Petak, 07.05.2021.

08:00

Bogdanović odličan – Atlanta nemoćna VIDEO

Košarkaši Atlante su, nakon tri uzastopna trijumfa, poraženi su od Indijane rezultatom 133:126.

Izvor: MT

Bogdanoviæ odlièan – Atlanta nemoæna VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

Ivan

pre 2 godine

Definitivno može bez blama da se kaže da je najveći košarkaš u istoriji ove igre. Bilo je tu priznaću još vanserijskih igrača Jordan, Džabar, Djura Ostojić, Olajdžuvan, Durant, Vrabac, Barkli, Neš...
(Mare, 07. maj 2021 10:18)
Djuro Ostojic je svojevremeno nabio Zvezdi 45 koseva za 24 sata a Dzordan i Barkli nisu, razumem tvoje napacene kriterijume.

tom

pre 2 godine

(man, 7. maj 2021 10:13)

Badi Hild nije klinac, niti balavac...Hild je Bogdanovo godište, mlađi je samo 4 meseca, a ni Vigins baš nije balavac ima već punih 26 godina i koji mesec...mlađi je od Jokića samo 4 dana.

Zavera protiv Nikole Jokića

pre 2 godine

@123,možda je NBA to nekad bila, slučajno sam odgledao utakmicu, pa to su generalno ol star susreti, u pravu je Dončič kada kaže da je lakše dati koš u NBA nego u Evropi, u ovoj danas apsolutno, nijedan igrač NBA lige ne bi imao ni približne brojke u Evroligi, garantujem.

panter pudlica

pre 2 godine

Zasto nije ostao u kingsima
(Milos, 07. maj 2021 12:49)

Ne razumem tvoj komentar. Kada je bio u Kingsima, na sva usta ste kokodakali kako ne bi ni bio u nba da mu nije Divca. Sad kad je prešao u drugi klub gde igra još bolje, opet ne valja. Ajde dogovorite se sa svojim mozgovima šta je sledeće...

Under KV

pre 2 godine

Pa sto nije ostao u kingsima kad je toliko dobar
(Milos, 7. maj 2021 11:07)

A sto ti jos uvek zivis sa mamom i tatom i zivis od babine penzije?

mr

pre 2 godine

Pa sto nije ostao u kingsima kad je toliko dobar
(Milos, 7. maj 2021 11:07)

Оно кад се мисао креће између нонсенса и кретенизма.

društvance iz predgrađa

pre 2 godine

Pa sto nije ostao u kingsima kad je toliko dobar
(Milos, 07. maj 2021 11:07)

Zato što je prešao u PO klub.
Zato što je dobio bolji ugovor.
Šta ti nije jasno? Ajde lepo smisli nešto pametnije pa napiši. Nemoj po svaku cenu da ostavljaš komentar, stvarno ispadneš glup bez potrebe.

Vuki

pre 2 godine

Po KO ZNA KOJI put ovo pišem, OGROMNA šteta za nas Srbe, za Bogdana i za Denver je što nisu probali da njega dovedu ili umesto Gordona ili uz njega, umesto Riversa. Takav igrač, šuter, koji fenomenalno kontroliše igru, koji ume sa loptom, koji igra odbranu, koji je timski igrač u pravom smislu te reči, bi bio jedan od najjačih karika u lancu tima koji je jedan od favorita za titulu.

fortissimo

pre 2 godine

1. Gledao sam utakmicu u stvari SVE utakmice.
2. Utakmica je izgubljena vec u prvoj cetvrtini. Bogi 9 poena a onda Jang, 2 poena i 2. izgubljene lopte. To je njegov ucinak u prvoj cetvrtini kao startera? Indijana pravi razliku i drze je celu utakmicu. Zanimljivo je koliko se decko gura, i sve unisti a ima igraca , Bogija koji poentira, za 3 i par puta iz reketa. On to vidi i opet ja pa ja? A protivnik pravi razliku?
3. Moze Jang da postigne 40 po utakmici, on svaki bitan napad unisti. Da li da se pridje na 3,4 zaostatka ili cak povede pola poena? Uvek unisti i protivnik opet pomeri razliku u svoju korist?
4. Mnogo puta je Bogi sam kao duh na 3 ali ne dobije loptu a vide da im je najbolji suter? Mase rukama..ne vredi. Opet je u jednom trenutku usao u zamku i kada vidi da ne dobija loptu , sam nesto pokusava, dribla i promasuje za 3. To je bilo samo jednom u utakmici. To je moja jedina zamerka. To ne treba da radi . Ali ga razumem.
5. Kad je trebelo Bogi je uvek pogadjao. U samom finisu, posto je pametan vidi da ne moze da utice na neke stvari, dobija loptu, vruc krompir? E pa bajo, nisam ja veverica i dodaje Galinariju i on promasuje. Pa ja MASEM celu utakmicu ne das, a sada na kraju i nisam u nekoj poziciji ti mi dodajes, da promasim? Evo ti lopta Galinari.
6. Kapela je odigrao lose i normalno Galinari sa sutem za 3 , 2/7.
7. Niko nece ove stvari promeniti i ja u tim uslovima igre Bogiju cestitam. Bravo.

Fake Aleks

pre 2 godine

Bogi je već najbolji trojkaš u ligi, ako ovako nastavi još mesec dana biće najbolji u istoriji lige. Nego mi nešto upada u oči, nijedno slobodno bacanje već duže vreme, a u seriji koja ga je proslavila je dobio 50. Do čega li je to, pitam se, pitam se?

BojanNS

pre 2 godine

Atlanta je izgubila 2 puta protiv timova gde se racunala pobeda (barem sam ja racunao da ce pobediti), Detroit i sinoc Indiana. Obe utakmice je izgubila zbog umora ja bih rekao, jer su predhodni dan igrali protiv Milvokija i Feniksa gde su pobedili i onda na put da igraju u gostima.

IS

pre 2 godine

U ovom trenutku Bogdan je drugi igrac NBA po procentu za tri poena od igraca koji daju 3 ili vise trojki po mecu. Posle njega je Kari, koji da budemo jasni ima najvise trojki po mecu, cak vise od 5, tako da mu je logicno i procenat nesto nizi. U svakom slucaju, nestvaran ucinak i to sa sve veoma losim pocetkom godine.

1. Dzo Heris 47.8% (3.1 trojki po mecu)
2. Bogdan 43.1% (3.2)
3. Kari 42.6% (5.3)
4. Pol Dzordz 42.1% (3.2)
5. Zek Lavin 41.6% (3.4)
6. Dankan Robinson 40.4% (3.5)

Mare

pre 2 godine

Definitivno može bez blama da se kaže da je najveći košarkaš u istoriji ove igre. Bilo je tu priznaću još vanserijskih igrača Jordan, Džabar, Djura Ostojić, Olajdžuvan, Durant, Vrabac, Barkli, Neš...

Гробарија

pre 2 godine

Гледао сам само прву четвртину. Најефикаснији у тиму са 9 поена. Но утисак је и даље да добија лопте углавном када други не знају шта ће са њом, а то је јако мало. У целој четвртини имао је 4 пута лопту. Ако не шибне на кош чим стигне лопта, следећа ће бити за 10 минута. Галинари ми иде на живце више од Јанга и драго ми је када су га депортовали из Нагетса јер би Јокара полудео од њега. Није Богдан још добио заслужену пажњу, што се види и по слободним бацањима али и по најави утакмице, јер су коментатори помињали само Јанга, Капелу и... Галинарија.

man

pre 2 godine

Nije lako nametnuti se u NBA bez obzira koliko bio dobar ima na YT clipova na tu temu koliko hoces ali Bogdan se 'nametnuo' i ako je i Jang magarac opet sa njim nekako i moze da se igra dok kod Kingsa ona dva debila ce da sutiraju sve i ako ce Sakramento da izgubi to je tamo vec normalna stvar staresina(trener) skoro da nema pravo da reaguje tako da ako je glavni igrac debil tu nema pomoci. Da stvar bude gora nakupilo se puno takvih igraca a najvise ih proizvode Timberwolfsi i Kingsi mada i u drugim ekipama ima takvih igraca ali oni imaju neki rezutat nekakav renome(playOFF) o kojem moraju da vode racuna pa tako kod njih to manje dolazi do izrazaja Mada ima takvih igraca koji sa pravom mogu tako da igraju jer doprinose puno kao;Lebron Jannis Harden ali ovi balavci Hild Fox Vigins misle da su taj nivo i to je bruka za svaku ekipu gde god ovakvi budu igrali. Kad bi i ovi mladji kao ovi stariji pravili nekakve super timove to nebi bilo dovoljno ni za play in. Jedino za Zion Wiliams od ovih klinaca moze se reci da ce biti igrac ovo ostalo vecinom cirkus.

bigule

pre 2 godine

28 poena, a ponovo nijedno bacanje. Prosto neverovatno kolika nema autoriteta kod sudija.
(Richard Fish, 07. maj 2021 08:38)
Ne igra covek tim stilom da ide na kontakt, kako mislis onda da mu sviraju? Pitanje je kako Jokari ne sviraju, svaku tekmu zavrsi sa isecenim i krvavim rukama a faula nigde.

Laki

pre 2 godine

Šteta što su Galinari i Lu bili indisponirani u drugom poluvremenu, a forsirali su. Imali su vezane promašaje, izgubljene lopte, a Bogi je bio raspoložene i trebalo je to iskoristiti. Imao je jedini + u +/- kategoriji i trebalo je nacrtati neki napad za njega kada se lomilo. Ovako su svi šutirali preko ruku, van balansa itd. Odbrana loša, ali ne i Bogijeva (u školi kod Duleta i Željka bi to bilo nedopustivo). Dakle, svi koji kažu da ekipa gubi kad on da najviše nisu gledali utakmicu ili su jednostavno zluradi. Atlanta je baš zanimljiva ekipa.

znanje-imanje

pre 2 godine

@Mare - nije Galinari kriv; na kraju su ostali bez daha i uvalili mu da šutira iz daljine preko ruke. Sabonisa je išlo, povređenog Kapelu nije. I Bogdan i dr. su na prelomne lopte za izjednačenje išli na "herojski koš" umesto na prodor. I da stave Galinarija na post gde ima prednost.
Bogdan se presložio u glavi, naprasno. Odlično. Što se tiče odbrane onaj deo na glavu, znanje, školu radi dobro ali zbog fizikalija ipak protivnici i daju puno koševa na i kroz njega. Opet idolizacija? Dokle?

Winnetou

pre 2 godine

Zapažanja sa noćašnjih utakmica:

- Dončić: 24 poena sa šutem iz igre ukupno 7/22 (32%) + 10 šutnutih sl.bacanja
- Durant: 20 poena sa šutem iz igre ukupno 7/21 (33%) + 10 šutnutih sl.bacanja
- Irving: 45 poena sa šutem iz igre ukupno 7/31 (55%) + 4 šutnutih sl.bacanja
- Vučević: 28 poena sa šutem iz igre ukupno 12/24 (50%) + bez šutnutih sl.bacanja
- Siakam: 44 poena sa šutem iz igre ukupno 17/28 (61%) + 11 šutnutih sl.bacanja
- Bredli Bil: 28 poena sa šutem iz igre ukupno 11/22 (50%) + 7 šutnutih sl.bacanja
- Vestbruk: 13 poena sa šutem iz igre ukupno 5/19 (26%) + 4 šutnutih sl.bacanja
- LeVert: 31 poen sa šutem iz igre ukupno 12/20 (60%) + 5 šutnutih sl.bacanja
- Trej Jang: 30 poena sa šutem iz igre ukupno 10/19 (53%) + 8 šutnutih sl.bacanja
- Kari: 34 poena sa šutem iz igre ukupno 11/21 (52%) + 7 šutnutih sl.bacanja
- Džordž: 24 poena sa šutem iz igre ukupno 8/12 (67%) + 5 šutnutih sl.bacanja
- Lenard: 15 poena sa šutem iz igre ukupno 4/9 (44%) + 6 šutnutih sl.bacanja
- Dejvis (do povrede): 4 poena sa šutem iz igre ukupno 2/9 (22%) + bez šutnutih sl.bacanja
- Bogdan: 28 poena sa šutem iz igre ukupno 11/18 (61%) + bez šutnutih sl.bacanja

Satiricno produktivan lik

pre 2 godine

Bogdanovo slobodno bacanje je sa udaljenosti od sest i vise metara. Ostalo je vredjanje znanja. Ocekujte Petrove komentare, ali sa drugih nickova. Neumesno bi bilo pisati preko primarnog.

Under KV

pre 2 godine

Ali kako je Bogi svojom vanserijskom igrom u poslednja dva meseca rasterao sve miševe!!!
Nema ih vise nigde! Odradio je dezinsekciju i deratizaciju.

Dok je igrao nesto lošije, na svaku vest je bilo preko 100 komentara! A sad? Jedva 20-30!

Dvokorak

pre 2 godine

Ne gledam Bogdanove utakmice, ali imam utisak da je našao svoju ulogu u timu, a to je dalekometna paljba, i čim ga je krenuo šut, to izgleda mnogo bolje.
A razlog za dobar šut verovatno treba tražiti u glavi i u postavci igre.
Po meni su njegove loše partije bile posledica lošeg izbora šuteva, a promašaj utiču na sanopouzdanje.

па да

pre 2 godine

Mislim da zaista nismo svesni svi koji je uspeh imati 28 poena u najacoj ligi na svetu ...
…Tako da dragi ljudi zaboravite klubske boje zaboravite malo na predrasude …Postovanje sa nase ljude koji nam ovu nikakvu zemlju prezentuju u svetu na najbolji moguci nacin !
(123, 7. maj 2021 08:11)

Мислим да овде полазиш од погрешне претпоставке, и те како су неки свесни какав успех је постигао Богдан.
Зато му не опраштају и не заборављју бројку из твог ника. Лакше им је да се самообмањују да га "неко гура", да "има леђа", да је "кинески снајпер" итд.
Није их брига за исту јер им је клуб за који "навијају" најважнији, зато их боли сваки успех Противничке стране - гледају на њих као на архинепријатеље.
Наравно већином се ради о острашћеним клинцима(има их на обе стране) и много су гласни, они зрелији су друга прича.

Corba

pre 2 godine

Na kraju ce ovo biti najuspesnija sezona po brojkama, a tragicno je pocelo. Bilo je tu rada sa psihologom sigurno, podrzavam ovaj nalet forme, pomislih u jednom trenutku da ce dobiti otkaz. Samo napred.

Ivan

pre 2 godine

Po dobrom starom obicaju kada snajper da vise od 4 poena - Atlanta gubi. Iliti kako bi veliki poznavaoci kosarke, Grobari, rekli Atalanta :)
(vaxilar, 07. maj 2021 08:54)
„Po dobrom starom obicaju kad Partizan ima vise od 3 igraca, Zvezda gubi“- B. Bogdanovic. I nemojmo o pravopisu, sve je receno kad je u stubu srpstva odstampan i pusten na derbi dres na kom je pisalo „ДРУЛNЋ”

rs

pre 2 godine

Juce dobijem gomilu minusa od neznalica kad sam napisao da atlanta ima najgoru defanzivu na bekovskim pozicijama uz portland
Juce buker 30p i 55% sut sad levert 31p i 60% sut, tj mekonel 19p i 9/12 sut iz igre razbio rezervnu petroku atlante

Jang vilijams bogdan galinari su rupe u odbrani a kosarkaske neznalice mogu lupati minuse

slaninar

pre 2 godine

auh kako im je ova pobeda trebala, a u napadu su i Jang i Bogi i Kolins imali bas dobre procente ali Sabonis samo 2 promasaja iz igre a 30 poena unistio ih, plus Atlanta bas slabo igrala odbranu.

Beks

pre 2 godine

@Bruks021 Scola bi uvek mogao da odigra dobro protiv Jokica,jer je skolovan igrac,odlicno se krece,ima tehniku,finte,poteze i pre svega imao je 40 godina. 2002 Fabricio Oberto je bio najbolji visoki igrac Argentinske selekcije.

tocka

pre 2 godine

Bogi se otkačio. Da li je u pitanju bila povreda to što je pre smetalo, ili nešto u glavi, bilo bi lepo saznati u nekom intervjuu, ali tek sad ovo je to što su svi očekivali od njega u NBA.

bbROD

pre 2 godine

Po dobrom starom obicaju kada snajper da vise od 4 poena - Atlanta gubi. Iliti kako bi veliki poznavaoci kosarke, Grobari, rekli Atalanta :)
(vaxilar, 7. maj 2021 08:54)

Ala si ti strucnjak. Aj prospi jos neku mudrost

društvance iz predgrađa

pre 2 godine

Ali kako je Bogi svojom vanserijskom igrom u poslednja dva meseca rasterao sve miševe!!!
Nema ih vise nigde! Odradio je dezinsekciju i deratizaciju.

Dok je igrao nesto lošije, na svaku vest je bilo preko 100 komentara! A sad? Jedva 20-30!
(Under KV, 07. maj 2021 09:10)

Nažalost nije sve. Zamisli tek koliki je to trulež od čoveka kada se i posle 28 poena javi sa malicioznim komentarom. Još uvek su redovne određene spodobe koje recimo izjave "Atlanta izgubi svaku kada Bogi postigne više od 4 poena" ...
Neki su jednostavno nepopravljivi.

Mare

pre 2 godine

Zeznuo ih je Galinari. Šutnuo nerezonsku trojku-ciglu na 35 sek do kraja i 5 razlike sa 9 metara i preko ruke , vidi se da su gradili akciju za Janga i naravno sebičnjak će uvek biti sebičnjak.

konj veselko

pre 2 godine

Što mislite da deda Skola nije svetska klasa igrač pa da ne sme da oduči od košarke Jokića. Van pameti argument, pa taj Skola je kao klinac Divcu živu loptu ukrao 2002 i da nije bilo sudija Argetinci bi bili prvaci sveta. Taj Skola je sve odučavao ceo turnir a neće Jokića koji je tek od ove sezone smrsao i krenuo da bude dobar odbrambeni igrač. A pritom ga i nije odučio već dao 10ak poena. Veća je sramota 10 puta što je nas Prepelič odučio od košarke za evropsko zlato.

MPP

pre 2 godine

SVE VIŠE

me podseća na Kleja Tomsona , velikog igrača koji
često nije bio u centru pažnje ali bez koga ne možete kad je najteže. Čini mi se da Bogdan pokazuje da u sebi "nosi" taj skriveni potencijal . Slične su gradje i visine....mislim da i stil igre odgovara poredjenju.
Svakako FENOMENALNE partije Bogdanovića , sad je trenutak da se napreduje u igri i karijeri....tim i trener imaju poverenje u njega . A i sa Jangom se sve bolje slaže . Očekivao sam bolje igre Bogdana odkako je prešao u Hokse ,ali ne na ovako visokom nivou. Samo napred sinko , SAMO NAPRED......

marko992

pre 2 godine

Dobar je igrac, samo da se ne gura da bude vodja u reprezentaciji, neka pusti ovog puta Jokica, a on neka bude oruzje iz senke. Imao je priliku na proslom svetskom, gurali su ga selektori, nismo se bas proslavili, sada neka sansu prepusti Jokari.
(Lakojetako, 07. maj 2021 08:14)

U pravu si da da treba Jokic da bude vodja ali ne onaj rekreativac (sa povecim viskom kilograma) i jos nesto-selektor ne sme braniti ostalim kosarkasima da daju kos kao sto je bilo na SP (izuzimajuci Bogdanovica).

Lakojetako

pre 2 godine

Dobar je igrac, samo da se ne gura da bude vodja u reprezentaciji, neka pusti ovog puta Jokica, a on neka bude oruzje iz senke. Imao je priliku na proslom svetskom, gurali su ga selektori, nismo se bas proslavili, sada neka sansu prepusti Jokari.

JPR24

pre 2 godine

Sabonis 30 poena... Kapela 10. Tu lezi ovaj poraz, nije Atlanta uspela da zaustavi Igru Pejsersa u reketu, šut indijane globalno 62,1 %, od čega čak 68,5% uspeha za 2, dok Atlanta isto nije loše sutirala, ali prosto u unutrašnjoj igri to nije bilo to defanzivno. No dobro, ne menja Atlanti to ništa previše sto se ulaska u PO tiče, ostalo im je još 4 utakmice, pobeda bi im donela brobu za mesto 4 sa NY, i prednost domaćeg terena, mada je šansa i daje tu, NY ima još tri da igra protiv Šansa, Klipersa i Lejkersa..

123

pre 2 godine

Mislim da zaista nismo svesni svi koji je uspeh imati 28 poena u najacoj ligi na svetu ,ljudi pa Nba je nesto o cemu sanja svako dete kad uzme loptu u ruke . I sad zamislite taj uspeh uopste doci tamo ,pa postici jedan poen a preko puta tebe najbolji na svetu …a zamislite tek onda biti medju najboljim pojedincima meca…Tako da dragi ljudi zaboravite klubske boje zaboravite malo na predrasude …Postovanje sa nase ljude koji nam ovu nikakvu zemlju prezentuju u svetu na najbolji moguci nacin !

kemp

pre 2 godine

Dobar je igrac, samo da se ne gura da bude vodja u reprezentaciji, neka pusti ovog puta Jokica, a on neka bude oruzje iz senke. Imao je priliku na proslom svetskom, gurali su ga selektori, nismo se bas proslavili, sada neka sansu prepusti Jokari.
(Lakojetako, 7. maj 2021 08:14

Ahaha. Znaci Bogi i Djordjevic su krivi sto su Spanci i deda Skola oducili Jokica od kosarke.

Da l' je Gasolu smetao Navaro, ko je Novickog smetao da uvek dominira za reprezentaciju.
Jokic 6p protiv Amera u finalu.
Izgleda da nije Jokara nivo P. Gasola i Novickog, nije tu kriv ni trener a ponajmanje odlicno Bogdan.

Bruks 021

pre 2 godine

kemp;
Auu brate,pa koliko je čemera i gorčine u tebi,ne bih ti bio u blizini.Taj isti Skola je odigrao tad dobro protiv njega i nikad više ne bi.Ali ti si mali isfrustrirani miš i nije ti lako.

vaxilar

pre 2 godine

Po dobrom starom obicaju kada snajper da vise od 4 poena - Atlanta gubi. Iliti kako bi veliki poznavaoci kosarke, Grobari, rekli Atalanta :)

123

pre 2 godine

Mislim da zaista nismo svesni svi koji je uspeh imati 28 poena u najacoj ligi na svetu ,ljudi pa Nba je nesto o cemu sanja svako dete kad uzme loptu u ruke . I sad zamislite taj uspeh uopste doci tamo ,pa postici jedan poen a preko puta tebe najbolji na svetu …a zamislite tek onda biti medju najboljim pojedincima meca…Tako da dragi ljudi zaboravite klubske boje zaboravite malo na predrasude …Postovanje sa nase ljude koji nam ovu nikakvu zemlju prezentuju u svetu na najbolji moguci nacin !

Under KV

pre 2 godine

Ali kako je Bogi svojom vanserijskom igrom u poslednja dva meseca rasterao sve miševe!!!
Nema ih vise nigde! Odradio je dezinsekciju i deratizaciju.

Dok je igrao nesto lošije, na svaku vest je bilo preko 100 komentara! A sad? Jedva 20-30!

Winnetou

pre 2 godine

Zapažanja sa noćašnjih utakmica:

- Dončić: 24 poena sa šutem iz igre ukupno 7/22 (32%) + 10 šutnutih sl.bacanja
- Durant: 20 poena sa šutem iz igre ukupno 7/21 (33%) + 10 šutnutih sl.bacanja
- Irving: 45 poena sa šutem iz igre ukupno 7/31 (55%) + 4 šutnutih sl.bacanja
- Vučević: 28 poena sa šutem iz igre ukupno 12/24 (50%) + bez šutnutih sl.bacanja
- Siakam: 44 poena sa šutem iz igre ukupno 17/28 (61%) + 11 šutnutih sl.bacanja
- Bredli Bil: 28 poena sa šutem iz igre ukupno 11/22 (50%) + 7 šutnutih sl.bacanja
- Vestbruk: 13 poena sa šutem iz igre ukupno 5/19 (26%) + 4 šutnutih sl.bacanja
- LeVert: 31 poen sa šutem iz igre ukupno 12/20 (60%) + 5 šutnutih sl.bacanja
- Trej Jang: 30 poena sa šutem iz igre ukupno 10/19 (53%) + 8 šutnutih sl.bacanja
- Kari: 34 poena sa šutem iz igre ukupno 11/21 (52%) + 7 šutnutih sl.bacanja
- Džordž: 24 poena sa šutem iz igre ukupno 8/12 (67%) + 5 šutnutih sl.bacanja
- Lenard: 15 poena sa šutem iz igre ukupno 4/9 (44%) + 6 šutnutih sl.bacanja
- Dejvis (do povrede): 4 poena sa šutem iz igre ukupno 2/9 (22%) + bez šutnutih sl.bacanja
- Bogdan: 28 poena sa šutem iz igre ukupno 11/18 (61%) + bez šutnutih sl.bacanja

Mare

pre 2 godine

Zeznuo ih je Galinari. Šutnuo nerezonsku trojku-ciglu na 35 sek do kraja i 5 razlike sa 9 metara i preko ruke , vidi se da su gradili akciju za Janga i naravno sebičnjak će uvek biti sebičnjak.

па да

pre 2 godine

Mislim da zaista nismo svesni svi koji je uspeh imati 28 poena u najacoj ligi na svetu ...
…Tako da dragi ljudi zaboravite klubske boje zaboravite malo na predrasude …Postovanje sa nase ljude koji nam ovu nikakvu zemlju prezentuju u svetu na najbolji moguci nacin !
(123, 7. maj 2021 08:11)

Мислим да овде полазиш од погрешне претпоставке, и те како су неки свесни какав успех је постигао Богдан.
Зато му не опраштају и не заборављју бројку из твог ника. Лакше им је да се самообмањују да га "неко гура", да "има леђа", да је "кинески снајпер" итд.
Није их брига за исту јер им је клуб за који "навијају" најважнији, зато их боли сваки успех Противничке стране - гледају на њих као на архинепријатеље.
Наравно већином се ради о острашћеним клинцима(има их на обе стране) и много су гласни, они зрелији су друга прича.

MPP

pre 2 godine

SVE VIŠE

me podseća na Kleja Tomsona , velikog igrača koji
često nije bio u centru pažnje ali bez koga ne možete kad je najteže. Čini mi se da Bogdan pokazuje da u sebi "nosi" taj skriveni potencijal . Slične su gradje i visine....mislim da i stil igre odgovara poredjenju.
Svakako FENOMENALNE partije Bogdanovića , sad je trenutak da se napreduje u igri i karijeri....tim i trener imaju poverenje u njega . A i sa Jangom se sve bolje slaže . Očekivao sam bolje igre Bogdana odkako je prešao u Hokse ,ali ne na ovako visokom nivou. Samo napred sinko , SAMO NAPRED......

kemp

pre 2 godine

Dobar je igrac, samo da se ne gura da bude vodja u reprezentaciji, neka pusti ovog puta Jokica, a on neka bude oruzje iz senke. Imao je priliku na proslom svetskom, gurali su ga selektori, nismo se bas proslavili, sada neka sansu prepusti Jokari.
(Lakojetako, 7. maj 2021 08:14

Ahaha. Znaci Bogi i Djordjevic su krivi sto su Spanci i deda Skola oducili Jokica od kosarke.

Da l' je Gasolu smetao Navaro, ko je Novickog smetao da uvek dominira za reprezentaciju.
Jokic 6p protiv Amera u finalu.
Izgleda da nije Jokara nivo P. Gasola i Novickog, nije tu kriv ni trener a ponajmanje odlicno Bogdan.

Ivan

pre 2 godine

Po dobrom starom obicaju kada snajper da vise od 4 poena - Atlanta gubi. Iliti kako bi veliki poznavaoci kosarke, Grobari, rekli Atalanta :)
(vaxilar, 07. maj 2021 08:54)
„Po dobrom starom obicaju kad Partizan ima vise od 3 igraca, Zvezda gubi“- B. Bogdanovic. I nemojmo o pravopisu, sve je receno kad je u stubu srpstva odstampan i pusten na derbi dres na kom je pisalo „ДРУЛNЋ”

konj veselko

pre 2 godine

Što mislite da deda Skola nije svetska klasa igrač pa da ne sme da oduči od košarke Jokića. Van pameti argument, pa taj Skola je kao klinac Divcu živu loptu ukrao 2002 i da nije bilo sudija Argetinci bi bili prvaci sveta. Taj Skola je sve odučavao ceo turnir a neće Jokića koji je tek od ove sezone smrsao i krenuo da bude dobar odbrambeni igrač. A pritom ga i nije odučio već dao 10ak poena. Veća je sramota 10 puta što je nas Prepelič odučio od košarke za evropsko zlato.

društvance iz predgrađa

pre 2 godine

Ali kako je Bogi svojom vanserijskom igrom u poslednja dva meseca rasterao sve miševe!!!
Nema ih vise nigde! Odradio je dezinsekciju i deratizaciju.

Dok je igrao nesto lošije, na svaku vest je bilo preko 100 komentara! A sad? Jedva 20-30!
(Under KV, 07. maj 2021 09:10)

Nažalost nije sve. Zamisli tek koliki je to trulež od čoveka kada se i posle 28 poena javi sa malicioznim komentarom. Još uvek su redovne određene spodobe koje recimo izjave "Atlanta izgubi svaku kada Bogi postigne više od 4 poena" ...
Neki su jednostavno nepopravljivi.

tocka

pre 2 godine

Bogi se otkačio. Da li je u pitanju bila povreda to što je pre smetalo, ili nešto u glavi, bilo bi lepo saznati u nekom intervjuu, ali tek sad ovo je to što su svi očekivali od njega u NBA.

fortissimo

pre 2 godine

1. Gledao sam utakmicu u stvari SVE utakmice.
2. Utakmica je izgubljena vec u prvoj cetvrtini. Bogi 9 poena a onda Jang, 2 poena i 2. izgubljene lopte. To je njegov ucinak u prvoj cetvrtini kao startera? Indijana pravi razliku i drze je celu utakmicu. Zanimljivo je koliko se decko gura, i sve unisti a ima igraca , Bogija koji poentira, za 3 i par puta iz reketa. On to vidi i opet ja pa ja? A protivnik pravi razliku?
3. Moze Jang da postigne 40 po utakmici, on svaki bitan napad unisti. Da li da se pridje na 3,4 zaostatka ili cak povede pola poena? Uvek unisti i protivnik opet pomeri razliku u svoju korist?
4. Mnogo puta je Bogi sam kao duh na 3 ali ne dobije loptu a vide da im je najbolji suter? Mase rukama..ne vredi. Opet je u jednom trenutku usao u zamku i kada vidi da ne dobija loptu , sam nesto pokusava, dribla i promasuje za 3. To je bilo samo jednom u utakmici. To je moja jedina zamerka. To ne treba da radi . Ali ga razumem.
5. Kad je trebelo Bogi je uvek pogadjao. U samom finisu, posto je pametan vidi da ne moze da utice na neke stvari, dobija loptu, vruc krompir? E pa bajo, nisam ja veverica i dodaje Galinariju i on promasuje. Pa ja MASEM celu utakmicu ne das, a sada na kraju i nisam u nekoj poziciji ti mi dodajes, da promasim? Evo ti lopta Galinari.
6. Kapela je odigrao lose i normalno Galinari sa sutem za 3 , 2/7.
7. Niko nece ove stvari promeniti i ja u tim uslovima igre Bogiju cestitam. Bravo.

IS

pre 2 godine

U ovom trenutku Bogdan je drugi igrac NBA po procentu za tri poena od igraca koji daju 3 ili vise trojki po mecu. Posle njega je Kari, koji da budemo jasni ima najvise trojki po mecu, cak vise od 5, tako da mu je logicno i procenat nesto nizi. U svakom slucaju, nestvaran ucinak i to sa sve veoma losim pocetkom godine.

1. Dzo Heris 47.8% (3.1 trojki po mecu)
2. Bogdan 43.1% (3.2)
3. Kari 42.6% (5.3)
4. Pol Dzordz 42.1% (3.2)
5. Zek Lavin 41.6% (3.4)
6. Dankan Robinson 40.4% (3.5)

Laki

pre 2 godine

Šteta što su Galinari i Lu bili indisponirani u drugom poluvremenu, a forsirali su. Imali su vezane promašaje, izgubljene lopte, a Bogi je bio raspoložene i trebalo je to iskoristiti. Imao je jedini + u +/- kategoriji i trebalo je nacrtati neki napad za njega kada se lomilo. Ovako su svi šutirali preko ruku, van balansa itd. Odbrana loša, ali ne i Bogijeva (u školi kod Duleta i Željka bi to bilo nedopustivo). Dakle, svi koji kažu da ekipa gubi kad on da najviše nisu gledali utakmicu ili su jednostavno zluradi. Atlanta je baš zanimljiva ekipa.

bigule

pre 2 godine

28 poena, a ponovo nijedno bacanje. Prosto neverovatno kolika nema autoriteta kod sudija.
(Richard Fish, 07. maj 2021 08:38)
Ne igra covek tim stilom da ide na kontakt, kako mislis onda da mu sviraju? Pitanje je kako Jokari ne sviraju, svaku tekmu zavrsi sa isecenim i krvavim rukama a faula nigde.

Lakojetako

pre 2 godine

Dobar je igrac, samo da se ne gura da bude vodja u reprezentaciji, neka pusti ovog puta Jokica, a on neka bude oruzje iz senke. Imao je priliku na proslom svetskom, gurali su ga selektori, nismo se bas proslavili, sada neka sansu prepusti Jokari.

bbROD

pre 2 godine

Po dobrom starom obicaju kada snajper da vise od 4 poena - Atlanta gubi. Iliti kako bi veliki poznavaoci kosarke, Grobari, rekli Atalanta :)
(vaxilar, 7. maj 2021 08:54)

Ala si ti strucnjak. Aj prospi jos neku mudrost

slaninar

pre 2 godine

auh kako im je ova pobeda trebala, a u napadu su i Jang i Bogi i Kolins imali bas dobre procente ali Sabonis samo 2 promasaja iz igre a 30 poena unistio ih, plus Atlanta bas slabo igrala odbranu.

mr

pre 2 godine

Pa sto nije ostao u kingsima kad je toliko dobar
(Milos, 7. maj 2021 11:07)

Оно кад се мисао креће између нонсенса и кретенизма.

panter pudlica

pre 2 godine

Zasto nije ostao u kingsima
(Milos, 07. maj 2021 12:49)

Ne razumem tvoj komentar. Kada je bio u Kingsima, na sva usta ste kokodakali kako ne bi ni bio u nba da mu nije Divca. Sad kad je prešao u drugi klub gde igra još bolje, opet ne valja. Ajde dogovorite se sa svojim mozgovima šta je sledeće...

Гробарија

pre 2 godine

Гледао сам само прву четвртину. Најефикаснији у тиму са 9 поена. Но утисак је и даље да добија лопте углавном када други не знају шта ће са њом, а то је јако мало. У целој четвртини имао је 4 пута лопту. Ако не шибне на кош чим стигне лопта, следећа ће бити за 10 минута. Галинари ми иде на живце више од Јанга и драго ми је када су га депортовали из Нагетса јер би Јокара полудео од њега. Није Богдан још добио заслужену пажњу, што се види и по слободним бацањима али и по најави утакмице, јер су коментатори помињали само Јанга, Капелу и... Галинарија.

JPR24

pre 2 godine

Sabonis 30 poena... Kapela 10. Tu lezi ovaj poraz, nije Atlanta uspela da zaustavi Igru Pejsersa u reketu, šut indijane globalno 62,1 %, od čega čak 68,5% uspeha za 2, dok Atlanta isto nije loše sutirala, ali prosto u unutrašnjoj igri to nije bilo to defanzivno. No dobro, ne menja Atlanti to ništa previše sto se ulaska u PO tiče, ostalo im je još 4 utakmice, pobeda bi im donela brobu za mesto 4 sa NY, i prednost domaćeg terena, mada je šansa i daje tu, NY ima još tri da igra protiv Šansa, Klipersa i Lejkersa..

Corba

pre 2 godine

Na kraju ce ovo biti najuspesnija sezona po brojkama, a tragicno je pocelo. Bilo je tu rada sa psihologom sigurno, podrzavam ovaj nalet forme, pomislih u jednom trenutku da ce dobiti otkaz. Samo napred.

Vuki

pre 2 godine

Po KO ZNA KOJI put ovo pišem, OGROMNA šteta za nas Srbe, za Bogdana i za Denver je što nisu probali da njega dovedu ili umesto Gordona ili uz njega, umesto Riversa. Takav igrač, šuter, koji fenomenalno kontroliše igru, koji ume sa loptom, koji igra odbranu, koji je timski igrač u pravom smislu te reči, bi bio jedan od najjačih karika u lancu tima koji je jedan od favorita za titulu.

man

pre 2 godine

Nije lako nametnuti se u NBA bez obzira koliko bio dobar ima na YT clipova na tu temu koliko hoces ali Bogdan se 'nametnuo' i ako je i Jang magarac opet sa njim nekako i moze da se igra dok kod Kingsa ona dva debila ce da sutiraju sve i ako ce Sakramento da izgubi to je tamo vec normalna stvar staresina(trener) skoro da nema pravo da reaguje tako da ako je glavni igrac debil tu nema pomoci. Da stvar bude gora nakupilo se puno takvih igraca a najvise ih proizvode Timberwolfsi i Kingsi mada i u drugim ekipama ima takvih igraca ali oni imaju neki rezutat nekakav renome(playOFF) o kojem moraju da vode racuna pa tako kod njih to manje dolazi do izrazaja Mada ima takvih igraca koji sa pravom mogu tako da igraju jer doprinose puno kao;Lebron Jannis Harden ali ovi balavci Hild Fox Vigins misle da su taj nivo i to je bruka za svaku ekipu gde god ovakvi budu igrali. Kad bi i ovi mladji kao ovi stariji pravili nekakve super timove to nebi bilo dovoljno ni za play in. Jedino za Zion Wiliams od ovih klinaca moze se reci da ce biti igrac ovo ostalo vecinom cirkus.

Under KV

pre 2 godine

Pa sto nije ostao u kingsima kad je toliko dobar
(Milos, 7. maj 2021 11:07)

A sto ti jos uvek zivis sa mamom i tatom i zivis od babine penzije?

društvance iz predgrađa

pre 2 godine

Pa sto nije ostao u kingsima kad je toliko dobar
(Milos, 07. maj 2021 11:07)

Zato što je prešao u PO klub.
Zato što je dobio bolji ugovor.
Šta ti nije jasno? Ajde lepo smisli nešto pametnije pa napiši. Nemoj po svaku cenu da ostavljaš komentar, stvarno ispadneš glup bez potrebe.

Beks

pre 2 godine

@Bruks021 Scola bi uvek mogao da odigra dobro protiv Jokica,jer je skolovan igrac,odlicno se krece,ima tehniku,finte,poteze i pre svega imao je 40 godina. 2002 Fabricio Oberto je bio najbolji visoki igrac Argentinske selekcije.

Satiricno produktivan lik

pre 2 godine

Bogdanovo slobodno bacanje je sa udaljenosti od sest i vise metara. Ostalo je vredjanje znanja. Ocekujte Petrove komentare, ali sa drugih nickova. Neumesno bi bilo pisati preko primarnog.

Bruks 021

pre 2 godine

kemp;
Auu brate,pa koliko je čemera i gorčine u tebi,ne bih ti bio u blizini.Taj isti Skola je odigrao tad dobro protiv njega i nikad više ne bi.Ali ti si mali isfrustrirani miš i nije ti lako.

Dvokorak

pre 2 godine

Ne gledam Bogdanove utakmice, ali imam utisak da je našao svoju ulogu u timu, a to je dalekometna paljba, i čim ga je krenuo šut, to izgleda mnogo bolje.
A razlog za dobar šut verovatno treba tražiti u glavi i u postavci igre.
Po meni su njegove loše partije bile posledica lošeg izbora šuteva, a promašaj utiču na sanopouzdanje.

BojanNS

pre 2 godine

Atlanta je izgubila 2 puta protiv timova gde se racunala pobeda (barem sam ja racunao da ce pobediti), Detroit i sinoc Indiana. Obe utakmice je izgubila zbog umora ja bih rekao, jer su predhodni dan igrali protiv Milvokija i Feniksa gde su pobedili i onda na put da igraju u gostima.

marko992

pre 2 godine

Dobar je igrac, samo da se ne gura da bude vodja u reprezentaciji, neka pusti ovog puta Jokica, a on neka bude oruzje iz senke. Imao je priliku na proslom svetskom, gurali su ga selektori, nismo se bas proslavili, sada neka sansu prepusti Jokari.
(Lakojetako, 07. maj 2021 08:14)

U pravu si da da treba Jokic da bude vodja ali ne onaj rekreativac (sa povecim viskom kilograma) i jos nesto-selektor ne sme braniti ostalim kosarkasima da daju kos kao sto je bilo na SP (izuzimajuci Bogdanovica).

vaxilar

pre 2 godine

Po dobrom starom obicaju kada snajper da vise od 4 poena - Atlanta gubi. Iliti kako bi veliki poznavaoci kosarke, Grobari, rekli Atalanta :)

rs

pre 2 godine

Juce dobijem gomilu minusa od neznalica kad sam napisao da atlanta ima najgoru defanzivu na bekovskim pozicijama uz portland
Juce buker 30p i 55% sut sad levert 31p i 60% sut, tj mekonel 19p i 9/12 sut iz igre razbio rezervnu petroku atlante

Jang vilijams bogdan galinari su rupe u odbrani a kosarkaske neznalice mogu lupati minuse

Mare

pre 2 godine

Definitivno može bez blama da se kaže da je najveći košarkaš u istoriji ove igre. Bilo je tu priznaću još vanserijskih igrača Jordan, Džabar, Djura Ostojić, Olajdžuvan, Durant, Vrabac, Barkli, Neš...

Fake Aleks

pre 2 godine

Bogi je već najbolji trojkaš u ligi, ako ovako nastavi još mesec dana biće najbolji u istoriji lige. Nego mi nešto upada u oči, nijedno slobodno bacanje već duže vreme, a u seriji koja ga je proslavila je dobio 50. Do čega li je to, pitam se, pitam se?

znanje-imanje

pre 2 godine

@Mare - nije Galinari kriv; na kraju su ostali bez daha i uvalili mu da šutira iz daljine preko ruke. Sabonisa je išlo, povređenog Kapelu nije. I Bogdan i dr. su na prelomne lopte za izjednačenje išli na "herojski koš" umesto na prodor. I da stave Galinarija na post gde ima prednost.
Bogdan se presložio u glavi, naprasno. Odlično. Što se tiče odbrane onaj deo na glavu, znanje, školu radi dobro ali zbog fizikalija ipak protivnici i daju puno koševa na i kroz njega. Opet idolizacija? Dokle?

Ivan

pre 2 godine

Definitivno može bez blama da se kaže da je najveći košarkaš u istoriji ove igre. Bilo je tu priznaću još vanserijskih igrača Jordan, Džabar, Djura Ostojić, Olajdžuvan, Durant, Vrabac, Barkli, Neš...
(Mare, 07. maj 2021 10:18)
Djuro Ostojic je svojevremeno nabio Zvezdi 45 koseva za 24 sata a Dzordan i Barkli nisu, razumem tvoje napacene kriterijume.

tom

pre 2 godine

(man, 7. maj 2021 10:13)

Badi Hild nije klinac, niti balavac...Hild je Bogdanovo godište, mlađi je samo 4 meseca, a ni Vigins baš nije balavac ima već punih 26 godina i koji mesec...mlađi je od Jokića samo 4 dana.

Zavera protiv Nikole Jokića

pre 2 godine

@123,možda je NBA to nekad bila, slučajno sam odgledao utakmicu, pa to su generalno ol star susreti, u pravu je Dončič kada kaže da je lakše dati koš u NBA nego u Evropi, u ovoj danas apsolutno, nijedan igrač NBA lige ne bi imao ni približne brojke u Evroligi, garantujem.

Lakojetako

pre 2 godine

Dobar je igrac, samo da se ne gura da bude vodja u reprezentaciji, neka pusti ovog puta Jokica, a on neka bude oruzje iz senke. Imao je priliku na proslom svetskom, gurali su ga selektori, nismo se bas proslavili, sada neka sansu prepusti Jokari.

vaxilar

pre 2 godine

Po dobrom starom obicaju kada snajper da vise od 4 poena - Atlanta gubi. Iliti kako bi veliki poznavaoci kosarke, Grobari, rekli Atalanta :)

kemp

pre 2 godine

Dobar je igrac, samo da se ne gura da bude vodja u reprezentaciji, neka pusti ovog puta Jokica, a on neka bude oruzje iz senke. Imao je priliku na proslom svetskom, gurali su ga selektori, nismo se bas proslavili, sada neka sansu prepusti Jokari.
(Lakojetako, 7. maj 2021 08:14

Ahaha. Znaci Bogi i Djordjevic su krivi sto su Spanci i deda Skola oducili Jokica od kosarke.

Da l' je Gasolu smetao Navaro, ko je Novickog smetao da uvek dominira za reprezentaciju.
Jokic 6p protiv Amera u finalu.
Izgleda da nije Jokara nivo P. Gasola i Novickog, nije tu kriv ni trener a ponajmanje odlicno Bogdan.

Mare

pre 2 godine

Definitivno može bez blama da se kaže da je najveći košarkaš u istoriji ove igre. Bilo je tu priznaću još vanserijskih igrača Jordan, Džabar, Djura Ostojić, Olajdžuvan, Durant, Vrabac, Barkli, Neš...

rs

pre 2 godine

Juce dobijem gomilu minusa od neznalica kad sam napisao da atlanta ima najgoru defanzivu na bekovskim pozicijama uz portland
Juce buker 30p i 55% sut sad levert 31p i 60% sut, tj mekonel 19p i 9/12 sut iz igre razbio rezervnu petroku atlante

Jang vilijams bogdan galinari su rupe u odbrani a kosarkaske neznalice mogu lupati minuse

Fake Aleks

pre 2 godine

Bogi je već najbolji trojkaš u ligi, ako ovako nastavi još mesec dana biće najbolji u istoriji lige. Nego mi nešto upada u oči, nijedno slobodno bacanje već duže vreme, a u seriji koja ga je proslavila je dobio 50. Do čega li je to, pitam se, pitam se?

znanje-imanje

pre 2 godine

@Mare - nije Galinari kriv; na kraju su ostali bez daha i uvalili mu da šutira iz daljine preko ruke. Sabonisa je išlo, povređenog Kapelu nije. I Bogdan i dr. su na prelomne lopte za izjednačenje išli na "herojski koš" umesto na prodor. I da stave Galinarija na post gde ima prednost.
Bogdan se presložio u glavi, naprasno. Odlično. Što se tiče odbrane onaj deo na glavu, znanje, školu radi dobro ali zbog fizikalija ipak protivnici i daju puno koševa na i kroz njega. Opet idolizacija? Dokle?

marko992

pre 2 godine

Dobar je igrac, samo da se ne gura da bude vodja u reprezentaciji, neka pusti ovog puta Jokica, a on neka bude oruzje iz senke. Imao je priliku na proslom svetskom, gurali su ga selektori, nismo se bas proslavili, sada neka sansu prepusti Jokari.
(Lakojetako, 07. maj 2021 08:14)

U pravu si da da treba Jokic da bude vodja ali ne onaj rekreativac (sa povecim viskom kilograma) i jos nesto-selektor ne sme braniti ostalim kosarkasima da daju kos kao sto je bilo na SP (izuzimajuci Bogdanovica).

konj veselko

pre 2 godine

Što mislite da deda Skola nije svetska klasa igrač pa da ne sme da oduči od košarke Jokića. Van pameti argument, pa taj Skola je kao klinac Divcu živu loptu ukrao 2002 i da nije bilo sudija Argetinci bi bili prvaci sveta. Taj Skola je sve odučavao ceo turnir a neće Jokića koji je tek od ove sezone smrsao i krenuo da bude dobar odbrambeni igrač. A pritom ga i nije odučio već dao 10ak poena. Veća je sramota 10 puta što je nas Prepelič odučio od košarke za evropsko zlato.

па да

pre 2 godine

Mislim da zaista nismo svesni svi koji je uspeh imati 28 poena u najacoj ligi na svetu ...
…Tako da dragi ljudi zaboravite klubske boje zaboravite malo na predrasude …Postovanje sa nase ljude koji nam ovu nikakvu zemlju prezentuju u svetu na najbolji moguci nacin !
(123, 7. maj 2021 08:11)

Мислим да овде полазиш од погрешне претпоставке, и те како су неки свесни какав успех је постигао Богдан.
Зато му не опраштају и не заборављју бројку из твог ника. Лакше им је да се самообмањују да га "неко гура", да "има леђа", да је "кинески снајпер" итд.
Није их брига за исту јер им је клуб за који "навијају" најважнији, зато их боли сваки успех Противничке стране - гледају на њих као на архинепријатеље.
Наравно већином се ради о острашћеним клинцима(има их на обе стране) и много су гласни, они зрелији су друга прича.

Zavera protiv Nikole Jokića

pre 2 godine

@123,možda je NBA to nekad bila, slučajno sam odgledao utakmicu, pa to su generalno ol star susreti, u pravu je Dončič kada kaže da je lakše dati koš u NBA nego u Evropi, u ovoj danas apsolutno, nijedan igrač NBA lige ne bi imao ni približne brojke u Evroligi, garantujem.

Bruks 021

pre 2 godine

kemp;
Auu brate,pa koliko je čemera i gorčine u tebi,ne bih ti bio u blizini.Taj isti Skola je odigrao tad dobro protiv njega i nikad više ne bi.Ali ti si mali isfrustrirani miš i nije ti lako.

Under KV

pre 2 godine

Ali kako je Bogi svojom vanserijskom igrom u poslednja dva meseca rasterao sve miševe!!!
Nema ih vise nigde! Odradio je dezinsekciju i deratizaciju.

Dok je igrao nesto lošije, na svaku vest je bilo preko 100 komentara! A sad? Jedva 20-30!

123

pre 2 godine

Mislim da zaista nismo svesni svi koji je uspeh imati 28 poena u najacoj ligi na svetu ,ljudi pa Nba je nesto o cemu sanja svako dete kad uzme loptu u ruke . I sad zamislite taj uspeh uopste doci tamo ,pa postici jedan poen a preko puta tebe najbolji na svetu …a zamislite tek onda biti medju najboljim pojedincima meca…Tako da dragi ljudi zaboravite klubske boje zaboravite malo na predrasude …Postovanje sa nase ljude koji nam ovu nikakvu zemlju prezentuju u svetu na najbolji moguci nacin !

Winnetou

pre 2 godine

Zapažanja sa noćašnjih utakmica:

- Dončić: 24 poena sa šutem iz igre ukupno 7/22 (32%) + 10 šutnutih sl.bacanja
- Durant: 20 poena sa šutem iz igre ukupno 7/21 (33%) + 10 šutnutih sl.bacanja
- Irving: 45 poena sa šutem iz igre ukupno 7/31 (55%) + 4 šutnutih sl.bacanja
- Vučević: 28 poena sa šutem iz igre ukupno 12/24 (50%) + bez šutnutih sl.bacanja
- Siakam: 44 poena sa šutem iz igre ukupno 17/28 (61%) + 11 šutnutih sl.bacanja
- Bredli Bil: 28 poena sa šutem iz igre ukupno 11/22 (50%) + 7 šutnutih sl.bacanja
- Vestbruk: 13 poena sa šutem iz igre ukupno 5/19 (26%) + 4 šutnutih sl.bacanja
- LeVert: 31 poen sa šutem iz igre ukupno 12/20 (60%) + 5 šutnutih sl.bacanja
- Trej Jang: 30 poena sa šutem iz igre ukupno 10/19 (53%) + 8 šutnutih sl.bacanja
- Kari: 34 poena sa šutem iz igre ukupno 11/21 (52%) + 7 šutnutih sl.bacanja
- Džordž: 24 poena sa šutem iz igre ukupno 8/12 (67%) + 5 šutnutih sl.bacanja
- Lenard: 15 poena sa šutem iz igre ukupno 4/9 (44%) + 6 šutnutih sl.bacanja
- Dejvis (do povrede): 4 poena sa šutem iz igre ukupno 2/9 (22%) + bez šutnutih sl.bacanja
- Bogdan: 28 poena sa šutem iz igre ukupno 11/18 (61%) + bez šutnutih sl.bacanja

Ivan

pre 2 godine

Po dobrom starom obicaju kada snajper da vise od 4 poena - Atlanta gubi. Iliti kako bi veliki poznavaoci kosarke, Grobari, rekli Atalanta :)
(vaxilar, 07. maj 2021 08:54)
„Po dobrom starom obicaju kad Partizan ima vise od 3 igraca, Zvezda gubi“- B. Bogdanovic. I nemojmo o pravopisu, sve je receno kad je u stubu srpstva odstampan i pusten na derbi dres na kom je pisalo „ДРУЛNЋ”

Vuki

pre 2 godine

Po KO ZNA KOJI put ovo pišem, OGROMNA šteta za nas Srbe, za Bogdana i za Denver je što nisu probali da njega dovedu ili umesto Gordona ili uz njega, umesto Riversa. Takav igrač, šuter, koji fenomenalno kontroliše igru, koji ume sa loptom, koji igra odbranu, koji je timski igrač u pravom smislu te reči, bi bio jedan od najjačih karika u lancu tima koji je jedan od favorita za titulu.

fortissimo

pre 2 godine

1. Gledao sam utakmicu u stvari SVE utakmice.
2. Utakmica je izgubljena vec u prvoj cetvrtini. Bogi 9 poena a onda Jang, 2 poena i 2. izgubljene lopte. To je njegov ucinak u prvoj cetvrtini kao startera? Indijana pravi razliku i drze je celu utakmicu. Zanimljivo je koliko se decko gura, i sve unisti a ima igraca , Bogija koji poentira, za 3 i par puta iz reketa. On to vidi i opet ja pa ja? A protivnik pravi razliku?
3. Moze Jang da postigne 40 po utakmici, on svaki bitan napad unisti. Da li da se pridje na 3,4 zaostatka ili cak povede pola poena? Uvek unisti i protivnik opet pomeri razliku u svoju korist?
4. Mnogo puta je Bogi sam kao duh na 3 ali ne dobije loptu a vide da im je najbolji suter? Mase rukama..ne vredi. Opet je u jednom trenutku usao u zamku i kada vidi da ne dobija loptu , sam nesto pokusava, dribla i promasuje za 3. To je bilo samo jednom u utakmici. To je moja jedina zamerka. To ne treba da radi . Ali ga razumem.
5. Kad je trebelo Bogi je uvek pogadjao. U samom finisu, posto je pametan vidi da ne moze da utice na neke stvari, dobija loptu, vruc krompir? E pa bajo, nisam ja veverica i dodaje Galinariju i on promasuje. Pa ja MASEM celu utakmicu ne das, a sada na kraju i nisam u nekoj poziciji ti mi dodajes, da promasim? Evo ti lopta Galinari.
6. Kapela je odigrao lose i normalno Galinari sa sutem za 3 , 2/7.
7. Niko nece ove stvari promeniti i ja u tim uslovima igre Bogiju cestitam. Bravo.

Mare

pre 2 godine

Zeznuo ih je Galinari. Šutnuo nerezonsku trojku-ciglu na 35 sek do kraja i 5 razlike sa 9 metara i preko ruke , vidi se da su gradili akciju za Janga i naravno sebičnjak će uvek biti sebičnjak.

MPP

pre 2 godine

SVE VIŠE

me podseća na Kleja Tomsona , velikog igrača koji
često nije bio u centru pažnje ali bez koga ne možete kad je najteže. Čini mi se da Bogdan pokazuje da u sebi "nosi" taj skriveni potencijal . Slične su gradje i visine....mislim da i stil igre odgovara poredjenju.
Svakako FENOMENALNE partije Bogdanovića , sad je trenutak da se napreduje u igri i karijeri....tim i trener imaju poverenje u njega . A i sa Jangom se sve bolje slaže . Očekivao sam bolje igre Bogdana odkako je prešao u Hokse ,ali ne na ovako visokom nivou. Samo napred sinko , SAMO NAPRED......

Beks

pre 2 godine

@Bruks021 Scola bi uvek mogao da odigra dobro protiv Jokica,jer je skolovan igrac,odlicno se krece,ima tehniku,finte,poteze i pre svega imao je 40 godina. 2002 Fabricio Oberto je bio najbolji visoki igrac Argentinske selekcije.

tocka

pre 2 godine

Bogi se otkačio. Da li je u pitanju bila povreda to što je pre smetalo, ili nešto u glavi, bilo bi lepo saznati u nekom intervjuu, ali tek sad ovo je to što su svi očekivali od njega u NBA.

Satiricno produktivan lik

pre 2 godine

Bogdanovo slobodno bacanje je sa udaljenosti od sest i vise metara. Ostalo je vredjanje znanja. Ocekujte Petrove komentare, ali sa drugih nickova. Neumesno bi bilo pisati preko primarnog.

Corba

pre 2 godine

Na kraju ce ovo biti najuspesnija sezona po brojkama, a tragicno je pocelo. Bilo je tu rada sa psihologom sigurno, podrzavam ovaj nalet forme, pomislih u jednom trenutku da ce dobiti otkaz. Samo napred.

Гробарија

pre 2 godine

Гледао сам само прву четвртину. Најефикаснији у тиму са 9 поена. Но утисак је и даље да добија лопте углавном када други не знају шта ће са њом, а то је јако мало. У целој четвртини имао је 4 пута лопту. Ако не шибне на кош чим стигне лопта, следећа ће бити за 10 минута. Галинари ми иде на живце више од Јанга и драго ми је када су га депортовали из Нагетса јер би Јокара полудео од њега. Није Богдан још добио заслужену пажњу, што се види и по слободним бацањима али и по најави утакмице, јер су коментатори помињали само Јанга, Капелу и... Галинарија.

panter pudlica

pre 2 godine

Zasto nije ostao u kingsima
(Milos, 07. maj 2021 12:49)

Ne razumem tvoj komentar. Kada je bio u Kingsima, na sva usta ste kokodakali kako ne bi ni bio u nba da mu nije Divca. Sad kad je prešao u drugi klub gde igra još bolje, opet ne valja. Ajde dogovorite se sa svojim mozgovima šta je sledeće...

društvance iz predgrađa

pre 2 godine

Pa sto nije ostao u kingsima kad je toliko dobar
(Milos, 07. maj 2021 11:07)

Zato što je prešao u PO klub.
Zato što je dobio bolji ugovor.
Šta ti nije jasno? Ajde lepo smisli nešto pametnije pa napiši. Nemoj po svaku cenu da ostavljaš komentar, stvarno ispadneš glup bez potrebe.

bbROD

pre 2 godine

Po dobrom starom obicaju kada snajper da vise od 4 poena - Atlanta gubi. Iliti kako bi veliki poznavaoci kosarke, Grobari, rekli Atalanta :)
(vaxilar, 7. maj 2021 08:54)

Ala si ti strucnjak. Aj prospi jos neku mudrost

društvance iz predgrađa

pre 2 godine

Ali kako je Bogi svojom vanserijskom igrom u poslednja dva meseca rasterao sve miševe!!!
Nema ih vise nigde! Odradio je dezinsekciju i deratizaciju.

Dok je igrao nesto lošije, na svaku vest je bilo preko 100 komentara! A sad? Jedva 20-30!
(Under KV, 07. maj 2021 09:10)

Nažalost nije sve. Zamisli tek koliki je to trulež od čoveka kada se i posle 28 poena javi sa malicioznim komentarom. Još uvek su redovne određene spodobe koje recimo izjave "Atlanta izgubi svaku kada Bogi postigne više od 4 poena" ...
Neki su jednostavno nepopravljivi.

man

pre 2 godine

Nije lako nametnuti se u NBA bez obzira koliko bio dobar ima na YT clipova na tu temu koliko hoces ali Bogdan se 'nametnuo' i ako je i Jang magarac opet sa njim nekako i moze da se igra dok kod Kingsa ona dva debila ce da sutiraju sve i ako ce Sakramento da izgubi to je tamo vec normalna stvar staresina(trener) skoro da nema pravo da reaguje tako da ako je glavni igrac debil tu nema pomoci. Da stvar bude gora nakupilo se puno takvih igraca a najvise ih proizvode Timberwolfsi i Kingsi mada i u drugim ekipama ima takvih igraca ali oni imaju neki rezutat nekakav renome(playOFF) o kojem moraju da vode racuna pa tako kod njih to manje dolazi do izrazaja Mada ima takvih igraca koji sa pravom mogu tako da igraju jer doprinose puno kao;Lebron Jannis Harden ali ovi balavci Hild Fox Vigins misle da su taj nivo i to je bruka za svaku ekipu gde god ovakvi budu igrali. Kad bi i ovi mladji kao ovi stariji pravili nekakve super timove to nebi bilo dovoljno ni za play in. Jedino za Zion Wiliams od ovih klinaca moze se reci da ce biti igrac ovo ostalo vecinom cirkus.

IS

pre 2 godine

U ovom trenutku Bogdan je drugi igrac NBA po procentu za tri poena od igraca koji daju 3 ili vise trojki po mecu. Posle njega je Kari, koji da budemo jasni ima najvise trojki po mecu, cak vise od 5, tako da mu je logicno i procenat nesto nizi. U svakom slucaju, nestvaran ucinak i to sa sve veoma losim pocetkom godine.

1. Dzo Heris 47.8% (3.1 trojki po mecu)
2. Bogdan 43.1% (3.2)
3. Kari 42.6% (5.3)
4. Pol Dzordz 42.1% (3.2)
5. Zek Lavin 41.6% (3.4)
6. Dankan Robinson 40.4% (3.5)

BojanNS

pre 2 godine

Atlanta je izgubila 2 puta protiv timova gde se racunala pobeda (barem sam ja racunao da ce pobediti), Detroit i sinoc Indiana. Obe utakmice je izgubila zbog umora ja bih rekao, jer su predhodni dan igrali protiv Milvokija i Feniksa gde su pobedili i onda na put da igraju u gostima.

Under KV

pre 2 godine

Pa sto nije ostao u kingsima kad je toliko dobar
(Milos, 7. maj 2021 11:07)

A sto ti jos uvek zivis sa mamom i tatom i zivis od babine penzije?

Ivan

pre 2 godine

Definitivno može bez blama da se kaže da je najveći košarkaš u istoriji ove igre. Bilo je tu priznaću još vanserijskih igrača Jordan, Džabar, Djura Ostojić, Olajdžuvan, Durant, Vrabac, Barkli, Neš...
(Mare, 07. maj 2021 10:18)
Djuro Ostojic je svojevremeno nabio Zvezdi 45 koseva za 24 sata a Dzordan i Barkli nisu, razumem tvoje napacene kriterijume.

slaninar

pre 2 godine

auh kako im je ova pobeda trebala, a u napadu su i Jang i Bogi i Kolins imali bas dobre procente ali Sabonis samo 2 promasaja iz igre a 30 poena unistio ih, plus Atlanta bas slabo igrala odbranu.

Dvokorak

pre 2 godine

Ne gledam Bogdanove utakmice, ali imam utisak da je našao svoju ulogu u timu, a to je dalekometna paljba, i čim ga je krenuo šut, to izgleda mnogo bolje.
A razlog za dobar šut verovatno treba tražiti u glavi i u postavci igre.
Po meni su njegove loše partije bile posledica lošeg izbora šuteva, a promašaj utiču na sanopouzdanje.

Laki

pre 2 godine

Šteta što su Galinari i Lu bili indisponirani u drugom poluvremenu, a forsirali su. Imali su vezane promašaje, izgubljene lopte, a Bogi je bio raspoložene i trebalo je to iskoristiti. Imao je jedini + u +/- kategoriji i trebalo je nacrtati neki napad za njega kada se lomilo. Ovako su svi šutirali preko ruku, van balansa itd. Odbrana loša, ali ne i Bogijeva (u školi kod Duleta i Željka bi to bilo nedopustivo). Dakle, svi koji kažu da ekipa gubi kad on da najviše nisu gledali utakmicu ili su jednostavno zluradi. Atlanta je baš zanimljiva ekipa.

bigule

pre 2 godine

28 poena, a ponovo nijedno bacanje. Prosto neverovatno kolika nema autoriteta kod sudija.
(Richard Fish, 07. maj 2021 08:38)
Ne igra covek tim stilom da ide na kontakt, kako mislis onda da mu sviraju? Pitanje je kako Jokari ne sviraju, svaku tekmu zavrsi sa isecenim i krvavim rukama a faula nigde.

JPR24

pre 2 godine

Sabonis 30 poena... Kapela 10. Tu lezi ovaj poraz, nije Atlanta uspela da zaustavi Igru Pejsersa u reketu, šut indijane globalno 62,1 %, od čega čak 68,5% uspeha za 2, dok Atlanta isto nije loše sutirala, ali prosto u unutrašnjoj igri to nije bilo to defanzivno. No dobro, ne menja Atlanti to ništa previše sto se ulaska u PO tiče, ostalo im je još 4 utakmice, pobeda bi im donela brobu za mesto 4 sa NY, i prednost domaćeg terena, mada je šansa i daje tu, NY ima još tri da igra protiv Šansa, Klipersa i Lejkersa..

mr

pre 2 godine

Pa sto nije ostao u kingsima kad je toliko dobar
(Milos, 7. maj 2021 11:07)

Оно кад се мисао креће између нонсенса и кретенизма.

tom

pre 2 godine

(man, 7. maj 2021 10:13)

Badi Hild nije klinac, niti balavac...Hild je Bogdanovo godište, mlađi je samo 4 meseca, a ni Vigins baš nije balavac ima već punih 26 godina i koji mesec...mlađi je od Jokića samo 4 dana.