Ponedeljak, 12.04.2021.

08:40

Jokić o MVP trci: Hvala što me pratite, ali mi je svejedno – hoću prsten VIDEO

Srpski centar Nikola Jokić ostvario je novi tripl-dabl učinak.

Izvor:

Jokiæ o MVP trci: Hvala što me pratite, ali mi je svejedno – hoæu prsten VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

45 Komentari

Sortiraj po:

burek sa sirom

pre 3 godine

Jolo je baš kul lik. Uz Vlade Divca, Aleksandra Đorđevića, Sinišu Mihajlovića, Dragana Stojkovića, Vladimira Jugovića, Vanju Grbića, Jasnu Šekarić, Dragutina Topića, Oliveru Jevtić i Ivanu Španović najbolji srpski sportista u poslednjih trideset godina. I to je to, nema dalje. Možda još eventualno Aleksandar Šapić.

Deki

pre 3 godine

Paa. Ako bude još ovakvih partija kao sinoć, sigurno i neće biti MVP. A trebalo bi da mu znači jer titulu sigurno ove godine videti neće. Ako prođu prvo kolo play off mogu da budu srećni. I neshvatljiva igra sinoć. Za celo prvo poluvreme 3 poena, a svaki napad je imao loptu u rukama. Stoji pod košem, igrač mu daje pas, samo treba da položi, on izbacuje loptu na tri i ovaj maši. Kao razigraće ekipu malo pa će onda da daje poene. Ok, lupio je dandaru koju su mu svirali kao faul, dva očigledna faula mu nisu svirali ali ok, pogledaj mailo Jordana, kako su ga klepali pa ništa. Volim ga ali činjenica je da se pola nas više nervira oko MVP titule nego on sam. O treneru sinoć i rotacijama u 3/4 i početkom 4/4 ne mogu da trošim reči. Moja baba Soka bi bolje vodila utakmicu.
(Milan Kosanovic, 12. april 2021 09:40)

Ocigledno ne pratis redovno utakmice Denvera. Jokic jednostavno tako igra, jer ako se ostali ne razigraju, dzaba mu i 60 poena. Kad vidi da drugima ne ide, on preuzme stvar u svoje ruke i u drugom poluvremenu igra, ako treba, i sam. I to apsolutno funkcionise, osim kad Malone napravi katastrofalnu takticku odluku, kao sinoc.

Jaja

pre 3 godine

Ahahaha sta sve procitah... Ovi sto pisu ovako negativno bi na danasnji dan Juriju Gagarinu zamerili da je mogao jos koji krug oko Zemlje a i da mu ugao nije bio dobar :D
Cinjenice - Jokic je sinoc bio odlican (ne samo TD, ako ste gledali videli ste...). Mislim da je komentator rekao da je Denveru ovo bila sesta utakmica u devet dana. Cetiri igraca druge petorke svi bar -22 dok su bili na parketu.
Kakav je Denver kao tim, pokazace PO.
Jokic je pokazao za pet godina vise sto se kosarke tice nego i jedan igrac sa ovih prostora (Drazenu je za isto trebalo 5 godina vise). To sto nema reprezentativnih medalja vise govori o konkurenciji koja je u basketu daleko veca nego pre 20 i vise godina.
NBA je masinerija koja svakog iole ozbiljnog igraca namirise bilo gde u svetu, sam broj reprezentativaca koji iguraju u NBA vam je dobro merilo.

Flash Gordon

pre 3 godine

najveca laz na svetu. da ti je samo do igranja, pikao bi basket na terenu u kraju posle zavrsene smene u nekoj nemackoj fabrici za 300 evra mesecno.

ne foliraj se vec pokazi petlju umesto da se foliras. dve godine te meloun molio, ej molio, da prihvatis da budes vodja i da ne izbegavas u utakmicama ono tvoje e sad cu da sutnem samo dvaput za 40 minuta da bi izrazio neki bunt posto nemam kohones da otvoreno kazem sta mi smeta.

il si lav il nisi.

vreme ce pokazati da l si gadan covek koji zbog te svojeglavosti i kukavicluka da budes vodja i jasan u ciljevima nece nikad osvojiti titulu.
(key and peele, 12. april 2021 09:31)

Ala si se izlupetao ... A da si samo odgledao nekoliko utakmica ove ili prosle sezone, pa da ne pises gluposti ...

"Il si lav il nisi" ? Nije te blam to da napises ? Sta si ti ? Lik iz domacih filmova iz devedesetih ? Nisu svi nalozeni majmuni, da takve floskule imaju uticaja na njih.

Aleks

pre 3 godine

Šta ste napali dečka, lepo je rekao: želi da osvoji titulu, ali nije da će odbiti MVP nagradu.
To je sasvim ok razmišljanje, pa neka mi eto neko mapira šta je tačno problematično u njegovoj izjavi?!
U stvari i ja budalim, šta god on, Bogdan ili bilo ko drugi da izjave, naći će se neko da nešto zameri.

MPP

pre 3 godine

NIKOLA

želi prsten i to je ok.
Jer ako nešto ne želite i mislite da ne možete - neće se nikad ni desiti !
Ako ekipa bude zdrava i Marej bude u svom najboljem izdanju ......ništa nije nemoguće. Denver ima još prostora za napredak . Teško je na Zapadu , ali to ne znači da se treba unapred predavati......Denver je jedan čudan tim i kad ga krene svašta može da se desi....

Dragan Borca

pre 3 godine

Denver 80% igra sa Lejkersima u orvoj rundi. Osim ako ne odigraju brutalno do kraja. Nit mogu gore, nit nogu dole. Portland i Dalas ne mogu stici Lejkerse jer se Lebron uskoro vraca, a Denver tesko moze stici Kliperse jer oni imaju laksi raspored

Ne plasim se ja ni Lejkersa, mislim da nisu jaki kao prosle godine
Pogotovo sto ce doci iz povreda
Ali se plasim sudija, Malouna i Bartona

Denver je ovu sezonu mogao lagano biti drugi da nije Maloun izgubio jedno 7-8 utakmica odbijajuci da igra sa centrima

Na pocetku sezone je pogubio utakmice igrajuci sa milion bekova dok je imao na klupi Zekea i Hartenstajna( koji je odlican u Klipersima) a sada gubi utakmice jer ne koristi MekGija za koga su dali Hartija i pikove, haos

Denverov net rejting kada su ove sezone imali centra na parketu( Jokic, Harti i MekGi) i kada su igrali bez centra je astronomska razlika
Maloun ima neki fetis na ove spore veterane i Bartona da covek ne poveruje koliko on i dalje veruje u te igrace

Barton ima losih 11-12 PER a i dalje dobija po 35 minuta, iako skoro svi napredni statisticki parametri pokazuju da nije igrac ni za 15 minuta u jakom timu
Bice to bolje sa Marejem ali bice i tesko protiv Lejkersa ako Maloun bude nastavio da koristi Milsapa i Grina umesto MekGija i Zekea i pogotovo ako bude igrao 35 minuta sa Bartonom

Onaj je slucaj za posmatranje. Ne znam da li sam ikada video da neki igrac tako brzo moze da okrene momentum na stranu protivnika kao Barton🙄🧐

x

pre 3 godine

Poslednjih 7 minuta Denver antikošarke protiv Bostona je nešto najgore i najbezidejnije što sam u NBA video.
(Srećko, 12. april 2021 09:11)

Nisi ti gledao Sacramento...

Edi

pre 3 godine

Tesko mi je poverovati da jednog kosarkasa ne interesuje MVP nagrada. Verovatno oseca pritisak sa svih strana, sto je i vise nego normalno, pa se ubedio da mu to nije bitno. Ok to "sve za ekipu", to stoji, ali ako prvenstvo ne zavisi samo od njega vec i od svih ostalih, ta nagrada je individualna i sigurno bi mu znacilo u buducnosti, ako nista drugo i u vezi postovanja od strane sudija.
Ne znam koliko je pametno da javno govori kako ga to ne zanima, ispadne kao da ima pametnija posla nego da razmislja o tome. Evo meni licno proradi ono -ako te ne interesuje, dacemo je nekome kome je to bitno.

Deki

pre 3 godine

Ja sam sokiran zluradoscu komentatora. Niko vas ne tera niti da gledate Jokica, niti da navijate za njega, ali likovanje ?? Zasto ? Sta je decko mogao da vam toliko ucini nazao, da budete toliko kiseli ? Ko se tako ponasa prema bilo kome, bez ikakvog raoga, ne zasluzuje sekund srece u zivotu. Odvratno.

znanje-imanje

pre 3 godine

Nebitan MVP je avaj iste mehanike kao i titula.
Milsap i Grin su ostareli i pogoršali se - tokom sezone?! Da neigraju Nanji i Čančar je inače teška greška ali retko se viđa iko tako loš kao Grin sinoć. Zašto ste skočili na Malouna tek sad dečaci? Oduvek ga zovem excel tabela a Malounmni bar 3 godine. Otpustio bih ga pa da je zadnji minut finalne utakmice PO.
(Podseća me ovo na Terzića u odbojci. On uspeh na uspeh niže i ne, ali ne-mo-žeš dogovoriti nikom da je bolid, onoliki)
Ne valja ni što je Gordon počeo da razmišlja, vodi loptu itd. što baš nikako nije za njega. A ponadao sam se da je to sam shvatio, inače nema šanse da mu to Malounmni uspostavi.
Još gore sad se vidi da su sudije počele da se iživljavaju i na MPJ. Ono baš, možda i više nego na Jokiću trenutno. Ništa ni njemu ne daju slobodna a da mu ih zasluženo daju par puta na trojkama na te poene potom bi dao i više šuteva. Videlo se sinoć kako je to pogubno za fino vaspitane - njih same taj transfer blama tuđe džiberane ukopa pa nije mogao da pogodi kravu. Ima neka i korist, bolje da ovo preživi sad a ne u PO.
I prošli meč sa SA je bio namerno cinično ponižavanje: Nikoli sviraju korake - a kreće iz mesta, nije napravio ni korak a ne ona NBA 3 koraka! I to dvaput! Sinoć Nikola skoči i lupi bananu kao pravi "rim protector", taman doživiš dečiju radost - oni njemu nepostojeći faul?! Na 68:60 pod obručem mu šut fauliraju - oni loptu sa strane? Od Džordana do LeFlopa ovoga ima ali sa Jokićem ode BLM u Monti Pajton.

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Kakav folirant, pumpa svoju statistiku, sipaju preko njega svi živi, tim gubi, a njega ne zanima MVP hahaahhahshah. Evo, veruje ti Srbija ahahaha. Ah da, nije on kriv, krivi su saigrači i trener, on je kriv samo kad se pobedjuje ahahahahah
(Retardirani Mićane, 12. april 2021 08:50)spremi se uskoro za odelo na pruge. Pusti trolovanje, mene i sličnih meni...

Вук

pre 3 godine

Таман посла да га не изаберу за МВП. Па ко би други? Какав Ембид каки бакрачи. Јокара је убедљиво најбољи играч по свим параметрима.

Đole

pre 3 godine

Naravno da Jokiću nije važna MVP trka kad vidiš da te kradu. ESPN već četiri dana drži statistiku da imaš 12 tripl- dabl i 40 dabl-dabl učinak a ti imaš 42 dabl-dabla i 14 tripl-dabla. Spustili ti PER za oko 30 ODSTO i spustili te na treće mesto. Zato si PER učinku PRVI na ZVANIČNOM SAJTU NBA LIGE ili na sajtu Basketball-Reference!
Najveći manipulator ESPN-a Stiven A. Smith je mesecima govorio kako je bitno koliko se utakmica u sezoni odigra kada se povredio Embid kako bi svog ljubimca Lebrona izgurao na prvo mesto u MVP trci. Kada se Lebron povredio počeli su na ESPN da forsiraju Hardena jer su ostali na priči da je bitno koliko se utakmica odigra. Sada kada se i Harden povredio a Lebron propustio dovoljno utakmica da ispadne iz MVP trke a istovremeno se vratio Embid sa partijom 40+ koševa počeli su da pričaju da uopšte nije bitno koliko je igrač propustio utakmica.
Takođe, mesecima su govorili da Jokić i Lilard nemaju šanse u trci za MVP jer su njihovi timovi ispod 4-tog mesta, a kada je Denver zauzeo četvrtu poziciju i kada je na dve pobede zaostatka za trećim mestom Zapada sada ni to nije bitno. Stalno (ne greše) nego u kameru lažu kada govore o statističkim podacima. Dok su forsirali Lebrona koji je imao šit za 3 poena oko 36% a Jokić preko 42% i dok je Lebron imao slobodna bacanja oko 69% a Jokić preko 86% govorili su da podaci ne lažu - Lebron je najbolji. Nisu ni videli da je Jokić u to vreme imao TRI puta više tripl-dabl učinak od Lebrona i 50% veći dabl-dabl!

Ljubitelj košarke

pre 3 godine

Ne znam šta je sa ovim komentarima koji nipodaštavaju Jokića, i maksimalno se trude da mu omalovaže sve uspehe.

Nikada u istoriji Srbija nije imala košarkaša sa ovakvim uticajem u NBA ligi, i ne postoji dovoljno pohvala koje mu se mogu uputiti.

Smatram da navedeni komentari imaju nekakvu propagandnu svrhu, i da kao takvi, ne zadovoljavaju minimalni nivo kvaliteta da bi bili objavljeni, te molim redakciju da obrati pažnju na to.

Milan Kosanovic

pre 3 godine

Paa. Ako bude još ovakvih partija kao sinoć, sigurno i neće biti MVP. A trebalo bi da mu znači jer titulu sigurno ove godine videti neće. Ako prođu prvo kolo play off mogu da budu srećni. I neshvatljiva igra sinoć. Za celo prvo poluvreme 3 poena, a svaki napad je imao loptu u rukama. Stoji pod košem, igrač mu daje pas, samo treba da položi, on izbacuje loptu na tri i ovaj maši. Kao razigraće ekipu malo pa će onda da daje poene. Ok, lupio je dandaru koju su mu svirali kao faul, dva očigledna faula mu nisu svirali ali ok, pogledaj mailo Jordana, kako su ga klepali pa ništa. Volim ga ali činjenica je da se pola nas više nervira oko MVP titule nego on sam. O treneru sinoć i rotacijama u 3/4 i početkom 4/4 ne mogu da trošim reči. Moja baba Soka bi bolje vodila utakmicu.

Milan

pre 3 godine

Mislim da Nikola počinje da oseća pritisak, kako ljudi iz Nagetsa, tako i publike, novinara. Samo da ne sagori u nerealno visokim očekivanjima okoline. Doveli u suštini jednog solidnog role igrača u liku Gordona i odmah napad na titulu?! Ne ide to baš tako, pogotovu što je baš veliki jaz u kvalitetu izmedju prve i druge petorke. Druga petorka sa debeloguzim Milsapom na čelu je napadački toliko impotentna da boli. Bukvalno s
amo da se pomoliš da ne odu mnogo u minus dok su na parketu. Fali im jedan bek sa klupe koji ume da trpa poput Lu Vilijamsa, neko ko će da izmisli poene dok starteri odmaraju. Suštinski bi to mogao biti Barton koji se tim soliranjem savršeno uklapa u tu iso filozofiju Milsapa i drugara. Generalno im fali jedan bek.

Legend

pre 3 godine

Do prstena tesko, jer je jucerasnja utakmica koliko je klupa uzasna,a ni prvi tim nije ni nalik onom kad je Jokic u igri.
Jednostavno je kad Jokic igra Denver ima sansu da pobjedu, kad ne igra, drasticno manju.
To je najbolji pokazatelj koliko Jokic nosi ovu ekipu, jer nemani jednog konstantnog saigraca.
(Stefan, 12. april 2021 08:45)

Haos koliko jedna loša četvrtina ovde natera ljude da lupetaju gluposti. Murray kada se vrati igraće sa tom klupom i biće potpuno druga priča. Nije ih išlo i mašili su,takve pojave su česte u NBA i dešavaju se i najboljim timovima. Ovaj tim ima potencijal da osvoji prsten i to već ove sezone,ko god priča drugačije izgleda da gleda samo površno.

x

pre 3 godine

Majstor hoce titulu a ne moze da ukljuka Bostonu 20 poena, sad kad nema Mareja treba da povuce i da ide preko 30+ poena, da uzima vise suteva i da resava utakmice, a on mrcvari se po terenu, samo juri tripl dablove a poeni svaki mec sve manje... Nema nista od titule tako, jos si mnogo daleko od nje...
(Birch, 12. april 2021 08:48)

Nisi gledao utakmicu.

q

pre 3 godine

Ne znam šta je sa ovim komentarima koji nipodaštavaju Jokića, i maksimalno se trude da mu omalovaže sve uspehe. 

Nikada u istoriji Srbija nije imala košarkaša sa ovakvim uticajem u NBA ligi, i ne postoji dovoljno pohvala koje mu se mogu uputiti. 

Smatram da navedeni komentari imaju nekakvu propagandnu svrhu, i da kao takvi, ne zadovoljavaju minimalni nivo kvaliteta da bi bili objavljeni, te molim redakciju da obrati pažnju na to.
(Ljubitelj košarke, 12. april 2021 09:32)

Vidi se da si navikao da živiš ko u S. Koreji.

Komsa

pre 3 godine

Tesko projatelju. Kad Porter sutne 10 puta trojku uzastopno i 10 puta promasi, Grin nema veze sta igra, Moris izgubljen u prostoru, Barton se zatrcava na centre... to je sto je

key and peele

pre 3 godine

najveca laz na svetu. da ti je samo do igranja, pikao bi basket na terenu u kraju posle zavrsene smene u nekoj nemackoj fabrici za 300 evra mesecno.

ne foliraj se vec pokazi petlju umesto da se foliras. dve godine te meloun molio, ej molio, da prihvatis da budes vodja i da ne izbegavas u utakmicama ono tvoje e sad cu da sutnem samo dvaput za 40 minuta da bi izrazio neki bunt posto nemam kohones da otvoreno kazem sta mi smeta.

il si lav il nisi.

vreme ce pokazati da l si gadan covek koji zbog te svojeglavosti i kukavicluka da budes vodja i jasan u ciljevima nece nikad osvojiti titulu.

Birch

pre 3 godine

Majstor hoce titulu a ne moze da ukljuka Bostonu 20 poena, sad kad nema Mareja treba da povuce i da ide preko 30+ poena, da uzima vise suteva i da resava utakmice, a on mrcvari se po terenu, samo juri tripl dablove a poeni svaki mec sve manje... Nema nista od titule tako, jos si mnogo daleko od nje...

Stefan

pre 3 godine

Do prstena tesko, jer je jucerasnja utakmica koliko je klupa uzasna,a ni prvi tim nije ni nalik onom kad je Jokic u igri.
Jednostavno je kad Jokic igra Denver ima sansu da pobjedu, kad ne igra, drasticno manju.
To je najbolji pokazatelj koliko Jokic nosi ovu ekipu, jer nemani jednog konstantnog saigraca.

despot Borić

pre 3 godine

Ne treba da ti bude svejedno, jer kao MVP i ti i tvoj tim biste imali više poštovanja kod sudija, što bi svakako značilo u borbi za taj prsten.

medo brundo

pre 3 godine

Kako čovek koji ne igra odbranu može da bude MVP? Kad Jokić igra i kad se Denver brani, to je kao da imaju igrača manje. Prolaze pored Jokića kao i da ga nema na terenu...

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Kakav folirant, pumpa svoju statistiku, sipaju preko njega svi živi, tim gubi, a njega ne zanima MVP hahaahhahshah. Evo, veruje ti Srbija ahahaha. Ah da, nije on kriv, krivi su saigrači i trener, on je kriv samo kad se pobedjuje ahahahahah

borca

pre 3 godine

Niste vi ni blizu prstena, zao mi je
(GPPP, 12. april 2021 08:45)

Ja bi rekao da nisu ni blizu ni druge runde plej offa a ne titule. Njih ce kidati u plej offu svi redom...

Stefan

pre 3 godine

Do prstena tesko, jer je jucerasnja utakmica koliko je klupa uzasna,a ni prvi tim nije ni nalik onom kad je Jokic u igri.
Jednostavno je kad Jokic igra Denver ima sansu da pobjedu, kad ne igra, drasticno manju.
To je najbolji pokazatelj koliko Jokic nosi ovu ekipu, jer nemani jednog konstantnog saigraca.

Вук

pre 3 godine

Таман посла да га не изаберу за МВП. Па ко би други? Какав Ембид каки бакрачи. Јокара је убедљиво најбољи играч по свим параметрима.

Đole

pre 3 godine

Naravno da Jokiću nije važna MVP trka kad vidiš da te kradu. ESPN već četiri dana drži statistiku da imaš 12 tripl- dabl i 40 dabl-dabl učinak a ti imaš 42 dabl-dabla i 14 tripl-dabla. Spustili ti PER za oko 30 ODSTO i spustili te na treće mesto. Zato si PER učinku PRVI na ZVANIČNOM SAJTU NBA LIGE ili na sajtu Basketball-Reference!
Najveći manipulator ESPN-a Stiven A. Smith je mesecima govorio kako je bitno koliko se utakmica u sezoni odigra kada se povredio Embid kako bi svog ljubimca Lebrona izgurao na prvo mesto u MVP trci. Kada se Lebron povredio počeli su na ESPN da forsiraju Hardena jer su ostali na priči da je bitno koliko se utakmica odigra. Sada kada se i Harden povredio a Lebron propustio dovoljno utakmica da ispadne iz MVP trke a istovremeno se vratio Embid sa partijom 40+ koševa počeli su da pričaju da uopšte nije bitno koliko je igrač propustio utakmica.
Takođe, mesecima su govorili da Jokić i Lilard nemaju šanse u trci za MVP jer su njihovi timovi ispod 4-tog mesta, a kada je Denver zauzeo četvrtu poziciju i kada je na dve pobede zaostatka za trećim mestom Zapada sada ni to nije bitno. Stalno (ne greše) nego u kameru lažu kada govore o statističkim podacima. Dok su forsirali Lebrona koji je imao šit za 3 poena oko 36% a Jokić preko 42% i dok je Lebron imao slobodna bacanja oko 69% a Jokić preko 86% govorili su da podaci ne lažu - Lebron je najbolji. Nisu ni videli da je Jokić u to vreme imao TRI puta više tripl-dabl učinak od Lebrona i 50% veći dabl-dabl!

x

pre 3 godine

Majstor hoce titulu a ne moze da ukljuka Bostonu 20 poena, sad kad nema Mareja treba da povuce i da ide preko 30+ poena, da uzima vise suteva i da resava utakmice, a on mrcvari se po terenu, samo juri tripl dablove a poeni svaki mec sve manje... Nema nista od titule tako, jos si mnogo daleko od nje...
(Birch, 12. april 2021 08:48)

Nisi gledao utakmicu.

Deki

pre 3 godine

Ja sam sokiran zluradoscu komentatora. Niko vas ne tera niti da gledate Jokica, niti da navijate za njega, ali likovanje ?? Zasto ? Sta je decko mogao da vam toliko ucini nazao, da budete toliko kiseli ? Ko se tako ponasa prema bilo kome, bez ikakvog raoga, ne zasluzuje sekund srece u zivotu. Odvratno.

despot Borić

pre 3 godine

Ne treba da ti bude svejedno, jer kao MVP i ti i tvoj tim biste imali više poštovanja kod sudija, što bi svakako značilo u borbi za taj prsten.

znanje-imanje

pre 3 godine

Nebitan MVP je avaj iste mehanike kao i titula.
Milsap i Grin su ostareli i pogoršali se - tokom sezone?! Da neigraju Nanji i Čančar je inače teška greška ali retko se viđa iko tako loš kao Grin sinoć. Zašto ste skočili na Malouna tek sad dečaci? Oduvek ga zovem excel tabela a Malounmni bar 3 godine. Otpustio bih ga pa da je zadnji minut finalne utakmice PO.
(Podseća me ovo na Terzića u odbojci. On uspeh na uspeh niže i ne, ali ne-mo-žeš dogovoriti nikom da je bolid, onoliki)
Ne valja ni što je Gordon počeo da razmišlja, vodi loptu itd. što baš nikako nije za njega. A ponadao sam se da je to sam shvatio, inače nema šanse da mu to Malounmni uspostavi.
Još gore sad se vidi da su sudije počele da se iživljavaju i na MPJ. Ono baš, možda i više nego na Jokiću trenutno. Ništa ni njemu ne daju slobodna a da mu ih zasluženo daju par puta na trojkama na te poene potom bi dao i više šuteva. Videlo se sinoć kako je to pogubno za fino vaspitane - njih same taj transfer blama tuđe džiberane ukopa pa nije mogao da pogodi kravu. Ima neka i korist, bolje da ovo preživi sad a ne u PO.
I prošli meč sa SA je bio namerno cinično ponižavanje: Nikoli sviraju korake - a kreće iz mesta, nije napravio ni korak a ne ona NBA 3 koraka! I to dvaput! Sinoć Nikola skoči i lupi bananu kao pravi "rim protector", taman doživiš dečiju radost - oni njemu nepostojeći faul?! Na 68:60 pod obručem mu šut fauliraju - oni loptu sa strane? Od Džordana do LeFlopa ovoga ima ali sa Jokićem ode BLM u Monti Pajton.

x

pre 3 godine

Poslednjih 7 minuta Denver antikošarke protiv Bostona je nešto najgore i najbezidejnije što sam u NBA video.
(Srećko, 12. april 2021 09:11)

Nisi ti gledao Sacramento...

Aleks

pre 3 godine

Šta ste napali dečka, lepo je rekao: želi da osvoji titulu, ali nije da će odbiti MVP nagradu.
To je sasvim ok razmišljanje, pa neka mi eto neko mapira šta je tačno problematično u njegovoj izjavi?!
U stvari i ja budalim, šta god on, Bogdan ili bilo ko drugi da izjave, naći će se neko da nešto zameri.

Flash Gordon

pre 3 godine

najveca laz na svetu. da ti je samo do igranja, pikao bi basket na terenu u kraju posle zavrsene smene u nekoj nemackoj fabrici za 300 evra mesecno.

ne foliraj se vec pokazi petlju umesto da se foliras. dve godine te meloun molio, ej molio, da prihvatis da budes vodja i da ne izbegavas u utakmicama ono tvoje e sad cu da sutnem samo dvaput za 40 minuta da bi izrazio neki bunt posto nemam kohones da otvoreno kazem sta mi smeta.

il si lav il nisi.

vreme ce pokazati da l si gadan covek koji zbog te svojeglavosti i kukavicluka da budes vodja i jasan u ciljevima nece nikad osvojiti titulu.
(key and peele, 12. april 2021 09:31)

Ala si se izlupetao ... A da si samo odgledao nekoliko utakmica ove ili prosle sezone, pa da ne pises gluposti ...

"Il si lav il nisi" ? Nije te blam to da napises ? Sta si ti ? Lik iz domacih filmova iz devedesetih ? Nisu svi nalozeni majmuni, da takve floskule imaju uticaja na njih.

Ljubitelj košarke

pre 3 godine

Ne znam šta je sa ovim komentarima koji nipodaštavaju Jokića, i maksimalno se trude da mu omalovaže sve uspehe.

Nikada u istoriji Srbija nije imala košarkaša sa ovakvim uticajem u NBA ligi, i ne postoji dovoljno pohvala koje mu se mogu uputiti.

Smatram da navedeni komentari imaju nekakvu propagandnu svrhu, i da kao takvi, ne zadovoljavaju minimalni nivo kvaliteta da bi bili objavljeni, te molim redakciju da obrati pažnju na to.

Deki

pre 3 godine

Paa. Ako bude još ovakvih partija kao sinoć, sigurno i neće biti MVP. A trebalo bi da mu znači jer titulu sigurno ove godine videti neće. Ako prođu prvo kolo play off mogu da budu srećni. I neshvatljiva igra sinoć. Za celo prvo poluvreme 3 poena, a svaki napad je imao loptu u rukama. Stoji pod košem, igrač mu daje pas, samo treba da položi, on izbacuje loptu na tri i ovaj maši. Kao razigraće ekipu malo pa će onda da daje poene. Ok, lupio je dandaru koju su mu svirali kao faul, dva očigledna faula mu nisu svirali ali ok, pogledaj mailo Jordana, kako su ga klepali pa ništa. Volim ga ali činjenica je da se pola nas više nervira oko MVP titule nego on sam. O treneru sinoć i rotacijama u 3/4 i početkom 4/4 ne mogu da trošim reči. Moja baba Soka bi bolje vodila utakmicu.
(Milan Kosanovic, 12. april 2021 09:40)

Ocigledno ne pratis redovno utakmice Denvera. Jokic jednostavno tako igra, jer ako se ostali ne razigraju, dzaba mu i 60 poena. Kad vidi da drugima ne ide, on preuzme stvar u svoje ruke i u drugom poluvremenu igra, ako treba, i sam. I to apsolutno funkcionise, osim kad Malone napravi katastrofalnu takticku odluku, kao sinoc.

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Kakav folirant, pumpa svoju statistiku, sipaju preko njega svi živi, tim gubi, a njega ne zanima MVP hahaahhahshah. Evo, veruje ti Srbija ahahaha. Ah da, nije on kriv, krivi su saigrači i trener, on je kriv samo kad se pobedjuje ahahahahah
(Retardirani Mićane, 12. april 2021 08:50)spremi se uskoro za odelo na pruge. Pusti trolovanje, mene i sličnih meni...

Dragan Borca

pre 3 godine

Denver 80% igra sa Lejkersima u orvoj rundi. Osim ako ne odigraju brutalno do kraja. Nit mogu gore, nit nogu dole. Portland i Dalas ne mogu stici Lejkerse jer se Lebron uskoro vraca, a Denver tesko moze stici Kliperse jer oni imaju laksi raspored

Ne plasim se ja ni Lejkersa, mislim da nisu jaki kao prosle godine
Pogotovo sto ce doci iz povreda
Ali se plasim sudija, Malouna i Bartona

Denver je ovu sezonu mogao lagano biti drugi da nije Maloun izgubio jedno 7-8 utakmica odbijajuci da igra sa centrima

Na pocetku sezone je pogubio utakmice igrajuci sa milion bekova dok je imao na klupi Zekea i Hartenstajna( koji je odlican u Klipersima) a sada gubi utakmice jer ne koristi MekGija za koga su dali Hartija i pikove, haos

Denverov net rejting kada su ove sezone imali centra na parketu( Jokic, Harti i MekGi) i kada su igrali bez centra je astronomska razlika
Maloun ima neki fetis na ove spore veterane i Bartona da covek ne poveruje koliko on i dalje veruje u te igrace

Barton ima losih 11-12 PER a i dalje dobija po 35 minuta, iako skoro svi napredni statisticki parametri pokazuju da nije igrac ni za 15 minuta u jakom timu
Bice to bolje sa Marejem ali bice i tesko protiv Lejkersa ako Maloun bude nastavio da koristi Milsapa i Grina umesto MekGija i Zekea i pogotovo ako bude igrao 35 minuta sa Bartonom

Onaj je slucaj za posmatranje. Ne znam da li sam ikada video da neki igrac tako brzo moze da okrene momentum na stranu protivnika kao Barton🙄🧐

Milan

pre 3 godine

Mislim da Nikola počinje da oseća pritisak, kako ljudi iz Nagetsa, tako i publike, novinara. Samo da ne sagori u nerealno visokim očekivanjima okoline. Doveli u suštini jednog solidnog role igrača u liku Gordona i odmah napad na titulu?! Ne ide to baš tako, pogotovu što je baš veliki jaz u kvalitetu izmedju prve i druge petorke. Druga petorka sa debeloguzim Milsapom na čelu je napadački toliko impotentna da boli. Bukvalno s
amo da se pomoliš da ne odu mnogo u minus dok su na parketu. Fali im jedan bek sa klupe koji ume da trpa poput Lu Vilijamsa, neko ko će da izmisli poene dok starteri odmaraju. Suštinski bi to mogao biti Barton koji se tim soliranjem savršeno uklapa u tu iso filozofiju Milsapa i drugara. Generalno im fali jedan bek.

Komsa

pre 3 godine

Tesko projatelju. Kad Porter sutne 10 puta trojku uzastopno i 10 puta promasi, Grin nema veze sta igra, Moris izgubljen u prostoru, Barton se zatrcava na centre... to je sto je

Jaja

pre 3 godine

Ahahaha sta sve procitah... Ovi sto pisu ovako negativno bi na danasnji dan Juriju Gagarinu zamerili da je mogao jos koji krug oko Zemlje a i da mu ugao nije bio dobar :D
Cinjenice - Jokic je sinoc bio odlican (ne samo TD, ako ste gledali videli ste...). Mislim da je komentator rekao da je Denveru ovo bila sesta utakmica u devet dana. Cetiri igraca druge petorke svi bar -22 dok su bili na parketu.
Kakav je Denver kao tim, pokazace PO.
Jokic je pokazao za pet godina vise sto se kosarke tice nego i jedan igrac sa ovih prostora (Drazenu je za isto trebalo 5 godina vise). To sto nema reprezentativnih medalja vise govori o konkurenciji koja je u basketu daleko veca nego pre 20 i vise godina.
NBA je masinerija koja svakog iole ozbiljnog igraca namirise bilo gde u svetu, sam broj reprezentativaca koji iguraju u NBA vam je dobro merilo.

Legend

pre 3 godine

Do prstena tesko, jer je jucerasnja utakmica koliko je klupa uzasna,a ni prvi tim nije ni nalik onom kad je Jokic u igri.
Jednostavno je kad Jokic igra Denver ima sansu da pobjedu, kad ne igra, drasticno manju.
To je najbolji pokazatelj koliko Jokic nosi ovu ekipu, jer nemani jednog konstantnog saigraca.
(Stefan, 12. april 2021 08:45)

Haos koliko jedna loša četvrtina ovde natera ljude da lupetaju gluposti. Murray kada se vrati igraće sa tom klupom i biće potpuno druga priča. Nije ih išlo i mašili su,takve pojave su česte u NBA i dešavaju se i najboljim timovima. Ovaj tim ima potencijal da osvoji prsten i to već ove sezone,ko god priča drugačije izgleda da gleda samo površno.

MPP

pre 3 godine

NIKOLA

želi prsten i to je ok.
Jer ako nešto ne želite i mislite da ne možete - neće se nikad ni desiti !
Ako ekipa bude zdrava i Marej bude u svom najboljem izdanju ......ništa nije nemoguće. Denver ima još prostora za napredak . Teško je na Zapadu , ali to ne znači da se treba unapred predavati......Denver je jedan čudan tim i kad ga krene svašta može da se desi....

Birch

pre 3 godine

Majstor hoce titulu a ne moze da ukljuka Bostonu 20 poena, sad kad nema Mareja treba da povuce i da ide preko 30+ poena, da uzima vise suteva i da resava utakmice, a on mrcvari se po terenu, samo juri tripl dablove a poeni svaki mec sve manje... Nema nista od titule tako, jos si mnogo daleko od nje...

borca

pre 3 godine

Niste vi ni blizu prstena, zao mi je
(GPPP, 12. april 2021 08:45)

Ja bi rekao da nisu ni blizu ni druge runde plej offa a ne titule. Njih ce kidati u plej offu svi redom...

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Kakav folirant, pumpa svoju statistiku, sipaju preko njega svi živi, tim gubi, a njega ne zanima MVP hahaahhahshah. Evo, veruje ti Srbija ahahaha. Ah da, nije on kriv, krivi su saigrači i trener, on je kriv samo kad se pobedjuje ahahahahah

Milan Kosanovic

pre 3 godine

Paa. Ako bude još ovakvih partija kao sinoć, sigurno i neće biti MVP. A trebalo bi da mu znači jer titulu sigurno ove godine videti neće. Ako prođu prvo kolo play off mogu da budu srećni. I neshvatljiva igra sinoć. Za celo prvo poluvreme 3 poena, a svaki napad je imao loptu u rukama. Stoji pod košem, igrač mu daje pas, samo treba da položi, on izbacuje loptu na tri i ovaj maši. Kao razigraće ekipu malo pa će onda da daje poene. Ok, lupio je dandaru koju su mu svirali kao faul, dva očigledna faula mu nisu svirali ali ok, pogledaj mailo Jordana, kako su ga klepali pa ništa. Volim ga ali činjenica je da se pola nas više nervira oko MVP titule nego on sam. O treneru sinoć i rotacijama u 3/4 i početkom 4/4 ne mogu da trošim reči. Moja baba Soka bi bolje vodila utakmicu.

Edi

pre 3 godine

Tesko mi je poverovati da jednog kosarkasa ne interesuje MVP nagrada. Verovatno oseca pritisak sa svih strana, sto je i vise nego normalno, pa se ubedio da mu to nije bitno. Ok to "sve za ekipu", to stoji, ali ako prvenstvo ne zavisi samo od njega vec i od svih ostalih, ta nagrada je individualna i sigurno bi mu znacilo u buducnosti, ako nista drugo i u vezi postovanja od strane sudija.
Ne znam koliko je pametno da javno govori kako ga to ne zanima, ispadne kao da ima pametnija posla nego da razmislja o tome. Evo meni licno proradi ono -ako te ne interesuje, dacemo je nekome kome je to bitno.

medo brundo

pre 3 godine

Kako čovek koji ne igra odbranu može da bude MVP? Kad Jokić igra i kad se Denver brani, to je kao da imaju igrača manje. Prolaze pored Jokića kao i da ga nema na terenu...

q

pre 3 godine

Ne znam šta je sa ovim komentarima koji nipodaštavaju Jokića, i maksimalno se trude da mu omalovaže sve uspehe. 

Nikada u istoriji Srbija nije imala košarkaša sa ovakvim uticajem u NBA ligi, i ne postoji dovoljno pohvala koje mu se mogu uputiti. 

Smatram da navedeni komentari imaju nekakvu propagandnu svrhu, i da kao takvi, ne zadovoljavaju minimalni nivo kvaliteta da bi bili objavljeni, te molim redakciju da obrati pažnju na to.
(Ljubitelj košarke, 12. april 2021 09:32)

Vidi se da si navikao da živiš ko u S. Koreji.

key and peele

pre 3 godine

najveca laz na svetu. da ti je samo do igranja, pikao bi basket na terenu u kraju posle zavrsene smene u nekoj nemackoj fabrici za 300 evra mesecno.

ne foliraj se vec pokazi petlju umesto da se foliras. dve godine te meloun molio, ej molio, da prihvatis da budes vodja i da ne izbegavas u utakmicama ono tvoje e sad cu da sutnem samo dvaput za 40 minuta da bi izrazio neki bunt posto nemam kohones da otvoreno kazem sta mi smeta.

il si lav il nisi.

vreme ce pokazati da l si gadan covek koji zbog te svojeglavosti i kukavicluka da budes vodja i jasan u ciljevima nece nikad osvojiti titulu.

burek sa sirom

pre 3 godine

Jolo je baš kul lik. Uz Vlade Divca, Aleksandra Đorđevića, Sinišu Mihajlovića, Dragana Stojkovića, Vladimira Jugovića, Vanju Grbića, Jasnu Šekarić, Dragutina Topića, Oliveru Jevtić i Ivanu Španović najbolji srpski sportista u poslednjih trideset godina. I to je to, nema dalje. Možda još eventualno Aleksandar Šapić.

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Kakav folirant, pumpa svoju statistiku, sipaju preko njega svi živi, tim gubi, a njega ne zanima MVP hahaahhahshah. Evo, veruje ti Srbija ahahaha. Ah da, nije on kriv, krivi su saigrači i trener, on je kriv samo kad se pobedjuje ahahahahah

Birch

pre 3 godine

Majstor hoce titulu a ne moze da ukljuka Bostonu 20 poena, sad kad nema Mareja treba da povuce i da ide preko 30+ poena, da uzima vise suteva i da resava utakmice, a on mrcvari se po terenu, samo juri tripl dablove a poeni svaki mec sve manje... Nema nista od titule tako, jos si mnogo daleko od nje...

medo brundo

pre 3 godine

Kako čovek koji ne igra odbranu može da bude MVP? Kad Jokić igra i kad se Denver brani, to je kao da imaju igrača manje. Prolaze pored Jokića kao i da ga nema na terenu...

borca

pre 3 godine

Niste vi ni blizu prstena, zao mi je
(GPPP, 12. april 2021 08:45)

Ja bi rekao da nisu ni blizu ni druge runde plej offa a ne titule. Njih ce kidati u plej offu svi redom...

key and peele

pre 3 godine

najveca laz na svetu. da ti je samo do igranja, pikao bi basket na terenu u kraju posle zavrsene smene u nekoj nemackoj fabrici za 300 evra mesecno.

ne foliraj se vec pokazi petlju umesto da se foliras. dve godine te meloun molio, ej molio, da prihvatis da budes vodja i da ne izbegavas u utakmicama ono tvoje e sad cu da sutnem samo dvaput za 40 minuta da bi izrazio neki bunt posto nemam kohones da otvoreno kazem sta mi smeta.

il si lav il nisi.

vreme ce pokazati da l si gadan covek koji zbog te svojeglavosti i kukavicluka da budes vodja i jasan u ciljevima nece nikad osvojiti titulu.

despot Borić

pre 3 godine

Ne treba da ti bude svejedno, jer kao MVP i ti i tvoj tim biste imali više poštovanja kod sudija, što bi svakako značilo u borbi za taj prsten.

q

pre 3 godine

Ne znam šta je sa ovim komentarima koji nipodaštavaju Jokića, i maksimalno se trude da mu omalovaže sve uspehe. 

Nikada u istoriji Srbija nije imala košarkaša sa ovakvim uticajem u NBA ligi, i ne postoji dovoljno pohvala koje mu se mogu uputiti. 

Smatram da navedeni komentari imaju nekakvu propagandnu svrhu, i da kao takvi, ne zadovoljavaju minimalni nivo kvaliteta da bi bili objavljeni, te molim redakciju da obrati pažnju na to.
(Ljubitelj košarke, 12. april 2021 09:32)

Vidi se da si navikao da živiš ko u S. Koreji.

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Kakav folirant, pumpa svoju statistiku, sipaju preko njega svi živi, tim gubi, a njega ne zanima MVP hahaahhahshah. Evo, veruje ti Srbija ahahaha. Ah da, nije on kriv, krivi su saigrači i trener, on je kriv samo kad se pobedjuje ahahahahah
(Retardirani Mićane, 12. april 2021 08:50)spremi se uskoro za odelo na pruge. Pusti trolovanje, mene i sličnih meni...

Stefan

pre 3 godine

Do prstena tesko, jer je jucerasnja utakmica koliko je klupa uzasna,a ni prvi tim nije ni nalik onom kad je Jokic u igri.
Jednostavno je kad Jokic igra Denver ima sansu da pobjedu, kad ne igra, drasticno manju.
To je najbolji pokazatelj koliko Jokic nosi ovu ekipu, jer nemani jednog konstantnog saigraca.

x

pre 3 godine

Majstor hoce titulu a ne moze da ukljuka Bostonu 20 poena, sad kad nema Mareja treba da povuce i da ide preko 30+ poena, da uzima vise suteva i da resava utakmice, a on mrcvari se po terenu, samo juri tripl dablove a poeni svaki mec sve manje... Nema nista od titule tako, jos si mnogo daleko od nje...
(Birch, 12. april 2021 08:48)

Nisi gledao utakmicu.

znanje-imanje

pre 3 godine

Nebitan MVP je avaj iste mehanike kao i titula.
Milsap i Grin su ostareli i pogoršali se - tokom sezone?! Da neigraju Nanji i Čančar je inače teška greška ali retko se viđa iko tako loš kao Grin sinoć. Zašto ste skočili na Malouna tek sad dečaci? Oduvek ga zovem excel tabela a Malounmni bar 3 godine. Otpustio bih ga pa da je zadnji minut finalne utakmice PO.
(Podseća me ovo na Terzića u odbojci. On uspeh na uspeh niže i ne, ali ne-mo-žeš dogovoriti nikom da je bolid, onoliki)
Ne valja ni što je Gordon počeo da razmišlja, vodi loptu itd. što baš nikako nije za njega. A ponadao sam se da je to sam shvatio, inače nema šanse da mu to Malounmni uspostavi.
Još gore sad se vidi da su sudije počele da se iživljavaju i na MPJ. Ono baš, možda i više nego na Jokiću trenutno. Ništa ni njemu ne daju slobodna a da mu ih zasluženo daju par puta na trojkama na te poene potom bi dao i više šuteva. Videlo se sinoć kako je to pogubno za fino vaspitane - njih same taj transfer blama tuđe džiberane ukopa pa nije mogao da pogodi kravu. Ima neka i korist, bolje da ovo preživi sad a ne u PO.
I prošli meč sa SA je bio namerno cinično ponižavanje: Nikoli sviraju korake - a kreće iz mesta, nije napravio ni korak a ne ona NBA 3 koraka! I to dvaput! Sinoć Nikola skoči i lupi bananu kao pravi "rim protector", taman doživiš dečiju radost - oni njemu nepostojeći faul?! Na 68:60 pod obručem mu šut fauliraju - oni loptu sa strane? Od Džordana do LeFlopa ovoga ima ali sa Jokićem ode BLM u Monti Pajton.

Flash Gordon

pre 3 godine

najveca laz na svetu. da ti je samo do igranja, pikao bi basket na terenu u kraju posle zavrsene smene u nekoj nemackoj fabrici za 300 evra mesecno.

ne foliraj se vec pokazi petlju umesto da se foliras. dve godine te meloun molio, ej molio, da prihvatis da budes vodja i da ne izbegavas u utakmicama ono tvoje e sad cu da sutnem samo dvaput za 40 minuta da bi izrazio neki bunt posto nemam kohones da otvoreno kazem sta mi smeta.

il si lav il nisi.

vreme ce pokazati da l si gadan covek koji zbog te svojeglavosti i kukavicluka da budes vodja i jasan u ciljevima nece nikad osvojiti titulu.
(key and peele, 12. april 2021 09:31)

Ala si se izlupetao ... A da si samo odgledao nekoliko utakmica ove ili prosle sezone, pa da ne pises gluposti ...

"Il si lav il nisi" ? Nije te blam to da napises ? Sta si ti ? Lik iz domacih filmova iz devedesetih ? Nisu svi nalozeni majmuni, da takve floskule imaju uticaja na njih.

burek sa sirom

pre 3 godine

Jolo je baš kul lik. Uz Vlade Divca, Aleksandra Đorđevića, Sinišu Mihajlovića, Dragana Stojkovića, Vladimira Jugovića, Vanju Grbića, Jasnu Šekarić, Dragutina Topića, Oliveru Jevtić i Ivanu Španović najbolji srpski sportista u poslednjih trideset godina. I to je to, nema dalje. Možda još eventualno Aleksandar Šapić.

Вук

pre 3 godine

Таман посла да га не изаберу за МВП. Па ко би други? Какав Ембид каки бакрачи. Јокара је убедљиво најбољи играч по свим параметрима.

Legend

pre 3 godine

Do prstena tesko, jer je jucerasnja utakmica koliko je klupa uzasna,a ni prvi tim nije ni nalik onom kad je Jokic u igri.
Jednostavno je kad Jokic igra Denver ima sansu da pobjedu, kad ne igra, drasticno manju.
To je najbolji pokazatelj koliko Jokic nosi ovu ekipu, jer nemani jednog konstantnog saigraca.
(Stefan, 12. april 2021 08:45)

Haos koliko jedna loša četvrtina ovde natera ljude da lupetaju gluposti. Murray kada se vrati igraće sa tom klupom i biće potpuno druga priča. Nije ih išlo i mašili su,takve pojave su česte u NBA i dešavaju se i najboljim timovima. Ovaj tim ima potencijal da osvoji prsten i to već ove sezone,ko god priča drugačije izgleda da gleda samo površno.

Dragan Borca

pre 3 godine

Denver 80% igra sa Lejkersima u orvoj rundi. Osim ako ne odigraju brutalno do kraja. Nit mogu gore, nit nogu dole. Portland i Dalas ne mogu stici Lejkerse jer se Lebron uskoro vraca, a Denver tesko moze stici Kliperse jer oni imaju laksi raspored

Ne plasim se ja ni Lejkersa, mislim da nisu jaki kao prosle godine
Pogotovo sto ce doci iz povreda
Ali se plasim sudija, Malouna i Bartona

Denver je ovu sezonu mogao lagano biti drugi da nije Maloun izgubio jedno 7-8 utakmica odbijajuci da igra sa centrima

Na pocetku sezone je pogubio utakmice igrajuci sa milion bekova dok je imao na klupi Zekea i Hartenstajna( koji je odlican u Klipersima) a sada gubi utakmice jer ne koristi MekGija za koga su dali Hartija i pikove, haos

Denverov net rejting kada su ove sezone imali centra na parketu( Jokic, Harti i MekGi) i kada su igrali bez centra je astronomska razlika
Maloun ima neki fetis na ove spore veterane i Bartona da covek ne poveruje koliko on i dalje veruje u te igrace

Barton ima losih 11-12 PER a i dalje dobija po 35 minuta, iako skoro svi napredni statisticki parametri pokazuju da nije igrac ni za 15 minuta u jakom timu
Bice to bolje sa Marejem ali bice i tesko protiv Lejkersa ako Maloun bude nastavio da koristi Milsapa i Grina umesto MekGija i Zekea i pogotovo ako bude igrao 35 minuta sa Bartonom

Onaj je slucaj za posmatranje. Ne znam da li sam ikada video da neki igrac tako brzo moze da okrene momentum na stranu protivnika kao Barton🙄🧐

Đole

pre 3 godine

Naravno da Jokiću nije važna MVP trka kad vidiš da te kradu. ESPN već četiri dana drži statistiku da imaš 12 tripl- dabl i 40 dabl-dabl učinak a ti imaš 42 dabl-dabla i 14 tripl-dabla. Spustili ti PER za oko 30 ODSTO i spustili te na treće mesto. Zato si PER učinku PRVI na ZVANIČNOM SAJTU NBA LIGE ili na sajtu Basketball-Reference!
Najveći manipulator ESPN-a Stiven A. Smith je mesecima govorio kako je bitno koliko se utakmica u sezoni odigra kada se povredio Embid kako bi svog ljubimca Lebrona izgurao na prvo mesto u MVP trci. Kada se Lebron povredio počeli su na ESPN da forsiraju Hardena jer su ostali na priči da je bitno koliko se utakmica odigra. Sada kada se i Harden povredio a Lebron propustio dovoljno utakmica da ispadne iz MVP trke a istovremeno se vratio Embid sa partijom 40+ koševa počeli su da pričaju da uopšte nije bitno koliko je igrač propustio utakmica.
Takođe, mesecima su govorili da Jokić i Lilard nemaju šanse u trci za MVP jer su njihovi timovi ispod 4-tog mesta, a kada je Denver zauzeo četvrtu poziciju i kada je na dve pobede zaostatka za trećim mestom Zapada sada ni to nije bitno. Stalno (ne greše) nego u kameru lažu kada govore o statističkim podacima. Dok su forsirali Lebrona koji je imao šit za 3 poena oko 36% a Jokić preko 42% i dok je Lebron imao slobodna bacanja oko 69% a Jokić preko 86% govorili su da podaci ne lažu - Lebron je najbolji. Nisu ni videli da je Jokić u to vreme imao TRI puta više tripl-dabl učinak od Lebrona i 50% veći dabl-dabl!

Milan Kosanovic

pre 3 godine

Paa. Ako bude još ovakvih partija kao sinoć, sigurno i neće biti MVP. A trebalo bi da mu znači jer titulu sigurno ove godine videti neće. Ako prođu prvo kolo play off mogu da budu srećni. I neshvatljiva igra sinoć. Za celo prvo poluvreme 3 poena, a svaki napad je imao loptu u rukama. Stoji pod košem, igrač mu daje pas, samo treba da položi, on izbacuje loptu na tri i ovaj maši. Kao razigraće ekipu malo pa će onda da daje poene. Ok, lupio je dandaru koju su mu svirali kao faul, dva očigledna faula mu nisu svirali ali ok, pogledaj mailo Jordana, kako su ga klepali pa ništa. Volim ga ali činjenica je da se pola nas više nervira oko MVP titule nego on sam. O treneru sinoć i rotacijama u 3/4 i početkom 4/4 ne mogu da trošim reči. Moja baba Soka bi bolje vodila utakmicu.

Deki

pre 3 godine

Ja sam sokiran zluradoscu komentatora. Niko vas ne tera niti da gledate Jokica, niti da navijate za njega, ali likovanje ?? Zasto ? Sta je decko mogao da vam toliko ucini nazao, da budete toliko kiseli ? Ko se tako ponasa prema bilo kome, bez ikakvog raoga, ne zasluzuje sekund srece u zivotu. Odvratno.

x

pre 3 godine

Poslednjih 7 minuta Denver antikošarke protiv Bostona je nešto najgore i najbezidejnije što sam u NBA video.
(Srećko, 12. april 2021 09:11)

Nisi ti gledao Sacramento...

Ljubitelj košarke

pre 3 godine

Ne znam šta je sa ovim komentarima koji nipodaštavaju Jokića, i maksimalno se trude da mu omalovaže sve uspehe.

Nikada u istoriji Srbija nije imala košarkaša sa ovakvim uticajem u NBA ligi, i ne postoji dovoljno pohvala koje mu se mogu uputiti.

Smatram da navedeni komentari imaju nekakvu propagandnu svrhu, i da kao takvi, ne zadovoljavaju minimalni nivo kvaliteta da bi bili objavljeni, te molim redakciju da obrati pažnju na to.

Edi

pre 3 godine

Tesko mi je poverovati da jednog kosarkasa ne interesuje MVP nagrada. Verovatno oseca pritisak sa svih strana, sto je i vise nego normalno, pa se ubedio da mu to nije bitno. Ok to "sve za ekipu", to stoji, ali ako prvenstvo ne zavisi samo od njega vec i od svih ostalih, ta nagrada je individualna i sigurno bi mu znacilo u buducnosti, ako nista drugo i u vezi postovanja od strane sudija.
Ne znam koliko je pametno da javno govori kako ga to ne zanima, ispadne kao da ima pametnija posla nego da razmislja o tome. Evo meni licno proradi ono -ako te ne interesuje, dacemo je nekome kome je to bitno.

Aleks

pre 3 godine

Šta ste napali dečka, lepo je rekao: želi da osvoji titulu, ali nije da će odbiti MVP nagradu.
To je sasvim ok razmišljanje, pa neka mi eto neko mapira šta je tačno problematično u njegovoj izjavi?!
U stvari i ja budalim, šta god on, Bogdan ili bilo ko drugi da izjave, naći će se neko da nešto zameri.

Jaja

pre 3 godine

Ahahaha sta sve procitah... Ovi sto pisu ovako negativno bi na danasnji dan Juriju Gagarinu zamerili da je mogao jos koji krug oko Zemlje a i da mu ugao nije bio dobar :D
Cinjenice - Jokic je sinoc bio odlican (ne samo TD, ako ste gledali videli ste...). Mislim da je komentator rekao da je Denveru ovo bila sesta utakmica u devet dana. Cetiri igraca druge petorke svi bar -22 dok su bili na parketu.
Kakav je Denver kao tim, pokazace PO.
Jokic je pokazao za pet godina vise sto se kosarke tice nego i jedan igrac sa ovih prostora (Drazenu je za isto trebalo 5 godina vise). To sto nema reprezentativnih medalja vise govori o konkurenciji koja je u basketu daleko veca nego pre 20 i vise godina.
NBA je masinerija koja svakog iole ozbiljnog igraca namirise bilo gde u svetu, sam broj reprezentativaca koji iguraju u NBA vam je dobro merilo.

Komsa

pre 3 godine

Tesko projatelju. Kad Porter sutne 10 puta trojku uzastopno i 10 puta promasi, Grin nema veze sta igra, Moris izgubljen u prostoru, Barton se zatrcava na centre... to je sto je

MPP

pre 3 godine

NIKOLA

želi prsten i to je ok.
Jer ako nešto ne želite i mislite da ne možete - neće se nikad ni desiti !
Ako ekipa bude zdrava i Marej bude u svom najboljem izdanju ......ništa nije nemoguće. Denver ima još prostora za napredak . Teško je na Zapadu , ali to ne znači da se treba unapred predavati......Denver je jedan čudan tim i kad ga krene svašta može da se desi....

Deki

pre 3 godine

Paa. Ako bude još ovakvih partija kao sinoć, sigurno i neće biti MVP. A trebalo bi da mu znači jer titulu sigurno ove godine videti neće. Ako prođu prvo kolo play off mogu da budu srećni. I neshvatljiva igra sinoć. Za celo prvo poluvreme 3 poena, a svaki napad je imao loptu u rukama. Stoji pod košem, igrač mu daje pas, samo treba da položi, on izbacuje loptu na tri i ovaj maši. Kao razigraće ekipu malo pa će onda da daje poene. Ok, lupio je dandaru koju su mu svirali kao faul, dva očigledna faula mu nisu svirali ali ok, pogledaj mailo Jordana, kako su ga klepali pa ništa. Volim ga ali činjenica je da se pola nas više nervira oko MVP titule nego on sam. O treneru sinoć i rotacijama u 3/4 i početkom 4/4 ne mogu da trošim reči. Moja baba Soka bi bolje vodila utakmicu.
(Milan Kosanovic, 12. april 2021 09:40)

Ocigledno ne pratis redovno utakmice Denvera. Jokic jednostavno tako igra, jer ako se ostali ne razigraju, dzaba mu i 60 poena. Kad vidi da drugima ne ide, on preuzme stvar u svoje ruke i u drugom poluvremenu igra, ako treba, i sam. I to apsolutno funkcionise, osim kad Malone napravi katastrofalnu takticku odluku, kao sinoc.

Milan

pre 3 godine

Mislim da Nikola počinje da oseća pritisak, kako ljudi iz Nagetsa, tako i publike, novinara. Samo da ne sagori u nerealno visokim očekivanjima okoline. Doveli u suštini jednog solidnog role igrača u liku Gordona i odmah napad na titulu?! Ne ide to baš tako, pogotovu što je baš veliki jaz u kvalitetu izmedju prve i druge petorke. Druga petorka sa debeloguzim Milsapom na čelu je napadački toliko impotentna da boli. Bukvalno s
amo da se pomoliš da ne odu mnogo u minus dok su na parketu. Fali im jedan bek sa klupe koji ume da trpa poput Lu Vilijamsa, neko ko će da izmisli poene dok starteri odmaraju. Suštinski bi to mogao biti Barton koji se tim soliranjem savršeno uklapa u tu iso filozofiju Milsapa i drugara. Generalno im fali jedan bek.