1. Lauri je počeo u Memfisu uzgred neobičan šut ima i dosta deluje podređen timu. Torontu osvojio NBA prsten. Ovo sa Majamijem nagađanje vrlo verovatno. Svakom timu bi dobro došao. Igrao za USA u Rio 2016 i osvojio zlato baš su nas uništini li u tom finalu.
  (NBA logo, 26. jul 2021 23:13)

  # Link komentara

 2. Neverovatno da u danasnjem NBA bez ikakvih odbrana neko sa sutem od samo 41% se smatra dobrim igracem.
  (The Unforgiven, 26. jul 2021 22:11)

  # Link komentara

 3. Lauri i DeRozan žele da igraju ponovo zajedno i to u Lejkersima. Napisao sam to i juče, ali mi niste odobrili komentar iz samo vama poznatih razloga. To su preneli mnogi inostrani mediji, pa čak i domaći danas. Lejkersi će gledati da uzmu njih dvojicu kao slobodne agente (pristaju na minimalan ugovor, juče je DeRozan rekao da je u fazi karijere gde mu je titula bitnija od novca). Pored njih gledace da uzmu Hilda za sutera u zamenu za Kuzmu (to ste i vi preneli juče) i Vesrbruka/Pola u zamenu za Srudera, Herela i THT-a. Karmelo je takodje na listi želja, a treba očekivati i da će krenuti po nekog novog centra (priča se o Hauardu). Sve ovo zvuči prilično preambiciozno, ali zaista su mnogi mediji preneli te informacije, tako da verovatno ima istine.
  (Robert Lewandowski, 26. jul 2021 22:11)

  # Link komentara

 4. Dinvidi je igrač koji voli da ima loptu u rukama,nije toliko dobar kad igra bez lopte(off ball),možda bi bolji izbor bio Lonzo Ball...
  (Djura, 26. jul 2021 21:51)

  # Link komentara

 5. Imao je sjajnu kampanju? Povredio na izborima, Tramp ga cuvao, ima snimak na netu...
  (eugene, 26. jul 2021 20:59)

  # Link komentara

 6. Verovatno da je Dinvidi i bolja opcija, na obostrano zadovoljstvo. Lauri jeste iskusniji i dokazani lider ekipe, neko će reći i bolji igrač, ali nakon titule kao da mu fali motivacije... Tako je uostalom veći deo ekipe Toronta izgledao prethodne dve sezone.
  (baobab, 26. jul 2021 20:49)

  # Link komentara