Petak, 08.10.2021.

21:15

Milojević posle 7 utakmica otišao iz AEK-a

Srpski trener Vladan Milojević više nije šef stručnog štaba atinskog AEK-a, objavio je klub.

Izvor: MT

Milojeviæ posle 7 utakmica otišao iz AEK-a IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

102 Komentari

Sortiraj po:

Рубироза

pre 2 godine

Grobari zaboravili da je pre par dana njihov Nikolić dobio otkaz u Rusiji...
(Anonimac, 9. oktobar 2021 10:34)

Након 2 године, а овог су најурили после 8 утакмица.
Погледај мало на друштвеним мрежама шта навијачи Локомотиве мисле о Николићу, сви криве управу што га нису задржали.

kralj

pre 2 godine

Nije on uopste los trener,igra ruzan fudbal I trebaju mu takvi I igraci,cini mi se da pokusava da kopira Murinja,to u nekoj zemlji prolazi u nekoj ne.Problem je sto takva igra ne pravi nijednog dobrog igraca koji ce da donese I malo para u klub,zbog toga Zvezda samo sipa u bunar a nista ne zaradjuje od prodaje igraca.Sad da dodje u neki nas klub,tipa Cuka,TSC,dobro bi se sapleli I Part.i Zvez. iako su mnogo kvalitetniji.

Omg??!!

pre 2 godine

Trenerska prevara napravljena u namestenom Srpskom šampionatu.
Nula od čoveka,umišljen,misli da je neki faktor a nikad ništa od njega neće biti,može da vodi samo klub poput CZ u nameštenom prvenstvu.

Damir 1965

pre 2 godine

Nikad mi ne bi palo na pamet da osporavam fudbalsku veličinu Dekija Stankovića, ostvarenu u reprezentaciji i inostranstvu. Ali Vladan Milojević je dao Zvezdi pet puta više nego Deki kada se sve sabere.

JNA

pre 2 godine

@@JNA hahahah zvezda je pobedila liverpul jer ima 4 miliona od gazproma... pa vi ste ozbiljno bolesni , majke mi
(markoni, 08. oktobar 2021 23:41)

Da. 4 miliona x 10 godina, toliko da drugi ti.ovi mogu da uloze mozda bi i oni pobedjivali. A to ste ih dobili, pa izgubili 5:0 posle 5 dana... Kazem ja RSB forumi koje citirate su sekta.

JNA

pre 2 godine

@Haha pa taj Liverpul vas dobio 4:0, 7 dana kasnije. I to su stali u poluvremenu. Nemoj da se brukas.
(lebdi. kao list na vetru, 8. oktobar 2021 22:18)

To je bila prva utakmica, zvezda je pobedila u ravansu. Nego zasto partizan nije pobedio liverpul, ili bilo koga u ligi sampiona?
(Ivan, 08. oktobar 2021 22:41)

Mozda zato sto svaku sezonu zvezda krece sa minimum 4 milke vise od drugih timova, gasprom. A gde su ostale price ispod stola. A Partizan kad je igrao nije i.ao glavnog sponzora u opste. Dali mu EPS tek kad se plasirao, i to u struji, da ima za reflektore od prilike. Samo toliko.

zemunski kej

pre 2 godine

Nije los trener u Zvezdi je bio odlican jer je imao i srece da ima generaciju fudbalera koji su sto se kaze kliknuli i unapredili igru. Doveo Bena,Degeneka,Borjana ,Milunovica, Ivanica ,Kataija,Kangu kasnije je dosta igracha otislo i nije uspeo vise da ima takve fudbalere, Nije trener za brze rezultste vec mora da se sacheka, AEK nije najbogatiji klub u Grckoj,tamo je gazda Olimpijakos pre 10 tak godina Panatenaikos ali su sada slabi.

Ivan

pre 2 godine

Covek u Zvezdi potrosio srece za 5 zivota.
(Fred, 8. oktobar 2021 22:30)

Jedna utakmica ili dve mogu da se pobede na srecu. Milojevic je pobedio ko zna koliko utakmica u evropi pocevsi od kvalifikacija. Moras biti bas zlonameran pacov od coveka da forsiras tu odvratnu propagandu kako je zvezda imala srece.

mister x

pre 2 godine

Čovjek je legenda!Sa nikakvim timom igrao Ligu šampiona 2 puta.Sa onakvim igračima je izvukao i više od maksimuma.
Ulazak u Ligu Evrope,dva učešća u Ligi šampiona.Kad neko ostvari ovakve uspijehe,neka se javi! Ali to ti je kod Srblja,sve se preko noći zaboravi.
Pljuvaćemo mi za par godina i po Noletu,živi bili ,pa vidjeli!Srbi ne praštaju uspijeh,čast izuzecima.

PAOK

pre 2 godine

Ne znam sta je AEK ocekivao.Tim AEK-a je poprilicno limitiran.Trece mesto im je zacementirano.Jedini kiks je Velez.Od Paoka vec redovno gube,tako da tu nisu imali sta da traze.Losa pojacanja i sastav koji je nekoliko godina tu.

loopi

pre 2 godine

Nasi treneri trenutno nisu cenjeni sem ako nisu bili poznati igraci. Stankovic ce kad tad zabosti neki ugovor na zapadu samo zbog igrackih dana (ko i Miha). Ostali moraju debelo da se pomuce, prvo ako uspeju na istoku evrope, pa onda ako im se slucajno pruzi prilika na zapadu.

Ajgor

pre 2 godine

@Samo moze u Zvezdi u namestenoj ligi hahaha a jel se i Liverpool sklonio a grobari??
(Partizan Saint Germain, 08. oktobar 2021 21:46)

Haha pa taj Liverpul vas dobio 4:0, 7 dana kasnije. I to su stali u poluvremenu. Nemoj da se brukas.
(lebdi. kao list na vetru, 08. oktobar 2021 22:18)

Hahahaha
24.10.2018 Liv-CZ 4:0
06.11.2018 CZ-Liv 2:0

Grobarska reč, i Hrvatska istorija...jedna velika laž!

Dag Kristi

pre 2 godine

Covek jedino u Zvezdi moze da bude trener sa namestenim titulama, a dobijao otkaze u fudbalskim velesilama kao sto su Saudijska arabija i Grcka.
(Ivan kg, 08. oktobar 2021 21:29)

Ajde to, nego što mu i Klop prodao utakmicu, pa Stolbaken sa Kopenhagenom, a tek Red Bul u kakvom je finansijskom rasulu, morao je Salcburg da proda utakmicu Zvezdi. Pa i kriza u Švajcarskoj, Jang Bojs je morao da se vadi nameštanjem utakmice protiv Srba....

Гиле

pre 2 godine

Добар је тренер, али се мора признати и да је имао среће. Да је многе значио Звезди и задужио је, јесте. Наравно лопине су то искористиле.

Srećko

pre 2 godine

Za fudbal koji forsira Milojević je potrebna i određena doza sreće. To je trošio u Zvezdi u stvarno nenormalnim količinama i izgleda da je svu potrošio. Uzevši to u obzir, ovakav epilog je potpuno očekivan.

jevropa

pre 2 godine

Kako je groblju sela vest, da se jos malo prisete tuge i opravdaju svoju nemoc u proteklih par godina... da, lepse zvuci kad je sve namesteno, oteto.. pretpostavljam da ove godine idu da otmu titulu koja bi u tom slucaju bila postena. Komsija mali, uvek bio i ostao!

Ivan kg

pre 2 godine

Neverovatno koliko pakosti I zavisti od navijaca JSDa koliko malicioznosti , da je iz Partizana bio bi najbolji trener ,kao sto je Stojkovic postao najbolji golman a dok je bio zvezdas bio je najgora rupa
(Kosjan, 8. oktobar 2021 21:33)

Mislis Stojkovic je bio najbolji golman dok je bio kod vas a najgori kada je presao u Partizan. Coveku ste bre zvizdali na mecevima reprezentacije, i vi mi nesto pricate u moralu. Mislim da ste jedinstveni navijaci na svetu jer ste jedini koji ste zvizdali svom igracu.

miki

pre 2 godine

Covek je dobio Liverpool. Vecina ovih koji ga pljuju nije bila rodjena kad je Partizan poslednji put pobedio u utakmici LS-novembra 83. Vise Serif ima pobeda zadnjih 40 godina nego vi :))))

nabedjen

pre 2 godine

Da se ne lazemo ,odlican je za namestena prvenstva! U evropi je primao po 6 komada i nije mogao da pobedi derby ali Terzu da pravi od blata!

ju ju

pre 2 godine

@A Vujosevica u basketu velicali, lik nije mogao ni u jednom drugom klubu ni 2 meseca da izgura. Smeh
(Forza Milan, 08. oktobar 2021 22:11)

Zato se Radonja pokazao preko bas bas. Kao i Miloje. Komedija.

milos

pre 2 godine

Poenta je u tome sto u nasem fudbalu cim kiksnes utakmicu-dve i cim se navijaci i javnost pobune,uprava ti kupi naredne dve-tri utakmice da smiri situaciju.U inostranstvu je drugacije,odmah otkaz brale.

ak47

pre 2 godine

Niko! Posle prve sezone i prolaska grupe u LE, posle 2 vezane LS, eliminisanja 12 od 12 protivnika i pobede nad svetskim prvakom, apsolutno niko, a po najmanje vi koji em veze sa fudbalom nemate, em vas pojedose kompleksi, sto i donekle moze da se razume s obzirom na to da vam je pobegao 40 bodova i da je ostvario pobedu za koju vi ne znate 40 godina i to jos nad Luverpulom, tako da i ne cude ovakvi vasi komentari. Kada je Miloje dosao u Zvezdu bila je 219. na svetskoj rang listi, a sada je 40. Sto se tice Arapa i Grka oni su poznati kao veliki fudbalski strucnjaci, a inace menjaju trenere kao carape, ali Partizanovim navijacima objasnjavati o fudbalu je isto kao kad biste pokusavali svinju da naucite da peva, vi cete izgubiti vreme a svinja ce se iznervirati. Ja recimo nemam problem da kazem da to sto je Nikolic dobio otkaz u Lokomotivi ne znaci da je prevara od trenera. I vi probajte malo da suzbijete komplekse, Miloje je svaki but bio gospodin koji nikad nije uvredio Partizan niti je ikada otisao na sever da slavi, a kamoli da peva uvredljive pesme na racun Partizana kao sto je to recimo radio Stanoje.
(Sub013, 08. oktobar 2021 22:15)


Opasno se varas u vezi uvreda, seti se omalovazavanja Partizanovog prolaska u ligu evrope a on proso zbog ponistenog gola Krasnodaru…

Petar Mrkonjić

pre 2 godine

1 učešće sa Zvezdom u LE (prošao grupu, sećate se bili Arsenal, Bat3 i Keln tu, odličan dvomeč sa CSKA)
2 učešća u LŠ (sećate se dobio Liverpul)
Pre toga nismo mogli da igramo ni Čika Dačin kup.
Od go... pravio pitu, naš narod što kaže.
Sve najbolje legendo!

opa

pre 2 godine

@Covek je dobio Liverpool. Vecina ovih koji ga pljuju nije bila rodjena kad je Partizan poslednji put pobedio u utakmici LS-novembra 83. Vise Serif ima pobeda zadnjih 40 godina nego vi :))))
(miki, 08. oktobar 2021 22:02)

Dobio Luverpul koji je bio u oborenoj formi i tada je imao 7 losih utakmica malte ne za redom. I takvi su vas nakantali 6 dana kasnije kao decu. I to su odustali posle 45 min. i 4:0 kad su videli sa kim imaju posla.

Ivan

pre 2 godine

Haha pa taj Liverpul vas dobio 4:0, 7 dana kasnije. I to su stali u poluvremenu. Nemoj da se brukas.
(lebdi. kao list na vetru, 8. oktobar 2021 22:18)

To je bila prva utakmica, zvezda je pobedila u ravansu. Nego zasto partizan nije pobedio liverpul, ili bilo koga u ligi sampiona?

Ajgor

pre 2 godine

Oprosti, sasvim sam zadovoljan svojim zivotom, nadam se da si i ti i ovaj tvoj omiljeni trener. Doduse, njim ocito nigde sem u Ling Longu nisu zadovoljni, a dajem sebi za pravo da sumnjam zasto. Ipak zivim u ovoj zemlji...
(Dex, 08. oktobar 2021 22:38)

Jel pričaš o Stanojeviću?

NBGD

pre 2 godine

Grobari,jel vas podseca na nekoga??? Svaka slicnost sa vasim trenerom je samo puka slucajnost. Nijedan nije uspeo da uradi nesto van granice Srbije.

Istina

pre 2 godine

Navijac sam PFC a ali respekt za ovog coveka. Dzentlmen zna da se ponasa i uvek odmeren za razliku od ove garniture bahatih sa ulicnim manirima. Dobar trener koji ce naci svoje mesto pod suncem.

Igrac kola

pre 2 godine

Jesu ovi ljudi gledali isti fudbal kao ja, ili su to samo pacenici bez ikakvih postignuca u zivotu, pa im pljuvanje po uspjesnijim od sebe podize ego?

Dex

pre 2 godine

Ljudi koji nista nisu postigli u svom zivotu pljuju uspešnog trenera koji je dva puta uvek zvezdu u ligu sampiona.
(Pa da, 8. oktobar 2021 21:34)

Oprosti, sasvim sam zadovoljan svojim zivotom, nadam se da si i ti i ovaj tvoj omiljeni trener. Doduse, njim ocito nigde sem u Ling Longu nisu zadovoljni, a dajem sebi za pravo da sumnjam zasto. Ipak zivim u ovoj zemlji...

Sub013

pre 2 godine

Velika trenerska prevara, ali ko to moze objasniti navijacima moje Zvezde...
(sever, 8. oktobar 2021 21:26)

Niko! Posle prve sezone i prolaska grupe u LE, posle 2 vezane LS, eliminisanja 12 od 12 protivnika i pobede nad svetskim prvakom, apsolutno niko, a po najmanje vi koji em veze sa fudbalom nemate, em vas pojedose kompleksi, sto i donekle moze da se razume s obzirom na to da vam je pobegao 40 bodova i da je ostvario pobedu za koju vi ne znate 40 godina i to jos nad Luverpulom, tako da i ne cude ovakvi vasi komentari. Kada je Miloje dosao u Zvezdu bila je 219. na svetskoj rang listi, a sada je 40. Sto se tice Arapa i Grka oni su poznati kao veliki fudbalski strucnjaci, a inace menjaju trenere kao carape, ali Partizanovim navijacima objasnjavati o fudbalu je isto kao kad biste pokusavali svinju da naucite da peva, vi cete izgubiti vreme a svinja ce se iznervirati. Ja recimo nemam problem da kazem da to sto je Nikolic dobio otkaz u Lokomotivi ne znaci da je prevara od trenera. I vi probajte malo da suzbijete komplekse, Miloje je svaki but bio gospodin koji nikad nije uvredio Partizan niti je ikada otisao na sever da slavi, a kamoli da peva uvredljive pesme na racun Partizana kao sto je to recimo radio Stanoje.

Nenad

pre 2 godine

Covek jedino u Zvezdi moze da bude trener sa namestenim titulama, a dobijao otkaze u fudbalskim velesilama kao sto su Saudijska arabija i Grcka.
(Ivan kg, 08. oktobar 2021 21:29)
Covek je uveo Zvezdu prvo u grupnu fazu Lige Evrope, a potom dva puta u grupnu fazu Lige sampiona. U Ligi sampiona je pobedio Olimpijakos i Liverpul... Niko ko je vodio Partizan nije uspeo makar da se izjednaci sa Milojevicem, niko nema pobedu u Ligi sampiona sa Partizanom, nijedan vas trener nije dva puta za redom usao u Ligu sampiona kao sto je Milojevic sa Zvezdom.

lebdi. kao list na vetru

pre 2 godine

@Samo moze u Zvezdi u namestenoj ligi hahaha a jel se i Liverpool sklonio a grobari??
(Partizan Saint Germain, 08. oktobar 2021 21:46)

Haha pa taj Liverpul vas dobio 4:0, 7 dana kasnije. I to su stali u poluvremenu. Nemoj da se brukas.

ZvezdasSrb

pre 2 godine

Covek jedino u Zvezdi moze da bude trener sa namestenim titulama, a dobijao otkaze u fudbalskim velesilama kao sto su Saudijska arabija i Grcka.
(Ivan kg, 08. oktobar 2021 21:29)

A gde je tvoj Samrok Stanoje dobio otkaz I gde je osim u Srbiji imao uspehe?

Andjus

pre 2 godine

Grobari, koji ste vi klosari. Covek igra 2x ligu sampiona, prolece u evropi i vi pricate o njemu? Vi znate koji su razlozi zbog kojih je napustio klub, a imao samo jedan poraz u prvenstvu? Vecito neka sprdnja sa vama, vaznije vam je sta Zvezda i njeni ljudi rade nego vas sopstveni klub. Ubice vas taj kompleks i zavist, kao sto rekoh, klosari!

Ma sta nam rece

pre 2 godine

Covek jedino u Zvezdi moze da bude trener sa namestenim titulama, a dobijao otkaze u fudbalskim velesilama kao sto su Saudijska arabija i Grcka.
(Ivan kg, 08. oktobar 2021 21:29)

"Nekadašnji strateg Partizana napustio je kormilo kluba iz Soluna posle samo 56 dana i posle samo dve takmičarske utakmice. Srpski stručnjak je obezbedio prolaz u plej-of rundu kvalifikacija za Ligu Evrope pošto je bio bolji od Olimpika iz Donjecka."

Demar Derozan

pre 2 godine

Miloju je Zvezda bila vrh kao i Zvezdi njegov nacin igre u LS, mada dekadentan to je jedini nacin da se Zvezda dokopa grupne faze LS, za svaki moderniji i ofanzivniji stil igre protiv najjacih timova Zvezda nije imala niti ima fizicki spremne i tehnicki obucene igrace. Kad je Aek u drugoj rundi kvalifikacija ispap od Veleza to je bio znak da Miloje ne moze da ostane na klupi

Kosjan

pre 2 godine

Neverovatno koliko pakosti I zavisti od navijaca JSDa koliko malicioznosti , da je iz Partizana bio bi najbolji trener ,kao sto je Stojkovic postao najbolji golman a dok je bio zvezdas bio je najgora rupa

Ivan

pre 2 godine

Vidi bunkerase al su poskakali kao popareni. Kad im se pomene Miloje, odmah ustaju iz hibernacije, pale im se alarmi za opasnost, ahahahaha!!! Ne bojte se nece se vratiti u zvezdu, sad vas tovari Stankovic, pa cemo videti ko ce posle njega nastaviti redaljku.

JPR24

pre 2 godine

Velika trenerska prevara, ali ko to moze objasniti navijacima moje Zvezde...
(sever, 08. oktobar 2021 21:26)

Ja kao Partizanov navijač bih ti rekao da ne lupas ! Čovek je napravio od vas nešto malo ozbiljnije, bez njega ne bi ni videli LS i dalje, niti evropu.

Maxx

pre 2 godine

Ahahahaha, pa nije ti ovo Srbija da ti se svi sklanjaju...
(Ziveo Partizan i majka Srbija!, 08. oktobar 2021 21:24)

Sto mu se svi sklanjali I u evropi?

Поштено говорећи

pre 2 godine

Вратите га у Звездану научио човек на намештене утакмице и титуле као на траци захваљујући Аци..

Trancer

pre 2 godine

"Nekadašnji strateg Partizana napustio je kormilo kluba iz Soluna posle samo 56 dana i posle samo dve takmičarske utakmice. Srpski stručnjak je obezbedio prolaz u plej-of rundu kvalifikacija za Ligu Evrope pošto je bio bolji od Olimpika iz Donjecka."

Navijaci partizana su nevidjeni licemeri

Grobarka pakost....

pre 2 godine

Samo se u državnoj mezimici istakao
Prevara od trenera.
(Igor, 08. oktobar 2021 21:24)

A gde se to istakao vas Stanojevic ,a tog istog kojeg uzdizete svakog dana? Jel to znaci da je vas Stanojevic prevara od trenera?

Ivan kg

pre 2 godine

Covek jedino u Zvezdi moze da bude trener sa namestenim titulama, a dobijao otkaze u fudbalskim velesilama kao sto su Saudijska arabija i Grcka.

Ma sta nam rece

pre 2 godine

Covek jedino u Zvezdi moze da bude trener sa namestenim titulama, a dobijao otkaze u fudbalskim velesilama kao sto su Saudijska arabija i Grcka.
(Ivan kg, 08. oktobar 2021 21:29)

"Nekadašnji strateg Partizana napustio je kormilo kluba iz Soluna posle samo 56 dana i posle samo dve takmičarske utakmice. Srpski stručnjak je obezbedio prolaz u plej-of rundu kvalifikacija za Ligu Evrope pošto je bio bolji od Olimpika iz Donjecka."

srle

pre 2 godine

Samo se u državnoj mezimici istakao
Prevara od trenera.
(Igor, 8. oktobar 2021 21:24)

A to što je podigao Čukarički iz pepela i osvojio kup? To se ne računa. Treba malo biti realan, ja sam grobar, ali imao sam priliku da upoznam tog čoveka i Miloje je pre svega dobar čovek.

Zvezdas onaj stari

pre 2 godine

Kada je imao najvece rezultate govorio sam da nije trener. Sablonski praistorijski defanzivni koji ne napreduje. Imao je sve uslive da napreduje u Zvezdi kriloz Evropu ali nije, ne ume osim cekanja srece nista.
Mene ne iznenadjuje da je ovako zavrsio trener koji je dobio Liverpul, sve logicno.

Deda Tripko

pre 2 godine

Komadant ne moze duze od 2 meseca u klubu da ostane.. Ovde bio svakodnevmo proglasavan bozjim sinom
(Nik, 8. oktobar 2021 21:24)

Ma da,zato je Stanoje osvojio Premier ligu.

devil himself

pre 2 godine

Letece taj iz svakog kluba, nikada vise mu se nece desiti zvezda. Kad se samo setim najdegutantnijeg fudbala svih vremena, sa vecito dva ili tri zadnja vezna, formacija i taktika 90min autobus u 16, pa makar taj tim bio iz azerbejdzana.hvala na svemu sto je uradio za zvezdu, iskreno, ja sam jedva cekao da ode. i opet pobedjujemo, a deki igra sa dva spica redovno, non stop kanga, ivanic,katai, ben ili falko plus spic. miloje, da je mogao, napravio bi 9 replika gobeljica i stavio borjana na gol!!!Strasno koliko taj covek nije trpeo kreativce, ni ofanzivne igrace. najbolje rez pravio sa srnicem koji je sto se mene tice promasio karijeru, jer je od prvog dana jedino mogao i MORAO da igra desnog beka i vukanovicem te na spicu ili da duplira bokove bekovima!!!!!da ne pricamo, da u njegovoj eri mladi igrac nije mogao ni u protokolu da bude, kamoli na terenu!!!!!

Trancer

pre 2 godine

"Nekadašnji strateg Partizana napustio je kormilo kluba iz Soluna posle samo 56 dana i posle samo dve takmičarske utakmice. Srpski stručnjak je obezbedio prolaz u plej-of rundu kvalifikacija za Ligu Evrope pošto je bio bolji od Olimpika iz Donjecka."

Samo za navijace partizana

Ivan kg

pre 2 godine

Covek jedino u Zvezdi moze da bude trener sa namestenim titulama, a dobijao otkaze u fudbalskim velesilama kao sto su Saudijska arabija i Grcka.

ZvezdasSrb

pre 2 godine

Covek jedino u Zvezdi moze da bude trener sa namestenim titulama, a dobijao otkaze u fudbalskim velesilama kao sto su Saudijska arabija i Grcka.
(Ivan kg, 08. oktobar 2021 21:29)

A gde je tvoj Samrok Stanoje dobio otkaz I gde je osim u Srbiji imao uspehe?

Dag Kristi

pre 2 godine

Covek jedino u Zvezdi moze da bude trener sa namestenim titulama, a dobijao otkaze u fudbalskim velesilama kao sto su Saudijska arabija i Grcka.
(Ivan kg, 08. oktobar 2021 21:29)

Ajde to, nego što mu i Klop prodao utakmicu, pa Stolbaken sa Kopenhagenom, a tek Red Bul u kakvom je finansijskom rasulu, morao je Salcburg da proda utakmicu Zvezdi. Pa i kriza u Švajcarskoj, Jang Bojs je morao da se vadi nameštanjem utakmice protiv Srba....

Srećko

pre 2 godine

Za fudbal koji forsira Milojević je potrebna i određena doza sreće. To je trošio u Zvezdi u stvarno nenormalnim količinama i izgleda da je svu potrošio. Uzevši to u obzir, ovakav epilog je potpuno očekivan.

Kosjan

pre 2 godine

Neverovatno koliko pakosti I zavisti od navijaca JSDa koliko malicioznosti , da je iz Partizana bio bi najbolji trener ,kao sto je Stojkovic postao najbolji golman a dok je bio zvezdas bio je najgora rupa

Sub013

pre 2 godine

Velika trenerska prevara, ali ko to moze objasniti navijacima moje Zvezde...
(sever, 8. oktobar 2021 21:26)

Niko! Posle prve sezone i prolaska grupe u LE, posle 2 vezane LS, eliminisanja 12 od 12 protivnika i pobede nad svetskim prvakom, apsolutno niko, a po najmanje vi koji em veze sa fudbalom nemate, em vas pojedose kompleksi, sto i donekle moze da se razume s obzirom na to da vam je pobegao 40 bodova i da je ostvario pobedu za koju vi ne znate 40 godina i to jos nad Luverpulom, tako da i ne cude ovakvi vasi komentari. Kada je Miloje dosao u Zvezdu bila je 219. na svetskoj rang listi, a sada je 40. Sto se tice Arapa i Grka oni su poznati kao veliki fudbalski strucnjaci, a inace menjaju trenere kao carape, ali Partizanovim navijacima objasnjavati o fudbalu je isto kao kad biste pokusavali svinju da naucite da peva, vi cete izgubiti vreme a svinja ce se iznervirati. Ja recimo nemam problem da kazem da to sto je Nikolic dobio otkaz u Lokomotivi ne znaci da je prevara od trenera. I vi probajte malo da suzbijete komplekse, Miloje je svaki but bio gospodin koji nikad nije uvredio Partizan niti je ikada otisao na sever da slavi, a kamoli da peva uvredljive pesme na racun Partizana kao sto je to recimo radio Stanoje.

Гиле

pre 2 godine

Добар је тренер, али се мора признати и да је имао среће. Да је многе значио Звезди и задужио је, јесте. Наравно лопине су то искористиле.

JPR24

pre 2 godine

Velika trenerska prevara, ali ko to moze objasniti navijacima moje Zvezde...
(sever, 08. oktobar 2021 21:26)

Ja kao Partizanov navijač bih ti rekao da ne lupas ! Čovek je napravio od vas nešto malo ozbiljnije, bez njega ne bi ni videli LS i dalje, niti evropu.

mister x

pre 2 godine

Čovjek je legenda!Sa nikakvim timom igrao Ligu šampiona 2 puta.Sa onakvim igračima je izvukao i više od maksimuma.
Ulazak u Ligu Evrope,dva učešća u Ligi šampiona.Kad neko ostvari ovakve uspijehe,neka se javi! Ali to ti je kod Srblja,sve se preko noći zaboravi.
Pljuvaćemo mi za par godina i po Noletu,živi bili ,pa vidjeli!Srbi ne praštaju uspijeh,čast izuzecima.

loopi

pre 2 godine

Nasi treneri trenutno nisu cenjeni sem ako nisu bili poznati igraci. Stankovic ce kad tad zabosti neki ugovor na zapadu samo zbog igrackih dana (ko i Miha). Ostali moraju debelo da se pomuce, prvo ako uspeju na istoku evrope, pa onda ako im se slucajno pruzi prilika na zapadu.

Istina

pre 2 godine

Navijac sam PFC a ali respekt za ovog coveka. Dzentlmen zna da se ponasa i uvek odmeren za razliku od ove garniture bahatih sa ulicnim manirima. Dobar trener koji ce naci svoje mesto pod suncem.

Zvezdas onaj stari

pre 2 godine

Kada je imao najvece rezultate govorio sam da nije trener. Sablonski praistorijski defanzivni koji ne napreduje. Imao je sve uslive da napreduje u Zvezdi kriloz Evropu ali nije, ne ume osim cekanja srece nista.
Mene ne iznenadjuje da je ovako zavrsio trener koji je dobio Liverpul, sve logicno.

Ivan

pre 2 godine

Covek u Zvezdi potrosio srece za 5 zivota.
(Fred, 8. oktobar 2021 22:30)

Jedna utakmica ili dve mogu da se pobede na srecu. Milojevic je pobedio ko zna koliko utakmica u evropi pocevsi od kvalifikacija. Moras biti bas zlonameran pacov od coveka da forsiras tu odvratnu propagandu kako je zvezda imala srece.

Ajgor

pre 2 godine

@Samo moze u Zvezdi u namestenoj ligi hahaha a jel se i Liverpool sklonio a grobari??
(Partizan Saint Germain, 08. oktobar 2021 21:46)

Haha pa taj Liverpul vas dobio 4:0, 7 dana kasnije. I to su stali u poluvremenu. Nemoj da se brukas.
(lebdi. kao list na vetru, 08. oktobar 2021 22:18)

Hahahaha
24.10.2018 Liv-CZ 4:0
06.11.2018 CZ-Liv 2:0

Grobarska reč, i Hrvatska istorija...jedna velika laž!

Nenad

pre 2 godine

Covek jedino u Zvezdi moze da bude trener sa namestenim titulama, a dobijao otkaze u fudbalskim velesilama kao sto su Saudijska arabija i Grcka.
(Ivan kg, 08. oktobar 2021 21:29)
Covek je uveo Zvezdu prvo u grupnu fazu Lige Evrope, a potom dva puta u grupnu fazu Lige sampiona. U Ligi sampiona je pobedio Olimpijakos i Liverpul... Niko ko je vodio Partizan nije uspeo makar da se izjednaci sa Milojevicem, niko nema pobedu u Ligi sampiona sa Partizanom, nijedan vas trener nije dva puta za redom usao u Ligu sampiona kao sto je Milojevic sa Zvezdom.

srle

pre 2 godine

Samo se u državnoj mezimici istakao
Prevara od trenera.
(Igor, 8. oktobar 2021 21:24)

A to što je podigao Čukarički iz pepela i osvojio kup? To se ne računa. Treba malo biti realan, ja sam grobar, ali imao sam priliku da upoznam tog čoveka i Miloje je pre svega dobar čovek.

Ivan

pre 2 godine

Vidi bunkerase al su poskakali kao popareni. Kad im se pomene Miloje, odmah ustaju iz hibernacije, pale im se alarmi za opasnost, ahahahaha!!! Ne bojte se nece se vratiti u zvezdu, sad vas tovari Stankovic, pa cemo videti ko ce posle njega nastaviti redaljku.

Petar Mrkonjić

pre 2 godine

1 učešće sa Zvezdom u LE (prošao grupu, sećate se bili Arsenal, Bat3 i Keln tu, odličan dvomeč sa CSKA)
2 učešća u LŠ (sećate se dobio Liverpul)
Pre toga nismo mogli da igramo ni Čika Dačin kup.
Od go... pravio pitu, naš narod što kaže.
Sve najbolje legendo!

PAOK

pre 2 godine

Ne znam sta je AEK ocekivao.Tim AEK-a je poprilicno limitiran.Trece mesto im je zacementirano.Jedini kiks je Velez.Od Paoka vec redovno gube,tako da tu nisu imali sta da traze.Losa pojacanja i sastav koji je nekoliko godina tu.

Ma sta nam rece

pre 2 godine

Covek jedino u Zvezdi moze da bude trener sa namestenim titulama, a dobijao otkaze u fudbalskim velesilama kao sto su Saudijska arabija i Grcka.
(Ivan kg, 08. oktobar 2021 21:29)

"Nekadašnji strateg Partizana napustio je kormilo kluba iz Soluna posle samo 56 dana i posle samo dve takmičarske utakmice. Srpski stručnjak je obezbedio prolaz u plej-of rundu kvalifikacija za Ligu Evrope pošto je bio bolji od Olimpika iz Donjecka."

Ivan

pre 2 godine

Haha pa taj Liverpul vas dobio 4:0, 7 dana kasnije. I to su stali u poluvremenu. Nemoj da se brukas.
(lebdi. kao list na vetru, 8. oktobar 2021 22:18)

To je bila prva utakmica, zvezda je pobedila u ravansu. Nego zasto partizan nije pobedio liverpul, ili bilo koga u ligi sampiona?

lebdi. kao list na vetru

pre 2 godine

@Samo moze u Zvezdi u namestenoj ligi hahaha a jel se i Liverpool sklonio a grobari??
(Partizan Saint Germain, 08. oktobar 2021 21:46)

Haha pa taj Liverpul vas dobio 4:0, 7 dana kasnije. I to su stali u poluvremenu. Nemoj da se brukas.

jevropa

pre 2 godine

Kako je groblju sela vest, da se jos malo prisete tuge i opravdaju svoju nemoc u proteklih par godina... da, lepse zvuci kad je sve namesteno, oteto.. pretpostavljam da ove godine idu da otmu titulu koja bi u tom slucaju bila postena. Komsija mali, uvek bio i ostao!

Ajgor

pre 2 godine

Oprosti, sasvim sam zadovoljan svojim zivotom, nadam se da si i ti i ovaj tvoj omiljeni trener. Doduse, njim ocito nigde sem u Ling Longu nisu zadovoljni, a dajem sebi za pravo da sumnjam zasto. Ipak zivim u ovoj zemlji...
(Dex, 08. oktobar 2021 22:38)

Jel pričaš o Stanojeviću?

devil himself

pre 2 godine

Letece taj iz svakog kluba, nikada vise mu se nece desiti zvezda. Kad se samo setim najdegutantnijeg fudbala svih vremena, sa vecito dva ili tri zadnja vezna, formacija i taktika 90min autobus u 16, pa makar taj tim bio iz azerbejdzana.hvala na svemu sto je uradio za zvezdu, iskreno, ja sam jedva cekao da ode. i opet pobedjujemo, a deki igra sa dva spica redovno, non stop kanga, ivanic,katai, ben ili falko plus spic. miloje, da je mogao, napravio bi 9 replika gobeljica i stavio borjana na gol!!!Strasno koliko taj covek nije trpeo kreativce, ni ofanzivne igrace. najbolje rez pravio sa srnicem koji je sto se mene tice promasio karijeru, jer je od prvog dana jedino mogao i MORAO da igra desnog beka i vukanovicem te na spicu ili da duplira bokove bekovima!!!!!da ne pricamo, da u njegovoj eri mladi igrac nije mogao ni u protokolu da bude, kamoli na terenu!!!!!

nabedjen

pre 2 godine

Da se ne lazemo ,odlican je za namestena prvenstva! U evropi je primao po 6 komada i nije mogao da pobedi derby ali Terzu da pravi od blata!

Ma sta nam rece

pre 2 godine

Covek jedino u Zvezdi moze da bude trener sa namestenim titulama, a dobijao otkaze u fudbalskim velesilama kao sto su Saudijska arabija i Grcka.
(Ivan kg, 08. oktobar 2021 21:29)

"Nekadašnji strateg Partizana napustio je kormilo kluba iz Soluna posle samo 56 dana i posle samo dve takmičarske utakmice. Srpski stručnjak je obezbedio prolaz u plej-of rundu kvalifikacija za Ligu Evrope pošto je bio bolji od Olimpika iz Donjecka."

Поштено говорећи

pre 2 godine

Вратите га у Звездану научио човек на намештене утакмице и титуле као на траци захваљујући Аци..

miki

pre 2 godine

Covek je dobio Liverpool. Vecina ovih koji ga pljuju nije bila rodjena kad je Partizan poslednji put pobedio u utakmici LS-novembra 83. Vise Serif ima pobeda zadnjih 40 godina nego vi :))))

Ivan kg

pre 2 godine

Neverovatno koliko pakosti I zavisti od navijaca JSDa koliko malicioznosti , da je iz Partizana bio bi najbolji trener ,kao sto je Stojkovic postao najbolji golman a dok je bio zvezdas bio je najgora rupa
(Kosjan, 8. oktobar 2021 21:33)

Mislis Stojkovic je bio najbolji golman dok je bio kod vas a najgori kada je presao u Partizan. Coveku ste bre zvizdali na mecevima reprezentacije, i vi mi nesto pricate u moralu. Mislim da ste jedinstveni navijaci na svetu jer ste jedini koji ste zvizdali svom igracu.

Demar Derozan

pre 2 godine

Miloju je Zvezda bila vrh kao i Zvezdi njegov nacin igre u LS, mada dekadentan to je jedini nacin da se Zvezda dokopa grupne faze LS, za svaki moderniji i ofanzivniji stil igre protiv najjacih timova Zvezda nije imala niti ima fizicki spremne i tehnicki obucene igrace. Kad je Aek u drugoj rundi kvalifikacija ispap od Veleza to je bio znak da Miloje ne moze da ostane na klupi

JNA

pre 2 godine

@Haha pa taj Liverpul vas dobio 4:0, 7 dana kasnije. I to su stali u poluvremenu. Nemoj da se brukas.
(lebdi. kao list na vetru, 8. oktobar 2021 22:18)

To je bila prva utakmica, zvezda je pobedila u ravansu. Nego zasto partizan nije pobedio liverpul, ili bilo koga u ligi sampiona?
(Ivan, 08. oktobar 2021 22:41)

Mozda zato sto svaku sezonu zvezda krece sa minimum 4 milke vise od drugih timova, gasprom. A gde su ostale price ispod stola. A Partizan kad je igrao nije i.ao glavnog sponzora u opste. Dali mu EPS tek kad se plasirao, i to u struji, da ima za reflektore od prilike. Samo toliko.

Trancer

pre 2 godine

"Nekadašnji strateg Partizana napustio je kormilo kluba iz Soluna posle samo 56 dana i posle samo dve takmičarske utakmice. Srpski stručnjak je obezbedio prolaz u plej-of rundu kvalifikacija za Ligu Evrope pošto je bio bolji od Olimpika iz Donjecka."

Samo za navijace partizana

Trancer

pre 2 godine

"Nekadašnji strateg Partizana napustio je kormilo kluba iz Soluna posle samo 56 dana i posle samo dve takmičarske utakmice. Srpski stručnjak je obezbedio prolaz u plej-of rundu kvalifikacija za Ligu Evrope pošto je bio bolji od Olimpika iz Donjecka."

Navijaci partizana su nevidjeni licemeri

Maxx

pre 2 godine

Ahahahaha, pa nije ti ovo Srbija da ti se svi sklanjaju...
(Ziveo Partizan i majka Srbija!, 08. oktobar 2021 21:24)

Sto mu se svi sklanjali I u evropi?

Andjus

pre 2 godine

Grobari, koji ste vi klosari. Covek igra 2x ligu sampiona, prolece u evropi i vi pricate o njemu? Vi znate koji su razlozi zbog kojih je napustio klub, a imao samo jedan poraz u prvenstvu? Vecito neka sprdnja sa vama, vaznije vam je sta Zvezda i njeni ljudi rade nego vas sopstveni klub. Ubice vas taj kompleks i zavist, kao sto rekoh, klosari!

Grobarka pakost....

pre 2 godine

Samo se u državnoj mezimici istakao
Prevara od trenera.
(Igor, 08. oktobar 2021 21:24)

A gde se to istakao vas Stanojevic ,a tog istog kojeg uzdizete svakog dana? Jel to znaci da je vas Stanojevic prevara od trenera?

ak47

pre 2 godine

Niko! Posle prve sezone i prolaska grupe u LE, posle 2 vezane LS, eliminisanja 12 od 12 protivnika i pobede nad svetskim prvakom, apsolutno niko, a po najmanje vi koji em veze sa fudbalom nemate, em vas pojedose kompleksi, sto i donekle moze da se razume s obzirom na to da vam je pobegao 40 bodova i da je ostvario pobedu za koju vi ne znate 40 godina i to jos nad Luverpulom, tako da i ne cude ovakvi vasi komentari. Kada je Miloje dosao u Zvezdu bila je 219. na svetskoj rang listi, a sada je 40. Sto se tice Arapa i Grka oni su poznati kao veliki fudbalski strucnjaci, a inace menjaju trenere kao carape, ali Partizanovim navijacima objasnjavati o fudbalu je isto kao kad biste pokusavali svinju da naucite da peva, vi cete izgubiti vreme a svinja ce se iznervirati. Ja recimo nemam problem da kazem da to sto je Nikolic dobio otkaz u Lokomotivi ne znaci da je prevara od trenera. I vi probajte malo da suzbijete komplekse, Miloje je svaki but bio gospodin koji nikad nije uvredio Partizan niti je ikada otisao na sever da slavi, a kamoli da peva uvredljive pesme na racun Partizana kao sto je to recimo radio Stanoje.
(Sub013, 08. oktobar 2021 22:15)


Opasno se varas u vezi uvreda, seti se omalovazavanja Partizanovog prolaska u ligu evrope a on proso zbog ponistenog gola Krasnodaru…

Deda Tripko

pre 2 godine

Komadant ne moze duze od 2 meseca u klubu da ostane.. Ovde bio svakodnevmo proglasavan bozjim sinom
(Nik, 8. oktobar 2021 21:24)

Ma da,zato je Stanoje osvojio Premier ligu.

NBGD

pre 2 godine

Grobari,jel vas podseca na nekoga??? Svaka slicnost sa vasim trenerom je samo puka slucajnost. Nijedan nije uspeo da uradi nesto van granice Srbije.

Omg??!!

pre 2 godine

Trenerska prevara napravljena u namestenom Srpskom šampionatu.
Nula od čoveka,umišljen,misli da je neki faktor a nikad ništa od njega neće biti,može da vodi samo klub poput CZ u nameštenom prvenstvu.

Igrac kola

pre 2 godine

Jesu ovi ljudi gledali isti fudbal kao ja, ili su to samo pacenici bez ikakvih postignuca u zivotu, pa im pljuvanje po uspjesnijim od sebe podize ego?

zemunski kej

pre 2 godine

Nije los trener u Zvezdi je bio odlican jer je imao i srece da ima generaciju fudbalera koji su sto se kaze kliknuli i unapredili igru. Doveo Bena,Degeneka,Borjana ,Milunovica, Ivanica ,Kataija,Kangu kasnije je dosta igracha otislo i nije uspeo vise da ima takve fudbalere, Nije trener za brze rezultste vec mora da se sacheka, AEK nije najbogatiji klub u Grckoj,tamo je gazda Olimpijakos pre 10 tak godina Panatenaikos ali su sada slabi.

ju ju

pre 2 godine

@A Vujosevica u basketu velicali, lik nije mogao ni u jednom drugom klubu ni 2 meseca da izgura. Smeh
(Forza Milan, 08. oktobar 2021 22:11)

Zato se Radonja pokazao preko bas bas. Kao i Miloje. Komedija.

Dex

pre 2 godine

Ljudi koji nista nisu postigli u svom zivotu pljuju uspešnog trenera koji je dva puta uvek zvezdu u ligu sampiona.
(Pa da, 8. oktobar 2021 21:34)

Oprosti, sasvim sam zadovoljan svojim zivotom, nadam se da si i ti i ovaj tvoj omiljeni trener. Doduse, njim ocito nigde sem u Ling Longu nisu zadovoljni, a dajem sebi za pravo da sumnjam zasto. Ipak zivim u ovoj zemlji...

Damir 1965

pre 2 godine

Nikad mi ne bi palo na pamet da osporavam fudbalsku veličinu Dekija Stankovića, ostvarenu u reprezentaciji i inostranstvu. Ali Vladan Milojević je dao Zvezdi pet puta više nego Deki kada se sve sabere.

milos

pre 2 godine

Poenta je u tome sto u nasem fudbalu cim kiksnes utakmicu-dve i cim se navijaci i javnost pobune,uprava ti kupi naredne dve-tri utakmice da smiri situaciju.U inostranstvu je drugacije,odmah otkaz brale.

opa

pre 2 godine

@Covek je dobio Liverpool. Vecina ovih koji ga pljuju nije bila rodjena kad je Partizan poslednji put pobedio u utakmici LS-novembra 83. Vise Serif ima pobeda zadnjih 40 godina nego vi :))))
(miki, 08. oktobar 2021 22:02)

Dobio Luverpul koji je bio u oborenoj formi i tada je imao 7 losih utakmica malte ne za redom. I takvi su vas nakantali 6 dana kasnije kao decu. I to su odustali posle 45 min. i 4:0 kad su videli sa kim imaju posla.

JNA

pre 2 godine

@@JNA hahahah zvezda je pobedila liverpul jer ima 4 miliona od gazproma... pa vi ste ozbiljno bolesni , majke mi
(markoni, 08. oktobar 2021 23:41)

Da. 4 miliona x 10 godina, toliko da drugi ti.ovi mogu da uloze mozda bi i oni pobedjivali. A to ste ih dobili, pa izgubili 5:0 posle 5 dana... Kazem ja RSB forumi koje citirate su sekta.

kralj

pre 2 godine

Nije on uopste los trener,igra ruzan fudbal I trebaju mu takvi I igraci,cini mi se da pokusava da kopira Murinja,to u nekoj zemlji prolazi u nekoj ne.Problem je sto takva igra ne pravi nijednog dobrog igraca koji ce da donese I malo para u klub,zbog toga Zvezda samo sipa u bunar a nista ne zaradjuje od prodaje igraca.Sad da dodje u neki nas klub,tipa Cuka,TSC,dobro bi se sapleli I Part.i Zvez. iako su mnogo kvalitetniji.

Рубироза

pre 2 godine

Grobari zaboravili da je pre par dana njihov Nikolić dobio otkaz u Rusiji...
(Anonimac, 9. oktobar 2021 10:34)

Након 2 године, а овог су најурили после 8 утакмица.
Погледај мало на друштвеним мрежама шта навијачи Локомотиве мисле о Николићу, сви криве управу што га нису задржали.

Ivan kg

pre 2 godine

Covek jedino u Zvezdi moze da bude trener sa namestenim titulama, a dobijao otkaze u fudbalskim velesilama kao sto su Saudijska arabija i Grcka.

ZvezdasSrb

pre 2 godine

Covek jedino u Zvezdi moze da bude trener sa namestenim titulama, a dobijao otkaze u fudbalskim velesilama kao sto su Saudijska arabija i Grcka.
(Ivan kg, 08. oktobar 2021 21:29)

A gde je tvoj Samrok Stanoje dobio otkaz I gde je osim u Srbiji imao uspehe?

Kosjan

pre 2 godine

Neverovatno koliko pakosti I zavisti od navijaca JSDa koliko malicioznosti , da je iz Partizana bio bi najbolji trener ,kao sto je Stojkovic postao najbolji golman a dok je bio zvezdas bio je najgora rupa

Dag Kristi

pre 2 godine

Covek jedino u Zvezdi moze da bude trener sa namestenim titulama, a dobijao otkaze u fudbalskim velesilama kao sto su Saudijska arabija i Grcka.
(Ivan kg, 08. oktobar 2021 21:29)

Ajde to, nego što mu i Klop prodao utakmicu, pa Stolbaken sa Kopenhagenom, a tek Red Bul u kakvom je finansijskom rasulu, morao je Salcburg da proda utakmicu Zvezdi. Pa i kriza u Švajcarskoj, Jang Bojs je morao da se vadi nameštanjem utakmice protiv Srba....

Zvezdas onaj stari

pre 2 godine

Kada je imao najvece rezultate govorio sam da nije trener. Sablonski praistorijski defanzivni koji ne napreduje. Imao je sve uslive da napreduje u Zvezdi kriloz Evropu ali nije, ne ume osim cekanja srece nista.
Mene ne iznenadjuje da je ovako zavrsio trener koji je dobio Liverpul, sve logicno.

lebdi. kao list na vetru

pre 2 godine

@Samo moze u Zvezdi u namestenoj ligi hahaha a jel se i Liverpool sklonio a grobari??
(Partizan Saint Germain, 08. oktobar 2021 21:46)

Haha pa taj Liverpul vas dobio 4:0, 7 dana kasnije. I to su stali u poluvremenu. Nemoj da se brukas.

JNA

pre 2 godine

@Haha pa taj Liverpul vas dobio 4:0, 7 dana kasnije. I to su stali u poluvremenu. Nemoj da se brukas.
(lebdi. kao list na vetru, 8. oktobar 2021 22:18)

To je bila prva utakmica, zvezda je pobedila u ravansu. Nego zasto partizan nije pobedio liverpul, ili bilo koga u ligi sampiona?
(Ivan, 08. oktobar 2021 22:41)

Mozda zato sto svaku sezonu zvezda krece sa minimum 4 milke vise od drugih timova, gasprom. A gde su ostale price ispod stola. A Partizan kad je igrao nije i.ao glavnog sponzora u opste. Dali mu EPS tek kad se plasirao, i to u struji, da ima za reflektore od prilike. Samo toliko.

Sub013

pre 2 godine

Velika trenerska prevara, ali ko to moze objasniti navijacima moje Zvezde...
(sever, 8. oktobar 2021 21:26)

Niko! Posle prve sezone i prolaska grupe u LE, posle 2 vezane LS, eliminisanja 12 od 12 protivnika i pobede nad svetskim prvakom, apsolutno niko, a po najmanje vi koji em veze sa fudbalom nemate, em vas pojedose kompleksi, sto i donekle moze da se razume s obzirom na to da vam je pobegao 40 bodova i da je ostvario pobedu za koju vi ne znate 40 godina i to jos nad Luverpulom, tako da i ne cude ovakvi vasi komentari. Kada je Miloje dosao u Zvezdu bila je 219. na svetskoj rang listi, a sada je 40. Sto se tice Arapa i Grka oni su poznati kao veliki fudbalski strucnjaci, a inace menjaju trenere kao carape, ali Partizanovim navijacima objasnjavati o fudbalu je isto kao kad biste pokusavali svinju da naucite da peva, vi cete izgubiti vreme a svinja ce se iznervirati. Ja recimo nemam problem da kazem da to sto je Nikolic dobio otkaz u Lokomotivi ne znaci da je prevara od trenera. I vi probajte malo da suzbijete komplekse, Miloje je svaki but bio gospodin koji nikad nije uvredio Partizan niti je ikada otisao na sever da slavi, a kamoli da peva uvredljive pesme na racun Partizana kao sto je to recimo radio Stanoje.

Ivan

pre 2 godine

Covek u Zvezdi potrosio srece za 5 zivota.
(Fred, 8. oktobar 2021 22:30)

Jedna utakmica ili dve mogu da se pobede na srecu. Milojevic je pobedio ko zna koliko utakmica u evropi pocevsi od kvalifikacija. Moras biti bas zlonameran pacov od coveka da forsiras tu odvratnu propagandu kako je zvezda imala srece.

nabedjen

pre 2 godine

Da se ne lazemo ,odlican je za namestena prvenstva! U evropi je primao po 6 komada i nije mogao da pobedi derby ali Terzu da pravi od blata!

ak47

pre 2 godine

Niko! Posle prve sezone i prolaska grupe u LE, posle 2 vezane LS, eliminisanja 12 od 12 protivnika i pobede nad svetskim prvakom, apsolutno niko, a po najmanje vi koji em veze sa fudbalom nemate, em vas pojedose kompleksi, sto i donekle moze da se razume s obzirom na to da vam je pobegao 40 bodova i da je ostvario pobedu za koju vi ne znate 40 godina i to jos nad Luverpulom, tako da i ne cude ovakvi vasi komentari. Kada je Miloje dosao u Zvezdu bila je 219. na svetskoj rang listi, a sada je 40. Sto se tice Arapa i Grka oni su poznati kao veliki fudbalski strucnjaci, a inace menjaju trenere kao carape, ali Partizanovim navijacima objasnjavati o fudbalu je isto kao kad biste pokusavali svinju da naucite da peva, vi cete izgubiti vreme a svinja ce se iznervirati. Ja recimo nemam problem da kazem da to sto je Nikolic dobio otkaz u Lokomotivi ne znaci da je prevara od trenera. I vi probajte malo da suzbijete komplekse, Miloje je svaki but bio gospodin koji nikad nije uvredio Partizan niti je ikada otisao na sever da slavi, a kamoli da peva uvredljive pesme na racun Partizana kao sto je to recimo radio Stanoje.
(Sub013, 08. oktobar 2021 22:15)


Opasno se varas u vezi uvreda, seti se omalovazavanja Partizanovog prolaska u ligu evrope a on proso zbog ponistenog gola Krasnodaru…

Ivan

pre 2 godine

Vidi bunkerase al su poskakali kao popareni. Kad im se pomene Miloje, odmah ustaju iz hibernacije, pale im se alarmi za opasnost, ahahahaha!!! Ne bojte se nece se vratiti u zvezdu, sad vas tovari Stankovic, pa cemo videti ko ce posle njega nastaviti redaljku.

Ajgor

pre 2 godine

@Samo moze u Zvezdi u namestenoj ligi hahaha a jel se i Liverpool sklonio a grobari??
(Partizan Saint Germain, 08. oktobar 2021 21:46)

Haha pa taj Liverpul vas dobio 4:0, 7 dana kasnije. I to su stali u poluvremenu. Nemoj da se brukas.
(lebdi. kao list na vetru, 08. oktobar 2021 22:18)

Hahahaha
24.10.2018 Liv-CZ 4:0
06.11.2018 CZ-Liv 2:0

Grobarska reč, i Hrvatska istorija...jedna velika laž!

Andjus

pre 2 godine

Grobari, koji ste vi klosari. Covek igra 2x ligu sampiona, prolece u evropi i vi pricate o njemu? Vi znate koji su razlozi zbog kojih je napustio klub, a imao samo jedan poraz u prvenstvu? Vecito neka sprdnja sa vama, vaznije vam je sta Zvezda i njeni ljudi rade nego vas sopstveni klub. Ubice vas taj kompleks i zavist, kao sto rekoh, klosari!

miki

pre 2 godine

Covek je dobio Liverpool. Vecina ovih koji ga pljuju nije bila rodjena kad je Partizan poslednji put pobedio u utakmici LS-novembra 83. Vise Serif ima pobeda zadnjih 40 godina nego vi :))))

mister x

pre 2 godine

Čovjek je legenda!Sa nikakvim timom igrao Ligu šampiona 2 puta.Sa onakvim igračima je izvukao i više od maksimuma.
Ulazak u Ligu Evrope,dva učešća u Ligi šampiona.Kad neko ostvari ovakve uspijehe,neka se javi! Ali to ti je kod Srblja,sve se preko noći zaboravi.
Pljuvaćemo mi za par godina i po Noletu,živi bili ,pa vidjeli!Srbi ne praštaju uspijeh,čast izuzecima.

opa

pre 2 godine

@Covek je dobio Liverpool. Vecina ovih koji ga pljuju nije bila rodjena kad je Partizan poslednji put pobedio u utakmici LS-novembra 83. Vise Serif ima pobeda zadnjih 40 godina nego vi :))))
(miki, 08. oktobar 2021 22:02)

Dobio Luverpul koji je bio u oborenoj formi i tada je imao 7 losih utakmica malte ne za redom. I takvi su vas nakantali 6 dana kasnije kao decu. I to su odustali posle 45 min. i 4:0 kad su videli sa kim imaju posla.

zemunski kej

pre 2 godine

Nije los trener u Zvezdi je bio odlican jer je imao i srece da ima generaciju fudbalera koji su sto se kaze kliknuli i unapredili igru. Doveo Bena,Degeneka,Borjana ,Milunovica, Ivanica ,Kataija,Kangu kasnije je dosta igracha otislo i nije uspeo vise da ima takve fudbalere, Nije trener za brze rezultste vec mora da se sacheka, AEK nije najbogatiji klub u Grckoj,tamo je gazda Olimpijakos pre 10 tak godina Panatenaikos ali su sada slabi.

Ma sta nam rece

pre 2 godine

Covek jedino u Zvezdi moze da bude trener sa namestenim titulama, a dobijao otkaze u fudbalskim velesilama kao sto su Saudijska arabija i Grcka.
(Ivan kg, 08. oktobar 2021 21:29)

"Nekadašnji strateg Partizana napustio je kormilo kluba iz Soluna posle samo 56 dana i posle samo dve takmičarske utakmice. Srpski stručnjak je obezbedio prolaz u plej-of rundu kvalifikacija za Ligu Evrope pošto je bio bolji od Olimpika iz Donjecka."

Petar Mrkonjić

pre 2 godine

1 učešće sa Zvezdom u LE (prošao grupu, sećate se bili Arsenal, Bat3 i Keln tu, odličan dvomeč sa CSKA)
2 učešća u LŠ (sećate se dobio Liverpul)
Pre toga nismo mogli da igramo ni Čika Dačin kup.
Od go... pravio pitu, naš narod što kaže.
Sve najbolje legendo!

Nenad

pre 2 godine

Covek jedino u Zvezdi moze da bude trener sa namestenim titulama, a dobijao otkaze u fudbalskim velesilama kao sto su Saudijska arabija i Grcka.
(Ivan kg, 08. oktobar 2021 21:29)
Covek je uveo Zvezdu prvo u grupnu fazu Lige Evrope, a potom dva puta u grupnu fazu Lige sampiona. U Ligi sampiona je pobedio Olimpijakos i Liverpul... Niko ko je vodio Partizan nije uspeo makar da se izjednaci sa Milojevicem, niko nema pobedu u Ligi sampiona sa Partizanom, nijedan vas trener nije dva puta za redom usao u Ligu sampiona kao sto je Milojevic sa Zvezdom.

Maxx

pre 2 godine

Ahahahaha, pa nije ti ovo Srbija da ti se svi sklanjaju...
(Ziveo Partizan i majka Srbija!, 08. oktobar 2021 21:24)

Sto mu se svi sklanjali I u evropi?

devil himself

pre 2 godine

Letece taj iz svakog kluba, nikada vise mu se nece desiti zvezda. Kad se samo setim najdegutantnijeg fudbala svih vremena, sa vecito dva ili tri zadnja vezna, formacija i taktika 90min autobus u 16, pa makar taj tim bio iz azerbejdzana.hvala na svemu sto je uradio za zvezdu, iskreno, ja sam jedva cekao da ode. i opet pobedjujemo, a deki igra sa dva spica redovno, non stop kanga, ivanic,katai, ben ili falko plus spic. miloje, da je mogao, napravio bi 9 replika gobeljica i stavio borjana na gol!!!Strasno koliko taj covek nije trpeo kreativce, ni ofanzivne igrace. najbolje rez pravio sa srnicem koji je sto se mene tice promasio karijeru, jer je od prvog dana jedino mogao i MORAO da igra desnog beka i vukanovicem te na spicu ili da duplira bokove bekovima!!!!!da ne pricamo, da u njegovoj eri mladi igrac nije mogao ni u protokolu da bude, kamoli na terenu!!!!!

JPR24

pre 2 godine

Velika trenerska prevara, ali ko to moze objasniti navijacima moje Zvezde...
(sever, 08. oktobar 2021 21:26)

Ja kao Partizanov navijač bih ti rekao da ne lupas ! Čovek je napravio od vas nešto malo ozbiljnije, bez njega ne bi ni videli LS i dalje, niti evropu.

Deda Tripko

pre 2 godine

Komadant ne moze duze od 2 meseca u klubu da ostane.. Ovde bio svakodnevmo proglasavan bozjim sinom
(Nik, 8. oktobar 2021 21:24)

Ma da,zato je Stanoje osvojio Premier ligu.

jevropa

pre 2 godine

Kako je groblju sela vest, da se jos malo prisete tuge i opravdaju svoju nemoc u proteklih par godina... da, lepse zvuci kad je sve namesteno, oteto.. pretpostavljam da ove godine idu da otmu titulu koja bi u tom slucaju bila postena. Komsija mali, uvek bio i ostao!

ju ju

pre 2 godine

@A Vujosevica u basketu velicali, lik nije mogao ni u jednom drugom klubu ni 2 meseca da izgura. Smeh
(Forza Milan, 08. oktobar 2021 22:11)

Zato se Radonja pokazao preko bas bas. Kao i Miloje. Komedija.

Ma sta nam rece

pre 2 godine

Covek jedino u Zvezdi moze da bude trener sa namestenim titulama, a dobijao otkaze u fudbalskim velesilama kao sto su Saudijska arabija i Grcka.
(Ivan kg, 08. oktobar 2021 21:29)

"Nekadašnji strateg Partizana napustio je kormilo kluba iz Soluna posle samo 56 dana i posle samo dve takmičarske utakmice. Srpski stručnjak je obezbedio prolaz u plej-of rundu kvalifikacija za Ligu Evrope pošto je bio bolji od Olimpika iz Donjecka."

Поштено говорећи

pre 2 godine

Вратите га у Звездану научио човек на намештене утакмице и титуле као на траци захваљујући Аци..

Dex

pre 2 godine

Ljudi koji nista nisu postigli u svom zivotu pljuju uspešnog trenera koji je dva puta uvek zvezdu u ligu sampiona.
(Pa da, 8. oktobar 2021 21:34)

Oprosti, sasvim sam zadovoljan svojim zivotom, nadam se da si i ti i ovaj tvoj omiljeni trener. Doduse, njim ocito nigde sem u Ling Longu nisu zadovoljni, a dajem sebi za pravo da sumnjam zasto. Ipak zivim u ovoj zemlji...

Trancer

pre 2 godine

"Nekadašnji strateg Partizana napustio je kormilo kluba iz Soluna posle samo 56 dana i posle samo dve takmičarske utakmice. Srpski stručnjak je obezbedio prolaz u plej-of rundu kvalifikacija za Ligu Evrope pošto je bio bolji od Olimpika iz Donjecka."

Navijaci partizana su nevidjeni licemeri

Omg??!!

pre 2 godine

Trenerska prevara napravljena u namestenom Srpskom šampionatu.
Nula od čoveka,umišljen,misli da je neki faktor a nikad ništa od njega neće biti,može da vodi samo klub poput CZ u nameštenom prvenstvu.

Trancer

pre 2 godine

"Nekadašnji strateg Partizana napustio je kormilo kluba iz Soluna posle samo 56 dana i posle samo dve takmičarske utakmice. Srpski stručnjak je obezbedio prolaz u plej-of rundu kvalifikacija za Ligu Evrope pošto je bio bolji od Olimpika iz Donjecka."

Samo za navijace partizana

Ivan kg

pre 2 godine

Neverovatno koliko pakosti I zavisti od navijaca JSDa koliko malicioznosti , da je iz Partizana bio bi najbolji trener ,kao sto je Stojkovic postao najbolji golman a dok je bio zvezdas bio je najgora rupa
(Kosjan, 8. oktobar 2021 21:33)

Mislis Stojkovic je bio najbolji golman dok je bio kod vas a najgori kada je presao u Partizan. Coveku ste bre zvizdali na mecevima reprezentacije, i vi mi nesto pricate u moralu. Mislim da ste jedinstveni navijaci na svetu jer ste jedini koji ste zvizdali svom igracu.

Ajgor

pre 2 godine

Oprosti, sasvim sam zadovoljan svojim zivotom, nadam se da si i ti i ovaj tvoj omiljeni trener. Doduse, njim ocito nigde sem u Ling Longu nisu zadovoljni, a dajem sebi za pravo da sumnjam zasto. Ipak zivim u ovoj zemlji...
(Dex, 08. oktobar 2021 22:38)

Jel pričaš o Stanojeviću?

Srećko

pre 2 godine

Za fudbal koji forsira Milojević je potrebna i određena doza sreće. To je trošio u Zvezdi u stvarno nenormalnim količinama i izgleda da je svu potrošio. Uzevši to u obzir, ovakav epilog je potpuno očekivan.

JNA

pre 2 godine

@@JNA hahahah zvezda je pobedila liverpul jer ima 4 miliona od gazproma... pa vi ste ozbiljno bolesni , majke mi
(markoni, 08. oktobar 2021 23:41)

Da. 4 miliona x 10 godina, toliko da drugi ti.ovi mogu da uloze mozda bi i oni pobedjivali. A to ste ih dobili, pa izgubili 5:0 posle 5 dana... Kazem ja RSB forumi koje citirate su sekta.

Grobarka pakost....

pre 2 godine

Samo se u državnoj mezimici istakao
Prevara od trenera.
(Igor, 08. oktobar 2021 21:24)

A gde se to istakao vas Stanojevic ,a tog istog kojeg uzdizete svakog dana? Jel to znaci da je vas Stanojevic prevara od trenera?

srle

pre 2 godine

Samo se u državnoj mezimici istakao
Prevara od trenera.
(Igor, 8. oktobar 2021 21:24)

A to što je podigao Čukarički iz pepela i osvojio kup? To se ne računa. Treba malo biti realan, ja sam grobar, ali imao sam priliku da upoznam tog čoveka i Miloje je pre svega dobar čovek.

Istina

pre 2 godine

Navijac sam PFC a ali respekt za ovog coveka. Dzentlmen zna da se ponasa i uvek odmeren za razliku od ove garniture bahatih sa ulicnim manirima. Dobar trener koji ce naci svoje mesto pod suncem.

Ivan

pre 2 godine

Haha pa taj Liverpul vas dobio 4:0, 7 dana kasnije. I to su stali u poluvremenu. Nemoj da se brukas.
(lebdi. kao list na vetru, 8. oktobar 2021 22:18)

To je bila prva utakmica, zvezda je pobedila u ravansu. Nego zasto partizan nije pobedio liverpul, ili bilo koga u ligi sampiona?

milos

pre 2 godine

Poenta je u tome sto u nasem fudbalu cim kiksnes utakmicu-dve i cim se navijaci i javnost pobune,uprava ti kupi naredne dve-tri utakmice da smiri situaciju.U inostranstvu je drugacije,odmah otkaz brale.

PAOK

pre 2 godine

Ne znam sta je AEK ocekivao.Tim AEK-a je poprilicno limitiran.Trece mesto im je zacementirano.Jedini kiks je Velez.Od Paoka vec redovno gube,tako da tu nisu imali sta da traze.Losa pojacanja i sastav koji je nekoliko godina tu.

Demar Derozan

pre 2 godine

Miloju je Zvezda bila vrh kao i Zvezdi njegov nacin igre u LS, mada dekadentan to je jedini nacin da se Zvezda dokopa grupne faze LS, za svaki moderniji i ofanzivniji stil igre protiv najjacih timova Zvezda nije imala niti ima fizicki spremne i tehnicki obucene igrace. Kad je Aek u drugoj rundi kvalifikacija ispap od Veleza to je bio znak da Miloje ne moze da ostane na klupi

Igrac kola

pre 2 godine

Jesu ovi ljudi gledali isti fudbal kao ja, ili su to samo pacenici bez ikakvih postignuca u zivotu, pa im pljuvanje po uspjesnijim od sebe podize ego?

NBGD

pre 2 godine

Grobari,jel vas podseca na nekoga??? Svaka slicnost sa vasim trenerom je samo puka slucajnost. Nijedan nije uspeo da uradi nesto van granice Srbije.

Гиле

pre 2 godine

Добар је тренер, али се мора признати и да је имао среће. Да је многе значио Звезди и задужио је, јесте. Наравно лопине су то искористиле.

kralj

pre 2 godine

Nije on uopste los trener,igra ruzan fudbal I trebaju mu takvi I igraci,cini mi se da pokusava da kopira Murinja,to u nekoj zemlji prolazi u nekoj ne.Problem je sto takva igra ne pravi nijednog dobrog igraca koji ce da donese I malo para u klub,zbog toga Zvezda samo sipa u bunar a nista ne zaradjuje od prodaje igraca.Sad da dodje u neki nas klub,tipa Cuka,TSC,dobro bi se sapleli I Part.i Zvez. iako su mnogo kvalitetniji.

Damir 1965

pre 2 godine

Nikad mi ne bi palo na pamet da osporavam fudbalsku veličinu Dekija Stankovića, ostvarenu u reprezentaciji i inostranstvu. Ali Vladan Milojević je dao Zvezdi pet puta više nego Deki kada se sve sabere.

loopi

pre 2 godine

Nasi treneri trenutno nisu cenjeni sem ako nisu bili poznati igraci. Stankovic ce kad tad zabosti neki ugovor na zapadu samo zbog igrackih dana (ko i Miha). Ostali moraju debelo da se pomuce, prvo ako uspeju na istoku evrope, pa onda ako im se slucajno pruzi prilika na zapadu.

Рубироза

pre 2 godine

Grobari zaboravili da je pre par dana njihov Nikolić dobio otkaz u Rusiji...
(Anonimac, 9. oktobar 2021 10:34)

Након 2 године, а овог су најурили после 8 утакмица.
Погледај мало на друштвеним мрежама шта навијачи Локомотиве мисле о Николићу, сви криве управу што га нису задржали.