Sreda, 23.06.2021.

10:30

Bogdanovi "jastrebovi" protiv Janisovih "srndaća" – ko bi rekao?

Izvor:

Bogdanovi "jastrebovi" protiv Janisovih "srndaæa" – ko bi rekao? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

maki1982

pre 2 godine

i opet se otpisuje atlanta, a u milvokiju igra samo startna postava. rezerve kao i da nemaju. a u atlanti i bez bogdana i hantera, u standardnoj rotaciji igra bar osam igraca koji dorinose. milvoki je izbacio bruklin koji je takodje igrao sa samo pet igraca i to uglavnom samo durant, a sad ce se susresti sa timskom igrom. ja opet prognoziram neizvesno. u milvokiju ako se neko povredi to je kraj.

Milan Spanac

pre 2 godine

Nije ih doveo ni sjajan trener ni vrhunski tim, vec:
1. Dok Rivers - prevara od trenera, koji je izgubio sve sto se izgubiti moze.
2. Polupana filadelfija i Njujork koji je bio pod vecim pritiskom nego Atlanta

Ne postoji sansa da odu u 6, a kamoli u 7 protiv Milvokija. I nije ovde da li volis Bogdana ili ne, vec je realnost. Milvoki u 4, max 5.
Naravno navijamo za Bogdana ali treba biti realan.

Book

pre 2 godine

Najgori plej of u skorije vreme, ovi sto su sada u finalima konferencije nikada tamo ne bi ni bili da svi igraju u svojim najjacim sastavima, ovako bi i Efes imao sansu za titulu u NBA. Harden, Irving, Marej, Dejvis, sad jos ni Kavaji ni Kris Pol ne igraju, Lebron isto nije bio 100 posto zbog povrede, jedna od najgorih sezona, biće titula kao kad je toronto osvojio samo zato što su golden stejtu svi živi bili povredjeni... Klipersi i Atlanta ajde, ali Milvoki pored Janisa koji ne zna slobodno da ubaci nikad pa ni tad ne bi prosao Bruklin, a Finiks isto tesko da bi prosao i Lejkerse i Denver u svojim najjacim sastavima... Jos pa sad igraju protiv Klipersa bez Lenarda, jos samo fali da se u finalu povredi Janis ili Tre Jang pa da im bude na izvolte titula...
(Samo kazem, 23. jun 2021 12:17)

Druže, zar zaista veruješ da bi Denver prošao ovaj Finiks sa zdravim Marejem i PJ Dozierom (koji je, ispada, neki mnogo bitan igrač sad odjednom)? Znači razmontirali su ih svaku od 4 tekme, da nisu ulazile rezerve na kraju, svaka bi bila +30. Zar misliš da je Marej toliko dobar da bi to sprečio? Pa nakon povrede tog Mareja, Denver je napravio seriju 10-1. Njegovu odbranu ne bih pominjao, verovatno najhoti odbrambeni u Denveru.
Dejvis je igrao 1. i deo 4. utakmice, pa su opet izgubili. To da je James povređen igrao, je obična laž i izgovor za poraz, bio je on itekako zdrav kad je kucao preko Bridgesa. Tada mu ništa nije falilo. I kada se palio kada su drugu dobili u Finiksu sa 30 Dejvisovih slobodnjaka.
Za Lenarda se slažem, šteta je što ne igra, kao i Paul, ali nije tim jedan igrač, a Finiks je upravo to, tim, i to jako dobar. I oduzimaju im se zasluge zato što su neki tamo levaci povređeni, a neki se pravili da su povređeni da opravdaju poraz.
Očekujem finale Finiks-Milvoki.

Srba Patrijota

pre 2 godine

Ili recimo cim su Lu Vilijams i Jru Holidej presli i znacajnije klubove odmah rezultati.
Ili ko bi rekao da Bobi Portis je toliko bio sputavan u prethodnim timovima, odmah evo veliki rezultat.
Ili Okongvu...
Valjda ste shvatili poentu? Nije Bogdan toliko bitan NBA da je sad od Hoksa on napravio finaliste istoka, a Baksi bi tek svemirski bili jaki s njim, sto ce on sad pokazati kad ih pobijedi kad najvise boli.
Amerikanci prave narativ ali on neceg sto ima smisla, vas naslov i ne bas.

JPR24

pre 2 godine

Atlanta ima šanse ako se bore kao i do sada. Baksi su favoriti nema sumnje. A za Bogija, nadam se da će igrati i da je ovo par dana odmora pomoglo oko kolena, posto se očigledno vidi da mu smeta pri suti gde ne skače kako ume. I naravno ponoviću još jednom, jedan od aduta Atlante je trener MekMilan ! Od bande je napravio dobar kolektiv za nekoliko meseci !

Dragan Borca

pre 2 godine

Realno prosli su Filadelfiju zbog toga sto su ovi odigrali katastrofalno i zbog Simonsove operacije od suta. Janis opet nesto makar pogodi van reketa. Dobili su utakmicu sa 5-23 sutem Treja i sa povredjenim Bogdanom. To vise govori o Filadelfiji.

Atlanta ima odlican roster ali Midlton i Holidej su opasniji od Tobajasa i Simonsa jer ce skoro uvek isporuciti oko 40 koseva. Plus je Janis fizicki mnogo spremniji od Embida koji crkne do zadnje cetvrtine.

Mislim da ce biti veliko iznenadjenje ako ovo ode cak i u 6 utakmica.

Naravno voleo bih da Atlanta prodje ali za tako nesto bi bilo potrebno da Trej odigra maximalno racionalno i da je Bogdan u top formi.

Posto to dvoje tesko da bude mislim da ce biti 4-1 ili maximum 4-2.

Ali opet ne bi radile kladionice kada bi se sve unapred znalo, tako da mozda se desi i cudo 🙂 Da im je Hunter zdrav i da je Bogdan u formi od pre mesec dana bio bih optimista ovako uf bice tesko

Never Mind

pre 2 godine

Odličan tekst, pohvale za novinara Đinđića. S uživanjem sam pročitao nešto iz istorijata ova dva kluba. Nadam se da će toga biti još.
Voleo bih da seriju dobije Atlanta, zbog Bogdana ali, vidim Bakse kao favorite. Mišljenja sam da će veliko finale biti između Sansa i Baksa. Prednost dajem Sansima zbog odlične odbrane i kolektivne igre. Počistiti Denver metlom nije lako, pa je i to jedan od razloga zašto ih favorizujem.

BogiRules

pre 2 godine

Nista to nije iznenadjujuce za prave poznavaoce kosarke..gde je Bogdan tu je uspeh i tu su zavrsnice, titule, medalje..Partizan, Fener...sad Atlanta. Od kad krenuo da igra za reprezentaciju vratili smo se u vrh. Teodosic i Bjelica su igrali i pre njega pa nije bilo uspeha. On je taj faktor. Blago Srbije. Puno srece u finalu!!

o_o

pre 2 godine

ne palite se. pricam vec 20 godina. tim koji ima sutere za 3 preko 40% i sutira najvise trojki pobedjuje. pogledajte timove koji su najbolji u zadnjih 10 godina? samo suterski timovi za 3. previse se malo sutira za 3. linija za 3 je previse blizu, a treneri nemaju matematicare u timu da im objasne. bice smesno za par godina kad prvi trener bude to shvatio. kakvi dzordani, jokici i bakraci. igraci poput stef karija i bogdana bogdanovica su buducnost kosarke. da je peja stojakovic ziveo 10god kasnije bio bi mvp svake godine. zamislite da je u proseku sutirao manje od 10 trojki po utakmici. ludost!

prosto je neverovatno da treneri jos ne shvataju da svaki napad mora da ide za tri i da svaki od tih 100 suteva mora Kari da sutira ako ga imas u timu. U slucaju atlante to je bogdanovic, u slucaju feniksa to je buker, u slucaju klipersa to je lenard, u slucaju milvokija to nije slucaj i milvoki ce ispasti. cudo da vec nije.

323

pre 2 godine

Atlanta je usla u finale istoka bez prednosti domaceg terena. Sve odlucujuce utakmice su igrali kao gosti. I tu je kraj price. I ova protiv Milvokija nece biti laganica, zapamtite. Opet nemaju prednost domaceg terena. Mnogi su mislili da Fila prolazi dalje , pa sta je bilo? Cak mislim da mnogim igracima vise odgovara Milvoki, lezi im igra Milvokija....

Bogdane svaka čast

pre 2 godine

Kako god svi respektabili američki komentatori i novinari Bogdana smatraju jednim od 3 ključna igrača Atlante odgovornih za uspon iste.

8 meseci kasnije

pre 2 godine

Lik koji nikada nije igrao u playoffu došao u ekipu koja nikada nije igrala u playoffu i idu na napad na titulu Hahahahahahah
(petarczv, 27. novembar 2020 09:28)

Slucajno naletoh, pozdrav za Petra!

pant-La

pre 2 godine

Ma da bre, kobre, isti su kao gsw, imaju pleja, beka, krila i centra.. Bogut i kapela braca rodjena, kao i grin i kolins, ne mozes ih razlikovati ni kad stoje jedan pored drugog, jang i kari skoro pa identična visina, bogi i herten ista gradja kao klej tompson, jos igraju na istoj poziciji.. Jedina razlika je sto je atlanti trener malo tamnije puti nego onaj ker..

KoRn

pre 2 godine

Najjace mi je kad igraci pricaju nakon utakmice kako su pobedili zbog odbrane (“defense !!!”)....
(Canadaboy, 23. jun 2021 12:28)
A sta ti je tu najjace?Da dodje Efes da igra protiv recimo Finiksa i da Finiks igra kao u plej ofu odbranu bilo bi 60 razlike.Tako da te fore kako se ne igra odbrana koje se non stop ponavljanju su jedna velika glupost.To samo tako deluje jer su to sve vrhunski košarkaši i koliko god se trudio ne može? da ih zaustaviš.Ko je taj Evropski strucnjak koji toliko forsira cuvenu Evropsku odbranu sada vec kultnu i izmisljenu koji bi uspeo da zaustavi Durenta,Karija,Bukera,Trej Janga,Lebrona,Lilarda,Jokica,Hardena,Bila,itd,itd.Koji bi taj evropski strucnjak uspeo da zaustavi ova 4 tima u plej ofu kada su u elementu?Pa jedan Ataman je iskopirao NBA trenere,njegov tim igra pravu NBA kosarku pa dere sve redom.Pa vidim cuvena Evropska odbrana sa strucnjacima od trenera ih je zaustavila.

Under KV

pre 2 godine

Bogi-Klej Thompson hahahahahahhaha

Ajde ljudi, malo realnosti. Spoj sreće i odličnog trenera ih je doveo ovde. Sve osim metle je uspeh za Atlantu. A Bogi nije benčovan zbog povrede, nego zbog očajne igre. Promašena bacanja nemaju veze sa povredom. Jednostavno, dečko se gubi kad je bitno. To je uvideo McMillan i zato igraju Huerter i Galinari završnice.
(Mustra, 23. jun 2021 13:15)

Ma mnogo si mi ti pametan! Naravno da je povređen. To je i Galinari otkrio u intervjuu od juce. Poslednje tri utakmice igra povredjen, sto se poklapa sa slabijom igrom!
Bogi iz aprila i maja je preslikan Klej Tompson. To ne kazem ja, vec brojni NBA novinari, komentatori. Onakav procenat suta ni Klej nije imao, a odbranu je znacajno popravio, pa je trenutno i tu najbolji u Atlanti, jer je Hunter povredjen.

Znam da vas boli, ali trpecete jos 5-6 sezona, koliko ce Bogi jos napredovati i biti sve bolji!!!

Mustra

pre 2 godine

Bogi-Klej Thompson hahahahahahhaha

Ajde ljudi, malo realnosti. Spoj sreće i odličnog trenera ih je doveo ovde. Sve osim metle je uspeh za Atlantu. A Bogi nije benčovan zbog povrede, nego zbog očajne igre. Promašena bacanja nemaju veze sa povredom. Jednostavno, dečko se gubi kad je bitno. To je uvideo McMillan i zato igraju Huerter i Galinari završnice.

KoRn

pre 2 godine

Bogdanovom trejdu u Atlantu podsmevali su se navijači FMP-a. Jang malo manje da divlja.
(Deus in Absentia, 23. jun 2021 12:43)
Da se ne lažemo i vi ste ludeli što nije prešao i Milvoki.Ko je ocekivao ovo od Atalante niko u svetu.

Samo kazem

pre 2 godine

Najgori plej of u skorije vreme, ovi sto su sada u finalima konferencije nikada tamo ne bi ni bili da svi igraju u svojim najjacim sastavima, ovako bi i Efes imao sansu za titulu u NBA. Harden, Irving, Marej, Dejvis, sad jos ni Kavaji ni Kris Pol ne igraju, Lebron isto nije bio 100 posto zbog povrede, jedna od najgorih sezona, biće titula kao kad je toronto osvojio samo zato što su golden stejtu svi živi bili povredjeni... Klipersi i Atlanta ajde, ali Milvoki pored Janisa koji ne zna slobodno da ubaci nikad pa ni tad ne bi prosao Bruklin, a Finiks isto tesko da bi prosao i Lejkerse i Denver u svojim najjacim sastavima... Jos pa sad igraju protiv Klipersa bez Lenarda, jos samo fali da se u finalu povredi Janis ili Tre Jang pa da im bude na izvolte titula...

koncentrični krugovi gluposti i neznanja

pre 2 godine

"Kada je tekst objavljen krajem novembra 2020. godine, nije baš naišao na dobar odziv, pošto je od oko 100 komentara, barem 70 bilo u negativnom kontekstu i sa velikom dozom podsmevanja."

Iako mi je bio simpatično poređenje u pomenutom tekstu iz 2020. godine a nisam ga ni ismevao u komentarima onomad, ovakvo nabijanje na nos me je totalno odbilo od daljeg čitanja ovog teksta jer takva "prozivka" ne priliči profesionalnom novinaru...

haha

pre 2 godine

Je l' još nekom presmešno ovo jastrebovi, srndaći, grumenje i slično? Mislim i na engleskom su neki smešni, ali tako ih znam i pre nego što sam naučio engleski pa je navika odavno stvorena. Ali kad su prevedeni, prvo se minut smejem a onda krenem da čitam. Iako mi je jasno da se tako zovu i sve to.

Mislim da je Milvoki ipak bolji, Fila je najprecenjenija ekipa u NBA, a protiv NY je svima koji su gledali Atlantu poslednjih mesec dana regularne sezone bilo jasno da treba da bude favorit. Ali nikad se ne zna.

Bogdan je nažalost veoma očigledno povređen. Što mene iskreno više brine zbog OI nego zbog NBA...

Kalevra

pre 2 godine

Kad košarku igraju Zvezda -Partizan na terenu ima 6-7 Američkih košarkaša....mislim da bi se zbog Američkog tržišta utakmica trebala igrati u dva iza ponoći....bilo bi realno....!!!!!

Kalevra

pre 2 godine

Kad košarku igraju Zvezda -Partizan na terenu ima 6-7 Američkih košarkaša....mislim da bi se zbog Američkog tržišta utakmica trebala igrati u dva iza ponoći....bilo bi realno....!!!!!

panter pudlica

pre 2 godine

Zanimljivo da se izjednacava finalista Istoka i pobednik velikog finala.
(GM, 23. jun 2021 12:14)

Bože koliko si ti ograničen...
Ne izjednačava se ništa, već se povlače sličnosti sastavljanja dveju ekipa. Nigde ne piše da imaju isti uspeh. Ti si rekao bih samo iz mržnje prema Bogdanu to ipak shvatio kao neko izjednačavanje. Blago tvom mozgu...

Marko

pre 2 godine

Mislim da trener mora da ostavi Bogdanovića na klupi jer on od bola u desnom kolenu ne može da šutira, kada trči primetno je da malo vuče to koleno, čak ni bacanja ne pogađa, ima 50% šut u plejofu, eto bolji je od Ben Simonsa makar.. Da se razumemo, uvek je Bogi rasturao Bakse, ove godine u tom poslednjem meču sa Baksima Jang nije ni igrao, a Bogdanović je nosio Atlantu i Lu Vilijams se priključio, a nije da su Baksi igrali sa B timom i bez motiva.. I Atlanta je pobedila, onaj meč pod starim trenerom ne treba ni računati, tako da je realno 1:1 u duelu, i mislim da se grdno varaju oni koji misle da će Baksi lako proći, čak naprotiv, mislim da Atlanta može da ih prođe, imaju "dublji" tim... Sprema se da se vrati sada i Rediš, bolje je da trener rotira Huertera, Galinarija i Rediša, a Bogdanović da se oporavlja još ovaj meč, pa da ga vidimo od G2 ili čak G3. Bogi uz Janga ima najveći procenat ukradenih, ali svi znamo kako se to glupo računa- samo onaj koji uhvati loptu, a onom koji izbije ništa.., tj Bogi je odličan odbrambeni igrač, jedan od najboljih u Atlanti, ali koleno uništava prilikom doskoka posle šuta i teško pogađa u poslednje vreme. Tako da i napad Atlante je u minusu, do trenera je da proceni kako to sve sa uklopi.

GM

pre 2 godine

Znaci zato sto je Atlanta u finalu Istoka, ne velikom finalu,
preko Niksa koji nisu plejof ekipa i 76ersa koji se raspadaju sa rovitim Embidom, povredjenim Grinom, najvecom sprdnjom NBA ove sezone Simonsom... to znaci da su ipak GSW 2.0?!

Zanimljivo da se izjednacava finalista Istoka i pobednik velikog finala.

KoRn

pre 2 godine

Najgori plej of u skorije vreme, ovi sto su sada u finalima konferencije nikada tamo ne bi ni bili da svi igraju u svojim najjacim sastavima, ovako bi i Efes imao sansu za titulu u NBA. Harden, Irving, Marej, Dejvis, sad jos ni Kavaji ni Kris Pol ne igraju, Lebron isto nije bio 100 posto zbog povrede, jedna od najgorih sezona, biće titula kao kad je toronto osvojio samo zato što su golden stejtu svi živi bili povredjeni... Klipersi i Atlanta ajde, ali Milvoki pored Janisa koji ne zna slobodno da ubaci nikad pa ni tad ne bi prosao Bruklin, a Finiks isto tesko da bi prosao i Lejkerse i Denver u svojim najjacim sastavima... Jos pa sad igraju protiv Klipersa bez Lenarda, jos samo fali da se u finalu povredi Janis ili Tre Jang pa da im bude na izvolte titula...
(Samo kazem, 23. jun 2021 12:17)
Prijatelju Dejvis da je bio najzdraviji u svojoj karijeri siguran sa da bi Lejkersi opet ispali.Jednostavno su ih demolirali.Problem je bio u ostalim igracima Lejkersa od Šrudera,Kuzme,Mark Gasola,Koldvel Pola,Takera itd.Oni su bili blago receno katastrofa.Posebno Šruder koji je došao kao veliko pojacanje.

Under KV

pre 2 godine

Znaci zato sto je Atlanta u finalu Istoka, ne velikom finalu,
preko Niksa koji nisu plejof ekipa i 76ersa koji se raspadaju sa rovitim Embidom, povredjenim Grinom, najvecom sprdnjom NBA ove sezone Simonsom... to znaci da su ipak GSW 2.0?!

Zanimljivo da se izjednacava finalista Istoka i pobednik velikog finala.
(GM, 23. jun 2021 12:14)

Momak, ako je neka ekipa tokom cele sezone bila osakaćena povredama, onda je to Atlanta!!! Igrali su pola sezone i vise bez 3 startera! Dva su i dalje povredjena. Bogi opet. Redis, Hunter, Dunn, Bogi, Trae, Kolins, Gudvin, Snell, svi su bili ili su i dalje povredjeni. Nijedna ekipa nije imala tolike probleme!!!

prijatelj

pre 2 godine

Ove sezona je isarana povredama. Pitanje je da li bi Milvoki prosao dalje da se nisu povredili Harden i Irving. Atlanta ima sanse, borbeni su. Samo da se Bogdan koliko je moguce oporavi.

Pogan

pre 2 godine

"Kada je tekst objavljen krajem novembra 2020. godine, nije baš naišao na dobar odziv, pošto je od oko 100 komentara, barem 70 bilo u negativnom kontekstu i sa velikom dozom podsmevanja."

I uvek ce naici na takav odziv jer je jedina paralela izmedju te dve ekipe ta sto jedni i drugi ubacuju loptu u kos. Niti je isti nacin izgradnje tima, niti su igraci istog profila, niti postoji small ball petorka Atlante u kojoj Kolins igra laznog centra... da ne nabrajam. Bukvalno ste se uhvatili za jedan momenat da Atlanta ima mnogo dobrih sutera i automatski je GSW2, to je smesno da smesnije ne moze biti.

prijatelj

pre 2 godine

Ove sezona je isarana povredama. Pitanje je da li bi Milvoki prosao dalje da se nisu povredili Harden i Irving. Atlanta ima sanse, borbeni su. Samo da se Bogdan koliko je moguce oporavi.

Marko

pre 2 godine

Mislim da trener mora da ostavi Bogdanovića na klupi jer on od bola u desnom kolenu ne može da šutira, kada trči primetno je da malo vuče to koleno, čak ni bacanja ne pogađa, ima 50% šut u plejofu, eto bolji je od Ben Simonsa makar.. Da se razumemo, uvek je Bogi rasturao Bakse, ove godine u tom poslednjem meču sa Baksima Jang nije ni igrao, a Bogdanović je nosio Atlantu i Lu Vilijams se priključio, a nije da su Baksi igrali sa B timom i bez motiva.. I Atlanta je pobedila, onaj meč pod starim trenerom ne treba ni računati, tako da je realno 1:1 u duelu, i mislim da se grdno varaju oni koji misle da će Baksi lako proći, čak naprotiv, mislim da Atlanta može da ih prođe, imaju "dublji" tim... Sprema se da se vrati sada i Rediš, bolje je da trener rotira Huertera, Galinarija i Rediša, a Bogdanović da se oporavlja još ovaj meč, pa da ga vidimo od G2 ili čak G3. Bogi uz Janga ima najveći procenat ukradenih, ali svi znamo kako se to glupo računa- samo onaj koji uhvati loptu, a onom koji izbije ništa.., tj Bogi je odličan odbrambeni igrač, jedan od najboljih u Atlanti, ali koleno uništava prilikom doskoka posle šuta i teško pogađa u poslednje vreme. Tako da i napad Atlante je u minusu, do trenera je da proceni kako to sve sa uklopi.

8 meseci kasnije

pre 2 godine

Lik koji nikada nije igrao u playoffu došao u ekipu koja nikada nije igrala u playoffu i idu na napad na titulu Hahahahahahah
(petarczv, 27. novembar 2020 09:28)

Slucajno naletoh, pozdrav za Petra!

panter pudlica

pre 2 godine

Zanimljivo da se izjednacava finalista Istoka i pobednik velikog finala.
(GM, 23. jun 2021 12:14)

Bože koliko si ti ograničen...
Ne izjednačava se ništa, već se povlače sličnosti sastavljanja dveju ekipa. Nigde ne piše da imaju isti uspeh. Ti si rekao bih samo iz mržnje prema Bogdanu to ipak shvatio kao neko izjednačavanje. Blago tvom mozgu...

Under KV

pre 2 godine

Znaci zato sto je Atlanta u finalu Istoka, ne velikom finalu,
preko Niksa koji nisu plejof ekipa i 76ersa koji se raspadaju sa rovitim Embidom, povredjenim Grinom, najvecom sprdnjom NBA ove sezone Simonsom... to znaci da su ipak GSW 2.0?!

Zanimljivo da se izjednacava finalista Istoka i pobednik velikog finala.
(GM, 23. jun 2021 12:14)

Momak, ako je neka ekipa tokom cele sezone bila osakaćena povredama, onda je to Atlanta!!! Igrali su pola sezone i vise bez 3 startera! Dva su i dalje povredjena. Bogi opet. Redis, Hunter, Dunn, Bogi, Trae, Kolins, Gudvin, Snell, svi su bili ili su i dalje povredjeni. Nijedna ekipa nije imala tolike probleme!!!

Under KV

pre 2 godine

Bogi-Klej Thompson hahahahahahhaha

Ajde ljudi, malo realnosti. Spoj sreće i odličnog trenera ih je doveo ovde. Sve osim metle je uspeh za Atlantu. A Bogi nije benčovan zbog povrede, nego zbog očajne igre. Promašena bacanja nemaju veze sa povredom. Jednostavno, dečko se gubi kad je bitno. To je uvideo McMillan i zato igraju Huerter i Galinari završnice.
(Mustra, 23. jun 2021 13:15)

Ma mnogo si mi ti pametan! Naravno da je povređen. To je i Galinari otkrio u intervjuu od juce. Poslednje tri utakmice igra povredjen, sto se poklapa sa slabijom igrom!
Bogi iz aprila i maja je preslikan Klej Tompson. To ne kazem ja, vec brojni NBA novinari, komentatori. Onakav procenat suta ni Klej nije imao, a odbranu je znacajno popravio, pa je trenutno i tu najbolji u Atlanti, jer je Hunter povredjen.

Znam da vas boli, ali trpecete jos 5-6 sezona, koliko ce Bogi jos napredovati i biti sve bolji!!!

Bogdane svaka čast

pre 2 godine

Kako god svi respektabili američki komentatori i novinari Bogdana smatraju jednim od 3 ključna igrača Atlante odgovornih za uspon iste.

KoRn

pre 2 godine

Najjace mi je kad igraci pricaju nakon utakmice kako su pobedili zbog odbrane (“defense !!!”)....
(Canadaboy, 23. jun 2021 12:28)
A sta ti je tu najjace?Da dodje Efes da igra protiv recimo Finiksa i da Finiks igra kao u plej ofu odbranu bilo bi 60 razlike.Tako da te fore kako se ne igra odbrana koje se non stop ponavljanju su jedna velika glupost.To samo tako deluje jer su to sve vrhunski košarkaši i koliko god se trudio ne može? da ih zaustaviš.Ko je taj Evropski strucnjak koji toliko forsira cuvenu Evropsku odbranu sada vec kultnu i izmisljenu koji bi uspeo da zaustavi Durenta,Karija,Bukera,Trej Janga,Lebrona,Lilarda,Jokica,Hardena,Bila,itd,itd.Koji bi taj evropski strucnjak uspeo da zaustavi ova 4 tima u plej ofu kada su u elementu?Pa jedan Ataman je iskopirao NBA trenere,njegov tim igra pravu NBA kosarku pa dere sve redom.Pa vidim cuvena Evropska odbrana sa strucnjacima od trenera ih je zaustavila.

KoRn

pre 2 godine

Najgori plej of u skorije vreme, ovi sto su sada u finalima konferencije nikada tamo ne bi ni bili da svi igraju u svojim najjacim sastavima, ovako bi i Efes imao sansu za titulu u NBA. Harden, Irving, Marej, Dejvis, sad jos ni Kavaji ni Kris Pol ne igraju, Lebron isto nije bio 100 posto zbog povrede, jedna od najgorih sezona, biće titula kao kad je toronto osvojio samo zato što su golden stejtu svi živi bili povredjeni... Klipersi i Atlanta ajde, ali Milvoki pored Janisa koji ne zna slobodno da ubaci nikad pa ni tad ne bi prosao Bruklin, a Finiks isto tesko da bi prosao i Lejkerse i Denver u svojim najjacim sastavima... Jos pa sad igraju protiv Klipersa bez Lenarda, jos samo fali da se u finalu povredi Janis ili Tre Jang pa da im bude na izvolte titula...
(Samo kazem, 23. jun 2021 12:17)
Prijatelju Dejvis da je bio najzdraviji u svojoj karijeri siguran sa da bi Lejkersi opet ispali.Jednostavno su ih demolirali.Problem je bio u ostalim igracima Lejkersa od Šrudera,Kuzme,Mark Gasola,Koldvel Pola,Takera itd.Oni su bili blago receno katastrofa.Posebno Šruder koji je došao kao veliko pojacanje.

Kalevra

pre 2 godine

Kad košarku igraju Zvezda -Partizan na terenu ima 6-7 Američkih košarkaša....mislim da bi se zbog Američkog tržišta utakmica trebala igrati u dva iza ponoći....bilo bi realno....!!!!!

KoRn

pre 2 godine

Bogdanovom trejdu u Atlantu podsmevali su se navijači FMP-a. Jang malo manje da divlja.
(Deus in Absentia, 23. jun 2021 12:43)
Da se ne lažemo i vi ste ludeli što nije prešao i Milvoki.Ko je ocekivao ovo od Atalante niko u svetu.

BogiRules

pre 2 godine

Nista to nije iznenadjujuce za prave poznavaoce kosarke..gde je Bogdan tu je uspeh i tu su zavrsnice, titule, medalje..Partizan, Fener...sad Atlanta. Od kad krenuo da igra za reprezentaciju vratili smo se u vrh. Teodosic i Bjelica su igrali i pre njega pa nije bilo uspeha. On je taj faktor. Blago Srbije. Puno srece u finalu!!

koncentrični krugovi gluposti i neznanja

pre 2 godine

"Kada je tekst objavljen krajem novembra 2020. godine, nije baš naišao na dobar odziv, pošto je od oko 100 komentara, barem 70 bilo u negativnom kontekstu i sa velikom dozom podsmevanja."

Iako mi je bio simpatično poređenje u pomenutom tekstu iz 2020. godine a nisam ga ni ismevao u komentarima onomad, ovakvo nabijanje na nos me je totalno odbilo od daljeg čitanja ovog teksta jer takva "prozivka" ne priliči profesionalnom novinaru...

323

pre 2 godine

Atlanta je usla u finale istoka bez prednosti domaceg terena. Sve odlucujuce utakmice su igrali kao gosti. I tu je kraj price. I ova protiv Milvokija nece biti laganica, zapamtite. Opet nemaju prednost domaceg terena. Mnogi su mislili da Fila prolazi dalje , pa sta je bilo? Cak mislim da mnogim igracima vise odgovara Milvoki, lezi im igra Milvokija....

haha

pre 2 godine

Je l' još nekom presmešno ovo jastrebovi, srndaći, grumenje i slično? Mislim i na engleskom su neki smešni, ali tako ih znam i pre nego što sam naučio engleski pa je navika odavno stvorena. Ali kad su prevedeni, prvo se minut smejem a onda krenem da čitam. Iako mi je jasno da se tako zovu i sve to.

Mislim da je Milvoki ipak bolji, Fila je najprecenjenija ekipa u NBA, a protiv NY je svima koji su gledali Atlantu poslednjih mesec dana regularne sezone bilo jasno da treba da bude favorit. Ali nikad se ne zna.

Bogdan je nažalost veoma očigledno povređen. Što mene iskreno više brine zbog OI nego zbog NBA...

JPR24

pre 2 godine

Atlanta ima šanse ako se bore kao i do sada. Baksi su favoriti nema sumnje. A za Bogija, nadam se da će igrati i da je ovo par dana odmora pomoglo oko kolena, posto se očigledno vidi da mu smeta pri suti gde ne skače kako ume. I naravno ponoviću još jednom, jedan od aduta Atlante je trener MekMilan ! Od bande je napravio dobar kolektiv za nekoliko meseci !

Dragan Borca

pre 2 godine

Realno prosli su Filadelfiju zbog toga sto su ovi odigrali katastrofalno i zbog Simonsove operacije od suta. Janis opet nesto makar pogodi van reketa. Dobili su utakmicu sa 5-23 sutem Treja i sa povredjenim Bogdanom. To vise govori o Filadelfiji.

Atlanta ima odlican roster ali Midlton i Holidej su opasniji od Tobajasa i Simonsa jer ce skoro uvek isporuciti oko 40 koseva. Plus je Janis fizicki mnogo spremniji od Embida koji crkne do zadnje cetvrtine.

Mislim da ce biti veliko iznenadjenje ako ovo ode cak i u 6 utakmica.

Naravno voleo bih da Atlanta prodje ali za tako nesto bi bilo potrebno da Trej odigra maximalno racionalno i da je Bogdan u top formi.

Posto to dvoje tesko da bude mislim da ce biti 4-1 ili maximum 4-2.

Ali opet ne bi radile kladionice kada bi se sve unapred znalo, tako da mozda se desi i cudo 🙂 Da im je Hunter zdrav i da je Bogdan u formi od pre mesec dana bio bih optimista ovako uf bice tesko

Pogan

pre 2 godine

"Kada je tekst objavljen krajem novembra 2020. godine, nije baš naišao na dobar odziv, pošto je od oko 100 komentara, barem 70 bilo u negativnom kontekstu i sa velikom dozom podsmevanja."

I uvek ce naici na takav odziv jer je jedina paralela izmedju te dve ekipe ta sto jedni i drugi ubacuju loptu u kos. Niti je isti nacin izgradnje tima, niti su igraci istog profila, niti postoji small ball petorka Atlante u kojoj Kolins igra laznog centra... da ne nabrajam. Bukvalno ste se uhvatili za jedan momenat da Atlanta ima mnogo dobrih sutera i automatski je GSW2, to je smesno da smesnije ne moze biti.

o_o

pre 2 godine

ne palite se. pricam vec 20 godina. tim koji ima sutere za 3 preko 40% i sutira najvise trojki pobedjuje. pogledajte timove koji su najbolji u zadnjih 10 godina? samo suterski timovi za 3. previse se malo sutira za 3. linija za 3 je previse blizu, a treneri nemaju matematicare u timu da im objasne. bice smesno za par godina kad prvi trener bude to shvatio. kakvi dzordani, jokici i bakraci. igraci poput stef karija i bogdana bogdanovica su buducnost kosarke. da je peja stojakovic ziveo 10god kasnije bio bi mvp svake godine. zamislite da je u proseku sutirao manje od 10 trojki po utakmici. ludost!

prosto je neverovatno da treneri jos ne shvataju da svaki napad mora da ide za tri i da svaki od tih 100 suteva mora Kari da sutira ako ga imas u timu. U slucaju atlante to je bogdanovic, u slucaju feniksa to je buker, u slucaju klipersa to je lenard, u slucaju milvokija to nije slucaj i milvoki ce ispasti. cudo da vec nije.

Never Mind

pre 2 godine

Odličan tekst, pohvale za novinara Đinđića. S uživanjem sam pročitao nešto iz istorijata ova dva kluba. Nadam se da će toga biti još.
Voleo bih da seriju dobije Atlanta, zbog Bogdana ali, vidim Bakse kao favorite. Mišljenja sam da će veliko finale biti između Sansa i Baksa. Prednost dajem Sansima zbog odlične odbrane i kolektivne igre. Počistiti Denver metlom nije lako, pa je i to jedan od razloga zašto ih favorizujem.

Book

pre 2 godine

Najgori plej of u skorije vreme, ovi sto su sada u finalima konferencije nikada tamo ne bi ni bili da svi igraju u svojim najjacim sastavima, ovako bi i Efes imao sansu za titulu u NBA. Harden, Irving, Marej, Dejvis, sad jos ni Kavaji ni Kris Pol ne igraju, Lebron isto nije bio 100 posto zbog povrede, jedna od najgorih sezona, biće titula kao kad je toronto osvojio samo zato što su golden stejtu svi živi bili povredjeni... Klipersi i Atlanta ajde, ali Milvoki pored Janisa koji ne zna slobodno da ubaci nikad pa ni tad ne bi prosao Bruklin, a Finiks isto tesko da bi prosao i Lejkerse i Denver u svojim najjacim sastavima... Jos pa sad igraju protiv Klipersa bez Lenarda, jos samo fali da se u finalu povredi Janis ili Tre Jang pa da im bude na izvolte titula...
(Samo kazem, 23. jun 2021 12:17)

Druže, zar zaista veruješ da bi Denver prošao ovaj Finiks sa zdravim Marejem i PJ Dozierom (koji je, ispada, neki mnogo bitan igrač sad odjednom)? Znači razmontirali su ih svaku od 4 tekme, da nisu ulazile rezerve na kraju, svaka bi bila +30. Zar misliš da je Marej toliko dobar da bi to sprečio? Pa nakon povrede tog Mareja, Denver je napravio seriju 10-1. Njegovu odbranu ne bih pominjao, verovatno najhoti odbrambeni u Denveru.
Dejvis je igrao 1. i deo 4. utakmice, pa su opet izgubili. To da je James povređen igrao, je obična laž i izgovor za poraz, bio je on itekako zdrav kad je kucao preko Bridgesa. Tada mu ništa nije falilo. I kada se palio kada su drugu dobili u Finiksu sa 30 Dejvisovih slobodnjaka.
Za Lenarda se slažem, šteta je što ne igra, kao i Paul, ali nije tim jedan igrač, a Finiks je upravo to, tim, i to jako dobar. I oduzimaju im se zasluge zato što su neki tamo levaci povređeni, a neki se pravili da su povređeni da opravdaju poraz.
Očekujem finale Finiks-Milvoki.

Samo kazem

pre 2 godine

Najgori plej of u skorije vreme, ovi sto su sada u finalima konferencije nikada tamo ne bi ni bili da svi igraju u svojim najjacim sastavima, ovako bi i Efes imao sansu za titulu u NBA. Harden, Irving, Marej, Dejvis, sad jos ni Kavaji ni Kris Pol ne igraju, Lebron isto nije bio 100 posto zbog povrede, jedna od najgorih sezona, biće titula kao kad je toronto osvojio samo zato što su golden stejtu svi živi bili povredjeni... Klipersi i Atlanta ajde, ali Milvoki pored Janisa koji ne zna slobodno da ubaci nikad pa ni tad ne bi prosao Bruklin, a Finiks isto tesko da bi prosao i Lejkerse i Denver u svojim najjacim sastavima... Jos pa sad igraju protiv Klipersa bez Lenarda, jos samo fali da se u finalu povredi Janis ili Tre Jang pa da im bude na izvolte titula...

Mustra

pre 2 godine

Bogi-Klej Thompson hahahahahahhaha

Ajde ljudi, malo realnosti. Spoj sreće i odličnog trenera ih je doveo ovde. Sve osim metle je uspeh za Atlantu. A Bogi nije benčovan zbog povrede, nego zbog očajne igre. Promašena bacanja nemaju veze sa povredom. Jednostavno, dečko se gubi kad je bitno. To je uvideo McMillan i zato igraju Huerter i Galinari završnice.

Kalevra

pre 2 godine

Kad košarku igraju Zvezda -Partizan na terenu ima 6-7 Američkih košarkaša....mislim da bi se zbog Američkog tržišta utakmica trebala igrati u dva iza ponoći....bilo bi realno....!!!!!

Srba Patrijota

pre 2 godine

Ili recimo cim su Lu Vilijams i Jru Holidej presli i znacajnije klubove odmah rezultati.
Ili ko bi rekao da Bobi Portis je toliko bio sputavan u prethodnim timovima, odmah evo veliki rezultat.
Ili Okongvu...
Valjda ste shvatili poentu? Nije Bogdan toliko bitan NBA da je sad od Hoksa on napravio finaliste istoka, a Baksi bi tek svemirski bili jaki s njim, sto ce on sad pokazati kad ih pobijedi kad najvise boli.
Amerikanci prave narativ ali on neceg sto ima smisla, vas naslov i ne bas.

maki1982

pre 2 godine

i opet se otpisuje atlanta, a u milvokiju igra samo startna postava. rezerve kao i da nemaju. a u atlanti i bez bogdana i hantera, u standardnoj rotaciji igra bar osam igraca koji dorinose. milvoki je izbacio bruklin koji je takodje igrao sa samo pet igraca i to uglavnom samo durant, a sad ce se susresti sa timskom igrom. ja opet prognoziram neizvesno. u milvokiju ako se neko povredi to je kraj.

pant-La

pre 2 godine

Ma da bre, kobre, isti su kao gsw, imaju pleja, beka, krila i centra.. Bogut i kapela braca rodjena, kao i grin i kolins, ne mozes ih razlikovati ni kad stoje jedan pored drugog, jang i kari skoro pa identična visina, bogi i herten ista gradja kao klej tompson, jos igraju na istoj poziciji.. Jedina razlika je sto je atlanti trener malo tamnije puti nego onaj ker..

GM

pre 2 godine

Znaci zato sto je Atlanta u finalu Istoka, ne velikom finalu,
preko Niksa koji nisu plejof ekipa i 76ersa koji se raspadaju sa rovitim Embidom, povredjenim Grinom, najvecom sprdnjom NBA ove sezone Simonsom... to znaci da su ipak GSW 2.0?!

Zanimljivo da se izjednacava finalista Istoka i pobednik velikog finala.

Milan Spanac

pre 2 godine

Nije ih doveo ni sjajan trener ni vrhunski tim, vec:
1. Dok Rivers - prevara od trenera, koji je izgubio sve sto se izgubiti moze.
2. Polupana filadelfija i Njujork koji je bio pod vecim pritiskom nego Atlanta

Ne postoji sansa da odu u 6, a kamoli u 7 protiv Milvokija. I nije ovde da li volis Bogdana ili ne, vec je realnost. Milvoki u 4, max 5.
Naravno navijamo za Bogdana ali treba biti realan.

Samo kazem

pre 2 godine

Najgori plej of u skorije vreme, ovi sto su sada u finalima konferencije nikada tamo ne bi ni bili da svi igraju u svojim najjacim sastavima, ovako bi i Efes imao sansu za titulu u NBA. Harden, Irving, Marej, Dejvis, sad jos ni Kavaji ni Kris Pol ne igraju, Lebron isto nije bio 100 posto zbog povrede, jedna od najgorih sezona, biće titula kao kad je toronto osvojio samo zato što su golden stejtu svi živi bili povredjeni... Klipersi i Atlanta ajde, ali Milvoki pored Janisa koji ne zna slobodno da ubaci nikad pa ni tad ne bi prosao Bruklin, a Finiks isto tesko da bi prosao i Lejkerse i Denver u svojim najjacim sastavima... Jos pa sad igraju protiv Klipersa bez Lenarda, jos samo fali da se u finalu povredi Janis ili Tre Jang pa da im bude na izvolte titula...

Mustra

pre 2 godine

Bogi-Klej Thompson hahahahahahhaha

Ajde ljudi, malo realnosti. Spoj sreće i odličnog trenera ih je doveo ovde. Sve osim metle je uspeh za Atlantu. A Bogi nije benčovan zbog povrede, nego zbog očajne igre. Promašena bacanja nemaju veze sa povredom. Jednostavno, dečko se gubi kad je bitno. To je uvideo McMillan i zato igraju Huerter i Galinari završnice.

GM

pre 2 godine

Znaci zato sto je Atlanta u finalu Istoka, ne velikom finalu,
preko Niksa koji nisu plejof ekipa i 76ersa koji se raspadaju sa rovitim Embidom, povredjenim Grinom, najvecom sprdnjom NBA ove sezone Simonsom... to znaci da su ipak GSW 2.0?!

Zanimljivo da se izjednacava finalista Istoka i pobednik velikog finala.

koncentrični krugovi gluposti i neznanja

pre 2 godine

"Kada je tekst objavljen krajem novembra 2020. godine, nije baš naišao na dobar odziv, pošto je od oko 100 komentara, barem 70 bilo u negativnom kontekstu i sa velikom dozom podsmevanja."

Iako mi je bio simpatično poređenje u pomenutom tekstu iz 2020. godine a nisam ga ni ismevao u komentarima onomad, ovakvo nabijanje na nos me je totalno odbilo od daljeg čitanja ovog teksta jer takva "prozivka" ne priliči profesionalnom novinaru...

pant-La

pre 2 godine

Ma da bre, kobre, isti su kao gsw, imaju pleja, beka, krila i centra.. Bogut i kapela braca rodjena, kao i grin i kolins, ne mozes ih razlikovati ni kad stoje jedan pored drugog, jang i kari skoro pa identična visina, bogi i herten ista gradja kao klej tompson, jos igraju na istoj poziciji.. Jedina razlika je sto je atlanti trener malo tamnije puti nego onaj ker..

o_o

pre 2 godine

ne palite se. pricam vec 20 godina. tim koji ima sutere za 3 preko 40% i sutira najvise trojki pobedjuje. pogledajte timove koji su najbolji u zadnjih 10 godina? samo suterski timovi za 3. previse se malo sutira za 3. linija za 3 je previse blizu, a treneri nemaju matematicare u timu da im objasne. bice smesno za par godina kad prvi trener bude to shvatio. kakvi dzordani, jokici i bakraci. igraci poput stef karija i bogdana bogdanovica su buducnost kosarke. da je peja stojakovic ziveo 10god kasnije bio bi mvp svake godine. zamislite da je u proseku sutirao manje od 10 trojki po utakmici. ludost!

prosto je neverovatno da treneri jos ne shvataju da svaki napad mora da ide za tri i da svaki od tih 100 suteva mora Kari da sutira ako ga imas u timu. U slucaju atlante to je bogdanovic, u slucaju feniksa to je buker, u slucaju klipersa to je lenard, u slucaju milvokija to nije slucaj i milvoki ce ispasti. cudo da vec nije.

Under KV

pre 2 godine

Bogi-Klej Thompson hahahahahahhaha

Ajde ljudi, malo realnosti. Spoj sreće i odličnog trenera ih je doveo ovde. Sve osim metle je uspeh za Atlantu. A Bogi nije benčovan zbog povrede, nego zbog očajne igre. Promašena bacanja nemaju veze sa povredom. Jednostavno, dečko se gubi kad je bitno. To je uvideo McMillan i zato igraju Huerter i Galinari završnice.
(Mustra, 23. jun 2021 13:15)

Ma mnogo si mi ti pametan! Naravno da je povređen. To je i Galinari otkrio u intervjuu od juce. Poslednje tri utakmice igra povredjen, sto se poklapa sa slabijom igrom!
Bogi iz aprila i maja je preslikan Klej Tompson. To ne kazem ja, vec brojni NBA novinari, komentatori. Onakav procenat suta ni Klej nije imao, a odbranu je znacajno popravio, pa je trenutno i tu najbolji u Atlanti, jer je Hunter povredjen.

Znam da vas boli, ali trpecete jos 5-6 sezona, koliko ce Bogi jos napredovati i biti sve bolji!!!

Pogan

pre 2 godine

"Kada je tekst objavljen krajem novembra 2020. godine, nije baš naišao na dobar odziv, pošto je od oko 100 komentara, barem 70 bilo u negativnom kontekstu i sa velikom dozom podsmevanja."

I uvek ce naici na takav odziv jer je jedina paralela izmedju te dve ekipe ta sto jedni i drugi ubacuju loptu u kos. Niti je isti nacin izgradnje tima, niti su igraci istog profila, niti postoji small ball petorka Atlante u kojoj Kolins igra laznog centra... da ne nabrajam. Bukvalno ste se uhvatili za jedan momenat da Atlanta ima mnogo dobrih sutera i automatski je GSW2, to je smesno da smesnije ne moze biti.

Srba Patrijota

pre 2 godine

Ili recimo cim su Lu Vilijams i Jru Holidej presli i znacajnije klubove odmah rezultati.
Ili ko bi rekao da Bobi Portis je toliko bio sputavan u prethodnim timovima, odmah evo veliki rezultat.
Ili Okongvu...
Valjda ste shvatili poentu? Nije Bogdan toliko bitan NBA da je sad od Hoksa on napravio finaliste istoka, a Baksi bi tek svemirski bili jaki s njim, sto ce on sad pokazati kad ih pobijedi kad najvise boli.
Amerikanci prave narativ ali on neceg sto ima smisla, vas naslov i ne bas.

Milan Spanac

pre 2 godine

Nije ih doveo ni sjajan trener ni vrhunski tim, vec:
1. Dok Rivers - prevara od trenera, koji je izgubio sve sto se izgubiti moze.
2. Polupana filadelfija i Njujork koji je bio pod vecim pritiskom nego Atlanta

Ne postoji sansa da odu u 6, a kamoli u 7 protiv Milvokija. I nije ovde da li volis Bogdana ili ne, vec je realnost. Milvoki u 4, max 5.
Naravno navijamo za Bogdana ali treba biti realan.

KoRn

pre 2 godine

Bogdanovom trejdu u Atlantu podsmevali su se navijači FMP-a. Jang malo manje da divlja.
(Deus in Absentia, 23. jun 2021 12:43)
Da se ne lažemo i vi ste ludeli što nije prešao i Milvoki.Ko je ocekivao ovo od Atalante niko u svetu.

BogiRules

pre 2 godine

Nista to nije iznenadjujuce za prave poznavaoce kosarke..gde je Bogdan tu je uspeh i tu su zavrsnice, titule, medalje..Partizan, Fener...sad Atlanta. Od kad krenuo da igra za reprezentaciju vratili smo se u vrh. Teodosic i Bjelica su igrali i pre njega pa nije bilo uspeha. On je taj faktor. Blago Srbije. Puno srece u finalu!!

Book

pre 2 godine

Najgori plej of u skorije vreme, ovi sto su sada u finalima konferencije nikada tamo ne bi ni bili da svi igraju u svojim najjacim sastavima, ovako bi i Efes imao sansu za titulu u NBA. Harden, Irving, Marej, Dejvis, sad jos ni Kavaji ni Kris Pol ne igraju, Lebron isto nije bio 100 posto zbog povrede, jedna od najgorih sezona, biće titula kao kad je toronto osvojio samo zato što su golden stejtu svi živi bili povredjeni... Klipersi i Atlanta ajde, ali Milvoki pored Janisa koji ne zna slobodno da ubaci nikad pa ni tad ne bi prosao Bruklin, a Finiks isto tesko da bi prosao i Lejkerse i Denver u svojim najjacim sastavima... Jos pa sad igraju protiv Klipersa bez Lenarda, jos samo fali da se u finalu povredi Janis ili Tre Jang pa da im bude na izvolte titula...
(Samo kazem, 23. jun 2021 12:17)

Druže, zar zaista veruješ da bi Denver prošao ovaj Finiks sa zdravim Marejem i PJ Dozierom (koji je, ispada, neki mnogo bitan igrač sad odjednom)? Znači razmontirali su ih svaku od 4 tekme, da nisu ulazile rezerve na kraju, svaka bi bila +30. Zar misliš da je Marej toliko dobar da bi to sprečio? Pa nakon povrede tog Mareja, Denver je napravio seriju 10-1. Njegovu odbranu ne bih pominjao, verovatno najhoti odbrambeni u Denveru.
Dejvis je igrao 1. i deo 4. utakmice, pa su opet izgubili. To da je James povređen igrao, je obična laž i izgovor za poraz, bio je on itekako zdrav kad je kucao preko Bridgesa. Tada mu ništa nije falilo. I kada se palio kada su drugu dobili u Finiksu sa 30 Dejvisovih slobodnjaka.
Za Lenarda se slažem, šteta je što ne igra, kao i Paul, ali nije tim jedan igrač, a Finiks je upravo to, tim, i to jako dobar. I oduzimaju im se zasluge zato što su neki tamo levaci povređeni, a neki se pravili da su povređeni da opravdaju poraz.
Očekujem finale Finiks-Milvoki.

prijatelj

pre 2 godine

Ove sezona je isarana povredama. Pitanje je da li bi Milvoki prosao dalje da se nisu povredili Harden i Irving. Atlanta ima sanse, borbeni su. Samo da se Bogdan koliko je moguce oporavi.

Kalevra

pre 2 godine

Kad košarku igraju Zvezda -Partizan na terenu ima 6-7 Američkih košarkaša....mislim da bi se zbog Američkog tržišta utakmica trebala igrati u dva iza ponoći....bilo bi realno....!!!!!

Dragan Borca

pre 2 godine

Realno prosli su Filadelfiju zbog toga sto su ovi odigrali katastrofalno i zbog Simonsove operacije od suta. Janis opet nesto makar pogodi van reketa. Dobili su utakmicu sa 5-23 sutem Treja i sa povredjenim Bogdanom. To vise govori o Filadelfiji.

Atlanta ima odlican roster ali Midlton i Holidej su opasniji od Tobajasa i Simonsa jer ce skoro uvek isporuciti oko 40 koseva. Plus je Janis fizicki mnogo spremniji od Embida koji crkne do zadnje cetvrtine.

Mislim da ce biti veliko iznenadjenje ako ovo ode cak i u 6 utakmica.

Naravno voleo bih da Atlanta prodje ali za tako nesto bi bilo potrebno da Trej odigra maximalno racionalno i da je Bogdan u top formi.

Posto to dvoje tesko da bude mislim da ce biti 4-1 ili maximum 4-2.

Ali opet ne bi radile kladionice kada bi se sve unapred znalo, tako da mozda se desi i cudo 🙂 Da im je Hunter zdrav i da je Bogdan u formi od pre mesec dana bio bih optimista ovako uf bice tesko

haha

pre 2 godine

Je l' još nekom presmešno ovo jastrebovi, srndaći, grumenje i slično? Mislim i na engleskom su neki smešni, ali tako ih znam i pre nego što sam naučio engleski pa je navika odavno stvorena. Ali kad su prevedeni, prvo se minut smejem a onda krenem da čitam. Iako mi je jasno da se tako zovu i sve to.

Mislim da je Milvoki ipak bolji, Fila je najprecenjenija ekipa u NBA, a protiv NY je svima koji su gledali Atlantu poslednjih mesec dana regularne sezone bilo jasno da treba da bude favorit. Ali nikad se ne zna.

Bogdan je nažalost veoma očigledno povređen. Što mene iskreno više brine zbog OI nego zbog NBA...

Bogdane svaka čast

pre 2 godine

Kako god svi respektabili američki komentatori i novinari Bogdana smatraju jednim od 3 ključna igrača Atlante odgovornih za uspon iste.

KoRn

pre 2 godine

Najjace mi je kad igraci pricaju nakon utakmice kako su pobedili zbog odbrane (“defense !!!”)....
(Canadaboy, 23. jun 2021 12:28)
A sta ti je tu najjace?Da dodje Efes da igra protiv recimo Finiksa i da Finiks igra kao u plej ofu odbranu bilo bi 60 razlike.Tako da te fore kako se ne igra odbrana koje se non stop ponavljanju su jedna velika glupost.To samo tako deluje jer su to sve vrhunski košarkaši i koliko god se trudio ne može? da ih zaustaviš.Ko je taj Evropski strucnjak koji toliko forsira cuvenu Evropsku odbranu sada vec kultnu i izmisljenu koji bi uspeo da zaustavi Durenta,Karija,Bukera,Trej Janga,Lebrona,Lilarda,Jokica,Hardena,Bila,itd,itd.Koji bi taj evropski strucnjak uspeo da zaustavi ova 4 tima u plej ofu kada su u elementu?Pa jedan Ataman je iskopirao NBA trenere,njegov tim igra pravu NBA kosarku pa dere sve redom.Pa vidim cuvena Evropska odbrana sa strucnjacima od trenera ih je zaustavila.

Under KV

pre 2 godine

Znaci zato sto je Atlanta u finalu Istoka, ne velikom finalu,
preko Niksa koji nisu plejof ekipa i 76ersa koji se raspadaju sa rovitim Embidom, povredjenim Grinom, najvecom sprdnjom NBA ove sezone Simonsom... to znaci da su ipak GSW 2.0?!

Zanimljivo da se izjednacava finalista Istoka i pobednik velikog finala.
(GM, 23. jun 2021 12:14)

Momak, ako je neka ekipa tokom cele sezone bila osakaćena povredama, onda je to Atlanta!!! Igrali su pola sezone i vise bez 3 startera! Dva su i dalje povredjena. Bogi opet. Redis, Hunter, Dunn, Bogi, Trae, Kolins, Gudvin, Snell, svi su bili ili su i dalje povredjeni. Nijedna ekipa nije imala tolike probleme!!!

panter pudlica

pre 2 godine

Zanimljivo da se izjednacava finalista Istoka i pobednik velikog finala.
(GM, 23. jun 2021 12:14)

Bože koliko si ti ograničen...
Ne izjednačava se ništa, već se povlače sličnosti sastavljanja dveju ekipa. Nigde ne piše da imaju isti uspeh. Ti si rekao bih samo iz mržnje prema Bogdanu to ipak shvatio kao neko izjednačavanje. Blago tvom mozgu...

323

pre 2 godine

Atlanta je usla u finale istoka bez prednosti domaceg terena. Sve odlucujuce utakmice su igrali kao gosti. I tu je kraj price. I ova protiv Milvokija nece biti laganica, zapamtite. Opet nemaju prednost domaceg terena. Mnogi su mislili da Fila prolazi dalje , pa sta je bilo? Cak mislim da mnogim igracima vise odgovara Milvoki, lezi im igra Milvokija....

Kalevra

pre 2 godine

Kad košarku igraju Zvezda -Partizan na terenu ima 6-7 Američkih košarkaša....mislim da bi se zbog Američkog tržišta utakmica trebala igrati u dva iza ponoći....bilo bi realno....!!!!!

Marko

pre 2 godine

Mislim da trener mora da ostavi Bogdanovića na klupi jer on od bola u desnom kolenu ne može da šutira, kada trči primetno je da malo vuče to koleno, čak ni bacanja ne pogađa, ima 50% šut u plejofu, eto bolji je od Ben Simonsa makar.. Da se razumemo, uvek je Bogi rasturao Bakse, ove godine u tom poslednjem meču sa Baksima Jang nije ni igrao, a Bogdanović je nosio Atlantu i Lu Vilijams se priključio, a nije da su Baksi igrali sa B timom i bez motiva.. I Atlanta je pobedila, onaj meč pod starim trenerom ne treba ni računati, tako da je realno 1:1 u duelu, i mislim da se grdno varaju oni koji misle da će Baksi lako proći, čak naprotiv, mislim da Atlanta može da ih prođe, imaju "dublji" tim... Sprema se da se vrati sada i Rediš, bolje je da trener rotira Huertera, Galinarija i Rediša, a Bogdanović da se oporavlja još ovaj meč, pa da ga vidimo od G2 ili čak G3. Bogi uz Janga ima najveći procenat ukradenih, ali svi znamo kako se to glupo računa- samo onaj koji uhvati loptu, a onom koji izbije ništa.., tj Bogi je odličan odbrambeni igrač, jedan od najboljih u Atlanti, ali koleno uništava prilikom doskoka posle šuta i teško pogađa u poslednje vreme. Tako da i napad Atlante je u minusu, do trenera je da proceni kako to sve sa uklopi.

KoRn

pre 2 godine

Najgori plej of u skorije vreme, ovi sto su sada u finalima konferencije nikada tamo ne bi ni bili da svi igraju u svojim najjacim sastavima, ovako bi i Efes imao sansu za titulu u NBA. Harden, Irving, Marej, Dejvis, sad jos ni Kavaji ni Kris Pol ne igraju, Lebron isto nije bio 100 posto zbog povrede, jedna od najgorih sezona, biće titula kao kad je toronto osvojio samo zato što su golden stejtu svi živi bili povredjeni... Klipersi i Atlanta ajde, ali Milvoki pored Janisa koji ne zna slobodno da ubaci nikad pa ni tad ne bi prosao Bruklin, a Finiks isto tesko da bi prosao i Lejkerse i Denver u svojim najjacim sastavima... Jos pa sad igraju protiv Klipersa bez Lenarda, jos samo fali da se u finalu povredi Janis ili Tre Jang pa da im bude na izvolte titula...
(Samo kazem, 23. jun 2021 12:17)
Prijatelju Dejvis da je bio najzdraviji u svojoj karijeri siguran sa da bi Lejkersi opet ispali.Jednostavno su ih demolirali.Problem je bio u ostalim igracima Lejkersa od Šrudera,Kuzme,Mark Gasola,Koldvel Pola,Takera itd.Oni su bili blago receno katastrofa.Posebno Šruder koji je došao kao veliko pojacanje.

JPR24

pre 2 godine

Atlanta ima šanse ako se bore kao i do sada. Baksi su favoriti nema sumnje. A za Bogija, nadam se da će igrati i da je ovo par dana odmora pomoglo oko kolena, posto se očigledno vidi da mu smeta pri suti gde ne skače kako ume. I naravno ponoviću još jednom, jedan od aduta Atlante je trener MekMilan ! Od bande je napravio dobar kolektiv za nekoliko meseci !

maki1982

pre 2 godine

i opet se otpisuje atlanta, a u milvokiju igra samo startna postava. rezerve kao i da nemaju. a u atlanti i bez bogdana i hantera, u standardnoj rotaciji igra bar osam igraca koji dorinose. milvoki je izbacio bruklin koji je takodje igrao sa samo pet igraca i to uglavnom samo durant, a sad ce se susresti sa timskom igrom. ja opet prognoziram neizvesno. u milvokiju ako se neko povredi to je kraj.

Never Mind

pre 2 godine

Odličan tekst, pohvale za novinara Đinđića. S uživanjem sam pročitao nešto iz istorijata ova dva kluba. Nadam se da će toga biti još.
Voleo bih da seriju dobije Atlanta, zbog Bogdana ali, vidim Bakse kao favorite. Mišljenja sam da će veliko finale biti između Sansa i Baksa. Prednost dajem Sansima zbog odlične odbrane i kolektivne igre. Počistiti Denver metlom nije lako, pa je i to jedan od razloga zašto ih favorizujem.

8 meseci kasnije

pre 2 godine

Lik koji nikada nije igrao u playoffu došao u ekipu koja nikada nije igrala u playoffu i idu na napad na titulu Hahahahahahah
(petarczv, 27. novembar 2020 09:28)

Slucajno naletoh, pozdrav za Petra!