1. Odlican rezultat za ovu ekipu, koja je na ovo EP dosla van forme,posle moze se reci ocajnih klupskih sezona vecine igraca. Kovacevic koji skoro da nije ni igrao cele sezone, Atanasijevic nije uopste igrao, Lisinac se povredio u LN i dosta pauzirao... Malo srece u zrebu i doslo se do borbe za medelje, poredeci igre na prethodnom EP i ovom vidi se drasticna razlika. Da li ima nesto i u treneru, verovatno, da li nesto treba menjati...mozda, pitanje je sta, mladje selekcije su nam sve losije i losije, problem je manjak kavlitetnih mladjih igraca kakve imaju Rusi, Italijani narocito, Poljaci...
  (Pierre, 20. septembar 2021 11:22)

  # Link komentara

 2. Vi ste nama najbolji na svetu!
  (Jedan ode drugi dodje, 20. septembar 2021 09:45)

  # Link komentara

 3. Tako je Majstorovicu, bitno je ucestvovati! Uspeh je uopste biti na nekom takmicenju. Medalje, pehari... ma koga to zanima.
  (Mirko, 20. septembar 2021 05:45)

  # Link komentara

 4. Ispod našeg nivoa, neuspešno prvenstvo! Hitno potrebne promene!
  (Gledam i čudim se, 20. septembar 2021 00:11)

  # Link komentara

 5. Nikad lošije odigrano prvenstvo od '95 na ovamo. Polufinale i 4 mesto je ODLIČAN rezultat koliko smo mi bili loši. Najbolju utakmicu smo odigrali protiv Poljaka u grupi, sve što je dalje šampionat odmicao bili smo sve lošiji. Jednostavno mnogo igrača van prave forme, neki čak i ispod svakog nivoa, nije bilo ni onog žara u očima, želje, volje, borbenosti? Kao da smo se zasitili i igrali tek da igramo. Slovenci a posebno Italijani su pokazali veću glad i veću strast u igri i zasluženo su igrali finale.
  (Džoni, 19. septembar 2021 23:22)

  # Link komentara