1. Mozda je za nju neki drugi sport, kad je vec atletski gradjena? A lepa karijera u individualnim sportovima je i kad ste u prvih sto na svetu i radite sa strascu desetak godina, posle moze i nesto drugo.
  (zelena trava, 19. maj 2021 20:47)

  # Link komentara

 2. Nigde ne pise da je za sportski uspeh dovoljni preduslov samo genetska predispozicija. U devojku se do sada puno ulagalo, sve je pokusano, ali za sportski vrh neko jednostavno nije. Zato, bilo je sta je bilo, ali Olga treba sada da zbaci sa sebe sav taj pritisak, i da se, mirna, "oslobodjena" i srecna, uspesno bavi necim drugim.
  (Sisoje, 19. maj 2021 16:15)

  # Link komentara

 3. Olga je mlada, ima sve predispozicije da postane odlična teniserka, ali uz pravog trenera koji se iskazao u radu sa mladjim igracicama kao sto je Sasa Bajin i sl.
  (Spale, 19. maj 2021 02:19)

  # Link komentara

 4. Čemu toliko forsiranje Olge Danilović??? Nigde ne spominjete povratak Ivane Jorović koja se posle više od godinu dana vratila iz povrede?!
  (Kokos, 18. maj 2021 23:19)

  # Link komentara

 5. Ona se i dalje bavi sportom?
  (Rumble, 18. maj 2021 23:15)

  # Link komentara

 6. Što se tiče sastava za Evropsko prvenstvo i Olimpijske igre, morate da shvatite jednu stvar - uvek se kod mene mesto u timu zaslužuje kvalitetom, predanim i vrednim radom, odnosom prema timu i dresu koji se nosi. Na svako prvenstvo i na svaku utakmicu uvek ću voditi 12 najspremnijih, 12 "najgladnijih", onih 12 koje će u datom momentu imati sve one ključne osobine koje dobijaju meč", kaže Maljković.

  Evo ovo je otprilike to.
  (Ikarus, 18. maj 2021 23:02)

  # Link komentara

 7. OGROMNO odricanje...
  to mora da ima. Ako nema, onda ništa. Ništa od treninga, ništa od uspeha. U svemu je tako. Da bi čovek izučio neki zanat, studirao nešto npr., bez odricanja - ne.
  (Ikarus, 18. maj 2021 22:57)

  # Link komentara

 8. Posle Ane i Jelena suša... Sećam se još devedesetih kako je Tatjana Ječmenica najavljivana kao nova Monika Seleš. Sport nije fabrika da sa proizvodne trake silazi proizvodi istog kvaliteta. Neko bi rekao da nemamo uslove, a kakve svemirske uslove ima Švedska nekadašnja teniska sila pa opet nema vrhunske tenisere. Ja bih rekao da nemamo dovoljno siromašne dece kojoj će apsolutno jedini izlaz iz bede da bude sport. Kako inače objasniti Tomića i Kirjosa iz Australije ili Raonića, Šapovalova iz Kanade, braću Zverev iz Nemačke..? Ono što hoću da kažem da iako imaju svemirske uslove na Zapadu, anglosaksonci su nesposobni da se odreknu udobnosti svog života zarad spartanskog života vrhunskog sportiste. Nisu potrebni samo vrhunski uslovi i vrhunski treneri, potrebna su i deca koja su spremna da se odreknu života sa svojim vršnjacima da bi svaki dan uporno prebacivali lopticu preko mreže. Gotovo sa autističnim poremećajem kao što ima Nadal koji ništa drugo i ne želi da radi i koji će prestati da igra tenis kad ga odnesu sa terena.
  (Djoksa, 18. maj 2021 21:44)

  # Link komentara

 9. Olga Danilović nema kapacitet da bude u vrhu svetskog tenisa.
  (Aleksandar, 18. maj 2021 21:39)

  # Link komentara

 10. Ocajan tenis poslednje vreme.
  (ludeng, 18. maj 2021 21:26)

  # Link komentara

 11. Ništa čudno.

  Mislim da se ovoj devojci nabija nepotreban pritisak da mora biti nova Jelena i Ana u ženskom tenisu.

  Prosto ne mogu biti naše devojke kao one.
  (No name, 18. maj 2021 21:13)

  # Link komentara

 12. Posteno od b92 jel mnogi mediji ne objavljuju kada izgubi Olga. Nazalost nije dobro to za nju, prosle nedelje je izgubila od 586 wta igracice nije bilo objavljeno. Ja ne navijam protiv nje, cak vise zelim da uspe, pa zato i ovo pisem jel nije dobro za njen razvoj kad se sakrije poraz. A vama sa b92 cestitam jel ste objavili.
  (Beogradjanka, 18. maj 2021 21:10)

  # Link komentara