Petak, 18.06.2021.

23:59

Zvezda vraća i Jovića? Na radaru još jedan reprezentativac

Ne smiruje se situacija na Malom Kalemegdanu, a pojavila se vest i o eventualnom povratku Stefana Jovića.

Izvor:

Zvezda vraæa i Joviæa? Na radaru još jedan reprezentativac IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

80 Komentari

Sortiraj po:

KAZNA KRU

pre 2 godine

5: Noko, Kuzmić(nisam baš zadovoljan što će ostati, ne bih ga ostavio),
Petrušev, Amer

4: Mitrović, Danilo Nikolić, Bjelica, Derrick Williams

3: Davidovac, pojačanje, pojačanje

2: Dobrić, Lazić, Beron

1: Ivanović, Avramović, Jović, Amer

18 igrača minimum, ako se želi uspeh u Evroligi i da se izbegnu povrede zbog preopterećenja, sve ostalo je zamajavanje kada je reč o učešću u Evroligi, inače svi klubovi iz Top8 Eurolige imaju roster od oko 20-ak igrača.

No name

pre 2 godine

Ovo sa igračima što radi Zvezda dovodi to jest pohvalno pod vodstvu Radonje je tako bilo manje stranaca a više naših košarkaša.

Jović ima iza sebe jedno vreme povredu a drugo Himki ne računa na njega više.

Neće biti teško da se uklopi u Zvezdu a samo pitanje u kom stanju da li može igrat na nivo koja zahteva Evroliga i košarka današnja. Avramović koliko znam bio u Estudiantesu. Domaći igrači i pohvalno je to.

uplakani

pre 2 godine

Pa kad se nastavi dovođenje isluženih penzosa sa ovom neznalicom na klupi ima da čeznemo za onim što je Himki doživeo ove godine u EL.

A izgovor za ABA ligu će biti što ne vodi više u EL, pa nije ni bitna.
(NastyB, 19. jun 2021 14:02)

Jeste, Radonja neznalica, da mu nije Sale ostavio onakav roster nista ne bi osvojiio, a ovako se kiti a 3 trofeja...

I ko to moze bolje da zna od tebe, koji si trenirao kosarku ?!


ps. Stvarno imas potrebu da se ovoliko blamiras ?!

NastyB

pre 2 godine

(Gossa placa Zeljko, 19. jun 2021 11:43)

Ne lupetaj, nemam ništa protiv domaćih igrača, već sa tim što Jović i Nedović u zadnje 2-3 godine nisu sastavili pet utakmica za redom da se nisu povredili.

Pa kad se nastavi dovođenje isluženih penzosa sa ovom neznalicom na klupi ima da čeznemo za onim što je Himki doživeo ove godine u EL.

A izgovor za ABA ligu će biti što ne vodi više u EL, pa nije ni bitna.

Mohikanac

pre 2 godine

Ako ga zdravlje posluži Niš Expres je uvek opcija br1.

Ono što je bilo na tržištu i jeste još su Peyton Siva, Strelniec, Fridet...
Poslednji baš košta, prva dvojica realno dostupni.
Radonjić više voli dvojku i trojku skorere a pleja koji razigrava pa ovakav epilog nije neočekivan.

Volden ide...Avramović na dva ne bi trebalo da bude prva opcija ali videćemo da li uopšte dolazi ...Hilijard iz CSKA je u "padu" slobodnom što se cene tiče kao i Holis iz Zenita, KC Rivers koji može i dva i tri je slobodan...to su prave opcije ako im se da potpuna sloboda...ali Radonjić i takav pristup teško.
Ostaje četvorka i centar jer izgleda da i Noko ide. Pominje se Rid ali baš ne bih voleo.

Iskreno ne vidim igrače iz ABA lige kao pojačanje za EL sem M Simonovića iz Mege koji je materijal da se razvija na tom višem nivou. Na žalost Petrušev je iz više razloga nedostižan.

ajde bre bezi

pre 2 godine

suska se da je potpisao i Bjelica samo nece jos da objave cuva se u tajnosti, ako je ovo istina napadamo EL sa Milkom imamo sve sanse i realne mogucnosti...

Звездин весник

pre 2 godine

Zadnje vreme je došlo... Igraš EL, a ne možeš bolju 4-orku da uzmeš od Luke Mitrovića. Šta je vama? Čovek je opasno limitiran i nije ništa napredovao iz dana kada je bio,, mlad igrač''. Pa on nigde nije igrao kako treba u poslednje četiri godine.
(Ibro Jalijaš, 19. jun 2021 03:25)

Или си опасно ограничен, или си озбиљан комплексаш. Није Лука Митровић доведен да би био лидер екипе, већ као бекап четворка. Тек ће да падају бомбе.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

@ МИШКО - Стефан Лазаревић из ФМП-а, бек, 25 година(у августу), висина 198цм.

Džoni

pre 2 godine

Spremni i zdravi Jovic je ozbiljno pojacanje. Po mom misljenju, uz Dzonija i Mitra, vratiti Jaku i dovesti nekog centra uz Noka i jednu trojku i to je to.
(Bocko, 19. jun 2021 09:09)

Kakvu trojku, trojku će igrati Davidovac, Dobrić a može i Lazić. Ako dovede sve ove bekove, onda će definitivno Dobrić više na trojku što on u stvari i jeste. Luka na četvorku pa ni Davidovac neće morati da igra na toj poziciji kao do sada.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Otheyem, Bjelica se ceka. On decko ako ne nadje anganzman u NBA gde trazi zagarantovane minute, dolazi u Zvezdu. Nece da igra nigde drugo u Evropi.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

NastyB, Nedovic nece doci, covek je potpisao produzenje Ugovora sa PAO. Jovic i Avramovic su kao i Ivanovic odlicni igraci. Kapiram da ti je krivo sto kupujemo domace i pravimo ekipu po Radonjinom ukusu, ne dovodimo 10 polovnih Amera ove sezone, ali polako, naviknuces se.

Anfield

pre 2 godine

Meni nisu Losi oni amerikanci iz igokeje
(mile, 19. jun 2021 08:24)


Ako misliš na Pejdža iz Crnog-belog FMP-a, dug je prelazni rok, videće da ne plati sam sebi obeštećenje k'o Volden.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Misko Lazarevic iz FMP-a, igra 2-3 pozicije. Jak u odbrani bas, dobar prodor, los sut na kome se vidi da radi dosta ali i dalje los po mom misljenju. A

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Druze Avramovic je odlican suter. On moze da pokrije pleja, ali covek je vise dvojka. Levak isto kao Dobric. Kad imas u postavi njega, Dobrica i Ivanovica tu se ne zna ko vise moze da pogodi trojki. Svakako mislim da cemo dovesti jos jednu dvojku, Amera skorera jer nam treba i to se slazem sa tobom.

Objavite komentar da neko nesto nauci

pre 2 godine

Sve je ovo ok...okrecemo se domacim igracima kao bazi koje ce verovatno nadograditi sa jednim ili dvojicom amera jer to je formula uspeha za nase klubove medjutim ako ta dva amera ne budu vrhunska (za nase uslove i plateznu moc) onda ova ekipa i nema bog zna kakvu perspektivu. Sad cu da objasnim i zasto: svi cekamo Jovica i godinama se pominje u raznim kombinacijama a on decko konstantno povredjen i cele prosle sezone ne znam dal je 5 utakmica odigrao i onda mi nesto ocekujemo od njega,to nije onaj Jovic od pre 3,4 god. Dalje Ivanovic na kecu takodje sklon povredama i generalno gledano on moze da igra samo bekap pleja,a ako Jovic bude imao problema igrace prvog sto nije dovoljno i sto je najgore onda ce Uskokovic da bude bekap sto opet pravi problem na pleju sto nam je bio rak rana cele prosle sezone. Pominje se jaka cetvorka,Vilijams,ne znam koliko je to realno ali to je top igrac koji opet spolja slabo doprinosi i znaci drugi amer bi morao da bude igrac kao Lojd,u suprotnom nece imati ko da da trojku,narocitno sto Radonjic forsira igru preko centra i kad skupe reket mora da ima igrace koji ce u svakom momentu da pogode za 3 poena. Uglavnom lepo je krenulo pa videcemo kako ce dalje da izgleda to sklapanje ekipe,verujem u Radonju.

Miško

pre 2 godine

Jedno pitanje, nisam upućen i ne zamerite. Lazarević- odakle je došao i koju poziciju igra? Da li je u pitanju neko iz podmlatka?
Hvala!
Napred Zvezda!

ldjidji

pre 2 godine

jovic nije za zvezdu decko nije spreman i stalno kuburi sa povredama ove sezone vise nije igrao nego sto jeste..aleksa avramovic je dobar igrac..sta ce nam toliko plejeva? doveli smo ivanovica zadrzimo hola i uskokovic treci dosta..Noka zadrzati obavezno

NastyB

pre 2 godine

Au, još i Nedović da dođe i imaćemo tri igrača koji ukupno neće odigrati ni 15 utakmica između povreda. Odličan posao Radonje i stručnog štaba.

Bocko

pre 2 godine

Spremni i zdravi Jovic je ozbiljno pojacanje. Po mom misljenju, uz Dzonija i Mitra, vratiti Jaku i dovesti nekog centra uz Noka i jednu trojku i to je to.

deki

pre 2 godine

Po meni uprava radi dobar posao,s obzirom da cemo i ove godine od svih EL imati daleko najmanji budzet,treba misliti i na to.Osloniti se vise na domace igrace pa ako je potrebno na polusezoni uloziti u pojacanje.Zvezda je u dogovoru Covic-radonjic dosta rizikovala sa nekim igracima,O Brajant koji je imao najjaci ugovor a ne da se nije snasao nego je uneo razdor u ekipu,potpisao je za Turk telekom a cujem da ni tamo nije vise,znaci oslobodili smo se jakog ugovora.Otisli su teri i Kolom koji nisu bili skupi,pogotovo se rizikovalo sa Kolomom s obzirom na to koliko smo na kecu imali problema.zasto ovo pisem,pa zato sto su Ivanovic,Jovic i Avramovic slobodni igraci pa se tu ustedelo i to moze da se ulozi na dobru cetvorku na primer,prica se o Vilijamsu sto bi bilo super i malo pojacati ugovor Noku kome treba plej tipa Jovic da prste zakucavanja

Otheym

pre 2 godine

Ako se sve ovo ispostavi kao tačno, onda trenutno izgledamo ovako:
5) Noko, Kuzmić
4) _____, Mitrović
3) Lazić, Davidovac, Lazarević
2) Dobrić, Avramović
1) Jović, Ivanović, Uskoković

pri čemu je Davidovac ove sezone uglavnom igrao 4, pre svega u završnici sezone.

Budući da su oba pleja sklona povredama, Uskoković će verovatno imati minuta. Dobrić i Avramović komotno mogu da igraju po 20 minuta i ne verujem da ćemo dovoditi još jednog beka da se guše međusobno (mada Dobrić može da ode na 3). Pre svega očekujem prvog krilnog centra i onda možda još jednog centra. Radonjić igru bazira na centru i ne verujem da će krenuti u sezonu sa samo dva.
U svakom slučaju ključan je taj igrač na poziciji 4 (ili 3 ako Davidovac dobije ponovo da igra 4). To mora da bude stvarno dobar igrač sa poenima u rukama.

Bjelica bi na ovu ekipu legao samo tako... Doduše teško, imaće on verovatno mnogo veću ponudu na stolu (verovatno će i Fener hteti svog bivšeg igrača, ili ko zna, možda opet NBA).

Severnjača

pre 2 godine

Bravo za upravu, veliko bravo! Prvo, očerupasmo PG sa Ivanovićem i Mitrovićem, odlična pojačanja! Ako dovedemo Jovića i Avramovića to bi bilo ekstra! Kad bi mogli da uparimo na centru Rida i Noka, bila bi fantazija! Uz Lazu, Dobrića i Davidovca bili bi opasna ekipa! Domaća a jaka!

mare

pre 2 godine

jelbima neko pojacanje ispod 35 godina? prosto se covek pita sta se radi u skolama kosarke, ako u zvezdi i partizanu ne moze da igra niko ispod 30 godina? ili jednostavno strucni stabovi i nisu toliko strucni pa ne znaju da razviju igraca iz juniorskog pogona za seniorska takmicenja?

POPE

pre 2 godine

Bravo za skauting Zvezde,Covica i Radonjica. Konacno su skupili petorku za F4 EL.
Jovic
Lazic
Simonovic
Mitrovic
Kuzmic
Ma sta F4 kada dodamo Uskokovica,Radanova,Rita,Hola,Kuridzu osvajamo EL.
Definitivno su nam svi tesko prolupali i uprava i treneri i nek nam je bog u pomoci.

Ibro Jalijaš

pre 2 godine

Zadnje vreme je došlo... Igraš EL, a ne možeš bolju 4-orku da uzmeš od Luke Mitrovića. Šta je vama? Čovek je opasno limitiran i nije ništa napredovao iz dana kada je bio,, mlad igrač''. Pa on nigde nije igrao kako treba u poslednje četiri godine.

Марко 

pre 2 godine

То би било највеће појачање од тренутка када је управо Јовић отишао из Звезде.

Fikio

pre 2 godine

Uuuuu dopada mi se ova prica, I vec dovedeno, a I Jovic/Avramovic kombinacija.... Ma, da se ja pitam, svih 12 bi bili igraci s ovih prostora! Mada, dobro, imali smo mi I neke odlicne strance proteklih godina, ali bi voleo da vidim da iskljucivo nasi igraju evroligu ove godine, pa sta bude!

kb15

pre 2 godine

Kako mi se sve ovo dopada. Daj bože. Bilo bi uživanje gledati naše talente na megdan evroligi, pa da se vidi čija škola košarke je najbolja.

zoran

pre 2 godine

-Mitrović ok
-Ivanović ok
-Jović ne potvrđena vest.
- Avramović pregovor.

Moje neke zelje bi bile
- zadrtati Noka
- Vratiti Berona
- Bažić sezona života
- Dzejkob Pulen odlčan suter
- Rason Tomas veoma korisna 4
- Vili Rid sjajan skakač
- Petrusev

-ima mnogo dobrih igrača samo treba lepo selektirati

garda

pre 2 godine

Ako dodju svi najavljeni, pa i Vilijams, deluje da fali samo jedan vrsni visoki igrac, strelac. Bice ovo puno bolja prica od ovosezonske.

Серби, народ најстарији!!!

pre 2 godine

Лука Митровић???? Мајко мила, још да дангубу вратите па да циркус буде комплетан.

Quincy Müller

pre 2 godine

Danas smo dobili 4 igrača (Ivanović,Mitrović,Jović,Lazarević),a pregovara se sa Avramovićem.Radonjić ima jasnu viziju novog tima,pa ne gubi vreme sa sastavljanjem ekipe.Voldena traže Olimpijakos i Bajern i otići će uz obeštećenje.Hol je pod ugovorom još godinu dana,dok su Kuridži,Noku i Ritu istekli ugovori.

tamoneko

pre 2 godine

Već sam prokomentarisao ali hajde opet

Stefan Đorđević je otišao u Igokeu iz FMPa..
To vrlo lako može da znači da će Ilić u KKCZV
To bi mogao biti dobar potez.
Momak ima kapitala, ali je jop dačeko od nekog odličnog igrača. Ima puno rezerve, ali mi se čini da bi uz Radonjin rad stasao u odličnog centra..

Takođe, meni se jako sviđa ono što je Jovanović pokazivao u Igokei ove sezone. Daleko više od Mitra, mada mi je drago za njegov povratak.

Što se tiče Jovića, to mi je ok samo ako ima ugovor po kojem mu se period pod po redom ne plaća iz kase kluba, već neko osiguranje to da pokriva.
I on je daleko od onog starog Jovića jer momak u dve godine nije imao 3 meseca zdravlja.

Avramović - vrlo rado bih ga video i on bi sa Ivanovićem bio ultra brz i ubitačan tandem

Crni Teletabis Žuti Mravojed

pre 2 godine

Koliko je jak Čović hahahaah, dolazi i Bjelica ako ne dobije ponudu iz NBA, razmatra se Rid, ali težnja je ka tome da Noko ostane, voli ga Dejo, takođe, radi se i na Vilijamsu, ali krilnom centru, Stef i Avramovič došli, jao još neka haubica crna mamba da rešeta na poziciji 2,jao Nebojša šta nam radiš i šta im radiš, nervni sisteeeeeem pomeraaaaš hahaahahahahaah ajmo cigani, lo že nje

Fikio

pre 2 godine

Uuuuu dopada mi se ova prica, I vec dovedeno, a I Jovic/Avramovic kombinacija.... Ma, da se ja pitam, svih 12 bi bili igraci s ovih prostora! Mada, dobro, imali smo mi I neke odlicne strance proteklih godina, ali bi voleo da vidim da iskljucivo nasi igraju evroligu ove godine, pa sta bude!

Ibro Jalijaš

pre 2 godine

Zadnje vreme je došlo... Igraš EL, a ne možeš bolju 4-orku da uzmeš od Luke Mitrovića. Šta je vama? Čovek je opasno limitiran i nije ništa napredovao iz dana kada je bio,, mlad igrač''. Pa on nigde nije igrao kako treba u poslednje četiri godine.

Марко 

pre 2 godine

То би било највеће појачање од тренутка када је управо Јовић отишао из Звезде.

kb15

pre 2 godine

Kako mi se sve ovo dopada. Daj bože. Bilo bi uživanje gledati naše talente na megdan evroligi, pa da se vidi čija škola košarke je najbolja.

tamoneko

pre 2 godine

Već sam prokomentarisao ali hajde opet

Stefan Đorđević je otišao u Igokeu iz FMPa..
To vrlo lako može da znači da će Ilić u KKCZV
To bi mogao biti dobar potez.
Momak ima kapitala, ali je jop dačeko od nekog odličnog igrača. Ima puno rezerve, ali mi se čini da bi uz Radonjin rad stasao u odličnog centra..

Takođe, meni se jako sviđa ono što je Jovanović pokazivao u Igokei ove sezone. Daleko više od Mitra, mada mi je drago za njegov povratak.

Što se tiče Jovića, to mi je ok samo ako ima ugovor po kojem mu se period pod po redom ne plaća iz kase kluba, već neko osiguranje to da pokriva.
I on je daleko od onog starog Jovića jer momak u dve godine nije imao 3 meseca zdravlja.

Avramović - vrlo rado bih ga video i on bi sa Ivanovićem bio ultra brz i ubitačan tandem

Crni Teletabis Žuti Mravojed

pre 2 godine

Koliko je jak Čović hahahaah, dolazi i Bjelica ako ne dobije ponudu iz NBA, razmatra se Rid, ali težnja je ka tome da Noko ostane, voli ga Dejo, takođe, radi se i na Vilijamsu, ali krilnom centru, Stef i Avramovič došli, jao još neka haubica crna mamba da rešeta na poziciji 2,jao Nebojša šta nam radiš i šta im radiš, nervni sisteeeeeem pomeraaaaš hahaahahahahaah ajmo cigani, lo že nje

garda

pre 2 godine

Ako dodju svi najavljeni, pa i Vilijams, deluje da fali samo jedan vrsni visoki igrac, strelac. Bice ovo puno bolja prica od ovosezonske.

Quincy Müller

pre 2 godine

Danas smo dobili 4 igrača (Ivanović,Mitrović,Jović,Lazarević),a pregovara se sa Avramovićem.Radonjić ima jasnu viziju novog tima,pa ne gubi vreme sa sastavljanjem ekipe.Voldena traže Olimpijakos i Bajern i otići će uz obeštećenje.Hol je pod ugovorom još godinu dana,dok su Kuridži,Noku i Ritu istekli ugovori.

Severnjača

pre 2 godine

Bravo za upravu, veliko bravo! Prvo, očerupasmo PG sa Ivanovićem i Mitrovićem, odlična pojačanja! Ako dovedemo Jovića i Avramovića to bi bilo ekstra! Kad bi mogli da uparimo na centru Rida i Noka, bila bi fantazija! Uz Lazu, Dobrića i Davidovca bili bi opasna ekipa! Domaća a jaka!

mare

pre 2 godine

jelbima neko pojacanje ispod 35 godina? prosto se covek pita sta se radi u skolama kosarke, ako u zvezdi i partizanu ne moze da igra niko ispod 30 godina? ili jednostavno strucni stabovi i nisu toliko strucni pa ne znaju da razviju igraca iz juniorskog pogona za seniorska takmicenja?

POPE

pre 2 godine

Bravo za skauting Zvezde,Covica i Radonjica. Konacno su skupili petorku za F4 EL.
Jovic
Lazic
Simonovic
Mitrovic
Kuzmic
Ma sta F4 kada dodamo Uskokovica,Radanova,Rita,Hola,Kuridzu osvajamo EL.
Definitivno su nam svi tesko prolupali i uprava i treneri i nek nam je bog u pomoci.

deki

pre 2 godine

Po meni uprava radi dobar posao,s obzirom da cemo i ove godine od svih EL imati daleko najmanji budzet,treba misliti i na to.Osloniti se vise na domace igrace pa ako je potrebno na polusezoni uloziti u pojacanje.Zvezda je u dogovoru Covic-radonjic dosta rizikovala sa nekim igracima,O Brajant koji je imao najjaci ugovor a ne da se nije snasao nego je uneo razdor u ekipu,potpisao je za Turk telekom a cujem da ni tamo nije vise,znaci oslobodili smo se jakog ugovora.Otisli su teri i Kolom koji nisu bili skupi,pogotovo se rizikovalo sa Kolomom s obzirom na to koliko smo na kecu imali problema.zasto ovo pisem,pa zato sto su Ivanovic,Jovic i Avramovic slobodni igraci pa se tu ustedelo i to moze da se ulozi na dobru cetvorku na primer,prica se o Vilijamsu sto bi bilo super i malo pojacati ugovor Noku kome treba plej tipa Jovic da prste zakucavanja

Серби, народ најстарији!!!

pre 2 godine

Лука Митровић???? Мајко мила, још да дангубу вратите па да циркус буде комплетан.

Otheym

pre 2 godine

Ako se sve ovo ispostavi kao tačno, onda trenutno izgledamo ovako:
5) Noko, Kuzmić
4) _____, Mitrović
3) Lazić, Davidovac, Lazarević
2) Dobrić, Avramović
1) Jović, Ivanović, Uskoković

pri čemu je Davidovac ove sezone uglavnom igrao 4, pre svega u završnici sezone.

Budući da su oba pleja sklona povredama, Uskoković će verovatno imati minuta. Dobrić i Avramović komotno mogu da igraju po 20 minuta i ne verujem da ćemo dovoditi još jednog beka da se guše međusobno (mada Dobrić može da ode na 3). Pre svega očekujem prvog krilnog centra i onda možda još jednog centra. Radonjić igru bazira na centru i ne verujem da će krenuti u sezonu sa samo dva.
U svakom slučaju ključan je taj igrač na poziciji 4 (ili 3 ako Davidovac dobije ponovo da igra 4). To mora da bude stvarno dobar igrač sa poenima u rukama.

Bjelica bi na ovu ekipu legao samo tako... Doduše teško, imaće on verovatno mnogo veću ponudu na stolu (verovatno će i Fener hteti svog bivšeg igrača, ili ko zna, možda opet NBA).

Звездин весник

pre 2 godine

Zadnje vreme je došlo... Igraš EL, a ne možeš bolju 4-orku da uzmeš od Luke Mitrovića. Šta je vama? Čovek je opasno limitiran i nije ništa napredovao iz dana kada je bio,, mlad igrač''. Pa on nigde nije igrao kako treba u poslednje četiri godine.
(Ibro Jalijaš, 19. jun 2021 03:25)

Или си опасно ограничен, или си озбиљан комплексаш. Није Лука Митровић доведен да би био лидер екипе, већ као бекап четворка. Тек ће да падају бомбе.

Bocko

pre 2 godine

Spremni i zdravi Jovic je ozbiljno pojacanje. Po mom misljenju, uz Dzonija i Mitra, vratiti Jaku i dovesti nekog centra uz Noka i jednu trojku i to je to.

Objavite komentar da neko nesto nauci

pre 2 godine

Sve je ovo ok...okrecemo se domacim igracima kao bazi koje ce verovatno nadograditi sa jednim ili dvojicom amera jer to je formula uspeha za nase klubove medjutim ako ta dva amera ne budu vrhunska (za nase uslove i plateznu moc) onda ova ekipa i nema bog zna kakvu perspektivu. Sad cu da objasnim i zasto: svi cekamo Jovica i godinama se pominje u raznim kombinacijama a on decko konstantno povredjen i cele prosle sezone ne znam dal je 5 utakmica odigrao i onda mi nesto ocekujemo od njega,to nije onaj Jovic od pre 3,4 god. Dalje Ivanovic na kecu takodje sklon povredama i generalno gledano on moze da igra samo bekap pleja,a ako Jovic bude imao problema igrace prvog sto nije dovoljno i sto je najgore onda ce Uskokovic da bude bekap sto opet pravi problem na pleju sto nam je bio rak rana cele prosle sezone. Pominje se jaka cetvorka,Vilijams,ne znam koliko je to realno ali to je top igrac koji opet spolja slabo doprinosi i znaci drugi amer bi morao da bude igrac kao Lojd,u suprotnom nece imati ko da da trojku,narocitno sto Radonjic forsira igru preko centra i kad skupe reket mora da ima igrace koji ce u svakom momentu da pogode za 3 poena. Uglavnom lepo je krenulo pa videcemo kako ce dalje da izgleda to sklapanje ekipe,verujem u Radonju.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Otheyem, Bjelica se ceka. On decko ako ne nadje anganzman u NBA gde trazi zagarantovane minute, dolazi u Zvezdu. Nece da igra nigde drugo u Evropi.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

NastyB, Nedovic nece doci, covek je potpisao produzenje Ugovora sa PAO. Jovic i Avramovic su kao i Ivanovic odlicni igraci. Kapiram da ti je krivo sto kupujemo domace i pravimo ekipu po Radonjinom ukusu, ne dovodimo 10 polovnih Amera ove sezone, ali polako, naviknuces se.

zoran

pre 2 godine

-Mitrović ok
-Ivanović ok
-Jović ne potvrđena vest.
- Avramović pregovor.

Moje neke zelje bi bile
- zadrtati Noka
- Vratiti Berona
- Bažić sezona života
- Dzejkob Pulen odlčan suter
- Rason Tomas veoma korisna 4
- Vili Rid sjajan skakač
- Petrusev

-ima mnogo dobrih igrača samo treba lepo selektirati

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Druze Avramovic je odlican suter. On moze da pokrije pleja, ali covek je vise dvojka. Levak isto kao Dobric. Kad imas u postavi njega, Dobrica i Ivanovica tu se ne zna ko vise moze da pogodi trojki. Svakako mislim da cemo dovesti jos jednu dvojku, Amera skorera jer nam treba i to se slazem sa tobom.

Džoni

pre 2 godine

Spremni i zdravi Jovic je ozbiljno pojacanje. Po mom misljenju, uz Dzonija i Mitra, vratiti Jaku i dovesti nekog centra uz Noka i jednu trojku i to je to.
(Bocko, 19. jun 2021 09:09)

Kakvu trojku, trojku će igrati Davidovac, Dobrić a može i Lazić. Ako dovede sve ove bekove, onda će definitivno Dobrić više na trojku što on u stvari i jeste. Luka na četvorku pa ni Davidovac neće morati da igra na toj poziciji kao do sada.

Miško

pre 2 godine

Jedno pitanje, nisam upućen i ne zamerite. Lazarević- odakle je došao i koju poziciju igra? Da li je u pitanju neko iz podmlatka?
Hvala!
Napred Zvezda!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

@ МИШКО - Стефан Лазаревић из ФМП-а, бек, 25 година(у августу), висина 198цм.

Anfield

pre 2 godine

Meni nisu Losi oni amerikanci iz igokeje
(mile, 19. jun 2021 08:24)


Ako misliš na Pejdža iz Crnog-belog FMP-a, dug je prelazni rok, videće da ne plati sam sebi obeštećenje k'o Volden.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Misko Lazarevic iz FMP-a, igra 2-3 pozicije. Jak u odbrani bas, dobar prodor, los sut na kome se vidi da radi dosta ali i dalje los po mom misljenju. A

Mohikanac

pre 2 godine

Ako ga zdravlje posluži Niš Expres je uvek opcija br1.

Ono što je bilo na tržištu i jeste još su Peyton Siva, Strelniec, Fridet...
Poslednji baš košta, prva dvojica realno dostupni.
Radonjić više voli dvojku i trojku skorere a pleja koji razigrava pa ovakav epilog nije neočekivan.

Volden ide...Avramović na dva ne bi trebalo da bude prva opcija ali videćemo da li uopšte dolazi ...Hilijard iz CSKA je u "padu" slobodnom što se cene tiče kao i Holis iz Zenita, KC Rivers koji može i dva i tri je slobodan...to su prave opcije ako im se da potpuna sloboda...ali Radonjić i takav pristup teško.
Ostaje četvorka i centar jer izgleda da i Noko ide. Pominje se Rid ali baš ne bih voleo.

Iskreno ne vidim igrače iz ABA lige kao pojačanje za EL sem M Simonovića iz Mege koji je materijal da se razvija na tom višem nivou. Na žalost Petrušev je iz više razloga nedostižan.

NastyB

pre 2 godine

Au, još i Nedović da dođe i imaćemo tri igrača koji ukupno neće odigrati ni 15 utakmica između povreda. Odličan posao Radonje i stručnog štaba.

ajde bre bezi

pre 2 godine

suska se da je potpisao i Bjelica samo nece jos da objave cuva se u tajnosti, ako je ovo istina napadamo EL sa Milkom imamo sve sanse i realne mogucnosti...

ldjidji

pre 2 godine

jovic nije za zvezdu decko nije spreman i stalno kuburi sa povredama ove sezone vise nije igrao nego sto jeste..aleksa avramovic je dobar igrac..sta ce nam toliko plejeva? doveli smo ivanovica zadrzimo hola i uskokovic treci dosta..Noka zadrzati obavezno

uplakani

pre 2 godine

Pa kad se nastavi dovođenje isluženih penzosa sa ovom neznalicom na klupi ima da čeznemo za onim što je Himki doživeo ove godine u EL.

A izgovor za ABA ligu će biti što ne vodi više u EL, pa nije ni bitna.
(NastyB, 19. jun 2021 14:02)

Jeste, Radonja neznalica, da mu nije Sale ostavio onakav roster nista ne bi osvojiio, a ovako se kiti a 3 trofeja...

I ko to moze bolje da zna od tebe, koji si trenirao kosarku ?!


ps. Stvarno imas potrebu da se ovoliko blamiras ?!

NastyB

pre 2 godine

(Gossa placa Zeljko, 19. jun 2021 11:43)

Ne lupetaj, nemam ništa protiv domaćih igrača, već sa tim što Jović i Nedović u zadnje 2-3 godine nisu sastavili pet utakmica za redom da se nisu povredili.

Pa kad se nastavi dovođenje isluženih penzosa sa ovom neznalicom na klupi ima da čeznemo za onim što je Himki doživeo ove godine u EL.

A izgovor za ABA ligu će biti što ne vodi više u EL, pa nije ni bitna.

No name

pre 2 godine

Ovo sa igračima što radi Zvezda dovodi to jest pohvalno pod vodstvu Radonje je tako bilo manje stranaca a više naših košarkaša.

Jović ima iza sebe jedno vreme povredu a drugo Himki ne računa na njega više.

Neće biti teško da se uklopi u Zvezdu a samo pitanje u kom stanju da li može igrat na nivo koja zahteva Evroliga i košarka današnja. Avramović koliko znam bio u Estudiantesu. Domaći igrači i pohvalno je to.

KAZNA KRU

pre 2 godine

5: Noko, Kuzmić(nisam baš zadovoljan što će ostati, ne bih ga ostavio),
Petrušev, Amer

4: Mitrović, Danilo Nikolić, Bjelica, Derrick Williams

3: Davidovac, pojačanje, pojačanje

2: Dobrić, Lazić, Beron

1: Ivanović, Avramović, Jović, Amer

18 igrača minimum, ako se želi uspeh u Evroligi i da se izbegnu povrede zbog preopterećenja, sve ostalo je zamajavanje kada je reč o učešću u Evroligi, inače svi klubovi iz Top8 Eurolige imaju roster od oko 20-ak igrača.

POPE

pre 2 godine

Bravo za skauting Zvezde,Covica i Radonjica. Konacno su skupili petorku za F4 EL.
Jovic
Lazic
Simonovic
Mitrovic
Kuzmic
Ma sta F4 kada dodamo Uskokovica,Radanova,Rita,Hola,Kuridzu osvajamo EL.
Definitivno su nam svi tesko prolupali i uprava i treneri i nek nam je bog u pomoci.

zoran

pre 2 godine

-Mitrović ok
-Ivanović ok
-Jović ne potvrđena vest.
- Avramović pregovor.

Moje neke zelje bi bile
- zadrtati Noka
- Vratiti Berona
- Bažić sezona života
- Dzejkob Pulen odlčan suter
- Rason Tomas veoma korisna 4
- Vili Rid sjajan skakač
- Petrusev

-ima mnogo dobrih igrača samo treba lepo selektirati

Ibro Jalijaš

pre 2 godine

Zadnje vreme je došlo... Igraš EL, a ne možeš bolju 4-orku da uzmeš od Luke Mitrovića. Šta je vama? Čovek je opasno limitiran i nije ništa napredovao iz dana kada je bio,, mlad igrač''. Pa on nigde nije igrao kako treba u poslednje četiri godine.

Серби, народ најстарији!!!

pre 2 godine

Лука Митровић???? Мајко мила, још да дангубу вратите па да циркус буде комплетан.

mare

pre 2 godine

jelbima neko pojacanje ispod 35 godina? prosto se covek pita sta se radi u skolama kosarke, ako u zvezdi i partizanu ne moze da igra niko ispod 30 godina? ili jednostavno strucni stabovi i nisu toliko strucni pa ne znaju da razviju igraca iz juniorskog pogona za seniorska takmicenja?

ldjidji

pre 2 godine

jovic nije za zvezdu decko nije spreman i stalno kuburi sa povredama ove sezone vise nije igrao nego sto jeste..aleksa avramovic je dobar igrac..sta ce nam toliko plejeva? doveli smo ivanovica zadrzimo hola i uskokovic treci dosta..Noka zadrzati obavezno

NastyB

pre 2 godine

Au, još i Nedović da dođe i imaćemo tri igrača koji ukupno neće odigrati ni 15 utakmica između povreda. Odličan posao Radonje i stručnog štaba.

Crni Teletabis Žuti Mravojed

pre 2 godine

Koliko je jak Čović hahahaah, dolazi i Bjelica ako ne dobije ponudu iz NBA, razmatra se Rid, ali težnja je ka tome da Noko ostane, voli ga Dejo, takođe, radi se i na Vilijamsu, ali krilnom centru, Stef i Avramovič došli, jao još neka haubica crna mamba da rešeta na poziciji 2,jao Nebojša šta nam radiš i šta im radiš, nervni sisteeeeeem pomeraaaaš hahaahahahahaah ajmo cigani, lo že nje

Марко 

pre 2 godine

То би било највеће појачање од тренутка када је управо Јовић отишао из Звезде.

NastyB

pre 2 godine

(Gossa placa Zeljko, 19. jun 2021 11:43)

Ne lupetaj, nemam ništa protiv domaćih igrača, već sa tim što Jović i Nedović u zadnje 2-3 godine nisu sastavili pet utakmica za redom da se nisu povredili.

Pa kad se nastavi dovođenje isluženih penzosa sa ovom neznalicom na klupi ima da čeznemo za onim što je Himki doživeo ove godine u EL.

A izgovor za ABA ligu će biti što ne vodi više u EL, pa nije ni bitna.

garda

pre 2 godine

Ako dodju svi najavljeni, pa i Vilijams, deluje da fali samo jedan vrsni visoki igrac, strelac. Bice ovo puno bolja prica od ovosezonske.

Fikio

pre 2 godine

Uuuuu dopada mi se ova prica, I vec dovedeno, a I Jovic/Avramovic kombinacija.... Ma, da se ja pitam, svih 12 bi bili igraci s ovih prostora! Mada, dobro, imali smo mi I neke odlicne strance proteklih godina, ali bi voleo da vidim da iskljucivo nasi igraju evroligu ove godine, pa sta bude!

kb15

pre 2 godine

Kako mi se sve ovo dopada. Daj bože. Bilo bi uživanje gledati naše talente na megdan evroligi, pa da se vidi čija škola košarke je najbolja.

Quincy Müller

pre 2 godine

Danas smo dobili 4 igrača (Ivanović,Mitrović,Jović,Lazarević),a pregovara se sa Avramovićem.Radonjić ima jasnu viziju novog tima,pa ne gubi vreme sa sastavljanjem ekipe.Voldena traže Olimpijakos i Bajern i otići će uz obeštećenje.Hol je pod ugovorom još godinu dana,dok su Kuridži,Noku i Ritu istekli ugovori.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Misko Lazarevic iz FMP-a, igra 2-3 pozicije. Jak u odbrani bas, dobar prodor, los sut na kome se vidi da radi dosta ali i dalje los po mom misljenju. A

ajde bre bezi

pre 2 godine

suska se da je potpisao i Bjelica samo nece jos da objave cuva se u tajnosti, ako je ovo istina napadamo EL sa Milkom imamo sve sanse i realne mogucnosti...

Severnjača

pre 2 godine

Bravo za upravu, veliko bravo! Prvo, očerupasmo PG sa Ivanovićem i Mitrovićem, odlična pojačanja! Ako dovedemo Jovića i Avramovića to bi bilo ekstra! Kad bi mogli da uparimo na centru Rida i Noka, bila bi fantazija! Uz Lazu, Dobrića i Davidovca bili bi opasna ekipa! Domaća a jaka!

Otheym

pre 2 godine

Ako se sve ovo ispostavi kao tačno, onda trenutno izgledamo ovako:
5) Noko, Kuzmić
4) _____, Mitrović
3) Lazić, Davidovac, Lazarević
2) Dobrić, Avramović
1) Jović, Ivanović, Uskoković

pri čemu je Davidovac ove sezone uglavnom igrao 4, pre svega u završnici sezone.

Budući da su oba pleja sklona povredama, Uskoković će verovatno imati minuta. Dobrić i Avramović komotno mogu da igraju po 20 minuta i ne verujem da ćemo dovoditi još jednog beka da se guše međusobno (mada Dobrić može da ode na 3). Pre svega očekujem prvog krilnog centra i onda možda još jednog centra. Radonjić igru bazira na centru i ne verujem da će krenuti u sezonu sa samo dva.
U svakom slučaju ključan je taj igrač na poziciji 4 (ili 3 ako Davidovac dobije ponovo da igra 4). To mora da bude stvarno dobar igrač sa poenima u rukama.

Bjelica bi na ovu ekipu legao samo tako... Doduše teško, imaće on verovatno mnogo veću ponudu na stolu (verovatno će i Fener hteti svog bivšeg igrača, ili ko zna, možda opet NBA).

tamoneko

pre 2 godine

Već sam prokomentarisao ali hajde opet

Stefan Đorđević je otišao u Igokeu iz FMPa..
To vrlo lako može da znači da će Ilić u KKCZV
To bi mogao biti dobar potez.
Momak ima kapitala, ali je jop dačeko od nekog odličnog igrača. Ima puno rezerve, ali mi se čini da bi uz Radonjin rad stasao u odličnog centra..

Takođe, meni se jako sviđa ono što je Jovanović pokazivao u Igokei ove sezone. Daleko više od Mitra, mada mi je drago za njegov povratak.

Što se tiče Jovića, to mi je ok samo ako ima ugovor po kojem mu se period pod po redom ne plaća iz kase kluba, već neko osiguranje to da pokriva.
I on je daleko od onog starog Jovića jer momak u dve godine nije imao 3 meseca zdravlja.

Avramović - vrlo rado bih ga video i on bi sa Ivanovićem bio ultra brz i ubitačan tandem

Anfield

pre 2 godine

Meni nisu Losi oni amerikanci iz igokeje
(mile, 19. jun 2021 08:24)


Ako misliš na Pejdža iz Crnog-belog FMP-a, dug je prelazni rok, videće da ne plati sam sebi obeštećenje k'o Volden.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Otheyem, Bjelica se ceka. On decko ako ne nadje anganzman u NBA gde trazi zagarantovane minute, dolazi u Zvezdu. Nece da igra nigde drugo u Evropi.

Звездин весник

pre 2 godine

Zadnje vreme je došlo... Igraš EL, a ne možeš bolju 4-orku da uzmeš od Luke Mitrovića. Šta je vama? Čovek je opasno limitiran i nije ništa napredovao iz dana kada je bio,, mlad igrač''. Pa on nigde nije igrao kako treba u poslednje četiri godine.
(Ibro Jalijaš, 19. jun 2021 03:25)

Или си опасно ограничен, или си озбиљан комплексаш. Није Лука Митровић доведен да би био лидер екипе, већ као бекап четворка. Тек ће да падају бомбе.

Objavite komentar da neko nesto nauci

pre 2 godine

Sve je ovo ok...okrecemo se domacim igracima kao bazi koje ce verovatno nadograditi sa jednim ili dvojicom amera jer to je formula uspeha za nase klubove medjutim ako ta dva amera ne budu vrhunska (za nase uslove i plateznu moc) onda ova ekipa i nema bog zna kakvu perspektivu. Sad cu da objasnim i zasto: svi cekamo Jovica i godinama se pominje u raznim kombinacijama a on decko konstantno povredjen i cele prosle sezone ne znam dal je 5 utakmica odigrao i onda mi nesto ocekujemo od njega,to nije onaj Jovic od pre 3,4 god. Dalje Ivanovic na kecu takodje sklon povredama i generalno gledano on moze da igra samo bekap pleja,a ako Jovic bude imao problema igrace prvog sto nije dovoljno i sto je najgore onda ce Uskokovic da bude bekap sto opet pravi problem na pleju sto nam je bio rak rana cele prosle sezone. Pominje se jaka cetvorka,Vilijams,ne znam koliko je to realno ali to je top igrac koji opet spolja slabo doprinosi i znaci drugi amer bi morao da bude igrac kao Lojd,u suprotnom nece imati ko da da trojku,narocitno sto Radonjic forsira igru preko centra i kad skupe reket mora da ima igrace koji ce u svakom momentu da pogode za 3 poena. Uglavnom lepo je krenulo pa videcemo kako ce dalje da izgleda to sklapanje ekipe,verujem u Radonju.

Miško

pre 2 godine

Jedno pitanje, nisam upućen i ne zamerite. Lazarević- odakle je došao i koju poziciju igra? Da li je u pitanju neko iz podmlatka?
Hvala!
Napred Zvezda!

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

NastyB, Nedovic nece doci, covek je potpisao produzenje Ugovora sa PAO. Jovic i Avramovic su kao i Ivanovic odlicni igraci. Kapiram da ti je krivo sto kupujemo domace i pravimo ekipu po Radonjinom ukusu, ne dovodimo 10 polovnih Amera ove sezone, ali polako, naviknuces se.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Druze Avramovic je odlican suter. On moze da pokrije pleja, ali covek je vise dvojka. Levak isto kao Dobric. Kad imas u postavi njega, Dobrica i Ivanovica tu se ne zna ko vise moze da pogodi trojki. Svakako mislim da cemo dovesti jos jednu dvojku, Amera skorera jer nam treba i to se slazem sa tobom.

Mohikanac

pre 2 godine

Ako ga zdravlje posluži Niš Expres je uvek opcija br1.

Ono što je bilo na tržištu i jeste još su Peyton Siva, Strelniec, Fridet...
Poslednji baš košta, prva dvojica realno dostupni.
Radonjić više voli dvojku i trojku skorere a pleja koji razigrava pa ovakav epilog nije neočekivan.

Volden ide...Avramović na dva ne bi trebalo da bude prva opcija ali videćemo da li uopšte dolazi ...Hilijard iz CSKA je u "padu" slobodnom što se cene tiče kao i Holis iz Zenita, KC Rivers koji može i dva i tri je slobodan...to su prave opcije ako im se da potpuna sloboda...ali Radonjić i takav pristup teško.
Ostaje četvorka i centar jer izgleda da i Noko ide. Pominje se Rid ali baš ne bih voleo.

Iskreno ne vidim igrače iz ABA lige kao pojačanje za EL sem M Simonovića iz Mege koji je materijal da se razvija na tom višem nivou. Na žalost Petrušev je iz više razloga nedostižan.

uplakani

pre 2 godine

Pa kad se nastavi dovođenje isluženih penzosa sa ovom neznalicom na klupi ima da čeznemo za onim što je Himki doživeo ove godine u EL.

A izgovor za ABA ligu će biti što ne vodi više u EL, pa nije ni bitna.
(NastyB, 19. jun 2021 14:02)

Jeste, Radonja neznalica, da mu nije Sale ostavio onakav roster nista ne bi osvojiio, a ovako se kiti a 3 trofeja...

I ko to moze bolje da zna od tebe, koji si trenirao kosarku ?!


ps. Stvarno imas potrebu da se ovoliko blamiras ?!

deki

pre 2 godine

Po meni uprava radi dobar posao,s obzirom da cemo i ove godine od svih EL imati daleko najmanji budzet,treba misliti i na to.Osloniti se vise na domace igrace pa ako je potrebno na polusezoni uloziti u pojacanje.Zvezda je u dogovoru Covic-radonjic dosta rizikovala sa nekim igracima,O Brajant koji je imao najjaci ugovor a ne da se nije snasao nego je uneo razdor u ekipu,potpisao je za Turk telekom a cujem da ni tamo nije vise,znaci oslobodili smo se jakog ugovora.Otisli su teri i Kolom koji nisu bili skupi,pogotovo se rizikovalo sa Kolomom s obzirom na to koliko smo na kecu imali problema.zasto ovo pisem,pa zato sto su Ivanovic,Jovic i Avramovic slobodni igraci pa se tu ustedelo i to moze da se ulozi na dobru cetvorku na primer,prica se o Vilijamsu sto bi bilo super i malo pojacati ugovor Noku kome treba plej tipa Jovic da prste zakucavanja

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 2 godine

@ МИШКО - Стефан Лазаревић из ФМП-а, бек, 25 година(у августу), висина 198цм.

Džoni

pre 2 godine

Spremni i zdravi Jovic je ozbiljno pojacanje. Po mom misljenju, uz Dzonija i Mitra, vratiti Jaku i dovesti nekog centra uz Noka i jednu trojku i to je to.
(Bocko, 19. jun 2021 09:09)

Kakvu trojku, trojku će igrati Davidovac, Dobrić a može i Lazić. Ako dovede sve ove bekove, onda će definitivno Dobrić više na trojku što on u stvari i jeste. Luka na četvorku pa ni Davidovac neće morati da igra na toj poziciji kao do sada.

No name

pre 2 godine

Ovo sa igračima što radi Zvezda dovodi to jest pohvalno pod vodstvu Radonje je tako bilo manje stranaca a više naših košarkaša.

Jović ima iza sebe jedno vreme povredu a drugo Himki ne računa na njega više.

Neće biti teško da se uklopi u Zvezdu a samo pitanje u kom stanju da li može igrat na nivo koja zahteva Evroliga i košarka današnja. Avramović koliko znam bio u Estudiantesu. Domaći igrači i pohvalno je to.

Bocko

pre 2 godine

Spremni i zdravi Jovic je ozbiljno pojacanje. Po mom misljenju, uz Dzonija i Mitra, vratiti Jaku i dovesti nekog centra uz Noka i jednu trojku i to je to.

KAZNA KRU

pre 2 godine

5: Noko, Kuzmić(nisam baš zadovoljan što će ostati, ne bih ga ostavio),
Petrušev, Amer

4: Mitrović, Danilo Nikolić, Bjelica, Derrick Williams

3: Davidovac, pojačanje, pojačanje

2: Dobrić, Lazić, Beron

1: Ivanović, Avramović, Jović, Amer

18 igrača minimum, ako se želi uspeh u Evroligi i da se izbegnu povrede zbog preopterećenja, sve ostalo je zamajavanje kada je reč o učešću u Evroligi, inače svi klubovi iz Top8 Eurolige imaju roster od oko 20-ak igrača.