Sreda, 21.06.2006.

16:40

Mirko Kovač u Crvenoj zvezdi

Izvor: B92

Mirko Kovaè u Crvenoj zvezdi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

33 Komentari

Sortiraj po:

Chicca

pre 17 godina

Strpite se ljudi, videcemo koga smo doveli kao pojacanje! Ionako nam je sezona bola ne bas narocito sjajna (nazalost). Mozda Kovac zaista ume da igra! Good luck, Mirko!
P.S. By the way, I'm not "that" kind of girl! :-)

fv-sweden

pre 17 godina

Nece nista biti od Gorana Dragica jer su tu TAU i drugi. Treba uzeti pleja Terrel Castle i centra Ryan Stack iz Arisa. Imaju BiH i MKD pasosi. Ali neznam ako su free agents, bilo bi dobro resenje jer otvara mesto sa drugi ameri.

peki

pre 17 godina

Mislim da ce nam se brzo desiti ono sto se cigojnenima desava godinama.Odlaze nam igraci u Zvezdu.Zapamtite da nam je debeli vec zaprzio corbu.Kao satro peta titula.Pa covece u domacoj ligi smo uvek bili najaci,sta je trebelo da budemo drugi.Ovako nam Homer uvali pricu,potpise dve godine sa kumom koji je u upravi Partizana i nastavi da nas bruka po Evropi.Sledece godine ce cini mi se biti drugacije,jer su sada pravi treneri na sceni,Sakota Muta,mali iz Fmp-a kao perspectiva,Jovica Arsic u Leskovcu,a mi ni iz daleka necemo biti igracki u prednosti pa ce malo i odlucivati ko je kakav trener.Ovaj nas psihopata mi ne uliva nikakvu nadu.Vreme vodjenja ekipe na bazi intriga je proslo.

PaNo

pre 17 godina

Mozete da dovedete koga god hocete, zna se kako ce da se zavrsi! Dogodine u ovo vreme ce opet da se pojacavate za sledecu godinu i borbu za titulu! Pojesce vas FMP sledece sezone! I koja vasa Evropa! Alo bre, uozbiljite se! Tesko je biti navijac KK Sledeca sezona!!!

Obavesteni

pre 17 godina

@ West Ham81

Mislim na onog malog pleja iz Slovenije Dragicha, neshto se prica i o dva igraca Kijeva... Jedan je igrao u Partizanu a veliki je ganci, drugi je iz FMP-a.
Tako se prica po gradu...E, sada, sta je od toga istina videcemo,, POcelo je da se prica i o Marinovicu, ali mislim da je taj bezobrazno skup ali i odlican igrac...

Sve moze da se promeni 7 ili 8.jula kada je ta famozna skupstina ili bord ULEb. Nekima ce biti podeljeni trogodisnji ugovori... To jedno mesto koje bi palo na Gudjerligu donelo bi ucesce pobedniku takmicenja u sezoni 2007/2008. Dakle vec naredna sezona bi se igrala za EL.

Neno

pre 17 godina

Ne vidim zasto ne bismo igrali sa 3 amera,obzirom da se juri EL preko GY.Cibona ih je imala cetvoricu ove sezone,Zadar trojicu...

WestHam81

pre 17 godina

@ Obavesteni:

Ako se to sto pricas obistini, to ce biti veoma kompaktan tim sposoban da napadne uleb cup & goodyear. Znas li mozda imena amerikanaca i tog "ukrainca" ?

Nisam razumeo, jel' euroliga od sezone 2006/07 ima 32 kluba, ili od sezone 2007/08?

Jera

pre 17 godina

Igrom slucaj sam pratio igre OKK Beograda (skoro sve utakmice ove sezone) i mogu vam svim reci da je Kovac jedan odlican igrac, dakle ne super zvezda MVP lige (tipa Milojevic ili Gurovic), ali da bude medju 7 igraca tima koji se bori za titulu, to sigurno ovogodisnjim igrama zasluzuje, momak je vredan, radan i mislim da ce se brzo uklopiti kod Sakote - karakteristike: skocan, dobar sut i jak prodor, u odbrani je izuzetno pozrtvovan i cesto cuva igrace vise ili brze od sebe,

za one koji pominju njegove igre iz Partizana, zeleo bih da kazem da on zapravo nikad nije dobio pravu sansu tamo, nikada preko 15 min po mecu...

dosta zavisi od toga kakav ce tretman imati kod trenera, tj koliko ce igrati, ali uostalom za to treba sam da se izbori

www

pre 17 godina

kad bi doveli ovog malog,marinkovica,zadrzali gurovica,tepica,golubovica,petra popovica,pricalo se i o askrbicu i kibu stjuartu...licili bi na neki tim==>>>napolje Misanovic,radivojevic,henderson,subotic

Shale,Shole,Dule

pre 17 godina

Svaka cast korektnim komentarima neostrascenih navijaca Partizana. Ali moram prvo da reagujem na komentar lika kao sto je PEJA. Taj ostrasceni veliki strucnjak za basket je nadmasio i samog sebe. Prvo je postavio nevidjenu (mislim da zaista to necete videti ovde vishe ikada)analizu pojacanja Partizana za narednu sezonu. Samo to mi je bilo dovoljno da skapiram koliko je ostrascen i leti u oblacima. O tome kasnije... Nego sada kada se vec nakacio na vest koja ga se ne tice, ostavlja infantilne komentare tipa djubre iz Partizana dolazi u Zvezdu, a u suprotnom smeru ono sto valja -Djordjevic,Vujanic,i LUKAAAAA. Daj i nama malo toga sto si uzeo pre pisanija da i nama bude veselo u glavi!

Kakav je KOvac igrac videcemo, ali kakve ti lutke imas u glavi govori i podatak da vidis Fajzera u Partizanu. To je ono kao sto si video i JW prosle sezone. Pa su tu Jorovic,Vujanic,Djura Ostojic,Scepanovic,Marinovic, Haus...Alo rodjace, vi ste u dugovima od 2,5 miliona evra i imate blanko ispisnice dva igraca date kao garant za uzete kredite! O cemu ti pricas? Kakav Fajzer,Haus i ostali. Odose Milojevic i Suput bez obestecenja. O kakvom pojacavanju ti govoris? Posto ce ULEB 7.jula saopstiti da se prosiruje EL na 32 kluba, stize mesto za Gumu u Evroligi. Vi u nju necete preko GYL iz jednog prostog razloga. Kome u uLEB-u treba tim koji se svake sezone vezba za nacionalni sampionat i ima 7 istorijskih pobeda u 4 sezone! To je smrt za sponzorsku ligu kao sto je EL. Ovako, to mesto napadaju Zvezda,Cibona i Hemofarm, vama eto vase prvenstvo JUgoslavije koje osvajate sami znate kako.

Obavesteni

pre 17 godina

Znam ja ponesto o pojacanjima...Pored Kovaca koji dolazi da igra kao 8-9 igrac u timu (nesto kao zamena za Vuka) dogovoren je dolazak Petra Popovica, centra Benetona. Prica se da ce Shale dobro da se otvori za dva stranca, jer budzet za narednu sezonu je vec formiran. Idu oba Amerikanca jer nisu za Zvezdu. Mislim da odlaze Dragojlo,Gurovic (cena mu je opet skocila na 600-700 hiljada po sezoni sta god o njemu mislili)Jeretin je vec otisao, a mislim da Ceda ostaje sigurno uz Misanovica,Raicevica i Peru Antica. Ne zna se sta ce Shale odluciti za malog Milosevica, naravno tu je i Aleksandrov, kao i Tadija Dragicevic. Za jos jedno pojacanje na nizim pozicijama treba gledati ka Sloveniji...a mozda i Ukrajini...Dakle dolazi stranac plej, moguce i centar. Pricalo se da je Sakota prosle godine hteo da uzme oba Amerikanca koja su igrala u Hemofarmu, ali da u tom trenutku nije imao pare...pa je Vrsac zavrsio posao...Bice nekih iznenadjenja, mozda i neko iz FMP-a koliko sam cuo.

DOBRIC

pre 17 godina

OK.Nas jeste ,ali neka se pojacaju komsije.Neka se pojaca i Partizan i zasluzi bolji plasman u Evroligi.Neka se krene sa stvaranjem uslova za dva i tri predstavnika u Evroligi.Potencijal,onaj kosarkaski,ima.Treba stvoriti materijalne preduslove.Partizan,Zvezda,Vojvodina,Hemofarm su u situaciji da se vrhunski organizuju.Radite to zajedno i pomazite se .

Molim moj Partizan i Partizanovce da u kosarci ,vaterpolu pa i fudbalu(tu imaju daleko najbolje uslove,ali iz njih nije poteklo ono za sta su napravljeni..Ne bar jos!)budu sirokogrudi i nesebicni.Tu smo veoma jaki i imamo tradiciju.Stavimo to u sluzbu opste stvari.

Srecno Kovac i dabogda igrao u Evroligi sa svojim novim klubom i to protiv Partizana.

nesa delija

pre 17 godina

Na mesto pleja Zvezda bi trebalo da dovede Pavkovica iz Buducnosti. Mislim da bi se brzo uklopio. Mnogo je bolji od Jeretina.

Atina 2004

pre 17 godina

Gledao sam decka tri puta ove sezone. Cigani, ne brinite se, u pitanju je sjajan potez Sakote. Momak je, zapamtite, za dve klase bolji od O Benona. Sto se ostalih pojacanja tice, u igri su Petar Popovic (podbacio je ove godine, pa Beneton ne trazi za njega nikakvu odstetu, iako ima jos jednu sezonu iz ugovora), Jorovic (to ce ici malo teze, trazi ga barem pet klubova pored Zvezde), Tepic (Shale bi dao bubreg samo da ga dovede)i Koljevic (ekstra igrac za guma ligu i ovu nasu boraniju). Toliko za sada o pojacanjima...

Goran_Zr

pre 17 godina

Koliko je taj igrac zaista dobar to tek treba da se vidi. U svakom slucaju mediji su skloni da od svakog igraca koji podpise za crveno-bele odmah naprave "veliku kosarkasku zvezdu". Tako se pred ekipu prosecnog kvaliteta postavljaju preveliki ciljevi, a posledice toga smo videli u minulom plej-ofu.

trla baba lan

pre 17 godina

Lepo sto je bio treci igrac lige, ali ipak je igrao u mnogo slabijem klubu od Partizana, Zvezde, FMP... Tako da nisam siguran da je veliko pojacanje, apsolutno treba dovesti iskusnog pleja i pruziti sansu Markovicu i Milosevicu, pa ako ne ide dobro na polusezoni kupiti novog, i najzad vise da kupimo pravu pravu peticu posto Misanovic nikada nece postati igrac, Radivojevica poslati u Partizan i jos mu platiti da igra za njih, i dovesti normalnu dvojku umesto O`Benona.

peja

pre 17 godina

nista novo. kk "sledeca sezona" dovodi PARTIZANOVE otpatke (djokic, radivojevic, gurovic, sada kovac), a mi od njih uzimamo samo ono sto vredi (DJORDJEVIC, tomasevic, vujanic, luka(?).

Stajls

pre 17 godina

Cestitam Zvezdi na pravom potezu !!!! Kovac je izuzetan kosarkas,ocekivao sam da ce ga moj Partizan vratiti u svoje redove,ali ...
Mirko,srecno u novoj sredini i ... nemoj da se dokazujes bas kada igras protiv Partizana !!!!!!

toshke

pre 17 godina

moram priznati da ga nisam gledao nikada sem nesto malo pre par sezona u partizanu kada nista nije pokazao...ali dobro sada je valjda malo stasao kao igrac...ali ipak on ne moze da zameni gurovica ako je zbog toga doveden.Ma koliko mrzeo Gurovica on je ipak evropska klasa igraca...Zvezdi treba pola tima:2 visoka kvalitetna centra(Pero Antic mora da ode ili da bude 4 centar mada on ni sam ne zna sta igra),2 kvalitetna pleja(Jeretin otisao),da zadrzimo Dragojlovica Raicevica,O'Bannon-a,Misanovica,Vitkovca.Radivojevic,subotic,henderson napolje...Mora jos minimum 4 kvalitetna igraca ako misle da vise uzmu titulu

Mickey

pre 17 godina

Zanimljivo je da se u timu u kome je unutrašnja igra slabija od spoljnje prvo dovodi igrač za poziciju 2,ali to je verovatno zbog toga što idu i Radivojević i O Benon ! Ako neko zna ko još odlazi i dolazi neka ostavi komentar.

Sasa

pre 17 godina

Ajde da te vidimo komsija mozda nesto uradis u Zvezdi posto u Partizanu veze nisi imao.Kao i uvek otpadci Partizana odose u Zvezdu.

TeRaToM

pre 17 godina

Nisam gledao ovog igraca,ali Sakota ima dobar skauting pa verujem da je namirisao dobrog igraca!
Inace onaj O'Bennon je nevidjen potencijal,ali je sasvim jasno da covek nema ama bas nikakve motive da se pokaze u Zvezdi!

sada

pre 17 godina

Ovako skockana vest neupucene u kosaraku, a to su navijaci CZ-a, napali bez razloga jer im podigne ocekivanja. Kovac je imao sansu koju nije iskoristio u Partizanu i zato je sutnut. On je igrac, kao i vecina CZ-a koji igraju do polufinala plej ofa a onda im se ruke zavezu

sada

pre 17 godina

Ovako skockana vest neupucene u kosaraku, a to su navijaci CZ-a, napali bez razloga jer im podigne ocekivanja. Kovac je imao sansu koju nije iskoristio u Partizanu i zato je sutnut. On je igrac, kao i vecina CZ-a koji igraju do polufinala plej ofa a onda im se ruke zavezu

Sasa

pre 17 godina

Ajde da te vidimo komsija mozda nesto uradis u Zvezdi posto u Partizanu veze nisi imao.Kao i uvek otpadci Partizana odose u Zvezdu.

TeRaToM

pre 17 godina

Nisam gledao ovog igraca,ali Sakota ima dobar skauting pa verujem da je namirisao dobrog igraca!
Inace onaj O'Bennon je nevidjen potencijal,ali je sasvim jasno da covek nema ama bas nikakve motive da se pokaze u Zvezdi!

Mickey

pre 17 godina

Zanimljivo je da se u timu u kome je unutrašnja igra slabija od spoljnje prvo dovodi igrač za poziciju 2,ali to je verovatno zbog toga što idu i Radivojević i O Benon ! Ako neko zna ko još odlazi i dolazi neka ostavi komentar.

toshke

pre 17 godina

moram priznati da ga nisam gledao nikada sem nesto malo pre par sezona u partizanu kada nista nije pokazao...ali dobro sada je valjda malo stasao kao igrac...ali ipak on ne moze da zameni gurovica ako je zbog toga doveden.Ma koliko mrzeo Gurovica on je ipak evropska klasa igraca...Zvezdi treba pola tima:2 visoka kvalitetna centra(Pero Antic mora da ode ili da bude 4 centar mada on ni sam ne zna sta igra),2 kvalitetna pleja(Jeretin otisao),da zadrzimo Dragojlovica Raicevica,O'Bannon-a,Misanovica,Vitkovca.Radivojevic,subotic,henderson napolje...Mora jos minimum 4 kvalitetna igraca ako misle da vise uzmu titulu

Stajls

pre 17 godina

Cestitam Zvezdi na pravom potezu !!!! Kovac je izuzetan kosarkas,ocekivao sam da ce ga moj Partizan vratiti u svoje redove,ali ...
Mirko,srecno u novoj sredini i ... nemoj da se dokazujes bas kada igras protiv Partizana !!!!!!

peja

pre 17 godina

nista novo. kk "sledeca sezona" dovodi PARTIZANOVE otpatke (djokic, radivojevic, gurovic, sada kovac), a mi od njih uzimamo samo ono sto vredi (DJORDJEVIC, tomasevic, vujanic, luka(?).

trla baba lan

pre 17 godina

Lepo sto je bio treci igrac lige, ali ipak je igrao u mnogo slabijem klubu od Partizana, Zvezde, FMP... Tako da nisam siguran da je veliko pojacanje, apsolutno treba dovesti iskusnog pleja i pruziti sansu Markovicu i Milosevicu, pa ako ne ide dobro na polusezoni kupiti novog, i najzad vise da kupimo pravu pravu peticu posto Misanovic nikada nece postati igrac, Radivojevica poslati u Partizan i jos mu platiti da igra za njih, i dovesti normalnu dvojku umesto O`Benona.

Goran_Zr

pre 17 godina

Koliko je taj igrac zaista dobar to tek treba da se vidi. U svakom slucaju mediji su skloni da od svakog igraca koji podpise za crveno-bele odmah naprave "veliku kosarkasku zvezdu". Tako se pred ekipu prosecnog kvaliteta postavljaju preveliki ciljevi, a posledice toga smo videli u minulom plej-ofu.

Atina 2004

pre 17 godina

Gledao sam decka tri puta ove sezone. Cigani, ne brinite se, u pitanju je sjajan potez Sakote. Momak je, zapamtite, za dve klase bolji od O Benona. Sto se ostalih pojacanja tice, u igri su Petar Popovic (podbacio je ove godine, pa Beneton ne trazi za njega nikakvu odstetu, iako ima jos jednu sezonu iz ugovora), Jorovic (to ce ici malo teze, trazi ga barem pet klubova pored Zvezde), Tepic (Shale bi dao bubreg samo da ga dovede)i Koljevic (ekstra igrac za guma ligu i ovu nasu boraniju). Toliko za sada o pojacanjima...

nesa delija

pre 17 godina

Na mesto pleja Zvezda bi trebalo da dovede Pavkovica iz Buducnosti. Mislim da bi se brzo uklopio. Mnogo je bolji od Jeretina.

DOBRIC

pre 17 godina

OK.Nas jeste ,ali neka se pojacaju komsije.Neka se pojaca i Partizan i zasluzi bolji plasman u Evroligi.Neka se krene sa stvaranjem uslova za dva i tri predstavnika u Evroligi.Potencijal,onaj kosarkaski,ima.Treba stvoriti materijalne preduslove.Partizan,Zvezda,Vojvodina,Hemofarm su u situaciji da se vrhunski organizuju.Radite to zajedno i pomazite se .

Molim moj Partizan i Partizanovce da u kosarci ,vaterpolu pa i fudbalu(tu imaju daleko najbolje uslove,ali iz njih nije poteklo ono za sta su napravljeni..Ne bar jos!)budu sirokogrudi i nesebicni.Tu smo veoma jaki i imamo tradiciju.Stavimo to u sluzbu opste stvari.

Srecno Kovac i dabogda igrao u Evroligi sa svojim novim klubom i to protiv Partizana.

www

pre 17 godina

kad bi doveli ovog malog,marinkovica,zadrzali gurovica,tepica,golubovica,petra popovica,pricalo se i o askrbicu i kibu stjuartu...licili bi na neki tim==>>>napolje Misanovic,radivojevic,henderson,subotic

Shale,Shole,Dule

pre 17 godina

Svaka cast korektnim komentarima neostrascenih navijaca Partizana. Ali moram prvo da reagujem na komentar lika kao sto je PEJA. Taj ostrasceni veliki strucnjak za basket je nadmasio i samog sebe. Prvo je postavio nevidjenu (mislim da zaista to necete videti ovde vishe ikada)analizu pojacanja Partizana za narednu sezonu. Samo to mi je bilo dovoljno da skapiram koliko je ostrascen i leti u oblacima. O tome kasnije... Nego sada kada se vec nakacio na vest koja ga se ne tice, ostavlja infantilne komentare tipa djubre iz Partizana dolazi u Zvezdu, a u suprotnom smeru ono sto valja -Djordjevic,Vujanic,i LUKAAAAA. Daj i nama malo toga sto si uzeo pre pisanija da i nama bude veselo u glavi!

Kakav je KOvac igrac videcemo, ali kakve ti lutke imas u glavi govori i podatak da vidis Fajzera u Partizanu. To je ono kao sto si video i JW prosle sezone. Pa su tu Jorovic,Vujanic,Djura Ostojic,Scepanovic,Marinovic, Haus...Alo rodjace, vi ste u dugovima od 2,5 miliona evra i imate blanko ispisnice dva igraca date kao garant za uzete kredite! O cemu ti pricas? Kakav Fajzer,Haus i ostali. Odose Milojevic i Suput bez obestecenja. O kakvom pojacavanju ti govoris? Posto ce ULEB 7.jula saopstiti da se prosiruje EL na 32 kluba, stize mesto za Gumu u Evroligi. Vi u nju necete preko GYL iz jednog prostog razloga. Kome u uLEB-u treba tim koji se svake sezone vezba za nacionalni sampionat i ima 7 istorijskih pobeda u 4 sezone! To je smrt za sponzorsku ligu kao sto je EL. Ovako, to mesto napadaju Zvezda,Cibona i Hemofarm, vama eto vase prvenstvo JUgoslavije koje osvajate sami znate kako.

Obavesteni

pre 17 godina

Znam ja ponesto o pojacanjima...Pored Kovaca koji dolazi da igra kao 8-9 igrac u timu (nesto kao zamena za Vuka) dogovoren je dolazak Petra Popovica, centra Benetona. Prica se da ce Shale dobro da se otvori za dva stranca, jer budzet za narednu sezonu je vec formiran. Idu oba Amerikanca jer nisu za Zvezdu. Mislim da odlaze Dragojlo,Gurovic (cena mu je opet skocila na 600-700 hiljada po sezoni sta god o njemu mislili)Jeretin je vec otisao, a mislim da Ceda ostaje sigurno uz Misanovica,Raicevica i Peru Antica. Ne zna se sta ce Shale odluciti za malog Milosevica, naravno tu je i Aleksandrov, kao i Tadija Dragicevic. Za jos jedno pojacanje na nizim pozicijama treba gledati ka Sloveniji...a mozda i Ukrajini...Dakle dolazi stranac plej, moguce i centar. Pricalo se da je Sakota prosle godine hteo da uzme oba Amerikanca koja su igrala u Hemofarmu, ali da u tom trenutku nije imao pare...pa je Vrsac zavrsio posao...Bice nekih iznenadjenja, mozda i neko iz FMP-a koliko sam cuo.

Jera

pre 17 godina

Igrom slucaj sam pratio igre OKK Beograda (skoro sve utakmice ove sezone) i mogu vam svim reci da je Kovac jedan odlican igrac, dakle ne super zvezda MVP lige (tipa Milojevic ili Gurovic), ali da bude medju 7 igraca tima koji se bori za titulu, to sigurno ovogodisnjim igrama zasluzuje, momak je vredan, radan i mislim da ce se brzo uklopiti kod Sakote - karakteristike: skocan, dobar sut i jak prodor, u odbrani je izuzetno pozrtvovan i cesto cuva igrace vise ili brze od sebe,

za one koji pominju njegove igre iz Partizana, zeleo bih da kazem da on zapravo nikad nije dobio pravu sansu tamo, nikada preko 15 min po mecu...

dosta zavisi od toga kakav ce tretman imati kod trenera, tj koliko ce igrati, ali uostalom za to treba sam da se izbori

WestHam81

pre 17 godina

@ Obavesteni:

Ako se to sto pricas obistini, to ce biti veoma kompaktan tim sposoban da napadne uleb cup & goodyear. Znas li mozda imena amerikanaca i tog "ukrainca" ?

Nisam razumeo, jel' euroliga od sezone 2006/07 ima 32 kluba, ili od sezone 2007/08?

Obavesteni

pre 17 godina

@ West Ham81

Mislim na onog malog pleja iz Slovenije Dragicha, neshto se prica i o dva igraca Kijeva... Jedan je igrao u Partizanu a veliki je ganci, drugi je iz FMP-a.
Tako se prica po gradu...E, sada, sta je od toga istina videcemo,, POcelo je da se prica i o Marinovicu, ali mislim da je taj bezobrazno skup ali i odlican igrac...

Sve moze da se promeni 7 ili 8.jula kada je ta famozna skupstina ili bord ULEb. Nekima ce biti podeljeni trogodisnji ugovori... To jedno mesto koje bi palo na Gudjerligu donelo bi ucesce pobedniku takmicenja u sezoni 2007/2008. Dakle vec naredna sezona bi se igrala za EL.

Neno

pre 17 godina

Ne vidim zasto ne bismo igrali sa 3 amera,obzirom da se juri EL preko GY.Cibona ih je imala cetvoricu ove sezone,Zadar trojicu...

PaNo

pre 17 godina

Mozete da dovedete koga god hocete, zna se kako ce da se zavrsi! Dogodine u ovo vreme ce opet da se pojacavate za sledecu godinu i borbu za titulu! Pojesce vas FMP sledece sezone! I koja vasa Evropa! Alo bre, uozbiljite se! Tesko je biti navijac KK Sledeca sezona!!!

peki

pre 17 godina

Mislim da ce nam se brzo desiti ono sto se cigojnenima desava godinama.Odlaze nam igraci u Zvezdu.Zapamtite da nam je debeli vec zaprzio corbu.Kao satro peta titula.Pa covece u domacoj ligi smo uvek bili najaci,sta je trebelo da budemo drugi.Ovako nam Homer uvali pricu,potpise dve godine sa kumom koji je u upravi Partizana i nastavi da nas bruka po Evropi.Sledece godine ce cini mi se biti drugacije,jer su sada pravi treneri na sceni,Sakota Muta,mali iz Fmp-a kao perspectiva,Jovica Arsic u Leskovcu,a mi ni iz daleka necemo biti igracki u prednosti pa ce malo i odlucivati ko je kakav trener.Ovaj nas psihopata mi ne uliva nikakvu nadu.Vreme vodjenja ekipe na bazi intriga je proslo.

fv-sweden

pre 17 godina

Nece nista biti od Gorana Dragica jer su tu TAU i drugi. Treba uzeti pleja Terrel Castle i centra Ryan Stack iz Arisa. Imaju BiH i MKD pasosi. Ali neznam ako su free agents, bilo bi dobro resenje jer otvara mesto sa drugi ameri.

Chicca

pre 17 godina

Strpite se ljudi, videcemo koga smo doveli kao pojacanje! Ionako nam je sezona bola ne bas narocito sjajna (nazalost). Mozda Kovac zaista ume da igra! Good luck, Mirko!
P.S. By the way, I'm not "that" kind of girl! :-)

sada

pre 17 godina

Ovako skockana vest neupucene u kosaraku, a to su navijaci CZ-a, napali bez razloga jer im podigne ocekivanja. Kovac je imao sansu koju nije iskoristio u Partizanu i zato je sutnut. On je igrac, kao i vecina CZ-a koji igraju do polufinala plej ofa a onda im se ruke zavezu

Sasa

pre 17 godina

Ajde da te vidimo komsija mozda nesto uradis u Zvezdi posto u Partizanu veze nisi imao.Kao i uvek otpadci Partizana odose u Zvezdu.

TeRaToM

pre 17 godina

Nisam gledao ovog igraca,ali Sakota ima dobar skauting pa verujem da je namirisao dobrog igraca!
Inace onaj O'Bennon je nevidjen potencijal,ali je sasvim jasno da covek nema ama bas nikakve motive da se pokaze u Zvezdi!

Mickey

pre 17 godina

Zanimljivo je da se u timu u kome je unutrašnja igra slabija od spoljnje prvo dovodi igrač za poziciju 2,ali to je verovatno zbog toga što idu i Radivojević i O Benon ! Ako neko zna ko još odlazi i dolazi neka ostavi komentar.

toshke

pre 17 godina

moram priznati da ga nisam gledao nikada sem nesto malo pre par sezona u partizanu kada nista nije pokazao...ali dobro sada je valjda malo stasao kao igrac...ali ipak on ne moze da zameni gurovica ako je zbog toga doveden.Ma koliko mrzeo Gurovica on je ipak evropska klasa igraca...Zvezdi treba pola tima:2 visoka kvalitetna centra(Pero Antic mora da ode ili da bude 4 centar mada on ni sam ne zna sta igra),2 kvalitetna pleja(Jeretin otisao),da zadrzimo Dragojlovica Raicevica,O'Bannon-a,Misanovica,Vitkovca.Radivojevic,subotic,henderson napolje...Mora jos minimum 4 kvalitetna igraca ako misle da vise uzmu titulu

Stajls

pre 17 godina

Cestitam Zvezdi na pravom potezu !!!! Kovac je izuzetan kosarkas,ocekivao sam da ce ga moj Partizan vratiti u svoje redove,ali ...
Mirko,srecno u novoj sredini i ... nemoj da se dokazujes bas kada igras protiv Partizana !!!!!!

peja

pre 17 godina

nista novo. kk "sledeca sezona" dovodi PARTIZANOVE otpatke (djokic, radivojevic, gurovic, sada kovac), a mi od njih uzimamo samo ono sto vredi (DJORDJEVIC, tomasevic, vujanic, luka(?).

trla baba lan

pre 17 godina

Lepo sto je bio treci igrac lige, ali ipak je igrao u mnogo slabijem klubu od Partizana, Zvezde, FMP... Tako da nisam siguran da je veliko pojacanje, apsolutno treba dovesti iskusnog pleja i pruziti sansu Markovicu i Milosevicu, pa ako ne ide dobro na polusezoni kupiti novog, i najzad vise da kupimo pravu pravu peticu posto Misanovic nikada nece postati igrac, Radivojevica poslati u Partizan i jos mu platiti da igra za njih, i dovesti normalnu dvojku umesto O`Benona.

Goran_Zr

pre 17 godina

Koliko je taj igrac zaista dobar to tek treba da se vidi. U svakom slucaju mediji su skloni da od svakog igraca koji podpise za crveno-bele odmah naprave "veliku kosarkasku zvezdu". Tako se pred ekipu prosecnog kvaliteta postavljaju preveliki ciljevi, a posledice toga smo videli u minulom plej-ofu.

Atina 2004

pre 17 godina

Gledao sam decka tri puta ove sezone. Cigani, ne brinite se, u pitanju je sjajan potez Sakote. Momak je, zapamtite, za dve klase bolji od O Benona. Sto se ostalih pojacanja tice, u igri su Petar Popovic (podbacio je ove godine, pa Beneton ne trazi za njega nikakvu odstetu, iako ima jos jednu sezonu iz ugovora), Jorovic (to ce ici malo teze, trazi ga barem pet klubova pored Zvezde), Tepic (Shale bi dao bubreg samo da ga dovede)i Koljevic (ekstra igrac za guma ligu i ovu nasu boraniju). Toliko za sada o pojacanjima...

nesa delija

pre 17 godina

Na mesto pleja Zvezda bi trebalo da dovede Pavkovica iz Buducnosti. Mislim da bi se brzo uklopio. Mnogo je bolji od Jeretina.

DOBRIC

pre 17 godina

OK.Nas jeste ,ali neka se pojacaju komsije.Neka se pojaca i Partizan i zasluzi bolji plasman u Evroligi.Neka se krene sa stvaranjem uslova za dva i tri predstavnika u Evroligi.Potencijal,onaj kosarkaski,ima.Treba stvoriti materijalne preduslove.Partizan,Zvezda,Vojvodina,Hemofarm su u situaciji da se vrhunski organizuju.Radite to zajedno i pomazite se .

Molim moj Partizan i Partizanovce da u kosarci ,vaterpolu pa i fudbalu(tu imaju daleko najbolje uslove,ali iz njih nije poteklo ono za sta su napravljeni..Ne bar jos!)budu sirokogrudi i nesebicni.Tu smo veoma jaki i imamo tradiciju.Stavimo to u sluzbu opste stvari.

Srecno Kovac i dabogda igrao u Evroligi sa svojim novim klubom i to protiv Partizana.

www

pre 17 godina

kad bi doveli ovog malog,marinkovica,zadrzali gurovica,tepica,golubovica,petra popovica,pricalo se i o askrbicu i kibu stjuartu...licili bi na neki tim==>>>napolje Misanovic,radivojevic,henderson,subotic

Shale,Shole,Dule

pre 17 godina

Svaka cast korektnim komentarima neostrascenih navijaca Partizana. Ali moram prvo da reagujem na komentar lika kao sto je PEJA. Taj ostrasceni veliki strucnjak za basket je nadmasio i samog sebe. Prvo je postavio nevidjenu (mislim da zaista to necete videti ovde vishe ikada)analizu pojacanja Partizana za narednu sezonu. Samo to mi je bilo dovoljno da skapiram koliko je ostrascen i leti u oblacima. O tome kasnije... Nego sada kada se vec nakacio na vest koja ga se ne tice, ostavlja infantilne komentare tipa djubre iz Partizana dolazi u Zvezdu, a u suprotnom smeru ono sto valja -Djordjevic,Vujanic,i LUKAAAAA. Daj i nama malo toga sto si uzeo pre pisanija da i nama bude veselo u glavi!

Kakav je KOvac igrac videcemo, ali kakve ti lutke imas u glavi govori i podatak da vidis Fajzera u Partizanu. To je ono kao sto si video i JW prosle sezone. Pa su tu Jorovic,Vujanic,Djura Ostojic,Scepanovic,Marinovic, Haus...Alo rodjace, vi ste u dugovima od 2,5 miliona evra i imate blanko ispisnice dva igraca date kao garant za uzete kredite! O cemu ti pricas? Kakav Fajzer,Haus i ostali. Odose Milojevic i Suput bez obestecenja. O kakvom pojacavanju ti govoris? Posto ce ULEB 7.jula saopstiti da se prosiruje EL na 32 kluba, stize mesto za Gumu u Evroligi. Vi u nju necete preko GYL iz jednog prostog razloga. Kome u uLEB-u treba tim koji se svake sezone vezba za nacionalni sampionat i ima 7 istorijskih pobeda u 4 sezone! To je smrt za sponzorsku ligu kao sto je EL. Ovako, to mesto napadaju Zvezda,Cibona i Hemofarm, vama eto vase prvenstvo JUgoslavije koje osvajate sami znate kako.

Obavesteni

pre 17 godina

Znam ja ponesto o pojacanjima...Pored Kovaca koji dolazi da igra kao 8-9 igrac u timu (nesto kao zamena za Vuka) dogovoren je dolazak Petra Popovica, centra Benetona. Prica se da ce Shale dobro da se otvori za dva stranca, jer budzet za narednu sezonu je vec formiran. Idu oba Amerikanca jer nisu za Zvezdu. Mislim da odlaze Dragojlo,Gurovic (cena mu je opet skocila na 600-700 hiljada po sezoni sta god o njemu mislili)Jeretin je vec otisao, a mislim da Ceda ostaje sigurno uz Misanovica,Raicevica i Peru Antica. Ne zna se sta ce Shale odluciti za malog Milosevica, naravno tu je i Aleksandrov, kao i Tadija Dragicevic. Za jos jedno pojacanje na nizim pozicijama treba gledati ka Sloveniji...a mozda i Ukrajini...Dakle dolazi stranac plej, moguce i centar. Pricalo se da je Sakota prosle godine hteo da uzme oba Amerikanca koja su igrala u Hemofarmu, ali da u tom trenutku nije imao pare...pa je Vrsac zavrsio posao...Bice nekih iznenadjenja, mozda i neko iz FMP-a koliko sam cuo.

Jera

pre 17 godina

Igrom slucaj sam pratio igre OKK Beograda (skoro sve utakmice ove sezone) i mogu vam svim reci da je Kovac jedan odlican igrac, dakle ne super zvezda MVP lige (tipa Milojevic ili Gurovic), ali da bude medju 7 igraca tima koji se bori za titulu, to sigurno ovogodisnjim igrama zasluzuje, momak je vredan, radan i mislim da ce se brzo uklopiti kod Sakote - karakteristike: skocan, dobar sut i jak prodor, u odbrani je izuzetno pozrtvovan i cesto cuva igrace vise ili brze od sebe,

za one koji pominju njegove igre iz Partizana, zeleo bih da kazem da on zapravo nikad nije dobio pravu sansu tamo, nikada preko 15 min po mecu...

dosta zavisi od toga kakav ce tretman imati kod trenera, tj koliko ce igrati, ali uostalom za to treba sam da se izbori

WestHam81

pre 17 godina

@ Obavesteni:

Ako se to sto pricas obistini, to ce biti veoma kompaktan tim sposoban da napadne uleb cup & goodyear. Znas li mozda imena amerikanaca i tog "ukrainca" ?

Nisam razumeo, jel' euroliga od sezone 2006/07 ima 32 kluba, ili od sezone 2007/08?

Obavesteni

pre 17 godina

@ West Ham81

Mislim na onog malog pleja iz Slovenije Dragicha, neshto se prica i o dva igraca Kijeva... Jedan je igrao u Partizanu a veliki je ganci, drugi je iz FMP-a.
Tako se prica po gradu...E, sada, sta je od toga istina videcemo,, POcelo je da se prica i o Marinovicu, ali mislim da je taj bezobrazno skup ali i odlican igrac...

Sve moze da se promeni 7 ili 8.jula kada je ta famozna skupstina ili bord ULEb. Nekima ce biti podeljeni trogodisnji ugovori... To jedno mesto koje bi palo na Gudjerligu donelo bi ucesce pobedniku takmicenja u sezoni 2007/2008. Dakle vec naredna sezona bi se igrala za EL.

Neno

pre 17 godina

Ne vidim zasto ne bismo igrali sa 3 amera,obzirom da se juri EL preko GY.Cibona ih je imala cetvoricu ove sezone,Zadar trojicu...

PaNo

pre 17 godina

Mozete da dovedete koga god hocete, zna se kako ce da se zavrsi! Dogodine u ovo vreme ce opet da se pojacavate za sledecu godinu i borbu za titulu! Pojesce vas FMP sledece sezone! I koja vasa Evropa! Alo bre, uozbiljite se! Tesko je biti navijac KK Sledeca sezona!!!

peki

pre 17 godina

Mislim da ce nam se brzo desiti ono sto se cigojnenima desava godinama.Odlaze nam igraci u Zvezdu.Zapamtite da nam je debeli vec zaprzio corbu.Kao satro peta titula.Pa covece u domacoj ligi smo uvek bili najaci,sta je trebelo da budemo drugi.Ovako nam Homer uvali pricu,potpise dve godine sa kumom koji je u upravi Partizana i nastavi da nas bruka po Evropi.Sledece godine ce cini mi se biti drugacije,jer su sada pravi treneri na sceni,Sakota Muta,mali iz Fmp-a kao perspectiva,Jovica Arsic u Leskovcu,a mi ni iz daleka necemo biti igracki u prednosti pa ce malo i odlucivati ko je kakav trener.Ovaj nas psihopata mi ne uliva nikakvu nadu.Vreme vodjenja ekipe na bazi intriga je proslo.

fv-sweden

pre 17 godina

Nece nista biti od Gorana Dragica jer su tu TAU i drugi. Treba uzeti pleja Terrel Castle i centra Ryan Stack iz Arisa. Imaju BiH i MKD pasosi. Ali neznam ako su free agents, bilo bi dobro resenje jer otvara mesto sa drugi ameri.

Chicca

pre 17 godina

Strpite se ljudi, videcemo koga smo doveli kao pojacanje! Ionako nam je sezona bola ne bas narocito sjajna (nazalost). Mozda Kovac zaista ume da igra! Good luck, Mirko!
P.S. By the way, I'm not "that" kind of girl! :-)