Subota, 05.06.2021.

19:00

Mega preko Partizana do istorijskog finala!

Košarkaši Mege plasirali su se u prvo finale Košarkaške lige Srbije u istoriji kluba.

Izvor: MT

Mega preko Partizana do istorijskog finala! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

467 Komentari

Sortiraj po:

smiljkai

pre 2 godine

Generalno gledano, Mega je preuzela Partizanov model rada sa mladim igracima i napravila ga jos boljim i dodala NBA perspektivu a Zvezda je postala miljenik drzave.
To su bile dve osnove na koje se Partizan oslanjao u prosloj deceniji i zato je bio tako uspesan. Plus je bio aktraktivan za igrace, za sponzore, i generalno trenere i strucni kadar.
Partizan mora da pronadje svoju novu ulogu u datoj situaciji.

moje ime

pre 2 godine

Ajmo po 1000-ti put.

Partizan treba da forsira mlade igrace, pa sta bude.
Mlade igrace koji ce da grizu, da se bore, da proliju krv, suze i znoj i tek tada imamo cemu da se nadamo i sta da gledamo.

Ovako, imamo dovedene strance, koji moraju da budu losiji od Zvezdinih i ne vidim kako to moze da dovede do dobrih rezultata. Pri tom za par godina necemo imati ni reprezentaciju.

Pod hitno da Partizan okrene novi list. Petrusev je morao da bude u Partizanu po svaku cenu, jer je decko veliki grobar. Da mu je obecano da ce igrati svaki mec po 35 minuta kako god da mu ide, dosao bi u Partizan, a sada se tek vidi koliki bi to dobitak bio.

Takvih talenata i te kako ima. Ne dolaze vise u Partizan, jer nemaju minutazu kao ranije. Mnogo je bolje da igrac prodje pritisak koji Partizan nosi, nego da igra u Megi ili FMP-u.

Zvezda svakako ne daje sansu mladima, ali to se od njih ni ne ocekuje, jer sipaju pun rezervoar uvek kada pozele.

Aca

pre 2 godine

Ali kupili ste ulaznicu da igrate i naravno 17. mesto. I jasno je, a i to pokazujete iz gidine u godinu da niste za to takmičenje. Bilo koji klub iz Srbije sa tolikim budžetom napravi bi daleko bolje rezultate.
(Grr, 6. jun 2021 11:27)
A koliki je naš budžet (ne zaboravi i Arenu)? Koliki vaš? Šta ste postigli u Evropi (mi 17-i, koji ste vi?). Koji ste u ABA?

Crnobelac

pre 2 godine

Na našim vestima,3/4 komentara od strane navijača ljubimice sistema,ali neka.Prate nas i kad nismo dobri,a to su večiti kompleksi koje im je nabio još Dule.Za veke-vekova upisano,+41koš razlike,a o stoci ovaj put ne pričamo.

JSD PFC

pre 2 godine

Sada treba ozbiljan remont i nadam se boljem u sledećoj sezoni.
(JSD PFC, 06. jun 2021 10:26)

Nadaj se...
ha,ha,ha,ha....
(aca, 6. jun 2021 11:58)

Evo ga na delu, tipičan zvezdaški komentar. Nigde nije ni u primisli vređan drugi klub, bavio sam se našim stvarima na vesti o mom klubu. Izdvojio si to da se nadam boljem u sledećoj sezoni i "ismejao" me.

Naravno da se nadam i sigurno će biti bolja sezona. U originalnom komentaru sam hteo biti skroman i nisam hteo ništa unapred tvrditi.
Bili smo sedmi na Jadranu, uz mnogo poraza, jedva smo prošli grupu u EK, ispali u polufinalu KLS, izgubili domaći kup. Da li stvarno misliš da je to teško nadmašiti. Da ne ulazim u daleku prošlost, ovo je najgora sezona KKP u 21. veku, a ti mi se rugaš kada napišem da očekujem bolju sledeću sezonu.

Žao mi je zbog tvoje replike.

SrbEUin

pre 2 godine

(štraus sa grbavice, 6. jun 2021 10:42)

Ivica Osim, očigledno tvoj idol, je takođe, poput tvoje babe ispaljivao antologijske mudrosti, kao na pr. one za Partizan TV da je 1990 FKPartizan bio mnogo bolji tim od Zvezde i da samo zahaljujući nesrećnim sankcijama nije postao prvak Evrope i sveta, i ne samo te godine, već bi dominirao dugi niz godina. Iako nije bio ni prvak Beograda, Srbije, Yugoslavije, Balkana...
Isto kao što je KKP u vašim glavama osvojio sve živo samo mu korona ne priznaje.
Ništa ja nisam lažno navodio, vi sami ste sve Zvezdine pobede protiv vas pripisivali isključivo njenim nenormalno velikim budžetima. Valjda analogno tome treba pripisati i pobede Mege, Borca, Krke...

pedja

pre 2 godine

Cini mi se da su sve tri utakmice bile ispod proseka za polufinale nase lige.Po meni problem je sto se igra posle duge pauze, uz nov format KLS-a, pa su igraci potpuno van takmicarske forme,a bilo bi drugacije da se igralo vise utakmica,kao prethodnih godina.Kod Mege nista novo.Sve je u kontekstu pripreme igraca za NBA (Kazalon,Petrusev,Simonovic) i nekima koji treba da ozive karijeru (Milosavljevic,Simanic) a ostali kako im bude u naredne dve tri godine.Nacin igre Mege je recept iz NBA, bez koncepta u igri - trci i pucaj, jer ne igraju na rezultat i sasvim im je sve jedno da li dobiju ili izgube utakmicu. Na kraju treneri su im takvi, i Milojevic (tako je vodio i Buducnost) i Jovanovic.
Da je Partizan bio ozbiljan, u vremenu dok je bio na pauzi, morao je da dobije Megu.Izgleda da je doslo do nekih novih momenata, pa je sada Jankovic treci centar, Zagorac vise greje klupu, Dangubic ima ogromnu minutazu, na zalost Trifunovic malo igra a solidan je igrac. Bilo je pehova u trecoj utakmici (povreda), ali Partizan je daleko od ozbiljnog tima.
Na kraju problem KKP-a treba da bude izbor igraca za ovu sezonu, promene trenera i rad uprave.Niko sa strane, a narocito iz komsiluka nije kriv za situaciju u Partizanu.

advokat

pre 2 godine

Nikada likovi kao sto si ti nece to moci da shvate. Ti mislis da je to veliki uspeh dobiti Drču, Balabana i ekipu sa +41 ? Da bi Zvezda slavila da vas odvali sa 30,40 razlike u sastavu u kojem ste sada ?!

Ne, nikada necemo biti isti. Vi ste posebna sorta , otpad koji više nikome ne treba
(uplakani, 05. jun 2021 23:54)
Bitno da su doktori sorta koja svima trebaju. Nadam se da imas kapaciteta da shvatis na koje doktore mislim.

djura

pre 2 godine

naucno je dokazano da osobe koje linco shvataju uspehe ili neuspehe nekih sutaca lopti imaju problem sa manjkom inteligencije a vidim portal je pun takvih po komentarima i ne, to sto ste decurlija nije olaksavajuca okolnost ;)

Ostoja ostani do kraja i ugasi svetlo

pre 2 godine

Da grobadiji nije palo na pamet da traže Ostojinu ostavku,ni slučajno! Hoćemo da uživamo u vašem laganom propadanju! I zato grobadijo:pssssstttt !

Mohikanac

pre 2 godine

@Ronaladio

Ne znam kako si došao do tog zaključka?
"jedini Partizan parirao hrvatskim klubovima..."

Ljudi prestanite da se informišete po forumima i komentarima i zajedljivo jedni drugima da osporavate stvari ili ih izvrćete.

Zvezda je u '80tim izgubila ŠEST finala domaće lige. Valda je morala nekoga da izbaci do finala i da bude u 4 na tabeli, logično zar ne?

A izbacivala je Cibonu Evropskog Prvaka tada, KKP dva puta, Zadar...

Nešto od tih poraza je do realnih mogućnosti kao recimo Jugoplastika koja je celu ligu peglala sa 30 razlike uključujući taj KKP "koji je parirao"...nešto je do sreće ...trojka Cvetičanina na kraju utakmice, koš Nakića ili Čuture isto u poslednjim sec...to su dve utakmice.
Dobro je bilo i finale sa KKP kada je Zvezda u već pomenutom polufinalu izbacila Draženovu Cibonu...

I u '90tim je bilo zanimljivo, čini mi se da je ujednačen broj titula, gore dole jedna.

Raspad i "dominacija" počinju u 2000tim sa dva projekta Budućnost i KKP...što reče neko od Vas izraz "Makabizacija"...baš to.
Prvo je Budućnost očerupala Zvezdu...Topić, Topalović, Rakočević, Kuzmanović...u međuvremenu KKP pravi svoj tim i nastavlja u godinama koje dolaze da čerupa Zvezdu a i sve ostale klubove. Novca 3-4 god nigde.

Nastavlja se projektom Evropska Zvezda gde realno su samo oprane pare.
Da ne dude zabune Uprave Zvezde su podjednako krive za taj period.

uplakani

pre 2 godine

Bilo koji klub iz Srbije sa tolikim budžetom napravi bi daleko bolje rezultate.
(Grr, 6. jun 2021 11:27)

Pa vi imate isto takav budzet, ako ne i veci , pa sta ste uradili ?
Top 7 ABA lige , polufinale Kupa i polufinale "Kokošije" lige ?

Pa vi ste toliko para spucali , a i dalje to radite , da sada placate nenormalne ugovore igracima od pre 8-9 god.
Vas lagali, a vi verovali da igraju iz ljubavi...

Malo vas je grobari!

pre 2 godine

Grobari se nerviraju zbog poraza od Mege i loše sezone a njihovi igrači trljaju ruke! Svi su u ovoj sezoni imali najjače ugovore u svojim karijerama! Zamislite te "igračine": Veličković,Dangubić, Janković, Zagorac,Jaramaz svi bogatiji nakon ove sezone za 300-600.000 evra ! Igraju za tim koji ima para kao pleve,a rezultata nigde!?

Grr

pre 2 godine

hteo si da kazes pretposlednji? mnogo mi je drago sto se raspadate. samo nastavite
(dusan, 06. jun 2021 08:17)

Jedno slovo pomera na tabeli sa 17. minimum na bar T16. Fali vam to slovo mnogo.....nastsvi da ispravljaš ..

ValterNBG

pre 2 godine

Eh da je Dule tu,danas bi igraci morali da trce maraton,a kad zavrse imaju zadatak da procitaju Rat I mir do ujutro,pa negde oko 7h propitivanje.Ah ta lijepa vremena.Veceras bi ga gledali kod Olje kako objasnjava zaveru da se Partizan ponizi,jer prosto je neverovatno da se pored tolike ljubavi,znanja I treninga utakmica izgubi.

ValterNBG

pre 2 godine

Pod stavkom hitno da se prekine ova fuzija Igokea Partizan.Ovako vise ne ide,trazimo od Danilovica da vrati Partizanu staro ime -Partizan.Da se vrati Dule I otvori galerija slika umesto trening sale.Da se ugase FMP1 I FMP2 a po mogucnosti I Mega u paketu sa Borcem.Da se Jokic vrati u zemlju a time,naravno,u Partizan.Doncicu dati Vojvodinu ne bi li se I on nasao u Partizanu.Ukoliko se ovi zahtevi ne ispune navijaci vise nece postojati.

Grr

pre 2 godine

Kad neko odigra 34 utakmice i bude 17. na tabeli tj. predpslednji, jasno je da je zalutao u to takmičenje. (Grr, 6. jun 2021 01:02)
Tačno je, 17-i smo. Gde, u kom takmičenju? 17-i u Evropi. Gde ste vi? Gde ste u ABA, tamo gde smo mi prvi?
(Aca, 06. jun 2021 08:50)

Ali kupili ste ulaznicu da igrate i naravno 17. mesto. I jasno je, a i to pokazujete iz gidine u godinu da niste za to takmičenje. Bilo koji klub iz Srbije sa tolikim budžetom napravi bi daleko bolje rezultate.

Smeško

pre 2 godine

@ JSD PFC, 6. jun 2021 10:26

E moj dečko, tebi treba stručna pomoć. Ne mogu da shvatim da posle sezone u kojoj KKP nije ušao u plej of ABA lige, nije ušao u finale domaće luge, nije osvojio kup, ti pominješ Zvezdu. Vaš problem nije u Zvezdi, već u vama. Zvezda je trenutno svetlosnim godinama ispred vas, u svakom pogledu,

Neo@

pre 2 godine

Miško iz ovog tima za NBA sprema Petruseva, Simonović je čini mi se već draftovan ako se ne varam, konačno i Francuza Kazalona planira za tu rabotu...
Kad je ovog potonjeg pomenuo u nekom intervju u NBA kontekstu, mislio sam da se šali, ali Francuz kako sezona ide, sve bolji i bolji...
Mega je postala evropska fabrika za plasman evropskih igrača u NBA.
Ali bukvalno!!!

JSD PFC

pre 2 godine

Sve čestitke Megi na sportskoj borbi i fer pobedi. To je bilo to od nas za ovu sezonu i sretan sam da je napokon završena. Bolje da smo izgubili od Mege nego od zvezdinih junora od 30+ godina.

Sada treba ozbiljan remont i nadam se boljem u sledećoj sezoni.

Lo

pre 2 godine

Da li iko zna ko je posle trinkijerija dovodio igrace, ko je odgovoran za ovu tragikomediju, imenom i prezimenom a da nije do novca?!. Ovako sa strane gotovo sam ubedjen da nije ostoja. Ovde bolji tim ide dalje i manje vise put tog tima se zna. Put partizana je totalna nepoznanica, ni levo ni desno ni pravo. O igri, pozicijama igraca, njihovom dovodjenju mislim da je suvisno pricati, jedino sto je mozda zanimljivo je sto svi u mom okruzenju to vide a samo "profesionalci" ne

uplakani

pre 2 godine

Da li je Ostoja doveden u Partizan samo da bismo postojali,
bili Zvezdin džak za udaranje i davali legitimitet njenim titulama?
(Jedan lik se pita za sve, 6. jun 2021 09:42)

Znači ipak CIA.. ? Znao sam da je neka zavera u pitanju

štraus sa grbavice

pre 2 godine

Ja ne vidim razloge za neku brigu ili čak dramu.
Sasvim je očekivano i normalno da izgube od Mege, Borca, Krke i ostalih ekipa koje imaju višestruko većE BUDŽEte od KKProšlosti, koji jedva da nekako skrpi za sezonu 9,2 mil i samo 10 stranaca i tri trenera...
Što reče neko dajte Dulou Megin ili Borčev budžet, za par sezona osvojio bi...????
(SrbEUin, 6. jun 2021 09:42)

Čitam ovo i ne mogu reći ništa drugo, već da ti, i još neki slični ovde, imate ozbiljnih problema. To prevazilazi sportske okvire, to je više psihologija. Već duže vremena pratim vas nekolicinu i došao sam do toga.

Sto puta sam pisao kako je sve u ciklusima i to najbolje oslikava jedna narodna izreka: ko bi gori sad je doli i obratno. Bili smo gore, sada smo dole, vi nećete zauvek biti gore ali, tada ćete to prevazići na najlakši način - promenićete nikove i zapevati drugu pesmu.

Popamtio sam nikove vas nekolicine najekstremnijih i ko bude pisao pod istim nikom i kada ne budete na vrhu - ceniću ga.

BORac

pre 2 godine

А дали је дозвољено онако ударање Јанковића Петрушева по глави!!?? И то два пута крвнички.Срећа Партизанска што изгубише па се неће више бламирати.
(наполеон, 06. jun 2021 08:15)

Koliko vi iz zvezde nemate pojma o košarci, pokušaj da sagledaš celu sliku, a ne situaciju u trenutku borbe za loptu...pravi ste amateri.

SrbEUin

pre 2 godine

Ja ne vidim razloge za neku brigu ili čak dramu.
Sasvim je očekivano i normalno da izgube od Mege, Borca, Krke i ostalih ekipa koje imaju višestruko većE BUDŽEte od KKProšlosti, koji jedva da nekako skrpi za sezonu 9,2 mil i samo 10 stranaca i tri trenera...
Što reče neko dajte Dulou Megin ili Borčev budžet, za par sezona osvojio bi...????

Aca

pre 2 godine

Hahaha druže Partizan je pozvan tada kao klub koji igra atraktivan fudbal, možda najatraktivniji fudbal u evropi da se oproba u novom kontinentalnom takmičenju. Niko nas nije “gurao” već je to bila eksperimentalna sezona kupa šampiona bez još uvek određenih pravila. Tada su Bobek, Milutinović itd bili velika imena u evropskom fudbalu i bilo je logično da njihov klub dobije poziv. A taj poziv je bio toliko nezaslužen da je Partizan tukao Reala 3-0 i ispao zbog sumnjivog suđenja u gostima, inače Real je te sezone i osvojio premijerni kup šampiona…
(Mitro, 5. jun 2021 23:23)
Jesi li gledao utakmicu pa znaš da je suđenje bilo sumnjivo? I, zaboravio si da napišeš da je Partizan u tom dvomeču izgubio od Reala 4:0.

Bg

pre 2 godine

Ja predlažem da Ostoja napiše žalbu sudu u Lozani. Treba da ih upoznate sa tim da vam još nisu dodeljene titule za EK i ABA koje ste osvojili prošle godine...

Gojko/PFC

pre 2 godine

@pfff Po cemu to, dao sam komentar na osnovu situacije mog kluba. Sto sam napisao to i mislim. Vidim vas ima ovde vise nego nas, ok sladite se trenutnom situacijom i to je legitimno. Sve sto ste osvojili u lokalu bilo bi sramota da niste jer ste daleko naj jaca ekipa. Pozicija u evropi pokazuje da i niste bas, na osnovu ulozeno dobijeno.

Jedan lik se pita za sve

pre 2 godine

Da li je Ostoja doveden u Partizan samo da bismo postojali,
bili Zvezdin džak za udaranje i davali legitimitet njenim titulama?

Dragan

pre 2 godine

Toliko se trudi da zvezda igra F4 pa to je nesto vise od zelje,cak se ulaze novac koji nije njihov,dizu krediti,gase banke da se ne vrate ti krediti i opet nista...
Dajte te pare Partizanu i pustite Dula i za 2 god F4 sa ovim parama i osvajanje el

Aca

pre 2 godine

Kad neko odigra 34 utakmice i bude 17. na tabeli tj. predpslednji, jasno je da je zalutao u to takmičenje. (Grr, 6. jun 2021 01:02)
Tačno je, 17-i smo. Gde, u kom takmičenju? 17-i u Evropi. Gde ste vi? Gde ste u ABA, tamo gde smo mi prvi?

Džule

pre 2 godine

@BORac
Vidim vaši igrači su prema
Petruševu imali puno obzira
i takta nešto kao stariji brat
prema mlađem. Ali više kao u
"Igri prestola" i odnos braće
Klegani (Planina i Pseto).

CZ

pre 2 godine

Ako prodje Mega, bice zanimljive utakmice sa puno lepih poteza. Ako prodje Partizan, bice zanimljivo gledati kako ih odvaljujemo 30 razlike. Ne znam sta bih radije gledao iskreno
(6,50, 05. jun 2021 19:42)

Ne, da je prošao KKP izgubio bi, nema šta, nemaju ni dovoljno igrača u rotaciji za finale, nemaju ni dovoljno ritma u igri, nemaju ni formu tokom cele sezone, užasna sezona, nema šta. Ali sada pošto je Mega u finalu, videćeš anti talente i anti košarku, sa divljačkim šamaranjem u odbrani od strane zvezdinih igrača. Mladost i talenat koji poseduje mega, anuliraće anti talenat tipa Lazić i divljačka odbrana koja je dozvoljena samo ovde i u regionu.
(BORac, 6. jun 2021 07:09) # Link komentara

Kad ne znas igrati odbranu onda je to divljacka igra,bla bla.

dusan

pre 2 godine

Kad neko odigra 34 utakmice i bude 17. na tabeli tj. predpslednji, jasno je da je zalutao u to takmičenje. (Grr, 6. jun 2021 01:02)

hteo si da kazes pretposlednji? mnogo mi je drago sto se raspadate. samo nastavite

наполеон

pre 2 godine

Ako prodje Mega, bice zanimljive utakmice sa puno lepih poteza. Ako prodje Partizan, bice zanimljivo gledati kako ih odvaljujemo 30 razlike. Ne znam sta bih radije gledao iskreno
(6,50, 05. jun 2021 19:42)

Ne, da je prošao KKP izgubio bi, nema šta, nemaju ni dovoljno igrača u rotaciji za finale, nemaju ni dovoljno ritma u igri, nemaju ni formu tokom cele sezone, užasna sezona, nema šta. Ali sada pošto je Mega u finalu, videćeš anti talente i anti košarku, sa divljačkim šamaranjem u odbrani od strane zvezdinih igrača. Mladost i talenat koji poseduje mega, anuliraće anti talenat tipa Lazić i divljačka odbrana koja je dozvoljena samo ovde i u regionu.
(BORac, 06. jun
А дали је дозвољено онако ударање Јанковића Петрушева по глави!!?? И то два пута крвнички.Срећа Партизанска што изгубише па се неће више бламирати.

NoName

pre 2 godine

Evo još jedan F4 za instituciju!!!Ne znam ko još broji f4 sem njih...pitajte navijače CSKA,Reala i dr. koliko imaju f4???
(Radonja osvajač, 05. jun 2021 22:55)

Cska ima svaki F4 Evrolige. Dobro, jedan nemaju. Onaj kad ih je General vodio. Tad ni grupu nisu prošli. Toliko o njegovom znanju.

NoName

pre 2 godine

U stvari taj prvi vaš nastup i meč sa Sportingom najviše i najbolje govori o vama kao miljenicima države i vlasti, pošto ste prethodne sezone bili tek peti na tabeli a ipak ste nezasluženo igrali to takmičenje.
(Wllaxy, 05. jun 2021 22:43)

Hahaha druže Partizan je pozvan tada kao klub koji igra atraktivan fudbal, možda najatraktivniji fudbal u evropi da se oproba u novom kontinentalnom takmičenju.
(Mitro, 05. jun 2021 23:23)

Како ли је тек играо фудбал први на табели, кад је пети играо атрактиван фудбал?!
Превазишао си и лудог Жекса!
(Ajgor, 05. jun 2021 23:55)

Valja napomenuti da je Zvezda već sledeće godine igrala polufinale LŠ i ispala od Fiorentine. Toliko o njihovom "atraktivnom" fudbalu. Država na čelu sa vojnom huntom poslala vojni klub da nas bruka, kakav crni atraktivni fudbal.

Max

pre 2 godine

Kad neko odigra 34 utakmice i bude 17. na tabeli tj. predpslednji, jasno je da je zalutao u to takmičenje. Kad se tome doda da je u toj sezoni promenjeno tri tima igrača i trner, rezultat je katastrofalan. I to se ponavlja iz godine u godinu. Ajde da bacanje para nekako zanemarimo, ali šteta ugledu i renomeu naše košarke je nemerljiva.
(Grr, 6. jun 2021 01:02)


Aj kad sve znaš, ko je bio 16ti na tabeli EL?

BORac

pre 2 godine

Ako prodje Mega, bice zanimljive utakmice sa puno lepih poteza. Ako prodje Partizan, bice zanimljivo gledati kako ih odvaljujemo 30 razlike. Ne znam sta bih radije gledao iskreno
(6,50, 05. jun 2021 19:42)

Ne, da je prošao KKP izgubio bi, nema šta, nemaju ni dovoljno igrača u rotaciji za finale, nemaju ni dovoljno ritma u igri, nemaju ni formu tokom cele sezone, užasna sezona, nema šta. Ali sada pošto je Mega u finalu, videćeš anti talente i anti košarku, sa divljačkim šamaranjem u odbrani od strane zvezdinih igrača. Mladost i talenat koji poseduje mega, anuliraće anti talenat tipa Lazić i divljačka odbrana koja je dozvoljena samo ovde i u regionu.

NoName

pre 2 godine

Zoki, ne budi toliko oštar prema "trofejnom klubu sa malog Kalemegdana", C.Zvezda je osvojila Kup kupova 1974. godine....hahaha...ali "Trofejni klub sa malog Kalemegdana" kada čujem me uvek od srca nasmeje!!
(Statistika ogolila Golijata, 5. jun 2021 22:

Al pazi ovo - ove godine se navršilo 50 godina od osvajanja jedinog evropskog trofeja trofejnog kluba iz Humske 1 - Mitropa kupa. Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Inače, Čelik iz Zenice ima tri ova kupa. Gromada, jbt

Max

pre 2 godine

Nadam se da će Ostoja posle ovoga podneti ostavku, a mislim da neće.

Pa nije vam limar kriv, da nije njega, ne bi imali ćoravog dinara, ko sto rece neko, čini mi se precednik, 4/5 budžeta vam daju gradjani srbije. Zato se moli da ovaj ostane što duže, a sportski deo terajte, jer vam oni dovode igrače, a limar samo daje naše pare. Kolko ste nezahvalni, a pritom i pojma nemate. Ustvari, možda je i bolje da ide, da se već jednom zakatančite

Max

pre 2 godine

Da vam nisu dali pozivnicu za EK, ovde bi bila. Velika tačka. A možda i uzvicnik!!! Ko bi onda hteo da igra za crne partizane, joj ma meni nekako žao njih,a? Ma nisam ja bas normalan. Buhahahahhahahahahahhahahah

Istina

pre 2 godine

Kad neko odigra 34 utakmice i bude 17. na tabeli tj. predpslednji, jasno je da je zalutao u to takmičenje. Kad se tome doda da je u toj sezoni promenjeno tri tima igrača i trner, rezultat je katastrofalan. I to se ponavlja iz godine u godinu. Ajde da bacanje para nekako zanemarimo, ali šteta ugledu i renomeu naše košarke je nemerljiva.
(Grr, 6. jun 2021 01:02)

Samo igranje EL nekog našeg tima je i više nego uspeh u današnjim okolnostima.Dobiti 10-tak odličnih ekipa i izgubiti na jednu loptu bar još toliko utakmica je podnošljivo ali brukanje zemlje je kad dovedeš 10-tak stranaca,navodno da napadneš plasman u EL,spucaš državne pare kao da si evroligaš a izboriš jedva 7.mesto u ABA ligi,do par kola pre kraja strahuješ za opstanak a najveći uspeh ti bude polufinale KLS,uz promenjena 5 trenera...ili je to možda uspeh za limariju?

Istina

pre 2 godine

Kazu iz Zeleznika da je Mega Partizanov klub i da zapinje samo protiv Zvezde. Sta li je onda FMP Zvezdi kada protiv iste zapinje samo kada je 30 razlike za Zvezdu.
(johnny b, 6. jun 2021 01:42)

Ti misliš da su sinoć zapinjali?Igrali pod ručnom ali pošto ste vi raspad od ekipe,nisu mogli da izgube pa da su igrali i sa juniorima.Vi ostim filijalu Mladost,nikog ne bi mogli da dobijete,izbacio bi vas i Zlatibor.

johnny b

pre 2 godine

Kazu iz Zeleznika da je Mega Partizanov klub i da zapinje samo protiv Zvezde. Sta li je onda FMP Zvezdi kada protiv iste zapinje samo kada je 30 razlike za Zvezdu.

One night in May

pre 2 godine

1961:.šamrok. CZV. 5-1
(gladijator, 5. jun 2021 23:52)

Evo ih, svedeni na to da su sad i prijateljske utakmice statistika... Zato nikad nista od osnivanja i niste osvojili.

Vas su nasamarali u takmicarskoj - kad se igralo za pare. Zato sad grcate u dugovima - jer ste prvaci prijateljskih utakmica, u takmicarskim ne postojite.

Gogo

pre 2 godine

@ Milan Da li si ti svjestan koliko ti je tanka ta prica o cetiri titule Partizana u kosarci do '91! Te titule su osvojene u momentu kada je jugoslovenska kosarka bila najjaca u Evropi, u poslednjih 20 godina bivse drzave! Sto ne spomenu da je tih 4 vise od Cibone koja ih je imala tri! Hoces li sad mozda reci da ni Cibona nije velikan !? Jugoplastika, Partizan, Cibona i Bosna su bivsi sampioni Evrope i velikani kosarke na ovim prostorima... ali po nekim parametrima je Partizan najveci - sve svoje velike uspjehe vezuje za nekoliko trofejnih generacija, za razliku od ovih drugih koji vezu za samo jednu. Jedini kontinuitet uspjeha poslije '91, najvise fajnal forova Evrolige, ubjedljivo najvise medjunarodnih Kupova Radivoja Koraca sto je danasnji Eurokup itd... Partizan je dao najvise velikih asova, dva najbolja strijelca jugoslovenske repr. u istoriji su Kicanovic i Dalipagic. Medju prvih 10 nema nijednog igraca C. Zvezde.

One night in May

pre 2 godine

Hahaha druže Partizan je pozvan tada kao klub koji igra atraktivan fudbal, možda najatraktivniji fudbal u evropi da se oproba u novom kontinentalnom takmičenju.
(Mitro, 05. jun 2021 23:23)

Ne, pozvan je klub iz Jugoslavije. Partizan je odredjen dekretom sa vrha - bez ikakvog takmicarskog razloga.

Grr

pre 2 godine

Kad neko odigra 34 utakmice i bude 17. na tabeli tj. predpslednji, jasno je da je zalutao u to takmičenje. Kad se tome doda da je u toj sezoni promenjeno tri tima igrača i trner, rezultat je katastrofalan. I to se ponavlja iz godine u godinu. Ajde da bacanje para nekako zanemarimo, ali šteta ugledu i renomeu naše košarke je nemerljiva.

outlaw77

pre 2 godine

Karma is a bitch drugovi partizani...
Sve što ste želeli drugima,vama se upravo dešava...
Čak se ni ne radujem vašem raspadu...
(Parter B, 5. jun 2021 21:37)

Ne lupetaj, treba da vas bude sramota da se uopšte javljate, tolke pare su vam dali i dugove oprostili...
(2CRAZY, 6. jun 2021 00:16)

slažem se, ne lupetaj, naravno da se radujemo...

uplakani

pre 2 godine

1961:.šamrok. CZV. 5-1
(gladijator, 5. jun 2021 23:52)

Au, mene blam posle ovoga...Stvarno, nemoj da se vise sramotis, dosta je za veceras. Idi na spavanje uplakani, glupo je vise

ccc?

pre 2 godine

Partizan nije nikada osvojio EL već FIBA kup šampiona. To je za respekt, ali ne lupetaj gluposti o EL...
(Hmm, 05. jun 2021 22:43)

A da li je Zvezda osvojila LS??

ja

pre 2 godine

Čitam ove komentare patizanovaca i ne mogu da se načudim. Sve istorije znaju samo ne svoju. Skoro je i film bio o nastanku srpske košarke, mogli ste i tu da vidite kako su Zvezdi oduzimani košarkaši i prekomandovani u Partizan. Taj vaš Partizan je do 1991.godine u košarci imao samo 4 titule. Nakon dolaska na mesto premijera Mirka Marjanovića, kreće vaša renesansa u fudbalu, rukometu i sl. Jedino vam skidam kapu za vaterpolo. Prvo pogledajte u svoje dvorište a onda gledajte u tuđe.
(Milan, 05. jun 2021 23:30)

Ne možeš da porediš onu demokratsku vlast tada i ovu apsolutističku vlast sada. Pričate o Tadiću kao nekom grobaru, a čovek osim što nije bio poznat kao grobar nije nikakav faktor u državi bio, osim figure koja je predstavljala državu. Nije Partizan uopšte favorizovan bio što se može videti i pa imenima igrača. Pa Amere koje su dovodili su bili neafirmisani, danas Zvezda dovodi direktno iz evroligaških klubova, pa ti koštaju 5-10 puta više. Smešno je dalje sa vama raspravljati, jednog dana će se o svemu ovome javno pričati i vas će biti sramota.

Billy Billy koraci a na jugu splićani

pre 2 godine

Sve vec bilo dogovoreno da Partizan uzme makar titulu u kosarci za mir u kuci ali ne javise igracima Mege i propade plan.

Istina

pre 2 godine

Čitam ove komentare patizanovaca i ne mogu da se načudim. Sve istorije znaju samo ne svoju. Skoro je i film bio o nastanku srpske košarke, mogli ste i tu da vidite kako su Zvezdi oduzimani košarkaši i prekomandovani u Partizan. Taj vaš Partizan je do 1991.godine u košarci imao samo 4 titule. Nakon dolaska na mesto premijera Mirka Marjanovića, kreće vaša renesansa u fudbalu, rukometu i sl. Jedino vam skidam kapu za vaterpolo. Prvo pogledajte u svoje dvorište a onda gledajte u tuđe.
(Milan, 05. jun 2021 23:30)
Gledao si FILM i doneo te zaključke…
(Mitro, 5. jun 2021 23:45)

Film je snimljen po istinitim događajima a hvala bogu ima još živih svedoka iz tog vremena,tako da vam laži ne prolaze.Siguran sam da će za 10-godina,kada ne bude više nijednog živog svedoka,nastupiti vaše doba,da demantujete svaku istinu o svojoj istotiji,postojanju i formiranju.Dok ijedan živi svedok postoji,to vam ne ide od ruke,mada postoje snimljene izjave tih ljudi,tako da će vam slabije ići sakrivanje istine.

2CRAZY

pre 2 godine

Karma is a bitch drugovi partizani...
Sve što ste želeli drugima,vama se upravo dešava...
Čak se ni ne radujem vašem raspadu...
(Parter B, 5. jun 2021 21:37)

Ne lupetaj, treba da vas bude sramota da se uopšte javljate, tolke pare su vam dali i dugove oprostili...

ja

pre 2 godine

Zašto se poslednjih deset godina više ne priča o privatizaciji Zvezde i Partizana? Pa zato što ih je Vučić privatizovao i radi šta god poželi sa njima.

Lord

pre 2 godine

Da posaljes Partizan na smetliste istorije.
Sampiona evrope?
Tim koji su na NBA draftu nazvali evropski Boston.
Najveca legenda vasa, kako god se vec zvali, je Čović Nebojša, nemamo
sta dalje diskutovati.

ej bre

pre 2 godine

Čitam ove komentare patizanovaca i ne mogu da se načudim. Sve istorije znaju samo ne svoju. Skoro je i film bio o nastanku srpske košarke, mogli ste i tu da vidite kako su Zvezdi oduzimani košarkaši i prekomandovani u Partizan. Taj vaš Partizan je do 1991.godine u košarci imao samo 4 titule. Nakon dolaska na mesto premijera Mirka Marjanovića, kreće vaša renesansa u fudbalu, rukometu i sl. Jedino vam skidam kapu za vaterpolo. Prvo pogledajte u svoje dvorište a onda gledajte u tuđe.

(Milan, 05. jun 2021 23:30)

To ti je kao da savetujes nekog da istoriju uci iz knjige gospodari prstena. Cak su gospodari realniji i predvideli su postojanje mutanata. Samo ih nisu zvali CZBGFMP. Sa druge strane film o kosarci u Srbiji prikazuje SF o jednom klubu koji uprkos diktatoru i njegovoj volji i otimanju igraca i svih nepravdi postaje sampion preko 10 puta. Vi stvarno verujete u te gluposti?

Ajgor

pre 2 godine

U stvari taj prvi vaš nastup i meč sa Sportingom najviše i najbolje govori o vama kao miljenicima države i vlasti, pošto ste prethodne sezone bili tek peti na tabeli a ipak ste nezasluženo igrali to takmičenje.
(Wllaxy, 05. jun 2021 22:43)

Hahaha druže Partizan je pozvan tada kao klub koji igra atraktivan fudbal, možda najatraktivniji fudbal u evropi da se oproba u novom kontinentalnom takmičenju.
(Mitro, 05. jun 2021 23:23)

Како ли је тек играо фудбал први на табели, кад је пети играо атрактиван фудбал?!
Превазишао си и лудог Жекса!

gladijator

pre 2 godine

Partizan nije nikada osvojio EL već FIBA kup šampiona. To je za respekt, ali ne lupetaj gluposti o EL...
(Hmm, 05. jun 2021 22:43)


https://www.euroleague.net/final-four/vitoria-gasteiz-2019/champions

hmmm, ne lupetaj gluposti

Montenegrinos

pre 2 godine

Uskoro C.Zvezda slavi 40 godina od JEDINOG trofeja u Evropi...1974. Kup kupova.

"Trofejni klub sa Malog Kalemegdana" beše....hahahaha.
(Statistika ogolila Golijata, 5. jun 2021 22:07)


ahaahhahahaha limaru propali, a znas li koliko vi slavite od poslednje pobjede u LŠ? Alo "POBJEDE" AHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA

Миливоје-ватрогасац

pre 2 godine

(Statistika ogolila Golijata, 5. jun 2021 22:07)

Оно кад партизанке својим прстићима куцкају "... хахахахаха ..." а од плакања, кукања, кмечања, беса, злобе, зависти и цркавања од муке једва виде тастатуру и слова на истој - НЕПРОЦЕЊИВО !
ЗВЕЗДА - СРБИЈА - НЕМА ПРЕДАЈЕ

Grr

pre 2 godine

Zoki, ne budi toliko oštar prema "trofejnom klubu sa malog Kalemegdana", C.Zvezda je osvojila Kup kupova 1974. godine....hahaha...ali "Trofejni klub sa malog Kalemegdana" kada čujem me uvek od srca nasmeje!!
(Statistika ogolila Golijata, 05. jun 2021 22:01)
12 puta prvak Jugoslavije slinavac.Tri puta prvak Srbije i Crne Gore slinavko,6 puta prvak Srbije,5 puta prvak ABA lige,3 Kupa Jugoslavije i 7 puta Kup Radivoja Koraca,i osvajac Fiba Saporta Kupa.Je li ti sada jasnije slinavko jedan.
(KoRn, 05. jun 2021 22:25)

A možda bi sve ove trofeje tvoja tri kluba menjao za jedan F4 EL?

Bok

pre 2 godine

Ovi nam pobegli u košarci ali u boksu nisu! Počinje navijačka migracija Grobara ka trofejnim Srpskim sportovima... Tekvondo, streljaštvo, brejkdens, riziko...

grobarskatuga.mp3

pre 2 godine

@grr @grr Pa kako da menja kad to takmicenje vise ne postoji. Nikako da skapirate jer verovatno niste gledali posto ne igrate vec duugoo profesionalnu kosarku ali da ti kazem. Evroliga se igra potpuno drugacije sa potpuno drugacijim sistemom u odnosu na period od pre skoro 30 godina. Nema vise sistema igranja po grupama. Ne zameram ti sto ne znas prosto nisi gledao Evroligu jer nisi imao razloga. Bas bas drugacije takmicenje. Ono bas se razlikuje. Ali se neke stvari ne razlikuju, kosarka se igra i u Cacku. Borac iz Cacka je institucija za vas i u kosarci i u fudbalu. I kako neko sa vama ozbiljno da razgovara kada vas Mega otrese 20 razlike. Tuzno.

Radonja osvajač

pre 2 godine

Partizan nije nikada osvojio EL već FIBA kup šampiona. To je za respekt, ali ne lupetaj gluposti o EL...
(Hmm, 05. jun 2021 22:43)
ligu Evrope su osvojili FIBA
ovo je sada EVROLIGA ULEB
dva različita sponzora organizatora
sada postoji ULEB Evroliga i FIBA liga šampiona!!!

uplakani

pre 2 godine

Sad ste imali sansu da skinete Parztizanov 41 poen razlike protiv vas, a vi se radujete pobedi Mege. Mnogo ste bre plitki!
(advokat, 5. jun 2021 23:31)

Nikada likovi kao sto si ti nece to moci da shvate. Ti mislis da je to veliki uspeh dobiti Drču, Balabana i ekipu sa +41 ? Da bi Zvezda slavila da vas odvali sa 30,40 razlike u sastavu u kojem ste sada ?!

Ne, nikada necemo biti isti. Vi ste posebna sorta , otpad koji više nikome ne treba

gladijator

pre 2 godine

Vratili se sa prolećnog raspusta da pobede Mladost iz Zemuna, pa odoše na letnji raspust :)
(Stanoje Šarloatan od Šamroka, 05. jun

1961:.šamrok. CZV. 5-1

Ronaladio

pre 2 godine

U bivsoj Jugoslaviji tacno je da su dominirali hrvatski klubovi, jedini koji im je parirao bio je Partizan.
To isticu i danas asovi tadasnjeg doba, Zan Tabak, Radja, Cutura itd.
Ono sto je CZV u fudbalu to je Partizan u kosarci, bez ljutnje na obe strane.

FrTu

pre 2 godine

Sima, zemun@. Prijateli moji, ne da ih ne podnosim, nego to crnilo bih da mogu odmah poslao kuci, tamo gde su stvoreni, pa neka oni objasnjavaju Cibosima kako su oni institucija, a BBB kako su oni jugoslovenska avangarda.

KoleCZ

pre 2 godine

Bio sam ubedjen da ćemo ih mi arhivirati i poslati na smetlište istorije gde im je mesto ali eto, to uradiše djeca iz Mege. Ne mogu da kažem da mi je manje drago zbog toga. Sve u svemu, godine sejanja mržnje i ubedjivanja javnosti da su oni neka tobož avangarda sada su konačno dobile svoj zadji čin. Zbogom avangardo, zbogom zagrebe!

7 up

pre 2 godine

"Партизани црни врани
црни су вам дошли дани"

Ово је текст једне српске родољубиве песме..
(Црвена звезда 1913, 5. jun 2021 22:37)

POSLE OVE STROFE, ŠURDA VAS JE ISPRAŠIO ŽESTOKO !!

KoleCZ

pre 2 godine

Ko kaze da je za grobare gotova sezona. Sada ce da oblace Miskove roze dresove. Nestrpljivo cekaju finale.
(molina, 05. jun 2021 22:55)

Xaxa Brate suze mi pošle :D

cole

pre 2 godine

godinama vec pisem...toliko su jadni, da nemam zelje ni da se sprdam s njima. i konacno su valjda shvatili: u godini u kojoj nema nikakvih izbora u drzavi, nema direktive za zvezdu, vojvodinu, megu...da ih puste da osvoje bar neki trofejcic, bezvredan, ali bar trofej, da umire tu saku jada navijaca pred izbore.
a sto se mege tice, ako je srece i pamti, radonja ne bi trebao da zapinje i dobro bi bilo da pusti miskove pulene da osvoje kls. nama taj trofej bas i ne znaci a njima ce znaciti puno. a i misko ce nam trebati za sledecu godinu. grdilo dobrih igraca je pod njegovom agencijom, valjalo bi ga odobrovoljiti trofejem.

Borky

pre 2 godine

Nije teško pronaci statistiku u bivsoj Jugoslaviji pa pogledati sta je i gde je bio Partizan a gde Zvezda pa u svim sportovima i obavezno pogledati u kom periodu krece uspeh renesansa Partizana.
U toj Jugoslaviji koju ja odlično pamtim u košarci su dominirali Hrvataski klubovi i Bosna a jedini Srpski koji se borio sa njima na nož je Zvezda. U ženskoj košarci KKCZV je apsolitni šampion. A onda pre desetak godina KKP osvaja prvu titulu. Slučajno
(Zvezdaš, 05. jun 2021 22:27

Nemoj da lupas kad svi znamo da se vreme meri za vreme Slobe,Mirka i Dula. Prije i posle ne pistoji a svi koji tvrde drugacije samo bogohule i ne postuju bogove kosarke koji su jasno rekli da samo Partizan smije osvajati trofeje.

Bora

pre 2 godine

Cinjenice su, zvezda u evroligu, partizan u borbi za ABA 1, sve drugi je fantazija za naredne 3 godine. Pogledajte Lazica, Simonovica iz zvezde, nisu u formi ali ginu za Tim, i savrseno su fizicku spremni. U partizanu mnogi nemaju snagw ni za prvu cetvrtinu.

dule dudule

pre 2 godine

neko rece da "organski ne podnosi" partizan.....ne podnosim ga ni ja kad vidim koji "igraci" igraju za moj klub!
pa jankovicu, ne prave se onako bedni faulovi nad petrisevim....treba to malo (u stvari, mnogo vise) inteligentnije....kad vidim tvoj izraz lica posle ucinjenog faula...sve mi jasno.....ti, trifunovic koji ne zna pa ne zna i jos njih najmanje petoro iz tima sutra pravac biro i da uzmete ispisnice....ko vas je uopste i upisao, da mi je znati??!??!..prvi sam koji vas je podrzao i dolazio redovno da gleda, kada lose ide....ALI KOLIKO SANSI TREBATE DA DOBIJATE DA BI...I SAMI VIDELI, da to nije to.....mislim, jankovicu da bi ti jedan veoma dobar kosarkas, za ove nase prilike mogao da budes, ali to tvoje okruzenje, ti sto te tapsu po ramenu a i oni treneri s kojima treniras ne znaju da ti pokazu kako da "eksplodiras"....u odbrani ali i u napadu.

Z.Mamić:"AV me pitao, kad ćeš u moju zvezdu"

pre 2 godine

Nije teško pronaci statistiku u bivsoj Jugoslaviji pa pogledati sta je i gde je bio Partizan a gde Zvezda pa u svim sportovima i obavezno pogledati u kom periodu krece uspeh renesansa Partizana.
U toj Jugoslaviji koju ja odlično pamtim u košarci su dominirali Hrvataski klubovi i Bosna a jedini Srpski koji se borio sa njima na nož je Zvezda. U ženskoj košarci KKCZV je apsolitni šampion. A onda pre desetak godina KKP osvaja prvu titulu.- Slučajno
(Zvezdaš, 5. jun 2021 22:27)

uuu, da

osvojili 10 titula od 1945-1954 kada se igralo na šljaci, jedno poluvreme...nema šta, "ultra-dominacija" i veoma značajno za modernu košarku.

A to za dominaciju hrvatske košarke. To je bilo 80-tih. U tom periodu je KKCZV igrala na "nož" i osvojila 0 titula, a KKP pobedio 3x i naravno osvojio 3 titule.

Nema šta, časna odbrana srpskog imena...

Mitro

pre 2 godine

U stvari taj prvi vaš nastup i meč sa Sportingom najviše i najbolje govori o vama kao miljenicima države i vlasti, pošto ste prethodne sezone bili tek peti na tabeli a ipak ste nezasluženo igrali to takmičenje. Naravno, uvek možeš da me demantuješ da to nije tačno - šteta što argumenti nisu na tvojoj strani...
(Wllaxy, 05. jun 2021 22:43)

Hahaha druže Partizan je pozvan tada kao klub koji igra atraktivan fudbal, možda najatraktivniji fudbal u evropi da se oproba u novom kontinentalnom takmičenju. Niko nas nije “gurao” već je to bila eksperimentalna sezona kupa šampiona bez još uvek određenih pravila. Tada su Bobek, Milutinović itd bili velika imena u evropskom fudbalu i bilo je logično da njihov klub dobije poziv. A taj poziv je bio toliko nezaslužen da je Partizan tukao Reala 3-0 i ispao zbog sumnjivog suđenja u gostima, inače Real je te sezone i osvojio premijerni kup šampiona…

Milan

pre 2 godine

Čitam ove komentare patizanovaca i ne mogu da se načudim. Sve istorije znaju samo ne svoju. Skoro je i film bio o nastanku srpske košarke, mogli ste i tu da vidite kako su Zvezdi oduzimani košarkaši i prekomandovani u Partizan. Taj vaš Partizan je do 1991.godine u košarci imao samo 4 titule. Nakon dolaska na mesto premijera Mirka Marjanovića, kreće vaša renesansa u fudbalu, rukometu i sl. Jedino vam skidam kapu za vaterpolo. Prvo pogledajte u svoje dvorište a onda gledajte u tuđe.

zemun

pre 2 godine

Ne podnosim organski Partizan, da li sam los covek?
(Sima, 05. jun 2021 22:30)
Zahvaljujemo se na glasu.

hahahhaa...evo druže da ti se pridružim, i organski i neorganski ne podnosim ih.....

Mitro

pre 2 godine

Čitam ove komentare patizanovaca i ne mogu da se načudim. Sve istorije znaju samo ne svoju. Skoro je i film bio o nastanku srpske košarke, mogli ste i tu da vidite kako su Zvezdi oduzimani košarkaši i prekomandovani u Partizan. Taj vaš Partizan je do 1991.godine u košarci imao samo 4 titule. Nakon dolaska na mesto premijera Mirka Marjanovića, kreće vaša renesansa u fudbalu, rukometu i sl. Jedino vam skidam kapu za vaterpolo. Prvo pogledajte u svoje dvorište a onda gledajte u tuđe.
(Milan, 05. jun 2021 23:30)
Gledao si FILM i doneo te zaključke…

What's Eating Gilbert Grape

pre 2 godine

Ne podnosim organski Partizan, da li sam los covek?
(Sima, 5. jun 2021 22:30

Nisi Simo,ne brini...to je samo posledica busanja u grudi igraca Partizana i pre svega njihova patoloska mrznja prema Zvezdi...neki od trenera(citaj Vujosevic) i igraca Partizana su to poceli pa se to prenelo i na navijace...nekada niije bilo te mrznje...nekada se voleo svoj klub i navijalo za njega a nije se mrzeo protivnik niti protivnicki navijaci,to mogu da potvrde veliki broj ljudi koji sada ima 50,60 i vise godina...od 60-te do 90-te mogao si da vidis posle derbija navijace Partizana i Zvezde kjako se grle(tesko je poverovati,zar ne...)..madjutim,dosle su 90-te i pad morala i standarda pa je sve krenulo nizbrdo...sada sa malo para,malo slobode (u bilo kom smislu) ne preostaje nista drugo nego da se glodjemo i jedni drugima da nabijamo prst u ok, onako cisto zabave radi zato sto nista drugo pametno i nemamo sta da radimo...

UGASENA instalacija

pre 2 godine

https://sr.m.wikipedia.org/sr-ec/KK_Partizan_Zepter_grb.png

Samo da pogledaju ova deca na forumu da je bilo i gorih dana od ovih, kad ste prodali grb od 1997-2001, dok ih Tadic i ekipa nije podigla iz mrtvih a Zvezdu ugasila u svim sportovima...

Marko

pre 2 godine

Mitro@. Decko, bolje ne pisi nista, jer sta god da napises vise ti se svi podsmevaju. Cuj Partizan je pozvan jer je igrao atraktivan fudbal? Pa zar se i sam sebi ne smejes? Tempo je objasnjavao u svojoj knjizi kako ste osnovani sa ciljem da samo vi smete da budete prvaci, ali narod to nikako nije podnosio.

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

A možda bi sve ove trofeje tvoja tri kluba menjao za jedan F4 EL?
(Grr, 05. jun 2021 23:03)

Хајде да се кладимо да би већина симпатизера клуба војске хрватских комуниста (познатијих као партизани) пристала да им се клуб угаси само да се избришу Бари и Токио из Звездине историје!

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Navijaš za klub koji je osnovan pod Staljinovom slikom…
(Mitro, 05. jun 2021 22:52)

Пријатељу ту слику су у Београд донели ваши оснивачи и унели је, уз помоћ шмајсера, у наше клупске просторије....
Једно је кад неког оснује војска хрватских комуниста (јсдп) а сасвим друго кад нешто отму и силом присвоје...

Z.Mamić"AV me pitao, kad ćeš u moju zvezdu"

pre 2 godine

Хајде да се кладимо да би већина симпатизера клуба војске хрватских комуниста (познатијих као партизани) пристала да им се клуб угаси само да се избришу Бари и Токио из Звездине историје!
(Црвена звезда 1913, 05. jun 2021 23:27)

Krcune, udbaška bitango, je si li to ti?
zar si morao da pobiješ 30.000 srpskih rodoljuba 45 i 46 uključujući i čiču.

Mogao si zvezdu i bez toga da osnuješ.

Dok je osnivači Partizana, predratni buržuj Koča Popović tamanio ustaše po Blajburgu, ti si bitango, tamanio svoje srbe.

Ni to ti nije bilo dosta, nego si i zvezdu osnovao

gladijator

pre 2 godine

Partizan nije nikada osvojio EL već FIBA kup šampiona. To je za respekt, ali ne lupetaj gluposti o EL...
(Hmm, 05. jun 2021 22:43)

https://www.euroleague.net/final-four/vitoria-gasteiz-2019/champions

hmmm, ne lupetaj gluposti

advokat

pre 2 godine

@grr @grr Pa kako da menja kad to takmicenje vise ne postoji. Nikako da skapirate jer verovatno niste gledali posto ne igrate vec duugoo profesionalnu kosarku ali da ti kazem. Evroliga se igra potpuno drugacije sa potpuno drugacijim sistemom u odnosu na period od pre skoro 30 godina. Nema vise sistema igranja po grupama. Ne zameram ti sto ne znas prosto nisi gledao Evroligu jer nisi imao razloga. Bas bas drugacije takmicenje. Ono bas se razlikuje. Ali se neke stvari ne razlikuju, kosarka se igra i u Cacku. Borac iz Cacka je institucija za vas i u kosarci i u fudbalu. I kako neko sa vama ozbiljno da razgovara kada vas Mega otrese 20 razlike. Tuzno.
(grobarskatuga.mp3, 05. jun 2021
Evroliga se sada igra po nekom svemirskom sistemom, zvanom ligasko takmicenje. Takav sistem je igrala svaka ekipa na svetu u svim sportovima, ali vama je to neko svetsko cudo!

KRIGER

pre 2 godine

Trudila se Busadžija iz petnih žila da u finalu KLS-a lično iz prve ruke gleda kako Branko Lazić podiže novi pehar za Zvezdu, ali šta ćeš nije svaka Mega Sega-Mega, moraće ceremoniju da gleda na plazmi buuuahahahahahaha...

JPR24

pre 2 godine

Mega zasluženo pobedila i ide u finale ! Sportski je čestitati boljem ! A za naše pajsere, mogu na raspust i 90% njih da se ne vraća ! Pogotovo Zagorac ( niti zna gde bije niti je u formi čitavu karijeru, nije ni čudo sto su ga odlepili preko bare) , Novica ( vreme je da ide, više šteti nego ista drugo, on još misli da ima 20 godina pa se napali kao klinac umesto da kao veteran doprinosi ostalima) i naravno ostale banane, to jest svi koji misle da znaju igrati košarku a u stvari su diletanti na parketu.

KoRn

pre 2 godine

Zoki, ne budi toliko oštar prema "trofejnom klubu sa malog Kalemegdana", C.Zvezda je osvojila Kup kupova 1974. godine....hahaha...ali "Trofejni klub sa malog Kalemegdana" kada čujem me uvek od srca nasmeje!!
(Statistika ogolila Golijata, 05. jun 2021 22:01)
12 puta prvak Jugoslavije slinavac.Tri puta prvak Srbije i Crne Gore slinavko,6 puta prvak Srbije,5 puta prvak ABA lige,3 Kupa Jugoslavije i 7 puta Kup Radivoja Koraca,i osvajac Fiba Saporta Kupa.Je li ti sada jasnije slinavko jedan.

Max von Laaberg

pre 2 godine

Trener kojeg igraci ne slusaju i ne sprovode njegove zamisli,nije dobar trener.Ja ne razumem na koji nacin je Matovic selektirao ekipu,je li njegova zelja da se svi sjure pod kos Mege.Taktika je mocno oruzje,ali ovo veceras je samoubistvo.Ovu taktiku su mogli odluciti samo igraci,malo intelegentan trener mora znati sa tim se ne pobedjuje.Jankovic je verovatno naj "ne inteligentnij" kosarkas ali u Partizanu ga drze??Zastitni znak.Sa ovakvom taktikom izgubiti nije sramota,jer Mega je mnogo bolja ekipa nego sto grugi misle.Jaramaz misli da bez njega nista ne ide,saigraci su sporedna stvar verovatno odlazi inace bi se stavio u slubu ekipe.

Dušan

pre 2 godine

Statistika ogolila Golijata



Momak, ove godine ako uzmemo KLS imaćemo isto titula kao i vi, a od sledeće možda i ispred vas...Taj trofej što imate svaka čast,ali ima ga i Bosna i Jugoplastika i eto ne postoje! Možeš ti da pričaš šta god želiš ali Zvezda će za koju godinu biti ispred svih,tako što će dobiti licencu za EL.

Slobodan

pre 2 godine

Neverovatno, navijali su za sve ekipe protiv Zvezde a najvise za Titogradjane …
Njih niko ne podrzava, pa gde su vam sad navijaci Buducnosti da vas pomognu i poguraju …
Stvarno ste nikakvi …

uplakani

pre 2 godine

Da je postena liga, Partizan bi ugazio Zvezdanu, ali pantere politicari guraju, tako je i u fudbalu. Ali nece to vecno trajati, stvari ce da dodju na svoje normalno mesto.
(Roy74, 05. jun 2021 21:25)

Ti nisi isao kod doktora ???

CZ

pre 2 godine

Zoki, ne budi toliko oštar prema "trofejnom klubu sa malog Kalemegdana", C.Zvezda je osvojila Kup kupova 1974. godine....hahaha...ali "Trofejni klub sa malog Kalemegdana" kada čujem me uvek od srca nasmeje!!
(Statistika ogolila Golijata, 5. jun 2021 22:

Ahahaha,prica sam sa sobom,ne zna sta ce od muke,nijedan trofej poslednjih godina,razumem tvoju muku,bice bolje posle deset godina,hahaha.

Statistika ogolila Golijata

pre 2 godine

U koji kup idu Igokejci, Liliane Ronketi?
(zoro, 05. jun 2021 21:57)

Uskoro C.Zvezda slavi 40 godina od JEDINOG trofeja u Evropi...1974. Kup kupova.

"Trofejni klub sa Malog Kalemegdana" beše....hahahaha.

Wllaxy

pre 2 godine

Inače analogno toj logici Partizan je doneo fudbal na ove prostore pošto je klub koji je odigrao prvu evropsku utakmicu u u istoriji fudbala sa Sportingom...
(Mitro, 05. jun 2021 22:18)

U stvari taj prvi vaš nastup i meč sa Sportingom najviše i najbolje govori o vama kao miljenicima države i vlasti, pošto ste prethodne sezone bili tek peti na tabeli a ipak ste nezasluženo igrali to takmičenje. Naravno, uvek možeš da me demantuješ da to nije tačno - šteta što argumenti nisu na tvojoj strani...

Mitro

pre 2 godine

Prvi evropski trofej u klupskoj kosarci Srbiji je donela Zvezda. Osvajac kupa kupova 1974. godine. Zvezda je donela kosarku na ovo podneblje.
(ja, 05. jun 2021 22:01)
Jest pre vas niko nije znao šta je košarkaška lopta. Inače analogno toj logici Partizan je doneo fudbal na ove prostore pošto je klub koji je odigrao prvu evropsku utakmicu u u istoriji fudbala sa Sportingom i prvi ušao u finale kupa šampiona, naravno to se u fudbalu ne važi i jedino je Bari bitan. Zar ne vidiš sad koliko ti je smešna priča?

Backo

pre 2 godine

Mozda ovo i nije tako lose, bolje nego da nas cigani ugaze kao Buducnost pre dve sezone. Ali je problem sto se ne vidi kako cemo dalje, nista se tu ne moze preko noci promeniti, trajace ovo propadanje.

Udarnik

pre 2 godine

Kosmarna sezona je napokon zavrsena. Mi smo u tunelu bez ikakve naznake da cemo iz istog izaci. Para nema a nema ni mladih talentovanih igraca koji jos iole vrijede kao u FK da se uprava omasti. Sada cu stvarno sa kupim majcu $50 u butiku ( kazu da je dostava za US $25) i to je od mene. Dabogda mi igramo ista na jesen.

Cubaka

pre 2 godine

Posle ove sezone lete svi igraci,ekonom,lekar...Apsolutno nista ne valja!
(stefan, 5. jun 2021 21:57)

Nisi u pravu, kafe kuvarica je bas dobraaaaaaa a ekonoma su vakcinisali pa nece vise zbog njega gubiti utakmice.

Zvezdaš

pre 2 godine

Zoki, ne budi toliko oštar prema "trofejnom klubu sa malog Kalemegdana", C.Zvezda je osvojila Kup kupova 1974. godine....hahaha...ali "Trofejni klub sa malog Kalemegdana" kada čujem me uvek od srca nasmeje!!
(Statistika ogolila Golijata, 5. jun 2021 22:01)
Nije teško pronaci statistiku u bivsoj Jugoslaviji pa pogledati sta je i gde je bio Partizan a gde Zvezda pa u svim sportovima i obavezno pogledati u kom periodu krece uspeh renesansa Partizana.
U toj Jugoslaviji koju ja odlično pamtim u košarci su dominirali Hrvataski klubovi i Bosna a jedini Srpski koji se borio sa njima na nož je Zvezda. U ženskoj košarci KKCZV je apsolitni šampion. A onda pre desetak godina KKP osvaja prvu titulu. Slučajno

What's Eating Gilbert Grape

pre 2 godine

Hvala vam....Bosna, Jugoplastika, Cibina i Partizan su vam zahvalni. A i vama je lakše ko će na sajtu napises jedan evropski trofej i naslov stavis trifejni klub sa malig Kalemegdana....hahaha
(Statistika ogolila Golijata, 5. jun 2021 22:15)

Hvala tebi na komentaru...dobro je sto si nas podsetio na ove klubove..imam pitanje...gde su oni sada?..znas li da deca rodjena 90-tih ne znaju nista o njima...jedino je jos Partizan ostao koliko-toliko u takmicenjima ali je svake godine sve teze i teze..ove godine bez i jednog trofeja...sledece sezone?...sve tece,sve se menja..menjaju se vlade,geo-politicke pozicije,granice drzava,sportski klubovi i mnogo toga,samo likovi poput tebe nikada..pored genijalnih podataka i obaveznog smeha u komentarima nista pametno necemo procitati...daleko si ti od pravog navijaca Partizana...pravi navijaci sada ne pisu nista po portalima narcito ne gluposti...verovatno su sportski podneli poraz...

pp

pre 2 godine

Ovaj tim Mege sa još dva tri igrača Partizana ladno moze da osvoji Abu i I Ls. Dakle,malo fuzije,malo dobre energije,malo volje i Fmp odlazi u Zeleznik gde mu je i mesto. Da ne kažem da se počelo ljuljati i to ne malo.

Кукумавке

pre 2 godine

Trofejni klub sa malog Kalemegdana" kada čujem me uvek od srca nasmeje!!
(Statistika ogolila Golijata, 5. jun 2021 22:01)

Ето, бар један позитиван коментар у мору вашег нарицања...

Драго нам је због тебе и желим ти да се увек од срца смејеш. Смех продужава живот...

Andjus

pre 2 godine

Znaci mocni partizan nije uspio odbraniti nijednu od 3 titule iz prosle sezone??
Pa kako to?
(Kralj, 5. jun 2021 22:17)

Još Denver da osvoji NBA, pa i tu titulu da izgube 😁

NoName

pre 2 godine

C.ZVEZDA 1974. osvajač Kup kupova. Od tada 0 trofeja u Evropi
C.ZVEZDA BEOGRAD- skoro, pa redovan učesnik Evrolige! trofeja 0 do sad

Kakva istorija.Dičim se njome!!
(Statistika ogolila Golijata, 05. jun 2021 21:29)

"Trofejni klub sa Kalemegdana"- hahahaha
(Statistika ogolila Golijata, 05. jun 2021 21:40)

Momci vas je ugazila Mega, do Crvene Zvezde niste ni stigli, ipak je to viši nivo.
(Mik, 05. jun 2021 21:57)

Mik ,sve su to činjenice.
Mi ispali od Mege, ali i da vi slavite 40 godina uskoro od JEDINOG trofeja u Evropi...Kako beše trofejni klub sa malog Kalemegdana...hahaha
(Statistika ogolila Golijata, 05. jun 2021 22

Mi slavimo 40 godina od osvajanja trofeja, vi dogodine slavite 40 godina od poslednje pobede u LŠ.

Faruk Hadžibegić

pre 2 godine

Prije 10 godina fudbal sve, kosarka sve, odbojka, rukomet, vaterpolo. Sve. U citavoj Srbiji nije bilo kluba ni u jednom sportu da je primirisao barem kup. Sve posteno. Valjda im bila takva generacija :-) Danas neki pjetlici u direktnom obracunu sa Zvezdinim uzeli nesto. I to im je prevuse, ali hajde. Karma je zeznuta...

Алекса

pre 2 godine

Оће их тај ф4 па то ти је....
Сад ће Тринки да им јави да су опет победили....телеграмом

Sale

pre 2 godine

Da je postena liga, Partizan bi ugazio Zvezdanu, ali pantere politicari guraju, tako je i u fudbalu. Ali nece to vecno trajati, stvari ce da dodju na svoje normalno mesto.
(Roy74, 05. jun 2021 21:25)

Treba najpre doći do Zvezdane ;-)

e

pre 2 godine

samoproklamovana institucija...
samoproklamovana gromada...
samoproklamovan bitan klub...
(e, 05. jun 2021 21:28)

Baš tako, Partizan se za sve to samoproklamovao, pa se još samoproklamovao u šampiona Evrope, učesnika 4 F4, samoproklamovao se u ugasitelja Crvene Zvezde...

A ove privatne klubove država uporno pokušava da proklamuje u ozbiljnu košarkašku ekipu na silu i ne birajući sredstva, ali im nikako ne ide.
(Zoki, 05. jun 2021 21:46)

Zoki, ne budi toliko oštar prema "trofejnom klubu sa malog Kalemegdana", C.Zvezda je osvojila Kup kupova 1974. godine....hahaha...ali "Trofejni klub sa malog Kalemegdana" kada čujem me uvek od srca nasmeje!!
(Statistika ogolila Golijata, 05. jun 2021 22:01
ne lozite se grobarcici..gromada je vas fudbalski klub.Titula prvaka Evrope u kosarci je za resperkt.
ps.cemu onda drama sto vas gase sada kad ste se smejuljili tada kad ste ugasilo Zvezdu

123

pre 2 godine

Partizan ima smesan tim. Najgore je to sto su neki pod ugovorom a tu im nije mesto. Kakav imaju tim takvi su im rezultati. Nemojte nista menjati i bice jos gore u narednoj sezoni..Ovu upravu ja ne bi menjao jer je niko i nece promeniti sve dok Partizan ne dodje do dna a drugi ojacaju da ih niko nece skinuti decenijama. Bravo za upravu. Nastavite samo tako, cilj je potpuno jasan.

Partizan u srcu od malih nogu

pre 2 godine

Pobjedio je danas bolji tim i to je to,treba pružiti ruku i čestitati a mi da analiziramo svoju igru i odnos prema igri ipak za Partizan moraju da igraju bolji igrači(sa velikim znanjem,jakim karakterom i jakom voljom).

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

"Партизани црни врани
црни су вам дошли дани"

Ово је текст једне српске родољубиве песме..

objektivan

pre 2 godine

Ostaviti Jaramaza i ovog malog Miletića, a ovo sve šutnuti i dovesti kao prvo ozbiljnog trenera i potom kvalitetne igrače!!!


Daće država pare, ne brini.

KoRn

pre 2 godine

Jordi Bertomeu kaže da se KK Dinamik Igokea Partizan ne sekira jer dobijaju vajld kard,licno ce da im donese mrmot koji zavija cokoladu u foliju.

NoName

pre 2 godine

Све,све али десетак крвничких фаула над играчима Меге,понајвише над Петрушевим су израз беде и идиотизма.Па људи,играчи Меге нису наши непријатељи,то су наша деца,момци и људи који играју кошарку.Те грубости су правили Загорац,Јанковић,Степановић.О суђењу Белошевића,Јовчића и Николића је губљење времена.Они се знају одавно и они су највише криви што су допуштали та крљања.Иначе и више негозаслужена победа Меге.
(dule, 05. jun 2021 22:02)

Šta te to čudi? Pa to im je zaštitni znak decenijama. I sa Zvezdom, i sa Cibonom, Zadrom, Jugoplastikom, Hemofarmom. Kad god gube, oni kreću da biju. Sećate se polufinala sa Zvezdom kada su na sve načine pokušavali da započnu tuču. Pavlović, Murić...

Hmm

pre 2 godine

@I ovaj Partizan hoce da igra Evroligu. Partizan nikada vise nece igrati Evroligu.

I ne mora da igra vise... Osvojio je.. Ajmo zvezdo dva rodjena brata su uz tebe...
(Vlada, 5. jun 2021 22:22)

Partizan nije nikada osvojio EL već FIBA kup šampiona. To je za respekt, ali ne lupetaj gluposti o EL...

Vlada

pre 2 godine

@I ovaj Partizan hoce da igra Evroligu. Partizan nikada vise nece igrati Evroligu.

I ne mora da igra vise... Osvojio je.. Ajmo zvezdo dva rodjena brata su uz tebe...

KoRn

pre 2 godine

Prvi evropski trofej u klupskoj kosarci Srbiji je donela Zvezda. Osvajac kupa kupova 1974. godine. Zvezda je donela kosarku na ovo podneblje.
(ja, 05. jun 2021 22:01)
Crvena Zvezda je 12 puta bila prvak Jugoslavije.Prve deset titule u bivšoj Jugi je osvojila.Crvena Zvezda.3 puta je bila prvak Srbije i Crne Gore i 6 puta prvak Srbije.Znaci 21 put je osvojila prvenstvo države.Osvojila je i 10 kupa,5 ABA lige.I Fiba Saporta Kup o kojem pricas.Ali Crvena Zvezda nije samoprozvana instuticija i avangarda vec ovi pacenici.

nostalgija

pre 2 godine

Ovim je, sto se mene tice sezona zavrsena. Titula u KLS me stvarno ne zanima, da je finale protiv Partizana, bilo bi eventualno vazno da njih pobedimo. Ovako, i da Mega osvoji, nije neka steta. ABA smo uzeli, to je bio vrhunac sezone, sad raspust i vidimo se u EL od jeseni.

SrbEUin

pre 2 godine

Sad će da navale sledbenici KKProšlosti: Mismo ovo, ono, pre 30-40 godina...

Zvezda je isto ovo, ono mnogo pre vas, pre 60-70 godina! I što je najvažnije, Zvezda je donela košarku na Balkan, i bila prva i neprikosnovena 15 godina. Učila sve ostale šta je i kakav je to sport. To je stvarna Avangarada, Institucija, a ne vi. Godine prolaze, šampioni se smenjuju, a zauvek ostaje zapisano ko je bio osnivač, ko je bio prvi. Kao i u državi: političari dolaze i odlaze, vlasti se smenjuju i zaboravljaju jedna za drugom, a večno se pamti ko je osnovao državu.

Ljubitelji prošlosti mere čija je prošlost lepša, i slavnija, i da li je važnije starije ili mlađe kameno doba.
Normalni ljudi žive SADA i uživaju u sadašnjosti.

deki

pre 2 godine

Danas sam negde procitao da se Zvezda i Partizan "kolju " za Smailagica koji nema minute u NBA pa bi da se vrati u Evropu da ozivi karijeru. Pa da li je realno da se grobari nadaju ovom igracu. Dobili ste pozivnicu za EK na osnovu stare slave, inace Partizan vec osmu godinu prosecan klub koga je od gasenja ili da budem blazi od potpune anonimnosti spasila drzava poslavsi u klub svog coveka . I na kraju, za trenutno stanje KKP najvise imate da zahvalite trojici koji su godinama vodili klub ali kome to da pricas kad ovde pisu bajke o generalu i slicne gluposti

Radonja osvajač

pre 2 godine

Evo još jedan F4 za instituciju!!!Ne znam ko još broji f4 sem njih...pitajte navijače CSKA,Reala i dr. koliko imaju f4???

Dača

pre 2 godine

Ostaviti Jaramaza i ovog malog Miletića, a ovo sve šutnuti i dovesti kao prvo ozbiljnog trenera i potom kvalitetne igrače!!!
(Dule, 05. jun 2021 22:01)
Oće to tako,samo kaži i dolaze sve same zvezde.

ju ju

pre 2 godine

@Prvi evropski trofej u klupskoj kosarci Srbiji je donela Zvezda. Osvajac kupa kupova 1974. godine. Zvezda je donela kosarku na ovo podneblje.
(ja, 05. jun 2021 22:01)

Zene? Ooookkk. Tim bez trofeja, tradicije, uspeha. A od skora i bez kluba. Mali ste i nebitni. Na ovim prostorima niste ni medju 7,8 klubova. Nemoj da se brukas. Radnicki sa C.Krsta i OKK Beograd su veci klubovi od sadasnjeg fmpa, nekada male zvezde.

Ahahahaha

pre 2 godine

@I ovaj Partizan hoce da igra Evroligu. Partizan nikada vise nece igrati Evroligu.

I ne mora da igra vise... Osvojio je..
(Vlada, 5. jun 2021 22:22)

Ma osvojili ste je...ali prekosutra...

Dejan CZ

pre 2 godine

@Loznica...tvoj odgovor je dokaz koliki kompleks imas od Zvezde a spocitavas ga drugima...a to sto sam u ovoj utakmici navijao za tvoj klub,pa znas ti dobro zasto,verujem u tvoju inteligenciju kapiranja.

Statistika ogolila Golijata

pre 2 godine

Prvi evropski trofej u klupskoj kosarci Srbiji je donela Zvezda. Osvajac kupa kupova 1974. godine. Zvezda je donela kosarku na ovo podneblje.
(ja, 05. jun 2021 22:01)

Hvala vam....Bosna, Jugoplastika, Cibina i Partizan su vam zahvalni. A i vama je lakše ko će na sajtu napises jedan evropski trofej i naslov stavis trifejni klub sa malig Kalemegdana....hahaha

Иван

pre 2 godine

За само који дан биће навала људи с мањком интелигенције: Јарамаз треба да буде у репрезентацији! Ја не видим зашто би иједан од играча Партизана био у репрезентацији. Није заслужио играма ове године. И што је најапсурдније, позиваће се на неке врлине које тако воле да приписују свом омиљеном клубу - типа авангарда, верност, техничка дотераност, васпитање итд. - а тај њима омиљени клуб не даје ни пет пара за њих! Купује неке странце попут Мике, каквих имаш по домаћој лиги на десетине, перу паре ваљда преко тих трансфера пропалих странаца, а ове наивчине би дале руку у ватру за те барабе.

DžejAr65

pre 2 godine

Ovo je poslednja sezona da panteri bilo sta osvajaju.
(Drobnjak iz auta, 05. jun 2021 21:38)
Ove godine vas stižemo po nacionalnim titulama(21),sledeće godine po aba titulama (6),i tek onda počinjemo da vas gazimo dok ne pobegnem na jedno 10+ kako je nekada i bilo dok niste počeli da otimate i gasite sve što vam stane na put

Istina

pre 2 godine

Zoki, ne budi toliko oštar prema "trofejnom klubu sa malog Kalemegdana", C.Zvezda je osvojila Kup kupova 1974. godine....hahaha...ali "Trofejni klub sa malog Kalemegdana" kada čujem me uvek od srca nasmeje!!
(Statistika ogolila Golijata, 5. jun 2021 22:01)

Samo 3(tri) trofeja ove sezone i kako da budu trofejni klub.Najbolje je nazvati trofejnim klubom one koji su u poslednjih 8 godina osvojili 2-3 KRK,jedan fenjer Cipiripi kupa a ove sezone izborili polufinale KLS i top 7 ABA lige.To je trofejni klub,bajo moj...

Statistika ogolila Golijata

pre 2 godine

samoproklamovana institucija...
samoproklamovana gromada...
samoproklamovan bitan klub...
(e, 05. jun 2021 21:28)

Baš tako, Partizan se za sve to samoproklamovao, pa se još samoproklamovao u šampiona Evrope, učesnika 4 F4, samoproklamovao se u ugasitelja Crvene Zvezde...

A ove privatne klubove država uporno pokušava da proklamuje u ozbiljnu košarkašku ekipu na silu i ne birajući sredstva, ali im nikako ne ide.
(Zoki, 05. jun 2021 21:46)

Zoki, ne budi toliko oštar prema "trofejnom klubu sa malog Kalemegdana", C.Zvezda je osvojila Kup kupova 1974. godine....hahaha...ali "Trofejni klub sa malog Kalemegdana" kada čujem me uvek od srca nasmeje!!

Luja

pre 2 godine

Kao što ste nas odvaljivali u poslednjih 5 godina. Ajde bre ne blamiraj se. Zna se ko kad primi trojku skida gaće, puca sa +41 i koga stoka nabija 30 razlike. Pitajte Stevu Karadžića i Pešića, ako ste kratkog pamćenja. A biće da jeste, jer vam memorija dopire samo do 2011...
(panter pudlica, 5. jun 2021 20:21)

Viasat History na delu. E , zbog toga ste vi u poslednjih 7 godina osvojili ništa. Pardon, ovojili ste sve prošle godine ali vas je za***la korona...

Milan

pre 2 godine

bravo Mega ..odlična ekipa.. milenko, gagi i petrušev će ugasiti fmp
(pop, 5. jun 2021 21:59)

Auuuuu pope, pa zar se opet presvlačite u tuđe dresove. Spremio Miško odevnu kombinaciju da ličite na cvrcane. Vesele boje, taman za leto, mada se tvoji kupaju već dugoooooo

pantelejac

pre 2 godine

Skoro isti tim prošle godine igrao top košarku, šta se ovde desilo nije mi jasno. Totalno bez energije, jedan Mika gine za svaku loptu, Jaramaz onako. Ostali ni za spomenuti. Zagorac ni za drugu ligu. Kako je taj čovek zaboravio da igra košarku? Uglavnom sezona za zaborav.

as

pre 2 godine

Da je postena liga, Partizan bi ugazio Zvezdanu, ali pantere politicari guraju, tako je i u fudbalu. Ali nece to vecno trajati, stvari ce da dodju na svoje normalno mesto.
(Roy74, 05. jun 2021 21:25)

Kako vas vise ne mrzi da lazete sami sebe?

mare 15

pre 2 godine

ljudi budimo realni ko još prati ovakve lige u našoj tužnoj zemlji. košarka dovedena do toga da je crnogorska liga jača od naše, fudbal da ne pominjemo na koje grane je spao i sve zarad jednog cilja, uništiti sve zarad dominacije jednog režimskog kluba. možemo raspravljati da u vreme demokrata partizan bio povlašćeniji od zvezde ali kada pogledate realniju sliku videćete kakva su se tada neizvesna i kvalitetna prvenstva igrala. u košarci se nije znalo ko je jači da li partizan fmp hemofarm zvezda viša kasnije i mega u fudbalu se uglavnom prvak rešavao u večitom derbiju. uglavnom milo mi zbog ovakvog raspleta jer drugačije ne možemo da se oslobodimo ove naše uprave u kk i fk jer svi znamo ko ih postavlja. do nekih lepših vremena moramo samo jače voleti partizan jer pravi grobari nikad ne bi podržavali upravu svog kluba kakvu danas ima zvezda bez obzira kakve rez beležio jer primera radi mi smo bjeku i zeku terali kada smo nadigrali galaktikose u bg-u.

Kole

pre 2 godine

Ovi se vratise na prolećni raspust. Usladilo im se.
(veliki strumf, 5. jun 2021 22:02)

Dule Vujošević ima više osvojenih ABA titula, nego tvoj klub godina postojanja :)

gladijator

pre 2 godine

Šta te to čudi? Pa to im je zaštitni znak decenijama. I sa Zvezdom, i sa Cibonom, Zadrom, Jugoplastikom, Hemofarmom. Kad god gube, oni kreću da biju. Sećate se polufinala sa Zvezdom kada su na sve načine pokušavali da započnu tuču. Pavlović, Murić...
(NoName, 05. jun 2021 22:22)

hahahaha

čuj što svoj stil igre pokušavaju da prebace KKP...

da, da tako smo i osvojili EL i 3x evro KPK.

Pa nismo mi sa malog Kalemegdana pa da ciganlukom, banditizmom, nasiljem i pritiskom zvezdaške javnosti "pobeđujemo"

Statistika ogolila Golijata

pre 2 godine

Nadam se da nisu ozbiljne povrede i da će povredjeni igrači biti spremni već za sledeću sezonu. Srećom idu opet na raspust. Možda se nisu ni trebali vraćati sa predjašnjeg raspusta. Zbog 4 utakmice cimati igrače? Neozbiljno. Doduše navijači Budućnosti će sada preko u Titograd da bodre prvu ljubav. Valjda oni nisu na raspustu.
(smeh, 05. jun 2021 21:58)

Mene više nasmeje kada neko nije osvojio nijedan evropski trofej u košarci od 1974. godine!! tzv "Trofejni klub sa Malig Kalegdana"...hahahaha

SAŠA FRANKFURT

pre 2 godine

Ala ih je opravila Mega, svaka joj čast!! Hahaha, a ovi se kao oštrili da dobiju Zvezdu u finalu!! Finale i Evroligu pratite na TV-u, kao i do sada!!

SAŠA FRANKFURT

pre 2 godine

pop: ti si legenda, Mega otresla tvoj patlidžan i sad bravo Mega!! Ako ih Zvezda otrese, šta će biti onda!? Bravo Zvezda, ili krivi CIA, Vatikan, BIA…!?

dule

pre 2 godine

Све,све али десетак крвничких фаула над играчима Меге,понајвише над Петрушевим су израз беде и идиотизма.Па људи,играчи Меге нису наши непријатељи,то су наша деца,момци и људи који играју кошарку.Те грубости су правили Загорац,Јанковић,Степановић.О суђењу Белошевића,Јовчића и Николића је губљење времена.Они се знају одавно и они су највише криви што су допуштали та крљања.Иначе и више негозаслужена победа Меге.

jelizor

pre 2 godine

Istoričari, deder, podsetite nas koliko je KK Crvena Zvezda imala titula pre nego što je KK Partizan osvojio svoju prvu titulu? Da ne guglate, pomoći ću vam: 12! Drugo pitanje: koliko godina je prošlo od osnivanja KK Partizan do prve titule? 31! Koliko još beogradskih košarkaških klubova je osvojilo titulu (neki i više puta) pre nego što je to uradio KK Partizan? 3! Proleter iz Zrenjanina je svoju prvu titulu osvojio punih 20 godina pre KK Partizan. Eh, da i za kraj, koji je prvi klub koji je osvojio evropski pehar sa prostora SFRJ? KK Crvena Zvezda. Posle su to radili KK Bosna, KK Jugoplastika, KK Cibona. I za kraj: neke stvari se ne mogu kupiti. Istorija je jedna od njih.

Mitro

pre 2 godine

"Партизани црни врани
црни су вам дошли дани"

Ово је текст једне српске родољубиве песме..
(Црвена звезда 1913, 05. jun 2021 22:37)
Navijaš za klub koji je osnovan pod Staljinovom slikom…

lal

pre 2 godine

Kakav si ti navijač ako navijaš za klub koji mrziš iz dna duše?!?!?

Mega je trenutno bolja od nas i to je to. Sve čestitke i da pobede u finalu!!!
(Loznica, 05. jun 2021 21:56)
ne polazi od sebe i ne projektuj svoja osecanja na druge...
zasto bi navijaci zvezde mrzeli partizan... pa jos iz dna duse?!? odakle ti takva ideja?!?

N-E-O

pre 2 godine

Nagradno pitanje.. Kada će Beograđani da prestanu da čoveka zovu Radeta?? Rade Zagorac, ne Radeta upamtite to više....Npr lopta ide ka Radetu Zagorcu msm ljudi ajd jedno vreme je bilo smešno ali sad postaje i tužno.... A o utakmici ništa,bolji tim je prošao,u finalu metla od CZV i to je ta priča...

Statistika ogolila Golijata

pre 2 godine

C.ZVEZDA 1974. osvajač Kup kupova. Od tada 0 trofeja u Evropi 
C.ZVEZDA BEOGRAD- skoro, pa redovan učesnik Evrolige! trofeja 0 do sad 

Kakva istorija.Dičim se njome!! 
(Statistika ogolila Golijata, 05. jun 2021 21:29) 

"Trofejni klub sa Kalemegdana"- hahahaha
(Statistika ogolila Golijata, 05. jun 2021 21:40)

Momci vas je ugazila Mega, do Crvene Zvezde niste ni stigli, ipak je to viši nivo.
(Mik, 05. jun 2021 21:57)

Mik ,sve su to činjenice.
Mi ispali od Mege, ali i da vi slavite 40 godina uskoro od JEDINOG trofeja u Evropi...Kako beše trofejni klub sa malog Kalemegdana...hahaha

Mitro

pre 2 godine

Nije teško pronaci statistiku u bivsoj Jugoslaviji pa pogledati sta je i gde je bio Partizan a gde Zvezda pa u svim sportovima i obavezno pogledati u kom periodu krece uspeh renesansa Partizana.
U toj Jugoslaviji koju ja odlično pamtim u košarci su dominirali Hrvataski klubovi i Bosna a jedini Srpski koji se borio sa njima na nož je Zvezda. U ženskoj košarci KKCZV je apsolitni šampion. A onda pre desetak godina KKP osvaja prvu titulu. Slučajno
(Zvezdaš, 05. jun 2021 22:27)
Druže u Jugi je tvoj klub(inače sad ugašen ali nmvz) osvojio titulu 1972 i od tada nijednu! Tako da ne znam koju Jugoslaviju ti pamtiš ali od kad je košarka postala zaista relevantan sport koji se ne igra na pesku i bez sata vi imate jednu titulu sve do baš tih prljavih 90tih na koje aludiraš i to su gole činjenice šta god ti pričao. U vreme 80tih kad košarka postaje globalni sport veliki klubovi u Jugoslaviji su Jugoplastika, Cibona i Partizan sa istorijskim timovima i igračima kao što su Divac, Rađa i Kukoč itd i to je istina možda gorka za tebe ali istina.

Statistika ogolila Golijata

pre 2 godine

Ide li sad Partizan u repasaž za EL??
(Mijalko, 05. jun 2021 21:57)

Da...sa pobedniko. Kup kupova iz 1974. godine!!! hahahaha

Bole

pre 2 godine

Je l ovi iz Partizana imaju neki kondicioni trening uopste? Svaki napad po jedan se povredi, a vecina izgleda kao da su pravili pauzu 2 godine.

Zoki

pre 2 godine

samoproklamovana institucija...
samoproklamovana gromada...
samoproklamovan bitan klub...
(e, 05. jun 2021 21:28)

Baš tako, Partizan se za sve to samoproklamovao, pa se još samoproklamovao u šampiona Evrope, učesnika 4 F4, samoproklamovao se u ugasitelja Crvene Zvezde...

A ove privatne klubove država uporno pokušava da proklamuje u ozbiljnu košarkašku ekipu na silu i ne birajući sredstva, ali im nikako ne ide.

Ja,nebitan srbin iz Srbije

pre 2 godine

Још Матовић да се ухвати за зглоб... Циркусанти и фолиранти... партизанке у елементу!
(Црвена звезда 1913, 05. jun 2021 21:38)
Pusti Partizan,on je propo’ ko žeton,nego reci mi iz prve ruke hoće li legenda nekadasnjeg giganta sa Kališa,Neša” the towel” Ilic da avanzuje sa mesta bacača peškira u sledećoj sezoni?

Stanoje Šarloatan od Šamroka

pre 2 godine

Znam da je teško, nama dupla kruna u fudbalu, kvalifikacije za LŠ, vama duplo golo, nama dupla kruna u košarci (za sada), plasman u EL, vama opet duplo golo, i tako iz godine u godinu...

Nema veze, evo Bota se opet kandiduje za predsednika, opet će da zavrće rukave u Areni i peva sa generalom iz Transilvanije.

Biće bolje SLEDEĆE SEZONE.



Šalim se, neće, ali zato za 2 do 2.5 godine...

Statistika ogolila Golijata

pre 2 godine

C.ZVEZDA 1974. osvajač Kup kupova. Od tada 0 trofeja u Evropi
C.ZVEZDA BEOGRAD- skoro, pa redovan učesnik Evrolige! trofeja 0 do sad

Kakva istorija.Dičim se njome!!

Radijator

pre 2 godine

Ništa, zadržati ove igrače i dovesti iskusnog trenera. Savić će to da završi. Po meni ima dva dobra kandidata. Mutu Nikolić ili Gagija Nikolića. Gospodin Ostoja je doveo dobre igrače ali eto povrede. Od naših igrača istakli su se Danguba i Zagor, napredovali su mnogo.

Statistika ogolila Golijata

pre 2 godine

Partizan vise nece igrati Evroligu
(Aleksa, 05. jun 2021 19:33)

U pravu je čovek, iako je mlad, pa se ne seća mnogo.
C.Zvezda isto ne igra, ali je uvek dobar učesnik zbog broja!

Kako stoje stvari sa kvalitetom košarke u regionu, uskoro bez Evrlige...
Pozdrav za legendu C.Zvezde Moku Slacnića osvajača jedinog evropskog trofeja "trofejnog kluba sa Kalemegdana".

Ostojah madjijah

pre 2 godine

Na kraju ce ispasti da je Filipovski trenerčina. Uspeo čovek sa ovim timom da (obično) dogura do kraja meča uz neki egal. Ovom sad je egal na nivou mašte. Strašno koga smo mi postavili da nam vodi najbitniji meč u sezoni u Evrokupu. Malo je 3 trenera dajte još nekog! Ostojah reaguj!! Nisi nam dovoljno uništio klub svojim (ne)znanjem!

vp

pre 2 godine

Da je postena liga, Partizan bi ugazio Zvezdanu, ali pantere politicari guraju, tako je i u fudbalu. Ali nece to vecno trajati, stvari ce da dodju na svoje normalno mesto.
(Roy74, 05. jun 2021 21:25)

Prvo vi dodjite do Zvezdane, lako cemo posle

Gorki

pre 2 godine

Da je postena liga, Partizan bi ugazio Zvezdanu, ali pantere politicari guraju, tako je i u fudbalu. Ali nece to vecno trajati, stvari ce da dodju na svoje normalno mesto.
(Roy74

Jedino sto je tacno, je to da su se stvari vec vratile na svoje normalno mesto.

Statistika ogolila Golijata

pre 2 godine

Још Матовић да се ухвати за зглоб... Циркусанти и фолиранти... партизанке у елементу!
(Црвена звезда 1913, 05. jun 2021 21:38)

Ne kaže se C.Zvezda, nego "Trofejni klub sa Kalemegdana", pardon C. Zveda Beograd. Svako 1974. i Kup kupova jedini evropski trofej!!

наполеон

pre 2 godine

Како би било лепо да Партизан ово добије. Баш би уживали у финалу са њима.

Radonja osvajač

pre 2 godine

Vidi se odsustvo 2 meseca ste na raspustu,komedija sa vama već 8-9 godina nema ništa a to je sve Duletov zalog do god ste trošili više nego što je trebalo sad dolazi na naplatu!!!

Straight Outta München

pre 2 godine

Najjaca stvar na utakmici je ogroman poster Radeta Zagorca u dresu Memfisa. Zamisljam izraze lica trenera u ekipi Memfisa posle 2-3 treninga kada su videli koga su draftovali :) Verovatno je morao da dokazuje video snimcima da je on taj koga su draftovali....

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Још Матовић да се ухвати за зглоб... Циркусанти и фолиранти... партизанке у елементу!

Bajo moj

pre 2 godine

Пармезан би требао да оснује лигу са босном, југопластиком и цибоном, пошто су сви били еуропски прваци, а тренутно су у сличној завидној форми!

maksa

pre 2 godine

Ja poznajem mnogo grobara i do sada nijedan jedini nije rekao-pa jeste da smo preterali sa 13 titula u kosarci i 6 u fudbalu,preterali smo,ipak nismo mi jedini koji igraju a gle mi jedini osvajamo.nije ovo zemlja bez kosarkasa pa da ko makabi uzmemo 13 titula i vise..neee,grobarima je to normalno,carls duloo menson im je isprao mozak i nema tu pomoci kad te sekta obuzme..i sada kuknjava..sta ces..

Statistika ogolila Golijata

pre 2 godine

C.ZVEZDA 1974. osvajač Kup kupova. Od tada 0 trofeja u Evropi
C.ZVEZDA BEOGRAD- skoro, pa redovan učesnik Evrolige! trofeja 0 do sad

Kakva istorija.Dičim se njome!!
(Statistika ogolila Golijata, 05. jun 2021 21:29)

"Trofejni klub sa Kalemegdana"- hahahaha

redenick

pre 2 godine

Po svemu sudeci jedini spas za KK Partizan je da dovedu kontroverznog i pohotnog profesora u klub i da on svojim znanjem stimulise igrace da igraju borbenije.

Wllaxy

pre 2 godine

Ovo je poslednja sezona da panteri bilo sta osvajaju.
(Drobnjak iz auta, 05. jun 2021 21:38)

Komentar napisan 2014. godine i paste-ovan svake naredne godine.

To be continued...

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Колико видим партизанке су срећне што неће ићи у финале... А некад су били силни и бахати, од "институције" остали само дугмићи...
Још да искористим прилику и захвалим се Нолану Смиту.
Хвала Нолане, жив нам и здрав био...

Ivan

pre 2 godine

Potajno sam se nadao ce se partizan provuci do finala, jer bi bio neuporedivo laksi protivnik Zvezdi u finalu sa ovim novim povredama.

Макарије

pre 2 godine

Da je postena liga, Partizan bi ugazio Zvezdanu, ali pantere politicari guraju, tako je i u fudbalu. Ali nece to vecno trajati, stvari ce da dodju na svoje normalno mesto.
(Roy74, 5. jun 2021 21:25

Начекаћеш се да поново буде ваше поштено.

zvezdale

pre 2 godine

Ako može neko da mi objasni šta glumi ovaj Novico s ovom kosom? Kao pustio kosu i ošišao se u sredini kose na ćelavo? Koja je to moda? Bože me sačuvaj!

NoName

pre 2 godine

Zagorac? koliko ti covece mene nerviras i iritiras, sta ti treniras i kako si uspeo prevariti ljude za profesionalni ugovor i masne pare? nikad ni jednog igraca Partizana nisam terao iz kluba al ti covece sam trazis....
(građanin opasnih namera, 05. jun 2021 20:54)

A kad je potpisao Zagorac za Partizan toliko ste se popalili, te Zagor ovo, te Zagor ono!
(cukce, 05. jun 2021 21:28)

A naslov na B92 - selektore, gledaš li Zagora? Neverovatno je koliko ljudi nemaju pojma o košarci.

Roy74

pre 2 godine

Da je postena liga, Partizan bi ugazio Zvezdanu, ali pantere politicari guraju, tako je i u fudbalu. Ali nece to vecno trajati, stvari ce da dodju na svoje normalno mesto.

Baxuz

pre 2 godine

Boze me sacuvaj i sakloni ! Sada je poluvreme trece utakmice znaci odigrano je 10 cetvrtina do sada, ON ponosno istice igru Partizana u jednoj jedinoj cetvrtini kada su nesto malo odigrali, odnosno vise je u pitanju to da je Mega tu cetvrtinu odigrala lose, da li je to realno i ima li uopste ovaj lik imalo sive mase u glavi.
(Skorpion, 05. jun 2021 20:49)

Pa oni i dan danas pricaju da je Sasa Ilic promasio sansu protiv Reala.

Tomo

pre 2 godine

Igraci partizana su totalno nespremni, izuzev Jarmaza, vise su bili po splavovima nego na treninzima zadnjih mesec dana. Da Petrusev nije partizanovac, igubili biste bar 20 razlike.

Borky

pre 2 godine

Auu opozicijo sto vas bije ovaj drzavni projekat?
Nista nba Zagor? Nista visegodisnji rep. i clan Reala Novica ubica? Danguba visegodisnji euroligaski igrac? Nista Jare najbolji domaci igrac u ligi?Nista najbolji suter lige Page? E i ova drzava vise stvarno nema smisla.

a

pre 2 godine

Matovic je mlak trenera, hvala mu ni na cemu, i treba se Saletu zahvaliti na saradnji. Zvezdan Mitrovic ceka pred vratima.
(Will Mosley, 05. jun 2021 20:40)

Danas za vreme Noleta bio si Jumko

Straight Outta München

pre 2 godine

Hahahah cilj igraca Partizana je da nekako povrede Petruseva. Ne pomaze ni slika u dresu Partizana. Fino se Tepic raduje, vidi se da je veliki Grobar.

Nebojsa

pre 2 godine

Imao sam zelju da nam megdan u finalu dodje Partizan, ali mi se zelja ne ispuni.
Da ih obrstimo, kao sto smo one crnogorce u Aba ligi.

Упитник

pre 2 godine

Zvezdan Mitrovic ceka pred vratima.
(Will Mosley, 5. jun 2021 20:40

Освајач Еврокупа? На вратима?
Монако ће му дати мању плату? Не занима га Евролига? Мора да се докаже у АБА лиги? Чекају га најзахвалнији навијачи на свету?

What's Eating Gilbert Grape

pre 2 godine

Kao što ste nas odvaljivali u poslednjih 5 godina. Ajde bre ne blamiraj se. Zna se ko kad primi trojku skida gaće, puca sa +41 i koga stoka nabija 30 razlike. Pitajte Stevu Karadžića i Pešića, ako ste kratkog pamćenja. A biće da jeste, jer vam memorija dopire samo do 2011...
(panter pudlica, 5. jun 2021 20:21)

Zato je Partizan sad tu gde je...bitno je bilo sa kojom razlikom pobedis Zvezdu...jedino sto vam ostaje da se prisecate +41 i skidanje gaca...vi ne morate da skidate...odavno su vam skinute i nikako da ih ponovo navucete...

smeh

pre 2 godine

Nadam se da nisu ozbiljne povrede i da će povredjeni igrači biti spremni već za sledeću sezonu. Srećom idu opet na raspust. Možda se nisu ni trebali vraćati sa predjašnjeg raspusta. Zbog 4 utakmice cimati igrače? Neozbiljno. Doduše navijači Budućnosti će sada preko u Titograd da bodre prvu ljubav. Valjda oni nisu na raspustu.

lal

pre 2 godine

I ja sam zvezdaš, i u redu je ovo zezanje za Igokeu i FMP, ali želeti da se neki igrač povredi?
(Aca, 05. jun 2021 21:21)
bukvalno van pameti... da uzmemo nekog koga bas bas ne volim... npr. mustafa... ni njemu ne zelim povredu... zelim mu da primi gol kroz noge... da ga se partizan ratosilja (sto cak nije ni dobro po zvezdu xD)... da mu ljudi okrecu glavu kada ga vide na ulici...
ali prizivati povrede i to potencijalnih reprezentativaca je bas dno :(

Bok

pre 2 godine

Da je postena liga, Partizan bi ugazio Zvezdanu, ali pantere politicari guraju, tako je i u fudbalu. Ali nece to vecno trajati, stvari ce da dodju na svoje normalno mesto.
(Roy74, 5. jun 2021 21:25)
Jesi sam ovo smislio ili ti neko sugerisao!? Najače je ovo stvari će da dođu na normalno mesto reče navijač kluba koji nije pobedio u Ligi Šampiona evo već 46 godina!?

Vlada

pre 2 godine

Opet moram da kažem, Petruševa, Simonovića i Ivanovića bih voleo sledeće sezone da gledam u Zvezdi. A kada vidim Simanića, srce me uvek žigne. Kakva šteta.

SrbEUin

pre 2 godine

Zvezdan Mitrovic ceka pred vratima. (Will Mosley, 5. jun 2021 20:40

Lik je partizanovac još od pre rođenja. Porodična tradicija. Samo ime ti kaže.

Mik

pre 2 godine

@C.ZVEZDA 1974. osvajač Kup kupova. Od tada 0 trofeja u Evropi 
C.ZVEZDA BEOGRAD- skoro, pa redovan učesnik Evrolige! trofeja 0 do sad 

Kakva istorija.Dičim se njome!! 
(Statistika ogolila Golijata, 05. jun 2021 21:29) 

"Trofejni klub sa Kalemegdana"- hahahaha
(Statistika ogolila Golijata, 05. jun 2021 21:40)

Momci vas je ugazila Mega, do Crvene Zvezde niste ni stigli, ipak je to viši nivo.

Istina

pre 2 godine

Da je postena liga, Partizan bi ugazio Zvezdanu, ali pantere politicari guraju, tako je i u fudbalu. Ali nece to vecno trajati, stvari ce da dodju na svoje normalno mesto.
(Roy74, 5. jun 2021 21:25)

Mozga bez...pa vi ne možete da pobedite Borac ili Megu,Pazar,Metalac i sl. a pominješ Zvezdu,limaru glupi.Ko vam brani da pobedite bilo koga ali ne znate,ne posedujete kvalitet.

Nikola Markovic

pre 2 godine

Ljudi,

Ostoja nikako nije kriv, nikako, svi su ostali krivi samo on nije!

Ostoja je nesto najbolje (i najlepse, dodajem ja) sto nam se desilo u poslednjoj deceniji!

cukce

pre 2 godine

Zagorac? koliko ti covece mene nerviras i iritiras, sta ti treniras i kako si uspeo prevariti ljude za profesionalni ugovor i masne pare? nikad ni jednog igraca Partizana nisam terao iz kluba al ti covece sam trazis....
(građanin opasnih namera, 05. jun 2021 20:54)

A kad je potpisao Zagorac za Partizan toliko ste se popalili, te Zagor ovo, te Zagor ono!

Neznani junak

pre 2 godine

Pokušao je Partizan sve, ali neiskusni Veličković, Pejdž, Dangubić i ostali juniori nisu mogli više protiv evroligaških igrača Mege, Milosavljevića, Simanićaa i Tepića, kao i evroligaškog trenera Jovanovića.

Aca

pre 2 godine

Samo da se što više Igokeinih igrača povredi, nebitno je ko će da pobedi, pošto su ionako ovo Igokea 2 i Igokea 3.
(zvezdale, 5. jun 2021 20:47)

I ja sam zvezdaš, i u redu je ovo zezanje za Igokeu i FMP, ali želeti da se neki igrač povredi?

Loznica

pre 2 godine

Utakmica u kojoj navijam za partizan ali ne vredi...sad tek vidim kako je tesko i tuzno biti navijac malog komsije.
(Dejan CZ, 5. jun 2021 21:35)

Kakav si ti navijač ako navijaš za klub koji mrziš iz dna duše?!?!?

Mega je trenutno bolja od nas i to je to. Sve čestitke i da pobede u finalu!!!

Radijator

pre 2 godine

Volio bi da Partizan ispadne, jer u suprotnom osta ovaj prevarant u upravi Partizanu da muze narodne pare i stavlja na svoje privatne račune još koju godinu. Ovako narod može bar njega da otera, ako ne može ovog njegovog šefa…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 05. jun 2021 19:44

I onda dodje isti takav.
Utakmica se odigrala na birackim mestima, a to znamo kako je proslo.

Will Mosley

pre 2 godine

Partizanu želim da se plasira na Evroviziju sledeće sezone. Možda uđu u finale!
(cezar, 05. jun 2021 19:55)

A ja Zvezdi zelim da se plasira u repasaz Beovizije sledece sezone, bez Lojda bice jos lakse to osttvariti.

panter pudlica

pre 2 godine

Ako prodje Mega, bice zanimljive utakmice sa puno lepih poteza. Ako prodje Partizan, bice zanimljivo gledati kako ih odvaljujemo 30 razlike. Ne znam sta bih radije gledao iskreno
(6,50, 05. jun 2021 19:42)

Kao što ste nas odvaljivali u poslednjih 5 godina. Ajde bre ne blamiraj se. Zna se ko kad primi trojku skida gaće, puca sa +41 i koga stoka nabija 30 razlike. Pitajte Stevu Karadžića i Pešića, ako ste kratkog pamćenja. A biće da jeste, jer vam memorija dopire samo do 2011...

Skorpion

pre 2 godine

Ako odigramo kao u 2 cetvrtini 2 meca Mega se nista ne pita!
(Grobar, 5. jun 2021 18:55)

Boze me sacuvaj i sakloni ! Sada je poluvreme trece utakmice znaci odigrano je 10 cetvrtina do sada, ON ponosno istice igru Partizana u jednoj jedinoj cetvrtini kada su nesto malo odigrali, odnosno vise je u pitanju to da je Mega tu cetvrtinu odigrala lose, da li je to realno i ima li uopste ovaj lik imalo sive mase u glavi.

Wllaxy

pre 2 godine

Matovic je mlak trenera, hvala mu ni na cemu, i treba se Saletu zahvaliti na saradnji. Zvezdan Mitrovic ceka pred vratima.
(Will Mosley, 05. jun 2021 20:40)

Ko lud je da umesto EL sledeće sezone igra cipiripi kup.

Will Mosley

pre 2 godine

Deri mego taj drzavni projekat
(ajmooo, 05. jun 2021 20:23)

Ne znam gde je presao Kino Kolom nakon sto je odbio ponudu Valensije.

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Hoće li i danas na snazi biti grobarski treš romantitan, udaranje laktom u stomak, psovanje, davljenje, vređanje žena itd
(tako je., 05. jun 2021

За сада само претње великог спортсмена Кљовице, наставак следи....

Danguba dangubi

pre 2 godine

@ Rado bih voleo grobare da vidim u finalu sa nama.
(Nebojsa, 5. jun 2021 19:40)

A, stra' te Mege? Znaš da će Partizana lakše da pokradu.

građanin opasnih namera

pre 2 godine

Zagorac? koliko ti covece mene nerviras i iritiras, sta ti treniras i kako si uspeo prevariti ljude za profesionalni ugovor i masne pare? nikad ni jednog igraca Partizana nisam terao iz kluba al ti covece sam trazis....

Zvezda

pre 2 godine

Kao što ste nas odvaljivali u poslednjih 5 godina. Ajde bre ne blamiraj se. Zna se ko kad primi trojku skida gaće, puca sa +41 i koga stoka nabija 30 razlike. Pitajte Stevu Karadžića i Pešića, ako ste kratkog pamćenja. A biće da jeste, jer vam memorija dopire samo do 2011...
(panter pudlica, 05. jun 2021 20:21)

Tebi je i dalje teško. Uništena mladost. Nema radosti. Ostarićeš a zadovoljstvo nećeš doživeti

Papilon

pre 2 godine

A, stra' te Mege? Znaš da će Partizana lakše da pokradu.
(Danguba dangubi, 5. jun 2021 20:27)

Ono kada dodje zadnje vreme i najveci lopovi krenuse da pricaju kako ih kradu.

Straight Outta München

pre 2 godine

Petrusev od objavljivanja one slike u dresu Partizana ne moze da se sastavi...Jos navukao bez ikakve potrebe gnev i navijaca CZ. Bas mudar potez. U rangu Vladimira Stojkovica.

pravdoljubiv po prirodi

pre 2 godine

Partizan osvajao 8 puta? Bio sampion kosarkaske lige Srbije 8 puta? Gde se to tako racuna? Onda ni Partizan nikad nije bio prvak evrope u kosarci niti zvezda u fudbalu

VOSAK

pre 2 godine

Ocete li da pustite komentare? na vestima o Milunovicu ili na vestima bilo koje koje nisu o partizanu dopustate zaista ogroman broj komentara, zasto ovde ne?
(ejj, 05. jun 2021 19:13)


Jer se ne komentarišu puno ko te gde se puštaju kako kažeš, logično ?

vicok

pre 2 godine

Jel i vi volite da slušate tegija dok iz neutralnog ugla kako to on kaže, širi propagandu
Al ga je Džordan iz Čačka ispreskakao šou

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Volio bi da Partizan ispadne, jer u suprotnom osta ovaj prevarant u upravi Partizanu da muze narodne pare i stavlja na svoje privatne račune još koju godinu. Ovako narod može bar njega da otera, ako ne može ovog njegovog šefa…

ejj

pre 2 godine

Ocete li da pustite komentare? na vestima o Milunovicu ili na vestima bilo koje koje nisu o partizanu dopustate zaista ogroman broj komentara, zasto ovde ne?

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Rade Zagorac i Ostoja pod ruku i što dalje od Partizana. Obojica u nadnicu da berete jagodu, malinu i kupinu. Što dalje šape od narodnih para! Nesposobni i jedan i drugi!

6,50

pre 2 godine

Ako prodje Mega, bice zanimljive utakmice sa puno lepih poteza. Ako prodje Partizan, bice zanimljivo gledati kako ih odvaljujemo 30 razlike. Ne znam sta bih radije gledao iskreno

Malo vas je grobari!

pre 2 godine

Grobari ne brinite! Miško je dobar trgovac! "Ja tebi finale,ti od mene kupiš 5-6 loših igrača". Ostoja prihvatio tu ponudu. Zašto ne bi trošio pare koje ima kao pleve, a koje mu je dala država!

Aca

pre 2 godine

Samo da se što više Igokeinih igrača povredi, nebitno je ko će da pobedi, pošto su ionako ovo Igokea 2 i Igokea 3.
(zvezdale, 5. jun 2021 20:47)

I ja sam zvezdaš, i u redu je ovo zezanje za Igokeu i FMP, ali želeti da se neki igrač povredi?

Макарије

pre 2 godine

Da je postena liga, Partizan bi ugazio Zvezdanu, ali pantere politicari guraju, tako je i u fudbalu. Ali nece to vecno trajati, stvari ce da dodju na svoje normalno mesto.
(Roy74, 5. jun 2021 21:25

Начекаћеш се да поново буде ваше поштено.

Упитник

pre 2 godine

Zvezdan Mitrovic ceka pred vratima.
(Will Mosley, 5. jun 2021 20:40

Освајач Еврокупа? На вратима?
Монако ће му дати мању плату? Не занима га Евролига? Мора да се докаже у АБА лиги? Чекају га најзахвалнији навијачи на свету?

6,50

pre 2 godine

Ako prodje Mega, bice zanimljive utakmice sa puno lepih poteza. Ako prodje Partizan, bice zanimljivo gledati kako ih odvaljujemo 30 razlike. Ne znam sta bih radije gledao iskreno

Gorki

pre 2 godine

Da je postena liga, Partizan bi ugazio Zvezdanu, ali pantere politicari guraju, tako je i u fudbalu. Ali nece to vecno trajati, stvari ce da dodju na svoje normalno mesto.
(Roy74

Jedino sto je tacno, je to da su se stvari vec vratile na svoje normalno mesto.

Baxuz

pre 2 godine

Boze me sacuvaj i sakloni ! Sada je poluvreme trece utakmice znaci odigrano je 10 cetvrtina do sada, ON ponosno istice igru Partizana u jednoj jedinoj cetvrtini kada su nesto malo odigrali, odnosno vise je u pitanju to da je Mega tu cetvrtinu odigrala lose, da li je to realno i ima li uopste ovaj lik imalo sive mase u glavi.
(Skorpion, 05. jun 2021 20:49)

Pa oni i dan danas pricaju da je Sasa Ilic promasio sansu protiv Reala.

lal

pre 2 godine

I ja sam zvezdaš, i u redu je ovo zezanje za Igokeu i FMP, ali želeti da se neki igrač povredi?
(Aca, 05. jun 2021 21:21)
bukvalno van pameti... da uzmemo nekog koga bas bas ne volim... npr. mustafa... ni njemu ne zelim povredu... zelim mu da primi gol kroz noge... da ga se partizan ratosilja (sto cak nije ni dobro po zvezdu xD)... da mu ljudi okrecu glavu kada ga vide na ulici...
ali prizivati povrede i to potencijalnih reprezentativaca je bas dno :(

Straight Outta München

pre 2 godine

Petrusev od objavljivanja one slike u dresu Partizana ne moze da se sastavi...Jos navukao bez ikakve potrebe gnev i navijaca CZ. Bas mudar potez. U rangu Vladimira Stojkovica.

vp

pre 2 godine

Da je postena liga, Partizan bi ugazio Zvezdanu, ali pantere politicari guraju, tako je i u fudbalu. Ali nece to vecno trajati, stvari ce da dodju na svoje normalno mesto.
(Roy74, 05. jun 2021 21:25)

Prvo vi dodjite do Zvezdane, lako cemo posle

a

pre 2 godine

Matovic je mlak trenera, hvala mu ni na cemu, i treba se Saletu zahvaliti na saradnji. Zvezdan Mitrovic ceka pred vratima.
(Will Mosley, 05. jun 2021 20:40)

Danas za vreme Noleta bio si Jumko

dule

pre 2 godine

Све,све али десетак крвничких фаула над играчима Меге,понајвише над Петрушевим су израз беде и идиотизма.Па људи,играчи Меге нису наши непријатељи,то су наша деца,момци и људи који играју кошарку.Те грубости су правили Загорац,Јанковић,Степановић.О суђењу Белошевића,Јовчића и Николића је губљење времена.Они се знају одавно и они су највише криви што су допуштали та крљања.Иначе и више негозаслужена победа Меге.

Bole

pre 2 godine

Je l ovi iz Partizana imaju neki kondicioni trening uopste? Svaki napad po jedan se povredi, a vecina izgleda kao da su pravili pauzu 2 godine.

Wllaxy

pre 2 godine

Ovo je poslednja sezona da panteri bilo sta osvajaju.
(Drobnjak iz auta, 05. jun 2021 21:38)

Komentar napisan 2014. godine i paste-ovan svake naredne godine.

To be continued...

as

pre 2 godine

Da je postena liga, Partizan bi ugazio Zvezdanu, ali pantere politicari guraju, tako je i u fudbalu. Ali nece to vecno trajati, stvari ce da dodju na svoje normalno mesto.
(Roy74, 05. jun 2021 21:25)

Kako vas vise ne mrzi da lazete sami sebe?

KoRn

pre 2 godine

Zoki, ne budi toliko oštar prema "trofejnom klubu sa malog Kalemegdana", C.Zvezda je osvojila Kup kupova 1974. godine....hahaha...ali "Trofejni klub sa malog Kalemegdana" kada čujem me uvek od srca nasmeje!!
(Statistika ogolila Golijata, 05. jun 2021 22:01)
12 puta prvak Jugoslavije slinavac.Tri puta prvak Srbije i Crne Gore slinavko,6 puta prvak Srbije,5 puta prvak ABA lige,3 Kupa Jugoslavije i 7 puta Kup Radivoja Koraca,i osvajac Fiba Saporta Kupa.Je li ti sada jasnije slinavko jedan.

What's Eating Gilbert Grape

pre 2 godine

Kao što ste nas odvaljivali u poslednjih 5 godina. Ajde bre ne blamiraj se. Zna se ko kad primi trojku skida gaće, puca sa +41 i koga stoka nabija 30 razlike. Pitajte Stevu Karadžića i Pešića, ako ste kratkog pamćenja. A biće da jeste, jer vam memorija dopire samo do 2011...
(panter pudlica, 5. jun 2021 20:21)

Zato je Partizan sad tu gde je...bitno je bilo sa kojom razlikom pobedis Zvezdu...jedino sto vam ostaje da se prisecate +41 i skidanje gaca...vi ne morate da skidate...odavno su vam skinute i nikako da ih ponovo navucete...

Neznani junak

pre 2 godine

Pokušao je Partizan sve, ali neiskusni Veličković, Pejdž, Dangubić i ostali juniori nisu mogli više protiv evroligaških igrača Mege, Milosavljevića, Simanićaa i Tepića, kao i evroligaškog trenera Jovanovića.

Billy Billy koraci a na jugu splićani

pre 2 godine

Sve vec bilo dogovoreno da Partizan uzme makar titulu u kosarci za mir u kuci ali ne javise igracima Mege i propade plan.

uplakani

pre 2 godine

Da je postena liga, Partizan bi ugazio Zvezdanu, ali pantere politicari guraju, tako je i u fudbalu. Ali nece to vecno trajati, stvari ce da dodju na svoje normalno mesto.
(Roy74, 05. jun 2021 21:25)

Ti nisi isao kod doktora ???

uplakani

pre 2 godine

1961:.šamrok. CZV. 5-1
(gladijator, 5. jun 2021 23:52)

Au, mene blam posle ovoga...Stvarno, nemoj da se vise sramotis, dosta je za veceras. Idi na spavanje uplakani, glupo je vise

deki

pre 2 godine

Danas sam negde procitao da se Zvezda i Partizan "kolju " za Smailagica koji nema minute u NBA pa bi da se vrati u Evropu da ozivi karijeru. Pa da li je realno da se grobari nadaju ovom igracu. Dobili ste pozivnicu za EK na osnovu stare slave, inace Partizan vec osmu godinu prosecan klub koga je od gasenja ili da budem blazi od potpune anonimnosti spasila drzava poslavsi u klub svog coveka . I na kraju, za trenutno stanje KKP najvise imate da zahvalite trojici koji su godinama vodili klub ali kome to da pricas kad ovde pisu bajke o generalu i slicne gluposti

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

"Партизани црни врани
црни су вам дошли дани"

Ово је текст једне српске родољубиве песме..

Bok

pre 2 godine

Ovi nam pobegli u košarci ali u boksu nisu! Počinje navijačka migracija Grobara ka trofejnim Srpskim sportovima... Tekvondo, streljaštvo, brejkdens, riziko...

Malo vas je grobari!

pre 2 godine

Grobari ne brinite! Miško je dobar trgovac! "Ja tebi finale,ti od mene kupiš 5-6 loših igrača". Ostoja prihvatio tu ponudu. Zašto ne bi trošio pare koje ima kao pleve, a koje mu je dala država!

Istina

pre 2 godine

Zoki, ne budi toliko oštar prema "trofejnom klubu sa malog Kalemegdana", C.Zvezda je osvojila Kup kupova 1974. godine....hahaha...ali "Trofejni klub sa malog Kalemegdana" kada čujem me uvek od srca nasmeje!!
(Statistika ogolila Golijata, 5. jun 2021 22:01)

Samo 3(tri) trofeja ove sezone i kako da budu trofejni klub.Najbolje je nazvati trofejnim klubom one koji su u poslednjih 8 godina osvojili 2-3 KRK,jedan fenjer Cipiripi kupa a ove sezone izborili polufinale KLS i top 7 ABA lige.To je trofejni klub,bajo moj...

Tomo

pre 2 godine

Igraci partizana su totalno nespremni, izuzev Jarmaza, vise su bili po splavovima nego na treninzima zadnjih mesec dana. Da Petrusev nije partizanovac, igubili biste bar 20 razlike.

Straight Outta München

pre 2 godine

Najjaca stvar na utakmici je ogroman poster Radeta Zagorca u dresu Memfisa. Zamisljam izraze lica trenera u ekipi Memfisa posle 2-3 treninga kada su videli koga su draftovali :) Verovatno je morao da dokazuje video snimcima da je on taj koga su draftovali....

Алекса

pre 2 godine

Оће их тај ф4 па то ти је....
Сад ће Тринки да им јави да су опет победили....телеграмом

What's Eating Gilbert Grape

pre 2 godine

Ne podnosim organski Partizan, da li sam los covek?
(Sima, 5. jun 2021 22:30

Nisi Simo,ne brini...to je samo posledica busanja u grudi igraca Partizana i pre svega njihova patoloska mrznja prema Zvezdi...neki od trenera(citaj Vujosevic) i igraca Partizana su to poceli pa se to prenelo i na navijace...nekada niije bilo te mrznje...nekada se voleo svoj klub i navijalo za njega a nije se mrzeo protivnik niti protivnicki navijaci,to mogu da potvrde veliki broj ljudi koji sada ima 50,60 i vise godina...od 60-te do 90-te mogao si da vidis posle derbija navijace Partizana i Zvezde kjako se grle(tesko je poverovati,zar ne...)..madjutim,dosle su 90-te i pad morala i standarda pa je sve krenulo nizbrdo...sada sa malo para,malo slobode (u bilo kom smislu) ne preostaje nista drugo nego da se glodjemo i jedni drugima da nabijamo prst u ok, onako cisto zabave radi zato sto nista drugo pametno i nemamo sta da radimo...

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

A možda bi sve ove trofeje tvoja tri kluba menjao za jedan F4 EL?
(Grr, 05. jun 2021 23:03)

Хајде да се кладимо да би већина симпатизера клуба војске хрватских комуниста (познатијих као партизани) пристала да им се клуб угаси само да се избришу Бари и Токио из Звездине историје!

NoName

pre 2 godine

Све,све али десетак крвничких фаула над играчима Меге,понајвише над Петрушевим су израз беде и идиотизма.Па људи,играчи Меге нису наши непријатељи,то су наша деца,момци и људи који играју кошарку.Те грубости су правили Загорац,Јанковић,Степановић.О суђењу Белошевића,Јовчића и Николића је губљење времена.Они се знају одавно и они су највише криви што су допуштали та крљања.Иначе и више негозаслужена победа Меге.
(dule, 05. jun 2021 22:02)

Šta te to čudi? Pa to im je zaštitni znak decenijama. I sa Zvezdom, i sa Cibonom, Zadrom, Jugoplastikom, Hemofarmom. Kad god gube, oni kreću da biju. Sećate se polufinala sa Zvezdom kada su na sve načine pokušavali da započnu tuču. Pavlović, Murić...

KoleCZ

pre 2 godine

Ko kaze da je za grobare gotova sezona. Sada ce da oblace Miskove roze dresove. Nestrpljivo cekaju finale.
(molina, 05. jun 2021 22:55)

Xaxa Brate suze mi pošle :D

KoleCZ

pre 2 godine

Bio sam ubedjen da ćemo ih mi arhivirati i poslati na smetlište istorije gde im je mesto ali eto, to uradiše djeca iz Mege. Ne mogu da kažem da mi je manje drago zbog toga. Sve u svemu, godine sejanja mržnje i ubedjivanja javnosti da su oni neka tobož avangarda sada su konačno dobile svoj zadji čin. Zbogom avangardo, zbogom zagrebe!

Zvezda

pre 2 godine

Kao što ste nas odvaljivali u poslednjih 5 godina. Ajde bre ne blamiraj se. Zna se ko kad primi trojku skida gaće, puca sa +41 i koga stoka nabija 30 razlike. Pitajte Stevu Karadžića i Pešića, ako ste kratkog pamćenja. A biće da jeste, jer vam memorija dopire samo do 2011...
(panter pudlica, 05. jun 2021 20:21)

Tebi je i dalje teško. Uništena mladost. Nema radosti. Ostarićeš a zadovoljstvo nećeš doživeti

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Још Матовић да се ухвати за зглоб... Циркусанти и фолиранти... партизанке у елементу!

maksa

pre 2 godine

Ja poznajem mnogo grobara i do sada nijedan jedini nije rekao-pa jeste da smo preterali sa 13 titula u kosarci i 6 u fudbalu,preterali smo,ipak nismo mi jedini koji igraju a gle mi jedini osvajamo.nije ovo zemlja bez kosarkasa pa da ko makabi uzmemo 13 titula i vise..neee,grobarima je to normalno,carls duloo menson im je isprao mozak i nema tu pomoci kad te sekta obuzme..i sada kuknjava..sta ces..

Wllaxy

pre 2 godine

Matovic je mlak trenera, hvala mu ni na cemu, i treba se Saletu zahvaliti na saradnji. Zvezdan Mitrovic ceka pred vratima.
(Will Mosley, 05. jun 2021 20:40)

Ko lud je da umesto EL sledeće sezone igra cipiripi kup.

NoName

pre 2 godine

Evo još jedan F4 za instituciju!!!Ne znam ko još broji f4 sem njih...pitajte navijače CSKA,Reala i dr. koliko imaju f4???
(Radonja osvajač, 05. jun 2021 22:55)

Cska ima svaki F4 Evrolige. Dobro, jedan nemaju. Onaj kad ih je General vodio. Tad ni grupu nisu prošli. Toliko o njegovom znanju.

Mik

pre 2 godine

@C.ZVEZDA 1974. osvajač Kup kupova. Od tada 0 trofeja u Evropi 
C.ZVEZDA BEOGRAD- skoro, pa redovan učesnik Evrolige! trofeja 0 do sad 

Kakva istorija.Dičim se njome!! 
(Statistika ogolila Golijata, 05. jun 2021 21:29) 

"Trofejni klub sa Kalemegdana"- hahahaha
(Statistika ogolila Golijata, 05. jun 2021 21:40)

Momci vas je ugazila Mega, do Crvene Zvezde niste ni stigli, ipak je to viši nivo.

Sale

pre 2 godine

Da je postena liga, Partizan bi ugazio Zvezdanu, ali pantere politicari guraju, tako je i u fudbalu. Ali nece to vecno trajati, stvari ce da dodju na svoje normalno mesto.
(Roy74, 05. jun 2021 21:25)

Treba najpre doći do Zvezdane ;-)

Istina

pre 2 godine

Kad neko odigra 34 utakmice i bude 17. na tabeli tj. predpslednji, jasno je da je zalutao u to takmičenje. Kad se tome doda da je u toj sezoni promenjeno tri tima igrača i trner, rezultat je katastrofalan. I to se ponavlja iz godine u godinu. Ajde da bacanje para nekako zanemarimo, ali šteta ugledu i renomeu naše košarke je nemerljiva.
(Grr, 6. jun 2021 01:02)

Samo igranje EL nekog našeg tima je i više nego uspeh u današnjim okolnostima.Dobiti 10-tak odličnih ekipa i izgubiti na jednu loptu bar još toliko utakmica je podnošljivo ali brukanje zemlje je kad dovedeš 10-tak stranaca,navodno da napadneš plasman u EL,spucaš državne pare kao da si evroligaš a izboriš jedva 7.mesto u ABA ligi,do par kola pre kraja strahuješ za opstanak a najveći uspeh ti bude polufinale KLS,uz promenjena 5 trenera...ili je to možda uspeh za limariju?

Papilon

pre 2 godine

A, stra' te Mege? Znaš da će Partizana lakše da pokradu.
(Danguba dangubi, 5. jun 2021 20:27)

Ono kada dodje zadnje vreme i najveci lopovi krenuse da pricaju kako ih kradu.

Ajgor

pre 2 godine

U stvari taj prvi vaš nastup i meč sa Sportingom najviše i najbolje govori o vama kao miljenicima države i vlasti, pošto ste prethodne sezone bili tek peti na tabeli a ipak ste nezasluženo igrali to takmičenje.
(Wllaxy, 05. jun 2021 22:43)

Hahaha druže Partizan je pozvan tada kao klub koji igra atraktivan fudbal, možda najatraktivniji fudbal u evropi da se oproba u novom kontinentalnom takmičenju.
(Mitro, 05. jun 2021 23:23)

Како ли је тек играо фудбал први на табели, кад је пети играо атрактиван фудбал?!
Превазишао си и лудог Жекса!

Faruk Hadžibegić

pre 2 godine

Prije 10 godina fudbal sve, kosarka sve, odbojka, rukomet, vaterpolo. Sve. U citavoj Srbiji nije bilo kluba ni u jednom sportu da je primirisao barem kup. Sve posteno. Valjda im bila takva generacija :-) Danas neki pjetlici u direktnom obracunu sa Zvezdinim uzeli nesto. I to im je prevuse, ali hajde. Karma je zeznuta...

cukce

pre 2 godine

Zagorac? koliko ti covece mene nerviras i iritiras, sta ti treniras i kako si uspeo prevariti ljude za profesionalni ugovor i masne pare? nikad ni jednog igraca Partizana nisam terao iz kluba al ti covece sam trazis....
(građanin opasnih namera, 05. jun 2021 20:54)

A kad je potpisao Zagorac za Partizan toliko ste se popalili, te Zagor ovo, te Zagor ono!

uplakani

pre 2 godine

Sad ste imali sansu da skinete Parztizanov 41 poen razlike protiv vas, a vi se radujete pobedi Mege. Mnogo ste bre plitki!
(advokat, 5. jun 2021 23:31)

Nikada likovi kao sto si ti nece to moci da shvate. Ti mislis da je to veliki uspeh dobiti Drču, Balabana i ekipu sa +41 ? Da bi Zvezda slavila da vas odvali sa 30,40 razlike u sastavu u kojem ste sada ?!

Ne, nikada necemo biti isti. Vi ste posebna sorta , otpad koji više nikome ne treba

SrbEUin

pre 2 godine

Zvezdan Mitrovic ceka pred vratima. (Will Mosley, 5. jun 2021 20:40

Lik je partizanovac još od pre rođenja. Porodična tradicija. Samo ime ti kaže.

One night in May

pre 2 godine

Hahaha druže Partizan je pozvan tada kao klub koji igra atraktivan fudbal, možda najatraktivniji fudbal u evropi da se oproba u novom kontinentalnom takmičenju.
(Mitro, 05. jun 2021 23:23)

Ne, pozvan je klub iz Jugoslavije. Partizan je odredjen dekretom sa vrha - bez ikakvog takmicarskog razloga.

Bora

pre 2 godine

Cinjenice su, zvezda u evroligu, partizan u borbi za ABA 1, sve drugi je fantazija za naredne 3 godine. Pogledajte Lazica, Simonovica iz zvezde, nisu u formi ali ginu za Tim, i savrseno su fizicku spremni. U partizanu mnogi nemaju snagw ni za prvu cetvrtinu.

NoName

pre 2 godine

U stvari taj prvi vaš nastup i meč sa Sportingom najviše i najbolje govori o vama kao miljenicima države i vlasti, pošto ste prethodne sezone bili tek peti na tabeli a ipak ste nezasluženo igrali to takmičenje.
(Wllaxy, 05. jun 2021 22:43)

Hahaha druže Partizan je pozvan tada kao klub koji igra atraktivan fudbal, možda najatraktivniji fudbal u evropi da se oproba u novom kontinentalnom takmičenju.
(Mitro, 05. jun 2021 23:23)

Како ли је тек играо фудбал први на табели, кад је пети играо атрактиван фудбал?!
Превазишао си и лудог Жекса!
(Ajgor, 05. jun 2021 23:55)

Valja napomenuti da je Zvezda već sledeće godine igrala polufinale LŠ i ispala od Fiorentine. Toliko o njihovom "atraktivnom" fudbalu. Država na čelu sa vojnom huntom poslala vojni klub da nas bruka, kakav crni atraktivni fudbal.

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Колико видим партизанке су срећне што неће ићи у финале... А некад су били силни и бахати, од "институције" остали само дугмићи...
Још да искористим прилику и захвалим се Нолану Смиту.
Хвала Нолане, жив нам и здрав био...

Миливоје-ватрогасац

pre 2 godine

(Statistika ogolila Golijata, 5. jun 2021 22:07)

Оно кад партизанке својим прстићима куцкају "... хахахахаха ..." а од плакања, кукања, кмечања, беса, злобе, зависти и цркавања од муке једва виде тастатуру и слова на истој - НЕПРОЦЕЊИВО !
ЗВЕЗДА - СРБИЈА - НЕМА ПРЕДАЈЕ

Milan

pre 2 godine

Čitam ove komentare patizanovaca i ne mogu da se načudim. Sve istorije znaju samo ne svoju. Skoro je i film bio o nastanku srpske košarke, mogli ste i tu da vidite kako su Zvezdi oduzimani košarkaši i prekomandovani u Partizan. Taj vaš Partizan je do 1991.godine u košarci imao samo 4 titule. Nakon dolaska na mesto premijera Mirka Marjanovića, kreće vaša renesansa u fudbalu, rukometu i sl. Jedino vam skidam kapu za vaterpolo. Prvo pogledajte u svoje dvorište a onda gledajte u tuđe.

NoName

pre 2 godine

Zoki, ne budi toliko oštar prema "trofejnom klubu sa malog Kalemegdana", C.Zvezda je osvojila Kup kupova 1974. godine....hahaha...ali "Trofejni klub sa malog Kalemegdana" kada čujem me uvek od srca nasmeje!!
(Statistika ogolila Golijata, 5. jun 2021 22:

Al pazi ovo - ove godine se navršilo 50 godina od osvajanja jedinog evropskog trofeja trofejnog kluba iz Humske 1 - Mitropa kupa. Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Inače, Čelik iz Zenice ima tri ova kupa. Gromada, jbt

Backo

pre 2 godine

Mozda ovo i nije tako lose, bolje nego da nas cigani ugaze kao Buducnost pre dve sezone. Ali je problem sto se ne vidi kako cemo dalje, nista se tu ne moze preko noci promeniti, trajace ovo propadanje.

Milan

pre 2 godine

bravo Mega ..odlična ekipa.. milenko, gagi i petrušev će ugasiti fmp
(pop, 5. jun 2021 21:59)

Auuuuu pope, pa zar se opet presvlačite u tuđe dresove. Spremio Miško odevnu kombinaciju da ličite na cvrcane. Vesele boje, taman za leto, mada se tvoji kupaju već dugoooooo

Andjus

pre 2 godine

Znaci mocni partizan nije uspio odbraniti nijednu od 3 titule iz prosle sezone??
Pa kako to?
(Kralj, 5. jun 2021 22:17)

Još Denver da osvoji NBA, pa i tu titulu da izgube 😁

KoRn

pre 2 godine

Jordi Bertomeu kaže da se KK Dinamik Igokea Partizan ne sekira jer dobijaju vajld kard,licno ce da im donese mrmot koji zavija cokoladu u foliju.

Istina

pre 2 godine

Kazu iz Zeleznika da je Mega Partizanov klub i da zapinje samo protiv Zvezde. Sta li je onda FMP Zvezdi kada protiv iste zapinje samo kada je 30 razlike za Zvezdu.
(johnny b, 6. jun 2021 01:42)

Ti misliš da su sinoć zapinjali?Igrali pod ručnom ali pošto ste vi raspad od ekipe,nisu mogli da izgube pa da su igrali i sa juniorima.Vi ostim filijalu Mladost,nikog ne bi mogli da dobijete,izbacio bi vas i Zlatibor.

Bajo moj

pre 2 godine

Пармезан би требао да оснује лигу са босном, југопластиком и цибоном, пошто су сви били еуропски прваци, а тренутно су у сличној завидној форми!

lal

pre 2 godine

Kakav si ti navijač ako navijaš za klub koji mrziš iz dna duše?!?!?

Mega je trenutno bolja od nas i to je to. Sve čestitke i da pobede u finalu!!!
(Loznica, 05. jun 2021 21:56)
ne polazi od sebe i ne projektuj svoja osecanja na druge...
zasto bi navijaci zvezde mrzeli partizan... pa jos iz dna duse?!? odakle ti takva ideja?!?

zemun

pre 2 godine

Ne podnosim organski Partizan, da li sam los covek?
(Sima, 05. jun 2021 22:30)
Zahvaljujemo se na glasu.

hahahhaa...evo druže da ti se pridružim, i organski i neorganski ne podnosim ih.....

Aca

pre 2 godine

Kad neko odigra 34 utakmice i bude 17. na tabeli tj. predpslednji, jasno je da je zalutao u to takmičenje. (Grr, 6. jun 2021 01:02)
Tačno je, 17-i smo. Gde, u kom takmičenju? 17-i u Evropi. Gde ste vi? Gde ste u ABA, tamo gde smo mi prvi?

redenick

pre 2 godine

Po svemu sudeci jedini spas za KK Partizan je da dovedu kontroverznog i pohotnog profesora u klub i da on svojim znanjem stimulise igrace da igraju borbenije.

Bok

pre 2 godine

Da je postena liga, Partizan bi ugazio Zvezdanu, ali pantere politicari guraju, tako je i u fudbalu. Ali nece to vecno trajati, stvari ce da dodju na svoje normalno mesto.
(Roy74, 5. jun 2021 21:25)
Jesi sam ovo smislio ili ti neko sugerisao!? Najače je ovo stvari će da dođu na normalno mesto reče navijač kluba koji nije pobedio u Ligi Šampiona evo već 46 godina!?

Slobodan

pre 2 godine

Neverovatno, navijali su za sve ekipe protiv Zvezde a najvise za Titogradjane …
Njih niko ne podrzava, pa gde su vam sad navijaci Buducnosti da vas pomognu i poguraju …
Stvarno ste nikakvi …

Montenegrinos

pre 2 godine

Uskoro C.Zvezda slavi 40 godina od JEDINOG trofeja u Evropi...1974. Kup kupova.

"Trofejni klub sa Malog Kalemegdana" beše....hahahaha.
(Statistika ogolila Golijata, 5. jun 2021 22:07)


ahaahhahahaha limaru propali, a znas li koliko vi slavite od poslednje pobjede u LŠ? Alo "POBJEDE" AHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA

One night in May

pre 2 godine

1961:.šamrok. CZV. 5-1
(gladijator, 5. jun 2021 23:52)

Evo ih, svedeni na to da su sad i prijateljske utakmice statistika... Zato nikad nista od osnivanja i niste osvojili.

Vas su nasamarali u takmicarskoj - kad se igralo za pare. Zato sad grcate u dugovima - jer ste prvaci prijateljskih utakmica, u takmicarskim ne postojite.

Istina

pre 2 godine

Da je postena liga, Partizan bi ugazio Zvezdanu, ali pantere politicari guraju, tako je i u fudbalu. Ali nece to vecno trajati, stvari ce da dodju na svoje normalno mesto.
(Roy74, 5. jun 2021 21:25)

Mozga bez...pa vi ne možete da pobedite Borac ili Megu,Pazar,Metalac i sl. a pominješ Zvezdu,limaru glupi.Ko vam brani da pobedite bilo koga ali ne znate,ne posedujete kvalitet.

dusan

pre 2 godine

Kad neko odigra 34 utakmice i bude 17. na tabeli tj. predpslednji, jasno je da je zalutao u to takmičenje. (Grr, 6. jun 2021 01:02)

hteo si da kazes pretposlednji? mnogo mi je drago sto se raspadate. samo nastavite

Dača

pre 2 godine

Ostaviti Jaramaza i ovog malog Miletića, a ovo sve šutnuti i dovesti kao prvo ozbiljnog trenera i potom kvalitetne igrače!!!
(Dule, 05. jun 2021 22:01)
Oće to tako,samo kaži i dolaze sve same zvezde.

Skorpion

pre 2 godine

Ako odigramo kao u 2 cetvrtini 2 meca Mega se nista ne pita!
(Grobar, 5. jun 2021 18:55)

Boze me sacuvaj i sakloni ! Sada je poluvreme trece utakmice znaci odigrano je 10 cetvrtina do sada, ON ponosno istice igru Partizana u jednoj jedinoj cetvrtini kada su nesto malo odigrali, odnosno vise je u pitanju to da je Mega tu cetvrtinu odigrala lose, da li je to realno i ima li uopste ovaj lik imalo sive mase u glavi.

Straight Outta München

pre 2 godine

Hahahah cilj igraca Partizana je da nekako povrede Petruseva. Ne pomaze ni slika u dresu Partizana. Fino se Tepic raduje, vidi se da je veliki Grobar.

Dušan

pre 2 godine

Statistika ogolila Golijata



Momak, ove godine ako uzmemo KLS imaćemo isto titula kao i vi, a od sledeće možda i ispred vas...Taj trofej što imate svaka čast,ali ima ga i Bosna i Jugoplastika i eto ne postoje! Možeš ti da pričaš šta god želiš ali Zvezda će za koju godinu biti ispred svih,tako što će dobiti licencu za EL.

NoName

pre 2 godine

Zagorac? koliko ti covece mene nerviras i iritiras, sta ti treniras i kako si uspeo prevariti ljude za profesionalni ugovor i masne pare? nikad ni jednog igraca Partizana nisam terao iz kluba al ti covece sam trazis....
(građanin opasnih namera, 05. jun 2021 20:54)

A kad je potpisao Zagorac za Partizan toliko ste se popalili, te Zagor ovo, te Zagor ono!
(cukce, 05. jun 2021 21:28)

A naslov na B92 - selektore, gledaš li Zagora? Neverovatno je koliko ljudi nemaju pojma o košarci.

outlaw77

pre 2 godine

Karma is a bitch drugovi partizani...
Sve što ste želeli drugima,vama se upravo dešava...
Čak se ni ne radujem vašem raspadu...
(Parter B, 5. jun 2021 21:37)

Ne lupetaj, treba da vas bude sramota da se uopšte javljate, tolke pare su vam dali i dugove oprostili...
(2CRAZY, 6. jun 2021 00:16)

slažem se, ne lupetaj, naravno da se radujemo...

CZ

pre 2 godine

Ako prodje Mega, bice zanimljive utakmice sa puno lepih poteza. Ako prodje Partizan, bice zanimljivo gledati kako ih odvaljujemo 30 razlike. Ne znam sta bih radije gledao iskreno
(6,50, 05. jun 2021 19:42)

Ne, da je prošao KKP izgubio bi, nema šta, nemaju ni dovoljno igrača u rotaciji za finale, nemaju ni dovoljno ritma u igri, nemaju ni formu tokom cele sezone, užasna sezona, nema šta. Ali sada pošto je Mega u finalu, videćeš anti talente i anti košarku, sa divljačkim šamaranjem u odbrani od strane zvezdinih igrača. Mladost i talenat koji poseduje mega, anuliraće anti talenat tipa Lazić i divljačka odbrana koja je dozvoljena samo ovde i u regionu.
(BORac, 6. jun 2021 07:09) # Link komentara

Kad ne znas igrati odbranu onda je to divljacka igra,bla bla.

Mohikanac

pre 2 godine

@Ronaladio

Ne znam kako si došao do tog zaključka?
"jedini Partizan parirao hrvatskim klubovima..."

Ljudi prestanite da se informišete po forumima i komentarima i zajedljivo jedni drugima da osporavate stvari ili ih izvrćete.

Zvezda je u '80tim izgubila ŠEST finala domaće lige. Valda je morala nekoga da izbaci do finala i da bude u 4 na tabeli, logično zar ne?

A izbacivala je Cibonu Evropskog Prvaka tada, KKP dva puta, Zadar...

Nešto od tih poraza je do realnih mogućnosti kao recimo Jugoplastika koja je celu ligu peglala sa 30 razlike uključujući taj KKP "koji je parirao"...nešto je do sreće ...trojka Cvetičanina na kraju utakmice, koš Nakića ili Čuture isto u poslednjim sec...to su dve utakmice.
Dobro je bilo i finale sa KKP kada je Zvezda u već pomenutom polufinalu izbacila Draženovu Cibonu...

I u '90tim je bilo zanimljivo, čini mi se da je ujednačen broj titula, gore dole jedna.

Raspad i "dominacija" počinju u 2000tim sa dva projekta Budućnost i KKP...što reče neko od Vas izraz "Makabizacija"...baš to.
Prvo je Budućnost očerupala Zvezdu...Topić, Topalović, Rakočević, Kuzmanović...u međuvremenu KKP pravi svoj tim i nastavlja u godinama koje dolaze da čerupa Zvezdu a i sve ostale klubove. Novca 3-4 god nigde.

Nastavlja se projektom Evropska Zvezda gde realno su samo oprane pare.
Da ne dude zabune Uprave Zvezde su podjednako krive za taj period.

građanin opasnih namera

pre 2 godine

Zagorac? koliko ti covece mene nerviras i iritiras, sta ti treniras i kako si uspeo prevariti ljude za profesionalni ugovor i masne pare? nikad ni jednog igraca Partizana nisam terao iz kluba al ti covece sam trazis....

Smeško

pre 2 godine

@ JSD PFC, 6. jun 2021 10:26

E moj dečko, tebi treba stručna pomoć. Ne mogu da shvatim da posle sezone u kojoj KKP nije ušao u plej of ABA lige, nije ušao u finale domaće luge, nije osvojio kup, ti pominješ Zvezdu. Vaš problem nije u Zvezdi, već u vama. Zvezda je trenutno svetlosnim godinama ispred vas, u svakom pogledu,

Borky

pre 2 godine

Auu opozicijo sto vas bije ovaj drzavni projekat?
Nista nba Zagor? Nista visegodisnji rep. i clan Reala Novica ubica? Danguba visegodisnji euroligaski igrac? Nista Jare najbolji domaci igrac u ligi?Nista najbolji suter lige Page? E i ova drzava vise stvarno nema smisla.

Radonja osvajač

pre 2 godine

Evo još jedan F4 za instituciju!!!Ne znam ko još broji f4 sem njih...pitajte navijače CSKA,Reala i dr. koliko imaju f4???

Aca

pre 2 godine

Hahaha druže Partizan je pozvan tada kao klub koji igra atraktivan fudbal, možda najatraktivniji fudbal u evropi da se oproba u novom kontinentalnom takmičenju. Niko nas nije “gurao” već je to bila eksperimentalna sezona kupa šampiona bez još uvek određenih pravila. Tada su Bobek, Milutinović itd bili velika imena u evropskom fudbalu i bilo je logično da njihov klub dobije poziv. A taj poziv je bio toliko nezaslužen da je Partizan tukao Reala 3-0 i ispao zbog sumnjivog suđenja u gostima, inače Real je te sezone i osvojio premijerni kup šampiona…
(Mitro, 5. jun 2021 23:23)
Jesi li gledao utakmicu pa znaš da je suđenje bilo sumnjivo? I, zaboravio si da napišeš da je Partizan u tom dvomeču izgubio od Reala 4:0.

uplakani

pre 2 godine

Da li je Ostoja doveden u Partizan samo da bismo postojali,
bili Zvezdin džak za udaranje i davali legitimitet njenim titulama?
(Jedan lik se pita za sve, 6. jun 2021 09:42)

Znači ipak CIA.. ? Znao sam da je neka zavera u pitanju

UGASENA instalacija

pre 2 godine

https://sr.m.wikipedia.org/sr-ec/KK_Partizan_Zepter_grb.png

Samo da pogledaju ova deca na forumu da je bilo i gorih dana od ovih, kad ste prodali grb od 1997-2001, dok ih Tadic i ekipa nije podigla iz mrtvih a Zvezdu ugasila u svim sportovima...

наполеон

pre 2 godine

Како би било лепо да Партизан ово добије. Баш би уживали у финалу са њима.

nostalgija

pre 2 godine

Ovim je, sto se mene tice sezona zavrsena. Titula u KLS me stvarno ne zanima, da je finale protiv Partizana, bilo bi eventualno vazno da njih pobedimo. Ovako, i da Mega osvoji, nije neka steta. ABA smo uzeli, to je bio vrhunac sezone, sad raspust i vidimo se u EL od jeseni.

Istina

pre 2 godine

Čitam ove komentare patizanovaca i ne mogu da se načudim. Sve istorije znaju samo ne svoju. Skoro je i film bio o nastanku srpske košarke, mogli ste i tu da vidite kako su Zvezdi oduzimani košarkaši i prekomandovani u Partizan. Taj vaš Partizan je do 1991.godine u košarci imao samo 4 titule. Nakon dolaska na mesto premijera Mirka Marjanovića, kreće vaša renesansa u fudbalu, rukometu i sl. Jedino vam skidam kapu za vaterpolo. Prvo pogledajte u svoje dvorište a onda gledajte u tuđe.
(Milan, 05. jun 2021 23:30)
Gledao si FILM i doneo te zaključke…
(Mitro, 5. jun 2021 23:45)

Film je snimljen po istinitim događajima a hvala bogu ima još živih svedoka iz tog vremena,tako da vam laži ne prolaze.Siguran sam da će za 10-godina,kada ne bude više nijednog živog svedoka,nastupiti vaše doba,da demantujete svaku istinu o svojoj istotiji,postojanju i formiranju.Dok ijedan živi svedok postoji,to vam ne ide od ruke,mada postoje snimljene izjave tih ljudi,tako da će vam slabije ići sakrivanje istine.

vicok

pre 2 godine

Jel i vi volite da slušate tegija dok iz neutralnog ugla kako to on kaže, širi propagandu
Al ga je Džordan iz Čačka ispreskakao šou

NoName

pre 2 godine

C.ZVEZDA 1974. osvajač Kup kupova. Od tada 0 trofeja u Evropi
C.ZVEZDA BEOGRAD- skoro, pa redovan učesnik Evrolige! trofeja 0 do sad

Kakva istorija.Dičim se njome!!
(Statistika ogolila Golijata, 05. jun 2021 21:29)

"Trofejni klub sa Kalemegdana"- hahahaha
(Statistika ogolila Golijata, 05. jun 2021 21:40)

Momci vas je ugazila Mega, do Crvene Zvezde niste ni stigli, ipak je to viši nivo.
(Mik, 05. jun 2021 21:57)

Mik ,sve su to činjenice.
Mi ispali od Mege, ali i da vi slavite 40 godina uskoro od JEDINOG trofeja u Evropi...Kako beše trofejni klub sa malog Kalemegdana...hahaha
(Statistika ogolila Golijata, 05. jun 2021 22

Mi slavimo 40 godina od osvajanja trofeja, vi dogodine slavite 40 godina od poslednje pobede u LŠ.

Radonja osvajač

pre 2 godine

Vidi se odsustvo 2 meseca ste na raspustu,komedija sa vama već 8-9 godina nema ništa a to je sve Duletov zalog do god ste trošili više nego što je trebalo sad dolazi na naplatu!!!

Borky

pre 2 godine

Nije teško pronaci statistiku u bivsoj Jugoslaviji pa pogledati sta je i gde je bio Partizan a gde Zvezda pa u svim sportovima i obavezno pogledati u kom periodu krece uspeh renesansa Partizana.
U toj Jugoslaviji koju ja odlično pamtim u košarci su dominirali Hrvataski klubovi i Bosna a jedini Srpski koji se borio sa njima na nož je Zvezda. U ženskoj košarci KKCZV je apsolitni šampion. A onda pre desetak godina KKP osvaja prvu titulu. Slučajno
(Zvezdaš, 05. jun 2021 22:27

Nemoj da lupas kad svi znamo da se vreme meri za vreme Slobe,Mirka i Dula. Prije i posle ne pistoji a svi koji tvrde drugacije samo bogohule i ne postuju bogove kosarke koji su jasno rekli da samo Partizan smije osvajati trofeje.

Stanoje Šarloatan od Šamroka

pre 2 godine

Znam da je teško, nama dupla kruna u fudbalu, kvalifikacije za LŠ, vama duplo golo, nama dupla kruna u košarci (za sada), plasman u EL, vama opet duplo golo, i tako iz godine u godinu...

Nema veze, evo Bota se opet kandiduje za predsednika, opet će da zavrće rukave u Areni i peva sa generalom iz Transilvanije.

Biće bolje SLEDEĆE SEZONE.



Šalim se, neće, ali zato za 2 do 2.5 godine...

Cubaka

pre 2 godine

Posle ove sezone lete svi igraci,ekonom,lekar...Apsolutno nista ne valja!
(stefan, 5. jun 2021 21:57)

Nisi u pravu, kafe kuvarica je bas dobraaaaaaa a ekonoma su vakcinisali pa nece vise zbog njega gubiti utakmice.

JPR24

pre 2 godine

Mega zasluženo pobedila i ide u finale ! Sportski je čestitati boljem ! A za naše pajsere, mogu na raspust i 90% njih da se ne vraća ! Pogotovo Zagorac ( niti zna gde bije niti je u formi čitavu karijeru, nije ni čudo sto su ga odlepili preko bare) , Novica ( vreme je da ide, više šteti nego ista drugo, on još misli da ima 20 godina pa se napali kao klinac umesto da kao veteran doprinosi ostalima) i naravno ostale banane, to jest svi koji misle da znaju igrati košarku a u stvari su diletanti na parketu.

Кукумавке

pre 2 godine

Trofejni klub sa malog Kalemegdana" kada čujem me uvek od srca nasmeje!!
(Statistika ogolila Golijata, 5. jun 2021 22:01)

Ето, бар један позитиван коментар у мору вашег нарицања...

Драго нам је због тебе и желим ти да се увек од срца смејеш. Смех продужава живот...

Nikola Markovic

pre 2 godine

Ljudi,

Ostoja nikako nije kriv, nikako, svi su ostali krivi samo on nije!

Ostoja je nesto najbolje (i najlepse, dodajem ja) sto nam se desilo u poslednjoj deceniji!

jelizor

pre 2 godine

Istoričari, deder, podsetite nas koliko je KK Crvena Zvezda imala titula pre nego što je KK Partizan osvojio svoju prvu titulu? Da ne guglate, pomoći ću vam: 12! Drugo pitanje: koliko godina je prošlo od osnivanja KK Partizan do prve titule? 31! Koliko još beogradskih košarkaških klubova je osvojilo titulu (neki i više puta) pre nego što je to uradio KK Partizan? 3! Proleter iz Zrenjanina je svoju prvu titulu osvojio punih 20 godina pre KK Partizan. Eh, da i za kraj, koji je prvi klub koji je osvojio evropski pehar sa prostora SFRJ? KK Crvena Zvezda. Posle su to radili KK Bosna, KK Jugoplastika, KK Cibona. I za kraj: neke stvari se ne mogu kupiti. Istorija je jedna od njih.

Marko

pre 2 godine

Mitro@. Decko, bolje ne pisi nista, jer sta god da napises vise ti se svi podsmevaju. Cuj Partizan je pozvan jer je igrao atraktivan fudbal? Pa zar se i sam sebi ne smejes? Tempo je objasnjavao u svojoj knjizi kako ste osnovani sa ciljem da samo vi smete da budete prvaci, ali narod to nikako nije podnosio.

What's Eating Gilbert Grape

pre 2 godine

Hvala vam....Bosna, Jugoplastika, Cibina i Partizan su vam zahvalni. A i vama je lakše ko će na sajtu napises jedan evropski trofej i naslov stavis trifejni klub sa malig Kalemegdana....hahaha
(Statistika ogolila Golijata, 5. jun 2021 22:15)

Hvala tebi na komentaru...dobro je sto si nas podsetio na ove klubove..imam pitanje...gde su oni sada?..znas li da deca rodjena 90-tih ne znaju nista o njima...jedino je jos Partizan ostao koliko-toliko u takmicenjima ali je svake godine sve teze i teze..ove godine bez i jednog trofeja...sledece sezone?...sve tece,sve se menja..menjaju se vlade,geo-politicke pozicije,granice drzava,sportski klubovi i mnogo toga,samo likovi poput tebe nikada..pored genijalnih podataka i obaveznog smeha u komentarima nista pametno necemo procitati...daleko si ti od pravog navijaca Partizana...pravi navijaci sada ne pisu nista po portalima narcito ne gluposti...verovatno su sportski podneli poraz...

Bg

pre 2 godine

Ja predlažem da Ostoja napiše žalbu sudu u Lozani. Treba da ih upoznate sa tim da vam još nisu dodeljene titule za EK i ABA koje ste osvojili prošle godine...

Max

pre 2 godine

Kad neko odigra 34 utakmice i bude 17. na tabeli tj. predpslednji, jasno je da je zalutao u to takmičenje. Kad se tome doda da je u toj sezoni promenjeno tri tima igrača i trner, rezultat je katastrofalan. I to se ponavlja iz godine u godinu. Ajde da bacanje para nekako zanemarimo, ali šteta ugledu i renomeu naše košarke je nemerljiva.
(Grr, 6. jun 2021 01:02)


Aj kad sve znaš, ko je bio 16ti na tabeli EL?

Max

pre 2 godine

Da vam nisu dali pozivnicu za EK, ovde bi bila. Velika tačka. A možda i uzvicnik!!! Ko bi onda hteo da igra za crne partizane, joj ma meni nekako žao njih,a? Ma nisam ja bas normalan. Buhahahahhahahahahahhahahah

SAŠA FRANKFURT

pre 2 godine

Ala ih je opravila Mega, svaka joj čast!! Hahaha, a ovi se kao oštrili da dobiju Zvezdu u finalu!! Finale i Evroligu pratite na TV-u, kao i do sada!!

наполеон

pre 2 godine

Ako prodje Mega, bice zanimljive utakmice sa puno lepih poteza. Ako prodje Partizan, bice zanimljivo gledati kako ih odvaljujemo 30 razlike. Ne znam sta bih radije gledao iskreno
(6,50, 05. jun 2021 19:42)

Ne, da je prošao KKP izgubio bi, nema šta, nemaju ni dovoljno igrača u rotaciji za finale, nemaju ni dovoljno ritma u igri, nemaju ni formu tokom cele sezone, užasna sezona, nema šta. Ali sada pošto je Mega u finalu, videćeš anti talente i anti košarku, sa divljačkim šamaranjem u odbrani od strane zvezdinih igrača. Mladost i talenat koji poseduje mega, anuliraće anti talenat tipa Lazić i divljačka odbrana koja je dozvoljena samo ovde i u regionu.
(BORac, 06. jun
А дали је дозвољено онако ударање Јанковића Петрушева по глави!!?? И то два пута крвнички.Срећа Партизанска што изгубише па се неће више бламирати.

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Hoće li i danas na snazi biti grobarski treš romantitan, udaranje laktom u stomak, psovanje, davljenje, vređanje žena itd
(tako je., 05. jun 2021

За сада само претње великог спортсмена Кљовице, наставак следи....

DžejAr65

pre 2 godine

Ovo je poslednja sezona da panteri bilo sta osvajaju.
(Drobnjak iz auta, 05. jun 2021 21:38)
Ove godine vas stižemo po nacionalnim titulama(21),sledeće godine po aba titulama (6),i tek onda počinjemo da vas gazimo dok ne pobegnem na jedno 10+ kako je nekada i bilo dok niste počeli da otimate i gasite sve što vam stane na put

Zvezdaš

pre 2 godine

Zoki, ne budi toliko oštar prema "trofejnom klubu sa malog Kalemegdana", C.Zvezda je osvojila Kup kupova 1974. godine....hahaha...ali "Trofejni klub sa malog Kalemegdana" kada čujem me uvek od srca nasmeje!!
(Statistika ogolila Golijata, 5. jun 2021 22:01)
Nije teško pronaci statistiku u bivsoj Jugoslaviji pa pogledati sta je i gde je bio Partizan a gde Zvezda pa u svim sportovima i obavezno pogledati u kom periodu krece uspeh renesansa Partizana.
U toj Jugoslaviji koju ja odlično pamtim u košarci su dominirali Hrvataski klubovi i Bosna a jedini Srpski koji se borio sa njima na nož je Zvezda. U ženskoj košarci KKCZV je apsolitni šampion. A onda pre desetak godina KKP osvaja prvu titulu. Slučajno

Max

pre 2 godine

Nadam se da će Ostoja posle ovoga podneti ostavku, a mislim da neće.

Pa nije vam limar kriv, da nije njega, ne bi imali ćoravog dinara, ko sto rece neko, čini mi se precednik, 4/5 budžeta vam daju gradjani srbije. Zato se moli da ovaj ostane što duže, a sportski deo terajte, jer vam oni dovode igrače, a limar samo daje naše pare. Kolko ste nezahvalni, a pritom i pojma nemate. Ustvari, možda je i bolje da ide, da se već jednom zakatančite

ja

pre 2 godine

Zašto se poslednjih deset godina više ne priča o privatizaciji Zvezde i Partizana? Pa zato što ih je Vučić privatizovao i radi šta god poželi sa njima.

ValterNBG

pre 2 godine

Eh da je Dule tu,danas bi igraci morali da trce maraton,a kad zavrse imaju zadatak da procitaju Rat I mir do ujutro,pa negde oko 7h propitivanje.Ah ta lijepa vremena.Veceras bi ga gledali kod Olje kako objasnjava zaveru da se Partizan ponizi,jer prosto je neverovatno da se pored tolike ljubavi,znanja I treninga utakmica izgubi.

Zoki

pre 2 godine

samoproklamovana institucija...
samoproklamovana gromada...
samoproklamovan bitan klub...
(e, 05. jun 2021 21:28)

Baš tako, Partizan se za sve to samoproklamovao, pa se još samoproklamovao u šampiona Evrope, učesnika 4 F4, samoproklamovao se u ugasitelja Crvene Zvezde...

A ove privatne klubove država uporno pokušava da proklamuje u ozbiljnu košarkašku ekipu na silu i ne birajući sredstva, ali im nikako ne ide.

e

pre 2 godine

samoproklamovana institucija...
samoproklamovana gromada...
samoproklamovan bitan klub...
(e, 05. jun 2021 21:28)

Baš tako, Partizan se za sve to samoproklamovao, pa se još samoproklamovao u šampiona Evrope, učesnika 4 F4, samoproklamovao se u ugasitelja Crvene Zvezde...

A ove privatne klubove država uporno pokušava da proklamuje u ozbiljnu košarkašku ekipu na silu i ne birajući sredstva, ali im nikako ne ide.
(Zoki, 05. jun 2021 21:46)

Zoki, ne budi toliko oštar prema "trofejnom klubu sa malog Kalemegdana", C.Zvezda je osvojila Kup kupova 1974. godine....hahaha...ali "Trofejni klub sa malog Kalemegdana" kada čujem me uvek od srca nasmeje!!
(Statistika ogolila Golijata, 05. jun 2021 22:01
ne lozite se grobarcici..gromada je vas fudbalski klub.Titula prvaka Evrope u kosarci je za resperkt.
ps.cemu onda drama sto vas gase sada kad ste se smejuljili tada kad ste ugasilo Zvezdu

Malo vas je grobari!

pre 2 godine

Grobari se nerviraju zbog poraza od Mege i loše sezone a njihovi igrači trljaju ruke! Svi su u ovoj sezoni imali najjače ugovore u svojim karijerama! Zamislite te "igračine": Veličković,Dangubić, Janković, Zagorac,Jaramaz svi bogatiji nakon ove sezone za 300-600.000 evra ! Igraju za tim koji ima para kao pleve,a rezultata nigde!?

FrTu

pre 2 godine

Sima, zemun@. Prijateli moji, ne da ih ne podnosim, nego to crnilo bih da mogu odmah poslao kuci, tamo gde su stvoreni, pa neka oni objasnjavaju Cibosima kako su oni institucija, a BBB kako su oni jugoslovenska avangarda.

Wllaxy

pre 2 godine

Inače analogno toj logici Partizan je doneo fudbal na ove prostore pošto je klub koji je odigrao prvu evropsku utakmicu u u istoriji fudbala sa Sportingom...
(Mitro, 05. jun 2021 22:18)

U stvari taj prvi vaš nastup i meč sa Sportingom najviše i najbolje govori o vama kao miljenicima države i vlasti, pošto ste prethodne sezone bili tek peti na tabeli a ipak ste nezasluženo igrali to takmičenje. Naravno, uvek možeš da me demantuješ da to nije tačno - šteta što argumenti nisu na tvojoj strani...

grobarskatuga.mp3

pre 2 godine

@grr @grr Pa kako da menja kad to takmicenje vise ne postoji. Nikako da skapirate jer verovatno niste gledali posto ne igrate vec duugoo profesionalnu kosarku ali da ti kazem. Evroliga se igra potpuno drugacije sa potpuno drugacijim sistemom u odnosu na period od pre skoro 30 godina. Nema vise sistema igranja po grupama. Ne zameram ti sto ne znas prosto nisi gledao Evroligu jer nisi imao razloga. Bas bas drugacije takmicenje. Ono bas se razlikuje. Ali se neke stvari ne razlikuju, kosarka se igra i u Cacku. Borac iz Cacka je institucija za vas i u kosarci i u fudbalu. I kako neko sa vama ozbiljno da razgovara kada vas Mega otrese 20 razlike. Tuzno.

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Navijaš za klub koji je osnovan pod Staljinovom slikom…
(Mitro, 05. jun 2021 22:52)

Пријатељу ту слику су у Београд донели ваши оснивачи и унели је, уз помоћ шмајсера, у наше клупске просторије....
Једно је кад неког оснује војска хрватских комуниста (јсдп) а сасвим друго кад нешто отму и силом присвоје...

smeh

pre 2 godine

Nadam se da nisu ozbiljne povrede i da će povredjeni igrači biti spremni već za sledeću sezonu. Srećom idu opet na raspust. Možda se nisu ni trebali vraćati sa predjašnjeg raspusta. Zbog 4 utakmice cimati igrače? Neozbiljno. Doduše navijači Budućnosti će sada preko u Titograd da bodre prvu ljubav. Valjda oni nisu na raspustu.

Luja

pre 2 godine

Kao što ste nas odvaljivali u poslednjih 5 godina. Ajde bre ne blamiraj se. Zna se ko kad primi trojku skida gaće, puca sa +41 i koga stoka nabija 30 razlike. Pitajte Stevu Karadžića i Pešića, ako ste kratkog pamćenja. A biće da jeste, jer vam memorija dopire samo do 2011...
(panter pudlica, 5. jun 2021 20:21)

Viasat History na delu. E , zbog toga ste vi u poslednjih 7 godina osvojili ništa. Pardon, ovojili ste sve prošle godine ali vas je za***la korona...

ValterNBG

pre 2 godine

Pod stavkom hitno da se prekine ova fuzija Igokea Partizan.Ovako vise ne ide,trazimo od Danilovica da vrati Partizanu staro ime -Partizan.Da se vrati Dule I otvori galerija slika umesto trening sale.Da se ugase FMP1 I FMP2 a po mogucnosti I Mega u paketu sa Borcem.Da se Jokic vrati u zemlju a time,naravno,u Partizan.Doncicu dati Vojvodinu ne bi li se I on nasao u Partizanu.Ukoliko se ovi zahtevi ne ispune navijaci vise nece postojati.

SAŠA FRANKFURT

pre 2 godine

pop: ti si legenda, Mega otresla tvoj patlidžan i sad bravo Mega!! Ako ih Zvezda otrese, šta će biti onda!? Bravo Zvezda, ili krivi CIA, Vatikan, BIA…!?

SrbEUin

pre 2 godine

Ja ne vidim razloge za neku brigu ili čak dramu.
Sasvim je očekivano i normalno da izgube od Mege, Borca, Krke i ostalih ekipa koje imaju višestruko većE BUDŽEte od KKProšlosti, koji jedva da nekako skrpi za sezonu 9,2 mil i samo 10 stranaca i tri trenera...
Što reče neko dajte Dulou Megin ili Borčev budžet, za par sezona osvojio bi...????

zvezdale

pre 2 godine

Ako može neko da mi objasni šta glumi ovaj Novico s ovom kosom? Kao pustio kosu i ošišao se u sredini kose na ćelavo? Koja je to moda? Bože me sačuvaj!

uplakani

pre 2 godine

Bilo koji klub iz Srbije sa tolikim budžetom napravi bi daleko bolje rezultate.
(Grr, 6. jun 2021 11:27)

Pa vi imate isto takav budzet, ako ne i veci , pa sta ste uradili ?
Top 7 ABA lige , polufinale Kupa i polufinale "Kokošije" lige ?

Pa vi ste toliko para spucali , a i dalje to radite , da sada placate nenormalne ugovore igracima od pre 8-9 god.
Vas lagali, a vi verovali da igraju iz ljubavi...

Radijator

pre 2 godine

Volio bi da Partizan ispadne, jer u suprotnom osta ovaj prevarant u upravi Partizanu da muze narodne pare i stavlja na svoje privatne račune još koju godinu. Ovako narod može bar njega da otera, ako ne može ovog njegovog šefa…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 05. jun 2021 19:44

I onda dodje isti takav.
Utakmica se odigrala na birackim mestima, a to znamo kako je proslo.

Vlada

pre 2 godine

Opet moram da kažem, Petruševa, Simonovića i Ivanovića bih voleo sledeće sezone da gledam u Zvezdi. A kada vidim Simanića, srce me uvek žigne. Kakva šteta.

Nebojsa

pre 2 godine

Imao sam zelju da nam megdan u finalu dodje Partizan, ali mi se zelja ne ispuni.
Da ih obrstimo, kao sto smo one crnogorce u Aba ligi.

Džule

pre 2 godine

@BORac
Vidim vaši igrači su prema
Petruševu imali puno obzira
i takta nešto kao stariji brat
prema mlađem. Ali više kao u
"Igri prestola" i odnos braće
Klegani (Planina i Pseto).

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Volio bi da Partizan ispadne, jer u suprotnom osta ovaj prevarant u upravi Partizanu da muze narodne pare i stavlja na svoje privatne račune još koju godinu. Ovako narod može bar njega da otera, ako ne može ovog njegovog šefa…

Ahahahaha

pre 2 godine

@I ovaj Partizan hoce da igra Evroligu. Partizan nikada vise nece igrati Evroligu.

I ne mora da igra vise... Osvojio je..
(Vlada, 5. jun 2021 22:22)

Ma osvojili ste je...ali prekosutra...

cole

pre 2 godine

godinama vec pisem...toliko su jadni, da nemam zelje ni da se sprdam s njima. i konacno su valjda shvatili: u godini u kojoj nema nikakvih izbora u drzavi, nema direktive za zvezdu, vojvodinu, megu...da ih puste da osvoje bar neki trofejcic, bezvredan, ali bar trofej, da umire tu saku jada navijaca pred izbore.
a sto se mege tice, ako je srece i pamti, radonja ne bi trebao da zapinje i dobro bi bilo da pusti miskove pulene da osvoje kls. nama taj trofej bas i ne znaci a njima ce znaciti puno. a i misko ce nam trebati za sledecu godinu. grdilo dobrih igraca je pod njegovom agencijom, valjalo bi ga odobrovoljiti trofejem.

objektivan

pre 2 godine

Ostaviti Jaramaza i ovog malog Miletića, a ovo sve šutnuti i dovesti kao prvo ozbiljnog trenera i potom kvalitetne igrače!!!


Daće država pare, ne brini.

Hmm

pre 2 godine

@I ovaj Partizan hoce da igra Evroligu. Partizan nikada vise nece igrati Evroligu.

I ne mora da igra vise... Osvojio je.. Ajmo zvezdo dva rodjena brata su uz tebe...
(Vlada, 5. jun 2021 22:22)

Partizan nije nikada osvojio EL već FIBA kup šampiona. To je za respekt, ali ne lupetaj gluposti o EL...

Radonja osvajač

pre 2 godine

Partizan nije nikada osvojio EL već FIBA kup šampiona. To je za respekt, ali ne lupetaj gluposti o EL...
(Hmm, 05. jun 2021 22:43)
ligu Evrope su osvojili FIBA
ovo je sada EVROLIGA ULEB
dva različita sponzora organizatora
sada postoji ULEB Evroliga i FIBA liga šampiona!!!

Dejan CZ

pre 2 godine

@Loznica...tvoj odgovor je dokaz koliki kompleks imas od Zvezde a spocitavas ga drugima...a to sto sam u ovoj utakmici navijao za tvoj klub,pa znas ti dobro zasto,verujem u tvoju inteligenciju kapiranja.

ja

pre 2 godine

Čitam ove komentare patizanovaca i ne mogu da se načudim. Sve istorije znaju samo ne svoju. Skoro je i film bio o nastanku srpske košarke, mogli ste i tu da vidite kako su Zvezdi oduzimani košarkaši i prekomandovani u Partizan. Taj vaš Partizan je do 1991.godine u košarci imao samo 4 titule. Nakon dolaska na mesto premijera Mirka Marjanovića, kreće vaša renesansa u fudbalu, rukometu i sl. Jedino vam skidam kapu za vaterpolo. Prvo pogledajte u svoje dvorište a onda gledajte u tuđe.
(Milan, 05. jun 2021 23:30)

Ne možeš da porediš onu demokratsku vlast tada i ovu apsolutističku vlast sada. Pričate o Tadiću kao nekom grobaru, a čovek osim što nije bio poznat kao grobar nije nikakav faktor u državi bio, osim figure koja je predstavljala državu. Nije Partizan uopšte favorizovan bio što se može videti i pa imenima igrača. Pa Amere koje su dovodili su bili neafirmisani, danas Zvezda dovodi direktno iz evroligaških klubova, pa ti koštaju 5-10 puta više. Smešno je dalje sa vama raspravljati, jednog dana će se o svemu ovome javno pričati i vas će biti sramota.

Neo@

pre 2 godine

Miško iz ovog tima za NBA sprema Petruseva, Simonović je čini mi se već draftovan ako se ne varam, konačno i Francuza Kazalona planira za tu rabotu...
Kad je ovog potonjeg pomenuo u nekom intervju u NBA kontekstu, mislio sam da se šali, ali Francuz kako sezona ide, sve bolji i bolji...
Mega je postala evropska fabrika za plasman evropskih igrača u NBA.
Ali bukvalno!!!

KoRn

pre 2 godine

Prvi evropski trofej u klupskoj kosarci Srbiji je donela Zvezda. Osvajac kupa kupova 1974. godine. Zvezda je donela kosarku na ovo podneblje.
(ja, 05. jun 2021 22:01)
Crvena Zvezda je 12 puta bila prvak Jugoslavije.Prve deset titule u bivšoj Jugi je osvojila.Crvena Zvezda.3 puta je bila prvak Srbije i Crne Gore i 6 puta prvak Srbije.Znaci 21 put je osvojila prvenstvo države.Osvojila je i 10 kupa,5 ABA lige.I Fiba Saporta Kup o kojem pricas.Ali Crvena Zvezda nije samoprozvana instuticija i avangarda vec ovi pacenici.

KRIGER

pre 2 godine

Trudila se Busadžija iz petnih žila da u finalu KLS-a lično iz prve ruke gleda kako Branko Lazić podiže novi pehar za Zvezdu, ali šta ćeš nije svaka Mega Sega-Mega, moraće ceremoniju da gleda na plazmi buuuahahahahahaha...

dule dudule

pre 2 godine

neko rece da "organski ne podnosi" partizan.....ne podnosim ga ni ja kad vidim koji "igraci" igraju za moj klub!
pa jankovicu, ne prave se onako bedni faulovi nad petrisevim....treba to malo (u stvari, mnogo vise) inteligentnije....kad vidim tvoj izraz lica posle ucinjenog faula...sve mi jasno.....ti, trifunovic koji ne zna pa ne zna i jos njih najmanje petoro iz tima sutra pravac biro i da uzmete ispisnice....ko vas je uopste i upisao, da mi je znati??!??!..prvi sam koji vas je podrzao i dolazio redovno da gleda, kada lose ide....ALI KOLIKO SANSI TREBATE DA DOBIJATE DA BI...I SAMI VIDELI, da to nije to.....mislim, jankovicu da bi ti jedan veoma dobar kosarkas, za ove nase prilike mogao da budes, ali to tvoje okruzenje, ti sto te tapsu po ramenu a i oni treneri s kojima treniras ne znaju da ti pokazu kako da "eksplodiras"....u odbrani ali i u napadu.

Ostoja ostani do kraja i ugasi svetlo

pre 2 godine

Da grobadiji nije palo na pamet da traže Ostojinu ostavku,ni slučajno! Hoćemo da uživamo u vašem laganom propadanju! I zato grobadijo:pssssstttt !

Ivan

pre 2 godine

Potajno sam se nadao ce se partizan provuci do finala, jer bi bio neuporedivo laksi protivnik Zvezdi u finalu sa ovim novim povredama.

CZ

pre 2 godine

Zoki, ne budi toliko oštar prema "trofejnom klubu sa malog Kalemegdana", C.Zvezda je osvojila Kup kupova 1974. godine....hahaha...ali "Trofejni klub sa malog Kalemegdana" kada čujem me uvek od srca nasmeje!!
(Statistika ogolila Golijata, 5. jun 2021 22:

Ahahaha,prica sam sa sobom,ne zna sta ce od muke,nijedan trofej poslednjih godina,razumem tvoju muku,bice bolje posle deset godina,hahaha.

2CRAZY

pre 2 godine

Karma is a bitch drugovi partizani...
Sve što ste želeli drugima,vama se upravo dešava...
Čak se ni ne radujem vašem raspadu...
(Parter B, 5. jun 2021 21:37)

Ne lupetaj, treba da vas bude sramota da se uopšte javljate, tolke pare su vam dali i dugove oprostili...

Aca

pre 2 godine

Ali kupili ste ulaznicu da igrate i naravno 17. mesto. I jasno je, a i to pokazujete iz gidine u godinu da niste za to takmičenje. Bilo koji klub iz Srbije sa tolikim budžetom napravi bi daleko bolje rezultate.
(Grr, 6. jun 2021 11:27)
A koliki je naš budžet (ne zaboravi i Arenu)? Koliki vaš? Šta ste postigli u Evropi (mi 17-i, koji ste vi?). Koji ste u ABA?

Ostojah madjijah

pre 2 godine

Na kraju ce ispasti da je Filipovski trenerčina. Uspeo čovek sa ovim timom da (obično) dogura do kraja meča uz neki egal. Ovom sad je egal na nivou mašte. Strašno koga smo mi postavili da nam vodi najbitniji meč u sezoni u Evrokupu. Malo je 3 trenera dajte još nekog! Ostojah reaguj!! Nisi nam dovoljno uništio klub svojim (ne)znanjem!

Radijator

pre 2 godine

Ništa, zadržati ove igrače i dovesti iskusnog trenera. Savić će to da završi. Po meni ima dva dobra kandidata. Mutu Nikolić ili Gagija Nikolića. Gospodin Ostoja je doveo dobre igrače ali eto povrede. Od naših igrača istakli su se Danguba i Zagor, napredovali su mnogo.

SrbEUin

pre 2 godine

Sad će da navale sledbenici KKProšlosti: Mismo ovo, ono, pre 30-40 godina...

Zvezda je isto ovo, ono mnogo pre vas, pre 60-70 godina! I što je najvažnije, Zvezda je donela košarku na Balkan, i bila prva i neprikosnovena 15 godina. Učila sve ostale šta je i kakav je to sport. To je stvarna Avangarada, Institucija, a ne vi. Godine prolaze, šampioni se smenjuju, a zauvek ostaje zapisano ko je bio osnivač, ko je bio prvi. Kao i u državi: političari dolaze i odlaze, vlasti se smenjuju i zaboravljaju jedna za drugom, a večno se pamti ko je osnovao državu.

Ljubitelji prošlosti mere čija je prošlost lepša, i slavnija, i da li je važnije starije ili mlađe kameno doba.
Normalni ljudi žive SADA i uživaju u sadašnjosti.

SrbEUin

pre 2 godine

(štraus sa grbavice, 6. jun 2021 10:42)

Ivica Osim, očigledno tvoj idol, je takođe, poput tvoje babe ispaljivao antologijske mudrosti, kao na pr. one za Partizan TV da je 1990 FKPartizan bio mnogo bolji tim od Zvezde i da samo zahaljujući nesrećnim sankcijama nije postao prvak Evrope i sveta, i ne samo te godine, već bi dominirao dugi niz godina. Iako nije bio ni prvak Beograda, Srbije, Yugoslavije, Balkana...
Isto kao što je KKP u vašim glavama osvojio sve živo samo mu korona ne priznaje.
Ništa ja nisam lažno navodio, vi sami ste sve Zvezdine pobede protiv vas pripisivali isključivo njenim nenormalno velikim budžetima. Valjda analogno tome treba pripisati i pobede Mege, Borca, Krke...

Иван

pre 2 godine

За само који дан биће навала људи с мањком интелигенције: Јарамаз треба да буде у репрезентацији! Ја не видим зашто би иједан од играча Партизана био у репрезентацији. Није заслужио играма ове године. И што је најапсурдније, позиваће се на неке врлине које тако воле да приписују свом омиљеном клубу - типа авангарда, верност, техничка дотераност, васпитање итд. - а тај њима омиљени клуб не даје ни пет пара за њих! Купује неке странце попут Мике, каквих имаш по домаћој лиги на десетине, перу паре ваљда преко тих трансфера пропалих странаца, а ове наивчине би дале руку у ватру за те барабе.

ejj

pre 2 godine

Ocete li da pustite komentare? na vestima o Milunovicu ili na vestima bilo koje koje nisu o partizanu dopustate zaista ogroman broj komentara, zasto ovde ne?

djura

pre 2 godine

naucno je dokazano da osobe koje linco shvataju uspehe ili neuspehe nekih sutaca lopti imaju problem sa manjkom inteligencije a vidim portal je pun takvih po komentarima i ne, to sto ste decurlija nije olaksavajuca okolnost ;)

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Rade Zagorac i Ostoja pod ruku i što dalje od Partizana. Obojica u nadnicu da berete jagodu, malinu i kupinu. Što dalje šape od narodnih para! Nesposobni i jedan i drugi!

Statistika ogolila Golijata

pre 2 godine

samoproklamovana institucija...
samoproklamovana gromada...
samoproklamovan bitan klub...
(e, 05. jun 2021 21:28)

Baš tako, Partizan se za sve to samoproklamovao, pa se još samoproklamovao u šampiona Evrope, učesnika 4 F4, samoproklamovao se u ugasitelja Crvene Zvezde...

A ove privatne klubove država uporno pokušava da proklamuje u ozbiljnu košarkašku ekipu na silu i ne birajući sredstva, ali im nikako ne ide.
(Zoki, 05. jun 2021 21:46)

Zoki, ne budi toliko oštar prema "trofejnom klubu sa malog Kalemegdana", C.Zvezda je osvojila Kup kupova 1974. godine....hahaha...ali "Trofejni klub sa malog Kalemegdana" kada čujem me uvek od srca nasmeje!!

Max von Laaberg

pre 2 godine

Trener kojeg igraci ne slusaju i ne sprovode njegove zamisli,nije dobar trener.Ja ne razumem na koji nacin je Matovic selektirao ekipu,je li njegova zelja da se svi sjure pod kos Mege.Taktika je mocno oruzje,ali ovo veceras je samoubistvo.Ovu taktiku su mogli odluciti samo igraci,malo intelegentan trener mora znati sa tim se ne pobedjuje.Jankovic je verovatno naj "ne inteligentnij" kosarkas ali u Partizanu ga drze??Zastitni znak.Sa ovakvom taktikom izgubiti nije sramota,jer Mega je mnogo bolja ekipa nego sto grugi misle.Jaramaz misli da bez njega nista ne ide,saigraci su sporedna stvar verovatno odlazi inace bi se stavio u slubu ekipe.

Udarnik

pre 2 godine

Kosmarna sezona je napokon zavrsena. Mi smo u tunelu bez ikakve naznake da cemo iz istog izaci. Para nema a nema ni mladih talentovanih igraca koji jos iole vrijede kao u FK da se uprava omasti. Sada cu stvarno sa kupim majcu $50 u butiku ( kazu da je dostava za US $25) i to je od mene. Dabogda mi igramo ista na jesen.

pedja

pre 2 godine

Cini mi se da su sve tri utakmice bile ispod proseka za polufinale nase lige.Po meni problem je sto se igra posle duge pauze, uz nov format KLS-a, pa su igraci potpuno van takmicarske forme,a bilo bi drugacije da se igralo vise utakmica,kao prethodnih godina.Kod Mege nista novo.Sve je u kontekstu pripreme igraca za NBA (Kazalon,Petrusev,Simonovic) i nekima koji treba da ozive karijeru (Milosavljevic,Simanic) a ostali kako im bude u naredne dve tri godine.Nacin igre Mege je recept iz NBA, bez koncepta u igri - trci i pucaj, jer ne igraju na rezultat i sasvim im je sve jedno da li dobiju ili izgube utakmicu. Na kraju treneri su im takvi, i Milojevic (tako je vodio i Buducnost) i Jovanovic.
Da je Partizan bio ozbiljan, u vremenu dok je bio na pauzi, morao je da dobije Megu.Izgleda da je doslo do nekih novih momenata, pa je sada Jankovic treci centar, Zagorac vise greje klupu, Dangubic ima ogromnu minutazu, na zalost Trifunovic malo igra a solidan je igrac. Bilo je pehova u trecoj utakmici (povreda), ali Partizan je daleko od ozbiljnog tima.
Na kraju problem KKP-a treba da bude izbor igraca za ovu sezonu, promene trenera i rad uprave.Niko sa strane, a narocito iz komsiluka nije kriv za situaciju u Partizanu.

panter pudlica

pre 2 godine

Ako prodje Mega, bice zanimljive utakmice sa puno lepih poteza. Ako prodje Partizan, bice zanimljivo gledati kako ih odvaljujemo 30 razlike. Ne znam sta bih radije gledao iskreno
(6,50, 05. jun 2021 19:42)

Kao što ste nas odvaljivali u poslednjih 5 godina. Ajde bre ne blamiraj se. Zna se ko kad primi trojku skida gaće, puca sa +41 i koga stoka nabija 30 razlike. Pitajte Stevu Karadžića i Pešića, ako ste kratkog pamćenja. A biće da jeste, jer vam memorija dopire samo do 2011...

Grr

pre 2 godine

Zoki, ne budi toliko oštar prema "trofejnom klubu sa malog Kalemegdana", C.Zvezda je osvojila Kup kupova 1974. godine....hahaha...ali "Trofejni klub sa malog Kalemegdana" kada čujem me uvek od srca nasmeje!!
(Statistika ogolila Golijata, 05. jun 2021 22:01)
12 puta prvak Jugoslavije slinavac.Tri puta prvak Srbije i Crne Gore slinavko,6 puta prvak Srbije,5 puta prvak ABA lige,3 Kupa Jugoslavije i 7 puta Kup Radivoja Koraca,i osvajac Fiba Saporta Kupa.Je li ti sada jasnije slinavko jedan.
(KoRn, 05. jun 2021 22:25)

A možda bi sve ove trofeje tvoja tri kluba menjao za jedan F4 EL?

Statistika ogolila Golijata

pre 2 godine

C.ZVEZDA 1974. osvajač Kup kupova. Od tada 0 trofeja u Evropi
C.ZVEZDA BEOGRAD- skoro, pa redovan učesnik Evrolige! trofeja 0 do sad

Kakva istorija.Dičim se njome!!
(Statistika ogolila Golijata, 05. jun 2021 21:29)

"Trofejni klub sa Kalemegdana"- hahahaha

Gogo

pre 2 godine

@ Milan Da li si ti svjestan koliko ti je tanka ta prica o cetiri titule Partizana u kosarci do '91! Te titule su osvojene u momentu kada je jugoslovenska kosarka bila najjaca u Evropi, u poslednjih 20 godina bivse drzave! Sto ne spomenu da je tih 4 vise od Cibone koja ih je imala tri! Hoces li sad mozda reci da ni Cibona nije velikan !? Jugoplastika, Partizan, Cibona i Bosna su bivsi sampioni Evrope i velikani kosarke na ovim prostorima... ali po nekim parametrima je Partizan najveci - sve svoje velike uspjehe vezuje za nekoliko trofejnih generacija, za razliku od ovih drugih koji vezu za samo jednu. Jedini kontinuitet uspjeha poslije '91, najvise fajnal forova Evrolige, ubjedljivo najvise medjunarodnih Kupova Radivoja Koraca sto je danasnji Eurokup itd... Partizan je dao najvise velikih asova, dva najbolja strijelca jugoslovenske repr. u istoriji su Kicanovic i Dalipagic. Medju prvih 10 nema nijednog igraca C. Zvezde.

Z.Mamić:"AV me pitao, kad ćeš u moju zvezdu"

pre 2 godine

Nije teško pronaci statistiku u bivsoj Jugoslaviji pa pogledati sta je i gde je bio Partizan a gde Zvezda pa u svim sportovima i obavezno pogledati u kom periodu krece uspeh renesansa Partizana.
U toj Jugoslaviji koju ja odlično pamtim u košarci su dominirali Hrvataski klubovi i Bosna a jedini Srpski koji se borio sa njima na nož je Zvezda. U ženskoj košarci KKCZV je apsolitni šampion. A onda pre desetak godina KKP osvaja prvu titulu.- Slučajno
(Zvezdaš, 5. jun 2021 22:27)

uuu, da

osvojili 10 titula od 1945-1954 kada se igralo na šljaci, jedno poluvreme...nema šta, "ultra-dominacija" i veoma značajno za modernu košarku.

A to za dominaciju hrvatske košarke. To je bilo 80-tih. U tom periodu je KKCZV igrala na "nož" i osvojila 0 titula, a KKP pobedio 3x i naravno osvojio 3 titule.

Nema šta, časna odbrana srpskog imena...

gladijator

pre 2 godine

Vratili se sa prolećnog raspusta da pobede Mladost iz Zemuna, pa odoše na letnji raspust :)
(Stanoje Šarloatan od Šamroka, 05. jun

1961:.šamrok. CZV. 5-1

N-E-O

pre 2 godine

Nagradno pitanje.. Kada će Beograđani da prestanu da čoveka zovu Radeta?? Rade Zagorac, ne Radeta upamtite to više....Npr lopta ide ka Radetu Zagorcu msm ljudi ajd jedno vreme je bilo smešno ali sad postaje i tužno.... A o utakmici ništa,bolji tim je prošao,u finalu metla od CZV i to je ta priča...

Partizan u srcu od malih nogu

pre 2 godine

Pobjedio je danas bolji tim i to je to,treba pružiti ruku i čestitati a mi da analiziramo svoju igru i odnos prema igri ipak za Partizan moraju da igraju bolji igrači(sa velikim znanjem,jakim karakterom i jakom voljom).

7 up

pre 2 godine

"Партизани црни врани
црни су вам дошли дани"

Ово је текст једне српске родољубиве песме..
(Црвена звезда 1913, 5. jun 2021 22:37)

POSLE OVE STROFE, ŠURDA VAS JE ISPRAŠIO ŽESTOKO !!

Lo

pre 2 godine

Da li iko zna ko je posle trinkijerija dovodio igrace, ko je odgovoran za ovu tragikomediju, imenom i prezimenom a da nije do novca?!. Ovako sa strane gotovo sam ubedjen da nije ostoja. Ovde bolji tim ide dalje i manje vise put tog tima se zna. Put partizana je totalna nepoznanica, ni levo ni desno ni pravo. O igri, pozicijama igraca, njihovom dovodjenju mislim da je suvisno pricati, jedino sto je mozda zanimljivo je sto svi u mom okruzenju to vide a samo "profesionalci" ne

Roy74

pre 2 godine

Da je postena liga, Partizan bi ugazio Zvezdanu, ali pantere politicari guraju, tako je i u fudbalu. Ali nece to vecno trajati, stvari ce da dodju na svoje normalno mesto.

gladijator

pre 2 godine

Partizan nije nikada osvojio EL već FIBA kup šampiona. To je za respekt, ali ne lupetaj gluposti o EL...
(Hmm, 05. jun 2021 22:43)


https://www.euroleague.net/final-four/vitoria-gasteiz-2019/champions

hmmm, ne lupetaj gluposti

Jedan lik se pita za sve

pre 2 godine

Da li je Ostoja doveden u Partizan samo da bismo postojali,
bili Zvezdin džak za udaranje i davali legitimitet njenim titulama?

Crnobelac

pre 2 godine

Na našim vestima,3/4 komentara od strane navijača ljubimice sistema,ali neka.Prate nas i kad nismo dobri,a to su večiti kompleksi koje im je nabio još Dule.Za veke-vekova upisano,+41koš razlike,a o stoci ovaj put ne pričamo.

Will Mosley

pre 2 godine

Partizanu želim da se plasira na Evroviziju sledeće sezone. Možda uđu u finale!
(cezar, 05. jun 2021 19:55)

A ja Zvezdi zelim da se plasira u repasaz Beovizije sledece sezone, bez Lojda bice jos lakse to osttvariti.

Ja,nebitan srbin iz Srbije

pre 2 godine

Још Матовић да се ухвати за зглоб... Циркусанти и фолиранти... партизанке у елементу!
(Црвена звезда 1913, 05. jun 2021 21:38)
Pusti Partizan,on je propo’ ko žeton,nego reci mi iz prve ruke hoće li legenda nekadasnjeg giganta sa Kališa,Neša” the towel” Ilic da avanzuje sa mesta bacača peškira u sledećoj sezoni?

123

pre 2 godine

Partizan ima smesan tim. Najgore je to sto su neki pod ugovorom a tu im nije mesto. Kakav imaju tim takvi su im rezultati. Nemojte nista menjati i bice jos gore u narednoj sezoni..Ovu upravu ja ne bi menjao jer je niko i nece promeniti sve dok Partizan ne dodje do dna a drugi ojacaju da ih niko nece skinuti decenijama. Bravo za upravu. Nastavite samo tako, cilj je potpuno jasan.

Statistika ogolila Golijata

pre 2 godine

C.ZVEZDA 1974. osvajač Kup kupova. Od tada 0 trofeja u Evropi
C.ZVEZDA BEOGRAD- skoro, pa redovan učesnik Evrolige! trofeja 0 do sad

Kakva istorija.Dičim se njome!!

advokat

pre 2 godine

Nikada likovi kao sto si ti nece to moci da shvate. Ti mislis da je to veliki uspeh dobiti Drču, Balabana i ekipu sa +41 ? Da bi Zvezda slavila da vas odvali sa 30,40 razlike u sastavu u kojem ste sada ?!

Ne, nikada necemo biti isti. Vi ste posebna sorta , otpad koji više nikome ne treba
(uplakani, 05. jun 2021 23:54)
Bitno da su doktori sorta koja svima trebaju. Nadam se da imas kapaciteta da shvatis na koje doktore mislim.

Statistika ogolila Golijata

pre 2 godine

Још Матовић да се ухвати за зглоб... Циркусанти и фолиранти... партизанке у елементу!
(Црвена звезда 1913, 05. jun 2021 21:38)

Ne kaže se C.Zvezda, nego "Trofejni klub sa Kalemegdana", pardon C. Zveda Beograd. Svako 1974. i Kup kupova jedini evropski trofej!!

Danguba dangubi

pre 2 godine

@ Rado bih voleo grobare da vidim u finalu sa nama.
(Nebojsa, 5. jun 2021 19:40)

A, stra' te Mege? Znaš da će Partizana lakše da pokradu.

Statistika ogolila Golijata

pre 2 godine

Partizan vise nece igrati Evroligu
(Aleksa, 05. jun 2021 19:33)

U pravu je čovek, iako je mlad, pa se ne seća mnogo.
C.Zvezda isto ne igra, ali je uvek dobar učesnik zbog broja!

Kako stoje stvari sa kvalitetom košarke u regionu, uskoro bez Evrlige...
Pozdrav za legendu C.Zvezde Moku Slacnića osvajača jedinog evropskog trofeja "trofejnog kluba sa Kalemegdana".

pp

pre 2 godine

Ovaj tim Mege sa još dva tri igrača Partizana ladno moze da osvoji Abu i I Ls. Dakle,malo fuzije,malo dobre energije,malo volje i Fmp odlazi u Zeleznik gde mu je i mesto. Da ne kažem da se počelo ljuljati i to ne malo.

Kole

pre 2 godine

Ovi se vratise na prolećni raspust. Usladilo im se.
(veliki strumf, 5. jun 2021 22:02)

Dule Vujošević ima više osvojenih ABA titula, nego tvoj klub godina postojanja :)

JSD PFC

pre 2 godine

Sada treba ozbiljan remont i nadam se boljem u sledećoj sezoni.
(JSD PFC, 06. jun 2021 10:26)

Nadaj se...
ha,ha,ha,ha....
(aca, 6. jun 2021 11:58)

Evo ga na delu, tipičan zvezdaški komentar. Nigde nije ni u primisli vređan drugi klub, bavio sam se našim stvarima na vesti o mom klubu. Izdvojio si to da se nadam boljem u sledećoj sezoni i "ismejao" me.

Naravno da se nadam i sigurno će biti bolja sezona. U originalnom komentaru sam hteo biti skroman i nisam hteo ništa unapred tvrditi.
Bili smo sedmi na Jadranu, uz mnogo poraza, jedva smo prošli grupu u EK, ispali u polufinalu KLS, izgubili domaći kup. Da li stvarno misliš da je to teško nadmašiti. Da ne ulazim u daleku prošlost, ovo je najgora sezona KKP u 21. veku, a ti mi se rugaš kada napišem da očekujem bolju sledeću sezonu.

Žao mi je zbog tvoje replike.

Mitro

pre 2 godine

Nije teško pronaci statistiku u bivsoj Jugoslaviji pa pogledati sta je i gde je bio Partizan a gde Zvezda pa u svim sportovima i obavezno pogledati u kom periodu krece uspeh renesansa Partizana.
U toj Jugoslaviji koju ja odlično pamtim u košarci su dominirali Hrvataski klubovi i Bosna a jedini Srpski koji se borio sa njima na nož je Zvezda. U ženskoj košarci KKCZV je apsolitni šampion. A onda pre desetak godina KKP osvaja prvu titulu. Slučajno
(Zvezdaš, 05. jun 2021 22:27)
Druže u Jugi je tvoj klub(inače sad ugašen ali nmvz) osvojio titulu 1972 i od tada nijednu! Tako da ne znam koju Jugoslaviju ti pamtiš ali od kad je košarka postala zaista relevantan sport koji se ne igra na pesku i bez sata vi imate jednu titulu sve do baš tih prljavih 90tih na koje aludiraš i to su gole činjenice šta god ti pričao. U vreme 80tih kad košarka postaje globalni sport veliki klubovi u Jugoslaviji su Jugoplastika, Cibona i Partizan sa istorijskim timovima i igračima kao što su Divac, Rađa i Kukoč itd i to je istina možda gorka za tebe ali istina.

Z.Mamić"AV me pitao, kad ćeš u moju zvezdu"

pre 2 godine

Хајде да се кладимо да би већина симпатизера клуба војске хрватских комуниста (познатијих као партизани) пристала да им се клуб угаси само да се избришу Бари и Токио из Звездине историје!
(Црвена звезда 1913, 05. jun 2021 23:27)

Krcune, udbaška bitango, je si li to ti?
zar si morao da pobiješ 30.000 srpskih rodoljuba 45 i 46 uključujući i čiču.

Mogao si zvezdu i bez toga da osnuješ.

Dok je osnivači Partizana, predratni buržuj Koča Popović tamanio ustaše po Blajburgu, ti si bitango, tamanio svoje srbe.

Ni to ti nije bilo dosta, nego si i zvezdu osnovao

ccc?

pre 2 godine

Partizan nije nikada osvojio EL već FIBA kup šampiona. To je za respekt, ali ne lupetaj gluposti o EL...
(Hmm, 05. jun 2021 22:43)

A da li je Zvezda osvojila LS??

Vlada

pre 2 godine

@I ovaj Partizan hoce da igra Evroligu. Partizan nikada vise nece igrati Evroligu.

I ne mora da igra vise... Osvojio je.. Ajmo zvezdo dva rodjena brata su uz tebe...

Mitro

pre 2 godine

Čitam ove komentare patizanovaca i ne mogu da se načudim. Sve istorije znaju samo ne svoju. Skoro je i film bio o nastanku srpske košarke, mogli ste i tu da vidite kako su Zvezdi oduzimani košarkaši i prekomandovani u Partizan. Taj vaš Partizan je do 1991.godine u košarci imao samo 4 titule. Nakon dolaska na mesto premijera Mirka Marjanovića, kreće vaša renesansa u fudbalu, rukometu i sl. Jedino vam skidam kapu za vaterpolo. Prvo pogledajte u svoje dvorište a onda gledajte u tuđe.
(Milan, 05. jun 2021 23:30)
Gledao si FILM i doneo te zaključke…

JSD PFC

pre 2 godine

Sve čestitke Megi na sportskoj borbi i fer pobedi. To je bilo to od nas za ovu sezonu i sretan sam da je napokon završena. Bolje da smo izgubili od Mege nego od zvezdinih junora od 30+ godina.

Sada treba ozbiljan remont i nadam se boljem u sledećoj sezoni.

pravdoljubiv po prirodi

pre 2 godine

Partizan osvajao 8 puta? Bio sampion kosarkaske lige Srbije 8 puta? Gde se to tako racuna? Onda ni Partizan nikad nije bio prvak evrope u kosarci niti zvezda u fudbalu

ju ju

pre 2 godine

@Prvi evropski trofej u klupskoj kosarci Srbiji je donela Zvezda. Osvajac kupa kupova 1974. godine. Zvezda je donela kosarku na ovo podneblje.
(ja, 05. jun 2021 22:01)

Zene? Ooookkk. Tim bez trofeja, tradicije, uspeha. A od skora i bez kluba. Mali ste i nebitni. Na ovim prostorima niste ni medju 7,8 klubova. Nemoj da se brukas. Radnicki sa C.Krsta i OKK Beograd su veci klubovi od sadasnjeg fmpa, nekada male zvezde.

Lord

pre 2 godine

Da posaljes Partizan na smetliste istorije.
Sampiona evrope?
Tim koji su na NBA draftu nazvali evropski Boston.
Najveca legenda vasa, kako god se vec zvali, je Čović Nebojša, nemamo
sta dalje diskutovati.

Ronaladio

pre 2 godine

U bivsoj Jugoslaviji tacno je da su dominirali hrvatski klubovi, jedini koji im je parirao bio je Partizan.
To isticu i danas asovi tadasnjeg doba, Zan Tabak, Radja, Cutura itd.
Ono sto je CZV u fudbalu to je Partizan u kosarci, bez ljutnje na obe strane.

Grr

pre 2 godine

Kad neko odigra 34 utakmice i bude 17. na tabeli tj. predpslednji, jasno je da je zalutao u to takmičenje. Kad se tome doda da je u toj sezoni promenjeno tri tima igrača i trner, rezultat je katastrofalan. I to se ponavlja iz godine u godinu. Ajde da bacanje para nekako zanemarimo, ali šteta ugledu i renomeu naše košarke je nemerljiva.

Dragan

pre 2 godine

Toliko se trudi da zvezda igra F4 pa to je nesto vise od zelje,cak se ulaze novac koji nije njihov,dizu krediti,gase banke da se ne vrate ti krediti i opet nista...
Dajte te pare Partizanu i pustite Dula i za 2 god F4 sa ovim parama i osvajanje el

pantelejac

pre 2 godine

Skoro isti tim prošle godine igrao top košarku, šta se ovde desilo nije mi jasno. Totalno bez energije, jedan Mika gine za svaku loptu, Jaramaz onako. Ostali ni za spomenuti. Zagorac ni za drugu ligu. Kako je taj čovek zaboravio da igra košarku? Uglavnom sezona za zaborav.

Mitro

pre 2 godine

"Партизани црни врани
црни су вам дошли дани"

Ово је текст једне српске родољубиве песме..
(Црвена звезда 1913, 05. jun 2021 22:37)
Navijaš za klub koji je osnovan pod Staljinovom slikom…

Mitro

pre 2 godine

U stvari taj prvi vaš nastup i meč sa Sportingom najviše i najbolje govori o vama kao miljenicima države i vlasti, pošto ste prethodne sezone bili tek peti na tabeli a ipak ste nezasluženo igrali to takmičenje. Naravno, uvek možeš da me demantuješ da to nije tačno - šteta što argumenti nisu na tvojoj strani...
(Wllaxy, 05. jun 2021 22:43)

Hahaha druže Partizan je pozvan tada kao klub koji igra atraktivan fudbal, možda najatraktivniji fudbal u evropi da se oproba u novom kontinentalnom takmičenju. Niko nas nije “gurao” već je to bila eksperimentalna sezona kupa šampiona bez još uvek određenih pravila. Tada su Bobek, Milutinović itd bili velika imena u evropskom fudbalu i bilo je logično da njihov klub dobije poziv. A taj poziv je bio toliko nezaslužen da je Partizan tukao Reala 3-0 i ispao zbog sumnjivog suđenja u gostima, inače Real je te sezone i osvojio premijerni kup šampiona…

mare 15

pre 2 godine

ljudi budimo realni ko još prati ovakve lige u našoj tužnoj zemlji. košarka dovedena do toga da je crnogorska liga jača od naše, fudbal da ne pominjemo na koje grane je spao i sve zarad jednog cilja, uništiti sve zarad dominacije jednog režimskog kluba. možemo raspravljati da u vreme demokrata partizan bio povlašćeniji od zvezde ali kada pogledate realniju sliku videćete kakva su se tada neizvesna i kvalitetna prvenstva igrala. u košarci se nije znalo ko je jači da li partizan fmp hemofarm zvezda viša kasnije i mega u fudbalu se uglavnom prvak rešavao u večitom derbiju. uglavnom milo mi zbog ovakvog raspleta jer drugačije ne možemo da se oslobodimo ove naše uprave u kk i fk jer svi znamo ko ih postavlja. do nekih lepših vremena moramo samo jače voleti partizan jer pravi grobari nikad ne bi podržavali upravu svog kluba kakvu danas ima zvezda bez obzira kakve rez beležio jer primera radi mi smo bjeku i zeku terali kada smo nadigrali galaktikose u bg-u.

ej bre

pre 2 godine

Čitam ove komentare patizanovaca i ne mogu da se načudim. Sve istorije znaju samo ne svoju. Skoro je i film bio o nastanku srpske košarke, mogli ste i tu da vidite kako su Zvezdi oduzimani košarkaši i prekomandovani u Partizan. Taj vaš Partizan je do 1991.godine u košarci imao samo 4 titule. Nakon dolaska na mesto premijera Mirka Marjanovića, kreće vaša renesansa u fudbalu, rukometu i sl. Jedino vam skidam kapu za vaterpolo. Prvo pogledajte u svoje dvorište a onda gledajte u tuđe.

(Milan, 05. jun 2021 23:30)

To ti je kao da savetujes nekog da istoriju uci iz knjige gospodari prstena. Cak su gospodari realniji i predvideli su postojanje mutanata. Samo ih nisu zvali CZBGFMP. Sa druge strane film o kosarci u Srbiji prikazuje SF o jednom klubu koji uprkos diktatoru i njegovoj volji i otimanju igraca i svih nepravdi postaje sampion preko 10 puta. Vi stvarno verujete u te gluposti?

štraus sa grbavice

pre 2 godine

Ja ne vidim razloge za neku brigu ili čak dramu.
Sasvim je očekivano i normalno da izgube od Mege, Borca, Krke i ostalih ekipa koje imaju višestruko većE BUDŽEte od KKProšlosti, koji jedva da nekako skrpi za sezonu 9,2 mil i samo 10 stranaca i tri trenera...
Što reče neko dajte Dulou Megin ili Borčev budžet, za par sezona osvojio bi...????
(SrbEUin, 6. jun 2021 09:42)

Čitam ovo i ne mogu reći ništa drugo, već da ti, i još neki slični ovde, imate ozbiljnih problema. To prevazilazi sportske okvire, to je više psihologija. Već duže vremena pratim vas nekolicinu i došao sam do toga.

Sto puta sam pisao kako je sve u ciklusima i to najbolje oslikava jedna narodna izreka: ko bi gori sad je doli i obratno. Bili smo gore, sada smo dole, vi nećete zauvek biti gore ali, tada ćete to prevazići na najlakši način - promenićete nikove i zapevati drugu pesmu.

Popamtio sam nikove vas nekolicine najekstremnijih i ko bude pisao pod istim nikom i kada ne budete na vrhu - ceniću ga.

Loznica

pre 2 godine

Utakmica u kojoj navijam za partizan ali ne vredi...sad tek vidim kako je tesko i tuzno biti navijac malog komsije.
(Dejan CZ, 5. jun 2021 21:35)

Kakav si ti navijač ako navijaš za klub koji mrziš iz dna duše?!?!?

Mega je trenutno bolja od nas i to je to. Sve čestitke i da pobede u finalu!!!

Statistika ogolila Golijata

pre 2 godine

Ide li sad Partizan u repasaž za EL??
(Mijalko, 05. jun 2021 21:57)

Da...sa pobedniko. Kup kupova iz 1974. godine!!! hahahaha

moje ime

pre 2 godine

Ajmo po 1000-ti put.

Partizan treba da forsira mlade igrace, pa sta bude.
Mlade igrace koji ce da grizu, da se bore, da proliju krv, suze i znoj i tek tada imamo cemu da se nadamo i sta da gledamo.

Ovako, imamo dovedene strance, koji moraju da budu losiji od Zvezdinih i ne vidim kako to moze da dovede do dobrih rezultata. Pri tom za par godina necemo imati ni reprezentaciju.

Pod hitno da Partizan okrene novi list. Petrusev je morao da bude u Partizanu po svaku cenu, jer je decko veliki grobar. Da mu je obecano da ce igrati svaki mec po 35 minuta kako god da mu ide, dosao bi u Partizan, a sada se tek vidi koliki bi to dobitak bio.

Takvih talenata i te kako ima. Ne dolaze vise u Partizan, jer nemaju minutazu kao ranije. Mnogo je bolje da igrac prodje pritisak koji Partizan nosi, nego da igra u Megi ili FMP-u.

Zvezda svakako ne daje sansu mladima, ali to se od njih ni ne ocekuje, jer sipaju pun rezervoar uvek kada pozele.

gladijator

pre 2 godine

Šta te to čudi? Pa to im je zaštitni znak decenijama. I sa Zvezdom, i sa Cibonom, Zadrom, Jugoplastikom, Hemofarmom. Kad god gube, oni kreću da biju. Sećate se polufinala sa Zvezdom kada su na sve načine pokušavali da započnu tuču. Pavlović, Murić...
(NoName, 05. jun 2021 22:22)

hahahaha

čuj što svoj stil igre pokušavaju da prebace KKP...

da, da tako smo i osvojili EL i 3x evro KPK.

Pa nismo mi sa malog Kalemegdana pa da ciganlukom, banditizmom, nasiljem i pritiskom zvezdaške javnosti "pobeđujemo"

BORac

pre 2 godine

Ako prodje Mega, bice zanimljive utakmice sa puno lepih poteza. Ako prodje Partizan, bice zanimljivo gledati kako ih odvaljujemo 30 razlike. Ne znam sta bih radije gledao iskreno
(6,50, 05. jun 2021 19:42)

Ne, da je prošao KKP izgubio bi, nema šta, nemaju ni dovoljno igrača u rotaciji za finale, nemaju ni dovoljno ritma u igri, nemaju ni formu tokom cele sezone, užasna sezona, nema šta. Ali sada pošto je Mega u finalu, videćeš anti talente i anti košarku, sa divljačkim šamaranjem u odbrani od strane zvezdinih igrača. Mladost i talenat koji poseduje mega, anuliraće anti talenat tipa Lazić i divljačka odbrana koja je dozvoljena samo ovde i u regionu.

BORac

pre 2 godine

А дали је дозвољено онако ударање Јанковића Петрушева по глави!!?? И то два пута крвнички.Срећа Партизанска што изгубише па се неће више бламирати.
(наполеон, 06. jun 2021 08:15)

Koliko vi iz zvezde nemate pojma o košarci, pokušaj da sagledaš celu sliku, a ne situaciju u trenutku borbe za loptu...pravi ste amateri.

Gojko/PFC

pre 2 godine

@pfff Po cemu to, dao sam komentar na osnovu situacije mog kluba. Sto sam napisao to i mislim. Vidim vas ima ovde vise nego nas, ok sladite se trenutnom situacijom i to je legitimno. Sve sto ste osvojili u lokalu bilo bi sramota da niste jer ste daleko naj jaca ekipa. Pozicija u evropi pokazuje da i niste bas, na osnovu ulozeno dobijeno.

Mitro

pre 2 godine

Prvi evropski trofej u klupskoj kosarci Srbiji je donela Zvezda. Osvajac kupa kupova 1974. godine. Zvezda je donela kosarku na ovo podneblje.
(ja, 05. jun 2021 22:01)
Jest pre vas niko nije znao šta je košarkaška lopta. Inače analogno toj logici Partizan je doneo fudbal na ove prostore pošto je klub koji je odigrao prvu evropsku utakmicu u u istoriji fudbala sa Sportingom i prvi ušao u finale kupa šampiona, naravno to se u fudbalu ne važi i jedino je Bari bitan. Zar ne vidiš sad koliko ti je smešna priča?

gladijator

pre 2 godine

Partizan nije nikada osvojio EL već FIBA kup šampiona. To je za respekt, ali ne lupetaj gluposti o EL...
(Hmm, 05. jun 2021 22:43)

https://www.euroleague.net/final-four/vitoria-gasteiz-2019/champions

hmmm, ne lupetaj gluposti

advokat

pre 2 godine

@grr @grr Pa kako da menja kad to takmicenje vise ne postoji. Nikako da skapirate jer verovatno niste gledali posto ne igrate vec duugoo profesionalnu kosarku ali da ti kazem. Evroliga se igra potpuno drugacije sa potpuno drugacijim sistemom u odnosu na period od pre skoro 30 godina. Nema vise sistema igranja po grupama. Ne zameram ti sto ne znas prosto nisi gledao Evroligu jer nisi imao razloga. Bas bas drugacije takmicenje. Ono bas se razlikuje. Ali se neke stvari ne razlikuju, kosarka se igra i u Cacku. Borac iz Cacka je institucija za vas i u kosarci i u fudbalu. I kako neko sa vama ozbiljno da razgovara kada vas Mega otrese 20 razlike. Tuzno.
(grobarskatuga.mp3, 05. jun 2021
Evroliga se sada igra po nekom svemirskom sistemom, zvanom ligasko takmicenje. Takav sistem je igrala svaka ekipa na svetu u svim sportovima, ali vama je to neko svetsko cudo!

Grr

pre 2 godine

Kad neko odigra 34 utakmice i bude 17. na tabeli tj. predpslednji, jasno je da je zalutao u to takmičenje. (Grr, 6. jun 2021 01:02)
Tačno je, 17-i smo. Gde, u kom takmičenju? 17-i u Evropi. Gde ste vi? Gde ste u ABA, tamo gde smo mi prvi?
(Aca, 06. jun 2021 08:50)

Ali kupili ste ulaznicu da igrate i naravno 17. mesto. I jasno je, a i to pokazujete iz gidine u godinu da niste za to takmičenje. Bilo koji klub iz Srbije sa tolikim budžetom napravi bi daleko bolje rezultate.

Will Mosley

pre 2 godine

Deri mego taj drzavni projekat
(ajmooo, 05. jun 2021 20:23)

Ne znam gde je presao Kino Kolom nakon sto je odbio ponudu Valensije.

johnny b

pre 2 godine

Kazu iz Zeleznika da je Mega Partizanov klub i da zapinje samo protiv Zvezde. Sta li je onda FMP Zvezdi kada protiv iste zapinje samo kada je 30 razlike za Zvezdu.

Grr

pre 2 godine

hteo si da kazes pretposlednji? mnogo mi je drago sto se raspadate. samo nastavite
(dusan, 06. jun 2021 08:17)

Jedno slovo pomera na tabeli sa 17. minimum na bar T16. Fali vam to slovo mnogo.....nastsvi da ispravljaš ..

VOSAK

pre 2 godine

Ocete li da pustite komentare? na vestima o Milunovicu ili na vestima bilo koje koje nisu o partizanu dopustate zaista ogroman broj komentara, zasto ovde ne?
(ejj, 05. jun 2021 19:13)


Jer se ne komentarišu puno ko te gde se puštaju kako kažeš, logično ?

Statistika ogolila Golijata

pre 2 godine

Nadam se da nisu ozbiljne povrede i da će povredjeni igrači biti spremni već za sledeću sezonu. Srećom idu opet na raspust. Možda se nisu ni trebali vraćati sa predjašnjeg raspusta. Zbog 4 utakmice cimati igrače? Neozbiljno. Doduše navijači Budućnosti će sada preko u Titograd da bodre prvu ljubav. Valjda oni nisu na raspustu.
(smeh, 05. jun 2021 21:58)

Mene više nasmeje kada neko nije osvojio nijedan evropski trofej u košarci od 1974. godine!! tzv "Trofejni klub sa Malig Kalegdana"...hahahaha

Statistika ogolila Golijata

pre 2 godine

C.ZVEZDA 1974. osvajač Kup kupova. Od tada 0 trofeja u Evropi 
C.ZVEZDA BEOGRAD- skoro, pa redovan učesnik Evrolige! trofeja 0 do sad 

Kakva istorija.Dičim se njome!! 
(Statistika ogolila Golijata, 05. jun 2021 21:29) 

"Trofejni klub sa Kalemegdana"- hahahaha
(Statistika ogolila Golijata, 05. jun 2021 21:40)

Momci vas je ugazila Mega, do Crvene Zvezde niste ni stigli, ipak je to viši nivo.
(Mik, 05. jun 2021 21:57)

Mik ,sve su to činjenice.
Mi ispali od Mege, ali i da vi slavite 40 godina uskoro od JEDINOG trofeja u Evropi...Kako beše trofejni klub sa malog Kalemegdana...hahaha

Statistika ogolila Golijata

pre 2 godine

U koji kup idu Igokejci, Liliane Ronketi?
(zoro, 05. jun 2021 21:57)

Uskoro C.Zvezda slavi 40 godina od JEDINOG trofeja u Evropi...1974. Kup kupova.

"Trofejni klub sa Malog Kalemegdana" beše....hahahaha.

Statistika ogolila Golijata

pre 2 godine

Prvi evropski trofej u klupskoj kosarci Srbiji je donela Zvezda. Osvajac kupa kupova 1974. godine. Zvezda je donela kosarku na ovo podneblje.
(ja, 05. jun 2021 22:01)

Hvala vam....Bosna, Jugoplastika, Cibina i Partizan su vam zahvalni. A i vama je lakše ko će na sajtu napises jedan evropski trofej i naslov stavis trifejni klub sa malig Kalemegdana....hahaha

smiljkai

pre 2 godine

Generalno gledano, Mega je preuzela Partizanov model rada sa mladim igracima i napravila ga jos boljim i dodala NBA perspektivu a Zvezda je postala miljenik drzave.
To su bile dve osnove na koje se Partizan oslanjao u prosloj deceniji i zato je bio tako uspesan. Plus je bio aktraktivan za igrace, za sponzore, i generalno trenere i strucni kadar.
Partizan mora da pronadje svoju novu ulogu u datoj situaciji.

2CRAZY

pre 2 godine

Karma is a bitch drugovi partizani...
Sve što ste želeli drugima,vama se upravo dešava...
Čak se ni ne radujem vašem raspadu...
(Parter B, 5. jun 2021 21:37)

Ne lupetaj, treba da vas bude sramota da se uopšte javljate, tolke pare su vam dali i dugove oprostili...

ja

pre 2 godine

Čitam ove komentare patizanovaca i ne mogu da se načudim. Sve istorije znaju samo ne svoju. Skoro je i film bio o nastanku srpske košarke, mogli ste i tu da vidite kako su Zvezdi oduzimani košarkaši i prekomandovani u Partizan. Taj vaš Partizan je do 1991.godine u košarci imao samo 4 titule. Nakon dolaska na mesto premijera Mirka Marjanovića, kreće vaša renesansa u fudbalu, rukometu i sl. Jedino vam skidam kapu za vaterpolo. Prvo pogledajte u svoje dvorište a onda gledajte u tuđe.
(Milan, 05. jun 2021 23:30)

Ne možeš da porediš onu demokratsku vlast tada i ovu apsolutističku vlast sada. Pričate o Tadiću kao nekom grobaru, a čovek osim što nije bio poznat kao grobar nije nikakav faktor u državi bio, osim figure koja je predstavljala državu. Nije Partizan uopšte favorizovan bio što se može videti i pa imenima igrača. Pa Amere koje su dovodili su bili neafirmisani, danas Zvezda dovodi direktno iz evroligaških klubova, pa ti koštaju 5-10 puta više. Smešno je dalje sa vama raspravljati, jednog dana će se o svemu ovome javno pričati i vas će biti sramota.

Roy74

pre 2 godine

Da je postena liga, Partizan bi ugazio Zvezdanu, ali pantere politicari guraju, tako je i u fudbalu. Ali nece to vecno trajati, stvari ce da dodju na svoje normalno mesto.

Zoki

pre 2 godine

samoproklamovana institucija...
samoproklamovana gromada...
samoproklamovan bitan klub...
(e, 05. jun 2021 21:28)

Baš tako, Partizan se za sve to samoproklamovao, pa se još samoproklamovao u šampiona Evrope, učesnika 4 F4, samoproklamovao se u ugasitelja Crvene Zvezde...

A ove privatne klubove država uporno pokušava da proklamuje u ozbiljnu košarkašku ekipu na silu i ne birajući sredstva, ali im nikako ne ide.

gladijator

pre 2 godine

Vratili se sa prolećnog raspusta da pobede Mladost iz Zemuna, pa odoše na letnji raspust :)
(Stanoje Šarloatan od Šamroka, 05. jun

1961:.šamrok. CZV. 5-1

Grr

pre 2 godine

Zoki, ne budi toliko oštar prema "trofejnom klubu sa malog Kalemegdana", C.Zvezda je osvojila Kup kupova 1974. godine....hahaha...ali "Trofejni klub sa malog Kalemegdana" kada čujem me uvek od srca nasmeje!!
(Statistika ogolila Golijata, 05. jun 2021 22:01)
12 puta prvak Jugoslavije slinavac.Tri puta prvak Srbije i Crne Gore slinavko,6 puta prvak Srbije,5 puta prvak ABA lige,3 Kupa Jugoslavije i 7 puta Kup Radivoja Koraca,i osvajac Fiba Saporta Kupa.Je li ti sada jasnije slinavko jedan.
(KoRn, 05. jun 2021 22:25)

A možda bi sve ove trofeje tvoja tri kluba menjao za jedan F4 EL?

Statistika ogolila Golijata

pre 2 godine

samoproklamovana institucija...
samoproklamovana gromada...
samoproklamovan bitan klub...
(e, 05. jun 2021 21:28)

Baš tako, Partizan se za sve to samoproklamovao, pa se još samoproklamovao u šampiona Evrope, učesnika 4 F4, samoproklamovao se u ugasitelja Crvene Zvezde...

A ove privatne klubove država uporno pokušava da proklamuje u ozbiljnu košarkašku ekipu na silu i ne birajući sredstva, ali im nikako ne ide.
(Zoki, 05. jun 2021 21:46)

Zoki, ne budi toliko oštar prema "trofejnom klubu sa malog Kalemegdana", C.Zvezda je osvojila Kup kupova 1974. godine....hahaha...ali "Trofejni klub sa malog Kalemegdana" kada čujem me uvek od srca nasmeje!!

Statistika ogolila Golijata

pre 2 godine

C.ZVEZDA 1974. osvajač Kup kupova. Od tada 0 trofeja u Evropi
C.ZVEZDA BEOGRAD- skoro, pa redovan učesnik Evrolige! trofeja 0 do sad

Kakva istorija.Dičim se njome!!
(Statistika ogolila Golijata, 05. jun 2021 21:29)

"Trofejni klub sa Kalemegdana"- hahahaha

panter pudlica

pre 2 godine

Ako prodje Mega, bice zanimljive utakmice sa puno lepih poteza. Ako prodje Partizan, bice zanimljivo gledati kako ih odvaljujemo 30 razlike. Ne znam sta bih radije gledao iskreno
(6,50, 05. jun 2021 19:42)

Kao što ste nas odvaljivali u poslednjih 5 godina. Ajde bre ne blamiraj se. Zna se ko kad primi trojku skida gaće, puca sa +41 i koga stoka nabija 30 razlike. Pitajte Stevu Karadžića i Pešića, ako ste kratkog pamćenja. A biće da jeste, jer vam memorija dopire samo do 2011...

pp

pre 2 godine

Ovaj tim Mege sa još dva tri igrača Partizana ladno moze da osvoji Abu i I Ls. Dakle,malo fuzije,malo dobre energije,malo volje i Fmp odlazi u Zeleznik gde mu je i mesto. Da ne kažem da se počelo ljuljati i to ne malo.

Kole

pre 2 godine

Ovi se vratise na prolećni raspust. Usladilo im se.
(veliki strumf, 5. jun 2021 22:02)

Dule Vujošević ima više osvojenih ABA titula, nego tvoj klub godina postojanja :)

Mitro

pre 2 godine

Čitam ove komentare patizanovaca i ne mogu da se načudim. Sve istorije znaju samo ne svoju. Skoro je i film bio o nastanku srpske košarke, mogli ste i tu da vidite kako su Zvezdi oduzimani košarkaši i prekomandovani u Partizan. Taj vaš Partizan je do 1991.godine u košarci imao samo 4 titule. Nakon dolaska na mesto premijera Mirka Marjanovića, kreće vaša renesansa u fudbalu, rukometu i sl. Jedino vam skidam kapu za vaterpolo. Prvo pogledajte u svoje dvorište a onda gledajte u tuđe.
(Milan, 05. jun 2021 23:30)
Gledao si FILM i doneo te zaključke…

ju ju

pre 2 godine

@Prvi evropski trofej u klupskoj kosarci Srbiji je donela Zvezda. Osvajac kupa kupova 1974. godine. Zvezda je donela kosarku na ovo podneblje.
(ja, 05. jun 2021 22:01)

Zene? Ooookkk. Tim bez trofeja, tradicije, uspeha. A od skora i bez kluba. Mali ste i nebitni. Na ovim prostorima niste ni medju 7,8 klubova. Nemoj da se brukas. Radnicki sa C.Krsta i OKK Beograd su veci klubovi od sadasnjeg fmpa, nekada male zvezde.

Dragan

pre 2 godine

Toliko se trudi da zvezda igra F4 pa to je nesto vise od zelje,cak se ulaze novac koji nije njihov,dizu krediti,gase banke da se ne vrate ti krediti i opet nista...
Dajte te pare Partizanu i pustite Dula i za 2 god F4 sa ovim parama i osvajanje el

Z.Mamić"AV me pitao, kad ćeš u moju zvezdu"

pre 2 godine

Хајде да се кладимо да би већина симпатизера клуба војске хрватских комуниста (познатијих као партизани) пристала да им се клуб угаси само да се избришу Бари и Токио из Звездине историје!
(Црвена звезда 1913, 05. jun 2021 23:27)

Krcune, udbaška bitango, je si li to ti?
zar si morao da pobiješ 30.000 srpskih rodoljuba 45 i 46 uključujući i čiču.

Mogao si zvezdu i bez toga da osnuješ.

Dok je osnivači Partizana, predratni buržuj Koča Popović tamanio ustaše po Blajburgu, ti si bitango, tamanio svoje srbe.

Ni to ti nije bilo dosta, nego si i zvezdu osnovao

Mitro

pre 2 godine

U stvari taj prvi vaš nastup i meč sa Sportingom najviše i najbolje govori o vama kao miljenicima države i vlasti, pošto ste prethodne sezone bili tek peti na tabeli a ipak ste nezasluženo igrali to takmičenje. Naravno, uvek možeš da me demantuješ da to nije tačno - šteta što argumenti nisu na tvojoj strani...
(Wllaxy, 05. jun 2021 22:43)

Hahaha druže Partizan je pozvan tada kao klub koji igra atraktivan fudbal, možda najatraktivniji fudbal u evropi da se oproba u novom kontinentalnom takmičenju. Niko nas nije “gurao” već je to bila eksperimentalna sezona kupa šampiona bez još uvek određenih pravila. Tada su Bobek, Milutinović itd bili velika imena u evropskom fudbalu i bilo je logično da njihov klub dobije poziv. A taj poziv je bio toliko nezaslužen da je Partizan tukao Reala 3-0 i ispao zbog sumnjivog suđenja u gostima, inače Real je te sezone i osvojio premijerni kup šampiona…

Statistika ogolila Golijata

pre 2 godine

C.ZVEZDA 1974. osvajač Kup kupova. Od tada 0 trofeja u Evropi
C.ZVEZDA BEOGRAD- skoro, pa redovan učesnik Evrolige! trofeja 0 do sad

Kakva istorija.Dičim se njome!!

Ronaladio

pre 2 godine

U bivsoj Jugoslaviji tacno je da su dominirali hrvatski klubovi, jedini koji im je parirao bio je Partizan.
To isticu i danas asovi tadasnjeg doba, Zan Tabak, Radja, Cutura itd.
Ono sto je CZV u fudbalu to je Partizan u kosarci, bez ljutnje na obe strane.

Z.Mamić:"AV me pitao, kad ćeš u moju zvezdu"

pre 2 godine

Nije teško pronaci statistiku u bivsoj Jugoslaviji pa pogledati sta je i gde je bio Partizan a gde Zvezda pa u svim sportovima i obavezno pogledati u kom periodu krece uspeh renesansa Partizana.
U toj Jugoslaviji koju ja odlično pamtim u košarci su dominirali Hrvataski klubovi i Bosna a jedini Srpski koji se borio sa njima na nož je Zvezda. U ženskoj košarci KKCZV je apsolitni šampion. A onda pre desetak godina KKP osvaja prvu titulu.- Slučajno
(Zvezdaš, 5. jun 2021 22:27)

uuu, da

osvojili 10 titula od 1945-1954 kada se igralo na šljaci, jedno poluvreme...nema šta, "ultra-dominacija" i veoma značajno za modernu košarku.

A to za dominaciju hrvatske košarke. To je bilo 80-tih. U tom periodu je KKCZV igrala na "nož" i osvojila 0 titula, a KKP pobedio 3x i naravno osvojio 3 titule.

Nema šta, časna odbrana srpskog imena...

Statistika ogolila Golijata

pre 2 godine

Partizan vise nece igrati Evroligu
(Aleksa, 05. jun 2021 19:33)

U pravu je čovek, iako je mlad, pa se ne seća mnogo.
C.Zvezda isto ne igra, ali je uvek dobar učesnik zbog broja!

Kako stoje stvari sa kvalitetom košarke u regionu, uskoro bez Evrlige...
Pozdrav za legendu C.Zvezde Moku Slacnića osvajača jedinog evropskog trofeja "trofejnog kluba sa Kalemegdana".

Vlada

pre 2 godine

@I ovaj Partizan hoce da igra Evroligu. Partizan nikada vise nece igrati Evroligu.

I ne mora da igra vise... Osvojio je.. Ajmo zvezdo dva rodjena brata su uz tebe...

Gogo

pre 2 godine

@ Milan Da li si ti svjestan koliko ti je tanka ta prica o cetiri titule Partizana u kosarci do '91! Te titule su osvojene u momentu kada je jugoslovenska kosarka bila najjaca u Evropi, u poslednjih 20 godina bivse drzave! Sto ne spomenu da je tih 4 vise od Cibone koja ih je imala tri! Hoces li sad mozda reci da ni Cibona nije velikan !? Jugoplastika, Partizan, Cibona i Bosna su bivsi sampioni Evrope i velikani kosarke na ovim prostorima... ali po nekim parametrima je Partizan najveci - sve svoje velike uspjehe vezuje za nekoliko trofejnih generacija, za razliku od ovih drugih koji vezu za samo jednu. Jedini kontinuitet uspjeha poslije '91, najvise fajnal forova Evrolige, ubjedljivo najvise medjunarodnih Kupova Radivoja Koraca sto je danasnji Eurokup itd... Partizan je dao najvise velikih asova, dva najbolja strijelca jugoslovenske repr. u istoriji su Kicanovic i Dalipagic. Medju prvih 10 nema nijednog igraca C. Zvezde.

Mitro

pre 2 godine

Nije teško pronaci statistiku u bivsoj Jugoslaviji pa pogledati sta je i gde je bio Partizan a gde Zvezda pa u svim sportovima i obavezno pogledati u kom periodu krece uspeh renesansa Partizana.
U toj Jugoslaviji koju ja odlično pamtim u košarci su dominirali Hrvataski klubovi i Bosna a jedini Srpski koji se borio sa njima na nož je Zvezda. U ženskoj košarci KKCZV je apsolitni šampion. A onda pre desetak godina KKP osvaja prvu titulu. Slučajno
(Zvezdaš, 05. jun 2021 22:27)
Druže u Jugi je tvoj klub(inače sad ugašen ali nmvz) osvojio titulu 1972 i od tada nijednu! Tako da ne znam koju Jugoslaviju ti pamtiš ali od kad je košarka postala zaista relevantan sport koji se ne igra na pesku i bez sata vi imate jednu titulu sve do baš tih prljavih 90tih na koje aludiraš i to su gole činjenice šta god ti pričao. U vreme 80tih kad košarka postaje globalni sport veliki klubovi u Jugoslaviji su Jugoplastika, Cibona i Partizan sa istorijskim timovima i igračima kao što su Divac, Rađa i Kukoč itd i to je istina možda gorka za tebe ali istina.

Will Mosley

pre 2 godine

Partizanu želim da se plasira na Evroviziju sledeće sezone. Možda uđu u finale!
(cezar, 05. jun 2021 19:55)

A ja Zvezdi zelim da se plasira u repasaz Beovizije sledece sezone, bez Lojda bice jos lakse to osttvariti.

Ja,nebitan srbin iz Srbije

pre 2 godine

Још Матовић да се ухвати за зглоб... Циркусанти и фолиранти... партизанке у елементу!
(Црвена звезда 1913, 05. jun 2021 21:38)
Pusti Partizan,on je propo’ ko žeton,nego reci mi iz prve ruke hoće li legenda nekadasnjeg giganta sa Kališa,Neša” the towel” Ilic da avanzuje sa mesta bacača peškira u sledećoj sezoni?

BORac

pre 2 godine

А дали је дозвољено онако ударање Јанковића Петрушева по глави!!?? И то два пута крвнички.Срећа Партизанска што изгубише па се неће више бламирати.
(наполеон, 06. jun 2021 08:15)

Koliko vi iz zvezde nemate pojma o košarci, pokušaj da sagledaš celu sliku, a ne situaciju u trenutku borbe za loptu...pravi ste amateri.

Danguba dangubi

pre 2 godine

@ Rado bih voleo grobare da vidim u finalu sa nama.
(Nebojsa, 5. jun 2021 19:40)

A, stra' te Mege? Znaš da će Partizana lakše da pokradu.

johnny b

pre 2 godine

Kazu iz Zeleznika da je Mega Partizanov klub i da zapinje samo protiv Zvezde. Sta li je onda FMP Zvezdi kada protiv iste zapinje samo kada je 30 razlike za Zvezdu.

advokat

pre 2 godine

@grr @grr Pa kako da menja kad to takmicenje vise ne postoji. Nikako da skapirate jer verovatno niste gledali posto ne igrate vec duugoo profesionalnu kosarku ali da ti kazem. Evroliga se igra potpuno drugacije sa potpuno drugacijim sistemom u odnosu na period od pre skoro 30 godina. Nema vise sistema igranja po grupama. Ne zameram ti sto ne znas prosto nisi gledao Evroligu jer nisi imao razloga. Bas bas drugacije takmicenje. Ono bas se razlikuje. Ali se neke stvari ne razlikuju, kosarka se igra i u Cacku. Borac iz Cacka je institucija za vas i u kosarci i u fudbalu. I kako neko sa vama ozbiljno da razgovara kada vas Mega otrese 20 razlike. Tuzno.
(grobarskatuga.mp3, 05. jun 2021
Evroliga se sada igra po nekom svemirskom sistemom, zvanom ligasko takmicenje. Takav sistem je igrala svaka ekipa na svetu u svim sportovima, ali vama je to neko svetsko cudo!

Lord

pre 2 godine

Da posaljes Partizan na smetliste istorije.
Sampiona evrope?
Tim koji su na NBA draftu nazvali evropski Boston.
Najveca legenda vasa, kako god se vec zvali, je Čović Nebojša, nemamo
sta dalje diskutovati.

BORac

pre 2 godine

Ako prodje Mega, bice zanimljive utakmice sa puno lepih poteza. Ako prodje Partizan, bice zanimljivo gledati kako ih odvaljujemo 30 razlike. Ne znam sta bih radije gledao iskreno
(6,50, 05. jun 2021 19:42)

Ne, da je prošao KKP izgubio bi, nema šta, nemaju ni dovoljno igrača u rotaciji za finale, nemaju ni dovoljno ritma u igri, nemaju ni formu tokom cele sezone, užasna sezona, nema šta. Ali sada pošto je Mega u finalu, videćeš anti talente i anti košarku, sa divljačkim šamaranjem u odbrani od strane zvezdinih igrača. Mladost i talenat koji poseduje mega, anuliraće anti talenat tipa Lazić i divljačka odbrana koja je dozvoljena samo ovde i u regionu.

Grr

pre 2 godine

Kad neko odigra 34 utakmice i bude 17. na tabeli tj. predpslednji, jasno je da je zalutao u to takmičenje. (Grr, 6. jun 2021 01:02)
Tačno je, 17-i smo. Gde, u kom takmičenju? 17-i u Evropi. Gde ste vi? Gde ste u ABA, tamo gde smo mi prvi?
(Aca, 06. jun 2021 08:50)

Ali kupili ste ulaznicu da igrate i naravno 17. mesto. I jasno je, a i to pokazujete iz gidine u godinu da niste za to takmičenje. Bilo koji klub iz Srbije sa tolikim budžetom napravi bi daleko bolje rezultate.

Statistika ogolila Golijata

pre 2 godine

Још Матовић да се ухвати за зглоб... Циркусанти и фолиранти... партизанке у елементу!
(Црвена звезда 1913, 05. jun 2021 21:38)

Ne kaže se C.Zvezda, nego "Trofejni klub sa Kalemegdana", pardon C. Zveda Beograd. Svako 1974. i Kup kupova jedini evropski trofej!!

Grr

pre 2 godine

Kad neko odigra 34 utakmice i bude 17. na tabeli tj. predpslednji, jasno je da je zalutao u to takmičenje. Kad se tome doda da je u toj sezoni promenjeno tri tima igrača i trner, rezultat je katastrofalan. I to se ponavlja iz godine u godinu. Ajde da bacanje para nekako zanemarimo, ali šteta ugledu i renomeu naše košarke je nemerljiva.

7 up

pre 2 godine

"Партизани црни врани
црни су вам дошли дани"

Ово је текст једне српске родољубиве песме..
(Црвена звезда 1913, 5. jun 2021 22:37)

POSLE OVE STROFE, ŠURDA VAS JE ISPRAŠIO ŽESTOKO !!

Mitro

pre 2 godine

Prvi evropski trofej u klupskoj kosarci Srbiji je donela Zvezda. Osvajac kupa kupova 1974. godine. Zvezda je donela kosarku na ovo podneblje.
(ja, 05. jun 2021 22:01)
Jest pre vas niko nije znao šta je košarkaška lopta. Inače analogno toj logici Partizan je doneo fudbal na ove prostore pošto je klub koji je odigrao prvu evropsku utakmicu u u istoriji fudbala sa Sportingom i prvi ušao u finale kupa šampiona, naravno to se u fudbalu ne važi i jedino je Bari bitan. Zar ne vidiš sad koliko ti je smešna priča?

ej bre

pre 2 godine

Čitam ove komentare patizanovaca i ne mogu da se načudim. Sve istorije znaju samo ne svoju. Skoro je i film bio o nastanku srpske košarke, mogli ste i tu da vidite kako su Zvezdi oduzimani košarkaši i prekomandovani u Partizan. Taj vaš Partizan je do 1991.godine u košarci imao samo 4 titule. Nakon dolaska na mesto premijera Mirka Marjanovića, kreće vaša renesansa u fudbalu, rukometu i sl. Jedino vam skidam kapu za vaterpolo. Prvo pogledajte u svoje dvorište a onda gledajte u tuđe.

(Milan, 05. jun 2021 23:30)

To ti je kao da savetujes nekog da istoriju uci iz knjige gospodari prstena. Cak su gospodari realniji i predvideli su postojanje mutanata. Samo ih nisu zvali CZBGFMP. Sa druge strane film o kosarci u Srbiji prikazuje SF o jednom klubu koji uprkos diktatoru i njegovoj volji i otimanju igraca i svih nepravdi postaje sampion preko 10 puta. Vi stvarno verujete u te gluposti?

gladijator

pre 2 godine

Partizan nije nikada osvojio EL već FIBA kup šampiona. To je za respekt, ali ne lupetaj gluposti o EL...
(Hmm, 05. jun 2021 22:43)


https://www.euroleague.net/final-four/vitoria-gasteiz-2019/champions

hmmm, ne lupetaj gluposti

Mitro

pre 2 godine

"Партизани црни врани
црни су вам дошли дани"

Ово је текст једне српске родољубиве песме..
(Црвена звезда 1913, 05. jun 2021 22:37)
Navijaš za klub koji je osnovan pod Staljinovom slikom…

Statistika ogolila Golijata

pre 2 godine

Prvi evropski trofej u klupskoj kosarci Srbiji je donela Zvezda. Osvajac kupa kupova 1974. godine. Zvezda je donela kosarku na ovo podneblje.
(ja, 05. jun 2021 22:01)

Hvala vam....Bosna, Jugoplastika, Cibina i Partizan su vam zahvalni. A i vama je lakše ko će na sajtu napises jedan evropski trofej i naslov stavis trifejni klub sa malig Kalemegdana....hahaha

gladijator

pre 2 godine

Šta te to čudi? Pa to im je zaštitni znak decenijama. I sa Zvezdom, i sa Cibonom, Zadrom, Jugoplastikom, Hemofarmom. Kad god gube, oni kreću da biju. Sećate se polufinala sa Zvezdom kada su na sve načine pokušavali da započnu tuču. Pavlović, Murić...
(NoName, 05. jun 2021 22:22)

hahahaha

čuj što svoj stil igre pokušavaju da prebace KKP...

da, da tako smo i osvojili EL i 3x evro KPK.

Pa nismo mi sa malog Kalemegdana pa da ciganlukom, banditizmom, nasiljem i pritiskom zvezdaške javnosti "pobeđujemo"

Crnobelac

pre 2 godine

Na našim vestima,3/4 komentara od strane navijača ljubimice sistema,ali neka.Prate nas i kad nismo dobri,a to su večiti kompleksi koje im je nabio još Dule.Za veke-vekova upisano,+41koš razlike,a o stoci ovaj put ne pričamo.

moje ime

pre 2 godine

Ajmo po 1000-ti put.

Partizan treba da forsira mlade igrace, pa sta bude.
Mlade igrace koji ce da grizu, da se bore, da proliju krv, suze i znoj i tek tada imamo cemu da se nadamo i sta da gledamo.

Ovako, imamo dovedene strance, koji moraju da budu losiji od Zvezdinih i ne vidim kako to moze da dovede do dobrih rezultata. Pri tom za par godina necemo imati ni reprezentaciju.

Pod hitno da Partizan okrene novi list. Petrusev je morao da bude u Partizanu po svaku cenu, jer je decko veliki grobar. Da mu je obecano da ce igrati svaki mec po 35 minuta kako god da mu ide, dosao bi u Partizan, a sada se tek vidi koliki bi to dobitak bio.

Takvih talenata i te kako ima. Ne dolaze vise u Partizan, jer nemaju minutazu kao ranije. Mnogo je bolje da igrac prodje pritisak koji Partizan nosi, nego da igra u Megi ili FMP-u.

Zvezda svakako ne daje sansu mladima, ali to se od njih ni ne ocekuje, jer sipaju pun rezervoar uvek kada pozele.

Jedan lik se pita za sve

pre 2 godine

Da li je Ostoja doveden u Partizan samo da bismo postojali,
bili Zvezdin džak za udaranje i davali legitimitet njenim titulama?

Will Mosley

pre 2 godine

Deri mego taj drzavni projekat
(ajmooo, 05. jun 2021 20:23)

Ne znam gde je presao Kino Kolom nakon sto je odbio ponudu Valensije.

Loznica

pre 2 godine

Utakmica u kojoj navijam za partizan ali ne vredi...sad tek vidim kako je tesko i tuzno biti navijac malog komsije.
(Dejan CZ, 5. jun 2021 21:35)

Kakav si ti navijač ako navijaš za klub koji mrziš iz dna duše?!?!?

Mega je trenutno bolja od nas i to je to. Sve čestitke i da pobede u finalu!!!

mare 15

pre 2 godine

ljudi budimo realni ko još prati ovakve lige u našoj tužnoj zemlji. košarka dovedena do toga da je crnogorska liga jača od naše, fudbal da ne pominjemo na koje grane je spao i sve zarad jednog cilja, uništiti sve zarad dominacije jednog režimskog kluba. možemo raspravljati da u vreme demokrata partizan bio povlašćeniji od zvezde ali kada pogledate realniju sliku videćete kakva su se tada neizvesna i kvalitetna prvenstva igrala. u košarci se nije znalo ko je jači da li partizan fmp hemofarm zvezda viša kasnije i mega u fudbalu se uglavnom prvak rešavao u večitom derbiju. uglavnom milo mi zbog ovakvog raspleta jer drugačije ne možemo da se oslobodimo ove naše uprave u kk i fk jer svi znamo ko ih postavlja. do nekih lepših vremena moramo samo jače voleti partizan jer pravi grobari nikad ne bi podržavali upravu svog kluba kakvu danas ima zvezda bez obzira kakve rez beležio jer primera radi mi smo bjeku i zeku terali kada smo nadigrali galaktikose u bg-u.

štraus sa grbavice

pre 2 godine

Ja ne vidim razloge za neku brigu ili čak dramu.
Sasvim je očekivano i normalno da izgube od Mege, Borca, Krke i ostalih ekipa koje imaju višestruko većE BUDŽEte od KKProšlosti, koji jedva da nekako skrpi za sezonu 9,2 mil i samo 10 stranaca i tri trenera...
Što reče neko dajte Dulou Megin ili Borčev budžet, za par sezona osvojio bi...????
(SrbEUin, 6. jun 2021 09:42)

Čitam ovo i ne mogu reći ništa drugo, već da ti, i još neki slični ovde, imate ozbiljnih problema. To prevazilazi sportske okvire, to je više psihologija. Već duže vremena pratim vas nekolicinu i došao sam do toga.

Sto puta sam pisao kako je sve u ciklusima i to najbolje oslikava jedna narodna izreka: ko bi gori sad je doli i obratno. Bili smo gore, sada smo dole, vi nećete zauvek biti gore ali, tada ćete to prevazići na najlakši način - promenićete nikove i zapevati drugu pesmu.

Popamtio sam nikove vas nekolicine najekstremnijih i ko bude pisao pod istim nikom i kada ne budete na vrhu - ceniću ga.

Gojko/PFC

pre 2 godine

@pfff Po cemu to, dao sam komentar na osnovu situacije mog kluba. Sto sam napisao to i mislim. Vidim vas ima ovde vise nego nas, ok sladite se trenutnom situacijom i to je legitimno. Sve sto ste osvojili u lokalu bilo bi sramota da niste jer ste daleko naj jaca ekipa. Pozicija u evropi pokazuje da i niste bas, na osnovu ulozeno dobijeno.

Statistika ogolila Golijata

pre 2 godine

U koji kup idu Igokejci, Liliane Ronketi?
(zoro, 05. jun 2021 21:57)

Uskoro C.Zvezda slavi 40 godina od JEDINOG trofeja u Evropi...1974. Kup kupova.

"Trofejni klub sa Malog Kalemegdana" beše....hahahaha.

Statistika ogolila Golijata

pre 2 godine

Nadam se da nisu ozbiljne povrede i da će povredjeni igrači biti spremni već za sledeću sezonu. Srećom idu opet na raspust. Možda se nisu ni trebali vraćati sa predjašnjeg raspusta. Zbog 4 utakmice cimati igrače? Neozbiljno. Doduše navijači Budućnosti će sada preko u Titograd da bodre prvu ljubav. Valjda oni nisu na raspustu.
(smeh, 05. jun 2021 21:58)

Mene više nasmeje kada neko nije osvojio nijedan evropski trofej u košarci od 1974. godine!! tzv "Trofejni klub sa Malig Kalegdana"...hahahaha

ja

pre 2 godine

Zašto se poslednjih deset godina više ne priča o privatizaciji Zvezde i Partizana? Pa zato što ih je Vučić privatizovao i radi šta god poželi sa njima.

JSD PFC

pre 2 godine

Sve čestitke Megi na sportskoj borbi i fer pobedi. To je bilo to od nas za ovu sezonu i sretan sam da je napokon završena. Bolje da smo izgubili od Mege nego od zvezdinih junora od 30+ godina.

Sada treba ozbiljan remont i nadam se boljem u sledećoj sezoni.

advokat

pre 2 godine

Nikada likovi kao sto si ti nece to moci da shvate. Ti mislis da je to veliki uspeh dobiti Drču, Balabana i ekipu sa +41 ? Da bi Zvezda slavila da vas odvali sa 30,40 razlike u sastavu u kojem ste sada ?!

Ne, nikada necemo biti isti. Vi ste posebna sorta , otpad koji više nikome ne treba
(uplakani, 05. jun 2021 23:54)
Bitno da su doktori sorta koja svima trebaju. Nadam se da imas kapaciteta da shvatis na koje doktore mislim.

ccc?

pre 2 godine

Partizan nije nikada osvojio EL već FIBA kup šampiona. To je za respekt, ali ne lupetaj gluposti o EL...
(Hmm, 05. jun 2021 22:43)

A da li je Zvezda osvojila LS??

Statistika ogolila Golijata

pre 2 godine

C.ZVEZDA 1974. osvajač Kup kupova. Od tada 0 trofeja u Evropi 
C.ZVEZDA BEOGRAD- skoro, pa redovan učesnik Evrolige! trofeja 0 do sad 

Kakva istorija.Dičim se njome!! 
(Statistika ogolila Golijata, 05. jun 2021 21:29) 

"Trofejni klub sa Kalemegdana"- hahahaha
(Statistika ogolila Golijata, 05. jun 2021 21:40)

Momci vas je ugazila Mega, do Crvene Zvezde niste ni stigli, ipak je to viši nivo.
(Mik, 05. jun 2021 21:57)

Mik ,sve su to činjenice.
Mi ispali od Mege, ali i da vi slavite 40 godina uskoro od JEDINOG trofeja u Evropi...Kako beše trofejni klub sa malog Kalemegdana...hahaha

Statistika ogolila Golijata

pre 2 godine

Ide li sad Partizan u repasaž za EL??
(Mijalko, 05. jun 2021 21:57)

Da...sa pobedniko. Kup kupova iz 1974. godine!!! hahahaha

Grr

pre 2 godine

hteo si da kazes pretposlednji? mnogo mi je drago sto se raspadate. samo nastavite
(dusan, 06. jun 2021 08:17)

Jedno slovo pomera na tabeli sa 17. minimum na bar T16. Fali vam to slovo mnogo.....nastsvi da ispravljaš ..

VOSAK

pre 2 godine

Ocete li da pustite komentare? na vestima o Milunovicu ili na vestima bilo koje koje nisu o partizanu dopustate zaista ogroman broj komentara, zasto ovde ne?
(ejj, 05. jun 2021 19:13)


Jer se ne komentarišu puno ko te gde se puštaju kako kažeš, logično ?

gladijator

pre 2 godine

Partizan nije nikada osvojio EL već FIBA kup šampiona. To je za respekt, ali ne lupetaj gluposti o EL...
(Hmm, 05. jun 2021 22:43)

https://www.euroleague.net/final-four/vitoria-gasteiz-2019/champions

hmmm, ne lupetaj gluposti

Макарије

pre 2 godine

Da je postena liga, Partizan bi ugazio Zvezdanu, ali pantere politicari guraju, tako je i u fudbalu. Ali nece to vecno trajati, stvari ce da dodju na svoje normalno mesto.
(Roy74, 5. jun 2021 21:25

Начекаћеш се да поново буде ваше поштено.

pravdoljubiv po prirodi

pre 2 godine

Partizan osvajao 8 puta? Bio sampion kosarkaske lige Srbije 8 puta? Gde se to tako racuna? Onda ni Partizan nikad nije bio prvak evrope u kosarci niti zvezda u fudbalu

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Volio bi da Partizan ispadne, jer u suprotnom osta ovaj prevarant u upravi Partizanu da muze narodne pare i stavlja na svoje privatne račune još koju godinu. Ovako narod može bar njega da otera, ako ne može ovog njegovog šefa…

Straight Outta München

pre 2 godine

Petrusev od objavljivanja one slike u dresu Partizana ne moze da se sastavi...Jos navukao bez ikakve potrebe gnev i navijaca CZ. Bas mudar potez. U rangu Vladimira Stojkovica.

6,50

pre 2 godine

Ako prodje Mega, bice zanimljive utakmice sa puno lepih poteza. Ako prodje Partizan, bice zanimljivo gledati kako ih odvaljujemo 30 razlike. Ne znam sta bih radije gledao iskreno

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Rade Zagorac i Ostoja pod ruku i što dalje od Partizana. Obojica u nadnicu da berete jagodu, malinu i kupinu. Što dalje šape od narodnih para! Nesposobni i jedan i drugi!

Миливоје-ватрогасац

pre 2 godine

(Statistika ogolila Golijata, 5. jun 2021 22:07)

Оно кад партизанке својим прстићима куцкају "... хахахахаха ..." а од плакања, кукања, кмечања, беса, злобе, зависти и цркавања од муке једва виде тастатуру и слова на истој - НЕПРОЦЕЊИВО !
ЗВЕЗДА - СРБИЈА - НЕМА ПРЕДАЈЕ

Milan

pre 2 godine

Čitam ove komentare patizanovaca i ne mogu da se načudim. Sve istorije znaju samo ne svoju. Skoro je i film bio o nastanku srpske košarke, mogli ste i tu da vidite kako su Zvezdi oduzimani košarkaši i prekomandovani u Partizan. Taj vaš Partizan je do 1991.godine u košarci imao samo 4 titule. Nakon dolaska na mesto premijera Mirka Marjanovića, kreće vaša renesansa u fudbalu, rukometu i sl. Jedino vam skidam kapu za vaterpolo. Prvo pogledajte u svoje dvorište a onda gledajte u tuđe.

What's Eating Gilbert Grape

pre 2 godine

Ne podnosim organski Partizan, da li sam los covek?
(Sima, 5. jun 2021 22:30

Nisi Simo,ne brini...to je samo posledica busanja u grudi igraca Partizana i pre svega njihova patoloska mrznja prema Zvezdi...neki od trenera(citaj Vujosevic) i igraca Partizana su to poceli pa se to prenelo i na navijace...nekada niije bilo te mrznje...nekada se voleo svoj klub i navijalo za njega a nije se mrzeo protivnik niti protivnicki navijaci,to mogu da potvrde veliki broj ljudi koji sada ima 50,60 i vise godina...od 60-te do 90-te mogao si da vidis posle derbija navijace Partizana i Zvezde kjako se grle(tesko je poverovati,zar ne...)..madjutim,dosle su 90-te i pad morala i standarda pa je sve krenulo nizbrdo...sada sa malo para,malo slobode (u bilo kom smislu) ne preostaje nista drugo nego da se glodjemo i jedni drugima da nabijamo prst u ok, onako cisto zabave radi zato sto nista drugo pametno i nemamo sta da radimo...

Zvezda

pre 2 godine

Kao što ste nas odvaljivali u poslednjih 5 godina. Ajde bre ne blamiraj se. Zna se ko kad primi trojku skida gaće, puca sa +41 i koga stoka nabija 30 razlike. Pitajte Stevu Karadžića i Pešića, ako ste kratkog pamćenja. A biće da jeste, jer vam memorija dopire samo do 2011...
(panter pudlica, 05. jun 2021 20:21)

Tebi je i dalje teško. Uništena mladost. Nema radosti. Ostarićeš a zadovoljstvo nećeš doživeti

Radijator

pre 2 godine

Volio bi da Partizan ispadne, jer u suprotnom osta ovaj prevarant u upravi Partizanu da muze narodne pare i stavlja na svoje privatne račune još koju godinu. Ovako narod može bar njega da otera, ako ne može ovog njegovog šefa…
(Loznica, Gučevo, Cer…, 05. jun 2021 19:44

I onda dodje isti takav.
Utakmica se odigrala na birackim mestima, a to znamo kako je proslo.

smiljkai

pre 2 godine

Generalno gledano, Mega je preuzela Partizanov model rada sa mladim igracima i napravila ga jos boljim i dodala NBA perspektivu a Zvezda je postala miljenik drzave.
To su bile dve osnove na koje se Partizan oslanjao u prosloj deceniji i zato je bio tako uspesan. Plus je bio aktraktivan za igrace, za sponzore, i generalno trenere i strucni kadar.
Partizan mora da pronadje svoju novu ulogu u datoj situaciji.

KoleCZ

pre 2 godine

Bio sam ubedjen da ćemo ih mi arhivirati i poslati na smetlište istorije gde im je mesto ali eto, to uradiše djeca iz Mege. Ne mogu da kažem da mi je manje drago zbog toga. Sve u svemu, godine sejanja mržnje i ubedjivanja javnosti da su oni neka tobož avangarda sada su konačno dobile svoj zadji čin. Zbogom avangardo, zbogom zagrebe!

JSD PFC

pre 2 godine

Sada treba ozbiljan remont i nadam se boljem u sledećoj sezoni.
(JSD PFC, 06. jun 2021 10:26)

Nadaj se...
ha,ha,ha,ha....
(aca, 6. jun 2021 11:58)

Evo ga na delu, tipičan zvezdaški komentar. Nigde nije ni u primisli vređan drugi klub, bavio sam se našim stvarima na vesti o mom klubu. Izdvojio si to da se nadam boljem u sledećoj sezoni i "ismejao" me.

Naravno da se nadam i sigurno će biti bolja sezona. U originalnom komentaru sam hteo biti skroman i nisam hteo ništa unapred tvrditi.
Bili smo sedmi na Jadranu, uz mnogo poraza, jedva smo prošli grupu u EK, ispali u polufinalu KLS, izgubili domaći kup. Da li stvarno misliš da je to teško nadmašiti. Da ne ulazim u daleku prošlost, ovo je najgora sezona KKP u 21. veku, a ti mi se rugaš kada napišem da očekujem bolju sledeću sezonu.

Žao mi je zbog tvoje replike.

Malo vas je grobari!

pre 2 godine

Grobari ne brinite! Miško je dobar trgovac! "Ja tebi finale,ti od mene kupiš 5-6 loših igrača". Ostoja prihvatio tu ponudu. Zašto ne bi trošio pare koje ima kao pleve, a koje mu je dala država!

N-E-O

pre 2 godine

Nagradno pitanje.. Kada će Beograđani da prestanu da čoveka zovu Radeta?? Rade Zagorac, ne Radeta upamtite to više....Npr lopta ide ka Radetu Zagorcu msm ljudi ajd jedno vreme je bilo smešno ali sad postaje i tužno.... A o utakmici ništa,bolji tim je prošao,u finalu metla od CZV i to je ta priča...

KoRn

pre 2 godine

Zoki, ne budi toliko oštar prema "trofejnom klubu sa malog Kalemegdana", C.Zvezda je osvojila Kup kupova 1974. godine....hahaha...ali "Trofejni klub sa malog Kalemegdana" kada čujem me uvek od srca nasmeje!!
(Statistika ogolila Golijata, 05. jun 2021 22:01)
12 puta prvak Jugoslavije slinavac.Tri puta prvak Srbije i Crne Gore slinavko,6 puta prvak Srbije,5 puta prvak ABA lige,3 Kupa Jugoslavije i 7 puta Kup Radivoja Koraca,i osvajac Fiba Saporta Kupa.Je li ti sada jasnije slinavko jedan.

cole

pre 2 godine

godinama vec pisem...toliko su jadni, da nemam zelje ni da se sprdam s njima. i konacno su valjda shvatili: u godini u kojoj nema nikakvih izbora u drzavi, nema direktive za zvezdu, vojvodinu, megu...da ih puste da osvoje bar neki trofejcic, bezvredan, ali bar trofej, da umire tu saku jada navijaca pred izbore.
a sto se mege tice, ako je srece i pamti, radonja ne bi trebao da zapinje i dobro bi bilo da pusti miskove pulene da osvoje kls. nama taj trofej bas i ne znaci a njima ce znaciti puno. a i misko ce nam trebati za sledecu godinu. grdilo dobrih igraca je pod njegovom agencijom, valjalo bi ga odobrovoljiti trofejem.

Gorki

pre 2 godine

Da je postena liga, Partizan bi ugazio Zvezdanu, ali pantere politicari guraju, tako je i u fudbalu. Ali nece to vecno trajati, stvari ce da dodju na svoje normalno mesto.
(Roy74

Jedino sto je tacno, je to da su se stvari vec vratile na svoje normalno mesto.

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Још Матовић да се ухвати за зглоб... Циркусанти и фолиранти... партизанке у елементу!

as

pre 2 godine

Da je postena liga, Partizan bi ugazio Zvezdanu, ali pantere politicari guraju, tako je i u fudbalu. Ali nece to vecno trajati, stvari ce da dodju na svoje normalno mesto.
(Roy74, 05. jun 2021 21:25)

Kako vas vise ne mrzi da lazete sami sebe?

UGASENA instalacija

pre 2 godine

https://sr.m.wikipedia.org/sr-ec/KK_Partizan_Zepter_grb.png

Samo da pogledaju ova deca na forumu da je bilo i gorih dana od ovih, kad ste prodali grb od 1997-2001, dok ih Tadic i ekipa nije podigla iz mrtvih a Zvezdu ugasila u svim sportovima...

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

A možda bi sve ove trofeje tvoja tri kluba menjao za jedan F4 EL?
(Grr, 05. jun 2021 23:03)

Хајде да се кладимо да би већина симпатизера клуба војске хрватских комуниста (познатијих као партизани) пристала да им се клуб угаси само да се избришу Бари и Токио из Звездине историје!

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

"Партизани црни врани
црни су вам дошли дани"

Ово је текст једне српске родољубиве песме..

Billy Billy koraci a na jugu splićani

pre 2 godine

Sve vec bilo dogovoreno da Partizan uzme makar titulu u kosarci za mir u kuci ali ne javise igracima Mege i propade plan.

ejj

pre 2 godine

Ocete li da pustite komentare? na vestima o Milunovicu ili na vestima bilo koje koje nisu o partizanu dopustate zaista ogroman broj komentara, zasto ovde ne?

Baxuz

pre 2 godine

Boze me sacuvaj i sakloni ! Sada je poluvreme trece utakmice znaci odigrano je 10 cetvrtina do sada, ON ponosno istice igru Partizana u jednoj jedinoj cetvrtini kada su nesto malo odigrali, odnosno vise je u pitanju to da je Mega tu cetvrtinu odigrala lose, da li je to realno i ima li uopste ovaj lik imalo sive mase u glavi.
(Skorpion, 05. jun 2021 20:49)

Pa oni i dan danas pricaju da je Sasa Ilic promasio sansu protiv Reala.

Упитник

pre 2 godine

Zvezdan Mitrovic ceka pred vratima.
(Will Mosley, 5. jun 2021 20:40

Освајач Еврокупа? На вратима?
Монако ће му дати мању плату? Не занима га Евролига? Мора да се докаже у АБА лиги? Чекају га најзахвалнији навијачи на свету?

Faruk Hadžibegić

pre 2 godine

Prije 10 godina fudbal sve, kosarka sve, odbojka, rukomet, vaterpolo. Sve. U citavoj Srbiji nije bilo kluba ni u jednom sportu da je primirisao barem kup. Sve posteno. Valjda im bila takva generacija :-) Danas neki pjetlici u direktnom obracunu sa Zvezdinim uzeli nesto. I to im je prevuse, ali hajde. Karma je zeznuta...

Aca

pre 2 godine

Samo da se što više Igokeinih igrača povredi, nebitno je ko će da pobedi, pošto su ionako ovo Igokea 2 i Igokea 3.
(zvezdale, 5. jun 2021 20:47)

I ja sam zvezdaš, i u redu je ovo zezanje za Igokeu i FMP, ali želeti da se neki igrač povredi?

maksa

pre 2 godine

Ja poznajem mnogo grobara i do sada nijedan jedini nije rekao-pa jeste da smo preterali sa 13 titula u kosarci i 6 u fudbalu,preterali smo,ipak nismo mi jedini koji igraju a gle mi jedini osvajamo.nije ovo zemlja bez kosarkasa pa da ko makabi uzmemo 13 titula i vise..neee,grobarima je to normalno,carls duloo menson im je isprao mozak i nema tu pomoci kad te sekta obuzme..i sada kuknjava..sta ces..

Radonja osvajač

pre 2 godine

Partizan nije nikada osvojio EL već FIBA kup šampiona. To je za respekt, ali ne lupetaj gluposti o EL...
(Hmm, 05. jun 2021 22:43)
ligu Evrope su osvojili FIBA
ovo je sada EVROLIGA ULEB
dva različita sponzora organizatora
sada postoji ULEB Evroliga i FIBA liga šampiona!!!

NoName

pre 2 godine

U stvari taj prvi vaš nastup i meč sa Sportingom najviše i najbolje govori o vama kao miljenicima države i vlasti, pošto ste prethodne sezone bili tek peti na tabeli a ipak ste nezasluženo igrali to takmičenje.
(Wllaxy, 05. jun 2021 22:43)

Hahaha druže Partizan je pozvan tada kao klub koji igra atraktivan fudbal, možda najatraktivniji fudbal u evropi da se oproba u novom kontinentalnom takmičenju.
(Mitro, 05. jun 2021 23:23)

Како ли је тек играо фудбал први на табели, кад је пети играо атрактиван фудбал?!
Превазишао си и лудог Жекса!
(Ajgor, 05. jun 2021 23:55)

Valja napomenuti da je Zvezda već sledeće godine igrala polufinale LŠ i ispala od Fiorentine. Toliko o njihovom "atraktivnom" fudbalu. Država na čelu sa vojnom huntom poslala vojni klub da nas bruka, kakav crni atraktivni fudbal.

Ostojah madjijah

pre 2 godine

Na kraju ce ispasti da je Filipovski trenerčina. Uspeo čovek sa ovim timom da (obično) dogura do kraja meča uz neki egal. Ovom sad je egal na nivou mašte. Strašno koga smo mi postavili da nam vodi najbitniji meč u sezoni u Evrokupu. Malo je 3 trenera dajte još nekog! Ostojah reaguj!! Nisi nam dovoljno uništio klub svojim (ne)znanjem!

nostalgija

pre 2 godine

Ovim je, sto se mene tice sezona zavrsena. Titula u KLS me stvarno ne zanima, da je finale protiv Partizana, bilo bi eventualno vazno da njih pobedimo. Ovako, i da Mega osvoji, nije neka steta. ABA smo uzeli, to je bio vrhunac sezone, sad raspust i vidimo se u EL od jeseni.

Partizan u srcu od malih nogu

pre 2 godine

Pobjedio je danas bolji tim i to je to,treba pružiti ruku i čestitati a mi da analiziramo svoju igru i odnos prema igri ipak za Partizan moraju da igraju bolji igrači(sa velikim znanjem,jakim karakterom i jakom voljom).

zemun

pre 2 godine

Ne podnosim organski Partizan, da li sam los covek?
(Sima, 05. jun 2021 22:30)
Zahvaljujemo se na glasu.

hahahhaa...evo druže da ti se pridružim, i organski i neorganski ne podnosim ih.....

Montenegrinos

pre 2 godine

Uskoro C.Zvezda slavi 40 godina od JEDINOG trofeja u Evropi...1974. Kup kupova.

"Trofejni klub sa Malog Kalemegdana" beše....hahahaha.
(Statistika ogolila Golijata, 5. jun 2021 22:07)


ahaahhahahaha limaru propali, a znas li koliko vi slavite od poslednje pobjede u LŠ? Alo "POBJEDE" AHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA

One night in May

pre 2 godine

Hahaha druže Partizan je pozvan tada kao klub koji igra atraktivan fudbal, možda najatraktivniji fudbal u evropi da se oproba u novom kontinentalnom takmičenju.
(Mitro, 05. jun 2021 23:23)

Ne, pozvan je klub iz Jugoslavije. Partizan je odredjen dekretom sa vrha - bez ikakvog takmicarskog razloga.

CZ

pre 2 godine

Ako prodje Mega, bice zanimljive utakmice sa puno lepih poteza. Ako prodje Partizan, bice zanimljivo gledati kako ih odvaljujemo 30 razlike. Ne znam sta bih radije gledao iskreno
(6,50, 05. jun 2021 19:42)

Ne, da je prošao KKP izgubio bi, nema šta, nemaju ni dovoljno igrača u rotaciji za finale, nemaju ni dovoljno ritma u igri, nemaju ni formu tokom cele sezone, užasna sezona, nema šta. Ali sada pošto je Mega u finalu, videćeš anti talente i anti košarku, sa divljačkim šamaranjem u odbrani od strane zvezdinih igrača. Mladost i talenat koji poseduje mega, anuliraće anti talenat tipa Lazić i divljačka odbrana koja je dozvoljena samo ovde i u regionu.
(BORac, 6. jun 2021 07:09) # Link komentara

Kad ne znas igrati odbranu onda je to divljacka igra,bla bla.

Istina

pre 2 godine

Zoki, ne budi toliko oštar prema "trofejnom klubu sa malog Kalemegdana", C.Zvezda je osvojila Kup kupova 1974. godine....hahaha...ali "Trofejni klub sa malog Kalemegdana" kada čujem me uvek od srca nasmeje!!
(Statistika ogolila Golijata, 5. jun 2021 22:01)

Samo 3(tri) trofeja ove sezone i kako da budu trofejni klub.Najbolje je nazvati trofejnim klubom one koji su u poslednjih 8 godina osvojili 2-3 KRK,jedan fenjer Cipiripi kupa a ove sezone izborili polufinale KLS i top 7 ABA lige.To je trofejni klub,bajo moj...

vp

pre 2 godine

Da je postena liga, Partizan bi ugazio Zvezdanu, ali pantere politicari guraju, tako je i u fudbalu. Ali nece to vecno trajati, stvari ce da dodju na svoje normalno mesto.
(Roy74, 05. jun 2021 21:25)

Prvo vi dodjite do Zvezdane, lako cemo posle

Radijator

pre 2 godine

Ništa, zadržati ove igrače i dovesti iskusnog trenera. Savić će to da završi. Po meni ima dva dobra kandidata. Mutu Nikolić ili Gagija Nikolića. Gospodin Ostoja je doveo dobre igrače ali eto povrede. Od naših igrača istakli su se Danguba i Zagor, napredovali su mnogo.

Mik

pre 2 godine

@C.ZVEZDA 1974. osvajač Kup kupova. Od tada 0 trofeja u Evropi 
C.ZVEZDA BEOGRAD- skoro, pa redovan učesnik Evrolige! trofeja 0 do sad 

Kakva istorija.Dičim se njome!! 
(Statistika ogolila Golijata, 05. jun 2021 21:29) 

"Trofejni klub sa Kalemegdana"- hahahaha
(Statistika ogolila Golijata, 05. jun 2021 21:40)

Momci vas je ugazila Mega, do Crvene Zvezde niste ni stigli, ipak je to viši nivo.

KoleCZ

pre 2 godine

Ko kaze da je za grobare gotova sezona. Sada ce da oblace Miskove roze dresove. Nestrpljivo cekaju finale.
(molina, 05. jun 2021 22:55)

Xaxa Brate suze mi pošle :D

uplakani

pre 2 godine

1961:.šamrok. CZV. 5-1
(gladijator, 5. jun 2021 23:52)

Au, mene blam posle ovoga...Stvarno, nemoj da se vise sramotis, dosta je za veceras. Idi na spavanje uplakani, glupo je vise

NoName

pre 2 godine

Све,све али десетак крвничких фаула над играчима Меге,понајвише над Петрушевим су израз беде и идиотизма.Па људи,играчи Меге нису наши непријатељи,то су наша деца,момци и људи који играју кошарку.Те грубости су правили Загорац,Јанковић,Степановић.О суђењу Белошевића,Јовчића и Николића је губљење времена.Они се знају одавно и они су највише криви што су допуштали та крљања.Иначе и више негозаслужена победа Меге.
(dule, 05. jun 2021 22:02)

Šta te to čudi? Pa to im je zaštitni znak decenijama. I sa Zvezdom, i sa Cibonom, Zadrom, Jugoplastikom, Hemofarmom. Kad god gube, oni kreću da biju. Sećate se polufinala sa Zvezdom kada su na sve načine pokušavali da započnu tuču. Pavlović, Murić...

deki

pre 2 godine

Danas sam negde procitao da se Zvezda i Partizan "kolju " za Smailagica koji nema minute u NBA pa bi da se vrati u Evropu da ozivi karijeru. Pa da li je realno da se grobari nadaju ovom igracu. Dobili ste pozivnicu za EK na osnovu stare slave, inace Partizan vec osmu godinu prosecan klub koga je od gasenja ili da budem blazi od potpune anonimnosti spasila drzava poslavsi u klub svog coveka . I na kraju, za trenutno stanje KKP najvise imate da zahvalite trojici koji su godinama vodili klub ali kome to da pricas kad ovde pisu bajke o generalu i slicne gluposti

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Navijaš za klub koji je osnovan pod Staljinovom slikom…
(Mitro, 05. jun 2021 22:52)

Пријатељу ту слику су у Београд донели ваши оснивачи и унели је, уз помоћ шмајсера, у наше клупске просторије....
Једно је кад неког оснује војска хрватских комуниста (јсдп) а сасвим друго кад нешто отму и силом присвоје...

Istina

pre 2 godine

Kad neko odigra 34 utakmice i bude 17. na tabeli tj. predpslednji, jasno je da je zalutao u to takmičenje. Kad se tome doda da je u toj sezoni promenjeno tri tima igrača i trner, rezultat je katastrofalan. I to se ponavlja iz godine u godinu. Ajde da bacanje para nekako zanemarimo, ali šteta ugledu i renomeu naše košarke je nemerljiva.
(Grr, 6. jun 2021 01:02)

Samo igranje EL nekog našeg tima je i više nego uspeh u današnjim okolnostima.Dobiti 10-tak odličnih ekipa i izgubiti na jednu loptu bar još toliko utakmica je podnošljivo ali brukanje zemlje je kad dovedeš 10-tak stranaca,navodno da napadneš plasman u EL,spucaš državne pare kao da si evroligaš a izboriš jedva 7.mesto u ABA ligi,do par kola pre kraja strahuješ za opstanak a najveći uspeh ti bude polufinale KLS,uz promenjena 5 trenera...ili je to možda uspeh za limariju?

Max

pre 2 godine

Da vam nisu dali pozivnicu za EK, ovde bi bila. Velika tačka. A možda i uzvicnik!!! Ko bi onda hteo da igra za crne partizane, joj ma meni nekako žao njih,a? Ma nisam ja bas normalan. Buhahahahhahahahahahhahahah

uplakani

pre 2 godine

Da li je Ostoja doveden u Partizan samo da bismo postojali,
bili Zvezdin džak za udaranje i davali legitimitet njenim titulama?
(Jedan lik se pita za sve, 6. jun 2021 09:42)

Znači ipak CIA.. ? Znao sam da je neka zavera u pitanju

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Hoće li i danas na snazi biti grobarski treš romantitan, udaranje laktom u stomak, psovanje, davljenje, vređanje žena itd
(tako je., 05. jun 2021

За сада само претње великог спортсмена Кљовице, наставак следи....

Papilon

pre 2 godine

A, stra' te Mege? Znaš da će Partizana lakše da pokradu.
(Danguba dangubi, 5. jun 2021 20:27)

Ono kada dodje zadnje vreme i najveci lopovi krenuse da pricaju kako ih kradu.

SrbEUin

pre 2 godine

Zvezdan Mitrovic ceka pred vratima. (Will Mosley, 5. jun 2021 20:40

Lik je partizanovac još od pre rođenja. Porodična tradicija. Samo ime ti kaže.

dule

pre 2 godine

Све,све али десетак крвничких фаула над играчима Меге,понајвише над Петрушевим су израз беде и идиотизма.Па људи,играчи Меге нису наши непријатељи,то су наша деца,момци и људи који играју кошарку.Те грубости су правили Загорац,Јанковић,Степановић.О суђењу Белошевића,Јовчића и Николића је губљење времена.Они се знају одавно и они су највише криви што су допуштали та крљања.Иначе и више негозаслужена победа Меге.

pantelejac

pre 2 godine

Skoro isti tim prošle godine igrao top košarku, šta se ovde desilo nije mi jasno. Totalno bez energije, jedan Mika gine za svaku loptu, Jaramaz onako. Ostali ni za spomenuti. Zagorac ni za drugu ligu. Kako je taj čovek zaboravio da igra košarku? Uglavnom sezona za zaborav.

123

pre 2 godine

Partizan ima smesan tim. Najgore je to sto su neki pod ugovorom a tu im nije mesto. Kakav imaju tim takvi su im rezultati. Nemojte nista menjati i bice jos gore u narednoj sezoni..Ovu upravu ja ne bi menjao jer je niko i nece promeniti sve dok Partizan ne dodje do dna a drugi ojacaju da ih niko nece skinuti decenijama. Bravo za upravu. Nastavite samo tako, cilj je potpuno jasan.

uplakani

pre 2 godine

Sad ste imali sansu da skinete Parztizanov 41 poen razlike protiv vas, a vi se radujete pobedi Mege. Mnogo ste bre plitki!
(advokat, 5. jun 2021 23:31)

Nikada likovi kao sto si ti nece to moci da shvate. Ti mislis da je to veliki uspeh dobiti Drču, Balabana i ekipu sa +41 ? Da bi Zvezda slavila da vas odvali sa 30,40 razlike u sastavu u kojem ste sada ?!

Ne, nikada necemo biti isti. Vi ste posebna sorta , otpad koji više nikome ne treba

NoName

pre 2 godine

Zoki, ne budi toliko oštar prema "trofejnom klubu sa malog Kalemegdana", C.Zvezda je osvojila Kup kupova 1974. godine....hahaha...ali "Trofejni klub sa malog Kalemegdana" kada čujem me uvek od srca nasmeje!!
(Statistika ogolila Golijata, 5. jun 2021 22:

Al pazi ovo - ove godine se navršilo 50 godina od osvajanja jedinog evropskog trofeja trofejnog kluba iz Humske 1 - Mitropa kupa. Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Inače, Čelik iz Zenice ima tri ova kupa. Gromada, jbt

Neznani junak

pre 2 godine

Pokušao je Partizan sve, ali neiskusni Veličković, Pejdž, Dangubić i ostali juniori nisu mogli više protiv evroligaških igrača Mege, Milosavljevića, Simanićaa i Tepića, kao i evroligaškog trenera Jovanovića.

Црвена звезда 1913

pre 2 godine

Колико видим партизанке су срећне што неће ићи у финале... А некад су били силни и бахати, од "институције" остали само дугмићи...
Још да искористим прилику и захвалим се Нолану Смиту.
Хвала Нолане, жив нам и здрав био...

JPR24

pre 2 godine

Mega zasluženo pobedila i ide u finale ! Sportski je čestitati boljem ! A za naše pajsere, mogu na raspust i 90% njih da se ne vraća ! Pogotovo Zagorac ( niti zna gde bije niti je u formi čitavu karijeru, nije ni čudo sto su ga odlepili preko bare) , Novica ( vreme je da ide, više šteti nego ista drugo, on još misli da ima 20 godina pa se napali kao klinac umesto da kao veteran doprinosi ostalima) i naravno ostale banane, to jest svi koji misle da znaju igrati košarku a u stvari su diletanti na parketu.

Borky

pre 2 godine

Nije teško pronaci statistiku u bivsoj Jugoslaviji pa pogledati sta je i gde je bio Partizan a gde Zvezda pa u svim sportovima i obavezno pogledati u kom periodu krece uspeh renesansa Partizana.
U toj Jugoslaviji koju ja odlično pamtim u košarci su dominirali Hrvataski klubovi i Bosna a jedini Srpski koji se borio sa njima na nož je Zvezda. U ženskoj košarci KKCZV je apsolitni šampion. A onda pre desetak godina KKP osvaja prvu titulu. Slučajno
(Zvezdaš, 05. jun 2021 22:27

Nemoj da lupas kad svi znamo da se vreme meri za vreme Slobe,Mirka i Dula. Prije i posle ne pistoji a svi koji tvrde drugacije samo bogohule i ne postuju bogove kosarke koji su jasno rekli da samo Partizan smije osvajati trofeje.

grobarskatuga.mp3

pre 2 godine

@grr @grr Pa kako da menja kad to takmicenje vise ne postoji. Nikako da skapirate jer verovatno niste gledali posto ne igrate vec duugoo profesionalnu kosarku ali da ti kazem. Evroliga se igra potpuno drugacije sa potpuno drugacijim sistemom u odnosu na period od pre skoro 30 godina. Nema vise sistema igranja po grupama. Ne zameram ti sto ne znas prosto nisi gledao Evroligu jer nisi imao razloga. Bas bas drugacije takmicenje. Ono bas se razlikuje. Ali se neke stvari ne razlikuju, kosarka se igra i u Cacku. Borac iz Cacka je institucija za vas i u kosarci i u fudbalu. I kako neko sa vama ozbiljno da razgovara kada vas Mega otrese 20 razlike. Tuzno.

građanin opasnih namera

pre 2 godine

Zagorac? koliko ti covece mene nerviras i iritiras, sta ti treniras i kako si uspeo prevariti ljude za profesionalni ugovor i masne pare? nikad ni jednog igraca Partizana nisam terao iz kluba al ti covece sam trazis....

Dušan

pre 2 godine

Statistika ogolila Golijata



Momak, ove godine ako uzmemo KLS imaćemo isto titula kao i vi, a od sledeće možda i ispred vas...Taj trofej što imate svaka čast,ali ima ga i Bosna i Jugoplastika i eto ne postoje! Možeš ti da pričaš šta god želiš ali Zvezda će za koju godinu biti ispred svih,tako što će dobiti licencu za EL.

Sale

pre 2 godine

Da je postena liga, Partizan bi ugazio Zvezdanu, ali pantere politicari guraju, tako je i u fudbalu. Ali nece to vecno trajati, stvari ce da dodju na svoje normalno mesto.
(Roy74, 05. jun 2021 21:25)

Treba najpre doći do Zvezdane ;-)

Milan

pre 2 godine

bravo Mega ..odlična ekipa.. milenko, gagi i petrušev će ugasiti fmp
(pop, 5. jun 2021 21:59)

Auuuuu pope, pa zar se opet presvlačite u tuđe dresove. Spremio Miško odevnu kombinaciju da ličite na cvrcane. Vesele boje, taman za leto, mada se tvoji kupaju već dugoooooo

Hmm

pre 2 godine

@I ovaj Partizan hoce da igra Evroligu. Partizan nikada vise nece igrati Evroligu.

I ne mora da igra vise... Osvojio je.. Ajmo zvezdo dva rodjena brata su uz tebe...
(Vlada, 5. jun 2021 22:22)

Partizan nije nikada osvojio EL već FIBA kup šampiona. To je za respekt, ali ne lupetaj gluposti o EL...

Bok

pre 2 godine

Ovi nam pobegli u košarci ali u boksu nisu! Počinje navijačka migracija Grobara ka trofejnim Srpskim sportovima... Tekvondo, streljaštvo, brejkdens, riziko...

FrTu

pre 2 godine

Sima, zemun@. Prijateli moji, ne da ih ne podnosim, nego to crnilo bih da mogu odmah poslao kuci, tamo gde su stvoreni, pa neka oni objasnjavaju Cibosima kako su oni institucija, a BBB kako su oni jugoslovenska avangarda.

Istina

pre 2 godine

Kazu iz Zeleznika da je Mega Partizanov klub i da zapinje samo protiv Zvezde. Sta li je onda FMP Zvezdi kada protiv iste zapinje samo kada je 30 razlike za Zvezdu.
(johnny b, 6. jun 2021 01:42)

Ti misliš da su sinoć zapinjali?Igrali pod ručnom ali pošto ste vi raspad od ekipe,nisu mogli da izgube pa da su igrali i sa juniorima.Vi ostim filijalu Mladost,nikog ne bi mogli da dobijete,izbacio bi vas i Zlatibor.

Max

pre 2 godine

Nadam se da će Ostoja posle ovoga podneti ostavku, a mislim da neće.

Pa nije vam limar kriv, da nije njega, ne bi imali ćoravog dinara, ko sto rece neko, čini mi se precednik, 4/5 budžeta vam daju gradjani srbije. Zato se moli da ovaj ostane što duže, a sportski deo terajte, jer vam oni dovode igrače, a limar samo daje naše pare. Kolko ste nezahvalni, a pritom i pojma nemate. Ustvari, možda je i bolje da ide, da se već jednom zakatančite

Aca

pre 2 godine

Kad neko odigra 34 utakmice i bude 17. na tabeli tj. predpslednji, jasno je da je zalutao u to takmičenje. (Grr, 6. jun 2021 01:02)
Tačno je, 17-i smo. Gde, u kom takmičenju? 17-i u Evropi. Gde ste vi? Gde ste u ABA, tamo gde smo mi prvi?

ValterNBG

pre 2 godine

Pod stavkom hitno da se prekine ova fuzija Igokea Partizan.Ovako vise ne ide,trazimo od Danilovica da vrati Partizanu staro ime -Partizan.Da se vrati Dule I otvori galerija slika umesto trening sale.Da se ugase FMP1 I FMP2 a po mogucnosti I Mega u paketu sa Borcem.Da se Jokic vrati u zemlju a time,naravno,u Partizan.Doncicu dati Vojvodinu ne bi li se I on nasao u Partizanu.Ukoliko se ovi zahtevi ne ispune navijaci vise nece postojati.

djura

pre 2 godine

naucno je dokazano da osobe koje linco shvataju uspehe ili neuspehe nekih sutaca lopti imaju problem sa manjkom inteligencije a vidim portal je pun takvih po komentarima i ne, to sto ste decurlija nije olaksavajuca okolnost ;)

Aca

pre 2 godine

Ali kupili ste ulaznicu da igrate i naravno 17. mesto. I jasno je, a i to pokazujete iz gidine u godinu da niste za to takmičenje. Bilo koji klub iz Srbije sa tolikim budžetom napravi bi daleko bolje rezultate.
(Grr, 6. jun 2021 11:27)
A koliki je naš budžet (ne zaboravi i Arenu)? Koliki vaš? Šta ste postigli u Evropi (mi 17-i, koji ste vi?). Koji ste u ABA?

vicok

pre 2 godine

Jel i vi volite da slušate tegija dok iz neutralnog ugla kako to on kaže, širi propagandu
Al ga je Džordan iz Čačka ispreskakao šou

What's Eating Gilbert Grape

pre 2 godine

Kao što ste nas odvaljivali u poslednjih 5 godina. Ajde bre ne blamiraj se. Zna se ko kad primi trojku skida gaće, puca sa +41 i koga stoka nabija 30 razlike. Pitajte Stevu Karadžića i Pešića, ako ste kratkog pamćenja. A biće da jeste, jer vam memorija dopire samo do 2011...
(panter pudlica, 5. jun 2021 20:21)

Zato je Partizan sad tu gde je...bitno je bilo sa kojom razlikom pobedis Zvezdu...jedino sto vam ostaje da se prisecate +41 i skidanje gaca...vi ne morate da skidate...odavno su vam skinute i nikako da ih ponovo navucete...

Wllaxy

pre 2 godine

Ovo je poslednja sezona da panteri bilo sta osvajaju.
(Drobnjak iz auta, 05. jun 2021 21:38)

Komentar napisan 2014. godine i paste-ovan svake naredne godine.

To be continued...

Radonja osvajač

pre 2 godine

Vidi se odsustvo 2 meseca ste na raspustu,komedija sa vama već 8-9 godina nema ništa a to je sve Duletov zalog do god ste trošili više nego što je trebalo sad dolazi na naplatu!!!

e

pre 2 godine

samoproklamovana institucija...
samoproklamovana gromada...
samoproklamovan bitan klub...
(e, 05. jun 2021 21:28)

Baš tako, Partizan se za sve to samoproklamovao, pa se još samoproklamovao u šampiona Evrope, učesnika 4 F4, samoproklamovao se u ugasitelja Crvene Zvezde...

A ove privatne klubove država uporno pokušava da proklamuje u ozbiljnu košarkašku ekipu na silu i ne birajući sredstva, ali im nikako ne ide.
(Zoki, 05. jun 2021 21:46)

Zoki, ne budi toliko oštar prema "trofejnom klubu sa malog Kalemegdana", C.Zvezda je osvojila Kup kupova 1974. godine....hahaha...ali "Trofejni klub sa malog Kalemegdana" kada čujem me uvek od srca nasmeje!!
(Statistika ogolila Golijata, 05. jun 2021 22:01
ne lozite se grobarcici..gromada je vas fudbalski klub.Titula prvaka Evrope u kosarci je za resperkt.
ps.cemu onda drama sto vas gase sada kad ste se smejuljili tada kad ste ugasilo Zvezdu

Алекса

pre 2 godine

Оће их тај ф4 па то ти је....
Сад ће Тринки да им јави да су опет победили....телеграмом

Ahahahaha

pre 2 godine

@I ovaj Partizan hoce da igra Evroligu. Partizan nikada vise nece igrati Evroligu.

I ne mora da igra vise... Osvojio je..
(Vlada, 5. jun 2021 22:22)

Ma osvojili ste je...ali prekosutra...

Istina

pre 2 godine

Čitam ove komentare patizanovaca i ne mogu da se načudim. Sve istorije znaju samo ne svoju. Skoro je i film bio o nastanku srpske košarke, mogli ste i tu da vidite kako su Zvezdi oduzimani košarkaši i prekomandovani u Partizan. Taj vaš Partizan je do 1991.godine u košarci imao samo 4 titule. Nakon dolaska na mesto premijera Mirka Marjanovića, kreće vaša renesansa u fudbalu, rukometu i sl. Jedino vam skidam kapu za vaterpolo. Prvo pogledajte u svoje dvorište a onda gledajte u tuđe.
(Milan, 05. jun 2021 23:30)
Gledao si FILM i doneo te zaključke…
(Mitro, 5. jun 2021 23:45)

Film je snimljen po istinitim događajima a hvala bogu ima još živih svedoka iz tog vremena,tako da vam laži ne prolaze.Siguran sam da će za 10-godina,kada ne bude više nijednog živog svedoka,nastupiti vaše doba,da demantujete svaku istinu o svojoj istotiji,postojanju i formiranju.Dok ijedan živi svedok postoji,to vam ne ide od ruke,mada postoje snimljene izjave tih ljudi,tako da će vam slabije ići sakrivanje istine.

SrbEUin

pre 2 godine

Ja ne vidim razloge za neku brigu ili čak dramu.
Sasvim je očekivano i normalno da izgube od Mege, Borca, Krke i ostalih ekipa koje imaju višestruko većE BUDŽEte od KKProšlosti, koji jedva da nekako skrpi za sezonu 9,2 mil i samo 10 stranaca i tri trenera...
Što reče neko dajte Dulou Megin ili Borčev budžet, za par sezona osvojio bi...????

Ostoja ostani do kraja i ugasi svetlo

pre 2 godine

Da grobadiji nije palo na pamet da traže Ostojinu ostavku,ni slučajno! Hoćemo da uživamo u vašem laganom propadanju! I zato grobadijo:pssssstttt !

SrbEUin

pre 2 godine

(štraus sa grbavice, 6. jun 2021 10:42)

Ivica Osim, očigledno tvoj idol, je takođe, poput tvoje babe ispaljivao antologijske mudrosti, kao na pr. one za Partizan TV da je 1990 FKPartizan bio mnogo bolji tim od Zvezde i da samo zahaljujući nesrećnim sankcijama nije postao prvak Evrope i sveta, i ne samo te godine, već bi dominirao dugi niz godina. Iako nije bio ni prvak Beograda, Srbije, Yugoslavije, Balkana...
Isto kao što je KKP u vašim glavama osvojio sve živo samo mu korona ne priznaje.
Ništa ja nisam lažno navodio, vi sami ste sve Zvezdine pobede protiv vas pripisivali isključivo njenim nenormalno velikim budžetima. Valjda analogno tome treba pripisati i pobede Mege, Borca, Krke...

Straight Outta München

pre 2 godine

Hahahah cilj igraca Partizana je da nekako povrede Petruseva. Ne pomaze ni slika u dresu Partizana. Fino se Tepic raduje, vidi se da je veliki Grobar.

redenick

pre 2 godine

Po svemu sudeci jedini spas za KK Partizan je da dovedu kontroverznog i pohotnog profesora u klub i da on svojim znanjem stimulise igrace da igraju borbenije.

Bok

pre 2 godine

Da je postena liga, Partizan bi ugazio Zvezdanu, ali pantere politicari guraju, tako je i u fudbalu. Ali nece to vecno trajati, stvari ce da dodju na svoje normalno mesto.
(Roy74, 5. jun 2021 21:25)
Jesi sam ovo smislio ili ti neko sugerisao!? Najače je ovo stvari će da dođu na normalno mesto reče navijač kluba koji nije pobedio u Ligi Šampiona evo već 46 godina!?

Zvezdaš

pre 2 godine

Zoki, ne budi toliko oštar prema "trofejnom klubu sa malog Kalemegdana", C.Zvezda je osvojila Kup kupova 1974. godine....hahaha...ali "Trofejni klub sa malog Kalemegdana" kada čujem me uvek od srca nasmeje!!
(Statistika ogolila Golijata, 5. jun 2021 22:01)
Nije teško pronaci statistiku u bivsoj Jugoslaviji pa pogledati sta je i gde je bio Partizan a gde Zvezda pa u svim sportovima i obavezno pogledati u kom periodu krece uspeh renesansa Partizana.
U toj Jugoslaviji koju ja odlično pamtim u košarci su dominirali Hrvataski klubovi i Bosna a jedini Srpski koji se borio sa njima na nož je Zvezda. U ženskoj košarci KKCZV je apsolitni šampion. A onda pre desetak godina KKP osvaja prvu titulu. Slučajno

KoRn

pre 2 godine

Jordi Bertomeu kaže da se KK Dinamik Igokea Partizan ne sekira jer dobijaju vajld kard,licno ce da im donese mrmot koji zavija cokoladu u foliju.

Wllaxy

pre 2 godine

Inače analogno toj logici Partizan je doneo fudbal na ove prostore pošto je klub koji je odigrao prvu evropsku utakmicu u u istoriji fudbala sa Sportingom...
(Mitro, 05. jun 2021 22:18)

U stvari taj prvi vaš nastup i meč sa Sportingom najviše i najbolje govori o vama kao miljenicima države i vlasti, pošto ste prethodne sezone bili tek peti na tabeli a ipak ste nezasluženo igrali to takmičenje. Naravno, uvek možeš da me demantuješ da to nije tačno - šteta što argumenti nisu na tvojoj strani...

NoName

pre 2 godine

C.ZVEZDA 1974. osvajač Kup kupova. Od tada 0 trofeja u Evropi
C.ZVEZDA BEOGRAD- skoro, pa redovan učesnik Evrolige! trofeja 0 do sad

Kakva istorija.Dičim se njome!!
(Statistika ogolila Golijata, 05. jun 2021 21:29)

"Trofejni klub sa Kalemegdana"- hahahaha
(Statistika ogolila Golijata, 05. jun 2021 21:40)

Momci vas je ugazila Mega, do Crvene Zvezde niste ni stigli, ipak je to viši nivo.
(Mik, 05. jun 2021 21:57)

Mik ,sve su to činjenice.
Mi ispali od Mege, ali i da vi slavite 40 godina uskoro od JEDINOG trofeja u Evropi...Kako beše trofejni klub sa malog Kalemegdana...hahaha
(Statistika ogolila Golijata, 05. jun 2021 22

Mi slavimo 40 godina od osvajanja trofeja, vi dogodine slavite 40 godina od poslednje pobede u LŠ.

Bora

pre 2 godine

Cinjenice su, zvezda u evroligu, partizan u borbi za ABA 1, sve drugi je fantazija za naredne 3 godine. Pogledajte Lazica, Simonovica iz zvezde, nisu u formi ali ginu za Tim, i savrseno su fizicku spremni. U partizanu mnogi nemaju snagw ni za prvu cetvrtinu.

outlaw77

pre 2 godine

Karma is a bitch drugovi partizani...
Sve što ste želeli drugima,vama se upravo dešava...
Čak se ni ne radujem vašem raspadu...
(Parter B, 5. jun 2021 21:37)

Ne lupetaj, treba da vas bude sramota da se uopšte javljate, tolke pare su vam dali i dugove oprostili...
(2CRAZY, 6. jun 2021 00:16)

slažem se, ne lupetaj, naravno da se radujemo...

Max

pre 2 godine

Kad neko odigra 34 utakmice i bude 17. na tabeli tj. predpslednji, jasno je da je zalutao u to takmičenje. Kad se tome doda da je u toj sezoni promenjeno tri tima igrača i trner, rezultat je katastrofalan. I to se ponavlja iz godine u godinu. Ajde da bacanje para nekako zanemarimo, ali šteta ugledu i renomeu naše košarke je nemerljiva.
(Grr, 6. jun 2021 01:02)


Aj kad sve znaš, ko je bio 16ti na tabeli EL?

Aca

pre 2 godine

Hahaha druže Partizan je pozvan tada kao klub koji igra atraktivan fudbal, možda najatraktivniji fudbal u evropi da se oproba u novom kontinentalnom takmičenju. Niko nas nije “gurao” već je to bila eksperimentalna sezona kupa šampiona bez još uvek određenih pravila. Tada su Bobek, Milutinović itd bili velika imena u evropskom fudbalu i bilo je logično da njihov klub dobije poziv. A taj poziv je bio toliko nezaslužen da je Partizan tukao Reala 3-0 i ispao zbog sumnjivog suđenja u gostima, inače Real je te sezone i osvojio premijerni kup šampiona…
(Mitro, 5. jun 2021 23:23)
Jesi li gledao utakmicu pa znaš da je suđenje bilo sumnjivo? I, zaboravio si da napišeš da je Partizan u tom dvomeču izgubio od Reala 4:0.

uplakani

pre 2 godine

Bilo koji klub iz Srbije sa tolikim budžetom napravi bi daleko bolje rezultate.
(Grr, 6. jun 2021 11:27)

Pa vi imate isto takav budzet, ako ne i veci , pa sta ste uradili ?
Top 7 ABA lige , polufinale Kupa i polufinale "Kokošije" lige ?

Pa vi ste toliko para spucali , a i dalje to radite , da sada placate nenormalne ugovore igracima od pre 8-9 god.
Vas lagali, a vi verovali da igraju iz ljubavi...

Wllaxy

pre 2 godine

Matovic je mlak trenera, hvala mu ni na cemu, i treba se Saletu zahvaliti na saradnji. Zvezdan Mitrovic ceka pred vratima.
(Will Mosley, 05. jun 2021 20:40)

Ko lud je da umesto EL sledeće sezone igra cipiripi kup.

наполеон

pre 2 godine

Како би било лепо да Партизан ово добије. Баш би уживали у финалу са њима.

Tomo

pre 2 godine

Igraci partizana su totalno nespremni, izuzev Jarmaza, vise su bili po splavovima nego na treninzima zadnjih mesec dana. Da Petrusev nije partizanovac, igubili biste bar 20 razlike.

Vlada

pre 2 godine

Opet moram da kažem, Petruševa, Simonovića i Ivanovića bih voleo sledeće sezone da gledam u Zvezdi. A kada vidim Simanića, srce me uvek žigne. Kakva šteta.

Istina

pre 2 godine

Da je postena liga, Partizan bi ugazio Zvezdanu, ali pantere politicari guraju, tako je i u fudbalu. Ali nece to vecno trajati, stvari ce da dodju na svoje normalno mesto.
(Roy74, 5. jun 2021 21:25)

Mozga bez...pa vi ne možete da pobedite Borac ili Megu,Pazar,Metalac i sl. a pominješ Zvezdu,limaru glupi.Ko vam brani da pobedite bilo koga ali ne znate,ne posedujete kvalitet.

jelizor

pre 2 godine

Istoričari, deder, podsetite nas koliko je KK Crvena Zvezda imala titula pre nego što je KK Partizan osvojio svoju prvu titulu? Da ne guglate, pomoći ću vam: 12! Drugo pitanje: koliko godina je prošlo od osnivanja KK Partizan do prve titule? 31! Koliko još beogradskih košarkaških klubova je osvojilo titulu (neki i više puta) pre nego što je to uradio KK Partizan? 3! Proleter iz Zrenjanina je svoju prvu titulu osvojio punih 20 godina pre KK Partizan. Eh, da i za kraj, koji je prvi klub koji je osvojio evropski pehar sa prostora SFRJ? KK Crvena Zvezda. Posle su to radili KK Bosna, KK Jugoplastika, KK Cibona. I za kraj: neke stvari se ne mogu kupiti. Istorija je jedna od njih.

objektivan

pre 2 godine

Ostaviti Jaramaza i ovog malog Miletića, a ovo sve šutnuti i dovesti kao prvo ozbiljnog trenera i potom kvalitetne igrače!!!


Daće država pare, ne brini.

uplakani

pre 2 godine

Da je postena liga, Partizan bi ugazio Zvezdanu, ali pantere politicari guraju, tako je i u fudbalu. Ali nece to vecno trajati, stvari ce da dodju na svoje normalno mesto.
(Roy74, 05. jun 2021 21:25)

Ti nisi isao kod doktora ???

lal

pre 2 godine

Kakav si ti navijač ako navijaš za klub koji mrziš iz dna duše?!?!?

Mega je trenutno bolja od nas i to je to. Sve čestitke i da pobede u finalu!!!
(Loznica, 05. jun 2021 21:56)
ne polazi od sebe i ne projektuj svoja osecanja na druge...
zasto bi navijaci zvezde mrzeli partizan... pa jos iz dna duse?!? odakle ti takva ideja?!?

SAŠA FRANKFURT

pre 2 godine

pop: ti si legenda, Mega otresla tvoj patlidžan i sad bravo Mega!! Ako ih Zvezda otrese, šta će biti onda!? Bravo Zvezda, ili krivi CIA, Vatikan, BIA…!?

One night in May

pre 2 godine

1961:.šamrok. CZV. 5-1
(gladijator, 5. jun 2021 23:52)

Evo ih, svedeni na to da su sad i prijateljske utakmice statistika... Zato nikad nista od osnivanja i niste osvojili.

Vas su nasamarali u takmicarskoj - kad se igralo za pare. Zato sad grcate u dugovima - jer ste prvaci prijateljskih utakmica, u takmicarskim ne postojite.

NoName

pre 2 godine

Evo još jedan F4 za instituciju!!!Ne znam ko još broji f4 sem njih...pitajte navijače CSKA,Reala i dr. koliko imaju f4???
(Radonja osvajač, 05. jun 2021 22:55)

Cska ima svaki F4 Evrolige. Dobro, jedan nemaju. Onaj kad ih je General vodio. Tad ni grupu nisu prošli. Toliko o njegovom znanju.

dusan

pre 2 godine

Kad neko odigra 34 utakmice i bude 17. na tabeli tj. predpslednji, jasno je da je zalutao u to takmičenje. (Grr, 6. jun 2021 01:02)

hteo si da kazes pretposlednji? mnogo mi je drago sto se raspadate. samo nastavite

ValterNBG

pre 2 godine

Eh da je Dule tu,danas bi igraci morali da trce maraton,a kad zavrse imaju zadatak da procitaju Rat I mir do ujutro,pa negde oko 7h propitivanje.Ah ta lijepa vremena.Veceras bi ga gledali kod Olje kako objasnjava zaveru da se Partizan ponizi,jer prosto je neverovatno da se pored tolike ljubavi,znanja I treninga utakmica izgubi.

Malo vas je grobari!

pre 2 godine

Grobari se nerviraju zbog poraza od Mege i loše sezone a njihovi igrači trljaju ruke! Svi su u ovoj sezoni imali najjače ugovore u svojim karijerama! Zamislite te "igračine": Veličković,Dangubić, Janković, Zagorac,Jaramaz svi bogatiji nakon ove sezone za 300-600.000 evra ! Igraju za tim koji ima para kao pleve,a rezultata nigde!?

Skorpion

pre 2 godine

Ako odigramo kao u 2 cetvrtini 2 meca Mega se nista ne pita!
(Grobar, 5. jun 2021 18:55)

Boze me sacuvaj i sakloni ! Sada je poluvreme trece utakmice znaci odigrano je 10 cetvrtina do sada, ON ponosno istice igru Partizana u jednoj jedinoj cetvrtini kada su nesto malo odigrali, odnosno vise je u pitanju to da je Mega tu cetvrtinu odigrala lose, da li je to realno i ima li uopste ovaj lik imalo sive mase u glavi.

a

pre 2 godine

Matovic je mlak trenera, hvala mu ni na cemu, i treba se Saletu zahvaliti na saradnji. Zvezdan Mitrovic ceka pred vratima.
(Will Mosley, 05. jun 2021 20:40)

Danas za vreme Noleta bio si Jumko

cukce

pre 2 godine

Zagorac? koliko ti covece mene nerviras i iritiras, sta ti treniras i kako si uspeo prevariti ljude za profesionalni ugovor i masne pare? nikad ni jednog igraca Partizana nisam terao iz kluba al ti covece sam trazis....
(građanin opasnih namera, 05. jun 2021 20:54)

A kad je potpisao Zagorac za Partizan toliko ste se popalili, te Zagor ovo, te Zagor ono!

Bole

pre 2 godine

Je l ovi iz Partizana imaju neki kondicioni trening uopste? Svaki napad po jedan se povredi, a vecina izgleda kao da su pravili pauzu 2 godine.

Ivan

pre 2 godine

Potajno sam se nadao ce se partizan provuci do finala, jer bi bio neuporedivo laksi protivnik Zvezdi u finalu sa ovim novim povredama.

zvezdale

pre 2 godine

Ako može neko da mi objasni šta glumi ovaj Novico s ovom kosom? Kao pustio kosu i ošišao se u sredini kose na ćelavo? Koja je to moda? Bože me sačuvaj!

Bajo moj

pre 2 godine

Пармезан би требао да оснује лигу са босном, југопластиком и цибоном, пошто су сви били еуропски прваци, а тренутно су у сличној завидној форми!

Nikola Markovic

pre 2 godine

Ljudi,

Ostoja nikako nije kriv, nikako, svi su ostali krivi samo on nije!

Ostoja je nesto najbolje (i najlepse, dodajem ja) sto nam se desilo u poslednjoj deceniji!

smeh

pre 2 godine

Nadam se da nisu ozbiljne povrede i da će povredjeni igrači biti spremni već za sledeću sezonu. Srećom idu opet na raspust. Možda se nisu ni trebali vraćati sa predjašnjeg raspusta. Zbog 4 utakmice cimati igrače? Neozbiljno. Doduše navijači Budućnosti će sada preko u Titograd da bodre prvu ljubav. Valjda oni nisu na raspustu.

Luja

pre 2 godine

Kao što ste nas odvaljivali u poslednjih 5 godina. Ajde bre ne blamiraj se. Zna se ko kad primi trojku skida gaće, puca sa +41 i koga stoka nabija 30 razlike. Pitajte Stevu Karadžića i Pešića, ako ste kratkog pamćenja. A biće da jeste, jer vam memorija dopire samo do 2011...
(panter pudlica, 5. jun 2021 20:21)

Viasat History na delu. E , zbog toga ste vi u poslednjih 7 godina osvojili ništa. Pardon, ovojili ste sve prošle godine ali vas je za***la korona...

KoRn

pre 2 godine

Prvi evropski trofej u klupskoj kosarci Srbiji je donela Zvezda. Osvajac kupa kupova 1974. godine. Zvezda je donela kosarku na ovo podneblje.
(ja, 05. jun 2021 22:01)
Crvena Zvezda je 12 puta bila prvak Jugoslavije.Prve deset titule u bivšoj Jugi je osvojila.Crvena Zvezda.3 puta je bila prvak Srbije i Crne Gore i 6 puta prvak Srbije.Znaci 21 put je osvojila prvenstvo države.Osvojila je i 10 kupa,5 ABA lige.I Fiba Saporta Kup o kojem pricas.Ali Crvena Zvezda nije samoprozvana instuticija i avangarda vec ovi pacenici.

Slobodan

pre 2 godine

Neverovatno, navijali su za sve ekipe protiv Zvezde a najvise za Titogradjane …
Njih niko ne podrzava, pa gde su vam sad navijaci Buducnosti da vas pomognu i poguraju …
Stvarno ste nikakvi …

Radonja osvajač

pre 2 godine

Evo još jedan F4 za instituciju!!!Ne znam ko još broji f4 sem njih...pitajte navijače CSKA,Reala i dr. koliko imaju f4???

Marko

pre 2 godine

Mitro@. Decko, bolje ne pisi nista, jer sta god da napises vise ti se svi podsmevaju. Cuj Partizan je pozvan jer je igrao atraktivan fudbal? Pa zar se i sam sebi ne smejes? Tempo je objasnjavao u svojoj knjizi kako ste osnovani sa ciljem da samo vi smete da budete prvaci, ali narod to nikako nije podnosio.

Ajgor

pre 2 godine

U stvari taj prvi vaš nastup i meč sa Sportingom najviše i najbolje govori o vama kao miljenicima države i vlasti, pošto ste prethodne sezone bili tek peti na tabeli a ipak ste nezasluženo igrali to takmičenje.
(Wllaxy, 05. jun 2021 22:43)

Hahaha druže Partizan je pozvan tada kao klub koji igra atraktivan fudbal, možda najatraktivniji fudbal u evropi da se oproba u novom kontinentalnom takmičenju.
(Mitro, 05. jun 2021 23:23)

Како ли је тек играо фудбал први на табели, кад је пети играо атрактиван фудбал?!
Превазишао си и лудог Жекса!

наполеон

pre 2 godine

Ako prodje Mega, bice zanimljive utakmice sa puno lepih poteza. Ako prodje Partizan, bice zanimljivo gledati kako ih odvaljujemo 30 razlike. Ne znam sta bih radije gledao iskreno
(6,50, 05. jun 2021 19:42)

Ne, da je prošao KKP izgubio bi, nema šta, nemaju ni dovoljno igrača u rotaciji za finale, nemaju ni dovoljno ritma u igri, nemaju ni formu tokom cele sezone, užasna sezona, nema šta. Ali sada pošto je Mega u finalu, videćeš anti talente i anti košarku, sa divljačkim šamaranjem u odbrani od strane zvezdinih igrača. Mladost i talenat koji poseduje mega, anuliraće anti talenat tipa Lazić i divljačka odbrana koja je dozvoljena samo ovde i u regionu.
(BORac, 06. jun
А дали је дозвољено онако ударање Јанковића Петрушева по глави!!?? И то два пута крвнички.Срећа Партизанска што изгубише па се неће више бламирати.

Džule

pre 2 godine

@BORac
Vidim vaši igrači su prema
Petruševu imali puno obzira
i takta nešto kao stariji brat
prema mlađem. Ali više kao u
"Igri prestola" i odnos braće
Klegani (Planina i Pseto).

Bg

pre 2 godine

Ja predlažem da Ostoja napiše žalbu sudu u Lozani. Treba da ih upoznate sa tim da vam još nisu dodeljene titule za EK i ABA koje ste osvojili prošle godine...

Smeško

pre 2 godine

@ JSD PFC, 6. jun 2021 10:26

E moj dečko, tebi treba stručna pomoć. Ne mogu da shvatim da posle sezone u kojoj KKP nije ušao u plej of ABA lige, nije ušao u finale domaće luge, nije osvojio kup, ti pominješ Zvezdu. Vaš problem nije u Zvezdi, već u vama. Zvezda je trenutno svetlosnim godinama ispred vas, u svakom pogledu,

Mohikanac

pre 2 godine

@Ronaladio

Ne znam kako si došao do tog zaključka?
"jedini Partizan parirao hrvatskim klubovima..."

Ljudi prestanite da se informišete po forumima i komentarima i zajedljivo jedni drugima da osporavate stvari ili ih izvrćete.

Zvezda je u '80tim izgubila ŠEST finala domaće lige. Valda je morala nekoga da izbaci do finala i da bude u 4 na tabeli, logično zar ne?

A izbacivala je Cibonu Evropskog Prvaka tada, KKP dva puta, Zadar...

Nešto od tih poraza je do realnih mogućnosti kao recimo Jugoplastika koja je celu ligu peglala sa 30 razlike uključujući taj KKP "koji je parirao"...nešto je do sreće ...trojka Cvetičanina na kraju utakmice, koš Nakića ili Čuture isto u poslednjim sec...to su dve utakmice.
Dobro je bilo i finale sa KKP kada je Zvezda u već pomenutom polufinalu izbacila Draženovu Cibonu...

I u '90tim je bilo zanimljivo, čini mi se da je ujednačen broj titula, gore dole jedna.

Raspad i "dominacija" počinju u 2000tim sa dva projekta Budućnost i KKP...što reče neko od Vas izraz "Makabizacija"...baš to.
Prvo je Budućnost očerupala Zvezdu...Topić, Topalović, Rakočević, Kuzmanović...u međuvremenu KKP pravi svoj tim i nastavlja u godinama koje dolaze da čerupa Zvezdu a i sve ostale klubove. Novca 3-4 god nigde.

Nastavlja se projektom Evropska Zvezda gde realno su samo oprane pare.
Da ne dude zabune Uprave Zvezde su podjednako krive za taj period.

Straight Outta München

pre 2 godine

Najjaca stvar na utakmici je ogroman poster Radeta Zagorca u dresu Memfisa. Zamisljam izraze lica trenera u ekipi Memfisa posle 2-3 treninga kada su videli koga su draftovali :) Verovatno je morao da dokazuje video snimcima da je on taj koga su draftovali....

lal

pre 2 godine

I ja sam zvezdaš, i u redu je ovo zezanje za Igokeu i FMP, ali želeti da se neki igrač povredi?
(Aca, 05. jun 2021 21:21)
bukvalno van pameti... da uzmemo nekog koga bas bas ne volim... npr. mustafa... ni njemu ne zelim povredu... zelim mu da primi gol kroz noge... da ga se partizan ratosilja (sto cak nije ni dobro po zvezdu xD)... da mu ljudi okrecu glavu kada ga vide na ulici...
ali prizivati povrede i to potencijalnih reprezentativaca je bas dno :(

Borky

pre 2 godine

Auu opozicijo sto vas bije ovaj drzavni projekat?
Nista nba Zagor? Nista visegodisnji rep. i clan Reala Novica ubica? Danguba visegodisnji euroligaski igrac? Nista Jare najbolji domaci igrac u ligi?Nista najbolji suter lige Page? E i ova drzava vise stvarno nema smisla.

Stanoje Šarloatan od Šamroka

pre 2 godine

Znam da je teško, nama dupla kruna u fudbalu, kvalifikacije za LŠ, vama duplo golo, nama dupla kruna u košarci (za sada), plasman u EL, vama opet duplo golo, i tako iz godine u godinu...

Nema veze, evo Bota se opet kandiduje za predsednika, opet će da zavrće rukave u Areni i peva sa generalom iz Transilvanije.

Biće bolje SLEDEĆE SEZONE.



Šalim se, neće, ali zato za 2 do 2.5 godine...

Udarnik

pre 2 godine

Kosmarna sezona je napokon zavrsena. Mi smo u tunelu bez ikakve naznake da cemo iz istog izaci. Para nema a nema ni mladih talentovanih igraca koji jos iole vrijede kao u FK da se uprava omasti. Sada cu stvarno sa kupim majcu $50 u butiku ( kazu da je dostava za US $25) i to je od mene. Dabogda mi igramo ista na jesen.

Backo

pre 2 godine

Mozda ovo i nije tako lose, bolje nego da nas cigani ugaze kao Buducnost pre dve sezone. Ali je problem sto se ne vidi kako cemo dalje, nista se tu ne moze preko noci promeniti, trajace ovo propadanje.

Cubaka

pre 2 godine

Posle ove sezone lete svi igraci,ekonom,lekar...Apsolutno nista ne valja!
(stefan, 5. jun 2021 21:57)

Nisi u pravu, kafe kuvarica je bas dobraaaaaaa a ekonoma su vakcinisali pa nece vise zbog njega gubiti utakmice.

Andjus

pre 2 godine

Znaci mocni partizan nije uspio odbraniti nijednu od 3 titule iz prosle sezone??
Pa kako to?
(Kralj, 5. jun 2021 22:17)

Još Denver da osvoji NBA, pa i tu titulu da izgube 😁

Кукумавке

pre 2 godine

Trofejni klub sa malog Kalemegdana" kada čujem me uvek od srca nasmeje!!
(Statistika ogolila Golijata, 5. jun 2021 22:01)

Ето, бар један позитиван коментар у мору вашег нарицања...

Драго нам је због тебе и желим ти да се увек од срца смејеш. Смех продужава живот...

CZ

pre 2 godine

Zoki, ne budi toliko oštar prema "trofejnom klubu sa malog Kalemegdana", C.Zvezda je osvojila Kup kupova 1974. godine....hahaha...ali "Trofejni klub sa malog Kalemegdana" kada čujem me uvek od srca nasmeje!!
(Statistika ogolila Golijata, 5. jun 2021 22:

Ahahaha,prica sam sa sobom,ne zna sta ce od muke,nijedan trofej poslednjih godina,razumem tvoju muku,bice bolje posle deset godina,hahaha.

What's Eating Gilbert Grape

pre 2 godine

Hvala vam....Bosna, Jugoplastika, Cibina i Partizan su vam zahvalni. A i vama je lakše ko će na sajtu napises jedan evropski trofej i naslov stavis trifejni klub sa malig Kalemegdana....hahaha
(Statistika ogolila Golijata, 5. jun 2021 22:15)

Hvala tebi na komentaru...dobro je sto si nas podsetio na ove klubove..imam pitanje...gde su oni sada?..znas li da deca rodjena 90-tih ne znaju nista o njima...jedino je jos Partizan ostao koliko-toliko u takmicenjima ali je svake godine sve teze i teze..ove godine bez i jednog trofeja...sledece sezone?...sve tece,sve se menja..menjaju se vlade,geo-politicke pozicije,granice drzava,sportski klubovi i mnogo toga,samo likovi poput tebe nikada..pored genijalnih podataka i obaveznog smeha u komentarima nista pametno necemo procitati...daleko si ti od pravog navijaca Partizana...pravi navijaci sada ne pisu nista po portalima narcito ne gluposti...verovatno su sportski podneli poraz...

dule dudule

pre 2 godine

neko rece da "organski ne podnosi" partizan.....ne podnosim ga ni ja kad vidim koji "igraci" igraju za moj klub!
pa jankovicu, ne prave se onako bedni faulovi nad petrisevim....treba to malo (u stvari, mnogo vise) inteligentnije....kad vidim tvoj izraz lica posle ucinjenog faula...sve mi jasno.....ti, trifunovic koji ne zna pa ne zna i jos njih najmanje petoro iz tima sutra pravac biro i da uzmete ispisnice....ko vas je uopste i upisao, da mi je znati??!??!..prvi sam koji vas je podrzao i dolazio redovno da gleda, kada lose ide....ALI KOLIKO SANSI TREBATE DA DOBIJATE DA BI...I SAMI VIDELI, da to nije to.....mislim, jankovicu da bi ti jedan veoma dobar kosarkas, za ove nase prilike mogao da budes, ali to tvoje okruzenje, ti sto te tapsu po ramenu a i oni treneri s kojima treniras ne znaju da ti pokazu kako da "eksplodiras"....u odbrani ali i u napadu.

Lo

pre 2 godine

Da li iko zna ko je posle trinkijerija dovodio igrace, ko je odgovoran za ovu tragikomediju, imenom i prezimenom a da nije do novca?!. Ovako sa strane gotovo sam ubedjen da nije ostoja. Ovde bolji tim ide dalje i manje vise put tog tima se zna. Put partizana je totalna nepoznanica, ni levo ni desno ni pravo. O igri, pozicijama igraca, njihovom dovodjenju mislim da je suvisno pricati, jedino sto je mozda zanimljivo je sto svi u mom okruzenju to vide a samo "profesionalci" ne

Neo@

pre 2 godine

Miško iz ovog tima za NBA sprema Petruseva, Simonović je čini mi se već draftovan ako se ne varam, konačno i Francuza Kazalona planira za tu rabotu...
Kad je ovog potonjeg pomenuo u nekom intervju u NBA kontekstu, mislio sam da se šali, ali Francuz kako sezona ide, sve bolji i bolji...
Mega je postala evropska fabrika za plasman evropskih igrača u NBA.
Ali bukvalno!!!

pedja

pre 2 godine

Cini mi se da su sve tri utakmice bile ispod proseka za polufinale nase lige.Po meni problem je sto se igra posle duge pauze, uz nov format KLS-a, pa su igraci potpuno van takmicarske forme,a bilo bi drugacije da se igralo vise utakmica,kao prethodnih godina.Kod Mege nista novo.Sve je u kontekstu pripreme igraca za NBA (Kazalon,Petrusev,Simonovic) i nekima koji treba da ozive karijeru (Milosavljevic,Simanic) a ostali kako im bude u naredne dve tri godine.Nacin igre Mege je recept iz NBA, bez koncepta u igri - trci i pucaj, jer ne igraju na rezultat i sasvim im je sve jedno da li dobiju ili izgube utakmicu. Na kraju treneri su im takvi, i Milojevic (tako je vodio i Buducnost) i Jovanovic.
Da je Partizan bio ozbiljan, u vremenu dok je bio na pauzi, morao je da dobije Megu.Izgleda da je doslo do nekih novih momenata, pa je sada Jankovic treci centar, Zagorac vise greje klupu, Dangubic ima ogromnu minutazu, na zalost Trifunovic malo igra a solidan je igrac. Bilo je pehova u trecoj utakmici (povreda), ali Partizan je daleko od ozbiljnog tima.
Na kraju problem KKP-a treba da bude izbor igraca za ovu sezonu, promene trenera i rad uprave.Niko sa strane, a narocito iz komsiluka nije kriv za situaciju u Partizanu.

Nebojsa

pre 2 godine

Imao sam zelju da nam megdan u finalu dodje Partizan, ali mi se zelja ne ispuni.
Da ih obrstimo, kao sto smo one crnogorce u Aba ligi.

NoName

pre 2 godine

Zagorac? koliko ti covece mene nerviras i iritiras, sta ti treniras i kako si uspeo prevariti ljude za profesionalni ugovor i masne pare? nikad ni jednog igraca Partizana nisam terao iz kluba al ti covece sam trazis....
(građanin opasnih namera, 05. jun 2021 20:54)

A kad je potpisao Zagorac za Partizan toliko ste se popalili, te Zagor ovo, te Zagor ono!
(cukce, 05. jun 2021 21:28)

A naslov na B92 - selektore, gledaš li Zagora? Neverovatno je koliko ljudi nemaju pojma o košarci.

Иван

pre 2 godine

За само који дан биће навала људи с мањком интелигенције: Јарамаз треба да буде у репрезентацији! Ја не видим зашто би иједан од играча Партизана био у репрезентацији. Није заслужио играма ове године. И што је најапсурдније, позиваће се на неке врлине које тако воле да приписују свом омиљеном клубу - типа авангарда, верност, техничка дотераност, васпитање итд. - а тај њима омиљени клуб не даје ни пет пара за њих! Купује неке странце попут Мике, каквих имаш по домаћој лиги на десетине, перу паре ваљда преко тих трансфера пропалих странаца, а ове наивчине би дале руку у ватру за те барабе.

DžejAr65

pre 2 godine

Ovo je poslednja sezona da panteri bilo sta osvajaju.
(Drobnjak iz auta, 05. jun 2021 21:38)
Ove godine vas stižemo po nacionalnim titulama(21),sledeće godine po aba titulama (6),i tek onda počinjemo da vas gazimo dok ne pobegnem na jedno 10+ kako je nekada i bilo dok niste počeli da otimate i gasite sve što vam stane na put

SrbEUin

pre 2 godine

Sad će da navale sledbenici KKProšlosti: Mismo ovo, ono, pre 30-40 godina...

Zvezda je isto ovo, ono mnogo pre vas, pre 60-70 godina! I što je najvažnije, Zvezda je donela košarku na Balkan, i bila prva i neprikosnovena 15 godina. Učila sve ostale šta je i kakav je to sport. To je stvarna Avangarada, Institucija, a ne vi. Godine prolaze, šampioni se smenjuju, a zauvek ostaje zapisano ko je bio osnivač, ko je bio prvi. Kao i u državi: političari dolaze i odlaze, vlasti se smenjuju i zaboravljaju jedna za drugom, a večno se pamti ko je osnovao državu.

Ljubitelji prošlosti mere čija je prošlost lepša, i slavnija, i da li je važnije starije ili mlađe kameno doba.
Normalni ljudi žive SADA i uživaju u sadašnjosti.

Max von Laaberg

pre 2 godine

Trener kojeg igraci ne slusaju i ne sprovode njegove zamisli,nije dobar trener.Ja ne razumem na koji nacin je Matovic selektirao ekipu,je li njegova zelja da se svi sjure pod kos Mege.Taktika je mocno oruzje,ali ovo veceras je samoubistvo.Ovu taktiku su mogli odluciti samo igraci,malo intelegentan trener mora znati sa tim se ne pobedjuje.Jankovic je verovatno naj "ne inteligentnij" kosarkas ali u Partizanu ga drze??Zastitni znak.Sa ovakvom taktikom izgubiti nije sramota,jer Mega je mnogo bolja ekipa nego sto grugi misle.Jaramaz misli da bez njega nista ne ide,saigraci su sporedna stvar verovatno odlazi inace bi se stavio u slubu ekipe.

Dača

pre 2 godine

Ostaviti Jaramaza i ovog malog Miletića, a ovo sve šutnuti i dovesti kao prvo ozbiljnog trenera i potom kvalitetne igrače!!!
(Dule, 05. jun 2021 22:01)
Oće to tako,samo kaži i dolaze sve same zvezde.

Dejan CZ

pre 2 godine

@Loznica...tvoj odgovor je dokaz koliki kompleks imas od Zvezde a spocitavas ga drugima...a to sto sam u ovoj utakmici navijao za tvoj klub,pa znas ti dobro zasto,verujem u tvoju inteligenciju kapiranja.

SAŠA FRANKFURT

pre 2 godine

Ala ih je opravila Mega, svaka joj čast!! Hahaha, a ovi se kao oštrili da dobiju Zvezdu u finalu!! Finale i Evroligu pratite na TV-u, kao i do sada!!

KRIGER

pre 2 godine

Trudila se Busadžija iz petnih žila da u finalu KLS-a lično iz prve ruke gleda kako Branko Lazić podiže novi pehar za Zvezdu, ali šta ćeš nije svaka Mega Sega-Mega, moraće ceremoniju da gleda na plazmi buuuahahahahahaha...