1. Ni kada je pobedjivao a ni kada je gubio,to nije radio tajno.Savet ima pravovda postavlja i smenjuje ali javno. Niste vi masoni ili mafijasi do duse mozda ste politicki d.pe lisci u tom slucaju nam je jasno zasto tajno.
  Covek je uradio sigurno kako je najbolje moglo jer koliko ja znam a znam mnogo,nikada nije radio nista polovicno.
  Savez je pre trebao da iskoristi svoju poziciju i ulaze konstantne zalbe na turnir u Poljskoj gde smo pokradeni i ojadjeni.Da se tamo nije desila kradja KOVAČ bi doneo zlato!!!
  (Lucky, 24. oktobar 2021 17:58)

  # Link komentara

 2. Svi selektori su smenjeni od pionira i pionirki, preko kadeta i kadetkinja, juniora i juniorki do selektora A tima seniorkske muške ekipe. Jedino je dat blanko ugovor selektoru A tima ženske reprezentacije Srbije Terziću koji ga nije potpusao. U prevodu Srbija nema trenutno nijednog trenera u reprezentaciji. U narednom periodu će se znati ko su novi treneri i da li Terzić ostaje.
  (Svi su smenjeni, 24. oktobar 2021 09:07)

  # Link komentara

 3. Slobodanu Kovaču podrška. Legende trošimo prebrzo. Gajiću, Miljkoviću, Boškane legende zašto tajno? To ne donosi nikome dobro, vraća se kao bumerang. Sazovite konferenciju i recite razloge. OSS je bio čist, organizovan ne kaljajte ga.
  (dchh, 24. oktobar 2021 06:59)

  # Link komentara

 4. Hrvatski odbojkaški savez neka odmah ponudi bjanko ugovor ovom čovjeku, uz uvjet da je barem na 10 godina!
  Dati mu potpunu slobodu ne samo u biranju igrača, nego cijelog sistema, od svih uzrasta.
  Ja kao Hrvat, sam vatreni navijač srpske odbojkaške reprezentacije, uživao sam u igrama pod palicom ovog čovjeka. Neznam je li dobio otkaz zbog 4-tog mjesta, ako jeste, to je najgluplji razlog koji postoji.
  Neznam da li pokušavate uništiti srpsku odbojku, kao što je Mladost uništila hrvatsku, ali na dobrom ste putu.. nadam se da se varam. Baš se nadam.
  (Ante, 24. oktobar 2021 06:30)

  # Link komentara

 5. Ovde se meri samo uspjeh ili ne uspjeh,svi znamo da je u Poljskoj bio ne uspjeh.Normalno posle toga je ocekivati da selektor podnese izvestaj i kod neuspjeha preuzme odgovornost ponudi ostavku i ceka odluku.Tu se vise ne gleda je li on dobar covek kulturan vaspitan nista tu nije vazno.Cinjenica je da Kovac nije uspeo zasto??.Sad zasto je smena dosla kako je dosla moze se debatovati.Mislim da je selektor bio neuspesan a sa moje udaljenosti se ne moze govoriti je su li ga igraci slusali sledovali kad rezultat izostane moze se reci nisu.
  (Max von Laaberg, 24. oktobar 2021 00:57)

  # Link komentara

 6. Ne poznajem dovoljno stanje u odbojci, ali Slobodan Kovač je svakako čovek koji nije zaslužio da saznaje za otkaz od drugih.
  Postoji izraz za one koji ne saopštavaju stvari ljudima u lice. Postoji, ali nije za "novine".
  Ne mogu se oteti otisku da odbojka sa trenutnim rukovodstvom ne može dospeti daleko. A šteta je da se upropasti jedini sport u kome se decenijama znao red.
  (Joks, 24. oktobar 2021 00:36)

  # Link komentara

 7. uvijek su jadnici za zelenim stolom....bruka i sramota
  (SrbizCg, 24. oktobar 2021 00:19)

  # Link komentara

 8. Boba je izuzetan čovek i odbojkaška gromada. Lično ga poznajem. Potez Saveza je sraman. Podrška Gradištancu.
  (Sanja, 23. oktobar 2021 23:13)

  # Link komentara

 9. Prave od odbojke fudbal.
  (Mikan, 23. oktobar 2021 22:56)

  # Link komentara

 10. Sram vas bilo!!! I sport cete srozati do maksimuma!!!
  (bogomoljka, 23. oktobar 2021 22:53)

  # Link komentara

 11. Vrati se Boričiću i posloži kockice, bez tebe nam nema spasa, ili im reci šta i kako da urade, jer oni to sigurno ne znaju, što i potvrdjuje njihovo često menjanje trenera. Mi smo u dobroj zabludi ako mislimo da sa svakog takmičenja, muškog i ženskog, treba da donesemo medalju. Ti si napravio sistem koji je besprekorno funkcionisao 25 godina, i donio mnogo radosti Srbiji. Nije problem u treneru, nego u savezu.
  (VASKEZ, 23. oktobar 2021 22:35)

  # Link komentara

 12. Sramotno! Bobo, budi gospodin kao i uvek!
  (Gillespie, 23. oktobar 2021 22:20)

  # Link komentara

 13. Sramota.
  (cacanin, 23. oktobar 2021 22:08)

  # Link komentara

 14. Komoletan OSS je trebalo smeniti onog momenta kada su u ženskoj odbojci zaustavili takmičenje kada je počela corona i na prečac proglasili pobednika. Posledica toga je bila rasturanje i potpuno gašenje Vizure višestrukog prvaka države, kluba koji je u nekim momentima davao 3/4 igračkog kadra ženske reprezentacije. Veliki gospodin Gajić kaže svom kumu (poznata srpska kumstva) da ne mora on biti uvek prvak i da to nije dobro za odbojku. To izjavi predsednik OSS i nastavi normalno da obavlja funkciju. Uplitanje politike će u sportu vrlo brzo dati rezultate. Pajaćemo uskoro što evropsko što svetsko dno tabele i klupski i reorezentativno.
  (Milan, 23. oktobar 2021 21:40)

  # Link komentara

 15. I naravno smenjujemo ljude koji su nam doneli medalju,ne valjaju nam jer se nekome digao. Podrška za ljudinu,sportsku veličinu i surovog profesionalca. Glavu gore kako drugačije.
  (Alex, 23. oktobar 2021 21:33)

  # Link komentara

 16. I naravno smenjujemo ljude koji su nam doneli medalju,ne valjaju nam jer se nekome digao. Podrška za ljudinu,sportsku veličinu i surovog profesionalca. Glavu gore kako drugačije.
  (Alex, 23. oktobar 2021 21:31)

  # Link komentara

 17. Neverovatno je kako neki ljudi, kao sad Gajić, provlače svoje ime kroz blato ovakvim postupcima. Slagali se ili ne sa odlukom o otkazu, ali na ovakav način, sramno. Boba je igračka legenda, kao trener se takodje zlatnim slovima upisao u istoriju, gospodin kakvih nemamo bas previše u sportu. Bolje da ide negde gde će ga ceniti, da se ne meša sa neljudima u našem savezu.
  (Roki, 23. oktobar 2021 21:27)

  # Link komentara

 18. A zasto su i treneri mladjih kategorija smenjeni? I to svi odjednom? Kakvo je to ciscenje? Zasto se politika uplice u nas najcistiji sport?
  (.., 23. oktobar 2021 21:09)

  # Link komentara

 19. Neznam koja je krivica Kovača tvrdim da je izvukao maksimum i da ova ekipa nije sposobna postiči bolji rezultat.Kovaču hvala posle njega realno očekujem pad naše odbojke.
  (slaviša šmigič, 23. oktobar 2021 20:58)

  # Link komentara

 20. Kovač izvini ali nisi bio više za to mesto. Što si dao dao si i tu nema spora ali naš tim-reprezentacija za dalje treba ipak nešto bolje. Mogu samo da zamislim kako se osećate ali što se pre prihvati brže i prođe i tu nema velike filozofije. Držim vam pesnice da ovaj neprijatan period prebrodite što bezbolnije i da iz njega izađete ako ništa drugo ono sigurno iskusniji i jači. Još ćete vi srpskoj odbojci trebati ne brinite ništa
  (Ivan, 23. oktobar 2021 20:57)

  # Link komentara

 21. Odlaskom Boričića i dolaskom Gajića, koga je SNS na sraman način postavio umesto Vanje Grbića uz pomoć bivših igrača koji su bili vodonoše pa kroz politiku tj. SNS kao što je npr. Vlado Batez hoće da budu neki važni likovi,muška odbojka ide nizbrdo. Pre dve godine je očigledno bio trenutni uspeh a daleko od konstantnog, dečaci slabo treniraju odbojku, opasnost je da ćemo završiti kao Holandija, za razliku od ženske odbojke gde se i u mlađim kategorijama dobro radi. Što se tiče Gajića kao trenera svaka čast, ne može neznalica da bude selektor jedne svetske sile kao što je Rusija, iako se tamo nije proslavio za razliku od vođenja naše reprezentacije, ali kao prvi čovek saveza je bezkičmenjak,odnosno izvršilac naloga SNS, u šta se uverio i Miljković čim je sa mesta generalnog sekretara otišao jako brzo i otišao da živi u Švajcarsku, daleko od Srbije. Kao Bobinog naslednika nameće se Boškan, kao nalazeći SNS kadar, a da li sam pogodio videćemo brzo.
  (Rambo, 23. oktobar 2021 20:00)

  Одлазак у крајњост је увек погешна. Увиђење политике у одбојку је по спорт врло лоша ствар али у оба правца. Ако неко зна одбојку, сасвим је све једно да ли је у некој странци (па и СНСу) или не. Не можеш да тврдиш да Гајић, Батез и Бошкан не знају одбојку, када су били део најславније и најуспешније генерације. Наравно и Ковач спада у ту гарнитуру и начин смене је врло лош. Бити за СНС је политика али и бити против СНС је политика. То одбојци и спорту генерално, не треба.
  (Роланд Гарос, 23. oktobar 2021 20:54)

  # Link komentara

 22. Posmenjivala "gospoda" sve trenere svih selekcija osim Zorana Terzića. Ovo je odbojkaški puč, novi desant partije na sport. Gde ovi dođu i nogom uđu tu trava ne raste.

  Sprema se Slobodan Boškan, lažni trener u Vojvodini koja je partijsko čedo, za selektora. Malo je reći sramotno i tužno, naravno sve ćemo zaboraviti koliko sutra. Može im se.
  (insajder, 23. oktobar 2021 20:52)

  # Link komentara

 23. Mnogo galame oko sporta sa plaže!
  (viva72, 23. oktobar 2021 20:43)

  # Link komentara

 24. I sa se nikad više ne brati na to mesto !
  (JPR24, 23. oktobar 2021 20:43)

  # Link komentara

 25. Ljuba Travica ili niko vise.
  (g4, 23. oktobar 2021 20:41)

  # Link komentara

 26. SRAAMMOOOTAA!!
  (HanSolo, 23. oktobar 2021 20:38)

  # Link komentara

 27. I ko sad? Realno poslije Nikole i Kovača teško da dođe bolja zamjena...šteta....
  (dads, 23. oktobar 2021 20:29)

  # Link komentara

 28. Ako je tačno, a realno gde i kako živimo ne bi me čudilo ni najmanje i da je još gora situacija, treba sve da ih bude sramota. Cenio sam i dan-danas imam poštovanje prema Gajiću zbog svega što je dao našoj odbojci, ali ovo se ne radi ovako i ne sme da se radi ovako.

  Izvini Bobo, nema od nas ništa. Nekad se bar znalo da u određenim sportovima ima čistote i fer pleja, ali izgleda da je i to prošlost. Propadamo brzo i sigurno.
  (Gde ja živim, 23. oktobar 2021 20:20)

  # Link komentara

 29. Razlaz se video na utakmicama u Poljskoj. Tada sam komentarisao da Boba treba da ode dostojanstveno. Deo igrača je ignorisao njegove savete
  (plazio jezike, ironično se smejao, neozbiljno prilazio akcijama, kao da na grudima ne nose grb Srbije).
  Boba je veliki čovek i sjajan trener. To je poznato svima.
  Sramota je Saveza da mu otkaz saopštava igrač..
  (Novosađanin, 23. oktobar 2021 20:16)

  # Link komentara

 30. Strasno, sad ce da uleti neki Krstajic kao privremeno...
  (gogeta, 23. oktobar 2021 20:15)

  # Link komentara

 31. Muška odbojka u Srbiji je u krizi već neku godinu, ne radi se dobro sa mladima. Klupske odbojke nema na evropskoj sceni. Sve stihijski.
  (lola, 23. oktobar 2021 20:14)

  # Link komentara

 32. gangula
  Jel si je smuvao?
  (Kozuki Oden, 23. oktobar 2021 20:12)

  # Link komentara

 33. tako smo smenili i saleta koji je bio drugi na olimpijadi iza drim tima pa se na sledeću nismo ni kvalifikovali.
  (lola, 23. oktobar 2021 18:11)

  Istina, ali uzeli smo srebro sa 4 pobede i 4 poraza što je više splet srećnih okolnosti nego bilo čega drugog. Na tom takmičenju je bilo bar 3-4 bolje ekipe, ali mi smo se provukli kroz žreb.
  (Locutus, 23. oktobar 2021 20:11)

  # Link komentara

 34. Sramota velika!!!
  (Vucko, 23. oktobar 2021 20:10)

  # Link komentara

 35. Odlaskom Boričića i dolaskom Gajića, koga je SNS na sraman način postavio umesto Vanje Grbića uz pomoć bivših igrača koji su bili vodonoše pa kroz politiku tj. SNS kao što je npr. Vlado Batez hoće da budu neki važni likovi,muška odbojka ide nizbrdo. Pre dve godine je očigledno bio trenutni uspeh a daleko od konstantnog, dečaci slabo treniraju odbojku, opasnost je da ćemo završiti kao Holandija, za razliku od ženske odbojke gde se i u mlađim kategorijama dobro radi. Što se tiče Gajića kao trenera svaka čast, ne može neznalica da bude selektor jedne svetske sile kao što je Rusija, iako se tamo nije proslavio za razliku od vođenja naše reprezentacije, ali kao prvi čovek saveza je bezkičmenjak,odnosno izvršilac naloga SNS, u šta se uverio i Miljković čim je sa mesta generalnog sekretara otišao jako brzo i otišao da živi u Švajcarsku, daleko od Srbije. Kao Bobinog naslednika nameće se Boškan, kao nalazeći SNS kadar, a da li sam pogodio videćemo brzo.
  (Rambo, 23. oktobar 2021 20:00)

  # Link komentara

 36. Šteta što se ženski selektori ne menjaju tom... ("nepodnošljivom") lakoćom.
  (basket majstor NS, 23. oktobar 2021 19:59)

  # Link komentara

 37. Gogi Loznica Dnevna Doza Bon Jovija Room 1408 The Shining,...

  Brate mili, ti si za Lazu...
  (Kozuki Oden, 23. oktobar 2021 19:54)

  # Link komentara

 38. Znaci to vam je isto kao idete na posao svakog dana, i tipa u subotu vas pozove kolega sa posla i kaze: Jao bre kolega bas mi zao, bili ste dobar kolega i prijatelj, nedostajacete nam u kolektivu. Vi ono pitate, a sta je bilo, ne razumem? Pa ne znate, poslodavac vam je dao otkaz u petak, nije vam rekao?
  Eto, bukvalno tako.
  (Aleks, 23. oktobar 2021 19:14)

  Takva priča je bila moja pre 7 godina. Razlika je bila samo u tome što je i koleginica koja me je zvala da me obavesti bila uplakana jer su njoj lično uručili otkaz, a meni preko nje. Zanimljivo je i to da ta koleginica nije ni bila iz mog tima i samo smo komunicirali na pauzama za ručak. Profesionalno.
  (gangula, 23. oktobar 2021 19:43)

  # Link komentara

 39. Kako došao tako i otišao. Trebalo je Nikola Grbić da ostane.
  (Dragana, 23. oktobar 2021 19:37)

  # Link komentara

 40. Da je vrhunski trener nije, igrali smo ocajno ali 4. mesto je uspeh posto vise nemamo kvalitet za bolje cak i to 4. mesto je iznad mogucnosti. Nije on kriv sto nam raspali Atanasijevic prvi korektor jer nema bolje. Koga god da dovedu bice samo gore.
  (Mladen, 23. oktobar 2021 19:37)

  # Link komentara

 41. Uopšte ne ulazim u to da li je zaslužio smenu ili ne. Ali valjda je neki osnovni red da okreneš čoveka, ako već ne možete oči u oči i objasniš mu kakva je situacija. Ovo je neprofesionalno i džukački. Više govori o njima nego o njemu.
  (Millennium, 23. oktobar 2021 19:30)

  # Link komentara

 42. meni je iskreno zao,ne ulazim u razloge ali mislim da je steta,sve najbolje u nastavku karijere i zivotu
  (milanche, 23. oktobar 2021 19:29)

  # Link komentara

 43. Podrška Kovaču !
  (Bata Sale, 23. oktobar 2021 19:14)

  # Link komentara

 44. Znaci to vam je isto kao idete na posao svakog dana, i tipa u subotu vas pozove kolega sa posla i kaze: Jao bre kolega bas mi zao, bili ste dobar kolega i prijatelj, nedostajacete nam u kolektivu. Vi ono pitate, a sta je bilo, ne razumem? Pa ne znate, poslodavac vam je dao otkaz u petak, nije vam rekao?
  Eto, bukvalno tako.
  (Aleks, 23. oktobar 2021 19:14)

  # Link komentara

 45. Gospodin čovek!
  (sizif, 23. oktobar 2021 19:06)

  # Link komentara

 46. Ne vidim zašto se komentari še rezultat Reprezantacije. Ovde je sraman postupak Predsedništva OSS, mogli su da pozovu Kovača, da čuju šta čovek ima da kaže i da mu se kurtoazno zahvale.
  (pc, Niš, 23. oktobar 2021 18:58)

  # Link komentara

 47. Ne daje se tako otkaz legendi.
  (Nikola, 23. oktobar 2021 18:57)

  # Link komentara

 48. Svi treneri nacionalnih selekcija mladjih kategorija muske i zenske vertikale su takodje sklonjeni.
  (Maradona, 23. oktobar 2021 18:57)

  # Link komentara

 49. Loznica, Gučevo, Cer…

  Dali te neko troluje ili ne, blago tebi kada imas vremena da pratiš komentare. Uspeo si u životu. Ponos i dika roditelja svog.
  (Kakav luzer brate mili, 23. oktobar 2021 18:56)

  # Link komentara

 50. Ne tako davno odbojka je bila svetli primer kako funkcionise jedna sportska organizacija… Sport ne tako popularan dosao je do zlatne olimpijske medalje… I onda su proradili kompleksi, sujete, politicka ubedjenja… Sada nam sleduje selektor koji slepo slusa… Svi u partiju, jer to je izgleda resenje svih problema u Srbiji.
  (Igor, 23. oktobar 2021 18:55)

  # Link komentara

 51. Kada su smenili Nikolu Grlića, a postavili Kovačević, on sa istom ekipom uzima evropsko prvenstvo, čim se dogodio kiks, ajmo van. Nisam bio za menjanje najboljeg do sada- Nikole Grbića i ljut sam što smo propustili šansu da napravimo kontinuitet sa takvim stručnjakom i čovekom. Sada će teško ko da prihvati ovakvu ulogu.
  (Danilo, 23. oktobar 2021 18:53)

  # Link komentara

 52. Pamtite ovo sve kad glasate
  (chesd22@gmail.com, 23. oktobar 2021 18:52)

  # Link komentara

 53. Ajde molim te vi grobari otkanitese ti sendvica, I mesanja politike u sport. Njemu nije dala vlast otkaz nego odbojkasi savez srbije. Meni je zao stoje kovac dobio otkaz za losu igru na evropskom prvenstvo ali sataje on mogo kad jedino kovacevic jovovic krsmanovic podrascanin. Ostali su bili katastrofa posebno antonisjevic
  (zdravko, 23. oktobar 2021 18:47)

  # Link komentara

 54. Nisam za ovu i ovakvu smenu. Prestrogo i neljudski. Ekipa je odlično prošla na EP s' obzirom na tadašnju formu nosilaca igre Atanasijevića, Kovačevića i Lisinca koji nisu ličili na sebe iz nekog predhodnog perioda, a na sve to i povrede Petrića. Teško je napraviti igru kada ti četiri toliko bitna igrača budu toliko van forme, a nadaš se i znaš koliko inače mogu, ali ne ide? Mogu da zamislim reakcije javnosti da ih nije pozvao i da je igrao sa nekim novim momcima pa i da je bio četvrti na kraju? Svi bi bili u fazonu da bi osvojili prvenstvo da su oni bili?
  (Džoni, 23. oktobar 2021 18:42)

  # Link komentara

 55. sve najbolje slobodane. zelim puno srece u zivotu i poslu!
  (basketas, 23. oktobar 2021 18:39)

  # Link komentara

 56. Ma sramota šta rade, troše kvalitetne ljude kao da ih imamo milion!!!
  (Ivan, 23. oktobar 2021 18:39)

  # Link komentara

 57. Nije problem Boba ili Nikola već sistem. U savezu sede kornjače koje ne daju nikome da prilaz osim kadrovima iz Vojvodine, Zvezde i Partizana. oni vedre i oblače u takmičarskoj, sudijskoj i trenerskoj organizaciji. Sve najbolje mlade igrače su skupili u ova tri kluba a ostale sredine umiru, sportski. Tako je i u ostalim sportovima s tim, gde je veći novac i lešinari su krupniji i to nema veze sa politikom.. uglavnom. A Boba, Nikola...su se dokazali kao treneri i imaju mesto u svetskoj odbojci što nikada neće biti slučaj sa navedenim lešinarima, na državnom ili lokalnom nivou
  (Vuja, 23. oktobar 2021 18:38)

  # Link komentara

 58. Trebalo je smeniti neke igrace i osveziti relprezentaciju a ne trenera
  (Igor Simonovic, 23. oktobar 2021 18:37)

  # Link komentara

 59. E voleo bih da tako menjamo politicare ....
  (Igor Simonovic, 23. oktobar 2021 18:36)

  # Link komentara

 60. Hahahah, milo mi je da me troluju ovi SNS smradovi. Šta mislite koja mi je stranica na tviteru? Ajd’ pogađajte?
  (Loznica, Gučevo, Cer…, 23. oktobar 2021 18:26) Ma eno ubise se ko ce prvi da te troluje. Tebe. Nekog anonimusa iz Loznice hahahaha
  (Gonič skupljača plusića, 23. oktobar 2021 18:36)

  # Link komentara

 61. Šteta,bar preko ekrana djeluje kao dobar lik!
  Sve je odrađeno na način fudbalskog saveza,kao da je neka lova "ušla" u odbojku.
  (Idemo dalje, 23. oktobar 2021 18:35)

  # Link komentara

 62. Poštujem te i kao čoveka i bivšeg igrača ali sam si kriv za smenu a "smenio " te je onaj koga si forsirao preko svake mere -kovačević - uzrok poraza u dve utakmice ste upravo vas dvojica
  (1, 23. oktobar 2021 17:59)

  Kriv je sto sa 7-8 igraca uzme cetvrto mjesto, a i oni u losoj formi? Mi nemamo drugu postavu. Kad je eksperimentisao , vidjelo se da pojedini igraci nisu ni za nivo reprezentacija koje su mnogo losije od nas.
  (kaokakao, 23. oktobar 2021 18:31)

  # Link komentara

 63. Kakva greska...da li bar jedan nas sportski savez moze da radi normalno i da koristi svoje mozgove..
  (cxc, 23. oktobar 2021 18:31)

  # Link komentara

 64. Neverovatno kolko sendvičara ima i na sport portalu. Strašno
  (Bojan, 23. oktobar 2021 18:04)

  Deli se majonez subotom ako pljuješ u sportskim vestima. Lakše klizi taj gorak hleb dok ga gutaš...
  (No1e, 23. oktobar 2021 18:28)

  # Link komentara

 65. Loznica, Gučevo, Cer…, 23. oktobar 2021 17:49)

  Zasluženo. Ništa pokazao nije…
  (Loznica, Gučevo, Cer…, 23. oktobar 2021 17:55)

  Šizofrenija.
  (Brate..., 23. oktobar 2021 18:18)  Hahahah, milo mi je da me troluju ovi SNS smradovi. Šta mislite koja mi je stranica na tviteru? Ajd’ pogađajte?
  (Loznica, Gučevo, Cer…, 23. oktobar 2021 18:26)

  # Link komentara

 66. Mora da je rekao nešto protiv "Evropskog tigra" isl...
  (Duško Popović, 23. oktobar 2021 18:26)

  # Link komentara

 67. A Kovacevic ti je bio dobar pre dve godine kad je sam izgurao finale Evropskog prvenstva? Kako te nije sramota... Mi boljeg od njega na toj poziciji nemamo
  (Dusan993, 23. oktobar 2021 18:24)

  # Link komentara

 68. Vojvodina je lose krenula ove godine a ulozili su veliki novac! Nesto mi vuce na to...
  (Mige, 23. oktobar 2021 18:22)

  # Link komentara

 69. Pa ljuti su na tebe. Bio si kao igrač olimpijski šampion i kao selektor prvak Evrope. Da si poltron a nesposoban i neznalica, i čovek bez karijere niko ti ne bi pravio probleme… Tako funkcionišu stvari u ovoj zemlji u poslednjoj deceniji…
  (Loznica, Gučevo, Cer…, 23. oktobar 2021 17:49)

  Zasluženo. Ništa pokazao nije…
  (Loznica, Gučevo, Cer…, 23. oktobar 2021 17:55)

  Šizofrenija.
  (Brate..., 23. oktobar 2021 18:18)

  # Link komentara

 70. Gospodin u pogani vreme...
  (BOT Buzdovan, 23. oktobar 2021 18:16)

  # Link komentara

 71. Pa ljuti su na tebe. Bio si kao igrač olimpijski šampion i kao selektor prvak Evrope. Da si poltron a nesposoban i neznalica, i čovek bez karijere niko ti ne bi pravio probleme… Tako funkcionišu stvari u ovoj zemlji u poslednjoj deceniji…
  (Loznica, Gučevo, Cer…, 23. oktobar 2021 17:49)
  412
  Није коректно, нико није заслужио на овакав начин да сазна да је отпуштен.
  (my way, 23. oktobar 2021 17:49)
  261
  Tako to radi SNS kartel… Sad će na njegovo mesto doći neki Krstajić…
  (Loznica, Gučevo, Cer…, 23. oktobar 2021 17:46)

  Koliko nadimaka koristiš Goksi? Gde je x man? Hahah
  (Gonič skupljača plusića, 23. oktobar 2021 18:13)

  # Link komentara

 72. tako smo smenili i saleta koji je bio drugi na olimpijadi iza drim tima pa se na sledeću nismo ni kvalifikovali.
  (lola, 23. oktobar 2021 18:11)

  # Link komentara

 73. Ajoj sad ovde lement, a posle evropskog je bilo kako pojma nema kako je sns kadar, sad naravno ti isti sve kontra...nas narod.
  (box, 23. oktobar 2021 18:11)

  # Link komentara

 74. Komentarisete gluposti. Da li je ok da bilo ko, pa makar bio on i Kovac forsira svoje dete ili rodjake?! Ne znate a komentarisete. No navikli ste da je sve trulo u napacenoj drzavi, donekle i razumem.
  (Deki, 23. oktobar 2021 18:09)

  # Link komentara

 75. Pre treba izbaciti onog iritantnog Kovacevica. Dovesti mlade i sposobnije i neiskompleksirane kao doticni igrac, koji je drasticno uticao na lose rezultate u zadnja dva turnira. Zato i trener ispasta nazalost, ali njegovo je bilo da uvidi i napravi rotacije u timu u pravo vreme. Isto je uradio i Terzic u finalu, kada nije islo, trebao je da ubacuje igracice sa klupe i eventualno izbegne poraz. Ovako smene, tako to ide.
  (Milos, 23. oktobar 2021 18:08)

  # Link komentara

 76. Tako to radi SNS kartel… Sad će na njegovo mesto doći neki Krstajić…
  (Loznica, Gučevo, Cer…, 23. oktobar 2021 17:46)

  Zasluženo. Ništa pokazao nije…
  (Loznica, Gučevo, Cer…, 23. oktobar 2021 17:55)

  Malo si kontradiktoran.
  (davor, 23. oktobar 2021 18:07)

  # Link komentara

 77. Podrška za Kovača. Odličan igrač! Odličan trener! Odličan čovek! Gosdpodin.
  (bora, 23. oktobar 2021 18:05)

  # Link komentara

 78. Gospodin
  (Marko, 23. oktobar 2021 18:04)

  # Link komentara

 79. Neverovatno kolko sendvičara ima i na sport portalu. Strašno
  (Bojan, 23. oktobar 2021 18:04)

  # Link komentara

 80. Samo medalje se pamte, ne cetvrta mesta. Zivot je surov. Ti na djubriste istorije, a mi idemo dalje. Dovidjenja.
  (Mikii, 23. oktobar 2021 18:02)

  # Link komentara

 81. Kovaču svaka čast i hvala mu za sve što je uradio za reprezentaciju i kao igrač i kao trener!
  Već više od četvrt veka zahvaljujući ljudima kao što je on opstajemo u vrhu, tim pre je sramota i što je dobio otkaz, a posebno što je to urađeno na ovakav način "iza leđa".
  (NNN, 23. oktobar 2021 18:00)

  # Link komentara

 82. nije vladajuci kadar,zato sut karta
  (deki, 23. oktobar 2021 18:00)

  # Link komentara

 83. nije vladajuci kadar,zato sut karta
  (deki, 23. oktobar 2021 18:00)

  # Link komentara

 84. Strasno.
  (Miki, 23. oktobar 2021 18:00)

  # Link komentara

 85. Poštujem te i kao čoveka i bivšeg igrača ali sam si kriv za smenu a "smenio " te je onaj koga si forsirao preko svake mere -kovačević - uzrok poraza u dve utakmice ste upravo vas dvojica
  (1, 23. oktobar 2021 17:59)

  # Link komentara

 86. Zasluženo. Ništa pokazao nije…
  (Loznica, Gučevo, Cer…, 23. oktobar 2021 17:55)

  # Link komentara

 87. Boba je dostojanstven kao i uvek. Kao i Nikola Grbic iscedio je maksimum iz ove generacije, nije do njega vec do limita igraca. Samo da nam odbojka i kosarka ne krenu stopama fudbala, u agoniju bez kraja, usled nepronisljenih i nedoraslih poteza. Sistem i kontinuitet u radu su jedini garant uspeha.
  (Demar Derozan, 23. oktobar 2021 17:55)

  # Link komentara

 88. Gospodin i zna svoj posao. Gubitna kombinacija u Srbiji.
  (nazalost, 23. oktobar 2021 17:52)

  # Link komentara

 89. I bolje!
  Malo su u savezu poleteli,a sto se tiče muske odbojke budućnost se ni ne nazire.
  (profesor, 23. oktobar 2021 17:50)

  # Link komentara

 90. Pa ljuti su na tebe. Bio si kao igrač olimpijski šampion i kao selektor prvak Evrope. Da si poltron a nesposoban i neznalica, i čovek bez karijere niko ti ne bi pravio probleme… Tako funkcionišu stvari u ovoj zemlji u poslednjoj deceniji…
  (Loznica, Gučevo, Cer…, 23. oktobar 2021 17:49)

  # Link komentara

 91. Није коректно, нико није заслужио на овакав начин да сазна да је отпуштен.
  (my way, 23. oktobar 2021 17:49)

  # Link komentara

 92. Tako to radi SNS kartel… Sad će na njegovo mesto doći neki Krstajić…
  (Loznica, Gučevo, Cer…, 23. oktobar 2021 17:46)

  # Link komentara

 93. ODVRATNI RUKOVODIOCI ODBOJKASKOG SAVEZA!
  (Goran NS, 23. oktobar 2021 17:45)

  # Link komentara