1. @Pera Beblja jeste i Serhi Lopez, ubio se tako sto se bacio pod voz,samo on je bio centralni odbrambeni i igrao je vrlo malo u Barseloni.
  (Nebitan lik, 28. oktobar 2021 20:20)

  # Link komentara

 2. @Nebitan lik, koliko se sećam, dva golmana koka su branila za Barsu su se ubila, i to uz "pomoć" voza. To su Fransesk Arnau i Robert Enke. Za beka se ne sećam.
  (PeraBeblja, 28. oktobar 2021 18:32)

  # Link komentara

 3. Kakav trip me sad spucao.

  Gledao sam neki dokumentarac o Barseloninom igracu Serghi (Lopezu) koji je pocinio ubistvo tako sto se bacio pod voz. Posto sam zakacio poslednjih 10 minuta povezao sam da je to upravo ovaj Serhi. I danas vidim covek privremeni trener. :) Deset godina zivim u ubedjenju da se levi bek Barcelone Serhi ubio.
  (Nebitan lik, 28. oktobar 2021 16:57)

  # Link komentara

 4. Barselona je veliki klub, i koji god trener da dođe očekivaće se rezultati. Navijam i pratim Barselonu 20ak godina, al trenutno stanje je rezultat pre svega loše politike kluba nekoliko godina unazad. Ćavi je fudbalski genije i mislim da za par godina može da vrati Barselonu među najjače evropske ekipe. Mesija i pojedince koji su na zalasku karijere nije lako zameniti, zato treba tim graditi postepeno i strpljivo.
  (sfn, 28. oktobar 2021 16:45)

  # Link komentara