Subota, 15.05.2021.

20:00

Juventus dobio dramu protiv Intera i preživeo u moru kontroverznih odluka VIDEO

Fudbaleri bivšeg šampiona Italije, Juventusa, savladali su novog osvajača "Skudeta" u čuvenom Derbiju d'Italija rezultatom 3:2 (2:1).

Izvor: SS

Juventus dobio dramu protiv Intera i preživeo u moru kontroverznih odluka VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

Revolt

pre 2 godine

A pre (nekih od) njih: Roberto Badjo, Vijeri, Bozinov, Kjelini, Balzareti, Akvilani, Di Livio ("Olovni vojnik"), Markioni, Mareska, Toriceli (radio je i kao stolar pa je prozvan "Djepeto", Badjo je krstio i njega i ADL), Mikoli, Vjerhovod, Kristijano Zaneti. Pre svih njih Kurt Hamrin.

fer86

pre 2 godine

Utakmica je trebala zavrsiti rezultatom 2-1 za Juve,jer ono nad Chiellinijem je cisti faul,a penal nad Cuadradom nepostojeci.2-1,a ne 3-2.

Rubentino Antagonistički

pre 2 godine

(Бели Орао, 16. maj 2021 00:57)

Najveći (legalni) oblik savezništva u fudbalu je prodaja svojih igrača klubu koji ti je saveznik.
Adrijan Mutu, Amauri, Felipe Melo, Mohamed Sisoko, Alesandro Matri, Ruben Olivera, Luka Toni, Dani Osvaldo, Marko Storari, Huan Kuadrado, Romulo, Neto, Marko Pjaca, Federiko Bernardeski, Federiko Kijeza i Martin Kaseres su samo neki od igrača koji su u poslednjih desetak godina nastupali i za Fiorentinu i za Juventus.

Бели Орао

pre 2 godine

Навијам за Фиорентину као омиљени инострани клуб од кад знам за калчо, љубичасти увек у срцу али искрено се надам, а верујем и већина навијача Виоле да ћемо сутра да се склонимо Наполитанцима јер овом црно-белом злу треба стати на пут. Знам да није витешки, нити коректно и биће сигурно помешане емоције јер не могу против Виоле али бих волео да буде велика борба у којој гости односе 3 бода која им значе предворје Лиге Шампиона. Фиорентина је против Лациа завршила посао, а зна се ко је увек био највећи антагониста (и никада савезник) банди из Торина. Жао ми је што је Интер показао сву млитавост данас али то је очекивано и резултат је прећутног савезништва трија који чине милански двојац и Ањелијева пудлица.

realan?

pre 2 godine

ovaj sudija je vec imao kontraverzne odluke i na utakmicama intera i na utakmicama milana evo sad jos potvrdjuje na ovoj ovo je smesno sta je sve sudio.

mislim da mu posle ovoga treba oduzeti licencu ili je nesposoban ili uzima pare trece nema.

ovo je smesno za sta je svirao penale ni jedan nije bio.

Falcon

pre 2 godine

Juventus je pretrpeo više štete u ovoj utakmici, ako pričamo o sudijskim odlukama. Ali tradicionalno, najjači su u komentarima oni koji uopšte nisu gledali utakmicu.
Takođe, nije u redu u članak samo staviti ovaj poslednji penal (koji je zaista bio smešan), jer bukvalno nema šta nije bilo sporno pre toga. Ovako ispada da je to bila normalna utakmica koju je sudija najbrutalnije rešio tim potezom. Pomalo tendenciozno.

Penaldo prevara

pre 2 godine

Jedan veoma interesantan podatak sam pronašao na netu.Uporedjivali su statistiku Penalda i Mesija od momenta kada je izlizani presao u Juve.Za te tri godine od kada je Penaldo u Juventusu Mesi je postigao 20 golova vise(a covek igra plejmejkera) i zabeležio čak 40 asistencija više od njega.I pored toga što ovaj igra pleja i što daje i drugima da šutiraju penale a ovaj drugi ne izbija iz peterca i izvodi svaki penal,opet Mesi više golova.Pa gde je taj STRASNI golgeter Penaldo,nema ga ni na mapi?Tek posle tri sezone će uspeti da bude prvi strelac Miki Maus Serije A.

Presheva

pre 2 godine

Ali zaista, kakvi glupi komentari. Ako je neko bio ostecen u ovoj utakmici, to je bio juve,nikako inter.
(Misa, 15. maj 2021 20:47) Mrznja prema juve je nesto drugo.. al i ja sam tvoje mislenje juve bio danas ostecen.. italiajnsku ligu na pratim bas al ovo danas ko derbi et gledao

Zbigniew Boniek

pre 2 godine

Juventus zasluženo pobedio, ali sudije katastrofalne ... i onaj na terenu i onaj u VAR sobi. Smučio mi se fudbal dok sam gledao.
Ne mogu da shvatim poriv VAR sudije da interveniše kod onog smešnog "čepanja" Martineza. Igrači tokom utakmice često stanu jedan drugom slučajno na nogu ... pa nije baš svako gaženje faul. Već zamišljam kako za par godina sudije posle gužve kod kornera traže da li je neko nekom doskočio na nogu - smešno! Isto tako mi nije jasno da VAR soba ne interveniše kad je Kvadrado zakačio za glistu, a Kalvareze svirao penal. Šta kao očigledan penal, nije bilo ništa sumnjivo?!
Crveni karton neubedljiv, mekan je to faul za drugi žuti, posebno u ovakvoj utakmici. Prvi penal za Juventus i gol Intera opet nategnuto, sa zakuvavanjem iz VAR sobe.
Sve u svemu užas od utakmice!

Peppino

pre 2 godine

Znalo se da moraju da poguraju Lopove, ovakvi penali, kao ovaj u 88. minutu se ne sviraju ni u raspaloj pingpong ligi. Mogao je da natrci na igraca Intera bez lopte i padne, videlo se da sudija mora da im odsvira penal, zabari su to, stalno kompenzacije. Ali valjda postoji neka pravda, pa da Napoli pobedi obe utakmice do kraja i izbaci ih iz LS. Kakvo ce sudjenje Napoliju biti sutra mogu samo da pretpostavim.

Juventino

pre 2 godine

Zaključak je da MOGU SAMO DA NAS MRZE. Sramotno suđenje, od penala za Inter, pa do NEPOSTOJEĆEG DRUGOG ŽUTOG za Betankura, nije bio čak ni faul( time je skroz okrenuo sve u korist intera) . I na sve to faul nad Kjelinijem u napadu i čovek priznaje gol? Penal nad Kvadradom?? Kontakt jeste tražio, ali ga je i bilo. Ako to nije penal, onda nad Martinezom, tek nije bio. Svi što mrze će da pljuju, pominju taj penal, a niko neće nepostojeći drugi žuti i ostalo? Lažni moralisti!!! Forza Juve!!!

Izbor

pre 2 godine

Skandalozno rekao bih odluke sudije. Juventusu dva penala mora da se progura da bi ostao u igri za LS. Sramotno suđenje naročito drugi penal. Komedija. Zato bih voleo da Napoli dobije oba meča do kraja samo da Juve ne ode na četvrto mesto. Dva najsugavija kluba i dva najpovlascenija u Evropi su Juventus i Real Madrid. Kao i njihovi predsednici Anjeli i Perez. Dva kancera fudbala.

Panama

pre 2 godine

Svi skocili na drugi penal Juvea, koji jeste komedija, ali jos smesniji je prvi penal Intera, i priznat gol Lukakua, ocajan fudbal generalno, ali sudija je taj nedostatak kvaliteta kompenzovao i ucinio tekmu zanimljivom. Inter delovao potpuno nezInteresovano, ocekivao sam da ce jedva cekati da izbace Juve iz LS i sprece ih tako da dovedu jake igrace iduce sezone

CJC

pre 2 godine

Ovakav cirkus odavno nisam video, kakvo je malo smeće onaj Kvadrado, pogled Periše sve govori... Ali dripac od sudije da ne ode da proveri. Šokantno.

jojufff

pre 2 godine

Ps. najveca prevara u istpriji sporta je ovaj Ronaldo i kraj price.
Jedan gol od Ronaldinja vredi kao njegovih 300 komada po glavi stanovnika
(alke, 15. maj 2021 20:20)

Mozda ovaj penaldo koji gazi u 37-mu.
Ronaldinho je magija..al do neke 28-29 godine.
sa 36 punih nije ni on mogao driblati..ne znam je li mogao kopacke zavezati.
Ozbiljne su to godine za fudbalera, driblanje i pretrcavanje momaka od po dvadeset godina je skoro pa nemoguce.
al hajde, pljuvacemo ga kao da ima 25.

Nebojsa

pre 2 godine

Nikad nisam cenio ovog Perisica, on je ovim penalom vise pomogao Juventusu da udje u LS nego Ronaldo sa postignutim 30 golova.
Kako je moguce da je ovakav igrac u Interu....

Costa

pre 2 godine

Ne mogu da verujem kakve gluposti citam.Smetam vam Juventus cak kad je i na petom mestu? Vec cetvrti mec zaredom sviraju penal protiv Juvea.Stagod da se desi,vi samo kukate.

Čiča Miloje

pre 2 godine

Koji penal, sunce ti ...! Kvadrado šutnuo igrača Intera, pa umesto faula za Inter, penal za Juventus!!! E jesu odvratni ovi iz Fijata...

ALO

pre 2 godine

Skandalozno rekao bih odluke sudije. Juventusu dva penala mora da se progura da bi ostao u igri za LS. Sramotno suđenje naročito drugi penal. Komedija. Zato bih voleo da Napoli dobije oba meča do kraja samo da Juve ne ode na četvrto mesto. Dva najsugavija kluba i dva najpovlascenija u Evropi su Juventus i Real Madrid. Kao i njihovi predsednici Anjeli i Perez. Dva kancera fudbala.
(Izbor, 15. maj 2021 20:15)

Slazem se ali zaboravio si i Barselonu i isti kos!!!!!

alke

pre 2 godine

Kako ga guraju vise ovo nije ok stvarno,ali neka nece uzeti ligu sampinjona jos dugo …
Ps. najveca prevara u istpriji sporta je ovaj Ronaldo i kraj price.
Jedan gol od Ronaldinja vredi kao njegovih 300 komada po glavi stanovnika

Zorica

pre 2 godine

Ronaldo pokusao dva driblinga, dva prodora, onako sa puno entuzijazma ali naravno nije uspeo kao i godinama unazad....Njega svratavati medju top 20 igraca je velima bruka, kao sto je i ova penal pobeda velika bruka...A sta sve nije bruka i prevara u danasnjem fudbalu onda sve gore navedeno je i logicno...

Misa

pre 2 godine

Ovo je bila jedan od najvecih sudijskih cirkusa u istoriji fudbala. Potpuno zasluzena pobeda juventusa, bila bi nepravda da nisu pobedili. Ali sudija....

severnjak

pre 2 godine

Jel gledao neko mec , ili samo godine kompleksa od Juvea rade? Ovakva lakrdija i sviranje protiv Juventusa nije vidjeno ni u snovima onih koji Juventus najvise mrze. Od presmesnog penala za Inter, preko drugog zutog za onog smotanog Bentakura (sto rece komentator, upitno da li je faul, ali zuti ni u teoriji ) do zutog za Kjelinija i gol Interu dok ga je Lukaku vukao. Bruka na kub. Istini za volju, onaj drugi penal za Juve je izgledao kao kompenzacija, posto je to bio penal jednako kao i onaj za Inter u prvom poluvremenu. I kruna je onaj specifican dzukacki faul koji je “trejdmark” fudbalera iz hrvatske. Krvnicki da obogalji. Suspendovao bih onog bandita do 10. kola sledece sezone, da se izduva.

Krcunčići i njihov vodja...

pre 2 godine

Džabe nisu bili izbačeni one godine iz lige, kakvo navlačenje za prevarante.Samo da Napoli i Milan dobiju sve do kraja.

Izbor

pre 2 godine

Skandalozno rekao bih odluke sudije. Juventusu dva penala mora da se progura da bi ostao u igri za LS. Sramotno suđenje naročito drugi penal. Komedija. Zato bih voleo da Napoli dobije oba meča do kraja samo da Juve ne ode na četvrto mesto. Dva najsugavija kluba i dva najpovlascenija u Evropi su Juventus i Real Madrid. Kao i njihovi predsednici Anjeli i Perez. Dva kancera fudbala.

Čiča Miloje

pre 2 godine

Koji penal, sunce ti ...! Kvadrado šutnuo igrača Intera, pa umesto faula za Inter, penal za Juventus!!! E jesu odvratni ovi iz Fijata...

CJC

pre 2 godine

Ovakav cirkus odavno nisam video, kakvo je malo smeće onaj Kvadrado, pogled Periše sve govori... Ali dripac od sudije da ne ode da proveri. Šokantno.

Peppino

pre 2 godine

Znalo se da moraju da poguraju Lopove, ovakvi penali, kao ovaj u 88. minutu se ne sviraju ni u raspaloj pingpong ligi. Mogao je da natrci na igraca Intera bez lopte i padne, videlo se da sudija mora da im odsvira penal, zabari su to, stalno kompenzacije. Ali valjda postoji neka pravda, pa da Napoli pobedi obe utakmice do kraja i izbaci ih iz LS. Kakvo ce sudjenje Napoliju biti sutra mogu samo da pretpostavim.

alke

pre 2 godine

Kako ga guraju vise ovo nije ok stvarno,ali neka nece uzeti ligu sampinjona jos dugo …
Ps. najveca prevara u istpriji sporta je ovaj Ronaldo i kraj price.
Jedan gol od Ronaldinja vredi kao njegovih 300 komada po glavi stanovnika

Falcon

pre 2 godine

Juventus je pretrpeo više štete u ovoj utakmici, ako pričamo o sudijskim odlukama. Ali tradicionalno, najjači su u komentarima oni koji uopšte nisu gledali utakmicu.
Takođe, nije u redu u članak samo staviti ovaj poslednji penal (koji je zaista bio smešan), jer bukvalno nema šta nije bilo sporno pre toga. Ovako ispada da je to bila normalna utakmica koju je sudija najbrutalnije rešio tim potezom. Pomalo tendenciozno.

jojufff

pre 2 godine

Ps. najveca prevara u istpriji sporta je ovaj Ronaldo i kraj price.
Jedan gol od Ronaldinja vredi kao njegovih 300 komada po glavi stanovnika
(alke, 15. maj 2021 20:20)

Mozda ovaj penaldo koji gazi u 37-mu.
Ronaldinho je magija..al do neke 28-29 godine.
sa 36 punih nije ni on mogao driblati..ne znam je li mogao kopacke zavezati.
Ozbiljne su to godine za fudbalera, driblanje i pretrcavanje momaka od po dvadeset godina je skoro pa nemoguce.
al hajde, pljuvacemo ga kao da ima 25.

Zorica

pre 2 godine

Ronaldo pokusao dva driblinga, dva prodora, onako sa puno entuzijazma ali naravno nije uspeo kao i godinama unazad....Njega svratavati medju top 20 igraca je velima bruka, kao sto je i ova penal pobeda velika bruka...A sta sve nije bruka i prevara u danasnjem fudbalu onda sve gore navedeno je i logicno...

Panama

pre 2 godine

Svi skocili na drugi penal Juvea, koji jeste komedija, ali jos smesniji je prvi penal Intera, i priznat gol Lukakua, ocajan fudbal generalno, ali sudija je taj nedostatak kvaliteta kompenzovao i ucinio tekmu zanimljivom. Inter delovao potpuno nezInteresovano, ocekivao sam da ce jedva cekati da izbace Juve iz LS i sprece ih tako da dovedu jake igrace iduce sezone

Krcunčići i njihov vodja...

pre 2 godine

Džabe nisu bili izbačeni one godine iz lige, kakvo navlačenje za prevarante.Samo da Napoli i Milan dobiju sve do kraja.

Costa

pre 2 godine

Ne mogu da verujem kakve gluposti citam.Smetam vam Juventus cak kad je i na petom mestu? Vec cetvrti mec zaredom sviraju penal protiv Juvea.Stagod da se desi,vi samo kukate.

Juventino

pre 2 godine

Zaključak je da MOGU SAMO DA NAS MRZE. Sramotno suđenje, od penala za Inter, pa do NEPOSTOJEĆEG DRUGOG ŽUTOG za Betankura, nije bio čak ni faul( time je skroz okrenuo sve u korist intera) . I na sve to faul nad Kjelinijem u napadu i čovek priznaje gol? Penal nad Kvadradom?? Kontakt jeste tražio, ali ga je i bilo. Ako to nije penal, onda nad Martinezom, tek nije bio. Svi što mrze će da pljuju, pominju taj penal, a niko neće nepostojeći drugi žuti i ostalo? Lažni moralisti!!! Forza Juve!!!

severnjak

pre 2 godine

Jel gledao neko mec , ili samo godine kompleksa od Juvea rade? Ovakva lakrdija i sviranje protiv Juventusa nije vidjeno ni u snovima onih koji Juventus najvise mrze. Od presmesnog penala za Inter, preko drugog zutog za onog smotanog Bentakura (sto rece komentator, upitno da li je faul, ali zuti ni u teoriji ) do zutog za Kjelinija i gol Interu dok ga je Lukaku vukao. Bruka na kub. Istini za volju, onaj drugi penal za Juve je izgledao kao kompenzacija, posto je to bio penal jednako kao i onaj za Inter u prvom poluvremenu. I kruna je onaj specifican dzukacki faul koji je “trejdmark” fudbalera iz hrvatske. Krvnicki da obogalji. Suspendovao bih onog bandita do 10. kola sledece sezone, da se izduva.

Misa

pre 2 godine

Ovo je bila jedan od najvecih sudijskih cirkusa u istoriji fudbala. Potpuno zasluzena pobeda juventusa, bila bi nepravda da nisu pobedili. Ali sudija....

Presheva

pre 2 godine

Ali zaista, kakvi glupi komentari. Ako je neko bio ostecen u ovoj utakmici, to je bio juve,nikako inter.
(Misa, 15. maj 2021 20:47) Mrznja prema juve je nesto drugo.. al i ja sam tvoje mislenje juve bio danas ostecen.. italiajnsku ligu na pratim bas al ovo danas ko derbi et gledao

ALO

pre 2 godine

Skandalozno rekao bih odluke sudije. Juventusu dva penala mora da se progura da bi ostao u igri za LS. Sramotno suđenje naročito drugi penal. Komedija. Zato bih voleo da Napoli dobije oba meča do kraja samo da Juve ne ode na četvrto mesto. Dva najsugavija kluba i dva najpovlascenija u Evropi su Juventus i Real Madrid. Kao i njihovi predsednici Anjeli i Perez. Dva kancera fudbala.
(Izbor, 15. maj 2021 20:15)

Slazem se ali zaboravio si i Barselonu i isti kos!!!!!

Penaldo prevara

pre 2 godine

Jedan veoma interesantan podatak sam pronašao na netu.Uporedjivali su statistiku Penalda i Mesija od momenta kada je izlizani presao u Juve.Za te tri godine od kada je Penaldo u Juventusu Mesi je postigao 20 golova vise(a covek igra plejmejkera) i zabeležio čak 40 asistencija više od njega.I pored toga što ovaj igra pleja i što daje i drugima da šutiraju penale a ovaj drugi ne izbija iz peterca i izvodi svaki penal,opet Mesi više golova.Pa gde je taj STRASNI golgeter Penaldo,nema ga ni na mapi?Tek posle tri sezone će uspeti da bude prvi strelac Miki Maus Serije A.

Zbigniew Boniek

pre 2 godine

Juventus zasluženo pobedio, ali sudije katastrofalne ... i onaj na terenu i onaj u VAR sobi. Smučio mi se fudbal dok sam gledao.
Ne mogu da shvatim poriv VAR sudije da interveniše kod onog smešnog "čepanja" Martineza. Igrači tokom utakmice često stanu jedan drugom slučajno na nogu ... pa nije baš svako gaženje faul. Već zamišljam kako za par godina sudije posle gužve kod kornera traže da li je neko nekom doskočio na nogu - smešno! Isto tako mi nije jasno da VAR soba ne interveniše kad je Kvadrado zakačio za glistu, a Kalvareze svirao penal. Šta kao očigledan penal, nije bilo ništa sumnjivo?!
Crveni karton neubedljiv, mekan je to faul za drugi žuti, posebno u ovakvoj utakmici. Prvi penal za Juventus i gol Intera opet nategnuto, sa zakuvavanjem iz VAR sobe.
Sve u svemu užas od utakmice!

Nebojsa

pre 2 godine

Nikad nisam cenio ovog Perisica, on je ovim penalom vise pomogao Juventusu da udje u LS nego Ronaldo sa postignutim 30 golova.
Kako je moguce da je ovakav igrac u Interu....

Бели Орао

pre 2 godine

Навијам за Фиорентину као омиљени инострани клуб од кад знам за калчо, љубичасти увек у срцу али искрено се надам, а верујем и већина навијача Виоле да ћемо сутра да се склонимо Наполитанцима јер овом црно-белом злу треба стати на пут. Знам да није витешки, нити коректно и биће сигурно помешане емоције јер не могу против Виоле али бих волео да буде велика борба у којој гости односе 3 бода која им значе предворје Лиге Шампиона. Фиорентина је против Лациа завршила посао, а зна се ко је увек био највећи антагониста (и никада савезник) банди из Торина. Жао ми је што је Интер показао сву млитавост данас али то је очекивано и резултат је прећутног савезништва трија који чине милански двојац и Ањелијева пудлица.

realan?

pre 2 godine

ovaj sudija je vec imao kontraverzne odluke i na utakmicama intera i na utakmicama milana evo sad jos potvrdjuje na ovoj ovo je smesno sta je sve sudio.

mislim da mu posle ovoga treba oduzeti licencu ili je nesposoban ili uzima pare trece nema.

ovo je smesno za sta je svirao penale ni jedan nije bio.

Rubentino Antagonistički

pre 2 godine

(Бели Орао, 16. maj 2021 00:57)

Najveći (legalni) oblik savezništva u fudbalu je prodaja svojih igrača klubu koji ti je saveznik.
Adrijan Mutu, Amauri, Felipe Melo, Mohamed Sisoko, Alesandro Matri, Ruben Olivera, Luka Toni, Dani Osvaldo, Marko Storari, Huan Kuadrado, Romulo, Neto, Marko Pjaca, Federiko Bernardeski, Federiko Kijeza i Martin Kaseres su samo neki od igrača koji su u poslednjih desetak godina nastupali i za Fiorentinu i za Juventus.

Revolt

pre 2 godine

A pre (nekih od) njih: Roberto Badjo, Vijeri, Bozinov, Kjelini, Balzareti, Akvilani, Di Livio ("Olovni vojnik"), Markioni, Mareska, Toriceli (radio je i kao stolar pa je prozvan "Djepeto", Badjo je krstio i njega i ADL), Mikoli, Vjerhovod, Kristijano Zaneti. Pre svih njih Kurt Hamrin.

fer86

pre 2 godine

Utakmica je trebala zavrsiti rezultatom 2-1 za Juve,jer ono nad Chiellinijem je cisti faul,a penal nad Cuadradom nepostojeci.2-1,a ne 3-2.

Costa

pre 2 godine

Ne mogu da verujem kakve gluposti citam.Smetam vam Juventus cak kad je i na petom mestu? Vec cetvrti mec zaredom sviraju penal protiv Juvea.Stagod da se desi,vi samo kukate.

Juventino

pre 2 godine

Zaključak je da MOGU SAMO DA NAS MRZE. Sramotno suđenje, od penala za Inter, pa do NEPOSTOJEĆEG DRUGOG ŽUTOG za Betankura, nije bio čak ni faul( time je skroz okrenuo sve u korist intera) . I na sve to faul nad Kjelinijem u napadu i čovek priznaje gol? Penal nad Kvadradom?? Kontakt jeste tražio, ali ga je i bilo. Ako to nije penal, onda nad Martinezom, tek nije bio. Svi što mrze će da pljuju, pominju taj penal, a niko neće nepostojeći drugi žuti i ostalo? Lažni moralisti!!! Forza Juve!!!

Nebojsa

pre 2 godine

Nikad nisam cenio ovog Perisica, on je ovim penalom vise pomogao Juventusu da udje u LS nego Ronaldo sa postignutim 30 golova.
Kako je moguce da je ovakav igrac u Interu....

Izbor

pre 2 godine

Skandalozno rekao bih odluke sudije. Juventusu dva penala mora da se progura da bi ostao u igri za LS. Sramotno suđenje naročito drugi penal. Komedija. Zato bih voleo da Napoli dobije oba meča do kraja samo da Juve ne ode na četvrto mesto. Dva najsugavija kluba i dva najpovlascenija u Evropi su Juventus i Real Madrid. Kao i njihovi predsednici Anjeli i Perez. Dva kancera fudbala.

Misa

pre 2 godine

Ovo je bila jedan od najvecih sudijskih cirkusa u istoriji fudbala. Potpuno zasluzena pobeda juventusa, bila bi nepravda da nisu pobedili. Ali sudija....

Falcon

pre 2 godine

Juventus je pretrpeo više štete u ovoj utakmici, ako pričamo o sudijskim odlukama. Ali tradicionalno, najjači su u komentarima oni koji uopšte nisu gledali utakmicu.
Takođe, nije u redu u članak samo staviti ovaj poslednji penal (koji je zaista bio smešan), jer bukvalno nema šta nije bilo sporno pre toga. Ovako ispada da je to bila normalna utakmica koju je sudija najbrutalnije rešio tim potezom. Pomalo tendenciozno.

Penaldo prevara

pre 2 godine

Jedan veoma interesantan podatak sam pronašao na netu.Uporedjivali su statistiku Penalda i Mesija od momenta kada je izlizani presao u Juve.Za te tri godine od kada je Penaldo u Juventusu Mesi je postigao 20 golova vise(a covek igra plejmejkera) i zabeležio čak 40 asistencija više od njega.I pored toga što ovaj igra pleja i što daje i drugima da šutiraju penale a ovaj drugi ne izbija iz peterca i izvodi svaki penal,opet Mesi više golova.Pa gde je taj STRASNI golgeter Penaldo,nema ga ni na mapi?Tek posle tri sezone će uspeti da bude prvi strelac Miki Maus Serije A.

alke

pre 2 godine

Kako ga guraju vise ovo nije ok stvarno,ali neka nece uzeti ligu sampinjona jos dugo …
Ps. najveca prevara u istpriji sporta je ovaj Ronaldo i kraj price.
Jedan gol od Ronaldinja vredi kao njegovih 300 komada po glavi stanovnika

severnjak

pre 2 godine

Jel gledao neko mec , ili samo godine kompleksa od Juvea rade? Ovakva lakrdija i sviranje protiv Juventusa nije vidjeno ni u snovima onih koji Juventus najvise mrze. Od presmesnog penala za Inter, preko drugog zutog za onog smotanog Bentakura (sto rece komentator, upitno da li je faul, ali zuti ni u teoriji ) do zutog za Kjelinija i gol Interu dok ga je Lukaku vukao. Bruka na kub. Istini za volju, onaj drugi penal za Juve je izgledao kao kompenzacija, posto je to bio penal jednako kao i onaj za Inter u prvom poluvremenu. I kruna je onaj specifican dzukacki faul koji je “trejdmark” fudbalera iz hrvatske. Krvnicki da obogalji. Suspendovao bih onog bandita do 10. kola sledece sezone, da se izduva.

Čiča Miloje

pre 2 godine

Koji penal, sunce ti ...! Kvadrado šutnuo igrača Intera, pa umesto faula za Inter, penal za Juventus!!! E jesu odvratni ovi iz Fijata...

CJC

pre 2 godine

Ovakav cirkus odavno nisam video, kakvo je malo smeće onaj Kvadrado, pogled Periše sve govori... Ali dripac od sudije da ne ode da proveri. Šokantno.

ALO

pre 2 godine

Skandalozno rekao bih odluke sudije. Juventusu dva penala mora da se progura da bi ostao u igri za LS. Sramotno suđenje naročito drugi penal. Komedija. Zato bih voleo da Napoli dobije oba meča do kraja samo da Juve ne ode na četvrto mesto. Dva najsugavija kluba i dva najpovlascenija u Evropi su Juventus i Real Madrid. Kao i njihovi predsednici Anjeli i Perez. Dva kancera fudbala.
(Izbor, 15. maj 2021 20:15)

Slazem se ali zaboravio si i Barselonu i isti kos!!!!!

Zorica

pre 2 godine

Ronaldo pokusao dva driblinga, dva prodora, onako sa puno entuzijazma ali naravno nije uspeo kao i godinama unazad....Njega svratavati medju top 20 igraca je velima bruka, kao sto je i ova penal pobeda velika bruka...A sta sve nije bruka i prevara u danasnjem fudbalu onda sve gore navedeno je i logicno...

Presheva

pre 2 godine

Ali zaista, kakvi glupi komentari. Ako je neko bio ostecen u ovoj utakmici, to je bio juve,nikako inter.
(Misa, 15. maj 2021 20:47) Mrznja prema juve je nesto drugo.. al i ja sam tvoje mislenje juve bio danas ostecen.. italiajnsku ligu na pratim bas al ovo danas ko derbi et gledao

jojufff

pre 2 godine

Ps. najveca prevara u istpriji sporta je ovaj Ronaldo i kraj price.
Jedan gol od Ronaldinja vredi kao njegovih 300 komada po glavi stanovnika
(alke, 15. maj 2021 20:20)

Mozda ovaj penaldo koji gazi u 37-mu.
Ronaldinho je magija..al do neke 28-29 godine.
sa 36 punih nije ni on mogao driblati..ne znam je li mogao kopacke zavezati.
Ozbiljne su to godine za fudbalera, driblanje i pretrcavanje momaka od po dvadeset godina je skoro pa nemoguce.
al hajde, pljuvacemo ga kao da ima 25.

Panama

pre 2 godine

Svi skocili na drugi penal Juvea, koji jeste komedija, ali jos smesniji je prvi penal Intera, i priznat gol Lukakua, ocajan fudbal generalno, ali sudija je taj nedostatak kvaliteta kompenzovao i ucinio tekmu zanimljivom. Inter delovao potpuno nezInteresovano, ocekivao sam da ce jedva cekati da izbace Juve iz LS i sprece ih tako da dovedu jake igrace iduce sezone

Krcunčići i njihov vodja...

pre 2 godine

Džabe nisu bili izbačeni one godine iz lige, kakvo navlačenje za prevarante.Samo da Napoli i Milan dobiju sve do kraja.

Бели Орао

pre 2 godine

Навијам за Фиорентину као омиљени инострани клуб од кад знам за калчо, љубичасти увек у срцу али искрено се надам, а верујем и већина навијача Виоле да ћемо сутра да се склонимо Наполитанцима јер овом црно-белом злу треба стати на пут. Знам да није витешки, нити коректно и биће сигурно помешане емоције јер не могу против Виоле али бих волео да буде велика борба у којој гости односе 3 бода која им значе предворје Лиге Шампиона. Фиорентина је против Лациа завршила посао, а зна се ко је увек био највећи антагониста (и никада савезник) банди из Торина. Жао ми је што је Интер показао сву млитавост данас али то је очекивано и резултат је прећутног савезништва трија који чине милански двојац и Ањелијева пудлица.

Peppino

pre 2 godine

Znalo se da moraju da poguraju Lopove, ovakvi penali, kao ovaj u 88. minutu se ne sviraju ni u raspaloj pingpong ligi. Mogao je da natrci na igraca Intera bez lopte i padne, videlo se da sudija mora da im odsvira penal, zabari su to, stalno kompenzacije. Ali valjda postoji neka pravda, pa da Napoli pobedi obe utakmice do kraja i izbaci ih iz LS. Kakvo ce sudjenje Napoliju biti sutra mogu samo da pretpostavim.

Zbigniew Boniek

pre 2 godine

Juventus zasluženo pobedio, ali sudije katastrofalne ... i onaj na terenu i onaj u VAR sobi. Smučio mi se fudbal dok sam gledao.
Ne mogu da shvatim poriv VAR sudije da interveniše kod onog smešnog "čepanja" Martineza. Igrači tokom utakmice često stanu jedan drugom slučajno na nogu ... pa nije baš svako gaženje faul. Već zamišljam kako za par godina sudije posle gužve kod kornera traže da li je neko nekom doskočio na nogu - smešno! Isto tako mi nije jasno da VAR soba ne interveniše kad je Kvadrado zakačio za glistu, a Kalvareze svirao penal. Šta kao očigledan penal, nije bilo ništa sumnjivo?!
Crveni karton neubedljiv, mekan je to faul za drugi žuti, posebno u ovakvoj utakmici. Prvi penal za Juventus i gol Intera opet nategnuto, sa zakuvavanjem iz VAR sobe.
Sve u svemu užas od utakmice!

realan?

pre 2 godine

ovaj sudija je vec imao kontraverzne odluke i na utakmicama intera i na utakmicama milana evo sad jos potvrdjuje na ovoj ovo je smesno sta je sve sudio.

mislim da mu posle ovoga treba oduzeti licencu ili je nesposoban ili uzima pare trece nema.

ovo je smesno za sta je svirao penale ni jedan nije bio.

Rubentino Antagonistički

pre 2 godine

(Бели Орао, 16. maj 2021 00:57)

Najveći (legalni) oblik savezništva u fudbalu je prodaja svojih igrača klubu koji ti je saveznik.
Adrijan Mutu, Amauri, Felipe Melo, Mohamed Sisoko, Alesandro Matri, Ruben Olivera, Luka Toni, Dani Osvaldo, Marko Storari, Huan Kuadrado, Romulo, Neto, Marko Pjaca, Federiko Bernardeski, Federiko Kijeza i Martin Kaseres su samo neki od igrača koji su u poslednjih desetak godina nastupali i za Fiorentinu i za Juventus.

Revolt

pre 2 godine

A pre (nekih od) njih: Roberto Badjo, Vijeri, Bozinov, Kjelini, Balzareti, Akvilani, Di Livio ("Olovni vojnik"), Markioni, Mareska, Toriceli (radio je i kao stolar pa je prozvan "Djepeto", Badjo je krstio i njega i ADL), Mikoli, Vjerhovod, Kristijano Zaneti. Pre svih njih Kurt Hamrin.

fer86

pre 2 godine

Utakmica je trebala zavrsiti rezultatom 2-1 za Juve,jer ono nad Chiellinijem je cisti faul,a penal nad Cuadradom nepostojeci.2-1,a ne 3-2.