1. Borco,u Nba nema startova u noge ko u fudbalu,nema saplitanja otpozadi,imaju izmene ceste za predah,pri svakom prekidu,slobodnim bacanjima,tajm autima imaju vremena za predah. Zato kosarka i moze da se igra toliko cesto. Privatni klubski Avion ih ceka i odmah posle utakmice mogu da otputuju u drugi grad. Zamisli u vreme Wilta Cemberlena a i mnogo kasnije,mislim da je tako bilo i 90tih kada se cekalo do ujutru da bi putovali komercijalnim letovima. Pace je bio najbrzi 60tih..mozete baciti pogled na highlight Wilta u prajmu 61-67 gde juri od kosa do kosa kao lokomotiva napad za napadom,kada se igralo za milion puta manje novca. Sada kada imaju milionske ugovore i kada liga zaradjuje od tv rejtinga ti bi da im smanjujes utakmice. A sva istina je da ti ne bi ni pratio Nba da nije Jokica i tvoji komentari su svi upravo u korist i odbranu Jokica.
  (vince carter, 16. oktobar 2021 17:23)

  # Link komentara

 2. vince carter
  Igraju Ibra i Silva, eno ih povredjuju se na svakih par nedelja. Normalno je da je i u tim godinama moguce igrati na visokom nivou, ali barem daj normalan primer jer Karter to svakako nije...
  (Kozuki Oden, 16. oktobar 2021 17:16)

  # Link komentara

 3. Jel to onaj sto je igrao u kingsima sa sutom 1 od 15 pitam za druga..
  (Milos, 16. oktobar 2021 16:34)

  # Link komentara

 4. Kozuki Oden ex Jaran (Pacijent od Alex) :)) Samim ti sto je brat Karter igrao i trenirao,posto treninge zanemarujete kad su povrede u pitanju govori mnogo. Igro je i Ibra ligu sampiona 2001,igra i 2021. Thiago Silva sa 37 godina igra Englesku ligu,Igrao je Maldini fudbal 1985 i 2009 godine. Treniraj vrhunski i nemas problema,pritom mozes da se povredis tesko u bilo kakvoj igri,sporijoj ili brzoj,lik pise nebuloze.
  (vince carter, 16. oktobar 2021 16:23)

  # Link komentara

 5. vince carter
  Genije, pises kao da je Karter sa 43 godine LETEO po parketu i igrao 40mpg. U stvarnosti, trebalo je da zavrsi karijeru najmanje 5 godina ranije.
  (Kozuki Oden, 16. oktobar 2021 15:25)

  # Link komentara

 6. Uvek slusamo kako je Dzordan imao srecu sto mu se konkurencija ispovredjivala od hejtera,medjutim sada Dragan Borca prica kako se igra ubrzala i dolazi do cescih povreda :D Sve bi to bilo dobro da Vins Karter nije igrao u toj igri i sa 43 godine ili da Lebron Jamesa i sada ne hajpuju da je bolji od "modernih" igraca,sta bi tek bilo da je tu Lebron iz 2009? :D Sada igraci imaju bolju medicinu,bolje metode sa oporavak tela i bolje uslove rada i putovanja na same meceve. A onaj ko ima mentalitet da radi na sebi,sprecice i povrede. Karl Malone,Jordan,Pipen,Robinson i drugi su se ubijali od treninga i trajali dugo,kao i Lebron na primer. Sad zamislite tog istog Karl Melouna ili Robinsona sa svim tim modernijim stvarima,da ze ne bi povredjivali mozda?? Ne povredjuje se Jokic a kamoli oni koji su spremni na rad a ne surfovanje po drustvenim mrezama. "Dragan Borca" jedan od najgorih ikada :D
  (vince carter, 16. oktobar 2021 14:39)

  # Link komentara

 7. Могао би Богдан Богдановић сутра да дође на хуманитарно такмичење шутирања тројки у своју Српску православну цркву Светих апостола Петра и Павла у организацији хуманитарне организације “Срби за Србе” и по први пут от када живи у Атланти да посети своју српску заједницу за коју је тотално невидљив иако се она толико троши на навијање за њега. Можда је долазак у цркву много тежак подухват за једног члана Југословенског спортског друштва Партизан, но Богдана чека његов народ са својом децом у недељу. И поред неколико званичних позивница и немања никаквог одговора, живи били па видели у недељу!
  (Неко из Атланте, 16. oktobar 2021 14:21) 

  Naravno, jer odlazak u crkvu je iskljucivo pravo poklonika najsprskijeg srpskog kluba.
  (Kalifa, 16. oktobar 2021 14:36)

  # Link komentara

 8. Могао би Богдан Богдановић сутра да дође на хуманитарно такмичење шутирања тројки у своју Српску православну цркву Светих апостола Петра и Павла у организацији хуманитарне организације “Срби за Србе” и по први пут от када живи у Атланти да посети своју српску заједницу за коју је тотално невидљив иако се она толико троши на навијање за њега. Можда је долазак у цркву много тежак подухват за једног члана Југословенског спортског друштва Партизан, но Богдана чека његов народ са својом децом у недељу. И поред неколико званичних позивница и немања никаквог одговора, живи били па видели у недељу!
  (Неко из Атланте, 16. oktobar 2021 14:21)

  # Link komentara

 9. Људи, не палите се на овог кукатила.Највећа казна би му била игнорисање.Кад види да га сви кулирају, престаће и сам да пише ове небулозне коментаре.
  (Lex, 16. oktobar 2021 13:43)

  # Link komentara

 10. NBA savez radi protiv sebe i protiv kosarkaske igre. Oni uporno nastavljaju sa 82.utakmice iako je i vrapcima na grani jasno da se igra ubrzala i da usled vece eksplozivnosti dolazi do mnogo povreda. Dok su bile izolacije, pozicioni napadi itd i nekako se guralo sa toliko utakmica. Ovo sada gde svi non stop trce, gde cak i centar mora pokrivati i na 7-8 metara vodi do totalne nepredvidljivosti. Titulu ce osvajati onaj tim koji bude najzdraviji u plejofu. Nazalost mnogo velike pare su u opticaju, tv prava svasta nesto. Mnogo jace takmicarski bi bilo kada bi smanjili na 60- ak utakmica i plejof. NBA je najgladijatorskiji sport jer je to sumanuto sto igraju svaki drugi- treci dan sa putovanjima. I onda jos dodje neko prica o odbranama u regularnom delu. Ima slucajeva kada se odigra i po 5 utakmica u 8 dana, to ne moze niko igrati tvrdo odbranu 5 utakmica u 8 dana.
  I sada je primetno kako se generalni menadzeri prilagodjavaju ovim masovnim povredama.

  Sto vise nagomilati rostere, to je neka tendencija jacih timova.

  Atlanta je sa tim nagomilavanjem rostera umalo u finale otisla.

  Jos kada bi Trej malo samo vise igrao timski mogli bi opet daleko.
  (Dragan Borca, 16. oktobar 2021 13:39)

  # Link komentara

 11. Sta kazete, laganih 20ppg? Hahahahahahhahahahahahah
  (Kukatilo, 16. oktobar 2021 13:34)

  # Link komentara