac slobodnih udaraca piksi najveci igrac koji se rodio na ovim prostorima nasa najveca legenda,mogao bi da nabrajam do sutra i to sve kazem kao partizanovac.. sportski pozdrav

Bože...

pre 2 godine

a Jovara pekara gleda kako Mariano Diaz preuzima titulu treceg spica,znaci Vodonoša level pro
(Deliye, 30. oktobar 2021 15:49)

Pa Mitrović sa onakvim saigračima koje ima Jović i koji ga ne konstatuju na terenu, a kamoli da mu loptu daju ne bi loptu taknuo čak i da kojim čudom dospe do Reala. Mitroviću je prošle sezone sve bilo naklonjeno u Fulamu od uigranosti sa saigračima do postavke igre koja je njemu odgovarala, pa ipak nije uspeo sačuvati mesto u prvom timu...već je posle niza loših igara premešten na klupu. I sad opravdavate Mitrovića zbog neuspeha u Premijer ligi pravdajući kako nije dovoljno igrao,a rugate se Joviću koji nije imao ni stoti deo minutaže u Realu. Kvarnost Mitrovih fanova zaista nema granica. Doduše, ima tu malo i otkinutosti od zdravog razuma jer vidim da upoređujete svog idola sa Levandovskim. Ono da se čovek prekrsti od čuda.

076 sasa

pre 2 godine

Englesski druga liga je po kvalitetu odmah iza liga petice vrti se ogromna lova prosecan igrac fulama ima primanja veca od bilo kog igraca zvezde i partizana tako da ovim klincima koji se sprdaju sa istom a ne bi mogli vola da ubodu u fk milutovac samo se drzite igrica

Miks

pre 2 godine

Bilo gde da se igra i u beton ligi nije lako dati 18 golova, a ne u II ligi Engleske. Pisao sam vec da sam Zvezdas ali Mitar je igracina i skidam kapu. Covek je najbolji strelac Srbije.

Nemanja

pre 2 godine

Ja ne mogu da verujem da neko ovo nenormalno dostignuce od 18 golova u 15 utakmica omalovažava rečima "da je u pitanju ipak samo druga liga".. ceo fudbalski svet zna da je ta liga 7-8 u evropi (znači i u svetu)po kvalitetu, a po budzetima ekipa i novcu koji se okreće 6-a.. u zadnjih 20 i više godina niko nije postigao više od 31 gola u sezoni, a u proseku bi prvi strelac na kraju prvenstva imao 25-6 golova.. sad je vec jasno da ce Mitar lagano oboriti rekord, a mnogi odlični premijerligaški špicevi su u nekoj fazi karijere odigrali bar jednu sezonu u cempionšipu.. pa jedan Vardi je postigao najvise svega 16 golova u istoj toj drugoj ligi.. Benrama prosle godine 17, nakon cega se za 23 miliona prodao u Vest Hem.. Mnogo se teze tamo daju golovi nego npr u Holandiji.. Tako da ovo sto Mitar trenutno radi je za svako poštovanje, da ne kažem divljenje..

Radijator

pre 2 godine

Ne postim nikad, tako da mi nije sasvim jasno pitanje. Da, smisao mojeg komentara je da bi i Partizan i Zvezda "izuli" taj Fulam bez vecih problema. Gde je problem?
(Mikii, 30. oktobar 2021 15:32)

U hokeju mozda??

Mudrac

pre 2 godine

Sve to lepo tipa osecam se elpo u fulamu, kao kod kuce itd... ali pre ili kasni ima da debelo zazali ako ne bude igrao u nekom velikom klubu.
Nema sanse da dobar menadzer njega ne moze isposlovati u neki jak tim.
1. Godine najbolje.
2. Reprezentativac
3. Ima veliko iskustvo u odnosu na godine!
4. Fizika veoma dobra.
5. Iskoristivost sansi velika (sto mislim da treba poceti meriti uz golove)

Mikii

pre 2 godine

Više od pola reprezentacije Škotske, Rep.Irske,Sev.Irske su iz Čempionšipa a ima ih i iz nižih liga
(Kaiser, 30. oktobar 2021 15:40)

Vrlo mocne reprezentacije su u pitanju, hahahahahaha

plavi staford

pre 2 godine

Meni je smesno da neki srbin omalovazava ovog coveka,ja sam ponosan sto imamo ovakvog igraca koji nas sjajno predstavlja u evropi.
A eto da kazem da imam sezonsku kartu zvezde i za fudbal i kosarku.
Rodjeni brat i tata su mi veliki partizanovci jel treba i njih da mrzim??

Miks

pre 2 godine

Bilo gde da se igra i u beton ligi nije lako dati 18 golova, a ne u II ligi Engleske. Pisao sam vec da sam Zvezdas ali Mitar je igracina i skidam kapu. Covek je najbolji strelac Srbije.

zex

pre 2 godine

Deliye, 30. oktobar 2021 15:49
Pekara je za ovaj ugovor zaradio vise nego raj vas drugoligas za ceo zivot, i pored toga je igrac Reala, jos ima sanse da zaigra a i ako ode, nece igrati drugu ligu sigurno

Benzema

pre 2 godine

Dakle, tri gola na jednoj utakmici baš koliko i prošle sezone ukupno na svim utakmicama. Toliko o tome koliko je Championship jak. Nije na nivou naše ping pong lige, nego na nivou azerbejdžanske druge lige.
(cool, 30. oktobar 2021 15:34)

Drugačije se igra u Premijer ligi.Bekovi Fulama su slabije građe i nisu prošle sezone ama baš ništa mogli da probiju po strani a Mitar je igrač koji živi od dobrog pasa i centaršuta.Onako visok i jak ne može sam sebi da kreira šansu i zato ga je Anderton kada je shvatio da bekovi ne mogu ništa, stavio na klupu.Da je imao upotrebljive lopte bill bi i više golova.Kao zvezdaš obožavam Mitra, dobar momak,drug,a ne zaboravljamo i šta je učinio za zvezdine navijače prilikom gostovanja u Londonu u ligi šampiona.Samo neka nastavi tako uslediće poziv koji se ne odbija.

...........

pre 2 godine

kako me nerviraju komentari tipa druga liga,drugoligaski napadac itd. svima je jasno ko spinuje ovde ali ne razumem zbog cega?
(neleknelevienna, 30. oktobar 2021 16:28)

Pa kad su neki umislili da je engleska druga liga Liga šampiona. Nema ovde nikoga ko blati Mitrovića, postoje samo ljudi koji vas spuštaju na zemlju. A šta je pravo blaćenje, pljuvanje i mržnja vidi kod komentara u vezi Jovića i Vlahovića. Nedavno u komentarima ispod članka sa informacijom da je Luka Jović povređen neki su se cerekali i radovali. Sramota.

s kim si takav si

pre 2 godine

Koliko je bolja od nase govori ucinak Mitrovica. Prosle sezone nije do lopte mogao doci, ovde na svakoj utakmici po dva gola. To ni u onoj nasoj bedi od lige ne bi mogao.
(Mikii, 30. oktobar 2021 15:04)

Jesi li primetio koliko vodiš mali i bedan život. Razumem to što si intelektualno limitiran, razumem i tvoj nedostatak kućnog vaspitanja ali to nije razlog da budeš asocijalan. Izađi iz sobe, vidi sveta malo. Ima u Srbiji, nažalost, još stvorova poput tebe.

Mikii

pre 2 godine

Jedna od njih je preko nas otišla na SP.
(Radijator, 30. oktobar 2021 16:41)

A mi smo merilo za kvalitet? Ljudi, nemojte se ukopavati vise, molim vas. Dosta je.

Вук

pre 2 godine

Енглеска друга лига Чемпионшип је најтежа лига на свету. Аца М. је тамо најбољи стрелац 3 пута на крају сезоне. Најпотцењенији центарфор који је икада играо у енглеском фудбалу. Заслужио је најмање Арсенал или Челси.

1914

pre 2 godine

@boze...
Komentar na koji si ti odgovorio je skandalozan,pljuvati sopstvenog igrača(Jović) je bolest.Ali i ti promašuješ na više nivoa.Prvo,odakle ti ideja da u Realu neko neće nekom da da loptu???Pa nije to neki seoski klub petlića u sedmoj ligi nego jedna od najboljih ekipa na svetu.I kad mu to ne daju loptu kad Jović nema pola sata igre za godinu dana?I šta se to poklopilo Mitru u Fulhamu prošle sezone?Katastrofalne odluke trenera i kao šlag na tortu stavljanje njega na klupu umesto da igraju na njega.Rezultat vidimo-ispadanje iz lige.Slično je bilo i kad je igrao za Newcastle.Sad bi ga pravili od blata.Mitro može da igra u klubu iz prvih pet u bilo kojoj ligi.A ovo bolesno prepucavanje "navijača" jugoslovenskih blizanaca treba zabraniti.Kako ne shvatate da ste isti?Ista mama,isti tata,ista ideologija,isti deo grada,isti dresovi,isti lopovluk,kriminal,otimanje,muljanje,iste uprave itd.Vi ste najrođeniji brat i sestra i morate da se volite mada bi vas trebalo ugasiti i vratiti stare srpske,beogradske klubove koje ste satrli 1945. tako da 90% Srbije ne bi znalo da su postojali(i bili 7 puta prvaci ondašnje države) da nije bilo filma Montevideo...

Depotivo Mundo

pre 2 godine

Neverovatno koliko su naši navijači zadojeni klubaštvom. Da li je neko iz Partizana ili Zvezde. Živim u Španiji dosta dugo. Tamo nema prepucavanja da li je u reprezentaciji neko iz Barse, Reala, Atletika. Za njih je važna reprezentacija i njen uspeh. Mitar je dobar igrač. Nije vrhunski ali je dobar za nivo takmičenja koji igra. Pokušavao je u PL ali nije uspeo jer se tamo igra sasvim drugi fudbal u odnosu na Čempionšip gde je fudbal ipak engleski. Statičan, snaga, skok igra

miksx

pre 2 godine

Fulham igra daleko vise napadacki u championchipu a onda udje u PL pa igra na defanzicno i na kontre sto nikako ne odgovara igracu kao Mitrovic koji je spor za takvu vrstu igre.

dtegaq62

pre 2 godine

To je ta naša luda glava koju je nemoguće ne voleti ( zvezdinim navijačima protiv arsenala obezbedio karte ). Mitar je svetska klasa napadača jednostavno lik ne juri lovu a izgleda da i nije previše opterećen tim. On ume da uzvrati minutažu golovima tvrdim u bilo kom timu da ga stave , samo mu daj minute i gledaj . Njegova nesreća je što je jak .Trenutno su popularni niski fudbaleri koji su virtuozi sa loptom , njegova igra se bazira na snagu i veštinu u datom momentu . Nekad su popularni fudbaleri bili baš tipovi poput Mitrovića kao zadnji od tih tipova je Ibrahimović ali i on je bio virtuoz aa loptom ako ne i najviši fudbaler medju njima , bukvalno niko sa njegovom visinom nije imao takvu okretljivost. Mitar je klasičan špic tipa Crespo ,Vieri ,Batistuta , Shirer i sada Lew. Voli da ga zabije više od sebe.

Dragan Babić-Čarapan

pre 2 godine

@Mikii-Dečače,odmori malo.
Bodrićemo i hvaliti i Jovića kada bude postizao golove.
Ostavi sujetu i ostrašćenost po strani jer utiče na mentalni razvoj čoveka.

зуке

pre 2 godine

Митре свака част од звездаша!
Ови што лупају минусе и омаложавају његов успех нису играли ни "викторије" испред зграде, или су били голмани, пошто то нико није хтео

Mikii

pre 2 godine

Ako ti znas koja je poenta tvog posta onda ok.Moze jos jednom da ovo objasnis,100% sam siguran da niko osim tebe ne razume smisao napisanog. 
Ili je smisao da je nasa ping pong liga u rangu Premijer lige?!
(marko992, 30. oktobar 2021 15:17)

Ne postim nikad, tako da mi nije sasvim jasno pitanje. Da, smisao mojeg komentara je da bi i Partizan i Zvezda "izuli" taj Fulam bez vecih problema. Gde je problem?

Srx

pre 2 godine

Ja sam okoreli Zvezdas. Moja supruga radi kod Ave kao menadzer u firmi. Dobar je i kao gazda i kao covek, o fudbalu necu pricati. Bili smo kod njega na svadbi, svi reprezentativci ga obozavaju. Uz sve to je i dzek, da pocasti i slicno. Momak, parekselans…

Kaiser

pre 2 godine

Rođen za drugoligaški fudbal 
(EnjoyTheSilence, 30. oktobar 2021 14:53) 

Rodjen za reprezentaciju.
(323, 30. oktobar 2021 15:28)

Više od pola reprezentacije Škotske, Rep.Irske,Sev.Irske su iz Čempionšipa a ima ih i iz nižih liga

Trener penzioner

pre 2 godine

Mitar ima lepu platu oko 4.mil.€,plus bonusi,Fulam ja slab za Premijer ligu,da Mitar igra u jacem klubu verovatno bi bio uspesan,ali bolje prvi u selu,nego drugi u gradu i sve to uz lepa primanja!

liberalac

pre 2 godine

Bravo Mitre, najbolji si!
(vladad, 30. oktobar 2021 14:26)

..u drugoj ligi.
(Marko, 30. oktobar 2021 14:40)

E moj maki, jel ti malo lakse sad? Ako nije, dodji da ti dam jedan veliki zagrljaj.

kopa

pre 2 godine

Izvini, koliko utakmica je igrao prosle godine?
Realno je da bi u premier ligi dao pola golova od toga sto daje u drugoj. Sada lepo treba izracunati koliko je golova dao pretprosle sezone u drugoj ligi, pogledati koliko je minuta igrao tada i uporediti sa minutima i golovima u prvoj. I sve ce biti mnogo jasnije, tj da bi imao pristojan ucinak i prosle godine da se trener nije pravio pametan
(evo ovako, 30. oktobar 2021 15:31)

Pa igrao je dovoljno dok ga nisu šibnuli na klupu kad su videli da nema vajde od njega, a i posle toga je povremeno igrao čitave mečeve. Prošle sezone ukupno tri gola (od toga jedan iz penala, dva iz igre) ili po statistici na sofascore gol na svakih 471 odigrani minut, a ove sezone gol na svakih 73 minuta.

Goran

pre 2 godine

Tacno je da je Engleski cempionsip jak ali je tacno da je smesan u odnosu na Premijer ligu. On zna sta je najbolje za njega ali malo je tuzno da najbolji strelac reprezentacije Srbije u istoriji igra u drugoj ligi i to u najboljim godinama.

Ministar.

pre 2 godine

Bravo Mitre, najbolji si!
(vladad, 30. oktobar 2021 14:26)

..u drugoj ligi.
(Marko, 30. oktobar 2021 14:40)
Nije tvoja glava za 2 nego za 4 noge...

Me,Myself and I

pre 2 godine

Ali najbolji vam je treci snimak, covek snima telefonom ekran TV ali kako lopta ide na desnu stranu, instiktivno i on pomera mobilni i ode pored TV-a.
Mitre skidam kapu!!!

PERA

pre 2 godine

Panteri eno vam vest "zasto Jovic ne igra"pa analizirajte,pisite kako je bolji od Benzeme,kako dade lep go na treningu itd...sta ce te ovde gde pisu o najboljem strelcu reprenzetacije Srbije....

Mikii

pre 2 godine

Druga engleska liga je za 5 klasa bolja od naše lige. Ako je lako što ti ne daješ golove i igraš?
(Loznica, Gučevo, Cer…, 30. oktobar 2021 14:53)

Koliko je bolja od nase govori ucinak Mitrovica. Prosle sezone nije do lopte mogao doci, ovde na svakoj utakmici po dva gola. To ni u onoj nasoj bedi od lige ne bi mogao.

Z.Mamić" AV me pitao, kad ćeš u MOJU zvezdu

pre 2 godine

Bravo Mitre, najbolji si!
(vladad, 30. oktobar 2021 14:26)

..u drugoj ligi.
(Marko, 30. oktobar 2021 14:40)

sve je bolje od najboljeg klupaša Srbije

Ex Njujorcanin

pre 2 godine

Koliko je bolja od nase govori ucinak Mitrovica. Prosle sezone nije do lopte mogao doci, ovde na svakoj utakmici po dva gola. To ni u onoj nasoj bedi od lige ne bi mogao.
(Mikii, 30. oktobar 2021 15:04)

Prosle sezone je vise sedeo na klupi i ukazio sa klupe. Ove sezone je prvi strelac druge engleske lige i najvise golova za reprezentaciju je postigao.
Moguce je da je jako los igrac.
Kad ce emisija: Gde su i sta rade Joveljic i Pavkov?

Ivan

pre 2 godine

To je ta naša luda glava koju je nemoguće ne voleti ( zvezdinim navijačima protiv arsenala obezbedio karte ). Mitar je svetska klasa napadača jednostavno lik ne juri lovu a izgleda da i nije previše opterećen tim. On ume da uzvrati minutažu golovima tvrdim u bilo kom timu da ga stave , samo mu daj minute i gledaj . Njegova nesreća je što je jak .Trenutno su popularni niski fudbaleri koji su virtuozi sa loptom , njegova igra se bazira na snagu i veštinu u datom momentu . Nekad su popularni fudbaleri bili baš tipovi poput Mitrovića kao zadnji od tih tipova je Ibrahimović ali i on je bio virtuoz aa loptom ako ne i najviši fudbaler medju njima , bukvalno niko sa njegovom visinom nije imao takvu okretljivost. Mitar je klasičan špic tipa Crespo ,Vieri ,Batistuta , Shirer i sada Lew. Voli da ga zabije više od sebe.
(dtegaq62, 30. oktobar 2021 15:38)

Ovo je druga liga druze. Koje igrace si ti pomenuo nisi ni svestan. Svi su davali 20 plus golova u najjacim ligama evrope. Mitrovic u PL kada je bio u njukastlu gotovo nije ni igrao, a u Fulamu prosle sezone, ne znam da li je jedan gol dao, a da se secam

marko992

pre 2 godine

Druga engleska liga je za 5 klasa bolja od naše lige. Ako je lako što ti ne daješ golove i igraš?
(Loznica, Gučevo, Cer…, 30. oktobar 2021 14:53)

Koliko je bolja od nase govori ucinak Mitrovica. Prosle sezone nije do lopte mogao doci, ovde na svakoj utakmici po dva gola. To ni u onoj nasoj bedi od lige ne bi mogao.
(Mikii, 30. oktobar 2021 15:04)

Ako ti znas koja je poenta tvog posta onda ok.Moze jos jednom da ovo objasnis,100% sam siguran da niko osim tebe ne razume smisao napisanog.
Ili je smisao da je nasa ping pong liga u rangu Premijer lige?!

slaviša šmigič

pre 2 godine

Svaka čast Mitrogolu treba priznati jedino ovi u našuj C.zvezdi neznaju da dovedu napadača uvek bili problemi Falčineli je za ove naše napadače vanjzemaljac dr,fudbalskih nauka prodaju Grujiča dovedu mrtvog Falkota kao i Dion koji je morao da da gol iz penala kako bi mu upisali da je za celu setonu postigao 2 a istina 1 gol sa pola metra u praznu mrežu a nije da nije imao šansi za postizanje gola o mrtviom Falkotu šta reči pre toga le pare od kojeg sad vidimo niko nema ništa i ovi što ga kupiše sad jim žao stide se ga.Nama bi domači brži i viši napadač odlično došao ali ga oterali i stavili Diona koji se slomi kad treba da šutne loptu pa dajemo uglavnom golove preko starog Bena koji je več u godinama.

Hawai

pre 2 godine

Prosle sezone je vise sedeo na klupi i ukazio sa klupe. Ove sezone je prvi strelac druge engleske lige i najvise golova za reprezentaciju je postigao. 
Moguce je da je jako los igrac. 
Kad ce emisija: Gde su i sta rade Joveljic i Pavkov?
(Ex Njujorcanin, 30. oktobar 2021 15:12

E to je tako kada je neko zadojen klubaštvom
Kakve veze "pametni" ima Joveljić i Pavkov. Pametni Joveljić je rezerva u Realu i uzeo više love nego Mitar. I ako ode iz Reala opet će u jaki klub. Neće u Čempionšip

evo ovako

pre 2 godine

Ovaj Championshipo stvarno na nivou naše ping pong lige. Prošle godine se nije video,a sada rešeta kao da je među juniorima. Mitru svaka čast.
(opa, 30. oktobar 2021 14:42)

Izvini, koliko utakmica je igrao prosle godine?
Realno je da bi u premier ligi dao pola golova od toga sto daje u drugoj. Sada lepo treba izracunati koliko je golova dao pretprosle sezone u drugoj ligi, pogledati koliko je minuta igrao tada i uporediti sa minutima i golovima u prvoj. I sve ce biti mnogo jasnije, tj da bi imao pristojan ucinak i prosle godine da se trener nije pravio pametan

cool

pre 2 godine

Dakle, tri gola na jednoj utakmici baš koliko i prošle sezone ukupno na svim utakmicama. Toliko o tome koliko je Championship jak. Nije na nivou naše ping pong lige, nego na nivou azerbejdžanske druge lige.

Mikii

pre 2 godine

31 je rekord za sezonu, on je već na 17, čak i da uspori malo može lako preko toga.
(ghh, 30. oktobar 2021 14:32)

Jeste, ali ipak je to samo druga liga.

igor

pre 2 godine

Daj bre Mitre pređi u Premijer na zimu..aman čoveče..
Ok, imaš super platu,navikao si se na grad, izgradio život tu ali možda ćeš se pod stare dane pitati jel si mogao više.
Najgore je ne probati, ne saznati..

opa

pre 2 godine

Ovaj Championshipo stvarno na nivou naše ping pong lige. Prošle godine se nije video,a sada rešeta kao da je među juniorima. Mitru svaka čast.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

(vladad, 30. oktobar 2021 14:26)

..u drugoj ligi.
(Marko, 30. oktobar 2021 14:40)



Druga engleska liga je za 5 klasa bolja od naše lige. Ako je lako što ti ne daješ golove i igraš?

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

(vladad, 30. oktobar 2021 14:26)

..u drugoj ligi.
(Marko, 30. oktobar 2021 14:40)



Druga engleska liga je za 5 klasa bolja od naše lige. Ako je lako što ti ne daješ golove i igraš?

igor

pre 2 godine

Daj bre Mitre pređi u Premijer na zimu..aman čoveče..
Ok, imaš super platu,navikao si se na grad, izgradio život tu ali možda ćeš se pod stare dane pitati jel si mogao više.
Najgore je ne probati, ne saznati..

marko992

pre 2 godine

Druga engleska liga je za 5 klasa bolja od naše lige. Ako je lako što ti ne daješ golove i igraš?
(Loznica, Gučevo, Cer…, 30. oktobar 2021 14:53)

Koliko je bolja od nase govori ucinak Mitrovica. Prosle sezone nije do lopte mogao doci, ovde na svakoj utakmici po dva gola. To ni u onoj nasoj bedi od lige ne bi mogao.
(Mikii, 30. oktobar 2021 15:04)

Ako ti znas koja je poenta tvog posta onda ok.Moze jos jednom da ovo objasnis,100% sam siguran da niko osim tebe ne razume smisao napisanog.
Ili je smisao da je nasa ping pong liga u rangu Premijer lige?!

Trener penzioner

pre 2 godine

Mitar ima lepu platu oko 4.mil.€,plus bonusi,Fulam ja slab za Premijer ligu,da Mitar igra u jacem klubu verovatno bi bio uspesan,ali bolje prvi u selu,nego drugi u gradu i sve to uz lepa primanja!

Nemanja

pre 2 godine

Ja ne mogu da verujem da neko ovo nenormalno dostignuce od 18 golova u 15 utakmica omalovažava rečima "da je u pitanju ipak samo druga liga".. ceo fudbalski svet zna da je ta liga 7-8 u evropi (znači i u svetu)po kvalitetu, a po budzetima ekipa i novcu koji se okreće 6-a.. u zadnjih 20 i više godina niko nije postigao više od 31 gola u sezoni, a u proseku bi prvi strelac na kraju prvenstva imao 25-6 golova.. sad je vec jasno da ce Mitar lagano oboriti rekord, a mnogi odlični premijerligaški špicevi su u nekoj fazi karijere odigrali bar jednu sezonu u cempionšipu.. pa jedan Vardi je postigao najvise svega 16 golova u istoj toj drugoj ligi.. Benrama prosle godine 17, nakon cega se za 23 miliona prodao u Vest Hem.. Mnogo se teze tamo daju golovi nego npr u Holandiji.. Tako da ovo sto Mitar trenutno radi je za svako poštovanje, da ne kažem divljenje..

Z.Mamić" AV me pitao, kad ćeš u MOJU zvezdu

pre 2 godine

Bravo Mitre, najbolji si!
(vladad, 30. oktobar 2021 14:26)

..u drugoj ligi.
(Marko, 30. oktobar 2021 14:40)

sve je bolje od najboljeg klupaša Srbije

Ex Njujorcanin

pre 2 godine

Koliko je bolja od nase govori ucinak Mitrovica. Prosle sezone nije do lopte mogao doci, ovde na svakoj utakmici po dva gola. To ni u onoj nasoj bedi od lige ne bi mogao.
(Mikii, 30. oktobar 2021 15:04)

Prosle sezone je vise sedeo na klupi i ukazio sa klupe. Ove sezone je prvi strelac druge engleske lige i najvise golova za reprezentaciju je postigao.
Moguce je da je jako los igrac.
Kad ce emisija: Gde su i sta rade Joveljic i Pavkov?

Srx

pre 2 godine

Ja sam okoreli Zvezdas. Moja supruga radi kod Ave kao menadzer u firmi. Dobar je i kao gazda i kao covek, o fudbalu necu pricati. Bili smo kod njega na svadbi, svi reprezentativci ga obozavaju. Uz sve to je i dzek, da pocasti i slicno. Momak, parekselans…

зуке

pre 2 godine

Митре свака част од звездаша!
Ови што лупају минусе и омаложавају његов успех нису играли ни "викторије" испред зграде, или су били голмани, пошто то нико није хтео

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Ne razumem psihu iza ljudi koji dodju da pljuju lika koji trpa u Cempionsipu. Zasto imate potrebu da dodjete i napisete kako samo moze da trpa u drugoj ligi? Pa cak i da je to istina, zasto je to bitno da kazete? Sa kime se svadjate u vasim komentarima? Cim neko ostvari uspeh, na bilo kom nivou, nadje se gomila onih koja ce da ga pljuje jer eto nije jos uspesniji,ili ima uspesnijih od njega/nje. Pa cak i da ima, kakve to veze ima sa vama? Na kraju, jedina osoba sa kojom se takmicimo celi zivot smo mi sami. Pustite druge ljude da zive svoje zivote, bavite se sobom, gradite svoj uspeh, umesto sto tudj konstantno osporavate jer eto nije zadovoljio VASE standarde. Svaka cast Mitrovicu!

Вук

pre 2 godine

Енглеска друга лига Чемпионшип је најтежа лига на свету. Аца М. је тамо најбољи стрелац 3 пута на крају сезоне. Најпотцењенији центарфор који је икада играо у енглеском фудбалу. Заслужио је најмање Арсенал или Челси.

Miks

pre 2 godine

Bilo gde da se igra i u beton ligi nije lako dati 18 golova, a ne u II ligi Engleske. Pisao sam vec da sam Zvezdas ali Mitar je igracina i skidam kapu. Covek je najbolji strelac Srbije.

neleknelevienna

pre 2 godine

kako me nerviraju komentari tipa druga liga,drugoligaski napadac itd. svima je jasno ko spinuje ovde ali ne razumem zbog cega? covek igra za nasu zemlju uz to je i najveci ratnik na terenu igra srcem za nas grb a vi ga blatite jer je partizanovac.. ja navijam za partizan al kad igra reprezentacija nije mi bitno za koga je ko igrao,voleo sam da ih gledam sve kao i danas sto pratim klubove jer tamo igraju nasi. vidic je najbolji stoper za mene svih vremena ,mihajlovic najbolji izvodjac slobodnih udaraca piksi najveci igrac koji se rodio na ovim prostorima nasa najveca legenda,mogao bi da nabrajam do sutra i to sve kazem kao partizanovac.. sportski pozdrav

plavi staford

pre 2 godine

Meni je smesno da neki srbin omalovazava ovog coveka,ja sam ponosan sto imamo ovakvog igraca koji nas sjajno predstavlja u evropi.
A eto da kazem da imam sezonsku kartu zvezde i za fudbal i kosarku.
Rodjeni brat i tata su mi veliki partizanovci jel treba i njih da mrzim??

dtegaq62

pre 2 godine

To je ta naša luda glava koju je nemoguće ne voleti ( zvezdinim navijačima protiv arsenala obezbedio karte ). Mitar je svetska klasa napadača jednostavno lik ne juri lovu a izgleda da i nije previše opterećen tim. On ume da uzvrati minutažu golovima tvrdim u bilo kom timu da ga stave , samo mu daj minute i gledaj . Njegova nesreća je što je jak .Trenutno su popularni niski fudbaleri koji su virtuozi sa loptom , njegova igra se bazira na snagu i veštinu u datom momentu . Nekad su popularni fudbaleri bili baš tipovi poput Mitrovića kao zadnji od tih tipova je Ibrahimović ali i on je bio virtuoz aa loptom ako ne i najviši fudbaler medju njima , bukvalno niko sa njegovom visinom nije imao takvu okretljivost. Mitar je klasičan špic tipa Crespo ,Vieri ,Batistuta , Shirer i sada Lew. Voli da ga zabije više od sebe.

Benzema

pre 2 godine

Dakle, tri gola na jednoj utakmici baš koliko i prošle sezone ukupno na svim utakmicama. Toliko o tome koliko je Championship jak. Nije na nivou naše ping pong lige, nego na nivou azerbejdžanske druge lige.
(cool, 30. oktobar 2021 15:34)

Drugačije se igra u Premijer ligi.Bekovi Fulama su slabije građe i nisu prošle sezone ama baš ništa mogli da probiju po strani a Mitar je igrač koji živi od dobrog pasa i centaršuta.Onako visok i jak ne može sam sebi da kreira šansu i zato ga je Anderton kada je shvatio da bekovi ne mogu ništa, stavio na klupu.Da je imao upotrebljive lopte bill bi i više golova.Kao zvezdaš obožavam Mitra, dobar momak,drug,a ne zaboravljamo i šta je učinio za zvezdine navijače prilikom gostovanja u Londonu u ligi šampiona.Samo neka nastavi tako uslediće poziv koji se ne odbija.

Radijator

pre 2 godine

Ne postim nikad, tako da mi nije sasvim jasno pitanje. Da, smisao mojeg komentara je da bi i Partizan i Zvezda "izuli" taj Fulam bez vecih problema. Gde je problem?
(Mikii, 30. oktobar 2021 15:32)

U hokeju mozda??

Depotivo Mundo

pre 2 godine

Neverovatno koliko su naši navijači zadojeni klubaštvom. Da li je neko iz Partizana ili Zvezde. Živim u Španiji dosta dugo. Tamo nema prepucavanja da li je u reprezentaciji neko iz Barse, Reala, Atletika. Za njih je važna reprezentacija i njen uspeh. Mitar je dobar igrač. Nije vrhunski ali je dobar za nivo takmičenja koji igra. Pokušavao je u PL ali nije uspeo jer se tamo igra sasvim drugi fudbal u odnosu na Čempionšip gde je fudbal ipak engleski. Statičan, snaga, skok igra

Miks

pre 2 godine

Bilo gde da se igra i u beton ligi nije lako dati 18 golova, a ne u II ligi Engleske. Pisao sam vec da sam Zvezdas ali Mitar je igracina i skidam kapu. Covek je najbolji strelac Srbije.

Kaiser

pre 2 godine

Rođen za drugoligaški fudbal 
(EnjoyTheSilence, 30. oktobar 2021 14:53) 

Rodjen za reprezentaciju.
(323, 30. oktobar 2021 15:28)

Više od pola reprezentacije Škotske, Rep.Irske,Sev.Irske su iz Čempionšipa a ima ih i iz nižih liga

Ministar.

pre 2 godine

Bravo Mitre, najbolji si!
(vladad, 30. oktobar 2021 14:26)

..u drugoj ligi.
(Marko, 30. oktobar 2021 14:40)
Nije tvoja glava za 2 nego za 4 noge...

Ex Njujorcanin

pre 2 godine

Prosle sezone je vise sedeo na klupi i ukazio sa klupe. Ove sezone je prvi strelac druge engleske lige i najvise golova za reprezentaciju je postigao. 
Moguce je da je jako los igrac. 
Kad ce emisija: Gde su i sta rade Joveljic i Pavkov?
(Ex Njujorcanin, 30. oktobar 2021 15:12

E to je tako kada je neko zadojen klubaštvom
Kakve veze "pametni" ima Joveljić i Pavkov. Pametni Joveljić je rezerva u Realu i uzeo više love nego Mitar. I ako ode iz Reala opet će u jaki klub. Neće u Čempionšip
(Hawai, 30. oktobar 2021 15:38)

Niko nije zadojen sem vas. Stalno ga omalovazavate. Mitrovic ti je prvi strelac u istoriji zemlje u kojoj zivis.
I stalno ga osporavate. Evo sad vise nisu golovi nego koliko ko zaradjuje. Pa otisao je prosle sezone na Jovic(iako ga nisam spomenuo) na pozajmicu u jaki Ajntraht i sedeo je na klupi. Voleo bih da prestigne Mitrovica, ali tesko ako ne zavoli fudbal opet. Ovaj igra srcem, a ovog veze lova. Tu smo gde smo.

Me,Myself and I

pre 2 godine

Ali najbolji vam je treci snimak, covek snima telefonom ekran TV ali kako lopta ide na desnu stranu, instiktivno i on pomera mobilni i ode pored TV-a.
Mitre skidam kapu!!!

Zoran

pre 2 godine

Kakve gluposti ovde ljudi pišu, za ne poverovati.
Infrastruktura na stadionima 2. engleske lige je nedostižna za nas u sledećih 50 godina najmanje. O novcu koji ti klubovi imaju , dva beogradska "blizanca" samo da sanjaju mogu. Samo za jedan ulazak u Premijer ligu Fulam je dobio 200 miliona funti..!!! Jeste li vi lupetala svesni koliki je to novac ?? Cela naša liga prva i druga ne vrede toliko. Zapravo sve lige na gomili sa sve stadionima ne vrede te pare.
Taj Fulam u ozbiljnoj utakmici bi rastavio na proste činioce kombinovani tim "blizanaca".

evo ovako

pre 2 godine

Ovaj Championshipo stvarno na nivou naše ping pong lige. Prošle godine se nije video,a sada rešeta kao da je među juniorima. Mitru svaka čast.
(opa, 30. oktobar 2021 14:42)

Izvini, koliko utakmica je igrao prosle godine?
Realno je da bi u premier ligi dao pola golova od toga sto daje u drugoj. Sada lepo treba izracunati koliko je golova dao pretprosle sezone u drugoj ligi, pogledati koliko je minuta igrao tada i uporediti sa minutima i golovima u prvoj. I sve ce biti mnogo jasnije, tj da bi imao pristojan ucinak i prosle godine da se trener nije pravio pametan

liberalac

pre 2 godine

Bravo Mitre, najbolji si!
(vladad, 30. oktobar 2021 14:26)

..u drugoj ligi.
(Marko, 30. oktobar 2021 14:40)

E moj maki, jel ti malo lakse sad? Ako nije, dodji da ti dam jedan veliki zagrljaj.

s kim si takav si

pre 2 godine

Koliko je bolja od nase govori ucinak Mitrovica. Prosle sezone nije do lopte mogao doci, ovde na svakoj utakmici po dva gola. To ni u onoj nasoj bedi od lige ne bi mogao.
(Mikii, 30. oktobar 2021 15:04)

Jesi li primetio koliko vodiš mali i bedan život. Razumem to što si intelektualno limitiran, razumem i tvoj nedostatak kućnog vaspitanja ali to nije razlog da budeš asocijalan. Izađi iz sobe, vidi sveta malo. Ima u Srbiji, nažalost, još stvorova poput tebe.

larionov makarov

pre 2 godine

Menadzment Fulama je jedan od najboljih u svetu fudbala.Svake druge gidine uzmu 100 miliona € za ulazak u premijer ligu.

Čiča Miloje

pre 2 godine

U kvalifikacijama, gde nas obicno taj motivisani ostavi kad usred Beograda promasi najvazniji penal u svojoj reprezentativnoj karijeri.
(Mikii, 30. oktobar 2021

Kao i Mijatović...

Kakvo si ti zlopamtilo, sunce ti!

miksx

pre 2 godine

Fulham igra daleko vise napadacki u championchipu a onda udje u PL pa igra na defanzicno i na kontre sto nikako ne odgovara igracu kao Mitrovic koji je spor za takvu vrstu igre.

076 sasa

pre 2 godine

Englesski druga liga je po kvalitetu odmah iza liga petice vrti se ogromna lova prosecan igrac fulama ima primanja veca od bilo kog igraca zvezde i partizana tako da ovim klincima koji se sprdaju sa istom a ne bi mogli vola da ubodu u fk milutovac samo se drzite igrica

1914

pre 2 godine

@boze...
Komentar na koji si ti odgovorio je skandalozan,pljuvati sopstvenog igrača(Jović) je bolest.Ali i ti promašuješ na više nivoa.Prvo,odakle ti ideja da u Realu neko neće nekom da da loptu???Pa nije to neki seoski klub petlića u sedmoj ligi nego jedna od najboljih ekipa na svetu.I kad mu to ne daju loptu kad Jović nema pola sata igre za godinu dana?I šta se to poklopilo Mitru u Fulhamu prošle sezone?Katastrofalne odluke trenera i kao šlag na tortu stavljanje njega na klupu umesto da igraju na njega.Rezultat vidimo-ispadanje iz lige.Slično je bilo i kad je igrao za Newcastle.Sad bi ga pravili od blata.Mitro može da igra u klubu iz prvih pet u bilo kojoj ligi.A ovo bolesno prepucavanje "navijača" jugoslovenskih blizanaca treba zabraniti.Kako ne shvatate da ste isti?Ista mama,isti tata,ista ideologija,isti deo grada,isti dresovi,isti lopovluk,kriminal,otimanje,muljanje,iste uprave itd.Vi ste najrođeniji brat i sestra i morate da se volite mada bi vas trebalo ugasiti i vratiti stare srpske,beogradske klubove koje ste satrli 1945. tako da 90% Srbije ne bi znalo da su postojali(i bili 7 puta prvaci ondašnje države) da nije bilo filma Montevideo...

lupa

pre 2 godine

Englesski druga liga je po kvalitetu odmah iza liga petice vrti se ogromna lova prosecan igrac fulama ima primanja veca od bilo kog igraca zvezde i partizana tako da ovim klincima koji se sprdaju sa istom a ne bi mogli vola da ubodu u fk milutovac samo se drzite igrica
(076 sasa, 30. oktobar 2021 16:13)


Prestanite više sa tom glupošću da je Čempionšip po kvalitetu odmah iza liga petica. To što ta liga ima dosta para, ne znači i da je kvalitetna. Smešan fudbal se igra u toj ligi, a to se vidi i po tome što kada timovi iz te lige uđu u Premijer ligu tamo budu topovsko meso. Pritom se ti timovi i pojačaju pred ulazak u ligu i opet budu očajni.
Mitar je odličan igrač i mora da ode u neki tim iz liga petice i to ne neki tim koji će biti kao Fulam da se uvek mota oko zone ispadanja nego neki u sredini tabele.
Ne može Mitar da pokaže nešto u Premijer ligi sa Fulamom jer je Fulam preslab za PL.

gung ho

pre 2 godine

Ko je gledao, vidi da je ovde prakticno razlika bila razlika samo u centarforovima (i domaćinskog sudije). Nije tu WBA bio toliko slabiji.
Isto je bilo i protiv Svonzija, i tu su gosti bili bar ravnopravni, ali Mitrović svoje šanse koristi, isto je bio hetrik u pobedi 3:1.
Cela liga, većina navijača u championshipu mu se divi i svi bi sanjali da ga imaju u timu, tj da to mogu da priušte.
Mitar je napadač za timove koji igraju napadački, koji prave dosta šansi. U slabom timu, koji se većinom mora da se brani i mora na kontre, tu je on manje više beskoristan, nije on napadač tipa npr. Zahe. Fulam može da igra napadački u championshipu u PL ne može. Isto je i sa Norvičem. Mitro da ode u npr. u neke od najdominantnijih ekipa u PL, isto bi bio odličan.
Što se tiče navijača u Fulamu, ako se i postavljala dilema između Parkera i Mitra, većina bi ako treba odvezla Parkera na voz za Bormut, a koji je inače do sada nepobediv u ligi.

Fx

pre 2 godine

Što se ložite na Mikiijeve provokacije.
Na tenisu je sateran u mišju rupu i ne izlazi iz nje od polufinala Rolan Garosa, kad su mu miljeniku vezani rogovi za sva vremena.
Sad frustracije leči ovde, na Mitrogolu, a vi se pecate.

Matrix

pre 2 godine

Svaka čast Mitrogolu treba priznati jedino ovi u našuj C.zvezdi neznaju da dovedu napadača uvek bili problemi Falčineli je za ove naše napadače vanjzemaljac dr,fudbalskih nauka prodaju Grujiča dovedu mrtvog Falkota kao i Dion koji je morao da da gol iz penala kako bi mu upisali da je za celu setonu postigao 2 a istina 1 gol sa pola metra u praznu mrežu a nije da nije imao šansi za postizanje gola o mrtviom Falkotu šta reči pre toga le pare od kojeg sad vidimo niko nema ništa i ovi što ga kupiše sad jim žao stide se ga.Nama bi domači brži i viši napadač odlično došao ali ga oterali i stavili Diona koji se slomi kad treba da šutne loptu pa dajemo uglavnom golove preko starog Bena koji je več u godinama.
(slaviša šmigič, 30. oktobar 2021 15:26)

Au, lave! Morao sam brufen da popijem posle citanja ovoga!

Vala neka

pre 2 godine

Kakve on golove daje, skoro kao Savo Milošević. Peca grešku odbrane, penal ili šut sa 5 metara. Ali i to treba znati, skidam kapu.

Dragan Babić-Čarapan

pre 2 godine

@Mikii-Dečače,odmori malo.
Bodrićemo i hvaliti i Jovića kada bude postizao golove.
Ostavi sujetu i ostrašćenost po strani jer utiče na mentalni razvoj čoveka.

nikad nikome izvini

pre 2 godine

@Mikii
...eto ti si našao da blatiš Mitrovića...čovek je bre našao svoj smisao života u Fulamu...lepo mu je,zadovoljan je i šta mu više treba...za vas što poredite prošlu i ovu sezonu...Fulam je promenio menadzera na kraju prošle sezone,Mitrović je bio povređen prošle sezone dva ili tri meseca nije igrao (što zbog povrede što zbog forme)...i da ogromna je razlika između PL i Championshipa...isto kao između Ajntrahta i Reala...

opa

pre 2 godine

Ovaj Championshipo stvarno na nivou naše ping pong lige. Prošle godine se nije video,a sada rešeta kao da je među juniorima. Mitru svaka čast.

PERA

pre 2 godine

Panteri eno vam vest "zasto Jovic ne igra"pa analizirajte,pisite kako je bolji od Benzeme,kako dade lep go na treningu itd...sta ce te ovde gde pisu o najboljem strelcu reprenzetacije Srbije....

Marew

pre 2 godine

(odgovor, 30. oktobar 2021 18:05) # Link komentara
O čemu ti pričaš? Naša reprezantacija je trenutno FIFA rangirana kao 15ta reprezentacija u Evropi. I atlas u ruke da vidis koliko evropskih zemalja ima pa da vidis koliko je daleko od samog dna. I da te neko ozbiljno shvati ...

Goran

pre 2 godine

Tacno je da je Engleski cempionsip jak ali je tacno da je smesan u odnosu na Premijer ligu. On zna sta je najbolje za njega ali malo je tuzno da najbolji strelac reprezentacije Srbije u istoriji igra u drugoj ligi i to u najboljim godinama.

111

pre 2 godine

Menadzment Fulama je jedan od najboljih u svetu fudbala.Svake druge gidine uzmu 100 miliona € za ulazak u premijer ligu.
(larionov makarov, 30. oktobar 2021 18:25)


Da li si siguran? Da nebese 200 mil eu?

Mikii

pre 2 godine

U cemu je fora sa Mitrovicem?
U durgoj ligi je standardan, a onda kada predju u prvu, treneri ga stalno drze na klupi?
(bob, 30. oktobar 2021 17:41)

Odgovor se sam namece, ali je pitanje koliko je srpski narod spreman da cuje surovu istinu. Mislim da jos uvek nije zreo za tako nesto. Covek jednostavno nije dovoljno dobar za prvu ligu. Trener to primeti i zakuca ga za klupu, jer njegova prva opcija u napadu ne moze loptu da primi, pa covek trazi druga resenja. Naravno, prosecnom Srbinu je uvek lakse da trazi teorije zavere i misli kako trener zapravo mrzi Mitrovica, kako uopste nije do manjka kvaliteta doticnog. Iz tih razloga smo s pravom septicka jama Evrope, i ostacemo na tom zasluzenom mestu dugo, bas dugo.

marko992

pre 2 godine

Ako ti znas koja je poenta tvog posta onda ok.Moze jos jednom da ovo objasnis,100% sam siguran da niko osim tebe ne razume smisao napisanog. 
Ili je smisao da je nasa ping pong liga u rangu Premijer lige?!
(marko992, 30. oktobar 2021 15:17)

Ne postim nikad, tako da mi nije sasvim jasno pitanje. Da, smisao mojeg komentara je da bi i Partizan i Zvezda "izuli" taj Fulam bez vecih problema. Gde je problem?
(Mikii, 30. oktobar 2021 15:32)

Menjas smisao svega prethodno napisanog.Alo covece,LIGE su poredjene.
Nisi ti dorastao ozbiljnom,smislenom dijalogu.

Mikii

pre 2 godine

Jedna od njih je preko nas otišla na SP.
(Radijator, 30. oktobar 2021 16:41)

A mi smo merilo za kvalitet? Ljudi, nemojte se ukopavati vise, molim vas. Dosta je.

ZVEZDA 1991

pre 2 godine

Svak cast Mitre,nastavi seriju u repezentaciji,nebi loše bilo u Lisabonu..ali moram da dodam da je Engleska druga liga za tri klase slabija od Premijer lige..Fulam i Noric zadnjih godina dominantno udju ali još domi antonije ispadnu,Novi prošle godine osvojio Cempiosip a ove od 10 kola imaju 2boda..

ZG 21

pre 2 godine

Pijani zlotvor

Zato naši napadači dominiraju. Kramaric 10 utakmica i 2 zgoditka. Svaka peta utakmica zgoditak. Vise su zabijali Dario Srna i Branislav Ivanovic, bek i branic lol

Mudrac

pre 2 godine

Sve to lepo tipa osecam se elpo u fulamu, kao kod kuce itd... ali pre ili kasni ima da debelo zazali ako ne bude igrao u nekom velikom klubu.
Nema sanse da dobar menadzer njega ne moze isposlovati u neki jak tim.
1. Godine najbolje.
2. Reprezentativac
3. Ima veliko iskustvo u odnosu na godine!
4. Fizika veoma dobra.
5. Iskoristivost sansi velika (sto mislim da treba poceti meriti uz golove)

Croatia Partizan 5:0

pre 2 godine

Svaka cast,moj omiljeni reprezenativac iako sam zvezdas,nek nastavi seriju u repezentaciji..ali druga liga Englesme je za tri klase slabija od Premijer lige..upravo je najbolji dokaz Fulam kako udje odmah ispadne,Novi takodje prošle godine dominantan bio ove ne može ni nereseno da odigra u eliti..

Dejan

pre 2 godine

@odgovor, 30. oktobar 2021 18:05)

Ovako svaki bilmez trtlja do besvesti, a sve površno i netačno. Napisa roman u komentaru, da količinom prazne price zadivi njemu slične. A nema svrhe opovrgavati svaki navod, samo bi gubio vreme.

severnjak

pre 2 godine

Dominacija drugom ligom, to mu je domet, svidelo se to nekome ili ne. Mitar nije ni izbliza klasan centarfor, kako neki mastaju da jeste.
Nije ni Jovic koji je kratko bljesnuo u prosecnom timu u Bundesligi, jer je to prakticno isto, da neko ne misli da je ovo Zvezda-Partizan prica. Objektivno su oba igraca vrlo ogranicenih sposobnosti.
Sta vise, jedini napadac koga imamo je Vlahovic, samo da i on ne bude SMS ( sezona sjaja i dovidjenja ).

LondonCalling

pre 2 godine

"E to je tako kada je neko zadojen klubaštvom
Kakve veze "pametni" ima Joveljić i Pavkov. Pametni Joveljić je rezerva u Realu i uzeo više love nego Mitar. I ako ode iz Reala opet će u jaki klub. Neće u Čempionšip"
(Hawai)

Čovek je pomenuo Joveljića i Pavkova...
Otkad je Joveljić rezerva u Realu?!?
Sledeći put pročitaj komentar pre nego što počneš da lupetaš.

Mikii

pre 2 godine

Kad bi svi igrali sa motivom za reprezentaciju ko Mitrovic gde bi nam kraj bio.....
(VoziMisko, 30. oktobar 2021 16:46)

U kvalifikacijama, gde nas obicno taj motivisani ostavi kad usred Beograda promasi najvazniji penal u svojoj reprezentativnoj karijeri.

Mikii

pre 2 godine

Druga engleska liga je za 5 klasa bolja od naše lige. Ako je lako što ti ne daješ golove i igraš?
(Loznica, Gučevo, Cer…, 30. oktobar 2021 14:53)

Koliko je bolja od nase govori ucinak Mitrovica. Prosle sezone nije do lopte mogao doci, ovde na svakoj utakmici po dva gola. To ni u onoj nasoj bedi od lige ne bi mogao.

Mikii

pre 2 godine

31 je rekord za sezonu, on je već na 17, čak i da uspori malo može lako preko toga.
(ghh, 30. oktobar 2021 14:32)

Jeste, ali ipak je to samo druga liga.

...........

pre 2 godine

kako me nerviraju komentari tipa druga liga,drugoligaski napadac itd. svima je jasno ko spinuje ovde ali ne razumem zbog cega?
(neleknelevienna, 30. oktobar 2021 16:28)

Pa kad su neki umislili da je engleska druga liga Liga šampiona. Nema ovde nikoga ko blati Mitrovića, postoje samo ljudi koji vas spuštaju na zemlju. A šta je pravo blaćenje, pljuvanje i mržnja vidi kod komentara u vezi Jovića i Vlahovića. Nedavno u komentarima ispod članka sa informacijom da je Luka Jović povređen neki su se cerekali i radovali. Sramota.

odgovor

pre 2 godine

@(1914, 30. oktobar 2021 16:59)
Ne znam da li se da se smejem ili da plačem na tvoje čuđenje zbog spletki i bojkota Jovića od strane saigrača. Ako si slep kad gledaš utakmice, ne znam treba li ti možda neki tajni snimak iz svlačionice kao onaj kad su uhvatili Benzemu da saigrača nagovara da samo njemu dodava loptu.
Neverovatno je to što pišeš, da je Fulam ispao iz lige jer su Mitrovića premestili na klupu. Pa bukvalno je obrnuto. Tek kad su ga premestili na klupu, prodisali su i zaigrali bolje, i da su tako igrali od početka možda bi opstali u prvoj ligi.Bukvalno je svaka lopta išla na Mitrovića, njemu je odgovarao stil igre, a klubu nije ni finansijski odgovaralo da ga premeste na klupu jer bi mu pala cena. Dakle, sve je išlo na ruku Mitroviću osim činjenice da on nije igrač za vrhunski fudbal i da ga je svaki štoper Premijer lige stavljao u džep vrlo lako. Pa nije to Championship ili naša ping pong liga gde se tako može igrati. Mitrović nema tehniku, brzinu, ne ume driblingom ili kretanjem da stvori višak, nije igrač za vrhunski fudbal....Taj stil igre u kojem on može da se snađe ne igraju vrhunski timovi. Takav profil igrača im nije potreban. Ako prilagodiš stil igre samo njemu, čitav tim nazaduje i dešava se isto što i Fulamu ili našoj nesrećnoj reprezentaciji koja je na samom evropskom dnu. Uostalom, Fulam ga je tada stavio na transfer listu i niko ga nije hteo. Po vašim pisanijama i hvalospevima pravo je čudo što se za njega nisu otimali Liverpul, Ajaks, Bajern.

Finale SP

pre 2 godine

Pijani zlotvor

Zato naši napadači dominiraju. Kramaric 10 utakmica i 2 zgoditka. Svaka peta utakmica zgoditak. Vise su zabijali Dario Srna i Branislav Ivanovic, bek i branic lol
(Xnodeh

Xnodeh, kada smo kod druge lige, naš Roko Simic ima 16 golova u 14 utakmica. Samo sto je on tek navrsio 18, za razliku od Mitrovica.
Ne brini za Hrvate, sjajna generacjja im dolazi, bolje brini kada i kako cete vi na neko veliko natjecanje :D

Mikii

pre 2 godine

Ako ti znas koja je poenta tvog posta onda ok.Moze jos jednom da ovo objasnis,100% sam siguran da niko osim tebe ne razume smisao napisanog. 
Ili je smisao da je nasa ping pong liga u rangu Premijer lige?!
(marko992, 30. oktobar 2021 15:17)

Ne postim nikad, tako da mi nije sasvim jasno pitanje. Da, smisao mojeg komentara je da bi i Partizan i Zvezda "izuli" taj Fulam bez vecih problema. Gde je problem?

slaviša šmigič

pre 2 godine

Svaka čast Mitrogolu treba priznati jedino ovi u našuj C.zvezdi neznaju da dovedu napadača uvek bili problemi Falčineli je za ove naše napadače vanjzemaljac dr,fudbalskih nauka prodaju Grujiča dovedu mrtvog Falkota kao i Dion koji je morao da da gol iz penala kako bi mu upisali da je za celu setonu postigao 2 a istina 1 gol sa pola metra u praznu mrežu a nije da nije imao šansi za postizanje gola o mrtviom Falkotu šta reči pre toga le pare od kojeg sad vidimo niko nema ništa i ovi što ga kupiše sad jim žao stide se ga.Nama bi domači brži i viši napadač odlično došao ali ga oterali i stavili Diona koji se slomi kad treba da šutne loptu pa dajemo uglavnom golove preko starog Bena koji je več u godinama.

Hawai

pre 2 godine

Prosle sezone je vise sedeo na klupi i ukazio sa klupe. Ove sezone je prvi strelac druge engleske lige i najvise golova za reprezentaciju je postigao. 
Moguce je da je jako los igrac. 
Kad ce emisija: Gde su i sta rade Joveljic i Pavkov?
(Ex Njujorcanin, 30. oktobar 2021 15:12

E to je tako kada je neko zadojen klubaštvom
Kakve veze "pametni" ima Joveljić i Pavkov. Pametni Joveljić je rezerva u Realu i uzeo više love nego Mitar. I ako ode iz Reala opet će u jaki klub. Neće u Čempionšip

Ivan

pre 2 godine

To je ta naša luda glava koju je nemoguće ne voleti ( zvezdinim navijačima protiv arsenala obezbedio karte ). Mitar je svetska klasa napadača jednostavno lik ne juri lovu a izgleda da i nije previše opterećen tim. On ume da uzvrati minutažu golovima tvrdim u bilo kom timu da ga stave , samo mu daj minute i gledaj . Njegova nesreća je što je jak .Trenutno su popularni niski fudbaleri koji su virtuozi sa loptom , njegova igra se bazira na snagu i veštinu u datom momentu . Nekad su popularni fudbaleri bili baš tipovi poput Mitrovića kao zadnji od tih tipova je Ibrahimović ali i on je bio virtuoz aa loptom ako ne i najviši fudbaler medju njima , bukvalno niko sa njegovom visinom nije imao takvu okretljivost. Mitar je klasičan špic tipa Crespo ,Vieri ,Batistuta , Shirer i sada Lew. Voli da ga zabije više od sebe.
(dtegaq62, 30. oktobar 2021 15:38)

Ovo je druga liga druze. Koje igrace si ti pomenuo nisi ni svestan. Svi su davali 20 plus golova u najjacim ligama evrope. Mitrovic u PL kada je bio u njukastlu gotovo nije ni igrao, a u Fulamu prosle sezone, ne znam da li je jedan gol dao, a da se secam

Bože...

pre 2 godine

a Jovara pekara gleda kako Mariano Diaz preuzima titulu treceg spica,znaci Vodonoša level pro
(Deliye, 30. oktobar 2021 15:49)

Pa Mitrović sa onakvim saigračima koje ima Jović i koji ga ne konstatuju na terenu, a kamoli da mu loptu daju ne bi loptu taknuo čak i da kojim čudom dospe do Reala. Mitroviću je prošle sezone sve bilo naklonjeno u Fulamu od uigranosti sa saigračima do postavke igre koja je njemu odgovarala, pa ipak nije uspeo sačuvati mesto u prvom timu...već je posle niza loših igara premešten na klupu. I sad opravdavate Mitrovića zbog neuspeha u Premijer ligi pravdajući kako nije dovoljno igrao,a rugate se Joviću koji nije imao ni stoti deo minutaže u Realu. Kvarnost Mitrovih fanova zaista nema granica. Doduše, ima tu malo i otkinutosti od zdravog razuma jer vidim da upoređujete svog idola sa Levandovskim. Ono da se čovek prekrsti od čuda.

Z.Mamić" AV me pitao, kad ćeš u MOJU zvezdu

pre 2 godine

Druga liga. Kraj.
(marko, 30. oktobar 2021 18:13)

klupaš je klupaš i kraj
može samo na klupu

Mikii

pre 2 godine

Više od pola reprezentacije Škotske, Rep.Irske,Sev.Irske su iz Čempionšipa a ima ih i iz nižih liga
(Kaiser, 30. oktobar 2021 15:40)

Vrlo mocne reprezentacije su u pitanju, hahahahahaha

Mikii

pre 2 godine

Što se ložite na Mikiijeve provokacije.
Na tenisu je sateran u mišju rupu i ne izlazi iz nje od polufinala Rolan Garosa, kad su mu miljeniku vezani rogovi za sva vremena.
Sad frustracije leči ovde, na Mitrogolu, a vi se pecate.
(Fx, 30. oktobar 2021 18:28)

Pa na tenisu vas tek vracam na fabricka podesavanja, hahahahahahaha

cool

pre 2 godine

Dakle, tri gola na jednoj utakmici baš koliko i prošle sezone ukupno na svim utakmicama. Toliko o tome koliko je Championship jak. Nije na nivou naše ping pong lige, nego na nivou azerbejdžanske druge lige.

kopa

pre 2 godine

Izvini, koliko utakmica je igrao prosle godine?
Realno je da bi u premier ligi dao pola golova od toga sto daje u drugoj. Sada lepo treba izracunati koliko je golova dao pretprosle sezone u drugoj ligi, pogledati koliko je minuta igrao tada i uporediti sa minutima i golovima u prvoj. I sve ce biti mnogo jasnije, tj da bi imao pristojan ucinak i prosle godine da se trener nije pravio pametan
(evo ovako, 30. oktobar 2021 15:31)

Pa igrao je dovoljno dok ga nisu šibnuli na klupu kad su videli da nema vajde od njega, a i posle toga je povremeno igrao čitave mečeve. Prošle sezone ukupno tri gola (od toga jedan iz penala, dva iz igre) ili po statistici na sofascore gol na svakih 471 odigrani minut, a ove sezone gol na svakih 73 minuta.

nije teško biti fin

pre 2 godine

Ovako svaki bilmez trtlja do besvesti, a sve površno i netačno. Napisa roman u komentaru, da količinom prazne price zadivi njemu slične. A nema svrhe opovrgavati svaki navod, samo bi gubio vreme.
(Dejan, 30. oktobar 2021 19:03)

Svaki prostak može da komentariše i vređa što se vidi po tvom primeru. U komentaru osobe koju vređaš je sve ispisano tačno, ali bukvalno sve.

czv prvak sveta placi

pre 2 godine

@finale sp ako vam Simic ta zlatna generacija necete da vidite takmicenje sledecih 20 godina a kamoli da osvojite trofej kao sto recimo CZV ima kao prvak sveta, btw ne lazi Simic ima 9 golova u 15 nastupa i to u slabasnoj austrijskoj 2. ligi hahahah

zex

pre 2 godine

Deliye, 30. oktobar 2021 15:49
Pekara je za ovaj ugovor zaradio vise nego raj vas drugoligas za ceo zivot, i pored toga je igrac Reala, jos ima sanse da zaigra a i ako ode, nece igrati drugu ligu sigurno

Boze...

pre 2 godine

@(1914, 30. oktobar 2021 16:59)

Ne znam da li se da se smejem ili da plačem na tvoje čuđenje zbog spletki i bojkota Jovića od strane saigrača. Ako si slep kad gledaš utakmice, ne znam treba li ti možda neki tajni snimak iz svlačionice kao onaj kad su uhvatili Benzemu da saigrača nagovara da samo njemu dodava loptu.
Neverovatno je to što pišeš, da je Fulam ispao iz lige jer su Mitrovića premestili na klupu. Pa bukvalno je obrnuto. Tek kad su ga premestili na klupu, prodisali su i zaigrali bolje, i da su tako igrali od početka možda bi opstali u prvoj ligi. Bukvalno je svaka lopta išla na Mitrovića, njemu je odgovarao stil igre, a klubu nije ni finansijski odgovaralo da ga premeste na klupu jer bi mu pala cena. Dakle, sve je išlo na ruku Mitroviću osim činjenice da on nije igrač za vrhunski fudbal i da ga je svaki štoper Premijer lige stavljao u džep vrlo lako. Pa nije to Championship ili naša ping pong liga gde se tako može igrati. Mitrović nema tehniku, brzinu, ne ume driblingom ili kretanjem da stvori višak, nije igrač za vrhunski fudbal....Taj stil igre u kojem on može da se snađe ne igraju vrhunski timovi. Takav profil igrača im nije potreban. Ako prilagodiš stil igre samo njemu, čitav tim nazaduje i dešava se isto što i Fulamu ili našoj nesrećnoj reprezentaciji koja je na samom evropskom dnu. Uostalom, Fulam ga je tada stavio na transfer listu i niko ga nije hteo. Po vašim pisanijama i hvalospevima pravo je čudo što se za njega nisu otimali Liverpul, Ajaks, Bajern.

opa

pre 2 godine

Ovaj Championshipo stvarno na nivou naše ping pong lige. Prošle godine se nije video,a sada rešeta kao da je među juniorima. Mitru svaka čast.

Mikii

pre 2 godine

Druga engleska liga je za 5 klasa bolja od naše lige. Ako je lako što ti ne daješ golove i igraš?
(Loznica, Gučevo, Cer…, 30. oktobar 2021 14:53)

Koliko je bolja od nase govori ucinak Mitrovica. Prosle sezone nije do lopte mogao doci, ovde na svakoj utakmici po dva gola. To ni u onoj nasoj bedi od lige ne bi mogao.

Mikii

pre 2 godine

31 je rekord za sezonu, on je već na 17, čak i da uspori malo može lako preko toga.
(ghh, 30. oktobar 2021 14:32)

Jeste, ali ipak je to samo druga liga.

Mikii

pre 2 godine

Kad bi svi igrali sa motivom za reprezentaciju ko Mitrovic gde bi nam kraj bio.....
(VoziMisko, 30. oktobar 2021 16:46)

U kvalifikacijama, gde nas obicno taj motivisani ostavi kad usred Beograda promasi najvazniji penal u svojoj reprezentativnoj karijeri.

cool

pre 2 godine

Dakle, tri gola na jednoj utakmici baš koliko i prošle sezone ukupno na svim utakmicama. Toliko o tome koliko je Championship jak. Nije na nivou naše ping pong lige, nego na nivou azerbejdžanske druge lige.

severnjak

pre 2 godine

Dominacija drugom ligom, to mu je domet, svidelo se to nekome ili ne. Mitar nije ni izbliza klasan centarfor, kako neki mastaju da jeste.
Nije ni Jovic koji je kratko bljesnuo u prosecnom timu u Bundesligi, jer je to prakticno isto, da neko ne misli da je ovo Zvezda-Partizan prica. Objektivno su oba igraca vrlo ogranicenih sposobnosti.
Sta vise, jedini napadac koga imamo je Vlahovic, samo da i on ne bude SMS ( sezona sjaja i dovidjenja ).

Bože...

pre 2 godine

a Jovara pekara gleda kako Mariano Diaz preuzima titulu treceg spica,znaci Vodonoša level pro
(Deliye, 30. oktobar 2021 15:49)

Pa Mitrović sa onakvim saigračima koje ima Jović i koji ga ne konstatuju na terenu, a kamoli da mu loptu daju ne bi loptu taknuo čak i da kojim čudom dospe do Reala. Mitroviću je prošle sezone sve bilo naklonjeno u Fulamu od uigranosti sa saigračima do postavke igre koja je njemu odgovarala, pa ipak nije uspeo sačuvati mesto u prvom timu...već je posle niza loših igara premešten na klupu. I sad opravdavate Mitrovića zbog neuspeha u Premijer ligi pravdajući kako nije dovoljno igrao,a rugate se Joviću koji nije imao ni stoti deo minutaže u Realu. Kvarnost Mitrovih fanova zaista nema granica. Doduše, ima tu malo i otkinutosti od zdravog razuma jer vidim da upoređujete svog idola sa Levandovskim. Ono da se čovek prekrsti od čuda.

odgovor

pre 2 godine

@(1914, 30. oktobar 2021 16:59)
Ne znam da li se da se smejem ili da plačem na tvoje čuđenje zbog spletki i bojkota Jovića od strane saigrača. Ako si slep kad gledaš utakmice, ne znam treba li ti možda neki tajni snimak iz svlačionice kao onaj kad su uhvatili Benzemu da saigrača nagovara da samo njemu dodava loptu.
Neverovatno je to što pišeš, da je Fulam ispao iz lige jer su Mitrovića premestili na klupu. Pa bukvalno je obrnuto. Tek kad su ga premestili na klupu, prodisali su i zaigrali bolje, i da su tako igrali od početka možda bi opstali u prvoj ligi.Bukvalno je svaka lopta išla na Mitrovića, njemu je odgovarao stil igre, a klubu nije ni finansijski odgovaralo da ga premeste na klupu jer bi mu pala cena. Dakle, sve je išlo na ruku Mitroviću osim činjenice da on nije igrač za vrhunski fudbal i da ga je svaki štoper Premijer lige stavljao u džep vrlo lako. Pa nije to Championship ili naša ping pong liga gde se tako može igrati. Mitrović nema tehniku, brzinu, ne ume driblingom ili kretanjem da stvori višak, nije igrač za vrhunski fudbal....Taj stil igre u kojem on može da se snađe ne igraju vrhunski timovi. Takav profil igrača im nije potreban. Ako prilagodiš stil igre samo njemu, čitav tim nazaduje i dešava se isto što i Fulamu ili našoj nesrećnoj reprezentaciji koja je na samom evropskom dnu. Uostalom, Fulam ga je tada stavio na transfer listu i niko ga nije hteo. Po vašim pisanijama i hvalospevima pravo je čudo što se za njega nisu otimali Liverpul, Ajaks, Bajern.

Mikii

pre 2 godine

Više od pola reprezentacije Škotske, Rep.Irske,Sev.Irske su iz Čempionšipa a ima ih i iz nižih liga
(Kaiser, 30. oktobar 2021 15:40)

Vrlo mocne reprezentacije su u pitanju, hahahahahaha

Mikii

pre 2 godine

U cemu je fora sa Mitrovicem?
U durgoj ligi je standardan, a onda kada predju u prvu, treneri ga stalno drze na klupi?
(bob, 30. oktobar 2021 17:41)

Odgovor se sam namece, ali je pitanje koliko je srpski narod spreman da cuje surovu istinu. Mislim da jos uvek nije zreo za tako nesto. Covek jednostavno nije dovoljno dobar za prvu ligu. Trener to primeti i zakuca ga za klupu, jer njegova prva opcija u napadu ne moze loptu da primi, pa covek trazi druga resenja. Naravno, prosecnom Srbinu je uvek lakse da trazi teorije zavere i misli kako trener zapravo mrzi Mitrovica, kako uopste nije do manjka kvaliteta doticnog. Iz tih razloga smo s pravom septicka jama Evrope, i ostacemo na tom zasluzenom mestu dugo, bas dugo.

Hawai

pre 2 godine

Prosle sezone je vise sedeo na klupi i ukazio sa klupe. Ove sezone je prvi strelac druge engleske lige i najvise golova za reprezentaciju je postigao. 
Moguce je da je jako los igrac. 
Kad ce emisija: Gde su i sta rade Joveljic i Pavkov?
(Ex Njujorcanin, 30. oktobar 2021 15:12

E to je tako kada je neko zadojen klubaštvom
Kakve veze "pametni" ima Joveljić i Pavkov. Pametni Joveljić je rezerva u Realu i uzeo više love nego Mitar. I ako ode iz Reala opet će u jaki klub. Neće u Čempionšip

Ivan

pre 2 godine

To je ta naša luda glava koju je nemoguće ne voleti ( zvezdinim navijačima protiv arsenala obezbedio karte ). Mitar je svetska klasa napadača jednostavno lik ne juri lovu a izgleda da i nije previše opterećen tim. On ume da uzvrati minutažu golovima tvrdim u bilo kom timu da ga stave , samo mu daj minute i gledaj . Njegova nesreća je što je jak .Trenutno su popularni niski fudbaleri koji su virtuozi sa loptom , njegova igra se bazira na snagu i veštinu u datom momentu . Nekad su popularni fudbaleri bili baš tipovi poput Mitrovića kao zadnji od tih tipova je Ibrahimović ali i on je bio virtuoz aa loptom ako ne i najviši fudbaler medju njima , bukvalno niko sa njegovom visinom nije imao takvu okretljivost. Mitar je klasičan špic tipa Crespo ,Vieri ,Batistuta , Shirer i sada Lew. Voli da ga zabije više od sebe.
(dtegaq62, 30. oktobar 2021 15:38)

Ovo je druga liga druze. Koje igrace si ti pomenuo nisi ni svestan. Svi su davali 20 plus golova u najjacim ligama evrope. Mitrovic u PL kada je bio u njukastlu gotovo nije ni igrao, a u Fulamu prosle sezone, ne znam da li je jedan gol dao, a da se secam

Mikii

pre 2 godine

Ako ti znas koja je poenta tvog posta onda ok.Moze jos jednom da ovo objasnis,100% sam siguran da niko osim tebe ne razume smisao napisanog. 
Ili je smisao da je nasa ping pong liga u rangu Premijer lige?!
(marko992, 30. oktobar 2021 15:17)

Ne postim nikad, tako da mi nije sasvim jasno pitanje. Da, smisao mojeg komentara je da bi i Partizan i Zvezda "izuli" taj Fulam bez vecih problema. Gde je problem?

zex

pre 2 godine

Deliye, 30. oktobar 2021 15:49
Pekara je za ovaj ugovor zaradio vise nego raj vas drugoligas za ceo zivot, i pored toga je igrac Reala, jos ima sanse da zaigra a i ako ode, nece igrati drugu ligu sigurno

...........

pre 2 godine

kako me nerviraju komentari tipa druga liga,drugoligaski napadac itd. svima je jasno ko spinuje ovde ali ne razumem zbog cega?
(neleknelevienna, 30. oktobar 2021 16:28)

Pa kad su neki umislili da je engleska druga liga Liga šampiona. Nema ovde nikoga ko blati Mitrovića, postoje samo ljudi koji vas spuštaju na zemlju. A šta je pravo blaćenje, pljuvanje i mržnja vidi kod komentara u vezi Jovića i Vlahovića. Nedavno u komentarima ispod članka sa informacijom da je Luka Jović povređen neki su se cerekali i radovali. Sramota.

kopa

pre 2 godine

Izvini, koliko utakmica je igrao prosle godine?
Realno je da bi u premier ligi dao pola golova od toga sto daje u drugoj. Sada lepo treba izracunati koliko je golova dao pretprosle sezone u drugoj ligi, pogledati koliko je minuta igrao tada i uporediti sa minutima i golovima u prvoj. I sve ce biti mnogo jasnije, tj da bi imao pristojan ucinak i prosle godine da se trener nije pravio pametan
(evo ovako, 30. oktobar 2021 15:31)

Pa igrao je dovoljno dok ga nisu šibnuli na klupu kad su videli da nema vajde od njega, a i posle toga je povremeno igrao čitave mečeve. Prošle sezone ukupno tri gola (od toga jedan iz penala, dva iz igre) ili po statistici na sofascore gol na svakih 471 odigrani minut, a ove sezone gol na svakih 73 minuta.

Mikii

pre 2 godine

Što se ložite na Mikiijeve provokacije.
Na tenisu je sateran u mišju rupu i ne izlazi iz nje od polufinala Rolan Garosa, kad su mu miljeniku vezani rogovi za sva vremena.
Sad frustracije leči ovde, na Mitrogolu, a vi se pecate.
(Fx, 30. oktobar 2021 18:28)

Pa na tenisu vas tek vracam na fabricka podesavanja, hahahahahahaha

Goran

pre 2 godine

Tacno je da je Engleski cempionsip jak ali je tacno da je smesan u odnosu na Premijer ligu. On zna sta je najbolje za njega ali malo je tuzno da najbolji strelac reprezentacije Srbije u istoriji igra u drugoj ligi i to u najboljim godinama.

Boze...

pre 2 godine

@(1914, 30. oktobar 2021 16:59)

Ne znam da li se da se smejem ili da plačem na tvoje čuđenje zbog spletki i bojkota Jovića od strane saigrača. Ako si slep kad gledaš utakmice, ne znam treba li ti možda neki tajni snimak iz svlačionice kao onaj kad su uhvatili Benzemu da saigrača nagovara da samo njemu dodava loptu.
Neverovatno je to što pišeš, da je Fulam ispao iz lige jer su Mitrovića premestili na klupu. Pa bukvalno je obrnuto. Tek kad su ga premestili na klupu, prodisali su i zaigrali bolje, i da su tako igrali od početka možda bi opstali u prvoj ligi. Bukvalno je svaka lopta išla na Mitrovića, njemu je odgovarao stil igre, a klubu nije ni finansijski odgovaralo da ga premeste na klupu jer bi mu pala cena. Dakle, sve je išlo na ruku Mitroviću osim činjenice da on nije igrač za vrhunski fudbal i da ga je svaki štoper Premijer lige stavljao u džep vrlo lako. Pa nije to Championship ili naša ping pong liga gde se tako može igrati. Mitrović nema tehniku, brzinu, ne ume driblingom ili kretanjem da stvori višak, nije igrač za vrhunski fudbal....Taj stil igre u kojem on može da se snađe ne igraju vrhunski timovi. Takav profil igrača im nije potreban. Ako prilagodiš stil igre samo njemu, čitav tim nazaduje i dešava se isto što i Fulamu ili našoj nesrećnoj reprezentaciji koja je na samom evropskom dnu. Uostalom, Fulam ga je tada stavio na transfer listu i niko ga nije hteo. Po vašim pisanijama i hvalospevima pravo je čudo što se za njega nisu otimali Liverpul, Ajaks, Bajern.

igor

pre 2 godine

Daj bre Mitre pređi u Premijer na zimu..aman čoveče..
Ok, imaš super platu,navikao si se na grad, izgradio život tu ali možda ćeš se pod stare dane pitati jel si mogao više.
Najgore je ne probati, ne saznati..

lupa

pre 2 godine

Englesski druga liga je po kvalitetu odmah iza liga petice vrti se ogromna lova prosecan igrac fulama ima primanja veca od bilo kog igraca zvezde i partizana tako da ovim klincima koji se sprdaju sa istom a ne bi mogli vola da ubodu u fk milutovac samo se drzite igrica
(076 sasa, 30. oktobar 2021 16:13)


Prestanite više sa tom glupošću da je Čempionšip po kvalitetu odmah iza liga petica. To što ta liga ima dosta para, ne znači i da je kvalitetna. Smešan fudbal se igra u toj ligi, a to se vidi i po tome što kada timovi iz te lige uđu u Premijer ligu tamo budu topovsko meso. Pritom se ti timovi i pojačaju pred ulazak u ligu i opet budu očajni.
Mitar je odličan igrač i mora da ode u neki tim iz liga petice i to ne neki tim koji će biti kao Fulam da se uvek mota oko zone ispadanja nego neki u sredini tabele.
Ne može Mitar da pokaže nešto u Premijer ligi sa Fulamom jer je Fulam preslab za PL.

Вук

pre 2 godine

Енглеска друга лига Чемпионшип је најтежа лига на свету. Аца М. је тамо најбољи стрелац 3 пута на крају сезоне. Најпотцењенији центарфор који је икада играо у енглеском фудбалу. Заслужио је најмање Арсенал или Челси.

Croatia Partizan 5:0

pre 2 godine

Svaka cast,moj omiljeni reprezenativac iako sam zvezdas,nek nastavi seriju u repezentaciji..ali druga liga Englesme je za tri klase slabija od Premijer lige..upravo je najbolji dokaz Fulam kako udje odmah ispadne,Novi takodje prošle godine dominantan bio ove ne može ni nereseno da odigra u eliti..

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

(vladad, 30. oktobar 2021 14:26)

..u drugoj ligi.
(Marko, 30. oktobar 2021 14:40)



Druga engleska liga je za 5 klasa bolja od naše lige. Ako je lako što ti ne daješ golove i igraš?

s kim si takav si

pre 2 godine

Koliko je bolja od nase govori ucinak Mitrovica. Prosle sezone nije do lopte mogao doci, ovde na svakoj utakmici po dva gola. To ni u onoj nasoj bedi od lige ne bi mogao.
(Mikii, 30. oktobar 2021 15:04)

Jesi li primetio koliko vodiš mali i bedan život. Razumem to što si intelektualno limitiran, razumem i tvoj nedostatak kućnog vaspitanja ali to nije razlog da budeš asocijalan. Izađi iz sobe, vidi sveta malo. Ima u Srbiji, nažalost, još stvorova poput tebe.

Mikii

pre 2 godine

Jedna od njih je preko nas otišla na SP.
(Radijator, 30. oktobar 2021 16:41)

A mi smo merilo za kvalitet? Ljudi, nemojte se ukopavati vise, molim vas. Dosta je.

Finale SP

pre 2 godine

Pijani zlotvor

Zato naši napadači dominiraju. Kramaric 10 utakmica i 2 zgoditka. Svaka peta utakmica zgoditak. Vise su zabijali Dario Srna i Branislav Ivanovic, bek i branic lol
(Xnodeh

Xnodeh, kada smo kod druge lige, naš Roko Simic ima 16 golova u 14 utakmica. Samo sto je on tek navrsio 18, za razliku od Mitrovica.
Ne brini za Hrvate, sjajna generacjja im dolazi, bolje brini kada i kako cete vi na neko veliko natjecanje :D

dtegaq62

pre 2 godine

To je ta naša luda glava koju je nemoguće ne voleti ( zvezdinim navijačima protiv arsenala obezbedio karte ). Mitar je svetska klasa napadača jednostavno lik ne juri lovu a izgleda da i nije previše opterećen tim. On ume da uzvrati minutažu golovima tvrdim u bilo kom timu da ga stave , samo mu daj minute i gledaj . Njegova nesreća je što je jak .Trenutno su popularni niski fudbaleri koji su virtuozi sa loptom , njegova igra se bazira na snagu i veštinu u datom momentu . Nekad su popularni fudbaleri bili baš tipovi poput Mitrovića kao zadnji od tih tipova je Ibrahimović ali i on je bio virtuoz aa loptom ako ne i najviši fudbaler medju njima , bukvalno niko sa njegovom visinom nije imao takvu okretljivost. Mitar je klasičan špic tipa Crespo ,Vieri ,Batistuta , Shirer i sada Lew. Voli da ga zabije više od sebe.

nije teško biti fin

pre 2 godine

Ovako svaki bilmez trtlja do besvesti, a sve površno i netačno. Napisa roman u komentaru, da količinom prazne price zadivi njemu slične. A nema svrhe opovrgavati svaki navod, samo bi gubio vreme.
(Dejan, 30. oktobar 2021 19:03)

Svaki prostak može da komentariše i vređa što se vidi po tvom primeru. U komentaru osobe koju vređaš je sve ispisano tačno, ali bukvalno sve.

Nemanja

pre 2 godine

Ja ne mogu da verujem da neko ovo nenormalno dostignuce od 18 golova u 15 utakmica omalovažava rečima "da je u pitanju ipak samo druga liga".. ceo fudbalski svet zna da je ta liga 7-8 u evropi (znači i u svetu)po kvalitetu, a po budzetima ekipa i novcu koji se okreće 6-a.. u zadnjih 20 i više godina niko nije postigao više od 31 gola u sezoni, a u proseku bi prvi strelac na kraju prvenstva imao 25-6 golova.. sad je vec jasno da ce Mitar lagano oboriti rekord, a mnogi odlični premijerligaški špicevi su u nekoj fazi karijere odigrali bar jednu sezonu u cempionšipu.. pa jedan Vardi je postigao najvise svega 16 golova u istoj toj drugoj ligi.. Benrama prosle godine 17, nakon cega se za 23 miliona prodao u Vest Hem.. Mnogo se teze tamo daju golovi nego npr u Holandiji.. Tako da ovo sto Mitar trenutno radi je za svako poštovanje, da ne kažem divljenje..

ZG 21

pre 2 godine

Pijani zlotvor

Zato naši napadači dominiraju. Kramaric 10 utakmica i 2 zgoditka. Svaka peta utakmica zgoditak. Vise su zabijali Dario Srna i Branislav Ivanovic, bek i branic lol

Depotivo Mundo

pre 2 godine

Neverovatno koliko su naši navijači zadojeni klubaštvom. Da li je neko iz Partizana ili Zvezde. Živim u Španiji dosta dugo. Tamo nema prepucavanja da li je u reprezentaciji neko iz Barse, Reala, Atletika. Za njih je važna reprezentacija i njen uspeh. Mitar je dobar igrač. Nije vrhunski ali je dobar za nivo takmičenja koji igra. Pokušavao je u PL ali nije uspeo jer se tamo igra sasvim drugi fudbal u odnosu na Čempionšip gde je fudbal ipak engleski. Statičan, snaga, skok igra

marko992

pre 2 godine

Druga engleska liga je za 5 klasa bolja od naše lige. Ako je lako što ti ne daješ golove i igraš?
(Loznica, Gučevo, Cer…, 30. oktobar 2021 14:53)

Koliko je bolja od nase govori ucinak Mitrovica. Prosle sezone nije do lopte mogao doci, ovde na svakoj utakmici po dva gola. To ni u onoj nasoj bedi od lige ne bi mogao.
(Mikii, 30. oktobar 2021 15:04)

Ako ti znas koja je poenta tvog posta onda ok.Moze jos jednom da ovo objasnis,100% sam siguran da niko osim tebe ne razume smisao napisanog.
Ili je smisao da je nasa ping pong liga u rangu Premijer lige?!

Z.Mamić" AV me pitao, kad ćeš u MOJU zvezdu

pre 2 godine

Bravo Mitre, najbolji si!
(vladad, 30. oktobar 2021 14:26)

..u drugoj ligi.
(Marko, 30. oktobar 2021 14:40)

sve je bolje od najboljeg klupaša Srbije

Radijator

pre 2 godine

Ne postim nikad, tako da mi nije sasvim jasno pitanje. Da, smisao mojeg komentara je da bi i Partizan i Zvezda "izuli" taj Fulam bez vecih problema. Gde je problem?
(Mikii, 30. oktobar 2021 15:32)

U hokeju mozda??

Zoran

pre 2 godine

Kakve gluposti ovde ljudi pišu, za ne poverovati.
Infrastruktura na stadionima 2. engleske lige je nedostižna za nas u sledećih 50 godina najmanje. O novcu koji ti klubovi imaju , dva beogradska "blizanca" samo da sanjaju mogu. Samo za jedan ulazak u Premijer ligu Fulam je dobio 200 miliona funti..!!! Jeste li vi lupetala svesni koliki je to novac ?? Cela naša liga prva i druga ne vrede toliko. Zapravo sve lige na gomili sa sve stadionima ne vrede te pare.
Taj Fulam u ozbiljnoj utakmici bi rastavio na proste činioce kombinovani tim "blizanaca".

slaviša šmigič

pre 2 godine

Svaka čast Mitrogolu treba priznati jedino ovi u našuj C.zvezdi neznaju da dovedu napadača uvek bili problemi Falčineli je za ove naše napadače vanjzemaljac dr,fudbalskih nauka prodaju Grujiča dovedu mrtvog Falkota kao i Dion koji je morao da da gol iz penala kako bi mu upisali da je za celu setonu postigao 2 a istina 1 gol sa pola metra u praznu mrežu a nije da nije imao šansi za postizanje gola o mrtviom Falkotu šta reči pre toga le pare od kojeg sad vidimo niko nema ništa i ovi što ga kupiše sad jim žao stide se ga.Nama bi domači brži i viši napadač odlično došao ali ga oterali i stavili Diona koji se slomi kad treba da šutne loptu pa dajemo uglavnom golove preko starog Bena koji je več u godinama.

neleknelevienna

pre 2 godine

kako me nerviraju komentari tipa druga liga,drugoligaski napadac itd. svima je jasno ko spinuje ovde ali ne razumem zbog cega? covek igra za nasu zemlju uz to je i najveci ratnik na terenu igra srcem za nas grb a vi ga blatite jer je partizanovac.. ja navijam za partizan al kad igra reprezentacija nije mi bitno za koga je ko igrao,voleo sam da ih gledam sve kao i danas sto pratim klubove jer tamo igraju nasi. vidic je najbolji stoper za mene svih vremena ,mihajlovic najbolji izvodjac slobodnih udaraca piksi najveci igrac koji se rodio na ovim prostorima nasa najveca legenda,mogao bi da nabrajam do sutra i to sve kazem kao partizanovac.. sportski pozdrav

Trener penzioner

pre 2 godine

Mitar ima lepu platu oko 4.mil.€,plus bonusi,Fulam ja slab za Premijer ligu,da Mitar igra u jacem klubu verovatno bi bio uspesan,ali bolje prvi u selu,nego drugi u gradu i sve to uz lepa primanja!

076 sasa

pre 2 godine

Englesski druga liga je po kvalitetu odmah iza liga petice vrti se ogromna lova prosecan igrac fulama ima primanja veca od bilo kog igraca zvezde i partizana tako da ovim klincima koji se sprdaju sa istom a ne bi mogli vola da ubodu u fk milutovac samo se drzite igrica

Benzema

pre 2 godine

Dakle, tri gola na jednoj utakmici baš koliko i prošle sezone ukupno na svim utakmicama. Toliko o tome koliko je Championship jak. Nije na nivou naše ping pong lige, nego na nivou azerbejdžanske druge lige.
(cool, 30. oktobar 2021 15:34)

Drugačije se igra u Premijer ligi.Bekovi Fulama su slabije građe i nisu prošle sezone ama baš ništa mogli da probiju po strani a Mitar je igrač koji živi od dobrog pasa i centaršuta.Onako visok i jak ne može sam sebi da kreira šansu i zato ga je Anderton kada je shvatio da bekovi ne mogu ništa, stavio na klupu.Da je imao upotrebljive lopte bill bi i više golova.Kao zvezdaš obožavam Mitra, dobar momak,drug,a ne zaboravljamo i šta je učinio za zvezdine navijače prilikom gostovanja u Londonu u ligi šampiona.Samo neka nastavi tako uslediće poziv koji se ne odbija.

ZVEZDA 1991

pre 2 godine

Svak cast Mitre,nastavi seriju u repezentaciji,nebi loše bilo u Lisabonu..ali moram da dodam da je Engleska druga liga za tri klase slabija od Premijer lige..Fulam i Noric zadnjih godina dominantno udju ali još domi antonije ispadnu,Novi prošle godine osvojio Cempiosip a ove od 10 kola imaju 2boda..

marko992

pre 2 godine

Ako ti znas koja je poenta tvog posta onda ok.Moze jos jednom da ovo objasnis,100% sam siguran da niko osim tebe ne razume smisao napisanog. 
Ili je smisao da je nasa ping pong liga u rangu Premijer lige?!
(marko992, 30. oktobar 2021 15:17)

Ne postim nikad, tako da mi nije sasvim jasno pitanje. Da, smisao mojeg komentara je da bi i Partizan i Zvezda "izuli" taj Fulam bez vecih problema. Gde je problem?
(Mikii, 30. oktobar 2021 15:32)

Menjas smisao svega prethodno napisanog.Alo covece,LIGE su poredjene.
Nisi ti dorastao ozbiljnom,smislenom dijalogu.

Mudrac

pre 2 godine

Sve to lepo tipa osecam se elpo u fulamu, kao kod kuce itd... ali pre ili kasni ima da debelo zazali ako ne bude igrao u nekom velikom klubu.
Nema sanse da dobar menadzer njega ne moze isposlovati u neki jak tim.
1. Godine najbolje.
2. Reprezentativac
3. Ima veliko iskustvo u odnosu na godine!
4. Fizika veoma dobra.
5. Iskoristivost sansi velika (sto mislim da treba poceti meriti uz golove)

Miks

pre 2 godine

Bilo gde da se igra i u beton ligi nije lako dati 18 golova, a ne u II ligi Engleske. Pisao sam vec da sam Zvezdas ali Mitar je igracina i skidam kapu. Covek je najbolji strelac Srbije.

Vala neka

pre 2 godine

Kakve on golove daje, skoro kao Savo Milošević. Peca grešku odbrane, penal ili šut sa 5 metara. Ali i to treba znati, skidam kapu.

Ex Njujorcanin

pre 2 godine

Koliko je bolja od nase govori ucinak Mitrovica. Prosle sezone nije do lopte mogao doci, ovde na svakoj utakmici po dva gola. To ni u onoj nasoj bedi od lige ne bi mogao.
(Mikii, 30. oktobar 2021 15:04)

Prosle sezone je vise sedeo na klupi i ukazio sa klupe. Ove sezone je prvi strelac druge engleske lige i najvise golova za reprezentaciju je postigao.
Moguce je da je jako los igrac.
Kad ce emisija: Gde su i sta rade Joveljic i Pavkov?

larionov makarov

pre 2 godine

Menadzment Fulama je jedan od najboljih u svetu fudbala.Svake druge gidine uzmu 100 miliona € za ulazak u premijer ligu.

czv prvak sveta placi

pre 2 godine

@finale sp ako vam Simic ta zlatna generacija necete da vidite takmicenje sledecih 20 godina a kamoli da osvojite trofej kao sto recimo CZV ima kao prvak sveta, btw ne lazi Simic ima 9 golova u 15 nastupa i to u slabasnoj austrijskoj 2. ligi hahahah

1914

pre 2 godine

@boze...
Komentar na koji si ti odgovorio je skandalozan,pljuvati sopstvenog igrača(Jović) je bolest.Ali i ti promašuješ na više nivoa.Prvo,odakle ti ideja da u Realu neko neće nekom da da loptu???Pa nije to neki seoski klub petlića u sedmoj ligi nego jedna od najboljih ekipa na svetu.I kad mu to ne daju loptu kad Jović nema pola sata igre za godinu dana?I šta se to poklopilo Mitru u Fulhamu prošle sezone?Katastrofalne odluke trenera i kao šlag na tortu stavljanje njega na klupu umesto da igraju na njega.Rezultat vidimo-ispadanje iz lige.Slično je bilo i kad je igrao za Newcastle.Sad bi ga pravili od blata.Mitro može da igra u klubu iz prvih pet u bilo kojoj ligi.A ovo bolesno prepucavanje "navijača" jugoslovenskih blizanaca treba zabraniti.Kako ne shvatate da ste isti?Ista mama,isti tata,ista ideologija,isti deo grada,isti dresovi,isti lopovluk,kriminal,otimanje,muljanje,iste uprave itd.Vi ste najrođeniji brat i sestra i morate da se volite mada bi vas trebalo ugasiti i vratiti stare srpske,beogradske klubove koje ste satrli 1945. tako da 90% Srbije ne bi znalo da su postojali(i bili 7 puta prvaci ondašnje države) da nije bilo filma Montevideo...

111

pre 2 godine

Menadzment Fulama je jedan od najboljih u svetu fudbala.Svake druge gidine uzmu 100 miliona € za ulazak u premijer ligu.
(larionov makarov, 30. oktobar 2021 18:25)


Da li si siguran? Da nebese 200 mil eu?

Pljuvac svih stilova

pre 2 godine

Ne razumem psihu iza ljudi koji dodju da pljuju lika koji trpa u Cempionsipu. Zasto imate potrebu da dodjete i napisete kako samo moze da trpa u drugoj ligi? Pa cak i da je to istina, zasto je to bitno da kazete? Sa kime se svadjate u vasim komentarima? Cim neko ostvari uspeh, na bilo kom nivou, nadje se gomila onih koja ce da ga pljuje jer eto nije jos uspesniji,ili ima uspesnijih od njega/nje. Pa cak i da ima, kakve to veze ima sa vama? Na kraju, jedina osoba sa kojom se takmicimo celi zivot smo mi sami. Pustite druge ljude da zive svoje zivote, bavite se sobom, gradite svoj uspeh, umesto sto tudj konstantno osporavate jer eto nije zadovoljio VASE standarde. Svaka cast Mitrovicu!

Srx

pre 2 godine

Ja sam okoreli Zvezdas. Moja supruga radi kod Ave kao menadzer u firmi. Dobar je i kao gazda i kao covek, o fudbalu necu pricati. Bili smo kod njega na svadbi, svi reprezentativci ga obozavaju. Uz sve to je i dzek, da pocasti i slicno. Momak, parekselans…

Miks

pre 2 godine

Bilo gde da se igra i u beton ligi nije lako dati 18 golova, a ne u II ligi Engleske. Pisao sam vec da sam Zvezdas ali Mitar je igracina i skidam kapu. Covek je najbolji strelac Srbije.

Fx

pre 2 godine

Što se ložite na Mikiijeve provokacije.
Na tenisu je sateran u mišju rupu i ne izlazi iz nje od polufinala Rolan Garosa, kad su mu miljeniku vezani rogovi za sva vremena.
Sad frustracije leči ovde, na Mitrogolu, a vi se pecate.

зуке

pre 2 godine

Митре свака част од звездаша!
Ови што лупају минусе и омаложавају његов успех нису играли ни "викторије" испред зграде, или су били голмани, пошто то нико није хтео

Kaiser

pre 2 godine

Rođen za drugoligaški fudbal 
(EnjoyTheSilence, 30. oktobar 2021 14:53) 

Rodjen za reprezentaciju.
(323, 30. oktobar 2021 15:28)

Više od pola reprezentacije Škotske, Rep.Irske,Sev.Irske su iz Čempionšipa a ima ih i iz nižih liga

liberalac

pre 2 godine

Bravo Mitre, najbolji si!
(vladad, 30. oktobar 2021 14:26)

..u drugoj ligi.
(Marko, 30. oktobar 2021 14:40)

E moj maki, jel ti malo lakse sad? Ako nije, dodji da ti dam jedan veliki zagrljaj.

Dragan Babić-Čarapan

pre 2 godine

@Mikii-Dečače,odmori malo.
Bodrićemo i hvaliti i Jovića kada bude postizao golove.
Ostavi sujetu i ostrašćenost po strani jer utiče na mentalni razvoj čoveka.

plavi staford

pre 2 godine

Meni je smesno da neki srbin omalovazava ovog coveka,ja sam ponosan sto imamo ovakvog igraca koji nas sjajno predstavlja u evropi.
A eto da kazem da imam sezonsku kartu zvezde i za fudbal i kosarku.
Rodjeni brat i tata su mi veliki partizanovci jel treba i njih da mrzim??

Čiča Miloje

pre 2 godine

U kvalifikacijama, gde nas obicno taj motivisani ostavi kad usred Beograda promasi najvazniji penal u svojoj reprezentativnoj karijeri.
(Mikii, 30. oktobar 2021

Kao i Mijatović...

Kakvo si ti zlopamtilo, sunce ti!

gung ho

pre 2 godine

Ko je gledao, vidi da je ovde prakticno razlika bila razlika samo u centarforovima (i domaćinskog sudije). Nije tu WBA bio toliko slabiji.
Isto je bilo i protiv Svonzija, i tu su gosti bili bar ravnopravni, ali Mitrović svoje šanse koristi, isto je bio hetrik u pobedi 3:1.
Cela liga, većina navijača u championshipu mu se divi i svi bi sanjali da ga imaju u timu, tj da to mogu da priušte.
Mitar je napadač za timove koji igraju napadački, koji prave dosta šansi. U slabom timu, koji se većinom mora da se brani i mora na kontre, tu je on manje više beskoristan, nije on napadač tipa npr. Zahe. Fulam može da igra napadački u championshipu u PL ne može. Isto je i sa Norvičem. Mitro da ode u npr. u neke od najdominantnijih ekipa u PL, isto bi bio odličan.
Što se tiče navijača u Fulamu, ako se i postavljala dilema između Parkera i Mitra, većina bi ako treba odvezla Parkera na voz za Bormut, a koji je inače do sada nepobediv u ligi.

Ex Njujorcanin

pre 2 godine

Prosle sezone je vise sedeo na klupi i ukazio sa klupe. Ove sezone je prvi strelac druge engleske lige i najvise golova za reprezentaciju je postigao. 
Moguce je da je jako los igrac. 
Kad ce emisija: Gde su i sta rade Joveljic i Pavkov?
(Ex Njujorcanin, 30. oktobar 2021 15:12

E to je tako kada je neko zadojen klubaštvom
Kakve veze "pametni" ima Joveljić i Pavkov. Pametni Joveljić je rezerva u Realu i uzeo više love nego Mitar. I ako ode iz Reala opet će u jaki klub. Neće u Čempionšip
(Hawai, 30. oktobar 2021 15:38)

Niko nije zadojen sem vas. Stalno ga omalovazavate. Mitrovic ti je prvi strelac u istoriji zemlje u kojoj zivis.
I stalno ga osporavate. Evo sad vise nisu golovi nego koliko ko zaradjuje. Pa otisao je prosle sezone na Jovic(iako ga nisam spomenuo) na pozajmicu u jaki Ajntraht i sedeo je na klupi. Voleo bih da prestigne Mitrovica, ali tesko ako ne zavoli fudbal opet. Ovaj igra srcem, a ovog veze lova. Tu smo gde smo.

Marew

pre 2 godine

(odgovor, 30. oktobar 2021 18:05) # Link komentara
O čemu ti pričaš? Naša reprezantacija je trenutno FIFA rangirana kao 15ta reprezentacija u Evropi. I atlas u ruke da vidis koliko evropskih zemalja ima pa da vidis koliko je daleko od samog dna. I da te neko ozbiljno shvati ...

evo ovako

pre 2 godine

Ovaj Championshipo stvarno na nivou naše ping pong lige. Prošle godine se nije video,a sada rešeta kao da je među juniorima. Mitru svaka čast.
(opa, 30. oktobar 2021 14:42)

Izvini, koliko utakmica je igrao prosle godine?
Realno je da bi u premier ligi dao pola golova od toga sto daje u drugoj. Sada lepo treba izracunati koliko je golova dao pretprosle sezone u drugoj ligi, pogledati koliko je minuta igrao tada i uporediti sa minutima i golovima u prvoj. I sve ce biti mnogo jasnije, tj da bi imao pristojan ucinak i prosle godine da se trener nije pravio pametan

PERA

pre 2 godine

Panteri eno vam vest "zasto Jovic ne igra"pa analizirajte,pisite kako je bolji od Benzeme,kako dade lep go na treningu itd...sta ce te ovde gde pisu o najboljem strelcu reprenzetacije Srbije....

Matrix

pre 2 godine

Svaka čast Mitrogolu treba priznati jedino ovi u našuj C.zvezdi neznaju da dovedu napadača uvek bili problemi Falčineli je za ove naše napadače vanjzemaljac dr,fudbalskih nauka prodaju Grujiča dovedu mrtvog Falkota kao i Dion koji je morao da da gol iz penala kako bi mu upisali da je za celu setonu postigao 2 a istina 1 gol sa pola metra u praznu mrežu a nije da nije imao šansi za postizanje gola o mrtviom Falkotu šta reči pre toga le pare od kojeg sad vidimo niko nema ništa i ovi što ga kupiše sad jim žao stide se ga.Nama bi domači brži i viši napadač odlično došao ali ga oterali i stavili Diona koji se slomi kad treba da šutne loptu pa dajemo uglavnom golove preko starog Bena koji je več u godinama.
(slaviša šmigič, 30. oktobar 2021 15:26)

Au, lave! Morao sam brufen da popijem posle citanja ovoga!

nikad nikome izvini

pre 2 godine

@Mikii
...eto ti si našao da blatiš Mitrovića...čovek je bre našao svoj smisao života u Fulamu...lepo mu je,zadovoljan je i šta mu više treba...za vas što poredite prošlu i ovu sezonu...Fulam je promenio menadzera na kraju prošle sezone,Mitrović je bio povređen prošle sezone dva ili tri meseca nije igrao (što zbog povrede što zbog forme)...i da ogromna je razlika između PL i Championshipa...isto kao između Ajntrahta i Reala...

Dejan

pre 2 godine

@odgovor, 30. oktobar 2021 18:05)

Ovako svaki bilmez trtlja do besvesti, a sve površno i netačno. Napisa roman u komentaru, da količinom prazne price zadivi njemu slične. A nema svrhe opovrgavati svaki navod, samo bi gubio vreme.

Ministar.

pre 2 godine

Bravo Mitre, najbolji si!
(vladad, 30. oktobar 2021 14:26)

..u drugoj ligi.
(Marko, 30. oktobar 2021 14:40)
Nije tvoja glava za 2 nego za 4 noge...

Me,Myself and I

pre 2 godine

Ali najbolji vam je treci snimak, covek snima telefonom ekran TV ali kako lopta ide na desnu stranu, instiktivno i on pomera mobilni i ode pored TV-a.
Mitre skidam kapu!!!

miksx

pre 2 godine

Fulham igra daleko vise napadacki u championchipu a onda udje u PL pa igra na defanzicno i na kontre sto nikako ne odgovara igracu kao Mitrovic koji je spor za takvu vrstu igre.

Z.Mamić" AV me pitao, kad ćeš u MOJU zvezdu

pre 2 godine

Druga liga. Kraj.
(marko, 30. oktobar 2021 18:13)

klupaš je klupaš i kraj
može samo na klupu

LondonCalling

pre 2 godine

"E to je tako kada je neko zadojen klubaštvom
Kakve veze "pametni" ima Joveljić i Pavkov. Pametni Joveljić je rezerva u Realu i uzeo više love nego Mitar. I ako ode iz Reala opet će u jaki klub. Neće u Čempionšip"
(Hawai)

Čovek je pomenuo Joveljića i Pavkova...
Otkad je Joveljić rezerva u Realu?!?
Sledeći put pročitaj komentar pre nego što počneš da lupetaš.