Utorak, 20.06.2006.

01:09

Pamesini milioni za Milojevića

Izvor: B92

Pamesini milioni za Milojeviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

Andrya

pre 17 godina

I dok u fudbalu i ne mogu da pricam kako ste najgori, jer tu imate bar neku viziju i tradiciju, u svakom slucaju najgori ste u kosarci (misli se na Zvezdu naravno!!!!). Ne znam stvarno da li je Zvezda dala nekog igraca u proteklih 5 godina, i zna se da ce svaki morati da dodje u Partizan da bi uopste i sanjao da ode do NBA ili neku jacu ligu. Primitivizam rukovodstva je najveci ikada, kada ljudi od 1.60 koji nisu uhvatili loptu u ruke pricaju o tome kako se igra kosarka.
Miloje je za Zvezdu bio i ostace pojam, a zna se da pola igraca Zvezde sanja da predje u Partizan - zna se sta je klub. Nema nama sunca dok se ne vrati nazad Aca Dzikic, jer Homer stvara igru Partizana na jednom igracu, i nema pojma sta je timska igra. Kako to da su Bogdanovic i Tripkovic uvek medju najboljima u juniorskoj, a u Partizanu im nikako ne ide. Gubitkom Miloja pokrecu se novi koncepti igre, videcemo da li je Homer sposoban to da ucini, ili nam zaista sledece godine preti katastrofa, koju redovno dozivljavamo u EL. Naravno, videce se da li je Dejan toliki igrac ili ne, u svakom slucaju on je prerastao nase okvire i treba da ide dalje, steta je sto Partizan nema para.
@ peja, totalni respect, nadam se da ce se ostvariti njegove prognoze - u svakom slucaju, u Partizan treba i mogu da se vrate svi njeni asovi, a bilo bi extra kada bi veliki poput Bodiroge, Rebrace, Vujanica dosli i odigrali poslednju sezonu!!!!!
Allez Srbija!

Miloje care

pre 17 godina

Miloje, legendo, grobaru, care, velikanu, nema epiteta kojim bih te sve covek mogao opisati.
Jedini si mi sto se Partizana tice zadnje 2 godine izmamljivao osmehe, jedini si za koga sam sa ponosom isticao da je igrac Partizana.
Kralju, sve najlepse, prelepu karijeru, stekam milioncic, svaki cent vredis, nema tih para koliko ti vredis, 2 miliona su i malo za tebe. KK Partizan i grobari su ti do groba zahvalni...i vrati nam se, nekada!
Odlazi covek koji nas je sve zaduzio!

peja

pre 17 godina

odlaskom MILOJA je zavrsen jedan relativno uspesni period u istoriji PARTIZANA. ovo “relativno” stoji zbog mrsavih rezultata u el… vreme je za novi pocetak, sigurno sledi rekonstrukcija tima, promena filozofije igre (citaj: manje “guzenja” po kome smo bili prepoznatljivi u MILOJEVOJ eri), strucnog staba (valjda ce najzad dovesti nekoga ko zna engleski:). ima li nade da cemo ponovo moci da idemo kroz evropu uzdignuta cela? poslednje dve godine me teraju da kazem NE, ali…

- cummings je pokazao odredjene kvalitete, ali on ipak nije pravo resenje. da je DEJAN ostao, mogao bi da se uklopi kao organizator pozicione, “rudarske” igre. od svega toga, pa i od vonteego- vog ostanka nece biti nista… nezvanicno smo u igri da angazujemo vujanica koji samo ceka dan kada ce dobiti otkaz u barsi. potrebna mu je nova sansa, a nama vodja na terenu. mogli bismo da se ispomazemo:) setite se samo sta je PARTIZAN uradio za scepanovica… ako ova solucija propadne tu je wright (hemofarm) i marinovic (fmp), mada bi ovog drugog gazda covic prodao bilo kome pre nego PARTIZANU… inace, malina je veliki grobar, provereno!
- za mesto back up pleja PARTIZAN je bacio oko na tepica (vojvodina), koga traze i cigani. bice to zanimljiva trka… ako nam decko izmakne, verovatno cemo pokusati da angazujemo pavkovica (buducnost).
- treci plej je bakic, nazalost…

- startni bek je tripko. verovatno novi kapiten:)!?
- ostaje i pera bozic (gine za crno- beli dres, svaka mu cast…).
- paunic se vraca.
- ukoliko bude prilike, bice angazovan i iskusniji igrac na poziciji 2. najblizi su kecman (ako dobije otkaz u ukrajini), house (nezadovoljan u litvaniji. nije dzaba pre mesec dana pricao koliko voli beograd, SRBIJU…), bogavac (klub mu ispao iz acb lige). pominje se i kojadinovic, ali on nije igrac za PARTIZAN.

- luka ce dobiti novu, verovatno i poslednju sansu da pokaze koliko vredi.
- sve je vec dogovoreno sa jorovicem (fmp), ali ako nebojsa limeni stopira transfer spremna je i zamena- dragovic (klijent m. raznjatovica).

- najveci problem ce biti nadomestiti MILOJA… nema nasih koji mogu da odgovore tom izazovu (ako, kojim slucajem, ne smatrate pricu o dovodjenju krilnog beka drobnjaka ozbiljnom…), potreban je stranac. dvojica konkurisu za to mesto. jose jaime lloreda ferron (panama) kome je, takodje, raznjatovic menadzer. po igri u reketu i skakackim sposobnostima je slican DEJANU, ostalo nista posebno. inace, prosle sezone se tukao sa klupskim drugom. znaci, mozak na nivou awojobi- a… drugi kandidat je moj favorit. radi se o marcus fizer- u, dugogodisnjem nba igracu, svojevremeno 4. piku na draftu 2000. (cikago). njegova i MILOJEVA statistika lice kao jaje jajetu, jedino je amer nesto bolji strelac, a nas bivsi KAPITEN je uspesniji skakac. fizer uspesno igra i na poziciji 3, jaci je i brzi od DEJANA. bio je, na pocetku godine blizu pao- a, ali ga je robija ispalio da amer ne bi zauzeo mesto alvertisa, legende tima. fizer je, kao i ferron, agresivan igrac, ali nije sklon incidentima. poznato je da su jedino lose prolazili njegovi saigraci koji nisu davali sve od sebe na terenu. (znaci, autoritet! bas kakav treba nasem luki…:)
- velickovic ce dobiti znacajniju minutazu.
- ostaje da se vidi da li ce ostati borovnjak ili ce ga zameniti djurkovic.

- perovic je neprikosnoven na centru.
- pekovic je prosle sezone donosio veliku energiju sa klupe. neprocenjivo…
- sa dva mlada centra se ne ide na el velikane, potreban je i neko iskusan- duro ostojic!

toliko od mene, za sada...

Miroslav

pre 17 godina

Sada ce se konacno videti koliko je Dobar(Los) Miloje ... odlazi a tek mu je 29. ... a isto ce se videti i u Japanu ... gde ce Miloje, Igor I Krle biti nosioci igre ... Bas me zanima sta ce MVP EL da napravi u Japanu ... Jedino moze da ga izvadi ako proradi stari tandem iz Buducnosti ... on i Igor ... a i Popovic je dobar Asistent ...

Superhik

pre 17 godina

Zaista nije pravedno sto je takva igracina imala tu nesrecu da igra za Partizan u vreme kada su u klubu preovladjivali prosecni kosarkasi, nesposobni da postignu iole zapazeniji rezultat u Evropi. Jer, svakom ko razlikuje kosraku od bacanja kamena s ramena jasno je da sa radi o velikom majstoru, bez sumnje ravnom najvecim Partizanovim imenima - Djordjevicu, Danilovicu, Divcu, Paspalju, Grbovicu, Tomasevicu, Drobnjaku, Scepanovicu, Vujanicu, Krsticu i ostalima. Takav igrac zasluzio je da osvoji barem jedan evropski trofej, a ne samo da par puta bude MVP prve faze Evrolige.

Ljudino, hvala ti za ovo malo radosti koju nam je nas klub priustio poslednjih godina. Siguran sam da ces igrama u Spaniji pokazati iskompleksiranim ljubiteljima Drzavnog projekta "Sledeca sezona" koliko je besmislena njihova teza o nekakvom belom medvedu, izmisljena iz ciste pakosti i nemoci.

Djole

pre 17 godina

Prodat je na kilo!
Alal vera za trgovce.
HVALA TI STO NECE DA NASTUPAS ZA SRBIJU,tu ti nije mesto.
Sakota ima puno milojevica u SRBIJI.

Boban

pre 17 godina

Konacno da nas klub skupo proda igraca u 29-toj godini. Miloje je godinama delio lekcije raznim generacijama i za mene je heroj, jer je igrao ovde iako je uvek mogao da ode u neki Uniks ili Lijez. Zelim mu sve najbolje.

Kengur

pre 17 godina

Komsije,pa cemu ljubomora?Igrao je Miloje i evroligu i to jako uspesno...nisu njega platili toliko zbog partija protiv zvezde...pa to niko u svetu ne ceni,vec zbog partija u evroligi...
Daj kos Miloje,Miloje,Miloje

grobar

pre 17 godina

Miloje stvarno si zasluzio da i ti zaradis neke pare.Uvek ce te voleti grobari sa juga.Nadam se da nas nece zaboraviti.SAMO NAPRE CARE

Nikolic Ivan

pre 17 godina

Bravo Majstore!!! Usao si u red legendi Partizana sa Grbovicem, Kicanovicem, Djordjevicem, Divcem, Paspaljom, Danilovicem, Housom, Vesom Petrovicem, Bericem, Scepanovicem, Vujanicem, Loncarom,i svim drugima koji su zaduzili ovaj klub. Puno srece, zdravlja i uspeha u karijeri zele ti grobari Kraljevo/Beograd. Nadam se da kad zaradis taj novac u Spaniji (a ti to i zasluzujes), postoji sansa da okoncas karijeru u Partizanu. I samo za kraj: Miloje, Miloje, Miloje, Miloje...

Grobari_Nis

pre 17 godina

Miloje,Miloje,Miloje......
Grobarcino puno srece u Pamesi, i PUNO PUNO ti hvala za sve sto si uradeo za NAS VOLJENI PARTIZAN. Bio si kapiten i IGRACINA za primer. Uvek si bio a i ostaces jedan od NAJVECIH GROBARA!!!
Poz. Grobari Nis 1 9 7 0

Mickey

pre 17 godina

Baš me zanima da li će i u Španiji da mu tolerišu korake i da li će i tamo moći da razgrće i nabija laktove protivničkim igračima ?

peca

pre 17 godina

Zaomije sto nasa liga nece vise imati ovakvog igraca kao sto je miloje ali on je i zasluzio da ode negde dalje da pokaze i tamo svoje kvalitete!!!

Kengur

pre 17 godina

Zasluzio je i zbog kvaliteta,a i zbog toga sto nije kao neki trcao po svaku cenu u inostranstvo....ispostovao je i ljubitelje kosarke u svojoj zemlji,i navijace klubova za koje je igrao....ako je neko u ovoj ligi zasluzio takav ugovor onda je to on....
Bravo legendo...grobari su uvek uz tebe

Miroslav

pre 17 godina

O hvala bogu da odlazis. Pa glupo je da Milojevic hvata loptu pod kosem izmedju dvojce-trojce tako "vrsnih" Zvezdinih centara. Mislim da je pola para za njegov transfer dala Zvezda :)

Sasa - Sabac

pre 17 godina

SVAKA CAST MAJSTOREE!!! SVE NAJBOLJE TI ZELIM U DALJOJ KARIJERI I DA BUDES NA SVOM NIVOU, A GROBARI CE TE UVEK LEPO DOCEKATI KAO STO I UVEK DOCEKUJEMO LEGENDE NASEG KLUBA,MADA RUKU NA SRCE IMA IH MNOGO PA NE DOBIJU SVI ISTE OVACIJE KOLIKO ZASLUZUJU, ALI TI CES SIGURNO BITI U GRUPI ONIH KOJE CE GROBARI POSEBNO ISPRATITI OVACIJAMA. VOLIM PARTIZAN I APELUJEM LJUDE IZ UPRAVE A POSEBNO NAVIJACE DA SE LEGENDE KLUBA NE ZABORAVLJAJU I DA IM SE POSVETI POSEBNA PAZNJA JER TO STO PARTIZAN IMA NEMA NI JEDAN KLUB NA SVETU,TO MORAMO POSTOVATI I CUVATI JER ZBOG SVIH NJIH I JESMO VELIKI I MOLIMO BOGA DA SE ONI UJEDINE I ONDA NE MORAMO DA BRINEMO DA LI CE PARTIZAN IGRATI U FAJNAL FORU,TADA CE TO BITI NORMALNA STVAR!!!

Toma

pre 17 godina

Ma dajte, Miloje je bio baja u ovoj nasoj jadnoj ligi, gde talenti odlaze cim napune 20 godina. Nije los igrac, ali daleko od svetske klase, sto se i videlo na takmicenjima. Mozda je problem i visina koja je mala za poziciju na kojoj igra.

Bozidar Peric

pre 17 godina

Za velikog coveka, sportistu i igraca i to je malo imajuci u vidu koliko je toga dao nasoj kosarci i klubovima u kojima je igrao. Klinci koji odu iz zemlje sa 19 godina dobiju mnogo vise miliona dolara na jos nepotvrdjeni talenat od kojih mnogi nikada ne postanu ni blede senke onoga sto je Milojevic.

grobar bg

pre 17 godina

Sad si uzo trofej MILOJE.Nas MILOJE u kom god takmicenju da igra on je MVP.A ACB liga je slabija od EUROLEAGUE prema tome...Miloje uvek ces biti u nasim srcima.

Milos,Zemun

pre 17 godina

Sta da kazem i ja posle ovakvih komentara kojima se malo sta moze dodati...Tuzan sam jer, iako se za njega prica da je zvezdas,nisam skoro video coveka koji se tako zrtvuje i daje za tim..Sve najbolje majstore i zao mi je samo sto uprava nece dati priliku navijacima da ti pokazu koliko si nam znacio..A mozda i hoce?! Makar i da otovre Pionir samo za tu priliku!!

sasa.r

pre 17 godina

Miloje nije smio napustiti Partizan!Sada ce se ,konacno,saznati o kakvoj je neznalici rijec.Lako je Miloju bilo sa slabasnim golobradim centrima u nasoj ligi bez obzira na malu visinu Miloja jer ih je jednostavno mogao izgurati van terena...
Sada kada bude igrao sa isto tako snaznim ali visim centrima pokazace sve svoje slabosti!Zivi bili pa vidjeli...

марко

pre 17 godina

Штета је што неће заиграти за Хапоел Јерусалим. Пребогати власник није желео новаца да га доведе али... Милоје оде у јачу лигу, а са Израелцима је могао и до европског трона. Ништа.

caca

pre 17 godina

HVALA TI,KRALJU ZA SVE!Hvala ti sto postojis!Blago majci koja te rodila!Mnogo puta si dokazao da si vanserijski igrac,ali ono sto me vise raduje od toga je da si mnogo vise puta dokazao koliko si veliki COVEK!TO SE CENI!SVE NAJBOLJE,PA DA SE VIDIMO ZA PAR GODINA KADA OPET BUDES U PARTIZANU!

marko

pre 17 godina

Je li ljudi jel zna neko koga ce da dovedu da pojacaju tu poziciju i uopste ceo tim,jer bez njega (a realno pokazalo se isa njim) partizan nema sta da trazi u evroligi ma u kojoj grupi bio.

*bane*

pre 17 godina

* E , HVALA BOGU DA IDE , NEĆU SE VIŠE NERVIRATI TOLIKO KAO OVE 3 god. MISLIM DA JE OVO POČETAK KRAJA !! DOSTA JE BILO 5 god. SADA ĆEMO MI 10 !! POČINJE "RETRY" CRVENE ZVEZDE , KAO OD 45 - 55 !!!

peja

pre 17 godina

odlaskom MILOJA je zavrsen jedan relativno uspesni period u istoriji PARTIZANA. ovo “relativno” stoji zbog mrsavih rezultata u el… vreme je za novi pocetak, sigurno sledi rekonstrukcija tima, promena filozofije igre (citaj: manje “guzenja” po kome smo bili prepoznatljivi u MILOJEVOJ eri), strucnog staba (valjda ce najzad dovesti nekoga ko zna engleski:). ima li nade da cemo ponovo moci da idemo kroz evropu uzdignuta cela? poslednje dve godine me teraju da kazem NE, ali…

- cummings je pokazao odredjene kvalitete, ali on ipak nije pravo resenje. da je DEJAN ostao, mogao bi da se uklopi kao organizator pozicione, “rudarske” igre. od svega toga, pa i od vonteego- vog ostanka nece biti nista… nezvanicno smo u igri da angazujemo vujanica koji samo ceka dan kada ce dobiti otkaz u barsi. potrebna mu je nova sansa, a nama vodja na terenu. mogli bismo da se ispomazemo:) setite se samo sta je PARTIZAN uradio za scepanovica… ako ova solucija propadne tu je wright (hemofarm) i marinovic (fmp), mada bi ovog drugog gazda covic prodao bilo kome pre nego PARTIZANU… inace, malina je veliki grobar, provereno!
- za mesto back up pleja PARTIZAN je bacio oko na tepica (vojvodina), koga traze i cigani. bice to zanimljiva trka… ako nam decko izmakne, verovatno cemo pokusati da angazujemo pavkovica (buducnost).
- treci plej je bakic, nazalost…

- startni bek je tripko. verovatno novi kapiten:)!?
- ostaje i pera bozic (gine za crno- beli dres, svaka mu cast…).
- paunic se vraca.
- ukoliko bude prilike, bice angazovan i iskusniji igrac na poziciji 2. najblizi su kecman (ako dobije otkaz u ukrajini), house (nezadovoljan u litvaniji. nije dzaba pre mesec dana pricao koliko voli beograd, SRBIJU…), bogavac (klub mu ispao iz acb lige). pominje se i kojadinovic, ali on nije igrac za PARTIZAN.

- luka ce dobiti novu, verovatno i poslednju sansu da pokaze koliko vredi.
- sve je vec dogovoreno sa jorovicem (fmp), ali ako nebojsa limeni stopira transfer spremna je i zamena- dragovic (klijent m. raznjatovica).

- najveci problem ce biti nadomestiti MILOJA… nema nasih koji mogu da odgovore tom izazovu (ako, kojim slucajem, ne smatrate pricu o dovodjenju krilnog beka drobnjaka ozbiljnom…), potreban je stranac. dvojica konkurisu za to mesto. jose jaime lloreda ferron (panama) kome je, takodje, raznjatovic menadzer. po igri u reketu i skakackim sposobnostima je slican DEJANU, ostalo nista posebno. inace, prosle sezone se tukao sa klupskim drugom. znaci, mozak na nivou awojobi- a… drugi kandidat je moj favorit. radi se o marcus fizer- u, dugogodisnjem nba igracu, svojevremeno 4. piku na draftu 2000. (cikago). njegova i MILOJEVA statistika lice kao jaje jajetu, jedino je amer nesto bolji strelac, a nas bivsi KAPITEN je uspesniji skakac. fizer uspesno igra i na poziciji 3, jaci je i brzi od DEJANA. bio je, na pocetku godine blizu pao- a, ali ga je robija ispalio da amer ne bi zauzeo mesto alvertisa, legende tima. fizer je, kao i ferron, agresivan igrac, ali nije sklon incidentima. poznato je da su jedino lose prolazili njegovi saigraci koji nisu davali sve od sebe na terenu. (znaci, autoritet! bas kakav treba nasem luki…:)
- velickovic ce dobiti znacajniju minutazu.
- ostaje da se vidi da li ce ostati borovnjak ili ce ga zameniti djurkovic.

- perovic je neprikosnoven na centru.
- pekovic je prosle sezone donosio veliku energiju sa klupe. neprocenjivo…
- sa dva mlada centra se ne ide na el velikane, potreban je i neko iskusan- duro ostojic!

toliko od mene, za sada...

Dragan

pre 17 godina

A sto bi davali tolike pare kad je on beli medved!???Jao bre smesni ste covek vredi svaki euro!Apelujem na upravu Partizana da mo organizujemo oprostajnu utakmicu na kojoj bi se proslavila i titula!!!!!Vec cujem nevidjene ovacije Miloje,Miloje..

Neki novi klinci

pre 17 godina

Mars iz nase lige. Ti i Homer ste nam unazadili ligu miljama
unazad. Bas da vidim kako ces se sad pokazati kad nama Naskovica
i kompanije da sude nepostojece faulove.

Crnogorac

pre 17 godina

Ja od njega pamtim jedno. Prve sezone kad je došao u Budućnost, nije imao preveliku minutažu pored Tomaševića, Topića i Bulatovića koji su u to vrijeme harali, ali priliku koja mu je pružena iskoristio je na pravi način. Prve sezone u Evroligi, u prvih 7 utakmica imao je 100%-tan šut iz igre. Neću da ljudi pomisle da je imao 1 ili 2 šuta. Na svakoj utakmici je ubacao po 10-ak poena. Tada sam shvatio kakav je igrač. Miloje, hvala ti za sve godine provedene u Budućnosti i Partizanu. Svojim igrama si zaslužio epitet najboljeg srpsko-vrnogorskog igrača danas. Želim ti sreću u nastavku karijere. Zadužio si sve klubove u kojima si igrao. Neka tako bude i u sledećem klubu jer si tako i zaslužio. SREĆNO MAJSTORE

Zeljko Korac

pre 17 godina

Polako bre sa tim milionima.Videcemo kako ce to izgledati u Spaniji.Pamesa nije usla u zavrsnicu sa Tomasevicem i Obertom koji su imali manje cifre,a Miloje nije bolji od njih.Tamo na tim pozicijama igraju malo bolji igraci nego kod nas.Ne sumnjam u njegovu borbenost i snagu, ali mora da se zna malo vise kosarka.Inace malo je pokvario utisak dobrog momka ponasanjem u Partizanu,morace to da koriguje jer zapad ne tolerise takve ispade.
Sa srecom.

jordan

pre 17 godina

Care, srecan ti put !!!
Uvek si dobrodosao u crno beli tabor kad god to pozelis.Zasluzujes svaki dolar koji su dali za tebe.
P.S. Mi smo ponosni sto smo u timu imali "belog medveda". Ovi iz "sledece sezone" su imali prividjenja neki belih miseva ili neceg slicnog.
Otreznite se !

3:0

pre 17 godina

pa legendo bio si MVP GOODYEARLIGE, MPV EVROLIGE PA I MVP SUPER SINALKO LIGE.....ZASTO NE BI BIO I U ACB LIGI????

PUSTE PRAZNE PRICE ZVEZDASKE O BELIM MEDVEDIMA......

SMESNO JE....PATETICNO 3:0

zvezdas

pre 17 godina

E moj Miloje, ti si poslednji Mohikanac, vrsta koja je izumrla , poslednji vitez pod obrucima. Nadam se da ce bar neki od klinaca uciti na tvom profesionalizmu, srcanosti i plemenitosti. Mada sumnjam. Zasluzio si vala brate. zelim ti sve najbolje

zoki

pre 17 godina

Iako sam delija uvek se obradujem kad vidim da nase igrace cene i kupuju bogate ekipe, 2 miliona evrica nije lose, nije lose, svaka cast.

PG_man

pre 17 godina

2 miliona?????????????????

E mnogo brate ako je tačno za igrača koji nije nogom kročio van SCG.
Dobar je on igrač ali sa toliko godina lično mislim da ne vrijedi toliko, iako će on veliki dio novca opravdati ali 2 miliona je mnogo.

joan

pre 17 godina

hi! i'm spanish someone could translate for me this article. Dos it mean that MIlojevic has signed with Pamesa or not yet? are they giving him 2 million? for how many years? thanks for all!!

Bojke

pre 17 godina

Sve najbolje kralju.Poznavao sam te dok si jos pocinjao u Beovuku.I onda se naslucivalo kakav ces igrac biti.Ako je neko zasluzio dobar ugovor to si ti,pa makar i u 29.godini. Pokazi svima onima koji su te proglasili za "belog medveda"kakav si i zelim ti da budes MVP i u ACB ligi.Hvala ti za sve.

Bojke

pre 17 godina

Sve najbolje kralju.Poznavao sam te dok si jos pocinjao u Beovuku.I onda se naslucivalo kakav ces igrac biti.Ako je neko zasluzio dobar ugovor to si ti,pa makar i u 29.godini. Pokazi svima onima koji su te proglasili za "belog medveda"kakav si i zelim ti da budes MVP i u ACB ligi.Hvala ti za sve.

joan

pre 17 godina

hi! i'm spanish someone could translate for me this article. Dos it mean that MIlojevic has signed with Pamesa or not yet? are they giving him 2 million? for how many years? thanks for all!!

PG_man

pre 17 godina

2 miliona?????????????????

E mnogo brate ako je tačno za igrača koji nije nogom kročio van SCG.
Dobar je on igrač ali sa toliko godina lično mislim da ne vrijedi toliko, iako će on veliki dio novca opravdati ali 2 miliona je mnogo.

zvezdas

pre 17 godina

E moj Miloje, ti si poslednji Mohikanac, vrsta koja je izumrla , poslednji vitez pod obrucima. Nadam se da ce bar neki od klinaca uciti na tvom profesionalizmu, srcanosti i plemenitosti. Mada sumnjam. Zasluzio si vala brate. zelim ti sve najbolje

3:0

pre 17 godina

pa legendo bio si MVP GOODYEARLIGE, MPV EVROLIGE PA I MVP SUPER SINALKO LIGE.....ZASTO NE BI BIO I U ACB LIGI????

PUSTE PRAZNE PRICE ZVEZDASKE O BELIM MEDVEDIMA......

SMESNO JE....PATETICNO 3:0

zoki

pre 17 godina

Iako sam delija uvek se obradujem kad vidim da nase igrace cene i kupuju bogate ekipe, 2 miliona evrica nije lose, nije lose, svaka cast.

Zeljko Korac

pre 17 godina

Polako bre sa tim milionima.Videcemo kako ce to izgledati u Spaniji.Pamesa nije usla u zavrsnicu sa Tomasevicem i Obertom koji su imali manje cifre,a Miloje nije bolji od njih.Tamo na tim pozicijama igraju malo bolji igraci nego kod nas.Ne sumnjam u njegovu borbenost i snagu, ali mora da se zna malo vise kosarka.Inace malo je pokvario utisak dobrog momka ponasanjem u Partizanu,morace to da koriguje jer zapad ne tolerise takve ispade.
Sa srecom.

jordan

pre 17 godina

Care, srecan ti put !!!
Uvek si dobrodosao u crno beli tabor kad god to pozelis.Zasluzujes svaki dolar koji su dali za tebe.
P.S. Mi smo ponosni sto smo u timu imali "belog medveda". Ovi iz "sledece sezone" su imali prividjenja neki belih miseva ili neceg slicnog.
Otreznite se !

*bane*

pre 17 godina

* E , HVALA BOGU DA IDE , NEĆU SE VIŠE NERVIRATI TOLIKO KAO OVE 3 god. MISLIM DA JE OVO POČETAK KRAJA !! DOSTA JE BILO 5 god. SADA ĆEMO MI 10 !! POČINJE "RETRY" CRVENE ZVEZDE , KAO OD 45 - 55 !!!

Crnogorac

pre 17 godina

Ja od njega pamtim jedno. Prve sezone kad je došao u Budućnost, nije imao preveliku minutažu pored Tomaševića, Topića i Bulatovića koji su u to vrijeme harali, ali priliku koja mu je pružena iskoristio je na pravi način. Prve sezone u Evroligi, u prvih 7 utakmica imao je 100%-tan šut iz igre. Neću da ljudi pomisle da je imao 1 ili 2 šuta. Na svakoj utakmici je ubacao po 10-ak poena. Tada sam shvatio kakav je igrač. Miloje, hvala ti za sve godine provedene u Budućnosti i Partizanu. Svojim igrama si zaslužio epitet najboljeg srpsko-vrnogorskog igrača danas. Želim ti sreću u nastavku karijere. Zadužio si sve klubove u kojima si igrao. Neka tako bude i u sledećem klubu jer si tako i zaslužio. SREĆNO MAJSTORE

peja

pre 17 godina

odlaskom MILOJA je zavrsen jedan relativno uspesni period u istoriji PARTIZANA. ovo “relativno” stoji zbog mrsavih rezultata u el… vreme je za novi pocetak, sigurno sledi rekonstrukcija tima, promena filozofije igre (citaj: manje “guzenja” po kome smo bili prepoznatljivi u MILOJEVOJ eri), strucnog staba (valjda ce najzad dovesti nekoga ko zna engleski:). ima li nade da cemo ponovo moci da idemo kroz evropu uzdignuta cela? poslednje dve godine me teraju da kazem NE, ali…

- cummings je pokazao odredjene kvalitete, ali on ipak nije pravo resenje. da je DEJAN ostao, mogao bi da se uklopi kao organizator pozicione, “rudarske” igre. od svega toga, pa i od vonteego- vog ostanka nece biti nista… nezvanicno smo u igri da angazujemo vujanica koji samo ceka dan kada ce dobiti otkaz u barsi. potrebna mu je nova sansa, a nama vodja na terenu. mogli bismo da se ispomazemo:) setite se samo sta je PARTIZAN uradio za scepanovica… ako ova solucija propadne tu je wright (hemofarm) i marinovic (fmp), mada bi ovog drugog gazda covic prodao bilo kome pre nego PARTIZANU… inace, malina je veliki grobar, provereno!
- za mesto back up pleja PARTIZAN je bacio oko na tepica (vojvodina), koga traze i cigani. bice to zanimljiva trka… ako nam decko izmakne, verovatno cemo pokusati da angazujemo pavkovica (buducnost).
- treci plej je bakic, nazalost…

- startni bek je tripko. verovatno novi kapiten:)!?
- ostaje i pera bozic (gine za crno- beli dres, svaka mu cast…).
- paunic se vraca.
- ukoliko bude prilike, bice angazovan i iskusniji igrac na poziciji 2. najblizi su kecman (ako dobije otkaz u ukrajini), house (nezadovoljan u litvaniji. nije dzaba pre mesec dana pricao koliko voli beograd, SRBIJU…), bogavac (klub mu ispao iz acb lige). pominje se i kojadinovic, ali on nije igrac za PARTIZAN.

- luka ce dobiti novu, verovatno i poslednju sansu da pokaze koliko vredi.
- sve je vec dogovoreno sa jorovicem (fmp), ali ako nebojsa limeni stopira transfer spremna je i zamena- dragovic (klijent m. raznjatovica).

- najveci problem ce biti nadomestiti MILOJA… nema nasih koji mogu da odgovore tom izazovu (ako, kojim slucajem, ne smatrate pricu o dovodjenju krilnog beka drobnjaka ozbiljnom…), potreban je stranac. dvojica konkurisu za to mesto. jose jaime lloreda ferron (panama) kome je, takodje, raznjatovic menadzer. po igri u reketu i skakackim sposobnostima je slican DEJANU, ostalo nista posebno. inace, prosle sezone se tukao sa klupskim drugom. znaci, mozak na nivou awojobi- a… drugi kandidat je moj favorit. radi se o marcus fizer- u, dugogodisnjem nba igracu, svojevremeno 4. piku na draftu 2000. (cikago). njegova i MILOJEVA statistika lice kao jaje jajetu, jedino je amer nesto bolji strelac, a nas bivsi KAPITEN je uspesniji skakac. fizer uspesno igra i na poziciji 3, jaci je i brzi od DEJANA. bio je, na pocetku godine blizu pao- a, ali ga je robija ispalio da amer ne bi zauzeo mesto alvertisa, legende tima. fizer je, kao i ferron, agresivan igrac, ali nije sklon incidentima. poznato je da su jedino lose prolazili njegovi saigraci koji nisu davali sve od sebe na terenu. (znaci, autoritet! bas kakav treba nasem luki…:)
- velickovic ce dobiti znacajniju minutazu.
- ostaje da se vidi da li ce ostati borovnjak ili ce ga zameniti djurkovic.

- perovic je neprikosnoven na centru.
- pekovic je prosle sezone donosio veliku energiju sa klupe. neprocenjivo…
- sa dva mlada centra se ne ide na el velikane, potreban je i neko iskusan- duro ostojic!

toliko od mene, za sada...

marko

pre 17 godina

Je li ljudi jel zna neko koga ce da dovedu da pojacaju tu poziciju i uopste ceo tim,jer bez njega (a realno pokazalo se isa njim) partizan nema sta da trazi u evroligi ma u kojoj grupi bio.

Dragan

pre 17 godina

A sto bi davali tolike pare kad je on beli medved!???Jao bre smesni ste covek vredi svaki euro!Apelujem na upravu Partizana da mo organizujemo oprostajnu utakmicu na kojoj bi se proslavila i titula!!!!!Vec cujem nevidjene ovacije Miloje,Miloje..

Neki novi klinci

pre 17 godina

Mars iz nase lige. Ti i Homer ste nam unazadili ligu miljama
unazad. Bas da vidim kako ces se sad pokazati kad nama Naskovica
i kompanije da sude nepostojece faulove.

марко

pre 17 godina

Штета је што неће заиграти за Хапоел Јерусалим. Пребогати власник није желео новаца да га доведе али... Милоје оде у јачу лигу, а са Израелцима је могао и до европског трона. Ништа.

caca

pre 17 godina

HVALA TI,KRALJU ZA SVE!Hvala ti sto postojis!Blago majci koja te rodila!Mnogo puta si dokazao da si vanserijski igrac,ali ono sto me vise raduje od toga je da si mnogo vise puta dokazao koliko si veliki COVEK!TO SE CENI!SVE NAJBOLJE,PA DA SE VIDIMO ZA PAR GODINA KADA OPET BUDES U PARTIZANU!

sasa.r

pre 17 godina

Miloje nije smio napustiti Partizan!Sada ce se ,konacno,saznati o kakvoj je neznalici rijec.Lako je Miloju bilo sa slabasnim golobradim centrima u nasoj ligi bez obzira na malu visinu Miloja jer ih je jednostavno mogao izgurati van terena...
Sada kada bude igrao sa isto tako snaznim ali visim centrima pokazace sve svoje slabosti!Zivi bili pa vidjeli...

Milos,Zemun

pre 17 godina

Sta da kazem i ja posle ovakvih komentara kojima se malo sta moze dodati...Tuzan sam jer, iako se za njega prica da je zvezdas,nisam skoro video coveka koji se tako zrtvuje i daje za tim..Sve najbolje majstore i zao mi je samo sto uprava nece dati priliku navijacima da ti pokazu koliko si nam znacio..A mozda i hoce?! Makar i da otovre Pionir samo za tu priliku!!

grobar bg

pre 17 godina

Sad si uzo trofej MILOJE.Nas MILOJE u kom god takmicenju da igra on je MVP.A ACB liga je slabija od EUROLEAGUE prema tome...Miloje uvek ces biti u nasim srcima.

Bozidar Peric

pre 17 godina

Za velikog coveka, sportistu i igraca i to je malo imajuci u vidu koliko je toga dao nasoj kosarci i klubovima u kojima je igrao. Klinci koji odu iz zemlje sa 19 godina dobiju mnogo vise miliona dolara na jos nepotvrdjeni talenat od kojih mnogi nikada ne postanu ni blede senke onoga sto je Milojevic.

Kengur

pre 17 godina

Zasluzio je i zbog kvaliteta,a i zbog toga sto nije kao neki trcao po svaku cenu u inostranstvo....ispostovao je i ljubitelje kosarke u svojoj zemlji,i navijace klubova za koje je igrao....ako je neko u ovoj ligi zasluzio takav ugovor onda je to on....
Bravo legendo...grobari su uvek uz tebe

Toma

pre 17 godina

Ma dajte, Miloje je bio baja u ovoj nasoj jadnoj ligi, gde talenti odlaze cim napune 20 godina. Nije los igrac, ali daleko od svetske klase, sto se i videlo na takmicenjima. Mozda je problem i visina koja je mala za poziciju na kojoj igra.

Sasa - Sabac

pre 17 godina

SVAKA CAST MAJSTOREE!!! SVE NAJBOLJE TI ZELIM U DALJOJ KARIJERI I DA BUDES NA SVOM NIVOU, A GROBARI CE TE UVEK LEPO DOCEKATI KAO STO I UVEK DOCEKUJEMO LEGENDE NASEG KLUBA,MADA RUKU NA SRCE IMA IH MNOGO PA NE DOBIJU SVI ISTE OVACIJE KOLIKO ZASLUZUJU, ALI TI CES SIGURNO BITI U GRUPI ONIH KOJE CE GROBARI POSEBNO ISPRATITI OVACIJAMA. VOLIM PARTIZAN I APELUJEM LJUDE IZ UPRAVE A POSEBNO NAVIJACE DA SE LEGENDE KLUBA NE ZABORAVLJAJU I DA IM SE POSVETI POSEBNA PAZNJA JER TO STO PARTIZAN IMA NEMA NI JEDAN KLUB NA SVETU,TO MORAMO POSTOVATI I CUVATI JER ZBOG SVIH NJIH I JESMO VELIKI I MOLIMO BOGA DA SE ONI UJEDINE I ONDA NE MORAMO DA BRINEMO DA LI CE PARTIZAN IGRATI U FAJNAL FORU,TADA CE TO BITI NORMALNA STVAR!!!

peca

pre 17 godina

Zaomije sto nasa liga nece vise imati ovakvog igraca kao sto je miloje ali on je i zasluzio da ode negde dalje da pokaze i tamo svoje kvalitete!!!

Miroslav

pre 17 godina

O hvala bogu da odlazis. Pa glupo je da Milojevic hvata loptu pod kosem izmedju dvojce-trojce tako "vrsnih" Zvezdinih centara. Mislim da je pola para za njegov transfer dala Zvezda :)

Nikolic Ivan

pre 17 godina

Bravo Majstore!!! Usao si u red legendi Partizana sa Grbovicem, Kicanovicem, Djordjevicem, Divcem, Paspaljom, Danilovicem, Housom, Vesom Petrovicem, Bericem, Scepanovicem, Vujanicem, Loncarom,i svim drugima koji su zaduzili ovaj klub. Puno srece, zdravlja i uspeha u karijeri zele ti grobari Kraljevo/Beograd. Nadam se da kad zaradis taj novac u Spaniji (a ti to i zasluzujes), postoji sansa da okoncas karijeru u Partizanu. I samo za kraj: Miloje, Miloje, Miloje, Miloje...

Grobari_Nis

pre 17 godina

Miloje,Miloje,Miloje......
Grobarcino puno srece u Pamesi, i PUNO PUNO ti hvala za sve sto si uradeo za NAS VOLJENI PARTIZAN. Bio si kapiten i IGRACINA za primer. Uvek si bio a i ostaces jedan od NAJVECIH GROBARA!!!
Poz. Grobari Nis 1 9 7 0

Mickey

pre 17 godina

Baš me zanima da li će i u Španiji da mu tolerišu korake i da li će i tamo moći da razgrće i nabija laktove protivničkim igračima ?

Kengur

pre 17 godina

Komsije,pa cemu ljubomora?Igrao je Miloje i evroligu i to jako uspesno...nisu njega platili toliko zbog partija protiv zvezde...pa to niko u svetu ne ceni,vec zbog partija u evroligi...
Daj kos Miloje,Miloje,Miloje

grobar

pre 17 godina

Miloje stvarno si zasluzio da i ti zaradis neke pare.Uvek ce te voleti grobari sa juga.Nadam se da nas nece zaboraviti.SAMO NAPRE CARE

Superhik

pre 17 godina

Zaista nije pravedno sto je takva igracina imala tu nesrecu da igra za Partizan u vreme kada su u klubu preovladjivali prosecni kosarkasi, nesposobni da postignu iole zapazeniji rezultat u Evropi. Jer, svakom ko razlikuje kosraku od bacanja kamena s ramena jasno je da sa radi o velikom majstoru, bez sumnje ravnom najvecim Partizanovim imenima - Djordjevicu, Danilovicu, Divcu, Paspalju, Grbovicu, Tomasevicu, Drobnjaku, Scepanovicu, Vujanicu, Krsticu i ostalima. Takav igrac zasluzio je da osvoji barem jedan evropski trofej, a ne samo da par puta bude MVP prve faze Evrolige.

Ljudino, hvala ti za ovo malo radosti koju nam je nas klub priustio poslednjih godina. Siguran sam da ces igrama u Spaniji pokazati iskompleksiranim ljubiteljima Drzavnog projekta "Sledeca sezona" koliko je besmislena njihova teza o nekakvom belom medvedu, izmisljena iz ciste pakosti i nemoci.

Boban

pre 17 godina

Konacno da nas klub skupo proda igraca u 29-toj godini. Miloje je godinama delio lekcije raznim generacijama i za mene je heroj, jer je igrao ovde iako je uvek mogao da ode u neki Uniks ili Lijez. Zelim mu sve najbolje.

Djole

pre 17 godina

Prodat je na kilo!
Alal vera za trgovce.
HVALA TI STO NECE DA NASTUPAS ZA SRBIJU,tu ti nije mesto.
Sakota ima puno milojevica u SRBIJI.

Miroslav

pre 17 godina

Sada ce se konacno videti koliko je Dobar(Los) Miloje ... odlazi a tek mu je 29. ... a isto ce se videti i u Japanu ... gde ce Miloje, Igor I Krle biti nosioci igre ... Bas me zanima sta ce MVP EL da napravi u Japanu ... Jedino moze da ga izvadi ako proradi stari tandem iz Buducnosti ... on i Igor ... a i Popovic je dobar Asistent ...

peja

pre 17 godina

odlaskom MILOJA je zavrsen jedan relativno uspesni period u istoriji PARTIZANA. ovo “relativno” stoji zbog mrsavih rezultata u el… vreme je za novi pocetak, sigurno sledi rekonstrukcija tima, promena filozofije igre (citaj: manje “guzenja” po kome smo bili prepoznatljivi u MILOJEVOJ eri), strucnog staba (valjda ce najzad dovesti nekoga ko zna engleski:). ima li nade da cemo ponovo moci da idemo kroz evropu uzdignuta cela? poslednje dve godine me teraju da kazem NE, ali…

- cummings je pokazao odredjene kvalitete, ali on ipak nije pravo resenje. da je DEJAN ostao, mogao bi da se uklopi kao organizator pozicione, “rudarske” igre. od svega toga, pa i od vonteego- vog ostanka nece biti nista… nezvanicno smo u igri da angazujemo vujanica koji samo ceka dan kada ce dobiti otkaz u barsi. potrebna mu je nova sansa, a nama vodja na terenu. mogli bismo da se ispomazemo:) setite se samo sta je PARTIZAN uradio za scepanovica… ako ova solucija propadne tu je wright (hemofarm) i marinovic (fmp), mada bi ovog drugog gazda covic prodao bilo kome pre nego PARTIZANU… inace, malina je veliki grobar, provereno!
- za mesto back up pleja PARTIZAN je bacio oko na tepica (vojvodina), koga traze i cigani. bice to zanimljiva trka… ako nam decko izmakne, verovatno cemo pokusati da angazujemo pavkovica (buducnost).
- treci plej je bakic, nazalost…

- startni bek je tripko. verovatno novi kapiten:)!?
- ostaje i pera bozic (gine za crno- beli dres, svaka mu cast…).
- paunic se vraca.
- ukoliko bude prilike, bice angazovan i iskusniji igrac na poziciji 2. najblizi su kecman (ako dobije otkaz u ukrajini), house (nezadovoljan u litvaniji. nije dzaba pre mesec dana pricao koliko voli beograd, SRBIJU…), bogavac (klub mu ispao iz acb lige). pominje se i kojadinovic, ali on nije igrac za PARTIZAN.

- luka ce dobiti novu, verovatno i poslednju sansu da pokaze koliko vredi.
- sve je vec dogovoreno sa jorovicem (fmp), ali ako nebojsa limeni stopira transfer spremna je i zamena- dragovic (klijent m. raznjatovica).

- najveci problem ce biti nadomestiti MILOJA… nema nasih koji mogu da odgovore tom izazovu (ako, kojim slucajem, ne smatrate pricu o dovodjenju krilnog beka drobnjaka ozbiljnom…), potreban je stranac. dvojica konkurisu za to mesto. jose jaime lloreda ferron (panama) kome je, takodje, raznjatovic menadzer. po igri u reketu i skakackim sposobnostima je slican DEJANU, ostalo nista posebno. inace, prosle sezone se tukao sa klupskim drugom. znaci, mozak na nivou awojobi- a… drugi kandidat je moj favorit. radi se o marcus fizer- u, dugogodisnjem nba igracu, svojevremeno 4. piku na draftu 2000. (cikago). njegova i MILOJEVA statistika lice kao jaje jajetu, jedino je amer nesto bolji strelac, a nas bivsi KAPITEN je uspesniji skakac. fizer uspesno igra i na poziciji 3, jaci je i brzi od DEJANA. bio je, na pocetku godine blizu pao- a, ali ga je robija ispalio da amer ne bi zauzeo mesto alvertisa, legende tima. fizer je, kao i ferron, agresivan igrac, ali nije sklon incidentima. poznato je da su jedino lose prolazili njegovi saigraci koji nisu davali sve od sebe na terenu. (znaci, autoritet! bas kakav treba nasem luki…:)
- velickovic ce dobiti znacajniju minutazu.
- ostaje da se vidi da li ce ostati borovnjak ili ce ga zameniti djurkovic.

- perovic je neprikosnoven na centru.
- pekovic je prosle sezone donosio veliku energiju sa klupe. neprocenjivo…
- sa dva mlada centra se ne ide na el velikane, potreban je i neko iskusan- duro ostojic!

toliko od mene, za sada...

Miloje care

pre 17 godina

Miloje, legendo, grobaru, care, velikanu, nema epiteta kojim bih te sve covek mogao opisati.
Jedini si mi sto se Partizana tice zadnje 2 godine izmamljivao osmehe, jedini si za koga sam sa ponosom isticao da je igrac Partizana.
Kralju, sve najlepse, prelepu karijeru, stekam milioncic, svaki cent vredis, nema tih para koliko ti vredis, 2 miliona su i malo za tebe. KK Partizan i grobari su ti do groba zahvalni...i vrati nam se, nekada!
Odlazi covek koji nas je sve zaduzio!

Andrya

pre 17 godina

I dok u fudbalu i ne mogu da pricam kako ste najgori, jer tu imate bar neku viziju i tradiciju, u svakom slucaju najgori ste u kosarci (misli se na Zvezdu naravno!!!!). Ne znam stvarno da li je Zvezda dala nekog igraca u proteklih 5 godina, i zna se da ce svaki morati da dodje u Partizan da bi uopste i sanjao da ode do NBA ili neku jacu ligu. Primitivizam rukovodstva je najveci ikada, kada ljudi od 1.60 koji nisu uhvatili loptu u ruke pricaju o tome kako se igra kosarka.
Miloje je za Zvezdu bio i ostace pojam, a zna se da pola igraca Zvezde sanja da predje u Partizan - zna se sta je klub. Nema nama sunca dok se ne vrati nazad Aca Dzikic, jer Homer stvara igru Partizana na jednom igracu, i nema pojma sta je timska igra. Kako to da su Bogdanovic i Tripkovic uvek medju najboljima u juniorskoj, a u Partizanu im nikako ne ide. Gubitkom Miloja pokrecu se novi koncepti igre, videcemo da li je Homer sposoban to da ucini, ili nam zaista sledece godine preti katastrofa, koju redovno dozivljavamo u EL. Naravno, videce se da li je Dejan toliki igrac ili ne, u svakom slucaju on je prerastao nase okvire i treba da ide dalje, steta je sto Partizan nema para.
@ peja, totalni respect, nadam se da ce se ostvariti njegove prognoze - u svakom slucaju, u Partizan treba i mogu da se vrate svi njeni asovi, a bilo bi extra kada bi veliki poput Bodiroge, Rebrace, Vujanica dosli i odigrali poslednju sezonu!!!!!
Allez Srbija!

Bojke

pre 17 godina

Sve najbolje kralju.Poznavao sam te dok si jos pocinjao u Beovuku.I onda se naslucivalo kakav ces igrac biti.Ako je neko zasluzio dobar ugovor to si ti,pa makar i u 29.godini. Pokazi svima onima koji su te proglasili za "belog medveda"kakav si i zelim ti da budes MVP i u ACB ligi.Hvala ti za sve.

joan

pre 17 godina

hi! i'm spanish someone could translate for me this article. Dos it mean that MIlojevic has signed with Pamesa or not yet? are they giving him 2 million? for how many years? thanks for all!!

PG_man

pre 17 godina

2 miliona?????????????????

E mnogo brate ako je tačno za igrača koji nije nogom kročio van SCG.
Dobar je on igrač ali sa toliko godina lično mislim da ne vrijedi toliko, iako će on veliki dio novca opravdati ali 2 miliona je mnogo.

zvezdas

pre 17 godina

E moj Miloje, ti si poslednji Mohikanac, vrsta koja je izumrla , poslednji vitez pod obrucima. Nadam se da ce bar neki od klinaca uciti na tvom profesionalizmu, srcanosti i plemenitosti. Mada sumnjam. Zasluzio si vala brate. zelim ti sve najbolje

3:0

pre 17 godina

pa legendo bio si MVP GOODYEARLIGE, MPV EVROLIGE PA I MVP SUPER SINALKO LIGE.....ZASTO NE BI BIO I U ACB LIGI????

PUSTE PRAZNE PRICE ZVEZDASKE O BELIM MEDVEDIMA......

SMESNO JE....PATETICNO 3:0

zoki

pre 17 godina

Iako sam delija uvek se obradujem kad vidim da nase igrace cene i kupuju bogate ekipe, 2 miliona evrica nije lose, nije lose, svaka cast.

Zeljko Korac

pre 17 godina

Polako bre sa tim milionima.Videcemo kako ce to izgledati u Spaniji.Pamesa nije usla u zavrsnicu sa Tomasevicem i Obertom koji su imali manje cifre,a Miloje nije bolji od njih.Tamo na tim pozicijama igraju malo bolji igraci nego kod nas.Ne sumnjam u njegovu borbenost i snagu, ali mora da se zna malo vise kosarka.Inace malo je pokvario utisak dobrog momka ponasanjem u Partizanu,morace to da koriguje jer zapad ne tolerise takve ispade.
Sa srecom.

jordan

pre 17 godina

Care, srecan ti put !!!
Uvek si dobrodosao u crno beli tabor kad god to pozelis.Zasluzujes svaki dolar koji su dali za tebe.
P.S. Mi smo ponosni sto smo u timu imali "belog medveda". Ovi iz "sledece sezone" su imali prividjenja neki belih miseva ili neceg slicnog.
Otreznite se !

*bane*

pre 17 godina

* E , HVALA BOGU DA IDE , NEĆU SE VIŠE NERVIRATI TOLIKO KAO OVE 3 god. MISLIM DA JE OVO POČETAK KRAJA !! DOSTA JE BILO 5 god. SADA ĆEMO MI 10 !! POČINJE "RETRY" CRVENE ZVEZDE , KAO OD 45 - 55 !!!

Crnogorac

pre 17 godina

Ja od njega pamtim jedno. Prve sezone kad je došao u Budućnost, nije imao preveliku minutažu pored Tomaševića, Topića i Bulatovića koji su u to vrijeme harali, ali priliku koja mu je pružena iskoristio je na pravi način. Prve sezone u Evroligi, u prvih 7 utakmica imao je 100%-tan šut iz igre. Neću da ljudi pomisle da je imao 1 ili 2 šuta. Na svakoj utakmici je ubacao po 10-ak poena. Tada sam shvatio kakav je igrač. Miloje, hvala ti za sve godine provedene u Budućnosti i Partizanu. Svojim igrama si zaslužio epitet najboljeg srpsko-vrnogorskog igrača danas. Želim ti sreću u nastavku karijere. Zadužio si sve klubove u kojima si igrao. Neka tako bude i u sledećem klubu jer si tako i zaslužio. SREĆNO MAJSTORE

peja

pre 17 godina

odlaskom MILOJA je zavrsen jedan relativno uspesni period u istoriji PARTIZANA. ovo “relativno” stoji zbog mrsavih rezultata u el… vreme je za novi pocetak, sigurno sledi rekonstrukcija tima, promena filozofije igre (citaj: manje “guzenja” po kome smo bili prepoznatljivi u MILOJEVOJ eri), strucnog staba (valjda ce najzad dovesti nekoga ko zna engleski:). ima li nade da cemo ponovo moci da idemo kroz evropu uzdignuta cela? poslednje dve godine me teraju da kazem NE, ali…

- cummings je pokazao odredjene kvalitete, ali on ipak nije pravo resenje. da je DEJAN ostao, mogao bi da se uklopi kao organizator pozicione, “rudarske” igre. od svega toga, pa i od vonteego- vog ostanka nece biti nista… nezvanicno smo u igri da angazujemo vujanica koji samo ceka dan kada ce dobiti otkaz u barsi. potrebna mu je nova sansa, a nama vodja na terenu. mogli bismo da se ispomazemo:) setite se samo sta je PARTIZAN uradio za scepanovica… ako ova solucija propadne tu je wright (hemofarm) i marinovic (fmp), mada bi ovog drugog gazda covic prodao bilo kome pre nego PARTIZANU… inace, malina je veliki grobar, provereno!
- za mesto back up pleja PARTIZAN je bacio oko na tepica (vojvodina), koga traze i cigani. bice to zanimljiva trka… ako nam decko izmakne, verovatno cemo pokusati da angazujemo pavkovica (buducnost).
- treci plej je bakic, nazalost…

- startni bek je tripko. verovatno novi kapiten:)!?
- ostaje i pera bozic (gine za crno- beli dres, svaka mu cast…).
- paunic se vraca.
- ukoliko bude prilike, bice angazovan i iskusniji igrac na poziciji 2. najblizi su kecman (ako dobije otkaz u ukrajini), house (nezadovoljan u litvaniji. nije dzaba pre mesec dana pricao koliko voli beograd, SRBIJU…), bogavac (klub mu ispao iz acb lige). pominje se i kojadinovic, ali on nije igrac za PARTIZAN.

- luka ce dobiti novu, verovatno i poslednju sansu da pokaze koliko vredi.
- sve je vec dogovoreno sa jorovicem (fmp), ali ako nebojsa limeni stopira transfer spremna je i zamena- dragovic (klijent m. raznjatovica).

- najveci problem ce biti nadomestiti MILOJA… nema nasih koji mogu da odgovore tom izazovu (ako, kojim slucajem, ne smatrate pricu o dovodjenju krilnog beka drobnjaka ozbiljnom…), potreban je stranac. dvojica konkurisu za to mesto. jose jaime lloreda ferron (panama) kome je, takodje, raznjatovic menadzer. po igri u reketu i skakackim sposobnostima je slican DEJANU, ostalo nista posebno. inace, prosle sezone se tukao sa klupskim drugom. znaci, mozak na nivou awojobi- a… drugi kandidat je moj favorit. radi se o marcus fizer- u, dugogodisnjem nba igracu, svojevremeno 4. piku na draftu 2000. (cikago). njegova i MILOJEVA statistika lice kao jaje jajetu, jedino je amer nesto bolji strelac, a nas bivsi KAPITEN je uspesniji skakac. fizer uspesno igra i na poziciji 3, jaci je i brzi od DEJANA. bio je, na pocetku godine blizu pao- a, ali ga je robija ispalio da amer ne bi zauzeo mesto alvertisa, legende tima. fizer je, kao i ferron, agresivan igrac, ali nije sklon incidentima. poznato je da su jedino lose prolazili njegovi saigraci koji nisu davali sve od sebe na terenu. (znaci, autoritet! bas kakav treba nasem luki…:)
- velickovic ce dobiti znacajniju minutazu.
- ostaje da se vidi da li ce ostati borovnjak ili ce ga zameniti djurkovic.

- perovic je neprikosnoven na centru.
- pekovic je prosle sezone donosio veliku energiju sa klupe. neprocenjivo…
- sa dva mlada centra se ne ide na el velikane, potreban je i neko iskusan- duro ostojic!

toliko od mene, za sada...

marko

pre 17 godina

Je li ljudi jel zna neko koga ce da dovedu da pojacaju tu poziciju i uopste ceo tim,jer bez njega (a realno pokazalo se isa njim) partizan nema sta da trazi u evroligi ma u kojoj grupi bio.

Dragan

pre 17 godina

A sto bi davali tolike pare kad je on beli medved!???Jao bre smesni ste covek vredi svaki euro!Apelujem na upravu Partizana da mo organizujemo oprostajnu utakmicu na kojoj bi se proslavila i titula!!!!!Vec cujem nevidjene ovacije Miloje,Miloje..

Neki novi klinci

pre 17 godina

Mars iz nase lige. Ti i Homer ste nam unazadili ligu miljama
unazad. Bas da vidim kako ces se sad pokazati kad nama Naskovica
i kompanije da sude nepostojece faulove.

марко

pre 17 godina

Штета је што неће заиграти за Хапоел Јерусалим. Пребогати власник није желео новаца да га доведе али... Милоје оде у јачу лигу, а са Израелцима је могао и до европског трона. Ништа.

caca

pre 17 godina

HVALA TI,KRALJU ZA SVE!Hvala ti sto postojis!Blago majci koja te rodila!Mnogo puta si dokazao da si vanserijski igrac,ali ono sto me vise raduje od toga je da si mnogo vise puta dokazao koliko si veliki COVEK!TO SE CENI!SVE NAJBOLJE,PA DA SE VIDIMO ZA PAR GODINA KADA OPET BUDES U PARTIZANU!

sasa.r

pre 17 godina

Miloje nije smio napustiti Partizan!Sada ce se ,konacno,saznati o kakvoj je neznalici rijec.Lako je Miloju bilo sa slabasnim golobradim centrima u nasoj ligi bez obzira na malu visinu Miloja jer ih je jednostavno mogao izgurati van terena...
Sada kada bude igrao sa isto tako snaznim ali visim centrima pokazace sve svoje slabosti!Zivi bili pa vidjeli...

Milos,Zemun

pre 17 godina

Sta da kazem i ja posle ovakvih komentara kojima se malo sta moze dodati...Tuzan sam jer, iako se za njega prica da je zvezdas,nisam skoro video coveka koji se tako zrtvuje i daje za tim..Sve najbolje majstore i zao mi je samo sto uprava nece dati priliku navijacima da ti pokazu koliko si nam znacio..A mozda i hoce?! Makar i da otovre Pionir samo za tu priliku!!

grobar bg

pre 17 godina

Sad si uzo trofej MILOJE.Nas MILOJE u kom god takmicenju da igra on je MVP.A ACB liga je slabija od EUROLEAGUE prema tome...Miloje uvek ces biti u nasim srcima.

Bozidar Peric

pre 17 godina

Za velikog coveka, sportistu i igraca i to je malo imajuci u vidu koliko je toga dao nasoj kosarci i klubovima u kojima je igrao. Klinci koji odu iz zemlje sa 19 godina dobiju mnogo vise miliona dolara na jos nepotvrdjeni talenat od kojih mnogi nikada ne postanu ni blede senke onoga sto je Milojevic.

Kengur

pre 17 godina

Zasluzio je i zbog kvaliteta,a i zbog toga sto nije kao neki trcao po svaku cenu u inostranstvo....ispostovao je i ljubitelje kosarke u svojoj zemlji,i navijace klubova za koje je igrao....ako je neko u ovoj ligi zasluzio takav ugovor onda je to on....
Bravo legendo...grobari su uvek uz tebe

Toma

pre 17 godina

Ma dajte, Miloje je bio baja u ovoj nasoj jadnoj ligi, gde talenti odlaze cim napune 20 godina. Nije los igrac, ali daleko od svetske klase, sto se i videlo na takmicenjima. Mozda je problem i visina koja je mala za poziciju na kojoj igra.

Sasa - Sabac

pre 17 godina

SVAKA CAST MAJSTOREE!!! SVE NAJBOLJE TI ZELIM U DALJOJ KARIJERI I DA BUDES NA SVOM NIVOU, A GROBARI CE TE UVEK LEPO DOCEKATI KAO STO I UVEK DOCEKUJEMO LEGENDE NASEG KLUBA,MADA RUKU NA SRCE IMA IH MNOGO PA NE DOBIJU SVI ISTE OVACIJE KOLIKO ZASLUZUJU, ALI TI CES SIGURNO BITI U GRUPI ONIH KOJE CE GROBARI POSEBNO ISPRATITI OVACIJAMA. VOLIM PARTIZAN I APELUJEM LJUDE IZ UPRAVE A POSEBNO NAVIJACE DA SE LEGENDE KLUBA NE ZABORAVLJAJU I DA IM SE POSVETI POSEBNA PAZNJA JER TO STO PARTIZAN IMA NEMA NI JEDAN KLUB NA SVETU,TO MORAMO POSTOVATI I CUVATI JER ZBOG SVIH NJIH I JESMO VELIKI I MOLIMO BOGA DA SE ONI UJEDINE I ONDA NE MORAMO DA BRINEMO DA LI CE PARTIZAN IGRATI U FAJNAL FORU,TADA CE TO BITI NORMALNA STVAR!!!

peca

pre 17 godina

Zaomije sto nasa liga nece vise imati ovakvog igraca kao sto je miloje ali on je i zasluzio da ode negde dalje da pokaze i tamo svoje kvalitete!!!

Miroslav

pre 17 godina

O hvala bogu da odlazis. Pa glupo je da Milojevic hvata loptu pod kosem izmedju dvojce-trojce tako "vrsnih" Zvezdinih centara. Mislim da je pola para za njegov transfer dala Zvezda :)

Nikolic Ivan

pre 17 godina

Bravo Majstore!!! Usao si u red legendi Partizana sa Grbovicem, Kicanovicem, Djordjevicem, Divcem, Paspaljom, Danilovicem, Housom, Vesom Petrovicem, Bericem, Scepanovicem, Vujanicem, Loncarom,i svim drugima koji su zaduzili ovaj klub. Puno srece, zdravlja i uspeha u karijeri zele ti grobari Kraljevo/Beograd. Nadam se da kad zaradis taj novac u Spaniji (a ti to i zasluzujes), postoji sansa da okoncas karijeru u Partizanu. I samo za kraj: Miloje, Miloje, Miloje, Miloje...

Grobari_Nis

pre 17 godina

Miloje,Miloje,Miloje......
Grobarcino puno srece u Pamesi, i PUNO PUNO ti hvala za sve sto si uradeo za NAS VOLJENI PARTIZAN. Bio si kapiten i IGRACINA za primer. Uvek si bio a i ostaces jedan od NAJVECIH GROBARA!!!
Poz. Grobari Nis 1 9 7 0

Mickey

pre 17 godina

Baš me zanima da li će i u Španiji da mu tolerišu korake i da li će i tamo moći da razgrće i nabija laktove protivničkim igračima ?

Kengur

pre 17 godina

Komsije,pa cemu ljubomora?Igrao je Miloje i evroligu i to jako uspesno...nisu njega platili toliko zbog partija protiv zvezde...pa to niko u svetu ne ceni,vec zbog partija u evroligi...
Daj kos Miloje,Miloje,Miloje

grobar

pre 17 godina

Miloje stvarno si zasluzio da i ti zaradis neke pare.Uvek ce te voleti grobari sa juga.Nadam se da nas nece zaboraviti.SAMO NAPRE CARE

Superhik

pre 17 godina

Zaista nije pravedno sto je takva igracina imala tu nesrecu da igra za Partizan u vreme kada su u klubu preovladjivali prosecni kosarkasi, nesposobni da postignu iole zapazeniji rezultat u Evropi. Jer, svakom ko razlikuje kosraku od bacanja kamena s ramena jasno je da sa radi o velikom majstoru, bez sumnje ravnom najvecim Partizanovim imenima - Djordjevicu, Danilovicu, Divcu, Paspalju, Grbovicu, Tomasevicu, Drobnjaku, Scepanovicu, Vujanicu, Krsticu i ostalima. Takav igrac zasluzio je da osvoji barem jedan evropski trofej, a ne samo da par puta bude MVP prve faze Evrolige.

Ljudino, hvala ti za ovo malo radosti koju nam je nas klub priustio poslednjih godina. Siguran sam da ces igrama u Spaniji pokazati iskompleksiranim ljubiteljima Drzavnog projekta "Sledeca sezona" koliko je besmislena njihova teza o nekakvom belom medvedu, izmisljena iz ciste pakosti i nemoci.

Boban

pre 17 godina

Konacno da nas klub skupo proda igraca u 29-toj godini. Miloje je godinama delio lekcije raznim generacijama i za mene je heroj, jer je igrao ovde iako je uvek mogao da ode u neki Uniks ili Lijez. Zelim mu sve najbolje.

Djole

pre 17 godina

Prodat je na kilo!
Alal vera za trgovce.
HVALA TI STO NECE DA NASTUPAS ZA SRBIJU,tu ti nije mesto.
Sakota ima puno milojevica u SRBIJI.

Miroslav

pre 17 godina

Sada ce se konacno videti koliko je Dobar(Los) Miloje ... odlazi a tek mu je 29. ... a isto ce se videti i u Japanu ... gde ce Miloje, Igor I Krle biti nosioci igre ... Bas me zanima sta ce MVP EL da napravi u Japanu ... Jedino moze da ga izvadi ako proradi stari tandem iz Buducnosti ... on i Igor ... a i Popovic je dobar Asistent ...

peja

pre 17 godina

odlaskom MILOJA je zavrsen jedan relativno uspesni period u istoriji PARTIZANA. ovo “relativno” stoji zbog mrsavih rezultata u el… vreme je za novi pocetak, sigurno sledi rekonstrukcija tima, promena filozofije igre (citaj: manje “guzenja” po kome smo bili prepoznatljivi u MILOJEVOJ eri), strucnog staba (valjda ce najzad dovesti nekoga ko zna engleski:). ima li nade da cemo ponovo moci da idemo kroz evropu uzdignuta cela? poslednje dve godine me teraju da kazem NE, ali…

- cummings je pokazao odredjene kvalitete, ali on ipak nije pravo resenje. da je DEJAN ostao, mogao bi da se uklopi kao organizator pozicione, “rudarske” igre. od svega toga, pa i od vonteego- vog ostanka nece biti nista… nezvanicno smo u igri da angazujemo vujanica koji samo ceka dan kada ce dobiti otkaz u barsi. potrebna mu je nova sansa, a nama vodja na terenu. mogli bismo da se ispomazemo:) setite se samo sta je PARTIZAN uradio za scepanovica… ako ova solucija propadne tu je wright (hemofarm) i marinovic (fmp), mada bi ovog drugog gazda covic prodao bilo kome pre nego PARTIZANU… inace, malina je veliki grobar, provereno!
- za mesto back up pleja PARTIZAN je bacio oko na tepica (vojvodina), koga traze i cigani. bice to zanimljiva trka… ako nam decko izmakne, verovatno cemo pokusati da angazujemo pavkovica (buducnost).
- treci plej je bakic, nazalost…

- startni bek je tripko. verovatno novi kapiten:)!?
- ostaje i pera bozic (gine za crno- beli dres, svaka mu cast…).
- paunic se vraca.
- ukoliko bude prilike, bice angazovan i iskusniji igrac na poziciji 2. najblizi su kecman (ako dobije otkaz u ukrajini), house (nezadovoljan u litvaniji. nije dzaba pre mesec dana pricao koliko voli beograd, SRBIJU…), bogavac (klub mu ispao iz acb lige). pominje se i kojadinovic, ali on nije igrac za PARTIZAN.

- luka ce dobiti novu, verovatno i poslednju sansu da pokaze koliko vredi.
- sve je vec dogovoreno sa jorovicem (fmp), ali ako nebojsa limeni stopira transfer spremna je i zamena- dragovic (klijent m. raznjatovica).

- najveci problem ce biti nadomestiti MILOJA… nema nasih koji mogu da odgovore tom izazovu (ako, kojim slucajem, ne smatrate pricu o dovodjenju krilnog beka drobnjaka ozbiljnom…), potreban je stranac. dvojica konkurisu za to mesto. jose jaime lloreda ferron (panama) kome je, takodje, raznjatovic menadzer. po igri u reketu i skakackim sposobnostima je slican DEJANU, ostalo nista posebno. inace, prosle sezone se tukao sa klupskim drugom. znaci, mozak na nivou awojobi- a… drugi kandidat je moj favorit. radi se o marcus fizer- u, dugogodisnjem nba igracu, svojevremeno 4. piku na draftu 2000. (cikago). njegova i MILOJEVA statistika lice kao jaje jajetu, jedino je amer nesto bolji strelac, a nas bivsi KAPITEN je uspesniji skakac. fizer uspesno igra i na poziciji 3, jaci je i brzi od DEJANA. bio je, na pocetku godine blizu pao- a, ali ga je robija ispalio da amer ne bi zauzeo mesto alvertisa, legende tima. fizer je, kao i ferron, agresivan igrac, ali nije sklon incidentima. poznato je da su jedino lose prolazili njegovi saigraci koji nisu davali sve od sebe na terenu. (znaci, autoritet! bas kakav treba nasem luki…:)
- velickovic ce dobiti znacajniju minutazu.
- ostaje da se vidi da li ce ostati borovnjak ili ce ga zameniti djurkovic.

- perovic je neprikosnoven na centru.
- pekovic je prosle sezone donosio veliku energiju sa klupe. neprocenjivo…
- sa dva mlada centra se ne ide na el velikane, potreban je i neko iskusan- duro ostojic!

toliko od mene, za sada...

Miloje care

pre 17 godina

Miloje, legendo, grobaru, care, velikanu, nema epiteta kojim bih te sve covek mogao opisati.
Jedini si mi sto se Partizana tice zadnje 2 godine izmamljivao osmehe, jedini si za koga sam sa ponosom isticao da je igrac Partizana.
Kralju, sve najlepse, prelepu karijeru, stekam milioncic, svaki cent vredis, nema tih para koliko ti vredis, 2 miliona su i malo za tebe. KK Partizan i grobari su ti do groba zahvalni...i vrati nam se, nekada!
Odlazi covek koji nas je sve zaduzio!

Andrya

pre 17 godina

I dok u fudbalu i ne mogu da pricam kako ste najgori, jer tu imate bar neku viziju i tradiciju, u svakom slucaju najgori ste u kosarci (misli se na Zvezdu naravno!!!!). Ne znam stvarno da li je Zvezda dala nekog igraca u proteklih 5 godina, i zna se da ce svaki morati da dodje u Partizan da bi uopste i sanjao da ode do NBA ili neku jacu ligu. Primitivizam rukovodstva je najveci ikada, kada ljudi od 1.60 koji nisu uhvatili loptu u ruke pricaju o tome kako se igra kosarka.
Miloje je za Zvezdu bio i ostace pojam, a zna se da pola igraca Zvezde sanja da predje u Partizan - zna se sta je klub. Nema nama sunca dok se ne vrati nazad Aca Dzikic, jer Homer stvara igru Partizana na jednom igracu, i nema pojma sta je timska igra. Kako to da su Bogdanovic i Tripkovic uvek medju najboljima u juniorskoj, a u Partizanu im nikako ne ide. Gubitkom Miloja pokrecu se novi koncepti igre, videcemo da li je Homer sposoban to da ucini, ili nam zaista sledece godine preti katastrofa, koju redovno dozivljavamo u EL. Naravno, videce se da li je Dejan toliki igrac ili ne, u svakom slucaju on je prerastao nase okvire i treba da ide dalje, steta je sto Partizan nema para.
@ peja, totalni respect, nadam se da ce se ostvariti njegove prognoze - u svakom slucaju, u Partizan treba i mogu da se vrate svi njeni asovi, a bilo bi extra kada bi veliki poput Bodiroge, Rebrace, Vujanica dosli i odigrali poslednju sezonu!!!!!
Allez Srbija!