Petak, 13.08.2021.

08:00

Ipak se okreće

Izvor: SS

Ipak se okreæe IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

89 Komentari

Sortiraj po:

Kralj mača

pre 2 godine

Другим речима, штопери су киксали код примљених голова, а не зато што су фудбалери Сочија својим заслугама и квалитетом то изборили. Мораће се појачати одбрана за наставак сезоне.

Vlada

pre 2 godine

Radujem se prolazu Partizana, pre svega zbog mojih drugova koji navijaju za njega. Šta da se radi, ne mogu da ih promenim. Prevarili ih kada su bili mali. Što se tiče moje Zvezde i prozivki na njen račun: Zvezda je prošle sezone apsolutno bila dominantna u našoj ligi bez i jedne mrlje što su prošlogodišnji uspesi u Evropi i potvrdili. Sada je startovala nova sezona, Zvezda je očajna i sasvim zasluženo je ispala od Šerifa. Ne mešajte babe i žabe!

Pantere,bre

pre 2 godine

(Liga šampiona, 13. avgust 2021 10:50)
Da naprave zid u Beogradu,ko onaj berlinski,da mi šabani ni u kraj više ne mogu da dođu...

MatijaBg

pre 2 godine

Potcenjivati neku ekipu koja je peta u Rusiji, sa svega 3 boda manje od drugog je bezobrazluk. Ovaj prolazak je čak i iznenadjenje. Partizan je prvi put izbacio neki ruski tim i to je pohvalno. Puno sreće u Portugalu.

Sah mat

pre 2 godine

Meni je utisak veceri popuprazan jug, pun istok i skoro pun zapad.
Nadam se da će se tendencija pražnjenja južne tribine nastaviti.

gladijator

pre 2 godine

Jedan prosečan Soci je napravio toliko sansi a u domacoj ligi protivnici nemaju ni šut ka golu partizana ne smeju da predju pola, sta dalje da se prica...
(Istina, 13. avgust 2021 08:24)

da, baš tako. "šampion" AV šaban terzinjo lige sa 3 nerešene, izgubi od velesile šerif levata iz Moldavije. U našoj ligi gde predsednik države ima svoj klub, ja i moja ekipica sa malog fudbala bili bi prvaci bez i jedne nerešene. Sklanjalica, pretnje i nameštaljke, došle su vam glave.

Dotle, "prosečni" Soči, 5 plasirani u ruskom prvenstvu koje je osmo na UEFA rang listi dobija redom: CSKA, lokomotivu, Dinamo, Spartak a s Zenitom egal, nerešeno...

Al šta je taj "proselni" Soči u odnosu na moldavsku velesilu koja u jezivo teškom moldavskom prvenstvu ima gol razliku 116:7.

A i prošle sezone, valjalo je izbaciti Gibraltar, Albaniju i Jermeniju..."malo li je"?

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Serif, to cemo tek da vidimo. Sezona jos nije ni pocela a ti se tripujes da ste osvojili sve. Radonja jw skockao odlican tim sa odlicnim igracima, ja sam prezadovoljan pojacanjima u KK. Ko ce da osvoji trofeje, to cemo da vidimo na kraju sezone. I molim te Will, te fore plaki za decu od 7 godina zadrzi za sebi slicne.

Nikola

pre 2 godine

Ovo sve pokazuje gde je nas fudbal. Radujemo se prolasku u sledece kolo kvalifikacija za takmicenje najnizeg ranga. Shvata li iko da je nama i liga evrope nedostizna? Komentator i igraci Partizana juce u delirijumu sto su jedva prosli sa dve neresene u sledece kolo kvalifikacija, ne cak ni u grupni deo nego u sledece kolo kvalifikacija za ligu federacija ili kako vec, ne mogu ni da zapamtim kako se zove to takmicenje.

mm

pre 2 godine

@ gossa placa zeljko

Sve istina, potpuna. Sve se slazem. Samo ti meni objasni zasto cete sa takvom igrom i ''igracima'' biti sampioni opet?

realno

pre 2 godine

Amaterska promaja u odbrani.
Igraci Sočija lagano prime loptu na 18-20 metara, nigde nikoga, immaju vremena da zastanu, pogledaju i plasiraju lagani pas u 16 metara, gde opet neko neometan primi loptu.

Živković dobi hvalospeve u analizi a neupotrebljiv u napadu. Drugi gol nema ga na svojoj poziciji. Marković zakasnio. Lagana asistencija za ubacivanje u gol. Dva štopera ko dva panja gledaju šta se događa.

Ni drugi bek ne postoji. Kada lopta ode ka levoj strani ka Uroševiću - bolje da je šutnu u aut.

Sredina amaterskog kvaliteta. Nesposobna da kombinacijom loptu "preveze" do zone iz koje ide poslesnji pas. Rikardo dobio samo par dobrih lopti. A i to je uprskao kao da ima 2 leve noge.

Srećan prolaz dalje. Ali ostaje činjenica da je kvalitet tima - beda jedna.

Jedino je Marković malo mučio ruse. Kada uđe nabrijan u utakmicu vidi se koliko odskače od ostatka ovog napabirčenog tima.

šerif D.Stankelić

pre 2 godine

Partizan igra igru koja lici na fudbal. Lopta ide u napred, pokusava se kroz pas kroz sredinu. Rikardo je juce dobio makar 10 lopti u 16 metara. Ok, nije nista uradio sa tim loptama ali lopta ide ka njemu. Uradice. Vidi se neka ideja igre. A sta mi igramo kukala nam majka? Bez lopte kroz sredinu. Muljamo do besvesti nesto kao po krilima. Svi na provalili. Cim nam udvoje krila, mi nemamo ideju. Bekove nam puste da centriraju do besvesti jer znaju da nema sanse da dami gol tako jer napadaca nemamo. One nase veznjake poput Sanoga, Krsticica i zamisli Srnica ni ne cuvaju. Oni se samo cuvaju. Bezopasni da daju bilo kakav pas, ne daj Boze sut.
(Gossa placa Zeljko, 13. avgust 2021 10:11)

Nemoj plakati. Zeljko ce i Rudonju da oduci od kosarke i pokaze mu koliki je nemac pojma.

Borivoje

pre 2 godine

U RUsiji Sochi zovu filijala Zenita. Imaju veliki budzet i nisu slucajno bili na 5 mestu u ruskoj ligi. Posle Zenita, Lokomotive, Spartaka, Krasnodara, a tu su jos i CSKA, Rubin, Dinamo MOskva, Rostov.. Alo bre.. Partizan je dobio tim koji ima vise novca i bolju infrastrukturu. I jos igra u jakoj ligi non-stop. Partizan u Srbiji igra dva derbija na tom nivou i to je kraj. OVo je vrlo znacajna pobeda za Partizan.

VOSAK

pre 2 godine

Lepo što ste napisali da nas je sreća pogledala ali Partizan je napadao sve vreme, i zaslužio je tu sreću.
Prava sreća je ono što je Zvezda imala kod Miloja, brane se celu tekmu i prođu, pritom neke nenormalne okolnosti se dešavaju koje im idu na ruku.
____________

Koje srećne okolnosti, možda ona kad Milunović bude isključen pa sa igračem manje izborimo dobar rezultat protiv KOPENHAGENA ?
Ili onaj kad nokautiramo Krasnodar i Jang Bojs i onda penal protiv Krasnodara kući i od gotovog veresija zamalo a protiv mladih momaka Ben daje autogol..

Stvarno, koliko sreće Ej :)

Zvezda sa Milojem je SVIMA u kvalifikacijama davala golove, vodila, vi ovde predstaviste kao da nas svi ubijali a mi jadni se branili i nismo imali akciju niti taktiku a istina je da su nas jedino Krasnodar u Rusiji i u Austriji Salcburg ono da kažeš odvalili, ko pre i posle njih jeste u kvalifikacijama ?

Nemoj Evropu da računaš Leba ti i PSŽ, vi bi verovatno igrali 1-1 aha..
A čak smo i protiv njih kući golom Gobelje smanjili na 1-2 i imali nalet i ugrozili ih no JBG, Nejmar, Mbappe, Kavani. .

Zex

pre 2 godine

partizan šampion, 13. avgust 2021 10:01)
Koji je to vas uspeh.? gde ste vi to prosli? imate jos jednu rundu za ligu konferncija a vi slavite prolazak kao da ste osvojili trofej.Soci je podcenio partizan uvek kada su hteli dali su gol

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Partizan igra igru koja lici na fudbal. Lopta ide u napred, pokusava se kroz pas kroz sredinu. Rikardo je juce dobio makar 10 lopti u 16 metara. Ok, nije nista uradio sa tim loptama ali lopta ide ka njemu. Uradice. Vidi se neka ideja igre. A sta mi igramo kukala nam majka? Bez lopte kroz sredinu. Muljamo do besvesti nesto kao po krilima. Svi na provalili. Cim nam udvoje krila, mi nemamo ideju. Bekove nam puste da centriraju do besvesti jer znaju da nema sanse da dami gol tako jer napadaca nemamo. One nase veznjake poput Sanoga, Krsticica i zamisli Srnica ni ne cuvaju. Oni se samo cuvaju. Bezopasni da daju bilo kakav pas, ne daj Boze sut.

Liga šampiona

pre 2 godine

Zvezda izgubi od pacera, trideset naslova tipa naša Zvezda hrabro izgubila i unakazila protivnika. Partizan hrabro igra i pobedi, naslov Partizan imao sreće uz istorijat poraza za poslednjih 10 godina. Jedna reč je dovoljna a to je njihova Srbija. Nama bi bilo dovoljno makar da budu jednaki aršini kao što je npr VAR ili bar objektivno izveštavanje za oba tima. Svi izgubili samo Partizan pobedio ali ne, Zvezda je ipak najbolje igrala. I kako posle da ti ne ogade sopstvenu državu ovakva stvorenja?
(Liga šampiona, 13. avgust 2021 08:58)
Jedino tacno u ovom monologu je da je Zvezda izgubila od pacera. Partizan nije pobedio, samo je prosao dalje. Drugo, naslovi za Zvezdu su bili poprilicno ostri i niko nije hvalio vec ostro kritikovao. A vi veciti dwmagozi, nije ovo nikakva vasa i nasa Srbija, vec jedna jedina. Ne kukajte ko tetke na Srbiju, ovo je samo sport.
(Tormund, 13. avgust 2021 09:31)
Ti ces da nam narediš čija je Srbija! Meni je mrsko da dišem isti vazduh sa vama I ovo je sve samo nije sport. Vi ste toliko bolesni da vam i hvalospevi liče na kritiku. Današnji naslovi svi o Zvezdi a o Partizanu ovaj, da je imao sreće. I Partizan je pobedio na penale, to je ta vaša bolest na delu gde vam je teško da konstatujete pobedu već kažete prošao dalje. Koliko ste samo bolesni.

realno

pre 2 godine

Interesantno, ocekivao sam bas dosadnu ali dobili smo vrlo zanimljivu utakmicu. Bilo je lepo pogledati mec nase ekipe na evropskom nivou. Ima tu jos dosta da se nastimuje ali svakako sve cestitke, Soci nije naivna ekipa.

Maximus

pre 2 godine

Živo me interesuje u čemu je to "dobar" Rikardo Gomeš ? Čovek ne zna da primi loptu, a kada je i primi ne zna šta će sa njom, statira bukvalno celu utakmicu, koči igru, nespretan, spor a Stanojević mrtav hladan to gleda umesto da ga je zamenio već posle 15-tak minuta. Čista sramota u poređenju sa na pr. Markovićem koji je igrao i trudio se kao retko kada.A o tome koliko "zicera" se taj čovek ispromašivao ne bih ni da spominjem.Bruka! U Partizanu postoji ne mali broj daleko boljih fudbalera, koji na žalost neće, zbog takvih, dobiti šansu .Dozovite se pameti vi koji "žarite i palite" u Partizanu i bacate silne pare na uvoz nazovi "pojačanja" (Suma...ipak ne bih da ih nabrajam,previše ih je).

comi

pre 2 godine

A šta se okreće?
Tuga u našem fudbalu i dalje traje.
Zvezda ispada od Šerifa, Vojvodina i Čukaricki po pet, šest golova i to od osrednjih ekipa iz Austrije i Švedske (sreća pa nisu igrali sa nekim Engleskim ili Španjolskim klubom), a Partizan jedva prolazi neki Soči, za čiji klub sam prvi put sada čuo.
Na sve to pričamo i sanjamo dva kluba u ligi šampiona...svi na zemlju, za nas je novoformirano takmičenje premija.

Митар пфк

pre 2 godine

Без потцјењивања португалаца , иако санта клару знамо махом из кладионица ..

propeler zviz

pre 2 godine

Puno sreće i da srušite tu nezgodnu Santa Claru pa svi na teren kad se kvalifikujete da igrate protiv Trabzona, Elfsborga i Hapuel Ber Ševe...i sve da ih pokidate. Vi bre niste normalni. Pa veća utakmica vam je bila u Pazaru nego ova sinoć.

partizan šampion

pre 2 godine

Lepo što ste napisali da nas je sreća pogledala ali Partizan je napadao sve vreme, i zaslužio je tu sreću.
Prava sreća je ono što je Zvezda imala kod Miloja, brane se celu tekmu i prođu, pritom neke nenormalne okolnosti se dešavaju koje im idu na ruku.
Nego, svaka čast svima i Stanoju i igračima i navijačima.
Atmosfera je fenomenalna bila!
I da jednom doživim da komentator koji prenosi tekmu ućuti kad se peva Partizanove himna. Uključenje pred utakmicu, ceo stadion peva ovaj laprda nebitnu statistiku. Tako rade i na Zvezdinim utakmicama.
Pa dajte ispoštujte klupske himne, ućutite da možemo i mi koji gledamo na TV-u da osetimo taj naboj sa stadiona.
Nego jedna stvar, drago mi je da navijači počinju da primećuju da Natho hoda po terenu, džaba njemu što je ekstra igrač kad se ne trudi.
Onu prvu polusezonu kad je došao otkinuo je kako je igrao, sve posle toga prosek..evo, ajde se setite kad je Natho poslednji put bio igrač utakmice. A doveden je da bi praktično bio lider, i ima verovatno najveću platu, uz Sumu.
Njemu treba da se drekne sa tribina da ne hoda i da se ne šlepa, da navijači to vide..jer drugačije neće promeniti pristup jer mu je to do sad očigledno prolazilo.
Evo u nekoliko različitih sportskih novins posle jučerašnje utakmice se piše da hoda po terenu, čak ni ne trči.

Aleksandar

pre 2 godine

Pier Boya i penal za pobedu i prolaz u LŠ protiv Artmedie. To ne mogu da zaboravim. Kakva cepanica od fudbalera, a još je luđi onaj koji mu je dozvolio da šutira odlučujući penal...

docekasmo VAR u "super ligi" povilo

pre 2 godine

Bas bitan prolazak...i za klub i za nas navijace da ove godine damo maksimalnu podrsku momcima, jer titulu moramo uzeti... a kako to uraditi u ovoj namestenoj ling long ligi - pa za pocetak ovako kao sinoc...borba bre...pa se onda i ocigledan nedostatak kvaliteta na nekim pozicijama, ocigledan nedostatak fizicke spreme kod nekih igraca ipak manje primeti kada je ekipa naspanovana i motivisana
Dobro guramo, fali nam jos jedno brzo krilo, fali da Stanoje prelomi u glavi da Natho moze na zadnjeg veznog, a Suma ispred, posebno u nasem prvenstvu...tu nema potrebe igrati sa 2 zadnja vezna
Probati za vikend bez Rikarda, Urosevica...da odmore malo ljudi...
pohvale celom timu zbog karaktera, sto se nisu predali, sto su verovali da mogu dalje...i onaj gore to sve vidi, pa i vrati
Idemo dalje, Partizane napadaj!

Nikola

pre 2 godine

Bravo za analizu, imao je Stanoje dosta posla prethodnih meseci..i evo dočeka smo da imamo najbolji start Partizana u prethodnih 5 sezona.čoveku svaka čast, veliki je radnik. Veliki je hendikep kad ti se jedan od nosilaca igre povredi 15 minuta pre meča, to uzdrma celu ekipu a i koncept.
Ne slažem se samo u analizi Jojića,da je dobar bio u drugom. Dobar je bio u celoj utakmici(kako reče i onaj u prenosu na rts-u)on i Lazar Marković najbolji pojedinci meča, najviše pretrčali i uradili. Jojić je učestvovao i u napadu i pomagao odbrani. Dečko nam jeste adut, jer ima dobar prekid, jak šut..
Natha su zatvorili, ali ne radi se samo o tome, drugar mi je skrenuo pažnju da se Natho često šlepa i odmara tokom utakmica još od prošle sezone. I sinoć gledam, zaista on ne da nije trčao nego je bukvalno hodao..ako budete gledali reprizu obratite pažnju.
Svi su smarali ovde mesec dana a gde je Suma, gde je Suma..pa dečko nije bio fizički spreman jer su mu u Africi ukrali pasoš i nije mogao da putuje i nije bio sa ekipom na pripremama.
Kako Stanoje da ga ubacuje, da se povredi tako nespreman??
Mali Terzić još jedan biser iz naše škole..
Rikardu nemam apsolutno šta da zamerim, Natho je bio odsečen i nije ga hranio loptama, nije mu igrao Pantić sa kojim se zna u dušu..mnogo je pretrčao i trudio se. Golman Popović standardno dobar a Stevanović se videlo da će odbraniti bar jedan penal, ima m.uda dečko svaka mu čast.
Posebno svaka čast navijačima, navijanje za 10!

Deyan X

pre 2 godine

Sunce ti poljubim, pa gde ste se setili Artmedie. Bio na stadionu. U produzecima, neka luda, čudna atmosfera. Celi stadion je ustao, digao ruke i pljeskao i pravio ritam. Nije bilo pesme, samo dlanovi.....
I posle toga, igramo protiv OFK Beograd i dodje 15000 ljudi.
Sada, moramo ovim momcima odati počast za ovu bitku, za ovu pobedu, i doci na stadion.

NR

pre 2 godine

Sledece godine zdravlje Boze, Zvezda da igra kvalifikacije za ovo takmicenje. Svaka cast Partizanu. I sreca je bila malo potrebna. Jos jedan stepenik.

Bosko

pre 2 godine

Mala ispravka, protiv proklete Petrzalke su se penali pucali na severu.
(Tozovac, 13. avgust 2021 08:51)

Nisu, bio sam na toj utakmici, gol prema jugu je bio

realnost

pre 2 godine

Markovic igrao kao u najboljim danima, Jojic odlican, Zdjelar odlican, Vujacic i Senicanin povremeno iskakali ali sustinski dobri, Urosevic i Zivkovic pogubljeni. Rikardo i Natho potpuno blokirani, takticki, trener Socija je apsolutno bio svestan opasnosti. Suma pokazao da je odlican, ali mu definitivno fali utakmica u nogama. Sve u svemu, Partizan je bio bolji tim u obe utakmice. Vojvodina i Cukaricki su juce pokazali pravo lice naseg fudbala. Sto se tice Zvezde, voleo bih da prodju Kluz, protiv Serifa nisu imali srece...

Aleksej je bilde

pre 2 godine

Hvala što ste se setili nekih detalja iz prošlosti, jer su ih neki sinoć zaboravili. 😉
Kad bolje razmislim, trebalo je iz Sočija da se vratimo sa 0:1, a gol koji su dali nije bio centaršut, već odbitak. Tako da, nije ni na sreću, zasluženo prolaz Partizana.

nesa80

pre 2 godine

mene zdjelar toliko fascinira,to je masina,trci ko navijen,borben,zna sa loptom,covek je neumoran,nikad ga ne vidite zadihanog,mrtve ladne face uvek.i jos nesto se mora primetiti partizan je pored jovica dobio jos jednog bisera-terzic,redovno partizan izbacuje dobre mlade igrace za razliku od zvezde koja ima previse para i lakse joj da kupuje neke la pare,kanjase,dione,dragovice,jirke...za ogromne pare.ogromne pare a ogromni promasaji.zvezda je nekad imala ovaj koncept ko sad partizan,ko se seca generacije baste,zigica,pantelica...koja to timcina bila,sad partizan ima taj ekipni duh

vlado

pre 2 godine

@istina
Prosečan Soci,vrlo zanimljivo tumačenje navijaca kluba koji je ispao od velikog serifa.Sve u svemu ,od danas se zna ko je serif u ovom gradu.

silver shark

pre 2 godine

Ne bih se složio da je sreća presudila, Partizan je sinoć bio daleko bolji rival (pogotovo u 90 minuta) koji apsolutno zasluženo ide dalje. Prihvatam sreću kao faktor samo u vidu nedosuđenog penala kada je Markovića pogodila lopta u ruku...neke sudije to sviraju, neke ne... Soči je dao 2 gola iz jedine 2 šanse koje su stvorili u regularnom toku. Partizan je promašio 6 odličnih šansi, plus 2-3 polušanse... Pad u produžecima je bio apsolutno očekivan, obzirom da smo igrali presing, napadali i jurili rezultat svih 90 minuta! Kada se u celu jednačinu ubace i poklonjen penal u Rusiji i iznenadno odsustvo Lutovca i Pantića, kao i od ranije Jovića, dolazi se do zaključka da je Partizan zaista napravio sinoć važan iskorak da i pored brojnih nedaća uspeo da upornošću nađe način da prođe dalje protiv nezgodnog protivnika. Stanojeviću se mora odati proznanje zbog toga! Odbrana škripi, ali opet treba biti objektivan i reći da je teško odigrati odbranu na vrhunskom nivou kada ekipa napada i juri rezultat ceo meč, kada i zadnji vezni igrači imaju mnogo obaveza u ofanzivi i troše puno energije u presingu... svakako, timska defanziva se mora popraviti

Gazda Dojkan

pre 2 godine

(Nikola, 13. avgust 2021 09:04)

Dobio si plus samo zbog Natka. Ocigledno je da se stedi. Cak i nacin kako trci pokazuje u kakvoj je fizickoj formi. Jeste majstor fudbala ali bez prave kretnje to nije to. Ne otkriva se dovoljno, ceka loptu i izbegava duele. Sinoc je previse bio odsecen i malo toga uradio. Isto je bilo i prosle sezone. O Sumi ne bih trosio reci. Cirkuzant, a ne ozbiljan fudbaler.

Tormund

pre 2 godine

Zvezda izgubi od pacera, trideset naslova tipa naša Zvezda hrabro izgubila i unakazila protivnika. Partizan hrabro igra i pobedi, naslov Partizan imao sreće uz istorijat poraza za poslednjih 10 godina. Jedna reč je dovoljna a to je njihova Srbija. Nama bi bilo dovoljno makar da budu jednaki aršini kao što je npr VAR ili bar objektivno izveštavanje za oba tima. Svi izgubili samo Partizan pobedio ali ne, Zvezda je ipak najbolje igrala. I kako posle da ti ne ogade sopstvenu državu ovakva stvorenja?
(Liga šampiona, 13. avgust 2021 08:58)
Jedino tacno u ovom monologu je da je Zvezda izgubila od pacera. Partizan nije pobedio, samo je prosao dalje. Drugo, naslovi za Zvezdu su bili poprilicno ostri i niko nije hvalio vec ostro kritikovao. A vi veciti dwmagozi, nije ovo nikakva vasa i nasa Srbija, vec jedna jedina. Ne kukajte ko tetke na Srbiju, ovo je samo sport.

kimiko

pre 2 godine

Pa dobro, bilo je i sreće, ali se ipak okreće. Treba i sreću zaslužiti. Partizan je igrao aktivno, borbenost je kompenzovala neuigranost i određenu konfuziju. Očigledno da naši klubovi ulaze u evropska takmičenja neuigrani i nisu u pravoj formi. Zanima me može li se nekako podesiti kalendar ove naše lige, pa da se forma podigne !?

kibla

pre 2 godine

Znaci is teksta smo zaključili da je partizan prosao zahvaljujući sreći, a iz komentara da je Soci prosečan tim iz prosečne lige za razliku od predstavnika iz Moldavije koji će sigurno osvojiti LS.

key and peele

pre 2 godine

veceras nije sreca odlucila. soci je imao srece da sa tako malo ima sve vreme priliku da prodje. sreca je proci anderleht sa onim lukakuom, nesreca je artmedija, cak i real i marsej u ligi sampiona. zaglebje, tu smo bili bledi, tun losi, sarlroa njanjavi, samrok indolentni, tu smo i zasluzili da propadnemo.

ovo veceras je samo nagrada za borbu i veliko izgibenije sa uzasno limitiranim timom i par sramotno prosecnih i ispodprosecnih igraca, poput miljkovica, urosevica, preplacenog jojica, izandjalog markovica.

malom popovicu zelim mnogo mnogo uspeha u karijeri, da ga istrpe i naprave golmana za duge staze. facom me malo podseca na mancea, sa poluprofila.

acmilan

pre 2 godine

Soci nije ni priblizno dobroj ekipi, ranjivi su u odbrani i Partizan je puno kvalitetniji ali takodje nesiguran pozadi. Kad se to sredi uz ovakav napad bice dobro. Sramota da su ispali sinoc, bolji su bili i bolji su svakako od Socija.

vlado

pre 2 godine

@zeki
Istina,ali vi zvezdasi imate selektivno pamćenje i preskacete ono sto vam ne odgovara,a to je cinjenica da nije ni trebalo da bude,jer je Partizan trebalo da im da u regularnom toku utakmice bar 5komada

Aleksandar

pre 2 godine

Ko čita komentare zaključiće da je ruska liga najslabija liga na svetu, a da su Moldavci bogovi fudbala.
Pa, taj Šerif sam igra u svojoj ligi. Prošle godine imali gol razliku 110 : 7.

VOSAK

pre 2 godine

Markovic igrao kao u najboljim danima, Jojic odlican, Zdjelar odlican, Vujacic i Senicanin povremeno iskakali ali sustinski dobri, Urosevic i Zivkovic pogubljeni. Rikardo i Natho potpuno blokirani, takticki, trener Socija je apsolutno bio svestan opasnosti. Suma pokazao da je odlican, ali mu definitivno fali utakmica u nogama. Sve u svemu, Partizan je bio bolji tim u obe utakmice. Vojvodina i Cukaricki su juce pokazali pravo lice naseg fudbala. Sto se tice Zvezde, voleo bih da prodju Kluz, protiv Serifa nisu imali srece...
(realnost, 13. avgust 2021 09:24)


Pogrešio si zadnji deo, nije " nismo imali sreće "

NEGO NISMO IMALI TRENERA

nažalost

Slucajni prolaznik

pre 2 godine

Svi hvale Stanojevica ali ja sam sinoc gledao utakmicu u kojoj je on takticki podbacio. Protivnik igra s tri u zadnjoj liniji sto znaci da ima visak u sredini. Sve vreme su se pojavljivali igraci Socija izmedju linija. Zato su tako lako dolazili do golova. Igraci su to probali da rese preteranim trcanjem i trosenjem ali nisam video njegovu reakciju na to. Soci ima dobru ekipu ali malo kvalitetniji protivnik to lagano resava u svoju korist.

propeler zviz

pre 2 godine

Sada se vidi koliko je bila ispravna odluka UEFE da osnuje ovaj kup Lilijane Ronketi. Sad se ovi nižerazredni klubovi osećaju bitnim, igraju Evropu. A sad posle ovog sjajnog prolaza veliki Partizan ide na Santa Claru? Ne Porto, ne Benfika, ne Sporting, ne Braga, ne Gimaraeš..ne ne, nego uvek nezgodna Santa Clara. Juče gledam, oni klinci navijači izleću na teren...tuga bre. Čukarički 5, Vojvodina 6, Šerif vedri i oblači...a ovi na Santa Claru, izleću na teren. Plače mi se svega mi.

Mihajlo

pre 2 godine

Mozete vi da zovete srecom i nesrecom ta ispadanja, ali ja ne vidim nesrecu u tome sto se golman izgubi u prostoru ili tacnije skloni s gola protiv AZ Alkmara,sto posle pobede u gostima primamo pet komada kuci od Petah Tikve,to su klasicne prodate utakmice.
Nesreca je bila protiv Artmedije,Reala kuci,ostalo su funkcioneri prodali ili nismo imali kvalitet da prodjemo.

Laki Bor P. F. C.

pre 2 godine

Mala ispravka, protiv proklete Petrzalke su se penali pucali na severu.
(Tozovac, 13. avgust 2021 08:51

Aj što si ti pogrešio, nego što ti ljudi daju +!

Istina

pre 2 godine

Jedan prosečan Soci je napravio toliko sansi a u domacoj ligi protivnici nemaju ni šut ka golu partizana ne smeju da predju pola, sta dalje da se prica...

Zeki

pre 2 godine

šerif D.Stankelić, 13. avgust 2021 08:29)Za cega da ga bude sramota? Gledas statistiku a ne gledas realno stvari,a cinjenica je da su oni imali dosta opasnije sanse,pa samo dve mrtve sanse su imali u prvom produzetku gde ste imali realno mnogo srece ajde malo realnosti,ovo radovanje samo pokazuje koliko smo nisko pali i mi i vi,radovanje prolasku neke prosecne ekipe i to u Ligi konferencija i ispadanje od Serifa,tuga..

smesno

pre 2 godine

 "U prvoj utakmici ga nije pokolebao nepostojeći penal"

Da li bi smeli ikad da napišete da nije penal sviran za Rusku ekipu, ili vase novinarstvo ne dostiže taj nivo da budete realni?

York

pre 2 godine

Kako to uvek pisete da je partizan ostecen za penal a nikad ne smete da napišete da je protivnik ostecen? Oni koji su kukali zbog Krasnodara valjda sada im je svako sudjenje u korist partizana super ,licemerno kao I uvek

Ej bre

pre 2 godine

"Partizan je u četvrtak uveče imao sreće koliko nije imao ukupno u poslednjih (barem) osam godina."

Nikad nije imao partizan srece kme kme kme, sudije nas kradu, kme kme kmeeee ,kakva nebuloza o sreci, ko sve danas pokusava da glumi novinara...kada misli da neko prolazi zbog srece

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Jedan prosečan Soci je napravio toliko sansi a u domacoj ligi protivnici nemaju ni šut ka golu partizana ne smeju da predju pola, sta dalje da se prica...
(Istina, 13. avgust 2021 08:24)



13:7 za Partizan u šutevima na gol. O čemu ti momak pričaš?!

Milija

pre 2 godine

Kod Srba uvek i sve je na srecu, na Bog nas pogledao, na sudija nas ostetio, nikad nema uticaj kvalitet igraca, fizicka sprema, taktika, strucni stab...

Sah mat

pre 2 godine

Katastrofa Vojvodine, debakl Cuke,
bruka zvezde.
Za Partizan bi legendarni reporter Jordan Ivanović rekao: herojska bitka Partizana lavljeg srca.

Alonzo Mosely

pre 2 godine

gledano po sastavu, povredama, snazi protivnika ovo je dosta veliki uspeh
ali gledano koje je takmicenje u pitanju sramota bi bila ne igrati ga
onda imamo drugu stranu novcica a to su vosa i cuka koje su mediji posle prvih utakmica uzdizali pljuvajuci po zvezdi i partizanu a oni su se sad teleportovali nazad na svoje mesto (gde i pripada nas fudbal), zvezda se obrukala ocajnom igrom dok je partizan pokazao ok igru i ocajnu fizicku spremu... sve u svemu lose po nas fudbal sveukupno...

Da da

pre 2 godine

Prosli smo vrlo ozbiljnu rusku ekipu,ali mora to bolje,pogotovu u odbrani, ispadaju lako.. Stanojevicu,mora da se zategne odbrana pogotovu izmedju 15m i 30m,ovo ostalo nije lose,ali ponovicu,moze i mora to jos bolje..

Mile

pre 2 godine

Poredite fatalne poraze koji su odneli velike utakmice i velike pare sa kvalifikacionom utakmicom za trećerazredno (bukvalno) takmičenje.

Liga šampiona

pre 2 godine

Zvezda izgubi od pacera, trideset naslova tipa naša Zvezda hrabro izgubila i unakazila protivnika. Partizan hrabro igra i pobedi, naslov Partizan imao sreće uz istorijat poraza za poslednjih 10 godina. Jedna reč je dovoljna a to je njihova Srbija. Nama bi bilo dovoljno makar da budu jednaki aršini kao što je npr VAR ili bar objektivno izveštavanje za oba tima. Svi izgubili samo Partizan pobedio ali ne, Zvezda je ipak najbolje igrala. I kako posle da ti ne ogade sopstvenu državu ovakva stvorenja?

Hhhhh

pre 2 godine

Čini se da Partizan ne može da gura sa ovim rosterom na tri fronta,moraju još par igrača da se dovedu koji mogu da igraju bar našu ligu(ako prodjemo u grupe LK)

VOSAK

pre 2 godine

Ljudi, ovo nije bio plejof pa da pišete ovo, bukvalno ih čeka još bolji tim, Santa Klara...
A Soči stvarno nije neki bauk kako smo mislili, igraju pomalo i sporo što je neobično za tim tog renomea, ja sam lično mislio da su nivo Krasnodara koji je igrao protiv Zvezde međutim nee, em nikad do sad nisu igrali Evropu prvi put im bio jer su novi em stvarno sastav nije neka posebna ekipa, posle one prve utakmice sam još rekao da Partizan apsolutno može da prođe..
Ali mišljenja sam da Santa Klaru ne mogu

šerif D.Stankelić

pre 2 godine

Jedan prosečan Soci je napravio toliko sansi a u domacoj ligi protivnici nemaju ni šut ka golu partizana ne smeju da predju pola, sta dalje da se prica...
(Istina, 13. avgust 2021 08:24)

Jel te nije sramota? Pogledaj odnos suteva pa onda pricaj.

nikola

pre 2 godine

Uglavnom se slazem, dodao bih da je mali Popovic linijas, nije istrcao ni na jednu loptu iza odbrane, razlika se videla cim je Stevanovic usao tih par minuta. Natho nevidljiv, ne bi se slozio da su ga nesto posebno zatvarali, rusi su samo mnogo vise trcali, njegovo kretanje bez lopte ne postoji, defanziva ni kod njega ni kod Jojica i Holendera nije postojala, celu utakmicu igraci Socija lagano primaju loptu i rade sa njom sta hoce bez otpora, to se najbolje videlo kod drugog gola, 8 pasova ruskih igraca gde svako od njih u trenutku prijema oko sebe ima po 5 metara slobodnog prostora, to je nedopustivo.
U svakom slucaju, generalni utisak je, nespremni, tehnicki polupismeni, i najvise upada u oci otsustvo zelje, zara u ocima...na terenu izgledaju kao radnici u Maxiju koji cekaju da se zavrsi smena...svejedno im je..ne znam

Liga šampiona

pre 2 godine

Zvezda izgubi od pacera, trideset naslova tipa naša Zvezda hrabro izgubila i unakazila protivnika. Partizan hrabro igra i pobedi, naslov Partizan imao sreće uz istorijat poraza za poslednjih 10 godina. Jedna reč je dovoljna a to je njihova Srbija. Nama bi bilo dovoljno makar da budu jednaki aršini kao što je npr VAR ili bar objektivno izveštavanje za oba tima. Svi izgubili samo Partizan pobedio ali ne, Zvezda je ipak najbolje igrala. I kako posle da ti ne ogade sopstvenu državu ovakva stvorenja?

šerif D.Stankelić

pre 2 godine

Jedan prosečan Soci je napravio toliko sansi a u domacoj ligi protivnici nemaju ni šut ka golu partizana ne smeju da predju pola, sta dalje da se prica...
(Istina, 13. avgust 2021 08:24)

Jel te nije sramota? Pogledaj odnos suteva pa onda pricaj.

kibla

pre 2 godine

Znaci is teksta smo zaključili da je partizan prosao zahvaljujući sreći, a iz komentara da je Soci prosečan tim iz prosečne lige za razliku od predstavnika iz Moldavije koji će sigurno osvojiti LS.

Sah mat

pre 2 godine

Katastrofa Vojvodine, debakl Cuke,
bruka zvezde.
Za Partizan bi legendarni reporter Jordan Ivanović rekao: herojska bitka Partizana lavljeg srca.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Jedan prosečan Soci je napravio toliko sansi a u domacoj ligi protivnici nemaju ni šut ka golu partizana ne smeju da predju pola, sta dalje da se prica...
(Istina, 13. avgust 2021 08:24)



13:7 za Partizan u šutevima na gol. O čemu ti momak pričaš?!

Aleksandar

pre 2 godine

Ko čita komentare zaključiće da je ruska liga najslabija liga na svetu, a da su Moldavci bogovi fudbala.
Pa, taj Šerif sam igra u svojoj ligi. Prošle godine imali gol razliku 110 : 7.

Borivoje

pre 2 godine

U RUsiji Sochi zovu filijala Zenita. Imaju veliki budzet i nisu slucajno bili na 5 mestu u ruskoj ligi. Posle Zenita, Lokomotive, Spartaka, Krasnodara, a tu su jos i CSKA, Rubin, Dinamo MOskva, Rostov.. Alo bre.. Partizan je dobio tim koji ima vise novca i bolju infrastrukturu. I jos igra u jakoj ligi non-stop. Partizan u Srbiji igra dva derbija na tom nivou i to je kraj. OVo je vrlo znacajna pobeda za Partizan.

smesno

pre 2 godine

 "U prvoj utakmici ga nije pokolebao nepostojeći penal"

Da li bi smeli ikad da napišete da nije penal sviran za Rusku ekipu, ili vase novinarstvo ne dostiže taj nivo da budete realni?

Sah mat

pre 2 godine

Meni je utisak veceri popuprazan jug, pun istok i skoro pun zapad.
Nadam se da će se tendencija pražnjenja južne tribine nastaviti.

Milija

pre 2 godine

Kod Srba uvek i sve je na srecu, na Bog nas pogledao, na sudija nas ostetio, nikad nema uticaj kvalitet igraca, fizicka sprema, taktika, strucni stab...

Alonzo Mosely

pre 2 godine

gledano po sastavu, povredama, snazi protivnika ovo je dosta veliki uspeh
ali gledano koje je takmicenje u pitanju sramota bi bila ne igrati ga
onda imamo drugu stranu novcica a to su vosa i cuka koje su mediji posle prvih utakmica uzdizali pljuvajuci po zvezdi i partizanu a oni su se sad teleportovali nazad na svoje mesto (gde i pripada nas fudbal), zvezda se obrukala ocajnom igrom dok je partizan pokazao ok igru i ocajnu fizicku spremu... sve u svemu lose po nas fudbal sveukupno...

Hhhhh

pre 2 godine

Čini se da Partizan ne može da gura sa ovim rosterom na tri fronta,moraju još par igrača da se dovedu koji mogu da igraju bar našu ligu(ako prodjemo u grupe LK)

vlado

pre 2 godine

@istina
Prosečan Soci,vrlo zanimljivo tumačenje navijaca kluba koji je ispao od velikog serifa.Sve u svemu ,od danas se zna ko je serif u ovom gradu.

Nikola

pre 2 godine

Bravo za analizu, imao je Stanoje dosta posla prethodnih meseci..i evo dočeka smo da imamo najbolji start Partizana u prethodnih 5 sezona.čoveku svaka čast, veliki je radnik. Veliki je hendikep kad ti se jedan od nosilaca igre povredi 15 minuta pre meča, to uzdrma celu ekipu a i koncept.
Ne slažem se samo u analizi Jojića,da je dobar bio u drugom. Dobar je bio u celoj utakmici(kako reče i onaj u prenosu na rts-u)on i Lazar Marković najbolji pojedinci meča, najviše pretrčali i uradili. Jojić je učestvovao i u napadu i pomagao odbrani. Dečko nam jeste adut, jer ima dobar prekid, jak šut..
Natha su zatvorili, ali ne radi se samo o tome, drugar mi je skrenuo pažnju da se Natho često šlepa i odmara tokom utakmica još od prošle sezone. I sinoć gledam, zaista on ne da nije trčao nego je bukvalno hodao..ako budete gledali reprizu obratite pažnju.
Svi su smarali ovde mesec dana a gde je Suma, gde je Suma..pa dečko nije bio fizički spreman jer su mu u Africi ukrali pasoš i nije mogao da putuje i nije bio sa ekipom na pripremama.
Kako Stanoje da ga ubacuje, da se povredi tako nespreman??
Mali Terzić još jedan biser iz naše škole..
Rikardu nemam apsolutno šta da zamerim, Natho je bio odsečen i nije ga hranio loptama, nije mu igrao Pantić sa kojim se zna u dušu..mnogo je pretrčao i trudio se. Golman Popović standardno dobar a Stevanović se videlo da će odbraniti bar jedan penal, ima m.uda dečko svaka mu čast.
Posebno svaka čast navijačima, navijanje za 10!

Aleksandar

pre 2 godine

Pier Boya i penal za pobedu i prolaz u LŠ protiv Artmedie. To ne mogu da zaboravim. Kakva cepanica od fudbalera, a još je luđi onaj koji mu je dozvolio da šutira odlučujući penal...

Deyan X

pre 2 godine

Sunce ti poljubim, pa gde ste se setili Artmedie. Bio na stadionu. U produzecima, neka luda, čudna atmosfera. Celi stadion je ustao, digao ruke i pljeskao i pravio ritam. Nije bilo pesme, samo dlanovi.....
I posle toga, igramo protiv OFK Beograd i dodje 15000 ljudi.
Sada, moramo ovim momcima odati počast za ovu bitku, za ovu pobedu, i doci na stadion.

gladijator

pre 2 godine

Jedan prosečan Soci je napravio toliko sansi a u domacoj ligi protivnici nemaju ni šut ka golu partizana ne smeju da predju pola, sta dalje da se prica...
(Istina, 13. avgust 2021 08:24)

da, baš tako. "šampion" AV šaban terzinjo lige sa 3 nerešene, izgubi od velesile šerif levata iz Moldavije. U našoj ligi gde predsednik države ima svoj klub, ja i moja ekipica sa malog fudbala bili bi prvaci bez i jedne nerešene. Sklanjalica, pretnje i nameštaljke, došle su vam glave.

Dotle, "prosečni" Soči, 5 plasirani u ruskom prvenstvu koje je osmo na UEFA rang listi dobija redom: CSKA, lokomotivu, Dinamo, Spartak a s Zenitom egal, nerešeno...

Al šta je taj "proselni" Soči u odnosu na moldavsku velesilu koja u jezivo teškom moldavskom prvenstvu ima gol razliku 116:7.

A i prošle sezone, valjalo je izbaciti Gibraltar, Albaniju i Jermeniju..."malo li je"?

Istina

pre 2 godine

Jedan prosečan Soci je napravio toliko sansi a u domacoj ligi protivnici nemaju ni šut ka golu partizana ne smeju da predju pola, sta dalje da se prica...

nesa80

pre 2 godine

mene zdjelar toliko fascinira,to je masina,trci ko navijen,borben,zna sa loptom,covek je neumoran,nikad ga ne vidite zadihanog,mrtve ladne face uvek.i jos nesto se mora primetiti partizan je pored jovica dobio jos jednog bisera-terzic,redovno partizan izbacuje dobre mlade igrace za razliku od zvezde koja ima previse para i lakse joj da kupuje neke la pare,kanjase,dione,dragovice,jirke...za ogromne pare.ogromne pare a ogromni promasaji.zvezda je nekad imala ovaj koncept ko sad partizan,ko se seca generacije baste,zigica,pantelica...koja to timcina bila,sad partizan ima taj ekipni duh

Da da

pre 2 godine

Prosli smo vrlo ozbiljnu rusku ekipu,ali mora to bolje,pogotovu u odbrani, ispadaju lako.. Stanojevicu,mora da se zategne odbrana pogotovu izmedju 15m i 30m,ovo ostalo nije lose,ali ponovicu,moze i mora to jos bolje..

MatijaBg

pre 2 godine

Potcenjivati neku ekipu koja je peta u Rusiji, sa svega 3 boda manje od drugog je bezobrazluk. Ovaj prolazak je čak i iznenadjenje. Partizan je prvi put izbacio neki ruski tim i to je pohvalno. Puno sreće u Portugalu.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Partizan igra igru koja lici na fudbal. Lopta ide u napred, pokusava se kroz pas kroz sredinu. Rikardo je juce dobio makar 10 lopti u 16 metara. Ok, nije nista uradio sa tim loptama ali lopta ide ka njemu. Uradice. Vidi se neka ideja igre. A sta mi igramo kukala nam majka? Bez lopte kroz sredinu. Muljamo do besvesti nesto kao po krilima. Svi na provalili. Cim nam udvoje krila, mi nemamo ideju. Bekove nam puste da centriraju do besvesti jer znaju da nema sanse da dami gol tako jer napadaca nemamo. One nase veznjake poput Sanoga, Krsticica i zamisli Srnica ni ne cuvaju. Oni se samo cuvaju. Bezopasni da daju bilo kakav pas, ne daj Boze sut.

Liga šampiona

pre 2 godine

Zvezda izgubi od pacera, trideset naslova tipa naša Zvezda hrabro izgubila i unakazila protivnika. Partizan hrabro igra i pobedi, naslov Partizan imao sreće uz istorijat poraza za poslednjih 10 godina. Jedna reč je dovoljna a to je njihova Srbija. Nama bi bilo dovoljno makar da budu jednaki aršini kao što je npr VAR ili bar objektivno izveštavanje za oba tima. Svi izgubili samo Partizan pobedio ali ne, Zvezda je ipak najbolje igrala. I kako posle da ti ne ogade sopstvenu državu ovakva stvorenja?
(Liga šampiona, 13. avgust 2021 08:58)
Jedino tacno u ovom monologu je da je Zvezda izgubila od pacera. Partizan nije pobedio, samo je prosao dalje. Drugo, naslovi za Zvezdu su bili poprilicno ostri i niko nije hvalio vec ostro kritikovao. A vi veciti dwmagozi, nije ovo nikakva vasa i nasa Srbija, vec jedna jedina. Ne kukajte ko tetke na Srbiju, ovo je samo sport.
(Tormund, 13. avgust 2021 09:31)
Ti ces da nam narediš čija je Srbija! Meni je mrsko da dišem isti vazduh sa vama I ovo je sve samo nije sport. Vi ste toliko bolesni da vam i hvalospevi liče na kritiku. Današnji naslovi svi o Zvezdi a o Partizanu ovaj, da je imao sreće. I Partizan je pobedio na penale, to je ta vaša bolest na delu gde vam je teško da konstatujete pobedu već kažete prošao dalje. Koliko ste samo bolesni.

NR

pre 2 godine

Sledece godine zdravlje Boze, Zvezda da igra kvalifikacije za ovo takmicenje. Svaka cast Partizanu. I sreca je bila malo potrebna. Jos jedan stepenik.

Aleksej je bilde

pre 2 godine

Hvala što ste se setili nekih detalja iz prošlosti, jer su ih neki sinoć zaboravili. 😉
Kad bolje razmislim, trebalo je iz Sočija da se vratimo sa 0:1, a gol koji su dali nije bio centaršut, već odbitak. Tako da, nije ni na sreću, zasluženo prolaz Partizana.

silver shark

pre 2 godine

Ne bih se složio da je sreća presudila, Partizan je sinoć bio daleko bolji rival (pogotovo u 90 minuta) koji apsolutno zasluženo ide dalje. Prihvatam sreću kao faktor samo u vidu nedosuđenog penala kada je Markovića pogodila lopta u ruku...neke sudije to sviraju, neke ne... Soči je dao 2 gola iz jedine 2 šanse koje su stvorili u regularnom toku. Partizan je promašio 6 odličnih šansi, plus 2-3 polušanse... Pad u produžecima je bio apsolutno očekivan, obzirom da smo igrali presing, napadali i jurili rezultat svih 90 minuta! Kada se u celu jednačinu ubace i poklonjen penal u Rusiji i iznenadno odsustvo Lutovca i Pantića, kao i od ranije Jovića, dolazi se do zaključka da je Partizan zaista napravio sinoć važan iskorak da i pored brojnih nedaća uspeo da upornošću nađe način da prođe dalje protiv nezgodnog protivnika. Stanojeviću se mora odati proznanje zbog toga! Odbrana škripi, ali opet treba biti objektivan i reći da je teško odigrati odbranu na vrhunskom nivou kada ekipa napada i juri rezultat ceo meč, kada i zadnji vezni igrači imaju mnogo obaveza u ofanzivi i troše puno energije u presingu... svakako, timska defanziva se mora popraviti

Bosko

pre 2 godine

Mala ispravka, protiv proklete Petrzalke su se penali pucali na severu.
(Tozovac, 13. avgust 2021 08:51)

Nisu, bio sam na toj utakmici, gol prema jugu je bio

realno

pre 2 godine

Interesantno, ocekivao sam bas dosadnu ali dobili smo vrlo zanimljivu utakmicu. Bilo je lepo pogledati mec nase ekipe na evropskom nivou. Ima tu jos dosta da se nastimuje ali svakako sve cestitke, Soci nije naivna ekipa.

Mihajlo

pre 2 godine

Mozete vi da zovete srecom i nesrecom ta ispadanja, ali ja ne vidim nesrecu u tome sto se golman izgubi u prostoru ili tacnije skloni s gola protiv AZ Alkmara,sto posle pobede u gostima primamo pet komada kuci od Petah Tikve,to su klasicne prodate utakmice.
Nesreca je bila protiv Artmedije,Reala kuci,ostalo su funkcioneri prodali ili nismo imali kvalitet da prodjemo.

docekasmo VAR u "super ligi" povilo

pre 2 godine

Bas bitan prolazak...i za klub i za nas navijace da ove godine damo maksimalnu podrsku momcima, jer titulu moramo uzeti... a kako to uraditi u ovoj namestenoj ling long ligi - pa za pocetak ovako kao sinoc...borba bre...pa se onda i ocigledan nedostatak kvaliteta na nekim pozicijama, ocigledan nedostatak fizicke spreme kod nekih igraca ipak manje primeti kada je ekipa naspanovana i motivisana
Dobro guramo, fali nam jos jedno brzo krilo, fali da Stanoje prelomi u glavi da Natho moze na zadnjeg veznog, a Suma ispred, posebno u nasem prvenstvu...tu nema potrebe igrati sa 2 zadnja vezna
Probati za vikend bez Rikarda, Urosevica...da odmore malo ljudi...
pohvale celom timu zbog karaktera, sto se nisu predali, sto su verovali da mogu dalje...i onaj gore to sve vidi, pa i vrati
Idemo dalje, Partizane napadaj!

propeler zviz

pre 2 godine

Sada se vidi koliko je bila ispravna odluka UEFE da osnuje ovaj kup Lilijane Ronketi. Sad se ovi nižerazredni klubovi osećaju bitnim, igraju Evropu. A sad posle ovog sjajnog prolaza veliki Partizan ide na Santa Claru? Ne Porto, ne Benfika, ne Sporting, ne Braga, ne Gimaraeš..ne ne, nego uvek nezgodna Santa Clara. Juče gledam, oni klinci navijači izleću na teren...tuga bre. Čukarički 5, Vojvodina 6, Šerif vedri i oblači...a ovi na Santa Claru, izleću na teren. Plače mi se svega mi.

realnost

pre 2 godine

Markovic igrao kao u najboljim danima, Jojic odlican, Zdjelar odlican, Vujacic i Senicanin povremeno iskakali ali sustinski dobri, Urosevic i Zivkovic pogubljeni. Rikardo i Natho potpuno blokirani, takticki, trener Socija je apsolutno bio svestan opasnosti. Suma pokazao da je odlican, ali mu definitivno fali utakmica u nogama. Sve u svemu, Partizan je bio bolji tim u obe utakmice. Vojvodina i Cukaricki su juce pokazali pravo lice naseg fudbala. Sto se tice Zvezde, voleo bih da prodju Kluz, protiv Serifa nisu imali srece...

VOSAK

pre 2 godine

Markovic igrao kao u najboljim danima, Jojic odlican, Zdjelar odlican, Vujacic i Senicanin povremeno iskakali ali sustinski dobri, Urosevic i Zivkovic pogubljeni. Rikardo i Natho potpuno blokirani, takticki, trener Socija je apsolutno bio svestan opasnosti. Suma pokazao da je odlican, ali mu definitivno fali utakmica u nogama. Sve u svemu, Partizan je bio bolji tim u obe utakmice. Vojvodina i Cukaricki su juce pokazali pravo lice naseg fudbala. Sto se tice Zvezde, voleo bih da prodju Kluz, protiv Serifa nisu imali srece...
(realnost, 13. avgust 2021 09:24)


Pogrešio si zadnji deo, nije " nismo imali sreće "

NEGO NISMO IMALI TRENERA

nažalost

Митар пфк

pre 2 godine

Без потцјењивања португалаца , иако санта клару знамо махом из кладионица ..

acmilan

pre 2 godine

Soci nije ni priblizno dobroj ekipi, ranjivi su u odbrani i Partizan je puno kvalitetniji ali takodje nesiguran pozadi. Kad se to sredi uz ovakav napad bice dobro. Sramota da su ispali sinoc, bolji su bili i bolji su svakako od Socija.

vlado

pre 2 godine

@zeki
Istina,ali vi zvezdasi imate selektivno pamćenje i preskacete ono sto vam ne odgovara,a to je cinjenica da nije ni trebalo da bude,jer je Partizan trebalo da im da u regularnom toku utakmice bar 5komada

Ej bre

pre 2 godine

"Partizan je u četvrtak uveče imao sreće koliko nije imao ukupno u poslednjih (barem) osam godina."

Nikad nije imao partizan srece kme kme kme, sudije nas kradu, kme kme kmeeee ,kakva nebuloza o sreci, ko sve danas pokusava da glumi novinara...kada misli da neko prolazi zbog srece

Mile

pre 2 godine

Poredite fatalne poraze koji su odneli velike utakmice i velike pare sa kvalifikacionom utakmicom za trećerazredno (bukvalno) takmičenje.

key and peele

pre 2 godine

veceras nije sreca odlucila. soci je imao srece da sa tako malo ima sve vreme priliku da prodje. sreca je proci anderleht sa onim lukakuom, nesreca je artmedija, cak i real i marsej u ligi sampiona. zaglebje, tu smo bili bledi, tun losi, sarlroa njanjavi, samrok indolentni, tu smo i zasluzili da propadnemo.

ovo veceras je samo nagrada za borbu i veliko izgibenije sa uzasno limitiranim timom i par sramotno prosecnih i ispodprosecnih igraca, poput miljkovica, urosevica, preplacenog jojica, izandjalog markovica.

malom popovicu zelim mnogo mnogo uspeha u karijeri, da ga istrpe i naprave golmana za duge staze. facom me malo podseca na mancea, sa poluprofila.

šerif D.Stankelić

pre 2 godine

Partizan igra igru koja lici na fudbal. Lopta ide u napred, pokusava se kroz pas kroz sredinu. Rikardo je juce dobio makar 10 lopti u 16 metara. Ok, nije nista uradio sa tim loptama ali lopta ide ka njemu. Uradice. Vidi se neka ideja igre. A sta mi igramo kukala nam majka? Bez lopte kroz sredinu. Muljamo do besvesti nesto kao po krilima. Svi na provalili. Cim nam udvoje krila, mi nemamo ideju. Bekove nam puste da centriraju do besvesti jer znaju da nema sanse da dami gol tako jer napadaca nemamo. One nase veznjake poput Sanoga, Krsticica i zamisli Srnica ni ne cuvaju. Oni se samo cuvaju. Bezopasni da daju bilo kakav pas, ne daj Boze sut.
(Gossa placa Zeljko, 13. avgust 2021 10:11)

Nemoj plakati. Zeljko ce i Rudonju da oduci od kosarke i pokaze mu koliki je nemac pojma.

Laki Bor P. F. C.

pre 2 godine

Mala ispravka, protiv proklete Petrzalke su se penali pucali na severu.
(Tozovac, 13. avgust 2021 08:51

Aj što si ti pogrešio, nego što ti ljudi daju +!

realno

pre 2 godine

Amaterska promaja u odbrani.
Igraci Sočija lagano prime loptu na 18-20 metara, nigde nikoga, immaju vremena da zastanu, pogledaju i plasiraju lagani pas u 16 metara, gde opet neko neometan primi loptu.

Živković dobi hvalospeve u analizi a neupotrebljiv u napadu. Drugi gol nema ga na svojoj poziciji. Marković zakasnio. Lagana asistencija za ubacivanje u gol. Dva štopera ko dva panja gledaju šta se događa.

Ni drugi bek ne postoji. Kada lopta ode ka levoj strani ka Uroševiću - bolje da je šutnu u aut.

Sredina amaterskog kvaliteta. Nesposobna da kombinacijom loptu "preveze" do zone iz koje ide poslesnji pas. Rikardo dobio samo par dobrih lopti. A i to je uprskao kao da ima 2 leve noge.

Srećan prolaz dalje. Ali ostaje činjenica da je kvalitet tima - beda jedna.

Jedino je Marković malo mučio ruse. Kada uđe nabrijan u utakmicu vidi se koliko odskače od ostatka ovog napabirčenog tima.

York

pre 2 godine

Kako to uvek pisete da je partizan ostecen za penal a nikad ne smete da napišete da je protivnik ostecen? Oni koji su kukali zbog Krasnodara valjda sada im je svako sudjenje u korist partizana super ,licemerno kao I uvek

Slucajni prolaznik

pre 2 godine

Svi hvale Stanojevica ali ja sam sinoc gledao utakmicu u kojoj je on takticki podbacio. Protivnik igra s tri u zadnjoj liniji sto znaci da ima visak u sredini. Sve vreme su se pojavljivali igraci Socija izmedju linija. Zato su tako lako dolazili do golova. Igraci su to probali da rese preteranim trcanjem i trosenjem ali nisam video njegovu reakciju na to. Soci ima dobru ekipu ali malo kvalitetniji protivnik to lagano resava u svoju korist.

nikola

pre 2 godine

Uglavnom se slazem, dodao bih da je mali Popovic linijas, nije istrcao ni na jednu loptu iza odbrane, razlika se videla cim je Stevanovic usao tih par minuta. Natho nevidljiv, ne bi se slozio da su ga nesto posebno zatvarali, rusi su samo mnogo vise trcali, njegovo kretanje bez lopte ne postoji, defanziva ni kod njega ni kod Jojica i Holendera nije postojala, celu utakmicu igraci Socija lagano primaju loptu i rade sa njom sta hoce bez otpora, to se najbolje videlo kod drugog gola, 8 pasova ruskih igraca gde svako od njih u trenutku prijema oko sebe ima po 5 metara slobodnog prostora, to je nedopustivo.
U svakom slucaju, generalni utisak je, nespremni, tehnicki polupismeni, i najvise upada u oci otsustvo zelje, zara u ocima...na terenu izgledaju kao radnici u Maxiju koji cekaju da se zavrsi smena...svejedno im je..ne znam

Tormund

pre 2 godine

Zvezda izgubi od pacera, trideset naslova tipa naša Zvezda hrabro izgubila i unakazila protivnika. Partizan hrabro igra i pobedi, naslov Partizan imao sreće uz istorijat poraza za poslednjih 10 godina. Jedna reč je dovoljna a to je njihova Srbija. Nama bi bilo dovoljno makar da budu jednaki aršini kao što je npr VAR ili bar objektivno izveštavanje za oba tima. Svi izgubili samo Partizan pobedio ali ne, Zvezda je ipak najbolje igrala. I kako posle da ti ne ogade sopstvenu državu ovakva stvorenja?
(Liga šampiona, 13. avgust 2021 08:58)
Jedino tacno u ovom monologu je da je Zvezda izgubila od pacera. Partizan nije pobedio, samo je prosao dalje. Drugo, naslovi za Zvezdu su bili poprilicno ostri i niko nije hvalio vec ostro kritikovao. A vi veciti dwmagozi, nije ovo nikakva vasa i nasa Srbija, vec jedna jedina. Ne kukajte ko tetke na Srbiju, ovo je samo sport.

comi

pre 2 godine

A šta se okreće?
Tuga u našem fudbalu i dalje traje.
Zvezda ispada od Šerifa, Vojvodina i Čukaricki po pet, šest golova i to od osrednjih ekipa iz Austrije i Švedske (sreća pa nisu igrali sa nekim Engleskim ili Španjolskim klubom), a Partizan jedva prolazi neki Soči, za čiji klub sam prvi put sada čuo.
Na sve to pričamo i sanjamo dva kluba u ligi šampiona...svi na zemlju, za nas je novoformirano takmičenje premija.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

(Nikola, 13. avgust 2021 09:04)

Dobio si plus samo zbog Natka. Ocigledno je da se stedi. Cak i nacin kako trci pokazuje u kakvoj je fizickoj formi. Jeste majstor fudbala ali bez prave kretnje to nije to. Ne otkriva se dovoljno, ceka loptu i izbegava duele. Sinoc je previse bio odsecen i malo toga uradio. Isto je bilo i prosle sezone. O Sumi ne bih trosio reci. Cirkuzant, a ne ozbiljan fudbaler.

mm

pre 2 godine

@ gossa placa zeljko

Sve istina, potpuna. Sve se slazem. Samo ti meni objasni zasto cete sa takvom igrom i ''igracima'' biti sampioni opet?

kimiko

pre 2 godine

Pa dobro, bilo je i sreće, ali se ipak okreće. Treba i sreću zaslužiti. Partizan je igrao aktivno, borbenost je kompenzovala neuigranost i određenu konfuziju. Očigledno da naši klubovi ulaze u evropska takmičenja neuigrani i nisu u pravoj formi. Zanima me može li se nekako podesiti kalendar ove naše lige, pa da se forma podigne !?

partizan šampion

pre 2 godine

Lepo što ste napisali da nas je sreća pogledala ali Partizan je napadao sve vreme, i zaslužio je tu sreću.
Prava sreća je ono što je Zvezda imala kod Miloja, brane se celu tekmu i prođu, pritom neke nenormalne okolnosti se dešavaju koje im idu na ruku.
Nego, svaka čast svima i Stanoju i igračima i navijačima.
Atmosfera je fenomenalna bila!
I da jednom doživim da komentator koji prenosi tekmu ućuti kad se peva Partizanove himna. Uključenje pred utakmicu, ceo stadion peva ovaj laprda nebitnu statistiku. Tako rade i na Zvezdinim utakmicama.
Pa dajte ispoštujte klupske himne, ućutite da možemo i mi koji gledamo na TV-u da osetimo taj naboj sa stadiona.
Nego jedna stvar, drago mi je da navijači počinju da primećuju da Natho hoda po terenu, džaba njemu što je ekstra igrač kad se ne trudi.
Onu prvu polusezonu kad je došao otkinuo je kako je igrao, sve posle toga prosek..evo, ajde se setite kad je Natho poslednji put bio igrač utakmice. A doveden je da bi praktično bio lider, i ima verovatno najveću platu, uz Sumu.
Njemu treba da se drekne sa tribina da ne hoda i da se ne šlepa, da navijači to vide..jer drugačije neće promeniti pristup jer mu je to do sad očigledno prolazilo.
Evo u nekoliko različitih sportskih novins posle jučerašnje utakmice se piše da hoda po terenu, čak ni ne trči.

Nikola

pre 2 godine

Ovo sve pokazuje gde je nas fudbal. Radujemo se prolasku u sledece kolo kvalifikacija za takmicenje najnizeg ranga. Shvata li iko da je nama i liga evrope nedostizna? Komentator i igraci Partizana juce u delirijumu sto su jedva prosli sa dve neresene u sledece kolo kvalifikacija, ne cak ni u grupni deo nego u sledece kolo kvalifikacija za ligu federacija ili kako vec, ne mogu ni da zapamtim kako se zove to takmicenje.

Maximus

pre 2 godine

Živo me interesuje u čemu je to "dobar" Rikardo Gomeš ? Čovek ne zna da primi loptu, a kada je i primi ne zna šta će sa njom, statira bukvalno celu utakmicu, koči igru, nespretan, spor a Stanojević mrtav hladan to gleda umesto da ga je zamenio već posle 15-tak minuta. Čista sramota u poređenju sa na pr. Markovićem koji je igrao i trudio se kao retko kada.A o tome koliko "zicera" se taj čovek ispromašivao ne bih ni da spominjem.Bruka! U Partizanu postoji ne mali broj daleko boljih fudbalera, koji na žalost neće, zbog takvih, dobiti šansu .Dozovite se pameti vi koji "žarite i palite" u Partizanu i bacate silne pare na uvoz nazovi "pojačanja" (Suma...ipak ne bih da ih nabrajam,previše ih je).

VOSAK

pre 2 godine

Ljudi, ovo nije bio plejof pa da pišete ovo, bukvalno ih čeka još bolji tim, Santa Klara...
A Soči stvarno nije neki bauk kako smo mislili, igraju pomalo i sporo što je neobično za tim tog renomea, ja sam lično mislio da su nivo Krasnodara koji je igrao protiv Zvezde međutim nee, em nikad do sad nisu igrali Evropu prvi put im bio jer su novi em stvarno sastav nije neka posebna ekipa, posle one prve utakmice sam još rekao da Partizan apsolutno može da prođe..
Ali mišljenja sam da Santa Klaru ne mogu

Zex

pre 2 godine

partizan šampion, 13. avgust 2021 10:01)
Koji je to vas uspeh.? gde ste vi to prosli? imate jos jednu rundu za ligu konferncija a vi slavite prolazak kao da ste osvojili trofej.Soci je podcenio partizan uvek kada su hteli dali su gol

Pantere,bre

pre 2 godine

(Liga šampiona, 13. avgust 2021 10:50)
Da naprave zid u Beogradu,ko onaj berlinski,da mi šabani ni u kraj više ne mogu da dođu...

Zeki

pre 2 godine

šerif D.Stankelić, 13. avgust 2021 08:29)Za cega da ga bude sramota? Gledas statistiku a ne gledas realno stvari,a cinjenica je da su oni imali dosta opasnije sanse,pa samo dve mrtve sanse su imali u prvom produzetku gde ste imali realno mnogo srece ajde malo realnosti,ovo radovanje samo pokazuje koliko smo nisko pali i mi i vi,radovanje prolasku neke prosecne ekipe i to u Ligi konferencija i ispadanje od Serifa,tuga..

propeler zviz

pre 2 godine

Puno sreće i da srušite tu nezgodnu Santa Claru pa svi na teren kad se kvalifikujete da igrate protiv Trabzona, Elfsborga i Hapuel Ber Ševe...i sve da ih pokidate. Vi bre niste normalni. Pa veća utakmica vam je bila u Pazaru nego ova sinoć.

Vlada

pre 2 godine

Radujem se prolazu Partizana, pre svega zbog mojih drugova koji navijaju za njega. Šta da se radi, ne mogu da ih promenim. Prevarili ih kada su bili mali. Što se tiče moje Zvezde i prozivki na njen račun: Zvezda je prošle sezone apsolutno bila dominantna u našoj ligi bez i jedne mrlje što su prošlogodišnji uspesi u Evropi i potvrdili. Sada je startovala nova sezona, Zvezda je očajna i sasvim zasluženo je ispala od Šerifa. Ne mešajte babe i žabe!

VOSAK

pre 2 godine

Lepo što ste napisali da nas je sreća pogledala ali Partizan je napadao sve vreme, i zaslužio je tu sreću.
Prava sreća je ono što je Zvezda imala kod Miloja, brane se celu tekmu i prođu, pritom neke nenormalne okolnosti se dešavaju koje im idu na ruku.
____________

Koje srećne okolnosti, možda ona kad Milunović bude isključen pa sa igračem manje izborimo dobar rezultat protiv KOPENHAGENA ?
Ili onaj kad nokautiramo Krasnodar i Jang Bojs i onda penal protiv Krasnodara kući i od gotovog veresija zamalo a protiv mladih momaka Ben daje autogol..

Stvarno, koliko sreće Ej :)

Zvezda sa Milojem je SVIMA u kvalifikacijama davala golove, vodila, vi ovde predstaviste kao da nas svi ubijali a mi jadni se branili i nismo imali akciju niti taktiku a istina je da su nas jedino Krasnodar u Rusiji i u Austriji Salcburg ono da kažeš odvalili, ko pre i posle njih jeste u kvalifikacijama ?

Nemoj Evropu da računaš Leba ti i PSŽ, vi bi verovatno igrali 1-1 aha..
A čak smo i protiv njih kući golom Gobelje smanjili na 1-2 i imali nalet i ugrozili ih no JBG, Nejmar, Mbappe, Kavani. .

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Serif, to cemo tek da vidimo. Sezona jos nije ni pocela a ti se tripujes da ste osvojili sve. Radonja jw skockao odlican tim sa odlicnim igracima, ja sam prezadovoljan pojacanjima u KK. Ko ce da osvoji trofeje, to cemo da vidimo na kraju sezone. I molim te Will, te fore plaki za decu od 7 godina zadrzi za sebi slicne.

Kralj mača

pre 2 godine

Другим речима, штопери су киксали код примљених голова, а не зато што су фудбалери Сочија својим заслугама и квалитетом то изборили. Мораће се појачати одбрана за наставак сезоне.

Istina

pre 2 godine

Jedan prosečan Soci je napravio toliko sansi a u domacoj ligi protivnici nemaju ni šut ka golu partizana ne smeju da predju pola, sta dalje da se prica...

smesno

pre 2 godine

 "U prvoj utakmici ga nije pokolebao nepostojeći penal"

Da li bi smeli ikad da napišete da nije penal sviran za Rusku ekipu, ili vase novinarstvo ne dostiže taj nivo da budete realni?

Ej bre

pre 2 godine

"Partizan je u četvrtak uveče imao sreće koliko nije imao ukupno u poslednjih (barem) osam godina."

Nikad nije imao partizan srece kme kme kme, sudije nas kradu, kme kme kmeeee ,kakva nebuloza o sreci, ko sve danas pokusava da glumi novinara...kada misli da neko prolazi zbog srece

York

pre 2 godine

Kako to uvek pisete da je partizan ostecen za penal a nikad ne smete da napišete da je protivnik ostecen? Oni koji su kukali zbog Krasnodara valjda sada im je svako sudjenje u korist partizana super ,licemerno kao I uvek

propeler zviz

pre 2 godine

Sada se vidi koliko je bila ispravna odluka UEFE da osnuje ovaj kup Lilijane Ronketi. Sad se ovi nižerazredni klubovi osećaju bitnim, igraju Evropu. A sad posle ovog sjajnog prolaza veliki Partizan ide na Santa Claru? Ne Porto, ne Benfika, ne Sporting, ne Braga, ne Gimaraeš..ne ne, nego uvek nezgodna Santa Clara. Juče gledam, oni klinci navijači izleću na teren...tuga bre. Čukarički 5, Vojvodina 6, Šerif vedri i oblači...a ovi na Santa Claru, izleću na teren. Plače mi se svega mi.

VOSAK

pre 2 godine

Ljudi, ovo nije bio plejof pa da pišete ovo, bukvalno ih čeka još bolji tim, Santa Klara...
A Soči stvarno nije neki bauk kako smo mislili, igraju pomalo i sporo što je neobično za tim tog renomea, ja sam lično mislio da su nivo Krasnodara koji je igrao protiv Zvezde međutim nee, em nikad do sad nisu igrali Evropu prvi put im bio jer su novi em stvarno sastav nije neka posebna ekipa, posle one prve utakmice sam još rekao da Partizan apsolutno može da prođe..
Ali mišljenja sam da Santa Klaru ne mogu

Liga šampiona

pre 2 godine

Zvezda izgubi od pacera, trideset naslova tipa naša Zvezda hrabro izgubila i unakazila protivnika. Partizan hrabro igra i pobedi, naslov Partizan imao sreće uz istorijat poraza za poslednjih 10 godina. Jedna reč je dovoljna a to je njihova Srbija. Nama bi bilo dovoljno makar da budu jednaki aršini kao što je npr VAR ili bar objektivno izveštavanje za oba tima. Svi izgubili samo Partizan pobedio ali ne, Zvezda je ipak najbolje igrala. I kako posle da ti ne ogade sopstvenu državu ovakva stvorenja?

nikola

pre 2 godine

Uglavnom se slazem, dodao bih da je mali Popovic linijas, nije istrcao ni na jednu loptu iza odbrane, razlika se videla cim je Stevanovic usao tih par minuta. Natho nevidljiv, ne bi se slozio da su ga nesto posebno zatvarali, rusi su samo mnogo vise trcali, njegovo kretanje bez lopte ne postoji, defanziva ni kod njega ni kod Jojica i Holendera nije postojala, celu utakmicu igraci Socija lagano primaju loptu i rade sa njom sta hoce bez otpora, to se najbolje videlo kod drugog gola, 8 pasova ruskih igraca gde svako od njih u trenutku prijema oko sebe ima po 5 metara slobodnog prostora, to je nedopustivo.
U svakom slucaju, generalni utisak je, nespremni, tehnicki polupismeni, i najvise upada u oci otsustvo zelje, zara u ocima...na terenu izgledaju kao radnici u Maxiju koji cekaju da se zavrsi smena...svejedno im je..ne znam

Maximus

pre 2 godine

Živo me interesuje u čemu je to "dobar" Rikardo Gomeš ? Čovek ne zna da primi loptu, a kada je i primi ne zna šta će sa njom, statira bukvalno celu utakmicu, koči igru, nespretan, spor a Stanojević mrtav hladan to gleda umesto da ga je zamenio već posle 15-tak minuta. Čista sramota u poređenju sa na pr. Markovićem koji je igrao i trudio se kao retko kada.A o tome koliko "zicera" se taj čovek ispromašivao ne bih ni da spominjem.Bruka! U Partizanu postoji ne mali broj daleko boljih fudbalera, koji na žalost neće, zbog takvih, dobiti šansu .Dozovite se pameti vi koji "žarite i palite" u Partizanu i bacate silne pare na uvoz nazovi "pojačanja" (Suma...ipak ne bih da ih nabrajam,previše ih je).

Zeki

pre 2 godine

šerif D.Stankelić, 13. avgust 2021 08:29)Za cega da ga bude sramota? Gledas statistiku a ne gledas realno stvari,a cinjenica je da su oni imali dosta opasnije sanse,pa samo dve mrtve sanse su imali u prvom produzetku gde ste imali realno mnogo srece ajde malo realnosti,ovo radovanje samo pokazuje koliko smo nisko pali i mi i vi,radovanje prolasku neke prosecne ekipe i to u Ligi konferencija i ispadanje od Serifa,tuga..

šerif D.Stankelić

pre 2 godine

Jedan prosečan Soci je napravio toliko sansi a u domacoj ligi protivnici nemaju ni šut ka golu partizana ne smeju da predju pola, sta dalje da se prica...
(Istina, 13. avgust 2021 08:24)

Jel te nije sramota? Pogledaj odnos suteva pa onda pricaj.

Mile

pre 2 godine

Poredite fatalne poraze koji su odneli velike utakmice i velike pare sa kvalifikacionom utakmicom za trećerazredno (bukvalno) takmičenje.

Zex

pre 2 godine

partizan šampion, 13. avgust 2021 10:01)
Koji je to vas uspeh.? gde ste vi to prosli? imate jos jednu rundu za ligu konferncija a vi slavite prolazak kao da ste osvojili trofej.Soci je podcenio partizan uvek kada su hteli dali su gol

propeler zviz

pre 2 godine

Puno sreće i da srušite tu nezgodnu Santa Claru pa svi na teren kad se kvalifikujete da igrate protiv Trabzona, Elfsborga i Hapuel Ber Ševe...i sve da ih pokidate. Vi bre niste normalni. Pa veća utakmica vam je bila u Pazaru nego ova sinoć.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

(Nikola, 13. avgust 2021 09:04)

Dobio si plus samo zbog Natka. Ocigledno je da se stedi. Cak i nacin kako trci pokazuje u kakvoj je fizickoj formi. Jeste majstor fudbala ali bez prave kretnje to nije to. Ne otkriva se dovoljno, ceka loptu i izbegava duele. Sinoc je previse bio odsecen i malo toga uradio. Isto je bilo i prosle sezone. O Sumi ne bih trosio reci. Cirkuzant, a ne ozbiljan fudbaler.

Tormund

pre 2 godine

Zvezda izgubi od pacera, trideset naslova tipa naša Zvezda hrabro izgubila i unakazila protivnika. Partizan hrabro igra i pobedi, naslov Partizan imao sreće uz istorijat poraza za poslednjih 10 godina. Jedna reč je dovoljna a to je njihova Srbija. Nama bi bilo dovoljno makar da budu jednaki aršini kao što je npr VAR ili bar objektivno izveštavanje za oba tima. Svi izgubili samo Partizan pobedio ali ne, Zvezda je ipak najbolje igrala. I kako posle da ti ne ogade sopstvenu državu ovakva stvorenja?
(Liga šampiona, 13. avgust 2021 08:58)
Jedino tacno u ovom monologu je da je Zvezda izgubila od pacera. Partizan nije pobedio, samo je prosao dalje. Drugo, naslovi za Zvezdu su bili poprilicno ostri i niko nije hvalio vec ostro kritikovao. A vi veciti dwmagozi, nije ovo nikakva vasa i nasa Srbija, vec jedna jedina. Ne kukajte ko tetke na Srbiju, ovo je samo sport.

Nikola

pre 2 godine

Ovo sve pokazuje gde je nas fudbal. Radujemo se prolasku u sledece kolo kvalifikacija za takmicenje najnizeg ranga. Shvata li iko da je nama i liga evrope nedostizna? Komentator i igraci Partizana juce u delirijumu sto su jedva prosli sa dve neresene u sledece kolo kvalifikacija, ne cak ni u grupni deo nego u sledece kolo kvalifikacija za ligu federacija ili kako vec, ne mogu ni da zapamtim kako se zove to takmicenje.

Sah mat

pre 2 godine

Katastrofa Vojvodine, debakl Cuke,
bruka zvezde.
Za Partizan bi legendarni reporter Jordan Ivanović rekao: herojska bitka Partizana lavljeg srca.

realno

pre 2 godine

Amaterska promaja u odbrani.
Igraci Sočija lagano prime loptu na 18-20 metara, nigde nikoga, immaju vremena da zastanu, pogledaju i plasiraju lagani pas u 16 metara, gde opet neko neometan primi loptu.

Živković dobi hvalospeve u analizi a neupotrebljiv u napadu. Drugi gol nema ga na svojoj poziciji. Marković zakasnio. Lagana asistencija za ubacivanje u gol. Dva štopera ko dva panja gledaju šta se događa.

Ni drugi bek ne postoji. Kada lopta ode ka levoj strani ka Uroševiću - bolje da je šutnu u aut.

Sredina amaterskog kvaliteta. Nesposobna da kombinacijom loptu "preveze" do zone iz koje ide poslesnji pas. Rikardo dobio samo par dobrih lopti. A i to je uprskao kao da ima 2 leve noge.

Srećan prolaz dalje. Ali ostaje činjenica da je kvalitet tima - beda jedna.

Jedino je Marković malo mučio ruse. Kada uđe nabrijan u utakmicu vidi se koliko odskače od ostatka ovog napabirčenog tima.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Serif, to cemo tek da vidimo. Sezona jos nije ni pocela a ti se tripujes da ste osvojili sve. Radonja jw skockao odlican tim sa odlicnim igracima, ja sam prezadovoljan pojacanjima u KK. Ko ce da osvoji trofeje, to cemo da vidimo na kraju sezone. I molim te Will, te fore plaki za decu od 7 godina zadrzi za sebi slicne.

kibla

pre 2 godine

Znaci is teksta smo zaključili da je partizan prosao zahvaljujući sreći, a iz komentara da je Soci prosečan tim iz prosečne lige za razliku od predstavnika iz Moldavije koji će sigurno osvojiti LS.

comi

pre 2 godine

A šta se okreće?
Tuga u našem fudbalu i dalje traje.
Zvezda ispada od Šerifa, Vojvodina i Čukaricki po pet, šest golova i to od osrednjih ekipa iz Austrije i Švedske (sreća pa nisu igrali sa nekim Engleskim ili Španjolskim klubom), a Partizan jedva prolazi neki Soči, za čiji klub sam prvi put sada čuo.
Na sve to pričamo i sanjamo dva kluba u ligi šampiona...svi na zemlju, za nas je novoformirano takmičenje premija.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Jedan prosečan Soci je napravio toliko sansi a u domacoj ligi protivnici nemaju ni šut ka golu partizana ne smeju da predju pola, sta dalje da se prica...
(Istina, 13. avgust 2021 08:24)



13:7 za Partizan u šutevima na gol. O čemu ti momak pričaš?!

docekasmo VAR u "super ligi" povilo

pre 2 godine

Bas bitan prolazak...i za klub i za nas navijace da ove godine damo maksimalnu podrsku momcima, jer titulu moramo uzeti... a kako to uraditi u ovoj namestenoj ling long ligi - pa za pocetak ovako kao sinoc...borba bre...pa se onda i ocigledan nedostatak kvaliteta na nekim pozicijama, ocigledan nedostatak fizicke spreme kod nekih igraca ipak manje primeti kada je ekipa naspanovana i motivisana
Dobro guramo, fali nam jos jedno brzo krilo, fali da Stanoje prelomi u glavi da Natho moze na zadnjeg veznog, a Suma ispred, posebno u nasem prvenstvu...tu nema potrebe igrati sa 2 zadnja vezna
Probati za vikend bez Rikarda, Urosevica...da odmore malo ljudi...
pohvale celom timu zbog karaktera, sto se nisu predali, sto su verovali da mogu dalje...i onaj gore to sve vidi, pa i vrati
Idemo dalje, Partizane napadaj!

Vlada

pre 2 godine

Radujem se prolazu Partizana, pre svega zbog mojih drugova koji navijaju za njega. Šta da se radi, ne mogu da ih promenim. Prevarili ih kada su bili mali. Što se tiče moje Zvezde i prozivki na njen račun: Zvezda je prošle sezone apsolutno bila dominantna u našoj ligi bez i jedne mrlje što su prošlogodišnji uspesi u Evropi i potvrdili. Sada je startovala nova sezona, Zvezda je očajna i sasvim zasluženo je ispala od Šerifa. Ne mešajte babe i žabe!

Aleksej je bilde

pre 2 godine

Hvala što ste se setili nekih detalja iz prošlosti, jer su ih neki sinoć zaboravili. 😉
Kad bolje razmislim, trebalo je iz Sočija da se vratimo sa 0:1, a gol koji su dali nije bio centaršut, već odbitak. Tako da, nije ni na sreću, zasluženo prolaz Partizana.

VOSAK

pre 2 godine

Lepo što ste napisali da nas je sreća pogledala ali Partizan je napadao sve vreme, i zaslužio je tu sreću.
Prava sreća je ono što je Zvezda imala kod Miloja, brane se celu tekmu i prođu, pritom neke nenormalne okolnosti se dešavaju koje im idu na ruku.
____________

Koje srećne okolnosti, možda ona kad Milunović bude isključen pa sa igračem manje izborimo dobar rezultat protiv KOPENHAGENA ?
Ili onaj kad nokautiramo Krasnodar i Jang Bojs i onda penal protiv Krasnodara kući i od gotovog veresija zamalo a protiv mladih momaka Ben daje autogol..

Stvarno, koliko sreće Ej :)

Zvezda sa Milojem je SVIMA u kvalifikacijama davala golove, vodila, vi ovde predstaviste kao da nas svi ubijali a mi jadni se branili i nismo imali akciju niti taktiku a istina je da su nas jedino Krasnodar u Rusiji i u Austriji Salcburg ono da kažeš odvalili, ko pre i posle njih jeste u kvalifikacijama ?

Nemoj Evropu da računaš Leba ti i PSŽ, vi bi verovatno igrali 1-1 aha..
A čak smo i protiv njih kući golom Gobelje smanjili na 1-2 i imali nalet i ugrozili ih no JBG, Nejmar, Mbappe, Kavani. .

Liga šampiona

pre 2 godine

Zvezda izgubi od pacera, trideset naslova tipa naša Zvezda hrabro izgubila i unakazila protivnika. Partizan hrabro igra i pobedi, naslov Partizan imao sreće uz istorijat poraza za poslednjih 10 godina. Jedna reč je dovoljna a to je njihova Srbija. Nama bi bilo dovoljno makar da budu jednaki aršini kao što je npr VAR ili bar objektivno izveštavanje za oba tima. Svi izgubili samo Partizan pobedio ali ne, Zvezda je ipak najbolje igrala. I kako posle da ti ne ogade sopstvenu državu ovakva stvorenja?
(Liga šampiona, 13. avgust 2021 08:58)
Jedino tacno u ovom monologu je da je Zvezda izgubila od pacera. Partizan nije pobedio, samo je prosao dalje. Drugo, naslovi za Zvezdu su bili poprilicno ostri i niko nije hvalio vec ostro kritikovao. A vi veciti dwmagozi, nije ovo nikakva vasa i nasa Srbija, vec jedna jedina. Ne kukajte ko tetke na Srbiju, ovo je samo sport.
(Tormund, 13. avgust 2021 09:31)
Ti ces da nam narediš čija je Srbija! Meni je mrsko da dišem isti vazduh sa vama I ovo je sve samo nije sport. Vi ste toliko bolesni da vam i hvalospevi liče na kritiku. Današnji naslovi svi o Zvezdi a o Partizanu ovaj, da je imao sreće. I Partizan je pobedio na penale, to je ta vaša bolest na delu gde vam je teško da konstatujete pobedu već kažete prošao dalje. Koliko ste samo bolesni.

vlado

pre 2 godine

@istina
Prosečan Soci,vrlo zanimljivo tumačenje navijaca kluba koji je ispao od velikog serifa.Sve u svemu ,od danas se zna ko je serif u ovom gradu.

Aleksandar

pre 2 godine

Ko čita komentare zaključiće da je ruska liga najslabija liga na svetu, a da su Moldavci bogovi fudbala.
Pa, taj Šerif sam igra u svojoj ligi. Prošle godine imali gol razliku 110 : 7.

partizan šampion

pre 2 godine

Lepo što ste napisali da nas je sreća pogledala ali Partizan je napadao sve vreme, i zaslužio je tu sreću.
Prava sreća je ono što je Zvezda imala kod Miloja, brane se celu tekmu i prođu, pritom neke nenormalne okolnosti se dešavaju koje im idu na ruku.
Nego, svaka čast svima i Stanoju i igračima i navijačima.
Atmosfera je fenomenalna bila!
I da jednom doživim da komentator koji prenosi tekmu ućuti kad se peva Partizanove himna. Uključenje pred utakmicu, ceo stadion peva ovaj laprda nebitnu statistiku. Tako rade i na Zvezdinim utakmicama.
Pa dajte ispoštujte klupske himne, ućutite da možemo i mi koji gledamo na TV-u da osetimo taj naboj sa stadiona.
Nego jedna stvar, drago mi je da navijači počinju da primećuju da Natho hoda po terenu, džaba njemu što je ekstra igrač kad se ne trudi.
Onu prvu polusezonu kad je došao otkinuo je kako je igrao, sve posle toga prosek..evo, ajde se setite kad je Natho poslednji put bio igrač utakmice. A doveden je da bi praktično bio lider, i ima verovatno najveću platu, uz Sumu.
Njemu treba da se drekne sa tribina da ne hoda i da se ne šlepa, da navijači to vide..jer drugačije neće promeniti pristup jer mu je to do sad očigledno prolazilo.
Evo u nekoliko različitih sportskih novins posle jučerašnje utakmice se piše da hoda po terenu, čak ni ne trči.

Milija

pre 2 godine

Kod Srba uvek i sve je na srecu, na Bog nas pogledao, na sudija nas ostetio, nikad nema uticaj kvalitet igraca, fizicka sprema, taktika, strucni stab...

acmilan

pre 2 godine

Soci nije ni priblizno dobroj ekipi, ranjivi su u odbrani i Partizan je puno kvalitetniji ali takodje nesiguran pozadi. Kad se to sredi uz ovakav napad bice dobro. Sramota da su ispali sinoc, bolji su bili i bolji su svakako od Socija.

vlado

pre 2 godine

@zeki
Istina,ali vi zvezdasi imate selektivno pamćenje i preskacete ono sto vam ne odgovara,a to je cinjenica da nije ni trebalo da bude,jer je Partizan trebalo da im da u regularnom toku utakmice bar 5komada

Nikola

pre 2 godine

Bravo za analizu, imao je Stanoje dosta posla prethodnih meseci..i evo dočeka smo da imamo najbolji start Partizana u prethodnih 5 sezona.čoveku svaka čast, veliki je radnik. Veliki je hendikep kad ti se jedan od nosilaca igre povredi 15 minuta pre meča, to uzdrma celu ekipu a i koncept.
Ne slažem se samo u analizi Jojića,da je dobar bio u drugom. Dobar je bio u celoj utakmici(kako reče i onaj u prenosu na rts-u)on i Lazar Marković najbolji pojedinci meča, najviše pretrčali i uradili. Jojić je učestvovao i u napadu i pomagao odbrani. Dečko nam jeste adut, jer ima dobar prekid, jak šut..
Natha su zatvorili, ali ne radi se samo o tome, drugar mi je skrenuo pažnju da se Natho često šlepa i odmara tokom utakmica još od prošle sezone. I sinoć gledam, zaista on ne da nije trčao nego je bukvalno hodao..ako budete gledali reprizu obratite pažnju.
Svi su smarali ovde mesec dana a gde je Suma, gde je Suma..pa dečko nije bio fizički spreman jer su mu u Africi ukrali pasoš i nije mogao da putuje i nije bio sa ekipom na pripremama.
Kako Stanoje da ga ubacuje, da se povredi tako nespreman??
Mali Terzić još jedan biser iz naše škole..
Rikardu nemam apsolutno šta da zamerim, Natho je bio odsečen i nije ga hranio loptama, nije mu igrao Pantić sa kojim se zna u dušu..mnogo je pretrčao i trudio se. Golman Popović standardno dobar a Stevanović se videlo da će odbraniti bar jedan penal, ima m.uda dečko svaka mu čast.
Posebno svaka čast navijačima, navijanje za 10!

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Partizan igra igru koja lici na fudbal. Lopta ide u napred, pokusava se kroz pas kroz sredinu. Rikardo je juce dobio makar 10 lopti u 16 metara. Ok, nije nista uradio sa tim loptama ali lopta ide ka njemu. Uradice. Vidi se neka ideja igre. A sta mi igramo kukala nam majka? Bez lopte kroz sredinu. Muljamo do besvesti nesto kao po krilima. Svi na provalili. Cim nam udvoje krila, mi nemamo ideju. Bekove nam puste da centriraju do besvesti jer znaju da nema sanse da dami gol tako jer napadaca nemamo. One nase veznjake poput Sanoga, Krsticica i zamisli Srnica ni ne cuvaju. Oni se samo cuvaju. Bezopasni da daju bilo kakav pas, ne daj Boze sut.

gladijator

pre 2 godine

Jedan prosečan Soci je napravio toliko sansi a u domacoj ligi protivnici nemaju ni šut ka golu partizana ne smeju da predju pola, sta dalje da se prica...
(Istina, 13. avgust 2021 08:24)

da, baš tako. "šampion" AV šaban terzinjo lige sa 3 nerešene, izgubi od velesile šerif levata iz Moldavije. U našoj ligi gde predsednik države ima svoj klub, ja i moja ekipica sa malog fudbala bili bi prvaci bez i jedne nerešene. Sklanjalica, pretnje i nameštaljke, došle su vam glave.

Dotle, "prosečni" Soči, 5 plasirani u ruskom prvenstvu koje je osmo na UEFA rang listi dobija redom: CSKA, lokomotivu, Dinamo, Spartak a s Zenitom egal, nerešeno...

Al šta je taj "proselni" Soči u odnosu na moldavsku velesilu koja u jezivo teškom moldavskom prvenstvu ima gol razliku 116:7.

A i prošle sezone, valjalo je izbaciti Gibraltar, Albaniju i Jermeniju..."malo li je"?

nesa80

pre 2 godine

mene zdjelar toliko fascinira,to je masina,trci ko navijen,borben,zna sa loptom,covek je neumoran,nikad ga ne vidite zadihanog,mrtve ladne face uvek.i jos nesto se mora primetiti partizan je pored jovica dobio jos jednog bisera-terzic,redovno partizan izbacuje dobre mlade igrace za razliku od zvezde koja ima previse para i lakse joj da kupuje neke la pare,kanjase,dione,dragovice,jirke...za ogromne pare.ogromne pare a ogromni promasaji.zvezda je nekad imala ovaj koncept ko sad partizan,ko se seca generacije baste,zigica,pantelica...koja to timcina bila,sad partizan ima taj ekipni duh

realnost

pre 2 godine

Markovic igrao kao u najboljim danima, Jojic odlican, Zdjelar odlican, Vujacic i Senicanin povremeno iskakali ali sustinski dobri, Urosevic i Zivkovic pogubljeni. Rikardo i Natho potpuno blokirani, takticki, trener Socija je apsolutno bio svestan opasnosti. Suma pokazao da je odlican, ali mu definitivno fali utakmica u nogama. Sve u svemu, Partizan je bio bolji tim u obe utakmice. Vojvodina i Cukaricki su juce pokazali pravo lice naseg fudbala. Sto se tice Zvezde, voleo bih da prodju Kluz, protiv Serifa nisu imali srece...

silver shark

pre 2 godine

Ne bih se složio da je sreća presudila, Partizan je sinoć bio daleko bolji rival (pogotovo u 90 minuta) koji apsolutno zasluženo ide dalje. Prihvatam sreću kao faktor samo u vidu nedosuđenog penala kada je Markovića pogodila lopta u ruku...neke sudije to sviraju, neke ne... Soči je dao 2 gola iz jedine 2 šanse koje su stvorili u regularnom toku. Partizan je promašio 6 odličnih šansi, plus 2-3 polušanse... Pad u produžecima je bio apsolutno očekivan, obzirom da smo igrali presing, napadali i jurili rezultat svih 90 minuta! Kada se u celu jednačinu ubace i poklonjen penal u Rusiji i iznenadno odsustvo Lutovca i Pantića, kao i od ranije Jovića, dolazi se do zaključka da je Partizan zaista napravio sinoć važan iskorak da i pored brojnih nedaća uspeo da upornošću nađe način da prođe dalje protiv nezgodnog protivnika. Stanojeviću se mora odati proznanje zbog toga! Odbrana škripi, ali opet treba biti objektivan i reći da je teško odigrati odbranu na vrhunskom nivou kada ekipa napada i juri rezultat ceo meč, kada i zadnji vezni igrači imaju mnogo obaveza u ofanzivi i troše puno energije u presingu... svakako, timska defanziva se mora popraviti

NR

pre 2 godine

Sledece godine zdravlje Boze, Zvezda da igra kvalifikacije za ovo takmicenje. Svaka cast Partizanu. I sreca je bila malo potrebna. Jos jedan stepenik.

Mihajlo

pre 2 godine

Mozete vi da zovete srecom i nesrecom ta ispadanja, ali ja ne vidim nesrecu u tome sto se golman izgubi u prostoru ili tacnije skloni s gola protiv AZ Alkmara,sto posle pobede u gostima primamo pet komada kuci od Petah Tikve,to su klasicne prodate utakmice.
Nesreca je bila protiv Artmedije,Reala kuci,ostalo su funkcioneri prodali ili nismo imali kvalitet da prodjemo.

Laki Bor P. F. C.

pre 2 godine

Mala ispravka, protiv proklete Petrzalke su se penali pucali na severu.
(Tozovac, 13. avgust 2021 08:51

Aj što si ti pogrešio, nego što ti ljudi daju +!

Borivoje

pre 2 godine

U RUsiji Sochi zovu filijala Zenita. Imaju veliki budzet i nisu slucajno bili na 5 mestu u ruskoj ligi. Posle Zenita, Lokomotive, Spartaka, Krasnodara, a tu su jos i CSKA, Rubin, Dinamo MOskva, Rostov.. Alo bre.. Partizan je dobio tim koji ima vise novca i bolju infrastrukturu. I jos igra u jakoj ligi non-stop. Partizan u Srbiji igra dva derbija na tom nivou i to je kraj. OVo je vrlo znacajna pobeda za Partizan.

key and peele

pre 2 godine

veceras nije sreca odlucila. soci je imao srece da sa tako malo ima sve vreme priliku da prodje. sreca je proci anderleht sa onim lukakuom, nesreca je artmedija, cak i real i marsej u ligi sampiona. zaglebje, tu smo bili bledi, tun losi, sarlroa njanjavi, samrok indolentni, tu smo i zasluzili da propadnemo.

ovo veceras je samo nagrada za borbu i veliko izgibenije sa uzasno limitiranim timom i par sramotno prosecnih i ispodprosecnih igraca, poput miljkovica, urosevica, preplacenog jojica, izandjalog markovica.

malom popovicu zelim mnogo mnogo uspeha u karijeri, da ga istrpe i naprave golmana za duge staze. facom me malo podseca na mancea, sa poluprofila.

Aleksandar

pre 2 godine

Pier Boya i penal za pobedu i prolaz u LŠ protiv Artmedie. To ne mogu da zaboravim. Kakva cepanica od fudbalera, a još je luđi onaj koji mu je dozvolio da šutira odlučujući penal...

Kralj mača

pre 2 godine

Другим речима, штопери су киксали код примљених голова, а не зато што су фудбалери Сочија својим заслугама и квалитетом то изборили. Мораће се појачати одбрана за наставак сезоне.

Hhhhh

pre 2 godine

Čini se da Partizan ne može da gura sa ovim rosterom na tri fronta,moraju još par igrača da se dovedu koji mogu da igraju bar našu ligu(ako prodjemo u grupe LK)

Da da

pre 2 godine

Prosli smo vrlo ozbiljnu rusku ekipu,ali mora to bolje,pogotovu u odbrani, ispadaju lako.. Stanojevicu,mora da se zategne odbrana pogotovu izmedju 15m i 30m,ovo ostalo nije lose,ali ponovicu,moze i mora to jos bolje..

Alonzo Mosely

pre 2 godine

gledano po sastavu, povredama, snazi protivnika ovo je dosta veliki uspeh
ali gledano koje je takmicenje u pitanju sramota bi bila ne igrati ga
onda imamo drugu stranu novcica a to su vosa i cuka koje su mediji posle prvih utakmica uzdizali pljuvajuci po zvezdi i partizanu a oni su se sad teleportovali nazad na svoje mesto (gde i pripada nas fudbal), zvezda se obrukala ocajnom igrom dok je partizan pokazao ok igru i ocajnu fizicku spremu... sve u svemu lose po nas fudbal sveukupno...

VOSAK

pre 2 godine

Markovic igrao kao u najboljim danima, Jojic odlican, Zdjelar odlican, Vujacic i Senicanin povremeno iskakali ali sustinski dobri, Urosevic i Zivkovic pogubljeni. Rikardo i Natho potpuno blokirani, takticki, trener Socija je apsolutno bio svestan opasnosti. Suma pokazao da je odlican, ali mu definitivno fali utakmica u nogama. Sve u svemu, Partizan je bio bolji tim u obe utakmice. Vojvodina i Cukaricki su juce pokazali pravo lice naseg fudbala. Sto se tice Zvezde, voleo bih da prodju Kluz, protiv Serifa nisu imali srece...
(realnost, 13. avgust 2021 09:24)


Pogrešio si zadnji deo, nije " nismo imali sreće "

NEGO NISMO IMALI TRENERA

nažalost

Slucajni prolaznik

pre 2 godine

Svi hvale Stanojevica ali ja sam sinoc gledao utakmicu u kojoj je on takticki podbacio. Protivnik igra s tri u zadnjoj liniji sto znaci da ima visak u sredini. Sve vreme su se pojavljivali igraci Socija izmedju linija. Zato su tako lako dolazili do golova. Igraci su to probali da rese preteranim trcanjem i trosenjem ali nisam video njegovu reakciju na to. Soci ima dobru ekipu ali malo kvalitetniji protivnik to lagano resava u svoju korist.

šerif D.Stankelić

pre 2 godine

Partizan igra igru koja lici na fudbal. Lopta ide u napred, pokusava se kroz pas kroz sredinu. Rikardo je juce dobio makar 10 lopti u 16 metara. Ok, nije nista uradio sa tim loptama ali lopta ide ka njemu. Uradice. Vidi se neka ideja igre. A sta mi igramo kukala nam majka? Bez lopte kroz sredinu. Muljamo do besvesti nesto kao po krilima. Svi na provalili. Cim nam udvoje krila, mi nemamo ideju. Bekove nam puste da centriraju do besvesti jer znaju da nema sanse da dami gol tako jer napadaca nemamo. One nase veznjake poput Sanoga, Krsticica i zamisli Srnica ni ne cuvaju. Oni se samo cuvaju. Bezopasni da daju bilo kakav pas, ne daj Boze sut.
(Gossa placa Zeljko, 13. avgust 2021 10:11)

Nemoj plakati. Zeljko ce i Rudonju da oduci od kosarke i pokaze mu koliki je nemac pojma.

MatijaBg

pre 2 godine

Potcenjivati neku ekipu koja je peta u Rusiji, sa svega 3 boda manje od drugog je bezobrazluk. Ovaj prolazak je čak i iznenadjenje. Partizan je prvi put izbacio neki ruski tim i to je pohvalno. Puno sreće u Portugalu.

Pantere,bre

pre 2 godine

(Liga šampiona, 13. avgust 2021 10:50)
Da naprave zid u Beogradu,ko onaj berlinski,da mi šabani ni u kraj više ne mogu da dođu...

Deyan X

pre 2 godine

Sunce ti poljubim, pa gde ste se setili Artmedie. Bio na stadionu. U produzecima, neka luda, čudna atmosfera. Celi stadion je ustao, digao ruke i pljeskao i pravio ritam. Nije bilo pesme, samo dlanovi.....
I posle toga, igramo protiv OFK Beograd i dodje 15000 ljudi.
Sada, moramo ovim momcima odati počast za ovu bitku, za ovu pobedu, i doci na stadion.

mm

pre 2 godine

@ gossa placa zeljko

Sve istina, potpuna. Sve se slazem. Samo ti meni objasni zasto cete sa takvom igrom i ''igracima'' biti sampioni opet?

Bosko

pre 2 godine

Mala ispravka, protiv proklete Petrzalke su se penali pucali na severu.
(Tozovac, 13. avgust 2021 08:51)

Nisu, bio sam na toj utakmici, gol prema jugu je bio

kimiko

pre 2 godine

Pa dobro, bilo je i sreće, ali se ipak okreće. Treba i sreću zaslužiti. Partizan je igrao aktivno, borbenost je kompenzovala neuigranost i određenu konfuziju. Očigledno da naši klubovi ulaze u evropska takmičenja neuigrani i nisu u pravoj formi. Zanima me može li se nekako podesiti kalendar ove naše lige, pa da se forma podigne !?

realno

pre 2 godine

Interesantno, ocekivao sam bas dosadnu ali dobili smo vrlo zanimljivu utakmicu. Bilo je lepo pogledati mec nase ekipe na evropskom nivou. Ima tu jos dosta da se nastimuje ali svakako sve cestitke, Soci nije naivna ekipa.

Митар пфк

pre 2 godine

Без потцјењивања португалаца , иако санта клару знамо махом из кладионица ..

Sah mat

pre 2 godine

Meni je utisak veceri popuprazan jug, pun istok i skoro pun zapad.
Nadam se da će se tendencija pražnjenja južne tribine nastaviti.