Ponedeljak, 19.04.2021.

11:23

Murinjo dobio otkaz!

Žoze Murinjo više nije trener Totenhema.

Izvor:

Murinjo dobio otkaz! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

111 Komentari

Sortiraj po:

netko

pre 2 godine

S Mančester junajteda ništa, sa Totenhemom ništa, on funkcioniše samo kad ima para u izobilju
(Kole, 19. april 2021 12:22

pa on im je doneo zadnji trofeje :D liga kup i ligu europe.

Maradona i Roberto Duran

pre 2 godine

Ko god misli da ovaj otkaz ima veze sa rezultatima, a ne sa tim što je Murinjo odbio da vodi trening iz porotesta protiv odluke Totenhema u vezi sa Superligom ima problem ili sa logikom ili sa sujetom - ne voli Murinja pa sudi iracionalno. Na stranu što su rezultati Totenhema u par sezona bili iznad njihovog višegodišnjeg proseka a da su sad u tom nivou, na stranu što je Murinjo i sa Čelsijem i sa Mančesterom završavao ispred Totenhema baš dok su bili najjači i dok su kod njih igrali i Erkisen i Voker i Tripije i direktno ih sa svojim timovima izbaciovao iz kupova, na stranu što sam Murinjo ima više trofeja nego Totenhem tokom čitave svoje istorije, na stranu što ih je preuzeo na par bodova od zone ispadanja, ali recimo da su rezultati nezadovoljavajući i da on treba da se smeni zbog njih.Ne smenjuje se trener 6 kola pre kraja prvenstva u sred borbe za Evropu. Ali se naročito ne smenjuje trener 5 dana pred finale kupa. Bilo koji trener, a naročito ne trener koji je u 15ak finala raznih kupova koje je igrao izgubio samo dva puta. I naročito to ne radi klub koji je u Engleskoj simbol za gubitnički mentalitet (postoji izraz 'they spursed it' - uprskali su su ga (u fudbalu)). Ili možda baš takav klub baš to radi? Godinama govorim da je Murinjo daleko od Satane kakvim ga prdstavljaju, a i da su drugi daleko od anđela, ali ovim potezom se definitvno izdvojio od bukvalno svakog trenera klubova koji su uradili isto što i Spursi. I postao veći od svih zajedno. Bez obzira na trofeje.

Dax

pre 2 godine

PREKASNOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!! Čovek je svojom tvrdoglavošću i kukavičluku prosuo 30 bodova!!!!! Posle pete, šeste takve utakmice, MORAO je biti smenjen, a ne da se čeka još 5,6,7,8 takvih utakmica!

Miljan

pre 2 godine

0d 2005-2010 bio je najbolji trener na svetu... e onda mu je taktika bila provaljena, uz to je i postao snob i previse konlfiktan gde god da je radio... Nekako je 2015 sa Celzijem osvojio titulu Premijer lige, i to mu je jedini uspeh u zadnjih 10 godina. Ne izgleda kao tip osobe koji moze da se vrati na stare staze, isuvise misli da je najbolji.

E

pre 2 godine

U principu steta, simpatican mi je bio oduvek, vodio je Manchester i Inter klubove koji su mi dragi, e sad jednostavno nije hteo da se menja, filozofija uvek ista, realno kad imas Kejna, Sona, Mouru, Ndombelea, Bejla jednostavno ne mozes biti sedmi u ligi i ispasti ipak rano u Evropi, mislim da je sam kriv i da se nije prilagodio danasnjici. Mislim i da ce jedno vreme sad biti bez posla, mozda Portugal posle EP mada......

bob

pre 2 godine

Ne znam da li je zbog super lige, ako jeste svaka cast. Ako nije, svejedno je zasluzeno, njegovo najlosije izdanje u jednom klubu do sad, ali Totenhemu ne vidim bolje dane ni sa novim trenerom. Kejn sigurno odlazi, ostatak ekipe je vec vremesan i brzo ce pasti u prosjek PL

Needukovan

pre 2 godine

Napišite i zasto. Odbio je da izvede ekipu na trening zbog novonastale situacije.

Mogu lažni treneri poput Gvardiole, Zidana i sličnih da uživaju, ali nikada neće biti kao Ferguson, Anceloti, pa i Murinjo.

Pošaljite Pepa u Porto ili Inter I nek osvoji ligu šampiona sa takvim igračima i nek dokaze svoje ime.
Lako je sa Mesijem, de Brujneom..
(dr, 19. april 2021 12:15)

Nije lako ni sa De Brujneom, samo je sa Mesijem osvajao.
Toliko se hajpuje oko Gvardiole, a on ima dve titule LS i to sa Barsinom najboljom generacijom ikada, odnosno (verovatno) najboljom ekipom svih vremena. Murinjo (iako ne gotivim njegov ziheraski stil igre) ima takodje dve titule LS i to sa Portom i Interom. Verujem da se ogromna vecina ljudi ovde ne seca ni 3 igraca koja su tada igrala u Interu i Portu. Sa takvima je Murinjo osvajao LS,a Pep sa Mesijem. I onda je, kao, Pep ne znam kakav trener. Vazi. Nezajazljiva gnjida koja juri za parama. Da je covek kao Zoze, odmah danas bi napustio Mancester i licnim primerom, kao Zoze, stavio do znanja Amerikancima da nisu veci od fudbala!

Andric

pre 2 godine

Za sada 105 komentara na vest koja veze sa životom nema. Zemlja džabalebaroša. Rasturaju nas na svim poljima, svakim danom je sve lošije ali bitno je da se brinemo da li je Murinjo pravedno dobio otkaz...

Rikoset

pre 2 godine

(Needukovan, 19. april 2021 13:05)

Ma jao taj Pep pa kako ga nije sramota trcati za tim milionima a nasem dragom Joseu poslodavci bili Perez, Abramovic, Glejzeri i Morati:)). Nego, jel znas da kad je Gavrdiola dosao u barsu , dve godine za redom nisu nista osvojili? 20 bod zaostajali za Realom. I onda dodje i pazi sad ovo. Na papiru sa slabojom ekipom nego kod Rajkarda jer se resi Ronaldinha, Deca, etoa, Turea , razbije najskuplji tim tog vremena, druge galaktkose, dakle jos jaci Real nego onaj koji je zatekao. Sve sa Murinhom na celu koga razbije totalnim fudbalom sa 5-0. :)). Sto Rajkard nije tako dominirao sa Iniestom, Xaviem, Mesijem, sto nije izmislio Buskeca, i to jos je imao Ronaaldinha, Deca?? Ha? Maca pojela jezik jel da? Dodje Pep napravi cistu i ostalo je istorija. Revansirao mu se cak i u LS u onom klasiku, al ni sa interom ne bi Murinjo prosao da barsa nije morala 15h putovati s busom, a na sve to priznat cist gol iz ofajda Milita kao i ponisten cist gol za prolaz u barseloni. Dodje u Englesku i porusi sve moguce i nemoguce rekorde koje postoje.jedini covek u istoriji engleskog fudbala koji je osvojio sva 4 domaca trofeja u jednoj sezoni. Identicne resurse je imao Murinho u Unitedu kao i Klop i Pep , ali pogledajmo gde su ova dvojica izdigli i sta napravili od svojih klubova a kako je igrao United sa Murinhom?? Pogledajmo sta je uradio sa Spursima? Rasturio i Real , cim je otisao osvojili su LS, rasturio Chelsea, United, spurse.Bas ti dobro stoji nick:)

aleksandar

pre 2 godine

"Breaking: Tottenham Hotspur have fired Jose Mourinho after an explosive morning where he refused to take players onto training ground over the club’s proposed Super League admission."

Zoze Murinjo, hvala ti od srca
(vaxilar, 19. april 2021 11:39)

Kako lako padate na sve što pročitate na tviteru, zadivljen sam.

muy fácil

pre 2 godine

Da l' je moguće da mislite da je čovek dobio otkaz jer neće da igra Superligu? Nikakvu igru nije pokazao i nikakve rezultate nije postigao. Otkaz mu je bio neminovan, da l' sad ili za sedam dana ili na kraju sezone. Poketina su oterali, a čovek ih do finala LŠ doveo. Naprosto su apetiti u Spursima na višem nivou i to je to.

Ovo je ili fake news ili čovek pokušava da skine odgovornost sa sebe, a ipak da pokupi novce zbog raskida ugovora.

Hepekiran

pre 2 godine

Dobio otkaz ili ne zbog navodnog sukoba oko superlige ne menja cinjenicu da Spursi igraju lose, veoma lose. Njemu je otkaz svakako visio nad glavom. Kod Poketinja su igrali redovno ligu sampiona, cak i finale, Erikson i Ali bili poluge tima, a kod Murinha baceni na marginu. Opet nije znao izvuci max iz pojedinih igraca. Opet mu se citava taktika zasnivala na strogoj defanzivi i kontri baziranoj na 2 igraca. Koliko je samo bodova izgubio u zadnjim minutama jer je branio gol prednosti umesto da zgazi protivnika, a mahom su bili slabiji od njega. Covek se izblamirao protiv Dinama iz Zagreba o cemu dalje da pricamo? Vice sampion Evrope od pre dve god dobije po usima od jednog balkanskoog kluba? Prema tome, on mora dobro da se resetuje i zamisli jer mnogo lose energije, sukoba i negativnog publiciteta nosi. Prosto je neverovatno da uvek ima alibi za poraz i neuspeh. Nikad ne preuzima odgovornost i sto je jos gore zadnjih godina sve cesce se obrusava i na igrace sto pravi kontraefekat u svlacionici.

Tako da, sta god bio okidac za otkaz, kao sto rekoh to ne menja cinjenicu da je u rasulu. Kao sto neko spomenu ovo ce samo iskoristiti da sacuva svoj obraz i ponos. Moze biti da je namerno iscenirao neki sukob kako bi isprovocirao ranije otkaz nego sto mu se planiralo, a moze biti da je sve ovo samo jedan spin.Ali kako god bilo, imidz odlicnog trenera mu je davno vec narusen, sad je vec i tuzno gledati koliko se srozao.

Stefan

pre 2 godine

„Ako navijate za Totenhem, uvek dajete više ljubavi nego što dobijate“, rekla je.
„Totenhem je najgora vrsta lošeg tima, jer je skoro dobar. Oni uvek obećavaju da će biti fantastični. Ulivaju vam nadu. I tako nastavljate da ih volite, a oni nastavljaju da pronalaze sve inovativnije načine da vas razočaraju.“
"Brit-Mari je bila tu"
Fredrik Bakman

The KING

pre 2 godine

Covek je posle otkaza u Celziju trebao da kaze dosta, i uzme reprezentaciju, ali ne on ima takav ego, ovako je samo doveo sebe u poziciju da niko nece pricati o rezultatima Porta, Celzija prvi mandat i Intera, nego ce ga pamtiti po otkazima u Celziju, Junajtedu i Totenhemu... Karijera zavrsena tragicno.

blic

pre 2 godine

Bas me zanima ko ce ga sad htjeti nakon sto su ga otjerali prvo iz Reala a zatim i iz Celzija, Mancestera i sada iz Totenhema. Bas me zanima ko je toliko lud da ga angazuje.

Anfield

pre 2 godine

Маурињо.
(Курлебало, 19. april 2021 12:02)
Zahvaljujemo se na glasu.



Izgovara se Žoze Maurinjou (kod Žoze - kratko o i produženo e, a kod Maurinjou - agresivno dugo i, skoro nečujno o i dugo u na kraju), pa je jednostavniji izgovor Murinjo.

Englezi ih inače prekrste kako stignu, od Kansela iz Sitija koji je Portugalac, mesecima ga zvali Kanćelo, k'o da je sa Sardinije.

KoRn

pre 2 godine

Došao u najgore vreme.u Totenhem kada je Poketino dostigao limit sa njima.Znaci finale Lige šampiona i drugo mesto u PL je nesto sto ce Totenhem tesko da nadmaši.Plus što nisu trošili novac na pojacanja zbog izgadnje stadiona.Pa je još Totenhem izgubio najboljeg igraca Eriksena koji je kidao.Jednostavno gore vreme nije mogao Murinjo da izabere.Slicna situacija je i sa Pirlom cak mislim da je Pirlu i gora.Recimo Real osvojio tri titule Lige sampiona za redom i Zidan otišao i kako sada neki trener da ga zameni posle takvih uspeha.Cak ne mogu ni da se setim ko ga je zamenio pa brzo dobio otkaz.Pepe Gvardiola u Bajernu.Došao kada je Bajern sa Jup Hajnkesom osvojio sve živo i igrali su atomski fudbal.Tako da mnogo je bitno vreme kada dolaziš u neki klub.Otišao Ferguson koji je uzeo poslednju tituli i to ne izvukao maksimum od maksimuma da tim timom i onda ga menja Mojes.Zašto je Murinjo otišao iz Intera? Zato što je i on izvukao sve iz tog tima i znao je da je to bio njihov kraj.Tek se ove godine oporavili.

vlado

pre 2 godine

taj vise ni radnik iz surdulice ne moze da trenira,uz duzno postovanje radniku!!!obican klovn i prevarant kao i danasnji "moderan" fudbal

Руска Душа

pre 2 godine

Сад ми га је помало и жао, због начина на који одлази. Мада, видело се у очима, након меча са Евертоном, да га играчи не слушају.
У Енглеској је са великима завршио, али снаћи ће се већ, Италија, Шпанија..
Волео бих да Поћетино освоји ЛШ, и рди њега и ради Тотенхема.

Tema

pre 2 godine

Najveca ttenerska prevara ikada. To sam govorio jos i onda kad su mu sudije pomogle da napravi uspeh sa Portom i Interom. Kad je bio na najvecem vrhuncu meni se nije dopadao njegov stil igre.Lik je pogubljen jednodimenzionalan narcisoidan defanzivan.Samoprozvani Posebni. I rekao dam da je ovo poslednji veliki klub koga ce voditi. Ali hajde ti to objasni decici koji maltene s..savaju na njega. Kina mu je sledeci domet nema sta za bolje i nije. Dosta je prodavao maglu klubovima njegova je realnost otkaz u Celziju Realu MU sad Totenhemu.

BlueFortress

pre 2 godine

Koliko je smesno videti balavurdiju kako pljuje jednog od najtrofejnijih trenera svih vremena, ako je istina da se usprotivio protiv raspale Super Lige onda nije ni dobio otkaz, naprotiv, odlazi uzdignutog cela.

Ionako kao sto Roj Kin kaze ne moze covek starih vrednosti da se snadje sa danasnjim preplacenim igracima i klincima, robovima socijalnih mreza, preveliki egoi naspram kvalitetu, mehur od sapunice.

L!nK

pre 2 godine

Razumem da nam zao sto deo super lige nece biti Partizan i Zvezda, ali sa jakim klubovima spektakl je veci samim tim i fudbal bolji. Vise nece biti timova da povecas gol razliku

Homer

pre 2 godine

Murinjo je sramota za fudbal, svaku utakmicu koju izgubio to je bilo po njemu zbog sudija i zbog igraca a nikad on nije bio kriv, nadam se da vise nikad nece voditi nijedan ozbiljan klub

Volim i ja vas

pre 2 godine

Njegova magija je odavno nestala, samo sto to Levi nije shvatio na vreme pa ga angažovao, i to jos za ogromnu platu.
Znajući da vlasnik Totenhema nerado otvara novcanik, ovo mora da mu je najgori poslovni potez u karijeri.

Sava

pre 2 godine

Murinjo sa Mancesterom pre par godina bio drugi u ligi i osvojio Ligu Evrope i Komjuniti Sild i ocenjen je kao nesupesan.

Solskjer ce ove godine biti drugi sa Mancesterom bez trofeja i ocenjen je kao veoma uspesan i ponudjen mu je novi ugovor.

Dejan

pre 2 godine

Murinjo nikako da ukapira da ne moze svaka ekipa da igra defanzifan fudbal kao sto je to radio Inter. Antifudbal koji propagira mu je prolazio sa Interom, ali Totenhem je nesto sasvim drugo. Bilo je pitanje vremena kad ce da ga najure, a njemu je izgovor "Super liga" legao ko kec na deset, kako bi mogao dostojanstveno da ode.
Verujem da je dobar motivator, ali ne verujem da je strucnjaknza velike klubove. Precenjen.

Gagijeva_ raja

pre 2 godine

Sta se bre lozite. Otkaz mu se spremao i tak i tak, kakvo suprotstavljanje superligi?? Sta se primate? To ce samo iskorsititi kao izgovor. Eto nisam dobio otkaz zbog lose igre i rezultata nego zato sto sam borio protiv modernog fudbala a zaradjuje 20 mil godisnje! To samo naivna budala moze progutati. Mora zastiti svoj ego i na tome ce bazirati sad pricu kao sto je uvek radio. Pravio od sebe zrtvu i nevinasce a svi ostali su uvek bili krivi. Evo njegovi botovi poceli spinovati kao po necijoj naredbi:). Nema vas mesecima, u rupama i sad odjednom isplivali na povrsinu . Kao Jose veliki revolucionar, che gevara i sl :). Surova istina da je Spurse unakazio. Od ekipe koja je igrala finale lige sampiona pre njega, do tima koji ne moze ni top 4. Blamiraju ee po Evropi od Lajpciga i Dinama. To su razlozi njegovog otkaza, kakvo crno inacenje. Jos jedna neslavna epizoda. Doslovno je pao na samo dno. Upropasti sve sto dotakne i tako vec 10 god. Ni blizu onih najboljih, zapeo u vremenu i prostoru. Pa vi njegovi botici se tesite kojekakvim romanticarskim teorijama :))

Nikola

pre 2 godine

Breaking: Tottenham Hotspur have fired Jose Mourinho after an explosive morning where he refused to take players onto training ground over the club’s proposed Super League admission."

Zoze Murinjo, hvala ti od srca
(vaxilar, 19. april 2021 11:39)

Kralj,čovek pokazao da nije bezkičmenjak i da ima svoj stav, opravdao naziv Specialone.Respect za Murinja.

JoXim

pre 2 godine

Jeste specifičan lik ali ipak treba preneti vest onako kako se stvarno desilo...
Protivnik je ove Superlige što je i juče jasno rekao, i odbio je da vodi tim u takvoj ligi.

dr

pre 2 godine

Napišite i zasto. Odbio je da izvede ekipu na trening zbog novonastale situacije.

Mogu lažni treneri poput Gvardiole, Zidana i sličnih da uživaju, ali nikada neće biti kao Ferguson, Anceloti, pa i Murinjo.

Pošaljite Pepa u Porto ili Inter I nek osvoji ligu šampiona sa takvim igračima i nek dokaze svoje ime.
Lako je sa Mesijem, de Brujneom..

NoName

pre 2 godine

Do sad su ga trpeli zbog velikog obeštećenja. Sad kad su dobili 350 miliona evra odmah pedala.
(NoName, 19. april 2021 11:43)ljut

Mada sad čitam da je odbio da vodi trening u znak protesta zbog Superlige i da su mu zbog toga uručili otkaz. Respekt za to.

Pijani zlotvor

pre 2 godine

Dobio je otkaz jer se usprotivio superligaskom olosu. Vec je i ranije bio legenda, ovo je nevjerojatno velik i jak potez. Svaka cast, jose!

jojufff

pre 2 godine

Spekuliše se da je odbio izvesti ekipu na trening u znak protesta oko osnivanja ove nove super lige i da je zbog toga dobio otkaz.

ako je tako skidam mu kapu!

jsx

pre 2 godine

Dugo je vec u trenerskom poslu na vrhunskom nivou i nema vise snage. Slicno kao Runi koji je rano poceo da igra na vrhunskom nivou, pa je rano i zavrsio, a karijera mu je trajala koliko i vecini vrhunskih igraca, samo malo translirana. I trenerima treba snaga iako se ne bave fizickim poslom.
Medjutim, trenutno je Murinjo najopasniji na svetu jer on to ne vidi. I dalje misli da je najbolji, a daleko je od toga. Tako se ispada od Dinama.
Sreca da njegovi rezultati ne mogu da imaju fatalne posledice. Zamislite hirurga koji i dalje misli da je na vrhuncu, ima (zasluzenu) reputaciju i odbija da ode, a skalpel mu ispada iz ruku.

Gonič skupljača plusića

pre 2 godine

"Breaking: Tottenham Hotspur have fired Jose Mourinho after an explosive morning where he refused to take players onto training ground over the club’s proposed Super League admission."

Zoze Murinjo, hvala ti od srca
(vaxilar, 19. april 2021 11:39)
Posto bot?

Futre

pre 2 godine

poslednjih 1o godina prevara ... ni jednog igraca nije napravio , ni jedan trofej nije osvojio
(Miroslav Celic, 19. april 2021 11:54)

Tačno, majstore, nijedan trofej nije uzeo...samo Primeru sa rekordom u bodovima i golovima, Premijer ligu, Ligu UEFA i još par kupova...uglavnom, ništa specijalno.

Dario

pre 2 godine

Sta se bre lozite. Otkaz mu se spremao i tak i tak, kakvo suprotstavljanje superligi?? Sta se primate? To ce samo iskorsititi kao izgovor. Eto nisam dobio otkaz zbog lose igre i rezultata nego zato sto sam borio protiv modernog fudbala a zaradjuje 20 mil godisnje! To samo naivna budala moze progutati. Mora zastiti svoj ego i na tome ce bazirati sad pricu kao sto je uvek radio. Pravio od sebe zrtvu i nevinasce a svi ostali su uvek bili krivi. Evo njegovi botovi poceli spinovati kao po necijoj naredbi:). Nema vas mesecima, u rupama i sad odjednom isplivali na povrsinu . Kao Jose veliki revolucionar, che gevara i sl :). Surova istina da je Spurse unakazio. Od ekipe koja je igrala finale lige sampiona pre njega, do tima koji ne moze ni top 4. Blamiraju ee po Evropi od Lajpciga i Dinama. To su razlozi njegovog otkaza, kakvo crno inacenje. Jos jedna neslavna epizoda. Doslovno je pao na samo dno. Upropasti sve sto dotakne i tako vec 10 god. Ni blizu onih najboljih, zapeo u vremenu i prostoru. Pa vi njegovi botici se tesite kojekakvim romanticarskim teorijama :))
(Gagijeva_ raja, 19. april 2021 12:24)

Pravo u centar !

Toni

pre 2 godine

Čudno da je dobio otkaz zbog Super lige, ipak on voli sredine gdje ima puno novca. Još je čudnije šta Totenhem traži u tom društvu. Jedina ambicija može da im bude prodaja igrača jačima od sebe, samo su to i radili.

Comment moments

pre 2 godine

Не волим његов стил фудбала,ко воли на крају крајева...АЛИ Мурињо од свих тренера заслужује највеће поштовање.Нађите ми било ког тренера ко би освојио ЛШ са Портом.Мислим да нема таквог.Нађите тренера ко би освојио ЛШ претходно елиминисавши вероватно најбољу екипу свих времена,тадашњу Барселону.Уз све то је освојио и ЛЕ два пута,једном такође са Портом.Вољели га али не,ваша ствар.Но као тренеру само можете да му пљунете под прозор...

Mitar

pre 2 godine

А зашто не напишете због чега је добио отказ?
(Brooklyn boy, 19. april 2021 12:07)

Zato sto je njegova ekipa u polufinalu lige sampiona i prvi je trenutno u premijer ligi...

maestro

pre 2 godine

Ne volim murinja uopšte, da ne kažem da ga mrzim, ali kakva je to totenhem sila, pa navode da ništa nisu osvojili za 2 godine. Ja pratim fudbal skoro 30 godina i ne sećam se da je totenhem osvojio bilo kakav trofej, a možda i nikada ništa nije osvojio, što znači da je to jedna prosecna ekipa.

Znam neki će napisati, pa koliki budžet imaju, ali taj budžet u engleskoj ili sličan ima mnogo ekipa.

mikse

pre 2 godine

"Breaking: Tottenham Hotspur have fired Jose Mourinho after an explosive morning where he refused to take players onto training ground over the club’s proposed Super League admission."

Nicola

pre 2 godine

Jeste specifičan lik ali ipak treba preneti vest onako kako se stvarno desilo...
Protivnik je ove Superlige što je i juče jasno rekao, i odbio je da vodi tim u takvoj ligi.
(JoXim, 19. april 2021 12:17)

On odbio da vodi tim, pa sto jadnik nije dao otkaz nego cekao da mu ga oni daju ne bi li mogao pare da uzme, a svakako bi bio najuren jer je upropastio Totenhem

Past tense

pre 2 godine

Nekada je bio dobar trener ali ta knjiga je davno procitana. Mora mu se odati priznanje za rezultate iz proslosti ali u danasnjem vrhunskom fudbalu Murinjova filozofija igre nema sanse za uspeh. Ne verujem da je razlog otkaza iskljucivo protivljenje novom formatu Superlige. Nije Murinjo gadljiv na novac, naprotiv vodio je bas skupe timove i dovodio zvucna pojacanja.

Kun'-fu Panda

pre 2 godine

S Mančester junajteda ništa, sa Totenhemom ništa, on funkcioniše samo kad ima para u izobilju
(Kole, 19. april 2021 12:22

Kao i svi...

pertinaks

pre 2 godine

Заслужен отказ највећем демагогу фудбала, ово је најпрецењенији тренер икада и све клубове које је тренирао оставио је у расулу и требало им је и до три године да се саберу. Нажалост увек се нађе нека будала да га поново ангажује и претплати, човек звани срећа.
(Рајко Четник, 19. april 2021 11:41)

Covek je uzeo Kup Uefa i Ligu Sampiona sa Portom i jos veci uspeh , uzeo je Ligu Sampiona sa Interom i ti kazes covek zvani sreca. :-)

Gonič skupljača plusića

pre 2 godine

Murinjo, čovek koji je osvoji LŠ sa Portom i Interom, odbija da učestvuje u ub?stvu fudbala. Alal mu vera.
(Pseudoharms, 19. april 2021 12:42) Sa Interom mu osvojile sudije.

Dmitar

pre 2 godine

Toliko je postao loš trener, katastrofa. A bio je nekad/davno thé special one. Ima mesta za njega u srpskom fudbalu, mada tu, zna se, nema pomoći.

milan krojac

pre 2 godine

Nije mi jasan ovaj totenhem sta oni ocekuju pored velike cetvorke pa cak je poslednjih godina tu i lester, mora da se dresi kesa za neke ozbiljnije rezultate, ne mogu kejn i son sami da igraju, a kejn ako ima i malo mozga mora da ode na leto sad inace nece videti trofej nikad.

СРБИЈА

pre 2 godine

То би било то од њега и неког баш “великог”клуба. Боље да води неки “мањи” клуб и да сам буде мотивација тим играчима и да прави успехе веће него се очекују од тог неког клуба.

Futre

pre 2 godine

Super. Luzere treba ostaviti da uživaju u igri Sona i Kejna, a dr. Žoze treba da ode u klub sa većim ambicijama. Atletiko plače za njim. Ili Lion, Inter, Sevilja...to je njegovo prirodno stanište. Sa manekenima u PL ume Pep, dok ne natrči na tim koji ume da igra fudbal. Žoze ume samo sa socijalno neprilagodjenim fajterima, tipa Pepe, Drogba, Lampard ili Milito. Jedva čekam da ga vidim u nekom ozbiljnom timu, a ne bogatom luzerskom projektu Totenhem. Taj klub sam zamrzeo onog trenutka kada sam video pristup u finalu LŠ protiv Liverpula. Mogli su na dresovima da napišu "izvinite što smo ušli u finale, nećemo više majke nam". Kukavička lepršavost - nema gore opcije za navijače.

Kaligula

pre 2 godine

Auuu koji trol, nisu mi dali sansu da uzme trofej LK sa kojim bi se Murinjo toliko hvalio jer je sa njim Totenhem konacno uzeo malo srebrnine posle sto godina. Bas surovo od Levija, udarac ispod pojasa.

svi_redsi_na_jednom_mijestu

pre 2 godine

Koliko fenomalno jak steucnjak toliko i tvrdoglav kao osoba. Fudbal evoluira, Jose uporno ostaje zatocen u vremenu. Velika greska dovodjenje njega umesto Poketina

Macak_u_cizmama

pre 2 godine

Eto kao sto sam i rekao, al nisam naravno bio jedini. Pedala hahahah. Nesto ne vidjam fanove kondukteta u zadnje vreme? Ah da, mora da slavite jos uvek titulu iz oktobra. Sta, Totenham nije sampion, nije ni u top4? Ma dajte, to vi mene malo zekite zar ne? Ispali cak i iz lige evrope od Dinama Zagreb i tako i tamo ostali bez mogucnosti ulaska u ligu sampiona?? Ma kakav dobar vic haha. Ozbiljno? I to se desilo? Ma igraci, cistatice, fizioterapeutkinje, zvezde su krivi, nije do Josea izvinite molim vas. Kako ce biti do njega? To sto je dobio pedalu u sve i jednom klubu zadnjih 10 god ne znaci nista. Ma ajte molim vas. Ne dirajte nam special five, pardon one :D .

Sivko

pre 2 godine

Ok jeste on trener da voli da parkira bus...ali sa onakvom odbranom koju ima dobro da Totenhem nije u zoni ispadanja. To su sve polufudbaleri bre. Osim Lorisa i Regilona. A i oni prave kikseve.

Razumiješ li me?

pre 2 godine

Je li moguće da je dvije godine bio tamo!? Strastveni sam ljubitelj Fudbala, od malih nogu, ali vjerovao sam da nije duže od osam mjeseci tamo.. Nevjerovatno kako leti Vrijeme..

Рајко Четник

pre 2 godine

Заслужен отказ највећем демагогу фудбала, ово је најпрецењенији тренер икада и све клубове које је тренирао оставио је у расулу и требало им је и до три године да се саберу. Нажалост увек се нађе нека будала да га поново ангажује и претплати, човек звани срећа.

vaxilar

pre 2 godine

"Breaking: Tottenham Hotspur have fired Jose Mourinho after an explosive morning where he refused to take players onto training ground over the club’s proposed Super League admission."

Zoze Murinjo, hvala ti od srca

nikola

pre 2 godine

karijera mu strahovito pada,znaci nije sve u strucnjaku kad se nesto osvoji,treba sve da se poklopi,ekipa i sreca.Zoze se ponasao kao da niko pre njega i nije bio trener,bahato,bez podrske tima.Prosto ne ide tako.

Sinke

pre 2 godine

Kakav pad u trenerskoj karijeri,nevjerovatno....Ne znam kako ce njegov ego ovo da izdrzi...Problem je sto vise nece imati ponuda velikih klubova,to je sasvim izvjesno.Morace da vodi neki uslovno receno manji klub.

vaxilar

pre 2 godine

"Breaking: Tottenham Hotspur have fired Jose Mourinho after an explosive morning where he refused to take players onto training ground over the club’s proposed Super League admission."

Zoze Murinjo, hvala ti od srca

Pijani zlotvor

pre 2 godine

Dobio je otkaz jer se usprotivio superligaskom olosu. Vec je i ranije bio legenda, ovo je nevjerojatno velik i jak potez. Svaka cast, jose!

Razumiješ li me?

pre 2 godine

Je li moguće da je dvije godine bio tamo!? Strastveni sam ljubitelj Fudbala, od malih nogu, ali vjerovao sam da nije duže od osam mjeseci tamo.. Nevjerovatno kako leti Vrijeme..

Nikola

pre 2 godine

Breaking: Tottenham Hotspur have fired Jose Mourinho after an explosive morning where he refused to take players onto training ground over the club’s proposed Super League admission."

Zoze Murinjo, hvala ti od srca
(vaxilar, 19. april 2021 11:39)

Kralj,čovek pokazao da nije bezkičmenjak i da ima svoj stav, opravdao naziv Specialone.Respect za Murinja.

Sivko

pre 2 godine

Ok jeste on trener da voli da parkira bus...ali sa onakvom odbranom koju ima dobro da Totenhem nije u zoni ispadanja. To su sve polufudbaleri bre. Osim Lorisa i Regilona. A i oni prave kikseve.

maestro

pre 2 godine

Ne volim murinja uopšte, da ne kažem da ga mrzim, ali kakva je to totenhem sila, pa navode da ništa nisu osvojili za 2 godine. Ja pratim fudbal skoro 30 godina i ne sećam se da je totenhem osvojio bilo kakav trofej, a možda i nikada ništa nije osvojio, što znači da je to jedna prosecna ekipa.

Znam neki će napisati, pa koliki budžet imaju, ali taj budžet u engleskoj ili sličan ima mnogo ekipa.

mikse

pre 2 godine

"Breaking: Tottenham Hotspur have fired Jose Mourinho after an explosive morning where he refused to take players onto training ground over the club’s proposed Super League admission."

Sinke

pre 2 godine

Kakav pad u trenerskoj karijeri,nevjerovatno....Ne znam kako ce njegov ego ovo da izdrzi...Problem je sto vise nece imati ponuda velikih klubova,to je sasvim izvjesno.Morace da vodi neki uslovno receno manji klub.

Toni

pre 2 godine

Čudno da je dobio otkaz zbog Super lige, ipak on voli sredine gdje ima puno novca. Još je čudnije šta Totenhem traži u tom društvu. Jedina ambicija može da im bude prodaja igrača jačima od sebe, samo su to i radili.

Kaligula

pre 2 godine

Auuu koji trol, nisu mi dali sansu da uzme trofej LK sa kojim bi se Murinjo toliko hvalio jer je sa njim Totenhem konacno uzeo malo srebrnine posle sto godina. Bas surovo od Levija, udarac ispod pojasa.

Рајко Четник

pre 2 godine

Заслужен отказ највећем демагогу фудбала, ово је најпрецењенији тренер икада и све клубове које је тренирао оставио је у расулу и требало им је и до три године да се саберу. Нажалост увек се нађе нека будала да га поново ангажује и претплати, човек звани срећа.

Kun'-fu Panda

pre 2 godine

S Mančester junajteda ništa, sa Totenhemom ništa, on funkcioniše samo kad ima para u izobilju
(Kole, 19. april 2021 12:22

Kao i svi...

svi_redsi_na_jednom_mijestu

pre 2 godine

Koliko fenomalno jak steucnjak toliko i tvrdoglav kao osoba. Fudbal evoluira, Jose uporno ostaje zatocen u vremenu. Velika greska dovodjenje njega umesto Poketina

Comment moments

pre 2 godine

Не волим његов стил фудбала,ко воли на крају крајева...АЛИ Мурињо од свих тренера заслужује највеће поштовање.Нађите ми било ког тренера ко би освојио ЛШ са Портом.Мислим да нема таквог.Нађите тренера ко би освојио ЛШ претходно елиминисавши вероватно најбољу екипу свих времена,тадашњу Барселону.Уз све то је освојио и ЛЕ два пута,једном такође са Портом.Вољели га али не,ваша ствар.Но као тренеру само можете да му пљунете под прозор...

Sava

pre 2 godine

Murinjo sa Mancesterom pre par godina bio drugi u ligi i osvojio Ligu Evrope i Komjuniti Sild i ocenjen je kao nesupesan.

Solskjer ce ove godine biti drugi sa Mancesterom bez trofeja i ocenjen je kao veoma uspesan i ponudjen mu je novi ugovor.

BlueFortress

pre 2 godine

Koliko je smesno videti balavurdiju kako pljuje jednog od najtrofejnijih trenera svih vremena, ako je istina da se usprotivio protiv raspale Super Lige onda nije ni dobio otkaz, naprotiv, odlazi uzdignutog cela.

Ionako kao sto Roj Kin kaze ne moze covek starih vrednosti da se snadje sa danasnjim preplacenim igracima i klincima, robovima socijalnih mreza, preveliki egoi naspram kvalitetu, mehur od sapunice.

milan krojac

pre 2 godine

Nije mi jasan ovaj totenhem sta oni ocekuju pored velike cetvorke pa cak je poslednjih godina tu i lester, mora da se dresi kesa za neke ozbiljnije rezultate, ne mogu kejn i son sami da igraju, a kejn ako ima i malo mozga mora da ode na leto sad inace nece videti trofej nikad.

jojufff

pre 2 godine

Spekuliše se da je odbio izvesti ekipu na trening u znak protesta oko osnivanja ove nove super lige i da je zbog toga dobio otkaz.

ako je tako skidam mu kapu!

pertinaks

pre 2 godine

Заслужен отказ највећем демагогу фудбала, ово је најпрецењенији тренер икада и све клубове које је тренирао оставио је у расулу и требало им је и до три године да се саберу. Нажалост увек се нађе нека будала да га поново ангажује и претплати, човек звани срећа.
(Рајко Четник, 19. april 2021 11:41)

Covek je uzeo Kup Uefa i Ligu Sampiona sa Portom i jos veci uspeh , uzeo je Ligu Sampiona sa Interom i ti kazes covek zvani sreca. :-)

dr

pre 2 godine

Napišite i zasto. Odbio je da izvede ekipu na trening zbog novonastale situacije.

Mogu lažni treneri poput Gvardiole, Zidana i sličnih da uživaju, ali nikada neće biti kao Ferguson, Anceloti, pa i Murinjo.

Pošaljite Pepa u Porto ili Inter I nek osvoji ligu šampiona sa takvim igračima i nek dokaze svoje ime.
Lako je sa Mesijem, de Brujneom..

Futre

pre 2 godine

poslednjih 1o godina prevara ... ni jednog igraca nije napravio , ni jedan trofej nije osvojio
(Miroslav Celic, 19. april 2021 11:54)

Tačno, majstore, nijedan trofej nije uzeo...samo Primeru sa rekordom u bodovima i golovima, Premijer ligu, Ligu UEFA i još par kupova...uglavnom, ništa specijalno.

blic

pre 2 godine

Bas me zanima ko ce ga sad htjeti nakon sto su ga otjerali prvo iz Reala a zatim i iz Celzija, Mancestera i sada iz Totenhema. Bas me zanima ko je toliko lud da ga angazuje.

JoXim

pre 2 godine

Jeste specifičan lik ali ipak treba preneti vest onako kako se stvarno desilo...
Protivnik je ove Superlige što je i juče jasno rekao, i odbio je da vodi tim u takvoj ligi.

Dario

pre 2 godine

Sta se bre lozite. Otkaz mu se spremao i tak i tak, kakvo suprotstavljanje superligi?? Sta se primate? To ce samo iskorsititi kao izgovor. Eto nisam dobio otkaz zbog lose igre i rezultata nego zato sto sam borio protiv modernog fudbala a zaradjuje 20 mil godisnje! To samo naivna budala moze progutati. Mora zastiti svoj ego i na tome ce bazirati sad pricu kao sto je uvek radio. Pravio od sebe zrtvu i nevinasce a svi ostali su uvek bili krivi. Evo njegovi botovi poceli spinovati kao po necijoj naredbi:). Nema vas mesecima, u rupama i sad odjednom isplivali na povrsinu . Kao Jose veliki revolucionar, che gevara i sl :). Surova istina da je Spurse unakazio. Od ekipe koja je igrala finale lige sampiona pre njega, do tima koji ne moze ni top 4. Blamiraju ee po Evropi od Lajpciga i Dinama. To su razlozi njegovog otkaza, kakvo crno inacenje. Jos jedna neslavna epizoda. Doslovno je pao na samo dno. Upropasti sve sto dotakne i tako vec 10 god. Ni blizu onih najboljih, zapeo u vremenu i prostoru. Pa vi njegovi botici se tesite kojekakvim romanticarskim teorijama :))
(Gagijeva_ raja, 19. april 2021 12:24)

Pravo u centar !

Руска Душа

pre 2 godine

Сад ми га је помало и жао, због начина на који одлази. Мада, видело се у очима, након меча са Евертоном, да га играчи не слушају.
У Енглеској је са великима завршио, али снаћи ће се већ, Италија, Шпанија..
Волео бих да Поћетино освоји ЛШ, и рди њега и ради Тотенхема.

NoName

pre 2 godine

Do sad su ga trpeli zbog velikog obeštećenja. Sad kad su dobili 350 miliona evra odmah pedala.
(NoName, 19. april 2021 11:43)ljut

Mada sad čitam da je odbio da vodi trening u znak protesta zbog Superlige i da su mu zbog toga uručili otkaz. Respekt za to.

Futre

pre 2 godine

Super. Luzere treba ostaviti da uživaju u igri Sona i Kejna, a dr. Žoze treba da ode u klub sa većim ambicijama. Atletiko plače za njim. Ili Lion, Inter, Sevilja...to je njegovo prirodno stanište. Sa manekenima u PL ume Pep, dok ne natrči na tim koji ume da igra fudbal. Žoze ume samo sa socijalno neprilagodjenim fajterima, tipa Pepe, Drogba, Lampard ili Milito. Jedva čekam da ga vidim u nekom ozbiljnom timu, a ne bogatom luzerskom projektu Totenhem. Taj klub sam zamrzeo onog trenutka kada sam video pristup u finalu LŠ protiv Liverpula. Mogli su na dresovima da napišu "izvinite što smo ušli u finale, nećemo više majke nam". Kukavička lepršavost - nema gore opcije za navijače.

KoRn

pre 2 godine

Došao u najgore vreme.u Totenhem kada je Poketino dostigao limit sa njima.Znaci finale Lige šampiona i drugo mesto u PL je nesto sto ce Totenhem tesko da nadmaši.Plus što nisu trošili novac na pojacanja zbog izgadnje stadiona.Pa je još Totenhem izgubio najboljeg igraca Eriksena koji je kidao.Jednostavno gore vreme nije mogao Murinjo da izabere.Slicna situacija je i sa Pirlom cak mislim da je Pirlu i gora.Recimo Real osvojio tri titule Lige sampiona za redom i Zidan otišao i kako sada neki trener da ga zameni posle takvih uspeha.Cak ne mogu ni da se setim ko ga je zamenio pa brzo dobio otkaz.Pepe Gvardiola u Bajernu.Došao kada je Bajern sa Jup Hajnkesom osvojio sve živo i igrali su atomski fudbal.Tako da mnogo je bitno vreme kada dolaziš u neki klub.Otišao Ferguson koji je uzeo poslednju tituli i to ne izvukao maksimum od maksimuma da tim timom i onda ga menja Mojes.Zašto je Murinjo otišao iz Intera? Zato što je i on izvukao sve iz tog tima i znao je da je to bio njihov kraj.Tek se ove godine oporavili.

Andric

pre 2 godine

Za sada 105 komentara na vest koja veze sa životom nema. Zemlja džabalebaroša. Rasturaju nas na svim poljima, svakim danom je sve lošije ali bitno je da se brinemo da li je Murinjo pravedno dobio otkaz...

Anfield

pre 2 godine

Маурињо.
(Курлебало, 19. april 2021 12:02)
Zahvaljujemo se na glasu.



Izgovara se Žoze Maurinjou (kod Žoze - kratko o i produženo e, a kod Maurinjou - agresivno dugo i, skoro nečujno o i dugo u na kraju), pa je jednostavniji izgovor Murinjo.

Englezi ih inače prekrste kako stignu, od Kansela iz Sitija koji je Portugalac, mesecima ga zvali Kanćelo, k'o da je sa Sardinije.

Gagijeva_ raja

pre 2 godine

Sta se bre lozite. Otkaz mu se spremao i tak i tak, kakvo suprotstavljanje superligi?? Sta se primate? To ce samo iskorsititi kao izgovor. Eto nisam dobio otkaz zbog lose igre i rezultata nego zato sto sam borio protiv modernog fudbala a zaradjuje 20 mil godisnje! To samo naivna budala moze progutati. Mora zastiti svoj ego i na tome ce bazirati sad pricu kao sto je uvek radio. Pravio od sebe zrtvu i nevinasce a svi ostali su uvek bili krivi. Evo njegovi botovi poceli spinovati kao po necijoj naredbi:). Nema vas mesecima, u rupama i sad odjednom isplivali na povrsinu . Kao Jose veliki revolucionar, che gevara i sl :). Surova istina da je Spurse unakazio. Od ekipe koja je igrala finale lige sampiona pre njega, do tima koji ne moze ni top 4. Blamiraju ee po Evropi od Lajpciga i Dinama. To su razlozi njegovog otkaza, kakvo crno inacenje. Jos jedna neslavna epizoda. Doslovno je pao na samo dno. Upropasti sve sto dotakne i tako vec 10 god. Ni blizu onih najboljih, zapeo u vremenu i prostoru. Pa vi njegovi botici se tesite kojekakvim romanticarskim teorijama :))

Homer

pre 2 godine

Murinjo je sramota za fudbal, svaku utakmicu koju izgubio to je bilo po njemu zbog sudija i zbog igraca a nikad on nije bio kriv, nadam se da vise nikad nece voditi nijedan ozbiljan klub

СРБИЈА

pre 2 godine

То би било то од њега и неког баш “великог”клуба. Боље да води неки “мањи” клуб и да сам буде мотивација тим играчима и да прави успехе веће него се очекују од тог неког клуба.

Volim i ja vas

pre 2 godine

Njegova magija je odavno nestala, samo sto to Levi nije shvatio na vreme pa ga angažovao, i to jos za ogromnu platu.
Znajući da vlasnik Totenhema nerado otvara novcanik, ovo mora da mu je najgori poslovni potez u karijeri.

Past tense

pre 2 godine

Nekada je bio dobar trener ali ta knjiga je davno procitana. Mora mu se odati priznanje za rezultate iz proslosti ali u danasnjem vrhunskom fudbalu Murinjova filozofija igre nema sanse za uspeh. Ne verujem da je razlog otkaza iskljucivo protivljenje novom formatu Superlige. Nije Murinjo gadljiv na novac, naprotiv vodio je bas skupe timove i dovodio zvucna pojacanja.

Dejan

pre 2 godine

Murinjo nikako da ukapira da ne moze svaka ekipa da igra defanzifan fudbal kao sto je to radio Inter. Antifudbal koji propagira mu je prolazio sa Interom, ali Totenhem je nesto sasvim drugo. Bilo je pitanje vremena kad ce da ga najure, a njemu je izgovor "Super liga" legao ko kec na deset, kako bi mogao dostojanstveno da ode.
Verujem da je dobar motivator, ali ne verujem da je strucnjaknza velike klubove. Precenjen.

Gonič skupljača plusića

pre 2 godine

Murinjo, čovek koji je osvoji LŠ sa Portom i Interom, odbija da učestvuje u ub?stvu fudbala. Alal mu vera.
(Pseudoharms, 19. april 2021 12:42) Sa Interom mu osvojile sudije.

Nicola

pre 2 godine

Jeste specifičan lik ali ipak treba preneti vest onako kako se stvarno desilo...
Protivnik je ove Superlige što je i juče jasno rekao, i odbio je da vodi tim u takvoj ligi.
(JoXim, 19. april 2021 12:17)

On odbio da vodi tim, pa sto jadnik nije dao otkaz nego cekao da mu ga oni daju ne bi li mogao pare da uzme, a svakako bi bio najuren jer je upropastio Totenhem

nikola

pre 2 godine

karijera mu strahovito pada,znaci nije sve u strucnjaku kad se nesto osvoji,treba sve da se poklopi,ekipa i sreca.Zoze se ponasao kao da niko pre njega i nije bio trener,bahato,bez podrske tima.Prosto ne ide tako.

Mitar

pre 2 godine

А зашто не напишете због чега је добио отказ?
(Brooklyn boy, 19. april 2021 12:07)

Zato sto je njegova ekipa u polufinalu lige sampiona i prvi je trenutno u premijer ligi...

Maradona i Roberto Duran

pre 2 godine

Ko god misli da ovaj otkaz ima veze sa rezultatima, a ne sa tim što je Murinjo odbio da vodi trening iz porotesta protiv odluke Totenhema u vezi sa Superligom ima problem ili sa logikom ili sa sujetom - ne voli Murinja pa sudi iracionalno. Na stranu što su rezultati Totenhema u par sezona bili iznad njihovog višegodišnjeg proseka a da su sad u tom nivou, na stranu što je Murinjo i sa Čelsijem i sa Mančesterom završavao ispred Totenhema baš dok su bili najjači i dok su kod njih igrali i Erkisen i Voker i Tripije i direktno ih sa svojim timovima izbaciovao iz kupova, na stranu što sam Murinjo ima više trofeja nego Totenhem tokom čitave svoje istorije, na stranu što ih je preuzeo na par bodova od zone ispadanja, ali recimo da su rezultati nezadovoljavajući i da on treba da se smeni zbog njih.Ne smenjuje se trener 6 kola pre kraja prvenstva u sred borbe za Evropu. Ali se naročito ne smenjuje trener 5 dana pred finale kupa. Bilo koji trener, a naročito ne trener koji je u 15ak finala raznih kupova koje je igrao izgubio samo dva puta. I naročito to ne radi klub koji je u Engleskoj simbol za gubitnički mentalitet (postoji izraz 'they spursed it' - uprskali su su ga (u fudbalu)). Ili možda baš takav klub baš to radi? Godinama govorim da je Murinjo daleko od Satane kakvim ga prdstavljaju, a i da su drugi daleko od anđela, ali ovim potezom se definitvno izdvojio od bukvalno svakog trenera klubova koji su uradili isto što i Spursi. I postao veći od svih zajedno. Bez obzira na trofeje.

Macak_u_cizmama

pre 2 godine

Eto kao sto sam i rekao, al nisam naravno bio jedini. Pedala hahahah. Nesto ne vidjam fanove kondukteta u zadnje vreme? Ah da, mora da slavite jos uvek titulu iz oktobra. Sta, Totenham nije sampion, nije ni u top4? Ma dajte, to vi mene malo zekite zar ne? Ispali cak i iz lige evrope od Dinama Zagreb i tako i tamo ostali bez mogucnosti ulaska u ligu sampiona?? Ma kakav dobar vic haha. Ozbiljno? I to se desilo? Ma igraci, cistatice, fizioterapeutkinje, zvezde su krivi, nije do Josea izvinite molim vas. Kako ce biti do njega? To sto je dobio pedalu u sve i jednom klubu zadnjih 10 god ne znaci nista. Ma ajte molim vas. Ne dirajte nam special five, pardon one :D .

jsx

pre 2 godine

Dugo je vec u trenerskom poslu na vrhunskom nivou i nema vise snage. Slicno kao Runi koji je rano poceo da igra na vrhunskom nivou, pa je rano i zavrsio, a karijera mu je trajala koliko i vecini vrhunskih igraca, samo malo translirana. I trenerima treba snaga iako se ne bave fizickim poslom.
Medjutim, trenutno je Murinjo najopasniji na svetu jer on to ne vidi. I dalje misli da je najbolji, a daleko je od toga. Tako se ispada od Dinama.
Sreca da njegovi rezultati ne mogu da imaju fatalne posledice. Zamislite hirurga koji i dalje misli da je na vrhuncu, ima (zasluzenu) reputaciju i odbija da ode, a skalpel mu ispada iz ruku.

The KING

pre 2 godine

Covek je posle otkaza u Celziju trebao da kaze dosta, i uzme reprezentaciju, ali ne on ima takav ego, ovako je samo doveo sebe u poziciju da niko nece pricati o rezultatima Porta, Celzija prvi mandat i Intera, nego ce ga pamtiti po otkazima u Celziju, Junajtedu i Totenhemu... Karijera zavrsena tragicno.

Miljan

pre 2 godine

0d 2005-2010 bio je najbolji trener na svetu... e onda mu je taktika bila provaljena, uz to je i postao snob i previse konlfiktan gde god da je radio... Nekako je 2015 sa Celzijem osvojio titulu Premijer lige, i to mu je jedini uspeh u zadnjih 10 godina. Ne izgleda kao tip osobe koji moze da se vrati na stare staze, isuvise misli da je najbolji.

Hepekiran

pre 2 godine

Dobio otkaz ili ne zbog navodnog sukoba oko superlige ne menja cinjenicu da Spursi igraju lose, veoma lose. Njemu je otkaz svakako visio nad glavom. Kod Poketinja su igrali redovno ligu sampiona, cak i finale, Erikson i Ali bili poluge tima, a kod Murinha baceni na marginu. Opet nije znao izvuci max iz pojedinih igraca. Opet mu se citava taktika zasnivala na strogoj defanzivi i kontri baziranoj na 2 igraca. Koliko je samo bodova izgubio u zadnjim minutama jer je branio gol prednosti umesto da zgazi protivnika, a mahom su bili slabiji od njega. Covek se izblamirao protiv Dinama iz Zagreba o cemu dalje da pricamo? Vice sampion Evrope od pre dve god dobije po usima od jednog balkanskoog kluba? Prema tome, on mora dobro da se resetuje i zamisli jer mnogo lose energije, sukoba i negativnog publiciteta nosi. Prosto je neverovatno da uvek ima alibi za poraz i neuspeh. Nikad ne preuzima odgovornost i sto je jos gore zadnjih godina sve cesce se obrusava i na igrace sto pravi kontraefekat u svlacionici.

Tako da, sta god bio okidac za otkaz, kao sto rekoh to ne menja cinjenicu da je u rasulu. Kao sto neko spomenu ovo ce samo iskoristiti da sacuva svoj obraz i ponos. Moze biti da je namerno iscenirao neki sukob kako bi isprovocirao ranije otkaz nego sto mu se planiralo, a moze biti da je sve ovo samo jedan spin.Ali kako god bilo, imidz odlicnog trenera mu je davno vec narusen, sad je vec i tuzno gledati koliko se srozao.

aleksandar

pre 2 godine

"Breaking: Tottenham Hotspur have fired Jose Mourinho after an explosive morning where he refused to take players onto training ground over the club’s proposed Super League admission."

Zoze Murinjo, hvala ti od srca
(vaxilar, 19. april 2021 11:39)

Kako lako padate na sve što pročitate na tviteru, zadivljen sam.

bob

pre 2 godine

Ne znam da li je zbog super lige, ako jeste svaka cast. Ako nije, svejedno je zasluzeno, njegovo najlosije izdanje u jednom klubu do sad, ali Totenhemu ne vidim bolje dane ni sa novim trenerom. Kejn sigurno odlazi, ostatak ekipe je vec vremesan i brzo ce pasti u prosjek PL

Stefan

pre 2 godine

„Ako navijate za Totenhem, uvek dajete više ljubavi nego što dobijate“, rekla je.
„Totenhem je najgora vrsta lošeg tima, jer je skoro dobar. Oni uvek obećavaju da će biti fantastični. Ulivaju vam nadu. I tako nastavljate da ih volite, a oni nastavljaju da pronalaze sve inovativnije načine da vas razočaraju.“
"Brit-Mari je bila tu"
Fredrik Bakman

Rikoset

pre 2 godine

(Needukovan, 19. april 2021 13:05)

Ma jao taj Pep pa kako ga nije sramota trcati za tim milionima a nasem dragom Joseu poslodavci bili Perez, Abramovic, Glejzeri i Morati:)). Nego, jel znas da kad je Gavrdiola dosao u barsu , dve godine za redom nisu nista osvojili? 20 bod zaostajali za Realom. I onda dodje i pazi sad ovo. Na papiru sa slabojom ekipom nego kod Rajkarda jer se resi Ronaldinha, Deca, etoa, Turea , razbije najskuplji tim tog vremena, druge galaktkose, dakle jos jaci Real nego onaj koji je zatekao. Sve sa Murinhom na celu koga razbije totalnim fudbalom sa 5-0. :)). Sto Rajkard nije tako dominirao sa Iniestom, Xaviem, Mesijem, sto nije izmislio Buskeca, i to jos je imao Ronaaldinha, Deca?? Ha? Maca pojela jezik jel da? Dodje Pep napravi cistu i ostalo je istorija. Revansirao mu se cak i u LS u onom klasiku, al ni sa interom ne bi Murinjo prosao da barsa nije morala 15h putovati s busom, a na sve to priznat cist gol iz ofajda Milita kao i ponisten cist gol za prolaz u barseloni. Dodje u Englesku i porusi sve moguce i nemoguce rekorde koje postoje.jedini covek u istoriji engleskog fudbala koji je osvojio sva 4 domaca trofeja u jednoj sezoni. Identicne resurse je imao Murinho u Unitedu kao i Klop i Pep , ali pogledajmo gde su ova dvojica izdigli i sta napravili od svojih klubova a kako je igrao United sa Murinhom?? Pogledajmo sta je uradio sa Spursima? Rasturio i Real , cim je otisao osvojili su LS, rasturio Chelsea, United, spurse.Bas ti dobro stoji nick:)

Dax

pre 2 godine

PREKASNOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!! Čovek je svojom tvrdoglavošću i kukavičluku prosuo 30 bodova!!!!! Posle pete, šeste takve utakmice, MORAO je biti smenjen, a ne da se čeka još 5,6,7,8 takvih utakmica!

netko

pre 2 godine

S Mančester junajteda ništa, sa Totenhemom ništa, on funkcioniše samo kad ima para u izobilju
(Kole, 19. april 2021 12:22

pa on im je doneo zadnji trofeje :D liga kup i ligu europe.

Gonič skupljača plusića

pre 2 godine

"Breaking: Tottenham Hotspur have fired Jose Mourinho after an explosive morning where he refused to take players onto training ground over the club’s proposed Super League admission."

Zoze Murinjo, hvala ti od srca
(vaxilar, 19. april 2021 11:39)
Posto bot?

muy fácil

pre 2 godine

Da l' je moguće da mislite da je čovek dobio otkaz jer neće da igra Superligu? Nikakvu igru nije pokazao i nikakve rezultate nije postigao. Otkaz mu je bio neminovan, da l' sad ili za sedam dana ili na kraju sezone. Poketina su oterali, a čovek ih do finala LŠ doveo. Naprosto su apetiti u Spursima na višem nivou i to je to.

Ovo je ili fake news ili čovek pokušava da skine odgovornost sa sebe, a ipak da pokupi novce zbog raskida ugovora.

vlado

pre 2 godine

taj vise ni radnik iz surdulice ne moze da trenira,uz duzno postovanje radniku!!!obican klovn i prevarant kao i danasnji "moderan" fudbal

E

pre 2 godine

U principu steta, simpatican mi je bio oduvek, vodio je Manchester i Inter klubove koji su mi dragi, e sad jednostavno nije hteo da se menja, filozofija uvek ista, realno kad imas Kejna, Sona, Mouru, Ndombelea, Bejla jednostavno ne mozes biti sedmi u ligi i ispasti ipak rano u Evropi, mislim da je sam kriv i da se nije prilagodio danasnjici. Mislim i da ce jedno vreme sad biti bez posla, mozda Portugal posle EP mada......

Needukovan

pre 2 godine

Napišite i zasto. Odbio je da izvede ekipu na trening zbog novonastale situacije.

Mogu lažni treneri poput Gvardiole, Zidana i sličnih da uživaju, ali nikada neće biti kao Ferguson, Anceloti, pa i Murinjo.

Pošaljite Pepa u Porto ili Inter I nek osvoji ligu šampiona sa takvim igračima i nek dokaze svoje ime.
Lako je sa Mesijem, de Brujneom..
(dr, 19. april 2021 12:15)

Nije lako ni sa De Brujneom, samo je sa Mesijem osvajao.
Toliko se hajpuje oko Gvardiole, a on ima dve titule LS i to sa Barsinom najboljom generacijom ikada, odnosno (verovatno) najboljom ekipom svih vremena. Murinjo (iako ne gotivim njegov ziheraski stil igre) ima takodje dve titule LS i to sa Portom i Interom. Verujem da se ogromna vecina ljudi ovde ne seca ni 3 igraca koja su tada igrala u Interu i Portu. Sa takvima je Murinjo osvajao LS,a Pep sa Mesijem. I onda je, kao, Pep ne znam kakav trener. Vazi. Nezajazljiva gnjida koja juri za parama. Da je covek kao Zoze, odmah danas bi napustio Mancester i licnim primerom, kao Zoze, stavio do znanja Amerikancima da nisu veci od fudbala!

Tema

pre 2 godine

Najveca ttenerska prevara ikada. To sam govorio jos i onda kad su mu sudije pomogle da napravi uspeh sa Portom i Interom. Kad je bio na najvecem vrhuncu meni se nije dopadao njegov stil igre.Lik je pogubljen jednodimenzionalan narcisoidan defanzivan.Samoprozvani Posebni. I rekao dam da je ovo poslednji veliki klub koga ce voditi. Ali hajde ti to objasni decici koji maltene s..savaju na njega. Kina mu je sledeci domet nema sta za bolje i nije. Dosta je prodavao maglu klubovima njegova je realnost otkaz u Celziju Realu MU sad Totenhemu.

L!nK

pre 2 godine

Razumem da nam zao sto deo super lige nece biti Partizan i Zvezda, ali sa jakim klubovima spektakl je veci samim tim i fudbal bolji. Vise nece biti timova da povecas gol razliku

Dmitar

pre 2 godine

Toliko je postao loš trener, katastrofa. A bio je nekad/davno thé special one. Ima mesta za njega u srpskom fudbalu, mada tu, zna se, nema pomoći.

Рајко Четник

pre 2 godine

Заслужен отказ највећем демагогу фудбала, ово је најпрецењенији тренер икада и све клубове које је тренирао оставио је у расулу и требало им је и до три године да се саберу. Нажалост увек се нађе нека будала да га поново ангажује и претплати, човек звани срећа.

Sinke

pre 2 godine

Kakav pad u trenerskoj karijeri,nevjerovatno....Ne znam kako ce njegov ego ovo da izdrzi...Problem je sto vise nece imati ponuda velikih klubova,to je sasvim izvjesno.Morace da vodi neki uslovno receno manji klub.

Macak_u_cizmama

pre 2 godine

Eto kao sto sam i rekao, al nisam naravno bio jedini. Pedala hahahah. Nesto ne vidjam fanove kondukteta u zadnje vreme? Ah da, mora da slavite jos uvek titulu iz oktobra. Sta, Totenham nije sampion, nije ni u top4? Ma dajte, to vi mene malo zekite zar ne? Ispali cak i iz lige evrope od Dinama Zagreb i tako i tamo ostali bez mogucnosti ulaska u ligu sampiona?? Ma kakav dobar vic haha. Ozbiljno? I to se desilo? Ma igraci, cistatice, fizioterapeutkinje, zvezde su krivi, nije do Josea izvinite molim vas. Kako ce biti do njega? To sto je dobio pedalu u sve i jednom klubu zadnjih 10 god ne znaci nista. Ma ajte molim vas. Ne dirajte nam special five, pardon one :D .

Gonič skupljača plusića

pre 2 godine

Murinjo, čovek koji je osvoji LŠ sa Portom i Interom, odbija da učestvuje u ub?stvu fudbala. Alal mu vera.
(Pseudoharms, 19. april 2021 12:42) Sa Interom mu osvojile sudije.

Sivko

pre 2 godine

Ok jeste on trener da voli da parkira bus...ali sa onakvom odbranom koju ima dobro da Totenhem nije u zoni ispadanja. To su sve polufudbaleri bre. Osim Lorisa i Regilona. A i oni prave kikseve.

vaxilar

pre 2 godine

"Breaking: Tottenham Hotspur have fired Jose Mourinho after an explosive morning where he refused to take players onto training ground over the club’s proposed Super League admission."

Zoze Murinjo, hvala ti od srca

Tema

pre 2 godine

Najveca ttenerska prevara ikada. To sam govorio jos i onda kad su mu sudije pomogle da napravi uspeh sa Portom i Interom. Kad je bio na najvecem vrhuncu meni se nije dopadao njegov stil igre.Lik je pogubljen jednodimenzionalan narcisoidan defanzivan.Samoprozvani Posebni. I rekao dam da je ovo poslednji veliki klub koga ce voditi. Ali hajde ti to objasni decici koji maltene s..savaju na njega. Kina mu je sledeci domet nema sta za bolje i nije. Dosta je prodavao maglu klubovima njegova je realnost otkaz u Celziju Realu MU sad Totenhemu.

Nicola

pre 2 godine

Jeste specifičan lik ali ipak treba preneti vest onako kako se stvarno desilo...
Protivnik je ove Superlige što je i juče jasno rekao, i odbio je da vodi tim u takvoj ligi.
(JoXim, 19. april 2021 12:17)

On odbio da vodi tim, pa sto jadnik nije dao otkaz nego cekao da mu ga oni daju ne bi li mogao pare da uzme, a svakako bi bio najuren jer je upropastio Totenhem

svi_redsi_na_jednom_mijestu

pre 2 godine

Koliko fenomalno jak steucnjak toliko i tvrdoglav kao osoba. Fudbal evoluira, Jose uporno ostaje zatocen u vremenu. Velika greska dovodjenje njega umesto Poketina

Pijani zlotvor

pre 2 godine

Dobio je otkaz jer se usprotivio superligaskom olosu. Vec je i ranije bio legenda, ovo je nevjerojatno velik i jak potez. Svaka cast, jose!

Kaligula

pre 2 godine

Auuu koji trol, nisu mi dali sansu da uzme trofej LK sa kojim bi se Murinjo toliko hvalio jer je sa njim Totenhem konacno uzeo malo srebrnine posle sto godina. Bas surovo od Levija, udarac ispod pojasa.

vlado

pre 2 godine

taj vise ni radnik iz surdulice ne moze da trenira,uz duzno postovanje radniku!!!obican klovn i prevarant kao i danasnji "moderan" fudbal

Mitar

pre 2 godine

А зашто не напишете због чега је добио отказ?
(Brooklyn boy, 19. april 2021 12:07)

Zato sto je njegova ekipa u polufinalu lige sampiona i prvi je trenutno u premijer ligi...

Comment moments

pre 2 godine

Не волим његов стил фудбала,ко воли на крају крајева...АЛИ Мурињо од свих тренера заслужује највеће поштовање.Нађите ми било ког тренера ко би освојио ЛШ са Портом.Мислим да нема таквог.Нађите тренера ко би освојио ЛШ претходно елиминисавши вероватно најбољу екипу свих времена,тадашњу Барселону.Уз све то је освојио и ЛЕ два пута,једном такође са Портом.Вољели га али не,ваша ствар.Но као тренеру само можете да му пљунете под прозор...

Razumiješ li me?

pre 2 godine

Je li moguće da je dvije godine bio tamo!? Strastveni sam ljubitelj Fudbala, od malih nogu, ali vjerovao sam da nije duže od osam mjeseci tamo.. Nevjerovatno kako leti Vrijeme..

blic

pre 2 godine

Bas me zanima ko ce ga sad htjeti nakon sto su ga otjerali prvo iz Reala a zatim i iz Celzija, Mancestera i sada iz Totenhema. Bas me zanima ko je toliko lud da ga angazuje.

Homer

pre 2 godine

Murinjo je sramota za fudbal, svaku utakmicu koju izgubio to je bilo po njemu zbog sudija i zbog igraca a nikad on nije bio kriv, nadam se da vise nikad nece voditi nijedan ozbiljan klub

Nikola

pre 2 godine

Breaking: Tottenham Hotspur have fired Jose Mourinho after an explosive morning where he refused to take players onto training ground over the club’s proposed Super League admission."

Zoze Murinjo, hvala ti od srca
(vaxilar, 19. april 2021 11:39)

Kralj,čovek pokazao da nije bezkičmenjak i da ima svoj stav, opravdao naziv Specialone.Respect za Murinja.

maestro

pre 2 godine

Ne volim murinja uopšte, da ne kažem da ga mrzim, ali kakva je to totenhem sila, pa navode da ništa nisu osvojili za 2 godine. Ja pratim fudbal skoro 30 godina i ne sećam se da je totenhem osvojio bilo kakav trofej, a možda i nikada ništa nije osvojio, što znači da je to jedna prosecna ekipa.

Znam neki će napisati, pa koliki budžet imaju, ali taj budžet u engleskoj ili sličan ima mnogo ekipa.

Dmitar

pre 2 godine

Toliko je postao loš trener, katastrofa. A bio je nekad/davno thé special one. Ima mesta za njega u srpskom fudbalu, mada tu, zna se, nema pomoći.

nikola

pre 2 godine

karijera mu strahovito pada,znaci nije sve u strucnjaku kad se nesto osvoji,treba sve da se poklopi,ekipa i sreca.Zoze se ponasao kao da niko pre njega i nije bio trener,bahato,bez podrske tima.Prosto ne ide tako.

Руска Душа

pre 2 godine

Сад ми га је помало и жао, због начина на који одлази. Мада, видело се у очима, након меча са Евертоном, да га играчи не слушају.
У Енглеској је са великима завршио, али снаћи ће се већ, Италија, Шпанија..
Волео бих да Поћетино освоји ЛШ, и рди њега и ради Тотенхема.

The KING

pre 2 godine

Covek je posle otkaza u Celziju trebao da kaze dosta, i uzme reprezentaciju, ali ne on ima takav ego, ovako je samo doveo sebe u poziciju da niko nece pricati o rezultatima Porta, Celzija prvi mandat i Intera, nego ce ga pamtiti po otkazima u Celziju, Junajtedu i Totenhemu... Karijera zavrsena tragicno.

Gagijeva_ raja

pre 2 godine

Sta se bre lozite. Otkaz mu se spremao i tak i tak, kakvo suprotstavljanje superligi?? Sta se primate? To ce samo iskorsititi kao izgovor. Eto nisam dobio otkaz zbog lose igre i rezultata nego zato sto sam borio protiv modernog fudbala a zaradjuje 20 mil godisnje! To samo naivna budala moze progutati. Mora zastiti svoj ego i na tome ce bazirati sad pricu kao sto je uvek radio. Pravio od sebe zrtvu i nevinasce a svi ostali su uvek bili krivi. Evo njegovi botovi poceli spinovati kao po necijoj naredbi:). Nema vas mesecima, u rupama i sad odjednom isplivali na povrsinu . Kao Jose veliki revolucionar, che gevara i sl :). Surova istina da je Spurse unakazio. Od ekipe koja je igrala finale lige sampiona pre njega, do tima koji ne moze ni top 4. Blamiraju ee po Evropi od Lajpciga i Dinama. To su razlozi njegovog otkaza, kakvo crno inacenje. Jos jedna neslavna epizoda. Doslovno je pao na samo dno. Upropasti sve sto dotakne i tako vec 10 god. Ni blizu onih najboljih, zapeo u vremenu i prostoru. Pa vi njegovi botici se tesite kojekakvim romanticarskim teorijama :))

L!nK

pre 2 godine

Razumem da nam zao sto deo super lige nece biti Partizan i Zvezda, ali sa jakim klubovima spektakl je veci samim tim i fudbal bolji. Vise nece biti timova da povecas gol razliku

Dario

pre 2 godine

Sta se bre lozite. Otkaz mu se spremao i tak i tak, kakvo suprotstavljanje superligi?? Sta se primate? To ce samo iskorsititi kao izgovor. Eto nisam dobio otkaz zbog lose igre i rezultata nego zato sto sam borio protiv modernog fudbala a zaradjuje 20 mil godisnje! To samo naivna budala moze progutati. Mora zastiti svoj ego i na tome ce bazirati sad pricu kao sto je uvek radio. Pravio od sebe zrtvu i nevinasce a svi ostali su uvek bili krivi. Evo njegovi botovi poceli spinovati kao po necijoj naredbi:). Nema vas mesecima, u rupama i sad odjednom isplivali na povrsinu . Kao Jose veliki revolucionar, che gevara i sl :). Surova istina da je Spurse unakazio. Od ekipe koja je igrala finale lige sampiona pre njega, do tima koji ne moze ni top 4. Blamiraju ee po Evropi od Lajpciga i Dinama. To su razlozi njegovog otkaza, kakvo crno inacenje. Jos jedna neslavna epizoda. Doslovno je pao na samo dno. Upropasti sve sto dotakne i tako vec 10 god. Ni blizu onih najboljih, zapeo u vremenu i prostoru. Pa vi njegovi botici se tesite kojekakvim romanticarskim teorijama :))
(Gagijeva_ raja, 19. april 2021 12:24)

Pravo u centar !

Dejan

pre 2 godine

Murinjo nikako da ukapira da ne moze svaka ekipa da igra defanzifan fudbal kao sto je to radio Inter. Antifudbal koji propagira mu je prolazio sa Interom, ali Totenhem je nesto sasvim drugo. Bilo je pitanje vremena kad ce da ga najure, a njemu je izgovor "Super liga" legao ko kec na deset, kako bi mogao dostojanstveno da ode.
Verujem da je dobar motivator, ali ne verujem da je strucnjaknza velike klubove. Precenjen.

Past tense

pre 2 godine

Nekada je bio dobar trener ali ta knjiga je davno procitana. Mora mu se odati priznanje za rezultate iz proslosti ali u danasnjem vrhunskom fudbalu Murinjova filozofija igre nema sanse za uspeh. Ne verujem da je razlog otkaza iskljucivo protivljenje novom formatu Superlige. Nije Murinjo gadljiv na novac, naprotiv vodio je bas skupe timove i dovodio zvucna pojacanja.

Sava

pre 2 godine

Murinjo sa Mancesterom pre par godina bio drugi u ligi i osvojio Ligu Evrope i Komjuniti Sild i ocenjen je kao nesupesan.

Solskjer ce ove godine biti drugi sa Mancesterom bez trofeja i ocenjen je kao veoma uspesan i ponudjen mu je novi ugovor.

Futre

pre 2 godine

Super. Luzere treba ostaviti da uživaju u igri Sona i Kejna, a dr. Žoze treba da ode u klub sa većim ambicijama. Atletiko plače za njim. Ili Lion, Inter, Sevilja...to je njegovo prirodno stanište. Sa manekenima u PL ume Pep, dok ne natrči na tim koji ume da igra fudbal. Žoze ume samo sa socijalno neprilagodjenim fajterima, tipa Pepe, Drogba, Lampard ili Milito. Jedva čekam da ga vidim u nekom ozbiljnom timu, a ne bogatom luzerskom projektu Totenhem. Taj klub sam zamrzeo onog trenutka kada sam video pristup u finalu LŠ protiv Liverpula. Mogli su na dresovima da napišu "izvinite što smo ušli u finale, nećemo više majke nam". Kukavička lepršavost - nema gore opcije za navijače.

mikse

pre 2 godine

"Breaking: Tottenham Hotspur have fired Jose Mourinho after an explosive morning where he refused to take players onto training ground over the club’s proposed Super League admission."

Dax

pre 2 godine

PREKASNOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!! Čovek je svojom tvrdoglavošću i kukavičluku prosuo 30 bodova!!!!! Posle pete, šeste takve utakmice, MORAO je biti smenjen, a ne da se čeka još 5,6,7,8 takvih utakmica!

dr

pre 2 godine

Napišite i zasto. Odbio je da izvede ekipu na trening zbog novonastale situacije.

Mogu lažni treneri poput Gvardiole, Zidana i sličnih da uživaju, ali nikada neće biti kao Ferguson, Anceloti, pa i Murinjo.

Pošaljite Pepa u Porto ili Inter I nek osvoji ligu šampiona sa takvim igračima i nek dokaze svoje ime.
Lako je sa Mesijem, de Brujneom..

Rikoset

pre 2 godine

(Needukovan, 19. april 2021 13:05)

Ma jao taj Pep pa kako ga nije sramota trcati za tim milionima a nasem dragom Joseu poslodavci bili Perez, Abramovic, Glejzeri i Morati:)). Nego, jel znas da kad je Gavrdiola dosao u barsu , dve godine za redom nisu nista osvojili? 20 bod zaostajali za Realom. I onda dodje i pazi sad ovo. Na papiru sa slabojom ekipom nego kod Rajkarda jer se resi Ronaldinha, Deca, etoa, Turea , razbije najskuplji tim tog vremena, druge galaktkose, dakle jos jaci Real nego onaj koji je zatekao. Sve sa Murinhom na celu koga razbije totalnim fudbalom sa 5-0. :)). Sto Rajkard nije tako dominirao sa Iniestom, Xaviem, Mesijem, sto nije izmislio Buskeca, i to jos je imao Ronaaldinha, Deca?? Ha? Maca pojela jezik jel da? Dodje Pep napravi cistu i ostalo je istorija. Revansirao mu se cak i u LS u onom klasiku, al ni sa interom ne bi Murinjo prosao da barsa nije morala 15h putovati s busom, a na sve to priznat cist gol iz ofajda Milita kao i ponisten cist gol za prolaz u barseloni. Dodje u Englesku i porusi sve moguce i nemoguce rekorde koje postoje.jedini covek u istoriji engleskog fudbala koji je osvojio sva 4 domaca trofeja u jednoj sezoni. Identicne resurse je imao Murinho u Unitedu kao i Klop i Pep , ali pogledajmo gde su ova dvojica izdigli i sta napravili od svojih klubova a kako je igrao United sa Murinhom?? Pogledajmo sta je uradio sa Spursima? Rasturio i Real , cim je otisao osvojili su LS, rasturio Chelsea, United, spurse.Bas ti dobro stoji nick:)

Maradona i Roberto Duran

pre 2 godine

Ko god misli da ovaj otkaz ima veze sa rezultatima, a ne sa tim što je Murinjo odbio da vodi trening iz porotesta protiv odluke Totenhema u vezi sa Superligom ima problem ili sa logikom ili sa sujetom - ne voli Murinja pa sudi iracionalno. Na stranu što su rezultati Totenhema u par sezona bili iznad njihovog višegodišnjeg proseka a da su sad u tom nivou, na stranu što je Murinjo i sa Čelsijem i sa Mančesterom završavao ispred Totenhema baš dok su bili najjači i dok su kod njih igrali i Erkisen i Voker i Tripije i direktno ih sa svojim timovima izbaciovao iz kupova, na stranu što sam Murinjo ima više trofeja nego Totenhem tokom čitave svoje istorije, na stranu što ih je preuzeo na par bodova od zone ispadanja, ali recimo da su rezultati nezadovoljavajući i da on treba da se smeni zbog njih.Ne smenjuje se trener 6 kola pre kraja prvenstva u sred borbe za Evropu. Ali se naročito ne smenjuje trener 5 dana pred finale kupa. Bilo koji trener, a naročito ne trener koji je u 15ak finala raznih kupova koje je igrao izgubio samo dva puta. I naročito to ne radi klub koji je u Engleskoj simbol za gubitnički mentalitet (postoji izraz 'they spursed it' - uprskali su su ga (u fudbalu)). Ili možda baš takav klub baš to radi? Godinama govorim da je Murinjo daleko od Satane kakvim ga prdstavljaju, a i da su drugi daleko od anđela, ali ovim potezom se definitvno izdvojio od bukvalno svakog trenera klubova koji su uradili isto što i Spursi. I postao veći od svih zajedno. Bez obzira na trofeje.

jsx

pre 2 godine

Dugo je vec u trenerskom poslu na vrhunskom nivou i nema vise snage. Slicno kao Runi koji je rano poceo da igra na vrhunskom nivou, pa je rano i zavrsio, a karijera mu je trajala koliko i vecini vrhunskih igraca, samo malo translirana. I trenerima treba snaga iako se ne bave fizickim poslom.
Medjutim, trenutno je Murinjo najopasniji na svetu jer on to ne vidi. I dalje misli da je najbolji, a daleko je od toga. Tako se ispada od Dinama.
Sreca da njegovi rezultati ne mogu da imaju fatalne posledice. Zamislite hirurga koji i dalje misli da je na vrhuncu, ima (zasluzenu) reputaciju i odbija da ode, a skalpel mu ispada iz ruku.

Volim i ja vas

pre 2 godine

Njegova magija je odavno nestala, samo sto to Levi nije shvatio na vreme pa ga angažovao, i to jos za ogromnu platu.
Znajući da vlasnik Totenhema nerado otvara novcanik, ovo mora da mu je najgori poslovni potez u karijeri.

Futre

pre 2 godine

poslednjih 1o godina prevara ... ni jednog igraca nije napravio , ni jedan trofej nije osvojio
(Miroslav Celic, 19. april 2021 11:54)

Tačno, majstore, nijedan trofej nije uzeo...samo Primeru sa rekordom u bodovima i golovima, Premijer ligu, Ligu UEFA i još par kupova...uglavnom, ništa specijalno.

JoXim

pre 2 godine

Jeste specifičan lik ali ipak treba preneti vest onako kako se stvarno desilo...
Protivnik je ove Superlige što je i juče jasno rekao, i odbio je da vodi tim u takvoj ligi.

Gonič skupljača plusića

pre 2 godine

"Breaking: Tottenham Hotspur have fired Jose Mourinho after an explosive morning where he refused to take players onto training ground over the club’s proposed Super League admission."

Zoze Murinjo, hvala ti od srca
(vaxilar, 19. april 2021 11:39)
Posto bot?

Needukovan

pre 2 godine

Napišite i zasto. Odbio je da izvede ekipu na trening zbog novonastale situacije.

Mogu lažni treneri poput Gvardiole, Zidana i sličnih da uživaju, ali nikada neće biti kao Ferguson, Anceloti, pa i Murinjo.

Pošaljite Pepa u Porto ili Inter I nek osvoji ligu šampiona sa takvim igračima i nek dokaze svoje ime.
Lako je sa Mesijem, de Brujneom..
(dr, 19. april 2021 12:15)

Nije lako ni sa De Brujneom, samo je sa Mesijem osvajao.
Toliko se hajpuje oko Gvardiole, a on ima dve titule LS i to sa Barsinom najboljom generacijom ikada, odnosno (verovatno) najboljom ekipom svih vremena. Murinjo (iako ne gotivim njegov ziheraski stil igre) ima takodje dve titule LS i to sa Portom i Interom. Verujem da se ogromna vecina ljudi ovde ne seca ni 3 igraca koja su tada igrala u Interu i Portu. Sa takvima je Murinjo osvajao LS,a Pep sa Mesijem. I onda je, kao, Pep ne znam kakav trener. Vazi. Nezajazljiva gnjida koja juri za parama. Da je covek kao Zoze, odmah danas bi napustio Mancester i licnim primerom, kao Zoze, stavio do znanja Amerikancima da nisu veci od fudbala!

Anfield

pre 2 godine

Маурињо.
(Курлебало, 19. april 2021 12:02)
Zahvaljujemo se na glasu.



Izgovara se Žoze Maurinjou (kod Žoze - kratko o i produženo e, a kod Maurinjou - agresivno dugo i, skoro nečujno o i dugo u na kraju), pa je jednostavniji izgovor Murinjo.

Englezi ih inače prekrste kako stignu, od Kansela iz Sitija koji je Portugalac, mesecima ga zvali Kanćelo, k'o da je sa Sardinije.

milan krojac

pre 2 godine

Nije mi jasan ovaj totenhem sta oni ocekuju pored velike cetvorke pa cak je poslednjih godina tu i lester, mora da se dresi kesa za neke ozbiljnije rezultate, ne mogu kejn i son sami da igraju, a kejn ako ima i malo mozga mora da ode na leto sad inace nece videti trofej nikad.

Kun'-fu Panda

pre 2 godine

S Mančester junajteda ništa, sa Totenhemom ništa, on funkcioniše samo kad ima para u izobilju
(Kole, 19. april 2021 12:22

Kao i svi...

muy fácil

pre 2 godine

Da l' je moguće da mislite da je čovek dobio otkaz jer neće da igra Superligu? Nikakvu igru nije pokazao i nikakve rezultate nije postigao. Otkaz mu je bio neminovan, da l' sad ili za sedam dana ili na kraju sezone. Poketina su oterali, a čovek ih do finala LŠ doveo. Naprosto su apetiti u Spursima na višem nivou i to je to.

Ovo je ili fake news ili čovek pokušava da skine odgovornost sa sebe, a ipak da pokupi novce zbog raskida ugovora.

Andric

pre 2 godine

Za sada 105 komentara na vest koja veze sa životom nema. Zemlja džabalebaroša. Rasturaju nas na svim poljima, svakim danom je sve lošije ali bitno je da se brinemo da li je Murinjo pravedno dobio otkaz...

СРБИЈА

pre 2 godine

То би било то од њега и неког баш “великог”клуба. Боље да води неки “мањи” клуб и да сам буде мотивација тим играчима и да прави успехе веће него се очекују од тог неког клуба.

Toni

pre 2 godine

Čudno da je dobio otkaz zbog Super lige, ipak on voli sredine gdje ima puno novca. Još je čudnije šta Totenhem traži u tom društvu. Jedina ambicija može da im bude prodaja igrača jačima od sebe, samo su to i radili.

aleksandar

pre 2 godine

"Breaking: Tottenham Hotspur have fired Jose Mourinho after an explosive morning where he refused to take players onto training ground over the club’s proposed Super League admission."

Zoze Murinjo, hvala ti od srca
(vaxilar, 19. april 2021 11:39)

Kako lako padate na sve što pročitate na tviteru, zadivljen sam.

E

pre 2 godine

U principu steta, simpatican mi je bio oduvek, vodio je Manchester i Inter klubove koji su mi dragi, e sad jednostavno nije hteo da se menja, filozofija uvek ista, realno kad imas Kejna, Sona, Mouru, Ndombelea, Bejla jednostavno ne mozes biti sedmi u ligi i ispasti ipak rano u Evropi, mislim da je sam kriv i da se nije prilagodio danasnjici. Mislim i da ce jedno vreme sad biti bez posla, mozda Portugal posle EP mada......

Hepekiran

pre 2 godine

Dobio otkaz ili ne zbog navodnog sukoba oko superlige ne menja cinjenicu da Spursi igraju lose, veoma lose. Njemu je otkaz svakako visio nad glavom. Kod Poketinja su igrali redovno ligu sampiona, cak i finale, Erikson i Ali bili poluge tima, a kod Murinha baceni na marginu. Opet nije znao izvuci max iz pojedinih igraca. Opet mu se citava taktika zasnivala na strogoj defanzivi i kontri baziranoj na 2 igraca. Koliko je samo bodova izgubio u zadnjim minutama jer je branio gol prednosti umesto da zgazi protivnika, a mahom su bili slabiji od njega. Covek se izblamirao protiv Dinama iz Zagreba o cemu dalje da pricamo? Vice sampion Evrope od pre dve god dobije po usima od jednog balkanskoog kluba? Prema tome, on mora dobro da se resetuje i zamisli jer mnogo lose energije, sukoba i negativnog publiciteta nosi. Prosto je neverovatno da uvek ima alibi za poraz i neuspeh. Nikad ne preuzima odgovornost i sto je jos gore zadnjih godina sve cesce se obrusava i na igrace sto pravi kontraefekat u svlacionici.

Tako da, sta god bio okidac za otkaz, kao sto rekoh to ne menja cinjenicu da je u rasulu. Kao sto neko spomenu ovo ce samo iskoristiti da sacuva svoj obraz i ponos. Moze biti da je namerno iscenirao neki sukob kako bi isprovocirao ranije otkaz nego sto mu se planiralo, a moze biti da je sve ovo samo jedan spin.Ali kako god bilo, imidz odlicnog trenera mu je davno vec narusen, sad je vec i tuzno gledati koliko se srozao.

jojufff

pre 2 godine

Spekuliše se da je odbio izvesti ekipu na trening u znak protesta oko osnivanja ove nove super lige i da je zbog toga dobio otkaz.

ako je tako skidam mu kapu!

BlueFortress

pre 2 godine

Koliko je smesno videti balavurdiju kako pljuje jednog od najtrofejnijih trenera svih vremena, ako je istina da se usprotivio protiv raspale Super Lige onda nije ni dobio otkaz, naprotiv, odlazi uzdignutog cela.

Ionako kao sto Roj Kin kaze ne moze covek starih vrednosti da se snadje sa danasnjim preplacenim igracima i klincima, robovima socijalnih mreza, preveliki egoi naspram kvalitetu, mehur od sapunice.

KoRn

pre 2 godine

Došao u najgore vreme.u Totenhem kada je Poketino dostigao limit sa njima.Znaci finale Lige šampiona i drugo mesto u PL je nesto sto ce Totenhem tesko da nadmaši.Plus što nisu trošili novac na pojacanja zbog izgadnje stadiona.Pa je još Totenhem izgubio najboljeg igraca Eriksena koji je kidao.Jednostavno gore vreme nije mogao Murinjo da izabere.Slicna situacija je i sa Pirlom cak mislim da je Pirlu i gora.Recimo Real osvojio tri titule Lige sampiona za redom i Zidan otišao i kako sada neki trener da ga zameni posle takvih uspeha.Cak ne mogu ni da se setim ko ga je zamenio pa brzo dobio otkaz.Pepe Gvardiola u Bajernu.Došao kada je Bajern sa Jup Hajnkesom osvojio sve živo i igrali su atomski fudbal.Tako da mnogo je bitno vreme kada dolaziš u neki klub.Otišao Ferguson koji je uzeo poslednju tituli i to ne izvukao maksimum od maksimuma da tim timom i onda ga menja Mojes.Zašto je Murinjo otišao iz Intera? Zato što je i on izvukao sve iz tog tima i znao je da je to bio njihov kraj.Tek se ove godine oporavili.

Miljan

pre 2 godine

0d 2005-2010 bio je najbolji trener na svetu... e onda mu je taktika bila provaljena, uz to je i postao snob i previse konlfiktan gde god da je radio... Nekako je 2015 sa Celzijem osvojio titulu Premijer lige, i to mu je jedini uspeh u zadnjih 10 godina. Ne izgleda kao tip osobe koji moze da se vrati na stare staze, isuvise misli da je najbolji.

netko

pre 2 godine

S Mančester junajteda ništa, sa Totenhemom ništa, on funkcioniše samo kad ima para u izobilju
(Kole, 19. april 2021 12:22

pa on im je doneo zadnji trofeje :D liga kup i ligu europe.

pertinaks

pre 2 godine

Заслужен отказ највећем демагогу фудбала, ово је најпрецењенији тренер икада и све клубове које је тренирао оставио је у расулу и требало им је и до три године да се саберу. Нажалост увек се нађе нека будала да га поново ангажује и претплати, човек звани срећа.
(Рајко Четник, 19. april 2021 11:41)

Covek je uzeo Kup Uefa i Ligu Sampiona sa Portom i jos veci uspeh , uzeo je Ligu Sampiona sa Interom i ti kazes covek zvani sreca. :-)

NoName

pre 2 godine

Do sad su ga trpeli zbog velikog obeštećenja. Sad kad su dobili 350 miliona evra odmah pedala.
(NoName, 19. april 2021 11:43)ljut

Mada sad čitam da je odbio da vodi trening u znak protesta zbog Superlige i da su mu zbog toga uručili otkaz. Respekt za to.

bob

pre 2 godine

Ne znam da li je zbog super lige, ako jeste svaka cast. Ako nije, svejedno je zasluzeno, njegovo najlosije izdanje u jednom klubu do sad, ali Totenhemu ne vidim bolje dane ni sa novim trenerom. Kejn sigurno odlazi, ostatak ekipe je vec vremesan i brzo ce pasti u prosjek PL

Stefan

pre 2 godine

„Ako navijate za Totenhem, uvek dajete više ljubavi nego što dobijate“, rekla je.
„Totenhem je najgora vrsta lošeg tima, jer je skoro dobar. Oni uvek obećavaju da će biti fantastični. Ulivaju vam nadu. I tako nastavljate da ih volite, a oni nastavljaju da pronalaze sve inovativnije načine da vas razočaraju.“
"Brit-Mari je bila tu"
Fredrik Bakman