Četvrtak, 16.09.2021.

21:00

Zvezda na skeneru B92.net: Dragović bez greške, Kanga je glavni, Živković katastrofalan

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Bragu 2:1 (0:0) i trijumfom započeli takmičenje u Ligi Evrope.

Izvor:

Zvezda na skeneru B92.net: Dragoviæ bez greške, Kanga je glavni, Živkoviæ katastrofalan IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

djuka_pg

pre 2 godine

Centarfor je igrač koji u većini situacija zavisi od centaršuta bekova i krila a Zvezda odavno nema igrača koji umije da centrira. Dioni je bio odličan u igri koju smo sinoć igrali!

Miki 49

pre 2 godine

Nemate vi pojma, Dioni je sačuvao svaku loptu i sam se izborio za šansu 1 na 1, posle koje smo dali gol. Jednostavno nemamo akcije za igrače tog tipa koji traže loptu u prostor, samo bunarenje na Pavkova, sa takvim loptama Dioni i Živković ne mogu ništa.

Milan

pre 2 godine

I ovo je neka sjajna partija, šalje lopte na stranu uz aut linije koja se najčešće vraća nazad jer su krila i bekovi pokriveni. A lopta u prostor, neka akcija ništa. Asistencija centaršut iz kornera, gol je postignut zaslugom dobrog kretanja i zaista odličnog udarca glavom Rodića. Ovako se prosečan igrač diže u nebesa, ali samo kod onih koji ne poznaju fudbal.
(Pravi stari Čačanin, 17. septembar 2021 05:15)

Pojma ti sa zivotom nemas, ajde stidi se svoje ogranicenosti. Kanga je SVE u Zvezdi, a i da njega nije bilo pre 5 sezona, ti danas ne bi gledao Zvezdu tu gde jeste. Zato, sedi jedan, kao u skoli.

zex

pre 2 godine

Falko je limitiran igrac, imao je sanse nije pokazao nista, njegova igra se svodi u nista, nema driblinga, nema prodora ima trcanja i nista vise Katai nije sinoc briljirao ali on je igrac kome treba par sekundi da napravi dar mar u odbrani jer igra na oko lezarno ali veoma lepo, elegantno, njegove driblinge tesko citaju igraci, Mirko ivanic Takodje suvo zlato, igracina.Nema veze sto ih nekada nema dugo ali sinoc su takodje svi bili na njihovoj strani.Svi znaju da su oni nakbolji i baziraju se na desnoj strani, da smo imali desno krilo kao sto je Traore iz Serifa, prosao bi kao u cezu po desnoj strani jer je imalo prostora, Gobeljic nije taj tip igraca ali sinoc je bio korektan, vidi se da je napredovao fizicki i popravio centarsut.Uvek moze bolje ali i da su nas razbili a mi dobili, dobro je.

Ja volim tebe ludo…

pre 2 godine

@HM
Bas tako, posebno za dvojac Katai-Ivanic. Jesu na kraju “resili” utakmicu ali se nisu nesto naigrali ali to jeste posledica i toga kako su igrali spicevi. Kada igra Pavkov i ranije Falcineli ima mnogo vise prostora jer obojica umeju da se otvore i da odvuku igrace. Zato je nedopustivo ovo sto su uradili sa spicevima ove godine, nedopustivo. Cim imaju nekoga ko moze da primi loptu i odvuce igraca njih dvojica mogu da igraju a kada oni igraju zaista su nezaustavljivi. Ostaje nada da ce Pavkov biti zdrav i da ce ovaj doci sto su ga kupili doci u januaru….

kiza D.

pre 2 godine

Svaka cast na komentarima svima koji su pisali.
Vrlo realno i bez prepucavanja i ja koji nisam gledao stekao sam realny sliku utakmice.

FSGHR

pre 2 godine

Zivkovic jos jendo Mrkelino top pojacanje. Nema kluba na svetu gde bi Mrkela idalje imao posao posle nebrojenih promasaja i bacenih miliona na iste.

rezerve

pre 2 godine

Dioni - 8 (najbolja partija Dionija otkad je dosao u Zvezdu. Trudio se, otvarao se, trcao, u odnosu na Zivkovica dobijao skok duele kad Borjan ispucava loptu u napad, ocena manje za promasenu sansu, ali i ocena vise za tu istu sansu jer ju je sam izborio, odbrambeni igrac je izbio loptu ispred Ivanica, a onda iako mu je golman odbranio taj udarac iz tog korena je Zvezda postigla gol)
Krsticic - 7,5 (uveden da pomogne Sanogu, nesto kao zadnji vezni na protivnickoj polovini, vec na polovini Brage je presecao kontranapade Brage, njegovim ulaskom Braga je pravila osetno manje kontranapada)
Pankov - premalo na terenu za realnu ocenu, pozitivna strana njegove igre je ne panici prilikom dodavanja, doduse zbog te prevelike opustenosti znao je u ranijim utakmicama da doda i protivnickim igracima. pozitivno je i sto se osisao :)
Srnic- premalo na terenu za realnu ocenu, uveden sa istom ulogom kao i Krsticic, standardno borben, tako da je svih 5min na terenu trcao u svim pravcima.

Vladara

pre 2 godine

Da li stvarno toliko ne razumete fudbal a ocenjujete ga. Kanga je bio za nulu. Bez ideje, bez zelje. Dodavanje ka ait liniji, povratna, nazad ka Degeneku i Dragovicu i tako celu utakmicu. A u odbrani bar 4-5 puta nije pratio igraca i svaki sut u prvom poluvremenu je visak koji je nastao iza njegovih ledja (pogledajte malo). I jos siri ruke i svadja se a pogresio je. A sto se tice Rodica, da nije dao gol, ocena bi bila -10. Zalaganje, trcanje i zelja su bili na nivou boljenja svega.

Lajavi krelac

pre 2 godine

Prvi put posle 1991 sam bio na Mari i nisam verovao šta sam gledao. Naši glavni kreativci Katai i Ivanić nemaju ama baš nikakav pregled igre. Bilo je bar 50 situacija u kojima su im se igrači otvarali (što se ne vidi na televiziji), bukvalno im pokazivali gde da upute pas kako bi utrčali, ali oni carine loptu i dave, driblaju, gube, da čovek ne poveruje. Kanga je jedini nešto pokušavao, ali ova dvojica... najmanje deset puta sam video što Živkovića, što Dionija kako su potpuno sami na desnoj strani, jedan solidan pas i eto šanse, ali ne, to se gleda dodavanje na 5-6 metara, neko pimplanje levo-desno...
A onda se setim te 1991 i sizuacija kad Robi, Juga, Dejo prime loptu momentalno se gledaju Pančev i Binić i lopta ide tamo ma gde da su, a danas nema igrača u Zvezdi koji ume da da kršten pas na dalje od 5 metara.
Jer da su Haland ili Mbape u Zvezdi oni ne bi oni gola videli, jer nema ko da im to "namesti".
Gledati uživo i preko TV-a su dve VEOMA različite stvari i, ako ćemo iskreno, jedinu dobru ocenu zaslužuje Dragović. Kako je ova Braga šesta u Portugalu zaista me čudi, ljudi veze nemaju. A tu im Zvezda uspešno parira.

Vin

pre 2 godine

Zvezda igra Italijanski stil fudbala sto je i logicno jer je Deki trener.
Samim tim Zvezdi treba ogroman napadac, sidras kao sto je Pavkov, Falcineli koji izvlaci stopere na sebe da bi krila mogla uspesno da probijaju Katai,Ivanic( jer se igra svodi na njih) zato je Kanga i povucen na zadnjeg veznog( igra odlicno i na toj poziciji) i na to se svodi Zvezdina igra. Zvezda bez sidrasa gubi od Serifa iz Tiraspolja jer ne moze da napravi normalnu akciju, pas u prostor kada stoperi protivnickog tima stoje na svojim mestima. Dzabe Zvezdi Risairo kada nema ko da mu da pas, da se iskoristi njegova brzina. Dzabe i Dioni koji je ni sam ne zna kako uspeo da postigne par golova s'obzirom da ne dobija lopte. Falco ni ne dobija sansu vise i ako je u pitanju odlican igrac jer loptu carine Katai i Ivanic. Da me neko ne shvati pogresno, Katai i Ivanic su odlicni igraci ali ne cine tim dva igraca vec jedanaest njih.

HM

pre 2 godine

Ne bih se bas slozio....Sanogo snosi krivicu za gol, inace realno sasvim dobar, dobio mnogo duela a i Gobeljic je mogao da ispravi njegovu gresku ali je mlako usao u sut, suprotno Katai dao penal gol a realno jako slab, retko koji duel je dobio, dosta sebican, Ivanic isto sporo bezidejno, ZIvkovic covek nije igrao dugo to se vidi ali i nije da je dobio nesto loptu, po pravilu lopta ide Ivanicu i Katai-u i onda retko prema napadacu tako je bilo i sa Falcinelijem, razlika je sto se on dosta povlacio i igrao za ovu dvojicu a Zivkovicu treba vise vremena.....Dragovic zaista odlican!!!!

Pravi stari Čačanin

pre 2 godine

Gelor Kanga 7 – Kada Kanga igra svoju igru, onda i Zvezda igra fudbal. Najvažniji igrač crveno-belih. Menja ritam, šalje dijagonale i menja stranu, a sjajnu partiju krunisao je asistencijom za Rodića.

I ovo je neka sjajna partija, šalje lopte na stranu uz aut linije koja se najčešće vraća nazad jer su krila i bekovi pokriveni. A lopta u prostor, neka akcija ništa. Asistencija centaršut iz kornera, gol je postignut zaslugom dobrog kretanja i zaista odličnog udarca glavom Rodića. Ovako se prosečan igrač diže u nebesa, ali samo kod onih koji ne poznaju fudbal.

drula

pre 2 godine

Gledao sam prvo poluvreme kao da niko nije hteo da uposli Živkovića, da se doda lopta…. Sad ne znam da li nisu hteli ili vec godinama igramo sa špicom koji je samo razbijac pa se zna da takve lopte su izgubljene….uglavnom nije fee reci da je bio katrastofalan ako ne dobije loptu od saigrača….
Po meni Gobeljic najgori igrač utakmice, dečko nema tu inteligenciju…..

Dzejson

pre 2 godine

U neku ruku mi je najiskrenije zao Zvezdase, jer ne vide da Stankovic nije trener pre svega. Svaka cast za karijeru, ali on blage veze nema sa trenerskim poslom. Ekipa mu osim penala nije posteno 2x sutnula ka golu protivnika, i to niko ziv ne primecuje, jer su zaslepljeni rezultatom koji je manje vise splet srecnih okolnosti. Ove reci videcete vec u nedelju, ne pisem ovo kao Partizanovac, vec videcete koliko je kao trener pogubljen, i da upravlja utakmicom vrucom glavom, kao da si stavio predskolsko dete da vodi tim.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Катаи и Иванић су "пола тима". Уз Борјана, Драговића и Кангу, чине окосницу Звезде. У нападу "шкрипи". Да је био Павков можда би било боље. Има ту још доста да се ради на игри. Битна је побједа.

PeraKojot

pre 2 godine

Opljuvaste Zivkovica i Degeneka a nahvalili Kataija, Ivanica i Kangu. Ivanic u prvom poluvremenu kao da nije hteo Zivkovicu 2 ili 3 lopte u prazno da da. Covek kad primi loptu vidis da jedini zna sa njom nesto da uradi. Degenek odlican u odbrani. Katai davio, Kanga nista. Kako Krsticic bez ocene a igrao pola sata? Znaci najniza ocena ako nista nije uradio. Pankov za onih nekoliko minuta konacno siguran. Samo imamo odbranu i to je to. Sem bekova, i tu skripi.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Kad je vama Kanga glavniji od Ivanića ... nema se šta pričati uopšte.
(GM, 16. septembar 2021 22:24)

Priznajem da je ovo bila losija partija Kange, ali Ivanic? WTF? Mislim da bi Falko morao umesto Bena.

Vrg

pre 2 godine

-Borjan nije imao velikog posla, kod gola nije mogao nista ali spasao Zvezdu na kraju... Moja ocena 7
-Rodić trčao mnogo, gol ocena 7
-Dragović smiren staložen pravovremen 7,5
-Degenek nije za pohvalu 6,5
-Gobeljić lose, sem kretanja sve lose 5,5
-Sanogo indirektno kriv za gol, spor i lose veče 5,5
-Kanga tanko je ovo od njega 5,5
-Dioni isto loš 5,5
-Ivanić isto tanko 6
-Risario da nije bilo izmene ne bih znao da igra dečko 5.....
-Katai nesto uglavnom pokusavao a bilo lose...
(zoran, 16. septembar 2021 21:36)

Nisi lose krenuo ali si na kraju posteno zaradio te silne minuse koje si dobio.
Najvaznije, Zvezda je pobedila, to vredi i nagrade. Neke ocene su dosta skrte bile.

Воја

pre 2 godine

Ајде и да ја мало скенирам. Звезда је играла лоше, али је победила што је добро. Партизан је на махове играо јако добро, али је имао и невероватне падове. И некако је победио. Дерби. Блага предност Партизану због много бољег напада, али и Звезда има своју шансу јер како време одмиче, Партизан губи игру. Уколико буде играо Јојић, Звездине шансе расту.

Mladen cg

pre 2 godine

Taktički veoma dobra utakmica Zvezde protiv snažnog i uigranog rivala! Naime, sasvim strpljivo su čekali šansu za trijumf, u meču u kojem remi ne bi bio neuspjeh. Tačno je da je Rišairo bio neprimjetan, ali nije ni dobio niti jednu loptu.. Ističem ,, profesorski " meč Aleksandra Dragovića! Zaista neću pretjerati ako ga uporedim sa Vidićem! Kanga, Katai, Ivanić su napadačka osovina ovog tima. Rodić je odigrao jedan od najboljih mečeva u dresu Zvezde.
Epilog je velika pobjeda našeg šampiona, i bitni bodovi za klupski i državni koeficijent. Istinsko slavlje Stankovića nakon završetka meča pokazuje koliko je ovaj tim Zvezde složan , u kojem se zna šta ko treba da radi.

Džoni

pre 2 godine

Ne slažem se da je Katai odigrao dobro jer je bio poprilično loš, jedino dobro je što je dao penal i dovoljno za večeras. Ne znam samo kako to Krstičić nije imao uticaj na igru jer od momenta kada je on ušao mi smo prodisali. Nismo više čekali protivnika da nam se šetka oko šesnaesterca kao u prvom poluvremenu nego smo im kvarili igru i napadali ih u začetku akcija. Moje je mišljenje da nam je ta promena i donela pobedu jer su nam pravili ozbiljne probleme u prvom poluvremenu a u drugom je bila druga priča.

Aleksa

pre 2 godine

Au.. Katai vama odličan?? Jedna od lošiji utakmica u Zvezdi, Kanga previše zadrzava loptu.. DEGENEK je bio odličan... Živković nije dobio 2 lopte celu utakmicu....

pravda za Rodu

pre 2 godine

Srce puno zbog Rodića i Sanogoa! Milan već 5 godina rilja kao jedini levi bek i uvek daje maksimum. Stoji da nije uvek spreman ali kad jeste mi boljeg domaćeg levog beka nismo imali od mlađanog Lukovića. Sanogo sa druge strane opet preorao teren i baš ne bi bilo fer da zbog pomračenja uma na 5 sekundi, zabrlja sve i ostane upamćen kao totalni tragičar meča.

Ispalo je fenomenalno, Katai i Ivanić i posle prosečnih partija vade ekipu, Kanga takođe slab. Od špiceva slaba valjda, na sve to se povredio Ben. 3 boda kao kuća, teraj dalje!

Millennium

pre 2 godine

Neću da mračim, pobedili smo a to je najvažnije. Ali naš skauting tim mora kompletno da dobije otkaz. Na čelu sa svima koji ne mogu da dovedu krštenog napadača.

Arthas

pre 2 godine

Skener vaseg skenera:
1. Degenek samo 6? Sta vam ovo znaci 'nije bio siguran', covek nije gresio, kada treba ispucavao loptu i kupovao vreme, dobijao duele 1 na 1, u odbrani prekida korektan, zasto mislite da je bio slab?
2. 'Krstičić bez ocene. Nije imao uticaj na igru.' Ako je igrao pola sata a nije imao uticaj na igru, onda je to itekako za neku ocenu...
3. Stankovic po vama sve omasio, ali ocena 7 🤔

Rex

pre 2 godine

Dioni je pokazao znake zivota.Zivkovic los, mada decko nije klasican spic.Dragovic standardno dobar.Ivanica, Kataija i Kangu vredi drzati u timu i kad im ne ide jer bukvalno nemaju zamenu..

kakvih sve komentara ima, ...

pre 2 godine

Ne znam sta pricate Zivkovic katastrofalan!? Nije ni dve lopte dobio u prostor mada se otvarao stalno, Ivanic mu nije dodao ni jednom a mogao je 5 puta!! Trcao je, zalagao se, vracao stalno,pomagao odbrani i par puta se odlucno zagradio, predao loptu i time otvorio prostor ali nista se nije desilo zbog necije greske..
(Dejanmi, 16. septembar 2021 21:13)

Ma to sve fudbal naučilo sa FM-a.

Nema to pojma, mačku s`praga to nije šutnulo u životu, a kamo li loptu.

Živković sa tri dodira pokazao o kakvom se igraču radi, samo je potrebno da dobija lopte, a zaista, Ivanić više puta i jednom Ben mu nisu gurnuli loptu da izađe sam ispred golmana.

Čak i ono kad je Dioni izašao sam pred golmana, Ivanić uopšte nije hteo da mu doda, već mu je odbrambeni igrač Brage izbio loptu.

zoran

pre 2 godine

-Borjan nije imao velikog posla, kod gola nije mogao nista ali spasao Zvezdu na kraju... Moja ocena 7
-Rodić trčao mnogo, gol ocena 7
-Dragović smiren staložen pravovremen 7,5
-Degenek nije za pohvalu 6,5
-Gobeljić lose, sem kretanja sve lose 5,5
-Sanogo indirektno kriv za gol, spor i lose veče 5,5
-Kanga tanko je ovo od njega 5,5
-Dioni isto loš 5,5
-Ivanić isto tanko 6
-Risario da nije bilo izmene ne bih znao da igra dečko 5.....
-Katai nesto uglavnom pokusavao a bilo lose...

Krstaš

pre 2 godine

Ono što ja pišem o Gobeljiću evvo i sada potvrde. Ni loš ni dobar. Kao i većina. A kod odredjenih stalna tema Gobeljić. Stručnjaci

zbe

pre 2 godine

Niste objektivni.Krsticic pravi faul u pravom trenutku i dobija zuti,iskustvo na delu.Dioni slabo,ali borbeno.Stankovic iskusno uvodi stopera i veznog u pravom trenutku.Jako teska utakmica,ovo je zvezdin takticki maksimum.

Dejanmi

pre 2 godine

Ne znam sta pricate Zivkovic katastrofalan!? Nije ni dve lopte dobio u prostor mada se otvarao stalno, Ivanic mu nije dodao ni jednom a mogao je 5 puta!! Trcao je, zalagao se, vracao stalno,pomagao odbrani i par puta se odlucno zagradio, predao loptu i time otvorio prostor ali nista se nije desilo zbog necije greske..

Dare_cz

pre 2 godine

Ko li pise ovaj skener da mi je znati.Degenek je bio odlican, Zivkovic solidan a ne katastrofalan kako je napisano.Decko nije imao pravu loptu i tek druga utakmica za nas,prva od pocetka

xxxxxxxxxxxyyyyyzzttt

pre 2 godine

Auu sta pisete vi.Degenek los,decko sasvim korektan.Zivkovicu trebaju lopte u prostor.Ivanica i Kataia cenim,ali nekad toliko sebicni.Svi su bili korektni na terenu.Ok,Sanogo velika greska,desava se.I mana po meni,puno suteva sa 20 m su dozvolili.

Dejanmi

pre 2 godine

Ne znam sta pricate Zivkovic katastrofalan!? Nije ni dve lopte dobio u prostor mada se otvarao stalno, Ivanic mu nije dodao ni jednom a mogao je 5 puta!! Trcao je, zalagao se, vracao stalno,pomagao odbrani i par puta se odlucno zagradio, predao loptu i time otvorio prostor ali nista se nije desilo zbog necije greske..

Dare_cz

pre 2 godine

Ko li pise ovaj skener da mi je znati.Degenek je bio odlican, Zivkovic solidan a ne katastrofalan kako je napisano.Decko nije imao pravu loptu i tek druga utakmica za nas,prva od pocetka

zbe

pre 2 godine

Niste objektivni.Krsticic pravi faul u pravom trenutku i dobija zuti,iskustvo na delu.Dioni slabo,ali borbeno.Stankovic iskusno uvodi stopera i veznog u pravom trenutku.Jako teska utakmica,ovo je zvezdin takticki maksimum.

xxxxxxxxxxxyyyyyzzttt

pre 2 godine

Auu sta pisete vi.Degenek los,decko sasvim korektan.Zivkovicu trebaju lopte u prostor.Ivanica i Kataia cenim,ali nekad toliko sebicni.Svi su bili korektni na terenu.Ok,Sanogo velika greska,desava se.I mana po meni,puno suteva sa 20 m su dozvolili.

kakvih sve komentara ima, ...

pre 2 godine

Ne znam sta pricate Zivkovic katastrofalan!? Nije ni dve lopte dobio u prostor mada se otvarao stalno, Ivanic mu nije dodao ni jednom a mogao je 5 puta!! Trcao je, zalagao se, vracao stalno,pomagao odbrani i par puta se odlucno zagradio, predao loptu i time otvorio prostor ali nista se nije desilo zbog necije greske..
(Dejanmi, 16. septembar 2021 21:13)

Ma to sve fudbal naučilo sa FM-a.

Nema to pojma, mačku s`praga to nije šutnulo u životu, a kamo li loptu.

Živković sa tri dodira pokazao o kakvom se igraču radi, samo je potrebno da dobija lopte, a zaista, Ivanić više puta i jednom Ben mu nisu gurnuli loptu da izađe sam ispred golmana.

Čak i ono kad je Dioni izašao sam pred golmana, Ivanić uopšte nije hteo da mu doda, već mu je odbrambeni igrač Brage izbio loptu.

Arthas

pre 2 godine

Skener vaseg skenera:
1. Degenek samo 6? Sta vam ovo znaci 'nije bio siguran', covek nije gresio, kada treba ispucavao loptu i kupovao vreme, dobijao duele 1 na 1, u odbrani prekida korektan, zasto mislite da je bio slab?
2. 'Krstičić bez ocene. Nije imao uticaj na igru.' Ako je igrao pola sata a nije imao uticaj na igru, onda je to itekako za neku ocenu...
3. Stankovic po vama sve omasio, ali ocena 7 🤔

pravda za Rodu

pre 2 godine

Srce puno zbog Rodića i Sanogoa! Milan već 5 godina rilja kao jedini levi bek i uvek daje maksimum. Stoji da nije uvek spreman ali kad jeste mi boljeg domaćeg levog beka nismo imali od mlađanog Lukovića. Sanogo sa druge strane opet preorao teren i baš ne bi bilo fer da zbog pomračenja uma na 5 sekundi, zabrlja sve i ostane upamćen kao totalni tragičar meča.

Ispalo je fenomenalno, Katai i Ivanić i posle prosečnih partija vade ekipu, Kanga takođe slab. Od špiceva slaba valjda, na sve to se povredio Ben. 3 boda kao kuća, teraj dalje!

Džoni

pre 2 godine

Ne slažem se da je Katai odigrao dobro jer je bio poprilično loš, jedino dobro je što je dao penal i dovoljno za večeras. Ne znam samo kako to Krstičić nije imao uticaj na igru jer od momenta kada je on ušao mi smo prodisali. Nismo više čekali protivnika da nam se šetka oko šesnaesterca kao u prvom poluvremenu nego smo im kvarili igru i napadali ih u začetku akcija. Moje je mišljenje da nam je ta promena i donela pobedu jer su nam pravili ozbiljne probleme u prvom poluvremenu a u drugom je bila druga priča.

Aleksa

pre 2 godine

Au.. Katai vama odličan?? Jedna od lošiji utakmica u Zvezdi, Kanga previše zadrzava loptu.. DEGENEK je bio odličan... Živković nije dobio 2 lopte celu utakmicu....

Millennium

pre 2 godine

Neću da mračim, pobedili smo a to je najvažnije. Ali naš skauting tim mora kompletno da dobije otkaz. Na čelu sa svima koji ne mogu da dovedu krštenog napadača.

Mladen cg

pre 2 godine

Taktički veoma dobra utakmica Zvezde protiv snažnog i uigranog rivala! Naime, sasvim strpljivo su čekali šansu za trijumf, u meču u kojem remi ne bi bio neuspjeh. Tačno je da je Rišairo bio neprimjetan, ali nije ni dobio niti jednu loptu.. Ističem ,, profesorski " meč Aleksandra Dragovića! Zaista neću pretjerati ako ga uporedim sa Vidićem! Kanga, Katai, Ivanić su napadačka osovina ovog tima. Rodić je odigrao jedan od najboljih mečeva u dresu Zvezde.
Epilog je velika pobjeda našeg šampiona, i bitni bodovi za klupski i državni koeficijent. Istinsko slavlje Stankovića nakon završetka meča pokazuje koliko je ovaj tim Zvezde složan , u kojem se zna šta ko treba da radi.

PeraKojot

pre 2 godine

Opljuvaste Zivkovica i Degeneka a nahvalili Kataija, Ivanica i Kangu. Ivanic u prvom poluvremenu kao da nije hteo Zivkovicu 2 ili 3 lopte u prazno da da. Covek kad primi loptu vidis da jedini zna sa njom nesto da uradi. Degenek odlican u odbrani. Katai davio, Kanga nista. Kako Krsticic bez ocene a igrao pola sata? Znaci najniza ocena ako nista nije uradio. Pankov za onih nekoliko minuta konacno siguran. Samo imamo odbranu i to je to. Sem bekova, i tu skripi.

Воја

pre 2 godine

Ајде и да ја мало скенирам. Звезда је играла лоше, али је победила што је добро. Партизан је на махове играо јако добро, али је имао и невероватне падове. И некако је победио. Дерби. Блага предност Партизану због много бољег напада, али и Звезда има своју шансу јер како време одмиче, Партизан губи игру. Уколико буде играо Јојић, Звездине шансе расту.

Rex

pre 2 godine

Dioni je pokazao znake zivota.Zivkovic los, mada decko nije klasican spic.Dragovic standardno dobar.Ivanica, Kataija i Kangu vredi drzati u timu i kad im ne ide jer bukvalno nemaju zamenu..

Vrg

pre 2 godine

-Borjan nije imao velikog posla, kod gola nije mogao nista ali spasao Zvezdu na kraju... Moja ocena 7
-Rodić trčao mnogo, gol ocena 7
-Dragović smiren staložen pravovremen 7,5
-Degenek nije za pohvalu 6,5
-Gobeljić lose, sem kretanja sve lose 5,5
-Sanogo indirektno kriv za gol, spor i lose veče 5,5
-Kanga tanko je ovo od njega 5,5
-Dioni isto loš 5,5
-Ivanić isto tanko 6
-Risario da nije bilo izmene ne bih znao da igra dečko 5.....
-Katai nesto uglavnom pokusavao a bilo lose...
(zoran, 16. septembar 2021 21:36)

Nisi lose krenuo ali si na kraju posteno zaradio te silne minuse koje si dobio.
Najvaznije, Zvezda je pobedila, to vredi i nagrade. Neke ocene su dosta skrte bile.

Krstaš

pre 2 godine

Ono što ja pišem o Gobeljiću evvo i sada potvrde. Ni loš ni dobar. Kao i većina. A kod odredjenih stalna tema Gobeljić. Stručnjaci

HM

pre 2 godine

Ne bih se bas slozio....Sanogo snosi krivicu za gol, inace realno sasvim dobar, dobio mnogo duela a i Gobeljic je mogao da ispravi njegovu gresku ali je mlako usao u sut, suprotno Katai dao penal gol a realno jako slab, retko koji duel je dobio, dosta sebican, Ivanic isto sporo bezidejno, ZIvkovic covek nije igrao dugo to se vidi ali i nije da je dobio nesto loptu, po pravilu lopta ide Ivanicu i Katai-u i onda retko prema napadacu tako je bilo i sa Falcinelijem, razlika je sto se on dosta povlacio i igrao za ovu dvojicu a Zivkovicu treba vise vremena.....Dragovic zaista odlican!!!!

Dzejson

pre 2 godine

U neku ruku mi je najiskrenije zao Zvezdase, jer ne vide da Stankovic nije trener pre svega. Svaka cast za karijeru, ali on blage veze nema sa trenerskim poslom. Ekipa mu osim penala nije posteno 2x sutnula ka golu protivnika, i to niko ziv ne primecuje, jer su zaslepljeni rezultatom koji je manje vise splet srecnih okolnosti. Ove reci videcete vec u nedelju, ne pisem ovo kao Partizanovac, vec videcete koliko je kao trener pogubljen, i da upravlja utakmicom vrucom glavom, kao da si stavio predskolsko dete da vodi tim.

drula

pre 2 godine

Gledao sam prvo poluvreme kao da niko nije hteo da uposli Živkovića, da se doda lopta…. Sad ne znam da li nisu hteli ili vec godinama igramo sa špicom koji je samo razbijac pa se zna da takve lopte su izgubljene….uglavnom nije fee reci da je bio katrastofalan ako ne dobije loptu od saigrača….
Po meni Gobeljic najgori igrač utakmice, dečko nema tu inteligenciju…..

Lajavi krelac

pre 2 godine

Prvi put posle 1991 sam bio na Mari i nisam verovao šta sam gledao. Naši glavni kreativci Katai i Ivanić nemaju ama baš nikakav pregled igre. Bilo je bar 50 situacija u kojima su im se igrači otvarali (što se ne vidi na televiziji), bukvalno im pokazivali gde da upute pas kako bi utrčali, ali oni carine loptu i dave, driblaju, gube, da čovek ne poveruje. Kanga je jedini nešto pokušavao, ali ova dvojica... najmanje deset puta sam video što Živkovića, što Dionija kako su potpuno sami na desnoj strani, jedan solidan pas i eto šanse, ali ne, to se gleda dodavanje na 5-6 metara, neko pimplanje levo-desno...
A onda se setim te 1991 i sizuacija kad Robi, Juga, Dejo prime loptu momentalno se gledaju Pančev i Binić i lopta ide tamo ma gde da su, a danas nema igrača u Zvezdi koji ume da da kršten pas na dalje od 5 metara.
Jer da su Haland ili Mbape u Zvezdi oni ne bi oni gola videli, jer nema ko da im to "namesti".
Gledati uživo i preko TV-a su dve VEOMA različite stvari i, ako ćemo iskreno, jedinu dobru ocenu zaslužuje Dragović. Kako je ova Braga šesta u Portugalu zaista me čudi, ljudi veze nemaju. A tu im Zvezda uspešno parira.

FSGHR

pre 2 godine

Zivkovic jos jendo Mrkelino top pojacanje. Nema kluba na svetu gde bi Mrkela idalje imao posao posle nebrojenih promasaja i bacenih miliona na iste.

Pravi stari Čačanin

pre 2 godine

Gelor Kanga 7 – Kada Kanga igra svoju igru, onda i Zvezda igra fudbal. Najvažniji igrač crveno-belih. Menja ritam, šalje dijagonale i menja stranu, a sjajnu partiju krunisao je asistencijom za Rodića.

I ovo je neka sjajna partija, šalje lopte na stranu uz aut linije koja se najčešće vraća nazad jer su krila i bekovi pokriveni. A lopta u prostor, neka akcija ništa. Asistencija centaršut iz kornera, gol je postignut zaslugom dobrog kretanja i zaista odličnog udarca glavom Rodića. Ovako se prosečan igrač diže u nebesa, ali samo kod onih koji ne poznaju fudbal.

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Kad je vama Kanga glavniji od Ivanića ... nema se šta pričati uopšte.
(GM, 16. septembar 2021 22:24)

Priznajem da je ovo bila losija partija Kange, ali Ivanic? WTF? Mislim da bi Falko morao umesto Bena.

Vin

pre 2 godine

Zvezda igra Italijanski stil fudbala sto je i logicno jer je Deki trener.
Samim tim Zvezdi treba ogroman napadac, sidras kao sto je Pavkov, Falcineli koji izvlaci stopere na sebe da bi krila mogla uspesno da probijaju Katai,Ivanic( jer se igra svodi na njih) zato je Kanga i povucen na zadnjeg veznog( igra odlicno i na toj poziciji) i na to se svodi Zvezdina igra. Zvezda bez sidrasa gubi od Serifa iz Tiraspolja jer ne moze da napravi normalnu akciju, pas u prostor kada stoperi protivnickog tima stoje na svojim mestima. Dzabe Zvezdi Risairo kada nema ko da mu da pas, da se iskoristi njegova brzina. Dzabe i Dioni koji je ni sam ne zna kako uspeo da postigne par golova s'obzirom da ne dobija lopte. Falco ni ne dobija sansu vise i ako je u pitanju odlican igrac jer loptu carine Katai i Ivanic. Da me neko ne shvati pogresno, Katai i Ivanic su odlicni igraci ali ne cine tim dva igraca vec jedanaest njih.

rezerve

pre 2 godine

Dioni - 8 (najbolja partija Dionija otkad je dosao u Zvezdu. Trudio se, otvarao se, trcao, u odnosu na Zivkovica dobijao skok duele kad Borjan ispucava loptu u napad, ocena manje za promasenu sansu, ali i ocena vise za tu istu sansu jer ju je sam izborio, odbrambeni igrac je izbio loptu ispred Ivanica, a onda iako mu je golman odbranio taj udarac iz tog korena je Zvezda postigla gol)
Krsticic - 7,5 (uveden da pomogne Sanogu, nesto kao zadnji vezni na protivnickoj polovini, vec na polovini Brage je presecao kontranapade Brage, njegovim ulaskom Braga je pravila osetno manje kontranapada)
Pankov - premalo na terenu za realnu ocenu, pozitivna strana njegove igre je ne panici prilikom dodavanja, doduse zbog te prevelike opustenosti znao je u ranijim utakmicama da doda i protivnickim igracima. pozitivno je i sto se osisao :)
Srnic- premalo na terenu za realnu ocenu, uveden sa istom ulogom kao i Krsticic, standardno borben, tako da je svih 5min na terenu trcao u svim pravcima.

Miki 49

pre 2 godine

Nemate vi pojma, Dioni je sačuvao svaku loptu i sam se izborio za šansu 1 na 1, posle koje smo dali gol. Jednostavno nemamo akcije za igrače tog tipa koji traže loptu u prostor, samo bunarenje na Pavkova, sa takvim loptama Dioni i Živković ne mogu ništa.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Катаи и Иванић су "пола тима". Уз Борјана, Драговића и Кангу, чине окосницу Звезде. У нападу "шкрипи". Да је био Павков можда би било боље. Има ту још доста да се ради на игри. Битна је побједа.

zoran

pre 2 godine

-Borjan nije imao velikog posla, kod gola nije mogao nista ali spasao Zvezdu na kraju... Moja ocena 7
-Rodić trčao mnogo, gol ocena 7
-Dragović smiren staložen pravovremen 7,5
-Degenek nije za pohvalu 6,5
-Gobeljić lose, sem kretanja sve lose 5,5
-Sanogo indirektno kriv za gol, spor i lose veče 5,5
-Kanga tanko je ovo od njega 5,5
-Dioni isto loš 5,5
-Ivanić isto tanko 6
-Risario da nije bilo izmene ne bih znao da igra dečko 5.....
-Katai nesto uglavnom pokusavao a bilo lose...

kiza D.

pre 2 godine

Svaka cast na komentarima svima koji su pisali.
Vrlo realno i bez prepucavanja i ja koji nisam gledao stekao sam realny sliku utakmice.

zex

pre 2 godine

Falko je limitiran igrac, imao je sanse nije pokazao nista, njegova igra se svodi u nista, nema driblinga, nema prodora ima trcanja i nista vise Katai nije sinoc briljirao ali on je igrac kome treba par sekundi da napravi dar mar u odbrani jer igra na oko lezarno ali veoma lepo, elegantno, njegove driblinge tesko citaju igraci, Mirko ivanic Takodje suvo zlato, igracina.Nema veze sto ih nekada nema dugo ali sinoc su takodje svi bili na njihovoj strani.Svi znaju da su oni nakbolji i baziraju se na desnoj strani, da smo imali desno krilo kao sto je Traore iz Serifa, prosao bi kao u cezu po desnoj strani jer je imalo prostora, Gobeljic nije taj tip igraca ali sinoc je bio korektan, vidi se da je napredovao fizicki i popravio centarsut.Uvek moze bolje ali i da su nas razbili a mi dobili, dobro je.

Milan

pre 2 godine

I ovo je neka sjajna partija, šalje lopte na stranu uz aut linije koja se najčešće vraća nazad jer su krila i bekovi pokriveni. A lopta u prostor, neka akcija ništa. Asistencija centaršut iz kornera, gol je postignut zaslugom dobrog kretanja i zaista odličnog udarca glavom Rodića. Ovako se prosečan igrač diže u nebesa, ali samo kod onih koji ne poznaju fudbal.
(Pravi stari Čačanin, 17. septembar 2021 05:15)

Pojma ti sa zivotom nemas, ajde stidi se svoje ogranicenosti. Kanga je SVE u Zvezdi, a i da njega nije bilo pre 5 sezona, ti danas ne bi gledao Zvezdu tu gde jeste. Zato, sedi jedan, kao u skoli.

djuka_pg

pre 2 godine

Centarfor je igrač koji u većini situacija zavisi od centaršuta bekova i krila a Zvezda odavno nema igrača koji umije da centrira. Dioni je bio odličan u igri koju smo sinoć igrali!

Vladara

pre 2 godine

Da li stvarno toliko ne razumete fudbal a ocenjujete ga. Kanga je bio za nulu. Bez ideje, bez zelje. Dodavanje ka ait liniji, povratna, nazad ka Degeneku i Dragovicu i tako celu utakmicu. A u odbrani bar 4-5 puta nije pratio igraca i svaki sut u prvom poluvremenu je visak koji je nastao iza njegovih ledja (pogledajte malo). I jos siri ruke i svadja se a pogresio je. A sto se tice Rodica, da nije dao gol, ocena bi bila -10. Zalaganje, trcanje i zelja su bili na nivou boljenja svega.

Ja volim tebe ludo…

pre 2 godine

@HM
Bas tako, posebno za dvojac Katai-Ivanic. Jesu na kraju “resili” utakmicu ali se nisu nesto naigrali ali to jeste posledica i toga kako su igrali spicevi. Kada igra Pavkov i ranije Falcineli ima mnogo vise prostora jer obojica umeju da se otvore i da odvuku igrace. Zato je nedopustivo ovo sto su uradili sa spicevima ove godine, nedopustivo. Cim imaju nekoga ko moze da primi loptu i odvuce igraca njih dvojica mogu da igraju a kada oni igraju zaista su nezaustavljivi. Ostaje nada da ce Pavkov biti zdrav i da ce ovaj doci sto su ga kupili doci u januaru….

zoran

pre 2 godine

-Borjan nije imao velikog posla, kod gola nije mogao nista ali spasao Zvezdu na kraju... Moja ocena 7
-Rodić trčao mnogo, gol ocena 7
-Dragović smiren staložen pravovremen 7,5
-Degenek nije za pohvalu 6,5
-Gobeljić lose, sem kretanja sve lose 5,5
-Sanogo indirektno kriv za gol, spor i lose veče 5,5
-Kanga tanko je ovo od njega 5,5
-Dioni isto loš 5,5
-Ivanić isto tanko 6
-Risario da nije bilo izmene ne bih znao da igra dečko 5.....
-Katai nesto uglavnom pokusavao a bilo lose...

Dusanovo carstvo!

pre 2 godine

Kad je vama Kanga glavniji od Ivanića ... nema se šta pričati uopšte.
(GM, 16. septembar 2021 22:24)

Priznajem da je ovo bila losija partija Kange, ali Ivanic? WTF? Mislim da bi Falko morao umesto Bena.

Dejanmi

pre 2 godine

Ne znam sta pricate Zivkovic katastrofalan!? Nije ni dve lopte dobio u prostor mada se otvarao stalno, Ivanic mu nije dodao ni jednom a mogao je 5 puta!! Trcao je, zalagao se, vracao stalno,pomagao odbrani i par puta se odlucno zagradio, predao loptu i time otvorio prostor ali nista se nije desilo zbog necije greske..

Lajavi krelac

pre 2 godine

Prvi put posle 1991 sam bio na Mari i nisam verovao šta sam gledao. Naši glavni kreativci Katai i Ivanić nemaju ama baš nikakav pregled igre. Bilo je bar 50 situacija u kojima su im se igrači otvarali (što se ne vidi na televiziji), bukvalno im pokazivali gde da upute pas kako bi utrčali, ali oni carine loptu i dave, driblaju, gube, da čovek ne poveruje. Kanga je jedini nešto pokušavao, ali ova dvojica... najmanje deset puta sam video što Živkovića, što Dionija kako su potpuno sami na desnoj strani, jedan solidan pas i eto šanse, ali ne, to se gleda dodavanje na 5-6 metara, neko pimplanje levo-desno...
A onda se setim te 1991 i sizuacija kad Robi, Juga, Dejo prime loptu momentalno se gledaju Pančev i Binić i lopta ide tamo ma gde da su, a danas nema igrača u Zvezdi koji ume da da kršten pas na dalje od 5 metara.
Jer da su Haland ili Mbape u Zvezdi oni ne bi oni gola videli, jer nema ko da im to "namesti".
Gledati uživo i preko TV-a su dve VEOMA različite stvari i, ako ćemo iskreno, jedinu dobru ocenu zaslužuje Dragović. Kako je ova Braga šesta u Portugalu zaista me čudi, ljudi veze nemaju. A tu im Zvezda uspešno parira.

Aleksa

pre 2 godine

Au.. Katai vama odličan?? Jedna od lošiji utakmica u Zvezdi, Kanga previše zadrzava loptu.. DEGENEK je bio odličan... Živković nije dobio 2 lopte celu utakmicu....

Vladara

pre 2 godine

Da li stvarno toliko ne razumete fudbal a ocenjujete ga. Kanga je bio za nulu. Bez ideje, bez zelje. Dodavanje ka ait liniji, povratna, nazad ka Degeneku i Dragovicu i tako celu utakmicu. A u odbrani bar 4-5 puta nije pratio igraca i svaki sut u prvom poluvremenu je visak koji je nastao iza njegovih ledja (pogledajte malo). I jos siri ruke i svadja se a pogresio je. A sto se tice Rodica, da nije dao gol, ocena bi bila -10. Zalaganje, trcanje i zelja su bili na nivou boljenja svega.

Pravi stari Čačanin

pre 2 godine

Gelor Kanga 7 – Kada Kanga igra svoju igru, onda i Zvezda igra fudbal. Najvažniji igrač crveno-belih. Menja ritam, šalje dijagonale i menja stranu, a sjajnu partiju krunisao je asistencijom za Rodića.

I ovo je neka sjajna partija, šalje lopte na stranu uz aut linije koja se najčešće vraća nazad jer su krila i bekovi pokriveni. A lopta u prostor, neka akcija ništa. Asistencija centaršut iz kornera, gol je postignut zaslugom dobrog kretanja i zaista odličnog udarca glavom Rodića. Ovako se prosečan igrač diže u nebesa, ali samo kod onih koji ne poznaju fudbal.

Krstaš

pre 2 godine

Ono što ja pišem o Gobeljiću evvo i sada potvrde. Ni loš ni dobar. Kao i većina. A kod odredjenih stalna tema Gobeljić. Stručnjaci

Vrg

pre 2 godine

-Borjan nije imao velikog posla, kod gola nije mogao nista ali spasao Zvezdu na kraju... Moja ocena 7
-Rodić trčao mnogo, gol ocena 7
-Dragović smiren staložen pravovremen 7,5
-Degenek nije za pohvalu 6,5
-Gobeljić lose, sem kretanja sve lose 5,5
-Sanogo indirektno kriv za gol, spor i lose veče 5,5
-Kanga tanko je ovo od njega 5,5
-Dioni isto loš 5,5
-Ivanić isto tanko 6
-Risario da nije bilo izmene ne bih znao da igra dečko 5.....
-Katai nesto uglavnom pokusavao a bilo lose...
(zoran, 16. septembar 2021 21:36)

Nisi lose krenuo ali si na kraju posteno zaradio te silne minuse koje si dobio.
Najvaznije, Zvezda je pobedila, to vredi i nagrade. Neke ocene su dosta skrte bile.

Dzejson

pre 2 godine

U neku ruku mi je najiskrenije zao Zvezdase, jer ne vide da Stankovic nije trener pre svega. Svaka cast za karijeru, ali on blage veze nema sa trenerskim poslom. Ekipa mu osim penala nije posteno 2x sutnula ka golu protivnika, i to niko ziv ne primecuje, jer su zaslepljeni rezultatom koji je manje vise splet srecnih okolnosti. Ove reci videcete vec u nedelju, ne pisem ovo kao Partizanovac, vec videcete koliko je kao trener pogubljen, i da upravlja utakmicom vrucom glavom, kao da si stavio predskolsko dete da vodi tim.

Millennium

pre 2 godine

Neću da mračim, pobedili smo a to je najvažnije. Ali naš skauting tim mora kompletno da dobije otkaz. Na čelu sa svima koji ne mogu da dovedu krštenog napadača.

Воја

pre 2 godine

Ајде и да ја мало скенирам. Звезда је играла лоше, али је победила што је добро. Партизан је на махове играо јако добро, али је имао и невероватне падове. И некако је победио. Дерби. Блага предност Партизану због много бољег напада, али и Звезда има своју шансу јер како време одмиче, Партизан губи игру. Уколико буде играо Јојић, Звездине шансе расту.

Dare_cz

pre 2 godine

Ko li pise ovaj skener da mi je znati.Degenek je bio odlican, Zivkovic solidan a ne katastrofalan kako je napisano.Decko nije imao pravu loptu i tek druga utakmica za nas,prva od pocetka

Džoni

pre 2 godine

Ne slažem se da je Katai odigrao dobro jer je bio poprilično loš, jedino dobro je što je dao penal i dovoljno za večeras. Ne znam samo kako to Krstičić nije imao uticaj na igru jer od momenta kada je on ušao mi smo prodisali. Nismo više čekali protivnika da nam se šetka oko šesnaesterca kao u prvom poluvremenu nego smo im kvarili igru i napadali ih u začetku akcija. Moje je mišljenje da nam je ta promena i donela pobedu jer su nam pravili ozbiljne probleme u prvom poluvremenu a u drugom je bila druga priča.

pravda za Rodu

pre 2 godine

Srce puno zbog Rodića i Sanogoa! Milan već 5 godina rilja kao jedini levi bek i uvek daje maksimum. Stoji da nije uvek spreman ali kad jeste mi boljeg domaćeg levog beka nismo imali od mlađanog Lukovića. Sanogo sa druge strane opet preorao teren i baš ne bi bilo fer da zbog pomračenja uma na 5 sekundi, zabrlja sve i ostane upamćen kao totalni tragičar meča.

Ispalo je fenomenalno, Katai i Ivanić i posle prosečnih partija vade ekipu, Kanga takođe slab. Od špiceva slaba valjda, na sve to se povredio Ben. 3 boda kao kuća, teraj dalje!

Rex

pre 2 godine

Dioni je pokazao znake zivota.Zivkovic los, mada decko nije klasican spic.Dragovic standardno dobar.Ivanica, Kataija i Kangu vredi drzati u timu i kad im ne ide jer bukvalno nemaju zamenu..

zbe

pre 2 godine

Niste objektivni.Krsticic pravi faul u pravom trenutku i dobija zuti,iskustvo na delu.Dioni slabo,ali borbeno.Stankovic iskusno uvodi stopera i veznog u pravom trenutku.Jako teska utakmica,ovo je zvezdin takticki maksimum.

kakvih sve komentara ima, ...

pre 2 godine

Ne znam sta pricate Zivkovic katastrofalan!? Nije ni dve lopte dobio u prostor mada se otvarao stalno, Ivanic mu nije dodao ni jednom a mogao je 5 puta!! Trcao je, zalagao se, vracao stalno,pomagao odbrani i par puta se odlucno zagradio, predao loptu i time otvorio prostor ali nista se nije desilo zbog necije greske..
(Dejanmi, 16. septembar 2021 21:13)

Ma to sve fudbal naučilo sa FM-a.

Nema to pojma, mačku s`praga to nije šutnulo u životu, a kamo li loptu.

Živković sa tri dodira pokazao o kakvom se igraču radi, samo je potrebno da dobija lopte, a zaista, Ivanić više puta i jednom Ben mu nisu gurnuli loptu da izađe sam ispred golmana.

Čak i ono kad je Dioni izašao sam pred golmana, Ivanić uopšte nije hteo da mu doda, već mu je odbrambeni igrač Brage izbio loptu.

Mladen cg

pre 2 godine

Taktički veoma dobra utakmica Zvezde protiv snažnog i uigranog rivala! Naime, sasvim strpljivo su čekali šansu za trijumf, u meču u kojem remi ne bi bio neuspjeh. Tačno je da je Rišairo bio neprimjetan, ali nije ni dobio niti jednu loptu.. Ističem ,, profesorski " meč Aleksandra Dragovića! Zaista neću pretjerati ako ga uporedim sa Vidićem! Kanga, Katai, Ivanić su napadačka osovina ovog tima. Rodić je odigrao jedan od najboljih mečeva u dresu Zvezde.
Epilog je velika pobjeda našeg šampiona, i bitni bodovi za klupski i državni koeficijent. Istinsko slavlje Stankovića nakon završetka meča pokazuje koliko je ovaj tim Zvezde složan , u kojem se zna šta ko treba da radi.

PeraKojot

pre 2 godine

Opljuvaste Zivkovica i Degeneka a nahvalili Kataija, Ivanica i Kangu. Ivanic u prvom poluvremenu kao da nije hteo Zivkovicu 2 ili 3 lopte u prazno da da. Covek kad primi loptu vidis da jedini zna sa njom nesto da uradi. Degenek odlican u odbrani. Katai davio, Kanga nista. Kako Krsticic bez ocene a igrao pola sata? Znaci najniza ocena ako nista nije uradio. Pankov za onih nekoliko minuta konacno siguran. Samo imamo odbranu i to je to. Sem bekova, i tu skripi.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

Катаи и Иванић су "пола тима". Уз Борјана, Драговића и Кангу, чине окосницу Звезде. У нападу "шкрипи". Да је био Павков можда би било боље. Има ту још доста да се ради на игри. Битна је побједа.

FSGHR

pre 2 godine

Zivkovic jos jendo Mrkelino top pojacanje. Nema kluba na svetu gde bi Mrkela idalje imao posao posle nebrojenih promasaja i bacenih miliona na iste.

Ja volim tebe ludo…

pre 2 godine

@HM
Bas tako, posebno za dvojac Katai-Ivanic. Jesu na kraju “resili” utakmicu ali se nisu nesto naigrali ali to jeste posledica i toga kako su igrali spicevi. Kada igra Pavkov i ranije Falcineli ima mnogo vise prostora jer obojica umeju da se otvore i da odvuku igrace. Zato je nedopustivo ovo sto su uradili sa spicevima ove godine, nedopustivo. Cim imaju nekoga ko moze da primi loptu i odvuce igraca njih dvojica mogu da igraju a kada oni igraju zaista su nezaustavljivi. Ostaje nada da ce Pavkov biti zdrav i da ce ovaj doci sto su ga kupili doci u januaru….

Milan

pre 2 godine

I ovo je neka sjajna partija, šalje lopte na stranu uz aut linije koja se najčešće vraća nazad jer su krila i bekovi pokriveni. A lopta u prostor, neka akcija ništa. Asistencija centaršut iz kornera, gol je postignut zaslugom dobrog kretanja i zaista odličnog udarca glavom Rodića. Ovako se prosečan igrač diže u nebesa, ali samo kod onih koji ne poznaju fudbal.
(Pravi stari Čačanin, 17. septembar 2021 05:15)

Pojma ti sa zivotom nemas, ajde stidi se svoje ogranicenosti. Kanga je SVE u Zvezdi, a i da njega nije bilo pre 5 sezona, ti danas ne bi gledao Zvezdu tu gde jeste. Zato, sedi jedan, kao u skoli.

xxxxxxxxxxxyyyyyzzttt

pre 2 godine

Auu sta pisete vi.Degenek los,decko sasvim korektan.Zivkovicu trebaju lopte u prostor.Ivanica i Kataia cenim,ali nekad toliko sebicni.Svi su bili korektni na terenu.Ok,Sanogo velika greska,desava se.I mana po meni,puno suteva sa 20 m su dozvolili.

Arthas

pre 2 godine

Skener vaseg skenera:
1. Degenek samo 6? Sta vam ovo znaci 'nije bio siguran', covek nije gresio, kada treba ispucavao loptu i kupovao vreme, dobijao duele 1 na 1, u odbrani prekida korektan, zasto mislite da je bio slab?
2. 'Krstičić bez ocene. Nije imao uticaj na igru.' Ako je igrao pola sata a nije imao uticaj na igru, onda je to itekako za neku ocenu...
3. Stankovic po vama sve omasio, ali ocena 7 🤔

drula

pre 2 godine

Gledao sam prvo poluvreme kao da niko nije hteo da uposli Živkovića, da se doda lopta…. Sad ne znam da li nisu hteli ili vec godinama igramo sa špicom koji je samo razbijac pa se zna da takve lopte su izgubljene….uglavnom nije fee reci da je bio katrastofalan ako ne dobije loptu od saigrača….
Po meni Gobeljic najgori igrač utakmice, dečko nema tu inteligenciju…..

kiza D.

pre 2 godine

Svaka cast na komentarima svima koji su pisali.
Vrlo realno i bez prepucavanja i ja koji nisam gledao stekao sam realny sliku utakmice.

Vin

pre 2 godine

Zvezda igra Italijanski stil fudbala sto je i logicno jer je Deki trener.
Samim tim Zvezdi treba ogroman napadac, sidras kao sto je Pavkov, Falcineli koji izvlaci stopere na sebe da bi krila mogla uspesno da probijaju Katai,Ivanic( jer se igra svodi na njih) zato je Kanga i povucen na zadnjeg veznog( igra odlicno i na toj poziciji) i na to se svodi Zvezdina igra. Zvezda bez sidrasa gubi od Serifa iz Tiraspolja jer ne moze da napravi normalnu akciju, pas u prostor kada stoperi protivnickog tima stoje na svojim mestima. Dzabe Zvezdi Risairo kada nema ko da mu da pas, da se iskoristi njegova brzina. Dzabe i Dioni koji je ni sam ne zna kako uspeo da postigne par golova s'obzirom da ne dobija lopte. Falco ni ne dobija sansu vise i ako je u pitanju odlican igrac jer loptu carine Katai i Ivanic. Da me neko ne shvati pogresno, Katai i Ivanic su odlicni igraci ali ne cine tim dva igraca vec jedanaest njih.

rezerve

pre 2 godine

Dioni - 8 (najbolja partija Dionija otkad je dosao u Zvezdu. Trudio se, otvarao se, trcao, u odnosu na Zivkovica dobijao skok duele kad Borjan ispucava loptu u napad, ocena manje za promasenu sansu, ali i ocena vise za tu istu sansu jer ju je sam izborio, odbrambeni igrac je izbio loptu ispred Ivanica, a onda iako mu je golman odbranio taj udarac iz tog korena je Zvezda postigla gol)
Krsticic - 7,5 (uveden da pomogne Sanogu, nesto kao zadnji vezni na protivnickoj polovini, vec na polovini Brage je presecao kontranapade Brage, njegovim ulaskom Braga je pravila osetno manje kontranapada)
Pankov - premalo na terenu za realnu ocenu, pozitivna strana njegove igre je ne panici prilikom dodavanja, doduse zbog te prevelike opustenosti znao je u ranijim utakmicama da doda i protivnickim igracima. pozitivno je i sto se osisao :)
Srnic- premalo na terenu za realnu ocenu, uveden sa istom ulogom kao i Krsticic, standardno borben, tako da je svih 5min na terenu trcao u svim pravcima.

Miki 49

pre 2 godine

Nemate vi pojma, Dioni je sačuvao svaku loptu i sam se izborio za šansu 1 na 1, posle koje smo dali gol. Jednostavno nemamo akcije za igrače tog tipa koji traže loptu u prostor, samo bunarenje na Pavkova, sa takvim loptama Dioni i Živković ne mogu ništa.

HM

pre 2 godine

Ne bih se bas slozio....Sanogo snosi krivicu za gol, inace realno sasvim dobar, dobio mnogo duela a i Gobeljic je mogao da ispravi njegovu gresku ali je mlako usao u sut, suprotno Katai dao penal gol a realno jako slab, retko koji duel je dobio, dosta sebican, Ivanic isto sporo bezidejno, ZIvkovic covek nije igrao dugo to se vidi ali i nije da je dobio nesto loptu, po pravilu lopta ide Ivanicu i Katai-u i onda retko prema napadacu tako je bilo i sa Falcinelijem, razlika je sto se on dosta povlacio i igrao za ovu dvojicu a Zivkovicu treba vise vremena.....Dragovic zaista odlican!!!!

zex

pre 2 godine

Falko je limitiran igrac, imao je sanse nije pokazao nista, njegova igra se svodi u nista, nema driblinga, nema prodora ima trcanja i nista vise Katai nije sinoc briljirao ali on je igrac kome treba par sekundi da napravi dar mar u odbrani jer igra na oko lezarno ali veoma lepo, elegantno, njegove driblinge tesko citaju igraci, Mirko ivanic Takodje suvo zlato, igracina.Nema veze sto ih nekada nema dugo ali sinoc su takodje svi bili na njihovoj strani.Svi znaju da su oni nakbolji i baziraju se na desnoj strani, da smo imali desno krilo kao sto je Traore iz Serifa, prosao bi kao u cezu po desnoj strani jer je imalo prostora, Gobeljic nije taj tip igraca ali sinoc je bio korektan, vidi se da je napredovao fizicki i popravio centarsut.Uvek moze bolje ali i da su nas razbili a mi dobili, dobro je.

djuka_pg

pre 2 godine

Centarfor je igrač koji u većini situacija zavisi od centaršuta bekova i krila a Zvezda odavno nema igrača koji umije da centrira. Dioni je bio odličan u igri koju smo sinoć igrali!