Utorak, 28.09.2021.

20:00

Mesi debitantskim golom zapečatio super-derbi!

Fudbaleri Pari Sen Žermena savladali su Mančester siti rezultatom 2:0, u derbiju Grupe A.

Izvor: MT

Mesi debitantskim golom zapeèatio super-derbi! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

186 Komentari

Sortiraj po:

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Koliko je odigrao utakmica u tih 130 dana? Ovo mu je tek druga utakmica koju je odigrao svih 90 minuta.
(Zivor, 29. septembar 2021 09:56)

Kakve ima veze da li je bio povređen, folirao povredu, bio nespreman. Ima prazan hod od 1. avgusta do juče. Blamirao se na terenu, pa je Poketino morao da ga menja. Ova povreda što su rekli da je imao je izmišljena da bi se stisala bura koja je nastala, to je i više nego očigledno. Dakle 2 meseca već traje sezona i on je dao jedan gol dok je Levandovski na primer za kojeg kažu Mesijev fanovi da ne zaslužuje ZL dao već 13. Pošto vidim da voliš detalje o statistici dacu ti jos neke interesantne podatke. U La Ligi protiv Reala, Atletika, Real Sosijadada, Vilareala... 0 golova i asistencija (od 1. Januara ove godine). A to su mahom najjače ekipe u Spaniji, dakle izivljavao na prosečnim timovima. Na svim tim mečevima je igrao svih 90 minuta. U LŠ ispao u 1/8 finala, u Ligi bili 3. i neko kaze da on treba da uzme ZL zato što se izivljavao nad Bolivijom i Ekvadorom, a potom nestao u finalu Kope. Sportski pozdrav, iznosim samo cinjenice, a vi možete deliti minuse koliko hocete.

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Roben je dao preko 50 golova na sličan način, i naravno nikada to niko nije ispratio kao ovaj gol Mesija. U suštini, Mesi se nije video, totalno odsečen i bezobasan. Stalbo se vraća nazad, deluje mi da je zadnji vezni. 130 dana nije dao gol za klub i to niko neće ni da spomene.

Zivor

pre 2 godine

130 dana nije dao gol za klub i to niko neće ni da spomene.
(Robert Lewandowski, 29. septembar 2021 09:11)

Koliko je odigrao utakmica u tih 130 dana? Ovo mu je tek druga utakmica koju je odigrao svih 90 minuta.

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Utakmica je bila solidna, ali ništa specijalno, očekivao sam više. PSG je jedna ekipa kada povede, a skroz druga kada gubi. Smatram da ni jedna od ove dve ekipe neće uzeti LŠ, verovatno da neće igrati ni u finalu. Siti ima dosta težak posao u PL, tesko da ce moci da igraju na svim frontovima, i danas se osetio umor od meča sa Celsijem. Za vikend im ide Liverpul... Napada Siti, ali nekako jalovo, nema spica koji može da iskoristi sve te šanse koje stvaraju. Dzabe sve ako nemaš 9-ku. To su osetili Nemci i prethodnim godinama, a i Bajern kada se Leva povredio prošle godine. Mesi odigrao prosečan meč, da mi neko nije rekao da je prešao u PSG ne bih ga ni primetio, zaista jako odsečen, stalno se vraća nešto u sredinu. Nema hemije izmedju napdackog trija, a veliki je problem sto nece niko od njih da igra odbranu. Čak deluje da je Nejmar najaktivniji nazad, ali ni on nije baš vest u tome. Mendes deluje kao rupa u odbrani, Hakimi klasa ali ni on nije defanzivno dobar, nije mogao da čuva Bajernova krila kada je bio u Bundesu. Verati top klasa. Protiv Pariza mora malo čvršće da se igra na sredini. Grilis ne vredi ni 60 miliona, mislim nije on krilo, realno on je neka 10-ka. Nema tu nekih slaloma sa krila, samo ulazi u sredinu, mnogo je opasniji Marez na primer. De Brujne odigrao jako loše, kao i Dias. Gvardiola opet podbacio sa taktikom, opet je pokazao da je limitiran trener i da ne zna na poluvremenu da promeni nešto kako bi stigao do pobede. Bajern, Liverpul, Celsi... mogu do LŠ.

mangup

pre 2 godine

Na kraju je uvek bolja ekipa ona koja pobedi.Al budimo realni, Citi je sinoc bio dominantniji. Pukom nesrecom ih nisu okrenuli. Naravno, majstorija Mesija i akcija PSG-a je fantasticna. Al po meni je Citi dosta bolja ekipa. Druga stvar sto se ovde voli Mesi pa se stice drugi utisak. U Mancesteru ocekujem vise nego rutinsku pobedu Citija.

facts

pre 2 godine

Pari Sen Žermen 2-0 Mančester Siti
PSŽ u KEŠ+LŠ: 70W-24D-35L na 129 mečeva.
Ovo je 1. pobeda PSŽ nad M. Sitijem.
PSŽ protiv klubova iz Engleske: 8-8-10 na 26 mečeva.
PSŽ protiv M. Sitija: 1-2-3 na 6 mečeva.
Idrisa Gej je dao 4 gola u poslednjih 6 mečeva za PSŽ. Pre toga je dao 3 gola u prvih 78 mečeva za PSŽ.
Jedina 2 igrača koji su dali golove u 17 sezona LŠ u nizu: Mesi i Benzema (od 2005/06).
To je Mesijev 4. gol ove sezone, 13. van 16-erca ove godine, 121. u LŠ, 673. za klubove i 752. u karijeri.
Mesi je dao 27 golova (i 6 asist) na 35 mečeva protiv Engleskih timova u LŠ (i to protiv “velike šestorke”), što je za 15 golova više nego bilo koji drugi fudbaler u LŠ.
Mesi je dao 7 golova na 5 mečeva u LŠ protiv timova koje je vodio Pep Gvardiola (5 protiv M. Sitija i 2 protiv Bajern M), najviše od svih drugih igrača protiv Gvardiolinih timova u LŠ.
Mesi ove sezone: 4 golova na 6* mečeva (5-1-0).
*meč Argentine protiv Brazila je suspendovan i on se ne računa.
Mesi protiv M. Sitija: 7 golova, 2 asist na 7 mečeva (6-0-1).
Ocene Mesija: 7.9 FotMob, 7.6 WhoScored, 7.3 SofaScore.
Učinak Mesija: 1 šut (u okvir gola), 1 gol, 100% realizacije, 4.7% poseda, 60 dodira, 43/48 (89.6%) pasovi, 1/3 (33.3%) driblinzi, 2/2 (100%) duge lopte, 4/9 (44.4%) dueli, 3 puta fauliran za 90’.
Pozdrav.

miloš

pre 2 godine

Sta bi Gvardiola napravio od ovog PSG-a, City igrao bolje. Dobro duze su zajedno itd ali opet PSG na kvalitet inace igra nula. Messi sta da se prica za njega i Ronalda. Svako na svoj nacin majstor, da li je kreirano iz igre, driblinga ili kreiras prostor u petercu da das gol - nebeskim skokom ili sutom. Obojica su majstori jos uvrk daleko ispred drugih.

Ahilej

pre 2 godine

Ovu proslavu gola treba staviti da se vrti na svim tv spicama.Lik daje golcinu koju je praktično "sam sebi namestio" tako sto je istrčao kontru i samo proigrao pas sa Mbapeom.S obzirom na važnost ove utakmice i s obzirom na to ko je i šta je Mesi on je mogao da proslavi gol tako da trči prema publici,da lomi korner zastavicu,da pokazuje rukama na sebe,da skida dres...
Ali ne on je svo vreme pokazivao rukama na Mbapea.
Mesi ljudina,Veliki igrač još veći covek.
(Bravo Mesi majstore, 28. septembar 2021 23:22

Samp jedan od primera koji pokazuje kolilo je Mesi vise timski igrac, koliko mu je manji ego. Koliko puta je samo dao penal da pucaju saigraci, kako bi ih raspucao i vratio u formu. Nejmaru, Ibri, Suarezu, Grizmanu, Kunu...Pa on je cak i asistiro sa penala. O cemu dalje da pricamo?? Delio i slobodnjake sa Nejmarom i Xaviem
. Dok onaj drugi zabije gol sa 5 m koji su mu namestili saigraci ili sa penala i ide trci i skace kao neki cirkusant pokazujuci na sebe kao da je uradio ne znam sta. Uvek sam govorio, tabloidi, novine mogu pisati sta hoce, ali teren ne laze
. On je ogledalo karaktera svakog igraca. A na njemu ne samo da vidimo ko je veci timski igrac i manje sebican, nego i ko je mnogo, mnogo veci simulator. Pa mogu PR sluzbe da pegladju imidz kroz medije koliko hoce, dzaba im..Ljudi nisu slepi i glupi. Vide sve. I zato Mesi ima mnogo vise postovalaca kod starije raje. Ronaldo mu ni ponasanjem a ni umecem i talentom nije ni do kolena!

King Leo!

pre 2 godine

Mesi kao da programira sebe za ovakve utakmice.Pazite ovo:

1 Svoj prvi gol u dresu Barse je neverovatan lob i to na asistenciju ni manje ni više nego Ronaldinja

2 Rekord po broju golova u dresu Argentine je oborio jednim od najlepših slobodnjaka koje je dao u karijeri na Kopa Americi 2016

3 Svoj 500 gol za Barsu je postigao protiv Reala u verovatno najboljem El klasiku ikada,golom u 93 minutu

4 Svoj 600 gol u karijeri je prelep slobodnjak protiv Atletiko Madrida u Ligi,taj gol je odlučio i titulu

5 Svoj 600 gol za Barsu dao je sada već legendarnom golcinom iz slobodnjaka protiv Liverpula u LS

6 Evo sada Svoj prvi gol u dresu PSG daje bombom u raslje i to protiv njegovog "fudbalskog oca" Gvardiole.

Ima još mnogo takvih simboličnih momenata.Imam utisak da covek programira sebe za ovakve momente.
Najveći ikada!!!

Messi Messi Messi

pre 2 godine

Uh kakvo olakšanje nakon gola za Mesija.Neverovatno je da Mesi uvek gde god da igra trpi neviđeni pritisak.U Barsi, u Argentini,evo i od kad je stigao u PSG.Ne postoji igrač a rekao bih ni sportista koji je u svojoj karijeri trpeo toliki pritisak čitave planete koja prati sport.U Barsi je zadnjih godina trpeo kritike i to samo zato jer je igrao sa panjevima(pricam o zadnjih par godina),a davao se maksimalno,za svaki poraz su njega krivili,jel se sećate čim Barsa izgubi u LS mi gledamo Mesijevu sliku kako se drži za glavu,kao da je jedino on bio na terenu.
U Argentini su ga uništavali godinama,prozivali najgore moguće, a on je ginuo za tu Argentinu bez obzira na sve.I evo konačno skinuo je i taj teret sa svojih ledja osvajanjem Kope.
Sad je skinuo i veliki teret davanjem gola u dresu PSG.Ako je mogao da bira mesto i način kako to da uradi nije mogao da izabere bolje.U sred Pariza na Parku Princeva protiv moćnog Sitija,bomba u raslje,pa gde ćeš lepše.

MNM

pre 2 godine

Gledao sam snimke kako su igrači PSG proslavljali pobedu zajedno sa navijačima.Inace snimao je neko od navijača jer se na snimku glavne kamere ne vidi ovo što ću reći.Svi igrači PSG proslavljaju pobedu tapšu i raduju se a Mesi i Nejmar za to vreme objašnjavaju nešto Mbapeu koji je nezadovoljan.Nakon toga Mesi se malo udaljio i počeo da aplaudira zajedno sa ostalima a Nejmar ostaje da i dalje objašnjava nesto Mbapeu.
Tebra taj Mbape u zadnje vreme je postao problem i za Francusku reprezentaciju i za PSG.Samo nešto negoduje i onda naravno to se odražava i na igru(ovo mu je peti mec u nizu kako nije dao gol).On nije dao gol ni na Evropskom prvenstvu a takodje je promašio i penal.Ali na stranu to ,mnogo više brine njegov odnos sa saigračima iz reprezentacije kao i sa saigračima u PSG.Nema ovo veze sa dolaskom Mesija.Evo protiv Monpeljea je Mbape bio jako ljut na Nejmara jer mu nije dodao loptu.Sve to zajedno se odražava na igru Psg-a i na igru Mesija.
Stvarno bi trebao neko od starijih poput Markinjosa,Navasa,Di Marije...da mu očita lekciju pošto već ovaj trener nije u stanju to da uradi.
Isto tako je Xavi više puta Mesiju kada je bio mladji očito lekciju za neke stvari i to je i te kako imalo uticaja na njega.To što je Mbape hronično nezadovoljan i što stalno negoduje uopšte nije dobro za tim,jer im je on ipak jedan od glavnih igrača.

vince carter

pre 2 godine

Jedva cekam da i Junajted i psg ispadnu iz ls kao i Juventus i barsa sto su da sprdam ove botine Mesijevce i Ronaldovce,ogadise sve. Najbolji ikad,goat...pa zadrugari da ste sigurni u to,ne bi imali potrebu da ponavljate iznova i iznova. Nekome je i Rivaldo goat i vi njegovo misljenje ne mozete promeniti a zvanicno proglasenje ne postoji. To su misljenja i to razlicita. A koliko ste samo jadni i neobjektivni je proglasavanje nekog ko se gotovo nije video do gola za igraca utakmice a oni sto izginuse u odbrani i onaj sto je dao prvi gol i preorao teren nista,kao i Donaruma na golu koji je zaustavio svaki ozbiljan sut.

Čiča Miloje

pre 2 godine

Za šta ovaj Poketino uzima toliku lovu... Da ne beše Mesija ostade utisak da nijednu akciju ove trojice vrhunskih igrača, Mesija, Nekmara i Embapea nije pripremio na treninzima. Mesi pozadi , Nejmar levo a Embape u ofsajdima, a glavnu reč vode ovi pozadi. Ni tri dobre akcije njih trojica nisu izveli. Embape i Nejmar "se ne poznaju" dok Mesi čekao da se ovi pozadi smiluju da mu daju loptu...
Siti mnogo bolji, ogranizovaniji, sa tandemima i levo i desno, Marez, Silva i Voker desno, Griliš, Sterling levo, ali je De Brujne odigrao slabo, a ni sreće nisu imali... Mada je odbrana PSŽ- bila čvrsta, na obe strane i u sredini...

A Pep gleda i ne veruje

pre 2 godine

Možda je baš bilo sudjeno da prvi gol u dresu novog kluba postigne protiv čoveka koji ga je "stvorio",protiv Gvardiole.
Simbolika.

Marko

pre 2 godine

@Milos
I bez goal Mesi je bio najbolji na terenu ubedljovo! Kreiranje igre, iznosenje lopte pod pritiskom, zapocinjanje napad...ma kome ja pricam kad veze nemas o fudbalu.
Svi koji se razumeju u fudbal znaju da je Mesi GOAT.

Neo@

pre 2 godine

Smrdljivi Atletiko, kako ne podnosim taj tim bre ej... Pa ovo što im je Turcin poklonio, neka mu daju medalju odmah!
Kakav je ono crveni karton zaboga, šta je taj čovek video!
A Luka Jović šta reći... Pred golom, lopta ko na tacni, on dozvoljava da mu je igrač skida iza njega! Šta uradi starletizovana manekenka od njega, prosto je za plakati!

Alle PSG,Alle Messi

pre 2 godine

Doveden je zbog Lige Šampiona i već u prvoj bitnijoj utakmici u grupi je dao gol ili bolje rečeno golcinu i to protiv koga,protiv prejakog Sitija, prošlogodišnjeg finaliste LS.

Ma nema pojma Mesi ;)

Slavko

pre 2 godine

Mesiju svakako da je lakse da igra sa Kilijanom nego so Brajtvajtom, ili sa Nejmarom umestu sa Grizmanom, sa Dimarijom umesto sa Dembeleom...da ne nabrajam.

toto

pre 2 godine

Najveća sportska blamaza Reala u LS. Da ga onako isprasi Serif i to u gostima. Ovo je je ujedno i najveca blamaza neke velike ekipe u LS da ga pobedi neki Moldavski tim. Kapa do poda Serifu i njihovim igračima. Sto se tice druge tekme PSZ- Siti. Prelepi golovi i zaslužena pobeda Pariza. Vrhunski gol Mesija.
(Pall Mall, 28. septembar 2021 23:01)


Šerif isprašio Real?
Real ih je bukvalno pregazio, samo što lopta nije htela u gol. Terorisali su gol Moldavaca.
Šerif je igrao hrabro i na kraju je uspeo da pobedi jer je bolje iskoristio svoje šanse.
Ne može navijač Barselone nešto realno da napiše, pa to ti je.

ip

pre 2 godine

I bez goal Mesi je bio najbolji na terenu ubedljovo! Kreiranje igre, iznosenje lopte pod pritiskom, zapocinjanje napad...ma kome ja pricam kad veze nemas o fudbalu.
Svi koji se razumeju u fudbal znaju da je Mesi GOAT.
(Marko, 28. septembar 2021 23:21)

Mnogi prate fudbal preko flashscore-a, sofascore-a, itd.
Vide samo go je postigao gol i po tome ocenjuju igrace, ali eto da je tako jedan Inzagi bi bio bolji igrac od Ronaldinja.

Bravo Mesi majstore

pre 2 godine

Ovu proslavu gola treba staviti da se vrti na svim tv spicama.Lik daje golcinu koju je praktično "sam sebi namestio" tako sto je istrčao kontru i samo proigrao pas sa Mbapeom.S obzirom na važnost ove utakmice i s obzirom na to ko je i šta je Mesi on je mogao da proslavi gol tako da trči prema publici,da lomi korner zastavicu,da pokazuje rukama na sebe,da skida dres...
Ali ne on je svo vreme pokazivao rukama na Mbapea.
Mesi ljudina,Veliki igrač još veći covek.

netko

pre 2 godine

Zjuuu evo lazni mesija dao gol u najskupljem klubu u istoriji, najbolji svih vremena je konacno uspeo... svi su na nogama, opravdao je poverenje cele zemaljske kugle.
(veceras se okrecu kamile na raznju, 28. septembar 2021 22:42)

i to ekipi koja je samo na odbranu skucala 500milki u zadnjih par sezona.

ovakav gol je penaldo zadnji put dao kad je igrao prvi put u unitedu, sad se ne mrda od peterca za 80% utakmice.

jedini gol za koji mu skidam kapu je ona jurnjava na euro kad je pretco ceo teren pa uvalio golcinu, sve ostalo je blago receno sramota, penal ili tipkanje lopte sa 5m od gola.

da racunamo kao vi sto se palite na penalda, onda bi inzagi bio najbolji fudbaler na svetu onomad. ili je pancev bio bolji od piksija,savicevica jugovica i ekipe a covek nije imao nista, osim osecaja za gol. nije znao da potrci sa loptom 2 metra.

Yyy

pre 2 godine

Mesi vs. top 6 engleskih klubova:
Arsenal - 9 golova , 2 asis.
Mančester Siti - 7 golova , 3 asis.
Mančester Junajted - 4 gola
Čelzi - 3 gola , 3 asis.
Liverpul - 2 gola
Totenhem- 2 gola

Svasta

pre 2 godine

Od svih klubova (Real, Šahtjor, Dinamo...) jedino je Zvezda pružila dostojan otpor Šerifu.
(Loznica, Gučevo, Cer..., 28. septembar 2021 22:03)



Dostojan otpor ???
Druže ljudi nas tamo izbacili iz jedne jedine šanse, kući nam ga dali iz slobodnjaka gde je Borjan kiksnuo teško i to je to hahahhahaha
(VOSAK, 28. septembar 2021 22:38)

Zvezda je inace, u tom dvomecu igrala atomski fudbal, stvorila sijaset sansi..

Paris

pre 2 godine

Messi ima 27 golova u 31 utakmici protiv najjacih Engleskih klubova u ligi prvaka. Ima bolju statistiku nego Ronaldo koji je igrao godinama u toj ligi.

Et

pre 2 godine

Cekajte sad, messi kojeg nema nigde u 2,3 utakmice pa cak ni na ovoj do postignutog gola...da ne pominjem jos da je u ekipi gde se ne zna ko je bolji i skuplji... je posle ovog gola odmah bolji od ronalda koji je dao 4 gola na 3,4 utakmice nzm sad u man utd koji ima debilnog trenera i znate same kakve dileje od igraca.
(Milos, 28. septembar 2021 22:57)

Ovaj gol makar nije postignut iz peterca!
Isprati ponovo pogodak. Mesi je primio loptu na centru i kreirao je pogodak.

Drvoredi

pre 2 godine

Cekajte sad, messi kojeg nema nigde u 2,3 utakmice pa cak ni na ovoj do postignutog gola...da ne pominjem jos da je u ekipi gde se ne zna ko je bolji i skuplji... je posle ovog gola odmah bolji od ronalda koji je dao 4 gola na 3,4 utakmice nzm sad u man utd koji ima debilnog trenera i znate same kakve dileje od igraca.
(Milos, 28. septembar 2021 22:57)

Ova golcina protiv sampiona Engleske i vice sampiona Evrope je vrednija od svih tap in golova zalizanog padavicara protiv Njukastla , Jang Bojsa i njemu slicnih... Ali ni ovo nije bitno. Ne odlucuje ovo nista decace. Odluceno je davno. Zna se ko je bog ove igre.. zna se ko je koga ponizavao 10 god u istoj ligi. Zna se ko je kralj golova, asistencija, driblinga, slobodnjaka...Ne vredjajte fudbal i inteligenciju ,ne kontaminirajte sredinu poredjujuci Ronalda sa Mesijem. Ko je najbolji ikad se moze raspravljati i diskutovati ako je uopste moguce, ali jedno je sigurno. Ronaldo nikad nije bio niti ce biti nivo Mesija pa mozete spinovat i pisati gluposti do besvesti i beskonacnosti. Mesi je cista fudbalska esencija i hvala ti sto postojis majstore.

Drvoredi

pre 2 godine

Cekajte sad, messi kojeg nema nigde u 2,3 utakmice pa cak ni na ovoj do postignutog gola...da ne pominjem jos da je u ekipi gde se ne zna ko je bolji i skuplji... je posle ovog gola odmah bolji od ronalda koji je dao 4 gola na 3,4 utakmice nzm sad u man utd koji ima debilnog trenera i znate same kakve dileje od igraca.
(Milos, 28. septembar 2021 22:57)

Ova golcina protiv sampiona Engleske i vice sampiona Evrope je vrednija od svih tap in golova zalizanog padavicara protiv Njukastla , Jang Bojsa i njemu slicnih... Ali ni ovo nije bitno. Ne odlucuje ovo nista decace. Odluceno je davno. Zna se ko je bog ove igre.. zna se ko je koga ponizavao 10 god u istoj ligi. Zna se ko je kralj golova, asistencija, driblinga, slobodnjaka...Ne vredjajte fudbal i inteligenciju ,ne kontaminirajte sredinu poredjujuci Ronalda sa Mesijem. Ko je najbolji ikad se moze raspravljati i diskutovati ako je uopste moguce, ali jedno je sigurno. Ronaldo nikad nije bio niti ce biti nivo Mesija pa mozete spinovat i pisati gluposti do besvesti i beskonacnosti. Mesi je cista fudbalska esencija i hvala ti sto postojis majstore.

Pamet u glavu

pre 2 godine

Bilo je uživanje gledati ovaj meč.Izuzetno uštiman orkestar protiv vrhunsko kvalitetnih igrača.Pobijedili su igrači jer su Građani imali jako težak meč u subotu.Moralo se osjetiti,i oni su ljudi.

Ti

pre 2 godine

Prijem na 35 metara od gola, prolazak jednog igrača, dupli pas, precizan šut iz prve i gol!
(Eee, 28. septembar 2021 22:42)

Greška, prijem lopte je bio baš na centru!

Kralj

pre 2 godine

Mesi nakon gola svo vreme rukama pokazuje na Mbapea kao da ga je ovaj pronašao na 30 metara a ne da mu je dodao na 2 metra loptu.Eto kolika je veličina Mesi i koliko je zahvalan saigračima.

toto

pre 2 godine

dimenzije terena su iste u ls, o kakvom razvlacenju na kamp nou orica ovaj
(epp, 28. septembar 2021 22:19)


Ljudi i dalje pričaju i veruju u bajke o većem terenu na Nou Kampu, a teren je tamo već "sto godina" standardnih dimenzija 105 X 68 metara.
To čak i piše na sajtu Barselone.

Acko

pre 2 godine

Messi ima 27 golova u 31 utakmici protiv najjacih Engleskih klubova u ligi prvaka. Ima bolju statistiku nego Ronaldo koji je igrao godinama u toj ligi.
(Paris, 28. septembar 2021 23:06)

Da ali logika ronaldovaca je da ne bi mogao protiv mocne odbrane Stouka :D

Pall Mall

pre 2 godine

Najveća sportska blamaza Reala u LS. Da ga onako isprasi Serif i to u gostima. Ovo je je ujedno i najveca blamaza neke velike ekipe u LS da ga pobedi neki Moldavski tim. Kapa do poda Serifu i njihovim igračima. Sto se tice druge tekme PSZ- Siti. Prelepi golovi i zaslužena pobeda Pariza. Vrhunski gol Mesija.

Brusli Iljazovic

pre 2 godine

Ali kada bi dao neki odbitak sa 5 metara kao tvoj ljubimac onda bi Mesi bio dobar jel?
(Penaldo prevara, 28. septembar 2021 21:55)



Da, ali Mesi to ne može jer ne trči i ne zna da se pozicionira. Čak ne radi ni ono po čemu udaviste sa njim. Kažete on plejmejker, a pipnuo 3 puta loptu za celo poluvreme.

nista o nicemu

pre 2 godine

ovo je sramotno koliko je mesi los
(nista o nicemu, 28. septembar 2021 21:25)

Ali kada bi dao neki odbitak sa 5 metara kao tvoj ljubimac onda bi Mesi bio dobar jel?
(Penaldo prevara, 28. septembar 2021 21:55)

Otkud tebi ideja ko je moj ljubimac?

Sram te bre bilo

hihihi

pre 2 godine

Od svih klubova (Real, Šahtjor, Dinamo...) jedino je Zvezda pružila dostojan otpor Šerifu.
(Loznica, Gučevo, Cer..., 28. septembar 2021 22:03)

Usrecila se.

Nikola

pre 2 godine

Svaka cast ovom Serifu!
Beskompromisna igra.
Bez kalkulacija, otvoren, totalni fudbal, iskreno sam zadivljen.
Ako su Crvena Zvezda i Dinamo ZG bili iznenadjenje, sta tek reci za ovo vodjstvo Moldavaca protiv "kraljevica"!
Tako se igra, otvoreno pa sta bude!

Aleks

pre 2 godine

Forma je prolazna, klasa je vecna. Bravo Mesi. Drago mi je zbog njega. Nije zasluzio takav kraj karijere bez obzira sta mislili o njemu. City bio bolji po meni, nije zasluzio poraz

Dr

pre 2 godine

Kakvu bol je Mesi naneo penaldovcima ovim golom , sta bi dali da i penaldo nekad postigne ovakav gol, a oni jadni moraju da ga velicaju zbog tap in golova

VOSAK

pre 2 godine

Bogme, Šerif ako ovako nastavi, pored toga što je otresao Zvezdu i rutinski obrisao travu sa nabedjenim Dinamom, uzeće više bodova u grupi nego Zvezda i Partizan zajedno u četiri učešća.
A mi im se i dalje smejemo, kao što se smejemo svima i mislimo da smo i dalje neko i nešto. U stvari, nivo smo Omonije i Šarlroe, otprilike.
(Mali Hijavata, 28. septembar 2021 22:08)


Dobar pokušaj da staviš Zvezdu u isti koš sa Partizanom i još pišeš KAKO NAS OTRESAO ŠERIF, a mi kući s igračem više ih stisnuli 16m, Borjan sa dva kiks gola nas doslovno izbacio, pritom oba nisu bila po studijskim pravilima da stvar bude smešnija.
Zvezda je u dve sezone u LŠ uzela bodova sasvim dovoljno za jačinu grupe koju smo imali tako da ovo poređenje sa Omonijom je dokaz koliko lupaš

Eee

pre 2 godine

Da, ali Mesi to ne može jer ne trči i ne zna da se pozicionira. Čak ne radi ni ono po čemu udaviste sa njim. Kažete on plejmejker, a pipnuo 3 puta loptu za celo poluvreme.
(Brusli Iljazovic, 28. septembar 2021 22:07)

Prijem na 35 metara od gola, prolazak jednog igrača, dupli pas, precizan šut iz prve i gol!

Adriano_Galliani

pre 2 godine

Strasno sta je uprava Barselone uradila Messiju...On jednostavno ne pripada ovoj vjestackoj ekipi.
(Asteriks, 28. septembar 2021 22:20)

Ronaldu lepo ide u Junajtedu. Nije ipak lako biti Kristijano? Igrač koji ne može u svakoj ekipi da igra isto već samo u jednoj vredi nula evra.

đorđe

pre 2 godine

@vosak

Zvezda je uzela 7 bodova u 2 godine a Partizan 3 boda takođe u dve godine, tako da apsolutno stoji konstatacija da moldavci mogu uzeti više bodova za jednu sezonu nego srpski predstavnici za 4.

Btw ako misliš da je 4 boda neka brutalna razlika ok...misim za komšijsko sitno podhebavanje ali na kontinentalnom nivou su oba tima smešna. Maribor je recimo osvojio isto bodova u LŠ kao Zvezda, isto i Ludogorec...to ti je realnost. Dobro je čovek sve rekao i pravilno pozicionirao.

VOSAK

pre 2 godine

MESSSSSSIIIIIIIII

Kao što vam rekoh, KUKALA vam majka kad se MESSI skroz adaptira sa Nejmarom i Mbapeom i ostatkom tima, ČOVEK JE ESENCIJA FUDBALA!!!

Pijani zlotvor

pre 2 godine

Messi! Povratak kralja!
Odabrao sam ovaj derbi seickih plastikanera samo zato sto sam imao jak 'feeling za osjecaj' da ce messi zbombat golcinu bas guardioli po sistemu 'ko ce kome nego svoj svome'.

Balkanski_spijun

pre 2 godine

Sa marsa je vidljivo koliko Cityu fali naslednik Aguera, ubica u zavrsnici. Tupi su, puno promasaja. Kejn ili Haland bi bili sjajno resenje za njih. Mora neko nadoknaditi odlazak Kuna. Dobra utakmica generalno. Iznenadjen defanzivnim pristupom Nejmara , Mesija i Embapea. Nisu bili bas statisti. Samo tako mogu napraviti nesto. Evo jos jedan zicer promasi City..

Laki

pre 2 godine

Odavno nisam za nekoga ovako navijao kao za Šerif (nisam zvezdaš i ne lečim komplekse). Primer kako jedna ekipa skromnog budžeta može da se skocka i da se iz svakog igrača izvuče ono najbolje. Evidentno je njima raslo samopouzdanje od Zvezde naovamo i kako su sledile utakmice oni su bili sve jači i sa sve više SAMOPOUZDANJA - reč koja sve u fudbalu i životu objašnjava. Ne znam dokle će izdržati, ali brane se fenomenalno, a gol daju kao kobra, svaki dolazak do 16 nije bezveze -ma BRAVO!

dgbg

pre 2 godine

Svaka cast ovom Serifu! 
Beskompromisna igra. 
Bez kalkulacija, otvoren, totalni fudbal, iskreno sam zadivljen. 
Ako su Crvena Zvezda i Dinamo ZG bili iznenadjenje, sta tek reci za ovo vodjstvo Moldavaca protiv "kraljevica"! 
Tako se igra, otvoreno pa sta bude!
(Nikola, 28. septembar 2021 22:12
Igraju isto ali isto kao i protiv zvezde u beogradu.

Maslinov Medved

pre 2 godine

Najjača stvar je kako je proslavio pogodak, uz ti ogromnu dozu euforije, Mesi odmah pokazuje prstom na osobu koja mu je asistirala za pogodak. Ne uzdizući sebe, nego tu osobu.

toto

pre 2 godine

Komentator utakmice Real - Sherif je okoreli navijač Reala, pazi on se čudi šta je penal ako ne ovaj smešno dosuđeni za Real, sramota. Pazi boga ti kako neki Sherif sme da vodi protiv velikog Reala, užasno me nervira.
(tkujpers dožda, 28. septembar 2021 22:30)


Smešno dosuđeni penal??
Penal čist kao suza. Prošao igrača driblingom i ovaj ga sapleo.

veliki strumf

pre 2 godine

Ahahahah, Serif pobedio Real Madrid u Madridu!
Uci Zvezdo kako se igra Liga Sampiona :D
(2CRAZY, 28. septembar 2021 22:54). Ми имамо неколико победа у ЛШ. Гледајте ви и учите - немате ниједну, а ни у Купу шампиона од 1983. Смејали сте се кад смо испали од Шерифа а ево сад вам остало да будете малициозни јер вам се ови њихови резултати никако не свиђају.

Mali Hijavata

pre 2 godine

Dobar pokušaj da staviš Zvezdu u isti koš sa Partizanom i još pišeš KAKO NAS OTRESAO ŠERIF, a mi kući s igračem više ih stisnuli 16m, Borjan sa dva kiks gola nas doslovno izbacio, pritom oba nisu bila po studijskim pravilima da stvar bude smešnija.
Zvezda je u dve sezone u LŠ uzela bodova sasvim dovoljno za jačinu grupe koju smo imali tako da ovo poređenje sa Omonijom je dokaz koliko lupaš
(VOSAK, 28. septembar 2021 22:23)

Nisam siguran ko ovde lupeta.
Zvezda i Partizan jesu u istom košu poslednjih petnaestak godina.
Kako te nije sramota da kažeš da smo stisnuli Šerif a izbacili nas rutinski?
Nekada smo stiskali Real, Liverpul, Milan i Bajern i to ih prolazili, a ti pominješ stikanje Šerifa. Evo, ovakvom glupošću si dokazao da smo u istom košu s Partizanom.

Viktor

pre 2 godine

Svaki put kad neki penaldo bot uporedi Mesija sa primadonom treba ga novcano kazniti!
(Luidji, 28. septembar 2021 22:45)

I samare im treba lupati!

veceras se okrecu kamile na raznju

pre 2 godine

Zjuuu evo lazni mesija dao gol u najskupljem klubu u istoriji, najbolji svih vremena je konacno uspeo... svi su na nogama, opravdao je poverenje cele zemaljske kugle.

Mali Hijavata

pre 2 godine

Bogme, Šerif ako ovako nastavi, pored toga što je otresao Zvezdu i rutinski obrisao travu sa nabedjenim Dinamom, uzeće više bodova u grupi nego Zvezda i Partizan zajedno u četiri učešća.
A mi im se i dalje smejemo, kao što se smejemo svima i mislimo da smo i dalje neko i nešto. U stvari, nivo smo Omonije i Šarlroe, otprilike.

Garfild

pre 2 godine

Da li je moguce da ova ekipa Psz igra na kontre...Kakav je ovo fudbal?Nije ni cudo sto je Messi potpuno pogubljen....Vjerovatno sad vec u sebi govori,dje sam ja ovo uopste dosao.

VOSAK

pre 2 godine

Ronaldu lepo ide u Junajtedu. Nije ipak lako biti Kristijano? Igrač koji ne može u svakoj ekipi da igra isto već samo u jednoj vredi nula evra.
(Adriano_Galliani, 28. septembar 2021 22:29)


Evo vidimo hahahahah

VOSAK

pre 2 godine

Od svih klubova (Real, Šahtjor, Dinamo...) jedino je Zvezda pružila dostojan otpor Šerifu.
(Loznica, Gučevo, Cer..., 28. septembar 2021 22:03)



Dostojan otpor ???
Druže ljudi nas tamo izbacili iz jedne jedine šanse, kući nam ga dali iz slobodnjaka gde je Borjan kiksnuo teško i to je to hahahhahaha

Sekvub

pre 2 godine

Mozda ima par njih koji su ofanzivno bolji, ali defanzivno je Walker po meni bez premca najbolji bek na svetu. Brz, snazan, gotovo neprelazan. Strasan igrac. Verati s druge strane je pokazao i veceras da se radi o najboljem veznom na svetu. Nema boljeg na poziciji cetralnog veznog.

tkujpers dožda

pre 2 godine

Komentator utakmice Real - Sherif je okoreli navijač Reala, pazi on se čudi šta je penal ako ne ovaj smešno dosuđeni za Real, sramota. Pazi boga ti kako neki Sherif sme da vodi protiv velikog Reala, užasno me nervira.

Brico

pre 2 godine

Svaki put kad neki penaldo bot uporedi Mesija sa primadonom treba ga novcano kazniti!
(Luidji, 28. septembar 2021 22:45)

To su deca mahom. Ja iz svog nekog okruzenja ne poznajem coveka od 30+ koji ce Ronalda staviti ispred Mesija. Ali Maradona je jedan. Mesi je najbolji u ovom veku do sad, ali Diego je neponovljiv.

ja

pre 2 godine

Od svih klubova (Real, Šahtjor, Dinamo...) jedino je Zvezda pružila dostojan otpor Šerifu.
(Loznica, Gučevo, Cer..., 28. septembar 2021 22:03)

Zaključak: zvezda bolja od Reala. Bravo majstore. Kako onda ne pobedi Partizan?

Mali Hijavata

pre 2 godine

Prosto neverovatno gledati koliko je Mesi beskoristan u ovoj ekipi. Bolje da je otišao u Englesku.
(Salle, 28. septembar 2021 21:48)

Trebao je u Zvezdu ili Partizan. Tu bi mu namestili bar pedeset golova. Ali ne saigrači, već uprave. Oborio bi sve rekorde i bio bi srpska legenda.

VOSAK

pre 2 godine

Ljudi mrtvi ozbiljni pišu da je Messi BESKORISTAN

Čovek je tek došao, u totalno NOV TIM NAKON 20+ GODINA u Barseloni, ne zna Engleski, ne zna Francuski, shvatate li ljudi da postoji pojam ADAPTACIJA ?

Fascinantni ste, fascinantni, koliko je ovde ljudi koji veze sa životom nemaju, čoveku ovo tek treća utakmica koju startuje, igra sa igračima koji su najveći nivo fudbala na svetu, Nejmarom i Mbappeom, shvatate li da sa njim egomanijacima kao on treba naći zajednički jezik, sećate li se Realovih galaktikosa ?

from Germany

pre 2 godine

ZAMOLIO BIH ZA INFORMACIJU. Nema veze sa LŠ.Da li neko zna,nisam pratio mladje kategorije reprezentacije,pa me interesuje da li je ovaj mali Motika od 18 godina što je danas dao 4 gola za Bajern 2 kod nas na spisku. Gledao malo utakmicu.liga bolja od naše druge iako je njihova četvrta. Hvala na info ako neko zna
(GSB OUT, 28. septembar 2021 21:49)
Jeste prijatelju. Odigrao je u Junu za našu u19 reprezentaciju kad smo dobili rumune 1:0.

https://www.transfermarkt.de/nemanja-motika/profil/spieler/604323

sir oliver

pre 2 godine

Inace u toj Francuskoj kao hara korona,
(Back in Black, 28. septembar 2021 21:06)
Ko kaze da hara!? Vakcinisano 83,7% starijih od 18 godina, 50% od 12 do 18 godina, uvedene kovid propusnice, manje od 1800 dnevno obolelih na skoro 70 miliona stanovnika, ukupno 7000 u bolnicama! Uskoro ce i ukinuti mere, kao Skandinavci!

singrrr!

pre 2 godine

zasto i otkud ovi sto guraju.loptu i jedni druge imaju stotine miliona? ali realno. niti ce mesi kupiti knjigu, niti ce slusati kvalitetnu muziku, ostace plitak a 'dubokog dzepa'... niti ce stici do ideje da pomogne nekoj deci... mislim i na ostale, koji prebacuju loptu, i kupuju kucerde a da nisu nikad boravili u njima... narod ima pravo da provali, razbije vrata i da se sa svojom decom ugnezdi. zasto je zabranjeno da budes levicar i ukazujes na ociglednu pljacku i ugnjetavanje? ne, to nije normalno!

Звездин весник

pre 2 godine

Baš se oseti, nije se adaptirao za sad, al hoće vremenom samo polako
(VOSAK, 28. septembar 2021 22:33)

Из твојих уста у Божије уши

VOSAK

pre 2 godine

Strasno sta je uprava Barselone uradila Messiju...On jednostavno ne pripada ovoj vjestackoj ekipi.
(Asteriks, 28. septembar 2021 22:20)

Baš se oseti, nije se adaptirao za sad, al hoće vremenom samo polako

Siki

pre 2 godine

Messi je potpuno pogubljen u ovoj ekipi Psz....Stil igre Psz je potpuno kontra od onoga sto je Messi igrao 20 godina u Barseloni.....Da li ce ovo biti najveca greska u istoriji fudbala...Sve mi se cini da je Messi promasio klub.

Milos

pre 2 godine

Cekajte sad, messi kojeg nema nigde u 2,3 utakmice pa cak ni na ovoj do postignutog gola...da ne pominjem jos da je u ekipi gde se ne zna ko je bolji i skuplji... je posle ovog gola odmah bolji od ronalda koji je dao 4 gola na 3,4 utakmice nzm sad u man utd koji ima debilnog trenera i znate same kakve dileje od igraca.

drug zakljucak

pre 2 godine

Od svih klubova (Real, Šahtjor, Dinamo...) jedino je Zvezda pružila dostojan otpor Šerifu.
(Loznica, Gučevo, Cer..., 28. septembar 2021 22:03)

Zaključak: zvezda bolja od Reala. Bravo majstore. Kako onda ne pobedi Partizan?
(ja, 28. septembar 2021 22:46)

Gde ti vidis Partizan u celoj prici?

jokerdzoker

pre 2 godine

Gledam postavu Reala, Jović ne igra ni protiv Šerifa. Pa kada će igrati? Splavovi slađi od lopte…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 28. septembar 2021 20:41) ali on mlati pare a ti nemaš ni za leba, on uživa a ti nemaš nikakavživot, sam si usamljen bez igde ikoga i po ceo dan sediš ovde i pišeš dosadnosmorne komentare.

Katai

pre 2 godine

Kada smo ispali od Sherifa svi su govorili da je to najveca sramota u istoriji kluba, zatim su dobili 3:0 Dinamo pa 2:0 Sahtjor, sad vode u Madridu protiv Reala, morate da shvatite da danas svi igraju fudbal. Sherif je vredeo 12 miliona sada bar 50 miliona.

onako usput

pre 2 godine

Loznica, Gučevo, Cer…, 28. septembar 2021 20:41) ali on mlati pare a ti nemaš ni za leba, on uživa a ti nemaš nikakavživot, sam si usamljen bez igde ikoga i po ceo dan sediš ovde i pišeš dosadnosmorne komentare.
(jokerdzoker, 28. septembar 2021 21:04)A otkud ti znas cime se bavi osoba pod tim nikom?

Penaldo prevara

pre 2 godine

ovo je sramotno koliko je mesi los
(nista o nicemu, 28. septembar 2021 21:25)

Ali kada bi dao neki odbitak sa 5 metara kao tvoj ljubimac onda bi Mesi bio dobar jel?

PrtiBG

pre 2 godine

Mesi!!!!Taj je mogao da razvuče dribling sano na KampNou gde su dimenzije terena kilometarske. A Šerif očigledno nije Šamrok, inače ja sam realni navijač Partizana. Idemo pred skupštinu ako neko pokrade PSŽ!!!

Sinke

pre 2 godine

Psz jako los...Mislim da ce Poketino biti bivsi trener posle ove sezone....Psz je potpuno vjestacka tvorevina....Tuzno je gledati i pogubljenog Messija,covjeka koji je bio simbol Barselone.Ovaj sistem koji igra Psz je katastrofalan za Messija....Messi zeli loptu,da gradi akcije kao u Barsi....Jednostavno potpuno pogresan klub za Messija.

Vića Marić

pre 2 godine

Ocekujemo spektakl u cirkusu od milijardu dolara! Iako ne simpatisem city, nadam se da ce ih rastaviti znog nedostatka timskog duha parizana. Satnica za radni deo populacije evrope nije optimalna, ali je za bliski istok fenomenalna. Neka bolji pobedi!

GSB OUT

pre 2 godine

ZAMOLIO BIH ZA INFORMACIJU. Nema veze sa LŠ.Da li neko zna,nisam pratio mladje kategorije reprezentacije,pa me interesuje da li je ovaj mali Motika od 18 godina što je danas dao 4 gola za Bajern 2 kod nas na spisku. Gledao malo utakmicu.liga bolja od naše druge iako je njihova četvrta. Hvala na info ako neko zna

mmm

pre 2 godine

Ljudi koliko mi nismo za LS pokazuje ovaj podatak, Klub Briz prvo kolo sa PSG odigra kuci 1:1, isti taj Briz sad vodi 2:1 u gostima protiv Lajpciga...Zvezda ovde na Marakani primi 5 komada lagano od PSG, zamislite da Zvezda vodi protiv Lajpciga tamo, pa samo u snovima...nemojte se zanositi, nije nama mesto u LS, evo Setif vodi protiv Reala 1:0, Zvezda jedva Bragu pobedi kuci, Partizan jos gori, igra bunker kuci protiv Santa Klare i ne zna ni on kako je prosao, sve mi se cini i da imamo 2 kluba u kvalifikacija za LS, nije to za nas definitvno...

Paja moler

pre 2 godine

I Šerif slab zar ne? A Zvezda da nije imala igrača manje u Beogradu i da nije primila onaj glup lob gol u 45 minuti prvog poluvremena prošla bi mada su igrali slabo

Bradilic

pre 2 godine

Cekajte da vam navijaci jednog kluba iz komsiluka, ciji je glavni uspeh da pisu komentare o Zvezdi, objasne kako Serif nista ne zna i kako je sramota ispasti od njih. Jadnici.

Kaiser

pre 2 godine

Loznica, Gučevo, Cer…, 28. septembar 2021 20:41) ali on mlati pare a ti nemaš ni za leba, on uživa a ti nemaš nikakavživot, sam si usamljen bez igde ikoga i po ceo dan sediš ovde i pišeš dosadnosmorne komentare. 
(jokerdzoker, 28. septembar 2021 21:04)A otkud ti znas cime se bavi osoba pod tim nikom?
(onako usput, 28. septembar 2021 21:10)

Ako je onaj pravi a ne sa krade im nikom onda taj ništa ne radi. Piše komentare na sve moguće vesti ceo dan čak i u 6 ujutro

Haland

pre 2 godine

Psz jako los...Mislim da ce Poketino biti bivsi trener posle ove sezone....Psz je potpuno vjestacka tvorevina....Tuzno je gledati i pogubljenog Messija,covjeka koji je bio simbol Barselone.Ovaj sistem koji igra Psz je katastrofalan za Messija....Messi zeli loptu,da gradi akcije kao u Barsi....Jednostavno potpuno pogresan klub za Messija.
(Sinke, 28. septembar 2021 21:43)



Opet svi krivi sem Mesija

nista o nicemu

pre 2 godine

Psz jako los...Mislim da ce Poketino biti bivsi trener posle ove sezone....Psz je potpuno vjestacka tvorevina....Tuzno je gledati i pogubljenog Messija,covjeka koji je bio simbol Barselone.Ovaj sistem koji igra Psz je katastrofalan za Messija....Messi zeli loptu,da gradi akcije kao u Barsi....Jednostavno potpuno pogresan klub za Messija.
(Sinke, 28. septembar 2021 21:43)

Ne moze on da kreira akcije u PSG jer ima boljih

Ivan

pre 2 godine

Primijetio sam da Mesi izgleda dosta svježe i motivisano,otkriva se dosta,kreće se fino bez lopte,trudi se dosta,kad se malo uklopi imam osećaj da će da ekslodira,on i svi oko njega. Kad se setim da su za Suareza prvih pola godine svi pričali kakav promasaj od transfera,preskup,mada ruku na srce igrao je dosta po desnoj strani,možda i više nego kao devetka ali malo,malo,čim se uklopio,postali su najbolji trio napadački u istoriji fudbala tako da sačekamo malo,nekih par mjeseci i vjerovatno će da kidaju.

est

pre 2 godine

neka nam neki expert sa JNA objasni kako smo smesni sto jedva izgubismo od Serifa..Njih barem treba slusati,oni navijaju za jedan od najboljih klubova ikada sto se po rezultatima u Evropi vidi vec poslednjih 80 godina...

neko iz publike

pre 2 godine

Hoce li neko reci Simeoneu da ne drzi Feliksa na klupi?! Da li je covek corav?! Feliks je uz Karaska jedini krsten igrac u Atletiku, koji moze i da kreira, i da predribla i da gol. Suarez je takodje dobar, jer je vrhunski golgeter... Ali Simeone genije ako malog Portugalca kaznjava zbog drskog ponasanja, sto ga nije pustio u Barselonu kao trampu za Grizmana. Drzi covek na klupi igraca od 126 miliona evra. Genije za anti fudbal
(Tesla, 28. septembar 2021 20:30)

Sad sam ga zvao, mobilni pretplatnik nije dostupan.

The_Dejan

pre 2 godine

ali on mlati pare a ti nemaš ni za leba, on uživa a ti nemaš nikakavživot, sam si usamljen bez igde ikoga i po ceo dan sediš ovde i pišeš dosadnosmorne komentare.
(jokerdzoker, 28. septembar 2021 21:04)

A ti itekako pišeš jako dubokoumne komentare.

Tesla

pre 2 godine

Hoce li neko reci Simeoneu da ne drzi Feliksa na klupi?! Da li je covek corav?! Feliks je uz Karaska jedini krsten igrac u Atletiku, koji moze i da kreira, i da predribla i da gol. Suarez je takodje dobar, jer je vrhunski golgeter... Ali Simeone genije ako malog Portugalca kaznjava zbog drskog ponasanja, sto ga nije pustio u Barselonu kao trampu za Grizmana. Drzi covek na klupi igraca od 126 miliona evra. Genije za anti fudbal

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

E ovo je fudbal…a ne onaj Ajaks iz treće razredne lige i madjioničar nestajanja Tadić. Svim srcem za PSG protiv plastike…

Primal

pre 2 godine

Pojest ce ih City veceras. Doslovno ce ih poniziti igrom. Arapi u Parizu su zaboravili sta su srce i dusa tima. A to je sredina terena koja je mnogo jaca kod engleza,plus dodatni minus, kod Gvardiole svi trce i igraju odbranu a kod Pariza ova trojica se samo trckaraju. Presinga ni u prici. Mesija stigle godine a ova druga dvojica nemotivisana. Parizu se smesi debakl sa ovim projektom. Zivi bili pa videli.

Miličić Darko NBA šampion

pre 2 godine

A Mesi prošlu nije mogao igrati zbog "povrede" ahahahahahahhaha. Bliži mu se kraj uskoro čim bira utakmice na kojima će igrati

Mikii

pre 2 godine

Hoce li neko reci Simeoneu da ne drzi Feliksa na klupi?! Da li je covek corav?! Feliks je uz Karaska jedini krsten igrac u Atletiku, koji moze i da kreira, i da predribla i da gol. Suarez je takodje dobar, jer je vrhunski golgeter... Ali Simeone genije ako malog Portugalca kaznjava zbog drskog ponasanja, sto ga nije pustio u Barselonu kao trampu za Grizmana. Drzi covek na klupi igraca od 126 miliona evra. Genije za anti fudbal
(Tesla, 28. septembar 2021 20:30)

Feliks je fizicki inferioran i kilav u odbrani, to je glavni razlog sto ne igra. Ne uklapa se u filozofiju Simeonea da na terenu budu iskljucivo rmpalije.

Veka

pre 2 godine

PSG bez dileme ima bolji individualni kvalitet, tj najbolji na svetu, ali davno su prosla vremena kad individualci pobedjuju. Siti ima puno bolji tim, dobro izbalansiran i uigran. Sa autoritativnim trenerom na klupi. Mozda i urade francuzi nesto veceras, ali generalno dajem Sitiju puno vece sanse za osvojiti ligu sampiona od PSG. Imaju zdraviji dugorocni projekat. I ja sam jedan od onih koji predvidja brodolom ovog PSG.

neko iz publike

pre 2 godine

Hoce li neko reci Simeoneu da ne drzi Feliksa na klupi?! Da li je covek corav?! Feliks je uz Karaska jedini krsten igrac u Atletiku, koji moze i da kreira, i da predribla i da gol. Suarez je takodje dobar, jer je vrhunski golgeter... Ali Simeone genije ako malog Portugalca kaznjava zbog drskog ponasanja, sto ga nije pustio u Barselonu kao trampu za Grizmana. Drzi covek na klupi igraca od 126 miliona evra. Genije za anti fudbal
(Tesla, 28. septembar 2021 20:30)

Sad sam ga zvao, mobilni pretplatnik nije dostupan.

Katai

pre 2 godine

Kada smo ispali od Sherifa svi su govorili da je to najveca sramota u istoriji kluba, zatim su dobili 3:0 Dinamo pa 2:0 Sahtjor, sad vode u Madridu protiv Reala, morate da shvatite da danas svi igraju fudbal. Sherif je vredeo 12 miliona sada bar 50 miliona.

Bravo Mesi majstore

pre 2 godine

Ovu proslavu gola treba staviti da se vrti na svim tv spicama.Lik daje golcinu koju je praktično "sam sebi namestio" tako sto je istrčao kontru i samo proigrao pas sa Mbapeom.S obzirom na važnost ove utakmice i s obzirom na to ko je i šta je Mesi on je mogao da proslavi gol tako da trči prema publici,da lomi korner zastavicu,da pokazuje rukama na sebe,da skida dres...
Ali ne on je svo vreme pokazivao rukama na Mbapea.
Mesi ljudina,Veliki igrač još veći covek.

est

pre 2 godine

neka nam neki expert sa JNA objasni kako smo smesni sto jedva izgubismo od Serifa..Njih barem treba slusati,oni navijaju za jedan od najboljih klubova ikada sto se po rezultatima u Evropi vidi vec poslednjih 80 godina...

Eee

pre 2 godine

Da, ali Mesi to ne može jer ne trči i ne zna da se pozicionira. Čak ne radi ni ono po čemu udaviste sa njim. Kažete on plejmejker, a pipnuo 3 puta loptu za celo poluvreme.
(Brusli Iljazovic, 28. septembar 2021 22:07)

Prijem na 35 metara od gola, prolazak jednog igrača, dupli pas, precizan šut iz prve i gol!

Drvoredi

pre 2 godine

Cekajte sad, messi kojeg nema nigde u 2,3 utakmice pa cak ni na ovoj do postignutog gola...da ne pominjem jos da je u ekipi gde se ne zna ko je bolji i skuplji... je posle ovog gola odmah bolji od ronalda koji je dao 4 gola na 3,4 utakmice nzm sad u man utd koji ima debilnog trenera i znate same kakve dileje od igraca.
(Milos, 28. septembar 2021 22:57)

Ova golcina protiv sampiona Engleske i vice sampiona Evrope je vrednija od svih tap in golova zalizanog padavicara protiv Njukastla , Jang Bojsa i njemu slicnih... Ali ni ovo nije bitno. Ne odlucuje ovo nista decace. Odluceno je davno. Zna se ko je bog ove igre.. zna se ko je koga ponizavao 10 god u istoj ligi. Zna se ko je kralj golova, asistencija, driblinga, slobodnjaka...Ne vredjajte fudbal i inteligenciju ,ne kontaminirajte sredinu poredjujuci Ronalda sa Mesijem. Ko je najbolji ikad se moze raspravljati i diskutovati ako je uopste moguce, ali jedno je sigurno. Ronaldo nikad nije bio niti ce biti nivo Mesija pa mozete spinovat i pisati gluposti do besvesti i beskonacnosti. Mesi je cista fudbalska esencija i hvala ti sto postojis majstore.

jokerdzoker

pre 2 godine

Gledam postavu Reala, Jović ne igra ni protiv Šerifa. Pa kada će igrati? Splavovi slađi od lopte…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 28. septembar 2021 20:41) ali on mlati pare a ti nemaš ni za leba, on uživa a ti nemaš nikakavživot, sam si usamljen bez igde ikoga i po ceo dan sediš ovde i pišeš dosadnosmorne komentare.

ip

pre 2 godine

I bez goal Mesi je bio najbolji na terenu ubedljovo! Kreiranje igre, iznosenje lopte pod pritiskom, zapocinjanje napad...ma kome ja pricam kad veze nemas o fudbalu.
Svi koji se razumeju u fudbal znaju da je Mesi GOAT.
(Marko, 28. septembar 2021 23:21)

Mnogi prate fudbal preko flashscore-a, sofascore-a, itd.
Vide samo go je postigao gol i po tome ocenjuju igrace, ali eto da je tako jedan Inzagi bi bio bolji igrac od Ronaldinja.

Aleks

pre 2 godine

Forma je prolazna, klasa je vecna. Bravo Mesi. Drago mi je zbog njega. Nije zasluzio takav kraj karijere bez obzira sta mislili o njemu. City bio bolji po meni, nije zasluzio poraz

Acko

pre 2 godine

Messi ima 27 golova u 31 utakmici protiv najjacih Engleskih klubova u ligi prvaka. Ima bolju statistiku nego Ronaldo koji je igrao godinama u toj ligi.
(Paris, 28. septembar 2021 23:06)

Da ali logika ronaldovaca je da ne bi mogao protiv mocne odbrane Stouka :D

Mikii

pre 2 godine

Hoce li neko reci Simeoneu da ne drzi Feliksa na klupi?! Da li je covek corav?! Feliks je uz Karaska jedini krsten igrac u Atletiku, koji moze i da kreira, i da predribla i da gol. Suarez je takodje dobar, jer je vrhunski golgeter... Ali Simeone genije ako malog Portugalca kaznjava zbog drskog ponasanja, sto ga nije pustio u Barselonu kao trampu za Grizmana. Drzi covek na klupi igraca od 126 miliona evra. Genije za anti fudbal
(Tesla, 28. septembar 2021 20:30)

Feliks je fizicki inferioran i kilav u odbrani, to je glavni razlog sto ne igra. Ne uklapa se u filozofiju Simeonea da na terenu budu iskljucivo rmpalije.

Pamet u glavu

pre 2 godine

Bilo je uživanje gledati ovaj meč.Izuzetno uštiman orkestar protiv vrhunsko kvalitetnih igrača.Pobijedili su igrači jer su Građani imali jako težak meč u subotu.Moralo se osjetiti,i oni su ljudi.

Alle PSG,Alle Messi

pre 2 godine

Doveden je zbog Lige Šampiona i već u prvoj bitnijoj utakmici u grupi je dao gol ili bolje rečeno golcinu i to protiv koga,protiv prejakog Sitija, prošlogodišnjeg finaliste LS.

Ma nema pojma Mesi ;)

Svasta

pre 2 godine

Od svih klubova (Real, Šahtjor, Dinamo...) jedino je Zvezda pružila dostojan otpor Šerifu.
(Loznica, Gučevo, Cer..., 28. septembar 2021 22:03)



Dostojan otpor ???
Druže ljudi nas tamo izbacili iz jedne jedine šanse, kući nam ga dali iz slobodnjaka gde je Borjan kiksnuo teško i to je to hahahhahaha
(VOSAK, 28. septembar 2021 22:38)

Zvezda je inace, u tom dvomecu igrala atomski fudbal, stvorila sijaset sansi..

Mali Hijavata

pre 2 godine

Bogme, Šerif ako ovako nastavi, pored toga što je otresao Zvezdu i rutinski obrisao travu sa nabedjenim Dinamom, uzeće više bodova u grupi nego Zvezda i Partizan zajedno u četiri učešća.
A mi im se i dalje smejemo, kao što se smejemo svima i mislimo da smo i dalje neko i nešto. U stvari, nivo smo Omonije i Šarlroe, otprilike.

Kralj

pre 2 godine

Mesi nakon gola svo vreme rukama pokazuje na Mbapea kao da ga je ovaj pronašao na 30 metara a ne da mu je dodao na 2 metra loptu.Eto kolika je veličina Mesi i koliko je zahvalan saigračima.

Et

pre 2 godine

Cekajte sad, messi kojeg nema nigde u 2,3 utakmice pa cak ni na ovoj do postignutog gola...da ne pominjem jos da je u ekipi gde se ne zna ko je bolji i skuplji... je posle ovog gola odmah bolji od ronalda koji je dao 4 gola na 3,4 utakmice nzm sad u man utd koji ima debilnog trenera i znate same kakve dileje od igraca.
(Milos, 28. septembar 2021 22:57)

Ovaj gol makar nije postignut iz peterca!
Isprati ponovo pogodak. Mesi je primio loptu na centru i kreirao je pogodak.

Marko

pre 2 godine

@Milos
I bez goal Mesi je bio najbolji na terenu ubedljovo! Kreiranje igre, iznosenje lopte pod pritiskom, zapocinjanje napad...ma kome ja pricam kad veze nemas o fudbalu.
Svi koji se razumeju u fudbal znaju da je Mesi GOAT.

Paris

pre 2 godine

Messi ima 27 golova u 31 utakmici protiv najjacih Engleskih klubova u ligi prvaka. Ima bolju statistiku nego Ronaldo koji je igrao godinama u toj ligi.

VOSAK

pre 2 godine

MESSSSSSIIIIIIIII

Kao što vam rekoh, KUKALA vam majka kad se MESSI skroz adaptira sa Nejmarom i Mbapeom i ostatkom tima, ČOVEK JE ESENCIJA FUDBALA!!!

Pijani zlotvor

pre 2 godine

Messi! Povratak kralja!
Odabrao sam ovaj derbi seickih plastikanera samo zato sto sam imao jak 'feeling za osjecaj' da ce messi zbombat golcinu bas guardioli po sistemu 'ko ce kome nego svoj svome'.

Maslinov Medved

pre 2 godine

Najjača stvar je kako je proslavio pogodak, uz ti ogromnu dozu euforije, Mesi odmah pokazuje prstom na osobu koja mu je asistirala za pogodak. Ne uzdizući sebe, nego tu osobu.

A Pep gleda i ne veruje

pre 2 godine

Možda je baš bilo sudjeno da prvi gol u dresu novog kluba postigne protiv čoveka koji ga je "stvorio",protiv Gvardiole.
Simbolika.

Slavko

pre 2 godine

Mesiju svakako da je lakse da igra sa Kilijanom nego so Brajtvajtom, ili sa Nejmarom umestu sa Grizmanom, sa Dimarijom umesto sa Dembeleom...da ne nabrajam.

King Leo!

pre 2 godine

Mesi kao da programira sebe za ovakve utakmice.Pazite ovo:

1 Svoj prvi gol u dresu Barse je neverovatan lob i to na asistenciju ni manje ni više nego Ronaldinja

2 Rekord po broju golova u dresu Argentine je oborio jednim od najlepših slobodnjaka koje je dao u karijeri na Kopa Americi 2016

3 Svoj 500 gol za Barsu je postigao protiv Reala u verovatno najboljem El klasiku ikada,golom u 93 minutu

4 Svoj 600 gol u karijeri je prelep slobodnjak protiv Atletiko Madrida u Ligi,taj gol je odlučio i titulu

5 Svoj 600 gol za Barsu dao je sada već legendarnom golcinom iz slobodnjaka protiv Liverpula u LS

6 Evo sada Svoj prvi gol u dresu PSG daje bombom u raslje i to protiv njegovog "fudbalskog oca" Gvardiole.

Ima još mnogo takvih simboličnih momenata.Imam utisak da covek programira sebe za ovakve momente.
Najveći ikada!!!

Yyy

pre 2 godine

Mesi vs. top 6 engleskih klubova:
Arsenal - 9 golova , 2 asis.
Mančester Siti - 7 golova , 3 asis.
Mančester Junajted - 4 gola
Čelzi - 3 gola , 3 asis.
Liverpul - 2 gola
Totenhem- 2 gola

Ahilej

pre 2 godine

Ovu proslavu gola treba staviti da se vrti na svim tv spicama.Lik daje golcinu koju je praktično "sam sebi namestio" tako sto je istrčao kontru i samo proigrao pas sa Mbapeom.S obzirom na važnost ove utakmice i s obzirom na to ko je i šta je Mesi on je mogao da proslavi gol tako da trči prema publici,da lomi korner zastavicu,da pokazuje rukama na sebe,da skida dres...
Ali ne on je svo vreme pokazivao rukama na Mbapea.
Mesi ljudina,Veliki igrač još veći covek.
(Bravo Mesi majstore, 28. septembar 2021 23:22

Samp jedan od primera koji pokazuje kolilo je Mesi vise timski igrac, koliko mu je manji ego. Koliko puta je samo dao penal da pucaju saigraci, kako bi ih raspucao i vratio u formu. Nejmaru, Ibri, Suarezu, Grizmanu, Kunu...Pa on je cak i asistiro sa penala. O cemu dalje da pricamo?? Delio i slobodnjake sa Nejmarom i Xaviem
. Dok onaj drugi zabije gol sa 5 m koji su mu namestili saigraci ili sa penala i ide trci i skace kao neki cirkusant pokazujuci na sebe kao da je uradio ne znam sta. Uvek sam govorio, tabloidi, novine mogu pisati sta hoce, ali teren ne laze
. On je ogledalo karaktera svakog igraca. A na njemu ne samo da vidimo ko je veci timski igrac i manje sebican, nego i ko je mnogo, mnogo veci simulator. Pa mogu PR sluzbe da pegladju imidz kroz medije koliko hoce, dzaba im..Ljudi nisu slepi i glupi. Vide sve. I zato Mesi ima mnogo vise postovalaca kod starije raje. Ronaldo mu ni ponasanjem a ni umecem i talentom nije ni do kolena!

Drvoredi

pre 2 godine

Cekajte sad, messi kojeg nema nigde u 2,3 utakmice pa cak ni na ovoj do postignutog gola...da ne pominjem jos da je u ekipi gde se ne zna ko je bolji i skuplji... je posle ovog gola odmah bolji od ronalda koji je dao 4 gola na 3,4 utakmice nzm sad u man utd koji ima debilnog trenera i znate same kakve dileje od igraca.
(Milos, 28. septembar 2021 22:57)

Ova golcina protiv sampiona Engleske i vice sampiona Evrope je vrednija od svih tap in golova zalizanog padavicara protiv Njukastla , Jang Bojsa i njemu slicnih... Ali ni ovo nije bitno. Ne odlucuje ovo nista decace. Odluceno je davno. Zna se ko je bog ove igre.. zna se ko je koga ponizavao 10 god u istoj ligi. Zna se ko je kralj golova, asistencija, driblinga, slobodnjaka...Ne vredjajte fudbal i inteligenciju ,ne kontaminirajte sredinu poredjujuci Ronalda sa Mesijem. Ko je najbolji ikad se moze raspravljati i diskutovati ako je uopste moguce, ali jedno je sigurno. Ronaldo nikad nije bio niti ce biti nivo Mesija pa mozete spinovat i pisati gluposti do besvesti i beskonacnosti. Mesi je cista fudbalska esencija i hvala ti sto postojis majstore.

Bradilic

pre 2 godine

Cekajte da vam navijaci jednog kluba iz komsiluka, ciji je glavni uspeh da pisu komentare o Zvezdi, objasne kako Serif nista ne zna i kako je sramota ispasti od njih. Jadnici.

VOSAK

pre 2 godine

Ljudi mrtvi ozbiljni pišu da je Messi BESKORISTAN

Čovek je tek došao, u totalno NOV TIM NAKON 20+ GODINA u Barseloni, ne zna Engleski, ne zna Francuski, shvatate li ljudi da postoji pojam ADAPTACIJA ?

Fascinantni ste, fascinantni, koliko je ovde ljudi koji veze sa životom nemaju, čoveku ovo tek treća utakmica koju startuje, igra sa igračima koji su najveći nivo fudbala na svetu, Nejmarom i Mbappeom, shvatate li da sa njim egomanijacima kao on treba naći zajednički jezik, sećate li se Realovih galaktikosa ?

ja

pre 2 godine

Od svih klubova (Real, Šahtjor, Dinamo...) jedino je Zvezda pružila dostojan otpor Šerifu.
(Loznica, Gučevo, Cer..., 28. septembar 2021 22:03)

Zaključak: zvezda bolja od Reala. Bravo majstore. Kako onda ne pobedi Partizan?

Laki

pre 2 godine

Odavno nisam za nekoga ovako navijao kao za Šerif (nisam zvezdaš i ne lečim komplekse). Primer kako jedna ekipa skromnog budžeta može da se skocka i da se iz svakog igrača izvuče ono najbolje. Evidentno je njima raslo samopouzdanje od Zvezde naovamo i kako su sledile utakmice oni su bili sve jači i sa sve više SAMOPOUZDANJA - reč koja sve u fudbalu i životu objašnjava. Ne znam dokle će izdržati, ali brane se fenomenalno, a gol daju kao kobra, svaki dolazak do 16 nije bezveze -ma BRAVO!

Neo@

pre 2 godine

Smrdljivi Atletiko, kako ne podnosim taj tim bre ej... Pa ovo što im je Turcin poklonio, neka mu daju medalju odmah!
Kakav je ono crveni karton zaboga, šta je taj čovek video!
A Luka Jović šta reći... Pred golom, lopta ko na tacni, on dozvoljava da mu je igrač skida iza njega! Šta uradi starletizovana manekenka od njega, prosto je za plakati!

Veka

pre 2 godine

PSG bez dileme ima bolji individualni kvalitet, tj najbolji na svetu, ali davno su prosla vremena kad individualci pobedjuju. Siti ima puno bolji tim, dobro izbalansiran i uigran. Sa autoritativnim trenerom na klupi. Mozda i urade francuzi nesto veceras, ali generalno dajem Sitiju puno vece sanse za osvojiti ligu sampiona od PSG. Imaju zdraviji dugorocni projekat. I ja sam jedan od onih koji predvidja brodolom ovog PSG.

Pall Mall

pre 2 godine

Najveća sportska blamaza Reala u LS. Da ga onako isprasi Serif i to u gostima. Ovo je je ujedno i najveca blamaza neke velike ekipe u LS da ga pobedi neki Moldavski tim. Kapa do poda Serifu i njihovim igračima. Sto se tice druge tekme PSZ- Siti. Prelepi golovi i zaslužena pobeda Pariza. Vrhunski gol Mesija.

tkujpers dožda

pre 2 godine

Komentator utakmice Real - Sherif je okoreli navijač Reala, pazi on se čudi šta je penal ako ne ovaj smešno dosuđeni za Real, sramota. Pazi boga ti kako neki Sherif sme da vodi protiv velikog Reala, užasno me nervira.

Dr

pre 2 godine

Kakvu bol je Mesi naneo penaldovcima ovim golom , sta bi dali da i penaldo nekad postigne ovakav gol, a oni jadni moraju da ga velicaju zbog tap in golova

netko

pre 2 godine

Zjuuu evo lazni mesija dao gol u najskupljem klubu u istoriji, najbolji svih vremena je konacno uspeo... svi su na nogama, opravdao je poverenje cele zemaljske kugle.
(veceras se okrecu kamile na raznju, 28. septembar 2021 22:42)

i to ekipi koja je samo na odbranu skucala 500milki u zadnjih par sezona.

ovakav gol je penaldo zadnji put dao kad je igrao prvi put u unitedu, sad se ne mrda od peterca za 80% utakmice.

jedini gol za koji mu skidam kapu je ona jurnjava na euro kad je pretco ceo teren pa uvalio golcinu, sve ostalo je blago receno sramota, penal ili tipkanje lopte sa 5m od gola.

da racunamo kao vi sto se palite na penalda, onda bi inzagi bio najbolji fudbaler na svetu onomad. ili je pancev bio bolji od piksija,savicevica jugovica i ekipe a covek nije imao nista, osim osecaja za gol. nije znao da potrci sa loptom 2 metra.

sir oliver

pre 2 godine

Inace u toj Francuskoj kao hara korona,
(Back in Black, 28. septembar 2021 21:06)
Ko kaze da hara!? Vakcinisano 83,7% starijih od 18 godina, 50% od 12 do 18 godina, uvedene kovid propusnice, manje od 1800 dnevno obolelih na skoro 70 miliona stanovnika, ukupno 7000 u bolnicama! Uskoro ce i ukinuti mere, kao Skandinavci!

Ti

pre 2 godine

Prijem na 35 metara od gola, prolazak jednog igrača, dupli pas, precizan šut iz prve i gol!
(Eee, 28. septembar 2021 22:42)

Greška, prijem lopte je bio baš na centru!

toto

pre 2 godine

dimenzije terena su iste u ls, o kakvom razvlacenju na kamp nou orica ovaj
(epp, 28. septembar 2021 22:19)


Ljudi i dalje pričaju i veruju u bajke o većem terenu na Nou Kampu, a teren je tamo već "sto godina" standardnih dimenzija 105 X 68 metara.
To čak i piše na sajtu Barselone.

Nikola

pre 2 godine

Svaka cast ovom Serifu!
Beskompromisna igra.
Bez kalkulacija, otvoren, totalni fudbal, iskreno sam zadivljen.
Ako su Crvena Zvezda i Dinamo ZG bili iznenadjenje, sta tek reci za ovo vodjstvo Moldavaca protiv "kraljevica"!
Tako se igra, otvoreno pa sta bude!

VOSAK

pre 2 godine

Strasno sta je uprava Barselone uradila Messiju...On jednostavno ne pripada ovoj vjestackoj ekipi.
(Asteriks, 28. septembar 2021 22:20)

Baš se oseti, nije se adaptirao za sad, al hoće vremenom samo polako

Messi Messi Messi

pre 2 godine

Uh kakvo olakšanje nakon gola za Mesija.Neverovatno je da Mesi uvek gde god da igra trpi neviđeni pritisak.U Barsi, u Argentini,evo i od kad je stigao u PSG.Ne postoji igrač a rekao bih ni sportista koji je u svojoj karijeri trpeo toliki pritisak čitave planete koja prati sport.U Barsi je zadnjih godina trpeo kritike i to samo zato jer je igrao sa panjevima(pricam o zadnjih par godina),a davao se maksimalno,za svaki poraz su njega krivili,jel se sećate čim Barsa izgubi u LS mi gledamo Mesijevu sliku kako se drži za glavu,kao da je jedino on bio na terenu.
U Argentini su ga uništavali godinama,prozivali najgore moguće, a on je ginuo za tu Argentinu bez obzira na sve.I evo konačno skinuo je i taj teret sa svojih ledja osvajanjem Kope.
Sad je skinuo i veliki teret davanjem gola u dresu PSG.Ako je mogao da bira mesto i način kako to da uradi nije mogao da izabere bolje.U sred Pariza na Parku Princeva protiv moćnog Sitija,bomba u raslje,pa gde ćeš lepše.

Viktor

pre 2 godine

Svaki put kad neki penaldo bot uporedi Mesija sa primadonom treba ga novcano kazniti!
(Luidji, 28. septembar 2021 22:45)

I samare im treba lupati!

Zivor

pre 2 godine

130 dana nije dao gol za klub i to niko neće ni da spomene.
(Robert Lewandowski, 29. septembar 2021 09:11)

Koliko je odigrao utakmica u tih 130 dana? Ovo mu je tek druga utakmica koju je odigrao svih 90 minuta.

VOSAK

pre 2 godine

Od svih klubova (Real, Šahtjor, Dinamo...) jedino je Zvezda pružila dostojan otpor Šerifu.
(Loznica, Gučevo, Cer..., 28. septembar 2021 22:03)



Dostojan otpor ???
Druže ljudi nas tamo izbacili iz jedne jedine šanse, kući nam ga dali iz slobodnjaka gde je Borjan kiksnuo teško i to je to hahahhahaha

onako usput

pre 2 godine

Loznica, Gučevo, Cer…, 28. septembar 2021 20:41) ali on mlati pare a ti nemaš ni za leba, on uživa a ti nemaš nikakavživot, sam si usamljen bez igde ikoga i po ceo dan sediš ovde i pišeš dosadnosmorne komentare.
(jokerdzoker, 28. septembar 2021 21:04)A otkud ti znas cime se bavi osoba pod tim nikom?

drug zakljucak

pre 2 godine

Od svih klubova (Real, Šahtjor, Dinamo...) jedino je Zvezda pružila dostojan otpor Šerifu.
(Loznica, Gučevo, Cer..., 28. septembar 2021 22:03)

Zaključak: zvezda bolja od Reala. Bravo majstore. Kako onda ne pobedi Partizan?
(ja, 28. septembar 2021 22:46)

Gde ti vidis Partizan u celoj prici?

MNM

pre 2 godine

Gledao sam snimke kako su igrači PSG proslavljali pobedu zajedno sa navijačima.Inace snimao je neko od navijača jer se na snimku glavne kamere ne vidi ovo što ću reći.Svi igrači PSG proslavljaju pobedu tapšu i raduju se a Mesi i Nejmar za to vreme objašnjavaju nešto Mbapeu koji je nezadovoljan.Nakon toga Mesi se malo udaljio i počeo da aplaudira zajedno sa ostalima a Nejmar ostaje da i dalje objašnjava nesto Mbapeu.
Tebra taj Mbape u zadnje vreme je postao problem i za Francusku reprezentaciju i za PSG.Samo nešto negoduje i onda naravno to se odražava i na igru(ovo mu je peti mec u nizu kako nije dao gol).On nije dao gol ni na Evropskom prvenstvu a takodje je promašio i penal.Ali na stranu to ,mnogo više brine njegov odnos sa saigračima iz reprezentacije kao i sa saigračima u PSG.Nema ovo veze sa dolaskom Mesija.Evo protiv Monpeljea je Mbape bio jako ljut na Nejmara jer mu nije dodao loptu.Sve to zajedno se odražava na igru Psg-a i na igru Mesija.
Stvarno bi trebao neko od starijih poput Markinjosa,Navasa,Di Marije...da mu očita lekciju pošto već ovaj trener nije u stanju to da uradi.
Isto tako je Xavi više puta Mesiju kada je bio mladji očito lekciju za neke stvari i to je i te kako imalo uticaja na njega.To što je Mbape hronično nezadovoljan i što stalno negoduje uopšte nije dobro za tim,jer im je on ipak jedan od glavnih igrača.

miloš

pre 2 godine

Sta bi Gvardiola napravio od ovog PSG-a, City igrao bolje. Dobro duze su zajedno itd ali opet PSG na kvalitet inace igra nula. Messi sta da se prica za njega i Ronalda. Svako na svoj nacin majstor, da li je kreirano iz igre, driblinga ili kreiras prostor u petercu da das gol - nebeskim skokom ili sutom. Obojica su majstori jos uvrk daleko ispred drugih.

GSB OUT

pre 2 godine

ZAMOLIO BIH ZA INFORMACIJU. Nema veze sa LŠ.Da li neko zna,nisam pratio mladje kategorije reprezentacije,pa me interesuje da li je ovaj mali Motika od 18 godina što je danas dao 4 gola za Bajern 2 kod nas na spisku. Gledao malo utakmicu.liga bolja od naše druge iako je njihova četvrta. Hvala na info ako neko zna

Brico

pre 2 godine

Svaki put kad neki penaldo bot uporedi Mesija sa primadonom treba ga novcano kazniti!
(Luidji, 28. septembar 2021 22:45)

To su deca mahom. Ja iz svog nekog okruzenja ne poznajem coveka od 30+ koji ce Ronalda staviti ispred Mesija. Ali Maradona je jedan. Mesi je najbolji u ovom veku do sad, ali Diego je neponovljiv.

VOSAK

pre 2 godine

Bogme, Šerif ako ovako nastavi, pored toga što je otresao Zvezdu i rutinski obrisao travu sa nabedjenim Dinamom, uzeće više bodova u grupi nego Zvezda i Partizan zajedno u četiri učešća.
A mi im se i dalje smejemo, kao što se smejemo svima i mislimo da smo i dalje neko i nešto. U stvari, nivo smo Omonije i Šarlroe, otprilike.
(Mali Hijavata, 28. septembar 2021 22:08)


Dobar pokušaj da staviš Zvezdu u isti koš sa Partizanom i još pišeš KAKO NAS OTRESAO ŠERIF, a mi kući s igračem više ih stisnuli 16m, Borjan sa dva kiks gola nas doslovno izbacio, pritom oba nisu bila po studijskim pravilima da stvar bude smešnija.
Zvezda je u dve sezone u LŠ uzela bodova sasvim dovoljno za jačinu grupe koju smo imali tako da ovo poređenje sa Omonijom je dokaz koliko lupaš

VOSAK

pre 2 godine

Ronaldu lepo ide u Junajtedu. Nije ipak lako biti Kristijano? Igrač koji ne može u svakoj ekipi da igra isto već samo u jednoj vredi nula evra.
(Adriano_Galliani, 28. septembar 2021 22:29)


Evo vidimo hahahahah

facts

pre 2 godine

Pari Sen Žermen 2-0 Mančester Siti
PSŽ u KEŠ+LŠ: 70W-24D-35L na 129 mečeva.
Ovo je 1. pobeda PSŽ nad M. Sitijem.
PSŽ protiv klubova iz Engleske: 8-8-10 na 26 mečeva.
PSŽ protiv M. Sitija: 1-2-3 na 6 mečeva.
Idrisa Gej je dao 4 gola u poslednjih 6 mečeva za PSŽ. Pre toga je dao 3 gola u prvih 78 mečeva za PSŽ.
Jedina 2 igrača koji su dali golove u 17 sezona LŠ u nizu: Mesi i Benzema (od 2005/06).
To je Mesijev 4. gol ove sezone, 13. van 16-erca ove godine, 121. u LŠ, 673. za klubove i 752. u karijeri.
Mesi je dao 27 golova (i 6 asist) na 35 mečeva protiv Engleskih timova u LŠ (i to protiv “velike šestorke”), što je za 15 golova više nego bilo koji drugi fudbaler u LŠ.
Mesi je dao 7 golova na 5 mečeva u LŠ protiv timova koje je vodio Pep Gvardiola (5 protiv M. Sitija i 2 protiv Bajern M), najviše od svih drugih igrača protiv Gvardiolinih timova u LŠ.
Mesi ove sezone: 4 golova na 6* mečeva (5-1-0).
*meč Argentine protiv Brazila je suspendovan i on se ne računa.
Mesi protiv M. Sitija: 7 golova, 2 asist na 7 mečeva (6-0-1).
Ocene Mesija: 7.9 FotMob, 7.6 WhoScored, 7.3 SofaScore.
Učinak Mesija: 1 šut (u okvir gola), 1 gol, 100% realizacije, 4.7% poseda, 60 dodira, 43/48 (89.6%) pasovi, 1/3 (33.3%) driblinzi, 2/2 (100%) duge lopte, 4/9 (44.4%) dueli, 3 puta fauliran za 90’.
Pozdrav.

Sekvub

pre 2 godine

Mozda ima par njih koji su ofanzivno bolji, ali defanzivno je Walker po meni bez premca najbolji bek na svetu. Brz, snazan, gotovo neprelazan. Strasan igrac. Verati s druge strane je pokazao i veceras da se radi o najboljem veznom na svetu. Nema boljeg na poziciji cetralnog veznog.

toto

pre 2 godine

Najveća sportska blamaza Reala u LS. Da ga onako isprasi Serif i to u gostima. Ovo je je ujedno i najveca blamaza neke velike ekipe u LS da ga pobedi neki Moldavski tim. Kapa do poda Serifu i njihovim igračima. Sto se tice druge tekme PSZ- Siti. Prelepi golovi i zaslužena pobeda Pariza. Vrhunski gol Mesija.
(Pall Mall, 28. septembar 2021 23:01)


Šerif isprašio Real?
Real ih je bukvalno pregazio, samo što lopta nije htela u gol. Terorisali su gol Moldavaca.
Šerif je igrao hrabro i na kraju je uspeo da pobedi jer je bolje iskoristio svoje šanse.
Ne može navijač Barselone nešto realno da napiše, pa to ti je.

Garfild

pre 2 godine

Da li je moguce da ova ekipa Psz igra na kontre...Kakav je ovo fudbal?Nije ni cudo sto je Messi potpuno pogubljen....Vjerovatno sad vec u sebi govori,dje sam ja ovo uopste dosao.

Звездин весник

pre 2 godine

Baš se oseti, nije se adaptirao za sad, al hoće vremenom samo polako
(VOSAK, 28. septembar 2021 22:33)

Из твојих уста у Божије уши

mangup

pre 2 godine

Na kraju je uvek bolja ekipa ona koja pobedi.Al budimo realni, Citi je sinoc bio dominantniji. Pukom nesrecom ih nisu okrenuli. Naravno, majstorija Mesija i akcija PSG-a je fantasticna. Al po meni je Citi dosta bolja ekipa. Druga stvar sto se ovde voli Mesi pa se stice drugi utisak. U Mancesteru ocekujem vise nego rutinsku pobedu Citija.

Tesla

pre 2 godine

Hoce li neko reci Simeoneu da ne drzi Feliksa na klupi?! Da li je covek corav?! Feliks je uz Karaska jedini krsten igrac u Atletiku, koji moze i da kreira, i da predribla i da gol. Suarez je takodje dobar, jer je vrhunski golgeter... Ali Simeone genije ako malog Portugalca kaznjava zbog drskog ponasanja, sto ga nije pustio u Barselonu kao trampu za Grizmana. Drzi covek na klupi igraca od 126 miliona evra. Genije za anti fudbal

The_Dejan

pre 2 godine

ali on mlati pare a ti nemaš ni za leba, on uživa a ti nemaš nikakavživot, sam si usamljen bez igde ikoga i po ceo dan sediš ovde i pišeš dosadnosmorne komentare.
(jokerdzoker, 28. septembar 2021 21:04)

A ti itekako pišeš jako dubokoumne komentare.

Paja moler

pre 2 godine

I Šerif slab zar ne? A Zvezda da nije imala igrača manje u Beogradu i da nije primila onaj glup lob gol u 45 minuti prvog poluvremena prošla bi mada su igrali slabo

Miličić Darko NBA šampion

pre 2 godine

A Mesi prošlu nije mogao igrati zbog "povrede" ahahahahahahhaha. Bliži mu se kraj uskoro čim bira utakmice na kojima će igrati

mmm

pre 2 godine

Ljudi koliko mi nismo za LS pokazuje ovaj podatak, Klub Briz prvo kolo sa PSG odigra kuci 1:1, isti taj Briz sad vodi 2:1 u gostima protiv Lajpciga...Zvezda ovde na Marakani primi 5 komada lagano od PSG, zamislite da Zvezda vodi protiv Lajpciga tamo, pa samo u snovima...nemojte se zanositi, nije nama mesto u LS, evo Setif vodi protiv Reala 1:0, Zvezda jedva Bragu pobedi kuci, Partizan jos gori, igra bunker kuci protiv Santa Klare i ne zna ni on kako je prosao, sve mi se cini i da imamo 2 kluba u kvalifikacija za LS, nije to za nas definitvno...

veliki strumf

pre 2 godine

Ahahahah, Serif pobedio Real Madrid u Madridu!
Uci Zvezdo kako se igra Liga Sampiona :D
(2CRAZY, 28. septembar 2021 22:54). Ми имамо неколико победа у ЛШ. Гледајте ви и учите - немате ниједну, а ни у Купу шампиона од 1983. Смејали сте се кад смо испали од Шерифа а ево сад вам остало да будете малициозни јер вам се ови њихови резултати никако не свиђају.

Vića Marić

pre 2 godine

Ocekujemo spektakl u cirkusu od milijardu dolara! Iako ne simpatisem city, nadam se da ce ih rastaviti znog nedostatka timskog duha parizana. Satnica za radni deo populacije evrope nije optimalna, ali je za bliski istok fenomenalna. Neka bolji pobedi!

Sinke

pre 2 godine

Psz jako los...Mislim da ce Poketino biti bivsi trener posle ove sezone....Psz je potpuno vjestacka tvorevina....Tuzno je gledati i pogubljenog Messija,covjeka koji je bio simbol Barselone.Ovaj sistem koji igra Psz je katastrofalan za Messija....Messi zeli loptu,da gradi akcije kao u Barsi....Jednostavno potpuno pogresan klub za Messija.

Primal

pre 2 godine

Pojest ce ih City veceras. Doslovno ce ih poniziti igrom. Arapi u Parizu su zaboravili sta su srce i dusa tima. A to je sredina terena koja je mnogo jaca kod engleza,plus dodatni minus, kod Gvardiole svi trce i igraju odbranu a kod Pariza ova trojica se samo trckaraju. Presinga ni u prici. Mesija stigle godine a ova druga dvojica nemotivisana. Parizu se smesi debakl sa ovim projektom. Zivi bili pa videli.

Balkanski_spijun

pre 2 godine

Sa marsa je vidljivo koliko Cityu fali naslednik Aguera, ubica u zavrsnici. Tupi su, puno promasaja. Kejn ili Haland bi bili sjajno resenje za njih. Mora neko nadoknaditi odlazak Kuna. Dobra utakmica generalno. Iznenadjen defanzivnim pristupom Nejmara , Mesija i Embapea. Nisu bili bas statisti. Samo tako mogu napraviti nesto. Evo jos jedan zicer promasi City..

Mali Hijavata

pre 2 godine

Prosto neverovatno gledati koliko je Mesi beskoristan u ovoj ekipi. Bolje da je otišao u Englesku.
(Salle, 28. septembar 2021 21:48)

Trebao je u Zvezdu ili Partizan. Tu bi mu namestili bar pedeset golova. Ali ne saigrači, već uprave. Oborio bi sve rekorde i bio bi srpska legenda.

veceras se okrecu kamile na raznju

pre 2 godine

Zjuuu evo lazni mesija dao gol u najskupljem klubu u istoriji, najbolji svih vremena je konacno uspeo... svi su na nogama, opravdao je poverenje cele zemaljske kugle.

dgbg

pre 2 godine

Svaka cast ovom Serifu! 
Beskompromisna igra. 
Bez kalkulacija, otvoren, totalni fudbal, iskreno sam zadivljen. 
Ako su Crvena Zvezda i Dinamo ZG bili iznenadjenje, sta tek reci za ovo vodjstvo Moldavaca protiv "kraljevica"! 
Tako se igra, otvoreno pa sta bude!
(Nikola, 28. septembar 2021 22:12
Igraju isto ali isto kao i protiv zvezde u beogradu.

from Germany

pre 2 godine

ZAMOLIO BIH ZA INFORMACIJU. Nema veze sa LŠ.Da li neko zna,nisam pratio mladje kategorije reprezentacije,pa me interesuje da li je ovaj mali Motika od 18 godina što je danas dao 4 gola za Bajern 2 kod nas na spisku. Gledao malo utakmicu.liga bolja od naše druge iako je njihova četvrta. Hvala na info ako neko zna
(GSB OUT, 28. septembar 2021 21:49)
Jeste prijatelju. Odigrao je u Junu za našu u19 reprezentaciju kad smo dobili rumune 1:0.

https://www.transfermarkt.de/nemanja-motika/profil/spieler/604323

nista o nicemu

pre 2 godine

ovo je sramotno koliko je mesi los
(nista o nicemu, 28. septembar 2021 21:25)

Ali kada bi dao neki odbitak sa 5 metara kao tvoj ljubimac onda bi Mesi bio dobar jel?
(Penaldo prevara, 28. septembar 2021 21:55)

Otkud tebi ideja ko je moj ljubimac?

Sram te bre bilo

Haland

pre 2 godine

Psz jako los...Mislim da ce Poketino biti bivsi trener posle ove sezone....Psz je potpuno vjestacka tvorevina....Tuzno je gledati i pogubljenog Messija,covjeka koji je bio simbol Barselone.Ovaj sistem koji igra Psz je katastrofalan za Messija....Messi zeli loptu,da gradi akcije kao u Barsi....Jednostavno potpuno pogresan klub za Messija.
(Sinke, 28. septembar 2021 21:43)



Opet svi krivi sem Mesija

Mali Hijavata

pre 2 godine

Dobar pokušaj da staviš Zvezdu u isti koš sa Partizanom i još pišeš KAKO NAS OTRESAO ŠERIF, a mi kući s igračem više ih stisnuli 16m, Borjan sa dva kiks gola nas doslovno izbacio, pritom oba nisu bila po studijskim pravilima da stvar bude smešnija.
Zvezda je u dve sezone u LŠ uzela bodova sasvim dovoljno za jačinu grupe koju smo imali tako da ovo poređenje sa Omonijom je dokaz koliko lupaš
(VOSAK, 28. septembar 2021 22:23)

Nisam siguran ko ovde lupeta.
Zvezda i Partizan jesu u istom košu poslednjih petnaestak godina.
Kako te nije sramota da kažeš da smo stisnuli Šerif a izbacili nas rutinski?
Nekada smo stiskali Real, Liverpul, Milan i Bajern i to ih prolazili, a ti pominješ stikanje Šerifa. Evo, ovakvom glupošću si dokazao da smo u istom košu s Partizanom.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

E ovo je fudbal…a ne onaj Ajaks iz treće razredne lige i madjioničar nestajanja Tadić. Svim srcem za PSG protiv plastike…

đorđe

pre 2 godine

@vosak

Zvezda je uzela 7 bodova u 2 godine a Partizan 3 boda takođe u dve godine, tako da apsolutno stoji konstatacija da moldavci mogu uzeti više bodova za jednu sezonu nego srpski predstavnici za 4.

Btw ako misliš da je 4 boda neka brutalna razlika ok...misim za komšijsko sitno podhebavanje ali na kontinentalnom nivou su oba tima smešna. Maribor je recimo osvojio isto bodova u LŠ kao Zvezda, isto i Ludogorec...to ti je realnost. Dobro je čovek sve rekao i pravilno pozicionirao.

toto

pre 2 godine

Komentator utakmice Real - Sherif je okoreli navijač Reala, pazi on se čudi šta je penal ako ne ovaj smešno dosuđeni za Real, sramota. Pazi boga ti kako neki Sherif sme da vodi protiv velikog Reala, užasno me nervira.
(tkujpers dožda, 28. septembar 2021 22:30)


Smešno dosuđeni penal??
Penal čist kao suza. Prošao igrača driblingom i ovaj ga sapleo.

Ivan

pre 2 godine

Primijetio sam da Mesi izgleda dosta svježe i motivisano,otkriva se dosta,kreće se fino bez lopte,trudi se dosta,kad se malo uklopi imam osećaj da će da ekslodira,on i svi oko njega. Kad se setim da su za Suareza prvih pola godine svi pričali kakav promasaj od transfera,preskup,mada ruku na srce igrao je dosta po desnoj strani,možda i više nego kao devetka ali malo,malo,čim se uklopio,postali su najbolji trio napadački u istoriji fudbala tako da sačekamo malo,nekih par mjeseci i vjerovatno će da kidaju.

Kaiser

pre 2 godine

Loznica, Gučevo, Cer…, 28. septembar 2021 20:41) ali on mlati pare a ti nemaš ni za leba, on uživa a ti nemaš nikakavživot, sam si usamljen bez igde ikoga i po ceo dan sediš ovde i pišeš dosadnosmorne komentare. 
(jokerdzoker, 28. septembar 2021 21:04)A otkud ti znas cime se bavi osoba pod tim nikom?
(onako usput, 28. septembar 2021 21:10)

Ako je onaj pravi a ne sa krade im nikom onda taj ništa ne radi. Piše komentare na sve moguće vesti ceo dan čak i u 6 ujutro

Brusli Iljazovic

pre 2 godine

Ali kada bi dao neki odbitak sa 5 metara kao tvoj ljubimac onda bi Mesi bio dobar jel?
(Penaldo prevara, 28. septembar 2021 21:55)



Da, ali Mesi to ne može jer ne trči i ne zna da se pozicionira. Čak ne radi ni ono po čemu udaviste sa njim. Kažete on plejmejker, a pipnuo 3 puta loptu za celo poluvreme.

Čiča Miloje

pre 2 godine

Za šta ovaj Poketino uzima toliku lovu... Da ne beše Mesija ostade utisak da nijednu akciju ove trojice vrhunskih igrača, Mesija, Nekmara i Embapea nije pripremio na treninzima. Mesi pozadi , Nejmar levo a Embape u ofsajdima, a glavnu reč vode ovi pozadi. Ni tri dobre akcije njih trojica nisu izveli. Embape i Nejmar "se ne poznaju" dok Mesi čekao da se ovi pozadi smiluju da mu daju loptu...
Siti mnogo bolji, ogranizovaniji, sa tandemima i levo i desno, Marez, Silva i Voker desno, Griliš, Sterling levo, ali je De Brujne odigrao slabo, a ni sreće nisu imali... Mada je odbrana PSŽ- bila čvrsta, na obe strane i u sredini...

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Roben je dao preko 50 golova na sličan način, i naravno nikada to niko nije ispratio kao ovaj gol Mesija. U suštini, Mesi se nije video, totalno odsečen i bezobasan. Stalbo se vraća nazad, deluje mi da je zadnji vezni. 130 dana nije dao gol za klub i to niko neće ni da spomene.

Penaldo prevara

pre 2 godine

ovo je sramotno koliko je mesi los
(nista o nicemu, 28. septembar 2021 21:25)

Ali kada bi dao neki odbitak sa 5 metara kao tvoj ljubimac onda bi Mesi bio dobar jel?

Adriano_Galliani

pre 2 godine

Strasno sta je uprava Barselone uradila Messiju...On jednostavno ne pripada ovoj vjestackoj ekipi.
(Asteriks, 28. septembar 2021 22:20)

Ronaldu lepo ide u Junajtedu. Nije ipak lako biti Kristijano? Igrač koji ne može u svakoj ekipi da igra isto već samo u jednoj vredi nula evra.

Milos

pre 2 godine

Cekajte sad, messi kojeg nema nigde u 2,3 utakmice pa cak ni na ovoj do postignutog gola...da ne pominjem jos da je u ekipi gde se ne zna ko je bolji i skuplji... je posle ovog gola odmah bolji od ronalda koji je dao 4 gola na 3,4 utakmice nzm sad u man utd koji ima debilnog trenera i znate same kakve dileje od igraca.

singrrr!

pre 2 godine

zasto i otkud ovi sto guraju.loptu i jedni druge imaju stotine miliona? ali realno. niti ce mesi kupiti knjigu, niti ce slusati kvalitetnu muziku, ostace plitak a 'dubokog dzepa'... niti ce stici do ideje da pomogne nekoj deci... mislim i na ostale, koji prebacuju loptu, i kupuju kucerde a da nisu nikad boravili u njima... narod ima pravo da provali, razbije vrata i da se sa svojom decom ugnezdi. zasto je zabranjeno da budes levicar i ukazujes na ociglednu pljacku i ugnjetavanje? ne, to nije normalno!

hihihi

pre 2 godine

Od svih klubova (Real, Šahtjor, Dinamo...) jedino je Zvezda pružila dostojan otpor Šerifu.
(Loznica, Gučevo, Cer..., 28. septembar 2021 22:03)

Usrecila se.

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Utakmica je bila solidna, ali ništa specijalno, očekivao sam više. PSG je jedna ekipa kada povede, a skroz druga kada gubi. Smatram da ni jedna od ove dve ekipe neće uzeti LŠ, verovatno da neće igrati ni u finalu. Siti ima dosta težak posao u PL, tesko da ce moci da igraju na svim frontovima, i danas se osetio umor od meča sa Celsijem. Za vikend im ide Liverpul... Napada Siti, ali nekako jalovo, nema spica koji može da iskoristi sve te šanse koje stvaraju. Dzabe sve ako nemaš 9-ku. To su osetili Nemci i prethodnim godinama, a i Bajern kada se Leva povredio prošle godine. Mesi odigrao prosečan meč, da mi neko nije rekao da je prešao u PSG ne bih ga ni primetio, zaista jako odsečen, stalno se vraća nešto u sredinu. Nema hemije izmedju napdackog trija, a veliki je problem sto nece niko od njih da igra odbranu. Čak deluje da je Nejmar najaktivniji nazad, ali ni on nije baš vest u tome. Mendes deluje kao rupa u odbrani, Hakimi klasa ali ni on nije defanzivno dobar, nije mogao da čuva Bajernova krila kada je bio u Bundesu. Verati top klasa. Protiv Pariza mora malo čvršće da se igra na sredini. Grilis ne vredi ni 60 miliona, mislim nije on krilo, realno on je neka 10-ka. Nema tu nekih slaloma sa krila, samo ulazi u sredinu, mnogo je opasniji Marez na primer. De Brujne odigrao jako loše, kao i Dias. Gvardiola opet podbacio sa taktikom, opet je pokazao da je limitiran trener i da ne zna na poluvremenu da promeni nešto kako bi stigao do pobede. Bajern, Liverpul, Celsi... mogu do LŠ.

nista o nicemu

pre 2 godine

Psz jako los...Mislim da ce Poketino biti bivsi trener posle ove sezone....Psz je potpuno vjestacka tvorevina....Tuzno je gledati i pogubljenog Messija,covjeka koji je bio simbol Barselone.Ovaj sistem koji igra Psz je katastrofalan za Messija....Messi zeli loptu,da gradi akcije kao u Barsi....Jednostavno potpuno pogresan klub za Messija.
(Sinke, 28. septembar 2021 21:43)

Ne moze on da kreira akcije u PSG jer ima boljih

PrtiBG

pre 2 godine

Mesi!!!!Taj je mogao da razvuče dribling sano na KampNou gde su dimenzije terena kilometarske. A Šerif očigledno nije Šamrok, inače ja sam realni navijač Partizana. Idemo pred skupštinu ako neko pokrade PSŽ!!!

Siki

pre 2 godine

Messi je potpuno pogubljen u ovoj ekipi Psz....Stil igre Psz je potpuno kontra od onoga sto je Messi igrao 20 godina u Barseloni.....Da li ce ovo biti najveca greska u istoriji fudbala...Sve mi se cini da je Messi promasio klub.

vince carter

pre 2 godine

Jedva cekam da i Junajted i psg ispadnu iz ls kao i Juventus i barsa sto su da sprdam ove botine Mesijevce i Ronaldovce,ogadise sve. Najbolji ikad,goat...pa zadrugari da ste sigurni u to,ne bi imali potrebu da ponavljate iznova i iznova. Nekome je i Rivaldo goat i vi njegovo misljenje ne mozete promeniti a zvanicno proglasenje ne postoji. To su misljenja i to razlicita. A koliko ste samo jadni i neobjektivni je proglasavanje nekog ko se gotovo nije video do gola za igraca utakmice a oni sto izginuse u odbrani i onaj sto je dao prvi gol i preorao teren nista,kao i Donaruma na golu koji je zaustavio svaki ozbiljan sut.

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Koliko je odigrao utakmica u tih 130 dana? Ovo mu je tek druga utakmica koju je odigrao svih 90 minuta.
(Zivor, 29. septembar 2021 09:56)

Kakve ima veze da li je bio povređen, folirao povredu, bio nespreman. Ima prazan hod od 1. avgusta do juče. Blamirao se na terenu, pa je Poketino morao da ga menja. Ova povreda što su rekli da je imao je izmišljena da bi se stisala bura koja je nastala, to je i više nego očigledno. Dakle 2 meseca već traje sezona i on je dao jedan gol dok je Levandovski na primer za kojeg kažu Mesijev fanovi da ne zaslužuje ZL dao već 13. Pošto vidim da voliš detalje o statistici dacu ti jos neke interesantne podatke. U La Ligi protiv Reala, Atletika, Real Sosijadada, Vilareala... 0 golova i asistencija (od 1. Januara ove godine). A to su mahom najjače ekipe u Spaniji, dakle izivljavao na prosečnim timovima. Na svim tim mečevima je igrao svih 90 minuta. U LŠ ispao u 1/8 finala, u Ligi bili 3. i neko kaze da on treba da uzme ZL zato što se izivljavao nad Bolivijom i Ekvadorom, a potom nestao u finalu Kope. Sportski pozdrav, iznosim samo cinjenice, a vi možete deliti minuse koliko hocete.

jokerdzoker

pre 2 godine

Gledam postavu Reala, Jović ne igra ni protiv Šerifa. Pa kada će igrati? Splavovi slađi od lopte…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 28. septembar 2021 20:41) ali on mlati pare a ti nemaš ni za leba, on uživa a ti nemaš nikakavživot, sam si usamljen bez igde ikoga i po ceo dan sediš ovde i pišeš dosadnosmorne komentare.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

E ovo je fudbal…a ne onaj Ajaks iz treće razredne lige i madjioničar nestajanja Tadić. Svim srcem za PSG protiv plastike…

Milos

pre 2 godine

Cekajte sad, messi kojeg nema nigde u 2,3 utakmice pa cak ni na ovoj do postignutog gola...da ne pominjem jos da je u ekipi gde se ne zna ko je bolji i skuplji... je posle ovog gola odmah bolji od ronalda koji je dao 4 gola na 3,4 utakmice nzm sad u man utd koji ima debilnog trenera i znate same kakve dileje od igraca.

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Roben je dao preko 50 golova na sličan način, i naravno nikada to niko nije ispratio kao ovaj gol Mesija. U suštini, Mesi se nije video, totalno odsečen i bezobasan. Stalbo se vraća nazad, deluje mi da je zadnji vezni. 130 dana nije dao gol za klub i to niko neće ni da spomene.

est

pre 2 godine

neka nam neki expert sa JNA objasni kako smo smesni sto jedva izgubismo od Serifa..Njih barem treba slusati,oni navijaju za jedan od najboljih klubova ikada sto se po rezultatima u Evropi vidi vec poslednjih 80 godina...

Primal

pre 2 godine

Pojest ce ih City veceras. Doslovno ce ih poniziti igrom. Arapi u Parizu su zaboravili sta su srce i dusa tima. A to je sredina terena koja je mnogo jaca kod engleza,plus dodatni minus, kod Gvardiole svi trce i igraju odbranu a kod Pariza ova trojica se samo trckaraju. Presinga ni u prici. Mesija stigle godine a ova druga dvojica nemotivisana. Parizu se smesi debakl sa ovim projektom. Zivi bili pa videli.

veceras se okrecu kamile na raznju

pre 2 godine

Zjuuu evo lazni mesija dao gol u najskupljem klubu u istoriji, najbolji svih vremena je konacno uspeo... svi su na nogama, opravdao je poverenje cele zemaljske kugle.

toto

pre 2 godine

Najveća sportska blamaza Reala u LS. Da ga onako isprasi Serif i to u gostima. Ovo je je ujedno i najveca blamaza neke velike ekipe u LS da ga pobedi neki Moldavski tim. Kapa do poda Serifu i njihovim igračima. Sto se tice druge tekme PSZ- Siti. Prelepi golovi i zaslužena pobeda Pariza. Vrhunski gol Mesija.
(Pall Mall, 28. septembar 2021 23:01)


Šerif isprašio Real?
Real ih je bukvalno pregazio, samo što lopta nije htela u gol. Terorisali su gol Moldavaca.
Šerif je igrao hrabro i na kraju je uspeo da pobedi jer je bolje iskoristio svoje šanse.
Ne može navijač Barselone nešto realno da napiše, pa to ti je.

ja

pre 2 godine

Od svih klubova (Real, Šahtjor, Dinamo...) jedino je Zvezda pružila dostojan otpor Šerifu.
(Loznica, Gučevo, Cer..., 28. septembar 2021 22:03)

Zaključak: zvezda bolja od Reala. Bravo majstore. Kako onda ne pobedi Partizan?

VOSAK

pre 2 godine

Bogme, Šerif ako ovako nastavi, pored toga što je otresao Zvezdu i rutinski obrisao travu sa nabedjenim Dinamom, uzeće više bodova u grupi nego Zvezda i Partizan zajedno u četiri učešća.
A mi im se i dalje smejemo, kao što se smejemo svima i mislimo da smo i dalje neko i nešto. U stvari, nivo smo Omonije i Šarlroe, otprilike.
(Mali Hijavata, 28. septembar 2021 22:08)


Dobar pokušaj da staviš Zvezdu u isti koš sa Partizanom i još pišeš KAKO NAS OTRESAO ŠERIF, a mi kući s igračem više ih stisnuli 16m, Borjan sa dva kiks gola nas doslovno izbacio, pritom oba nisu bila po studijskim pravilima da stvar bude smešnija.
Zvezda je u dve sezone u LŠ uzela bodova sasvim dovoljno za jačinu grupe koju smo imali tako da ovo poređenje sa Omonijom je dokaz koliko lupaš

Bravo Mesi majstore

pre 2 godine

Ovu proslavu gola treba staviti da se vrti na svim tv spicama.Lik daje golcinu koju je praktično "sam sebi namestio" tako sto je istrčao kontru i samo proigrao pas sa Mbapeom.S obzirom na važnost ove utakmice i s obzirom na to ko je i šta je Mesi on je mogao da proslavi gol tako da trči prema publici,da lomi korner zastavicu,da pokazuje rukama na sebe,da skida dres...
Ali ne on je svo vreme pokazivao rukama na Mbapea.
Mesi ljudina,Veliki igrač još veći covek.

Drvoredi

pre 2 godine

Cekajte sad, messi kojeg nema nigde u 2,3 utakmice pa cak ni na ovoj do postignutog gola...da ne pominjem jos da je u ekipi gde se ne zna ko je bolji i skuplji... je posle ovog gola odmah bolji od ronalda koji je dao 4 gola na 3,4 utakmice nzm sad u man utd koji ima debilnog trenera i znate same kakve dileje od igraca.
(Milos, 28. septembar 2021 22:57)

Ova golcina protiv sampiona Engleske i vice sampiona Evrope je vrednija od svih tap in golova zalizanog padavicara protiv Njukastla , Jang Bojsa i njemu slicnih... Ali ni ovo nije bitno. Ne odlucuje ovo nista decace. Odluceno je davno. Zna se ko je bog ove igre.. zna se ko je koga ponizavao 10 god u istoj ligi. Zna se ko je kralj golova, asistencija, driblinga, slobodnjaka...Ne vredjajte fudbal i inteligenciju ,ne kontaminirajte sredinu poredjujuci Ronalda sa Mesijem. Ko je najbolji ikad se moze raspravljati i diskutovati ako je uopste moguce, ali jedno je sigurno. Ronaldo nikad nije bio niti ce biti nivo Mesija pa mozete spinovat i pisati gluposti do besvesti i beskonacnosti. Mesi je cista fudbalska esencija i hvala ti sto postojis majstore.

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Utakmica je bila solidna, ali ništa specijalno, očekivao sam više. PSG je jedna ekipa kada povede, a skroz druga kada gubi. Smatram da ni jedna od ove dve ekipe neće uzeti LŠ, verovatno da neće igrati ni u finalu. Siti ima dosta težak posao u PL, tesko da ce moci da igraju na svim frontovima, i danas se osetio umor od meča sa Celsijem. Za vikend im ide Liverpul... Napada Siti, ali nekako jalovo, nema spica koji može da iskoristi sve te šanse koje stvaraju. Dzabe sve ako nemaš 9-ku. To su osetili Nemci i prethodnim godinama, a i Bajern kada se Leva povredio prošle godine. Mesi odigrao prosečan meč, da mi neko nije rekao da je prešao u PSG ne bih ga ni primetio, zaista jako odsečen, stalno se vraća nešto u sredinu. Nema hemije izmedju napdackog trija, a veliki je problem sto nece niko od njih da igra odbranu. Čak deluje da je Nejmar najaktivniji nazad, ali ni on nije baš vest u tome. Mendes deluje kao rupa u odbrani, Hakimi klasa ali ni on nije defanzivno dobar, nije mogao da čuva Bajernova krila kada je bio u Bundesu. Verati top klasa. Protiv Pariza mora malo čvršće da se igra na sredini. Grilis ne vredi ni 60 miliona, mislim nije on krilo, realno on je neka 10-ka. Nema tu nekih slaloma sa krila, samo ulazi u sredinu, mnogo je opasniji Marez na primer. De Brujne odigrao jako loše, kao i Dias. Gvardiola opet podbacio sa taktikom, opet je pokazao da je limitiran trener i da ne zna na poluvremenu da promeni nešto kako bi stigao do pobede. Bajern, Liverpul, Celsi... mogu do LŠ.

Miličić Darko NBA šampion

pre 2 godine

A Mesi prošlu nije mogao igrati zbog "povrede" ahahahahahahhaha. Bliži mu se kraj uskoro čim bira utakmice na kojima će igrati

Siki

pre 2 godine

Messi je potpuno pogubljen u ovoj ekipi Psz....Stil igre Psz je potpuno kontra od onoga sto je Messi igrao 20 godina u Barseloni.....Da li ce ovo biti najveca greska u istoriji fudbala...Sve mi se cini da je Messi promasio klub.

onako usput

pre 2 godine

Loznica, Gučevo, Cer…, 28. septembar 2021 20:41) ali on mlati pare a ti nemaš ni za leba, on uživa a ti nemaš nikakavživot, sam si usamljen bez igde ikoga i po ceo dan sediš ovde i pišeš dosadnosmorne komentare.
(jokerdzoker, 28. septembar 2021 21:04)A otkud ti znas cime se bavi osoba pod tim nikom?

Pijani zlotvor

pre 2 godine

Messi! Povratak kralja!
Odabrao sam ovaj derbi seickih plastikanera samo zato sto sam imao jak 'feeling za osjecaj' da ce messi zbombat golcinu bas guardioli po sistemu 'ko ce kome nego svoj svome'.

Bradilic

pre 2 godine

Cekajte da vam navijaci jednog kluba iz komsiluka, ciji je glavni uspeh da pisu komentare o Zvezdi, objasne kako Serif nista ne zna i kako je sramota ispasti od njih. Jadnici.

Brusli Iljazovic

pre 2 godine

Ali kada bi dao neki odbitak sa 5 metara kao tvoj ljubimac onda bi Mesi bio dobar jel?
(Penaldo prevara, 28. septembar 2021 21:55)



Da, ali Mesi to ne može jer ne trči i ne zna da se pozicionira. Čak ne radi ni ono po čemu udaviste sa njim. Kažete on plejmejker, a pipnuo 3 puta loptu za celo poluvreme.

Sinke

pre 2 godine

Psz jako los...Mislim da ce Poketino biti bivsi trener posle ove sezone....Psz je potpuno vjestacka tvorevina....Tuzno je gledati i pogubljenog Messija,covjeka koji je bio simbol Barselone.Ovaj sistem koji igra Psz je katastrofalan za Messija....Messi zeli loptu,da gradi akcije kao u Barsi....Jednostavno potpuno pogresan klub za Messija.

Adriano_Galliani

pre 2 godine

Strasno sta je uprava Barselone uradila Messiju...On jednostavno ne pripada ovoj vjestackoj ekipi.
(Asteriks, 28. septembar 2021 22:20)

Ronaldu lepo ide u Junajtedu. Nije ipak lako biti Kristijano? Igrač koji ne može u svakoj ekipi da igra isto već samo u jednoj vredi nula evra.

ip

pre 2 godine

I bez goal Mesi je bio najbolji na terenu ubedljovo! Kreiranje igre, iznosenje lopte pod pritiskom, zapocinjanje napad...ma kome ja pricam kad veze nemas o fudbalu.
Svi koji se razumeju u fudbal znaju da je Mesi GOAT.
(Marko, 28. septembar 2021 23:21)

Mnogi prate fudbal preko flashscore-a, sofascore-a, itd.
Vide samo go je postigao gol i po tome ocenjuju igrace, ali eto da je tako jedan Inzagi bi bio bolji igrac od Ronaldinja.

Marko

pre 2 godine

@Milos
I bez goal Mesi je bio najbolji na terenu ubedljovo! Kreiranje igre, iznosenje lopte pod pritiskom, zapocinjanje napad...ma kome ja pricam kad veze nemas o fudbalu.
Svi koji se razumeju u fudbal znaju da je Mesi GOAT.

Haland

pre 2 godine

Psz jako los...Mislim da ce Poketino biti bivsi trener posle ove sezone....Psz je potpuno vjestacka tvorevina....Tuzno je gledati i pogubljenog Messija,covjeka koji je bio simbol Barselone.Ovaj sistem koji igra Psz je katastrofalan za Messija....Messi zeli loptu,da gradi akcije kao u Barsi....Jednostavno potpuno pogresan klub za Messija.
(Sinke, 28. septembar 2021 21:43)



Opet svi krivi sem Mesija

Katai

pre 2 godine

Kada smo ispali od Sherifa svi su govorili da je to najveca sramota u istoriji kluba, zatim su dobili 3:0 Dinamo pa 2:0 Sahtjor, sad vode u Madridu protiv Reala, morate da shvatite da danas svi igraju fudbal. Sherif je vredeo 12 miliona sada bar 50 miliona.

VOSAK

pre 2 godine

MESSSSSSIIIIIIIII

Kao što vam rekoh, KUKALA vam majka kad se MESSI skroz adaptira sa Nejmarom i Mbapeom i ostatkom tima, ČOVEK JE ESENCIJA FUDBALA!!!

VOSAK

pre 2 godine

Od svih klubova (Real, Šahtjor, Dinamo...) jedino je Zvezda pružila dostojan otpor Šerifu.
(Loznica, Gučevo, Cer..., 28. septembar 2021 22:03)



Dostojan otpor ???
Druže ljudi nas tamo izbacili iz jedne jedine šanse, kući nam ga dali iz slobodnjaka gde je Borjan kiksnuo teško i to je to hahahhahaha

vince carter

pre 2 godine

Jedva cekam da i Junajted i psg ispadnu iz ls kao i Juventus i barsa sto su da sprdam ove botine Mesijevce i Ronaldovce,ogadise sve. Najbolji ikad,goat...pa zadrugari da ste sigurni u to,ne bi imali potrebu da ponavljate iznova i iznova. Nekome je i Rivaldo goat i vi njegovo misljenje ne mozete promeniti a zvanicno proglasenje ne postoji. To su misljenja i to razlicita. A koliko ste samo jadni i neobjektivni je proglasavanje nekog ko se gotovo nije video do gola za igraca utakmice a oni sto izginuse u odbrani i onaj sto je dao prvi gol i preorao teren nista,kao i Donaruma na golu koji je zaustavio svaki ozbiljan sut.

Vića Marić

pre 2 godine

Ocekujemo spektakl u cirkusu od milijardu dolara! Iako ne simpatisem city, nadam se da ce ih rastaviti znog nedostatka timskog duha parizana. Satnica za radni deo populacije evrope nije optimalna, ali je za bliski istok fenomenalna. Neka bolji pobedi!

nista o nicemu

pre 2 godine

Psz jako los...Mislim da ce Poketino biti bivsi trener posle ove sezone....Psz je potpuno vjestacka tvorevina....Tuzno je gledati i pogubljenog Messija,covjeka koji je bio simbol Barselone.Ovaj sistem koji igra Psz je katastrofalan za Messija....Messi zeli loptu,da gradi akcije kao u Barsi....Jednostavno potpuno pogresan klub za Messija.
(Sinke, 28. septembar 2021 21:43)

Ne moze on da kreira akcije u PSG jer ima boljih

Et

pre 2 godine

Cekajte sad, messi kojeg nema nigde u 2,3 utakmice pa cak ni na ovoj do postignutog gola...da ne pominjem jos da je u ekipi gde se ne zna ko je bolji i skuplji... je posle ovog gola odmah bolji od ronalda koji je dao 4 gola na 3,4 utakmice nzm sad u man utd koji ima debilnog trenera i znate same kakve dileje od igraca.
(Milos, 28. septembar 2021 22:57)

Ovaj gol makar nije postignut iz peterca!
Isprati ponovo pogodak. Mesi je primio loptu na centru i kreirao je pogodak.

PrtiBG

pre 2 godine

Mesi!!!!Taj je mogao da razvuče dribling sano na KampNou gde su dimenzije terena kilometarske. A Šerif očigledno nije Šamrok, inače ja sam realni navijač Partizana. Idemo pred skupštinu ako neko pokrade PSŽ!!!

nista o nicemu

pre 2 godine

ovo je sramotno koliko je mesi los
(nista o nicemu, 28. septembar 2021 21:25)

Ali kada bi dao neki odbitak sa 5 metara kao tvoj ljubimac onda bi Mesi bio dobar jel?
(Penaldo prevara, 28. septembar 2021 21:55)

Otkud tebi ideja ko je moj ljubimac?

Sram te bre bilo

Acko

pre 2 godine

Messi ima 27 golova u 31 utakmici protiv najjacih Engleskih klubova u ligi prvaka. Ima bolju statistiku nego Ronaldo koji je igrao godinama u toj ligi.
(Paris, 28. septembar 2021 23:06)

Da ali logika ronaldovaca je da ne bi mogao protiv mocne odbrane Stouka :D

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Koliko je odigrao utakmica u tih 130 dana? Ovo mu je tek druga utakmica koju je odigrao svih 90 minuta.
(Zivor, 29. septembar 2021 09:56)

Kakve ima veze da li je bio povređen, folirao povredu, bio nespreman. Ima prazan hod od 1. avgusta do juče. Blamirao se na terenu, pa je Poketino morao da ga menja. Ova povreda što su rekli da je imao je izmišljena da bi se stisala bura koja je nastala, to je i više nego očigledno. Dakle 2 meseca već traje sezona i on je dao jedan gol dok je Levandovski na primer za kojeg kažu Mesijev fanovi da ne zaslužuje ZL dao već 13. Pošto vidim da voliš detalje o statistici dacu ti jos neke interesantne podatke. U La Ligi protiv Reala, Atletika, Real Sosijadada, Vilareala... 0 golova i asistencija (od 1. Januara ove godine). A to su mahom najjače ekipe u Spaniji, dakle izivljavao na prosečnim timovima. Na svim tim mečevima je igrao svih 90 minuta. U LŠ ispao u 1/8 finala, u Ligi bili 3. i neko kaze da on treba da uzme ZL zato što se izivljavao nad Bolivijom i Ekvadorom, a potom nestao u finalu Kope. Sportski pozdrav, iznosim samo cinjenice, a vi možete deliti minuse koliko hocete.

Aleks

pre 2 godine

Forma je prolazna, klasa je vecna. Bravo Mesi. Drago mi je zbog njega. Nije zasluzio takav kraj karijere bez obzira sta mislili o njemu. City bio bolji po meni, nije zasluzio poraz

Brico

pre 2 godine

Svaki put kad neki penaldo bot uporedi Mesija sa primadonom treba ga novcano kazniti!
(Luidji, 28. septembar 2021 22:45)

To su deca mahom. Ja iz svog nekog okruzenja ne poznajem coveka od 30+ koji ce Ronalda staviti ispred Mesija. Ali Maradona je jedan. Mesi je najbolji u ovom veku do sad, ali Diego je neponovljiv.

Tesla

pre 2 godine

Hoce li neko reci Simeoneu da ne drzi Feliksa na klupi?! Da li je covek corav?! Feliks je uz Karaska jedini krsten igrac u Atletiku, koji moze i da kreira, i da predribla i da gol. Suarez je takodje dobar, jer je vrhunski golgeter... Ali Simeone genije ako malog Portugalca kaznjava zbog drskog ponasanja, sto ga nije pustio u Barselonu kao trampu za Grizmana. Drzi covek na klupi igraca od 126 miliona evra. Genije za anti fudbal

hihihi

pre 2 godine

Od svih klubova (Real, Šahtjor, Dinamo...) jedino je Zvezda pružila dostojan otpor Šerifu.
(Loznica, Gučevo, Cer..., 28. septembar 2021 22:03)

Usrecila se.

Viktor

pre 2 godine

Svaki put kad neki penaldo bot uporedi Mesija sa primadonom treba ga novcano kazniti!
(Luidji, 28. septembar 2021 22:45)

I samare im treba lupati!

toto

pre 2 godine

Komentator utakmice Real - Sherif je okoreli navijač Reala, pazi on se čudi šta je penal ako ne ovaj smešno dosuđeni za Real, sramota. Pazi boga ti kako neki Sherif sme da vodi protiv velikog Reala, užasno me nervira.
(tkujpers dožda, 28. septembar 2021 22:30)


Smešno dosuđeni penal??
Penal čist kao suza. Prošao igrača driblingom i ovaj ga sapleo.

Alle PSG,Alle Messi

pre 2 godine

Doveden je zbog Lige Šampiona i već u prvoj bitnijoj utakmici u grupi je dao gol ili bolje rečeno golcinu i to protiv koga,protiv prejakog Sitija, prošlogodišnjeg finaliste LS.

Ma nema pojma Mesi ;)

Mali Hijavata

pre 2 godine

Dobar pokušaj da staviš Zvezdu u isti koš sa Partizanom i još pišeš KAKO NAS OTRESAO ŠERIF, a mi kući s igračem više ih stisnuli 16m, Borjan sa dva kiks gola nas doslovno izbacio, pritom oba nisu bila po studijskim pravilima da stvar bude smešnija.
Zvezda je u dve sezone u LŠ uzela bodova sasvim dovoljno za jačinu grupe koju smo imali tako da ovo poređenje sa Omonijom je dokaz koliko lupaš
(VOSAK, 28. septembar 2021 22:23)

Nisam siguran ko ovde lupeta.
Zvezda i Partizan jesu u istom košu poslednjih petnaestak godina.
Kako te nije sramota da kažeš da smo stisnuli Šerif a izbacili nas rutinski?
Nekada smo stiskali Real, Liverpul, Milan i Bajern i to ih prolazili, a ti pominješ stikanje Šerifa. Evo, ovakvom glupošću si dokazao da smo u istom košu s Partizanom.

Maslinov Medved

pre 2 godine

Najjača stvar je kako je proslavio pogodak, uz ti ogromnu dozu euforije, Mesi odmah pokazuje prstom na osobu koja mu je asistirala za pogodak. Ne uzdizući sebe, nego tu osobu.

netko

pre 2 godine

Zjuuu evo lazni mesija dao gol u najskupljem klubu u istoriji, najbolji svih vremena je konacno uspeo... svi su na nogama, opravdao je poverenje cele zemaljske kugle.
(veceras se okrecu kamile na raznju, 28. septembar 2021 22:42)

i to ekipi koja je samo na odbranu skucala 500milki u zadnjih par sezona.

ovakav gol je penaldo zadnji put dao kad je igrao prvi put u unitedu, sad se ne mrda od peterca za 80% utakmice.

jedini gol za koji mu skidam kapu je ona jurnjava na euro kad je pretco ceo teren pa uvalio golcinu, sve ostalo je blago receno sramota, penal ili tipkanje lopte sa 5m od gola.

da racunamo kao vi sto se palite na penalda, onda bi inzagi bio najbolji fudbaler na svetu onomad. ili je pancev bio bolji od piksija,savicevica jugovica i ekipe a covek nije imao nista, osim osecaja za gol. nije znao da potrci sa loptom 2 metra.

Svasta

pre 2 godine

Od svih klubova (Real, Šahtjor, Dinamo...) jedino je Zvezda pružila dostojan otpor Šerifu.
(Loznica, Gučevo, Cer..., 28. septembar 2021 22:03)



Dostojan otpor ???
Druže ljudi nas tamo izbacili iz jedne jedine šanse, kući nam ga dali iz slobodnjaka gde je Borjan kiksnuo teško i to je to hahahhahaha
(VOSAK, 28. septembar 2021 22:38)

Zvezda je inace, u tom dvomecu igrala atomski fudbal, stvorila sijaset sansi..

King Leo!

pre 2 godine

Mesi kao da programira sebe za ovakve utakmice.Pazite ovo:

1 Svoj prvi gol u dresu Barse je neverovatan lob i to na asistenciju ni manje ni više nego Ronaldinja

2 Rekord po broju golova u dresu Argentine je oborio jednim od najlepših slobodnjaka koje je dao u karijeri na Kopa Americi 2016

3 Svoj 500 gol za Barsu je postigao protiv Reala u verovatno najboljem El klasiku ikada,golom u 93 minutu

4 Svoj 600 gol u karijeri je prelep slobodnjak protiv Atletiko Madrida u Ligi,taj gol je odlučio i titulu

5 Svoj 600 gol za Barsu dao je sada već legendarnom golcinom iz slobodnjaka protiv Liverpula u LS

6 Evo sada Svoj prvi gol u dresu PSG daje bombom u raslje i to protiv njegovog "fudbalskog oca" Gvardiole.

Ima još mnogo takvih simboličnih momenata.Imam utisak da covek programira sebe za ovakve momente.
Najveći ikada!!!

Ahilej

pre 2 godine

Ovu proslavu gola treba staviti da se vrti na svim tv spicama.Lik daje golcinu koju je praktično "sam sebi namestio" tako sto je istrčao kontru i samo proigrao pas sa Mbapeom.S obzirom na važnost ove utakmice i s obzirom na to ko je i šta je Mesi on je mogao da proslavi gol tako da trči prema publici,da lomi korner zastavicu,da pokazuje rukama na sebe,da skida dres...
Ali ne on je svo vreme pokazivao rukama na Mbapea.
Mesi ljudina,Veliki igrač još veći covek.
(Bravo Mesi majstore, 28. septembar 2021 23:22

Samp jedan od primera koji pokazuje kolilo je Mesi vise timski igrac, koliko mu je manji ego. Koliko puta je samo dao penal da pucaju saigraci, kako bi ih raspucao i vratio u formu. Nejmaru, Ibri, Suarezu, Grizmanu, Kunu...Pa on je cak i asistiro sa penala. O cemu dalje da pricamo?? Delio i slobodnjake sa Nejmarom i Xaviem
. Dok onaj drugi zabije gol sa 5 m koji su mu namestili saigraci ili sa penala i ide trci i skace kao neki cirkusant pokazujuci na sebe kao da je uradio ne znam sta. Uvek sam govorio, tabloidi, novine mogu pisati sta hoce, ali teren ne laze
. On je ogledalo karaktera svakog igraca. A na njemu ne samo da vidimo ko je veci timski igrac i manje sebican, nego i ko je mnogo, mnogo veci simulator. Pa mogu PR sluzbe da pegladju imidz kroz medije koliko hoce, dzaba im..Ljudi nisu slepi i glupi. Vide sve. I zato Mesi ima mnogo vise postovalaca kod starije raje. Ronaldo mu ni ponasanjem a ni umecem i talentom nije ni do kolena!

Mikii

pre 2 godine

Hoce li neko reci Simeoneu da ne drzi Feliksa na klupi?! Da li je covek corav?! Feliks je uz Karaska jedini krsten igrac u Atletiku, koji moze i da kreira, i da predribla i da gol. Suarez je takodje dobar, jer je vrhunski golgeter... Ali Simeone genije ako malog Portugalca kaznjava zbog drskog ponasanja, sto ga nije pustio u Barselonu kao trampu za Grizmana. Drzi covek na klupi igraca od 126 miliona evra. Genije za anti fudbal
(Tesla, 28. septembar 2021 20:30)

Feliks je fizicki inferioran i kilav u odbrani, to je glavni razlog sto ne igra. Ne uklapa se u filozofiju Simeonea da na terenu budu iskljucivo rmpalije.

Dr

pre 2 godine

Kakvu bol je Mesi naneo penaldovcima ovim golom , sta bi dali da i penaldo nekad postigne ovakav gol, a oni jadni moraju da ga velicaju zbog tap in golova

sir oliver

pre 2 godine

Inace u toj Francuskoj kao hara korona,
(Back in Black, 28. septembar 2021 21:06)
Ko kaze da hara!? Vakcinisano 83,7% starijih od 18 godina, 50% od 12 do 18 godina, uvedene kovid propusnice, manje od 1800 dnevno obolelih na skoro 70 miliona stanovnika, ukupno 7000 u bolnicama! Uskoro ce i ukinuti mere, kao Skandinavci!

Mali Hijavata

pre 2 godine

Bogme, Šerif ako ovako nastavi, pored toga što je otresao Zvezdu i rutinski obrisao travu sa nabedjenim Dinamom, uzeće više bodova u grupi nego Zvezda i Partizan zajedno u četiri učešća.
A mi im se i dalje smejemo, kao što se smejemo svima i mislimo da smo i dalje neko i nešto. U stvari, nivo smo Omonije i Šarlroe, otprilike.

Eee

pre 2 godine

Da, ali Mesi to ne može jer ne trči i ne zna da se pozicionira. Čak ne radi ni ono po čemu udaviste sa njim. Kažete on plejmejker, a pipnuo 3 puta loptu za celo poluvreme.
(Brusli Iljazovic, 28. septembar 2021 22:07)

Prijem na 35 metara od gola, prolazak jednog igrača, dupli pas, precizan šut iz prve i gol!

Paris

pre 2 godine

Messi ima 27 golova u 31 utakmici protiv najjacih Engleskih klubova u ligi prvaka. Ima bolju statistiku nego Ronaldo koji je igrao godinama u toj ligi.

veliki strumf

pre 2 godine

Ahahahah, Serif pobedio Real Madrid u Madridu!
Uci Zvezdo kako se igra Liga Sampiona :D
(2CRAZY, 28. septembar 2021 22:54). Ми имамо неколико победа у ЛШ. Гледајте ви и учите - немате ниједну, а ни у Купу шампиона од 1983. Смејали сте се кад смо испали од Шерифа а ево сад вам остало да будете малициозни јер вам се ови њихови резултати никако не свиђају.

Drvoredi

pre 2 godine

Cekajte sad, messi kojeg nema nigde u 2,3 utakmice pa cak ni na ovoj do postignutog gola...da ne pominjem jos da je u ekipi gde se ne zna ko je bolji i skuplji... je posle ovog gola odmah bolji od ronalda koji je dao 4 gola na 3,4 utakmice nzm sad u man utd koji ima debilnog trenera i znate same kakve dileje od igraca.
(Milos, 28. septembar 2021 22:57)

Ova golcina protiv sampiona Engleske i vice sampiona Evrope je vrednija od svih tap in golova zalizanog padavicara protiv Njukastla , Jang Bojsa i njemu slicnih... Ali ni ovo nije bitno. Ne odlucuje ovo nista decace. Odluceno je davno. Zna se ko je bog ove igre.. zna se ko je koga ponizavao 10 god u istoj ligi. Zna se ko je kralj golova, asistencija, driblinga, slobodnjaka...Ne vredjajte fudbal i inteligenciju ,ne kontaminirajte sredinu poredjujuci Ronalda sa Mesijem. Ko je najbolji ikad se moze raspravljati i diskutovati ako je uopste moguce, ali jedno je sigurno. Ronaldo nikad nije bio niti ce biti nivo Mesija pa mozete spinovat i pisati gluposti do besvesti i beskonacnosti. Mesi je cista fudbalska esencija i hvala ti sto postojis majstore.

drug zakljucak

pre 2 godine

Od svih klubova (Real, Šahtjor, Dinamo...) jedino je Zvezda pružila dostojan otpor Šerifu.
(Loznica, Gučevo, Cer..., 28. septembar 2021 22:03)

Zaključak: zvezda bolja od Reala. Bravo majstore. Kako onda ne pobedi Partizan?
(ja, 28. septembar 2021 22:46)

Gde ti vidis Partizan u celoj prici?

Penaldo prevara

pre 2 godine

ovo je sramotno koliko je mesi los
(nista o nicemu, 28. septembar 2021 21:25)

Ali kada bi dao neki odbitak sa 5 metara kao tvoj ljubimac onda bi Mesi bio dobar jel?

singrrr!

pre 2 godine

zasto i otkud ovi sto guraju.loptu i jedni druge imaju stotine miliona? ali realno. niti ce mesi kupiti knjigu, niti ce slusati kvalitetnu muziku, ostace plitak a 'dubokog dzepa'... niti ce stici do ideje da pomogne nekoj deci... mislim i na ostale, koji prebacuju loptu, i kupuju kucerde a da nisu nikad boravili u njima... narod ima pravo da provali, razbije vrata i da se sa svojom decom ugnezdi. zasto je zabranjeno da budes levicar i ukazujes na ociglednu pljacku i ugnjetavanje? ne, to nije normalno!

VOSAK

pre 2 godine

Ljudi mrtvi ozbiljni pišu da je Messi BESKORISTAN

Čovek je tek došao, u totalno NOV TIM NAKON 20+ GODINA u Barseloni, ne zna Engleski, ne zna Francuski, shvatate li ljudi da postoji pojam ADAPTACIJA ?

Fascinantni ste, fascinantni, koliko je ovde ljudi koji veze sa životom nemaju, čoveku ovo tek treća utakmica koju startuje, igra sa igračima koji su najveći nivo fudbala na svetu, Nejmarom i Mbappeom, shvatate li da sa njim egomanijacima kao on treba naći zajednički jezik, sećate li se Realovih galaktikosa ?

Slavko

pre 2 godine

Mesiju svakako da je lakse da igra sa Kilijanom nego so Brajtvajtom, ili sa Nejmarom umestu sa Grizmanom, sa Dimarijom umesto sa Dembeleom...da ne nabrajam.

Pamet u glavu

pre 2 godine

Bilo je uživanje gledati ovaj meč.Izuzetno uštiman orkestar protiv vrhunsko kvalitetnih igrača.Pobijedili su igrači jer su Građani imali jako težak meč u subotu.Moralo se osjetiti,i oni su ljudi.

Veka

pre 2 godine

PSG bez dileme ima bolji individualni kvalitet, tj najbolji na svetu, ali davno su prosla vremena kad individualci pobedjuju. Siti ima puno bolji tim, dobro izbalansiran i uigran. Sa autoritativnim trenerom na klupi. Mozda i urade francuzi nesto veceras, ali generalno dajem Sitiju puno vece sanse za osvojiti ligu sampiona od PSG. Imaju zdraviji dugorocni projekat. I ja sam jedan od onih koji predvidja brodolom ovog PSG.

Pall Mall

pre 2 godine

Najveća sportska blamaza Reala u LS. Da ga onako isprasi Serif i to u gostima. Ovo je je ujedno i najveca blamaza neke velike ekipe u LS da ga pobedi neki Moldavski tim. Kapa do poda Serifu i njihovim igračima. Sto se tice druge tekme PSZ- Siti. Prelepi golovi i zaslužena pobeda Pariza. Vrhunski gol Mesija.

Kralj

pre 2 godine

Mesi nakon gola svo vreme rukama pokazuje na Mbapea kao da ga je ovaj pronašao na 30 metara a ne da mu je dodao na 2 metra loptu.Eto kolika je veličina Mesi i koliko je zahvalan saigračima.

facts

pre 2 godine

Pari Sen Žermen 2-0 Mančester Siti
PSŽ u KEŠ+LŠ: 70W-24D-35L na 129 mečeva.
Ovo je 1. pobeda PSŽ nad M. Sitijem.
PSŽ protiv klubova iz Engleske: 8-8-10 na 26 mečeva.
PSŽ protiv M. Sitija: 1-2-3 na 6 mečeva.
Idrisa Gej je dao 4 gola u poslednjih 6 mečeva za PSŽ. Pre toga je dao 3 gola u prvih 78 mečeva za PSŽ.
Jedina 2 igrača koji su dali golove u 17 sezona LŠ u nizu: Mesi i Benzema (od 2005/06).
To je Mesijev 4. gol ove sezone, 13. van 16-erca ove godine, 121. u LŠ, 673. za klubove i 752. u karijeri.
Mesi je dao 27 golova (i 6 asist) na 35 mečeva protiv Engleskih timova u LŠ (i to protiv “velike šestorke”), što je za 15 golova više nego bilo koji drugi fudbaler u LŠ.
Mesi je dao 7 golova na 5 mečeva u LŠ protiv timova koje je vodio Pep Gvardiola (5 protiv M. Sitija i 2 protiv Bajern M), najviše od svih drugih igrača protiv Gvardiolinih timova u LŠ.
Mesi ove sezone: 4 golova na 6* mečeva (5-1-0).
*meč Argentine protiv Brazila je suspendovan i on se ne računa.
Mesi protiv M. Sitija: 7 golova, 2 asist na 7 mečeva (6-0-1).
Ocene Mesija: 7.9 FotMob, 7.6 WhoScored, 7.3 SofaScore.
Učinak Mesija: 1 šut (u okvir gola), 1 gol, 100% realizacije, 4.7% poseda, 60 dodira, 43/48 (89.6%) pasovi, 1/3 (33.3%) driblinzi, 2/2 (100%) duge lopte, 4/9 (44.4%) dueli, 3 puta fauliran za 90’.
Pozdrav.

neko iz publike

pre 2 godine

Hoce li neko reci Simeoneu da ne drzi Feliksa na klupi?! Da li je covek corav?! Feliks je uz Karaska jedini krsten igrac u Atletiku, koji moze i da kreira, i da predribla i da gol. Suarez je takodje dobar, jer je vrhunski golgeter... Ali Simeone genije ako malog Portugalca kaznjava zbog drskog ponasanja, sto ga nije pustio u Barselonu kao trampu za Grizmana. Drzi covek na klupi igraca od 126 miliona evra. Genije za anti fudbal
(Tesla, 28. septembar 2021 20:30)

Sad sam ga zvao, mobilni pretplatnik nije dostupan.

VOSAK

pre 2 godine

Strasno sta je uprava Barselone uradila Messiju...On jednostavno ne pripada ovoj vjestackoj ekipi.
(Asteriks, 28. septembar 2021 22:20)

Baš se oseti, nije se adaptirao za sad, al hoće vremenom samo polako

Звездин весник

pre 2 godine

Baš se oseti, nije se adaptirao za sad, al hoće vremenom samo polako
(VOSAK, 28. septembar 2021 22:33)

Из твојих уста у Божије уши

Neo@

pre 2 godine

Smrdljivi Atletiko, kako ne podnosim taj tim bre ej... Pa ovo što im je Turcin poklonio, neka mu daju medalju odmah!
Kakav je ono crveni karton zaboga, šta je taj čovek video!
A Luka Jović šta reći... Pred golom, lopta ko na tacni, on dozvoljava da mu je igrač skida iza njega! Šta uradi starletizovana manekenka od njega, prosto je za plakati!

A Pep gleda i ne veruje

pre 2 godine

Možda je baš bilo sudjeno da prvi gol u dresu novog kluba postigne protiv čoveka koji ga je "stvorio",protiv Gvardiole.
Simbolika.

mangup

pre 2 godine

Na kraju je uvek bolja ekipa ona koja pobedi.Al budimo realni, Citi je sinoc bio dominantniji. Pukom nesrecom ih nisu okrenuli. Naravno, majstorija Mesija i akcija PSG-a je fantasticna. Al po meni je Citi dosta bolja ekipa. Druga stvar sto se ovde voli Mesi pa se stice drugi utisak. U Mancesteru ocekujem vise nego rutinsku pobedu Citija.

Zivor

pre 2 godine

130 dana nije dao gol za klub i to niko neće ni da spomene.
(Robert Lewandowski, 29. septembar 2021 09:11)

Koliko je odigrao utakmica u tih 130 dana? Ovo mu je tek druga utakmica koju je odigrao svih 90 minuta.

mmm

pre 2 godine

Ljudi koliko mi nismo za LS pokazuje ovaj podatak, Klub Briz prvo kolo sa PSG odigra kuci 1:1, isti taj Briz sad vodi 2:1 u gostima protiv Lajpciga...Zvezda ovde na Marakani primi 5 komada lagano od PSG, zamislite da Zvezda vodi protiv Lajpciga tamo, pa samo u snovima...nemojte se zanositi, nije nama mesto u LS, evo Setif vodi protiv Reala 1:0, Zvezda jedva Bragu pobedi kuci, Partizan jos gori, igra bunker kuci protiv Santa Klare i ne zna ni on kako je prosao, sve mi se cini i da imamo 2 kluba u kvalifikacija za LS, nije to za nas definitvno...

Garfild

pre 2 godine

Da li je moguce da ova ekipa Psz igra na kontre...Kakav je ovo fudbal?Nije ni cudo sto je Messi potpuno pogubljen....Vjerovatno sad vec u sebi govori,dje sam ja ovo uopste dosao.

Sekvub

pre 2 godine

Mozda ima par njih koji su ofanzivno bolji, ali defanzivno je Walker po meni bez premca najbolji bek na svetu. Brz, snazan, gotovo neprelazan. Strasan igrac. Verati s druge strane je pokazao i veceras da se radi o najboljem veznom na svetu. Nema boljeg na poziciji cetralnog veznog.

đorđe

pre 2 godine

@vosak

Zvezda je uzela 7 bodova u 2 godine a Partizan 3 boda takođe u dve godine, tako da apsolutno stoji konstatacija da moldavci mogu uzeti više bodova za jednu sezonu nego srpski predstavnici za 4.

Btw ako misliš da je 4 boda neka brutalna razlika ok...misim za komšijsko sitno podhebavanje ali na kontinentalnom nivou su oba tima smešna. Maribor je recimo osvojio isto bodova u LŠ kao Zvezda, isto i Ludogorec...to ti je realnost. Dobro je čovek sve rekao i pravilno pozicionirao.

Messi Messi Messi

pre 2 godine

Uh kakvo olakšanje nakon gola za Mesija.Neverovatno je da Mesi uvek gde god da igra trpi neviđeni pritisak.U Barsi, u Argentini,evo i od kad je stigao u PSG.Ne postoji igrač a rekao bih ni sportista koji je u svojoj karijeri trpeo toliki pritisak čitave planete koja prati sport.U Barsi je zadnjih godina trpeo kritike i to samo zato jer je igrao sa panjevima(pricam o zadnjih par godina),a davao se maksimalno,za svaki poraz su njega krivili,jel se sećate čim Barsa izgubi u LS mi gledamo Mesijevu sliku kako se drži za glavu,kao da je jedino on bio na terenu.
U Argentini su ga uništavali godinama,prozivali najgore moguće, a on je ginuo za tu Argentinu bez obzira na sve.I evo konačno skinuo je i taj teret sa svojih ledja osvajanjem Kope.
Sad je skinuo i veliki teret davanjem gola u dresu PSG.Ako je mogao da bira mesto i način kako to da uradi nije mogao da izabere bolje.U sred Pariza na Parku Princeva protiv moćnog Sitija,bomba u raslje,pa gde ćeš lepše.

Mali Hijavata

pre 2 godine

Prosto neverovatno gledati koliko je Mesi beskoristan u ovoj ekipi. Bolje da je otišao u Englesku.
(Salle, 28. septembar 2021 21:48)

Trebao je u Zvezdu ili Partizan. Tu bi mu namestili bar pedeset golova. Ali ne saigrači, već uprave. Oborio bi sve rekorde i bio bi srpska legenda.

VOSAK

pre 2 godine

Ronaldu lepo ide u Junajtedu. Nije ipak lako biti Kristijano? Igrač koji ne može u svakoj ekipi da igra isto već samo u jednoj vredi nula evra.
(Adriano_Galliani, 28. septembar 2021 22:29)


Evo vidimo hahahahah

Yyy

pre 2 godine

Mesi vs. top 6 engleskih klubova:
Arsenal - 9 golova , 2 asis.
Mančester Siti - 7 golova , 3 asis.
Mančester Junajted - 4 gola
Čelzi - 3 gola , 3 asis.
Liverpul - 2 gola
Totenhem- 2 gola

The_Dejan

pre 2 godine

ali on mlati pare a ti nemaš ni za leba, on uživa a ti nemaš nikakavživot, sam si usamljen bez igde ikoga i po ceo dan sediš ovde i pišeš dosadnosmorne komentare.
(jokerdzoker, 28. septembar 2021 21:04)

A ti itekako pišeš jako dubokoumne komentare.

Paja moler

pre 2 godine

I Šerif slab zar ne? A Zvezda da nije imala igrača manje u Beogradu i da nije primila onaj glup lob gol u 45 minuti prvog poluvremena prošla bi mada su igrali slabo

dgbg

pre 2 godine

Svaka cast ovom Serifu! 
Beskompromisna igra. 
Bez kalkulacija, otvoren, totalni fudbal, iskreno sam zadivljen. 
Ako su Crvena Zvezda i Dinamo ZG bili iznenadjenje, sta tek reci za ovo vodjstvo Moldavaca protiv "kraljevica"! 
Tako se igra, otvoreno pa sta bude!
(Nikola, 28. septembar 2021 22:12
Igraju isto ali isto kao i protiv zvezde u beogradu.

GSB OUT

pre 2 godine

ZAMOLIO BIH ZA INFORMACIJU. Nema veze sa LŠ.Da li neko zna,nisam pratio mladje kategorije reprezentacije,pa me interesuje da li je ovaj mali Motika od 18 godina što je danas dao 4 gola za Bajern 2 kod nas na spisku. Gledao malo utakmicu.liga bolja od naše druge iako je njihova četvrta. Hvala na info ako neko zna

tkujpers dožda

pre 2 godine

Komentator utakmice Real - Sherif je okoreli navijač Reala, pazi on se čudi šta je penal ako ne ovaj smešno dosuđeni za Real, sramota. Pazi boga ti kako neki Sherif sme da vodi protiv velikog Reala, užasno me nervira.

Ti

pre 2 godine

Prijem na 35 metara od gola, prolazak jednog igrača, dupli pas, precizan šut iz prve i gol!
(Eee, 28. septembar 2021 22:42)

Greška, prijem lopte je bio baš na centru!

miloš

pre 2 godine

Sta bi Gvardiola napravio od ovog PSG-a, City igrao bolje. Dobro duze su zajedno itd ali opet PSG na kvalitet inace igra nula. Messi sta da se prica za njega i Ronalda. Svako na svoj nacin majstor, da li je kreirano iz igre, driblinga ili kreiras prostor u petercu da das gol - nebeskim skokom ili sutom. Obojica su majstori jos uvrk daleko ispred drugih.

Kaiser

pre 2 godine

Loznica, Gučevo, Cer…, 28. septembar 2021 20:41) ali on mlati pare a ti nemaš ni za leba, on uživa a ti nemaš nikakavživot, sam si usamljen bez igde ikoga i po ceo dan sediš ovde i pišeš dosadnosmorne komentare. 
(jokerdzoker, 28. septembar 2021 21:04)A otkud ti znas cime se bavi osoba pod tim nikom?
(onako usput, 28. septembar 2021 21:10)

Ako je onaj pravi a ne sa krade im nikom onda taj ništa ne radi. Piše komentare na sve moguće vesti ceo dan čak i u 6 ujutro

Nikola

pre 2 godine

Svaka cast ovom Serifu!
Beskompromisna igra.
Bez kalkulacija, otvoren, totalni fudbal, iskreno sam zadivljen.
Ako su Crvena Zvezda i Dinamo ZG bili iznenadjenje, sta tek reci za ovo vodjstvo Moldavaca protiv "kraljevica"!
Tako se igra, otvoreno pa sta bude!

Laki

pre 2 godine

Odavno nisam za nekoga ovako navijao kao za Šerif (nisam zvezdaš i ne lečim komplekse). Primer kako jedna ekipa skromnog budžeta može da se skocka i da se iz svakog igrača izvuče ono najbolje. Evidentno je njima raslo samopouzdanje od Zvezde naovamo i kako su sledile utakmice oni su bili sve jači i sa sve više SAMOPOUZDANJA - reč koja sve u fudbalu i životu objašnjava. Ne znam dokle će izdržati, ali brane se fenomenalno, a gol daju kao kobra, svaki dolazak do 16 nije bezveze -ma BRAVO!

Čiča Miloje

pre 2 godine

Za šta ovaj Poketino uzima toliku lovu... Da ne beše Mesija ostade utisak da nijednu akciju ove trojice vrhunskih igrača, Mesija, Nekmara i Embapea nije pripremio na treninzima. Mesi pozadi , Nejmar levo a Embape u ofsajdima, a glavnu reč vode ovi pozadi. Ni tri dobre akcije njih trojica nisu izveli. Embape i Nejmar "se ne poznaju" dok Mesi čekao da se ovi pozadi smiluju da mu daju loptu...
Siti mnogo bolji, ogranizovaniji, sa tandemima i levo i desno, Marez, Silva i Voker desno, Griliš, Sterling levo, ali je De Brujne odigrao slabo, a ni sreće nisu imali... Mada je odbrana PSŽ- bila čvrsta, na obe strane i u sredini...

MNM

pre 2 godine

Gledao sam snimke kako su igrači PSG proslavljali pobedu zajedno sa navijačima.Inace snimao je neko od navijača jer se na snimku glavne kamere ne vidi ovo što ću reći.Svi igrači PSG proslavljaju pobedu tapšu i raduju se a Mesi i Nejmar za to vreme objašnjavaju nešto Mbapeu koji je nezadovoljan.Nakon toga Mesi se malo udaljio i počeo da aplaudira zajedno sa ostalima a Nejmar ostaje da i dalje objašnjava nesto Mbapeu.
Tebra taj Mbape u zadnje vreme je postao problem i za Francusku reprezentaciju i za PSG.Samo nešto negoduje i onda naravno to se odražava i na igru(ovo mu je peti mec u nizu kako nije dao gol).On nije dao gol ni na Evropskom prvenstvu a takodje je promašio i penal.Ali na stranu to ,mnogo više brine njegov odnos sa saigračima iz reprezentacije kao i sa saigračima u PSG.Nema ovo veze sa dolaskom Mesija.Evo protiv Monpeljea je Mbape bio jako ljut na Nejmara jer mu nije dodao loptu.Sve to zajedno se odražava na igru Psg-a i na igru Mesija.
Stvarno bi trebao neko od starijih poput Markinjosa,Navasa,Di Marije...da mu očita lekciju pošto već ovaj trener nije u stanju to da uradi.
Isto tako je Xavi više puta Mesiju kada je bio mladji očito lekciju za neke stvari i to je i te kako imalo uticaja na njega.To što je Mbape hronično nezadovoljan i što stalno negoduje uopšte nije dobro za tim,jer im je on ipak jedan od glavnih igrača.

Ivan

pre 2 godine

Primijetio sam da Mesi izgleda dosta svježe i motivisano,otkriva se dosta,kreće se fino bez lopte,trudi se dosta,kad se malo uklopi imam osećaj da će da ekslodira,on i svi oko njega. Kad se setim da su za Suareza prvih pola godine svi pričali kakav promasaj od transfera,preskup,mada ruku na srce igrao je dosta po desnoj strani,možda i više nego kao devetka ali malo,malo,čim se uklopio,postali su najbolji trio napadački u istoriji fudbala tako da sačekamo malo,nekih par mjeseci i vjerovatno će da kidaju.

toto

pre 2 godine

dimenzije terena su iste u ls, o kakvom razvlacenju na kamp nou orica ovaj
(epp, 28. septembar 2021 22:19)


Ljudi i dalje pričaju i veruju u bajke o većem terenu na Nou Kampu, a teren je tamo već "sto godina" standardnih dimenzija 105 X 68 metara.
To čak i piše na sajtu Barselone.

Balkanski_spijun

pre 2 godine

Sa marsa je vidljivo koliko Cityu fali naslednik Aguera, ubica u zavrsnici. Tupi su, puno promasaja. Kejn ili Haland bi bili sjajno resenje za njih. Mora neko nadoknaditi odlazak Kuna. Dobra utakmica generalno. Iznenadjen defanzivnim pristupom Nejmara , Mesija i Embapea. Nisu bili bas statisti. Samo tako mogu napraviti nesto. Evo jos jedan zicer promasi City..

from Germany

pre 2 godine

ZAMOLIO BIH ZA INFORMACIJU. Nema veze sa LŠ.Da li neko zna,nisam pratio mladje kategorije reprezentacije,pa me interesuje da li je ovaj mali Motika od 18 godina što je danas dao 4 gola za Bajern 2 kod nas na spisku. Gledao malo utakmicu.liga bolja od naše druge iako je njihova četvrta. Hvala na info ako neko zna
(GSB OUT, 28. septembar 2021 21:49)
Jeste prijatelju. Odigrao je u Junu za našu u19 reprezentaciju kad smo dobili rumune 1:0.

https://www.transfermarkt.de/nemanja-motika/profil/spieler/604323