Bjelica bez minuta

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica nije igrao u pobedi Majamija.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Meni su ovi dresovi Majamija grozni. Podsećaju me na CGA grafičku karticu na PC početkom devedesetih godina. Još uvek imam traume iz detinjstva od ukupno 4 boje: crna, bela, cijan i magenta.
  (Locutus, 13. april 2021 00:07)

  # Link komentara

 2. Nije se još prilagodio novom klubu, a standardno mu fali sportskog bezobrazluka, što nikad neće imati, ali očekujem da će igrati u plejofu.
  (2CRAZY, 12. april 2021 15:42)

  # Link komentara

 3. Kako su brutalni ovi dresovi Miami-ja!!
  (Pierre, 12. april 2021 14:03)

  # Link komentara

 4. Ha ha
  (Milos, 12. april 2021 09:40)

  # Link komentara

 5. То је то изгледа...Имаће неку сличну улогу као у Сакраменту до краја сезоне а на љето по свему судећи крај НБА пустоловине за њега.За разлику од Јокића никада није имао тренера који је веровао у њега.Мада није да није добијао шансу.Има и до њега...
  Ма колико дјеловало некима нереално било би лијепо када би се ове сезоне вратио у Звезду.Финансијски се обезбедио за наредна 3 живота и не видим разлог да сада опет јури новац код богатих Руса и Турака.Наравно нико и не очекује да игра код нас за сићу.Максималан уговор за њега,према нашим реалним могућностима.Уз Јовића за кога постоји наговештај да би могао да се врати у Звезду и неколико појачања по укусу Радоњића верујем да би следеће сезоне могли да будемо конкурентни у ЕЛ.Под условом да се опет квалификујемо а и да буде публике на трибинама јер без њих не иде...
  Само да подсјетим да је Бјелица већ изразио жељу да игра за Звезду у оном међупериоду Октобар-Децембар али му из Сакрамента нису дозволили.Жеља очигледно постоји.Мислим да код њега постоји велика захвалност према клубу а и тренеру Пешићу јер да није било Звезде можда никад неби имао овакву каријеру.И даље мислим да је главни фаворит за следећу сезону да га доведе Фенербахче али исто тако да можда размишља и да остатак каријере одради код нас.
  (Comment moments, 12. april 2021 09:34)

  # Link komentara

 6. Beli bi od sledece sezone trebalo da se vrati u EL,i dodje u neki top klub poput CSKA, Efesa, Fenera.... Ima vec 33 godina. Osim dobrog novca, u NBa od igranja nema nista, vec nekoliko sezona tavori na 3,4 poena i skoka. Pored ogromne inteligencije koju ima nema fizikalije niti brzinu.
  (el-kiddo, 12. april 2021 09:22)

  # Link komentara