"Infantino stoji iza Superlige"

Havijer Tebas, prvi čovek španske La Lige, optužio je predsednika FIFA Đanija Infantina, da stoji iza osnivanja Superlige.

Z.K. Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Englezi iz godine u godinu odmicu ostalim ligama.
  Interes kontinentalne Evrope je jako evropsko takmicenje.
  Ali ne bez ispadanja.

  Sve vreme Evropa pokusava da u pricu ukljuci Engleze, oni prvo to nisu hteli, a onda su dobili veliki broj klubova, ali je sve napravljeno tako da se ljudima ogadi i bilo je osudjeno na propast.

  Ipak, pitanje je vremena kada ce se napraviti jako evropsko takmicenje.
  To ce biti onda kada Englezi izvuku maksimalnu cenu. Onda kada 10 od 20 klubova bude njihovo.
  (moje ime, 13. maj 2021 17:38)

  # Link komentara

 2. Iza Super Lige stoji realnost. Jednostavno pitanje ko se najagresivnije suprotstavio ovo takmičenju? Samo Englezi i niko drugi. U svim ostalim delovima Evrope i sveta to je prihvaćeno kao normalno. Što je da se ne lažemo i jeste.
  (Aron, 13. maj 2021 11:34)

  Zivim u Austriji i mogu ti reci da su Austrijanci zgrozeni tim projektom. Ponekad skoknem do nekih nemackih sajtova i vidim da i oni slicno razmisljaju. U Italiji je navodno bilo demonstracija ali je medijima zabranjeno da izvestavaju o tome.

  Zato me zanima, ko je to prihvatio kao normalno?
  (Milan, 13. maj 2021 13:35)

  # Link komentara

 3. @Najbolje takmicenje ikad!! Svaki meč spektakl, Barsa-Junajted, Real-Milan, Inter-Liverpul, ne zna covjek za koji mec da se odluci a ovi sto ne podrzavaju nek gledaju makabi-crvena zvezda to je derbi...
  (Misha, 13. maj 2021 12:46)

  -Питао бих те после месец дана трајања те абоминације од такмичења да ли би ти било и даље занимљиво.
  (Leogane, 13. maj 2021 13:30)

  # Link komentara

 4. Najbolje takmicenje ikad!! Svaki meč spektakl, Barsa-Junajted, Real-Milan, Inter-Liverpul, ne zna covjek za koji mec da se odluci a ovi sto ne podrzavaju nek gledaju makabi-crvena zvezda to je derbi...
  (Misha, 13. maj 2021 12:46)

  # Link komentara

 5. U ovom istorijskom trenutku niko nekakvim pozivanjem na "patrijotizam" ne može da zaustavi kapitalistički nagon za povećanjem profita. Kako to da se u Srbiji simpatiše Vartolomejeva privatna košarka liga, a "prezire" Supewr liga Evrope, u kojoj nema mesta za amatere?
  (Srbija prva u rastu, 13. maj 2021 12:39)

  # Link komentara

 6. Iza Super Lige stoji realnost. Jednostavno pitanje ko se najagresivnije suprotstavio ovo takmičenju? Samo Englezi i niko drugi. U svim ostalim delovima Evrope i sveta to je prihvaćeno kao normalno. Što je da se ne lažemo i jeste.
  (Aron, 13. maj 2021 11:34)

  # Link komentara