Utorak, 30.05.2006.

17:01

Stojković: Skandalozna odluka

Izvor: B92

Stojkoviæ: Skandalozna odluka IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

77 Komentari

Sortiraj po:

Marko Ivankovic

pre 17 godina

Postovani,

ovih dana postavljam sebi samo jedno pitanje: Kakve koristi imamo od vas novinara? Nikakve. Najbolji primer svetsko prvenstvo. Mogu samo da kazem da sam razocaran u vas novinare. Nas selektor je mozda doneo pogresnu odluku ali zar je moguce da samo posle toga ima toliko nepoverenje. Razumem da postoji nerazumevanje ali mislim da je selektor doneo pravo resenje. Mislio sam da novinari imaju vremena da razmisle pre nego sto napisu nesto ali sam shvatio da vam je stalo samo do skandaloznih naslova. Bilo je vam vec dosadno sto se nasi fudbaleri super slazu i nema sta bi mogli da napisete. A onda konacno da i petko pogresi. Pogresio je naravno po vasem misljenju. JA ne mislim da je pogresio. Zasto bi petko pozvao pantu, pauna ili ramba. samo da kvare atmosferu? nikad ili retko su bili zajedno sa ostalima a kao sto je rekao petko dusan je vec bio sa ekipom. Znaci bilo je vaznije naci coveka koji je vazan za atmosferu nego koji ce biti vazan za igru. Da ne zaboravimo dusan je 23. igrac i znaci da je nemoguce da se povrede toliko nasih igraca da bi on zaigrao. Zar bi rambo hteo da sedi na klupi ili na tribinama? zato mislim da je petko dobro odlucio. neko bi rekao sto je pozvao beka za napadaca. ne treba zaboraviti da mi vec imamo 4 (nasa) najbolja napadaca. sta ce nam vise?
Sto ste me vi novinari razocarali? Narod kao narod ce sigurno kritikovati. Ali vi ste me toliko povredili. zar je vazniji veci tiraz nego uspeh i atmosfera reprezentacije? I da ste u pravu(a niste i) u ovom trenetku trebate da pomognete reprezentaciji. ona nikad nije slozniija. secam se da ste ranije kritikovali sto se igraci nisu slagali a sad se ovakvo ponasate. samo mogu da ponovim da ste jedna velika sramota za naciju. napred petko POzdrav Marko Ivankovic

petkovic

pre 17 godina

Kad odemo prodjemo grupu sve ce se promeniti,
neka je poslao sina,pustite coveka da radi svoj posao do kraja,neverovatan je uspeh da smo uopste na svetskom prvenstvu sa timom i drzavom kakvu imamo,a i kakav smo narod!

Imala je oči plave ko flomaster

pre 17 godina

Alo, grobari! Kad ga već kritikujete za Genija, onda ga pohvalite za Petkovića. On je doveo i Petka koji nas je odveo u Nemačku.
Bravo Piksi, care!!!! Ua, Petko!!!
Piksi je ubedljivo najbolji igrač na ovim prostorima bar u zadnje 3 decenije. A zašto ga grobari mrze, to mi je jasno. Pamte onaj gol iz kornera, zar ne?! Pa i sad se plaše kad vide Piksija da prolazi pored korner zastavice:-)

republika srpska

pre 17 godina

piksi je svetinja a po svetinji se nesme pljuvati,i ja se slazem sa biksom da piksi i danas da zaigra bio bi najbolji u reprezentaciji kao sto je uvjek i bio dok je igrao,piksi samo napred i ako neudje zvezda u ligu sampiona ti si dokazao koliki si covjek i koliko volis zvjezdu pozdrav iz republike srpske za tebe i treba da kazes sta mislis o reprezentaciji jer si najugledniji covjek naseg fudbala,a to sto ti prigovaraju za deju nema veze sa istinom jer krivci su manekeni koji su umislili da su neki igraci a nemaju veze o zivotu i danas je bar njih 5 koji igraju za repku a nemaju veze i uz to glume neke manekene

milan ivanov

pre 17 godina

da je pozvao bilo koga drugog svi bi se femkali i trazili vecu ulogu a ovako dule ce da sedi i navija i nece praviti trzavice u reprezentaciji

Tupanja

pre 17 godina

Ma super je Pixi, sjajan. Kaže da neće da polemiše, ali će ipak da kaže svoje (što valjda znači da neće nikome da odgovara na to što ON kaže)
Tvoji rezultati dok si bio na čelu Saveza su svima poznati - prvo si pustio Đorića da rasturi reprezentaciju, pa si doveo Genija za je dotuče, i tada su u timu bili igrači za prodaju, a sam si rekao da nisi uspeo da rešiš regularnost takmičenja (i gle čuda u prvoj sezoni kao direktor FKCZ si osvojio duplu krunu).
Ne sviđa se ni meni što je kao 23. igrač pozvan selektorov sin (koji neće ni igrati, kao ni jedan 23. igrač) ali bolje pitaj tvog kompanjona Terzića kakve veze on ima sa takvim izborom.
Što se tiče igara Zvazdinih igrača na U21, razumem ih, iscrple su teške utakmice sa Banatskim Dvorom, Javorom i ostalima, a dobro igra samo onaj što si ga prodao (a rekao si da nećeš).
I još nešto ne razumem - odakle tako čvrsto uverenje da onaj ko je znao dobro da vodi loptu isto tako dobro zna da vodi ceo klub? I da kao argument da zna šta radi bude to što su mu Japanci podigli spomenik.

Dragiša

pre 17 godina

Vi ste bre svi kompletno zaslepljeni i prolupali. Jedan čovek ovde piše ovako, bukvalno rečenicu za rečenicom: Pixi svaka ti čast što si doveo Petka, a ti Petkoviću sram te bilo!!!!!!!! Pa jel ima još iko mozga u ovoj našoj zemlji!?!?
Možda ima i još 15 igrača boljih od Žigića ili 15 golmana boljih od Jevrića ili 15 boljih od Ljuboje, ali SASTAV ODREĐUJE SELEKTOR I DO JUČE STE GA, GARANTUJEM, SVI VI KOJI DANAS PLJUJETE PO NJEMU JER JE PIXI REKAO DA TAKO TREBA, HVALILI NA SVA USTA!
Petko nas je svojom ODLIČNOM selekcijom(odabirom irača) odveo na SP i ako Petko kaže da neki igrač treba da ide na SP ko sam bre ja da ga kritikujem. A ko je i Pixi da ga kritikuje!? Pixi nije mogao na prvenstvima da prođe ni Argentinu ni Holandiju tako da mislim da nije kompetentan da on Petkoviću određuje sastav za SP!
Plasman na SP je SJAJAN, FANTASTIČAN REZULTAT, gledali smo naše NAJBOLJE KVALIFIKACIJE U POSLENJIH 20tak GODINA! PETKO SVAKA ČAST!!! HVALA TEBI I TVOJIM LAVOVIMA, VEĆ STE NAPRAVILI VELIKU STVAR ZA SRPSKI FUDBAL! A i ako ne prođete grupu (ARGENTINA! HOLANDIJA! OBALA SLONOVAČE!), pa ko može da vam zameri!? Ne znam da li bi još 2-3 reprezentacije na svetu(osim Brazila) prošle grupu sa ARG i HOL.
BRAVO PETKO, BRAVO LAVOVI, SVAKA ČAST I HVALA VAM ZA SP, A SADA IDITE U NEMAČKU I IGRAJTE RASTEREĆENO, ZA VAŠU DUŠU. ZASLUŽILI STE....

Mika

pre 17 godina

Koja glupost! Sto nisi kritikovao Deju kad je forsirao svog kuma Dmitrovica. Jos je Dmitrovic bio u prvih 11 a ne 23. igrac na spisku. To kao nije bilo skandalozno.

Realno

pre 17 godina

Pixi nece da komentarise ovaj potez Petkovica, ali opet je dao svoj komentar. Ja smatram da treba pustiti selektora da radi svoj posao, a na kraju svetskog prvenstva mozemo onda analizirati kako smo igarli i sta smo postigli. Ako smo nakon svetskog prvenstva nezadovoljni igrom reprezentacije treba onda menjati selektora. Do tada ako moze bez komentara ala Pixi.

Biblbrox

pre 17 godina

Mali je verovatno odlican cim cale stavlja i svoj i sinov ugled na kocku. Ranije je dobio sansu i verujem da ce je iskoristiti a ne treba odmah bacati drvlje i kamenje na selektora kao da je ubacio totalnog laika za fudbal.

Zika

pre 17 godina

Čitam ove vaše komentare i ne mogu da verujem kako ste željni nekome oči da iskopate.Da razjasnim.Pixi ova ocena ti je veliki plus kod mene.Konačno da se manemo diplomatije i okolišnih izjava u fudbalu.Ako ti neko zamera za Azerbejdžan i Deju,neka te poljubi slobodno u d..e Zar si ti kriv što si pružio šansu jednom od naših najvećih igrača svih vremena.Kako si ti mogao da predpostaviš da će učenik Fabia Capella ispasti na kraju tolika neznalica.Ko je mogao da veruje da će nas raspali Azerbejdžan izbaciti.Najmanja krivica je na tebi.Ja verujem da bi se moja ekipa iz ulice bolje snašla protiv njih od onih igrača koje je vodio takođe loši genije.Ti si na kraju postavio Petkovića i pogodio u sam centar.To ti se nikako ne sme zaboraviti.A što se Petka tiče i njegovog sina, mogu mu reći sledeće:selektore JADNIČE!!!

BIKS

pre 17 godina

DRAGAN STOJKOVIC PIKSI JE NAJBOLJI FUDBALER SVIH VREMENA NASEG FUDBALA.OVI KLINCI KOJI POKUSAVAJU DA GA PLJUJU SIGURNO NISU GA NIKAD GLEDALI NI PREKO TV-A.DJECO DRAGA PIKSI JE COVJEK KOME SU JAPANCI PODIGLI SPOMENIK,ULICA JEDNA U JAPANU ZOVE SE NJEGOVIM IMENOM.ZNALI SU DA GA CJENE I POSTUJU ZNALI SU KOLIKO VRIJEDI O PIKSIJU JE NAPISANA KNJIGA KOJA JE PRODANA U 7 MILIJONA PRIMJERAKA.DOK JE IGRAO PIKSI I BILO JE LJEPOG FUDBALA OD KADA ON NEIGRA I NENAVIJAM JER NEMAM ZA KOGA NEMA VISE TIH LOPTI ATRAKTIVNIH PETOM SVE JE KRKANJE ZESCE,PIKSI MAJSTORE!!!!!!!!!!!!

Starac Fočo od stotinu leta

pre 17 godina

Piksi, malo je reći skandalozna odluka.
Petkoviću, reprezentacija treba da bude kao porodica, ali porodica ne treba da bude reprezentacija.
Što rekoše Krstići:
-"Tata, i ja bih ovo radio."
-"I tata bi, sine!"

Joca

pre 17 godina

SVAKA CAST PIKSI! Jedini si imao smelosti da otvoreno kazes da je ovo PRVORAZREDNI SKANDAL!!! Cak si i upotrebio isti izraz kao i ja danas kad sam cuo vest!

VladeX

pre 17 godina

Gospodine Stojkovicu, izuzetno Vas cenim kao fudbalera i kao rukovodioca najdrazeg mi kluba, ali mislim da ste sada napravili jednu veliku gresku. Vi niste selektor!!! Prema tome, nemate pravo da sastavljate drzavni tim! Ni Vi sigurno ne volite kada Vam se neko mesa u posao, te stoga nemojte to ni Vi drugome da radite. Selektor Petkovic je u dosadasnjem ciklusu kvalifikacija pokazao da ume da napravi TIM! Ova generacija ima mnogo manje zvezda nego ona iz '98 ili 2000, a mnogo je vise postigla upravo zahvaljujuci tome sto su TIM i sto je selektor imao odresene ruke. Nemojte mu ih vezivati dve nedelje pred mundijal.

reddy

pre 17 godina

Ma kakva podrška,sada će svi drvlje i kamenje na Pixija,u stilu: "remeti atmosferu u reprezentaciji pred svetsko prvenstvo"...
Kakav smo mi cirkus!!!!!!!!!!!!!!

djomla

pre 17 godina

Lako je priznavati tudje greske. Dejo nije Piksiju ni rod niti pomoz' bog, pa ga je Piksi bodrio dok nas nisu potpuno upropastili. Secam se Dejove izjave u to doba: necu dati ostavku dok budemo imali teoretske sanse za prolaz na EP. E kamo srece da je Piksi moralista tada rekao: ovo je skandal - i dao Geniju otkaz. A sad mi je nasao pametovati. I to su sve licni interesi. Da Dusan igra za cz, Piksi se sada ne bi bunio. Ili da je Ilija pozvao Bojana Miladinovica verovatno bi sve bilo u redu. Piksi - najveci grobar srpskog fudbala. A za njim i Dzaja, Zeka i Bjeka, Bata Djora, Zvezdan i kompanija. Nema nama spasa, jer srbin u fotelju kad zasedne, mozete ga samo puskom oterati. U Italiji ljudi izabrali sedamdesetu posleratnu vladu, a vidi nas ovde. Za nas i nije bolje. Ne treba nama demokratija, vec neki apsolutista da nas sikanira. Pogledajte najvecu demokratsku instituciju savremenog drustva - parlament.Sprdnja ziva. Imaju kvorum samo kada sebi dizu plate. A mi ovde trunimo o selektoru i nepotizmu u fudbalskom timu. Mi smo najgori. Najgori.

eugene

pre 17 godina

Jedina skandaloznija situacija u nasem fudbalu u zadnjih 10 god od ove sa akcijom tata-sin je bio odlazak na Olimpijske igre 2004, koji je organizovao Pixi, tako da bi zauvek trebalo da cuti!

Stranac

pre 17 godina

Sta piksi ima da komentarise! Pa PETKOVIC je genijalac od 80% anonimaca napravio genijalce.Pa i taj koga je pozvao ako ne odigra kako moze ili kako zeli sigurno nece dici ruku na trenera,iliga ucenjivati ako mu kum ili prijatelj ili neznam ko blizak ne igra nece ni on kao te prosle """ velike zvezde""" Koje su na sva velika takmicenja toliko zatamnele da ni u po dana nije mogao covek da ih pozna.A piksi neka prvo kriticki pogleda sebe iono sta su kao tolike zvezde postigli sa reprezentacijom i mnogi poput njega bi najbolje bilo da cute ivise se ne oglasavaju.
ANONIMCI POSTASE GENIJALCI uodnosu na onolike zvezde koje ne pokazase ni pozitivnu NULU sa Drzavnim timom.
BRAVO PETKO MAJSTORE POKAZI IM STA ZNAS!!!!!!

Sujeta je cudo

pre 17 godina

Osoba koja ne menja frizuru 40 godina, nema o cemu da polemise.
Pljuje, jer ga je isti Petkovic otkacio i prodao se u Kataru (odmah posle predstojeceg SP).
Elem,
Bekvalca za selektora, a
NATU ZA CENTARFORA!!!!
p.s. ma razbila bi im koncepciju:):):)

Marko-Marko

pre 17 godina

Skandalozno jeli, hm...
A ono sto si sa Djenijem uradio sa Azerbejdzanom iz "dvojke" u "keca" u Baku-u...to nije skandalozno ...

dejandelija...

pre 17 godina

ok ovoje je bruka...korupcija kao i svuda ali pustimo da vidimo sta ce da bude...lepo je reko piksi ali kakvu on viziju ima evropske zvezde?ode zigic,lukovic verovatno ce jos neko da ide i to ti je nasa liga sampiona...sramota...

sergio aguero

pre 17 godina

nije Ilija pozvao sina zato sto je on hteo,nego sto je morao.Dusan je igrac OFK Beograda a svi znamo ko je predsednik fudbalskog saveza Srbije-ZVEZDAN TERZIC,covek koji je i dalje glavni u OFK Beogradu i kome je vazno da zaradi pare od prodaje PETKOVICA JUNIORA.

Ekspert +

pre 17 godina

Da, a ovi iz U-21 tima su kao zasluzili!? Decko ce makar sedeti na klupi i podrzavati tim...ko da je bitno ko sedi na klupi...

Brando

pre 17 godina

Ne mogu da verujem da postoje ljudi koji napadaju Piksija zbog postavljanja Savicevica za selektora. Iako i ja mislim da je tu puno pogresio, mislim da Savicevic nije kriv sto smo izgubili od Azerbejdzana, vec nase umisljene "zvezdice" koje nisu htele da trce i nisu postovale Savicevica, jer je do juce igrao sa njima. A ovi sto prozivaju Piksija da je zauzimao mesto mladjim igracima na svetskom prventstvu, neka se samo sete da smo sa Piksijem igrali sa Nemcima 2:2 kad su bili mnogo jaci. Sta je Piksi kriv sto Kezman udje i posle 5 minuta dobije crveni ili sto se Kralj plasi lopte i igraca... Za one golove sa Spanijom, Piksiju treba svi da budu zahvalni, mislim da one Spance i dalje secne u ledjima kad god zagrmi, jer nije mala stvar onako izvrsiti klasicnu shijacu masazu (ko Perovic Nadju u derbiju).
Samo napred Piksi, mogu da te mrze ovi rakarcici.

Stanko

pre 17 godina

Svaka cast Piksi !
Svaka cast!
Neki ce ti mozda i zameriti sto si to rekao jasno i glasno ali ti si samo rekao ono sto svi mislimo.





15 igraca je bez preterivanja bolja od D.Petkovica

15 !





Sta da se radi...



NAPRED PLAVi
SRBIJA ! ! !

kimi bg

pre 17 godina

to piksi majstore. a petkovicevo objasnjenje je cista nebuloza, gluposti. moram da priznam da sam coveka stvarno cenio, a sada mi se gadi. bas je reprezentaciji potreban njegov sin?! sa odlicnom formom koju je pokazao, standardnim nastupima za velesilu ofk beograd (sa duznim postovanjem), a i mlad je, 32 godine, jelte? pa krasic, rambo, pantelic, lukovic su KLASA za tog decka! iskreno se nadam da navedeni igraci ne citaju ove poruke jer mi ih je zao. da je pametan i ako ima dusu taj decko bi odbio poziv...ali sve nesto sumnjam.

sve u svemu ovo je uvreda za inteligenciju prosecnog gradjanina ove zemlje. petko moze da se ponosi time sto je jednim potezom urusio sve sto je uspeo da napravi. nema sta, apsolutno svojstveno nama srbima.

Munja

pre 17 godina

E pad kad je tako, onda nek ide do kraja. Da bi nas sve razuverio, Petko bi trebao sina da postavi kao standardnog prvotimca - da bude okosnica. Samo tako mozemo da vidimo pune kvalitete ovog igraca - kako dobre, tako i lose. Bice sramota ako ga bude ubacivao onako, na 5 do 15 minuta pred kraj - statistike radi (zbog rezimea). Ako bude igrao dobro, evo ja cu da kazem: priznajem, pogresio sam, jeo sam g**** (a la Balkanski Spijun). Ali ako ne bude igrao iznad proseka svojih saigraca, Petko mozes slobodno u penziju. Neko rece Sinisu Mihajlovica u tim. Koliko god to zvucalo bizarno, sa njim covek bar zna na cemu je. O Petkovicu mladjem ne znam nista bas i strasno me brine atmosfera u ekipi, jer ovo moze da unese onaj najcrnji nama specificni cinizam. A protivnici iz "grupe smrti" ce nas da cekaju. 'Oce, malo morgen!

Milos

pre 17 godina

Bruka i sramota, Petka treba smeniti zbog ovoga pre mundijala, ko Italijani sto hoce Lipija. Jeste da onda nista necemo uraditi na provenstvu, ali ce nas u suprotnom i sledecih 50 godina jahati razni politikanti i u sportu i van njega. Jednom se mora prestati, a ovo je idealna prilika za pocetak ciscenja.

Naravno da od toga nece biti nista...

Eduardo Huambo

pre 17 godina

Kakva god da je greške pravio sad je u pravu i to mi je bitno. Ima mu*a da kaže šta misli i gotovo, a ne k'o smradovi novinari i ostali "ljudi iz fudbala" dqa ćute ko c*ve.

I ne lupajte da je on postavio Djoru, on je bio selektor pre njegovog imenovanja za predsednika FSJ. On je doveo i Petkovića ali je opet protiv toga da se on ponaša kao da je reprezentacija njegova igračka.

PIXI Kralju!

Ivan Tomic_ZEMUN_CRVENO_BELI_GRAD

pre 17 godina

@Jankovic_Nema_Pojma,ti verovatno imas i veliki si strucnjak.Jankovic i mene nervira sa svojim stavom,ali je bolji od bilo kojeg igraca partizana(sto i nije toliko tesko,s obzirom na vas kvalitet,video sam simona);
@Lord Bajro,Piksi je jos bio aktivan igrac kad je Djoric bio selektor i upravo Djoric ga nije zvao u repku da ne bi oborio Dzajicev rekord.(a savo je pozive verovatno zasluzio igrama?Vazi,cucemo se.)
Piksi je nas najbolji i najkompletniji fudbaler kojeg smo ikad imali,ali su ga nefudbalske stvari(rat,sankcije,Miljan,Djora...)sprecili da bude najbolji na svetu,doduse 1990 on je to i bio.Zbog svega ovoga Piksi je jedan od najpozvanijih da komentarise sta se desava u i oko repke i zato TISINA misevi.
Potez ovog senilnog matorca koga zovu trenerom necu ni da komentarisem jer nije vredan komentara.SKANDAL

darko

pre 17 godina

A pustite coveka neka zove koga hoce, on je odgovoran za rezultate...Piksi je direktor Zvezde i treba da gleda svoja posla, kao i svi ostali koji nisu vezani za FSSCG. Sta se njega tice koga ce Petko da zove. Kada bude bio selektor neka zove koga hoce. AJMO PLAVI!!!!

Ivan_London

pre 17 godina

Kao prvo, Piksi je ovde potpuno u pravu. Kao drugo, njegova odluka da postavi Savicevica kao selektora nije bilo toliko cudna. Van Basten i pre njega Rijkard su isto postali selektori bez znacajnog izkustva kao treneri.

Петар

pre 17 godina

An official statement from the Football Association of Serbia and Montenegro confirmed that the 32-year-old OFK Beograd player, who is the son of Serbia and Montenegro coach Ilija Petković, will replace Vučinić, who picked up a knee injury while on duty at the UEFA European Under-21 Championship.

Нема логике да води неког који има 32 године, и који је на заласку каријере, још је и играч одбране. Нека води неког клинца да осети мало атмосферу и научи нешто. Уосталим ово потврдђује да је за репрезантацији најмање битан квалитет а више чији си. Не могу да разумем и дебилне коментаре који помињу све и свашта а не суштину. Петковић је приватизовао репрезентацију, по принципу шта ми можете. Пућићемо као збечке.

Ivan Pancevo

pre 17 godina

Evo,Piksi je progovorio prvi,mada nedovoljno ostro.Svako iole normalan mora da osudi ovu bruku,sin mu je ekstra talenat sa 32 god.,oteran iz svakog kluba u kome je igrao,ovo je nepodnosljivo,sledi nam katastrofa.A vi novinari, dokle mislite da cutite,stalo vam je do dobrih odnosa sa Petkom radi dobijanja nebuloznih izjava,bojite se da se ne naljute u savezu na vas,a oni celu naciju tretiraju ko magarce.Ovakve stvari se ne smeju precutati,ko precuti i on je djubre bez obraza.Vise mi se i ne navija za plave.HOROR

lane

pre 17 godina

Jel mogu ja da zaigram,salio sam se oce moja baba. Katastrofa pa zar nema igraca koji su zasluzili Paunovic,Pantelic itd. Ljudi iz Brazila se pitaju ko nama igra ako nam je RAMBO LOS!!!!!!!!!!!!!

zok

pre 17 godina

Upravu je sto kaze Piksi ali... ima i on dosta glupe odluke (naprimer Savicevica za selektora repke). Ali izjava sto je dao na SP u francusku 98 godine je bila mnogo cudna. " Nerazumem zasto me Santrac zamenio, pa mogo sam ja jos da igram" Izjavu je dao posle zamenu sa Dejana Stankovica nesecam se tacno koja utakmica ali cu zauvek zapamtiti tu izjavu. Pa u 70 minutu ga je Santrac zamenio i to mu je bilo prvi put posle embarga da ga neko zamenio u repku i on se odma bunio. Od 96 on je bezveze zauzeo mesto u repki i ako nista nije pozitivno uradio u nju, samo se setao i mahao rukama ka sudiju. Mnogo smo talentovane igrace izgubili zbog takvi kao sto je on, sto nerazume da mu je kraj karijere i umesto da zavrsi na nivo on tera ekipu u propast. Sada je tu na njegovo mesto Savo i istu stvar radi. Dok ne napunis 30 godina si za reprezentaciju i nema veze kolko si nekad bio dobar ako ima neko bolji na tvoje mesto lepo pusti boljeg da igra pa da nekad i mi nesto osvojimo.

pfc

pre 17 godina

Tako je Pixica! Moram da cenim svaki tvoj istup jer je posten i bez uvijanja. Ovo sto je napravio Petkovic je ne samo skandalozno vec nevidjeni bezobrazluk. Pljunuo je covek u lice celoj naciji. Ma koji, bre, Dusan Petkovic, sram da bude Petkovica Iliju, samozvanog fudbalskog generala.
Vise me ne inteesuje ni reprezentacija ni SP. Jednostavno on je ovom odlukom ohladio sve ljubitelje fudbala. Grozna i neizrecivo prljava odluka.

Џамбас

pre 17 godina

Ало, бате, скандалозна је једино твоја ароганција.
Јер: Драган Стојковић Пикси је за селекторе постављао Ђорића и Деја, и нема више никаквог права да коментарише одлуке селектора.

brat đuro

pre 17 godina

Zbog čega tolika frka?poznavajući selektora nema šanse da na prvenstvu igra više od 16 igrača.Čisto sumnjam da će mali uopšte da ulazi u igru.Dragan Stojković nije trener i ne treba da komentariše ovakve odluke.

pravdaaa

pre 17 godina

Paboze dragi kaka ce ovo da prestane? Kada ce ovi ljudi u ovoj zemlji Srbiji poceti da budu profesionalci a ne samo oni koji misle samo na sebe. Pa ako si nas odveo do svetskog prvenstva nemoras sad da nas pravis budalama. Pa covek ostavi Pantelica bez svetskog prvenstva a pozva svog sincica. A sta je sa Krasicem koji je vrhunski odigrao evropsko za mlade. Pa naravno da nece dobiti sansu jer ima tajin sin da igra. E da su se tako englezi ponasali danas niko nebi znao ko je Vejn Runi.AL znamo jer su oni imalo m..a da mu daju sansu i nisu imali za selekotora koji posle malo uspeha misli da moze da nas sve zajedno pravi budalama. JOOOOOJJJJ

TitanM

pre 17 godina

U pravu ste. Piksi je postavio Deju za selektora. Ali je isti taj Piksi postavio osnove za sve ovogodisnje rezultate svih reprezentativnih kategorija. COVEK JE RODJENI POBEDNIK! Zato SSSSSSSSSSSSSSSS! I u svoje rupe!

piksi,piksi,piksi,piksi.....

pre 17 godina

SVAKA CAST PIKSI,UVEK SI BIO HRABAR I ISKREN COVEK ZA RAZLIKU OD NEKIH!ilija petkovic je pokazao koliko je mali kao covek!

dragan

pre 17 godina

Od kada je ovaj Pixi tako pametan.Ti ćeš da pričaš o skandalnoj odluci a prodo si nam Stojkovića i još kažeš :Ovaj Banović ili koji već je dobar,Zvezda ima poverenja u njega.Bruko jedna. I još si nas slagao da ćeš zadržati tim.Bolje ti je da ćutiš da te ne čujev kako bi pre preboleo rasturanje Zvezde.
Što se tiče Petkovića,mogu da kažem da mi je priredio šok kao Pixi za Stojkovića,pa se pitam šta je bre vama ljudi.Ovo je stvarno ne samo skandal(ne želim da citiram Pixija jer dobijam ospice od njega od pre neki dan) već j.... u zdrav mozak i nas običnih smrtnika ali i fudbalera-profesionalaca.PA zamislite kako je onim fudbalerima koji su to zaslužili poziv mnogo pre Petkpvića mlađeg.Kako je njima.Stvarno velika bruka za selektora.Moj klinac trenira u kragujevačkom Radničkom i mislim zaista da je dobar igrač-pionir.Kako ću mu sutra objasniti da neko gori od njega mora igrati jer mu je tata trener.A šta i očekivati kad se u vrhu našeg fudbala dešavaju ovakve stvari.Ovo nije ni malo naivna stvar kad se dublje razmisli.Petković je napravio ne glupost i skandal već je uneo nove potrese u naš fudbal.Ovo je najblaže rečeno KATASTROFA.
A fudbalerima koji stvarno zaslužuju da obuku plavi dres maksimalna podrška uz nadu da će javnost osuditi ovakav potez jednog nepromišljenog selektora i da se više nikada ne ponovi slično.Isključivo zbog ljudi koji se bave sportom(FUDBAL) i koji prolivaju znoj svakoga dana. B R U K A

Lord Bajro

pre 17 godina

Ti si samo postavio Đorića za selektora, a zatim si ga zamenio izvesnim Genijem, tako da si svoju stručnost dokazao.

A kakvi su tvoji igrači vidi se na U21 (s izuzetkom golmana kojeg si prodao).

Mada, lepo kaže onaj Julovac što si ga doveo u CZ - vas dvojice ste postavili temelje današnjih uspeha naše reprezentacije. Valjda tako što ste toliko srozali fudbal da je sve nakon toga pozitivan pomak.

Veljko

pre 17 godina

Isao sam na sve utakmice nase reprezentacije na domacem terenu i sada se osecam kao da mi je neko rekao da sam budala.Svaka cast Pixiju,a mislim da treba da se oglasi i kapiten Savo.Nek ide sve kad se ovako nesto desava,trebaju svi da se pobune.Petkovic je pokazao da nas sve smatra glupacima i budalama, a da je on neki veliki trener.Od ranih 90-ih nema nijedan uspeh.

Dusan koji nece pratiti SP

pre 17 godina

E Piksi, ova ti je izjava stvarno na mestu. Ti si izgleda jedini iskren covek tamo. Ali ovakva kretenska odluka polumozgasa Petka bi trebalo da izazove lavinu izjava, a ne samo ti da se oglasis. I Kostunica i predsednik Srbije, a pogotovo ta nasa stampa, a ne da samo tako prokomentarisu bez kritika. Kao da ne kvare raspolozenje medju nacijom. Ma mi smo pukli, ionako nas svi j... u zdrav mozak, jos sad i ovo. DOKLE!!!!!!!!!!!!!!!

Milisav

pre 17 godina

Cek, cek, a sta bi Djenijom? Ko njega postavi za selektora? Iako je Petkova odluka zaista sramna, Piksi je jedan od onih koji ne bi trebao da je komentarise.

Bruka!

pre 17 godina

Piksi Jedino si ti napravio vecu bruku od Petka kada si postavio GENIJA za selektora. Covek nije trenirao ni Mali mokri lug, a ti ga postavi za selektora! Unazadio si nas fudbal za 10 godina i zato ne pametuj!

petar ultras

pre 17 godina

konacno bez demagogije! treba reci da je moralna degeneracija to sto jeste! mislio sam da idem u Nemacku na sve tri utakmice, sada mi ne pada na pamet. Ovo je vredjanje inteligencije cele nacije. Sramota.

Jankovic_nema_pojma

pre 17 godina

Ti si se BIKS nalupao toliko gluposti ali ova sa pozivanjem Jankovica u reprezentaciju je stvarno "fantasticna" glupost! Bas se pokazao u Portugalu! Ni ovaj Petkovic nije zasluzio poziv, ali Jankovic... strasno!

Anita

pre 17 godina

Jeste da je i on pravio glupost, ali bar je covek rekao istinu kad treba!! Zato svaka cast i nadam se da ce se jos ljudi javiti kada shvate da je ovo DEMOKRATSKA

ZORAN

pre 17 godina

KAO GROBAR NE VOLIM NISTA STO DOLAZI IZ CRVENE ZVEZDE ALI OVO JE VELICANSTVENO KAO I TVOJI GOLOVI SPANCIMA U ITALIJI. BRAVO PIKSI.

Stane

pre 17 godina

Bravo, Piksi care! Dzaba nasih 500 ili 1000 komentara kad nema (i ne zeli) ko da nas cuje, ali kad javno progovori legenda kao si ti - od toga mozda i bude nesto! Nadam se...

Negativni

pre 17 godina

Bravo Piksi.Najzad da u nasoj javnosti cujem i neku jednostavnu i jasnu ocenu gluposti. Zaista je vreme da se o tome javno govori. Dokle vise da cutimo kad je fudbal u pitanju. Stalno se crno farba u belo. A crno je da crnje ne moze biti.

profesor

pre 17 godina

piksi je u pravu. stvarno skandal. ilija je unistio sve sto je gradio mesecima. bas pre neki dan kazem kako je on izgradio tim ponovo, prvi put od 1990. i evo, on ga i zakopa, 10 dana pre svetskog prvenstva... pa nece ga vise niko iz cele reprezentacije ni pogledati, a kamoli da ga uvaze kao svog trenera i vodju pred teske utakmice... zaista skandal.

BIKS

pre 17 godina

PIKSI CARE BOLJE DA JE TEBE POZVAO VJERUJEM DA SI BOLJI I DANAS OD SVIH ZAJEDNO U VEZNOM REDU STO CE IGRATI NA SP.LEGENDO SRPSKOG FUDBALA POSLE TEBE NEMA FUDBALERA U VEZNOM REDU DA IMA TEHNIKU KOJU TI POSJEDUJES OSJECAJ ZA LOPTU,SMIRENOST,PREGLED IGRE,SUT, SVE SI IMAO AL I TEBE SU NEZNALCI PONIZAVALI I NEPOZIVALI TE KAD SI BIO NAJBOLJI NA PLANETI I NAJKORISNI.ALI NEK IM JE NA CAST TI SI BIO I OSTAO LEGENDA A ONI BILI I OSTALI LOPOVI KOJI SU UNISTILI NAS FUDBAL.PIKSI DA SU TEBE POZVALI MOZDA BI I IZASLI IZ GRUPE OVAKO NE,AKO NISTA KOPACKE NA NOGE I POMOZI ZVJEZDI DA UDJE U LIGU SAMPIONA.DUSAN PETKOVIC JE BRUKA NEVIDJENA,PETKO TUGO BOZIJA JESI LI CUO ZA PANTELICA,PAUNOVICA,KRASICA,RAMBA PETKOVICA,JANKOVICA.

tose

pre 17 godina

TAKO JE PIXI!!!
Hajde sad i ostali, hajde svi slozno dajte svoje izjave u medije!!!
Petkovicu nije Srbija tvoje vlasnistvo da bi se tako ponasao!!!

tose

pre 17 godina

TAKO JE PIXI!!!
Hajde sad i ostali, hajde svi slozno dajte svoje izjave u medije!!!
Petkovicu nije Srbija tvoje vlasnistvo da bi se tako ponasao!!!

profesor

pre 17 godina

piksi je u pravu. stvarno skandal. ilija je unistio sve sto je gradio mesecima. bas pre neki dan kazem kako je on izgradio tim ponovo, prvi put od 1990. i evo, on ga i zakopa, 10 dana pre svetskog prvenstva... pa nece ga vise niko iz cele reprezentacije ni pogledati, a kamoli da ga uvaze kao svog trenera i vodju pred teske utakmice... zaista skandal.

BIKS

pre 17 godina

PIKSI CARE BOLJE DA JE TEBE POZVAO VJERUJEM DA SI BOLJI I DANAS OD SVIH ZAJEDNO U VEZNOM REDU STO CE IGRATI NA SP.LEGENDO SRPSKOG FUDBALA POSLE TEBE NEMA FUDBALERA U VEZNOM REDU DA IMA TEHNIKU KOJU TI POSJEDUJES OSJECAJ ZA LOPTU,SMIRENOST,PREGLED IGRE,SUT, SVE SI IMAO AL I TEBE SU NEZNALCI PONIZAVALI I NEPOZIVALI TE KAD SI BIO NAJBOLJI NA PLANETI I NAJKORISNI.ALI NEK IM JE NA CAST TI SI BIO I OSTAO LEGENDA A ONI BILI I OSTALI LOPOVI KOJI SU UNISTILI NAS FUDBAL.PIKSI DA SU TEBE POZVALI MOZDA BI I IZASLI IZ GRUPE OVAKO NE,AKO NISTA KOPACKE NA NOGE I POMOZI ZVJEZDI DA UDJE U LIGU SAMPIONA.DUSAN PETKOVIC JE BRUKA NEVIDJENA,PETKO TUGO BOZIJA JESI LI CUO ZA PANTELICA,PAUNOVICA,KRASICA,RAMBA PETKOVICA,JANKOVICA.

ZORAN

pre 17 godina

KAO GROBAR NE VOLIM NISTA STO DOLAZI IZ CRVENE ZVEZDE ALI OVO JE VELICANSTVENO KAO I TVOJI GOLOVI SPANCIMA U ITALIJI. BRAVO PIKSI.

Jankovic_nema_pojma

pre 17 godina

Ti si se BIKS nalupao toliko gluposti ali ova sa pozivanjem Jankovica u reprezentaciju je stvarno "fantasticna" glupost! Bas se pokazao u Portugalu! Ni ovaj Petkovic nije zasluzio poziv, ali Jankovic... strasno!

Bruka!

pre 17 godina

Piksi Jedino si ti napravio vecu bruku od Petka kada si postavio GENIJA za selektora. Covek nije trenirao ni Mali mokri lug, a ti ga postavi za selektora! Unazadio si nas fudbal za 10 godina i zato ne pametuj!

Negativni

pre 17 godina

Bravo Piksi.Najzad da u nasoj javnosti cujem i neku jednostavnu i jasnu ocenu gluposti. Zaista je vreme da se o tome javno govori. Dokle vise da cutimo kad je fudbal u pitanju. Stalno se crno farba u belo. A crno je da crnje ne moze biti.

Dusan koji nece pratiti SP

pre 17 godina

E Piksi, ova ti je izjava stvarno na mestu. Ti si izgleda jedini iskren covek tamo. Ali ovakva kretenska odluka polumozgasa Petka bi trebalo da izazove lavinu izjava, a ne samo ti da se oglasis. I Kostunica i predsednik Srbije, a pogotovo ta nasa stampa, a ne da samo tako prokomentarisu bez kritika. Kao da ne kvare raspolozenje medju nacijom. Ma mi smo pukli, ionako nas svi j... u zdrav mozak, jos sad i ovo. DOKLE!!!!!!!!!!!!!!!

Veljko

pre 17 godina

Isao sam na sve utakmice nase reprezentacije na domacem terenu i sada se osecam kao da mi je neko rekao da sam budala.Svaka cast Pixiju,a mislim da treba da se oglasi i kapiten Savo.Nek ide sve kad se ovako nesto desava,trebaju svi da se pobune.Petkovic je pokazao da nas sve smatra glupacima i budalama, a da je on neki veliki trener.Od ranih 90-ih nema nijedan uspeh.

petar ultras

pre 17 godina

konacno bez demagogije! treba reci da je moralna degeneracija to sto jeste! mislio sam da idem u Nemacku na sve tri utakmice, sada mi ne pada na pamet. Ovo je vredjanje inteligencije cele nacije. Sramota.

Anita

pre 17 godina

Jeste da je i on pravio glupost, ali bar je covek rekao istinu kad treba!! Zato svaka cast i nadam se da ce se jos ljudi javiti kada shvate da je ovo DEMOKRATSKA

Milisav

pre 17 godina

Cek, cek, a sta bi Djenijom? Ko njega postavi za selektora? Iako je Petkova odluka zaista sramna, Piksi je jedan od onih koji ne bi trebao da je komentarise.

Stane

pre 17 godina

Bravo, Piksi care! Dzaba nasih 500 ili 1000 komentara kad nema (i ne zeli) ko da nas cuje, ali kad javno progovori legenda kao si ti - od toga mozda i bude nesto! Nadam se...

pravdaaa

pre 17 godina

Paboze dragi kaka ce ovo da prestane? Kada ce ovi ljudi u ovoj zemlji Srbiji poceti da budu profesionalci a ne samo oni koji misle samo na sebe. Pa ako si nas odveo do svetskog prvenstva nemoras sad da nas pravis budalama. Pa covek ostavi Pantelica bez svetskog prvenstva a pozva svog sincica. A sta je sa Krasicem koji je vrhunski odigrao evropsko za mlade. Pa naravno da nece dobiti sansu jer ima tajin sin da igra. E da su se tako englezi ponasali danas niko nebi znao ko je Vejn Runi.AL znamo jer su oni imalo m..a da mu daju sansu i nisu imali za selekotora koji posle malo uspeha misli da moze da nas sve zajedno pravi budalama. JOOOOOJJJJ

Ivan Pancevo

pre 17 godina

Evo,Piksi je progovorio prvi,mada nedovoljno ostro.Svako iole normalan mora da osudi ovu bruku,sin mu je ekstra talenat sa 32 god.,oteran iz svakog kluba u kome je igrao,ovo je nepodnosljivo,sledi nam katastrofa.A vi novinari, dokle mislite da cutite,stalo vam je do dobrih odnosa sa Petkom radi dobijanja nebuloznih izjava,bojite se da se ne naljute u savezu na vas,a oni celu naciju tretiraju ko magarce.Ovakve stvari se ne smeju precutati,ko precuti i on je djubre bez obraza.Vise mi se i ne navija za plave.HOROR

TitanM

pre 17 godina

U pravu ste. Piksi je postavio Deju za selektora. Ali je isti taj Piksi postavio osnove za sve ovogodisnje rezultate svih reprezentativnih kategorija. COVEK JE RODJENI POBEDNIK! Zato SSSSSSSSSSSSSSSS! I u svoje rupe!

pfc

pre 17 godina

Tako je Pixica! Moram da cenim svaki tvoj istup jer je posten i bez uvijanja. Ovo sto je napravio Petkovic je ne samo skandalozno vec nevidjeni bezobrazluk. Pljunuo je covek u lice celoj naciji. Ma koji, bre, Dusan Petkovic, sram da bude Petkovica Iliju, samozvanog fudbalskog generala.
Vise me ne inteesuje ni reprezentacija ni SP. Jednostavno on je ovom odlukom ohladio sve ljubitelje fudbala. Grozna i neizrecivo prljava odluka.

lane

pre 17 godina

Jel mogu ja da zaigram,salio sam se oce moja baba. Katastrofa pa zar nema igraca koji su zasluzili Paunovic,Pantelic itd. Ljudi iz Brazila se pitaju ko nama igra ako nam je RAMBO LOS!!!!!!!!!!!!!

brat đuro

pre 17 godina

Zbog čega tolika frka?poznavajući selektora nema šanse da na prvenstvu igra više od 16 igrača.Čisto sumnjam da će mali uopšte da ulazi u igru.Dragan Stojković nije trener i ne treba da komentariše ovakve odluke.

Lord Bajro

pre 17 godina

Ti si samo postavio Đorića za selektora, a zatim si ga zamenio izvesnim Genijem, tako da si svoju stručnost dokazao.

A kakvi su tvoji igrači vidi se na U21 (s izuzetkom golmana kojeg si prodao).

Mada, lepo kaže onaj Julovac što si ga doveo u CZ - vas dvojice ste postavili temelje današnjih uspeha naše reprezentacije. Valjda tako što ste toliko srozali fudbal da je sve nakon toga pozitivan pomak.

Џамбас

pre 17 godina

Ало, бате, скандалозна је једино твоја ароганција.
Јер: Драган Стојковић Пикси је за селекторе постављао Ђорића и Деја, и нема више никаквог права да коментарише одлуке селектора.

dragan

pre 17 godina

Od kada je ovaj Pixi tako pametan.Ti ćeš da pričaš o skandalnoj odluci a prodo si nam Stojkovića i još kažeš :Ovaj Banović ili koji već je dobar,Zvezda ima poverenja u njega.Bruko jedna. I još si nas slagao da ćeš zadržati tim.Bolje ti je da ćutiš da te ne čujev kako bi pre preboleo rasturanje Zvezde.
Što se tiče Petkovića,mogu da kažem da mi je priredio šok kao Pixi za Stojkovića,pa se pitam šta je bre vama ljudi.Ovo je stvarno ne samo skandal(ne želim da citiram Pixija jer dobijam ospice od njega od pre neki dan) već j.... u zdrav mozak i nas običnih smrtnika ali i fudbalera-profesionalaca.PA zamislite kako je onim fudbalerima koji su to zaslužili poziv mnogo pre Petkpvića mlađeg.Kako je njima.Stvarno velika bruka za selektora.Moj klinac trenira u kragujevačkom Radničkom i mislim zaista da je dobar igrač-pionir.Kako ću mu sutra objasniti da neko gori od njega mora igrati jer mu je tata trener.A šta i očekivati kad se u vrhu našeg fudbala dešavaju ovakve stvari.Ovo nije ni malo naivna stvar kad se dublje razmisli.Petković je napravio ne glupost i skandal već je uneo nove potrese u naš fudbal.Ovo je najblaže rečeno KATASTROFA.
A fudbalerima koji stvarno zaslužuju da obuku plavi dres maksimalna podrška uz nadu da će javnost osuditi ovakav potez jednog nepromišljenog selektora i da se više nikada ne ponovi slično.Isključivo zbog ljudi koji se bave sportom(FUDBAL) i koji prolivaju znoj svakoga dana. B R U K A

zok

pre 17 godina

Upravu je sto kaze Piksi ali... ima i on dosta glupe odluke (naprimer Savicevica za selektora repke). Ali izjava sto je dao na SP u francusku 98 godine je bila mnogo cudna. " Nerazumem zasto me Santrac zamenio, pa mogo sam ja jos da igram" Izjavu je dao posle zamenu sa Dejana Stankovica nesecam se tacno koja utakmica ali cu zauvek zapamtiti tu izjavu. Pa u 70 minutu ga je Santrac zamenio i to mu je bilo prvi put posle embarga da ga neko zamenio u repku i on se odma bunio. Od 96 on je bezveze zauzeo mesto u repki i ako nista nije pozitivno uradio u nju, samo se setao i mahao rukama ka sudiju. Mnogo smo talentovane igrace izgubili zbog takvi kao sto je on, sto nerazume da mu je kraj karijere i umesto da zavrsi na nivo on tera ekipu u propast. Sada je tu na njegovo mesto Savo i istu stvar radi. Dok ne napunis 30 godina si za reprezentaciju i nema veze kolko si nekad bio dobar ako ima neko bolji na tvoje mesto lepo pusti boljeg da igra pa da nekad i mi nesto osvojimo.

piksi,piksi,piksi,piksi.....

pre 17 godina

SVAKA CAST PIKSI,UVEK SI BIO HRABAR I ISKREN COVEK ZA RAZLIKU OD NEKIH!ilija petkovic je pokazao koliko je mali kao covek!

Milos

pre 17 godina

Bruka i sramota, Petka treba smeniti zbog ovoga pre mundijala, ko Italijani sto hoce Lipija. Jeste da onda nista necemo uraditi na provenstvu, ali ce nas u suprotnom i sledecih 50 godina jahati razni politikanti i u sportu i van njega. Jednom se mora prestati, a ovo je idealna prilika za pocetak ciscenja.

Naravno da od toga nece biti nista...

darko

pre 17 godina

A pustite coveka neka zove koga hoce, on je odgovoran za rezultate...Piksi je direktor Zvezde i treba da gleda svoja posla, kao i svi ostali koji nisu vezani za FSSCG. Sta se njega tice koga ce Petko da zove. Kada bude bio selektor neka zove koga hoce. AJMO PLAVI!!!!

Munja

pre 17 godina

E pad kad je tako, onda nek ide do kraja. Da bi nas sve razuverio, Petko bi trebao sina da postavi kao standardnog prvotimca - da bude okosnica. Samo tako mozemo da vidimo pune kvalitete ovog igraca - kako dobre, tako i lose. Bice sramota ako ga bude ubacivao onako, na 5 do 15 minuta pred kraj - statistike radi (zbog rezimea). Ako bude igrao dobro, evo ja cu da kazem: priznajem, pogresio sam, jeo sam g**** (a la Balkanski Spijun). Ali ako ne bude igrao iznad proseka svojih saigraca, Petko mozes slobodno u penziju. Neko rece Sinisu Mihajlovica u tim. Koliko god to zvucalo bizarno, sa njim covek bar zna na cemu je. O Petkovicu mladjem ne znam nista bas i strasno me brine atmosfera u ekipi, jer ovo moze da unese onaj najcrnji nama specificni cinizam. A protivnici iz "grupe smrti" ce nas da cekaju. 'Oce, malo morgen!

Eduardo Huambo

pre 17 godina

Kakva god da je greške pravio sad je u pravu i to mi je bitno. Ima mu*a da kaže šta misli i gotovo, a ne k'o smradovi novinari i ostali "ljudi iz fudbala" dqa ćute ko c*ve.

I ne lupajte da je on postavio Djoru, on je bio selektor pre njegovog imenovanja za predsednika FSJ. On je doveo i Petkovića ali je opet protiv toga da se on ponaša kao da je reprezentacija njegova igračka.

PIXI Kralju!

Петар

pre 17 godina

An official statement from the Football Association of Serbia and Montenegro confirmed that the 32-year-old OFK Beograd player, who is the son of Serbia and Montenegro coach Ilija Petković, will replace Vučinić, who picked up a knee injury while on duty at the UEFA European Under-21 Championship.

Нема логике да води неког који има 32 године, и који је на заласку каријере, још је и играч одбране. Нека води неког клинца да осети мало атмосферу и научи нешто. Уосталим ово потврдђује да је за репрезантацији најмање битан квалитет а више чији си. Не могу да разумем и дебилне коментаре који помињу све и свашта а не суштину. Петковић је приватизовао репрезентацију, по принципу шта ми можете. Пућићемо као збечке.

Ivan_London

pre 17 godina

Kao prvo, Piksi je ovde potpuno u pravu. Kao drugo, njegova odluka da postavi Savicevica kao selektora nije bilo toliko cudna. Van Basten i pre njega Rijkard su isto postali selektori bez znacajnog izkustva kao treneri.

Ivan Tomic_ZEMUN_CRVENO_BELI_GRAD

pre 17 godina

@Jankovic_Nema_Pojma,ti verovatno imas i veliki si strucnjak.Jankovic i mene nervira sa svojim stavom,ali je bolji od bilo kojeg igraca partizana(sto i nije toliko tesko,s obzirom na vas kvalitet,video sam simona);
@Lord Bajro,Piksi je jos bio aktivan igrac kad je Djoric bio selektor i upravo Djoric ga nije zvao u repku da ne bi oborio Dzajicev rekord.(a savo je pozive verovatno zasluzio igrama?Vazi,cucemo se.)
Piksi je nas najbolji i najkompletniji fudbaler kojeg smo ikad imali,ali su ga nefudbalske stvari(rat,sankcije,Miljan,Djora...)sprecili da bude najbolji na svetu,doduse 1990 on je to i bio.Zbog svega ovoga Piksi je jedan od najpozvanijih da komentarise sta se desava u i oko repke i zato TISINA misevi.
Potez ovog senilnog matorca koga zovu trenerom necu ni da komentarisem jer nije vredan komentara.SKANDAL

Ekspert +

pre 17 godina

Da, a ovi iz U-21 tima su kao zasluzili!? Decko ce makar sedeti na klupi i podrzavati tim...ko da je bitno ko sedi na klupi...

kimi bg

pre 17 godina

to piksi majstore. a petkovicevo objasnjenje je cista nebuloza, gluposti. moram da priznam da sam coveka stvarno cenio, a sada mi se gadi. bas je reprezentaciji potreban njegov sin?! sa odlicnom formom koju je pokazao, standardnim nastupima za velesilu ofk beograd (sa duznim postovanjem), a i mlad je, 32 godine, jelte? pa krasic, rambo, pantelic, lukovic su KLASA za tog decka! iskreno se nadam da navedeni igraci ne citaju ove poruke jer mi ih je zao. da je pametan i ako ima dusu taj decko bi odbio poziv...ali sve nesto sumnjam.

sve u svemu ovo je uvreda za inteligenciju prosecnog gradjanina ove zemlje. petko moze da se ponosi time sto je jednim potezom urusio sve sto je uspeo da napravi. nema sta, apsolutno svojstveno nama srbima.

sergio aguero

pre 17 godina

nije Ilija pozvao sina zato sto je on hteo,nego sto je morao.Dusan je igrac OFK Beograda a svi znamo ko je predsednik fudbalskog saveza Srbije-ZVEZDAN TERZIC,covek koji je i dalje glavni u OFK Beogradu i kome je vazno da zaradi pare od prodaje PETKOVICA JUNIORA.

Brando

pre 17 godina

Ne mogu da verujem da postoje ljudi koji napadaju Piksija zbog postavljanja Savicevica za selektora. Iako i ja mislim da je tu puno pogresio, mislim da Savicevic nije kriv sto smo izgubili od Azerbejdzana, vec nase umisljene "zvezdice" koje nisu htele da trce i nisu postovale Savicevica, jer je do juce igrao sa njima. A ovi sto prozivaju Piksija da je zauzimao mesto mladjim igracima na svetskom prventstvu, neka se samo sete da smo sa Piksijem igrali sa Nemcima 2:2 kad su bili mnogo jaci. Sta je Piksi kriv sto Kezman udje i posle 5 minuta dobije crveni ili sto se Kralj plasi lopte i igraca... Za one golove sa Spanijom, Piksiju treba svi da budu zahvalni, mislim da one Spance i dalje secne u ledjima kad god zagrmi, jer nije mala stvar onako izvrsiti klasicnu shijacu masazu (ko Perovic Nadju u derbiju).
Samo napred Piksi, mogu da te mrze ovi rakarcici.

Stanko

pre 17 godina

Svaka cast Piksi !
Svaka cast!
Neki ce ti mozda i zameriti sto si to rekao jasno i glasno ali ti si samo rekao ono sto svi mislimo.





15 igraca je bez preterivanja bolja od D.Petkovica

15 !





Sta da se radi...



NAPRED PLAVi
SRBIJA ! ! !

Stranac

pre 17 godina

Sta piksi ima da komentarise! Pa PETKOVIC je genijalac od 80% anonimaca napravio genijalce.Pa i taj koga je pozvao ako ne odigra kako moze ili kako zeli sigurno nece dici ruku na trenera,iliga ucenjivati ako mu kum ili prijatelj ili neznam ko blizak ne igra nece ni on kao te prosle """ velike zvezde""" Koje su na sva velika takmicenja toliko zatamnele da ni u po dana nije mogao covek da ih pozna.A piksi neka prvo kriticki pogleda sebe iono sta su kao tolike zvezde postigli sa reprezentacijom i mnogi poput njega bi najbolje bilo da cute ivise se ne oglasavaju.
ANONIMCI POSTASE GENIJALCI uodnosu na onolike zvezde koje ne pokazase ni pozitivnu NULU sa Drzavnim timom.
BRAVO PETKO MAJSTORE POKAZI IM STA ZNAS!!!!!!

Marko-Marko

pre 17 godina

Skandalozno jeli, hm...
A ono sto si sa Djenijem uradio sa Azerbejdzanom iz "dvojke" u "keca" u Baku-u...to nije skandalozno ...

dejandelija...

pre 17 godina

ok ovoje je bruka...korupcija kao i svuda ali pustimo da vidimo sta ce da bude...lepo je reko piksi ali kakvu on viziju ima evropske zvezde?ode zigic,lukovic verovatno ce jos neko da ide i to ti je nasa liga sampiona...sramota...

Sujeta je cudo

pre 17 godina

Osoba koja ne menja frizuru 40 godina, nema o cemu da polemise.
Pljuje, jer ga je isti Petkovic otkacio i prodao se u Kataru (odmah posle predstojeceg SP).
Elem,
Bekvalca za selektora, a
NATU ZA CENTARFORA!!!!
p.s. ma razbila bi im koncepciju:):):)

reddy

pre 17 godina

Ma kakva podrška,sada će svi drvlje i kamenje na Pixija,u stilu: "remeti atmosferu u reprezentaciji pred svetsko prvenstvo"...
Kakav smo mi cirkus!!!!!!!!!!!!!!

eugene

pre 17 godina

Jedina skandaloznija situacija u nasem fudbalu u zadnjih 10 god od ove sa akcijom tata-sin je bio odlazak na Olimpijske igre 2004, koji je organizovao Pixi, tako da bi zauvek trebalo da cuti!

djomla

pre 17 godina

Lako je priznavati tudje greske. Dejo nije Piksiju ni rod niti pomoz' bog, pa ga je Piksi bodrio dok nas nisu potpuno upropastili. Secam se Dejove izjave u to doba: necu dati ostavku dok budemo imali teoretske sanse za prolaz na EP. E kamo srece da je Piksi moralista tada rekao: ovo je skandal - i dao Geniju otkaz. A sad mi je nasao pametovati. I to su sve licni interesi. Da Dusan igra za cz, Piksi se sada ne bi bunio. Ili da je Ilija pozvao Bojana Miladinovica verovatno bi sve bilo u redu. Piksi - najveci grobar srpskog fudbala. A za njim i Dzaja, Zeka i Bjeka, Bata Djora, Zvezdan i kompanija. Nema nama spasa, jer srbin u fotelju kad zasedne, mozete ga samo puskom oterati. U Italiji ljudi izabrali sedamdesetu posleratnu vladu, a vidi nas ovde. Za nas i nije bolje. Ne treba nama demokratija, vec neki apsolutista da nas sikanira. Pogledajte najvecu demokratsku instituciju savremenog drustva - parlament.Sprdnja ziva. Imaju kvorum samo kada sebi dizu plate. A mi ovde trunimo o selektoru i nepotizmu u fudbalskom timu. Mi smo najgori. Najgori.

Joca

pre 17 godina

SVAKA CAST PIKSI! Jedini si imao smelosti da otvoreno kazes da je ovo PRVORAZREDNI SKANDAL!!! Cak si i upotrebio isti izraz kao i ja danas kad sam cuo vest!

VladeX

pre 17 godina

Gospodine Stojkovicu, izuzetno Vas cenim kao fudbalera i kao rukovodioca najdrazeg mi kluba, ali mislim da ste sada napravili jednu veliku gresku. Vi niste selektor!!! Prema tome, nemate pravo da sastavljate drzavni tim! Ni Vi sigurno ne volite kada Vam se neko mesa u posao, te stoga nemojte to ni Vi drugome da radite. Selektor Petkovic je u dosadasnjem ciklusu kvalifikacija pokazao da ume da napravi TIM! Ova generacija ima mnogo manje zvezda nego ona iz '98 ili 2000, a mnogo je vise postigla upravo zahvaljujuci tome sto su TIM i sto je selektor imao odresene ruke. Nemojte mu ih vezivati dve nedelje pred mundijal.

BIKS

pre 17 godina

DRAGAN STOJKOVIC PIKSI JE NAJBOLJI FUDBALER SVIH VREMENA NASEG FUDBALA.OVI KLINCI KOJI POKUSAVAJU DA GA PLJUJU SIGURNO NISU GA NIKAD GLEDALI NI PREKO TV-A.DJECO DRAGA PIKSI JE COVJEK KOME SU JAPANCI PODIGLI SPOMENIK,ULICA JEDNA U JAPANU ZOVE SE NJEGOVIM IMENOM.ZNALI SU DA GA CJENE I POSTUJU ZNALI SU KOLIKO VRIJEDI O PIKSIJU JE NAPISANA KNJIGA KOJA JE PRODANA U 7 MILIJONA PRIMJERAKA.DOK JE IGRAO PIKSI I BILO JE LJEPOG FUDBALA OD KADA ON NEIGRA I NENAVIJAM JER NEMAM ZA KOGA NEMA VISE TIH LOPTI ATRAKTIVNIH PETOM SVE JE KRKANJE ZESCE,PIKSI MAJSTORE!!!!!!!!!!!!

Starac Fočo od stotinu leta

pre 17 godina

Piksi, malo je reći skandalozna odluka.
Petkoviću, reprezentacija treba da bude kao porodica, ali porodica ne treba da bude reprezentacija.
Što rekoše Krstići:
-"Tata, i ja bih ovo radio."
-"I tata bi, sine!"

Zika

pre 17 godina

Čitam ove vaše komentare i ne mogu da verujem kako ste željni nekome oči da iskopate.Da razjasnim.Pixi ova ocena ti je veliki plus kod mene.Konačno da se manemo diplomatije i okolišnih izjava u fudbalu.Ako ti neko zamera za Azerbejdžan i Deju,neka te poljubi slobodno u d..e Zar si ti kriv što si pružio šansu jednom od naših najvećih igrača svih vremena.Kako si ti mogao da predpostaviš da će učenik Fabia Capella ispasti na kraju tolika neznalica.Ko je mogao da veruje da će nas raspali Azerbejdžan izbaciti.Najmanja krivica je na tebi.Ja verujem da bi se moja ekipa iz ulice bolje snašla protiv njih od onih igrača koje je vodio takođe loši genije.Ti si na kraju postavio Petkovića i pogodio u sam centar.To ti se nikako ne sme zaboraviti.A što se Petka tiče i njegovog sina, mogu mu reći sledeće:selektore JADNIČE!!!

Biblbrox

pre 17 godina

Mali je verovatno odlican cim cale stavlja i svoj i sinov ugled na kocku. Ranije je dobio sansu i verujem da ce je iskoristiti a ne treba odmah bacati drvlje i kamenje na selektora kao da je ubacio totalnog laika za fudbal.

Realno

pre 17 godina

Pixi nece da komentarise ovaj potez Petkovica, ali opet je dao svoj komentar. Ja smatram da treba pustiti selektora da radi svoj posao, a na kraju svetskog prvenstva mozemo onda analizirati kako smo igarli i sta smo postigli. Ako smo nakon svetskog prvenstva nezadovoljni igrom reprezentacije treba onda menjati selektora. Do tada ako moze bez komentara ala Pixi.

Mika

pre 17 godina

Koja glupost! Sto nisi kritikovao Deju kad je forsirao svog kuma Dmitrovica. Jos je Dmitrovic bio u prvih 11 a ne 23. igrac na spisku. To kao nije bilo skandalozno.

Dragiša

pre 17 godina

Vi ste bre svi kompletno zaslepljeni i prolupali. Jedan čovek ovde piše ovako, bukvalno rečenicu za rečenicom: Pixi svaka ti čast što si doveo Petka, a ti Petkoviću sram te bilo!!!!!!!! Pa jel ima još iko mozga u ovoj našoj zemlji!?!?
Možda ima i još 15 igrača boljih od Žigića ili 15 golmana boljih od Jevrića ili 15 boljih od Ljuboje, ali SASTAV ODREĐUJE SELEKTOR I DO JUČE STE GA, GARANTUJEM, SVI VI KOJI DANAS PLJUJETE PO NJEMU JER JE PIXI REKAO DA TAKO TREBA, HVALILI NA SVA USTA!
Petko nas je svojom ODLIČNOM selekcijom(odabirom irača) odveo na SP i ako Petko kaže da neki igrač treba da ide na SP ko sam bre ja da ga kritikujem. A ko je i Pixi da ga kritikuje!? Pixi nije mogao na prvenstvima da prođe ni Argentinu ni Holandiju tako da mislim da nije kompetentan da on Petkoviću određuje sastav za SP!
Plasman na SP je SJAJAN, FANTASTIČAN REZULTAT, gledali smo naše NAJBOLJE KVALIFIKACIJE U POSLENJIH 20tak GODINA! PETKO SVAKA ČAST!!! HVALA TEBI I TVOJIM LAVOVIMA, VEĆ STE NAPRAVILI VELIKU STVAR ZA SRPSKI FUDBAL! A i ako ne prođete grupu (ARGENTINA! HOLANDIJA! OBALA SLONOVAČE!), pa ko može da vam zameri!? Ne znam da li bi još 2-3 reprezentacije na svetu(osim Brazila) prošle grupu sa ARG i HOL.
BRAVO PETKO, BRAVO LAVOVI, SVAKA ČAST I HVALA VAM ZA SP, A SADA IDITE U NEMAČKU I IGRAJTE RASTEREĆENO, ZA VAŠU DUŠU. ZASLUŽILI STE....

Tupanja

pre 17 godina

Ma super je Pixi, sjajan. Kaže da neće da polemiše, ali će ipak da kaže svoje (što valjda znači da neće nikome da odgovara na to što ON kaže)
Tvoji rezultati dok si bio na čelu Saveza su svima poznati - prvo si pustio Đorića da rasturi reprezentaciju, pa si doveo Genija za je dotuče, i tada su u timu bili igrači za prodaju, a sam si rekao da nisi uspeo da rešiš regularnost takmičenja (i gle čuda u prvoj sezoni kao direktor FKCZ si osvojio duplu krunu).
Ne sviđa se ni meni što je kao 23. igrač pozvan selektorov sin (koji neće ni igrati, kao ni jedan 23. igrač) ali bolje pitaj tvog kompanjona Terzića kakve veze on ima sa takvim izborom.
Što se tiče igara Zvazdinih igrača na U21, razumem ih, iscrple su teške utakmice sa Banatskim Dvorom, Javorom i ostalima, a dobro igra samo onaj što si ga prodao (a rekao si da nećeš).
I još nešto ne razumem - odakle tako čvrsto uverenje da onaj ko je znao dobro da vodi loptu isto tako dobro zna da vodi ceo klub? I da kao argument da zna šta radi bude to što su mu Japanci podigli spomenik.

milan ivanov

pre 17 godina

da je pozvao bilo koga drugog svi bi se femkali i trazili vecu ulogu a ovako dule ce da sedi i navija i nece praviti trzavice u reprezentaciji

republika srpska

pre 17 godina

piksi je svetinja a po svetinji se nesme pljuvati,i ja se slazem sa biksom da piksi i danas da zaigra bio bi najbolji u reprezentaciji kao sto je uvjek i bio dok je igrao,piksi samo napred i ako neudje zvezda u ligu sampiona ti si dokazao koliki si covjek i koliko volis zvjezdu pozdrav iz republike srpske za tebe i treba da kazes sta mislis o reprezentaciji jer si najugledniji covjek naseg fudbala,a to sto ti prigovaraju za deju nema veze sa istinom jer krivci su manekeni koji su umislili da su neki igraci a nemaju veze o zivotu i danas je bar njih 5 koji igraju za repku a nemaju veze i uz to glume neke manekene

Imala je oči plave ko flomaster

pre 17 godina

Alo, grobari! Kad ga već kritikujete za Genija, onda ga pohvalite za Petkovića. On je doveo i Petka koji nas je odveo u Nemačku.
Bravo Piksi, care!!!! Ua, Petko!!!
Piksi je ubedljivo najbolji igrač na ovim prostorima bar u zadnje 3 decenije. A zašto ga grobari mrze, to mi je jasno. Pamte onaj gol iz kornera, zar ne?! Pa i sad se plaše kad vide Piksija da prolazi pored korner zastavice:-)

petkovic

pre 17 godina

Kad odemo prodjemo grupu sve ce se promeniti,
neka je poslao sina,pustite coveka da radi svoj posao do kraja,neverovatan je uspeh da smo uopste na svetskom prvenstvu sa timom i drzavom kakvu imamo,a i kakav smo narod!

Marko Ivankovic

pre 17 godina

Postovani,

ovih dana postavljam sebi samo jedno pitanje: Kakve koristi imamo od vas novinara? Nikakve. Najbolji primer svetsko prvenstvo. Mogu samo da kazem da sam razocaran u vas novinare. Nas selektor je mozda doneo pogresnu odluku ali zar je moguce da samo posle toga ima toliko nepoverenje. Razumem da postoji nerazumevanje ali mislim da je selektor doneo pravo resenje. Mislio sam da novinari imaju vremena da razmisle pre nego sto napisu nesto ali sam shvatio da vam je stalo samo do skandaloznih naslova. Bilo je vam vec dosadno sto se nasi fudbaleri super slazu i nema sta bi mogli da napisete. A onda konacno da i petko pogresi. Pogresio je naravno po vasem misljenju. JA ne mislim da je pogresio. Zasto bi petko pozvao pantu, pauna ili ramba. samo da kvare atmosferu? nikad ili retko su bili zajedno sa ostalima a kao sto je rekao petko dusan je vec bio sa ekipom. Znaci bilo je vaznije naci coveka koji je vazan za atmosferu nego koji ce biti vazan za igru. Da ne zaboravimo dusan je 23. igrac i znaci da je nemoguce da se povrede toliko nasih igraca da bi on zaigrao. Zar bi rambo hteo da sedi na klupi ili na tribinama? zato mislim da je petko dobro odlucio. neko bi rekao sto je pozvao beka za napadaca. ne treba zaboraviti da mi vec imamo 4 (nasa) najbolja napadaca. sta ce nam vise?
Sto ste me vi novinari razocarali? Narod kao narod ce sigurno kritikovati. Ali vi ste me toliko povredili. zar je vazniji veci tiraz nego uspeh i atmosfera reprezentacije? I da ste u pravu(a niste i) u ovom trenetku trebate da pomognete reprezentaciji. ona nikad nije slozniija. secam se da ste ranije kritikovali sto se igraci nisu slagali a sad se ovakvo ponasate. samo mogu da ponovim da ste jedna velika sramota za naciju. napred petko POzdrav Marko Ivankovic

tose

pre 17 godina

TAKO JE PIXI!!!
Hajde sad i ostali, hajde svi slozno dajte svoje izjave u medije!!!
Petkovicu nije Srbija tvoje vlasnistvo da bi se tako ponasao!!!

profesor

pre 17 godina

piksi je u pravu. stvarno skandal. ilija je unistio sve sto je gradio mesecima. bas pre neki dan kazem kako je on izgradio tim ponovo, prvi put od 1990. i evo, on ga i zakopa, 10 dana pre svetskog prvenstva... pa nece ga vise niko iz cele reprezentacije ni pogledati, a kamoli da ga uvaze kao svog trenera i vodju pred teske utakmice... zaista skandal.

BIKS

pre 17 godina

PIKSI CARE BOLJE DA JE TEBE POZVAO VJERUJEM DA SI BOLJI I DANAS OD SVIH ZAJEDNO U VEZNOM REDU STO CE IGRATI NA SP.LEGENDO SRPSKOG FUDBALA POSLE TEBE NEMA FUDBALERA U VEZNOM REDU DA IMA TEHNIKU KOJU TI POSJEDUJES OSJECAJ ZA LOPTU,SMIRENOST,PREGLED IGRE,SUT, SVE SI IMAO AL I TEBE SU NEZNALCI PONIZAVALI I NEPOZIVALI TE KAD SI BIO NAJBOLJI NA PLANETI I NAJKORISNI.ALI NEK IM JE NA CAST TI SI BIO I OSTAO LEGENDA A ONI BILI I OSTALI LOPOVI KOJI SU UNISTILI NAS FUDBAL.PIKSI DA SU TEBE POZVALI MOZDA BI I IZASLI IZ GRUPE OVAKO NE,AKO NISTA KOPACKE NA NOGE I POMOZI ZVJEZDI DA UDJE U LIGU SAMPIONA.DUSAN PETKOVIC JE BRUKA NEVIDJENA,PETKO TUGO BOZIJA JESI LI CUO ZA PANTELICA,PAUNOVICA,KRASICA,RAMBA PETKOVICA,JANKOVICA.

ZORAN

pre 17 godina

KAO GROBAR NE VOLIM NISTA STO DOLAZI IZ CRVENE ZVEZDE ALI OVO JE VELICANSTVENO KAO I TVOJI GOLOVI SPANCIMA U ITALIJI. BRAVO PIKSI.

Jankovic_nema_pojma

pre 17 godina

Ti si se BIKS nalupao toliko gluposti ali ova sa pozivanjem Jankovica u reprezentaciju je stvarno "fantasticna" glupost! Bas se pokazao u Portugalu! Ni ovaj Petkovic nije zasluzio poziv, ali Jankovic... strasno!

Bruka!

pre 17 godina

Piksi Jedino si ti napravio vecu bruku od Petka kada si postavio GENIJA za selektora. Covek nije trenirao ni Mali mokri lug, a ti ga postavi za selektora! Unazadio si nas fudbal za 10 godina i zato ne pametuj!

Negativni

pre 17 godina

Bravo Piksi.Najzad da u nasoj javnosti cujem i neku jednostavnu i jasnu ocenu gluposti. Zaista je vreme da se o tome javno govori. Dokle vise da cutimo kad je fudbal u pitanju. Stalno se crno farba u belo. A crno je da crnje ne moze biti.

Dusan koji nece pratiti SP

pre 17 godina

E Piksi, ova ti je izjava stvarno na mestu. Ti si izgleda jedini iskren covek tamo. Ali ovakva kretenska odluka polumozgasa Petka bi trebalo da izazove lavinu izjava, a ne samo ti da se oglasis. I Kostunica i predsednik Srbije, a pogotovo ta nasa stampa, a ne da samo tako prokomentarisu bez kritika. Kao da ne kvare raspolozenje medju nacijom. Ma mi smo pukli, ionako nas svi j... u zdrav mozak, jos sad i ovo. DOKLE!!!!!!!!!!!!!!!

Veljko

pre 17 godina

Isao sam na sve utakmice nase reprezentacije na domacem terenu i sada se osecam kao da mi je neko rekao da sam budala.Svaka cast Pixiju,a mislim da treba da se oglasi i kapiten Savo.Nek ide sve kad se ovako nesto desava,trebaju svi da se pobune.Petkovic je pokazao da nas sve smatra glupacima i budalama, a da je on neki veliki trener.Od ranih 90-ih nema nijedan uspeh.

petar ultras

pre 17 godina

konacno bez demagogije! treba reci da je moralna degeneracija to sto jeste! mislio sam da idem u Nemacku na sve tri utakmice, sada mi ne pada na pamet. Ovo je vredjanje inteligencije cele nacije. Sramota.

Anita

pre 17 godina

Jeste da je i on pravio glupost, ali bar je covek rekao istinu kad treba!! Zato svaka cast i nadam se da ce se jos ljudi javiti kada shvate da je ovo DEMOKRATSKA

Milisav

pre 17 godina

Cek, cek, a sta bi Djenijom? Ko njega postavi za selektora? Iako je Petkova odluka zaista sramna, Piksi je jedan od onih koji ne bi trebao da je komentarise.

Stane

pre 17 godina

Bravo, Piksi care! Dzaba nasih 500 ili 1000 komentara kad nema (i ne zeli) ko da nas cuje, ali kad javno progovori legenda kao si ti - od toga mozda i bude nesto! Nadam se...

pravdaaa

pre 17 godina

Paboze dragi kaka ce ovo da prestane? Kada ce ovi ljudi u ovoj zemlji Srbiji poceti da budu profesionalci a ne samo oni koji misle samo na sebe. Pa ako si nas odveo do svetskog prvenstva nemoras sad da nas pravis budalama. Pa covek ostavi Pantelica bez svetskog prvenstva a pozva svog sincica. A sta je sa Krasicem koji je vrhunski odigrao evropsko za mlade. Pa naravno da nece dobiti sansu jer ima tajin sin da igra. E da su se tako englezi ponasali danas niko nebi znao ko je Vejn Runi.AL znamo jer su oni imalo m..a da mu daju sansu i nisu imali za selekotora koji posle malo uspeha misli da moze da nas sve zajedno pravi budalama. JOOOOOJJJJ

Ivan Pancevo

pre 17 godina

Evo,Piksi je progovorio prvi,mada nedovoljno ostro.Svako iole normalan mora da osudi ovu bruku,sin mu je ekstra talenat sa 32 god.,oteran iz svakog kluba u kome je igrao,ovo je nepodnosljivo,sledi nam katastrofa.A vi novinari, dokle mislite da cutite,stalo vam je do dobrih odnosa sa Petkom radi dobijanja nebuloznih izjava,bojite se da se ne naljute u savezu na vas,a oni celu naciju tretiraju ko magarce.Ovakve stvari se ne smeju precutati,ko precuti i on je djubre bez obraza.Vise mi se i ne navija za plave.HOROR

TitanM

pre 17 godina

U pravu ste. Piksi je postavio Deju za selektora. Ali je isti taj Piksi postavio osnove za sve ovogodisnje rezultate svih reprezentativnih kategorija. COVEK JE RODJENI POBEDNIK! Zato SSSSSSSSSSSSSSSS! I u svoje rupe!

pfc

pre 17 godina

Tako je Pixica! Moram da cenim svaki tvoj istup jer je posten i bez uvijanja. Ovo sto je napravio Petkovic je ne samo skandalozno vec nevidjeni bezobrazluk. Pljunuo je covek u lice celoj naciji. Ma koji, bre, Dusan Petkovic, sram da bude Petkovica Iliju, samozvanog fudbalskog generala.
Vise me ne inteesuje ni reprezentacija ni SP. Jednostavno on je ovom odlukom ohladio sve ljubitelje fudbala. Grozna i neizrecivo prljava odluka.

lane

pre 17 godina

Jel mogu ja da zaigram,salio sam se oce moja baba. Katastrofa pa zar nema igraca koji su zasluzili Paunovic,Pantelic itd. Ljudi iz Brazila se pitaju ko nama igra ako nam je RAMBO LOS!!!!!!!!!!!!!

brat đuro

pre 17 godina

Zbog čega tolika frka?poznavajući selektora nema šanse da na prvenstvu igra više od 16 igrača.Čisto sumnjam da će mali uopšte da ulazi u igru.Dragan Stojković nije trener i ne treba da komentariše ovakve odluke.

Lord Bajro

pre 17 godina

Ti si samo postavio Đorića za selektora, a zatim si ga zamenio izvesnim Genijem, tako da si svoju stručnost dokazao.

A kakvi su tvoji igrači vidi se na U21 (s izuzetkom golmana kojeg si prodao).

Mada, lepo kaže onaj Julovac što si ga doveo u CZ - vas dvojice ste postavili temelje današnjih uspeha naše reprezentacije. Valjda tako što ste toliko srozali fudbal da je sve nakon toga pozitivan pomak.

Џамбас

pre 17 godina

Ало, бате, скандалозна је једино твоја ароганција.
Јер: Драган Стојковић Пикси је за селекторе постављао Ђорића и Деја, и нема више никаквог права да коментарише одлуке селектора.

dragan

pre 17 godina

Od kada je ovaj Pixi tako pametan.Ti ćeš da pričaš o skandalnoj odluci a prodo si nam Stojkovića i još kažeš :Ovaj Banović ili koji već je dobar,Zvezda ima poverenja u njega.Bruko jedna. I još si nas slagao da ćeš zadržati tim.Bolje ti je da ćutiš da te ne čujev kako bi pre preboleo rasturanje Zvezde.
Što se tiče Petkovića,mogu da kažem da mi je priredio šok kao Pixi za Stojkovića,pa se pitam šta je bre vama ljudi.Ovo je stvarno ne samo skandal(ne želim da citiram Pixija jer dobijam ospice od njega od pre neki dan) već j.... u zdrav mozak i nas običnih smrtnika ali i fudbalera-profesionalaca.PA zamislite kako je onim fudbalerima koji su to zaslužili poziv mnogo pre Petkpvića mlađeg.Kako je njima.Stvarno velika bruka za selektora.Moj klinac trenira u kragujevačkom Radničkom i mislim zaista da je dobar igrač-pionir.Kako ću mu sutra objasniti da neko gori od njega mora igrati jer mu je tata trener.A šta i očekivati kad se u vrhu našeg fudbala dešavaju ovakve stvari.Ovo nije ni malo naivna stvar kad se dublje razmisli.Petković je napravio ne glupost i skandal već je uneo nove potrese u naš fudbal.Ovo je najblaže rečeno KATASTROFA.
A fudbalerima koji stvarno zaslužuju da obuku plavi dres maksimalna podrška uz nadu da će javnost osuditi ovakav potez jednog nepromišljenog selektora i da se više nikada ne ponovi slično.Isključivo zbog ljudi koji se bave sportom(FUDBAL) i koji prolivaju znoj svakoga dana. B R U K A

zok

pre 17 godina

Upravu je sto kaze Piksi ali... ima i on dosta glupe odluke (naprimer Savicevica za selektora repke). Ali izjava sto je dao na SP u francusku 98 godine je bila mnogo cudna. " Nerazumem zasto me Santrac zamenio, pa mogo sam ja jos da igram" Izjavu je dao posle zamenu sa Dejana Stankovica nesecam se tacno koja utakmica ali cu zauvek zapamtiti tu izjavu. Pa u 70 minutu ga je Santrac zamenio i to mu je bilo prvi put posle embarga da ga neko zamenio u repku i on se odma bunio. Od 96 on je bezveze zauzeo mesto u repki i ako nista nije pozitivno uradio u nju, samo se setao i mahao rukama ka sudiju. Mnogo smo talentovane igrace izgubili zbog takvi kao sto je on, sto nerazume da mu je kraj karijere i umesto da zavrsi na nivo on tera ekipu u propast. Sada je tu na njegovo mesto Savo i istu stvar radi. Dok ne napunis 30 godina si za reprezentaciju i nema veze kolko si nekad bio dobar ako ima neko bolji na tvoje mesto lepo pusti boljeg da igra pa da nekad i mi nesto osvojimo.

piksi,piksi,piksi,piksi.....

pre 17 godina

SVAKA CAST PIKSI,UVEK SI BIO HRABAR I ISKREN COVEK ZA RAZLIKU OD NEKIH!ilija petkovic je pokazao koliko je mali kao covek!

Milos

pre 17 godina

Bruka i sramota, Petka treba smeniti zbog ovoga pre mundijala, ko Italijani sto hoce Lipija. Jeste da onda nista necemo uraditi na provenstvu, ali ce nas u suprotnom i sledecih 50 godina jahati razni politikanti i u sportu i van njega. Jednom se mora prestati, a ovo je idealna prilika za pocetak ciscenja.

Naravno da od toga nece biti nista...

darko

pre 17 godina

A pustite coveka neka zove koga hoce, on je odgovoran za rezultate...Piksi je direktor Zvezde i treba da gleda svoja posla, kao i svi ostali koji nisu vezani za FSSCG. Sta se njega tice koga ce Petko da zove. Kada bude bio selektor neka zove koga hoce. AJMO PLAVI!!!!

Munja

pre 17 godina

E pad kad je tako, onda nek ide do kraja. Da bi nas sve razuverio, Petko bi trebao sina da postavi kao standardnog prvotimca - da bude okosnica. Samo tako mozemo da vidimo pune kvalitete ovog igraca - kako dobre, tako i lose. Bice sramota ako ga bude ubacivao onako, na 5 do 15 minuta pred kraj - statistike radi (zbog rezimea). Ako bude igrao dobro, evo ja cu da kazem: priznajem, pogresio sam, jeo sam g**** (a la Balkanski Spijun). Ali ako ne bude igrao iznad proseka svojih saigraca, Petko mozes slobodno u penziju. Neko rece Sinisu Mihajlovica u tim. Koliko god to zvucalo bizarno, sa njim covek bar zna na cemu je. O Petkovicu mladjem ne znam nista bas i strasno me brine atmosfera u ekipi, jer ovo moze da unese onaj najcrnji nama specificni cinizam. A protivnici iz "grupe smrti" ce nas da cekaju. 'Oce, malo morgen!

Eduardo Huambo

pre 17 godina

Kakva god da je greške pravio sad je u pravu i to mi je bitno. Ima mu*a da kaže šta misli i gotovo, a ne k'o smradovi novinari i ostali "ljudi iz fudbala" dqa ćute ko c*ve.

I ne lupajte da je on postavio Djoru, on je bio selektor pre njegovog imenovanja za predsednika FSJ. On je doveo i Petkovića ali je opet protiv toga da se on ponaša kao da je reprezentacija njegova igračka.

PIXI Kralju!

Петар

pre 17 godina

An official statement from the Football Association of Serbia and Montenegro confirmed that the 32-year-old OFK Beograd player, who is the son of Serbia and Montenegro coach Ilija Petković, will replace Vučinić, who picked up a knee injury while on duty at the UEFA European Under-21 Championship.

Нема логике да води неког који има 32 године, и који је на заласку каријере, још је и играч одбране. Нека води неког клинца да осети мало атмосферу и научи нешто. Уосталим ово потврдђује да је за репрезантацији најмање битан квалитет а више чији си. Не могу да разумем и дебилне коментаре који помињу све и свашта а не суштину. Петковић је приватизовао репрезентацију, по принципу шта ми можете. Пућићемо као збечке.

Ivan_London

pre 17 godina

Kao prvo, Piksi je ovde potpuno u pravu. Kao drugo, njegova odluka da postavi Savicevica kao selektora nije bilo toliko cudna. Van Basten i pre njega Rijkard su isto postali selektori bez znacajnog izkustva kao treneri.

Ivan Tomic_ZEMUN_CRVENO_BELI_GRAD

pre 17 godina

@Jankovic_Nema_Pojma,ti verovatno imas i veliki si strucnjak.Jankovic i mene nervira sa svojim stavom,ali je bolji od bilo kojeg igraca partizana(sto i nije toliko tesko,s obzirom na vas kvalitet,video sam simona);
@Lord Bajro,Piksi je jos bio aktivan igrac kad je Djoric bio selektor i upravo Djoric ga nije zvao u repku da ne bi oborio Dzajicev rekord.(a savo je pozive verovatno zasluzio igrama?Vazi,cucemo se.)
Piksi je nas najbolji i najkompletniji fudbaler kojeg smo ikad imali,ali su ga nefudbalske stvari(rat,sankcije,Miljan,Djora...)sprecili da bude najbolji na svetu,doduse 1990 on je to i bio.Zbog svega ovoga Piksi je jedan od najpozvanijih da komentarise sta se desava u i oko repke i zato TISINA misevi.
Potez ovog senilnog matorca koga zovu trenerom necu ni da komentarisem jer nije vredan komentara.SKANDAL

Ekspert +

pre 17 godina

Da, a ovi iz U-21 tima su kao zasluzili!? Decko ce makar sedeti na klupi i podrzavati tim...ko da je bitno ko sedi na klupi...

kimi bg

pre 17 godina

to piksi majstore. a petkovicevo objasnjenje je cista nebuloza, gluposti. moram da priznam da sam coveka stvarno cenio, a sada mi se gadi. bas je reprezentaciji potreban njegov sin?! sa odlicnom formom koju je pokazao, standardnim nastupima za velesilu ofk beograd (sa duznim postovanjem), a i mlad je, 32 godine, jelte? pa krasic, rambo, pantelic, lukovic su KLASA za tog decka! iskreno se nadam da navedeni igraci ne citaju ove poruke jer mi ih je zao. da je pametan i ako ima dusu taj decko bi odbio poziv...ali sve nesto sumnjam.

sve u svemu ovo je uvreda za inteligenciju prosecnog gradjanina ove zemlje. petko moze da se ponosi time sto je jednim potezom urusio sve sto je uspeo da napravi. nema sta, apsolutno svojstveno nama srbima.

sergio aguero

pre 17 godina

nije Ilija pozvao sina zato sto je on hteo,nego sto je morao.Dusan je igrac OFK Beograda a svi znamo ko je predsednik fudbalskog saveza Srbije-ZVEZDAN TERZIC,covek koji je i dalje glavni u OFK Beogradu i kome je vazno da zaradi pare od prodaje PETKOVICA JUNIORA.

Brando

pre 17 godina

Ne mogu da verujem da postoje ljudi koji napadaju Piksija zbog postavljanja Savicevica za selektora. Iako i ja mislim da je tu puno pogresio, mislim da Savicevic nije kriv sto smo izgubili od Azerbejdzana, vec nase umisljene "zvezdice" koje nisu htele da trce i nisu postovale Savicevica, jer je do juce igrao sa njima. A ovi sto prozivaju Piksija da je zauzimao mesto mladjim igracima na svetskom prventstvu, neka se samo sete da smo sa Piksijem igrali sa Nemcima 2:2 kad su bili mnogo jaci. Sta je Piksi kriv sto Kezman udje i posle 5 minuta dobije crveni ili sto se Kralj plasi lopte i igraca... Za one golove sa Spanijom, Piksiju treba svi da budu zahvalni, mislim da one Spance i dalje secne u ledjima kad god zagrmi, jer nije mala stvar onako izvrsiti klasicnu shijacu masazu (ko Perovic Nadju u derbiju).
Samo napred Piksi, mogu da te mrze ovi rakarcici.

Stanko

pre 17 godina

Svaka cast Piksi !
Svaka cast!
Neki ce ti mozda i zameriti sto si to rekao jasno i glasno ali ti si samo rekao ono sto svi mislimo.





15 igraca je bez preterivanja bolja od D.Petkovica

15 !





Sta da se radi...



NAPRED PLAVi
SRBIJA ! ! !

Stranac

pre 17 godina

Sta piksi ima da komentarise! Pa PETKOVIC je genijalac od 80% anonimaca napravio genijalce.Pa i taj koga je pozvao ako ne odigra kako moze ili kako zeli sigurno nece dici ruku na trenera,iliga ucenjivati ako mu kum ili prijatelj ili neznam ko blizak ne igra nece ni on kao te prosle """ velike zvezde""" Koje su na sva velika takmicenja toliko zatamnele da ni u po dana nije mogao covek da ih pozna.A piksi neka prvo kriticki pogleda sebe iono sta su kao tolike zvezde postigli sa reprezentacijom i mnogi poput njega bi najbolje bilo da cute ivise se ne oglasavaju.
ANONIMCI POSTASE GENIJALCI uodnosu na onolike zvezde koje ne pokazase ni pozitivnu NULU sa Drzavnim timom.
BRAVO PETKO MAJSTORE POKAZI IM STA ZNAS!!!!!!

Marko-Marko

pre 17 godina

Skandalozno jeli, hm...
A ono sto si sa Djenijem uradio sa Azerbejdzanom iz "dvojke" u "keca" u Baku-u...to nije skandalozno ...

dejandelija...

pre 17 godina

ok ovoje je bruka...korupcija kao i svuda ali pustimo da vidimo sta ce da bude...lepo je reko piksi ali kakvu on viziju ima evropske zvezde?ode zigic,lukovic verovatno ce jos neko da ide i to ti je nasa liga sampiona...sramota...

Sujeta je cudo

pre 17 godina

Osoba koja ne menja frizuru 40 godina, nema o cemu da polemise.
Pljuje, jer ga je isti Petkovic otkacio i prodao se u Kataru (odmah posle predstojeceg SP).
Elem,
Bekvalca za selektora, a
NATU ZA CENTARFORA!!!!
p.s. ma razbila bi im koncepciju:):):)

reddy

pre 17 godina

Ma kakva podrška,sada će svi drvlje i kamenje na Pixija,u stilu: "remeti atmosferu u reprezentaciji pred svetsko prvenstvo"...
Kakav smo mi cirkus!!!!!!!!!!!!!!

eugene

pre 17 godina

Jedina skandaloznija situacija u nasem fudbalu u zadnjih 10 god od ove sa akcijom tata-sin je bio odlazak na Olimpijske igre 2004, koji je organizovao Pixi, tako da bi zauvek trebalo da cuti!

djomla

pre 17 godina

Lako je priznavati tudje greske. Dejo nije Piksiju ni rod niti pomoz' bog, pa ga je Piksi bodrio dok nas nisu potpuno upropastili. Secam se Dejove izjave u to doba: necu dati ostavku dok budemo imali teoretske sanse za prolaz na EP. E kamo srece da je Piksi moralista tada rekao: ovo je skandal - i dao Geniju otkaz. A sad mi je nasao pametovati. I to su sve licni interesi. Da Dusan igra za cz, Piksi se sada ne bi bunio. Ili da je Ilija pozvao Bojana Miladinovica verovatno bi sve bilo u redu. Piksi - najveci grobar srpskog fudbala. A za njim i Dzaja, Zeka i Bjeka, Bata Djora, Zvezdan i kompanija. Nema nama spasa, jer srbin u fotelju kad zasedne, mozete ga samo puskom oterati. U Italiji ljudi izabrali sedamdesetu posleratnu vladu, a vidi nas ovde. Za nas i nije bolje. Ne treba nama demokratija, vec neki apsolutista da nas sikanira. Pogledajte najvecu demokratsku instituciju savremenog drustva - parlament.Sprdnja ziva. Imaju kvorum samo kada sebi dizu plate. A mi ovde trunimo o selektoru i nepotizmu u fudbalskom timu. Mi smo najgori. Najgori.

Joca

pre 17 godina

SVAKA CAST PIKSI! Jedini si imao smelosti da otvoreno kazes da je ovo PRVORAZREDNI SKANDAL!!! Cak si i upotrebio isti izraz kao i ja danas kad sam cuo vest!

VladeX

pre 17 godina

Gospodine Stojkovicu, izuzetno Vas cenim kao fudbalera i kao rukovodioca najdrazeg mi kluba, ali mislim da ste sada napravili jednu veliku gresku. Vi niste selektor!!! Prema tome, nemate pravo da sastavljate drzavni tim! Ni Vi sigurno ne volite kada Vam se neko mesa u posao, te stoga nemojte to ni Vi drugome da radite. Selektor Petkovic je u dosadasnjem ciklusu kvalifikacija pokazao da ume da napravi TIM! Ova generacija ima mnogo manje zvezda nego ona iz '98 ili 2000, a mnogo je vise postigla upravo zahvaljujuci tome sto su TIM i sto je selektor imao odresene ruke. Nemojte mu ih vezivati dve nedelje pred mundijal.

BIKS

pre 17 godina

DRAGAN STOJKOVIC PIKSI JE NAJBOLJI FUDBALER SVIH VREMENA NASEG FUDBALA.OVI KLINCI KOJI POKUSAVAJU DA GA PLJUJU SIGURNO NISU GA NIKAD GLEDALI NI PREKO TV-A.DJECO DRAGA PIKSI JE COVJEK KOME SU JAPANCI PODIGLI SPOMENIK,ULICA JEDNA U JAPANU ZOVE SE NJEGOVIM IMENOM.ZNALI SU DA GA CJENE I POSTUJU ZNALI SU KOLIKO VRIJEDI O PIKSIJU JE NAPISANA KNJIGA KOJA JE PRODANA U 7 MILIJONA PRIMJERAKA.DOK JE IGRAO PIKSI I BILO JE LJEPOG FUDBALA OD KADA ON NEIGRA I NENAVIJAM JER NEMAM ZA KOGA NEMA VISE TIH LOPTI ATRAKTIVNIH PETOM SVE JE KRKANJE ZESCE,PIKSI MAJSTORE!!!!!!!!!!!!

Starac Fočo od stotinu leta

pre 17 godina

Piksi, malo je reći skandalozna odluka.
Petkoviću, reprezentacija treba da bude kao porodica, ali porodica ne treba da bude reprezentacija.
Što rekoše Krstići:
-"Tata, i ja bih ovo radio."
-"I tata bi, sine!"

Zika

pre 17 godina

Čitam ove vaše komentare i ne mogu da verujem kako ste željni nekome oči da iskopate.Da razjasnim.Pixi ova ocena ti je veliki plus kod mene.Konačno da se manemo diplomatije i okolišnih izjava u fudbalu.Ako ti neko zamera za Azerbejdžan i Deju,neka te poljubi slobodno u d..e Zar si ti kriv što si pružio šansu jednom od naših najvećih igrača svih vremena.Kako si ti mogao da predpostaviš da će učenik Fabia Capella ispasti na kraju tolika neznalica.Ko je mogao da veruje da će nas raspali Azerbejdžan izbaciti.Najmanja krivica je na tebi.Ja verujem da bi se moja ekipa iz ulice bolje snašla protiv njih od onih igrača koje je vodio takođe loši genije.Ti si na kraju postavio Petkovića i pogodio u sam centar.To ti se nikako ne sme zaboraviti.A što se Petka tiče i njegovog sina, mogu mu reći sledeće:selektore JADNIČE!!!

Biblbrox

pre 17 godina

Mali je verovatno odlican cim cale stavlja i svoj i sinov ugled na kocku. Ranije je dobio sansu i verujem da ce je iskoristiti a ne treba odmah bacati drvlje i kamenje na selektora kao da je ubacio totalnog laika za fudbal.

Realno

pre 17 godina

Pixi nece da komentarise ovaj potez Petkovica, ali opet je dao svoj komentar. Ja smatram da treba pustiti selektora da radi svoj posao, a na kraju svetskog prvenstva mozemo onda analizirati kako smo igarli i sta smo postigli. Ako smo nakon svetskog prvenstva nezadovoljni igrom reprezentacije treba onda menjati selektora. Do tada ako moze bez komentara ala Pixi.

Mika

pre 17 godina

Koja glupost! Sto nisi kritikovao Deju kad je forsirao svog kuma Dmitrovica. Jos je Dmitrovic bio u prvih 11 a ne 23. igrac na spisku. To kao nije bilo skandalozno.

Dragiša

pre 17 godina

Vi ste bre svi kompletno zaslepljeni i prolupali. Jedan čovek ovde piše ovako, bukvalno rečenicu za rečenicom: Pixi svaka ti čast što si doveo Petka, a ti Petkoviću sram te bilo!!!!!!!! Pa jel ima još iko mozga u ovoj našoj zemlji!?!?
Možda ima i još 15 igrača boljih od Žigića ili 15 golmana boljih od Jevrića ili 15 boljih od Ljuboje, ali SASTAV ODREĐUJE SELEKTOR I DO JUČE STE GA, GARANTUJEM, SVI VI KOJI DANAS PLJUJETE PO NJEMU JER JE PIXI REKAO DA TAKO TREBA, HVALILI NA SVA USTA!
Petko nas je svojom ODLIČNOM selekcijom(odabirom irača) odveo na SP i ako Petko kaže da neki igrač treba da ide na SP ko sam bre ja da ga kritikujem. A ko je i Pixi da ga kritikuje!? Pixi nije mogao na prvenstvima da prođe ni Argentinu ni Holandiju tako da mislim da nije kompetentan da on Petkoviću određuje sastav za SP!
Plasman na SP je SJAJAN, FANTASTIČAN REZULTAT, gledali smo naše NAJBOLJE KVALIFIKACIJE U POSLENJIH 20tak GODINA! PETKO SVAKA ČAST!!! HVALA TEBI I TVOJIM LAVOVIMA, VEĆ STE NAPRAVILI VELIKU STVAR ZA SRPSKI FUDBAL! A i ako ne prođete grupu (ARGENTINA! HOLANDIJA! OBALA SLONOVAČE!), pa ko može da vam zameri!? Ne znam da li bi još 2-3 reprezentacije na svetu(osim Brazila) prošle grupu sa ARG i HOL.
BRAVO PETKO, BRAVO LAVOVI, SVAKA ČAST I HVALA VAM ZA SP, A SADA IDITE U NEMAČKU I IGRAJTE RASTEREĆENO, ZA VAŠU DUŠU. ZASLUŽILI STE....

Tupanja

pre 17 godina

Ma super je Pixi, sjajan. Kaže da neće da polemiše, ali će ipak da kaže svoje (što valjda znači da neće nikome da odgovara na to što ON kaže)
Tvoji rezultati dok si bio na čelu Saveza su svima poznati - prvo si pustio Đorića da rasturi reprezentaciju, pa si doveo Genija za je dotuče, i tada su u timu bili igrači za prodaju, a sam si rekao da nisi uspeo da rešiš regularnost takmičenja (i gle čuda u prvoj sezoni kao direktor FKCZ si osvojio duplu krunu).
Ne sviđa se ni meni što je kao 23. igrač pozvan selektorov sin (koji neće ni igrati, kao ni jedan 23. igrač) ali bolje pitaj tvog kompanjona Terzića kakve veze on ima sa takvim izborom.
Što se tiče igara Zvazdinih igrača na U21, razumem ih, iscrple su teške utakmice sa Banatskim Dvorom, Javorom i ostalima, a dobro igra samo onaj što si ga prodao (a rekao si da nećeš).
I još nešto ne razumem - odakle tako čvrsto uverenje da onaj ko je znao dobro da vodi loptu isto tako dobro zna da vodi ceo klub? I da kao argument da zna šta radi bude to što su mu Japanci podigli spomenik.

milan ivanov

pre 17 godina

da je pozvao bilo koga drugog svi bi se femkali i trazili vecu ulogu a ovako dule ce da sedi i navija i nece praviti trzavice u reprezentaciji

republika srpska

pre 17 godina

piksi je svetinja a po svetinji se nesme pljuvati,i ja se slazem sa biksom da piksi i danas da zaigra bio bi najbolji u reprezentaciji kao sto je uvjek i bio dok je igrao,piksi samo napred i ako neudje zvezda u ligu sampiona ti si dokazao koliki si covjek i koliko volis zvjezdu pozdrav iz republike srpske za tebe i treba da kazes sta mislis o reprezentaciji jer si najugledniji covjek naseg fudbala,a to sto ti prigovaraju za deju nema veze sa istinom jer krivci su manekeni koji su umislili da su neki igraci a nemaju veze o zivotu i danas je bar njih 5 koji igraju za repku a nemaju veze i uz to glume neke manekene

Imala je oči plave ko flomaster

pre 17 godina

Alo, grobari! Kad ga već kritikujete za Genija, onda ga pohvalite za Petkovića. On je doveo i Petka koji nas je odveo u Nemačku.
Bravo Piksi, care!!!! Ua, Petko!!!
Piksi je ubedljivo najbolji igrač na ovim prostorima bar u zadnje 3 decenije. A zašto ga grobari mrze, to mi je jasno. Pamte onaj gol iz kornera, zar ne?! Pa i sad se plaše kad vide Piksija da prolazi pored korner zastavice:-)

petkovic

pre 17 godina

Kad odemo prodjemo grupu sve ce se promeniti,
neka je poslao sina,pustite coveka da radi svoj posao do kraja,neverovatan je uspeh da smo uopste na svetskom prvenstvu sa timom i drzavom kakvu imamo,a i kakav smo narod!

Marko Ivankovic

pre 17 godina

Postovani,

ovih dana postavljam sebi samo jedno pitanje: Kakve koristi imamo od vas novinara? Nikakve. Najbolji primer svetsko prvenstvo. Mogu samo da kazem da sam razocaran u vas novinare. Nas selektor je mozda doneo pogresnu odluku ali zar je moguce da samo posle toga ima toliko nepoverenje. Razumem da postoji nerazumevanje ali mislim da je selektor doneo pravo resenje. Mislio sam da novinari imaju vremena da razmisle pre nego sto napisu nesto ali sam shvatio da vam je stalo samo do skandaloznih naslova. Bilo je vam vec dosadno sto se nasi fudbaleri super slazu i nema sta bi mogli da napisete. A onda konacno da i petko pogresi. Pogresio je naravno po vasem misljenju. JA ne mislim da je pogresio. Zasto bi petko pozvao pantu, pauna ili ramba. samo da kvare atmosferu? nikad ili retko su bili zajedno sa ostalima a kao sto je rekao petko dusan je vec bio sa ekipom. Znaci bilo je vaznije naci coveka koji je vazan za atmosferu nego koji ce biti vazan za igru. Da ne zaboravimo dusan je 23. igrac i znaci da je nemoguce da se povrede toliko nasih igraca da bi on zaigrao. Zar bi rambo hteo da sedi na klupi ili na tribinama? zato mislim da je petko dobro odlucio. neko bi rekao sto je pozvao beka za napadaca. ne treba zaboraviti da mi vec imamo 4 (nasa) najbolja napadaca. sta ce nam vise?
Sto ste me vi novinari razocarali? Narod kao narod ce sigurno kritikovati. Ali vi ste me toliko povredili. zar je vazniji veci tiraz nego uspeh i atmosfera reprezentacije? I da ste u pravu(a niste i) u ovom trenetku trebate da pomognete reprezentaciji. ona nikad nije slozniija. secam se da ste ranije kritikovali sto se igraci nisu slagali a sad se ovakvo ponasate. samo mogu da ponovim da ste jedna velika sramota za naciju. napred petko POzdrav Marko Ivankovic