Utorak, 11.05.2021.

08:00

Bogdanović "rešetao" – sedam trojki i pobeda

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović pružio je još jednu vrhunsku partiju.

Izvor:

Bogdanoviæ "rešetao" – sedam trojki i pobeda IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

nbc

pre 2 godine

Neko reče da sada Bogi igra iznad očekivanja dobro. Ja bih rekao da on još uvijek ne igra kako može. Pored igrača kakvi su Jang, koga tim forsira jer je plaćen i planiran da bude All star igrač, teško da se može igrati bolje. To su jednostavno igrači koji druge igrače ne čine boljim (kod nas su recimo Kićo i Bodiroga primjer kako saigrači igraju i iznad svojih mogućnosti). Mislim da je Bogdan jedan od najinteligentnijih igrača u NBA. Jednostavno se u NBA igra drugačije, često nerezonski ali mnogi to nadoknađuju fizičkim sposobnostima. Mislim da je što se tiče inteligencije, mnogo igrača iz Evrope moglo da igra vrlo zapaženo u NBA, od Bjelova, Ćose, Kiće, Bodiroge ... I ovi koji igraju, ili su igrali i imali zapažene uloge, svi redom su mogli da imaju i bolje karijere.

petarczv

pre 2 godine

Westbrook ipak izgubio... i promašio šut za pobedu. Ali on je barem igrao ! Beal odmara ej !! A Young mi nije jasan, imaju +1, ima loptu, 18 sekundi do kraja znaci manje od punog napada, i gde je on krenuo u reket sa Kolinsom, kakva je to mozgalica da imaš sve u rukama i zamalo ubrljas sve sa jednom totalnom glupošću i das priliku protivniku da pobedi ???
(JPR24, 11. maj 2021 08:10)

Beal ne odmara vec je povredio zglob

Chris Mullin

pre 2 godine

Vestbruk vuce polukontru, ima jos tri sekunde do kraja, dovoljno vremena da krene snazno na ulaz, ili da ulaskom pod kos oslobodi sut nekome spolja. Vestbruk se dize na sut za tri, iako im treba svega dva poena ili bar jedan za produzetak. Utakmica se zavrsava, Vestbruk kao tri sekunde razocaran. U cetvrtoj sekundi vec potpuno fokusiran, ide i trazi loptu sa utakmice od saigraca da je nosi kuci za uspomenu. Na putu ka svlacionici kao ljut udara istu tu loptu sto je promasio sut. Cudan igrac. Autentican, ali cudan.

Under KV

pre 2 godine

Koji sport ti gledas, leba ti? Na Vestbruku se smenjivalo vise igraca da bi ga sto vise izmorili. Na kraju je mozda bas taj detalj i odlucio utakmicu, jer je Vestbruk umesto kosa pogodio stativu.
(Pogan, 11. maj 2021 08:42)

Pogani, kako ti lepo stoji nadimak, ne znam koji sport ti gledaš, ali Bogdan je svakako mogao da cuva Vestbruka i u drugom poluvremenu. Ima snage za to. To su komentarisali i komentatori, ali i brojni navijaci Atlante na forumu SBNation.
I ko se smenjivao leba ti? Čuvao ga najvise Huerter, koji ni ovce ne bi sacuvao. Prolazio ga kako je hteo. Solomon Hill vrlo kratko.
Veze ti nemas i ocigledno nisi ni gledao utakmicu!

stoler

pre 2 godine

(Kukatilo, 11. maj 2021 08:49) Kad je tvrdo obicno nestane cuveni dobri div iz zeleznika, bjelica i slicni. Kad je tvrdo Bogdan uzima odgovornost, tako je bilo u Partizanu, Feneru, reprezentaciji, sad u Atlanti. Covek nas gotovo sam dovede u finale prvenstva a pametnjakovici ga napadaju zbog "lose" igre u finalu. Za razliku od vasih vedeta koji se u vaznim trenucima obicno u...e i nestanu on sigurno ne bezi od preuzimanja odgovornosti.

Nevera

pre 2 godine

Izuzetno mi je drago da Bogi sada reseta. Iz prostog razloga sto cu da uzivam vise kad se bude upuvao u plej ofu. Ono njegovo standardno, kad je tvrdo nigde ga nema.
(Kukatilo, 11. maj 2021 08:49)

Koliko mene secanje sluzi, jednom je kad je bilo tvrdo ubacio 123 poena jednoj ekipici. Nekom je Bogi legenda, a nekom Lazic. Krstenog kosarkasa niste napravili 20 godina. Od Igora Rakocevica niko.

ZV

pre 2 godine

Zna li neko Bogijev prosek otkad je Nate McMillan postao trener? Taman sam počela da pratim NBA košarku 1996. godine, kad je Nate igrao za Seattle Sonicse, tada drugi najbolji tim lige posle Bullsa. Bio je zanimljiv igrač, što bi rekli, with b@lls.

fortissimo

pre 2 godine

Može li neko ko prati život igrača i sve što je nebitno da kaže šta se to dogodilo u Bogdanovićevom životu pa je naprasno počeo da igra iznad svih očekivanja? Da se nije oženio, razveo, dobio dete? Od igrača koji nije mogao bazen da pogodi do igrača koji ima medju najboljim procentima šuta za 3 poena. Da me pogrešno neko ne shvati, drago mi je da igra ovako i neka samo nastavi. Nego čudi tolika amplituda i to u jednoj sezoni.
(smeh, 11. maj 2021 09:12)
Verovatno je citao komentare ovih pacenika bas ovde na b92, pa resio da ih malo nervira. Kako je los covek, sramota... pa zar tako prema napacenim sunarodnicima, prema ovom nebeskom narodu??
(bananarepublic, 11. maj 2021 09:52)


Nije vise u vezi sa Danilovicevom..haha..Salim se. Samo rad i rad. Ne bi rekao da nije mogao bazen da pogodi jer je dosao iz Kingsa sa prosekom od 15 poena. Evo sada ima prosek 16 poena. Trener mu je dao vecu slobodu, skoro je pricao da trazi da sutira a ne doda loptu, sto cesto radi. Jang samo poslednje 4 utakmice , sut za 3. 0/3, protiv Sunsa, 2/6 protiv Indijane , 1/6 Portland i nocas 1/7? To su potrosene lopte. Bogdan, 7/14 Portland, 4/6 Sansi, 6/10 Indijana , 7/ 12 Wasinghton. To su ozbiljne cifre. Vrhunski prosek. Da sam na mestu trenera, samo bi pitao, Bogi je sam, zasto mu ne dodas? Barem bi ga posramio ako nista vise jer je jasno da na Bogijev sut , barem poslednjih 2 meseca tim moze da racuna. Iskoristi bre to..

111

pre 2 godine

(posmatrač, 11. maj 2021 10:47)

Nije Galinari iznad Bogija niti je bilo kakva hijerarhija u tom smislu u pitanju. Onda bi Galo bio u prvoj postavi a ne Bogi? Ne znam zasto tako mislis? Skoro je Galo pogodio 8 trojki , igrao odlicno ali je u toj utakmici i Bogi pogodio 7 trojki? Ali od te utakmice Galo ne igra na tom nivou kao ni nocas a Bogi je tu, igra odlicno.

Грађевинац

pre 2 godine

Ми нешто старији се сећамо детињства кад, на фузбалу, никако нисмо смели да наљутимо другара који био најгори играч али је био власник лопте - `ће да оде кући, са све лоптом, ако би му било шта приговорили уз чувену реченицу "нећу више да се играм" . :)
Остали који нису имали ту срећу да буду власници лопте а нису се нешто ни у нападу показали... обавезно би им пришао најстарији у екипи и реченицом

"иди биди бек"

давао до знања да им играчки квалитети нису баш на завидном нивоу.
Тако је изгледа и Расел власник свих лопти у свом тиму па нико не сме да га задиркује за себичну игру.
Зато је Раселова игра "One Man Show".
Овде, на овом мечу, се најбоље види разлика између кошаркаша који паметно игра (Богдан нпр) који не форсира, не губи лопте, не срља, не дозвољава противничким играчима да га избаце из ритма и још много тога приде и кошаркаша који је све остало само не кошаркашки интелигентан(RW). Тачније, та разлика је уочљива кад упоредиш, малтене, било којег европског кошаркаша са овом "циглом" од кошаркаша.
Дивим се стрпљењу свих његових саиграча, замисли лика који прво јури асистенције, кад то колико толико достигне онда фокусира на скокове и на крају гледа како да постигне двоцифрен број поена а од осећаја за игру једна велика НУЛА.
Остаће Расел упамћен не по броју ТД већ по смеху Дурента и Карија када га су чули како се дере на Стивена Адамса "шутни треба ми још једна асистенција".

pant-La

pre 2 godine

Ne volem da gledam raselove ekipe zbog nacina na koji igra, obesmisljuje sve ono sto smo naucili o kosarci.. Borac je, pozrtvovan, brz, eksplozivan ali ego verovatno najveći u istoriji kosarke..
Zbog vaznosti njihovih utakmica, tj položaja na tabeli a ne zbog ovih 3pl rekorda, odgledao sam poslednje 2 njihove utakmice i svaka cast na monstruoznim statistikama, brojevi su uvek tu, ali i proslu protiv indijane je promasio sut za pobedu u regularnom delu, posle pobedili u produzecima, na kraju skoro uvek upropasti sve sto je gradio celu utakmicu i tako tokom cele karijere..
I nemam problem sa njim, on je takav kakav je, unikat, on je westbruk, imam problem sto je to los primer i sto ce vec sutra na desetine klinaca u ligi tripovati da su novi rasel i tako iznova obesmisljavati ispravan nacin igranja kosarke i kvariti istu, a tu su i ovi senzacionalisticki americki mediji koji sve to podržavaju, pa cak i forsiraju..
Bogiju svaka cast, konacno partije koje smo znali da ima u rukama..

steppenwolf

pre 2 godine

Najefikasniji je bio trej jang, sa 17% za 3 i čak 6 izgubljenih lopti.
Sa njegovim glupostima i srljanjem je lako mogla da se izgubi dobijena utakmica.
Od njega više štete u ekipi nego koristi.
(društvance iz predgrađa, 11. maj 2021 10:17)


Upravo tako. Atlanta udje sa + 17 u poslednju cetvrtinu i na kraju sreca da Westbruk nije pogodio za 3?? Jang je stetocina i to definitivno tako mislim. Rasel nije pogodio a Yangu je ostalo 36 poena? Da je pogodio , Yang bi opet imao 36 poena. E sada, sto je on razlog i takva igra da je protivnik smanjio toliku razliku , sto kada je tesno, ne ide na siguran napda , sto je imao 6 izgubljenih lopti a primera radi Bogi je imao dve ukradene lopte, sto je Jang sutirao ko nezdrav za 3 poena 1 od 7, to nema veze? Najezim se kada Bogija vidim samog a ovaj se zalece u reket i gubi loptu. Drugo, ne mogu da postujem igraca koji je vec tako mlad naucio da mu je cilj da ga protivnik faulira, da ga navuce na kvarno na faul nego da mu je cilj cista kosarka? To kod Yanga ne postoji. Gledao je mnogo Hardena. Bogiju je cilj da cisto sutira i poentira i to je lepota za gledanje. Nema veze, promasi , nemoguce je sve pogoditi ali ima strasne procente. I uvek dobije loptu sekundu kasnije a to je mnogo za sut. Kolins je odigtao odlicno u odbrani, par blokada i u napadu. I normalno Bogi. Ovo Jang, 36 poena, nema veze sa zivotom. Tako ce da ih zakopa u nekoj bitnoj utakmici, samo gledajte. Ali Ameri to vole..zabava za milione.

GoranRS

pre 2 godine

Neko je napisao maloprije o autoritetu trenera i da li smije i koliko "pritegnuti" Janga. Ono što je najveći problem je da vlasnici Atlante nisu ponudili treneru da potpiše ugovor nego je još uvijek privremeni trener, a od Janga se mora napraviti glavno lice Atlante jer tu su onda pare i od sponzora i od svega. Ne treba zaboraviti da je Mekmilan bio jako dobar plejmejker i da kao trener insistira na odbrani ( četvrti ili peti je trener u istoriji NBA po ukupnom omjeru pobjeda i poraza tj. po ukupnom pozitivnom omjeru ). Budući da mu je status još nedefiniran a mišljenja samda bi on volio voditi ovaj tim ,ne smije ništa raditi na silu što se ne sviđa vlasnicima.
Ono što se piše po američkim forumima je to da sigurno dobijaju otkaz treneri Indijane i Portlanda na kraju ove sezone a da uprava Portlanda želi Mekmilana. Kako će se stvari odvijati vidjećemo . Iskreno bi mi bilo žao da ode Mekmilan jer ko zna ko će ga zamijeniti i kako će se to odraziti na ulogu Bogdana u timu.

jsx

pre 2 godine

Svaka cast. Obicno sam ga kritikovao (ne kao petarczv i Kukatilo, oni nisu normalni), ali sad moram da kazem da je odlican u Atlanti.
Definitivno mu jeste mesto u po ekipi.

kukutalo bilde

pre 2 godine

Izuzetno mi je drago da Bogi sada reseta. Iz prostog razloga sto cu da uzivam vise kad se bude upuvao u plej ofu. Ono njegovo standardno, kad je tvrdo nigde ga nema.
(Kukatilo, 11. maj 2021 08:49)

Tebi drago? Pa poješćeš se živ čoveče! Ali mogu da te zamislim kako željno iščekuješ svako jutro da se probudiš i vidiš da je Bogi odigrao loše, da bi mogao da prosipaš svoju zglobu po komentarima, a ono mućak. I onda tako isfrustriran provedeš ceo dan sklupčan u 4 zida, čekajući sledeći meč sutra dan...
Koliko tebi nije dobro čoveče. Ja bih ti savetovao da posetiš psihijatra, jer ovo što ti radiš definitivno nije normalno.

posmatrač

pre 2 godine

Meni je i dalje najveći utisak to koliko se Bogdan preskače u igri, iako je u životnoj formi. Zaista neverovatno, a nije ni da ima baš neki mali ugovor, pa da je tom smislu manje bitan u rotaciji.
Sinoć sam odgledao samo prvo poluvreme (pa ne znam kako je bilo u nastavku) ali sam opet video nekoliko čistih situacija za lagani šut, gde se Bogdan još pri tom i javlja i maše, ali Jang i dalje igra svoju igru, i ni ne pomišlja da baci makar i pogled ka trenutno svom najefikasnijem saigraču. A Bogdan onda mora da izvodi neke sulude šuteve iz okreta, i pri tom još i pogađa.
Sebičnost Vilijamsa i Galinarija nije toliki problem, pošto je izgleda Galinari očito iznad Bogdana u nekoj hijerarhiji tamo, i očito ima pravo da sam više odlučuje, ali Jang je taj koji bi trebao da vodi ekipu, i da oseti šta je dobro za nju. Pošto ovo sa Bogdanom već prilično dugo traje (dva meseca), i čak dovodi u pitanje dalje rezultate Atlante, čudi me da mu bar neko iz uprave ne skrene pažnju na to, ako već trener nema snage i autoriteta. U poslednje vreme su neke utakmice gusto gubili, ovu gusto dobili, a sve to samo zato što ne koriste ono što imaju na najbolji način. Nije uopšte problem da Galinari, kada ga krene, šutne 15 puta, ali iako imaš igrača koga ide već dva meseca, samoubilački je to ne koristiti od samog starta. Videćemo, Atlanta ima dosta potencijala, ali baš zbog ovih stvari je veliko pitanje dokle će dobaciti u PO.

društvance iz predgrađa

pre 2 godine

Najefikasniji je bio trej jang, sa 17% za 3 i čak 6 izgubljenih lopti.
Sa njegovim glupostima i srljanjem je lako mogla da se izgubi dobijena utakmica.
Od njega više štete u ekipi nego koristi.

čovjek koji zna

pre 2 godine

@Haos

Trenutno:
1. CP3
2. Luka
3. Kyrie
4. Russ

Na duge staze (ajde da kažemo za narednih 4-5 sezona):
1. Luka
2. Kyrie
3. Russ
4. CP3

Da dodam i da je razlika "na duge staze" između ovih igrača dosta veća nego što je trenutno. CP3 je stvarno istorijska klasa kao plejmejker, ali 36 godina... ne znam koliko još ovo može da se održi. Russ 32, ali fokusiran više na fizikalije, neće ni to predugo...

Inače, možda bi zanimljivije pitanje bilo da si ubacio i Lillarda u priču. Sad npr baš razmišljam, gledajući trenutno stanje ja bih ga uzeo prije CP3 ali ne prije Luke iako mislim da je CP3 trenutno kvalitetniji igrač od Luke (da kažem "bolji pobjednik"). Valjda što je glavna prednost CP3 u ovoj grupi koju si predstavio to što je daleko ozbiljniji od ostalih i što je pravi lider (možda se može reći ovo i za Russa, ali CP3 je uz to ipak daleko efikasniji i zahvalniji igrač).

CP3 nema baš toliko izraženu tu prednost kad ga gledaš u odnosu na Lillarda, tako da bih radije uzeo Damea tu.

fontana

pre 2 godine

Gledao sam kosarke od mladjih pionira do seniora, od svih evropski liga do NBA, ali nikad nisam video odvratnijeg igraca od Treja Janga. Muka mi je da gledam Atlantu zvog njega iako volim dosta igraca tu. Kao trojkas ima 30 posto za tri, 40 posto iz igre, 9 bacanja po mecu, jer svaki put kad krene na ulaz bacaka se pa ce valjda sudija svirati, kad ga stisnu nema ga nigde, sebican, ima loptu u rukama 80 posto vremena, udje u pik pa ispred igraca i onda se ukoci da ovaj naleti i baci se i dobije 2 bacanja, floutere one pogadja kad mu se centar povuce do reketa. I to je to 5 floutera pogodi tih 8 od 9 penala i trojku ubode 1 2 iz 10 suteva i ima 25 poena, asistencija ima 10 jer kako da nema kad je stalno lopta kod njega, teze bi bilo da nema nego da ima, odbrana nikakva... Sledecu utalmicu merim na stoperici koliko vremena ima loptu on a koliko Bogdanovic. Ok nije Bogdan plej ali daleko od toga da ne zna da iskreira. Sad pogadja kao lud ove trojke ali smesno je da da jednu dvojku samo i da ne ode nijednom na ulaz celu tekmu. Nije on JJ Redik tip igraca

GoranRS

pre 2 godine

Odakle da počnem , ufff. Pošto imam stream od bally sports southeast gledao sam emisiju i prije i poslije utakmice i iznervirao se načisto. Prvo me nerviraju komentatori od kojih nikad nećeš čuti kritiku za Janga a čovjek je imao šest izgubljenih lopti i u 4.cetvrtini je u nekoliko napada šutirao za tri poena na silu i Nerezinskih jer ne može prihvatiti da Bogdan ili neko drugi ima bolji procenat. Ako tako nastavi u plejofu neće Atlanta ništa napraviti protiv Knicksa. Poslije utakmice su hvalili Janga i Huntera jer je zaigrao konačno, a o Bogdanu i trojkama ništa osim što je trener na konferenciji na pitanje novinara rekao da jang i Bogdan sve bolje saradjuju jer jang sve bolje osjeća koje su to pozicije koje Bogdanu najviše odgovaraju i kad da mu doda loptu. Ono što će biti problem u plejofu je mlad i neiskusan tim i problem druge petorke jer kad neće šut onda niko od njih ne može pogoditi kao što je sinoć bio slučaj. Mentalno će trebati spremiti tu ekipu. S obzirom da ni u drugoj utakmici ne igra Bil zbog povrede očekivati je da se malo konsoliduju u glavi igrači Atlante i da pobjede i tu utakmicu a onda zavisno od rezultata Knicksa mogu i odmarati Bogdana , Kolinsa i Kapelu u zadnje dvije utakmice tj. smanjiti im minutažu malo.

panter pudlica

pre 2 godine

Izuzetno mi je drago da Bogi sada reseta. Iz prostog razloga sto cu da uzivam vise kad se bude upuvao u plej ofu. Ono njegovo standardno, kad je tvrdo nigde ga nema.
(Kukatilo, 11. maj 2021 08:49)

Debil ostaje debil...

PERA

pre 2 godine

Izuzetno mi je drago da Bogi sada reseta. Iz prostog razloga sto cu da uzivam vise kad se bude upuvao u plej ofu. Ono njegovo standardno, kad je tvrdo nigde ga nema.
(Kukatilo, 11. maj 2021 08:49)
UZIVATI U NECIJOJ NESRECI I PRIZELJKIVATI MU ISTU, SAMO GOVORI O TEBI KAO COVEKU.ZELIM TI SVE NAJBOLJE I UPAMTI DA JE KARMA CUDO...

Sah-mat

pre 2 godine

Izuzetno mi je drago da Bogi sada reseta. Iz prostog razloga sto cu da uzivam vise kad se bude upuvao u plej ofu. Ono njegovo standardno, kad je tvrdo nigde ga nema.
(Kukatilo, 11. maj 2021 08:49)

Kada ne igra dobro ti uzivas? E kukala ti majka u cemu ti uzivas.

smeh

pre 2 godine

Može li neko ko prati život igrača i sve što je nebitno da kaže šta se to dogodilo u Bogdanovićevom životu pa je naprasno počeo da igra iznad svih očekivanja? Da se nije oženio, razveo, dobio dete? Od igrača koji nije mogao bazen da pogodi do igrača koji ima medju najboljim procentima šuta za 3 poena. Da me pogrešno neko ne shvati, drago mi je da igra ovako i neka samo nastavi. Nego čudi tolika amplituda i to u jednoj sezoni.

Dragan Borca

pre 2 godine

Rasel Vestbruk ono sto mediji ne pokazuju, nego ga pumpaju vise i od MVP igraca

Ofanzivno- defanzivni rejting na 100 poseda 103-110( za igrace preko 30 minuta top 5 najgorih igraca u ligi )
31% trojka i 64% bacanja za beka uzas
50% true shooting i na sve to malo fali od 5 izgubljenih lopti po mecu

Kole

pre 2 godine

Koga biste pre imali u timu:
1) Krisa Pola,
2) Luku Dončića,
3) Kajrija Irvinga ili
4) Rasela Vestbruka?
Možete i da i poređate po redu od prvog do poslednjeg.
(Haos, 11. maj 2021 09:17)


Irvinga bez razmišljanja.

only fools and horses

pre 2 godine

Kad neko ima impresivnih 28 poena, 13 skokova i 21 asistenciju, svako bi pomislio da je njegova ekipa razbila. A ono jok, ispade igralo se samo zbog te njegove statistike, pobeda-poraz su bili potpuno nebitni.

Haos

pre 2 godine

Koga biste pre imali u timu:
1) Krisa Pola,
2) Luku Dončića,
3) Kajrija Irvinga ili
4) Rasela Vestbruka?
Možete i da i poređate po redu od prvog do poslednjeg.

bananarepublic

pre 2 godine

Može li neko ko prati život igrača i sve što je nebitno da kaže šta se to dogodilo u Bogdanovićevom životu pa je naprasno počeo da igra iznad svih očekivanja? Da se nije oženio, razveo, dobio dete? Od igrača koji nije mogao bazen da pogodi do igrača koji ima medju najboljim procentima šuta za 3 poena. Da me pogrešno neko ne shvati, drago mi je da igra ovako i neka samo nastavi. Nego čudi tolika amplituda i to u jednoj sezoni.
(smeh, 11. maj 2021 09:12)
Verovatno je citao komentare ovih pacenika bas ovde na b92, pa resio da ih malo nervira. Kako je los covek, sramota... pa zar tako prema napacenim sunarodnicima, prema ovom nebeskom narodu??

IggyPOP

pre 2 godine

Može li neko ko prati život igrača i sve što je nebitno da kaže šta se to dogodilo u Bogdanovićevom životu pa je naprasno počeo da igra iznad svih očekivanja? Da se nije oženio, razveo, dobio dete? Od igrača koji nije mogao bazen da pogodi do igrača koji ima medju najboljim procentima šuta za 3 poena. Da me pogrešno neko ne shvati, drago mi je da igra ovako i neka samo nastavi. Nego čudi tolika amplituda i to u jednoj sezoni.
(smeh, 11. maj 2021 09:12)

Vrlo jednostavno. Rad, rad i samo rad. Kada dodje rezultat svima deluje kao da je palo s neba a samo on zna koliko truda je ulozio da bi dosao dovde. Poz.

matic

pre 2 godine

šta je, srbi? bilo je mnooogo više komentara kada je bogdan imao 7 ili 8 poena na utakmici i slabe procente. gde ste sada? a da, zaboravio sam na trenutak o kakvom društvenom talogu se radi. podbaciće bogi neku, pa ćete moći opet da lečite frustracije, samo polako i čuvajte zdravlje do tada

123

pre 2 godine

Izuzetno mi je drago da Bogi sada reseta. Iz prostog razloga sto cu da uzivam vise kad se bude upuvao u plej ofu. Ono njegovo standardno, kad je tvrdo nigde ga nema.
(Kukatilo, 11. maj 2021 08:49)

Da li te mnogo boli, sinko?

Uzgred, kad je bilo tvrdo vama je ubacio 123 poena, tako da si kosarku verovatno poceo da pratis posle 2015.

man

pre 2 godine

Gube pola kosa a on sutira trojku na 3-4 sec do kraja. toliko o tom igracu
(Sumadin, 11. maj 2021 08:07)

To vise govori o NBA ligi tj potvdra da je cirkus liga posto najbolji igraci su prepuni sujete kao ni u jednom drugom sportu pre ce sutnuti sa 8 metara nego dodati saigracu loptu. ta ogromna sujeta cini ovu ligu gadljivom . I Svi ti super igraci bez obzira na ime su tako gradili karijeru tipa Brajant Iverson nisam ga gledao ali verovatno i Jordan i prijasnji a danas su to RW,Bil, Wiggins, Jang, Hild, Ja Morton,Pol Dzordz, Harden .
Ok je da najbolji igrac zavrsi zadnji napad ali ovi po svakoj ceni to moraju da urade bez obzira na situaciju na terenu u tom momentu.A i takav trend se napravio da ako to ne radis nisi 'clutch igrac' tj nema te nigde kad je najpotrebnije pa eto RW je bio tu kad je bilo najpotrebnije lol.
Ko voli kosarku taj pre gleda Evro ligu makar rezultat na kraju bio 50-48 A Lazic postigao kos za pobedu. Ksarka je kao igra najbolje da se igra rekreativno barem kod nas imas kosarkaskih terena u svakom selu.

dule

pre 2 godine

RW je na kraju morao da suta za tri, posto su mu dvojica cuvala ulaz, i jos treci odbrambeni bio kod kosa. Jedan saigrac ga ispratio u kontri, ostalih ni na vidiku.

konj veselko

pre 2 godine

Kineski snajper poslednjih 20 utakmica skromni prosek 21.9 pp i trojke svega 93-187 ili ti skoro bednih 50%. Ovo je od Dražena u Nets-ima nevidjena statistika za belca beka evropljanina u nba a pritom nije početak lige već borba za playoff..bravo legendo!

Gde ja živim

pre 2 godine

Dalekometna paljba, brzina izbačaja fenomenalna. Samo još da izniveliše kraću distancu, da popravi procenat i zaista možemo očekivati ozbiljne proseke u narednih nekoliko godina. Samo napred Bogdane. Idemo dalje.

ccc?

pre 2 godine

Ovde se ide na probijanje u reket i poentiranje za 2 a ne ovo..Sta mu vredi, promasio je sut za 3 i pobedu..Znaci cela utakmica, Rasel, Rasel, istorijski, Rasel i promasi za 3 i pobedu.. Koga to interesuje..bitan je rekord...

Pogan

pre 2 godine

E da, zaboravih. Bogdan je igrao odlicnu odbranu na Westbrooku, ali ga je iz nekog razloga Nejt pomerio na Bertansa i zeznuo stvar.
(Under KV, 11. maj 2021 08:17)

Koji sport ti gledas, leba ti? Na Vestbruku se smenjivalo vise igraca da bi ga sto vise izmorili. Na kraju je mozda bas taj detalj i odlucio utakmicu, jer je Vestbruk umesto kosa pogodio stativu.

JPR24

pre 2 godine

Westbrook ipak izgubio... i promašio šut za pobedu. Ali on je barem igrao ! Beal odmara ej !! A Young mi nije jasan, imaju +1, ima loptu, 18 sekundi do kraja znaci manje od punog napada, i gde je on krenuo u reket sa Kolinsom, kakva je to mozgalica da imaš sve u rukama i zamalo ubrljas sve sa jednom totalnom glupošću i das priliku protivniku da pobedi ???

Dejan RS

pre 2 godine

Jos kada bi Bogdan dobio loptu i sutirao u poslednjih 5 minuta, to bi bilo super! Momak ima 7 od 12 za tri i ne dobija cak ni taj jedan sut u poslednjih 5 minuta? Atlanta na kraju srecno pobedila, Jang je siledzija i nece se on smiriti ni u plej ofu, odlicnu je on utakmicu odigrao da se razumemo, ali lik drzi loptu vise od pola napada. Nije mi jasno da Mekmilan nije nacrtao neku akciju za najboljeg sutera u Atlanti, za razliku od Janga koji sutira za tri oko 30%.

Dragan Borca

pre 2 godine

.437 % trojka na cak 7,5 pokusaja 😮

Koliko je to dobro da je Pedja Stojakovic imao najbolje procente za 3 u 2007.godini sa .442 ali na 6,6 pokusaja. Kari ima trenutno .429, Porter .446 na 6 i nesto, a najbolji je Dzo Heris sa 46% na 6 i nesto pokusaja.
Bogdan je top 5 najboljih sutera lige po procentima

Galo

pre 2 godine

Gube pola kosa a on sutira trojku na 3-4 sec do kraja. toliko o tom igracu
(Sumadin, 11. maj 2021 08:07)

O cemu ti pricas?Totalno netacna informacija.

Miroslav

pre 2 godine

Za rekord,svaka cast.Ali Vestbruk nema glavu,da bi bio jedan od boljih plej mekera svih vremena.To se najbolje vidi u poslednjem napadu.Cetiri sekunde do kraja,na minus dva se ne sutira za tri.Dzon Stokton je doktor kosarke za njega.

Under KV

pre 2 godine

Nisu mu priznali cistu silaznu loptu. Udarila je prvo u tablu, pa je onda blokiran. Bunio se Bogdan, ali dzabe. Ne znam sto nisu uzeli celendz. Imao bi 27 poena.
Plus su ga u poslednja dva minuta preskakali, iako je imao otvorene pozicije i najbolji sutnu ekipi do tada. Mali Trae je morao da srlja i promašuje. Umalo zbog njega i da izgube na kraju.
Bogdan neverovatno konstantan i pogadja se neverovatnom preciznoscu i teske suteve. Opet trojka iz okreta.

Pogan

pre 2 godine

Nisu mu priznali cistu silaznu loptu. Udarila je prvo u tablu, pa je onda blokiran. Bunio se Bogdan, ali dzabe. Ne znam sto nisu uzeli celendz.
(Under KV, 11. maj 2021 08:15)

Zato sto moze da se "celendzuje" samo nesto sto je presudjeno, a ne nesto sto se nije sviralo. Prestani da komentarises vise, molim te.

Lex

pre 2 godine

Gube pola kosa a on sutira trojku na 3-4 sec do kraja. toliko o tom igracu
(Sumadin, 11. maj 2021 08:07)

Добро јутро, ал како коме видим...

stefan

pre 2 godine

Vestbruku je veceras bilo draze sto je ostvario tripl-dabl, a ne da ubaci trojku za pobedu. Bogdanu svaka cast, samo neka nastavi ovako da igra i ako ovako ceo tim Atlante igra mogu biti opasni za svakoga u plejofu.

Kukatilo

pre 2 godine

Izuzetno mi je drago da Bogi sada reseta. Iz prostog razloga sto cu da uzivam vise kad se bude upuvao u plej ofu. Ono njegovo standardno, kad je tvrdo nigde ga nema.

stefan

pre 2 godine

Vestbruku je veceras bilo draze sto je ostvario tripl-dabl, a ne da ubaci trojku za pobedu. Bogdanu svaka cast, samo neka nastavi ovako da igra i ako ovako ceo tim Atlante igra mogu biti opasni za svakoga u plejofu.

Miroslav

pre 2 godine

Za rekord,svaka cast.Ali Vestbruk nema glavu,da bi bio jedan od boljih plej mekera svih vremena.To se najbolje vidi u poslednjem napadu.Cetiri sekunde do kraja,na minus dva se ne sutira za tri.Dzon Stokton je doktor kosarke za njega.

Under KV

pre 2 godine

Nisu mu priznali cistu silaznu loptu. Udarila je prvo u tablu, pa je onda blokiran. Bunio se Bogdan, ali dzabe. Ne znam sto nisu uzeli celendz. Imao bi 27 poena.
Plus su ga u poslednja dva minuta preskakali, iako je imao otvorene pozicije i najbolji sutnu ekipi do tada. Mali Trae je morao da srlja i promašuje. Umalo zbog njega i da izgube na kraju.
Bogdan neverovatno konstantan i pogadja se neverovatnom preciznoscu i teske suteve. Opet trojka iz okreta.

Gde ja živim

pre 2 godine

Dalekometna paljba, brzina izbačaja fenomenalna. Samo još da izniveliše kraću distancu, da popravi procenat i zaista možemo očekivati ozbiljne proseke u narednih nekoliko godina. Samo napred Bogdane. Idemo dalje.

Sah-mat

pre 2 godine

Izuzetno mi je drago da Bogi sada reseta. Iz prostog razloga sto cu da uzivam vise kad se bude upuvao u plej ofu. Ono njegovo standardno, kad je tvrdo nigde ga nema.
(Kukatilo, 11. maj 2021 08:49)

Kada ne igra dobro ti uzivas? E kukala ti majka u cemu ti uzivas.

JPR24

pre 2 godine

Westbrook ipak izgubio... i promašio šut za pobedu. Ali on je barem igrao ! Beal odmara ej !! A Young mi nije jasan, imaju +1, ima loptu, 18 sekundi do kraja znaci manje od punog napada, i gde je on krenuo u reket sa Kolinsom, kakva je to mozgalica da imaš sve u rukama i zamalo ubrljas sve sa jednom totalnom glupošću i das priliku protivniku da pobedi ???

Dragan Borca

pre 2 godine

.437 % trojka na cak 7,5 pokusaja 😮

Koliko je to dobro da je Pedja Stojakovic imao najbolje procente za 3 u 2007.godini sa .442 ali na 6,6 pokusaja. Kari ima trenutno .429, Porter .446 na 6 i nesto, a najbolji je Dzo Heris sa 46% na 6 i nesto pokusaja.
Bogdan je top 5 najboljih sutera lige po procentima

matic

pre 2 godine

šta je, srbi? bilo je mnooogo više komentara kada je bogdan imao 7 ili 8 poena na utakmici i slabe procente. gde ste sada? a da, zaboravio sam na trenutak o kakvom društvenom talogu se radi. podbaciće bogi neku, pa ćete moći opet da lečite frustracije, samo polako i čuvajte zdravlje do tada

konj veselko

pre 2 godine

Kineski snajper poslednjih 20 utakmica skromni prosek 21.9 pp i trojke svega 93-187 ili ti skoro bednih 50%. Ovo je od Dražena u Nets-ima nevidjena statistika za belca beka evropljanina u nba a pritom nije početak lige već borba za playoff..bravo legendo!

ccc?

pre 2 godine

Ovde se ide na probijanje u reket i poentiranje za 2 a ne ovo..Sta mu vredi, promasio je sut za 3 i pobedu..Znaci cela utakmica, Rasel, Rasel, istorijski, Rasel i promasi za 3 i pobedu.. Koga to interesuje..bitan je rekord...

123

pre 2 godine

Izuzetno mi je drago da Bogi sada reseta. Iz prostog razloga sto cu da uzivam vise kad se bude upuvao u plej ofu. Ono njegovo standardno, kad je tvrdo nigde ga nema.
(Kukatilo, 11. maj 2021 08:49)

Da li te mnogo boli, sinko?

Uzgred, kad je bilo tvrdo vama je ubacio 123 poena, tako da si kosarku verovatno poceo da pratis posle 2015.

IggyPOP

pre 2 godine

Može li neko ko prati život igrača i sve što je nebitno da kaže šta se to dogodilo u Bogdanovićevom životu pa je naprasno počeo da igra iznad svih očekivanja? Da se nije oženio, razveo, dobio dete? Od igrača koji nije mogao bazen da pogodi do igrača koji ima medju najboljim procentima šuta za 3 poena. Da me pogrešno neko ne shvati, drago mi je da igra ovako i neka samo nastavi. Nego čudi tolika amplituda i to u jednoj sezoni.
(smeh, 11. maj 2021 09:12)

Vrlo jednostavno. Rad, rad i samo rad. Kada dodje rezultat svima deluje kao da je palo s neba a samo on zna koliko truda je ulozio da bi dosao dovde. Poz.

PERA

pre 2 godine

Izuzetno mi je drago da Bogi sada reseta. Iz prostog razloga sto cu da uzivam vise kad se bude upuvao u plej ofu. Ono njegovo standardno, kad je tvrdo nigde ga nema.
(Kukatilo, 11. maj 2021 08:49)
UZIVATI U NECIJOJ NESRECI I PRIZELJKIVATI MU ISTU, SAMO GOVORI O TEBI KAO COVEKU.ZELIM TI SVE NAJBOLJE I UPAMTI DA JE KARMA CUDO...

Dejan RS

pre 2 godine

Jos kada bi Bogdan dobio loptu i sutirao u poslednjih 5 minuta, to bi bilo super! Momak ima 7 od 12 za tri i ne dobija cak ni taj jedan sut u poslednjih 5 minuta? Atlanta na kraju srecno pobedila, Jang je siledzija i nece se on smiriti ni u plej ofu, odlicnu je on utakmicu odigrao da se razumemo, ali lik drzi loptu vise od pola napada. Nije mi jasno da Mekmilan nije nacrtao neku akciju za najboljeg sutera u Atlanti, za razliku od Janga koji sutira za tri oko 30%.

Dragan Borca

pre 2 godine

Rasel Vestbruk ono sto mediji ne pokazuju, nego ga pumpaju vise i od MVP igraca

Ofanzivno- defanzivni rejting na 100 poseda 103-110( za igrace preko 30 minuta top 5 najgorih igraca u ligi )
31% trojka i 64% bacanja za beka uzas
50% true shooting i na sve to malo fali od 5 izgubljenih lopti po mecu

panter pudlica

pre 2 godine

Izuzetno mi je drago da Bogi sada reseta. Iz prostog razloga sto cu da uzivam vise kad se bude upuvao u plej ofu. Ono njegovo standardno, kad je tvrdo nigde ga nema.
(Kukatilo, 11. maj 2021 08:49)

Debil ostaje debil...

only fools and horses

pre 2 godine

Kad neko ima impresivnih 28 poena, 13 skokova i 21 asistenciju, svako bi pomislio da je njegova ekipa razbila. A ono jok, ispade igralo se samo zbog te njegove statistike, pobeda-poraz su bili potpuno nebitni.

Pogan

pre 2 godine

Nisu mu priznali cistu silaznu loptu. Udarila je prvo u tablu, pa je onda blokiran. Bunio se Bogdan, ali dzabe. Ne znam sto nisu uzeli celendz.
(Under KV, 11. maj 2021 08:15)

Zato sto moze da se "celendzuje" samo nesto sto je presudjeno, a ne nesto sto se nije sviralo. Prestani da komentarises vise, molim te.

Lex

pre 2 godine

Gube pola kosa a on sutira trojku na 3-4 sec do kraja. toliko o tom igracu
(Sumadin, 11. maj 2021 08:07)

Добро јутро, ал како коме видим...

Pogan

pre 2 godine

E da, zaboravih. Bogdan je igrao odlicnu odbranu na Westbrooku, ali ga je iz nekog razloga Nejt pomerio na Bertansa i zeznuo stvar.
(Under KV, 11. maj 2021 08:17)

Koji sport ti gledas, leba ti? Na Vestbruku se smenjivalo vise igraca da bi ga sto vise izmorili. Na kraju je mozda bas taj detalj i odlucio utakmicu, jer je Vestbruk umesto kosa pogodio stativu.

pant-La

pre 2 godine

Ne volem da gledam raselove ekipe zbog nacina na koji igra, obesmisljuje sve ono sto smo naucili o kosarci.. Borac je, pozrtvovan, brz, eksplozivan ali ego verovatno najveći u istoriji kosarke..
Zbog vaznosti njihovih utakmica, tj položaja na tabeli a ne zbog ovih 3pl rekorda, odgledao sam poslednje 2 njihove utakmice i svaka cast na monstruoznim statistikama, brojevi su uvek tu, ali i proslu protiv indijane je promasio sut za pobedu u regularnom delu, posle pobedili u produzecima, na kraju skoro uvek upropasti sve sto je gradio celu utakmicu i tako tokom cele karijere..
I nemam problem sa njim, on je takav kakav je, unikat, on je westbruk, imam problem sto je to los primer i sto ce vec sutra na desetine klinaca u ligi tripovati da su novi rasel i tako iznova obesmisljavati ispravan nacin igranja kosarke i kvariti istu, a tu su i ovi senzacionalisticki americki mediji koji sve to podržavaju, pa cak i forsiraju..
Bogiju svaka cast, konacno partije koje smo znali da ima u rukama..

fontana

pre 2 godine

Gledao sam kosarke od mladjih pionira do seniora, od svih evropski liga do NBA, ali nikad nisam video odvratnijeg igraca od Treja Janga. Muka mi je da gledam Atlantu zvog njega iako volim dosta igraca tu. Kao trojkas ima 30 posto za tri, 40 posto iz igre, 9 bacanja po mecu, jer svaki put kad krene na ulaz bacaka se pa ce valjda sudija svirati, kad ga stisnu nema ga nigde, sebican, ima loptu u rukama 80 posto vremena, udje u pik pa ispred igraca i onda se ukoci da ovaj naleti i baci se i dobije 2 bacanja, floutere one pogadja kad mu se centar povuce do reketa. I to je to 5 floutera pogodi tih 8 od 9 penala i trojku ubode 1 2 iz 10 suteva i ima 25 poena, asistencija ima 10 jer kako da nema kad je stalno lopta kod njega, teze bi bilo da nema nego da ima, odbrana nikakva... Sledecu utalmicu merim na stoperici koliko vremena ima loptu on a koliko Bogdanovic. Ok nije Bogdan plej ali daleko od toga da ne zna da iskreira. Sad pogadja kao lud ove trojke ali smesno je da da jednu dvojku samo i da ne ode nijednom na ulaz celu tekmu. Nije on JJ Redik tip igraca

fortissimo

pre 2 godine

Može li neko ko prati život igrača i sve što je nebitno da kaže šta se to dogodilo u Bogdanovićevom životu pa je naprasno počeo da igra iznad svih očekivanja? Da se nije oženio, razveo, dobio dete? Od igrača koji nije mogao bazen da pogodi do igrača koji ima medju najboljim procentima šuta za 3 poena. Da me pogrešno neko ne shvati, drago mi je da igra ovako i neka samo nastavi. Nego čudi tolika amplituda i to u jednoj sezoni.
(smeh, 11. maj 2021 09:12)
Verovatno je citao komentare ovih pacenika bas ovde na b92, pa resio da ih malo nervira. Kako je los covek, sramota... pa zar tako prema napacenim sunarodnicima, prema ovom nebeskom narodu??
(bananarepublic, 11. maj 2021 09:52)


Nije vise u vezi sa Danilovicevom..haha..Salim se. Samo rad i rad. Ne bi rekao da nije mogao bazen da pogodi jer je dosao iz Kingsa sa prosekom od 15 poena. Evo sada ima prosek 16 poena. Trener mu je dao vecu slobodu, skoro je pricao da trazi da sutira a ne doda loptu, sto cesto radi. Jang samo poslednje 4 utakmice , sut za 3. 0/3, protiv Sunsa, 2/6 protiv Indijane , 1/6 Portland i nocas 1/7? To su potrosene lopte. Bogdan, 7/14 Portland, 4/6 Sansi, 6/10 Indijana , 7/ 12 Wasinghton. To su ozbiljne cifre. Vrhunski prosek. Da sam na mestu trenera, samo bi pitao, Bogi je sam, zasto mu ne dodas? Barem bi ga posramio ako nista vise jer je jasno da na Bogijev sut , barem poslednjih 2 meseca tim moze da racuna. Iskoristi bre to..

društvance iz predgrađa

pre 2 godine

Najefikasniji je bio trej jang, sa 17% za 3 i čak 6 izgubljenih lopti.
Sa njegovim glupostima i srljanjem je lako mogla da se izgubi dobijena utakmica.
Od njega više štete u ekipi nego koristi.

GoranRS

pre 2 godine

Neko je napisao maloprije o autoritetu trenera i da li smije i koliko "pritegnuti" Janga. Ono što je najveći problem je da vlasnici Atlante nisu ponudili treneru da potpiše ugovor nego je još uvijek privremeni trener, a od Janga se mora napraviti glavno lice Atlante jer tu su onda pare i od sponzora i od svega. Ne treba zaboraviti da je Mekmilan bio jako dobar plejmejker i da kao trener insistira na odbrani ( četvrti ili peti je trener u istoriji NBA po ukupnom omjeru pobjeda i poraza tj. po ukupnom pozitivnom omjeru ). Budući da mu je status još nedefiniran a mišljenja samda bi on volio voditi ovaj tim ,ne smije ništa raditi na silu što se ne sviđa vlasnicima.
Ono što se piše po američkim forumima je to da sigurno dobijaju otkaz treneri Indijane i Portlanda na kraju ove sezone a da uprava Portlanda želi Mekmilana. Kako će se stvari odvijati vidjećemo . Iskreno bi mi bilo žao da ode Mekmilan jer ko zna ko će ga zamijeniti i kako će se to odraziti na ulogu Bogdana u timu.

bananarepublic

pre 2 godine

Može li neko ko prati život igrača i sve što je nebitno da kaže šta se to dogodilo u Bogdanovićevom životu pa je naprasno počeo da igra iznad svih očekivanja? Da se nije oženio, razveo, dobio dete? Od igrača koji nije mogao bazen da pogodi do igrača koji ima medju najboljim procentima šuta za 3 poena. Da me pogrešno neko ne shvati, drago mi je da igra ovako i neka samo nastavi. Nego čudi tolika amplituda i to u jednoj sezoni.
(smeh, 11. maj 2021 09:12)
Verovatno je citao komentare ovih pacenika bas ovde na b92, pa resio da ih malo nervira. Kako je los covek, sramota... pa zar tako prema napacenim sunarodnicima, prema ovom nebeskom narodu??

Nevera

pre 2 godine

Izuzetno mi je drago da Bogi sada reseta. Iz prostog razloga sto cu da uzivam vise kad se bude upuvao u plej ofu. Ono njegovo standardno, kad je tvrdo nigde ga nema.
(Kukatilo, 11. maj 2021 08:49)

Koliko mene secanje sluzi, jednom je kad je bilo tvrdo ubacio 123 poena jednoj ekipici. Nekom je Bogi legenda, a nekom Lazic. Krstenog kosarkasa niste napravili 20 godina. Od Igora Rakocevica niko.

steppenwolf

pre 2 godine

Najefikasniji je bio trej jang, sa 17% za 3 i čak 6 izgubljenih lopti.
Sa njegovim glupostima i srljanjem je lako mogla da se izgubi dobijena utakmica.
Od njega više štete u ekipi nego koristi.
(društvance iz predgrađa, 11. maj 2021 10:17)


Upravo tako. Atlanta udje sa + 17 u poslednju cetvrtinu i na kraju sreca da Westbruk nije pogodio za 3?? Jang je stetocina i to definitivno tako mislim. Rasel nije pogodio a Yangu je ostalo 36 poena? Da je pogodio , Yang bi opet imao 36 poena. E sada, sto je on razlog i takva igra da je protivnik smanjio toliku razliku , sto kada je tesno, ne ide na siguran napda , sto je imao 6 izgubljenih lopti a primera radi Bogi je imao dve ukradene lopte, sto je Jang sutirao ko nezdrav za 3 poena 1 od 7, to nema veze? Najezim se kada Bogija vidim samog a ovaj se zalece u reket i gubi loptu. Drugo, ne mogu da postujem igraca koji je vec tako mlad naucio da mu je cilj da ga protivnik faulira, da ga navuce na kvarno na faul nego da mu je cilj cista kosarka? To kod Yanga ne postoji. Gledao je mnogo Hardena. Bogiju je cilj da cisto sutira i poentira i to je lepota za gledanje. Nema veze, promasi , nemoguce je sve pogoditi ali ima strasne procente. I uvek dobije loptu sekundu kasnije a to je mnogo za sut. Kolins je odigtao odlicno u odbrani, par blokada i u napadu. I normalno Bogi. Ovo Jang, 36 poena, nema veze sa zivotom. Tako ce da ih zakopa u nekoj bitnoj utakmici, samo gledajte. Ali Ameri to vole..zabava za milione.

Chris Mullin

pre 2 godine

Vestbruk vuce polukontru, ima jos tri sekunde do kraja, dovoljno vremena da krene snazno na ulaz, ili da ulaskom pod kos oslobodi sut nekome spolja. Vestbruk se dize na sut za tri, iako im treba svega dva poena ili bar jedan za produzetak. Utakmica se zavrsava, Vestbruk kao tri sekunde razocaran. U cetvrtoj sekundi vec potpuno fokusiran, ide i trazi loptu sa utakmice od saigraca da je nosi kuci za uspomenu. Na putu ka svlacionici kao ljut udara istu tu loptu sto je promasio sut. Cudan igrac. Autentican, ali cudan.

posmatrač

pre 2 godine

Meni je i dalje najveći utisak to koliko se Bogdan preskače u igri, iako je u životnoj formi. Zaista neverovatno, a nije ni da ima baš neki mali ugovor, pa da je tom smislu manje bitan u rotaciji.
Sinoć sam odgledao samo prvo poluvreme (pa ne znam kako je bilo u nastavku) ali sam opet video nekoliko čistih situacija za lagani šut, gde se Bogdan još pri tom i javlja i maše, ali Jang i dalje igra svoju igru, i ni ne pomišlja da baci makar i pogled ka trenutno svom najefikasnijem saigraču. A Bogdan onda mora da izvodi neke sulude šuteve iz okreta, i pri tom još i pogađa.
Sebičnost Vilijamsa i Galinarija nije toliki problem, pošto je izgleda Galinari očito iznad Bogdana u nekoj hijerarhiji tamo, i očito ima pravo da sam više odlučuje, ali Jang je taj koji bi trebao da vodi ekipu, i da oseti šta je dobro za nju. Pošto ovo sa Bogdanom već prilično dugo traje (dva meseca), i čak dovodi u pitanje dalje rezultate Atlante, čudi me da mu bar neko iz uprave ne skrene pažnju na to, ako već trener nema snage i autoriteta. U poslednje vreme su neke utakmice gusto gubili, ovu gusto dobili, a sve to samo zato što ne koriste ono što imaju na najbolji način. Nije uopšte problem da Galinari, kada ga krene, šutne 15 puta, ali iako imaš igrača koga ide već dva meseca, samoubilački je to ne koristiti od samog starta. Videćemo, Atlanta ima dosta potencijala, ali baš zbog ovih stvari je veliko pitanje dokle će dobaciti u PO.

Грађевинац

pre 2 godine

Ми нешто старији се сећамо детињства кад, на фузбалу, никако нисмо смели да наљутимо другара који био најгори играч али је био власник лопте - `ће да оде кући, са све лоптом, ако би му било шта приговорили уз чувену реченицу "нећу више да се играм" . :)
Остали који нису имали ту срећу да буду власници лопте а нису се нешто ни у нападу показали... обавезно би им пришао најстарији у екипи и реченицом

"иди биди бек"

давао до знања да им играчки квалитети нису баш на завидном нивоу.
Тако је изгледа и Расел власник свих лопти у свом тиму па нико не сме да га задиркује за себичну игру.
Зато је Раселова игра "One Man Show".
Овде, на овом мечу, се најбоље види разлика између кошаркаша који паметно игра (Богдан нпр) који не форсира, не губи лопте, не срља, не дозвољава противничким играчима да га избаце из ритма и још много тога приде и кошаркаша који је све остало само не кошаркашки интелигентан(RW). Тачније, та разлика је уочљива кад упоредиш, малтене, било којег европског кошаркаша са овом "циглом" од кошаркаша.
Дивим се стрпљењу свих његових саиграча, замисли лика који прво јури асистенције, кад то колико толико достигне онда фокусира на скокове и на крају гледа како да постигне двоцифрен број поена а од осећаја за игру једна велика НУЛА.
Остаће Расел упамћен не по броју ТД већ по смеху Дурента и Карија када га су чули како се дере на Стивена Адамса "шутни треба ми још једна асистенција".

smeh

pre 2 godine

Može li neko ko prati život igrača i sve što je nebitno da kaže šta se to dogodilo u Bogdanovićevom životu pa je naprasno počeo da igra iznad svih očekivanja? Da se nije oženio, razveo, dobio dete? Od igrača koji nije mogao bazen da pogodi do igrača koji ima medju najboljim procentima šuta za 3 poena. Da me pogrešno neko ne shvati, drago mi je da igra ovako i neka samo nastavi. Nego čudi tolika amplituda i to u jednoj sezoni.

kukutalo bilde

pre 2 godine

Izuzetno mi je drago da Bogi sada reseta. Iz prostog razloga sto cu da uzivam vise kad se bude upuvao u plej ofu. Ono njegovo standardno, kad je tvrdo nigde ga nema.
(Kukatilo, 11. maj 2021 08:49)

Tebi drago? Pa poješćeš se živ čoveče! Ali mogu da te zamislim kako željno iščekuješ svako jutro da se probudiš i vidiš da je Bogi odigrao loše, da bi mogao da prosipaš svoju zglobu po komentarima, a ono mućak. I onda tako isfrustriran provedeš ceo dan sklupčan u 4 zida, čekajući sledeći meč sutra dan...
Koliko tebi nije dobro čoveče. Ja bih ti savetovao da posetiš psihijatra, jer ovo što ti radiš definitivno nije normalno.

111

pre 2 godine

(posmatrač, 11. maj 2021 10:47)

Nije Galinari iznad Bogija niti je bilo kakva hijerarhija u tom smislu u pitanju. Onda bi Galo bio u prvoj postavi a ne Bogi? Ne znam zasto tako mislis? Skoro je Galo pogodio 8 trojki , igrao odlicno ali je u toj utakmici i Bogi pogodio 7 trojki? Ali od te utakmice Galo ne igra na tom nivou kao ni nocas a Bogi je tu, igra odlicno.

GoranRS

pre 2 godine

Odakle da počnem , ufff. Pošto imam stream od bally sports southeast gledao sam emisiju i prije i poslije utakmice i iznervirao se načisto. Prvo me nerviraju komentatori od kojih nikad nećeš čuti kritiku za Janga a čovjek je imao šest izgubljenih lopti i u 4.cetvrtini je u nekoliko napada šutirao za tri poena na silu i Nerezinskih jer ne može prihvatiti da Bogdan ili neko drugi ima bolji procenat. Ako tako nastavi u plejofu neće Atlanta ništa napraviti protiv Knicksa. Poslije utakmice su hvalili Janga i Huntera jer je zaigrao konačno, a o Bogdanu i trojkama ništa osim što je trener na konferenciji na pitanje novinara rekao da jang i Bogdan sve bolje saradjuju jer jang sve bolje osjeća koje su to pozicije koje Bogdanu najviše odgovaraju i kad da mu doda loptu. Ono što će biti problem u plejofu je mlad i neiskusan tim i problem druge petorke jer kad neće šut onda niko od njih ne može pogoditi kao što je sinoć bio slučaj. Mentalno će trebati spremiti tu ekipu. S obzirom da ni u drugoj utakmici ne igra Bil zbog povrede očekivati je da se malo konsoliduju u glavi igrači Atlante i da pobjede i tu utakmicu a onda zavisno od rezultata Knicksa mogu i odmarati Bogdana , Kolinsa i Kapelu u zadnje dvije utakmice tj. smanjiti im minutažu malo.

jsx

pre 2 godine

Svaka cast. Obicno sam ga kritikovao (ne kao petarczv i Kukatilo, oni nisu normalni), ali sad moram da kazem da je odlican u Atlanti.
Definitivno mu jeste mesto u po ekipi.

man

pre 2 godine

Gube pola kosa a on sutira trojku na 3-4 sec do kraja. toliko o tom igracu
(Sumadin, 11. maj 2021 08:07)

To vise govori o NBA ligi tj potvdra da je cirkus liga posto najbolji igraci su prepuni sujete kao ni u jednom drugom sportu pre ce sutnuti sa 8 metara nego dodati saigracu loptu. ta ogromna sujeta cini ovu ligu gadljivom . I Svi ti super igraci bez obzira na ime su tako gradili karijeru tipa Brajant Iverson nisam ga gledao ali verovatno i Jordan i prijasnji a danas su to RW,Bil, Wiggins, Jang, Hild, Ja Morton,Pol Dzordz, Harden .
Ok je da najbolji igrac zavrsi zadnji napad ali ovi po svakoj ceni to moraju da urade bez obzira na situaciju na terenu u tom momentu.A i takav trend se napravio da ako to ne radis nisi 'clutch igrac' tj nema te nigde kad je najpotrebnije pa eto RW je bio tu kad je bilo najpotrebnije lol.
Ko voli kosarku taj pre gleda Evro ligu makar rezultat na kraju bio 50-48 A Lazic postigao kos za pobedu. Ksarka je kao igra najbolje da se igra rekreativno barem kod nas imas kosarkaskih terena u svakom selu.

dule

pre 2 godine

RW je na kraju morao da suta za tri, posto su mu dvojica cuvala ulaz, i jos treci odbrambeni bio kod kosa. Jedan saigrac ga ispratio u kontri, ostalih ni na vidiku.

stoler

pre 2 godine

(Kukatilo, 11. maj 2021 08:49) Kad je tvrdo obicno nestane cuveni dobri div iz zeleznika, bjelica i slicni. Kad je tvrdo Bogdan uzima odgovornost, tako je bilo u Partizanu, Feneru, reprezentaciji, sad u Atlanti. Covek nas gotovo sam dovede u finale prvenstva a pametnjakovici ga napadaju zbog "lose" igre u finalu. Za razliku od vasih vedeta koji se u vaznim trenucima obicno u...e i nestanu on sigurno ne bezi od preuzimanja odgovornosti.

ZV

pre 2 godine

Zna li neko Bogijev prosek otkad je Nate McMillan postao trener? Taman sam počela da pratim NBA košarku 1996. godine, kad je Nate igrao za Seattle Sonicse, tada drugi najbolji tim lige posle Bullsa. Bio je zanimljiv igrač, što bi rekli, with b@lls.

Kole

pre 2 godine

Koga biste pre imali u timu:
1) Krisa Pola,
2) Luku Dončića,
3) Kajrija Irvinga ili
4) Rasela Vestbruka?
Možete i da i poređate po redu od prvog do poslednjeg.
(Haos, 11. maj 2021 09:17)


Irvinga bez razmišljanja.

Under KV

pre 2 godine

Koji sport ti gledas, leba ti? Na Vestbruku se smenjivalo vise igraca da bi ga sto vise izmorili. Na kraju je mozda bas taj detalj i odlucio utakmicu, jer je Vestbruk umesto kosa pogodio stativu.
(Pogan, 11. maj 2021 08:42)

Pogani, kako ti lepo stoji nadimak, ne znam koji sport ti gledaš, ali Bogdan je svakako mogao da cuva Vestbruka i u drugom poluvremenu. Ima snage za to. To su komentarisali i komentatori, ali i brojni navijaci Atlante na forumu SBNation.
I ko se smenjivao leba ti? Čuvao ga najvise Huerter, koji ni ovce ne bi sacuvao. Prolazio ga kako je hteo. Solomon Hill vrlo kratko.
Veze ti nemas i ocigledno nisi ni gledao utakmicu!

Galo

pre 2 godine

Gube pola kosa a on sutira trojku na 3-4 sec do kraja. toliko o tom igracu
(Sumadin, 11. maj 2021 08:07)

O cemu ti pricas?Totalno netacna informacija.

nbc

pre 2 godine

Neko reče da sada Bogi igra iznad očekivanja dobro. Ja bih rekao da on još uvijek ne igra kako može. Pored igrača kakvi su Jang, koga tim forsira jer je plaćen i planiran da bude All star igrač, teško da se može igrati bolje. To su jednostavno igrači koji druge igrače ne čine boljim (kod nas su recimo Kićo i Bodiroga primjer kako saigrači igraju i iznad svojih mogućnosti). Mislim da je Bogdan jedan od najinteligentnijih igrača u NBA. Jednostavno se u NBA igra drugačije, često nerezonski ali mnogi to nadoknađuju fizičkim sposobnostima. Mislim da je što se tiče inteligencije, mnogo igrača iz Evrope moglo da igra vrlo zapaženo u NBA, od Bjelova, Ćose, Kiće, Bodiroge ... I ovi koji igraju, ili su igrali i imali zapažene uloge, svi redom su mogli da imaju i bolje karijere.

petarczv

pre 2 godine

Westbrook ipak izgubio... i promašio šut za pobedu. Ali on je barem igrao ! Beal odmara ej !! A Young mi nije jasan, imaju +1, ima loptu, 18 sekundi do kraja znaci manje od punog napada, i gde je on krenuo u reket sa Kolinsom, kakva je to mozgalica da imaš sve u rukama i zamalo ubrljas sve sa jednom totalnom glupošću i das priliku protivniku da pobedi ???
(JPR24, 11. maj 2021 08:10)

Beal ne odmara vec je povredio zglob

Kukatilo

pre 2 godine

Izuzetno mi je drago da Bogi sada reseta. Iz prostog razloga sto cu da uzivam vise kad se bude upuvao u plej ofu. Ono njegovo standardno, kad je tvrdo nigde ga nema.

Haos

pre 2 godine

Koga biste pre imali u timu:
1) Krisa Pola,
2) Luku Dončića,
3) Kajrija Irvinga ili
4) Rasela Vestbruka?
Možete i da i poređate po redu od prvog do poslednjeg.

čovjek koji zna

pre 2 godine

@Haos

Trenutno:
1. CP3
2. Luka
3. Kyrie
4. Russ

Na duge staze (ajde da kažemo za narednih 4-5 sezona):
1. Luka
2. Kyrie
3. Russ
4. CP3

Da dodam i da je razlika "na duge staze" između ovih igrača dosta veća nego što je trenutno. CP3 je stvarno istorijska klasa kao plejmejker, ali 36 godina... ne znam koliko još ovo može da se održi. Russ 32, ali fokusiran više na fizikalije, neće ni to predugo...

Inače, možda bi zanimljivije pitanje bilo da si ubacio i Lillarda u priču. Sad npr baš razmišljam, gledajući trenutno stanje ja bih ga uzeo prije CP3 ali ne prije Luke iako mislim da je CP3 trenutno kvalitetniji igrač od Luke (da kažem "bolji pobjednik"). Valjda što je glavna prednost CP3 u ovoj grupi koju si predstavio to što je daleko ozbiljniji od ostalih i što je pravi lider (možda se može reći ovo i za Russa, ali CP3 je uz to ipak daleko efikasniji i zahvalniji igrač).

CP3 nema baš toliko izraženu tu prednost kad ga gledaš u odnosu na Lillarda, tako da bih radije uzeo Damea tu.

Kukatilo

pre 2 godine

Izuzetno mi je drago da Bogi sada reseta. Iz prostog razloga sto cu da uzivam vise kad se bude upuvao u plej ofu. Ono njegovo standardno, kad je tvrdo nigde ga nema.

Galo

pre 2 godine

Gube pola kosa a on sutira trojku na 3-4 sec do kraja. toliko o tom igracu
(Sumadin, 11. maj 2021 08:07)

O cemu ti pricas?Totalno netacna informacija.

smeh

pre 2 godine

Može li neko ko prati život igrača i sve što je nebitno da kaže šta se to dogodilo u Bogdanovićevom životu pa je naprasno počeo da igra iznad svih očekivanja? Da se nije oženio, razveo, dobio dete? Od igrača koji nije mogao bazen da pogodi do igrača koji ima medju najboljim procentima šuta za 3 poena. Da me pogrešno neko ne shvati, drago mi je da igra ovako i neka samo nastavi. Nego čudi tolika amplituda i to u jednoj sezoni.

man

pre 2 godine

Gube pola kosa a on sutira trojku na 3-4 sec do kraja. toliko o tom igracu
(Sumadin, 11. maj 2021 08:07)

To vise govori o NBA ligi tj potvdra da je cirkus liga posto najbolji igraci su prepuni sujete kao ni u jednom drugom sportu pre ce sutnuti sa 8 metara nego dodati saigracu loptu. ta ogromna sujeta cini ovu ligu gadljivom . I Svi ti super igraci bez obzira na ime su tako gradili karijeru tipa Brajant Iverson nisam ga gledao ali verovatno i Jordan i prijasnji a danas su to RW,Bil, Wiggins, Jang, Hild, Ja Morton,Pol Dzordz, Harden .
Ok je da najbolji igrac zavrsi zadnji napad ali ovi po svakoj ceni to moraju da urade bez obzira na situaciju na terenu u tom momentu.A i takav trend se napravio da ako to ne radis nisi 'clutch igrac' tj nema te nigde kad je najpotrebnije pa eto RW je bio tu kad je bilo najpotrebnije lol.
Ko voli kosarku taj pre gleda Evro ligu makar rezultat na kraju bio 50-48 A Lazic postigao kos za pobedu. Ksarka je kao igra najbolje da se igra rekreativno barem kod nas imas kosarkaskih terena u svakom selu.

čovjek koji zna

pre 2 godine

@Haos

Trenutno:
1. CP3
2. Luka
3. Kyrie
4. Russ

Na duge staze (ajde da kažemo za narednih 4-5 sezona):
1. Luka
2. Kyrie
3. Russ
4. CP3

Da dodam i da je razlika "na duge staze" između ovih igrača dosta veća nego što je trenutno. CP3 je stvarno istorijska klasa kao plejmejker, ali 36 godina... ne znam koliko još ovo može da se održi. Russ 32, ali fokusiran više na fizikalije, neće ni to predugo...

Inače, možda bi zanimljivije pitanje bilo da si ubacio i Lillarda u priču. Sad npr baš razmišljam, gledajući trenutno stanje ja bih ga uzeo prije CP3 ali ne prije Luke iako mislim da je CP3 trenutno kvalitetniji igrač od Luke (da kažem "bolji pobjednik"). Valjda što je glavna prednost CP3 u ovoj grupi koju si predstavio to što je daleko ozbiljniji od ostalih i što je pravi lider (možda se može reći ovo i za Russa, ali CP3 je uz to ipak daleko efikasniji i zahvalniji igrač).

CP3 nema baš toliko izraženu tu prednost kad ga gledaš u odnosu na Lillarda, tako da bih radije uzeo Damea tu.

123

pre 2 godine

Izuzetno mi je drago da Bogi sada reseta. Iz prostog razloga sto cu da uzivam vise kad se bude upuvao u plej ofu. Ono njegovo standardno, kad je tvrdo nigde ga nema.
(Kukatilo, 11. maj 2021 08:49)

Da li te mnogo boli, sinko?

Uzgred, kad je bilo tvrdo vama je ubacio 123 poena, tako da si kosarku verovatno poceo da pratis posle 2015.

Lex

pre 2 godine

Gube pola kosa a on sutira trojku na 3-4 sec do kraja. toliko o tom igracu
(Sumadin, 11. maj 2021 08:07)

Добро јутро, ал како коме видим...

Haos

pre 2 godine

Koga biste pre imali u timu:
1) Krisa Pola,
2) Luku Dončića,
3) Kajrija Irvinga ili
4) Rasela Vestbruka?
Možete i da i poređate po redu od prvog do poslednjeg.

Pogan

pre 2 godine

Nisu mu priznali cistu silaznu loptu. Udarila je prvo u tablu, pa je onda blokiran. Bunio se Bogdan, ali dzabe. Ne znam sto nisu uzeli celendz.
(Under KV, 11. maj 2021 08:15)

Zato sto moze da se "celendzuje" samo nesto sto je presudjeno, a ne nesto sto se nije sviralo. Prestani da komentarises vise, molim te.

stefan

pre 2 godine

Vestbruku je veceras bilo draze sto je ostvario tripl-dabl, a ne da ubaci trojku za pobedu. Bogdanu svaka cast, samo neka nastavi ovako da igra i ako ovako ceo tim Atlante igra mogu biti opasni za svakoga u plejofu.

only fools and horses

pre 2 godine

Kad neko ima impresivnih 28 poena, 13 skokova i 21 asistenciju, svako bi pomislio da je njegova ekipa razbila. A ono jok, ispade igralo se samo zbog te njegove statistike, pobeda-poraz su bili potpuno nebitni.

Kole

pre 2 godine

Koga biste pre imali u timu:
1) Krisa Pola,
2) Luku Dončića,
3) Kajrija Irvinga ili
4) Rasela Vestbruka?
Možete i da i poređate po redu od prvog do poslednjeg.
(Haos, 11. maj 2021 09:17)


Irvinga bez razmišljanja.

Miroslav

pre 2 godine

Za rekord,svaka cast.Ali Vestbruk nema glavu,da bi bio jedan od boljih plej mekera svih vremena.To se najbolje vidi u poslednjem napadu.Cetiri sekunde do kraja,na minus dva se ne sutira za tri.Dzon Stokton je doktor kosarke za njega.

konj veselko

pre 2 godine

Kineski snajper poslednjih 20 utakmica skromni prosek 21.9 pp i trojke svega 93-187 ili ti skoro bednih 50%. Ovo je od Dražena u Nets-ima nevidjena statistika za belca beka evropljanina u nba a pritom nije početak lige već borba za playoff..bravo legendo!

Pogan

pre 2 godine

E da, zaboravih. Bogdan je igrao odlicnu odbranu na Westbrooku, ali ga je iz nekog razloga Nejt pomerio na Bertansa i zeznuo stvar.
(Under KV, 11. maj 2021 08:17)

Koji sport ti gledas, leba ti? Na Vestbruku se smenjivalo vise igraca da bi ga sto vise izmorili. Na kraju je mozda bas taj detalj i odlucio utakmicu, jer je Vestbruk umesto kosa pogodio stativu.

dule

pre 2 godine

RW je na kraju morao da suta za tri, posto su mu dvojica cuvala ulaz, i jos treci odbrambeni bio kod kosa. Jedan saigrac ga ispratio u kontri, ostalih ni na vidiku.

panter pudlica

pre 2 godine

Izuzetno mi je drago da Bogi sada reseta. Iz prostog razloga sto cu da uzivam vise kad se bude upuvao u plej ofu. Ono njegovo standardno, kad je tvrdo nigde ga nema.
(Kukatilo, 11. maj 2021 08:49)

Debil ostaje debil...

stoler

pre 2 godine

(Kukatilo, 11. maj 2021 08:49) Kad je tvrdo obicno nestane cuveni dobri div iz zeleznika, bjelica i slicni. Kad je tvrdo Bogdan uzima odgovornost, tako je bilo u Partizanu, Feneru, reprezentaciji, sad u Atlanti. Covek nas gotovo sam dovede u finale prvenstva a pametnjakovici ga napadaju zbog "lose" igre u finalu. Za razliku od vasih vedeta koji se u vaznim trenucima obicno u...e i nestanu on sigurno ne bezi od preuzimanja odgovornosti.

Nevera

pre 2 godine

Izuzetno mi je drago da Bogi sada reseta. Iz prostog razloga sto cu da uzivam vise kad se bude upuvao u plej ofu. Ono njegovo standardno, kad je tvrdo nigde ga nema.
(Kukatilo, 11. maj 2021 08:49)

Koliko mene secanje sluzi, jednom je kad je bilo tvrdo ubacio 123 poena jednoj ekipici. Nekom je Bogi legenda, a nekom Lazic. Krstenog kosarkasa niste napravili 20 godina. Od Igora Rakocevica niko.

Under KV

pre 2 godine

Nisu mu priznali cistu silaznu loptu. Udarila je prvo u tablu, pa je onda blokiran. Bunio se Bogdan, ali dzabe. Ne znam sto nisu uzeli celendz. Imao bi 27 poena.
Plus su ga u poslednja dva minuta preskakali, iako je imao otvorene pozicije i najbolji sutnu ekipi do tada. Mali Trae je morao da srlja i promašuje. Umalo zbog njega i da izgube na kraju.
Bogdan neverovatno konstantan i pogadja se neverovatnom preciznoscu i teske suteve. Opet trojka iz okreta.

ccc?

pre 2 godine

Ovde se ide na probijanje u reket i poentiranje za 2 a ne ovo..Sta mu vredi, promasio je sut za 3 i pobedu..Znaci cela utakmica, Rasel, Rasel, istorijski, Rasel i promasi za 3 i pobedu.. Koga to interesuje..bitan je rekord...

matic

pre 2 godine

šta je, srbi? bilo je mnooogo više komentara kada je bogdan imao 7 ili 8 poena na utakmici i slabe procente. gde ste sada? a da, zaboravio sam na trenutak o kakvom društvenom talogu se radi. podbaciće bogi neku, pa ćete moći opet da lečite frustracije, samo polako i čuvajte zdravlje do tada

bananarepublic

pre 2 godine

Može li neko ko prati život igrača i sve što je nebitno da kaže šta se to dogodilo u Bogdanovićevom životu pa je naprasno počeo da igra iznad svih očekivanja? Da se nije oženio, razveo, dobio dete? Od igrača koji nije mogao bazen da pogodi do igrača koji ima medju najboljim procentima šuta za 3 poena. Da me pogrešno neko ne shvati, drago mi je da igra ovako i neka samo nastavi. Nego čudi tolika amplituda i to u jednoj sezoni.
(smeh, 11. maj 2021 09:12)
Verovatno je citao komentare ovih pacenika bas ovde na b92, pa resio da ih malo nervira. Kako je los covek, sramota... pa zar tako prema napacenim sunarodnicima, prema ovom nebeskom narodu??

JPR24

pre 2 godine

Westbrook ipak izgubio... i promašio šut za pobedu. Ali on je barem igrao ! Beal odmara ej !! A Young mi nije jasan, imaju +1, ima loptu, 18 sekundi do kraja znaci manje od punog napada, i gde je on krenuo u reket sa Kolinsom, kakva je to mozgalica da imaš sve u rukama i zamalo ubrljas sve sa jednom totalnom glupošću i das priliku protivniku da pobedi ???

Dragan Borca

pre 2 godine

.437 % trojka na cak 7,5 pokusaja 😮

Koliko je to dobro da je Pedja Stojakovic imao najbolje procente za 3 u 2007.godini sa .442 ali na 6,6 pokusaja. Kari ima trenutno .429, Porter .446 na 6 i nesto, a najbolji je Dzo Heris sa 46% na 6 i nesto pokusaja.
Bogdan je top 5 najboljih sutera lige po procentima

steppenwolf

pre 2 godine

Najefikasniji je bio trej jang, sa 17% za 3 i čak 6 izgubljenih lopti.
Sa njegovim glupostima i srljanjem je lako mogla da se izgubi dobijena utakmica.
Od njega više štete u ekipi nego koristi.
(društvance iz predgrađa, 11. maj 2021 10:17)


Upravo tako. Atlanta udje sa + 17 u poslednju cetvrtinu i na kraju sreca da Westbruk nije pogodio za 3?? Jang je stetocina i to definitivno tako mislim. Rasel nije pogodio a Yangu je ostalo 36 poena? Da je pogodio , Yang bi opet imao 36 poena. E sada, sto je on razlog i takva igra da je protivnik smanjio toliku razliku , sto kada je tesno, ne ide na siguran napda , sto je imao 6 izgubljenih lopti a primera radi Bogi je imao dve ukradene lopte, sto je Jang sutirao ko nezdrav za 3 poena 1 od 7, to nema veze? Najezim se kada Bogija vidim samog a ovaj se zalece u reket i gubi loptu. Drugo, ne mogu da postujem igraca koji je vec tako mlad naucio da mu je cilj da ga protivnik faulira, da ga navuce na kvarno na faul nego da mu je cilj cista kosarka? To kod Yanga ne postoji. Gledao je mnogo Hardena. Bogiju je cilj da cisto sutira i poentira i to je lepota za gledanje. Nema veze, promasi , nemoguce je sve pogoditi ali ima strasne procente. I uvek dobije loptu sekundu kasnije a to je mnogo za sut. Kolins je odigtao odlicno u odbrani, par blokada i u napadu. I normalno Bogi. Ovo Jang, 36 poena, nema veze sa zivotom. Tako ce da ih zakopa u nekoj bitnoj utakmici, samo gledajte. Ali Ameri to vole..zabava za milione.

fontana

pre 2 godine

Gledao sam kosarke od mladjih pionira do seniora, od svih evropski liga do NBA, ali nikad nisam video odvratnijeg igraca od Treja Janga. Muka mi je da gledam Atlantu zvog njega iako volim dosta igraca tu. Kao trojkas ima 30 posto za tri, 40 posto iz igre, 9 bacanja po mecu, jer svaki put kad krene na ulaz bacaka se pa ce valjda sudija svirati, kad ga stisnu nema ga nigde, sebican, ima loptu u rukama 80 posto vremena, udje u pik pa ispred igraca i onda se ukoci da ovaj naleti i baci se i dobije 2 bacanja, floutere one pogadja kad mu se centar povuce do reketa. I to je to 5 floutera pogodi tih 8 od 9 penala i trojku ubode 1 2 iz 10 suteva i ima 25 poena, asistencija ima 10 jer kako da nema kad je stalno lopta kod njega, teze bi bilo da nema nego da ima, odbrana nikakva... Sledecu utalmicu merim na stoperici koliko vremena ima loptu on a koliko Bogdanovic. Ok nije Bogdan plej ali daleko od toga da ne zna da iskreira. Sad pogadja kao lud ove trojke ali smesno je da da jednu dvojku samo i da ne ode nijednom na ulaz celu tekmu. Nije on JJ Redik tip igraca

Gde ja živim

pre 2 godine

Dalekometna paljba, brzina izbačaja fenomenalna. Samo još da izniveliše kraću distancu, da popravi procenat i zaista možemo očekivati ozbiljne proseke u narednih nekoliko godina. Samo napred Bogdane. Idemo dalje.

kukutalo bilde

pre 2 godine

Izuzetno mi je drago da Bogi sada reseta. Iz prostog razloga sto cu da uzivam vise kad se bude upuvao u plej ofu. Ono njegovo standardno, kad je tvrdo nigde ga nema.
(Kukatilo, 11. maj 2021 08:49)

Tebi drago? Pa poješćeš se živ čoveče! Ali mogu da te zamislim kako željno iščekuješ svako jutro da se probudiš i vidiš da je Bogi odigrao loše, da bi mogao da prosipaš svoju zglobu po komentarima, a ono mućak. I onda tako isfrustriran provedeš ceo dan sklupčan u 4 zida, čekajući sledeći meč sutra dan...
Koliko tebi nije dobro čoveče. Ja bih ti savetovao da posetiš psihijatra, jer ovo što ti radiš definitivno nije normalno.

Dragan Borca

pre 2 godine

Rasel Vestbruk ono sto mediji ne pokazuju, nego ga pumpaju vise i od MVP igraca

Ofanzivno- defanzivni rejting na 100 poseda 103-110( za igrace preko 30 minuta top 5 najgorih igraca u ligi )
31% trojka i 64% bacanja za beka uzas
50% true shooting i na sve to malo fali od 5 izgubljenih lopti po mecu

Sah-mat

pre 2 godine

Izuzetno mi je drago da Bogi sada reseta. Iz prostog razloga sto cu da uzivam vise kad se bude upuvao u plej ofu. Ono njegovo standardno, kad je tvrdo nigde ga nema.
(Kukatilo, 11. maj 2021 08:49)

Kada ne igra dobro ti uzivas? E kukala ti majka u cemu ti uzivas.

društvance iz predgrađa

pre 2 godine

Najefikasniji je bio trej jang, sa 17% za 3 i čak 6 izgubljenih lopti.
Sa njegovim glupostima i srljanjem je lako mogla da se izgubi dobijena utakmica.
Od njega više štete u ekipi nego koristi.

posmatrač

pre 2 godine

Meni je i dalje najveći utisak to koliko se Bogdan preskače u igri, iako je u životnoj formi. Zaista neverovatno, a nije ni da ima baš neki mali ugovor, pa da je tom smislu manje bitan u rotaciji.
Sinoć sam odgledao samo prvo poluvreme (pa ne znam kako je bilo u nastavku) ali sam opet video nekoliko čistih situacija za lagani šut, gde se Bogdan još pri tom i javlja i maše, ali Jang i dalje igra svoju igru, i ni ne pomišlja da baci makar i pogled ka trenutno svom najefikasnijem saigraču. A Bogdan onda mora da izvodi neke sulude šuteve iz okreta, i pri tom još i pogađa.
Sebičnost Vilijamsa i Galinarija nije toliki problem, pošto je izgleda Galinari očito iznad Bogdana u nekoj hijerarhiji tamo, i očito ima pravo da sam više odlučuje, ali Jang je taj koji bi trebao da vodi ekipu, i da oseti šta je dobro za nju. Pošto ovo sa Bogdanom već prilično dugo traje (dva meseca), i čak dovodi u pitanje dalje rezultate Atlante, čudi me da mu bar neko iz uprave ne skrene pažnju na to, ako već trener nema snage i autoriteta. U poslednje vreme su neke utakmice gusto gubili, ovu gusto dobili, a sve to samo zato što ne koriste ono što imaju na najbolji način. Nije uopšte problem da Galinari, kada ga krene, šutne 15 puta, ali iako imaš igrača koga ide već dva meseca, samoubilački je to ne koristiti od samog starta. Videćemo, Atlanta ima dosta potencijala, ali baš zbog ovih stvari je veliko pitanje dokle će dobaciti u PO.

ZV

pre 2 godine

Zna li neko Bogijev prosek otkad je Nate McMillan postao trener? Taman sam počela da pratim NBA košarku 1996. godine, kad je Nate igrao za Seattle Sonicse, tada drugi najbolji tim lige posle Bullsa. Bio je zanimljiv igrač, što bi rekli, with b@lls.

Under KV

pre 2 godine

Koji sport ti gledas, leba ti? Na Vestbruku se smenjivalo vise igraca da bi ga sto vise izmorili. Na kraju je mozda bas taj detalj i odlucio utakmicu, jer je Vestbruk umesto kosa pogodio stativu.
(Pogan, 11. maj 2021 08:42)

Pogani, kako ti lepo stoji nadimak, ne znam koji sport ti gledaš, ali Bogdan je svakako mogao da cuva Vestbruka i u drugom poluvremenu. Ima snage za to. To su komentarisali i komentatori, ali i brojni navijaci Atlante na forumu SBNation.
I ko se smenjivao leba ti? Čuvao ga najvise Huerter, koji ni ovce ne bi sacuvao. Prolazio ga kako je hteo. Solomon Hill vrlo kratko.
Veze ti nemas i ocigledno nisi ni gledao utakmicu!

PERA

pre 2 godine

Izuzetno mi je drago da Bogi sada reseta. Iz prostog razloga sto cu da uzivam vise kad se bude upuvao u plej ofu. Ono njegovo standardno, kad je tvrdo nigde ga nema.
(Kukatilo, 11. maj 2021 08:49)
UZIVATI U NECIJOJ NESRECI I PRIZELJKIVATI MU ISTU, SAMO GOVORI O TEBI KAO COVEKU.ZELIM TI SVE NAJBOLJE I UPAMTI DA JE KARMA CUDO...

Грађевинац

pre 2 godine

Ми нешто старији се сећамо детињства кад, на фузбалу, никако нисмо смели да наљутимо другара који био најгори играч али је био власник лопте - `ће да оде кући, са све лоптом, ако би му било шта приговорили уз чувену реченицу "нећу више да се играм" . :)
Остали који нису имали ту срећу да буду власници лопте а нису се нешто ни у нападу показали... обавезно би им пришао најстарији у екипи и реченицом

"иди биди бек"

давао до знања да им играчки квалитети нису баш на завидном нивоу.
Тако је изгледа и Расел власник свих лопти у свом тиму па нико не сме да га задиркује за себичну игру.
Зато је Раселова игра "One Man Show".
Овде, на овом мечу, се најбоље види разлика између кошаркаша који паметно игра (Богдан нпр) који не форсира, не губи лопте, не срља, не дозвољава противничким играчима да га избаце из ритма и још много тога приде и кошаркаша који је све остало само не кошаркашки интелигентан(RW). Тачније, та разлика је уочљива кад упоредиш, малтене, било којег европског кошаркаша са овом "циглом" од кошаркаша.
Дивим се стрпљењу свих његових саиграча, замисли лика који прво јури асистенције, кад то колико толико достигне онда фокусира на скокове и на крају гледа како да постигне двоцифрен број поена а од осећаја за игру једна велика НУЛА.
Остаће Расел упамћен не по броју ТД већ по смеху Дурента и Карија када га су чули како се дере на Стивена Адамса "шутни треба ми још једна асистенција".

Chris Mullin

pre 2 godine

Vestbruk vuce polukontru, ima jos tri sekunde do kraja, dovoljno vremena da krene snazno na ulaz, ili da ulaskom pod kos oslobodi sut nekome spolja. Vestbruk se dize na sut za tri, iako im treba svega dva poena ili bar jedan za produzetak. Utakmica se zavrsava, Vestbruk kao tri sekunde razocaran. U cetvrtoj sekundi vec potpuno fokusiran, ide i trazi loptu sa utakmice od saigraca da je nosi kuci za uspomenu. Na putu ka svlacionici kao ljut udara istu tu loptu sto je promasio sut. Cudan igrac. Autentican, ali cudan.

petarczv

pre 2 godine

Westbrook ipak izgubio... i promašio šut za pobedu. Ali on je barem igrao ! Beal odmara ej !! A Young mi nije jasan, imaju +1, ima loptu, 18 sekundi do kraja znaci manje od punog napada, i gde je on krenuo u reket sa Kolinsom, kakva je to mozgalica da imaš sve u rukama i zamalo ubrljas sve sa jednom totalnom glupošću i das priliku protivniku da pobedi ???
(JPR24, 11. maj 2021 08:10)

Beal ne odmara vec je povredio zglob

GoranRS

pre 2 godine

Neko je napisao maloprije o autoritetu trenera i da li smije i koliko "pritegnuti" Janga. Ono što je najveći problem je da vlasnici Atlante nisu ponudili treneru da potpiše ugovor nego je još uvijek privremeni trener, a od Janga se mora napraviti glavno lice Atlante jer tu su onda pare i od sponzora i od svega. Ne treba zaboraviti da je Mekmilan bio jako dobar plejmejker i da kao trener insistira na odbrani ( četvrti ili peti je trener u istoriji NBA po ukupnom omjeru pobjeda i poraza tj. po ukupnom pozitivnom omjeru ). Budući da mu je status još nedefiniran a mišljenja samda bi on volio voditi ovaj tim ,ne smije ništa raditi na silu što se ne sviđa vlasnicima.
Ono što se piše po američkim forumima je to da sigurno dobijaju otkaz treneri Indijane i Portlanda na kraju ove sezone a da uprava Portlanda želi Mekmilana. Kako će se stvari odvijati vidjećemo . Iskreno bi mi bilo žao da ode Mekmilan jer ko zna ko će ga zamijeniti i kako će se to odraziti na ulogu Bogdana u timu.

jsx

pre 2 godine

Svaka cast. Obicno sam ga kritikovao (ne kao petarczv i Kukatilo, oni nisu normalni), ali sad moram da kazem da je odlican u Atlanti.
Definitivno mu jeste mesto u po ekipi.

nbc

pre 2 godine

Neko reče da sada Bogi igra iznad očekivanja dobro. Ja bih rekao da on još uvijek ne igra kako može. Pored igrača kakvi su Jang, koga tim forsira jer je plaćen i planiran da bude All star igrač, teško da se može igrati bolje. To su jednostavno igrači koji druge igrače ne čine boljim (kod nas su recimo Kićo i Bodiroga primjer kako saigrači igraju i iznad svojih mogućnosti). Mislim da je Bogdan jedan od najinteligentnijih igrača u NBA. Jednostavno se u NBA igra drugačije, često nerezonski ali mnogi to nadoknađuju fizičkim sposobnostima. Mislim da je što se tiče inteligencije, mnogo igrača iz Evrope moglo da igra vrlo zapaženo u NBA, od Bjelova, Ćose, Kiće, Bodiroge ... I ovi koji igraju, ili su igrali i imali zapažene uloge, svi redom su mogli da imaju i bolje karijere.

Dejan RS

pre 2 godine

Jos kada bi Bogdan dobio loptu i sutirao u poslednjih 5 minuta, to bi bilo super! Momak ima 7 od 12 za tri i ne dobija cak ni taj jedan sut u poslednjih 5 minuta? Atlanta na kraju srecno pobedila, Jang je siledzija i nece se on smiriti ni u plej ofu, odlicnu je on utakmicu odigrao da se razumemo, ali lik drzi loptu vise od pola napada. Nije mi jasno da Mekmilan nije nacrtao neku akciju za najboljeg sutera u Atlanti, za razliku od Janga koji sutira za tri oko 30%.

IggyPOP

pre 2 godine

Može li neko ko prati život igrača i sve što je nebitno da kaže šta se to dogodilo u Bogdanovićevom životu pa je naprasno počeo da igra iznad svih očekivanja? Da se nije oženio, razveo, dobio dete? Od igrača koji nije mogao bazen da pogodi do igrača koji ima medju najboljim procentima šuta za 3 poena. Da me pogrešno neko ne shvati, drago mi je da igra ovako i neka samo nastavi. Nego čudi tolika amplituda i to u jednoj sezoni.
(smeh, 11. maj 2021 09:12)

Vrlo jednostavno. Rad, rad i samo rad. Kada dodje rezultat svima deluje kao da je palo s neba a samo on zna koliko truda je ulozio da bi dosao dovde. Poz.

pant-La

pre 2 godine

Ne volem da gledam raselove ekipe zbog nacina na koji igra, obesmisljuje sve ono sto smo naucili o kosarci.. Borac je, pozrtvovan, brz, eksplozivan ali ego verovatno najveći u istoriji kosarke..
Zbog vaznosti njihovih utakmica, tj položaja na tabeli a ne zbog ovih 3pl rekorda, odgledao sam poslednje 2 njihove utakmice i svaka cast na monstruoznim statistikama, brojevi su uvek tu, ali i proslu protiv indijane je promasio sut za pobedu u regularnom delu, posle pobedili u produzecima, na kraju skoro uvek upropasti sve sto je gradio celu utakmicu i tako tokom cele karijere..
I nemam problem sa njim, on je takav kakav je, unikat, on je westbruk, imam problem sto je to los primer i sto ce vec sutra na desetine klinaca u ligi tripovati da su novi rasel i tako iznova obesmisljavati ispravan nacin igranja kosarke i kvariti istu, a tu su i ovi senzacionalisticki americki mediji koji sve to podržavaju, pa cak i forsiraju..
Bogiju svaka cast, konacno partije koje smo znali da ima u rukama..

fortissimo

pre 2 godine

Može li neko ko prati život igrača i sve što je nebitno da kaže šta se to dogodilo u Bogdanovićevom životu pa je naprasno počeo da igra iznad svih očekivanja? Da se nije oženio, razveo, dobio dete? Od igrača koji nije mogao bazen da pogodi do igrača koji ima medju najboljim procentima šuta za 3 poena. Da me pogrešno neko ne shvati, drago mi je da igra ovako i neka samo nastavi. Nego čudi tolika amplituda i to u jednoj sezoni.
(smeh, 11. maj 2021 09:12)
Verovatno je citao komentare ovih pacenika bas ovde na b92, pa resio da ih malo nervira. Kako je los covek, sramota... pa zar tako prema napacenim sunarodnicima, prema ovom nebeskom narodu??
(bananarepublic, 11. maj 2021 09:52)


Nije vise u vezi sa Danilovicevom..haha..Salim se. Samo rad i rad. Ne bi rekao da nije mogao bazen da pogodi jer je dosao iz Kingsa sa prosekom od 15 poena. Evo sada ima prosek 16 poena. Trener mu je dao vecu slobodu, skoro je pricao da trazi da sutira a ne doda loptu, sto cesto radi. Jang samo poslednje 4 utakmice , sut za 3. 0/3, protiv Sunsa, 2/6 protiv Indijane , 1/6 Portland i nocas 1/7? To su potrosene lopte. Bogdan, 7/14 Portland, 4/6 Sansi, 6/10 Indijana , 7/ 12 Wasinghton. To su ozbiljne cifre. Vrhunski prosek. Da sam na mestu trenera, samo bi pitao, Bogi je sam, zasto mu ne dodas? Barem bi ga posramio ako nista vise jer je jasno da na Bogijev sut , barem poslednjih 2 meseca tim moze da racuna. Iskoristi bre to..

111

pre 2 godine

(posmatrač, 11. maj 2021 10:47)

Nije Galinari iznad Bogija niti je bilo kakva hijerarhija u tom smislu u pitanju. Onda bi Galo bio u prvoj postavi a ne Bogi? Ne znam zasto tako mislis? Skoro je Galo pogodio 8 trojki , igrao odlicno ali je u toj utakmici i Bogi pogodio 7 trojki? Ali od te utakmice Galo ne igra na tom nivou kao ni nocas a Bogi je tu, igra odlicno.

GoranRS

pre 2 godine

Odakle da počnem , ufff. Pošto imam stream od bally sports southeast gledao sam emisiju i prije i poslije utakmice i iznervirao se načisto. Prvo me nerviraju komentatori od kojih nikad nećeš čuti kritiku za Janga a čovjek je imao šest izgubljenih lopti i u 4.cetvrtini je u nekoliko napada šutirao za tri poena na silu i Nerezinskih jer ne može prihvatiti da Bogdan ili neko drugi ima bolji procenat. Ako tako nastavi u plejofu neće Atlanta ništa napraviti protiv Knicksa. Poslije utakmice su hvalili Janga i Huntera jer je zaigrao konačno, a o Bogdanu i trojkama ništa osim što je trener na konferenciji na pitanje novinara rekao da jang i Bogdan sve bolje saradjuju jer jang sve bolje osjeća koje su to pozicije koje Bogdanu najviše odgovaraju i kad da mu doda loptu. Ono što će biti problem u plejofu je mlad i neiskusan tim i problem druge petorke jer kad neće šut onda niko od njih ne može pogoditi kao što je sinoć bio slučaj. Mentalno će trebati spremiti tu ekipu. S obzirom da ni u drugoj utakmici ne igra Bil zbog povrede očekivati je da se malo konsoliduju u glavi igrači Atlante i da pobjede i tu utakmicu a onda zavisno od rezultata Knicksa mogu i odmarati Bogdana , Kolinsa i Kapelu u zadnje dvije utakmice tj. smanjiti im minutažu malo.