Nedelja, 09.05.2021.

20:05

Milanov šamar Juventusu, "rosoneri" na korak do Lige šampiona

Fudbaleri Milana napravili su veliki korak ka plasmanu u Ligu šampiona.

Izvor: Z.K.

Milanov šamar Juventusu, "rosoneri" na korak do Lige šampiona IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

Pirotehnicar

pre 2 godine

Milan treba da dovede Berardija, ne Bernardeskija. Menjo (tako se cita)- Kalabria, Kjer, Tomori, Ernandez- Kesi, Benaser (Tonali)- Berardi, neko kao Eriksen, Depaj ili Insinje- Ibrahimovic (Vlahovic).

Vedran Licina

pre 2 godine

Tanak je Milan, nema kvaliteta i konstantnosti. Upitna je Liga sampiona. Atalanta ce ih zgaziti, to je sigurno. Tanki igraci, prije svega Calhanoglu, Rebic I Salemakers. Ne mogu se porediti sa Mertensom i Insinjeom. Rodrigo de Paul je Par klasa iznad Calhanoglua, tako da bi Milan trebao pokusati da dovede Tog igraca. Bernardeski je isto dobar, a uJuventusu nema mjesta. Ako Milan slucajno izbori ligu sampiona, raspasce se sledece sezone, Ako se ne pojaca.

Car

pre 2 godine

Manite se bre vise Juventusa, idite na forume pa izjadajte dusu sta vam ne valja.. Milan pobedio 3:0(i to na strani), svaki komentar juventusu ovo fali ono fali a niko da se pokloni Milani koji ima jedno tri puta manji budzet i razbili ih na terenu.. Konacno je vreme da se Milan vrati u LS, idemo Rosoneri!

paulie gualtieri

pre 2 godine

Opet klinci samo o Ronaldu a ne vide prave probleme. Glavno pitanje je šta bi se promenilo da je bilo ko drugi igrao umesto njega? Kako bi taj drugi sprečio ovakva 3 gola u mreži Juventusa? Ubeđen sam da je Sari ostao da bi Skudeto bio odbranjen.

RaDE

pre 2 godine

Интер - две класе изнад ових, што се и види по табели. Само да их Конте мотивише и изгазиће Јувентуса следећег викенда, исто као и Аталанта Милана у последњем колу.
Како би то добро било да у ЛШ оду: Интер, Аталанта, Лацио и Наполи. Само да Милан киксне против Торина или Каљарија. Тако ће и бити.

Frst

pre 2 godine

Generalno nije to onaj Juventus kakav je bio, i prosle godine su pobedjivali na staklenim nogicama, sve je to bilo po jedan gol razlike bez neke demonstracije sile. U LŠ ispadaju od Porta, Ajaxa itd... Imam krivice i kod trenera, ako je Pirlo bio vrh igrac ne mora da znaci da ce da bude i vrh trener sto se i pokazalo, ali mora ekipa da se osvezi, da se menja nesto. Sto se tice Milana ne znam sta bih rekao i kako da ih definisem. Gledao sam oba meca sa Zvezdom i ono sto sam video zapitao sam se kako je ova ekipa prva(dat bila) u Italiji. Sve u svemu zanimljivo prvenstvo bilo, Inter prvak, Atalanta prijatno iznenadila, Napoli standardno dobar, Juve los :)

Sinke

pre 2 godine

Ako Juventus ne obezbjedi Ligu Sampiona sledece sezone,Ronaldo ce pokusati da pobjegne iz kluba kako zna i umije....Napustice brod koji tone....Kada daje golove i nabija statistiku,onda je on najzasluzniji za sve,a kada nista ne ide i njegov klub gubi utakmice,onda je svako drugi kriv,i naravno da ce pokusati da pobjegne.

MD-P

pre 2 godine

Juve otpusta trenera koji je sampion lige i dovodi neiskusnog i nedokazanog Pirla i budu peti. Pa carevi.
(Nepristrasni gledalac, 9. maj 2021 22:41)

Dobio sam hrpu minusa kada sam napisao da neće progledati zbog tog poteza.

Uros

pre 2 godine

Kad budu prodali Ronalda koji je igrac manje u svakoj utakmici mogu nesto da de nadaju, jer ako mu neki saigrac ne obezbedi sansu za gol on nikad nece sam nesto uraditi na terenu.

alke

pre 2 godine

Bravo za Milan ,drago mi je sto je izgubio Juve samo zbog Ronalda,najveca prevara u istoriji sporta je on,da mu nije marketing i zubi vrstacki ne bi video fudbal ni na Pessu.
Niko ga se nece secati kroz 15 god evo videcete ,pogotovo sada novije generacije.

Zorz Vea

pre 2 godine

Ih Kakinih usta u Božije uši. Ko bi rekao da će Milan ovako ubedljivo dobiti. Sva tri gola u gornji levi golmanov ugao. Za Juve je utakmica protiv Intera poslednji voz za lš mada je njima superliga u glavi. Milan sad 2 meča protiv davljenika, Torina i Kaljaria, 6 bodova su posle ove predstave očekivana ali ko će njima verovati. Ako žele povratak u vrh onda kupiti 3 vrhunska igrača, Varana, Dibalu i Levandovskog. Poslednja šansa je ovo bila, ne za ACM nego za mene...nisam ni mlad ni zdrav pa da mi je još jedared videti kako jašu za titulu u Evropi.

Samo sloga Srbina spasava!

Živela Srbija!

Ps Ah da, Pioli otkaz na kraju sezone.

DraganChe

pre 2 godine

Lijepo je vidjeti velikana kakav je Milan ponovo na putu ka ligi prvaka iako po imenima su daleko od slavnih dana ali novac koji ce dobiti nije na odmet da se tim pojača. Juventus ne treba komentarisati jer oni su izgubili kompas i sad za sad rjesenja nema na vidiku. Zanimljiva sezona u seriji A,jako mi je žao Parme koja je toliko toga prozivila posljednjih godina i sada opet se vracaju u seriju B.

Dzoni

pre 2 godine

Poslednji put Milan je pobedio Juve u Torinu 2011 bilo je 0:1 golom Gatuza na asistenciju Ibrahimovica. 10 godina kasnije Ibra i dalje na terenu. Respect

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Jel to 3:0 gubi onaj Juve što je hteo najvise da se distancira? U suštini Juve nije zasluczio da igra LŠ ove godine, užasni su bili zaista... Oterali su Alegrija koji je sa jednom ekipom punom veterana igrao 2 finala LŠ, i dovodili Sarija i slične koju su ih srozali, a Pirlo bukvalno sahranio. Dovesti Pirla bez iskustva da vraca posrnuli klub i pokuša da izvrši remont, bukvalno samoubistvo. Moraju da vrate Alegrija, da prodaju Ronalda i zadrže Dibalu. Momak igra sjajno, ali je stalno na klupi. Sredina Juvea je smešna, u rangu nekog tima koji se bori za titulu u LE. Odbrana stara, bekovi takodje. Bice to neugodan zadatak za novog trenera Juvea. Scesni Gosens De Liht Bonuci Arons Auar Kamavinga Kvadrado Kjeza Dibala Ikardi, možda nešto ovako da probaju da skockaju sledeće sezone, zaista im treba remont. Teško je dovesti puno igrača, to realno može samo u igrici, ali ne vidim kako bi drugačije Juve mogao da se oporavi. Pogledajte samo koliko imaju igrača koji imaju oko 30 ili više godina, bukvalno pola startne postave...

Misa

pre 2 godine

Srednji red juventus, 3 amatera i kijeza. Sramota kakav los tim ima juventus, da nije ronalda, ispali bi u drugu ligu. A i morata, veoma veoma los, nazad de liht, ostalo penzioneri, bufon isto u penziji, a zasto di bala ne igra, to je mistetija. Ako odu Ronaldo i dibala, druga liga sigurno.

Branislav

pre 2 godine

Nekada sam derbi Juventus : Milan cekao danima, a danas ako se i setim da pogledam... ? Mislio sam da je to zbog godina, jer ipak pratim fudbal od 91 god. i nije mi vise fudbal najvaznija stvar na svetu.
Ali, nije...
Ne pratim ga vise, jer nema kvaliteta. Ceo fudbal se sveo na dva fudbalera (Ronalda i Mesija). Vise se fudbal ne gleda kao tim nego kao dva fudbalera.
Tu i tamo se pojavi neki novi, a onda posle par meseci i dobre igre trazi nenormalan novi ugovor. Dobio ga ili ne, nema ga posle.
Danas svi pricaju o Mesiju i Ronaldu, a sutra ce o Mbapeu i Halandu.
Jadni mi...
Vise bi uzivali da vratimo Del Piera, Maldinija, Nestu, Davidsa, Ronalda, Batistutu, Roberta Karlosa, Raula, Jera, Bekama, Skolsa, Baslera, Mateusa, Totija, Sevcenka, Sedorfa, itd.
To su bila gospoda i borci na terenu.

Leka

pre 2 godine

Najneverovatnija je sledeca statistika.
Ovde su ubrojani najbolji klubovi iz liga petica, s kojim su se susretali u prvenstvu ali i Evropi.
Engleska ( Chelsea, City, United, Liverpul, Arsenal i Spursi)
Nemacka ( Bayern i BVB )
Francuska (PSG)
Italija ( Inter, Lazio, Roma, Napoli,Milan, Juventus)
Spanija ( Real, Barselona,Bilbao,Sevilja,Atletico, Valencia)

Pogledajte samo ove cifre :
Ronaldo protiv najjacih ekipa sve ukupno:
285 u- 177 gol/ 35 asistencija

Mesi :
255 u- 209 gol/85 asistencija!
Prosto neverovatno kolika je razlika ustvari!
Dakle manje utakmica, njih 30 ,ali 30 golova vise i cak 50 asistencija vise na 30 utakmica manje ima Mesi!!!!!! Ima li smisla bilo sta dalje raspravljati ?
Ronaldo prosek golova po utakmici 0,62 a asistencija 0,12
Mesi prosek golova po utakmici 0,82 a asistencija 0,33 .
Ovo je ogromna razlika, razbija ga Mesi u najvecim utakmicama ,razbija !
Izvor transfermarkt, dakle sve mozete i sami da saberete i proverite. Statistika je izvucena sa njihovih zvanicnih profila!

Nema vise sta da se raspravlja na ovu temu osim da pored svega ovog, Mesi ima vise zlatnih kopacki, vise zlatnih lopti i daleko bolji medjusobni skor ! O tome kako bolje izvodi slobodnjake ili kako je bolji tehnicar odnosno dribler ne treba trositi tastere.
Jednom za sva vremena da zavrsimo sa ovom pricom. Kad vec fanovi Ronalda zive u brojevima, evo im brojevi koji jos jednom potvrdjuju ono sto svi znamo a to je da je Mesi za klasu iznad!

Larkin

pre 2 godine

Kako je Juventus igrao pre Ronalda, osvajali su prvenstvo u decembru,igrali 2 finala u Ligi sampiona i doveli ovog da im rasturi tim umesto da su gradili tim oko Dibale,doveli statisticara koji je jedini krivac za ovakvo stanje u Juventusu!

VOSAK

pre 2 godine

Srednji red juventus, 3 amatera i kijeza. Sramota kakav los tim ima juventus, da nije ronalda, ispali bi u drugu ligu. A i morata, veoma veoma los, nazad de liht, ostalo penzioneri, bufon isto u penziji, a zasto di bala ne igra, to je mistetija. Ako odu Ronaldo i dibala, druga liga sigurno.
(Misa, 09. maj 2021 22:09)

Isti tim je osvojio ligu prošle sezone.
TRENER ne valja

sta reci

pre 2 godine

Platis igraca 100m das mu platu 30m po sezoni da se ruga saigracima a on ti vrati tako sto 3 puta ispadne u osmini finala lige sampiona i dovede klub u situaciju da ne igra to takmicenje naredne godine...

Melik

pre 2 godine

Ronaldo who? Jel to onaj sto ce igrati do 40 kao mladic i koji sam donosi trofeje i pobede? Ah pardon, sad nevaljaju saigraci i treneri, od Algrija, Sarija pa do Pirla. Kriv je i var, opet uveli ofsajd. Izvinjavam se.

lebron

pre 2 godine

Kako je Juventus igrao pre Ronalda, osvajali su prvenstvo u decembru,igrali 2 finala u Ligi sampiona i doveli ovog da im rasturi tim umesto da su gradili tim oko Dibale,doveli statisticara koji je jedini krivac za ovakvo stanje u Juventusu!
(Larkin, 09. maj 2021 22:33)



I ne razumeš se ti nešto u fudbal iskreno...

Бабинџем

pre 2 godine

Једини у Јувентусу који зна с лоптом, који је креативан и луцидан је Дибала, а он све време на клупи. Треба да побегне одатле.

Basista

pre 2 godine

Ja se dobro secam kad je Ronaldo potpisao kakva je to sreca bila . Ispostavilo se na kraju da je to bio jedan jako los potez koji ih svake godine gura sve vise u ponor. Ne da nisu osvojili toliko zeljenu srebrinu u Evropi, nego su izgubili i nadmoc u Italiji i cak im visi i elita u Evropi. Sve im je krenulo nizbrdo dolaskom Cristiana a toliko su bili nabrijani.

Bravo za Milan. Nadam se povratku u sam vrh evropskog fudbala. Bez njih i Intera nije to to. Kakav je to tim bio pre 15 ak god na celu sa Ancelotijem. Meni u top 3 svih vremena ili bar zadnjih 40 god. Sakijev Milan, pepova Barsa i Ancelotijev Milan. Vrh nema dalje.

cosmo

pre 2 godine

Bomba!!!
(gremlin je dosao da kaže sta mu je na duši a plagijator može...., 9. maj 2021 21:38)

Bomba posle ociglednog igranja rukom.Kako sudija,i posle gledanja VAR-a nije ono ponistio,nije mi jasno.

bog kladionice

pre 2 godine

kakav je ovo nekad bio derbi u periodu od 2000. do 2006. Iscekicao sam ovu utakmicu vise nego bilo koju. Del Piero, Bufon, Davids, Nedved, Trezege, Kamoranzi, Kanavaro, Zambrota protiv Dide, Maldinija, Kake, Sevcenka, Sedorfa, Gatuza... Sad mi je sve jedno, izgubila se draz generalno. Jedino liga sampiona i dalje odrzava tu car pa cak i nju za malo da uniste onom superligom.
(kon, 09. maj 2021 20:27)

meni je generalno dosadio fudbal. a kada ga gledam, gledam uglavnom italijansku ligu, najvise atalantu, napoli, lazio, inter... volim da pogledam i fiorentinu, sasuolo, mihinu bolonju, cak i romu na cijim utakmicama pada dosta golova, milan ako igra ibrahimovic(oni su bez njega potpuno druga ekipa), veronu koja je ozbiljna ekipan itd. generalno mi italijani danas takvi kakvi su savrseno odgovaraju. cak i kada igra benevento protiv djenove ja cu da gledam pre nego sto bih gledao spance ili engleze. iskreno uzivam u italijanskom fudbalu a pri tome bas retko gledam npr juventus... sto se tice vecerasnjeg derbija slazem se da to nije ni izbliza ona utakmica kakva je bila pre 20 godina ali liga kao liga je odlicna. pri tome ima bas mnogo igraca sa nasih prostora sto je veliki plus

kon

pre 2 godine

kakav je ovo nekad bio derbi u periodu od 2000. do 2006. Iscekicao sam ovu utakmicu vise nego bilo koju. Del Piero, Bufon, Davids, Nedved, Trezege, Kamoranzi, Kanavaro, Zambrota protiv Dide, Maldinija, Kake, Sevcenka, Sedorfa, Gatuza... Sad mi je sve jedno, izgubila se draz generalno. Jedino liga sampiona i dalje odrzava tu car pa cak i nju za malo da uniste onom superligom.

kon

pre 2 godine

kakav je ovo nekad bio derbi u periodu od 2000. do 2006. Iscekicao sam ovu utakmicu vise nego bilo koju. Del Piero, Bufon, Davids, Nedved, Trezege, Kamoranzi, Kanavaro, Zambrota protiv Dide, Maldinija, Kake, Sevcenka, Sedorfa, Gatuza... Sad mi je sve jedno, izgubila se draz generalno. Jedino liga sampiona i dalje odrzava tu car pa cak i nju za malo da uniste onom superligom.

Dzoni

pre 2 godine

Poslednji put Milan je pobedio Juve u Torinu 2011 bilo je 0:1 golom Gatuza na asistenciju Ibrahimovica. 10 godina kasnije Ibra i dalje na terenu. Respect

Branislav

pre 2 godine

Nekada sam derbi Juventus : Milan cekao danima, a danas ako se i setim da pogledam... ? Mislio sam da je to zbog godina, jer ipak pratim fudbal od 91 god. i nije mi vise fudbal najvaznija stvar na svetu.
Ali, nije...
Ne pratim ga vise, jer nema kvaliteta. Ceo fudbal se sveo na dva fudbalera (Ronalda i Mesija). Vise se fudbal ne gleda kao tim nego kao dva fudbalera.
Tu i tamo se pojavi neki novi, a onda posle par meseci i dobre igre trazi nenormalan novi ugovor. Dobio ga ili ne, nema ga posle.
Danas svi pricaju o Mesiju i Ronaldu, a sutra ce o Mbapeu i Halandu.
Jadni mi...
Vise bi uzivali da vratimo Del Piera, Maldinija, Nestu, Davidsa, Ronalda, Batistutu, Roberta Karlosa, Raula, Jera, Bekama, Skolsa, Baslera, Mateusa, Totija, Sevcenka, Sedorfa, itd.
To su bila gospoda i borci na terenu.

VOSAK

pre 2 godine

Srednji red juventus, 3 amatera i kijeza. Sramota kakav los tim ima juventus, da nije ronalda, ispali bi u drugu ligu. A i morata, veoma veoma los, nazad de liht, ostalo penzioneri, bufon isto u penziji, a zasto di bala ne igra, to je mistetija. Ako odu Ronaldo i dibala, druga liga sigurno.
(Misa, 09. maj 2021 22:09)

Isti tim je osvojio ligu prošle sezone.
TRENER ne valja

Бабинџем

pre 2 godine

Једини у Јувентусу који зна с лоптом, који је креативан и луцидан је Дибала, а он све време на клупи. Треба да побегне одатле.

MD-P

pre 2 godine

Juve otpusta trenera koji je sampion lige i dovodi neiskusnog i nedokazanog Pirla i budu peti. Pa carevi.
(Nepristrasni gledalac, 9. maj 2021 22:41)

Dobio sam hrpu minusa kada sam napisao da neće progledati zbog tog poteza.

Basista

pre 2 godine

Ja se dobro secam kad je Ronaldo potpisao kakva je to sreca bila . Ispostavilo se na kraju da je to bio jedan jako los potez koji ih svake godine gura sve vise u ponor. Ne da nisu osvojili toliko zeljenu srebrinu u Evropi, nego su izgubili i nadmoc u Italiji i cak im visi i elita u Evropi. Sve im je krenulo nizbrdo dolaskom Cristiana a toliko su bili nabrijani.

Bravo za Milan. Nadam se povratku u sam vrh evropskog fudbala. Bez njih i Intera nije to to. Kakav je to tim bio pre 15 ak god na celu sa Ancelotijem. Meni u top 3 svih vremena ili bar zadnjih 40 god. Sakijev Milan, pepova Barsa i Ancelotijev Milan. Vrh nema dalje.

sta reci

pre 2 godine

Platis igraca 100m das mu platu 30m po sezoni da se ruga saigracima a on ti vrati tako sto 3 puta ispadne u osmini finala lige sampiona i dovede klub u situaciju da ne igra to takmicenje naredne godine...

DraganChe

pre 2 godine

Lijepo je vidjeti velikana kakav je Milan ponovo na putu ka ligi prvaka iako po imenima su daleko od slavnih dana ali novac koji ce dobiti nije na odmet da se tim pojača. Juventus ne treba komentarisati jer oni su izgubili kompas i sad za sad rjesenja nema na vidiku. Zanimljiva sezona u seriji A,jako mi je žao Parme koja je toliko toga prozivila posljednjih godina i sada opet se vracaju u seriju B.

Melik

pre 2 godine

Ronaldo who? Jel to onaj sto ce igrati do 40 kao mladic i koji sam donosi trofeje i pobede? Ah pardon, sad nevaljaju saigraci i treneri, od Algrija, Sarija pa do Pirla. Kriv je i var, opet uveli ofsajd. Izvinjavam se.

Leka

pre 2 godine

Najneverovatnija je sledeca statistika.
Ovde su ubrojani najbolji klubovi iz liga petica, s kojim su se susretali u prvenstvu ali i Evropi.
Engleska ( Chelsea, City, United, Liverpul, Arsenal i Spursi)
Nemacka ( Bayern i BVB )
Francuska (PSG)
Italija ( Inter, Lazio, Roma, Napoli,Milan, Juventus)
Spanija ( Real, Barselona,Bilbao,Sevilja,Atletico, Valencia)

Pogledajte samo ove cifre :
Ronaldo protiv najjacih ekipa sve ukupno:
285 u- 177 gol/ 35 asistencija

Mesi :
255 u- 209 gol/85 asistencija!
Prosto neverovatno kolika je razlika ustvari!
Dakle manje utakmica, njih 30 ,ali 30 golova vise i cak 50 asistencija vise na 30 utakmica manje ima Mesi!!!!!! Ima li smisla bilo sta dalje raspravljati ?
Ronaldo prosek golova po utakmici 0,62 a asistencija 0,12
Mesi prosek golova po utakmici 0,82 a asistencija 0,33 .
Ovo je ogromna razlika, razbija ga Mesi u najvecim utakmicama ,razbija !
Izvor transfermarkt, dakle sve mozete i sami da saberete i proverite. Statistika je izvucena sa njihovih zvanicnih profila!

Nema vise sta da se raspravlja na ovu temu osim da pored svega ovog, Mesi ima vise zlatnih kopacki, vise zlatnih lopti i daleko bolji medjusobni skor ! O tome kako bolje izvodi slobodnjake ili kako je bolji tehnicar odnosno dribler ne treba trositi tastere.
Jednom za sva vremena da zavrsimo sa ovom pricom. Kad vec fanovi Ronalda zive u brojevima, evo im brojevi koji jos jednom potvrdjuju ono sto svi znamo a to je da je Mesi za klasu iznad!

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Jel to 3:0 gubi onaj Juve što je hteo najvise da se distancira? U suštini Juve nije zasluczio da igra LŠ ove godine, užasni su bili zaista... Oterali su Alegrija koji je sa jednom ekipom punom veterana igrao 2 finala LŠ, i dovodili Sarija i slične koju su ih srozali, a Pirlo bukvalno sahranio. Dovesti Pirla bez iskustva da vraca posrnuli klub i pokuša da izvrši remont, bukvalno samoubistvo. Moraju da vrate Alegrija, da prodaju Ronalda i zadrže Dibalu. Momak igra sjajno, ali je stalno na klupi. Sredina Juvea je smešna, u rangu nekog tima koji se bori za titulu u LE. Odbrana stara, bekovi takodje. Bice to neugodan zadatak za novog trenera Juvea. Scesni Gosens De Liht Bonuci Arons Auar Kamavinga Kvadrado Kjeza Dibala Ikardi, možda nešto ovako da probaju da skockaju sledeće sezone, zaista im treba remont. Teško je dovesti puno igrača, to realno može samo u igrici, ali ne vidim kako bi drugačije Juve mogao da se oporavi. Pogledajte samo koliko imaju igrača koji imaju oko 30 ili više godina, bukvalno pola startne postave...

Uros

pre 2 godine

Kad budu prodali Ronalda koji je igrac manje u svakoj utakmici mogu nesto da de nadaju, jer ako mu neki saigrac ne obezbedi sansu za gol on nikad nece sam nesto uraditi na terenu.

Larkin

pre 2 godine

Kako je Juventus igrao pre Ronalda, osvajali su prvenstvo u decembru,igrali 2 finala u Ligi sampiona i doveli ovog da im rasturi tim umesto da su gradili tim oko Dibale,doveli statisticara koji je jedini krivac za ovakvo stanje u Juventusu!

Zorz Vea

pre 2 godine

Ih Kakinih usta u Božije uši. Ko bi rekao da će Milan ovako ubedljivo dobiti. Sva tri gola u gornji levi golmanov ugao. Za Juve je utakmica protiv Intera poslednji voz za lš mada je njima superliga u glavi. Milan sad 2 meča protiv davljenika, Torina i Kaljaria, 6 bodova su posle ove predstave očekivana ali ko će njima verovati. Ako žele povratak u vrh onda kupiti 3 vrhunska igrača, Varana, Dibalu i Levandovskog. Poslednja šansa je ovo bila, ne za ACM nego za mene...nisam ni mlad ni zdrav pa da mi je još jedared videti kako jašu za titulu u Evropi.

Samo sloga Srbina spasava!

Živela Srbija!

Ps Ah da, Pioli otkaz na kraju sezone.

bog kladionice

pre 2 godine

kakav je ovo nekad bio derbi u periodu od 2000. do 2006. Iscekicao sam ovu utakmicu vise nego bilo koju. Del Piero, Bufon, Davids, Nedved, Trezege, Kamoranzi, Kanavaro, Zambrota protiv Dide, Maldinija, Kake, Sevcenka, Sedorfa, Gatuza... Sad mi je sve jedno, izgubila se draz generalno. Jedino liga sampiona i dalje odrzava tu car pa cak i nju za malo da uniste onom superligom.
(kon, 09. maj 2021 20:27)

meni je generalno dosadio fudbal. a kada ga gledam, gledam uglavnom italijansku ligu, najvise atalantu, napoli, lazio, inter... volim da pogledam i fiorentinu, sasuolo, mihinu bolonju, cak i romu na cijim utakmicama pada dosta golova, milan ako igra ibrahimovic(oni su bez njega potpuno druga ekipa), veronu koja je ozbiljna ekipan itd. generalno mi italijani danas takvi kakvi su savrseno odgovaraju. cak i kada igra benevento protiv djenove ja cu da gledam pre nego sto bih gledao spance ili engleze. iskreno uzivam u italijanskom fudbalu a pri tome bas retko gledam npr juventus... sto se tice vecerasnjeg derbija slazem se da to nije ni izbliza ona utakmica kakva je bila pre 20 godina ali liga kao liga je odlicna. pri tome ima bas mnogo igraca sa nasih prostora sto je veliki plus

Misa

pre 2 godine

Srednji red juventus, 3 amatera i kijeza. Sramota kakav los tim ima juventus, da nije ronalda, ispali bi u drugu ligu. A i morata, veoma veoma los, nazad de liht, ostalo penzioneri, bufon isto u penziji, a zasto di bala ne igra, to je mistetija. Ako odu Ronaldo i dibala, druga liga sigurno.

alke

pre 2 godine

Bravo za Milan ,drago mi je sto je izgubio Juve samo zbog Ronalda,najveca prevara u istoriji sporta je on,da mu nije marketing i zubi vrstacki ne bi video fudbal ni na Pessu.
Niko ga se nece secati kroz 15 god evo videcete ,pogotovo sada novije generacije.

Car

pre 2 godine

Manite se bre vise Juventusa, idite na forume pa izjadajte dusu sta vam ne valja.. Milan pobedio 3:0(i to na strani), svaki komentar juventusu ovo fali ono fali a niko da se pokloni Milani koji ima jedno tri puta manji budzet i razbili ih na terenu.. Konacno je vreme da se Milan vrati u LS, idemo Rosoneri!

paulie gualtieri

pre 2 godine

Opet klinci samo o Ronaldu a ne vide prave probleme. Glavno pitanje je šta bi se promenilo da je bilo ko drugi igrao umesto njega? Kako bi taj drugi sprečio ovakva 3 gola u mreži Juventusa? Ubeđen sam da je Sari ostao da bi Skudeto bio odbranjen.

Frst

pre 2 godine

Generalno nije to onaj Juventus kakav je bio, i prosle godine su pobedjivali na staklenim nogicama, sve je to bilo po jedan gol razlike bez neke demonstracije sile. U LŠ ispadaju od Porta, Ajaxa itd... Imam krivice i kod trenera, ako je Pirlo bio vrh igrac ne mora da znaci da ce da bude i vrh trener sto se i pokazalo, ali mora ekipa da se osvezi, da se menja nesto. Sto se tice Milana ne znam sta bih rekao i kako da ih definisem. Gledao sam oba meca sa Zvezdom i ono sto sam video zapitao sam se kako je ova ekipa prva(dat bila) u Italiji. Sve u svemu zanimljivo prvenstvo bilo, Inter prvak, Atalanta prijatno iznenadila, Napoli standardno dobar, Juve los :)

lebron

pre 2 godine

Kako je Juventus igrao pre Ronalda, osvajali su prvenstvo u decembru,igrali 2 finala u Ligi sampiona i doveli ovog da im rasturi tim umesto da su gradili tim oko Dibale,doveli statisticara koji je jedini krivac za ovakvo stanje u Juventusu!
(Larkin, 09. maj 2021 22:33)



I ne razumeš se ti nešto u fudbal iskreno...

Sinke

pre 2 godine

Ako Juventus ne obezbjedi Ligu Sampiona sledece sezone,Ronaldo ce pokusati da pobjegne iz kluba kako zna i umije....Napustice brod koji tone....Kada daje golove i nabija statistiku,onda je on najzasluzniji za sve,a kada nista ne ide i njegov klub gubi utakmice,onda je svako drugi kriv,i naravno da ce pokusati da pobjegne.

RaDE

pre 2 godine

Интер - две класе изнад ових, што се и види по табели. Само да их Конте мотивише и изгазиће Јувентуса следећег викенда, исто као и Аталанта Милана у последњем колу.
Како би то добро било да у ЛШ оду: Интер, Аталанта, Лацио и Наполи. Само да Милан киксне против Торина или Каљарија. Тако ће и бити.

Pirotehnicar

pre 2 godine

Milan treba da dovede Berardija, ne Bernardeskija. Menjo (tako se cita)- Kalabria, Kjer, Tomori, Ernandez- Kesi, Benaser (Tonali)- Berardi, neko kao Eriksen, Depaj ili Insinje- Ibrahimovic (Vlahovic).

cosmo

pre 2 godine

Bomba!!!
(gremlin je dosao da kaže sta mu je na duši a plagijator može...., 9. maj 2021 21:38)

Bomba posle ociglednog igranja rukom.Kako sudija,i posle gledanja VAR-a nije ono ponistio,nije mi jasno.

Vedran Licina

pre 2 godine

Tanak je Milan, nema kvaliteta i konstantnosti. Upitna je Liga sampiona. Atalanta ce ih zgaziti, to je sigurno. Tanki igraci, prije svega Calhanoglu, Rebic I Salemakers. Ne mogu se porediti sa Mertensom i Insinjeom. Rodrigo de Paul je Par klasa iznad Calhanoglua, tako da bi Milan trebao pokusati da dovede Tog igraca. Bernardeski je isto dobar, a uJuventusu nema mjesta. Ako Milan slucajno izbori ligu sampiona, raspasce se sledece sezone, Ako se ne pojaca.

alke

pre 2 godine

Bravo za Milan ,drago mi je sto je izgubio Juve samo zbog Ronalda,najveca prevara u istoriji sporta je on,da mu nije marketing i zubi vrstacki ne bi video fudbal ni na Pessu.
Niko ga se nece secati kroz 15 god evo videcete ,pogotovo sada novije generacije.

lebron

pre 2 godine

Kako je Juventus igrao pre Ronalda, osvajali su prvenstvo u decembru,igrali 2 finala u Ligi sampiona i doveli ovog da im rasturi tim umesto da su gradili tim oko Dibale,doveli statisticara koji je jedini krivac za ovakvo stanje u Juventusu!
(Larkin, 09. maj 2021 22:33)



I ne razumeš se ti nešto u fudbal iskreno...

cosmo

pre 2 godine

Bomba!!!
(gremlin je dosao da kaže sta mu je na duši a plagijator može...., 9. maj 2021 21:38)

Bomba posle ociglednog igranja rukom.Kako sudija,i posle gledanja VAR-a nije ono ponistio,nije mi jasno.

Leka

pre 2 godine

Najneverovatnija je sledeca statistika.
Ovde su ubrojani najbolji klubovi iz liga petica, s kojim su se susretali u prvenstvu ali i Evropi.
Engleska ( Chelsea, City, United, Liverpul, Arsenal i Spursi)
Nemacka ( Bayern i BVB )
Francuska (PSG)
Italija ( Inter, Lazio, Roma, Napoli,Milan, Juventus)
Spanija ( Real, Barselona,Bilbao,Sevilja,Atletico, Valencia)

Pogledajte samo ove cifre :
Ronaldo protiv najjacih ekipa sve ukupno:
285 u- 177 gol/ 35 asistencija

Mesi :
255 u- 209 gol/85 asistencija!
Prosto neverovatno kolika je razlika ustvari!
Dakle manje utakmica, njih 30 ,ali 30 golova vise i cak 50 asistencija vise na 30 utakmica manje ima Mesi!!!!!! Ima li smisla bilo sta dalje raspravljati ?
Ronaldo prosek golova po utakmici 0,62 a asistencija 0,12
Mesi prosek golova po utakmici 0,82 a asistencija 0,33 .
Ovo je ogromna razlika, razbija ga Mesi u najvecim utakmicama ,razbija !
Izvor transfermarkt, dakle sve mozete i sami da saberete i proverite. Statistika je izvucena sa njihovih zvanicnih profila!

Nema vise sta da se raspravlja na ovu temu osim da pored svega ovog, Mesi ima vise zlatnih kopacki, vise zlatnih lopti i daleko bolji medjusobni skor ! O tome kako bolje izvodi slobodnjake ili kako je bolji tehnicar odnosno dribler ne treba trositi tastere.
Jednom za sva vremena da zavrsimo sa ovom pricom. Kad vec fanovi Ronalda zive u brojevima, evo im brojevi koji jos jednom potvrdjuju ono sto svi znamo a to je da je Mesi za klasu iznad!

Zorz Vea

pre 2 godine

Ih Kakinih usta u Božije uši. Ko bi rekao da će Milan ovako ubedljivo dobiti. Sva tri gola u gornji levi golmanov ugao. Za Juve je utakmica protiv Intera poslednji voz za lš mada je njima superliga u glavi. Milan sad 2 meča protiv davljenika, Torina i Kaljaria, 6 bodova su posle ove predstave očekivana ali ko će njima verovati. Ako žele povratak u vrh onda kupiti 3 vrhunska igrača, Varana, Dibalu i Levandovskog. Poslednja šansa je ovo bila, ne za ACM nego za mene...nisam ni mlad ni zdrav pa da mi je još jedared videti kako jašu za titulu u Evropi.

Samo sloga Srbina spasava!

Živela Srbija!

Ps Ah da, Pioli otkaz na kraju sezone.

RaDE

pre 2 godine

Интер - две класе изнад ових, што се и види по табели. Само да их Конте мотивише и изгазиће Јувентуса следећег викенда, исто као и Аталанта Милана у последњем колу.
Како би то добро било да у ЛШ оду: Интер, Аталанта, Лацио и Наполи. Само да Милан киксне против Торина или Каљарија. Тако ће и бити.

sta reci

pre 2 godine

Platis igraca 100m das mu platu 30m po sezoni da se ruga saigracima a on ti vrati tako sto 3 puta ispadne u osmini finala lige sampiona i dovede klub u situaciju da ne igra to takmicenje naredne godine...

bog kladionice

pre 2 godine

kakav je ovo nekad bio derbi u periodu od 2000. do 2006. Iscekicao sam ovu utakmicu vise nego bilo koju. Del Piero, Bufon, Davids, Nedved, Trezege, Kamoranzi, Kanavaro, Zambrota protiv Dide, Maldinija, Kake, Sevcenka, Sedorfa, Gatuza... Sad mi je sve jedno, izgubila se draz generalno. Jedino liga sampiona i dalje odrzava tu car pa cak i nju za malo da uniste onom superligom.
(kon, 09. maj 2021 20:27)

meni je generalno dosadio fudbal. a kada ga gledam, gledam uglavnom italijansku ligu, najvise atalantu, napoli, lazio, inter... volim da pogledam i fiorentinu, sasuolo, mihinu bolonju, cak i romu na cijim utakmicama pada dosta golova, milan ako igra ibrahimovic(oni su bez njega potpuno druga ekipa), veronu koja je ozbiljna ekipan itd. generalno mi italijani danas takvi kakvi su savrseno odgovaraju. cak i kada igra benevento protiv djenove ja cu da gledam pre nego sto bih gledao spance ili engleze. iskreno uzivam u italijanskom fudbalu a pri tome bas retko gledam npr juventus... sto se tice vecerasnjeg derbija slazem se da to nije ni izbliza ona utakmica kakva je bila pre 20 godina ali liga kao liga je odlicna. pri tome ima bas mnogo igraca sa nasih prostora sto je veliki plus

Larkin

pre 2 godine

Kako je Juventus igrao pre Ronalda, osvajali su prvenstvo u decembru,igrali 2 finala u Ligi sampiona i doveli ovog da im rasturi tim umesto da su gradili tim oko Dibale,doveli statisticara koji je jedini krivac za ovakvo stanje u Juventusu!

Uros

pre 2 godine

Kad budu prodali Ronalda koji je igrac manje u svakoj utakmici mogu nesto da de nadaju, jer ako mu neki saigrac ne obezbedi sansu za gol on nikad nece sam nesto uraditi na terenu.

Branislav

pre 2 godine

Nekada sam derbi Juventus : Milan cekao danima, a danas ako se i setim da pogledam... ? Mislio sam da je to zbog godina, jer ipak pratim fudbal od 91 god. i nije mi vise fudbal najvaznija stvar na svetu.
Ali, nije...
Ne pratim ga vise, jer nema kvaliteta. Ceo fudbal se sveo na dva fudbalera (Ronalda i Mesija). Vise se fudbal ne gleda kao tim nego kao dva fudbalera.
Tu i tamo se pojavi neki novi, a onda posle par meseci i dobre igre trazi nenormalan novi ugovor. Dobio ga ili ne, nema ga posle.
Danas svi pricaju o Mesiju i Ronaldu, a sutra ce o Mbapeu i Halandu.
Jadni mi...
Vise bi uzivali da vratimo Del Piera, Maldinija, Nestu, Davidsa, Ronalda, Batistutu, Roberta Karlosa, Raula, Jera, Bekama, Skolsa, Baslera, Mateusa, Totija, Sevcenka, Sedorfa, itd.
To su bila gospoda i borci na terenu.

Basista

pre 2 godine

Ja se dobro secam kad je Ronaldo potpisao kakva je to sreca bila . Ispostavilo se na kraju da je to bio jedan jako los potez koji ih svake godine gura sve vise u ponor. Ne da nisu osvojili toliko zeljenu srebrinu u Evropi, nego su izgubili i nadmoc u Italiji i cak im visi i elita u Evropi. Sve im je krenulo nizbrdo dolaskom Cristiana a toliko su bili nabrijani.

Bravo za Milan. Nadam se povratku u sam vrh evropskog fudbala. Bez njih i Intera nije to to. Kakav je to tim bio pre 15 ak god na celu sa Ancelotijem. Meni u top 3 svih vremena ili bar zadnjih 40 god. Sakijev Milan, pepova Barsa i Ancelotijev Milan. Vrh nema dalje.

Melik

pre 2 godine

Ronaldo who? Jel to onaj sto ce igrati do 40 kao mladic i koji sam donosi trofeje i pobede? Ah pardon, sad nevaljaju saigraci i treneri, od Algrija, Sarija pa do Pirla. Kriv je i var, opet uveli ofsajd. Izvinjavam se.

Misa

pre 2 godine

Srednji red juventus, 3 amatera i kijeza. Sramota kakav los tim ima juventus, da nije ronalda, ispali bi u drugu ligu. A i morata, veoma veoma los, nazad de liht, ostalo penzioneri, bufon isto u penziji, a zasto di bala ne igra, to je mistetija. Ako odu Ronaldo i dibala, druga liga sigurno.

kon

pre 2 godine

kakav je ovo nekad bio derbi u periodu od 2000. do 2006. Iscekicao sam ovu utakmicu vise nego bilo koju. Del Piero, Bufon, Davids, Nedved, Trezege, Kamoranzi, Kanavaro, Zambrota protiv Dide, Maldinija, Kake, Sevcenka, Sedorfa, Gatuza... Sad mi je sve jedno, izgubila se draz generalno. Jedino liga sampiona i dalje odrzava tu car pa cak i nju za malo da uniste onom superligom.

VOSAK

pre 2 godine

Srednji red juventus, 3 amatera i kijeza. Sramota kakav los tim ima juventus, da nije ronalda, ispali bi u drugu ligu. A i morata, veoma veoma los, nazad de liht, ostalo penzioneri, bufon isto u penziji, a zasto di bala ne igra, to je mistetija. Ako odu Ronaldo i dibala, druga liga sigurno.
(Misa, 09. maj 2021 22:09)

Isti tim je osvojio ligu prošle sezone.
TRENER ne valja

paulie gualtieri

pre 2 godine

Opet klinci samo o Ronaldu a ne vide prave probleme. Glavno pitanje je šta bi se promenilo da je bilo ko drugi igrao umesto njega? Kako bi taj drugi sprečio ovakva 3 gola u mreži Juventusa? Ubeđen sam da je Sari ostao da bi Skudeto bio odbranjen.

Vedran Licina

pre 2 godine

Tanak je Milan, nema kvaliteta i konstantnosti. Upitna je Liga sampiona. Atalanta ce ih zgaziti, to je sigurno. Tanki igraci, prije svega Calhanoglu, Rebic I Salemakers. Ne mogu se porediti sa Mertensom i Insinjeom. Rodrigo de Paul je Par klasa iznad Calhanoglua, tako da bi Milan trebao pokusati da dovede Tog igraca. Bernardeski je isto dobar, a uJuventusu nema mjesta. Ako Milan slucajno izbori ligu sampiona, raspasce se sledece sezone, Ako se ne pojaca.

Robert Lewandowski

pre 2 godine

Jel to 3:0 gubi onaj Juve što je hteo najvise da se distancira? U suštini Juve nije zasluczio da igra LŠ ove godine, užasni su bili zaista... Oterali su Alegrija koji je sa jednom ekipom punom veterana igrao 2 finala LŠ, i dovodili Sarija i slične koju su ih srozali, a Pirlo bukvalno sahranio. Dovesti Pirla bez iskustva da vraca posrnuli klub i pokuša da izvrši remont, bukvalno samoubistvo. Moraju da vrate Alegrija, da prodaju Ronalda i zadrže Dibalu. Momak igra sjajno, ali je stalno na klupi. Sredina Juvea je smešna, u rangu nekog tima koji se bori za titulu u LE. Odbrana stara, bekovi takodje. Bice to neugodan zadatak za novog trenera Juvea. Scesni Gosens De Liht Bonuci Arons Auar Kamavinga Kvadrado Kjeza Dibala Ikardi, možda nešto ovako da probaju da skockaju sledeće sezone, zaista im treba remont. Teško je dovesti puno igrača, to realno može samo u igrici, ali ne vidim kako bi drugačije Juve mogao da se oporavi. Pogledajte samo koliko imaju igrača koji imaju oko 30 ili više godina, bukvalno pola startne postave...

Sinke

pre 2 godine

Ako Juventus ne obezbjedi Ligu Sampiona sledece sezone,Ronaldo ce pokusati da pobjegne iz kluba kako zna i umije....Napustice brod koji tone....Kada daje golove i nabija statistiku,onda je on najzasluzniji za sve,a kada nista ne ide i njegov klub gubi utakmice,onda je svako drugi kriv,i naravno da ce pokusati da pobjegne.

Dzoni

pre 2 godine

Poslednji put Milan je pobedio Juve u Torinu 2011 bilo je 0:1 golom Gatuza na asistenciju Ibrahimovica. 10 godina kasnije Ibra i dalje na terenu. Respect

DraganChe

pre 2 godine

Lijepo je vidjeti velikana kakav je Milan ponovo na putu ka ligi prvaka iako po imenima su daleko od slavnih dana ali novac koji ce dobiti nije na odmet da se tim pojača. Juventus ne treba komentarisati jer oni su izgubili kompas i sad za sad rjesenja nema na vidiku. Zanimljiva sezona u seriji A,jako mi je žao Parme koja je toliko toga prozivila posljednjih godina i sada opet se vracaju u seriju B.

MD-P

pre 2 godine

Juve otpusta trenera koji je sampion lige i dovodi neiskusnog i nedokazanog Pirla i budu peti. Pa carevi.
(Nepristrasni gledalac, 9. maj 2021 22:41)

Dobio sam hrpu minusa kada sam napisao da neće progledati zbog tog poteza.

Бабинџем

pre 2 godine

Једини у Јувентусу који зна с лоптом, који је креативан и луцидан је Дибала, а он све време на клупи. Треба да побегне одатле.

Frst

pre 2 godine

Generalno nije to onaj Juventus kakav je bio, i prosle godine su pobedjivali na staklenim nogicama, sve je to bilo po jedan gol razlike bez neke demonstracije sile. U LŠ ispadaju od Porta, Ajaxa itd... Imam krivice i kod trenera, ako je Pirlo bio vrh igrac ne mora da znaci da ce da bude i vrh trener sto se i pokazalo, ali mora ekipa da se osvezi, da se menja nesto. Sto se tice Milana ne znam sta bih rekao i kako da ih definisem. Gledao sam oba meca sa Zvezdom i ono sto sam video zapitao sam se kako je ova ekipa prva(dat bila) u Italiji. Sve u svemu zanimljivo prvenstvo bilo, Inter prvak, Atalanta prijatno iznenadila, Napoli standardno dobar, Juve los :)

Car

pre 2 godine

Manite se bre vise Juventusa, idite na forume pa izjadajte dusu sta vam ne valja.. Milan pobedio 3:0(i to na strani), svaki komentar juventusu ovo fali ono fali a niko da se pokloni Milani koji ima jedno tri puta manji budzet i razbili ih na terenu.. Konacno je vreme da se Milan vrati u LS, idemo Rosoneri!

Pirotehnicar

pre 2 godine

Milan treba da dovede Berardija, ne Bernardeskija. Menjo (tako se cita)- Kalabria, Kjer, Tomori, Ernandez- Kesi, Benaser (Tonali)- Berardi, neko kao Eriksen, Depaj ili Insinje- Ibrahimovic (Vlahovic).