Nedelja, 16.05.2021.

08:50

Zvezda i Budućnost za šampionski prsten i Evroligu

U Beogradu u nedelju od 18:30h počinje finalna serija plej-ofa ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti.

Izvor: SS

Zvezda i Buduænost za šampionski prsten i Evroligu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

зуке

pre 2 godine

Навијач сам ЦЗ откада знам за себе, али ову серију ако којим случајем добијемо, Радоњићу понудити ДОЖИВОТНИ УГОВОР!!!

zdravko

pre 2 godine

Ajde ti cuti grobaru jedan sta lupas kakav September. Vi kosarku me igrate od Marta.Opasujiise sad je naj a tvoj partizana igra prijatejiski utakmice. State briga jede za zvezdu sta bude da bude bitno daje vas smit vratio na fabricko podesavanje. Nema vama povratka jos dugo imate da kmecite I da kmecite.Pozdrav

sale

pre 2 godine

Evroliga sa nestrpljenjem ocekuje ove iz no name provincije sa jednim jedinim ucescem i skorom 6-24 a sto je najcrnje,u ovom trenutku su oni i blizi ucescu sto bi znacilo i kraj igranja Aba klubova vec u sezoni 22/23 EL,sve mi je jasno ali mi da dozvolimo da celu sezonu odigramo bez krstenog pleja potpuno je neverovatno

ALO POZEGA

pre 2 godine

Lepo kazese ona poslovica scimese lud ponosi pametan se stidi. Tako ti grobaru kazes za zvezdu a ono suprotno tvoj se klub u pokojijo 2008 Godine opelomu ocito danilovic a dodiga potom taj pokojni klub ozivio I igokeji partizana. Znaci stari partizana vise ne postoji na zalost tvoju zvezda nikad nije menjala one tako ta tvoja mrznja I velika zejia da pobedi buducnost ja Mislim dace vas oladiti nas davidovac I dobricu sabsvojim projelektilom jer posebno davidovac voli take utakmice ostijo je I tvoj partizana. Mi nismo vi ako stvarno buducnost bude bojia micemo cestitati ali cisto da bude sudjenje pa ko boji neka pobedi... verujem u radonjizam. Pozdrav
(zdravko, 16. maj 2021 11:13

Ovo online ucenje ti ocigledno ne prija.. Hajde ti lepo sacekaj Septembar pa sve iz pocetka..
Nepismeni stvore

Mirko Pavlović

pre 2 godine

Primećujem kuknjavu na sastav, sudije, na čelnike ABA lige, kao i svake godine.
Ne razumem, C.Zvezda Beograd ima bolji tim, domaći teren, čist "Radonjizam" na klupi, moćnog predsednika kluba koji je pre mesec dana bio zadovoljan, jer je sve što je traženo od strane C.Zvezde Beograd usvojebo na sastanku u Zagrebu... ne znam čemu onda sumnja u pobedu??

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Wer, rece navijac kluba koji je promenio 3 trenera ove sezone. Rece navijac kluba koji je ba raspustu jos od januara. Rece navijac kluba koga tamburaju anonimusi u Cipiripiju. Rece navijac kluba koji vec 4 puta moli za Cipiripi wild card.

UGASENA instalacija

pre 2 godine

Od dva zla biram manje! Napred Bokan, napred Buducnost!
(navijac, 16. maj 2021 11:19)

A sve zato sto je najvece zlo ubio Nolan Smit poodavno i sad vise nemas za koga da navijas osim za Zvezdine protivnike !
E pa bravo ti ga !

mikac9

pre 2 godine

Ja sam okoreli zvezdas, ali stanje je realno takvo da ne vidim da moze biti bilo koji drugi rezultat neko 3:1 za Buducnost. Po meni je to sadasnji odnos snaga. Greske u izboru igraca, greske Radonjica, ocigledno sve manja zainteresovanost uprave, tj Covica, moguce i finansije. Bilo je za ocekivati pokusaj jedne kupovine krstenog play-a... Iznenadio bih se bilo kom drugon rezultatu. Navijam naravno, to je jace od mene ?

ramaro

pre 2 godine

Sramota da b92 ne prenosi ovu utakmicu bez obzira ko za koga navija. A prenosite ponekad neke potpuno nebitne utakmice u fudbalu, pa ponekad i k9sarkaske.

delboj

pre 2 godine

Navijacima ce biti dozvolje ulazak na tribine. Nije tacna informacija da ih nece biti. Opet Covicev spin. Novinari nece moci da prisustvuju. Ocekujemo gasenje struje. Tezak kriminalac je na sve spreman.

wer

pre 2 godine

evo sad ce crvenkapice da se raskmeche,
tipa pravi srBin uvek navija za srBski klub,
kada igra protiv nekog od brojnih dusmanina srBstva

iskreno, zabole nas..
i za vas i za njih..
radite sta znate i umete,
neka vam jedna od retkih uteha u zivotu bude
igranje toliko oplakivane evrolige,
grcevita borba da ne budete poslednji
i redovo teranje trenera *** motkom,
kada "rezultati nisu u skladu sa ambicijama, istorijom i velicinom kluba"

pre bih rekao da vam sulude ambicije nikada nisu bile u skladu
sa istorijom i velicinom kluba

rajka baregro

pre 2 godine

Nek pobedi bolja Buducnost.
Srecno vi bilo junaci, da se ne namucite previse zavrsite to u dva duela pa na kupanje.
(rab bozji, 16. maj 2021 10:25)
pa ti mukice ne znaš ni na koliko dobijenih se igra finale..haha show sa glodarima keve mi

mrsupm

pre 2 godine

Jovan Ducic je rekao da su Hrvati najhrabriji narod jer se nicega ne stide. Najtacniji opis svakog partizanovca.
(nista o nicemu, 16. maj 2021 10:02)

Kakav glup komentar od komunjare.

devil himself

pre 2 godine

@dragan

Decko, "MACKE", nema evo vec 8 GODINA!!!
Teorijski bi trebalo da su "MISEVI" u tom kolu posle 8 god igranja, odavno pocrkali, a oni jos igraju!!!!!

kvisko

pre 2 godine

Obracun miljenika savremenih balkanskih knezeva.
Samo da ne sevaju cakije, bokseri, topuzi, kubure i ostala orudja kao u ona stara vremena.

marko992

pre 2 godine

Ma da svejedno a onda vidis profile navijaca partizana i komentare i komentare vase svuda i onda vidis da ste sve ove godine uvek navijali protiv zvezde kao da vam klub zavisi od toga... ne budite licemeri.
(Dzoni, 16. maj 2021 10:22)

Tako je,retko kada pravi navijac Partizan/Zvezde ce navijati za najveceg rivala.
Ne budite ni vi licemeri pa ni ne potezite to pitanje.

Vuk

pre 2 godine

Vidim da ce navijaci partizana da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo kada budete igrali protiv njih budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva
(Kratos, 16. maj 2021 09:20)
Jok burazeru. Potpuno nam je svejedno ko ce da dobije. Mozda bi za nijansu voleo da to bude Zvezda, jer ne zelim da se raspadnete ako nema EL, nece biti zanimljivo. Srpska klupska kosarka je u autu odavno, jedan gigant je na nivou trecerazrednog kluba, a bojim se da se i vama to ne desi posle ovih.
(Vuk, 16. maj 2021 09:34)

Ma da svejedno a onda vidis profile navijaca partizana i komentare i komentare vase svuda i onda vidis da ste sve ove godine uvek navijali protiv zvezde kao da vam klub zavisi od toga... ne budite licemeri.
(Dzoni, 16. maj 2021 10:22)
Pa dobro burazeru, ne kapiram zasto je to nenormalno ako se navija protiv vecitog rivala. Naravno, uz dozu pristojnosti. Ja govorim o ovoj seriji, potpuno je svejedno jer mislim da nasoj kosarci treba restart. Ali hajde da se ogradim, da je to samo moje misljenje. Svako dobro

....

pre 2 godine

Primetio sam jednu cudnu situaciju. Naime, na jucerasnji intervju Nebojse Covica koji se nije saglasio sa protokolom ABA lige da se navijaci izbace iz hale ukoliko vredjaju suparnicku ekipu i jos zapretio na posledice ako se izbace navijaci Zvezde , nije omoguceno objavljivanje komentara. Zasto? Da li je Zvezda isplanirala sikaniranje, vredjanje i maltretitranje Buducnisti pa se to prikriva ili je pak stigao nalig da se zabrane komentari.
(Cinik, 16. maj 2021 10:39)


Bas tako, u najavi je neko s**nje koje pripremaju. Neverovatno je bilo da samo za tu vest nije bilo moguce ostaviti komentar. A on se toboze zali sto nije na pocetku sezone to uvedeno, kao da ne znamo sta se sve radi u PO seriji prethodnih godina. Ko zna, mozda opet poslednji minut bude bez slike. Na sve su spremni KK Pretposlednji.

Nebojsa

pre 2 godine

Tesko da ce C.Zvezda dozvoliti da se ponovi ona godina kad je izgubila jednu od dve utakmice kuci.
Pokusace sudije da ukradu C.Zvezdu ali to se nece dozvoliti.
Isto su sudije pre dve godine pokusale da vracaju u mec Buducnost, ali svaki mec u Beogradu bio u korist C.Zvezde sa 25+.
Imamo bolji tim, domaci teren, trenera koji iskusan i zna kako se igraju utakmice za trofej, tako sve ce biti isto C.Zvezda ce sacuvati trofej.

Petar

pre 2 godine

Vidim da ce navijaci partizana da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo kada budete igrali protiv njih budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva
(Kratos, 16. maj 2021 09:20) # Link komentara


Jovan Ducic je rekao da su Hrvati najhrabriji narod jer se nicega ne stide. Najtacniji opis svakog partizanovca.
(nista o nicemu, 16. maj 2021 10:02)
Dok je moj djed “hrvat” iz Uzica ginuo da prezivi rat, krio se po budzacima, vas osnivac je jurio Drazu i sve njegovo. Treba da vas je sramota.

hahahaha

pre 2 godine

Mnogo gadno ponasanje celnika Zvezde. Otud i vrijedjanje Radonjica (ne podrzavam vrijedjanje samo bih zvizdao prilikom dolaska Radonjica) jer je pristao da bude saradnik Covica.
Buducnost je i u Pg pokazala da normalan mec moze da se odigra, uz standardne povike za protivnixku ekipu, kao svudje po svijetu.
Ali Zvezda je standardno mnogo gadna. Pih

zdravko

pre 2 godine

Lepo kazese ona poslovica scimese lud ponosi pametan se stidi. Tako ti grobaru kazes za zvezdu a ono suprotno tvoj se klub u pokojijo 2008 Godine opelomu ocito danilovic a dodiga potom taj pokojni klub ozivio I igokeji partizana. Znaci stari partizana vise ne postoji na zalost tvoju zvezda nikad nije menjala one tako ta tvoja mrznja I velika zejia da pobedi buducnost ja Mislim dace vas oladiti nas davidovac I dobricu sabsvojim projelektilom jer posebno davidovac voli take utakmice ostijo je I tvoj partizana. Mi nismo vi ako stvarno buducnost bude bojia micemo cestitati ali cisto da bude sudjenje pa ko boji neka pobedi verujem u radonjizam. Pozdrav

Podgoričanin

pre 2 godine

A zasto vi novinari ne postavite pitanje zasto jedino u pioniru ne mogu biti novinari a mogu navijaci? Buducnost, Mornar i Igokea su dozvolili novinarima u halu. Jedino CZ ne dozvoljava.

Damir PG 🔵⚪

pre 2 godine

Evo po prvi put do sad se novinari ne pustaju u dvoranu zbog "rizika sirenja pandemije",ali ce zato biti par hiljada navijaca. Sto se sprema,vidjecemo. Ali dzaba im sve igrice,Buducnost je ove sezone pokazala da je bolji tim,sto ce se vidjeti i u ovoj seriji.
AJMO PLAVI!!!

Dzoni

pre 2 godine

Vidim da ce navijaci partizana da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo kada budete igrali protiv njih budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva
(Kratos, 16. maj 2021 09:20)
Jok burazeru. Potpuno nam je svejedno ko ce da dobije. Mozda bi za nijansu voleo da to bude Zvezda, jer ne zelim da se raspadnete ako nema EL, nece biti zanimljivo. Srpska klupska kosarka je u autu odavno, jedan gigant je na nivou trecerazrednog kluba, a bojim se da se i vama to ne desi posle ovih.
(Vuk, 16. maj 2021 09:34)

Ma da svejedno a onda vidis profile navijaca partizana i komentare i komentare vase svuda i onda vidis da ste sve ove godine uvek navijali protiv zvezde kao da vam klub zavisi od toga... ne budite licemeri.

....

pre 2 godine

Napred Zvezdo, u inat svim Jugoslovenima, Milogorcima, Hrvatima i srbomrscima! Vidim po komentarima da ih je ujedinila mržnja protiv srpske klupske košarke! Neka pobedi bolji, nadam se da sudije neće biti u glavnoj ulozi!
(Severnjača, 16. maj 2021 10:19)

Da igraju svi Srbi pa i ajde....ovako dzabe spinujete, svi su protiv vas i ostale budalastine. Naravno da cu kao Srbin koji navija za Partizan navijati protiv vas, isto kao i sto vi radite.

Malo manje patetike panteri.

Cinik

pre 2 godine

Primetio sam jednu cudnu situaciju. Naime, na jucerasnji intervju Nebojse Covica koji se nije saglasio sa protokolom ABA lige da se navijaci izbace iz hale ukoliko vredjaju suparnicku ekipu i jos zapretio na posledice ako se izbace navijaci Zvezde , nije omoguceno objavljivanje komentara. Zasto? Da li je Zvezda isplanirala sikaniranje, vredjanje i maltretitranje Buducnisti pa se to prikriva ili je pak stigao nalig da se zabrane komentari.

Fenomen

pre 2 godine

Navijam za Zvezdu, ali obzirom na okolnosti milogorci su favoriti. Imaju kompletno tim, a nama se cele sezone događaju maleri...Korona pa sad i povrede. Biće teško. Od prve utakmice zavisi kojim tokom će sve ići. Nisam optimista.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Damir PG, odakle ti to da ce biti par hiljada navijaca u hali? Odakle ti to da nece biti novinara u hali? Kako vas nije sramota da sirite neistine? Novinari ce biti u hali, od navijaca nece biti nista vise nego sto je bilo u PG. Znaci, nekoliko stotina a ne hiljada. Sta sve necete izmisliti pred ove duele?

hmm

pre 2 godine

Nema ovde za kog da navijam, ali ima protiv koga!
win-win situacija
Ajmo!!!
(navijam za tim u kome ima manje drzavnih/narodnih para) ;)
(drMrr, 16. maj 2021 09:29)

znaci sigurno ne navijas za partizan.Jer po Duletu oni su puni para...

nista o nicemu

pre 2 godine

Vidim da ce navijaci partizana da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo kada budete igrali protiv njih budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva
(Kratos, 16. maj 2021 09:20) # Link komentara


Jovan Ducic je rekao da su Hrvati najhrabriji narod jer se nicega ne stide. Najtacniji opis svakog partizanovca.

Trancer

pre 2 godine

Zvezda nema čaga da se boji...očekujemo kako se kaže "Radonjizam". Čemu toliki strah? Zvezda je evroligaš i jedna jedina, sa najskupljim timom i budžetom u ABA ligi...Zar ne?
(Dembelija zemlja, 16. maj 2021 09:43)

Vi to uporno govorite non stop spominjete neki najskuplji tim valjda vam tako lakse...a ovamo Dulo kaze kako ste imali budzet veci od 6 miliona... da vas Dule, a ne neko iz zvezde...

Sima

pre 2 godine

Zašto nije bilo prenosa iz Čajetine gde je institucija igrala sa Zlatiborom? Vratio se Zagorac na teren, dovoljan razlog da se gleda i to pažljivo.

J... Vas Milo

pre 2 godine

Evo po prvi put do sad se novinari ne pustaju u dvoranu zbog "rizika sirenja pandemije",ali ce zato biti par hiljada navijaca. Sto se sprema,vidjecemo. Ali dzaba im sve igrice,Buducnost je ove sezone pokazala da je bolji tim,sto ce se vidjeti i u ovoj seriji.
AJMO PLAVI!!!
(Damir PG 🔵⚪, 16. maj 2021 10:24)
Sad ti I novinari smetaju Mustafa?
A da nijesu igrice gađanje i pljuvanje igrača kao onomad?! A jesi Mustafa onaj pravi Milov mali

Moca

pre 2 godine

Vidim da ce navijaci partizana da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo, budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva
(Kratos, 16. maj 2021 09:16)

Za nas je to pitanje estetike...

J... Vas Milo

pre 2 godine

Sameljimo limenku !
(Vlado, 16. maj 2021 09:35)
Još boli i peče onih 90+ u tri utakmice ahahaha
Pričaj slobodno deci kako je to trpa je bilo, da lakše zaspi

Severnjača

pre 2 godine

Napred Zvezdo, u inat svim Jugoslovenima, Milogorcima, Hrvatima i srbomrscima! Vidim po komentarima da ih je ujedinila mržnja protiv srpske klupske košarke! Neka pobedi bolji, nadam se da sudije neće biti u glavnoj ulozi!

Hmm

pre 2 godine

Finale zvezdafmp budućnost hahaha kad nema macke misevi kolo vode
(Dragan, 16. maj 2021 10:17)
A ko bi trebalo da predstavlja mačku? Partizan? Pre mi liči na ofucanog i isluženog mačora kome je mesto tamo gde sada jeste - u ćošku!

Duxevaca 80

pre 2 godine

Ima li prenosa vecerasnje utakmice na tv B92? Receno je da ce prenositi prvu, trecu i eventualnu "majstoricu", ali je ne vidim u programskoj semi...

Kratos

pre 2 godine

Vidim da ce navijaci partizana  da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo, budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva

Dembelija zemlja

pre 2 godine

Zvezda nema čaga da se boji...očekujemo kako se kaže "Radonjizam". Čemu toliki strah? Zvezda je evroligaš i jedna jedina, sa najskupljim timom i budžetom u ABA ligi...Zar ne?

Gospodin Singapurćanin

pre 2 godine

(Kratos, 16. maj 2021 09:20)

Ne navijamo protiv zvezde pošto se taj klub odavno upokojio (bog da mu dušu prosti) nego navijamo protiv kluba iz Železnika kome niko ne može da zabrani kako će da se zove...kratko i jasno

Kratos

pre 2 godine

Vidim da ce navijaci partizana  da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo kada budete igrali protiv njih budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva

прле

pre 2 godine

Звезда сија на небу!

Будућност гробара је да ћути!

Док га пантер по ушима лупи!

Vuk

pre 2 godine

Vidim da ce navijaci partizana da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo kada budete igrali protiv njih budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva
(Kratos, 16. maj 2021 09:20)
Jok burazeru. Potpuno nam je svejedno ko ce da dobije. Mozda bi za nijansu voleo da to bude Zvezda, jer ne zelim da se raspadnete ako nema EL, nece biti zanimljivo. Srpska klupska kosarka je u autu odavno, jedan gigant je na nivou trecerazrednog kluba, a bojim se da se i vama to ne desi posle ovih.

Krle

pre 2 godine

Mi nemamo tim nemamo igru nemamo nista cele sezone,gomila promasenis ocajnih stranaca cak i da osvojimo titulu to nece prikriti cinjenicu razocaravajuce sezone,a ne verujem da cemo osvojiti buducnost je kompletnija,a verovatno ce i sudije biti uz njih tj sigurno ce biti.

Vrati pare Dulou

pre 2 godine

Veliki uspeh za tim iz predgrađa...
(Loki, 16. maj 2021 09:08)
Ma veći je uspeh dobiti Zlatibor u pripremnom utakmici dok još sezona traje institucijooooo raspala

zdravko

pre 2 godine

Buducnost je pokazalo sa monakom da nemoze na vise utakmica I ako su u francuskoj stekli brejk posle su izgubili dve utakmice lagano ih monako dobijo. Samo zaustaviti onog naduvanog protiv zvezde vecito talenat ivanovica I kinda pusti da se ispucava kad udju promasaj Onda nemaga nigde. Stose tice central tu zvezda treba da odigra pametno jer nikolic je sklon na failed sto vise da ga napadanju krilni Centro simunovic I rit takodje ubaciti radanova za odbrani da zaustavi onog spnca I svece biti uredu. I ne dozvolite dase raspucaju za trojke ako to I'm krene Onda tesko zaustaviti. Verujem u radonjica on je uvek bio pravi kad je potrebno I dace izvuci iz ekipe ono sto naj vise moze I dace I'm usaditi moral u glavi ocekujem od lazica da odigra kapitenski sa srecom zvezdo Pozdrav

Hmm

pre 2 godine

Finale zvezdafmp budućnost hahaha kad nema macke misevi kolo vode
(Dragan, 16. maj 2021 10:17)
A ko bi trebalo da predstavlja mačku? Partizan? Pre mi liči na ofucanog i isluženog mačora kome je mesto tamo gde sada jeste - u ćošku!

Kratos

pre 2 godine

Vidim da ce navijaci partizana  da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo kada budete igrali protiv njih budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva

mrsupm

pre 2 godine

Jovan Ducic je rekao da su Hrvati najhrabriji narod jer se nicega ne stide. Najtacniji opis svakog partizanovca.
(nista o nicemu, 16. maj 2021 10:02)

Kakav glup komentar od komunjare.

Gospodin Singapurćanin

pre 2 godine

(Kratos, 16. maj 2021 09:20)

Ne navijamo protiv zvezde pošto se taj klub odavno upokojio (bog da mu dušu prosti) nego navijamo protiv kluba iz Železnika kome niko ne može da zabrani kako će da se zove...kratko i jasno

hahahaha

pre 2 godine

Mnogo gadno ponasanje celnika Zvezde. Otud i vrijedjanje Radonjica (ne podrzavam vrijedjanje samo bih zvizdao prilikom dolaska Radonjica) jer je pristao da bude saradnik Covica.
Buducnost je i u Pg pokazala da normalan mec moze da se odigra, uz standardne povike za protivnixku ekipu, kao svudje po svijetu.
Ali Zvezda je standardno mnogo gadna. Pih

Vrati pare Dulou

pre 2 godine

Veliki uspeh za tim iz predgrađa...
(Loki, 16. maj 2021 09:08)
Ma veći je uspeh dobiti Zlatibor u pripremnom utakmici dok još sezona traje institucijooooo raspala

J... Vas Milo

pre 2 godine

Evo po prvi put do sad se novinari ne pustaju u dvoranu zbog "rizika sirenja pandemije",ali ce zato biti par hiljada navijaca. Sto se sprema,vidjecemo. Ali dzaba im sve igrice,Buducnost je ove sezone pokazala da je bolji tim,sto ce se vidjeti i u ovoj seriji.
AJMO PLAVI!!!
(Damir PG 🔵⚪, 16. maj 2021 10:24)
Sad ti I novinari smetaju Mustafa?
A da nijesu igrice gađanje i pljuvanje igrača kao onomad?! A jesi Mustafa onaj pravi Milov mali

J... Vas Milo

pre 2 godine

Sameljimo limenku !
(Vlado, 16. maj 2021 09:35)
Još boli i peče onih 90+ u tri utakmice ahahaha
Pričaj slobodno deci kako je to trpa je bilo, da lakše zaspi

....

pre 2 godine

Primetio sam jednu cudnu situaciju. Naime, na jucerasnji intervju Nebojse Covica koji se nije saglasio sa protokolom ABA lige da se navijaci izbace iz hale ukoliko vredjaju suparnicku ekipu i jos zapretio na posledice ako se izbace navijaci Zvezde , nije omoguceno objavljivanje komentara. Zasto? Da li je Zvezda isplanirala sikaniranje, vredjanje i maltretitranje Buducnisti pa se to prikriva ili je pak stigao nalig da se zabrane komentari.
(Cinik, 16. maj 2021 10:39)


Bas tako, u najavi je neko s**nje koje pripremaju. Neverovatno je bilo da samo za tu vest nije bilo moguce ostaviti komentar. A on se toboze zali sto nije na pocetku sezone to uvedeno, kao da ne znamo sta se sve radi u PO seriji prethodnih godina. Ko zna, mozda opet poslednji minut bude bez slike. Na sve su spremni KK Pretposlednji.

delboj

pre 2 godine

Navijacima ce biti dozvolje ulazak na tribine. Nije tacna informacija da ih nece biti. Opet Covicev spin. Novinari nece moci da prisustvuju. Ocekujemo gasenje struje. Tezak kriminalac je na sve spreman.

UGASENA instalacija

pre 2 godine

Od dva zla biram manje! Napred Bokan, napred Buducnost!
(navijac, 16. maj 2021 11:19)

A sve zato sto je najvece zlo ubio Nolan Smit poodavno i sad vise nemas za koga da navijas osim za Zvezdine protivnike !
E pa bravo ti ga !

Kratos

pre 2 godine

Vidim da ce navijaci partizana  da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo, budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva

Cinik

pre 2 godine

Primetio sam jednu cudnu situaciju. Naime, na jucerasnji intervju Nebojse Covica koji se nije saglasio sa protokolom ABA lige da se navijaci izbace iz hale ukoliko vredjaju suparnicku ekipu i jos zapretio na posledice ako se izbace navijaci Zvezde , nije omoguceno objavljivanje komentara. Zasto? Da li je Zvezda isplanirala sikaniranje, vredjanje i maltretitranje Buducnisti pa se to prikriva ili je pak stigao nalig da se zabrane komentari.

marko992

pre 2 godine

Ma da svejedno a onda vidis profile navijaca partizana i komentare i komentare vase svuda i onda vidis da ste sve ove godine uvek navijali protiv zvezde kao da vam klub zavisi od toga... ne budite licemeri.
(Dzoni, 16. maj 2021 10:22)

Tako je,retko kada pravi navijac Partizan/Zvezde ce navijati za najveceg rivala.
Ne budite ni vi licemeri pa ni ne potezite to pitanje.

nista o nicemu

pre 2 godine

Vidim da ce navijaci partizana da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo kada budete igrali protiv njih budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva
(Kratos, 16. maj 2021 09:20) # Link komentara


Jovan Ducic je rekao da su Hrvati najhrabriji narod jer se nicega ne stide. Najtacniji opis svakog partizanovca.

Damir PG 🔵⚪

pre 2 godine

Evo po prvi put do sad se novinari ne pustaju u dvoranu zbog "rizika sirenja pandemije",ali ce zato biti par hiljada navijaca. Sto se sprema,vidjecemo. Ali dzaba im sve igrice,Buducnost je ove sezone pokazala da je bolji tim,sto ce se vidjeti i u ovoj seriji.
AJMO PLAVI!!!

hmm

pre 2 godine

Nema ovde za kog da navijam, ali ima protiv koga!
win-win situacija
Ajmo!!!
(navijam za tim u kome ima manje drzavnih/narodnih para) ;)
(drMrr, 16. maj 2021 09:29)

znaci sigurno ne navijas za partizan.Jer po Duletu oni su puni para...

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Wer, rece navijac kluba koji je promenio 3 trenera ove sezone. Rece navijac kluba koji je ba raspustu jos od januara. Rece navijac kluba koga tamburaju anonimusi u Cipiripiju. Rece navijac kluba koji vec 4 puta moli za Cipiripi wild card.

mikac9

pre 2 godine

Ja sam okoreli zvezdas, ali stanje je realno takvo da ne vidim da moze biti bilo koji drugi rezultat neko 3:1 za Buducnost. Po meni je to sadasnji odnos snaga. Greske u izboru igraca, greske Radonjica, ocigledno sve manja zainteresovanost uprave, tj Covica, moguce i finansije. Bilo je za ocekivati pokusaj jedne kupovine krstenog play-a... Iznenadio bih se bilo kom drugon rezultatu. Navijam naravno, to je jace od mene ?

Severnjača

pre 2 godine

Napred Zvezdo, u inat svim Jugoslovenima, Milogorcima, Hrvatima i srbomrscima! Vidim po komentarima da ih je ujedinila mržnja protiv srpske klupske košarke! Neka pobedi bolji, nadam se da sudije neće biti u glavnoj ulozi!

ramaro

pre 2 godine

Sramota da b92 ne prenosi ovu utakmicu bez obzira ko za koga navija. A prenosite ponekad neke potpuno nebitne utakmice u fudbalu, pa ponekad i k9sarkaske.

Petar

pre 2 godine

Vidim da ce navijaci partizana da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo kada budete igrali protiv njih budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva
(Kratos, 16. maj 2021 09:20) # Link komentara


Jovan Ducic je rekao da su Hrvati najhrabriji narod jer se nicega ne stide. Najtacniji opis svakog partizanovca.
(nista o nicemu, 16. maj 2021 10:02)
Dok je moj djed “hrvat” iz Uzica ginuo da prezivi rat, krio se po budzacima, vas osnivac je jurio Drazu i sve njegovo. Treba da vas je sramota.

....

pre 2 godine

Napred Zvezdo, u inat svim Jugoslovenima, Milogorcima, Hrvatima i srbomrscima! Vidim po komentarima da ih je ujedinila mržnja protiv srpske klupske košarke! Neka pobedi bolji, nadam se da sudije neće biti u glavnoj ulozi!
(Severnjača, 16. maj 2021 10:19)

Da igraju svi Srbi pa i ajde....ovako dzabe spinujete, svi su protiv vas i ostale budalastine. Naravno da cu kao Srbin koji navija za Partizan navijati protiv vas, isto kao i sto vi radite.

Malo manje patetike panteri.

wer

pre 2 godine

evo sad ce crvenkapice da se raskmeche,
tipa pravi srBin uvek navija za srBski klub,
kada igra protiv nekog od brojnih dusmanina srBstva

iskreno, zabole nas..
i za vas i za njih..
radite sta znate i umete,
neka vam jedna od retkih uteha u zivotu bude
igranje toliko oplakivane evrolige,
grcevita borba da ne budete poslednji
i redovo teranje trenera *** motkom,
kada "rezultati nisu u skladu sa ambicijama, istorijom i velicinom kluba"

pre bih rekao da vam sulude ambicije nikada nisu bile u skladu
sa istorijom i velicinom kluba

Podgoričanin

pre 2 godine

A zasto vi novinari ne postavite pitanje zasto jedino u pioniru ne mogu biti novinari a mogu navijaci? Buducnost, Mornar i Igokea su dozvolili novinarima u halu. Jedino CZ ne dozvoljava.

Krle

pre 2 godine

Mi nemamo tim nemamo igru nemamo nista cele sezone,gomila promasenis ocajnih stranaca cak i da osvojimo titulu to nece prikriti cinjenicu razocaravajuce sezone,a ne verujem da cemo osvojiti buducnost je kompletnija,a verovatno ce i sudije biti uz njih tj sigurno ce biti.

zdravko

pre 2 godine

Buducnost je pokazalo sa monakom da nemoze na vise utakmica I ako su u francuskoj stekli brejk posle su izgubili dve utakmice lagano ih monako dobijo. Samo zaustaviti onog naduvanog protiv zvezde vecito talenat ivanovica I kinda pusti da se ispucava kad udju promasaj Onda nemaga nigde. Stose tice central tu zvezda treba da odigra pametno jer nikolic je sklon na failed sto vise da ga napadanju krilni Centro simunovic I rit takodje ubaciti radanova za odbrani da zaustavi onog spnca I svece biti uredu. I ne dozvolite dase raspucaju za trojke ako to I'm krene Onda tesko zaustaviti. Verujem u radonjica on je uvek bio pravi kad je potrebno I dace izvuci iz ekipe ono sto naj vise moze I dace I'm usaditi moral u glavi ocekujem od lazica da odigra kapitenski sa srecom zvezdo Pozdrav

Sima

pre 2 godine

Zašto nije bilo prenosa iz Čajetine gde je institucija igrala sa Zlatiborom? Vratio se Zagorac na teren, dovoljan razlog da se gleda i to pažljivo.

Dzoni

pre 2 godine

Vidim da ce navijaci partizana da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo kada budete igrali protiv njih budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva
(Kratos, 16. maj 2021 09:20)
Jok burazeru. Potpuno nam je svejedno ko ce da dobije. Mozda bi za nijansu voleo da to bude Zvezda, jer ne zelim da se raspadnete ako nema EL, nece biti zanimljivo. Srpska klupska kosarka je u autu odavno, jedan gigant je na nivou trecerazrednog kluba, a bojim se da se i vama to ne desi posle ovih.
(Vuk, 16. maj 2021 09:34)

Ma da svejedno a onda vidis profile navijaca partizana i komentare i komentare vase svuda i onda vidis da ste sve ove godine uvek navijali protiv zvezde kao da vam klub zavisi od toga... ne budite licemeri.

Nebojsa

pre 2 godine

Tesko da ce C.Zvezda dozvoliti da se ponovi ona godina kad je izgubila jednu od dve utakmice kuci.
Pokusace sudije da ukradu C.Zvezdu ali to se nece dozvoliti.
Isto su sudije pre dve godine pokusale da vracaju u mec Buducnost, ali svaki mec u Beogradu bio u korist C.Zvezde sa 25+.
Imamo bolji tim, domaci teren, trenera koji iskusan i zna kako se igraju utakmice za trofej, tako sve ce biti isto C.Zvezda ce sacuvati trofej.

Mirko Pavlović

pre 2 godine

Primećujem kuknjavu na sastav, sudije, na čelnike ABA lige, kao i svake godine.
Ne razumem, C.Zvezda Beograd ima bolji tim, domaći teren, čist "Radonjizam" na klupi, moćnog predsednika kluba koji je pre mesec dana bio zadovoljan, jer je sve što je traženo od strane C.Zvezde Beograd usvojebo na sastanku u Zagrebu... ne znam čemu onda sumnja u pobedu??

Vuk

pre 2 godine

Vidim da ce navijaci partizana da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo kada budete igrali protiv njih budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva
(Kratos, 16. maj 2021 09:20)
Jok burazeru. Potpuno nam je svejedno ko ce da dobije. Mozda bi za nijansu voleo da to bude Zvezda, jer ne zelim da se raspadnete ako nema EL, nece biti zanimljivo. Srpska klupska kosarka je u autu odavno, jedan gigant je na nivou trecerazrednog kluba, a bojim se da se i vama to ne desi posle ovih.

Trancer

pre 2 godine

Zvezda nema čaga da se boji...očekujemo kako se kaže "Radonjizam". Čemu toliki strah? Zvezda je evroligaš i jedna jedina, sa najskupljim timom i budžetom u ABA ligi...Zar ne?
(Dembelija zemlja, 16. maj 2021 09:43)

Vi to uporno govorite non stop spominjete neki najskuplji tim valjda vam tako lakse...a ovamo Dulo kaze kako ste imali budzet veci od 6 miliona... da vas Dule, a ne neko iz zvezde...

rajka baregro

pre 2 godine

Nek pobedi bolja Buducnost.
Srecno vi bilo junaci, da se ne namucite previse zavrsite to u dva duela pa na kupanje.
(rab bozji, 16. maj 2021 10:25)
pa ti mukice ne znaš ni na koliko dobijenih se igra finale..haha show sa glodarima keve mi

Duxevaca 80

pre 2 godine

Ima li prenosa vecerasnje utakmice na tv B92? Receno je da ce prenositi prvu, trecu i eventualnu "majstoricu", ali je ne vidim u programskoj semi...

Fenomen

pre 2 godine

Navijam za Zvezdu, ali obzirom na okolnosti milogorci su favoriti. Imaju kompletno tim, a nama se cele sezone događaju maleri...Korona pa sad i povrede. Biće teško. Od prve utakmice zavisi kojim tokom će sve ići. Nisam optimista.

kvisko

pre 2 godine

Obracun miljenika savremenih balkanskih knezeva.
Samo da ne sevaju cakije, bokseri, topuzi, kubure i ostala orudja kao u ona stara vremena.

zdravko

pre 2 godine

Lepo kazese ona poslovica scimese lud ponosi pametan se stidi. Tako ti grobaru kazes za zvezdu a ono suprotno tvoj se klub u pokojijo 2008 Godine opelomu ocito danilovic a dodiga potom taj pokojni klub ozivio I igokeji partizana. Znaci stari partizana vise ne postoji na zalost tvoju zvezda nikad nije menjala one tako ta tvoja mrznja I velika zejia da pobedi buducnost ja Mislim dace vas oladiti nas davidovac I dobricu sabsvojim projelektilom jer posebno davidovac voli take utakmice ostijo je I tvoj partizana. Mi nismo vi ako stvarno buducnost bude bojia micemo cestitati ali cisto da bude sudjenje pa ko boji neka pobedi verujem u radonjizam. Pozdrav

ALO POZEGA

pre 2 godine

Lepo kazese ona poslovica scimese lud ponosi pametan se stidi. Tako ti grobaru kazes za zvezdu a ono suprotno tvoj se klub u pokojijo 2008 Godine opelomu ocito danilovic a dodiga potom taj pokojni klub ozivio I igokeji partizana. Znaci stari partizana vise ne postoji na zalost tvoju zvezda nikad nije menjala one tako ta tvoja mrznja I velika zejia da pobedi buducnost ja Mislim dace vas oladiti nas davidovac I dobricu sabsvojim projelektilom jer posebno davidovac voli take utakmice ostijo je I tvoj partizana. Mi nismo vi ako stvarno buducnost bude bojia micemo cestitati ali cisto da bude sudjenje pa ko boji neka pobedi... verujem u radonjizam. Pozdrav
(zdravko, 16. maj 2021 11:13

Ovo online ucenje ti ocigledno ne prija.. Hajde ti lepo sacekaj Septembar pa sve iz pocetka..
Nepismeni stvore

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Damir PG, odakle ti to da ce biti par hiljada navijaca u hali? Odakle ti to da nece biti novinara u hali? Kako vas nije sramota da sirite neistine? Novinari ce biti u hali, od navijaca nece biti nista vise nego sto je bilo u PG. Znaci, nekoliko stotina a ne hiljada. Sta sve necete izmisliti pred ove duele?

Dembelija zemlja

pre 2 godine

Zvezda nema čaga da se boji...očekujemo kako se kaže "Radonjizam". Čemu toliki strah? Zvezda je evroligaš i jedna jedina, sa najskupljim timom i budžetom u ABA ligi...Zar ne?

Moca

pre 2 godine

Vidim da ce navijaci partizana da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo, budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva
(Kratos, 16. maj 2021 09:16)

Za nas je to pitanje estetike...

devil himself

pre 2 godine

@dragan

Decko, "MACKE", nema evo vec 8 GODINA!!!
Teorijski bi trebalo da su "MISEVI" u tom kolu posle 8 god igranja, odavno pocrkali, a oni jos igraju!!!!!

прле

pre 2 godine

Звезда сија на небу!

Будућност гробара је да ћути!

Док га пантер по ушима лупи!

Vuk

pre 2 godine

Vidim da ce navijaci partizana da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo kada budete igrali protiv njih budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva
(Kratos, 16. maj 2021 09:20)
Jok burazeru. Potpuno nam je svejedno ko ce da dobije. Mozda bi za nijansu voleo da to bude Zvezda, jer ne zelim da se raspadnete ako nema EL, nece biti zanimljivo. Srpska klupska kosarka je u autu odavno, jedan gigant je na nivou trecerazrednog kluba, a bojim se da se i vama to ne desi posle ovih.
(Vuk, 16. maj 2021 09:34)

Ma da svejedno a onda vidis profile navijaca partizana i komentare i komentare vase svuda i onda vidis da ste sve ove godine uvek navijali protiv zvezde kao da vam klub zavisi od toga... ne budite licemeri.
(Dzoni, 16. maj 2021 10:22)
Pa dobro burazeru, ne kapiram zasto je to nenormalno ako se navija protiv vecitog rivala. Naravno, uz dozu pristojnosti. Ja govorim o ovoj seriji, potpuno je svejedno jer mislim da nasoj kosarci treba restart. Ali hajde da se ogradim, da je to samo moje misljenje. Svako dobro

sale

pre 2 godine

Evroliga sa nestrpljenjem ocekuje ove iz no name provincije sa jednim jedinim ucescem i skorom 6-24 a sto je najcrnje,u ovom trenutku su oni i blizi ucescu sto bi znacilo i kraj igranja Aba klubova vec u sezoni 22/23 EL,sve mi je jasno ali mi da dozvolimo da celu sezonu odigramo bez krstenog pleja potpuno je neverovatno

zdravko

pre 2 godine

Ajde ti cuti grobaru jedan sta lupas kakav September. Vi kosarku me igrate od Marta.Opasujiise sad je naj a tvoj partizana igra prijatejiski utakmice. State briga jede za zvezdu sta bude da bude bitno daje vas smit vratio na fabricko podesavanje. Nema vama povratka jos dugo imate da kmecite I da kmecite.Pozdrav

зуке

pre 2 godine

Навијач сам ЦЗ откада знам за себе, али ову серију ако којим случајем добијемо, Радоњићу понудити ДОЖИВОТНИ УГОВОР!!!

Gospodin Singapurćanin

pre 2 godine

(Kratos, 16. maj 2021 09:20)

Ne navijamo protiv zvezde pošto se taj klub odavno upokojio (bog da mu dušu prosti) nego navijamo protiv kluba iz Železnika kome niko ne može da zabrani kako će da se zove...kratko i jasno

mrsupm

pre 2 godine

Jovan Ducic je rekao da su Hrvati najhrabriji narod jer se nicega ne stide. Najtacniji opis svakog partizanovca.
(nista o nicemu, 16. maj 2021 10:02)

Kakav glup komentar od komunjare.

hahahaha

pre 2 godine

Mnogo gadno ponasanje celnika Zvezde. Otud i vrijedjanje Radonjica (ne podrzavam vrijedjanje samo bih zvizdao prilikom dolaska Radonjica) jer je pristao da bude saradnik Covica.
Buducnost je i u Pg pokazala da normalan mec moze da se odigra, uz standardne povike za protivnixku ekipu, kao svudje po svijetu.
Ali Zvezda je standardno mnogo gadna. Pih

Kratos

pre 2 godine

Vidim da ce navijaci partizana  da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo kada budete igrali protiv njih budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva

Nebojsa

pre 2 godine

Tesko da ce C.Zvezda dozvoliti da se ponovi ona godina kad je izgubila jednu od dve utakmice kuci.
Pokusace sudije da ukradu C.Zvezdu ali to se nece dozvoliti.
Isto su sudije pre dve godine pokusale da vracaju u mec Buducnost, ali svaki mec u Beogradu bio u korist C.Zvezde sa 25+.
Imamo bolji tim, domaci teren, trenera koji iskusan i zna kako se igraju utakmice za trofej, tako sve ce biti isto C.Zvezda ce sacuvati trofej.

Damir PG 🔵⚪

pre 2 godine

Evo po prvi put do sad se novinari ne pustaju u dvoranu zbog "rizika sirenja pandemije",ali ce zato biti par hiljada navijaca. Sto se sprema,vidjecemo. Ali dzaba im sve igrice,Buducnost je ove sezone pokazala da je bolji tim,sto ce se vidjeti i u ovoj seriji.
AJMO PLAVI!!!

zdravko

pre 2 godine

Buducnost je pokazalo sa monakom da nemoze na vise utakmica I ako su u francuskoj stekli brejk posle su izgubili dve utakmice lagano ih monako dobijo. Samo zaustaviti onog naduvanog protiv zvezde vecito talenat ivanovica I kinda pusti da se ispucava kad udju promasaj Onda nemaga nigde. Stose tice central tu zvezda treba da odigra pametno jer nikolic je sklon na failed sto vise da ga napadanju krilni Centro simunovic I rit takodje ubaciti radanova za odbrani da zaustavi onog spnca I svece biti uredu. I ne dozvolite dase raspucaju za trojke ako to I'm krene Onda tesko zaustaviti. Verujem u radonjica on je uvek bio pravi kad je potrebno I dace izvuci iz ekipe ono sto naj vise moze I dace I'm usaditi moral u glavi ocekujem od lazica da odigra kapitenski sa srecom zvezdo Pozdrav

wer

pre 2 godine

evo sad ce crvenkapice da se raskmeche,
tipa pravi srBin uvek navija za srBski klub,
kada igra protiv nekog od brojnih dusmanina srBstva

iskreno, zabole nas..
i za vas i za njih..
radite sta znate i umete,
neka vam jedna od retkih uteha u zivotu bude
igranje toliko oplakivane evrolige,
grcevita borba da ne budete poslednji
i redovo teranje trenera *** motkom,
kada "rezultati nisu u skladu sa ambicijama, istorijom i velicinom kluba"

pre bih rekao da vam sulude ambicije nikada nisu bile u skladu
sa istorijom i velicinom kluba

J... Vas Milo

pre 2 godine

Evo po prvi put do sad se novinari ne pustaju u dvoranu zbog "rizika sirenja pandemije",ali ce zato biti par hiljada navijaca. Sto se sprema,vidjecemo. Ali dzaba im sve igrice,Buducnost je ove sezone pokazala da je bolji tim,sto ce se vidjeti i u ovoj seriji.
AJMO PLAVI!!!
(Damir PG 🔵⚪, 16. maj 2021 10:24)
Sad ti I novinari smetaju Mustafa?
A da nijesu igrice gađanje i pljuvanje igrača kao onomad?! A jesi Mustafa onaj pravi Milov mali

Cinik

pre 2 godine

Primetio sam jednu cudnu situaciju. Naime, na jucerasnji intervju Nebojse Covica koji se nije saglasio sa protokolom ABA lige da se navijaci izbace iz hale ukoliko vredjaju suparnicku ekipu i jos zapretio na posledice ako se izbace navijaci Zvezde , nije omoguceno objavljivanje komentara. Zasto? Da li je Zvezda isplanirala sikaniranje, vredjanje i maltretitranje Buducnisti pa se to prikriva ili je pak stigao nalig da se zabrane komentari.

прле

pre 2 godine

Звезда сија на небу!

Будућност гробара је да ћути!

Док га пантер по ушима лупи!

Kratos

pre 2 godine

Vidim da ce navijaci partizana  da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo, budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva

delboj

pre 2 godine

Navijacima ce biti dozvolje ulazak na tribine. Nije tacna informacija da ih nece biti. Opet Covicev spin. Novinari nece moci da prisustvuju. Ocekujemo gasenje struje. Tezak kriminalac je na sve spreman.

zdravko

pre 2 godine

Lepo kazese ona poslovica scimese lud ponosi pametan se stidi. Tako ti grobaru kazes za zvezdu a ono suprotno tvoj se klub u pokojijo 2008 Godine opelomu ocito danilovic a dodiga potom taj pokojni klub ozivio I igokeji partizana. Znaci stari partizana vise ne postoji na zalost tvoju zvezda nikad nije menjala one tako ta tvoja mrznja I velika zejia da pobedi buducnost ja Mislim dace vas oladiti nas davidovac I dobricu sabsvojim projelektilom jer posebno davidovac voli take utakmice ostijo je I tvoj partizana. Mi nismo vi ako stvarno buducnost bude bojia micemo cestitati ali cisto da bude sudjenje pa ko boji neka pobedi verujem u radonjizam. Pozdrav

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Damir PG, odakle ti to da ce biti par hiljada navijaca u hali? Odakle ti to da nece biti novinara u hali? Kako vas nije sramota da sirite neistine? Novinari ce biti u hali, od navijaca nece biti nista vise nego sto je bilo u PG. Znaci, nekoliko stotina a ne hiljada. Sta sve necete izmisliti pred ove duele?

UGASENA instalacija

pre 2 godine

Od dva zla biram manje! Napred Bokan, napred Buducnost!
(navijac, 16. maj 2021 11:19)

A sve zato sto je najvece zlo ubio Nolan Smit poodavno i sad vise nemas za koga da navijas osim za Zvezdine protivnike !
E pa bravo ti ga !

Vuk

pre 2 godine

Vidim da ce navijaci partizana da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo kada budete igrali protiv njih budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva
(Kratos, 16. maj 2021 09:20)
Jok burazeru. Potpuno nam je svejedno ko ce da dobije. Mozda bi za nijansu voleo da to bude Zvezda, jer ne zelim da se raspadnete ako nema EL, nece biti zanimljivo. Srpska klupska kosarka je u autu odavno, jedan gigant je na nivou trecerazrednog kluba, a bojim se da se i vama to ne desi posle ovih.

nista o nicemu

pre 2 godine

Vidim da ce navijaci partizana da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo kada budete igrali protiv njih budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva
(Kratos, 16. maj 2021 09:20) # Link komentara


Jovan Ducic je rekao da su Hrvati najhrabriji narod jer se nicega ne stide. Najtacniji opis svakog partizanovca.

J... Vas Milo

pre 2 godine

Sameljimo limenku !
(Vlado, 16. maj 2021 09:35)
Još boli i peče onih 90+ u tri utakmice ahahaha
Pričaj slobodno deci kako je to trpa je bilo, da lakše zaspi

Severnjača

pre 2 godine

Napred Zvezdo, u inat svim Jugoslovenima, Milogorcima, Hrvatima i srbomrscima! Vidim po komentarima da ih je ujedinila mržnja protiv srpske klupske košarke! Neka pobedi bolji, nadam se da sudije neće biti u glavnoj ulozi!

....

pre 2 godine

Primetio sam jednu cudnu situaciju. Naime, na jucerasnji intervju Nebojse Covica koji se nije saglasio sa protokolom ABA lige da se navijaci izbace iz hale ukoliko vredjaju suparnicku ekipu i jos zapretio na posledice ako se izbace navijaci Zvezde , nije omoguceno objavljivanje komentara. Zasto? Da li je Zvezda isplanirala sikaniranje, vredjanje i maltretitranje Buducnisti pa se to prikriva ili je pak stigao nalig da se zabrane komentari.
(Cinik, 16. maj 2021 10:39)


Bas tako, u najavi je neko s**nje koje pripremaju. Neverovatno je bilo da samo za tu vest nije bilo moguce ostaviti komentar. A on se toboze zali sto nije na pocetku sezone to uvedeno, kao da ne znamo sta se sve radi u PO seriji prethodnih godina. Ko zna, mozda opet poslednji minut bude bez slike. Na sve su spremni KK Pretposlednji.

Hmm

pre 2 godine

Finale zvezdafmp budućnost hahaha kad nema macke misevi kolo vode
(Dragan, 16. maj 2021 10:17)
A ko bi trebalo da predstavlja mačku? Partizan? Pre mi liči na ofucanog i isluženog mačora kome je mesto tamo gde sada jeste - u ćošku!

Petar

pre 2 godine

Vidim da ce navijaci partizana da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo kada budete igrali protiv njih budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva
(Kratos, 16. maj 2021 09:20) # Link komentara


Jovan Ducic je rekao da su Hrvati najhrabriji narod jer se nicega ne stide. Najtacniji opis svakog partizanovca.
(nista o nicemu, 16. maj 2021 10:02)
Dok je moj djed “hrvat” iz Uzica ginuo da prezivi rat, krio se po budzacima, vas osnivac je jurio Drazu i sve njegovo. Treba da vas je sramota.

Dembelija zemlja

pre 2 godine

Zvezda nema čaga da se boji...očekujemo kako se kaže "Radonjizam". Čemu toliki strah? Zvezda je evroligaš i jedna jedina, sa najskupljim timom i budžetom u ABA ligi...Zar ne?

....

pre 2 godine

Napred Zvezdo, u inat svim Jugoslovenima, Milogorcima, Hrvatima i srbomrscima! Vidim po komentarima da ih je ujedinila mržnja protiv srpske klupske košarke! Neka pobedi bolji, nadam se da sudije neće biti u glavnoj ulozi!
(Severnjača, 16. maj 2021 10:19)

Da igraju svi Srbi pa i ajde....ovako dzabe spinujete, svi su protiv vas i ostale budalastine. Naravno da cu kao Srbin koji navija za Partizan navijati protiv vas, isto kao i sto vi radite.

Malo manje patetike panteri.

kvisko

pre 2 godine

Obracun miljenika savremenih balkanskih knezeva.
Samo da ne sevaju cakije, bokseri, topuzi, kubure i ostala orudja kao u ona stara vremena.

Vrati pare Dulou

pre 2 godine

Veliki uspeh za tim iz predgrađa...
(Loki, 16. maj 2021 09:08)
Ma veći je uspeh dobiti Zlatibor u pripremnom utakmici dok još sezona traje institucijooooo raspala

Moca

pre 2 godine

Vidim da ce navijaci partizana da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo, budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva
(Kratos, 16. maj 2021 09:16)

Za nas je to pitanje estetike...

Podgoričanin

pre 2 godine

A zasto vi novinari ne postavite pitanje zasto jedino u pioniru ne mogu biti novinari a mogu navijaci? Buducnost, Mornar i Igokea su dozvolili novinarima u halu. Jedino CZ ne dozvoljava.

mikac9

pre 2 godine

Ja sam okoreli zvezdas, ali stanje je realno takvo da ne vidim da moze biti bilo koji drugi rezultat neko 3:1 za Buducnost. Po meni je to sadasnji odnos snaga. Greske u izboru igraca, greske Radonjica, ocigledno sve manja zainteresovanost uprave, tj Covica, moguce i finansije. Bilo je za ocekivati pokusaj jedne kupovine krstenog play-a... Iznenadio bih se bilo kom drugon rezultatu. Navijam naravno, to je jace od mene ?

Mirko Pavlović

pre 2 godine

Primećujem kuknjavu na sastav, sudije, na čelnike ABA lige, kao i svake godine.
Ne razumem, C.Zvezda Beograd ima bolji tim, domaći teren, čist "Radonjizam" na klupi, moćnog predsednika kluba koji je pre mesec dana bio zadovoljan, jer je sve što je traženo od strane C.Zvezde Beograd usvojebo na sastanku u Zagrebu... ne znam čemu onda sumnja u pobedu??

Krle

pre 2 godine

Mi nemamo tim nemamo igru nemamo nista cele sezone,gomila promasenis ocajnih stranaca cak i da osvojimo titulu to nece prikriti cinjenicu razocaravajuce sezone,a ne verujem da cemo osvojiti buducnost je kompletnija,a verovatno ce i sudije biti uz njih tj sigurno ce biti.

Sima

pre 2 godine

Zašto nije bilo prenosa iz Čajetine gde je institucija igrala sa Zlatiborom? Vratio se Zagorac na teren, dovoljan razlog da se gleda i to pažljivo.

Gossa placa Zeljko

pre 2 godine

Wer, rece navijac kluba koji je promenio 3 trenera ove sezone. Rece navijac kluba koji je ba raspustu jos od januara. Rece navijac kluba koga tamburaju anonimusi u Cipiripiju. Rece navijac kluba koji vec 4 puta moli za Cipiripi wild card.

Dzoni

pre 2 godine

Vidim da ce navijaci partizana da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo kada budete igrali protiv njih budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva
(Kratos, 16. maj 2021 09:20)
Jok burazeru. Potpuno nam je svejedno ko ce da dobije. Mozda bi za nijansu voleo da to bude Zvezda, jer ne zelim da se raspadnete ako nema EL, nece biti zanimljivo. Srpska klupska kosarka je u autu odavno, jedan gigant je na nivou trecerazrednog kluba, a bojim se da se i vama to ne desi posle ovih.
(Vuk, 16. maj 2021 09:34)

Ma da svejedno a onda vidis profile navijaca partizana i komentare i komentare vase svuda i onda vidis da ste sve ove godine uvek navijali protiv zvezde kao da vam klub zavisi od toga... ne budite licemeri.

hmm

pre 2 godine

Nema ovde za kog da navijam, ali ima protiv koga!
win-win situacija
Ajmo!!!
(navijam za tim u kome ima manje drzavnih/narodnih para) ;)
(drMrr, 16. maj 2021 09:29)

znaci sigurno ne navijas za partizan.Jer po Duletu oni su puni para...

sale

pre 2 godine

Evroliga sa nestrpljenjem ocekuje ove iz no name provincije sa jednim jedinim ucescem i skorom 6-24 a sto je najcrnje,u ovom trenutku su oni i blizi ucescu sto bi znacilo i kraj igranja Aba klubova vec u sezoni 22/23 EL,sve mi je jasno ali mi da dozvolimo da celu sezonu odigramo bez krstenog pleja potpuno je neverovatno

rajka baregro

pre 2 godine

Nek pobedi bolja Buducnost.
Srecno vi bilo junaci, da se ne namucite previse zavrsite to u dva duela pa na kupanje.
(rab bozji, 16. maj 2021 10:25)
pa ti mukice ne znaš ni na koliko dobijenih se igra finale..haha show sa glodarima keve mi

devil himself

pre 2 godine

@dragan

Decko, "MACKE", nema evo vec 8 GODINA!!!
Teorijski bi trebalo da su "MISEVI" u tom kolu posle 8 god igranja, odavno pocrkali, a oni jos igraju!!!!!

zdravko

pre 2 godine

Ajde ti cuti grobaru jedan sta lupas kakav September. Vi kosarku me igrate od Marta.Opasujiise sad je naj a tvoj partizana igra prijatejiski utakmice. State briga jede za zvezdu sta bude da bude bitno daje vas smit vratio na fabricko podesavanje. Nema vama povratka jos dugo imate da kmecite I da kmecite.Pozdrav

Trancer

pre 2 godine

Zvezda nema čaga da se boji...očekujemo kako se kaže "Radonjizam". Čemu toliki strah? Zvezda je evroligaš i jedna jedina, sa najskupljim timom i budžetom u ABA ligi...Zar ne?
(Dembelija zemlja, 16. maj 2021 09:43)

Vi to uporno govorite non stop spominjete neki najskuplji tim valjda vam tako lakse...a ovamo Dulo kaze kako ste imali budzet veci od 6 miliona... da vas Dule, a ne neko iz zvezde...

Fenomen

pre 2 godine

Navijam za Zvezdu, ali obzirom na okolnosti milogorci su favoriti. Imaju kompletno tim, a nama se cele sezone događaju maleri...Korona pa sad i povrede. Biće teško. Od prve utakmice zavisi kojim tokom će sve ići. Nisam optimista.

Vuk

pre 2 godine

Vidim da ce navijaci partizana da navijaju za Buducnost kao da igra partizan maltene, mada su oni uvek navijali uvek za navijace protivnika zvezde vise nego za svoj klub, samo sutra kada budete igrali finale sa njima nemojte da kukate na sudije ili ostalo kada budete igrali protiv njih budite malo manje licemerni imajte malo dostojanstva
(Kratos, 16. maj 2021 09:20)
Jok burazeru. Potpuno nam je svejedno ko ce da dobije. Mozda bi za nijansu voleo da to bude Zvezda, jer ne zelim da se raspadnete ako nema EL, nece biti zanimljivo. Srpska klupska kosarka je u autu odavno, jedan gigant je na nivou trecerazrednog kluba, a bojim se da se i vama to ne desi posle ovih.
(Vuk, 16. maj 2021 09:34)

Ma da svejedno a onda vidis profile navijaca partizana i komentare i komentare vase svuda i onda vidis da ste sve ove godine uvek navijali protiv zvezde kao da vam klub zavisi od toga... ne budite licemeri.
(Dzoni, 16. maj 2021 10:22)
Pa dobro burazeru, ne kapiram zasto je to nenormalno ako se navija protiv vecitog rivala. Naravno, uz dozu pristojnosti. Ja govorim o ovoj seriji, potpuno je svejedno jer mislim da nasoj kosarci treba restart. Ali hajde da se ogradim, da je to samo moje misljenje. Svako dobro

marko992

pre 2 godine

Ma da svejedno a onda vidis profile navijaca partizana i komentare i komentare vase svuda i onda vidis da ste sve ove godine uvek navijali protiv zvezde kao da vam klub zavisi od toga... ne budite licemeri.
(Dzoni, 16. maj 2021 10:22)

Tako je,retko kada pravi navijac Partizan/Zvezde ce navijati za najveceg rivala.
Ne budite ni vi licemeri pa ni ne potezite to pitanje.

ALO POZEGA

pre 2 godine

Lepo kazese ona poslovica scimese lud ponosi pametan se stidi. Tako ti grobaru kazes za zvezdu a ono suprotno tvoj se klub u pokojijo 2008 Godine opelomu ocito danilovic a dodiga potom taj pokojni klub ozivio I igokeji partizana. Znaci stari partizana vise ne postoji na zalost tvoju zvezda nikad nije menjala one tako ta tvoja mrznja I velika zejia da pobedi buducnost ja Mislim dace vas oladiti nas davidovac I dobricu sabsvojim projelektilom jer posebno davidovac voli take utakmice ostijo je I tvoj partizana. Mi nismo vi ako stvarno buducnost bude bojia micemo cestitati ali cisto da bude sudjenje pa ko boji neka pobedi... verujem u radonjizam. Pozdrav
(zdravko, 16. maj 2021 11:13

Ovo online ucenje ti ocigledno ne prija.. Hajde ti lepo sacekaj Septembar pa sve iz pocetka..
Nepismeni stvore

зуке

pre 2 godine

Навијач сам ЦЗ откада знам за себе, али ову серију ако којим случајем добијемо, Радоњићу понудити ДОЖИВОТНИ УГОВОР!!!

Duxevaca 80

pre 2 godine

Ima li prenosa vecerasnje utakmice na tv B92? Receno je da ce prenositi prvu, trecu i eventualnu "majstoricu", ali je ne vidim u programskoj semi...

ramaro

pre 2 godine

Sramota da b92 ne prenosi ovu utakmicu bez obzira ko za koga navija. A prenosite ponekad neke potpuno nebitne utakmice u fudbalu, pa ponekad i k9sarkaske.