Utorak, 26.10.2021.

07:40

Jokiću falio skok za 20/20 u porazu VIDEO

Nikola Jokić odigrao je još jedan sjajan meč za Denver Nagetse, ali to nije bilo dovoljno.

Izvor: B92

Jokiæu falio skok za 20/20 u porazu VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

30 Komentari

Sortiraj po:

Naravno da zna...

pre 2 godine

Nisam gledao utakmicu.
Procitao sam u prilogu na B92, ali i na stranim sajtovima da je MPJ opet imao neke prigovore ka treneru.
Da li neko zna detaljnije?
(Tomislav, 26. oktobar 2021 09:12)

Zna Dragan Borca. On je bukvalno zaljubljen u Portera, zna i sta jede i sta sanja...a kamoli da ne zna zasto se buni protiv Jokica i Melouna a valjda i protiv Bartona... ;)

Sad ce on da ti kaze...

Pop

pre 2 godine

nknknk - tacno tako. Jokicu treba bas Lilard jer se dobro razumeju i ne bi se gusili. To je kombinacija za prsten. Inace ako nema takvog trejda Jokicu bi dobro doslo da ode u Dalas u nekom mega trejdu i opet bi konkurisao za prsten.

Nije da žalim što sam ostao budan, ali...

pre 2 godine

Džabe sam noćas gledao utakmicu, Denver nije dugo odigrao ovako loše. Ofanzivno osim Jokića i Bartona drugi nisu postojali, mada je onaj Bons dobro šutirao. Mpj ako je suditi nakon prve tri utakmice trenutno je najgori kontakt u ligi. Klupa osim Hajlanda stvarno živi očaj, ljudi konstantno u minusu kad izađu starteri. Meloun igra po starom šablonu, amater je zapamtio njegove rotacije tačno u minut. Ako ovako budu igrali noćas protiv Jute, ima da izgube sa 50 razlike. Jokić jevminumu trebao da ima 10 asistencije, ali ovi panjevi cigla za ciglom. Protiv Jute bar 50% vremena od Riversa i Kampaća treba dati ovom malom Bonsu, jer je sinoć bio treći najbolji igrač. Ali stvarno ovi likovi bez Jokića ladno u 5 najgorih na zapadu. Onaj Francuz se pogubio u garbage time-u, verovatno ga trema pojela. Posle sam gledao Portland, kriminalno loše odigrali, možda lošije i od Nagetsa, onda znaš koliko je sati. Bar me raduje da su Portland i Minesota izgubili. Lilard bio glavni ciglaš, Nurkić i on sinoć najgori u odbrani. Totalno bezvoljno su odigrali. Portland i Denver ako se ne opasulje posle ove utakmice, lagani porazi i u narednoj.

ivan

pre 2 godine

Нисам гледао утакмицу, па рекох да питам: Је л' опет криви Бартон, Мареј и Пламли? ?

Obrad

pre 2 godine

Ne znam što svi očekujete da će Marej biti isti igrač kad se oporavi? Trebate prihvatiti realnost da Denver nije p/o ekipa i da nema širinu, ni kapacitet za to..

Mare

pre 2 godine

Bice cupa cups klackalica dok se Marej ne vrati
(Dragan Borca, 26. oktobar 2021 08:52)

Neko je napisao da je nostalgija filter za istoriju i da ima jednostavan princip - prvo pojednostavi, a onda prenaglasi ono o cemu se razmislja. Mislim da se navijacima Denvera to desava. Uzdaju se u povratak Marija, a zaboravljaju kako je on igrao pre povrede. Zaboravljaju davljenje lopte do 7s pre isteka napada, a onda jurenje Jokica, da mu se uvali lopta u nadi da ce on da resi napad. Zaboravljaju zabijanje u tri coveka u napadu. Zaboravljaju izgubljene lopte zbog Marijevih pokusaja fensi driblinga. Zaboravljaju silovanje trojki za prosek od 34%.....
Uopste se ne uzdam u njega. Tvrdim da je trebalo da ga trejduju zajedno sa MPJ-om za Lilarda i da su jedino tim potezom mogli da racunaju na finale konferencije/lige/prsten. S ovim timom je realni domet prvo kolo plejofa, sve preko toga je fantastican rezultat.

vince carter

pre 2 godine

Jos jedna zanimljivost,2009 godina sa Istoka su u playoff usli Detroit 39-43,Bullsi i Fila 41-41! Na zapadu su Sunsi ostali bez playoffa sa 46-36 i ekipom Steve Nash,Dragic,Shaq,Grant Hil,Boris Diao,Barbosa,J.Richardson,Amare Stoudemire. Playoff ekipe su bile sampioni Lejkersi Kobe,Pau Gasol,Odom,Bynam itd,finalisti zapada Denver,Carmelo,Bilaps,Jr.Smith,Linas Kleiza,Kenyon Martin,Nene Hilario itd. Dinastia Spursa Dankan,Parker,Ginobili,Hjuston Yao Ming,Mutombo,Luis Scola,Tracy Mcgrady,Ron Artest,Shane Battier,Kajl Lauri itd,Juta Dzez Deron Wiliams,Andrey Kirilenko,Carlos Buzer,Mehmet Okur,Kajl Korver,Paul Milsap(jos igra) Portland sa Oldridzom,Royom,Batumom..New Orleans Chris Paul,Pedja Stojakovic,Tajson Cendler,David West i Dalas sa Dirkom,Kidom,Terijem..stvarno najgora konkurencija Borco😃

Tomislav

pre 2 godine

Nisam gledao utakmicu.
Procitao sam u prilogu na B92, ali i na stranim sajtovima da je MPJ opet imao neke prigovore ka treneru.
Da li neko zna detaljnije?

nknknk

pre 2 godine

Denver produzio ugovor MPJ da bi mogao prije ili kasnije da ga trejduje, da ne ode za dzabe. Mada mi se cin id ace to biti prije, jer je Malone prije 2 dana izjavio da postoje odredjeni igraci koji ze bune jer igra ide previse kroz Jokica, a Malone se stao na Jokicevoj strani jer je rekao da je logicno da ce ici preko MVP-ja lige. MPJ je imao takve ispade u u bubble-u, kad je izjavio kako lopta treba vise da bude u njegovim rukama. Nije los igrac, ali mu je konstantnost nepoznanica, i vise od.majke voli nerezonske suteve. Valjalo bi ga forsirati pola sezone, da mu naraste trade value, pa ga dati za nekog superstara, jer ce sigurno biti nezadovoljnih zvijezda ciji ce tim podbaciti. Buddy Hield i Bagley bi bili dobar dodatak, posebno jer Sakramento pokusava da ih se otarasi, Lillard bi bio idealan, Sabonis i Warren/Levert, samo neka ga micu, jer im najmanje od svega trebaju problemi u svlacionici.

076SASA

pre 2 godine

Porter jesta dobar igrac ali nikada nece biti vrhunski zbog glave, meloun nastavlja sa praksom da mu igraci koji su bili odlicni u predsezoni igraju malo ili nikako proslo leto Hauard ove Niland tu je meloun konstantan u odlukama Denver na zapadu verovatno 4-5 mesto mislim da ce Jokic dici broj poena i skokova u proseku ali asistencije ce mu pasti dosta jer ga brani na drugaciji nacin a i on uzima vise suteva

Pop

pre 2 godine

Porter ima ugovor sa kojim bi se moglo dovesti par paklenih igraca za prvu petorku. Mari ima ugovor sa kojim bi se moglo dovesti jos 2 za prvih pet. Nit igra Mari nit Porter. Mislim to sto Porter igra bolje da ne igra. Razumem ja njega, on je mlad i hoce u cool grad a ne u Denver i sad pravi probleme ali ko ce ga uzeti sa tom platom?

Sima

pre 2 godine

Denver standardno, kao i ranijih sezona,dobiju jaci tim, a onda kad treba sigurno dobiti neku od slabijih ekipa redovno gube. To ih na kraju kosta jednu-dve pozicije na tabeli.

Lester Bo McCaleb

pre 2 godine

Da bi Denver pobedjivao Jokic mora da igra 48 minuta jer nema ko da ga menja, nema Mareja, svi ostali toplo hladno GM Denvera i ostali rade loš posao.

Dragan Borca

pre 2 godine

Trebace 10- ak utakmica za donosenje nekih ozbiljnijih zakljucaka ali vec se sada moze videti da je FO napravio takticki haos sa ovoliko bekova i bez rezervnog centra i samo sa 2 krila od 17 igraca

Denver ima fakticki 7 plejmejkera u rotaciji. Faku, Rivers, Bons, Monte, Dozier + Barton koji tezi vezarenju + Jokic koji je fakticki glavni plejmejker i ko ce tu da se otkriva ako skoro svi osim Gordona i Portera trebaju loptu u rukama 🙄

I sada su dosli u apsurdnu situaciju gde Jokic ima u 3 kola isti broj asistencija i izgubljenih lopti jer bukvalno skoro da nema kretanja i sasecanja niti tranzicije jer je tu gomila plejmejkera koji trebaju loptu da bi bili produktivni i na sve to imas ukocenog Portera kome je najslabija tacka kretanje bez lopte

I na sve to imas katastrofalnu hijerahijsku staromodnu kliseiziranu rotaciju trenera koji se retko kada bilo sta prilagodi

2 Grina su isti tip igraca, sporaci veterani sa slabim lateralnim kretnjama i prosecnim sutem i defanzivom

Faku- Rivers realno ne bi imali mesta ni u jednom ozbiljnom timu u rotaciji. Faku je premali i svako moze sutnuti preko njega kad god hoce. Rivers bi bio dobar mozda za 15 minuta u Zvezdi ili Partizanu, mada i to sumnjam :)

Mnogo lose su odradili prelazni rok

Bice cupa cups klackalica dok se Marej ne vrati

Western Devil

pre 2 godine

Jako zanimljiva utakmica Denvera. Uopste nije Klivlend niti bio toliko dobar u napadu niti toliko cvrst u odbrani. Denver je odigrao 1 u 100 godina losu utakmicu suterski i sa neverovatnim izgubljenim loptama i opet bio u igri skoro celu partiju. Kampaco i Rubio se zamalo nisu pobili.

Uglavnom, SVI sem Jokica i malog Bounsa su bili jako losi. I Jokic je imao dosta izg. lopti, ali je jedini ulozio 100% sebe.

Meloun je deo problema, njegova tvrdoglavost sa Ostinom Riversom bi mu dosla glave, da nije vec stara kajla u Denveru posle toliko godina. Decko u jednom napadu ide 1 na 1 i dobija 2x rampu od istog lika i gubi loptu.

Inace, vi sto mrzite Jokica, imate i na highlights a i zaseban video, bukvalno prvi kos za 0 2 Markonen posterizuje Jokica koji se jos metar ipo voza na ledjima. Odlgedajte to, pa onda raspolozeni u skolu ili na motanje kablova i gradiliste.

123

pre 2 godine

Atlanta igra napadački, tako da je odlična sredina za šutere, šteta što nisu uspeli da izdrže pre neki dan protiv Mančestera u drugom poluvremenu

vince carter

pre 2 godine

Posto ce ovde biti standardni komentari kao i uvek,ja cu se osvrnuti jos jednom na Dragana Borcu koji je juce odlucio da ismeje coveka koji je napisao da je Carmelo u top 10 ofanzivaca ikada,recenicom da je igrao samo jedno finale zapada u "najgoroj eri ikada" gde su Mehmet Okur,Hibert i Dzo Dzonson bili all star igraci a da trenutno u ligi ima 10 boljih ofanzivaca nego je Melo ikada bio,pominjao je i procente. Mehmet Okur je jednom bio all star 2007 a Hibert 2012 i 2014 pre svega zbog odbrane i visoke pozicije Indiane. Mehmet Okur je na mestu broj 4 sa najvise pogodjenih trojki u istoriji nba od visokih igraca,ispred su samo Tauns,B.Lopez i Sam Parkins,ima tri sezone sa 38% i jednu sa 44% za 3 poena,80% za linije bacanja. On se smeje sto je Okur bio all star,a u moderno vreme Dramond 2X all star 47% sa linije bacanja. Ben Simons bez suta 2X all star i uz pomenute u zadnjih 5,6 godina Dzef Tig,Milsap 2x,Midget Thomas 2x,Oladipo 2x koji sigurno nije bolji igrac od Dzo Dzonsona kojeg je pomenuo,Korver 1x. Da li ce neko u buducnosti tako mozda gledati sut i procente Janisa kada vidi da je bio 2x mvp i fmvp. Sto je najcrnje Melo je jos aktivan sa 37 godina postize poena u ovoj eri a ovaj lik Borca neprestano pljuje igraca svih era da bi uzdizao svog ljubimca. I u Melovo vreme u Denveru,na zapadu su bili sampioni Lejkersi,dinastija Spursa,Nesovi Sunsi,Dirkovi Mavsi,Chris Paul i New Orleans,Portland itd.

petarczv

pre 2 godine

Naš Bogdan Bogdanović je na terenu proveo 25 minuta i za to vreme upisao 14 poena (5/9 iz igre, 2/6 za tri), uz tri skoka i asistenciju. Uz to, šuter Hoksa je završio meč bez izgubljene lopte.


Pa kako da je izgubi ako samo coskari...

JPR24

pre 2 godine

Bogdan je odigrao sasvim pristojno, Huerter isto. Ali ono davljenje lopte Janga je prosto užas, uz njega ciglaš Rediš to je pravi cirkus od košarke ! Verujem da je početak pa MekMilan toleriše, ali ovakvom igrom su počeli prošlu sezonu pa nisu znali gde su kad su igrali sa ozbiljnijim ekipama.

Pera Ždera

pre 2 godine

Jedna od najlosijih, najruznijih utakmica Denvera. Ocajan napad izgubio i pored odlicne odbrane (99 poena Klivlenda).

21 zgubljena lopta na sve moguce naciine... neverovatno losa dodavanja, gazenje linija, licne u napadu... O sutu ne daviti mnogo. Ocajan, 8 od 38 za 3p. Kakvi sve ciglari igraju u timu koji "pretenduje" na titulu i ocajnicki vapi za suterima koji okruzuju Nikolu.

Jokic na svom nivou, ocekivano. Nesto losiji pocetak + izgubljene lopte u ocajnom pokusaju da razigrava ostale ali dzabe. Sve su promasili. I pored 3 ukradene, losija odbrana ovog puta (Alen 21p + 16 sk). U nastavku preuzimao na sebe, resavao majstorski u par navrata, ovaj put nedoviljno. I ne treba da bude jer ako ce opet tim da se oslanja na Nikolu u tolikoj meri kao prosle sezone, hmm... tesko korak dalje. Ostali ili previse oscilacija ili nedovoljno kvaliteta.

Pored njega odlican Gordon, sve snalazljiviji u "novoj" ulozi + odbrana i intezitet koji namece bez pauze Kampaco, jedino vredno pomena u gl delu rotacije.

U ovako ocajnoj utakmici ipak ima i pozitivnog - Bouns H. dobri prvi zvanicni minuti u NBA. Taj mali nema straha + neverovatan talenat i brzina, osecaj za igru. Nadajmo se da igre iz predsezone nisu slucajne i da ce mu Meloun dati sansu mimo standardnog sablona (ne)koriscenja rukija - gotovo nikad.

Ubedljivo najzanimljivije desavanje u mecu - Argentina VS Spain :) ...konstarne carke, odbrana na granici batina izmedju Kampaca i Rubija. U jednom momenetu "face to face" umalo obracun. Neki nerascisceni racuni iz FIBA susreta? :D

Sve u svemu jako ruzna utakmica sa mnogo gresaka, kontra ritma i sve vise zabrinjavajuceg 100% oslanjanja na Jokica usled ocajnih procenata ostalih... zavarani krug :(

Lester Bo McCaleb

pre 2 godine

Da bi Denver pobedjivao Jokic mora da igra 48 minuta jer nema ko da ga menja, nema Mareja, svi ostali toplo hladno GM Denvera i ostali rade loš posao.

Pera Ždera

pre 2 godine

Jedna od najlosijih, najruznijih utakmica Denvera. Ocajan napad izgubio i pored odlicne odbrane (99 poena Klivlenda).

21 zgubljena lopta na sve moguce naciine... neverovatno losa dodavanja, gazenje linija, licne u napadu... O sutu ne daviti mnogo. Ocajan, 8 od 38 za 3p. Kakvi sve ciglari igraju u timu koji "pretenduje" na titulu i ocajnicki vapi za suterima koji okruzuju Nikolu.

Jokic na svom nivou, ocekivano. Nesto losiji pocetak + izgubljene lopte u ocajnom pokusaju da razigrava ostale ali dzabe. Sve su promasili. I pored 3 ukradene, losija odbrana ovog puta (Alen 21p + 16 sk). U nastavku preuzimao na sebe, resavao majstorski u par navrata, ovaj put nedoviljno. I ne treba da bude jer ako ce opet tim da se oslanja na Nikolu u tolikoj meri kao prosle sezone, hmm... tesko korak dalje. Ostali ili previse oscilacija ili nedovoljno kvaliteta.

Pored njega odlican Gordon, sve snalazljiviji u "novoj" ulozi + odbrana i intezitet koji namece bez pauze Kampaco, jedino vredno pomena u gl delu rotacije.

U ovako ocajnoj utakmici ipak ima i pozitivnog - Bouns H. dobri prvi zvanicni minuti u NBA. Taj mali nema straha + neverovatan talenat i brzina, osecaj za igru. Nadajmo se da igre iz predsezone nisu slucajne i da ce mu Meloun dati sansu mimo standardnog sablona (ne)koriscenja rukija - gotovo nikad.

Ubedljivo najzanimljivije desavanje u mecu - Argentina VS Spain :) ...konstarne carke, odbrana na granici batina izmedju Kampaca i Rubija. U jednom momenetu "face to face" umalo obracun. Neki nerascisceni racuni iz FIBA susreta? :D

Sve u svemu jako ruzna utakmica sa mnogo gresaka, kontra ritma i sve vise zabrinjavajuceg 100% oslanjanja na Jokica usled ocajnih procenata ostalih... zavarani krug :(

Dragan Borca

pre 2 godine

Trebace 10- ak utakmica za donosenje nekih ozbiljnijih zakljucaka ali vec se sada moze videti da je FO napravio takticki haos sa ovoliko bekova i bez rezervnog centra i samo sa 2 krila od 17 igraca

Denver ima fakticki 7 plejmejkera u rotaciji. Faku, Rivers, Bons, Monte, Dozier + Barton koji tezi vezarenju + Jokic koji je fakticki glavni plejmejker i ko ce tu da se otkriva ako skoro svi osim Gordona i Portera trebaju loptu u rukama 🙄

I sada su dosli u apsurdnu situaciju gde Jokic ima u 3 kola isti broj asistencija i izgubljenih lopti jer bukvalno skoro da nema kretanja i sasecanja niti tranzicije jer je tu gomila plejmejkera koji trebaju loptu da bi bili produktivni i na sve to imas ukocenog Portera kome je najslabija tacka kretanje bez lopte

I na sve to imas katastrofalnu hijerahijsku staromodnu kliseiziranu rotaciju trenera koji se retko kada bilo sta prilagodi

2 Grina su isti tip igraca, sporaci veterani sa slabim lateralnim kretnjama i prosecnim sutem i defanzivom

Faku- Rivers realno ne bi imali mesta ni u jednom ozbiljnom timu u rotaciji. Faku je premali i svako moze sutnuti preko njega kad god hoce. Rivers bi bio dobar mozda za 15 minuta u Zvezdi ili Partizanu, mada i to sumnjam :)

Mnogo lose su odradili prelazni rok

Bice cupa cups klackalica dok se Marej ne vrati

Sima

pre 2 godine

Denver standardno, kao i ranijih sezona,dobiju jaci tim, a onda kad treba sigurno dobiti neku od slabijih ekipa redovno gube. To ih na kraju kosta jednu-dve pozicije na tabeli.

JPR24

pre 2 godine

Bogdan je odigrao sasvim pristojno, Huerter isto. Ali ono davljenje lopte Janga je prosto užas, uz njega ciglaš Rediš to je pravi cirkus od košarke ! Verujem da je početak pa MekMilan toleriše, ali ovakvom igrom su počeli prošlu sezonu pa nisu znali gde su kad su igrali sa ozbiljnijim ekipama.

Western Devil

pre 2 godine

Jako zanimljiva utakmica Denvera. Uopste nije Klivlend niti bio toliko dobar u napadu niti toliko cvrst u odbrani. Denver je odigrao 1 u 100 godina losu utakmicu suterski i sa neverovatnim izgubljenim loptama i opet bio u igri skoro celu partiju. Kampaco i Rubio se zamalo nisu pobili.

Uglavnom, SVI sem Jokica i malog Bounsa su bili jako losi. I Jokic je imao dosta izg. lopti, ali je jedini ulozio 100% sebe.

Meloun je deo problema, njegova tvrdoglavost sa Ostinom Riversom bi mu dosla glave, da nije vec stara kajla u Denveru posle toliko godina. Decko u jednom napadu ide 1 na 1 i dobija 2x rampu od istog lika i gubi loptu.

Inace, vi sto mrzite Jokica, imate i na highlights a i zaseban video, bukvalno prvi kos za 0 2 Markonen posterizuje Jokica koji se jos metar ipo voza na ledjima. Odlgedajte to, pa onda raspolozeni u skolu ili na motanje kablova i gradiliste.

petarczv

pre 2 godine

Naš Bogdan Bogdanović je na terenu proveo 25 minuta i za to vreme upisao 14 poena (5/9 iz igre, 2/6 za tri), uz tri skoka i asistenciju. Uz to, šuter Hoksa je završio meč bez izgubljene lopte.


Pa kako da je izgubi ako samo coskari...

123

pre 2 godine

Atlanta igra napadački, tako da je odlična sredina za šutere, šteta što nisu uspeli da izdrže pre neki dan protiv Mančestera u drugom poluvremenu

vince carter

pre 2 godine

Posto ce ovde biti standardni komentari kao i uvek,ja cu se osvrnuti jos jednom na Dragana Borcu koji je juce odlucio da ismeje coveka koji je napisao da je Carmelo u top 10 ofanzivaca ikada,recenicom da je igrao samo jedno finale zapada u "najgoroj eri ikada" gde su Mehmet Okur,Hibert i Dzo Dzonson bili all star igraci a da trenutno u ligi ima 10 boljih ofanzivaca nego je Melo ikada bio,pominjao je i procente. Mehmet Okur je jednom bio all star 2007 a Hibert 2012 i 2014 pre svega zbog odbrane i visoke pozicije Indiane. Mehmet Okur je na mestu broj 4 sa najvise pogodjenih trojki u istoriji nba od visokih igraca,ispred su samo Tauns,B.Lopez i Sam Parkins,ima tri sezone sa 38% i jednu sa 44% za 3 poena,80% za linije bacanja. On se smeje sto je Okur bio all star,a u moderno vreme Dramond 2X all star 47% sa linije bacanja. Ben Simons bez suta 2X all star i uz pomenute u zadnjih 5,6 godina Dzef Tig,Milsap 2x,Midget Thomas 2x,Oladipo 2x koji sigurno nije bolji igrac od Dzo Dzonsona kojeg je pomenuo,Korver 1x. Da li ce neko u buducnosti tako mozda gledati sut i procente Janisa kada vidi da je bio 2x mvp i fmvp. Sto je najcrnje Melo je jos aktivan sa 37 godina postize poena u ovoj eri a ovaj lik Borca neprestano pljuje igraca svih era da bi uzdizao svog ljubimca. I u Melovo vreme u Denveru,na zapadu su bili sampioni Lejkersi,dinastija Spursa,Nesovi Sunsi,Dirkovi Mavsi,Chris Paul i New Orleans,Portland itd.

Pop

pre 2 godine

Porter ima ugovor sa kojim bi se moglo dovesti par paklenih igraca za prvu petorku. Mari ima ugovor sa kojim bi se moglo dovesti jos 2 za prvih pet. Nit igra Mari nit Porter. Mislim to sto Porter igra bolje da ne igra. Razumem ja njega, on je mlad i hoce u cool grad a ne u Denver i sad pravi probleme ali ko ce ga uzeti sa tom platom?

nknknk

pre 2 godine

Denver produzio ugovor MPJ da bi mogao prije ili kasnije da ga trejduje, da ne ode za dzabe. Mada mi se cin id ace to biti prije, jer je Malone prije 2 dana izjavio da postoje odredjeni igraci koji ze bune jer igra ide previse kroz Jokica, a Malone se stao na Jokicevoj strani jer je rekao da je logicno da ce ici preko MVP-ja lige. MPJ je imao takve ispade u u bubble-u, kad je izjavio kako lopta treba vise da bude u njegovim rukama. Nije los igrac, ali mu je konstantnost nepoznanica, i vise od.majke voli nerezonske suteve. Valjalo bi ga forsirati pola sezone, da mu naraste trade value, pa ga dati za nekog superstara, jer ce sigurno biti nezadovoljnih zvijezda ciji ce tim podbaciti. Buddy Hield i Bagley bi bili dobar dodatak, posebno jer Sakramento pokusava da ih se otarasi, Lillard bi bio idealan, Sabonis i Warren/Levert, samo neka ga micu, jer im najmanje od svega trebaju problemi u svlacionici.

Mare

pre 2 godine

Bice cupa cups klackalica dok se Marej ne vrati
(Dragan Borca, 26. oktobar 2021 08:52)

Neko je napisao da je nostalgija filter za istoriju i da ima jednostavan princip - prvo pojednostavi, a onda prenaglasi ono o cemu se razmislja. Mislim da se navijacima Denvera to desava. Uzdaju se u povratak Marija, a zaboravljaju kako je on igrao pre povrede. Zaboravljaju davljenje lopte do 7s pre isteka napada, a onda jurenje Jokica, da mu se uvali lopta u nadi da ce on da resi napad. Zaboravljaju zabijanje u tri coveka u napadu. Zaboravljaju izgubljene lopte zbog Marijevih pokusaja fensi driblinga. Zaboravljaju silovanje trojki za prosek od 34%.....
Uopste se ne uzdam u njega. Tvrdim da je trebalo da ga trejduju zajedno sa MPJ-om za Lilarda i da su jedino tim potezom mogli da racunaju na finale konferencije/lige/prsten. S ovim timom je realni domet prvo kolo plejofa, sve preko toga je fantastican rezultat.

076SASA

pre 2 godine

Porter jesta dobar igrac ali nikada nece biti vrhunski zbog glave, meloun nastavlja sa praksom da mu igraci koji su bili odlicni u predsezoni igraju malo ili nikako proslo leto Hauard ove Niland tu je meloun konstantan u odlukama Denver na zapadu verovatno 4-5 mesto mislim da ce Jokic dici broj poena i skokova u proseku ali asistencije ce mu pasti dosta jer ga brani na drugaciji nacin a i on uzima vise suteva

Tomislav

pre 2 godine

Nisam gledao utakmicu.
Procitao sam u prilogu na B92, ali i na stranim sajtovima da je MPJ opet imao neke prigovore ka treneru.
Da li neko zna detaljnije?

Obrad

pre 2 godine

Ne znam što svi očekujete da će Marej biti isti igrač kad se oporavi? Trebate prihvatiti realnost da Denver nije p/o ekipa i da nema širinu, ni kapacitet za to..

Nije da žalim što sam ostao budan, ali...

pre 2 godine

Džabe sam noćas gledao utakmicu, Denver nije dugo odigrao ovako loše. Ofanzivno osim Jokića i Bartona drugi nisu postojali, mada je onaj Bons dobro šutirao. Mpj ako je suditi nakon prve tri utakmice trenutno je najgori kontakt u ligi. Klupa osim Hajlanda stvarno živi očaj, ljudi konstantno u minusu kad izađu starteri. Meloun igra po starom šablonu, amater je zapamtio njegove rotacije tačno u minut. Ako ovako budu igrali noćas protiv Jute, ima da izgube sa 50 razlike. Jokić jevminumu trebao da ima 10 asistencije, ali ovi panjevi cigla za ciglom. Protiv Jute bar 50% vremena od Riversa i Kampaća treba dati ovom malom Bonsu, jer je sinoć bio treći najbolji igrač. Ali stvarno ovi likovi bez Jokića ladno u 5 najgorih na zapadu. Onaj Francuz se pogubio u garbage time-u, verovatno ga trema pojela. Posle sam gledao Portland, kriminalno loše odigrali, možda lošije i od Nagetsa, onda znaš koliko je sati. Bar me raduje da su Portland i Minesota izgubili. Lilard bio glavni ciglaš, Nurkić i on sinoć najgori u odbrani. Totalno bezvoljno su odigrali. Portland i Denver ako se ne opasulje posle ove utakmice, lagani porazi i u narednoj.

vince carter

pre 2 godine

Jos jedna zanimljivost,2009 godina sa Istoka su u playoff usli Detroit 39-43,Bullsi i Fila 41-41! Na zapadu su Sunsi ostali bez playoffa sa 46-36 i ekipom Steve Nash,Dragic,Shaq,Grant Hil,Boris Diao,Barbosa,J.Richardson,Amare Stoudemire. Playoff ekipe su bile sampioni Lejkersi Kobe,Pau Gasol,Odom,Bynam itd,finalisti zapada Denver,Carmelo,Bilaps,Jr.Smith,Linas Kleiza,Kenyon Martin,Nene Hilario itd. Dinastia Spursa Dankan,Parker,Ginobili,Hjuston Yao Ming,Mutombo,Luis Scola,Tracy Mcgrady,Ron Artest,Shane Battier,Kajl Lauri itd,Juta Dzez Deron Wiliams,Andrey Kirilenko,Carlos Buzer,Mehmet Okur,Kajl Korver,Paul Milsap(jos igra) Portland sa Oldridzom,Royom,Batumom..New Orleans Chris Paul,Pedja Stojakovic,Tajson Cendler,David West i Dalas sa Dirkom,Kidom,Terijem..stvarno najgora konkurencija Borco😃

ivan

pre 2 godine

Нисам гледао утакмицу, па рекох да питам: Је л' опет криви Бартон, Мареј и Пламли? ?

Pop

pre 2 godine

nknknk - tacno tako. Jokicu treba bas Lilard jer se dobro razumeju i ne bi se gusili. To je kombinacija za prsten. Inace ako nema takvog trejda Jokicu bi dobro doslo da ode u Dalas u nekom mega trejdu i opet bi konkurisao za prsten.

Naravno da zna...

pre 2 godine

Nisam gledao utakmicu.
Procitao sam u prilogu na B92, ali i na stranim sajtovima da je MPJ opet imao neke prigovore ka treneru.
Da li neko zna detaljnije?
(Tomislav, 26. oktobar 2021 09:12)

Zna Dragan Borca. On je bukvalno zaljubljen u Portera, zna i sta jede i sta sanja...a kamoli da ne zna zasto se buni protiv Jokica i Melouna a valjda i protiv Bartona... ;)

Sad ce on da ti kaze...

petarczv

pre 2 godine

Naš Bogdan Bogdanović je na terenu proveo 25 minuta i za to vreme upisao 14 poena (5/9 iz igre, 2/6 za tri), uz tri skoka i asistenciju. Uz to, šuter Hoksa je završio meč bez izgubljene lopte.


Pa kako da je izgubi ako samo coskari...

vince carter

pre 2 godine

Posto ce ovde biti standardni komentari kao i uvek,ja cu se osvrnuti jos jednom na Dragana Borcu koji je juce odlucio da ismeje coveka koji je napisao da je Carmelo u top 10 ofanzivaca ikada,recenicom da je igrao samo jedno finale zapada u "najgoroj eri ikada" gde su Mehmet Okur,Hibert i Dzo Dzonson bili all star igraci a da trenutno u ligi ima 10 boljih ofanzivaca nego je Melo ikada bio,pominjao je i procente. Mehmet Okur je jednom bio all star 2007 a Hibert 2012 i 2014 pre svega zbog odbrane i visoke pozicije Indiane. Mehmet Okur je na mestu broj 4 sa najvise pogodjenih trojki u istoriji nba od visokih igraca,ispred su samo Tauns,B.Lopez i Sam Parkins,ima tri sezone sa 38% i jednu sa 44% za 3 poena,80% za linije bacanja. On se smeje sto je Okur bio all star,a u moderno vreme Dramond 2X all star 47% sa linije bacanja. Ben Simons bez suta 2X all star i uz pomenute u zadnjih 5,6 godina Dzef Tig,Milsap 2x,Midget Thomas 2x,Oladipo 2x koji sigurno nije bolji igrac od Dzo Dzonsona kojeg je pomenuo,Korver 1x. Da li ce neko u buducnosti tako mozda gledati sut i procente Janisa kada vidi da je bio 2x mvp i fmvp. Sto je najcrnje Melo je jos aktivan sa 37 godina postize poena u ovoj eri a ovaj lik Borca neprestano pljuje igraca svih era da bi uzdizao svog ljubimca. I u Melovo vreme u Denveru,na zapadu su bili sampioni Lejkersi,dinastija Spursa,Nesovi Sunsi,Dirkovi Mavsi,Chris Paul i New Orleans,Portland itd.

Pera Ždera

pre 2 godine

Jedna od najlosijih, najruznijih utakmica Denvera. Ocajan napad izgubio i pored odlicne odbrane (99 poena Klivlenda).

21 zgubljena lopta na sve moguce naciine... neverovatno losa dodavanja, gazenje linija, licne u napadu... O sutu ne daviti mnogo. Ocajan, 8 od 38 za 3p. Kakvi sve ciglari igraju u timu koji "pretenduje" na titulu i ocajnicki vapi za suterima koji okruzuju Nikolu.

Jokic na svom nivou, ocekivano. Nesto losiji pocetak + izgubljene lopte u ocajnom pokusaju da razigrava ostale ali dzabe. Sve su promasili. I pored 3 ukradene, losija odbrana ovog puta (Alen 21p + 16 sk). U nastavku preuzimao na sebe, resavao majstorski u par navrata, ovaj put nedoviljno. I ne treba da bude jer ako ce opet tim da se oslanja na Nikolu u tolikoj meri kao prosle sezone, hmm... tesko korak dalje. Ostali ili previse oscilacija ili nedovoljno kvaliteta.

Pored njega odlican Gordon, sve snalazljiviji u "novoj" ulozi + odbrana i intezitet koji namece bez pauze Kampaco, jedino vredno pomena u gl delu rotacije.

U ovako ocajnoj utakmici ipak ima i pozitivnog - Bouns H. dobri prvi zvanicni minuti u NBA. Taj mali nema straha + neverovatan talenat i brzina, osecaj za igru. Nadajmo se da igre iz predsezone nisu slucajne i da ce mu Meloun dati sansu mimo standardnog sablona (ne)koriscenja rukija - gotovo nikad.

Ubedljivo najzanimljivije desavanje u mecu - Argentina VS Spain :) ...konstarne carke, odbrana na granici batina izmedju Kampaca i Rubija. U jednom momenetu "face to face" umalo obracun. Neki nerascisceni racuni iz FIBA susreta? :D

Sve u svemu jako ruzna utakmica sa mnogo gresaka, kontra ritma i sve vise zabrinjavajuceg 100% oslanjanja na Jokica usled ocajnih procenata ostalih... zavarani krug :(

Western Devil

pre 2 godine

Jako zanimljiva utakmica Denvera. Uopste nije Klivlend niti bio toliko dobar u napadu niti toliko cvrst u odbrani. Denver je odigrao 1 u 100 godina losu utakmicu suterski i sa neverovatnim izgubljenim loptama i opet bio u igri skoro celu partiju. Kampaco i Rubio se zamalo nisu pobili.

Uglavnom, SVI sem Jokica i malog Bounsa su bili jako losi. I Jokic je imao dosta izg. lopti, ali je jedini ulozio 100% sebe.

Meloun je deo problema, njegova tvrdoglavost sa Ostinom Riversom bi mu dosla glave, da nije vec stara kajla u Denveru posle toliko godina. Decko u jednom napadu ide 1 na 1 i dobija 2x rampu od istog lika i gubi loptu.

Inace, vi sto mrzite Jokica, imate i na highlights a i zaseban video, bukvalno prvi kos za 0 2 Markonen posterizuje Jokica koji se jos metar ipo voza na ledjima. Odlgedajte to, pa onda raspolozeni u skolu ili na motanje kablova i gradiliste.

ivan

pre 2 godine

Нисам гледао утакмицу, па рекох да питам: Је л' опет криви Бартон, Мареј и Пламли? ?

Dragan Borca

pre 2 godine

Trebace 10- ak utakmica za donosenje nekih ozbiljnijih zakljucaka ali vec se sada moze videti da je FO napravio takticki haos sa ovoliko bekova i bez rezervnog centra i samo sa 2 krila od 17 igraca

Denver ima fakticki 7 plejmejkera u rotaciji. Faku, Rivers, Bons, Monte, Dozier + Barton koji tezi vezarenju + Jokic koji je fakticki glavni plejmejker i ko ce tu da se otkriva ako skoro svi osim Gordona i Portera trebaju loptu u rukama 🙄

I sada su dosli u apsurdnu situaciju gde Jokic ima u 3 kola isti broj asistencija i izgubljenih lopti jer bukvalno skoro da nema kretanja i sasecanja niti tranzicije jer je tu gomila plejmejkera koji trebaju loptu da bi bili produktivni i na sve to imas ukocenog Portera kome je najslabija tacka kretanje bez lopte

I na sve to imas katastrofalnu hijerahijsku staromodnu kliseiziranu rotaciju trenera koji se retko kada bilo sta prilagodi

2 Grina su isti tip igraca, sporaci veterani sa slabim lateralnim kretnjama i prosecnim sutem i defanzivom

Faku- Rivers realno ne bi imali mesta ni u jednom ozbiljnom timu u rotaciji. Faku je premali i svako moze sutnuti preko njega kad god hoce. Rivers bi bio dobar mozda za 15 minuta u Zvezdi ili Partizanu, mada i to sumnjam :)

Mnogo lose su odradili prelazni rok

Bice cupa cups klackalica dok se Marej ne vrati

JPR24

pre 2 godine

Bogdan je odigrao sasvim pristojno, Huerter isto. Ali ono davljenje lopte Janga je prosto užas, uz njega ciglaš Rediš to je pravi cirkus od košarke ! Verujem da je početak pa MekMilan toleriše, ali ovakvom igrom su počeli prošlu sezonu pa nisu znali gde su kad su igrali sa ozbiljnijim ekipama.

vince carter

pre 2 godine

Jos jedna zanimljivost,2009 godina sa Istoka su u playoff usli Detroit 39-43,Bullsi i Fila 41-41! Na zapadu su Sunsi ostali bez playoffa sa 46-36 i ekipom Steve Nash,Dragic,Shaq,Grant Hil,Boris Diao,Barbosa,J.Richardson,Amare Stoudemire. Playoff ekipe su bile sampioni Lejkersi Kobe,Pau Gasol,Odom,Bynam itd,finalisti zapada Denver,Carmelo,Bilaps,Jr.Smith,Linas Kleiza,Kenyon Martin,Nene Hilario itd. Dinastia Spursa Dankan,Parker,Ginobili,Hjuston Yao Ming,Mutombo,Luis Scola,Tracy Mcgrady,Ron Artest,Shane Battier,Kajl Lauri itd,Juta Dzez Deron Wiliams,Andrey Kirilenko,Carlos Buzer,Mehmet Okur,Kajl Korver,Paul Milsap(jos igra) Portland sa Oldridzom,Royom,Batumom..New Orleans Chris Paul,Pedja Stojakovic,Tajson Cendler,David West i Dalas sa Dirkom,Kidom,Terijem..stvarno najgora konkurencija Borco😃

Lester Bo McCaleb

pre 2 godine

Da bi Denver pobedjivao Jokic mora da igra 48 minuta jer nema ko da ga menja, nema Mareja, svi ostali toplo hladno GM Denvera i ostali rade loš posao.

123

pre 2 godine

Atlanta igra napadački, tako da je odlična sredina za šutere, šteta što nisu uspeli da izdrže pre neki dan protiv Mančestera u drugom poluvremenu

Pop

pre 2 godine

nknknk - tacno tako. Jokicu treba bas Lilard jer se dobro razumeju i ne bi se gusili. To je kombinacija za prsten. Inace ako nema takvog trejda Jokicu bi dobro doslo da ode u Dalas u nekom mega trejdu i opet bi konkurisao za prsten.

Obrad

pre 2 godine

Ne znam što svi očekujete da će Marej biti isti igrač kad se oporavi? Trebate prihvatiti realnost da Denver nije p/o ekipa i da nema širinu, ni kapacitet za to..

Mare

pre 2 godine

Bice cupa cups klackalica dok se Marej ne vrati
(Dragan Borca, 26. oktobar 2021 08:52)

Neko je napisao da je nostalgija filter za istoriju i da ima jednostavan princip - prvo pojednostavi, a onda prenaglasi ono o cemu se razmislja. Mislim da se navijacima Denvera to desava. Uzdaju se u povratak Marija, a zaboravljaju kako je on igrao pre povrede. Zaboravljaju davljenje lopte do 7s pre isteka napada, a onda jurenje Jokica, da mu se uvali lopta u nadi da ce on da resi napad. Zaboravljaju zabijanje u tri coveka u napadu. Zaboravljaju izgubljene lopte zbog Marijevih pokusaja fensi driblinga. Zaboravljaju silovanje trojki za prosek od 34%.....
Uopste se ne uzdam u njega. Tvrdim da je trebalo da ga trejduju zajedno sa MPJ-om za Lilarda i da su jedino tim potezom mogli da racunaju na finale konferencije/lige/prsten. S ovim timom je realni domet prvo kolo plejofa, sve preko toga je fantastican rezultat.

Sima

pre 2 godine

Denver standardno, kao i ranijih sezona,dobiju jaci tim, a onda kad treba sigurno dobiti neku od slabijih ekipa redovno gube. To ih na kraju kosta jednu-dve pozicije na tabeli.

nknknk

pre 2 godine

Denver produzio ugovor MPJ da bi mogao prije ili kasnije da ga trejduje, da ne ode za dzabe. Mada mi se cin id ace to biti prije, jer je Malone prije 2 dana izjavio da postoje odredjeni igraci koji ze bune jer igra ide previse kroz Jokica, a Malone se stao na Jokicevoj strani jer je rekao da je logicno da ce ici preko MVP-ja lige. MPJ je imao takve ispade u u bubble-u, kad je izjavio kako lopta treba vise da bude u njegovim rukama. Nije los igrac, ali mu je konstantnost nepoznanica, i vise od.majke voli nerezonske suteve. Valjalo bi ga forsirati pola sezone, da mu naraste trade value, pa ga dati za nekog superstara, jer ce sigurno biti nezadovoljnih zvijezda ciji ce tim podbaciti. Buddy Hield i Bagley bi bili dobar dodatak, posebno jer Sakramento pokusava da ih se otarasi, Lillard bi bio idealan, Sabonis i Warren/Levert, samo neka ga micu, jer im najmanje od svega trebaju problemi u svlacionici.

076SASA

pre 2 godine

Porter jesta dobar igrac ali nikada nece biti vrhunski zbog glave, meloun nastavlja sa praksom da mu igraci koji su bili odlicni u predsezoni igraju malo ili nikako proslo leto Hauard ove Niland tu je meloun konstantan u odlukama Denver na zapadu verovatno 4-5 mesto mislim da ce Jokic dici broj poena i skokova u proseku ali asistencije ce mu pasti dosta jer ga brani na drugaciji nacin a i on uzima vise suteva

Pop

pre 2 godine

Porter ima ugovor sa kojim bi se moglo dovesti par paklenih igraca za prvu petorku. Mari ima ugovor sa kojim bi se moglo dovesti jos 2 za prvih pet. Nit igra Mari nit Porter. Mislim to sto Porter igra bolje da ne igra. Razumem ja njega, on je mlad i hoce u cool grad a ne u Denver i sad pravi probleme ali ko ce ga uzeti sa tom platom?

Naravno da zna...

pre 2 godine

Nisam gledao utakmicu.
Procitao sam u prilogu na B92, ali i na stranim sajtovima da je MPJ opet imao neke prigovore ka treneru.
Da li neko zna detaljnije?
(Tomislav, 26. oktobar 2021 09:12)

Zna Dragan Borca. On je bukvalno zaljubljen u Portera, zna i sta jede i sta sanja...a kamoli da ne zna zasto se buni protiv Jokica i Melouna a valjda i protiv Bartona... ;)

Sad ce on da ti kaze...

Tomislav

pre 2 godine

Nisam gledao utakmicu.
Procitao sam u prilogu na B92, ali i na stranim sajtovima da je MPJ opet imao neke prigovore ka treneru.
Da li neko zna detaljnije?

Nije da žalim što sam ostao budan, ali...

pre 2 godine

Džabe sam noćas gledao utakmicu, Denver nije dugo odigrao ovako loše. Ofanzivno osim Jokića i Bartona drugi nisu postojali, mada je onaj Bons dobro šutirao. Mpj ako je suditi nakon prve tri utakmice trenutno je najgori kontakt u ligi. Klupa osim Hajlanda stvarno živi očaj, ljudi konstantno u minusu kad izađu starteri. Meloun igra po starom šablonu, amater je zapamtio njegove rotacije tačno u minut. Ako ovako budu igrali noćas protiv Jute, ima da izgube sa 50 razlike. Jokić jevminumu trebao da ima 10 asistencije, ali ovi panjevi cigla za ciglom. Protiv Jute bar 50% vremena od Riversa i Kampaća treba dati ovom malom Bonsu, jer je sinoć bio treći najbolji igrač. Ali stvarno ovi likovi bez Jokića ladno u 5 najgorih na zapadu. Onaj Francuz se pogubio u garbage time-u, verovatno ga trema pojela. Posle sam gledao Portland, kriminalno loše odigrali, možda lošije i od Nagetsa, onda znaš koliko je sati. Bar me raduje da su Portland i Minesota izgubili. Lilard bio glavni ciglaš, Nurkić i on sinoć najgori u odbrani. Totalno bezvoljno su odigrali. Portland i Denver ako se ne opasulje posle ove utakmice, lagani porazi i u narednoj.