Sreda, 03.05.2006.

15:50

Petković saopštava spisak 15.maja

Izvor: B92

Petkoviæ saopštava spisak 15.maja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

32 Komentari

Sortiraj po:

zok

pre 17 godina

Greska je nezvati Vucinica. I igranje kukavicku igru na mundijalu znaci da ce se osramotimo u nemacku! Razbice nas svaka ekipa ako ne igramo otvoreno i malo napadacki

Bata Djora Sr.

pre 17 godina

Lepo je biti selektor. Makar i u komentarima. Kao ti odlucujes o necemu, te ovaj moze, te onaj ne moze, malo navijacke strasti i eto tima makar za polu finale, ako nista drugo.
Na zalost nas savez nema straegiju ni za sta.
Pa ni za reprezentaciju. Sve je po principu sta bude bice. A opravdanja imaju na tone u slucaju neuspeha. Uvek je odabir za nacionalni tim krasio neki "kljuc". To je krasilo i SFRJ, a odrzalo se i do sada. Sto znaci da nece biti najboljih, vec zasluznih.
Cinjenica je da ova reprezentacija ima najbolju atmosferu mozda i ikada videnu kada smo mi u pitanju. Ali u fudbalu ne pobedjuje samo atmosfera, vec i po neki igrac.
Na zalost, uglavnom ce tu biti oni koji su "izneli teret kvalifikacija".
Mozemo mi da kukamo, ili da ukazejumo ko treba da igra ili ne, jednostavno od toga nema nista. Novinari koji bi mozda i mogli da izazovu rekaciju javnosti, po obicaju ce se drzati po strani, jer je ipak lepo putovati o trosku saveza na SP. A neko isterivanje pravde moze samo da ih koste mesta, jer red onih koji cekaju da se uvale je dugacak.
Zato, ne ocekujte revoluciju, nece tu biti senzacionalnih poziva, sto znaci svi iz kvalifikacija plus koga uspeju da uguraju menadzeri. Ipak ostaje nejasno, kako skoro nikad najbolji strelci iz nase lige ne igraju za reprezentaciju. Osima ako nisu iz Zvezde ili partizana. Nekako mi to lici na pljuvanje sopstvene lige. Jer ako je recimo najbolji strealc iz Hajduka iz Kule, ili recimo OFK-e, zasto oni ne bili pozvani u reprezentaciju. Ne moraju da igraju u prvih 11, ali neka budu tu. To bi bio samo izraz postovanja, ali i motivacija svim napadacima. Medjutim, ne verujem da ce se to ikada desiti.
Blizu je i petnaesti, pa cemo da vidimo Petkov izbor. U svakom slucaju im treba pozelti srecu. Zasluzili su je. A ako i ne ostvare neki rezultat, ne treba ih kriviti. Tu pre svega mislim na igrace. Oni su limitirani. A takav nam je i savez - limitiran. Kakva zemlja takav i fudbal. Ali nas barem smisao za humor ne napusta. Eto procitao sam medju komentarima, kako je Vukcevic bolji od Mesija. Samo mi nije jasno kako se to Barselona prevarila, a Simon zavrsio u Saturnu.
Mada, cini mi se da smo u jedno, ne mogu da kazem, 100% sigurni. Posle ovog SP videcemo ledja Savi Milosevicu. Ipak, promalja se jedan dobitak.

Sta te briga

pre 17 godina

Daj bre ljudi o kom vi Rambu pricate ... ?? Pa on da je toliko dobar mislim da bi ga za tolike godine uzeo neki veliki ili bar "evropski" klub !Najbolje jos da vodimo i Deju Savicevica ? Mislim da je samo glupo sto ce Savo igrati u prvoj postavi,posto je jako ocigledno to koliko Zvezda zeli da zavrsi posao oko Zigica pre pocetka prvenstva jel postoji velika verovatnoca da odigra 20 min sve zajedno .... ! Po meni se to misljenje samo po sebi namece a ipak se Savo oprasta od reprezentacije a mi nikada u istoriji nismo imali muda da oteramo te "lazne zvezde " !Vukic ne treba da ide kao ni Nadj a ni Sasa Ilic ......!Posle nas svim srcem uz ENGLESKU !!!!!!!!!

Brazilac

pre 17 godina

@dado
Prijatelju, ne znam da li si me razumeo,ali ja jesam iz sve snage za to da Rambo bude pozvan, ali se plasim da se to nece dogoditi,pa sam zato malo rezignirano konstatovao da se ne zanosimo.Inace,svaka,akcija u tom pravcu,bilo otvaranje sajta,bilo anketa,bilo sta,imace moju podrsku.Zato sto vidim da Rambovo nepozivanje ima nefudbalsku pozadinu.Pa necemo valjda dozvoliti da nam se i dalje politika mesa u fudbal.A Miljanic je garancija da se to desava vec nekoliko decenija. Ramba nisu zvali u nacionalni tim ni kad je nasa reprezentacija igrala pre par godina u Brazilu, a tada nije selektor bio Petkovic.

Svir@c

pre 17 godina

Pustite vi lepo Petka da odradi posao onako kako valja i dosada je pokazao šta ume i kako (za neverne Tome i Mome) !? Sigurno će ići svi oni koji su igrali za reprezentaciju na poslednjih nekoliko mečeva + naravno najspremniji (i taktički i tehnički) i naravno oni koji mu odgovaraju u konceptu taktike iliti načina igre, a to je ... saznaće se već na prvenstvu ...

nebojsa

pre 17 godina

Sta znam... Taj Rambo mi malo deluje mutavo. Neka Petkovic odluci. On je trener. Ja sam samo posmatrac.
Evo naseg prvog tima:
Jevric, Dragutinovic, Gavrancic, Vidic, Krstajic, Duljaj, Stankovic, Djordjevic, VukiC(ILic ili taj Rambo), Koroman, Zigic i Kezman.
Bez forsiranja Partizanovih i Zvezdinih igraca. Mislim, sta ce Basta i Lukovic u prvom timu? Posle treba da primimo gol u devedesetom? Ovako je bas extra

mare

pre 17 godina

ovo su najbolji srbski igraci bolje nema
Golmani:jevric,zilic,kralj
odbrana:lukovic,vidic,dragutinovic,gavrancic,krstajic,
ivanovic,basta(cirkovic)
vezni red:stankovic,vukcevic,djordjevic,duljaj,"rambo"petkovic,sasa ilic,veljko paunovic,krasic
Napadaci:zigic,kezman,vucinic,pijanovic
al petko ima poverenje u one koji su igraliu kvalifikacijama pa ce da zove ovo
GOLMANI:jevric,kovacevic,stojkovic
odbrana:DRAGUTINOVIC,VIDIC,KRSTAJIC,GRAVRANCIC,
CIRKOVIC,LUKOVIC,DJordjevic,DUDIC,
Vezni red:stankovic,ilic,vukic,koroman,DjorDJevic,duljaj,kovacevic,nad,vukcevic
napadaci:savo milosevic,nikola zigic,kezman,vucinic ljubolja
petkov sastav
......................JEVRIC.............................
KRSTAJIC.......DRAGUTINOVIC.........VIDIC..........GAVRANCIC
............................................................
................DULJAJ......................................
............................VUIC(ILIC).......................
DJODJORDJEVIC(KOROMAN)...........................STANKOVIC
...............................................................
..........................KEZMAN..............................
..........................................ZIGIC....................
PA I TO MU JE NAJBOLJI MOGUCI SASTAV
ZAR NE

brazilazz

pre 17 godina

znaci, svojevremeno u Sportskom zurnalu je isla anketa , nesto kao citaoci, savetujte Petka, e ta anketa je prekinutaa, ne znam zasto, ali svaki drugi komentar je bio otprlike ovako, petko zovi ramba. mislim da je trebao bar sad za tunis

dado

pre 17 godina

@o_O
Nemoj nista mislis, naseg RAMBA je zvao trener Brazila, Pereira, da igra za njih a on kaze da ceka poziv PLAVIH. Isti taj trener Brazila je rekao da Rambomoze da igra u prvih 11 bilo koje reprezentacije na svetu osim u Brazilu ali tu bih mogao da sedi na klupi...
@Brazilac
Niko se ne zanosi i svi znamo da Rambo nece biti na SP ali bilo bi dobor da se napravi to glasanje cisto da vidimo da li Srbi vole tog coveka... On ima veliki Respek kod brazilskih navijacha... a kod nas!?

Imala je oči plave ko flomaster

pre 17 godina

Evo dečko misli da Rambo ne zaslužuje pažnju!?!?
Pa ja ne znam šta da ti kažem? Da ne zaslužuje možda pažnju Vukić? Ili Vukčevič from Saturn?
Rambo ne igra za reprezentaciju samo zbog toga što to Miljanić ne dozvoljava. Ništa se tu ne pita Ilija. E, a da je Ilija Hidink ili Erikson ili Antić, videli bi...
Jasno je, na žalost, da u Nemačku neće ići Pantelić, Paunović i Rambo.
Pomozi nam Bože!

Zoran

pre 17 godina

Rambo mora da ide! Od Piksija i Deja mi nemamo takvog igraca koji moze nesto sam da uradi. Vukic je povredjen i ne treba da ide.

Brazilac

pre 17 godina

Nemojmo se zanositi,on Ramba nece pozvati.Ocigledno da mu ne daju da ga pozove.Ovi iz FSSCG.To me podseca na neka ranija vremena i Miljanica,dok je bio trener Zvezde.Kad god su navijaci trazili da forsira ili ubaci u igru nekog igraca,Miljan to nije hteo iz inata.A i danas je taj Miljanic "glavni" u FS-u. Plus,jos je imao nekada i sukob sa Rambom.Mislite o tome...

strucnjak

pre 17 godina

Jevric-Gavrancic,Vidic,Krstajic-( centarhalfovi) Basta,Stankovic,Rambo,P.Djordjevic i Lukovic (vezni) i Vucinic i Zigic u napadu. Rezerve:Stojkovic,Dudic,Duljaj,Milijas,Pantelic i Kezman. Sistem igre 3-5-2. Pored odlicnog golmana imamo najbolju trojku centarhalfova na svetu. Basta i Lukovic kao ofanzivni spoljni bili bi otkrovenja sa puno prodora i centarsuteva.Plej bi bio Rambo a u toj postavi Zigic i Vucinic bi brojne sanse pretvarali u golove. Dogurali bi smo do finala sa Brazilom.

Iverson

pre 17 godina

Ovo smo i ocekivali od Petkovica.Da ne ostavi vremena javnosti da mu suflira koga da pozove.15.maja uvece,sto kasnije,to bolje.Pa sta,zar treba da objavi spisak ranije,kao Okuka,ili tamo neki Van Basten,ili mozda Pekerman,pa da ga gnjavimo zasto nije pozvao Ramba,Zilica,ili nekog treceg.Nema,bre,sve je odluceno po zavrsetku utakmice sa Bosnom,nikakve promene vise nisu dobrodosle.Za nas je tada vreme stalo.
I,kakve bre pripremne utakmice,kome to treba?To samo igraju "tamo neki" Holandjani,Brazilci,Argentinci,nama to ne treba.
Eto,narode,zato smo se i "cupali" u kvalifikacijama,zato sto se sa nasom reprezentacijom sve radi "od danas do sutra".Nista na duge staze,nista studiozno,nista planski,nego od protivnika do protivnika.Ovaj tim postoji vec dve godine sa Ilijom na celu,A NEMA IGRU.Za to vreme bi bilo koji prosecan trener vec neku igru formirao.Pogotovo sa tako dobrim igracima.A mi smo morali da se vadimo u poslednjoj utakmici,i fakticki jedan gol nas je odveo na mundijal.
Cak mislim da bi se sa bilo kojim drugim selektorom,uz onako losu Spaniju i Belgiju,nasa reprezentacija PROSETALA kroz grupu.
I,uopste ne vredi licitirati sa imenima igraca,jer sustinski je pogresan pristup konfiguraciji tima i nacinu na koji igra.

stamba

pre 17 godina

Golmani : Jevric(Golman i po), Kovacevic(neka ga) Zilic(ume da izdrzi pritisak)
Odbrana: Lukovic(levi bek za 21. vek), Dragutinovic( Solidan i ne gresi), Basta(srpski Nedved), Gavrancic(Stub I), Vidic(Stub II), Krstajic(Stub III), N.Djordjevic(zbog Grobara), Dudic(zbog delija)

Sredina: Duljaj(nas ratnik), Vukcevic(bolji od Messija) Djordjevic(anticka LEGENDA), Koroman(catch me if you can), Stankovic(jednostavno to je DEKI),Ilic(neka ga), Paunovic(ajde kad je zapeo)

Napad: Zigic(najbolji ubedljivo), Kezman(lisica), Vucinic(Ubica),, Pantelic(mora da ide), Ljuboja(bolji od Save sigurno)

vaso cacak

pre 17 godina

Svaka cast svim igracima koji su izborili plasman na sp,ali na njemu nema mesta za invalide i nespremne fudbalere.Samo igraci koji su u formi mogu da odigraju kvalitetno.PA ONI BRE IGRAJU ZA NACIJU

RuiCosta

pre 17 godina

E da ljudi!!! To sto kaze ovde jedan komentar gore, ajde vi ekipa sa B92 napravite ovako jedan "poll" ili ti glasanje sa strane: "Da li Rambo Petkovic treba da ide za Nemacku na SP2006?". To je bas dobra ideja!

Bash da vidimo sta ljudi misle!

Ajd Uzdravlje i Napred Plavi!!!

Vredan radnik

pre 17 godina

Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu


Koliko selektora na jednom mestu ....



Alo bre, ljudi, radite ono za sta ste placeni, i od cega zivite, a pustite ljude koji su strucni da rade svoj posao na miru !


Ah, ako nemate bas nista da radite, NE RADITE TO OVDE, NERADNICI !

Uros

pre 17 godina

Inace takodje ne vidim sta ce nam 5 napadaca.Treba imati hrabrosti i nekog precrtati.Realno to bi trebao po kvalitetu da bude Sava koji je vec u godinama i ne igra kao ranije.Svi pricaju ovde o nekoj njegovoj sjajnoj sezoni u Osasuni,a ja pitam ko ga je zapravo gledao vise od 2 puta ove godine.Koliko je on golova dao?Posto on nece biti precrtan sigurno , onda to treba da bude Ljuboja iako decka jako cenim kao igraca i mislim da je jako koristan.Kod mene bi igrao levo krilo pre Djordjevica ali tako stoje stvari...

Uros

pre 17 godina

Slazem su sa "no" u potpunosti samo sto je zalosno sto Petkovic nema hrabrosti da izbaci Nadja i Vukica.Nadja, jer ne vidim po cemu on zasluzuje to mesto, prestar je i iskreno ne verujem da ni najzagrizeniji Grobari veruju da mu je mestu u reprezentaciji.Vukic nije igrao cele sezone , potpuno je u "autu" , i ako Petko ima hrabrosti morao bi da pozove umesto njega Vukcevica ili Krasica koji su sjajni.Takodje umesto Nadja treba pozvati jos nekog mladog igraca, posle prvenstva za mlade u zavisnosti kako ko odigra.Moji pik je Jankovic koji je sjajan i perspektivan i buduci reprezentativac.Treba malo razmisljati i o buducnosti i na to prvenstvo povesti i neke mladje igrace...

HENRY14

pre 17 godina

Petko evo ti moja pomoc oko napadaca:
1.Pantelic(obavezno)
2.Zigic(obavezno)
3.Kezman
4.Milosevic(i ne mora al ajde zbog atmosfere u timu)
5.HENRY(sto da ne ja bih ga pitao da dodje sta ga znas mozda i prihvati)
p.s. za ovu cetvoricu misim ozbiljno a za ovog petog ...

Vojo

pre 17 godina

Jevric i Stojkovic-golmani; Basta,Duljaj,Dudic,Gavrancic,Vidic,Krstajic,Dragutinovic i Lukovic-odbrana. Mladenovic,Stankovic,Kovacevic,Milijas,Vukcevic,P.Djordjevic ,Jankovic i Rambo Petkovic-vezni red, i napadaci:Panteli,Zigic,Vucinic i Kezman. Rezerve:Žilic,Biševac,Milovanovic iLjuboja.

Davor

pre 17 godina

Gk - Jevrivc,Kovacevic,Kralj
DR - Basta,Gavrancic
DL - Dragutinovic,Lukovic
DC - Vidic,Krstajic ????
MC - Duljaj (samo ne Nadj),Stankovic,Djordjevic,Vukic,Koroman,Ljuboja
po potrebi,Ilic,Krasic,
Str - ZIGIC,Kezman,Milosevic,Pantelic.
Ako zna neko bolje nek sastavi ili doda!!!

Dani

pre 17 godina

D.Jevrić, V.Stojković; G.Gavrančić, N.Vidić, M.Krstajić, M.Dudić, N.Đorđević, I.Dragutinović, A.Luković, D.Basta; O.Koroman, D.Stanković, Z.Vukić, S.Ilić, "Rambo" Petković, P.Đorđević, I.Duljaj, N.Kovačević; M.Kežman, N.Žigić, S.Milošević, D.Ljuboja, M.Vučinić

dado

pre 17 godina

Mislim da na spisku putnika za Njemacku treba da bude Dejan Petkovic RAMBO... Covek igra extra a treba nam igrac na toj poziciji jer je Vukic bio povredjen i sigurne nece igrati kao u kvalifikacijama.
Ovim putem bih hteo da predlozim ekipi iz televizije B92 koja je zaduzena za ovaj sajt da napravi, recimo, glasanje sa pitanjem npr. Da li RAMBO treba da ide u Njemacku?
Cisto da vidimo sta ljudi misle...

no

pre 17 godina

golmani: Jevric,Kovacevic,Stojkovic.
odbrana:Vidic,Gavrancic,Dragutinovic,Krstajic,Basta,Lukovic,Dudic,Djordjevic.
sredina:Koroman,Duljaj,Nadj,Djordjevic,Stankovic,Vukic,Ilic
napad:Keznam,Zigic,Milosevic,Vucinic i Ljuboja
ne kazem da je ovo 23 najboljih nego prognoziram kojih ce 23 otici na SP.

no

pre 17 godina

golmani: Jevric,Kovacevic,Stojkovic.
odbrana:Vidic,Gavrancic,Dragutinovic,Krstajic,Basta,Lukovic,Dudic,Djordjevic.
sredina:Koroman,Duljaj,Nadj,Djordjevic,Stankovic,Vukic,Ilic
napad:Keznam,Zigic,Milosevic,Vucinic i Ljuboja
ne kazem da je ovo 23 najboljih nego prognoziram kojih ce 23 otici na SP.

dado

pre 17 godina

Mislim da na spisku putnika za Njemacku treba da bude Dejan Petkovic RAMBO... Covek igra extra a treba nam igrac na toj poziciji jer je Vukic bio povredjen i sigurne nece igrati kao u kvalifikacijama.
Ovim putem bih hteo da predlozim ekipi iz televizije B92 koja je zaduzena za ovaj sajt da napravi, recimo, glasanje sa pitanjem npr. Da li RAMBO treba da ide u Njemacku?
Cisto da vidimo sta ljudi misle...

Vojo

pre 17 godina

Jevric i Stojkovic-golmani; Basta,Duljaj,Dudic,Gavrancic,Vidic,Krstajic,Dragutinovic i Lukovic-odbrana. Mladenovic,Stankovic,Kovacevic,Milijas,Vukcevic,P.Djordjevic ,Jankovic i Rambo Petkovic-vezni red, i napadaci:Panteli,Zigic,Vucinic i Kezman. Rezerve:Žilic,Biševac,Milovanovic iLjuboja.

Dani

pre 17 godina

D.Jevrić, V.Stojković; G.Gavrančić, N.Vidić, M.Krstajić, M.Dudić, N.Đorđević, I.Dragutinović, A.Luković, D.Basta; O.Koroman, D.Stanković, Z.Vukić, S.Ilić, "Rambo" Petković, P.Đorđević, I.Duljaj, N.Kovačević; M.Kežman, N.Žigić, S.Milošević, D.Ljuboja, M.Vučinić

Davor

pre 17 godina

Gk - Jevrivc,Kovacevic,Kralj
DR - Basta,Gavrancic
DL - Dragutinovic,Lukovic
DC - Vidic,Krstajic ????
MC - Duljaj (samo ne Nadj),Stankovic,Djordjevic,Vukic,Koroman,Ljuboja
po potrebi,Ilic,Krasic,
Str - ZIGIC,Kezman,Milosevic,Pantelic.
Ako zna neko bolje nek sastavi ili doda!!!

HENRY14

pre 17 godina

Petko evo ti moja pomoc oko napadaca:
1.Pantelic(obavezno)
2.Zigic(obavezno)
3.Kezman
4.Milosevic(i ne mora al ajde zbog atmosfere u timu)
5.HENRY(sto da ne ja bih ga pitao da dodje sta ga znas mozda i prihvati)
p.s. za ovu cetvoricu misim ozbiljno a za ovog petog ...

Vredan radnik

pre 17 godina

Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu


Koliko selektora na jednom mestu ....



Alo bre, ljudi, radite ono za sta ste placeni, i od cega zivite, a pustite ljude koji su strucni da rade svoj posao na miru !


Ah, ako nemate bas nista da radite, NE RADITE TO OVDE, NERADNICI !

Uros

pre 17 godina

Slazem su sa "no" u potpunosti samo sto je zalosno sto Petkovic nema hrabrosti da izbaci Nadja i Vukica.Nadja, jer ne vidim po cemu on zasluzuje to mesto, prestar je i iskreno ne verujem da ni najzagrizeniji Grobari veruju da mu je mestu u reprezentaciji.Vukic nije igrao cele sezone , potpuno je u "autu" , i ako Petko ima hrabrosti morao bi da pozove umesto njega Vukcevica ili Krasica koji su sjajni.Takodje umesto Nadja treba pozvati jos nekog mladog igraca, posle prvenstva za mlade u zavisnosti kako ko odigra.Moji pik je Jankovic koji je sjajan i perspektivan i buduci reprezentativac.Treba malo razmisljati i o buducnosti i na to prvenstvo povesti i neke mladje igrace...

Uros

pre 17 godina

Inace takodje ne vidim sta ce nam 5 napadaca.Treba imati hrabrosti i nekog precrtati.Realno to bi trebao po kvalitetu da bude Sava koji je vec u godinama i ne igra kao ranije.Svi pricaju ovde o nekoj njegovoj sjajnoj sezoni u Osasuni,a ja pitam ko ga je zapravo gledao vise od 2 puta ove godine.Koliko je on golova dao?Posto on nece biti precrtan sigurno , onda to treba da bude Ljuboja iako decka jako cenim kao igraca i mislim da je jako koristan.Kod mene bi igrao levo krilo pre Djordjevica ali tako stoje stvari...

RuiCosta

pre 17 godina

E da ljudi!!! To sto kaze ovde jedan komentar gore, ajde vi ekipa sa B92 napravite ovako jedan "poll" ili ti glasanje sa strane: "Da li Rambo Petkovic treba da ide za Nemacku na SP2006?". To je bas dobra ideja!

Bash da vidimo sta ljudi misle!

Ajd Uzdravlje i Napred Plavi!!!

stamba

pre 17 godina

Golmani : Jevric(Golman i po), Kovacevic(neka ga) Zilic(ume da izdrzi pritisak)
Odbrana: Lukovic(levi bek za 21. vek), Dragutinovic( Solidan i ne gresi), Basta(srpski Nedved), Gavrancic(Stub I), Vidic(Stub II), Krstajic(Stub III), N.Djordjevic(zbog Grobara), Dudic(zbog delija)

Sredina: Duljaj(nas ratnik), Vukcevic(bolji od Messija) Djordjevic(anticka LEGENDA), Koroman(catch me if you can), Stankovic(jednostavno to je DEKI),Ilic(neka ga), Paunovic(ajde kad je zapeo)

Napad: Zigic(najbolji ubedljivo), Kezman(lisica), Vucinic(Ubica),, Pantelic(mora da ide), Ljuboja(bolji od Save sigurno)

vaso cacak

pre 17 godina

Svaka cast svim igracima koji su izborili plasman na sp,ali na njemu nema mesta za invalide i nespremne fudbalere.Samo igraci koji su u formi mogu da odigraju kvalitetno.PA ONI BRE IGRAJU ZA NACIJU

Iverson

pre 17 godina

Ovo smo i ocekivali od Petkovica.Da ne ostavi vremena javnosti da mu suflira koga da pozove.15.maja uvece,sto kasnije,to bolje.Pa sta,zar treba da objavi spisak ranije,kao Okuka,ili tamo neki Van Basten,ili mozda Pekerman,pa da ga gnjavimo zasto nije pozvao Ramba,Zilica,ili nekog treceg.Nema,bre,sve je odluceno po zavrsetku utakmice sa Bosnom,nikakve promene vise nisu dobrodosle.Za nas je tada vreme stalo.
I,kakve bre pripremne utakmice,kome to treba?To samo igraju "tamo neki" Holandjani,Brazilci,Argentinci,nama to ne treba.
Eto,narode,zato smo se i "cupali" u kvalifikacijama,zato sto se sa nasom reprezentacijom sve radi "od danas do sutra".Nista na duge staze,nista studiozno,nista planski,nego od protivnika do protivnika.Ovaj tim postoji vec dve godine sa Ilijom na celu,A NEMA IGRU.Za to vreme bi bilo koji prosecan trener vec neku igru formirao.Pogotovo sa tako dobrim igracima.A mi smo morali da se vadimo u poslednjoj utakmici,i fakticki jedan gol nas je odveo na mundijal.
Cak mislim da bi se sa bilo kojim drugim selektorom,uz onako losu Spaniju i Belgiju,nasa reprezentacija PROSETALA kroz grupu.
I,uopste ne vredi licitirati sa imenima igraca,jer sustinski je pogresan pristup konfiguraciji tima i nacinu na koji igra.

strucnjak

pre 17 godina

Jevric-Gavrancic,Vidic,Krstajic-( centarhalfovi) Basta,Stankovic,Rambo,P.Djordjevic i Lukovic (vezni) i Vucinic i Zigic u napadu. Rezerve:Stojkovic,Dudic,Duljaj,Milijas,Pantelic i Kezman. Sistem igre 3-5-2. Pored odlicnog golmana imamo najbolju trojku centarhalfova na svetu. Basta i Lukovic kao ofanzivni spoljni bili bi otkrovenja sa puno prodora i centarsuteva.Plej bi bio Rambo a u toj postavi Zigic i Vucinic bi brojne sanse pretvarali u golove. Dogurali bi smo do finala sa Brazilom.

Brazilac

pre 17 godina

Nemojmo se zanositi,on Ramba nece pozvati.Ocigledno da mu ne daju da ga pozove.Ovi iz FSSCG.To me podseca na neka ranija vremena i Miljanica,dok je bio trener Zvezde.Kad god su navijaci trazili da forsira ili ubaci u igru nekog igraca,Miljan to nije hteo iz inata.A i danas je taj Miljanic "glavni" u FS-u. Plus,jos je imao nekada i sukob sa Rambom.Mislite o tome...

Zoran

pre 17 godina

Rambo mora da ide! Od Piksija i Deja mi nemamo takvog igraca koji moze nesto sam da uradi. Vukic je povredjen i ne treba da ide.

Imala je oči plave ko flomaster

pre 17 godina

Evo dečko misli da Rambo ne zaslužuje pažnju!?!?
Pa ja ne znam šta da ti kažem? Da ne zaslužuje možda pažnju Vukić? Ili Vukčevič from Saturn?
Rambo ne igra za reprezentaciju samo zbog toga što to Miljanić ne dozvoljava. Ništa se tu ne pita Ilija. E, a da je Ilija Hidink ili Erikson ili Antić, videli bi...
Jasno je, na žalost, da u Nemačku neće ići Pantelić, Paunović i Rambo.
Pomozi nam Bože!

dado

pre 17 godina

@o_O
Nemoj nista mislis, naseg RAMBA je zvao trener Brazila, Pereira, da igra za njih a on kaze da ceka poziv PLAVIH. Isti taj trener Brazila je rekao da Rambomoze da igra u prvih 11 bilo koje reprezentacije na svetu osim u Brazilu ali tu bih mogao da sedi na klupi...
@Brazilac
Niko se ne zanosi i svi znamo da Rambo nece biti na SP ali bilo bi dobor da se napravi to glasanje cisto da vidimo da li Srbi vole tog coveka... On ima veliki Respek kod brazilskih navijacha... a kod nas!?

brazilazz

pre 17 godina

znaci, svojevremeno u Sportskom zurnalu je isla anketa , nesto kao citaoci, savetujte Petka, e ta anketa je prekinutaa, ne znam zasto, ali svaki drugi komentar je bio otprlike ovako, petko zovi ramba. mislim da je trebao bar sad za tunis

nebojsa

pre 17 godina

Sta znam... Taj Rambo mi malo deluje mutavo. Neka Petkovic odluci. On je trener. Ja sam samo posmatrac.
Evo naseg prvog tima:
Jevric, Dragutinovic, Gavrancic, Vidic, Krstajic, Duljaj, Stankovic, Djordjevic, VukiC(ILic ili taj Rambo), Koroman, Zigic i Kezman.
Bez forsiranja Partizanovih i Zvezdinih igraca. Mislim, sta ce Basta i Lukovic u prvom timu? Posle treba da primimo gol u devedesetom? Ovako je bas extra

mare

pre 17 godina

ovo su najbolji srbski igraci bolje nema
Golmani:jevric,zilic,kralj
odbrana:lukovic,vidic,dragutinovic,gavrancic,krstajic,
ivanovic,basta(cirkovic)
vezni red:stankovic,vukcevic,djordjevic,duljaj,"rambo"petkovic,sasa ilic,veljko paunovic,krasic
Napadaci:zigic,kezman,vucinic,pijanovic
al petko ima poverenje u one koji su igraliu kvalifikacijama pa ce da zove ovo
GOLMANI:jevric,kovacevic,stojkovic
odbrana:DRAGUTINOVIC,VIDIC,KRSTAJIC,GRAVRANCIC,
CIRKOVIC,LUKOVIC,DJordjevic,DUDIC,
Vezni red:stankovic,ilic,vukic,koroman,DjorDJevic,duljaj,kovacevic,nad,vukcevic
napadaci:savo milosevic,nikola zigic,kezman,vucinic ljubolja
petkov sastav
......................JEVRIC.............................
KRSTAJIC.......DRAGUTINOVIC.........VIDIC..........GAVRANCIC
............................................................
................DULJAJ......................................
............................VUIC(ILIC).......................
DJODJORDJEVIC(KOROMAN)...........................STANKOVIC
...............................................................
..........................KEZMAN..............................
..........................................ZIGIC....................
PA I TO MU JE NAJBOLJI MOGUCI SASTAV
ZAR NE

Svir@c

pre 17 godina

Pustite vi lepo Petka da odradi posao onako kako valja i dosada je pokazao šta ume i kako (za neverne Tome i Mome) !? Sigurno će ići svi oni koji su igrali za reprezentaciju na poslednjih nekoliko mečeva + naravno najspremniji (i taktički i tehnički) i naravno oni koji mu odgovaraju u konceptu taktike iliti načina igre, a to je ... saznaće se već na prvenstvu ...

Brazilac

pre 17 godina

@dado
Prijatelju, ne znam da li si me razumeo,ali ja jesam iz sve snage za to da Rambo bude pozvan, ali se plasim da se to nece dogoditi,pa sam zato malo rezignirano konstatovao da se ne zanosimo.Inace,svaka,akcija u tom pravcu,bilo otvaranje sajta,bilo anketa,bilo sta,imace moju podrsku.Zato sto vidim da Rambovo nepozivanje ima nefudbalsku pozadinu.Pa necemo valjda dozvoliti da nam se i dalje politika mesa u fudbal.A Miljanic je garancija da se to desava vec nekoliko decenija. Ramba nisu zvali u nacionalni tim ni kad je nasa reprezentacija igrala pre par godina u Brazilu, a tada nije selektor bio Petkovic.

Sta te briga

pre 17 godina

Daj bre ljudi o kom vi Rambu pricate ... ?? Pa on da je toliko dobar mislim da bi ga za tolike godine uzeo neki veliki ili bar "evropski" klub !Najbolje jos da vodimo i Deju Savicevica ? Mislim da je samo glupo sto ce Savo igrati u prvoj postavi,posto je jako ocigledno to koliko Zvezda zeli da zavrsi posao oko Zigica pre pocetka prvenstva jel postoji velika verovatnoca da odigra 20 min sve zajedno .... ! Po meni se to misljenje samo po sebi namece a ipak se Savo oprasta od reprezentacije a mi nikada u istoriji nismo imali muda da oteramo te "lazne zvezde " !Vukic ne treba da ide kao ni Nadj a ni Sasa Ilic ......!Posle nas svim srcem uz ENGLESKU !!!!!!!!!

Bata Djora Sr.

pre 17 godina

Lepo je biti selektor. Makar i u komentarima. Kao ti odlucujes o necemu, te ovaj moze, te onaj ne moze, malo navijacke strasti i eto tima makar za polu finale, ako nista drugo.
Na zalost nas savez nema straegiju ni za sta.
Pa ni za reprezentaciju. Sve je po principu sta bude bice. A opravdanja imaju na tone u slucaju neuspeha. Uvek je odabir za nacionalni tim krasio neki "kljuc". To je krasilo i SFRJ, a odrzalo se i do sada. Sto znaci da nece biti najboljih, vec zasluznih.
Cinjenica je da ova reprezentacija ima najbolju atmosferu mozda i ikada videnu kada smo mi u pitanju. Ali u fudbalu ne pobedjuje samo atmosfera, vec i po neki igrac.
Na zalost, uglavnom ce tu biti oni koji su "izneli teret kvalifikacija".
Mozemo mi da kukamo, ili da ukazejumo ko treba da igra ili ne, jednostavno od toga nema nista. Novinari koji bi mozda i mogli da izazovu rekaciju javnosti, po obicaju ce se drzati po strani, jer je ipak lepo putovati o trosku saveza na SP. A neko isterivanje pravde moze samo da ih koste mesta, jer red onih koji cekaju da se uvale je dugacak.
Zato, ne ocekujte revoluciju, nece tu biti senzacionalnih poziva, sto znaci svi iz kvalifikacija plus koga uspeju da uguraju menadzeri. Ipak ostaje nejasno, kako skoro nikad najbolji strelci iz nase lige ne igraju za reprezentaciju. Osima ako nisu iz Zvezde ili partizana. Nekako mi to lici na pljuvanje sopstvene lige. Jer ako je recimo najbolji strealc iz Hajduka iz Kule, ili recimo OFK-e, zasto oni ne bili pozvani u reprezentaciju. Ne moraju da igraju u prvih 11, ali neka budu tu. To bi bio samo izraz postovanja, ali i motivacija svim napadacima. Medjutim, ne verujem da ce se to ikada desiti.
Blizu je i petnaesti, pa cemo da vidimo Petkov izbor. U svakom slucaju im treba pozelti srecu. Zasluzili su je. A ako i ne ostvare neki rezultat, ne treba ih kriviti. Tu pre svega mislim na igrace. Oni su limitirani. A takav nam je i savez - limitiran. Kakva zemlja takav i fudbal. Ali nas barem smisao za humor ne napusta. Eto procitao sam medju komentarima, kako je Vukcevic bolji od Mesija. Samo mi nije jasno kako se to Barselona prevarila, a Simon zavrsio u Saturnu.
Mada, cini mi se da smo u jedno, ne mogu da kazem, 100% sigurni. Posle ovog SP videcemo ledja Savi Milosevicu. Ipak, promalja se jedan dobitak.

zok

pre 17 godina

Greska je nezvati Vucinica. I igranje kukavicku igru na mundijalu znaci da ce se osramotimo u nemacku! Razbice nas svaka ekipa ako ne igramo otvoreno i malo napadacki

no

pre 17 godina

golmani: Jevric,Kovacevic,Stojkovic.
odbrana:Vidic,Gavrancic,Dragutinovic,Krstajic,Basta,Lukovic,Dudic,Djordjevic.
sredina:Koroman,Duljaj,Nadj,Djordjevic,Stankovic,Vukic,Ilic
napad:Keznam,Zigic,Milosevic,Vucinic i Ljuboja
ne kazem da je ovo 23 najboljih nego prognoziram kojih ce 23 otici na SP.

dado

pre 17 godina

Mislim da na spisku putnika za Njemacku treba da bude Dejan Petkovic RAMBO... Covek igra extra a treba nam igrac na toj poziciji jer je Vukic bio povredjen i sigurne nece igrati kao u kvalifikacijama.
Ovim putem bih hteo da predlozim ekipi iz televizije B92 koja je zaduzena za ovaj sajt da napravi, recimo, glasanje sa pitanjem npr. Da li RAMBO treba da ide u Njemacku?
Cisto da vidimo sta ljudi misle...

Vojo

pre 17 godina

Jevric i Stojkovic-golmani; Basta,Duljaj,Dudic,Gavrancic,Vidic,Krstajic,Dragutinovic i Lukovic-odbrana. Mladenovic,Stankovic,Kovacevic,Milijas,Vukcevic,P.Djordjevic ,Jankovic i Rambo Petkovic-vezni red, i napadaci:Panteli,Zigic,Vucinic i Kezman. Rezerve:Žilic,Biševac,Milovanovic iLjuboja.

Dani

pre 17 godina

D.Jevrić, V.Stojković; G.Gavrančić, N.Vidić, M.Krstajić, M.Dudić, N.Đorđević, I.Dragutinović, A.Luković, D.Basta; O.Koroman, D.Stanković, Z.Vukić, S.Ilić, "Rambo" Petković, P.Đorđević, I.Duljaj, N.Kovačević; M.Kežman, N.Žigić, S.Milošević, D.Ljuboja, M.Vučinić

Davor

pre 17 godina

Gk - Jevrivc,Kovacevic,Kralj
DR - Basta,Gavrancic
DL - Dragutinovic,Lukovic
DC - Vidic,Krstajic ????
MC - Duljaj (samo ne Nadj),Stankovic,Djordjevic,Vukic,Koroman,Ljuboja
po potrebi,Ilic,Krasic,
Str - ZIGIC,Kezman,Milosevic,Pantelic.
Ako zna neko bolje nek sastavi ili doda!!!

HENRY14

pre 17 godina

Petko evo ti moja pomoc oko napadaca:
1.Pantelic(obavezno)
2.Zigic(obavezno)
3.Kezman
4.Milosevic(i ne mora al ajde zbog atmosfere u timu)
5.HENRY(sto da ne ja bih ga pitao da dodje sta ga znas mozda i prihvati)
p.s. za ovu cetvoricu misim ozbiljno a za ovog petog ...

Vredan radnik

pre 17 godina

Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu


Koliko selektora na jednom mestu ....



Alo bre, ljudi, radite ono za sta ste placeni, i od cega zivite, a pustite ljude koji su strucni da rade svoj posao na miru !


Ah, ako nemate bas nista da radite, NE RADITE TO OVDE, NERADNICI !

Uros

pre 17 godina

Slazem su sa "no" u potpunosti samo sto je zalosno sto Petkovic nema hrabrosti da izbaci Nadja i Vukica.Nadja, jer ne vidim po cemu on zasluzuje to mesto, prestar je i iskreno ne verujem da ni najzagrizeniji Grobari veruju da mu je mestu u reprezentaciji.Vukic nije igrao cele sezone , potpuno je u "autu" , i ako Petko ima hrabrosti morao bi da pozove umesto njega Vukcevica ili Krasica koji su sjajni.Takodje umesto Nadja treba pozvati jos nekog mladog igraca, posle prvenstva za mlade u zavisnosti kako ko odigra.Moji pik je Jankovic koji je sjajan i perspektivan i buduci reprezentativac.Treba malo razmisljati i o buducnosti i na to prvenstvo povesti i neke mladje igrace...

Uros

pre 17 godina

Inace takodje ne vidim sta ce nam 5 napadaca.Treba imati hrabrosti i nekog precrtati.Realno to bi trebao po kvalitetu da bude Sava koji je vec u godinama i ne igra kao ranije.Svi pricaju ovde o nekoj njegovoj sjajnoj sezoni u Osasuni,a ja pitam ko ga je zapravo gledao vise od 2 puta ove godine.Koliko je on golova dao?Posto on nece biti precrtan sigurno , onda to treba da bude Ljuboja iako decka jako cenim kao igraca i mislim da je jako koristan.Kod mene bi igrao levo krilo pre Djordjevica ali tako stoje stvari...

RuiCosta

pre 17 godina

E da ljudi!!! To sto kaze ovde jedan komentar gore, ajde vi ekipa sa B92 napravite ovako jedan "poll" ili ti glasanje sa strane: "Da li Rambo Petkovic treba da ide za Nemacku na SP2006?". To je bas dobra ideja!

Bash da vidimo sta ljudi misle!

Ajd Uzdravlje i Napred Plavi!!!

stamba

pre 17 godina

Golmani : Jevric(Golman i po), Kovacevic(neka ga) Zilic(ume da izdrzi pritisak)
Odbrana: Lukovic(levi bek za 21. vek), Dragutinovic( Solidan i ne gresi), Basta(srpski Nedved), Gavrancic(Stub I), Vidic(Stub II), Krstajic(Stub III), N.Djordjevic(zbog Grobara), Dudic(zbog delija)

Sredina: Duljaj(nas ratnik), Vukcevic(bolji od Messija) Djordjevic(anticka LEGENDA), Koroman(catch me if you can), Stankovic(jednostavno to je DEKI),Ilic(neka ga), Paunovic(ajde kad je zapeo)

Napad: Zigic(najbolji ubedljivo), Kezman(lisica), Vucinic(Ubica),, Pantelic(mora da ide), Ljuboja(bolji od Save sigurno)

vaso cacak

pre 17 godina

Svaka cast svim igracima koji su izborili plasman na sp,ali na njemu nema mesta za invalide i nespremne fudbalere.Samo igraci koji su u formi mogu da odigraju kvalitetno.PA ONI BRE IGRAJU ZA NACIJU

Iverson

pre 17 godina

Ovo smo i ocekivali od Petkovica.Da ne ostavi vremena javnosti da mu suflira koga da pozove.15.maja uvece,sto kasnije,to bolje.Pa sta,zar treba da objavi spisak ranije,kao Okuka,ili tamo neki Van Basten,ili mozda Pekerman,pa da ga gnjavimo zasto nije pozvao Ramba,Zilica,ili nekog treceg.Nema,bre,sve je odluceno po zavrsetku utakmice sa Bosnom,nikakve promene vise nisu dobrodosle.Za nas je tada vreme stalo.
I,kakve bre pripremne utakmice,kome to treba?To samo igraju "tamo neki" Holandjani,Brazilci,Argentinci,nama to ne treba.
Eto,narode,zato smo se i "cupali" u kvalifikacijama,zato sto se sa nasom reprezentacijom sve radi "od danas do sutra".Nista na duge staze,nista studiozno,nista planski,nego od protivnika do protivnika.Ovaj tim postoji vec dve godine sa Ilijom na celu,A NEMA IGRU.Za to vreme bi bilo koji prosecan trener vec neku igru formirao.Pogotovo sa tako dobrim igracima.A mi smo morali da se vadimo u poslednjoj utakmici,i fakticki jedan gol nas je odveo na mundijal.
Cak mislim da bi se sa bilo kojim drugim selektorom,uz onako losu Spaniju i Belgiju,nasa reprezentacija PROSETALA kroz grupu.
I,uopste ne vredi licitirati sa imenima igraca,jer sustinski je pogresan pristup konfiguraciji tima i nacinu na koji igra.

strucnjak

pre 17 godina

Jevric-Gavrancic,Vidic,Krstajic-( centarhalfovi) Basta,Stankovic,Rambo,P.Djordjevic i Lukovic (vezni) i Vucinic i Zigic u napadu. Rezerve:Stojkovic,Dudic,Duljaj,Milijas,Pantelic i Kezman. Sistem igre 3-5-2. Pored odlicnog golmana imamo najbolju trojku centarhalfova na svetu. Basta i Lukovic kao ofanzivni spoljni bili bi otkrovenja sa puno prodora i centarsuteva.Plej bi bio Rambo a u toj postavi Zigic i Vucinic bi brojne sanse pretvarali u golove. Dogurali bi smo do finala sa Brazilom.

Brazilac

pre 17 godina

Nemojmo se zanositi,on Ramba nece pozvati.Ocigledno da mu ne daju da ga pozove.Ovi iz FSSCG.To me podseca na neka ranija vremena i Miljanica,dok je bio trener Zvezde.Kad god su navijaci trazili da forsira ili ubaci u igru nekog igraca,Miljan to nije hteo iz inata.A i danas je taj Miljanic "glavni" u FS-u. Plus,jos je imao nekada i sukob sa Rambom.Mislite o tome...

Zoran

pre 17 godina

Rambo mora da ide! Od Piksija i Deja mi nemamo takvog igraca koji moze nesto sam da uradi. Vukic je povredjen i ne treba da ide.

Imala je oči plave ko flomaster

pre 17 godina

Evo dečko misli da Rambo ne zaslužuje pažnju!?!?
Pa ja ne znam šta da ti kažem? Da ne zaslužuje možda pažnju Vukić? Ili Vukčevič from Saturn?
Rambo ne igra za reprezentaciju samo zbog toga što to Miljanić ne dozvoljava. Ništa se tu ne pita Ilija. E, a da je Ilija Hidink ili Erikson ili Antić, videli bi...
Jasno je, na žalost, da u Nemačku neće ići Pantelić, Paunović i Rambo.
Pomozi nam Bože!

dado

pre 17 godina

@o_O
Nemoj nista mislis, naseg RAMBA je zvao trener Brazila, Pereira, da igra za njih a on kaze da ceka poziv PLAVIH. Isti taj trener Brazila je rekao da Rambomoze da igra u prvih 11 bilo koje reprezentacije na svetu osim u Brazilu ali tu bih mogao da sedi na klupi...
@Brazilac
Niko se ne zanosi i svi znamo da Rambo nece biti na SP ali bilo bi dobor da se napravi to glasanje cisto da vidimo da li Srbi vole tog coveka... On ima veliki Respek kod brazilskih navijacha... a kod nas!?

brazilazz

pre 17 godina

znaci, svojevremeno u Sportskom zurnalu je isla anketa , nesto kao citaoci, savetujte Petka, e ta anketa je prekinutaa, ne znam zasto, ali svaki drugi komentar je bio otprlike ovako, petko zovi ramba. mislim da je trebao bar sad za tunis

nebojsa

pre 17 godina

Sta znam... Taj Rambo mi malo deluje mutavo. Neka Petkovic odluci. On je trener. Ja sam samo posmatrac.
Evo naseg prvog tima:
Jevric, Dragutinovic, Gavrancic, Vidic, Krstajic, Duljaj, Stankovic, Djordjevic, VukiC(ILic ili taj Rambo), Koroman, Zigic i Kezman.
Bez forsiranja Partizanovih i Zvezdinih igraca. Mislim, sta ce Basta i Lukovic u prvom timu? Posle treba da primimo gol u devedesetom? Ovako je bas extra

mare

pre 17 godina

ovo su najbolji srbski igraci bolje nema
Golmani:jevric,zilic,kralj
odbrana:lukovic,vidic,dragutinovic,gavrancic,krstajic,
ivanovic,basta(cirkovic)
vezni red:stankovic,vukcevic,djordjevic,duljaj,"rambo"petkovic,sasa ilic,veljko paunovic,krasic
Napadaci:zigic,kezman,vucinic,pijanovic
al petko ima poverenje u one koji su igraliu kvalifikacijama pa ce da zove ovo
GOLMANI:jevric,kovacevic,stojkovic
odbrana:DRAGUTINOVIC,VIDIC,KRSTAJIC,GRAVRANCIC,
CIRKOVIC,LUKOVIC,DJordjevic,DUDIC,
Vezni red:stankovic,ilic,vukic,koroman,DjorDJevic,duljaj,kovacevic,nad,vukcevic
napadaci:savo milosevic,nikola zigic,kezman,vucinic ljubolja
petkov sastav
......................JEVRIC.............................
KRSTAJIC.......DRAGUTINOVIC.........VIDIC..........GAVRANCIC
............................................................
................DULJAJ......................................
............................VUIC(ILIC).......................
DJODJORDJEVIC(KOROMAN)...........................STANKOVIC
...............................................................
..........................KEZMAN..............................
..........................................ZIGIC....................
PA I TO MU JE NAJBOLJI MOGUCI SASTAV
ZAR NE

Svir@c

pre 17 godina

Pustite vi lepo Petka da odradi posao onako kako valja i dosada je pokazao šta ume i kako (za neverne Tome i Mome) !? Sigurno će ići svi oni koji su igrali za reprezentaciju na poslednjih nekoliko mečeva + naravno najspremniji (i taktički i tehnički) i naravno oni koji mu odgovaraju u konceptu taktike iliti načina igre, a to je ... saznaće se već na prvenstvu ...

Brazilac

pre 17 godina

@dado
Prijatelju, ne znam da li si me razumeo,ali ja jesam iz sve snage za to da Rambo bude pozvan, ali se plasim da se to nece dogoditi,pa sam zato malo rezignirano konstatovao da se ne zanosimo.Inace,svaka,akcija u tom pravcu,bilo otvaranje sajta,bilo anketa,bilo sta,imace moju podrsku.Zato sto vidim da Rambovo nepozivanje ima nefudbalsku pozadinu.Pa necemo valjda dozvoliti da nam se i dalje politika mesa u fudbal.A Miljanic je garancija da se to desava vec nekoliko decenija. Ramba nisu zvali u nacionalni tim ni kad je nasa reprezentacija igrala pre par godina u Brazilu, a tada nije selektor bio Petkovic.

Sta te briga

pre 17 godina

Daj bre ljudi o kom vi Rambu pricate ... ?? Pa on da je toliko dobar mislim da bi ga za tolike godine uzeo neki veliki ili bar "evropski" klub !Najbolje jos da vodimo i Deju Savicevica ? Mislim da je samo glupo sto ce Savo igrati u prvoj postavi,posto je jako ocigledno to koliko Zvezda zeli da zavrsi posao oko Zigica pre pocetka prvenstva jel postoji velika verovatnoca da odigra 20 min sve zajedno .... ! Po meni se to misljenje samo po sebi namece a ipak se Savo oprasta od reprezentacije a mi nikada u istoriji nismo imali muda da oteramo te "lazne zvezde " !Vukic ne treba da ide kao ni Nadj a ni Sasa Ilic ......!Posle nas svim srcem uz ENGLESKU !!!!!!!!!

Bata Djora Sr.

pre 17 godina

Lepo je biti selektor. Makar i u komentarima. Kao ti odlucujes o necemu, te ovaj moze, te onaj ne moze, malo navijacke strasti i eto tima makar za polu finale, ako nista drugo.
Na zalost nas savez nema straegiju ni za sta.
Pa ni za reprezentaciju. Sve je po principu sta bude bice. A opravdanja imaju na tone u slucaju neuspeha. Uvek je odabir za nacionalni tim krasio neki "kljuc". To je krasilo i SFRJ, a odrzalo se i do sada. Sto znaci da nece biti najboljih, vec zasluznih.
Cinjenica je da ova reprezentacija ima najbolju atmosferu mozda i ikada videnu kada smo mi u pitanju. Ali u fudbalu ne pobedjuje samo atmosfera, vec i po neki igrac.
Na zalost, uglavnom ce tu biti oni koji su "izneli teret kvalifikacija".
Mozemo mi da kukamo, ili da ukazejumo ko treba da igra ili ne, jednostavno od toga nema nista. Novinari koji bi mozda i mogli da izazovu rekaciju javnosti, po obicaju ce se drzati po strani, jer je ipak lepo putovati o trosku saveza na SP. A neko isterivanje pravde moze samo da ih koste mesta, jer red onih koji cekaju da se uvale je dugacak.
Zato, ne ocekujte revoluciju, nece tu biti senzacionalnih poziva, sto znaci svi iz kvalifikacija plus koga uspeju da uguraju menadzeri. Ipak ostaje nejasno, kako skoro nikad najbolji strelci iz nase lige ne igraju za reprezentaciju. Osima ako nisu iz Zvezde ili partizana. Nekako mi to lici na pljuvanje sopstvene lige. Jer ako je recimo najbolji strealc iz Hajduka iz Kule, ili recimo OFK-e, zasto oni ne bili pozvani u reprezentaciju. Ne moraju da igraju u prvih 11, ali neka budu tu. To bi bio samo izraz postovanja, ali i motivacija svim napadacima. Medjutim, ne verujem da ce se to ikada desiti.
Blizu je i petnaesti, pa cemo da vidimo Petkov izbor. U svakom slucaju im treba pozelti srecu. Zasluzili su je. A ako i ne ostvare neki rezultat, ne treba ih kriviti. Tu pre svega mislim na igrace. Oni su limitirani. A takav nam je i savez - limitiran. Kakva zemlja takav i fudbal. Ali nas barem smisao za humor ne napusta. Eto procitao sam medju komentarima, kako je Vukcevic bolji od Mesija. Samo mi nije jasno kako se to Barselona prevarila, a Simon zavrsio u Saturnu.
Mada, cini mi se da smo u jedno, ne mogu da kazem, 100% sigurni. Posle ovog SP videcemo ledja Savi Milosevicu. Ipak, promalja se jedan dobitak.

zok

pre 17 godina

Greska je nezvati Vucinica. I igranje kukavicku igru na mundijalu znaci da ce se osramotimo u nemacku! Razbice nas svaka ekipa ako ne igramo otvoreno i malo napadacki