Četvrtak, 18.05.2006.

16:33

Ješić i zvanično trener Partizana

Izvor: B92

Ješiæ i zvanièno trener Partizana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

89 Komentari

Sortiraj po:

Nemi posmatarač

pre 17 godina

@ D.Rađenović

Kazes da radite kao i svaki "EVROPSKI KLUB". Pa gospodine Rađenoviću u svakom velikom klubu u Evropi bi uprava podnela ostavku sa ovakvim učinkom, a ne horde navijača nazvala šačicom, oterala jednog Mateusa i Rebera, kao veliko pojačanje dovela Danka Lazovića...itd.
Strašno koliko ste vi Grobari slepi...tačnije samo šačica vas, jer pravi Grobari i simpatizeri Partizana bojkotuju.
Tužno je sve ovo što sam napisao...NEMA VIŠE ZDRAVE KONKURENCIJE.

Srdjan

pre 17 godina

Pa zar nije dosta te price o Zvezdi i kako smo u dugovima? Pa za vi ne znate da je Partizan josh u vecim dugovima od nas, i ako kad tad ode vasha uprava, vashi dugovi ce biti mnogo veci. Mislite li valjda da ce da vam osvoje svoje racune u inostranim bankama, ili da ce da vrate pare? Za vas je najbolje da oni ostanu, jer ako odu pokrasche i ono malo shto ima u Partizanu da se pokrade. Ako oni odu vi nemate igrace za prodaju (osim matoraca koje niko nece), a iz dugova se necete ishcupati, tako da vam prva liga Srbije, i derbi sa timovima kao Bezanija negine.

D. Radjenovic

pre 17 godina

Jeste ova godina bila najlosija u istoriji Partizana, ali ste vi imali takvih pa i losijih 10 komada, kada ste crkli od muke pa cak i mnogo vas preslo da navija za Partizan.
Radujte se samo jos malo jer ce Partizan uskoro opet ka Evropi a vi bogami od dugova necete nikada izaci a to sto vi kao verujete u Piksija, pa naravno kada vas niko nije ni hteo,i nemate u koga vise i da verujete- propali ste skroz....

Ali nas naravno ne interesiju vasi problemi, mi se okrecemo ka nasim jer tako rade Evropski klubovi !

uvijek,uvijek ista prica

pre 17 godina

Ovo je prvi put da ostavljam komentar,onda mozete misliti koliko sam ogorcen. Kad nece stranca,onda po uhodanim obicaju stavljaju "svog" covjeka,cisto da mogu lakse manipulirati s njim. Nisu htjeli Ivanovica(cojeka koji gotovo iz nicega stvori uvijek dobar rez.),zato sto ovaj ne prodaje tekme. Svi ostali su im ili neiskusni ili zauzeti ili ne znaju... Istina je da jos malo ko hoce sa njima da suradjuje. Tim je uzasan,kreativnost je misaona imenica za srednji red,"linijas" Kralj ce i dalje braniti, napad-ili premladi ili preglupi... Muslin je doktorirao na Jesicu,pravio ga budalom iako je tada Partizan bio jaci tim. Pa covjek je bio bek!! I ostao je. Ogorceni grobar iz R.S.

Dejan

pre 17 godina

E sada neka nam je Bog u pomoci. Dozvolili smo da nam se smeju crveni. I na zalost tim ce opet da igra bez publike.
Ovo je sramota

DUSKO

pre 17 godina

Očigledno je u Partizanu "Brozov simptom".Doživotni predsednik, direktor, kolektivna odgovornost.Nismo prvi al smo najlepši.Bjeković je neverovatan.Promašuje isto kao kad je bio igrač ali onda nije bilo tako mnogo posledica.Trebalo bi mu objasniti da u srpskom jeziku postoji reč odgovornost.

Nemanja011

pre 17 godina

@Solunac

Covece, pa kako si uspeo u istoj recenici da iskritikujes druge kako su nepismeni i sam da pokazes da si nepismen do koske? Pazi ovo..

"Pa ovde polovina nezna da pise!?!"

"Neznam" se pise odvojeno, dakle "ne znam". Nije toliko strasno sto si nepismen, vise od pola stanovnika ove drzave je funkcionalno nepismena ali nemoj onda drugima da solis pamet i ucis pravopisu, ostavit to za one koji znaju malo vise od tebe.

dzondra

pre 17 godina

Ni sledece godine nam nema titule!Katastrofa u Partizanu se nastavlja i ko zna kad ce prestati!Lopovi odlazite! Veliki pozdrav svim GROBARIMA!!!

Djorgo

pre 17 godina

Nasem fudbalu su ocajnicki potrebni dobri treneri, ama se plasim da se od Jescia necemo mnogo ovajditi, pogotovo ne Partizan ovakva kakav je sada.

M3

pre 17 godina

@ Solunac

"Pa ovde polovina nezna da pise!?!
Ko ti sve nema kompjutersku "lakrdiju".
Dodjem ti da nesto procitam a ono .... oces......Ajde cao i pozdreav starim gobarima!
Zaboravio sam!Pozdrav i ganferima u karton
Citiu! "

Nemaju pojma, Solunac. Ne znaju da se "ne znam" pise kao sto ovde mozes procitati-odvojeno. I necu i ne mogu itd. A tek u " Karton CitIu":))) City-ju ili fonetski Citiju...eeee nije bilo gramatike u vreme Solunskog fronta, ili se Solunci nisu informisali o promenama iste.Zamolio bih sve koji ispravljaju greske nasih forumasa , da to ne cine, jer mnogi nisu odrastali u Srbiji,a sasvim dobro vladaju jezicima zemalja u kojima zive. A pretendentima cistocu jezika - ucite , u znanju je moc.

BRKAJLIJA

pre 17 godina

Bio sam za drugaciji redosled poteza.Ipak,kad je sad uradjeno kako je uradjeno ja dajem moju podrsku jesicu.
Jesic je bio veliki ratnik na teren i bespostedan borac.Igracki je bio prosecno dobar fudbaler.Do koske je Partizanovac.Sad ga treba podrzati kako bi mu omogucili(to sto zavisi od navijaca)stalozen,miran i maksimalno organizovan start.
Vi iz komsiluka ste nas presvukli ,nekoliko puta u sampionatima ,na brzinu.Uradili ste to kad smo imali sve u nasim rukama .Uradili ste to na nasim GLUPOSTIMA.Ja vam ,i ovog puta,cestitam na titulama uzetim na taj nacin(smatram da ste to zasluzili ,jer ste bili organizovaniji),ali sva dogadjanja imaju i svoje naravoucenije.Ostavimo vremenu da pokaze sta ce dalje biti.Istina je da je kod vas stasao dobar tim i da ce (ako se izvrsi prava selekcija i dobre pripreme u Partizanu)biti burno i neizvesno u vremenu koje dolazi.
Hajde ,sad ,malo energije da pustimo u pravcu zajednickog cilja:OBEZBEDJENJA USLOVA ZA POTENCIJALNO DVA UCESNIKA U LS.prilika je ,vec ova jesen.Hajde da se ,medjusobno nadvikujemo i nadmudrujemo ,samo u nasim ,medjusobnim ,duelima ,a ostalu enregiju da gurnemo u pravcu nase zajednicke koristi.Da oba tima sakupe maksimum bodova za popravku stanja na rang listi i stvaranju uslova da imamo dva kandidata za LS.Blizu smo te crte i da se pametno radilo ,vec bi to imali.
Sto se tice nasih duela ,moja je prognoza dacemo poceti da vas lupamo.Vasa petoletka je istekla.Dolazi nasa.Ziveli.

Bojan

pre 17 godina

Kakvi navijaci, takva i uprava, a bogami i igraci... Pa ko ocekujete da vam dodje za trenera??? Sigurno nece jedan Zenga ili Slavoljub Muslin :) Ovaj veseljak je idealan za vas!!! p.s. pozdrav za brata shevu

Слоба Гробар Сента

pre 17 godina

Што би рекао Душко Дугоушко:"АГОНИЈА, АГОНИЈА,АГОНИЈАААА...". Цигани већ могу да славе нову титулу, а Зека-Бјека нека уз помоћ ДБ-а траже своје нове фанове. Предлажем мојим Гробарима да се одржи Свегробарски Сабор и да на њему формирамо нови клуб под називом "ПРАВИ ПАРТИЗАН" , а да када З-Б остану сами коначно вратимо име нашег вољеног клуба (свако да да оснивачки прилог од 100 евра, а има нас 2.500.000). Од сутра треба почети и са БОЈКОТОМ свих спонзора (производа и услуга) који кроз Зека-Бјекину фирму перу новац. Када лопине остану без пара (ми навијачи смо отишли већ одавно), Цар ће бити дефинитивно ГО!!! ГРОБАР ДО ГРОБА!!!
П.С.
Ни мало ми није жао Јешића, јер да има и мало образа и гробарске части, не би се вратио на ноге онима који су га пре пар година ишутирали напоље као последње ...

Solunac

pre 17 godina

Pa ovde polovina nezna da pise!?!
Ko ti sve nema kompjutersku "lakrdiju".
Dodjem ti da nesto procitam a ono .... oces......Ajde cao i pozdreav starim gobarima!
Zaboravio sam!Pozdrav i ganferima u karton
Citiu!

V.Radosavljevic

pre 17 godina

Ponovicu nesto sto pisem na svaku vest ovog tipa poslednjih 6 meseci.

Nije bitno ko ce da bude trener, nije bitno koji ce igraci da igraju...jedino je bitno da istereamo ove lo..vcine koji nam upropascavaju klub poslednjih godina.

BOJKOT DO POBEDE!!!

deki pfc

pre 17 godina

e cigani, bolje gledajte svoja posla. ko vam je danas otisao? mogli bi se vi boriti za opstanak. sta kaze pixi, liga sampiona. hahahahahaha. kako me covjek nasmija.
neka ga, dobar je covjek. zeka i bjeka su male mace za njega. postenje.

BONANNO

pre 17 godina

alo bre grobari osvestite se...ovi su vas unazadili 20god..ma kakvi 20god!ne mogu da verujem da im ne mozete nista..DELIJA sam ali je flupo jer ako ste primetili izmedju zvezde i partizana je ostalo samo rivalstvo a pitanje pobednika se zna unapred,nije vise interesantno!IZ DOBRIH IZVORA (PRVOTIMAC PARTIZANA) ZNAM DA JE DERBI BIO NAMESTEN,TRAZILI STE OD ZVEZDE BOD DA SE NE BRUKATE,hteli vi to ili ne to je realnost,bila je dojava i neki tipovi pokupili brdo para znate li na st asu se kladili?! 0-0 tacan rezultat!mislite o tome

Jugoslovenska Narodna Armija

pre 17 godina

@Zoki PFC

Da, otisli su neki zvezdini sponzori iz UO, inace nas najbolji potez do sada, pa i finansijski, a kamo srece za vas i da vasi odu, ali nece Bjeka dati posto imaju dobre zajednicke poslove, a i dozvoljeno im je da proglasavaju ljude poput Rebera malim kad nisu zadovoljni.
Sad ce vasem Jesi Bjeka sa Imlekom i drustvom da odredi "ratni i ponajvise prodajni" plan i ako sve prodje po dogovoru, svaku izvuce paricu za sebe, do godine po tradiciji krivicu lepo stovariti na trenera i proterati ga, pa jovo nanovo. E Partizanu tugo!

Mladen

pre 17 godina

Sta reci osim UPRAVA NAPOLJE!Da vidimo samo da li ce ih i Jesic slusati i da li ce i kao 1999 izgubiti titulu u zadnjem kolu.Naravno titula je tada prodata komsijama!Do konacne pobede-Grobari protiv mafije!

grobari sabac

pre 17 godina

Moze da dodje i Murinjo, ali i dalje vazi UPRAVA NAPOLJE !!!!!!
Ukoliko se jesic slize sa upravom(a vec jeste) nema kod grobara sta da trazi.

BRANKO JOVANOSKI

pre 17 godina

DOBRO JE STO JE DOSO U PARTIZAN.JER TREBA DA PRILIKU MLACIMA A NAJVISE NEMANJI RNICU JEL OM ZASLUZUJE DA IGRA.POZDRAV ZA RNU.

prava istina

pre 17 godina

@Lazar
To i jeste bilo legendarno finale,a ne ono koje je proglaseno za najdosadnije u istoriji Kupa sampiona i u kome jedan tim uopste nije prelazio centar.

Lazar

pre 17 godina

Sad svi lepo pod ruku pa pravac kino sala da evocirate uspomene na dogadjaj od pre cetiri decenije i ono LEGENDARNO ucesce u finalu, cisto da vas mine zelja.

Sale

pre 17 godina

Stvarno ne razumem vas(GROBARE},ako toliko mrzite zeku i bjeku,sto ne idete da ih srusite a ne tako da se..te i da bojkotujete. Jel vidite da oni vas ne je.u pet posto?!

Zoki PFC

pre 17 godina

Svi ste ovde pametni. Ja verujem u Jesica a vi Cigani bolje gledajte u vase dvoriste! Sta to vidim, odose sponzori? EEEEE zapitajte se!!!

милан

pre 17 godina

УПРАВА НАПОЉЕ!!!!!УПРАВА НАПОЉЕ!!!!! УПРАВА НАПОЉЕ!!!!!УПРАВА НАПОЉЕ!!!!! УПРАВА НАПОЉЕ!!!!!УПРАВА НАПОЉЕ!!!!! УПРАВА НАПОЉЕ!!!!!УПРАВА НАПОЉЕ!!!!! УПРАВА НАПОЉЕ!!!!!УПРАВА НАПОЉЕ!!!!! УПРАВА НАПОЉЕ!!!!!УПРАВА НАПОЉЕ!!!!! јОШ ЈЕДАН ПОСЛУШНИК!!!!!!!!!!!

vlaja

pre 17 godina

Izjava direktora Bjekovica sa gore pomenute adrese:
Direktor Partizana Nenad Bjeković razočaran postupkom trenera
Ješić kako vetar duva
Najviše zatečen izjavama trenera Ješića u prethodnim danima bez sumnje je direktor Partizana Nenad Bjeković.
- Ne znam ko može da podnese ostavku i to bez osvojenog trofeja. Ješić se poneo nekorektno, mi smo sa njim imali ozbiljne planove, želeli saradnju na duge staze - revoltiran je Bjeković.
Direktor ne skriva i razočarenje učinkom u upravo završenoj sezoni.
- Nezadovoljan sam rezultatima, ali ja sam odgovoran i za trenera i igrače. Zato ću u sredu na Upravnom odboru reći šta imam.
Nenad Bjeković očigledno ne može da se otrgne utisku na koji način je Ješić saopštio da odlazi.
- Nisam navikao na ovakve stvari. Radio sam sa mnogim trenerima, sa imenima kao što su Milutinović, Osim, Tumbaković i sa svakim je postojao dogovor. A, kod Ješića se nikad ne zna. Čas ostavka, čas nije. Jedno priča ujutro, a drugo uveče na televiziji. Pa i ona najava da je odlučio još u Tunisu.
Ne beži Bjeković od odgovornosti i potvrđuje da su mnogi u Partizanu odavno želeli da vide leđa Miodragu Ješiću.
- Ja sam ga "izgurao" ovu polusezonu. Mnogi ljudi u klubu su bili protiv njega i sada se pitam da li su svi oni u stvari bili u pravu. Postojala je mogućnost da posle one izjave u petak ne vodi tim protiv Sutjeske, ali Partizan je veliki klub i odlučili smo da to ne radimo. Voleo bih da je osvojio titulu i otišao - zaključio je direktor Partizana Nenad Bjeković.

Negativni

pre 17 godina

"Prvi gol smo primili posle katastrofalne greske odbrane,drugi je bio iz cistog ofsajda,treci iz prestrogo dosudjenog jedanaesterca a cetvrti je plod psiholoskog pada posle prva tri primljena,inace smo bili bolji tim svih devedeset minuta." To je Jesiceva izjava posle derbija gde su popili cetri gola.Dalje nista ne treba reci...

kumodraž

pre 17 godina

ješiću sve najbolje na klupi partizana, ali mislim da suštinski neće biti epohalnih promena sve dok "braća bajić" konačno ne zalupe vrata i odu iz humske.
jel neko čuo za svežu krv, stalnu promenu i potrebu da neki ljudi probaju da vrate u život ovu našu šešir ligu?

RED BOY

pre 17 godina

Evo nama jos jedne duple krune!! Dobro je.. taman sam mislio da ce se opametiti.. ovako ne moramo da brinemo za prvensto sledece sezone, sve snage na Ligu Sampiona, gde nam je mesto uvek bilo i bice!! Zvezda do smrti!!

isnogood

pre 17 godina

Kao mali ucen sam,
Da za njega navijam,
Gde god igra da ja pratim
Sveto ime PARTIZAN.

To su nam uskratili,
Kriminalci najveci,
Pokrali su oni sve,
A najvise Grobare.

Samo napred Partizan,
Samo napred Partizan,
Samo napred Partizan,
Samo napred Partizan!!!

Bladerunner

pre 17 godina

Deja vu...

Bese skoro identicna vest pre sedam godina (3. juna 1999.) ali se sve nekako "neslavno" zavrsilo godinu dana kasnije.

Uostalom :

http://arhiva.glas-javnosti.co.yu/arhiva/2000/05/22/srpski/S00052101.shtm

Do konacne pobede!

pre 17 godina

Ovaj prosli put kad je vodio Partizan nije znao ni igrace da postavi, sto je savim u skladu sa kvalitetima ljudi iz uprave! Blizi se dan kad cemo vam videti ledja!

epi

pre 17 godina

Kao neutralan posmatrač (navijač Radničkog KG) mogu samo da kažem da ovako niko nije vozao još od Slbodana M. Izjave tipa: "Ljudi evo ja ću da idem al'ko će da me zameni" govore da su Bjeković i Zečević takvi da je to za priču. I piksi je izgleda krenuo kao pobratimi iz partizana a svi zajedno sa Lekovićem će definitivno sahraniti srpski fudbal (u unutrašnjosti su to već učinili).

Боле

pre 17 godina

Јешић је изгледа заборавио како је својевремено отишао из Партизана и ко га је тада отерао.

Srđan

pre 17 godina

Iako sam navijač Zvezde, žao mi je što vidim da se kolaps Partizana nastavlja. Sa Bjekovićem na čelu, i plasman u grupe kupa UEFA je prevelik cilj, a za drugo mesto u prvenstvu moraće dobro da se pomuče.

vuk sa dusom

pre 17 godina

re: @Delija
Ne bih rekao da vam je Jesic stara musterija, jer tacno prije 6 godina kad je Jesic bio nas trener smo vas dobijali. Od tada nam se ne da. Tuzno al istinito.

M.G

pre 17 godina

da malo ostavimo u stranu upravu i trenere, mene najvise brine igracki kadar, tanki smo, nema vodje ,nema napada, kode Jese su igrali Kezman,Ilic itd...itd a takvih danas nema , samo da niko ne prica o mladim talentima jer ako neko slucajno i bljesne i odigra dobro polu sezonu i UEFA kup ode taj vec u januaru na istok sa 19 god.

Ivan

pre 17 godina

Tek je dosao a vec je poceo da sanja. Pa da pojasnimo razliku izmedju ana i jave:
Ciljevi su jasni - prolaz do grupe kupa Uefa, polufinale u domacem kupu i drugo mesto u domacem prvenstvu.

Demokratski pokret navijaca Partizana

pre 17 godina

Bravo za Jesica. Jer ste slusali samo nenada Bjekovica kako je drhtao dok je govorio kako mnogo voli novog trenera. Taj isti covek ga je oterao pre sest godina. Sada kada nista nije napravljeno zbog njegovih losih odluka, i kada navijaci obozavaju Jesica, on ga sada mnogo voli!

DJURKAN

pre 17 godina

E sada ce da vidite svoga boga, jeso resi ovu dilemu i dovedi klince da lesimo delije!!! Prodajte ove matore, samo Kralj neka ostane!!!Vratite se Grobari!!! Napred grobari KLADOVA!!!

Marko

pre 17 godina

Pa sjajno...
Ubuduce cemo da proslavljamo 5-godisnjice i 10-to godisnjice ULASKA u Ligu sampiona...
Bice ovo grvecita borba za od 3. do 5. mesta u ligi...
Moje saucesce svim Grobarima...
Partizan je sahranjen...
Neka mu je vecna slava...

Bjekovic i njegovi...

pre 17 godina

Ako on kaze da ovaj tim, koji je odigrao ovu sezonu, ima kvaliteta, onda mi je sve jasno i nema nikakve potrebe da sledecu sezonu pratim Partizan.

micha

pre 17 godina

Mislim da sa 2-3 pojacanj u odbrani, i jos jedan dobar spic i naravno 2 igraca na sredini bez problema cemo navozati suzukija sledece sezone.

Veki

pre 17 godina

Cestitamo Jesicu, sad si gotov... Pojma nemas sta ti ZekaBjeka spremaju. Ceo tim tatinih i maminih Babovica/Balabanovica. Partizan dogodine u trci za ostanak u ligi. Zivi bili pa videli. Pada Bastilja-Vangla je nasa.
Zvezda do smrti.

Dragan!

pre 17 godina

Jos jedan poslusnik!
Niko ne moze stati Zeki i Bjeki u kraj! Njima je Partizan ostavio Zekin tata u nasledstvo :((
Njima ne trebaju navijaci vec poslusnici da bi se bogatili na racun kluba!

Veki

pre 17 godina

Cestitamo Jesicu, sad si gotov... Pojma nemas sta ti ZekaBjeka spremaju. Ceo tim tatinih i maminih Babovica/Balabanovica. Partizan dogodine u trci za ostanak u ligi. Zivi bili pa videli. Pada Bastilja-Vangla je nasa.
Zvezda do smrti.

Dragan!

pre 17 godina

Jos jedan poslusnik!
Niko ne moze stati Zeki i Bjeki u kraj! Njima je Partizan ostavio Zekin tata u nasledstvo :((
Njima ne trebaju navijaci vec poslusnici da bi se bogatili na racun kluba!

Ivan

pre 17 godina

Tek je dosao a vec je poceo da sanja. Pa da pojasnimo razliku izmedju ana i jave:
Ciljevi su jasni - prolaz do grupe kupa Uefa, polufinale u domacem kupu i drugo mesto u domacem prvenstvu.

Demokratski pokret navijaca Partizana

pre 17 godina

Bravo za Jesica. Jer ste slusali samo nenada Bjekovica kako je drhtao dok je govorio kako mnogo voli novog trenera. Taj isti covek ga je oterao pre sest godina. Sada kada nista nije napravljeno zbog njegovih losih odluka, i kada navijaci obozavaju Jesica, on ga sada mnogo voli!

micha

pre 17 godina

Mislim da sa 2-3 pojacanj u odbrani, i jos jedan dobar spic i naravno 2 igraca na sredini bez problema cemo navozati suzukija sledece sezone.

Bjekovic i njegovi...

pre 17 godina

Ako on kaze da ovaj tim, koji je odigrao ovu sezonu, ima kvaliteta, onda mi je sve jasno i nema nikakve potrebe da sledecu sezonu pratim Partizan.

DJURKAN

pre 17 godina

E sada ce da vidite svoga boga, jeso resi ovu dilemu i dovedi klince da lesimo delije!!! Prodajte ove matore, samo Kralj neka ostane!!!Vratite se Grobari!!! Napred grobari KLADOVA!!!

Marko

pre 17 godina

Pa sjajno...
Ubuduce cemo da proslavljamo 5-godisnjice i 10-to godisnjice ULASKA u Ligu sampiona...
Bice ovo grvecita borba za od 3. do 5. mesta u ligi...
Moje saucesce svim Grobarima...
Partizan je sahranjen...
Neka mu je vecna slava...

vuk sa dusom

pre 17 godina

re: @Delija
Ne bih rekao da vam je Jesic stara musterija, jer tacno prije 6 godina kad je Jesic bio nas trener smo vas dobijali. Od tada nam se ne da. Tuzno al istinito.

isnogood

pre 17 godina

Kao mali ucen sam,
Da za njega navijam,
Gde god igra da ja pratim
Sveto ime PARTIZAN.

To su nam uskratili,
Kriminalci najveci,
Pokrali su oni sve,
A najvise Grobare.

Samo napred Partizan,
Samo napred Partizan,
Samo napred Partizan,
Samo napred Partizan!!!

Srđan

pre 17 godina

Iako sam navijač Zvezde, žao mi je što vidim da se kolaps Partizana nastavlja. Sa Bjekovićem na čelu, i plasman u grupe kupa UEFA je prevelik cilj, a za drugo mesto u prvenstvu moraće dobro da se pomuče.

M.G

pre 17 godina

da malo ostavimo u stranu upravu i trenere, mene najvise brine igracki kadar, tanki smo, nema vodje ,nema napada, kode Jese su igrali Kezman,Ilic itd...itd a takvih danas nema , samo da niko ne prica o mladim talentima jer ako neko slucajno i bljesne i odigra dobro polu sezonu i UEFA kup ode taj vec u januaru na istok sa 19 god.

Do konacne pobede!

pre 17 godina

Ovaj prosli put kad je vodio Partizan nije znao ni igrace da postavi, sto je savim u skladu sa kvalitetima ljudi iz uprave! Blizi se dan kad cemo vam videti ledja!

epi

pre 17 godina

Kao neutralan posmatrač (navijač Radničkog KG) mogu samo da kažem da ovako niko nije vozao još od Slbodana M. Izjave tipa: "Ljudi evo ja ću da idem al'ko će da me zameni" govore da su Bjeković i Zečević takvi da je to za priču. I piksi je izgleda krenuo kao pobratimi iz partizana a svi zajedno sa Lekovićem će definitivno sahraniti srpski fudbal (u unutrašnjosti su to već učinili).

Боле

pre 17 godina

Јешић је изгледа заборавио како је својевремено отишао из Партизана и ко га је тада отерао.

Bladerunner

pre 17 godina

Deja vu...

Bese skoro identicna vest pre sedam godina (3. juna 1999.) ali se sve nekako "neslavno" zavrsilo godinu dana kasnije.

Uostalom :

http://arhiva.glas-javnosti.co.yu/arhiva/2000/05/22/srpski/S00052101.shtm

RED BOY

pre 17 godina

Evo nama jos jedne duple krune!! Dobro je.. taman sam mislio da ce se opametiti.. ovako ne moramo da brinemo za prvensto sledece sezone, sve snage na Ligu Sampiona, gde nam je mesto uvek bilo i bice!! Zvezda do smrti!!

Negativni

pre 17 godina

"Prvi gol smo primili posle katastrofalne greske odbrane,drugi je bio iz cistog ofsajda,treci iz prestrogo dosudjenog jedanaesterca a cetvrti je plod psiholoskog pada posle prva tri primljena,inace smo bili bolji tim svih devedeset minuta." To je Jesiceva izjava posle derbija gde su popili cetri gola.Dalje nista ne treba reci...

vlaja

pre 17 godina

Izjava direktora Bjekovica sa gore pomenute adrese:
Direktor Partizana Nenad Bjeković razočaran postupkom trenera
Ješić kako vetar duva
Najviše zatečen izjavama trenera Ješića u prethodnim danima bez sumnje je direktor Partizana Nenad Bjeković.
- Ne znam ko može da podnese ostavku i to bez osvojenog trofeja. Ješić se poneo nekorektno, mi smo sa njim imali ozbiljne planove, želeli saradnju na duge staze - revoltiran je Bjeković.
Direktor ne skriva i razočarenje učinkom u upravo završenoj sezoni.
- Nezadovoljan sam rezultatima, ali ja sam odgovoran i za trenera i igrače. Zato ću u sredu na Upravnom odboru reći šta imam.
Nenad Bjeković očigledno ne može da se otrgne utisku na koji način je Ješić saopštio da odlazi.
- Nisam navikao na ovakve stvari. Radio sam sa mnogim trenerima, sa imenima kao što su Milutinović, Osim, Tumbaković i sa svakim je postojao dogovor. A, kod Ješića se nikad ne zna. Čas ostavka, čas nije. Jedno priča ujutro, a drugo uveče na televiziji. Pa i ona najava da je odlučio još u Tunisu.
Ne beži Bjeković od odgovornosti i potvrđuje da su mnogi u Partizanu odavno želeli da vide leđa Miodragu Ješiću.
- Ja sam ga "izgurao" ovu polusezonu. Mnogi ljudi u klubu su bili protiv njega i sada se pitam da li su svi oni u stvari bili u pravu. Postojala je mogućnost da posle one izjave u petak ne vodi tim protiv Sutjeske, ali Partizan je veliki klub i odlučili smo da to ne radimo. Voleo bih da je osvojio titulu i otišao - zaključio je direktor Partizana Nenad Bjeković.

kumodraž

pre 17 godina

ješiću sve najbolje na klupi partizana, ali mislim da suštinski neće biti epohalnih promena sve dok "braća bajić" konačno ne zalupe vrata i odu iz humske.
jel neko čuo za svežu krv, stalnu promenu i potrebu da neki ljudi probaju da vrate u život ovu našu šešir ligu?

Lazar

pre 17 godina

Sad svi lepo pod ruku pa pravac kino sala da evocirate uspomene na dogadjaj od pre cetiri decenije i ono LEGENDARNO ucesce u finalu, cisto da vas mine zelja.

Sale

pre 17 godina

Stvarno ne razumem vas(GROBARE},ako toliko mrzite zeku i bjeku,sto ne idete da ih srusite a ne tako da se..te i da bojkotujete. Jel vidite da oni vas ne je.u pet posto?!

BRANKO JOVANOSKI

pre 17 godina

DOBRO JE STO JE DOSO U PARTIZAN.JER TREBA DA PRILIKU MLACIMA A NAJVISE NEMANJI RNICU JEL OM ZASLUZUJE DA IGRA.POZDRAV ZA RNU.

prava istina

pre 17 godina

@Lazar
To i jeste bilo legendarno finale,a ne ono koje je proglaseno za najdosadnije u istoriji Kupa sampiona i u kome jedan tim uopste nije prelazio centar.

милан

pre 17 godina

УПРАВА НАПОЉЕ!!!!!УПРАВА НАПОЉЕ!!!!! УПРАВА НАПОЉЕ!!!!!УПРАВА НАПОЉЕ!!!!! УПРАВА НАПОЉЕ!!!!!УПРАВА НАПОЉЕ!!!!! УПРАВА НАПОЉЕ!!!!!УПРАВА НАПОЉЕ!!!!! УПРАВА НАПОЉЕ!!!!!УПРАВА НАПОЉЕ!!!!! УПРАВА НАПОЉЕ!!!!!УПРАВА НАПОЉЕ!!!!! јОШ ЈЕДАН ПОСЛУШНИК!!!!!!!!!!!

Zoki PFC

pre 17 godina

Svi ste ovde pametni. Ja verujem u Jesica a vi Cigani bolje gledajte u vase dvoriste! Sta to vidim, odose sponzori? EEEEE zapitajte se!!!

grobari sabac

pre 17 godina

Moze da dodje i Murinjo, ali i dalje vazi UPRAVA NAPOLJE !!!!!!
Ukoliko se jesic slize sa upravom(a vec jeste) nema kod grobara sta da trazi.

Mladen

pre 17 godina

Sta reci osim UPRAVA NAPOLJE!Da vidimo samo da li ce ih i Jesic slusati i da li ce i kao 1999 izgubiti titulu u zadnjem kolu.Naravno titula je tada prodata komsijama!Do konacne pobede-Grobari protiv mafije!

BONANNO

pre 17 godina

alo bre grobari osvestite se...ovi su vas unazadili 20god..ma kakvi 20god!ne mogu da verujem da im ne mozete nista..DELIJA sam ali je flupo jer ako ste primetili izmedju zvezde i partizana je ostalo samo rivalstvo a pitanje pobednika se zna unapred,nije vise interesantno!IZ DOBRIH IZVORA (PRVOTIMAC PARTIZANA) ZNAM DA JE DERBI BIO NAMESTEN,TRAZILI STE OD ZVEZDE BOD DA SE NE BRUKATE,hteli vi to ili ne to je realnost,bila je dojava i neki tipovi pokupili brdo para znate li na st asu se kladili?! 0-0 tacan rezultat!mislite o tome

deki pfc

pre 17 godina

e cigani, bolje gledajte svoja posla. ko vam je danas otisao? mogli bi se vi boriti za opstanak. sta kaze pixi, liga sampiona. hahahahahaha. kako me covjek nasmija.
neka ga, dobar je covjek. zeka i bjeka su male mace za njega. postenje.

Jugoslovenska Narodna Armija

pre 17 godina

@Zoki PFC

Da, otisli su neki zvezdini sponzori iz UO, inace nas najbolji potez do sada, pa i finansijski, a kamo srece za vas i da vasi odu, ali nece Bjeka dati posto imaju dobre zajednicke poslove, a i dozvoljeno im je da proglasavaju ljude poput Rebera malim kad nisu zadovoljni.
Sad ce vasem Jesi Bjeka sa Imlekom i drustvom da odredi "ratni i ponajvise prodajni" plan i ako sve prodje po dogovoru, svaku izvuce paricu za sebe, do godine po tradiciji krivicu lepo stovariti na trenera i proterati ga, pa jovo nanovo. E Partizanu tugo!

V.Radosavljevic

pre 17 godina

Ponovicu nesto sto pisem na svaku vest ovog tipa poslednjih 6 meseci.

Nije bitno ko ce da bude trener, nije bitno koji ce igraci da igraju...jedino je bitno da istereamo ove lo..vcine koji nam upropascavaju klub poslednjih godina.

BOJKOT DO POBEDE!!!

Solunac

pre 17 godina

Pa ovde polovina nezna da pise!?!
Ko ti sve nema kompjutersku "lakrdiju".
Dodjem ti da nesto procitam a ono .... oces......Ajde cao i pozdreav starim gobarima!
Zaboravio sam!Pozdrav i ganferima u karton
Citiu!

Слоба Гробар Сента

pre 17 godina

Што би рекао Душко Дугоушко:"АГОНИЈА, АГОНИЈА,АГОНИЈАААА...". Цигани већ могу да славе нову титулу, а Зека-Бјека нека уз помоћ ДБ-а траже своје нове фанове. Предлажем мојим Гробарима да се одржи Свегробарски Сабор и да на њему формирамо нови клуб под називом "ПРАВИ ПАРТИЗАН" , а да када З-Б остану сами коначно вратимо име нашег вољеног клуба (свако да да оснивачки прилог од 100 евра, а има нас 2.500.000). Од сутра треба почети и са БОЈКОТОМ свих спонзора (производа и услуга) који кроз Зека-Бјекину фирму перу новац. Када лопине остану без пара (ми навијачи смо отишли већ одавно), Цар ће бити дефинитивно ГО!!! ГРОБАР ДО ГРОБА!!!
П.С.
Ни мало ми није жао Јешића, јер да има и мало образа и гробарске части, не би се вратио на ноге онима који су га пре пар година ишутирали напоље као последње ...

Bojan

pre 17 godina

Kakvi navijaci, takva i uprava, a bogami i igraci... Pa ko ocekujete da vam dodje za trenera??? Sigurno nece jedan Zenga ili Slavoljub Muslin :) Ovaj veseljak je idealan za vas!!! p.s. pozdrav za brata shevu

BRKAJLIJA

pre 17 godina

Bio sam za drugaciji redosled poteza.Ipak,kad je sad uradjeno kako je uradjeno ja dajem moju podrsku jesicu.
Jesic je bio veliki ratnik na teren i bespostedan borac.Igracki je bio prosecno dobar fudbaler.Do koske je Partizanovac.Sad ga treba podrzati kako bi mu omogucili(to sto zavisi od navijaca)stalozen,miran i maksimalno organizovan start.
Vi iz komsiluka ste nas presvukli ,nekoliko puta u sampionatima ,na brzinu.Uradili ste to kad smo imali sve u nasim rukama .Uradili ste to na nasim GLUPOSTIMA.Ja vam ,i ovog puta,cestitam na titulama uzetim na taj nacin(smatram da ste to zasluzili ,jer ste bili organizovaniji),ali sva dogadjanja imaju i svoje naravoucenije.Ostavimo vremenu da pokaze sta ce dalje biti.Istina je da je kod vas stasao dobar tim i da ce (ako se izvrsi prava selekcija i dobre pripreme u Partizanu)biti burno i neizvesno u vremenu koje dolazi.
Hajde ,sad ,malo energije da pustimo u pravcu zajednickog cilja:OBEZBEDJENJA USLOVA ZA POTENCIJALNO DVA UCESNIKA U LS.prilika je ,vec ova jesen.Hajde da se ,medjusobno nadvikujemo i nadmudrujemo ,samo u nasim ,medjusobnim ,duelima ,a ostalu enregiju da gurnemo u pravcu nase zajednicke koristi.Da oba tima sakupe maksimum bodova za popravku stanja na rang listi i stvaranju uslova da imamo dva kandidata za LS.Blizu smo te crte i da se pametno radilo ,vec bi to imali.
Sto se tice nasih duela ,moja je prognoza dacemo poceti da vas lupamo.Vasa petoletka je istekla.Dolazi nasa.Ziveli.

M3

pre 17 godina

@ Solunac

"Pa ovde polovina nezna da pise!?!
Ko ti sve nema kompjutersku "lakrdiju".
Dodjem ti da nesto procitam a ono .... oces......Ajde cao i pozdreav starim gobarima!
Zaboravio sam!Pozdrav i ganferima u karton
Citiu! "

Nemaju pojma, Solunac. Ne znaju da se "ne znam" pise kao sto ovde mozes procitati-odvojeno. I necu i ne mogu itd. A tek u " Karton CitIu":))) City-ju ili fonetski Citiju...eeee nije bilo gramatike u vreme Solunskog fronta, ili se Solunci nisu informisali o promenama iste.Zamolio bih sve koji ispravljaju greske nasih forumasa , da to ne cine, jer mnogi nisu odrastali u Srbiji,a sasvim dobro vladaju jezicima zemalja u kojima zive. A pretendentima cistocu jezika - ucite , u znanju je moc.

Djorgo

pre 17 godina

Nasem fudbalu su ocajnicki potrebni dobri treneri, ama se plasim da se od Jescia necemo mnogo ovajditi, pogotovo ne Partizan ovakva kakav je sada.

dzondra

pre 17 godina

Ni sledece godine nam nema titule!Katastrofa u Partizanu se nastavlja i ko zna kad ce prestati!Lopovi odlazite! Veliki pozdrav svim GROBARIMA!!!

Nemanja011

pre 17 godina

@Solunac

Covece, pa kako si uspeo u istoj recenici da iskritikujes druge kako su nepismeni i sam da pokazes da si nepismen do koske? Pazi ovo..

"Pa ovde polovina nezna da pise!?!"

"Neznam" se pise odvojeno, dakle "ne znam". Nije toliko strasno sto si nepismen, vise od pola stanovnika ove drzave je funkcionalno nepismena ali nemoj onda drugima da solis pamet i ucis pravopisu, ostavit to za one koji znaju malo vise od tebe.

DUSKO

pre 17 godina

Očigledno je u Partizanu "Brozov simptom".Doživotni predsednik, direktor, kolektivna odgovornost.Nismo prvi al smo najlepši.Bjeković je neverovatan.Promašuje isto kao kad je bio igrač ali onda nije bilo tako mnogo posledica.Trebalo bi mu objasniti da u srpskom jeziku postoji reč odgovornost.

Dejan

pre 17 godina

E sada neka nam je Bog u pomoci. Dozvolili smo da nam se smeju crveni. I na zalost tim ce opet da igra bez publike.
Ovo je sramota

uvijek,uvijek ista prica

pre 17 godina

Ovo je prvi put da ostavljam komentar,onda mozete misliti koliko sam ogorcen. Kad nece stranca,onda po uhodanim obicaju stavljaju "svog" covjeka,cisto da mogu lakse manipulirati s njim. Nisu htjeli Ivanovica(cojeka koji gotovo iz nicega stvori uvijek dobar rez.),zato sto ovaj ne prodaje tekme. Svi ostali su im ili neiskusni ili zauzeti ili ne znaju... Istina je da jos malo ko hoce sa njima da suradjuje. Tim je uzasan,kreativnost je misaona imenica za srednji red,"linijas" Kralj ce i dalje braniti, napad-ili premladi ili preglupi... Muslin je doktorirao na Jesicu,pravio ga budalom iako je tada Partizan bio jaci tim. Pa covjek je bio bek!! I ostao je. Ogorceni grobar iz R.S.

D. Radjenovic

pre 17 godina

Jeste ova godina bila najlosija u istoriji Partizana, ali ste vi imali takvih pa i losijih 10 komada, kada ste crkli od muke pa cak i mnogo vas preslo da navija za Partizan.
Radujte se samo jos malo jer ce Partizan uskoro opet ka Evropi a vi bogami od dugova necete nikada izaci a to sto vi kao verujete u Piksija, pa naravno kada vas niko nije ni hteo,i nemate u koga vise i da verujete- propali ste skroz....

Ali nas naravno ne interesiju vasi problemi, mi se okrecemo ka nasim jer tako rade Evropski klubovi !

Srdjan

pre 17 godina

Pa zar nije dosta te price o Zvezdi i kako smo u dugovima? Pa za vi ne znate da je Partizan josh u vecim dugovima od nas, i ako kad tad ode vasha uprava, vashi dugovi ce biti mnogo veci. Mislite li valjda da ce da vam osvoje svoje racune u inostranim bankama, ili da ce da vrate pare? Za vas je najbolje da oni ostanu, jer ako odu pokrasche i ono malo shto ima u Partizanu da se pokrade. Ako oni odu vi nemate igrace za prodaju (osim matoraca koje niko nece), a iz dugova se necete ishcupati, tako da vam prva liga Srbije, i derbi sa timovima kao Bezanija negine.

Nemi posmatarač

pre 17 godina

@ D.Rađenović

Kazes da radite kao i svaki "EVROPSKI KLUB". Pa gospodine Rađenoviću u svakom velikom klubu u Evropi bi uprava podnela ostavku sa ovakvim učinkom, a ne horde navijača nazvala šačicom, oterala jednog Mateusa i Rebera, kao veliko pojačanje dovela Danka Lazovića...itd.
Strašno koliko ste vi Grobari slepi...tačnije samo šačica vas, jer pravi Grobari i simpatizeri Partizana bojkotuju.
Tužno je sve ovo što sam napisao...NEMA VIŠE ZDRAVE KONKURENCIJE.

Veki

pre 17 godina

Cestitamo Jesicu, sad si gotov... Pojma nemas sta ti ZekaBjeka spremaju. Ceo tim tatinih i maminih Babovica/Balabanovica. Partizan dogodine u trci za ostanak u ligi. Zivi bili pa videli. Pada Bastilja-Vangla je nasa.
Zvezda do smrti.

Dragan!

pre 17 godina

Jos jedan poslusnik!
Niko ne moze stati Zeki i Bjeki u kraj! Njima je Partizan ostavio Zekin tata u nasledstvo :((
Njima ne trebaju navijaci vec poslusnici da bi se bogatili na racun kluba!

Ivan

pre 17 godina

Tek je dosao a vec je poceo da sanja. Pa da pojasnimo razliku izmedju ana i jave:
Ciljevi su jasni - prolaz do grupe kupa Uefa, polufinale u domacem kupu i drugo mesto u domacem prvenstvu.

Demokratski pokret navijaca Partizana

pre 17 godina

Bravo za Jesica. Jer ste slusali samo nenada Bjekovica kako je drhtao dok je govorio kako mnogo voli novog trenera. Taj isti covek ga je oterao pre sest godina. Sada kada nista nije napravljeno zbog njegovih losih odluka, i kada navijaci obozavaju Jesica, on ga sada mnogo voli!

micha

pre 17 godina

Mislim da sa 2-3 pojacanj u odbrani, i jos jedan dobar spic i naravno 2 igraca na sredini bez problema cemo navozati suzukija sledece sezone.

Bjekovic i njegovi...

pre 17 godina

Ako on kaze da ovaj tim, koji je odigrao ovu sezonu, ima kvaliteta, onda mi je sve jasno i nema nikakve potrebe da sledecu sezonu pratim Partizan.

DJURKAN

pre 17 godina

E sada ce da vidite svoga boga, jeso resi ovu dilemu i dovedi klince da lesimo delije!!! Prodajte ove matore, samo Kralj neka ostane!!!Vratite se Grobari!!! Napred grobari KLADOVA!!!

Marko

pre 17 godina

Pa sjajno...
Ubuduce cemo da proslavljamo 5-godisnjice i 10-to godisnjice ULASKA u Ligu sampiona...
Bice ovo grvecita borba za od 3. do 5. mesta u ligi...
Moje saucesce svim Grobarima...
Partizan je sahranjen...
Neka mu je vecna slava...

vuk sa dusom

pre 17 godina

re: @Delija
Ne bih rekao da vam je Jesic stara musterija, jer tacno prije 6 godina kad je Jesic bio nas trener smo vas dobijali. Od tada nam se ne da. Tuzno al istinito.

isnogood

pre 17 godina

Kao mali ucen sam,
Da za njega navijam,
Gde god igra da ja pratim
Sveto ime PARTIZAN.

To su nam uskratili,
Kriminalci najveci,
Pokrali su oni sve,
A najvise Grobare.

Samo napred Partizan,
Samo napred Partizan,
Samo napred Partizan,
Samo napred Partizan!!!

Srđan

pre 17 godina

Iako sam navijač Zvezde, žao mi je što vidim da se kolaps Partizana nastavlja. Sa Bjekovićem na čelu, i plasman u grupe kupa UEFA je prevelik cilj, a za drugo mesto u prvenstvu moraće dobro da se pomuče.

M.G

pre 17 godina

da malo ostavimo u stranu upravu i trenere, mene najvise brine igracki kadar, tanki smo, nema vodje ,nema napada, kode Jese su igrali Kezman,Ilic itd...itd a takvih danas nema , samo da niko ne prica o mladim talentima jer ako neko slucajno i bljesne i odigra dobro polu sezonu i UEFA kup ode taj vec u januaru na istok sa 19 god.

Do konacne pobede!

pre 17 godina

Ovaj prosli put kad je vodio Partizan nije znao ni igrace da postavi, sto je savim u skladu sa kvalitetima ljudi iz uprave! Blizi se dan kad cemo vam videti ledja!

epi

pre 17 godina

Kao neutralan posmatrač (navijač Radničkog KG) mogu samo da kažem da ovako niko nije vozao još od Slbodana M. Izjave tipa: "Ljudi evo ja ću da idem al'ko će da me zameni" govore da su Bjeković i Zečević takvi da je to za priču. I piksi je izgleda krenuo kao pobratimi iz partizana a svi zajedno sa Lekovićem će definitivno sahraniti srpski fudbal (u unutrašnjosti su to već učinili).

Боле

pre 17 godina

Јешић је изгледа заборавио како је својевремено отишао из Партизана и ко га је тада отерао.

Bladerunner

pre 17 godina

Deja vu...

Bese skoro identicna vest pre sedam godina (3. juna 1999.) ali se sve nekako "neslavno" zavrsilo godinu dana kasnije.

Uostalom :

http://arhiva.glas-javnosti.co.yu/arhiva/2000/05/22/srpski/S00052101.shtm

RED BOY

pre 17 godina

Evo nama jos jedne duple krune!! Dobro je.. taman sam mislio da ce se opametiti.. ovako ne moramo da brinemo za prvensto sledece sezone, sve snage na Ligu Sampiona, gde nam je mesto uvek bilo i bice!! Zvezda do smrti!!

Negativni

pre 17 godina

"Prvi gol smo primili posle katastrofalne greske odbrane,drugi je bio iz cistog ofsajda,treci iz prestrogo dosudjenog jedanaesterca a cetvrti je plod psiholoskog pada posle prva tri primljena,inace smo bili bolji tim svih devedeset minuta." To je Jesiceva izjava posle derbija gde su popili cetri gola.Dalje nista ne treba reci...

vlaja

pre 17 godina

Izjava direktora Bjekovica sa gore pomenute adrese:
Direktor Partizana Nenad Bjeković razočaran postupkom trenera
Ješić kako vetar duva
Najviše zatečen izjavama trenera Ješića u prethodnim danima bez sumnje je direktor Partizana Nenad Bjeković.
- Ne znam ko može da podnese ostavku i to bez osvojenog trofeja. Ješić se poneo nekorektno, mi smo sa njim imali ozbiljne planove, želeli saradnju na duge staze - revoltiran je Bjeković.
Direktor ne skriva i razočarenje učinkom u upravo završenoj sezoni.
- Nezadovoljan sam rezultatima, ali ja sam odgovoran i za trenera i igrače. Zato ću u sredu na Upravnom odboru reći šta imam.
Nenad Bjeković očigledno ne može da se otrgne utisku na koji način je Ješić saopštio da odlazi.
- Nisam navikao na ovakve stvari. Radio sam sa mnogim trenerima, sa imenima kao što su Milutinović, Osim, Tumbaković i sa svakim je postojao dogovor. A, kod Ješića se nikad ne zna. Čas ostavka, čas nije. Jedno priča ujutro, a drugo uveče na televiziji. Pa i ona najava da je odlučio još u Tunisu.
Ne beži Bjeković od odgovornosti i potvrđuje da su mnogi u Partizanu odavno želeli da vide leđa Miodragu Ješiću.
- Ja sam ga "izgurao" ovu polusezonu. Mnogi ljudi u klubu su bili protiv njega i sada se pitam da li su svi oni u stvari bili u pravu. Postojala je mogućnost da posle one izjave u petak ne vodi tim protiv Sutjeske, ali Partizan je veliki klub i odlučili smo da to ne radimo. Voleo bih da je osvojio titulu i otišao - zaključio je direktor Partizana Nenad Bjeković.

kumodraž

pre 17 godina

ješiću sve najbolje na klupi partizana, ali mislim da suštinski neće biti epohalnih promena sve dok "braća bajić" konačno ne zalupe vrata i odu iz humske.
jel neko čuo za svežu krv, stalnu promenu i potrebu da neki ljudi probaju da vrate u život ovu našu šešir ligu?

Lazar

pre 17 godina

Sad svi lepo pod ruku pa pravac kino sala da evocirate uspomene na dogadjaj od pre cetiri decenije i ono LEGENDARNO ucesce u finalu, cisto da vas mine zelja.

Sale

pre 17 godina

Stvarno ne razumem vas(GROBARE},ako toliko mrzite zeku i bjeku,sto ne idete da ih srusite a ne tako da se..te i da bojkotujete. Jel vidite da oni vas ne je.u pet posto?!

BRANKO JOVANOSKI

pre 17 godina

DOBRO JE STO JE DOSO U PARTIZAN.JER TREBA DA PRILIKU MLACIMA A NAJVISE NEMANJI RNICU JEL OM ZASLUZUJE DA IGRA.POZDRAV ZA RNU.

prava istina

pre 17 godina

@Lazar
To i jeste bilo legendarno finale,a ne ono koje je proglaseno za najdosadnije u istoriji Kupa sampiona i u kome jedan tim uopste nije prelazio centar.

милан

pre 17 godina

УПРАВА НАПОЉЕ!!!!!УПРАВА НАПОЉЕ!!!!! УПРАВА НАПОЉЕ!!!!!УПРАВА НАПОЉЕ!!!!! УПРАВА НАПОЉЕ!!!!!УПРАВА НАПОЉЕ!!!!! УПРАВА НАПОЉЕ!!!!!УПРАВА НАПОЉЕ!!!!! УПРАВА НАПОЉЕ!!!!!УПРАВА НАПОЉЕ!!!!! УПРАВА НАПОЉЕ!!!!!УПРАВА НАПОЉЕ!!!!! јОШ ЈЕДАН ПОСЛУШНИК!!!!!!!!!!!

Zoki PFC

pre 17 godina

Svi ste ovde pametni. Ja verujem u Jesica a vi Cigani bolje gledajte u vase dvoriste! Sta to vidim, odose sponzori? EEEEE zapitajte se!!!

grobari sabac

pre 17 godina

Moze da dodje i Murinjo, ali i dalje vazi UPRAVA NAPOLJE !!!!!!
Ukoliko se jesic slize sa upravom(a vec jeste) nema kod grobara sta da trazi.

Mladen

pre 17 godina

Sta reci osim UPRAVA NAPOLJE!Da vidimo samo da li ce ih i Jesic slusati i da li ce i kao 1999 izgubiti titulu u zadnjem kolu.Naravno titula je tada prodata komsijama!Do konacne pobede-Grobari protiv mafije!

BONANNO

pre 17 godina

alo bre grobari osvestite se...ovi su vas unazadili 20god..ma kakvi 20god!ne mogu da verujem da im ne mozete nista..DELIJA sam ali je flupo jer ako ste primetili izmedju zvezde i partizana je ostalo samo rivalstvo a pitanje pobednika se zna unapred,nije vise interesantno!IZ DOBRIH IZVORA (PRVOTIMAC PARTIZANA) ZNAM DA JE DERBI BIO NAMESTEN,TRAZILI STE OD ZVEZDE BOD DA SE NE BRUKATE,hteli vi to ili ne to je realnost,bila je dojava i neki tipovi pokupili brdo para znate li na st asu se kladili?! 0-0 tacan rezultat!mislite o tome

deki pfc

pre 17 godina

e cigani, bolje gledajte svoja posla. ko vam je danas otisao? mogli bi se vi boriti za opstanak. sta kaze pixi, liga sampiona. hahahahahaha. kako me covjek nasmija.
neka ga, dobar je covjek. zeka i bjeka su male mace za njega. postenje.

Jugoslovenska Narodna Armija

pre 17 godina

@Zoki PFC

Da, otisli su neki zvezdini sponzori iz UO, inace nas najbolji potez do sada, pa i finansijski, a kamo srece za vas i da vasi odu, ali nece Bjeka dati posto imaju dobre zajednicke poslove, a i dozvoljeno im je da proglasavaju ljude poput Rebera malim kad nisu zadovoljni.
Sad ce vasem Jesi Bjeka sa Imlekom i drustvom da odredi "ratni i ponajvise prodajni" plan i ako sve prodje po dogovoru, svaku izvuce paricu za sebe, do godine po tradiciji krivicu lepo stovariti na trenera i proterati ga, pa jovo nanovo. E Partizanu tugo!

V.Radosavljevic

pre 17 godina

Ponovicu nesto sto pisem na svaku vest ovog tipa poslednjih 6 meseci.

Nije bitno ko ce da bude trener, nije bitno koji ce igraci da igraju...jedino je bitno da istereamo ove lo..vcine koji nam upropascavaju klub poslednjih godina.

BOJKOT DO POBEDE!!!

Solunac

pre 17 godina

Pa ovde polovina nezna da pise!?!
Ko ti sve nema kompjutersku "lakrdiju".
Dodjem ti da nesto procitam a ono .... oces......Ajde cao i pozdreav starim gobarima!
Zaboravio sam!Pozdrav i ganferima u karton
Citiu!

Слоба Гробар Сента

pre 17 godina

Што би рекао Душко Дугоушко:"АГОНИЈА, АГОНИЈА,АГОНИЈАААА...". Цигани већ могу да славе нову титулу, а Зека-Бјека нека уз помоћ ДБ-а траже своје нове фанове. Предлажем мојим Гробарима да се одржи Свегробарски Сабор и да на њему формирамо нови клуб под називом "ПРАВИ ПАРТИЗАН" , а да када З-Б остану сами коначно вратимо име нашег вољеног клуба (свако да да оснивачки прилог од 100 евра, а има нас 2.500.000). Од сутра треба почети и са БОЈКОТОМ свих спонзора (производа и услуга) који кроз Зека-Бјекину фирму перу новац. Када лопине остану без пара (ми навијачи смо отишли већ одавно), Цар ће бити дефинитивно ГО!!! ГРОБАР ДО ГРОБА!!!
П.С.
Ни мало ми није жао Јешића, јер да има и мало образа и гробарске части, не би се вратио на ноге онима који су га пре пар година ишутирали напоље као последње ...

Bojan

pre 17 godina

Kakvi navijaci, takva i uprava, a bogami i igraci... Pa ko ocekujete da vam dodje za trenera??? Sigurno nece jedan Zenga ili Slavoljub Muslin :) Ovaj veseljak je idealan za vas!!! p.s. pozdrav za brata shevu

BRKAJLIJA

pre 17 godina

Bio sam za drugaciji redosled poteza.Ipak,kad je sad uradjeno kako je uradjeno ja dajem moju podrsku jesicu.
Jesic je bio veliki ratnik na teren i bespostedan borac.Igracki je bio prosecno dobar fudbaler.Do koske je Partizanovac.Sad ga treba podrzati kako bi mu omogucili(to sto zavisi od navijaca)stalozen,miran i maksimalno organizovan start.
Vi iz komsiluka ste nas presvukli ,nekoliko puta u sampionatima ,na brzinu.Uradili ste to kad smo imali sve u nasim rukama .Uradili ste to na nasim GLUPOSTIMA.Ja vam ,i ovog puta,cestitam na titulama uzetim na taj nacin(smatram da ste to zasluzili ,jer ste bili organizovaniji),ali sva dogadjanja imaju i svoje naravoucenije.Ostavimo vremenu da pokaze sta ce dalje biti.Istina je da je kod vas stasao dobar tim i da ce (ako se izvrsi prava selekcija i dobre pripreme u Partizanu)biti burno i neizvesno u vremenu koje dolazi.
Hajde ,sad ,malo energije da pustimo u pravcu zajednickog cilja:OBEZBEDJENJA USLOVA ZA POTENCIJALNO DVA UCESNIKA U LS.prilika je ,vec ova jesen.Hajde da se ,medjusobno nadvikujemo i nadmudrujemo ,samo u nasim ,medjusobnim ,duelima ,a ostalu enregiju da gurnemo u pravcu nase zajednicke koristi.Da oba tima sakupe maksimum bodova za popravku stanja na rang listi i stvaranju uslova da imamo dva kandidata za LS.Blizu smo te crte i da se pametno radilo ,vec bi to imali.
Sto se tice nasih duela ,moja je prognoza dacemo poceti da vas lupamo.Vasa petoletka je istekla.Dolazi nasa.Ziveli.

M3

pre 17 godina

@ Solunac

"Pa ovde polovina nezna da pise!?!
Ko ti sve nema kompjutersku "lakrdiju".
Dodjem ti da nesto procitam a ono .... oces......Ajde cao i pozdreav starim gobarima!
Zaboravio sam!Pozdrav i ganferima u karton
Citiu! "

Nemaju pojma, Solunac. Ne znaju da se "ne znam" pise kao sto ovde mozes procitati-odvojeno. I necu i ne mogu itd. A tek u " Karton CitIu":))) City-ju ili fonetski Citiju...eeee nije bilo gramatike u vreme Solunskog fronta, ili se Solunci nisu informisali o promenama iste.Zamolio bih sve koji ispravljaju greske nasih forumasa , da to ne cine, jer mnogi nisu odrastali u Srbiji,a sasvim dobro vladaju jezicima zemalja u kojima zive. A pretendentima cistocu jezika - ucite , u znanju je moc.

Djorgo

pre 17 godina

Nasem fudbalu su ocajnicki potrebni dobri treneri, ama se plasim da se od Jescia necemo mnogo ovajditi, pogotovo ne Partizan ovakva kakav je sada.

dzondra

pre 17 godina

Ni sledece godine nam nema titule!Katastrofa u Partizanu se nastavlja i ko zna kad ce prestati!Lopovi odlazite! Veliki pozdrav svim GROBARIMA!!!

Nemanja011

pre 17 godina

@Solunac

Covece, pa kako si uspeo u istoj recenici da iskritikujes druge kako su nepismeni i sam da pokazes da si nepismen do koske? Pazi ovo..

"Pa ovde polovina nezna da pise!?!"

"Neznam" se pise odvojeno, dakle "ne znam". Nije toliko strasno sto si nepismen, vise od pola stanovnika ove drzave je funkcionalno nepismena ali nemoj onda drugima da solis pamet i ucis pravopisu, ostavit to za one koji znaju malo vise od tebe.

DUSKO

pre 17 godina

Očigledno je u Partizanu "Brozov simptom".Doživotni predsednik, direktor, kolektivna odgovornost.Nismo prvi al smo najlepši.Bjeković je neverovatan.Promašuje isto kao kad je bio igrač ali onda nije bilo tako mnogo posledica.Trebalo bi mu objasniti da u srpskom jeziku postoji reč odgovornost.

Dejan

pre 17 godina

E sada neka nam je Bog u pomoci. Dozvolili smo da nam se smeju crveni. I na zalost tim ce opet da igra bez publike.
Ovo je sramota

uvijek,uvijek ista prica

pre 17 godina

Ovo je prvi put da ostavljam komentar,onda mozete misliti koliko sam ogorcen. Kad nece stranca,onda po uhodanim obicaju stavljaju "svog" covjeka,cisto da mogu lakse manipulirati s njim. Nisu htjeli Ivanovica(cojeka koji gotovo iz nicega stvori uvijek dobar rez.),zato sto ovaj ne prodaje tekme. Svi ostali su im ili neiskusni ili zauzeti ili ne znaju... Istina je da jos malo ko hoce sa njima da suradjuje. Tim je uzasan,kreativnost je misaona imenica za srednji red,"linijas" Kralj ce i dalje braniti, napad-ili premladi ili preglupi... Muslin je doktorirao na Jesicu,pravio ga budalom iako je tada Partizan bio jaci tim. Pa covjek je bio bek!! I ostao je. Ogorceni grobar iz R.S.

D. Radjenovic

pre 17 godina

Jeste ova godina bila najlosija u istoriji Partizana, ali ste vi imali takvih pa i losijih 10 komada, kada ste crkli od muke pa cak i mnogo vas preslo da navija za Partizan.
Radujte se samo jos malo jer ce Partizan uskoro opet ka Evropi a vi bogami od dugova necete nikada izaci a to sto vi kao verujete u Piksija, pa naravno kada vas niko nije ni hteo,i nemate u koga vise i da verujete- propali ste skroz....

Ali nas naravno ne interesiju vasi problemi, mi se okrecemo ka nasim jer tako rade Evropski klubovi !

Srdjan

pre 17 godina

Pa zar nije dosta te price o Zvezdi i kako smo u dugovima? Pa za vi ne znate da je Partizan josh u vecim dugovima od nas, i ako kad tad ode vasha uprava, vashi dugovi ce biti mnogo veci. Mislite li valjda da ce da vam osvoje svoje racune u inostranim bankama, ili da ce da vrate pare? Za vas je najbolje da oni ostanu, jer ako odu pokrasche i ono malo shto ima u Partizanu da se pokrade. Ako oni odu vi nemate igrace za prodaju (osim matoraca koje niko nece), a iz dugova se necete ishcupati, tako da vam prva liga Srbije, i derbi sa timovima kao Bezanija negine.

Nemi posmatarač

pre 17 godina

@ D.Rađenović

Kazes da radite kao i svaki "EVROPSKI KLUB". Pa gospodine Rađenoviću u svakom velikom klubu u Evropi bi uprava podnela ostavku sa ovakvim učinkom, a ne horde navijača nazvala šačicom, oterala jednog Mateusa i Rebera, kao veliko pojačanje dovela Danka Lazovića...itd.
Strašno koliko ste vi Grobari slepi...tačnije samo šačica vas, jer pravi Grobari i simpatizeri Partizana bojkotuju.
Tužno je sve ovo što sam napisao...NEMA VIŠE ZDRAVE KONKURENCIJE.