Ponedeljak, 25.10.2021.

10:55

Karmelo Entoni – deveti najbolji svih vremena

Veteran Los Anđeles Lejkersa Karmelo Entoni pokazuje da je i dalje sposoban da odigra na "superstar" nivou.

Izvor: B92

Karmelo Entoni – deveti najbolji svih vremena IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

33 Komentari

Sortiraj po:

the truth

pre 2 godine

@vince karter, al ti smaras, Dragan Borca je Bog za tebe. Dramond jedan od najboljih skakaca u istoriji panj? a Okur bolji od Jokica Olajdzuvona I prajma Dzabara?

vince carter

pre 2 godine

@truth pa naravno kada sam tebe unistavao godinama,sad si svakako na strani bilo koga kojeg ja prozovem :D Memet Okur je centar za danasnji nba a Dramond je panj a istok tvog Lebrona je doduse kao i sto i rece Borca bio najgori ikada tada :D

Aleks

pre 2 godine

MethodManWu

Iskreno, nisam viđala da neko tvrdi da je Melo u top 10 ikada zasnivajući to na objektivnim argumentima, jesam da je nekom na subjektivnoj listi. O Melu se uglavnom govori kao o jednom od top 10 ofanzivnih igrača ikada, zbog skillseta, načina i lakoće postizanja poena i mehanike šuta. Za timske i individualne rezultate si potpuno u pravu, zato i nije rame uz rame sa najvećima (u svakom pogledu).

Loznica, Gučevo, Cer...

pre 2 godine

Lep šut, ovo ono. Imai Bogi jako lep izbačaj, bukvalno da se uradi 3D sken i pokazuje na časovima mehanike šuta. Ali džaba to kad mu iz ruke izađe lopta, a na obruč padne cigla.

Inače, moj #1 je Rej Alen, ali to je subjektivno (za Bogija sam pisao objektivno)

MethodManWu

pre 2 godine

(Aleks, 25. oktobar 2021 18:43)
Karmela smatram precjenjenim zbog toga što ga 99% publike iz nekog razloga spominje uvijek kad se priča o najboljim ikad, a čovjek nije odigrao 4 plej ofa u karijeri ukupno. Nikad ništa osvojio nije i tako dalje, shvataš šta hoću da kažem.

anri

pre 2 godine

Ma nema od njega više ništa, kažu stručnjaci sa ovih vesti da on nema više kvalitet ni za Aba ligu. Kako je krenuo u Lejkersima, biće najbolji šesti igrac.
(Robert Lewandowski, 25. oktobar 2021 13:38)

Evo ga ovaj opet. Posle dve utakmice ti znas da ce biti on nesto, raspasce se kao i uvek do polovine sezone. Ali Lejkersi svakako nemaju sansu za titulu to moras da znas.

Aleks

pre 2 godine

MethodManWu

Da, ta sam. xD Kako bre Melo najprecenjeniji ikada? Razumem da ga smatraš precenjenim, ok, ali Karmelo je među najraznovrsnijim napadačima. Ne govorimo najbolji ikad u svakom smislu, već u napadu.

Moj komentar je usmeren direktno ka Borci kom je sad Melo na tapetu za osporavanje, i to samo zato jer je izabran među 75 najboljih ikada u ovom manevru lige. A svi znamo šta njega stvarno boli, što tamo nema njegovog ljubimca. :D

vince carter

pre 2 godine

Dragan najgori ikada Borca kaze da je Carmelo igrao u najslabijoj eri ikada,misleci na 00te,potkrepljujuci tu tvrdnju da su tada all star igraci bili Dzo Dzonson,Okur ili Hibert. Inace Carmelo je zadnji put bio all star 2017 godine,dakle to je bilo pre 20 godina :) On je pomenuo All Star igrace koji su igrali u istocnoj konferenciji,dakle suprotno od Mela iz Denvera. Da vidimo ko su bili all star igraci prosle i u zadnjih 5,6 godina. Andre panj Dramond 2X,Dzef Tig,Milsap 2x,Midlton 2x,Midget Thomas 2x,Oladipo 2x,Korver spot up suter,Lauri vise puta starter,Domantas Sabonis,Ben ne znam da sutnem Simons 2x a on se ismeva strelcu koji je do skoro igrao kao sto je Dzo Dzonson i koji je verovatno bio i bolji igrac od Oladipa i Midltona. @Ostin Carmelo jeste izabran u 75 igraca a Redzi Miller je imao nekog tamo Majkl Dzordana kao konkurenciju za izbor u prvi tim lige,posto tu nalazis manu :)

MethodManWu

pre 2 godine

onda bi možda pojmio zašto je Karmelo među najboljim ofanzivcima koje je ova igra videla.
(Aleks, 25. oktobar 2021 14:54)
Ako si ti ona Aleks što navija za Portland, uglavnom se slažem sa tvojim komentarima. Ali u ovom slučaju ne, Karmelo Entoni je najprecjenjeniji košarkaš svih vremena, i teško da je u nečemu među najboljima.

MethodManWu

pre 2 godine

I za takvu igračinu nema mesta u Top75, a ima za Lilarda, Dejvisa, Redži Milera... Taj Redži Miler, ušao dva, tri puta u treću petorku NBA lige i zaradio tu poziciju.

Dvajt Hauard i Karmelo Entoni su najviše pokradeni na tom spisku.
(Ostin A, 25. oktobar 2021 15:39)
Prije svega, Karmelo jeste na toj listi, i to potpuno nezasluženo.
Dalje, lik nije nikakva igračina, žestoko je precjenjen. Bukvalno na prste jedne ruke mogu nabrojati sve njegove timske i individualne uspjehe u karijeri.

vince carter

pre 2 godine

Pa kazem ja da je Dragan Borca uverljivo najgori ikada,svaki put kad sam ga ugasio dobio sam preko 150 pluseva. Carmelo Anthony je sinoc postigao 28 poena sa 37 godina i posle brojnih povreda,a ovaj komentarise kao da je ovaj bivsi igrac :D Sad su mu 2000te najslabija era ikada,da je tad igrao Jokic bila bi mu najjaca tako to ide. Ben Simons je All Star igrac u modernoj kosarci i sta sad? Janis je fmvp i 2mvp lige,hocemo sad o njegovom sutu i procentima? Carmelo Anthony kad je igrao finale Zapada tu su bili sampioni Lejkersi,pa dinastija Spursa,Dirkov Dalas,Nesovi Sunsi itd a Carmelo je inace draftovan u 15-67 Denver i u ruki sezoni je usao u playoff. Poredjenje procenta suta u toj i ovoj kosarci je presmesno,Melo od 37 godina siguran sam da ima bolji nego kad je bio u prajmu :) Ismeva Memeta Okura jednog od najboljih sutera trojki medju centrima a all star igraci u modernijoj kosarci bili Dzef Tig ili Turner :) Lik je presmesan.

Ostin A

pre 2 godine

I za takvu igračinu nema mesta u Top75, a ima za Lilarda, Dejvisa, Redži Milera... Taj Redži Miler, ušao dva, tri puta u treću petorku NBA lige i zaradio tu poziciju.

Dvajt Hauard i Karmelo Entoni su najviše pokradeni na tom spisku.

MethodManWu

pre 2 godine

Da je kosarka vise odbrana nego napad, onda bi Rudi Gober imao vise titula nego Stef Kari.
(Straight Outta München, 25. oktobar 2021 13:17)
Koliko neznanja u jednoj rečenici.
Kao prvo, Rudi Gober uopšte nije vrhunski defanzivac, on je samo dobar "rim protector"(zaštitnik obruča), a odbrana je mnogo više od toga.
Drugo, u toj ekipi Golden Stejta su svi osim Karija igrali vrhunsku odbranu, i to je ono što je presudilo da osvoje toliko titula.
Treće, najbolji primjer ti je San Antonio predvođen Dankanom. Vrhunska odbrana i luda genijalnost Džinobilija da izmisli poene kad niko ne može.
Nema potrebe dalje da objašnjavam, tu je sve jasno.

posmatrač

pre 2 godine

Ne piše se dobro Lejkersima, ukoliko Melo, u ovim godinama, treba da ih čupa sa svojih 28 poena u ovakvim utakmicama. Mada, kada se malo bolje pogleda, te godine su gotovo i prosek Lejkersa ove godine.
A opet, gledano sa druge strane, u jednoj ovakvoj (pre)zvučnoj ekipi će mu verovatno biti i dosta lakše da postiže više poena, nego u Portlandu na primer.

Roki

pre 2 godine

Ime

Spominjes da deluje kao neradnik, a onda poredis sa Ajversonom koji je osvedoceni neradnik, javno rekao kako ga treninzi ne zanimaju.

Aleks

pre 2 godine

Dragan Borca nekog edukuje o jakim i slabim erama i ofanzivi... kad bi odlepio oči od statistike (koju i ne umeš da tumačiš), onda bi možda pojmio zašto je Karmelo među najboljim ofanzivcima koje je ova igra videla.

bla

pre 2 godine

Najlepsi sut svih vremena. Kao ofanzivac sigurno u top 10 onih koji su ikada igrali kosarku.
(Straight Outta München, 25. oktobar 2021 11:18)

ma kakvi. MJ, onil, kobe, KD, Kari, novitski, nash, peni, grent hil, hakim, jabar, leri bird, magic, dankan, vejd, tmac..... zapravo je ofanzivno bilo mnogo njih koji su bolji. on je mozda u prvih 50

Ime

pre 2 godine

Imam neki osećaj da se on ozbiljno šlepa uz ove velikane sa liste. Neshvatljivo mi je da je on u top 10. Deluje kao veliki neradnik, egoista. I to što je sad u Lejkersima (koje sam gotivio) bih voleo da ne uđu u plwj of jer idu zaobilaznim putem. Sušta suprotnost LeFlopu. Ne volim ih. Iz neke sam starije, čvršće priče, ali LeFlopu skidam kapu jer kao Kristina Ronaldo - vanzemaljac. Jedan Ajverson nema prstena izmislio je košarku za njega. Da ne lominjem Barklija... Pa Barkli je bre bolji od LeFlopa. Na vrhuncu karijere je bio apsolutno nezaustavljiv i nije kukao kao LeFlop.

Dragan Borca

pre 2 godine

Straight Outta München@

Karmelo u top 10 najboljih ofanzivaca svih vremena?

Brate ako ne trolas, a mislim da ne trolas ovo je jedna od najsmehotresnijih izjava skoro koje videh

Lik za 18 godina 3 i recima samo TRI puta prosao prvo kolo plejofa

Jednom igrao finale Zapada i to u ubedljivo najslabijoj eri ikada kada je Dzo Dzonson bio 7 puta Ol Star, kada su Ol Starom defilovali Roj Hibert, Memet Okur i jos gomila igraca koji danas ne bi ni primirisali Ol Star nastup

44% sut iz igre, 35% trojka i dve i nesto asistencije po mecu top 10 ofanzivaca ikada?😬

Pa bukvalno trenutno ima top 10 boljih ofanzicaca nego sto je on ikada bio, a u istoriji tesko i da je medju 50

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Ma nema od njega više ništa, kažu stručnjaci sa ovih vesti da on nema više kvalitet ni za Aba ligu. Kako je krenuo u Lejkersima, biće najbolji šesti igrac.

Nebo7

pre 2 godine

O ukusima ne treba raspravljati, ali se ne slažem s konstatacijom da ima najlepši šut. Da ne idem dalje unazad i imenujem legendarne, pomenuću samo Kleja Tompsona. Čist šuter, rafinirana tehnika izbačaja i verovatno najbolja priprema šuta nogama. Svaki hitac udžbenički primer košarkaške veštine.

Straight Outta München

pre 2 godine

(windfucker, 25. oktobar 2021 12:36)

Da je kosarka vise odbrana nego napad, onda bi Rudi Gober imao vise titula nego Stef Kari.

windfucker

pre 2 godine

Najlepsi sut svih vremena. Kao ofanzivac sigurno u top 10 onih koji su ikada igrali kosarku.
(Straight Outta München, 25. oktobar 2021 11:18)

Da samo sto kosarka je vise odbrana nego napad i titule uzimaju odbrambene ekipe, sada da stastavis petorku od 5 Karmela Entonija i recimo Crvenu Zvezdu, zna se da bi ih Zvezda pokidala, Radonjic je zategao ove godine odbranu i nema ekipe koja moze da izdrzi takav pritisak

dj

pre 2 godine

Oće neko da mi objasni od kad se to u zvaničnoj statistici računaju mečevi u pred sezoni????? Ovih dana samo čitam o nekim rekordima kojj se obaraju, a sezona nije ni krenula, ništa mi nije jasno..

Nebo7

pre 2 godine

O ukusima ne treba raspravljati, ali se ne slažem s konstatacijom da ima najlepši šut. Da ne idem dalje unazad i imenujem legendarne, pomenuću samo Kleja Tompsona. Čist šuter, rafinirana tehnika izbačaja i verovatno najbolja priprema šuta nogama. Svaki hitac udžbenički primer košarkaške veštine.

Straight Outta München

pre 2 godine

(windfucker, 25. oktobar 2021 12:36)

Da je kosarka vise odbrana nego napad, onda bi Rudi Gober imao vise titula nego Stef Kari.

Dragan Borca

pre 2 godine

Straight Outta München@

Karmelo u top 10 najboljih ofanzivaca svih vremena?

Brate ako ne trolas, a mislim da ne trolas ovo je jedna od najsmehotresnijih izjava skoro koje videh

Lik za 18 godina 3 i recima samo TRI puta prosao prvo kolo plejofa

Jednom igrao finale Zapada i to u ubedljivo najslabijoj eri ikada kada je Dzo Dzonson bio 7 puta Ol Star, kada su Ol Starom defilovali Roj Hibert, Memet Okur i jos gomila igraca koji danas ne bi ni primirisali Ol Star nastup

44% sut iz igre, 35% trojka i dve i nesto asistencije po mecu top 10 ofanzivaca ikada?😬

Pa bukvalno trenutno ima top 10 boljih ofanzicaca nego sto je on ikada bio, a u istoriji tesko i da je medju 50

Roki

pre 2 godine

Ime

Spominjes da deluje kao neradnik, a onda poredis sa Ajversonom koji je osvedoceni neradnik, javno rekao kako ga treninzi ne zanimaju.

MethodManWu

pre 2 godine

Da je kosarka vise odbrana nego napad, onda bi Rudi Gober imao vise titula nego Stef Kari.
(Straight Outta München, 25. oktobar 2021 13:17)
Koliko neznanja u jednoj rečenici.
Kao prvo, Rudi Gober uopšte nije vrhunski defanzivac, on je samo dobar "rim protector"(zaštitnik obruča), a odbrana je mnogo više od toga.
Drugo, u toj ekipi Golden Stejta su svi osim Karija igrali vrhunsku odbranu, i to je ono što je presudilo da osvoje toliko titula.
Treće, najbolji primjer ti je San Antonio predvođen Dankanom. Vrhunska odbrana i luda genijalnost Džinobilija da izmisli poene kad niko ne može.
Nema potrebe dalje da objašnjavam, tu je sve jasno.

Ime

pre 2 godine

Imam neki osećaj da se on ozbiljno šlepa uz ove velikane sa liste. Neshvatljivo mi je da je on u top 10. Deluje kao veliki neradnik, egoista. I to što je sad u Lejkersima (koje sam gotivio) bih voleo da ne uđu u plwj of jer idu zaobilaznim putem. Sušta suprotnost LeFlopu. Ne volim ih. Iz neke sam starije, čvršće priče, ali LeFlopu skidam kapu jer kao Kristina Ronaldo - vanzemaljac. Jedan Ajverson nema prstena izmislio je košarku za njega. Da ne lominjem Barklija... Pa Barkli je bre bolji od LeFlopa. Na vrhuncu karijere je bio apsolutno nezaustavljiv i nije kukao kao LeFlop.

bla

pre 2 godine

Najlepsi sut svih vremena. Kao ofanzivac sigurno u top 10 onih koji su ikada igrali kosarku.
(Straight Outta München, 25. oktobar 2021 11:18)

ma kakvi. MJ, onil, kobe, KD, Kari, novitski, nash, peni, grent hil, hakim, jabar, leri bird, magic, dankan, vejd, tmac..... zapravo je ofanzivno bilo mnogo njih koji su bolji. on je mozda u prvih 50

vince carter

pre 2 godine

Pa kazem ja da je Dragan Borca uverljivo najgori ikada,svaki put kad sam ga ugasio dobio sam preko 150 pluseva. Carmelo Anthony je sinoc postigao 28 poena sa 37 godina i posle brojnih povreda,a ovaj komentarise kao da je ovaj bivsi igrac :D Sad su mu 2000te najslabija era ikada,da je tad igrao Jokic bila bi mu najjaca tako to ide. Ben Simons je All Star igrac u modernoj kosarci i sta sad? Janis je fmvp i 2mvp lige,hocemo sad o njegovom sutu i procentima? Carmelo Anthony kad je igrao finale Zapada tu su bili sampioni Lejkersi,pa dinastija Spursa,Dirkov Dalas,Nesovi Sunsi itd a Carmelo je inace draftovan u 15-67 Denver i u ruki sezoni je usao u playoff. Poredjenje procenta suta u toj i ovoj kosarci je presmesno,Melo od 37 godina siguran sam da ima bolji nego kad je bio u prajmu :) Ismeva Memeta Okura jednog od najboljih sutera trojki medju centrima a all star igraci u modernijoj kosarci bili Dzef Tig ili Turner :) Lik je presmesan.

vince carter

pre 2 godine

Dragan najgori ikada Borca kaze da je Carmelo igrao u najslabijoj eri ikada,misleci na 00te,potkrepljujuci tu tvrdnju da su tada all star igraci bili Dzo Dzonson,Okur ili Hibert. Inace Carmelo je zadnji put bio all star 2017 godine,dakle to je bilo pre 20 godina :) On je pomenuo All Star igrace koji su igrali u istocnoj konferenciji,dakle suprotno od Mela iz Denvera. Da vidimo ko su bili all star igraci prosle i u zadnjih 5,6 godina. Andre panj Dramond 2X,Dzef Tig,Milsap 2x,Midlton 2x,Midget Thomas 2x,Oladipo 2x,Korver spot up suter,Lauri vise puta starter,Domantas Sabonis,Ben ne znam da sutnem Simons 2x a on se ismeva strelcu koji je do skoro igrao kao sto je Dzo Dzonson i koji je verovatno bio i bolji igrac od Oladipa i Midltona. @Ostin Carmelo jeste izabran u 75 igraca a Redzi Miller je imao nekog tamo Majkl Dzordana kao konkurenciju za izbor u prvi tim lige,posto tu nalazis manu :)

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Ma nema od njega više ništa, kažu stručnjaci sa ovih vesti da on nema više kvalitet ni za Aba ligu. Kako je krenuo u Lejkersima, biće najbolji šesti igrac.

MethodManWu

pre 2 godine

I za takvu igračinu nema mesta u Top75, a ima za Lilarda, Dejvisa, Redži Milera... Taj Redži Miler, ušao dva, tri puta u treću petorku NBA lige i zaradio tu poziciju.

Dvajt Hauard i Karmelo Entoni su najviše pokradeni na tom spisku.
(Ostin A, 25. oktobar 2021 15:39)
Prije svega, Karmelo jeste na toj listi, i to potpuno nezasluženo.
Dalje, lik nije nikakva igračina, žestoko je precjenjen. Bukvalno na prste jedne ruke mogu nabrojati sve njegove timske i individualne uspjehe u karijeri.

dj

pre 2 godine

Oće neko da mi objasni od kad se to u zvaničnoj statistici računaju mečevi u pred sezoni????? Ovih dana samo čitam o nekim rekordima kojj se obaraju, a sezona nije ni krenula, ništa mi nije jasno..

Ostin A

pre 2 godine

I za takvu igračinu nema mesta u Top75, a ima za Lilarda, Dejvisa, Redži Milera... Taj Redži Miler, ušao dva, tri puta u treću petorku NBA lige i zaradio tu poziciju.

Dvajt Hauard i Karmelo Entoni su najviše pokradeni na tom spisku.

posmatrač

pre 2 godine

Ne piše se dobro Lejkersima, ukoliko Melo, u ovim godinama, treba da ih čupa sa svojih 28 poena u ovakvim utakmicama. Mada, kada se malo bolje pogleda, te godine su gotovo i prosek Lejkersa ove godine.
A opet, gledano sa druge strane, u jednoj ovakvoj (pre)zvučnoj ekipi će mu verovatno biti i dosta lakše da postiže više poena, nego u Portlandu na primer.

Aleks

pre 2 godine

Dragan Borca nekog edukuje o jakim i slabim erama i ofanzivi... kad bi odlepio oči od statistike (koju i ne umeš da tumačiš), onda bi možda pojmio zašto je Karmelo među najboljim ofanzivcima koje je ova igra videla.

MethodManWu

pre 2 godine

onda bi možda pojmio zašto je Karmelo među najboljim ofanzivcima koje je ova igra videla.
(Aleks, 25. oktobar 2021 14:54)
Ako si ti ona Aleks što navija za Portland, uglavnom se slažem sa tvojim komentarima. Ali u ovom slučaju ne, Karmelo Entoni je najprecjenjeniji košarkaš svih vremena, i teško da je u nečemu među najboljima.

anri

pre 2 godine

Ma nema od njega više ništa, kažu stručnjaci sa ovih vesti da on nema više kvalitet ni za Aba ligu. Kako je krenuo u Lejkersima, biće najbolji šesti igrac.
(Robert Lewandowski, 25. oktobar 2021 13:38)

Evo ga ovaj opet. Posle dve utakmice ti znas da ce biti on nesto, raspasce se kao i uvek do polovine sezone. Ali Lejkersi svakako nemaju sansu za titulu to moras da znas.

windfucker

pre 2 godine

Najlepsi sut svih vremena. Kao ofanzivac sigurno u top 10 onih koji su ikada igrali kosarku.
(Straight Outta München, 25. oktobar 2021 11:18)

Da samo sto kosarka je vise odbrana nego napad i titule uzimaju odbrambene ekipe, sada da stastavis petorku od 5 Karmela Entonija i recimo Crvenu Zvezdu, zna se da bi ih Zvezda pokidala, Radonjic je zategao ove godine odbranu i nema ekipe koja moze da izdrzi takav pritisak

MethodManWu

pre 2 godine

(Aleks, 25. oktobar 2021 18:43)
Karmela smatram precjenjenim zbog toga što ga 99% publike iz nekog razloga spominje uvijek kad se priča o najboljim ikad, a čovjek nije odigrao 4 plej ofa u karijeri ukupno. Nikad ništa osvojio nije i tako dalje, shvataš šta hoću da kažem.

Aleks

pre 2 godine

MethodManWu

Da, ta sam. xD Kako bre Melo najprecenjeniji ikada? Razumem da ga smatraš precenjenim, ok, ali Karmelo je među najraznovrsnijim napadačima. Ne govorimo najbolji ikad u svakom smislu, već u napadu.

Moj komentar je usmeren direktno ka Borci kom je sad Melo na tapetu za osporavanje, i to samo zato jer je izabran među 75 najboljih ikada u ovom manevru lige. A svi znamo šta njega stvarno boli, što tamo nema njegovog ljubimca. :D

Loznica, Gučevo, Cer...

pre 2 godine

Lep šut, ovo ono. Imai Bogi jako lep izbačaj, bukvalno da se uradi 3D sken i pokazuje na časovima mehanike šuta. Ali džaba to kad mu iz ruke izađe lopta, a na obruč padne cigla.

Inače, moj #1 je Rej Alen, ali to je subjektivno (za Bogija sam pisao objektivno)

Aleks

pre 2 godine

MethodManWu

Iskreno, nisam viđala da neko tvrdi da je Melo u top 10 ikada zasnivajući to na objektivnim argumentima, jesam da je nekom na subjektivnoj listi. O Melu se uglavnom govori kao o jednom od top 10 ofanzivnih igrača ikada, zbog skillseta, načina i lakoće postizanja poena i mehanike šuta. Za timske i individualne rezultate si potpuno u pravu, zato i nije rame uz rame sa najvećima (u svakom pogledu).

the truth

pre 2 godine

@vince karter, al ti smaras, Dragan Borca je Bog za tebe. Dramond jedan od najboljih skakaca u istoriji panj? a Okur bolji od Jokica Olajdzuvona I prajma Dzabara?

vince carter

pre 2 godine

@truth pa naravno kada sam tebe unistavao godinama,sad si svakako na strani bilo koga kojeg ja prozovem :D Memet Okur je centar za danasnji nba a Dramond je panj a istok tvog Lebrona je doduse kao i sto i rece Borca bio najgori ikada tada :D

dj

pre 2 godine

Oće neko da mi objasni od kad se to u zvaničnoj statistici računaju mečevi u pred sezoni????? Ovih dana samo čitam o nekim rekordima kojj se obaraju, a sezona nije ni krenula, ništa mi nije jasno..

windfucker

pre 2 godine

Najlepsi sut svih vremena. Kao ofanzivac sigurno u top 10 onih koji su ikada igrali kosarku.
(Straight Outta München, 25. oktobar 2021 11:18)

Da samo sto kosarka je vise odbrana nego napad i titule uzimaju odbrambene ekipe, sada da stastavis petorku od 5 Karmela Entonija i recimo Crvenu Zvezdu, zna se da bi ih Zvezda pokidala, Radonjic je zategao ove godine odbranu i nema ekipe koja moze da izdrzi takav pritisak

Ime

pre 2 godine

Imam neki osećaj da se on ozbiljno šlepa uz ove velikane sa liste. Neshvatljivo mi je da je on u top 10. Deluje kao veliki neradnik, egoista. I to što je sad u Lejkersima (koje sam gotivio) bih voleo da ne uđu u plwj of jer idu zaobilaznim putem. Sušta suprotnost LeFlopu. Ne volim ih. Iz neke sam starije, čvršće priče, ali LeFlopu skidam kapu jer kao Kristina Ronaldo - vanzemaljac. Jedan Ajverson nema prstena izmislio je košarku za njega. Da ne lominjem Barklija... Pa Barkli je bre bolji od LeFlopa. Na vrhuncu karijere je bio apsolutno nezaustavljiv i nije kukao kao LeFlop.

Dragan Borca

pre 2 godine

Straight Outta München@

Karmelo u top 10 najboljih ofanzivaca svih vremena?

Brate ako ne trolas, a mislim da ne trolas ovo je jedna od najsmehotresnijih izjava skoro koje videh

Lik za 18 godina 3 i recima samo TRI puta prosao prvo kolo plejofa

Jednom igrao finale Zapada i to u ubedljivo najslabijoj eri ikada kada je Dzo Dzonson bio 7 puta Ol Star, kada su Ol Starom defilovali Roj Hibert, Memet Okur i jos gomila igraca koji danas ne bi ni primirisali Ol Star nastup

44% sut iz igre, 35% trojka i dve i nesto asistencije po mecu top 10 ofanzivaca ikada?😬

Pa bukvalno trenutno ima top 10 boljih ofanzicaca nego sto je on ikada bio, a u istoriji tesko i da je medju 50

Ostin A

pre 2 godine

I za takvu igračinu nema mesta u Top75, a ima za Lilarda, Dejvisa, Redži Milera... Taj Redži Miler, ušao dva, tri puta u treću petorku NBA lige i zaradio tu poziciju.

Dvajt Hauard i Karmelo Entoni su najviše pokradeni na tom spisku.

MethodManWu

pre 2 godine

I za takvu igračinu nema mesta u Top75, a ima za Lilarda, Dejvisa, Redži Milera... Taj Redži Miler, ušao dva, tri puta u treću petorku NBA lige i zaradio tu poziciju.

Dvajt Hauard i Karmelo Entoni su najviše pokradeni na tom spisku.
(Ostin A, 25. oktobar 2021 15:39)
Prije svega, Karmelo jeste na toj listi, i to potpuno nezasluženo.
Dalje, lik nije nikakva igračina, žestoko je precjenjen. Bukvalno na prste jedne ruke mogu nabrojati sve njegove timske i individualne uspjehe u karijeri.

Nebo7

pre 2 godine

O ukusima ne treba raspravljati, ali se ne slažem s konstatacijom da ima najlepši šut. Da ne idem dalje unazad i imenujem legendarne, pomenuću samo Kleja Tompsona. Čist šuter, rafinirana tehnika izbačaja i verovatno najbolja priprema šuta nogama. Svaki hitac udžbenički primer košarkaške veštine.

bla

pre 2 godine

Najlepsi sut svih vremena. Kao ofanzivac sigurno u top 10 onih koji su ikada igrali kosarku.
(Straight Outta München, 25. oktobar 2021 11:18)

ma kakvi. MJ, onil, kobe, KD, Kari, novitski, nash, peni, grent hil, hakim, jabar, leri bird, magic, dankan, vejd, tmac..... zapravo je ofanzivno bilo mnogo njih koji su bolji. on je mozda u prvih 50

MethodManWu

pre 2 godine

onda bi možda pojmio zašto je Karmelo među najboljim ofanzivcima koje je ova igra videla.
(Aleks, 25. oktobar 2021 14:54)
Ako si ti ona Aleks što navija za Portland, uglavnom se slažem sa tvojim komentarima. Ali u ovom slučaju ne, Karmelo Entoni je najprecjenjeniji košarkaš svih vremena, i teško da je u nečemu među najboljima.

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Ma nema od njega više ništa, kažu stručnjaci sa ovih vesti da on nema više kvalitet ni za Aba ligu. Kako je krenuo u Lejkersima, biće najbolji šesti igrac.

MethodManWu

pre 2 godine

(Aleks, 25. oktobar 2021 18:43)
Karmela smatram precjenjenim zbog toga što ga 99% publike iz nekog razloga spominje uvijek kad se priča o najboljim ikad, a čovjek nije odigrao 4 plej ofa u karijeri ukupno. Nikad ništa osvojio nije i tako dalje, shvataš šta hoću da kažem.

the truth

pre 2 godine

@vince karter, al ti smaras, Dragan Borca je Bog za tebe. Dramond jedan od najboljih skakaca u istoriji panj? a Okur bolji od Jokica Olajdzuvona I prajma Dzabara?

MethodManWu

pre 2 godine

Da je kosarka vise odbrana nego napad, onda bi Rudi Gober imao vise titula nego Stef Kari.
(Straight Outta München, 25. oktobar 2021 13:17)
Koliko neznanja u jednoj rečenici.
Kao prvo, Rudi Gober uopšte nije vrhunski defanzivac, on je samo dobar "rim protector"(zaštitnik obruča), a odbrana je mnogo više od toga.
Drugo, u toj ekipi Golden Stejta su svi osim Karija igrali vrhunsku odbranu, i to je ono što je presudilo da osvoje toliko titula.
Treće, najbolji primjer ti je San Antonio predvođen Dankanom. Vrhunska odbrana i luda genijalnost Džinobilija da izmisli poene kad niko ne može.
Nema potrebe dalje da objašnjavam, tu je sve jasno.

vince carter

pre 2 godine

Dragan najgori ikada Borca kaze da je Carmelo igrao u najslabijoj eri ikada,misleci na 00te,potkrepljujuci tu tvrdnju da su tada all star igraci bili Dzo Dzonson,Okur ili Hibert. Inace Carmelo je zadnji put bio all star 2017 godine,dakle to je bilo pre 20 godina :) On je pomenuo All Star igrace koji su igrali u istocnoj konferenciji,dakle suprotno od Mela iz Denvera. Da vidimo ko su bili all star igraci prosle i u zadnjih 5,6 godina. Andre panj Dramond 2X,Dzef Tig,Milsap 2x,Midlton 2x,Midget Thomas 2x,Oladipo 2x,Korver spot up suter,Lauri vise puta starter,Domantas Sabonis,Ben ne znam da sutnem Simons 2x a on se ismeva strelcu koji je do skoro igrao kao sto je Dzo Dzonson i koji je verovatno bio i bolji igrac od Oladipa i Midltona. @Ostin Carmelo jeste izabran u 75 igraca a Redzi Miller je imao nekog tamo Majkl Dzordana kao konkurenciju za izbor u prvi tim lige,posto tu nalazis manu :)

Aleks

pre 2 godine

MethodManWu

Iskreno, nisam viđala da neko tvrdi da je Melo u top 10 ikada zasnivajući to na objektivnim argumentima, jesam da je nekom na subjektivnoj listi. O Melu se uglavnom govori kao o jednom od top 10 ofanzivnih igrača ikada, zbog skillseta, načina i lakoće postizanja poena i mehanike šuta. Za timske i individualne rezultate si potpuno u pravu, zato i nije rame uz rame sa najvećima (u svakom pogledu).

vince carter

pre 2 godine

@truth pa naravno kada sam tebe unistavao godinama,sad si svakako na strani bilo koga kojeg ja prozovem :D Memet Okur je centar za danasnji nba a Dramond je panj a istok tvog Lebrona je doduse kao i sto i rece Borca bio najgori ikada tada :D

posmatrač

pre 2 godine

Ne piše se dobro Lejkersima, ukoliko Melo, u ovim godinama, treba da ih čupa sa svojih 28 poena u ovakvim utakmicama. Mada, kada se malo bolje pogleda, te godine su gotovo i prosek Lejkersa ove godine.
A opet, gledano sa druge strane, u jednoj ovakvoj (pre)zvučnoj ekipi će mu verovatno biti i dosta lakše da postiže više poena, nego u Portlandu na primer.

Aleks

pre 2 godine

Dragan Borca nekog edukuje o jakim i slabim erama i ofanzivi... kad bi odlepio oči od statistike (koju i ne umeš da tumačiš), onda bi možda pojmio zašto je Karmelo među najboljim ofanzivcima koje je ova igra videla.

anri

pre 2 godine

Ma nema od njega više ništa, kažu stručnjaci sa ovih vesti da on nema više kvalitet ni za Aba ligu. Kako je krenuo u Lejkersima, biće najbolji šesti igrac.
(Robert Lewandowski, 25. oktobar 2021 13:38)

Evo ga ovaj opet. Posle dve utakmice ti znas da ce biti on nesto, raspasce se kao i uvek do polovine sezone. Ali Lejkersi svakako nemaju sansu za titulu to moras da znas.

Straight Outta München

pre 2 godine

(windfucker, 25. oktobar 2021 12:36)

Da je kosarka vise odbrana nego napad, onda bi Rudi Gober imao vise titula nego Stef Kari.

vince carter

pre 2 godine

Pa kazem ja da je Dragan Borca uverljivo najgori ikada,svaki put kad sam ga ugasio dobio sam preko 150 pluseva. Carmelo Anthony je sinoc postigao 28 poena sa 37 godina i posle brojnih povreda,a ovaj komentarise kao da je ovaj bivsi igrac :D Sad su mu 2000te najslabija era ikada,da je tad igrao Jokic bila bi mu najjaca tako to ide. Ben Simons je All Star igrac u modernoj kosarci i sta sad? Janis je fmvp i 2mvp lige,hocemo sad o njegovom sutu i procentima? Carmelo Anthony kad je igrao finale Zapada tu su bili sampioni Lejkersi,pa dinastija Spursa,Dirkov Dalas,Nesovi Sunsi itd a Carmelo je inace draftovan u 15-67 Denver i u ruki sezoni je usao u playoff. Poredjenje procenta suta u toj i ovoj kosarci je presmesno,Melo od 37 godina siguran sam da ima bolji nego kad je bio u prajmu :) Ismeva Memeta Okura jednog od najboljih sutera trojki medju centrima a all star igraci u modernijoj kosarci bili Dzef Tig ili Turner :) Lik je presmesan.

Aleks

pre 2 godine

MethodManWu

Da, ta sam. xD Kako bre Melo najprecenjeniji ikada? Razumem da ga smatraš precenjenim, ok, ali Karmelo je među najraznovrsnijim napadačima. Ne govorimo najbolji ikad u svakom smislu, već u napadu.

Moj komentar je usmeren direktno ka Borci kom je sad Melo na tapetu za osporavanje, i to samo zato jer je izabran među 75 najboljih ikada u ovom manevru lige. A svi znamo šta njega stvarno boli, što tamo nema njegovog ljubimca. :D

Loznica, Gučevo, Cer...

pre 2 godine

Lep šut, ovo ono. Imai Bogi jako lep izbačaj, bukvalno da se uradi 3D sken i pokazuje na časovima mehanike šuta. Ali džaba to kad mu iz ruke izađe lopta, a na obruč padne cigla.

Inače, moj #1 je Rej Alen, ali to je subjektivno (za Bogija sam pisao objektivno)

Roki

pre 2 godine

Ime

Spominjes da deluje kao neradnik, a onda poredis sa Ajversonom koji je osvedoceni neradnik, javno rekao kako ga treninzi ne zanimaju.