Petak, 14.05.2021.

11:45

Zvezda oslabljena protiv Budućnosti?

Crvenu zvezdu zadesio je problem pred finalnu seriju ABA lige protiv podgoričke Budućnosti.

Izvor: MS

Zvezda oslabljena protiv Buduænosti? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

drvobradi

pre 2 godine

@Mohikanac
Repeša - Milojević i ti biraš Repešu? Meni je misteriozno kako Repeša uopšte dobija poslove u jakim klubovima. Kada je uzeo Budućnost, koja je imala ozbiljan tim te godine, znao sam da gube u finalu. Što kažu, prevara od trenera. Bolje uzeti Mutu Nikolića nego njega. Ma sta Mutu, Darka Rusa.

onako

pre 2 godine

@Gazda Dojkan

Prosto čovek da ne poveruje...ali ok to ste Vi.

I tako će neko da piše iste baljezgarije i za par godina...

Izgleda da stvarno treba veći IQ od br cipela da shvati da sezona nije završena...poništena je.
Pa tako biti prvi, treći...je iluzorno, shvataš?

Očigledno da ne jer ne bi pominjao.

NastyB

pre 2 godine

(Milan, 14. maj 2021 14:08)

Ja ne znam odakle ljudima ideja da je Obradović hteo ovoga ili onoga?? Jedino što sam čuo iz njegovih usta jeste da je želeo Kevina Pengosa u Zvezdi.
Ne treba biti nikakav stručnjak da se vidi da Kuzmić nije za ozbiljnu košarku. Da Simonović nije ni senka onoga što je bio, Simanića nije hteo nijedan trener Zvezde čak ni ova neznalica od Radonjića. Hol je bio sasvim solidan u Promiteasu i bio je projektovan za drugog pleja. I čovek je odličan kad postoji sistem igre i uigrane akcije, što kod Radonjića nema ni u naznakama, pa se tu niko i ne snalazi. Blažiću je žena bila trudna i zato je hteo u Cedevitu, jer je imao i bolje ponude od Zvezdine. Nedović i Jović i bolje što nisu dolazili jer bi odigrali maksimalno 3-4 utakmice za sezonu u Zvezdi.
I, ma šta mislili, UBEĐEN sam da bi Sale poslagao kockice i da bi bili sad kaznena ekspedicija a sada 90 posto Zvezdaša (ne kvazi-navijača koji ne koriste sivu masu) strahuje od Budućnosti.
A i onakvi Kolom i O Brajant bi nam sada bili od neprocenjive važnosti. Ili ih je Radonjić oterao, kad ih je već Sale dovodio...

smeh

pre 2 godine

Pa zar ne igraju u finalu Zvezda i Budućnost? Uplakani se raspisali kao da igra klub koji simpatišu (Partizan) a oni se od Januara pripremaju za sledeću sezonu. Stvarno ste uplakani.

Milan

pre 2 godine

(slaviša šmigič, 14. maj 2021 13:30)

Svaka ti cast, ama bas sve si pogresio.
Obradovic je dobio Noka, ali je Noko imao zdravstvenih problema, i onda je sam nasao Terija. Obradovic je doveo Hola koji nicemu ne sluzi. Od jula meseca je trazio pleja, samo ne znam gde ga je trazio. Pa neverovatno je da za 4 meseca ne mozes da nadjes dobrog leja, a onda puknes ogromne pare na centra. Obradovic je trazio i trazio i trazio O'Brajanta i dobio ga i tog trenutka krece rasulo. Na prvoj tekmi se videlo da covek igra samo za sebe. Druga utakmica od njegovog dolaska je gostovanje Armaniju bez njega, i Zvezda ih unistava. Odmah sledecu utakmicu krece da igra svaku utakmicu i Zvezda krece u slobodan pad. Onda je stigla ingormacija da Je Noko ok sa zdravljem, Obradovic ga odmah uzima a odrice se Terija. Sve to vreme se istresa na Dobricu, Davidovcu i Simanicu.
Za Obradovica je karakteristicno da mu ekipe u jednom periodu igraju odlicno, a onda dozive raspad. Sve ekipe koje je trenirao su imale isti patern, prosto ne ume da istera sezonu do kraja.
O'Brajant, Teri, Rocesti, Kolon...u jednoj sezoni kad vremenski saberes sve njih ne mozes da sklopis celu sezonu.

A zasto je na kraju i Kolon pusten, a zna se da smo rupa na pleju i da nam je sve projektovano za finalnu seriju ABA lige...?
To je posebno pitanje na koje nikada necemo dobiti odgovor.

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Samo se ti nadaj, mi smo sve te evrolige zasluzili, a vi dobijate evrokup a da je zasluzite.
(Dzoni, 14. maj 2021 13:28)

Pamcenje covecije ribice? Tri od pet ucesca je bilo bez da ste osvojili ABA. Poslednji put ste bili 3. u ligaskom delu. Sto i objasnjava "uspehe" u EL.

Milan

pre 2 godine

Za Zvezdu i Partizan nisam pametan da li im se isplati Evroliga, sa obzirom da se pobeda vrednuje 35.000 eur, a svaku sezonu nam uzmu 100-150.000 eur na kazne. Pritom kupujemo raznorazne macke iz dzakova u nadi da nam se posreci. I jedni i drugi su bez domacih navijaca drasticno losiji
Za Buducnost je sledeca sezona skroz vezana za vlast jer su cist drzavni projekat vezan isljucivo za Mila. Ne znam ko ce da ih finansira ako Milo nastavi sa slobodnim padom. Crna Gora je finansijski u katastrofalnoj situaciji, i ko ce da pritom upumpa u klub 5-6 miliona eur, ne znam.
Realno jedini klub koji ne napumpava drzava je Cedevita, ali ocigledno je da na ovim prostorima klub ne moze da funkcionise evroligaski bez iste.
Sto se tice sudija i same ABA lige ocigledno je da ne zele srpki klub u Evroligi sledece godine, to su pokazivale citavu sezonu, a pokazace i u playoff. Mislim da ce odnos slobodnjaka da bude drasticno u korist Buducnosti i da ce to resiti utakmice. Uostalom u obe prethodne utakmice je ogromna razlika u slobodnjacima bila presudna, a pritom su ih sudije u par utakmice zestoko pogurale, tako da su vrlo lako mogli da zavrse van play off-a da nije bilo te podrske.

toni soprano

pre 2 godine

e kako ce da vas bije buducnost. 3:0 ne plačite delije. dolazi vam kraj napokon nakon ucesca u EL nakon Cibone, Igokee i Korone. Dosta je bilo panteri.

uplakani bunkeras

pre 2 godine

Zvezda može da bude oslabljena samo ako sudijska trojka nije na njenoj strani.
(Vakcinisan, 14. maj 2021 11:54)

Strli ga kompleksi, nije on kriv

opa idemo

pre 2 godine

Нама је већи проблем што немамо ниједног крштеног центра и због тог недостатка вероватно губимо ову серију а ако освојимо титулу биће то први пут да неко то уради а да нема ниједног квалитетног центра.
(Рајко Четник, 14. maj 2021 11:44)

Grešiš, imaš centra al nema ko da mu baci loptu

E

pre 2 godine

Kada ce vec jednom biti jasno da Sasa Obradovic nije unistio sezonu, dobio sta god je hteo ili sta vec....Sasa Obradovic je nasledio Kuzmica, Kuridzu, Lazica, Simanica, Simonovic dosao da uci za trenera, trazio je Pnagosa i Noka, dobio Hola i Terija, vodio tim sasvim solidno, sa 10-1 u ABA i 5-11 u evorligi. Tada dobija otkaz i dolazi Radonjic da iz postojeceg kadra izvuce maksimum a dogadja se suprotno, mi igramo sve gore i gore!! Nema tu velike odgovornosti Obradovica, mozda on jeste navucen pricom dodji dobices sta hoces, ali daleko od toga da je dobio i deo onoga sto je hteo, problem je sto je Radonjic mnogo losiji trener nego sto su mnogi mislili i ne da nije izvukao maksimum vec sve deluje mnogo haoticnije i kad se ne dozvoli odbrana (tuca) mi smo u veliom problemu!!!! Dejan Radonjic je trener bez sirine, rezervnog plana, sablonski trener ogranicenog kvaliteta!!! Kada dodje novi trener ocekuje se napredak postojeceg a ne nazadovanje, vise ni price nije sastavio tim ili s kim da radi ne piju vodu, proslo je pola sezone, napretka nema. Tim koji je Radonjic odveo medju 8 u evroligi je bio izuzetno jak tim i to tada nije bio uspeh Radonjica vec samo nesto realno zbog snage tima!!!! Realno mislim da mozemo dobiti pre svega jer imamo Lojda ako bude bio na nivou, nedostatak Valdena moze biti veliki problem, jer ako odemo u Podgoricu sa 1-1 mislim da je to kraj!!!!

Dzoni

pre 2 godine

e kako ce da vas bije buducnost. 3:0 ne plačite delije. dolazi vam kraj napokon nakon ucesca u EL nakon Cibone, Igokee i Korone. Dosta je bilo panteri.
(toni soprano, 14. maj 2021 13:18)

Samo se ti nadaj, mi smo sve te evrolige zasluzili, a vi dobijate evrokup a da je zasluzite.

ime

pre 2 godine

Neka kupi jos nekog stranca malo je 7 ove sezone za 17. mesto u EL. Da se osvoji Aba pa opet 7 novih za 17. mesto.
(brat, 14. maj 2021 12:31)

Vise pobeda u EL nego partizsljama u ABA. Koliko debelo placenih stranaca treba za 7. mesto u ABA ligi? Uvek se nadje neko da dokaze da su samo svemir i ljudska glupist beskonacni...a za svemir nije sigurno

Dare

pre 2 godine

Ali kako nepogresivo prepoznaju navijaca institucije, predgradja, komsije, limenke... a pola od toga nisu ni iz zemlje, a kamoli navijac nekod od vecitih.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Ove godine Obradovič je unakazio Zvezdu i Radonjič je odradio odličan posao od onako razštimane Crvene zvezde koju je dočekao prilikom dolaska.Kod Obradoviča svi su igrali sem Davidovca,Dobriča i Laziča dolaskom Radonjiča brzo se prepoznao rukopis Radonjiča eh da imamo Kaliniča to bi mnogo značilo ali mora da se snalazi Radonjič iako je ekipa na onaj period mnogo slabija Volden igra solidno ali ako ga usporedimo sa Đenkinsom iz prve 2 sezone Đenkins je dosta bolji a Jovič je igrač koji ima sjajan osečaj za dodavanje lopte.Kad je otišao Radonjič odmah je doveden sin Čoviča i tako su uspeli da upropaste sjajno posloženu ekipu gde nije bilo mesta za Dobriča i Laziča dok je čovič delio minutažu sa Beronom prosto da poludiš sa Čovičem .To je bio momenat kad se zvezda raZštimovana i nije pomoglo imati sjajnog Berona kad igrači nisu mogli da pokriju poziciju čoviča Alimpijevič je bio dobar trener ali to silovanje Čoviča je uništilo ceo sistem koji se radio godinama.

ihahah

pre 2 godine

kakav humor od navijaca Lazne institucije koji je teskom mukom izborio 7 mesto u aba ligi, to je kao da se navijac Alavesa smeje Barseloni...
(Tragedija u vama, 14. maj 2021 12:40)

Titula prvaka Evrope kaze da ste Alaves vi.

Floki

pre 2 godine

Sudeci po komentarima komsije male itekako zanima sta se desava kod nas posto su oni na raspustu, igraju sami sa sobom.
(Realno, 14. maj 2021 12:38)

Tebi je raspust počeo još 2011.

Zaista ste tragicni

pre 2 godine

počelo je, u 60e (30+30? da će da igra?
(Vladimir Matić, 14. maj 2021 12:22)

Sta je pocelo? Nego gde vi igrate ,sa kime igrate u playoffu?

tamoneko

pre 2 godine

Kori je jedan od retkih amera koji mi se čini da ima više "evropsku" košarkašku logiku.
Onako spreman je da se podredi ekipi, gine u odbrani i ne forsira u napadu (sem kad se svi drugi sakriju pa mu uvale krompir)

Mislim da nije čak ni preskup i voleo bih da ostane i sledeće sezone

Bez njega Budućnost ima veliku šansu za brejkom

Mohikanac

pre 2 godine

Vidim ovde se "predviđa" na obe strane uz neke analize.

Prvo: Da li je jača ova Budućnost od one iz 2019.?
Repeša-Milojević, moja procena uz sve nedostatke Repeša jer Milojević praktično nema ništa u CV što karakteriše trenera, uspeh Jokić??? ako je to najveće dostignuće ok.
Roster je "tanji" nego 2019. ali možda bolje posložen što nije Milojevićeva zasluga već Mijovića.
Više pts primaju i igraju na posed više, slično CedOlimp ali ipak nešto bolja odbrana , takođe ni približno Igokei koja zverski preuzima i rotira.

Drugo: da li je ova CZ jača od one iz 2019.?
Tomić-Radonjić ipak Tomić iz mnogo razloga a najviše iz postave napada, mnogo širi spejsing, kretnje i izolacije, mismečevi...
Roster...jel sad malo jasnije koliko je Odradović unakazio sezonu?
Realna slika izgleda da bi Fića Čović sada bio preko potreban u odnosu na Hola zar ne?
Takođe nedostaje možda najbitniji faktor iz 2019. Stratos, nema sada te i takve veličine koja strpa 15-20pts kad je teško i kada se ne vidi koš.
Faktor Loyd ne znam šta da mislim jer ipak je ovo serija a ne jedna utakmica.
Kad se sabere i oduzme Budućnost malo bolje posložena i čini mi se da i oni misle da su favoriti....Zvezda i dalje ima više "mesa" skoro na svakoj poziciji sem krilnog centra, možda i sporije igrače ali i više iskustva.

Na manji br poseda Zvezda bliža pobedi a na veći br poseda Budućnost moja procena.

aki

pre 2 godine

Sva sreca, pa nam ne treba igrac na cetvorci i da smo sutnuli Borisu Simanica. Da je tu, sad bi morao da ga pusti da igra, pa bi mozda nesto i pokazao...

Tragedija u vama

pre 2 godine

Neka kupi jos nekog stranca malo je 7 ove sezone za 17. mesto u EL. Da se osvoji Aba pa opet 7 novih za 17. mesto.
(brat, 14. maj 2021 12:31)

kakav humor od navijaca Lazne institucije koji je teskom mukom izborio 7 mesto u aba ligi, to je kao da se navijac Alavesa smeje Barseloni...

Mustra

pre 2 godine

Ako nije 100%, ne treba da igra. Serija je dugacka, mozda izadje na dobro. Bolje ubaciti Uskokovica koji nije toliko skautovan i koji ce da izgine za pobedu.

three gentlemen with a whistle

pre 2 godine

Uskok i Dobrić, uz vanserijskog Davidoovca, će to pregaziti kao plitak potok. Volden će najviše faliti u zatezanju odbrane, jer je uz Lazića tu najjači u zvezdi. Prevagu mogu doneti, kao i uvek...

Zna se

pre 2 godine

3-0 za Budućnost
(pop, 14. maj 2021 11:53)

Budućnost dobija 3:1
(Delije=Turski konjanici, 14. maj 2021 12:10)

Znaci sada predvidjate laganu pobedu Buducnosti, a pred mec spinujete kako ce sudije da sviraju za zvezdu i kako je samo regularno ako zvezda izgubi, a na dan utakmice oblacite dres Buducnosti i navijate kao da igra vasa "institucija" koja vas ipak najmanje zanima, ipak je vas ceo fokus ove sezone bilo navijanje protiv zvezde u svakom takmicenju.

zvezda le

pre 2 godine

Plejof 2019-e bez Reglanda i Stratosa. Protiv EL Future i 6-7 skupih i vrhunskih igrača. 23, 33, 43 razlike sa Čovićem na pleju. Uvek može kad si hrabar i spreman. Dejane, Uskoković, Radanov, neko će ti vratiti. Finale je to, uvek rodi nekog heroja.

Uki

pre 2 godine

Ne mogu da verujem da ne možemo da budemo kompletni u najvažnijim utakmicama u sezoni. Posle svih dolazaka, odlazaka i bolesti, taman sam se ponadao da ćemo biti kompletni za finale, al ostaćemo bez jednog od najvažnijih igrača...

Рајко Четник

pre 2 godine

Нама је већи проблем што немамо ниједног крштеног центра и због тог недостатка вероватно губимо ову серију а ако освојимо титулу биће то први пут да неко то уради а да нема ниједног квалитетног центра.

Рајко Четник

pre 2 godine

Нама је већи проблем што немамо ниједног крштеног центра и због тог недостатка вероватно губимо ову серију а ако освојимо титулу биће то први пут да неко то уради а да нема ниједног квалитетног центра.

zvezda le

pre 2 godine

Plejof 2019-e bez Reglanda i Stratosa. Protiv EL Future i 6-7 skupih i vrhunskih igrača. 23, 33, 43 razlike sa Čovićem na pleju. Uvek može kad si hrabar i spreman. Dejane, Uskoković, Radanov, neko će ti vratiti. Finale je to, uvek rodi nekog heroja.

tamoneko

pre 2 godine

Kori je jedan od retkih amera koji mi se čini da ima više "evropsku" košarkašku logiku.
Onako spreman je da se podredi ekipi, gine u odbrani i ne forsira u napadu (sem kad se svi drugi sakriju pa mu uvale krompir)

Mislim da nije čak ni preskup i voleo bih da ostane i sledeće sezone

Bez njega Budućnost ima veliku šansu za brejkom

Uki

pre 2 godine

Ne mogu da verujem da ne možemo da budemo kompletni u najvažnijim utakmicama u sezoni. Posle svih dolazaka, odlazaka i bolesti, taman sam se ponadao da ćemo biti kompletni za finale, al ostaćemo bez jednog od najvažnijih igrača...

Zaista ste tragicni

pre 2 godine

počelo je, u 60e (30+30? da će da igra?
(Vladimir Matić, 14. maj 2021 12:22)

Sta je pocelo? Nego gde vi igrate ,sa kime igrate u playoffu?

Tragedija u vama

pre 2 godine

Neka kupi jos nekog stranca malo je 7 ove sezone za 17. mesto u EL. Da se osvoji Aba pa opet 7 novih za 17. mesto.
(brat, 14. maj 2021 12:31)

kakav humor od navijaca Lazne institucije koji je teskom mukom izborio 7 mesto u aba ligi, to je kao da se navijac Alavesa smeje Barseloni...

Zna se

pre 2 godine

3-0 za Budućnost
(pop, 14. maj 2021 11:53)

Budućnost dobija 3:1
(Delije=Turski konjanici, 14. maj 2021 12:10)

Znaci sada predvidjate laganu pobedu Buducnosti, a pred mec spinujete kako ce sudije da sviraju za zvezdu i kako je samo regularno ako zvezda izgubi, a na dan utakmice oblacite dres Buducnosti i navijate kao da igra vasa "institucija" koja vas ipak najmanje zanima, ipak je vas ceo fokus ove sezone bilo navijanje protiv zvezde u svakom takmicenju.

uplakani bunkeras

pre 2 godine

Zvezda može da bude oslabljena samo ako sudijska trojka nije na njenoj strani.
(Vakcinisan, 14. maj 2021 11:54)

Strli ga kompleksi, nije on kriv

Mohikanac

pre 2 godine

Vidim ovde se "predviđa" na obe strane uz neke analize.

Prvo: Da li je jača ova Budućnost od one iz 2019.?
Repeša-Milojević, moja procena uz sve nedostatke Repeša jer Milojević praktično nema ništa u CV što karakteriše trenera, uspeh Jokić??? ako je to najveće dostignuće ok.
Roster je "tanji" nego 2019. ali možda bolje posložen što nije Milojevićeva zasluga već Mijovića.
Više pts primaju i igraju na posed više, slično CedOlimp ali ipak nešto bolja odbrana , takođe ni približno Igokei koja zverski preuzima i rotira.

Drugo: da li je ova CZ jača od one iz 2019.?
Tomić-Radonjić ipak Tomić iz mnogo razloga a najviše iz postave napada, mnogo širi spejsing, kretnje i izolacije, mismečevi...
Roster...jel sad malo jasnije koliko je Odradović unakazio sezonu?
Realna slika izgleda da bi Fića Čović sada bio preko potreban u odnosu na Hola zar ne?
Takođe nedostaje možda najbitniji faktor iz 2019. Stratos, nema sada te i takve veličine koja strpa 15-20pts kad je teško i kada se ne vidi koš.
Faktor Loyd ne znam šta da mislim jer ipak je ovo serija a ne jedna utakmica.
Kad se sabere i oduzme Budućnost malo bolje posložena i čini mi se da i oni misle da su favoriti....Zvezda i dalje ima više "mesa" skoro na svakoj poziciji sem krilnog centra, možda i sporije igrače ali i više iskustva.

Na manji br poseda Zvezda bliža pobedi a na veći br poseda Budućnost moja procena.

Dzoni

pre 2 godine

e kako ce da vas bije buducnost. 3:0 ne plačite delije. dolazi vam kraj napokon nakon ucesca u EL nakon Cibone, Igokee i Korone. Dosta je bilo panteri.
(toni soprano, 14. maj 2021 13:18)

Samo se ti nadaj, mi smo sve te evrolige zasluzili, a vi dobijate evrokup a da je zasluzite.

ime

pre 2 godine

Neka kupi jos nekog stranca malo je 7 ove sezone za 17. mesto u EL. Da se osvoji Aba pa opet 7 novih za 17. mesto.
(brat, 14. maj 2021 12:31)

Vise pobeda u EL nego partizsljama u ABA. Koliko debelo placenih stranaca treba za 7. mesto u ABA ligi? Uvek se nadje neko da dokaze da su samo svemir i ljudska glupist beskonacni...a za svemir nije sigurno

opa idemo

pre 2 godine

Нама је већи проблем што немамо ниједног крштеног центра и због тог недостатка вероватно губимо ову серију а ако освојимо титулу биће то први пут да неко то уради а да нема ниједног квалитетног центра.
(Рајко Четник, 14. maj 2021 11:44)

Grešiš, imaš centra al nema ko da mu baci loptu

Milan

pre 2 godine

(slaviša šmigič, 14. maj 2021 13:30)

Svaka ti cast, ama bas sve si pogresio.
Obradovic je dobio Noka, ali je Noko imao zdravstvenih problema, i onda je sam nasao Terija. Obradovic je doveo Hola koji nicemu ne sluzi. Od jula meseca je trazio pleja, samo ne znam gde ga je trazio. Pa neverovatno je da za 4 meseca ne mozes da nadjes dobrog leja, a onda puknes ogromne pare na centra. Obradovic je trazio i trazio i trazio O'Brajanta i dobio ga i tog trenutka krece rasulo. Na prvoj tekmi se videlo da covek igra samo za sebe. Druga utakmica od njegovog dolaska je gostovanje Armaniju bez njega, i Zvezda ih unistava. Odmah sledecu utakmicu krece da igra svaku utakmicu i Zvezda krece u slobodan pad. Onda je stigla ingormacija da Je Noko ok sa zdravljem, Obradovic ga odmah uzima a odrice se Terija. Sve to vreme se istresa na Dobricu, Davidovcu i Simanicu.
Za Obradovica je karakteristicno da mu ekipe u jednom periodu igraju odlicno, a onda dozive raspad. Sve ekipe koje je trenirao su imale isti patern, prosto ne ume da istera sezonu do kraja.
O'Brajant, Teri, Rocesti, Kolon...u jednoj sezoni kad vremenski saberes sve njih ne mozes da sklopis celu sezonu.

A zasto je na kraju i Kolon pusten, a zna se da smo rupa na pleju i da nam je sve projektovano za finalnu seriju ABA lige...?
To je posebno pitanje na koje nikada necemo dobiti odgovor.

smeh

pre 2 godine

Pa zar ne igraju u finalu Zvezda i Budućnost? Uplakani se raspisali kao da igra klub koji simpatišu (Partizan) a oni se od Januara pripremaju za sledeću sezonu. Stvarno ste uplakani.

ihahah

pre 2 godine

kakav humor od navijaca Lazne institucije koji je teskom mukom izborio 7 mesto u aba ligi, to je kao da se navijac Alavesa smeje Barseloni...
(Tragedija u vama, 14. maj 2021 12:40)

Titula prvaka Evrope kaze da ste Alaves vi.

Mustra

pre 2 godine

Ako nije 100%, ne treba da igra. Serija je dugacka, mozda izadje na dobro. Bolje ubaciti Uskokovica koji nije toliko skautovan i koji ce da izgine za pobedu.

Floki

pre 2 godine

Sudeci po komentarima komsije male itekako zanima sta se desava kod nas posto su oni na raspustu, igraju sami sa sobom.
(Realno, 14. maj 2021 12:38)

Tebi je raspust počeo još 2011.

toni soprano

pre 2 godine

e kako ce da vas bije buducnost. 3:0 ne plačite delije. dolazi vam kraj napokon nakon ucesca u EL nakon Cibone, Igokee i Korone. Dosta je bilo panteri.

aki

pre 2 godine

Sva sreca, pa nam ne treba igrac na cetvorci i da smo sutnuli Borisu Simanica. Da je tu, sad bi morao da ga pusti da igra, pa bi mozda nesto i pokazao...

E

pre 2 godine

Kada ce vec jednom biti jasno da Sasa Obradovic nije unistio sezonu, dobio sta god je hteo ili sta vec....Sasa Obradovic je nasledio Kuzmica, Kuridzu, Lazica, Simanica, Simonovic dosao da uci za trenera, trazio je Pnagosa i Noka, dobio Hola i Terija, vodio tim sasvim solidno, sa 10-1 u ABA i 5-11 u evorligi. Tada dobija otkaz i dolazi Radonjic da iz postojeceg kadra izvuce maksimum a dogadja se suprotno, mi igramo sve gore i gore!! Nema tu velike odgovornosti Obradovica, mozda on jeste navucen pricom dodji dobices sta hoces, ali daleko od toga da je dobio i deo onoga sto je hteo, problem je sto je Radonjic mnogo losiji trener nego sto su mnogi mislili i ne da nije izvukao maksimum vec sve deluje mnogo haoticnije i kad se ne dozvoli odbrana (tuca) mi smo u veliom problemu!!!! Dejan Radonjic je trener bez sirine, rezervnog plana, sablonski trener ogranicenog kvaliteta!!! Kada dodje novi trener ocekuje se napredak postojeceg a ne nazadovanje, vise ni price nije sastavio tim ili s kim da radi ne piju vodu, proslo je pola sezone, napretka nema. Tim koji je Radonjic odveo medju 8 u evroligi je bio izuzetno jak tim i to tada nije bio uspeh Radonjica vec samo nesto realno zbog snage tima!!!! Realno mislim da mozemo dobiti pre svega jer imamo Lojda ako bude bio na nivou, nedostatak Valdena moze biti veliki problem, jer ako odemo u Podgoricu sa 1-1 mislim da je to kraj!!!!

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Samo se ti nadaj, mi smo sve te evrolige zasluzili, a vi dobijate evrokup a da je zasluzite.
(Dzoni, 14. maj 2021 13:28)

Pamcenje covecije ribice? Tri od pet ucesca je bilo bez da ste osvojili ABA. Poslednji put ste bili 3. u ligaskom delu. Sto i objasnjava "uspehe" u EL.

three gentlemen with a whistle

pre 2 godine

Uskok i Dobrić, uz vanserijskog Davidoovca, će to pregaziti kao plitak potok. Volden će najviše faliti u zatezanju odbrane, jer je uz Lazića tu najjači u zvezdi. Prevagu mogu doneti, kao i uvek...

Milan

pre 2 godine

Za Zvezdu i Partizan nisam pametan da li im se isplati Evroliga, sa obzirom da se pobeda vrednuje 35.000 eur, a svaku sezonu nam uzmu 100-150.000 eur na kazne. Pritom kupujemo raznorazne macke iz dzakova u nadi da nam se posreci. I jedni i drugi su bez domacih navijaca drasticno losiji
Za Buducnost je sledeca sezona skroz vezana za vlast jer su cist drzavni projekat vezan isljucivo za Mila. Ne znam ko ce da ih finansira ako Milo nastavi sa slobodnim padom. Crna Gora je finansijski u katastrofalnoj situaciji, i ko ce da pritom upumpa u klub 5-6 miliona eur, ne znam.
Realno jedini klub koji ne napumpava drzava je Cedevita, ali ocigledno je da na ovim prostorima klub ne moze da funkcionise evroligaski bez iste.
Sto se tice sudija i same ABA lige ocigledno je da ne zele srpki klub u Evroligi sledece godine, to su pokazivale citavu sezonu, a pokazace i u playoff. Mislim da ce odnos slobodnjaka da bude drasticno u korist Buducnosti i da ce to resiti utakmice. Uostalom u obe prethodne utakmice je ogromna razlika u slobodnjacima bila presudna, a pritom su ih sudije u par utakmice zestoko pogurale, tako da su vrlo lako mogli da zavrse van play off-a da nije bilo te podrske.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Ove godine Obradovič je unakazio Zvezdu i Radonjič je odradio odličan posao od onako razštimane Crvene zvezde koju je dočekao prilikom dolaska.Kod Obradoviča svi su igrali sem Davidovca,Dobriča i Laziča dolaskom Radonjiča brzo se prepoznao rukopis Radonjiča eh da imamo Kaliniča to bi mnogo značilo ali mora da se snalazi Radonjič iako je ekipa na onaj period mnogo slabija Volden igra solidno ali ako ga usporedimo sa Đenkinsom iz prve 2 sezone Đenkins je dosta bolji a Jovič je igrač koji ima sjajan osečaj za dodavanje lopte.Kad je otišao Radonjič odmah je doveden sin Čoviča i tako su uspeli da upropaste sjajno posloženu ekipu gde nije bilo mesta za Dobriča i Laziča dok je čovič delio minutažu sa Beronom prosto da poludiš sa Čovičem .To je bio momenat kad se zvezda raZštimovana i nije pomoglo imati sjajnog Berona kad igrači nisu mogli da pokriju poziciju čoviča Alimpijevič je bio dobar trener ali to silovanje Čoviča je uništilo ceo sistem koji se radio godinama.

NastyB

pre 2 godine

(Milan, 14. maj 2021 14:08)

Ja ne znam odakle ljudima ideja da je Obradović hteo ovoga ili onoga?? Jedino što sam čuo iz njegovih usta jeste da je želeo Kevina Pengosa u Zvezdi.
Ne treba biti nikakav stručnjak da se vidi da Kuzmić nije za ozbiljnu košarku. Da Simonović nije ni senka onoga što je bio, Simanića nije hteo nijedan trener Zvezde čak ni ova neznalica od Radonjića. Hol je bio sasvim solidan u Promiteasu i bio je projektovan za drugog pleja. I čovek je odličan kad postoji sistem igre i uigrane akcije, što kod Radonjića nema ni u naznakama, pa se tu niko i ne snalazi. Blažiću je žena bila trudna i zato je hteo u Cedevitu, jer je imao i bolje ponude od Zvezdine. Nedović i Jović i bolje što nisu dolazili jer bi odigrali maksimalno 3-4 utakmice za sezonu u Zvezdi.
I, ma šta mislili, UBEĐEN sam da bi Sale poslagao kockice i da bi bili sad kaznena ekspedicija a sada 90 posto Zvezdaša (ne kvazi-navijača koji ne koriste sivu masu) strahuje od Budućnosti.
A i onakvi Kolom i O Brajant bi nam sada bili od neprocenjive važnosti. Ili ih je Radonjić oterao, kad ih je već Sale dovodio...

Dare

pre 2 godine

Ali kako nepogresivo prepoznaju navijaca institucije, predgradja, komsije, limenke... a pola od toga nisu ni iz zemlje, a kamoli navijac nekod od vecitih.

onako

pre 2 godine

@Gazda Dojkan

Prosto čovek da ne poveruje...ali ok to ste Vi.

I tako će neko da piše iste baljezgarije i za par godina...

Izgleda da stvarno treba veći IQ od br cipela da shvati da sezona nije završena...poništena je.
Pa tako biti prvi, treći...je iluzorno, shvataš?

Očigledno da ne jer ne bi pominjao.

drvobradi

pre 2 godine

@Mohikanac
Repeša - Milojević i ti biraš Repešu? Meni je misteriozno kako Repeša uopšte dobija poslove u jakim klubovima. Kada je uzeo Budućnost, koja je imala ozbiljan tim te godine, znao sam da gube u finalu. Što kažu, prevara od trenera. Bolje uzeti Mutu Nikolića nego njega. Ma sta Mutu, Darka Rusa.

toni soprano

pre 2 godine

e kako ce da vas bije buducnost. 3:0 ne plačite delije. dolazi vam kraj napokon nakon ucesca u EL nakon Cibone, Igokee i Korone. Dosta je bilo panteri.

Floki

pre 2 godine

Sudeci po komentarima komsije male itekako zanima sta se desava kod nas posto su oni na raspustu, igraju sami sa sobom.
(Realno, 14. maj 2021 12:38)

Tebi je raspust počeo još 2011.

ihahah

pre 2 godine

kakav humor od navijaca Lazne institucije koji je teskom mukom izborio 7 mesto u aba ligi, to je kao da se navijac Alavesa smeje Barseloni...
(Tragedija u vama, 14. maj 2021 12:40)

Titula prvaka Evrope kaze da ste Alaves vi.

zvezda le

pre 2 godine

Plejof 2019-e bez Reglanda i Stratosa. Protiv EL Future i 6-7 skupih i vrhunskih igrača. 23, 33, 43 razlike sa Čovićem na pleju. Uvek može kad si hrabar i spreman. Dejane, Uskoković, Radanov, neko će ti vratiti. Finale je to, uvek rodi nekog heroja.

E

pre 2 godine

Kada ce vec jednom biti jasno da Sasa Obradovic nije unistio sezonu, dobio sta god je hteo ili sta vec....Sasa Obradovic je nasledio Kuzmica, Kuridzu, Lazica, Simanica, Simonovic dosao da uci za trenera, trazio je Pnagosa i Noka, dobio Hola i Terija, vodio tim sasvim solidno, sa 10-1 u ABA i 5-11 u evorligi. Tada dobija otkaz i dolazi Radonjic da iz postojeceg kadra izvuce maksimum a dogadja se suprotno, mi igramo sve gore i gore!! Nema tu velike odgovornosti Obradovica, mozda on jeste navucen pricom dodji dobices sta hoces, ali daleko od toga da je dobio i deo onoga sto je hteo, problem je sto je Radonjic mnogo losiji trener nego sto su mnogi mislili i ne da nije izvukao maksimum vec sve deluje mnogo haoticnije i kad se ne dozvoli odbrana (tuca) mi smo u veliom problemu!!!! Dejan Radonjic je trener bez sirine, rezervnog plana, sablonski trener ogranicenog kvaliteta!!! Kada dodje novi trener ocekuje se napredak postojeceg a ne nazadovanje, vise ni price nije sastavio tim ili s kim da radi ne piju vodu, proslo je pola sezone, napretka nema. Tim koji je Radonjic odveo medju 8 u evroligi je bio izuzetno jak tim i to tada nije bio uspeh Radonjica vec samo nesto realno zbog snage tima!!!! Realno mislim da mozemo dobiti pre svega jer imamo Lojda ako bude bio na nivou, nedostatak Valdena moze biti veliki problem, jer ako odemo u Podgoricu sa 1-1 mislim da je to kraj!!!!

Рајко Четник

pre 2 godine

Нама је већи проблем што немамо ниједног крштеног центра и због тог недостатка вероватно губимо ову серију а ако освојимо титулу биће то први пут да неко то уради а да нема ниједног квалитетног центра.

slaviša šmigič

pre 2 godine

Ove godine Obradovič je unakazio Zvezdu i Radonjič je odradio odličan posao od onako razštimane Crvene zvezde koju je dočekao prilikom dolaska.Kod Obradoviča svi su igrali sem Davidovca,Dobriča i Laziča dolaskom Radonjiča brzo se prepoznao rukopis Radonjiča eh da imamo Kaliniča to bi mnogo značilo ali mora da se snalazi Radonjič iako je ekipa na onaj period mnogo slabija Volden igra solidno ali ako ga usporedimo sa Đenkinsom iz prve 2 sezone Đenkins je dosta bolji a Jovič je igrač koji ima sjajan osečaj za dodavanje lopte.Kad je otišao Radonjič odmah je doveden sin Čoviča i tako su uspeli da upropaste sjajno posloženu ekipu gde nije bilo mesta za Dobriča i Laziča dok je čovič delio minutažu sa Beronom prosto da poludiš sa Čovičem .To je bio momenat kad se zvezda raZštimovana i nije pomoglo imati sjajnog Berona kad igrači nisu mogli da pokriju poziciju čoviča Alimpijevič je bio dobar trener ali to silovanje Čoviča je uništilo ceo sistem koji se radio godinama.

Uki

pre 2 godine

Ne mogu da verujem da ne možemo da budemo kompletni u najvažnijim utakmicama u sezoni. Posle svih dolazaka, odlazaka i bolesti, taman sam se ponadao da ćemo biti kompletni za finale, al ostaćemo bez jednog od najvažnijih igrača...

Gazda Dojkan

pre 2 godine

Samo se ti nadaj, mi smo sve te evrolige zasluzili, a vi dobijate evrokup a da je zasluzite.
(Dzoni, 14. maj 2021 13:28)

Pamcenje covecije ribice? Tri od pet ucesca je bilo bez da ste osvojili ABA. Poslednji put ste bili 3. u ligaskom delu. Sto i objasnjava "uspehe" u EL.

Zaista ste tragicni

pre 2 godine

počelo je, u 60e (30+30? da će da igra?
(Vladimir Matić, 14. maj 2021 12:22)

Sta je pocelo? Nego gde vi igrate ,sa kime igrate u playoffu?

three gentlemen with a whistle

pre 2 godine

Uskok i Dobrić, uz vanserijskog Davidoovca, će to pregaziti kao plitak potok. Volden će najviše faliti u zatezanju odbrane, jer je uz Lazića tu najjači u zvezdi. Prevagu mogu doneti, kao i uvek...

Tragedija u vama

pre 2 godine

Neka kupi jos nekog stranca malo je 7 ove sezone za 17. mesto u EL. Da se osvoji Aba pa opet 7 novih za 17. mesto.
(brat, 14. maj 2021 12:31)

kakav humor od navijaca Lazne institucije koji je teskom mukom izborio 7 mesto u aba ligi, to je kao da se navijac Alavesa smeje Barseloni...

Dzoni

pre 2 godine

e kako ce da vas bije buducnost. 3:0 ne plačite delije. dolazi vam kraj napokon nakon ucesca u EL nakon Cibone, Igokee i Korone. Dosta je bilo panteri.
(toni soprano, 14. maj 2021 13:18)

Samo se ti nadaj, mi smo sve te evrolige zasluzili, a vi dobijate evrokup a da je zasluzite.

aki

pre 2 godine

Sva sreca, pa nam ne treba igrac na cetvorci i da smo sutnuli Borisu Simanica. Da je tu, sad bi morao da ga pusti da igra, pa bi mozda nesto i pokazao...

Zna se

pre 2 godine

3-0 za Budućnost
(pop, 14. maj 2021 11:53)

Budućnost dobija 3:1
(Delije=Turski konjanici, 14. maj 2021 12:10)

Znaci sada predvidjate laganu pobedu Buducnosti, a pred mec spinujete kako ce sudije da sviraju za zvezdu i kako je samo regularno ako zvezda izgubi, a na dan utakmice oblacite dres Buducnosti i navijate kao da igra vasa "institucija" koja vas ipak najmanje zanima, ipak je vas ceo fokus ove sezone bilo navijanje protiv zvezde u svakom takmicenju.

uplakani bunkeras

pre 2 godine

Zvezda može da bude oslabljena samo ako sudijska trojka nije na njenoj strani.
(Vakcinisan, 14. maj 2021 11:54)

Strli ga kompleksi, nije on kriv

NastyB

pre 2 godine

(Milan, 14. maj 2021 14:08)

Ja ne znam odakle ljudima ideja da je Obradović hteo ovoga ili onoga?? Jedino što sam čuo iz njegovih usta jeste da je želeo Kevina Pengosa u Zvezdi.
Ne treba biti nikakav stručnjak da se vidi da Kuzmić nije za ozbiljnu košarku. Da Simonović nije ni senka onoga što je bio, Simanića nije hteo nijedan trener Zvezde čak ni ova neznalica od Radonjića. Hol je bio sasvim solidan u Promiteasu i bio je projektovan za drugog pleja. I čovek je odličan kad postoji sistem igre i uigrane akcije, što kod Radonjića nema ni u naznakama, pa se tu niko i ne snalazi. Blažiću je žena bila trudna i zato je hteo u Cedevitu, jer je imao i bolje ponude od Zvezdine. Nedović i Jović i bolje što nisu dolazili jer bi odigrali maksimalno 3-4 utakmice za sezonu u Zvezdi.
I, ma šta mislili, UBEĐEN sam da bi Sale poslagao kockice i da bi bili sad kaznena ekspedicija a sada 90 posto Zvezdaša (ne kvazi-navijača koji ne koriste sivu masu) strahuje od Budućnosti.
A i onakvi Kolom i O Brajant bi nam sada bili od neprocenjive važnosti. Ili ih je Radonjić oterao, kad ih je već Sale dovodio...

Milan

pre 2 godine

Za Zvezdu i Partizan nisam pametan da li im se isplati Evroliga, sa obzirom da se pobeda vrednuje 35.000 eur, a svaku sezonu nam uzmu 100-150.000 eur na kazne. Pritom kupujemo raznorazne macke iz dzakova u nadi da nam se posreci. I jedni i drugi su bez domacih navijaca drasticno losiji
Za Buducnost je sledeca sezona skroz vezana za vlast jer su cist drzavni projekat vezan isljucivo za Mila. Ne znam ko ce da ih finansira ako Milo nastavi sa slobodnim padom. Crna Gora je finansijski u katastrofalnoj situaciji, i ko ce da pritom upumpa u klub 5-6 miliona eur, ne znam.
Realno jedini klub koji ne napumpava drzava je Cedevita, ali ocigledno je da na ovim prostorima klub ne moze da funkcionise evroligaski bez iste.
Sto se tice sudija i same ABA lige ocigledno je da ne zele srpki klub u Evroligi sledece godine, to su pokazivale citavu sezonu, a pokazace i u playoff. Mislim da ce odnos slobodnjaka da bude drasticno u korist Buducnosti i da ce to resiti utakmice. Uostalom u obe prethodne utakmice je ogromna razlika u slobodnjacima bila presudna, a pritom su ih sudije u par utakmice zestoko pogurale, tako da su vrlo lako mogli da zavrse van play off-a da nije bilo te podrske.

ime

pre 2 godine

Neka kupi jos nekog stranca malo je 7 ove sezone za 17. mesto u EL. Da se osvoji Aba pa opet 7 novih za 17. mesto.
(brat, 14. maj 2021 12:31)

Vise pobeda u EL nego partizsljama u ABA. Koliko debelo placenih stranaca treba za 7. mesto u ABA ligi? Uvek se nadje neko da dokaze da su samo svemir i ljudska glupist beskonacni...a za svemir nije sigurno

smeh

pre 2 godine

Pa zar ne igraju u finalu Zvezda i Budućnost? Uplakani se raspisali kao da igra klub koji simpatišu (Partizan) a oni se od Januara pripremaju za sledeću sezonu. Stvarno ste uplakani.

tamoneko

pre 2 godine

Kori je jedan od retkih amera koji mi se čini da ima više "evropsku" košarkašku logiku.
Onako spreman je da se podredi ekipi, gine u odbrani i ne forsira u napadu (sem kad se svi drugi sakriju pa mu uvale krompir)

Mislim da nije čak ni preskup i voleo bih da ostane i sledeće sezone

Bez njega Budućnost ima veliku šansu za brejkom

Mohikanac

pre 2 godine

Vidim ovde se "predviđa" na obe strane uz neke analize.

Prvo: Da li je jača ova Budućnost od one iz 2019.?
Repeša-Milojević, moja procena uz sve nedostatke Repeša jer Milojević praktično nema ništa u CV što karakteriše trenera, uspeh Jokić??? ako je to najveće dostignuće ok.
Roster je "tanji" nego 2019. ali možda bolje posložen što nije Milojevićeva zasluga već Mijovića.
Više pts primaju i igraju na posed više, slično CedOlimp ali ipak nešto bolja odbrana , takođe ni približno Igokei koja zverski preuzima i rotira.

Drugo: da li je ova CZ jača od one iz 2019.?
Tomić-Radonjić ipak Tomić iz mnogo razloga a najviše iz postave napada, mnogo širi spejsing, kretnje i izolacije, mismečevi...
Roster...jel sad malo jasnije koliko je Odradović unakazio sezonu?
Realna slika izgleda da bi Fića Čović sada bio preko potreban u odnosu na Hola zar ne?
Takođe nedostaje možda najbitniji faktor iz 2019. Stratos, nema sada te i takve veličine koja strpa 15-20pts kad je teško i kada se ne vidi koš.
Faktor Loyd ne znam šta da mislim jer ipak je ovo serija a ne jedna utakmica.
Kad se sabere i oduzme Budućnost malo bolje posložena i čini mi se da i oni misle da su favoriti....Zvezda i dalje ima više "mesa" skoro na svakoj poziciji sem krilnog centra, možda i sporije igrače ali i više iskustva.

Na manji br poseda Zvezda bliža pobedi a na veći br poseda Budućnost moja procena.

onako

pre 2 godine

@Gazda Dojkan

Prosto čovek da ne poveruje...ali ok to ste Vi.

I tako će neko da piše iste baljezgarije i za par godina...

Izgleda da stvarno treba veći IQ od br cipela da shvati da sezona nije završena...poništena je.
Pa tako biti prvi, treći...je iluzorno, shvataš?

Očigledno da ne jer ne bi pominjao.

Dare

pre 2 godine

Ali kako nepogresivo prepoznaju navijaca institucije, predgradja, komsije, limenke... a pola od toga nisu ni iz zemlje, a kamoli navijac nekod od vecitih.

Mustra

pre 2 godine

Ako nije 100%, ne treba da igra. Serija je dugacka, mozda izadje na dobro. Bolje ubaciti Uskokovica koji nije toliko skautovan i koji ce da izgine za pobedu.

Milan

pre 2 godine

(slaviša šmigič, 14. maj 2021 13:30)

Svaka ti cast, ama bas sve si pogresio.
Obradovic je dobio Noka, ali je Noko imao zdravstvenih problema, i onda je sam nasao Terija. Obradovic je doveo Hola koji nicemu ne sluzi. Od jula meseca je trazio pleja, samo ne znam gde ga je trazio. Pa neverovatno je da za 4 meseca ne mozes da nadjes dobrog leja, a onda puknes ogromne pare na centra. Obradovic je trazio i trazio i trazio O'Brajanta i dobio ga i tog trenutka krece rasulo. Na prvoj tekmi se videlo da covek igra samo za sebe. Druga utakmica od njegovog dolaska je gostovanje Armaniju bez njega, i Zvezda ih unistava. Odmah sledecu utakmicu krece da igra svaku utakmicu i Zvezda krece u slobodan pad. Onda je stigla ingormacija da Je Noko ok sa zdravljem, Obradovic ga odmah uzima a odrice se Terija. Sve to vreme se istresa na Dobricu, Davidovcu i Simanicu.
Za Obradovica je karakteristicno da mu ekipe u jednom periodu igraju odlicno, a onda dozive raspad. Sve ekipe koje je trenirao su imale isti patern, prosto ne ume da istera sezonu do kraja.
O'Brajant, Teri, Rocesti, Kolon...u jednoj sezoni kad vremenski saberes sve njih ne mozes da sklopis celu sezonu.

A zasto je na kraju i Kolon pusten, a zna se da smo rupa na pleju i da nam je sve projektovano za finalnu seriju ABA lige...?
To je posebno pitanje na koje nikada necemo dobiti odgovor.

opa idemo

pre 2 godine

Нама је већи проблем што немамо ниједног крштеног центра и због тог недостатка вероватно губимо ову серију а ако освојимо титулу биће то први пут да неко то уради а да нема ниједног квалитетног центра.
(Рајко Четник, 14. maj 2021 11:44)

Grešiš, imaš centra al nema ko da mu baci loptu

drvobradi

pre 2 godine

@Mohikanac
Repeša - Milojević i ti biraš Repešu? Meni je misteriozno kako Repeša uopšte dobija poslove u jakim klubovima. Kada je uzeo Budućnost, koja je imala ozbiljan tim te godine, znao sam da gube u finalu. Što kažu, prevara od trenera. Bolje uzeti Mutu Nikolića nego njega. Ma sta Mutu, Darka Rusa.