1. Ma je l to tebe jos uvek boli ona proslogodisnja nula ili nesto od ranije pa izmisljas??? Nadal je druze najkorektniji i FER sa velikim slovima ne samo teniser nego sportistana planeti...A ti idi i iskopaj jos nesto.
  (ajdeee, 5. maj 2021 23:57)

  Mene ne boli ništa , niti sam navijač Big 3, ali Nadal najfer igrač.
  Pa, hahahahahahaha!
  (loli ya, 6. maj 2021 11:21)

  # Link komentara

 2. Trudio si se ti i da budeš Novaku prijatelj pa si ga gađao u glavu na mreži kada ti je trebalo. Tako ćeš sigurno i Alkaraza ako ti u slučajno zapreti na nekom meču. Dečko je budućnost tenisa.
  (Frozen Throne 123, 6. maj 2021 09:22)

  # Link komentara

 3. @Nikol Dz. Femija
  Ma je l to tebe jos uvek boli ona proslogodisnja nula ili nesto od ranije pa izmisljas??? Nadal je druze najkorektniji i FER sa velikim slovima ne samo teniser nego sportistana planeti...A ti idi i iskopaj jos nesto.
  (ajdeee, 5. maj 2021 23:57)

  # Link komentara

 4. Fer ?

  Ne. Nije fer, samo se tako predstavlja, a nije, jeste u odnosu na Fedrera, ali u suštini svojoj pa i u pojavi javnoj, nije.

  Onako skočiti kada se Novak "upecao", sa tako malo ljudskosti i razumevanja, uplašeno i u frci, nije ni malo fer.

  Njegovo smejanje dok je bio veoma mlad, na pomen Đokovića, nije ni malo fer.

  Njegovova izjava na pitanje Novinara kako tumači španske navijače koji su urlali protiv Novaka u Madridu kada je izgubio od DImitrova, nije fer ali je pohvalno vrlo patriotski i nacionalno a to bi Novak trebalo da nauči od njega, što bi bilo fer prema srpskim navijačima, ali je nefer od Rafe i neljudski kao Špancka a radi se o turniru u glavnom španskom gradu.

  Nije fer ni kada je meč prekidan zbog kiše ili nije prekidan zbog kiše.

  On je fer kada dobija i on je fer kada ne može da bude ništa drugo nego fer - kada izgubi posle 6 sati kaže da mu je poraz teško pao i da je to najveći meč, ali ga je izgubio , e tu jeste fer.

  A u mečevima nikada nije fer prema protivniku i služi se perfidno svim i svačim, samo kada se gleda malo pažljivije jer lukaviji je a to za pohvalu i nije.

  Svakako veliki teniser svakako bez ikakvih primedbi sa nestvarnim rezultatima. Da li je on svemirski neverovatan ili je konkurencija đubretarska, nebitno.
  Ima čovek 13 Garosa početkom 21.veka i to je to. Bravo trinaest puta !
  (Nikol Dž. Femija, 5. maj 2021 23:47)

  # Link komentara

 5. Kažu pojedinci Nadal Najbolji ikada.Ja bih to prihvatio da je u tenisu jedino bitno GS titule a još uvek ih nema najviše.A jedan igrač je dve godine pazi ponavljam dve godine proveo više na broju jedan od Nadala.Logično najbolji je onaj koji je najviše vremena bio prvi.Nije u pitanju dva dana ili dva meseca već dve godine "rođaci".Pri tome jedini igrač koji ima sve osvojeno.Nadal čak 4 velika turnira nema,da podsetim,Majami,Pariz,Šangaj,i Završni.Eto ja toliko.
  (GAJA, 5. maj 2021 23:11)

  # Link komentara

 6. Pa dobro, Nadal je pokazao ovime učtivost i podršku mlađem kolegi. Federer recimo nikada ovo ne bi izjavio, po naravi je odbojan.
  (NikolaBg, 5. maj 2021 23:08)

  # Link komentara

 7. Nadal veliki šampion, skroman, kulturan, fer
  (Una, 5. maj 2021 22:45)

  # Link komentara

 8. Zamislite vi goat Nolo a ima samo 1 grend slem na sporoj podlozi. A Rafa 7 na brzim,jos bolji na Uso od Noloa. Skandal. I igrao 15 finala na grend slemovima na brzim podlogama. Cudo
  (Pedroni, 5. maj 2021 22:11)

  # Link komentara

 9. Nadal je ocigledno resio da igra do 40. godine i obori jos mnoge rekorde na sljaci. I ove trenutne rekorde niko nikada nece oboriti. Budimo objektivni.
  (Mohikanac_'91., 5. maj 2021 21:23)

  # Link komentara

 10. Ali zato svaku priliku koristiš da opleteš po najboljem igraču ikada .Smeta ti što je bolji,inteligentniji svestraniji kao čovek,i još na sve to Srbin.
  (ja, 5. maj 2021 21:20)

  # Link komentara