Subota, 10.04.2021.

08:00

Nestvarni Jokić – tripl-dabl i osma pobeda zaredom

Srpski centar Nikola Jokić ostvario je 13. tripl-dabl u sezoni, u pobedi Denver Nagetsa nad San Antonio Sparsima rezultatom 121:119.

Izvor:

Nestvarni Jokiæ – tripl-dabl i osma pobeda zaredom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

113 Komentari

Sortiraj po:

Sasa

pre 3 godine

Čitavši komentar korisnika Karleuša osetih neiscrpan transfer blama, kako radi lošeg pokušaja trolovanja, tako i radi neizmerne gluposti i očiglednog verovanja u deo stvari koje piše. Umesto da korisnici kao što su Jumko, Mikii, Kajzer i njima slični, posluže kao primer onoga što jedan korisnik interneta i čovek uopšte, nikada ne bi trebalo da bude, neki njima bivaju inspirisani tako da prihvataju njihovu forumu ponašanja kao normalnu i ujedno postaju poput njih. Koliko racionalnost u nekome mora biti poremećena da bi tako nešto pomislio a kamoli prihvatio....

Danilo.

pre 3 godine

Moze li neko da mi objasni zasto su pozicije na tabeli obelezene zelenom bojom do broja 10?
(Tenkre, 10. april 2021 08:11)

Za razliku od dosadasnjih godina, igra se play in.
Znaci bore se 4 tima za 2 pozicije poslednje za PO
7,8,9,10 mesto pre pocetka Play off igra se Play in ko ce da upadne na te pozicije

Pera

pre 3 godine

Lebron i Jokic sutiraju isti broj bacanja po mecu
@mamba
Pobrkao si, oni ne sutiraju nego pogadjau isti broj bacanja po mecu: 4,1
E sad, LeBron sutira mnogo vise (5,8 prema 4,7), ali zato nas Nikola pogadja mnogo bolje: 86,2% prema LeBronovih 70,3%.
A to je jos jedan razlog zbog koga ce ove godine Jokic glatko postati MVP.

Danilo.

pre 3 godine

A kako su punili Denver preko njega ko sarmu, ali dobro nije to prvi put.
Uvek me zaboli stomak od smeha, kad se setim kako je pokušao zakucati. Imao je dva zakucavanja za pet godina NBA karijere, doduše mlohava, ali kad je treći put pokušao doživeo je totalni fijasko. Zaleteo se, a niko oko njega promašio ceo koš i povredio skočni zglob.

Opšte je poznato da Somborac nema tretman kod sudija kakav imaju zvezde u NBA ligi. A jel znate zašto? Zato šta mlohu niko ne smatra zvezdom sem ruralne Srbije. Može da ima 50 poena na guranje, ali većini neće da privuče pažnju, jer ni jedan njegov poen nije atraktivan, ono da te odlepi od stolice. A MVP-ezejca koji pali na guranje, kad ga prišarafe stanje ko yugic uzbrdo, pa deli vruče krompire koje drugi pretvaraju u poene.

Takav igrač nikad ne bi trebao osvojiti MVP nagradu, i nadam se da nikad neće takav igrač dobiti MVP nagradu. Iz svega gore navedenog kao paket Somborac nikad neće biti zvezda.
(Karleuša, 10. april 2021 09:19)

Cekaj ,sta ces da kazes kad ga proglase za MVP prvenstva?

Zoom

pre 3 godine

Kad ne stignem da gledam tekmu, ibavezno čitam b92 komentare, zaista ozbiljna analiza i prukaz utakmuce od većine komentatora (pera zdera, jpn 24 itd), molim ostale da se ne pecaju na trolove i da nam komentar listu ostave na miru, da bi mogli normalno da čitamo samo razumne komentare.

statističar

pre 3 godine

Vidim da sam dobio 50% pluseva i isto toliko minusa na molbu da REDAKCIJA B92 kontaktira ESPN da upišu 13-ti tripl-dabl Jokiću. Ne samo da to nije upisano nego mu je i smanjen PER.
Evo LINK ESPN: https://www.espn.com/nba/stats/player/_/table/general/sort/PER/dir/desc
Na ZVANIČNOM SAJTU NAGETSA PIŠE: The Serbian picked up his 13th triple-double of the season, placing him second just above third-placed James Harden of the Brooklyn Nets. Jokić was solid in the first half, but he took over in the final 24 minutes. The superstar center had 14 of his final tally in the last two quarters.

Goran NBA 1986 (ne, nije godina rodjenja, otad pratim nba)

pre 3 godine

Dok mi sto gledamo svaku ustanemo, experti se raspishu. Imate kategoriju stvarni procenat suta, dakle ako Jokic iz onih tipkanja jednom promasi, pa drugi i iz treceg ubaci, u statistic za dva stoji 1/3, a realno to je 1/1, dakle za dva nije 7/15 jer je imao 5 of skokova, posle kojih ili poentira ili sutira bacanja, vec 7/10, za tri 2/2, sb 6/6, od 14 asistencija dali su 35 poena plus njegovih 26. Odbranu igra skoro pa savrseno, takva postavljanja, udvajanja, sve igra pametno, sinoc i 4 licne nikom nije davao da da lako polaganje. 6 izg lopti, u dva napada zaredom maltene sviraju mu korake prilikom cimanja poetla sa trojke i kretanja u dribling, prvi put mu to svitaju ove sezone i to dvaputa. treca izg cist faul tad je jurio sudiju po celom terenu dok nije dobio tehnicku koju je i trazio, cetvrta i peta isto cist faul, sesta pogresno dodavanje. uostalom za skoro 38 minuta +7, dakle za 10 minuta za strasnim rim protektorom megijem -5, pa kako onda ne igra odlicnu odbranu.

zilijen

pre 3 godine

@Papilon
Ja se nadam da ce ovog leta Igor birati od ovih 15 igraca: Teodosic, Micic, Jovic, Jaramaz, Nedovic, Bogdanovic, Lucic, Davidovav, Kalinic, Pokusevski, Bjelica, Petrusev, Jokic, Marjanovic, Milutinov (ako se oporavi, ako ne onda Raduljica da se oprosti.
Poveo bih i tri mlada igraca da treniraju sa timom, Trifunovica, Pecarskog i Uskokovica

maSi

pre 3 godine

@znanje imanje
Poznato je da Lebron sutira mnogo bacanja, vidi se koliko pratis kosarku. Naravno da ekipe koje idu u kontakt imaju vise bacanja. Zato Pelikansi i imaju najvise bacanja jer Zajon iskljucivo iz reketea poentira. Lejkersi su nikakva suterska ekipa, fizicki su dominantni i logicno da imaju veci broj bacanja od Denvera. Lebron i Jokic sutiraju isti broj bacanja po mecu, pa sad se ti dogovori sa sobom dal je Lebron siledzija koji ide na snagu (ako je tako onda bi trebalo vise bacanja da ima) ili ipak veliki znalac. Svakako se slazem da ili Jokic treba da sutira vise bacanja ili ostale zvezde manje. Ali LBJ je spada tu, jer i ne sutira ni blizu istu kolicinu bacanja kao neki, a realno je jedan od fizicki dominantnijih igraca u ligi.
(mamba, 10. april 2021 09:00)

За шта, да му дају слободна бацања?! Леброн када год да крене на улаз, противници беже из рекета, не сме нико чак ни да га погледа, јер судије одмах свирају фаул!

Locutus

pre 3 godine

Ovaj Gordon, otkako je stigao u Denver, kao mlada posle prve bračne noći: ne skida osmeh s lica.
(Moljac, 10. april 2021 12:11)

Momci sa DNVR su komentarisali u stilu: zamislite da u kafić zajedno uđu Porter i Gordon, koja bi to histerija bila među ženama. U pravu su.

Papillon

pre 3 godine

Mozda je vreme da hladne glave prodiskutujemo sa kim u reprezentaciji bi Jokic mogao da igra na nacin na kojem igra u Denveru.
Konstantna kretanj u napadu je neophodna, mi nemamo ili imamo teko nekoliko i to u godinama takvih igraca koje jos prate i povrede. Kateri bi bili Nedovic i Lucic, u godinama vec, cesto povredjeni. Nemamo cak ni igrace koji ce "sigurno" dati trojku ako su sami, i da to rade konstantno. Mi imamo igace koji mogu da igraju samo na nabijanje dole, plus svi ovi novi mladi su visoke trojke, realno cetvorke koji ne umeju spolja.
Na to, cak i kao osnovu treba dodati kompoziciju odbrane, tu mozda i mozemo nekako da obezbedimo da nemamo probijanje prve linije jer Jokic ne moze da zastiti obruc ako dovoljno skocan igrac krene na ulaz i probije.
Ne mislim da ulazim u raspravu zaista vec cisto da neko iznese misljenje kako bi trebalo da igra jedno 8-9 igraca, a da iskoristimo Jokica najbolje moguce. Svakako ne moze Teodisic na kecu da brani prvu liniju u odbrani. Ne moze ni Micic.

Papillon

pre 3 godine

Da dodam na prethodni komentar u vezi sa reprezentacijom, Jokića sad da staviš u Litvaniju, ovi igrači, razbijali bi.
Neverovatno dobro bi se uklopio.

mookieblaylock

pre 3 godine

Pratim ovaj b92 report redovno, komentare isto i mogu reci da ste danas razvalili momci.. Nisam stigao da gledam mec ali sam preko komentara sve lepo saznao. Zato predlazem (znam da nije moguce iz vise razloga) da se na negativne komentare ne stavljaju ocene (sem onih "slucajnih") i tako cemo ostvariti neku vrstu zajednice koja ozbiljno analizira tok meca, plus ima dosta redovnih clanova.. Negativci ce sami odustati od trolovanja jer u Boga ne veruju! Setite se one stare: pomozi Boze da se Srbi sloze! I opet treba ponoviti - Srbija ima dva džokera a svaki špil karata ima 3! Ko će biti treći?! Uživanje dan.. Milina.. Pozdrav svima.. :)

Deki

pre 3 godine

Ja ne znam ljudi, ko je gledao celu utakmicu mogao je videti da je ovo bila prilično loša partija Jokića. Osim par vanserijskih poteza, lopta mu je ispadala iz ruku, delio je loše pasove, gubio lopte, a skok u odbrani previše puta nije mogao da napravi. Onaj centar Poetl mu je pravio probleme, a lik realno nije nikakav igrač. Preko Jokića su Spursi davali smešne koševe, ponekad u odbrani kao duh. Bilo je dobrih asistencija na utrčavanja ali je dosta asistencija napravio i jer su mu saigrači pogađali za tri ono što obično promašuju, naročito Monte i Barton. Brojke ove ostvaruje jer bukvalno stalno lopta ide preko njega. Ne kažem da nije dobar, ali sinoć je bio lošiji nego u nekim prošlim mečevima gde je imao skromnije brojke.
(Rados, 10. april 2021 09:53)

Ima dosta asistencija zato sto su mu saigraci pogadjali ono sto obicno promasuju ? :D Pa valjda je obrnuto - u prethodnim utakmicama nije imao vise asistencija, zato sto mu saigraci nisu pogadjali ono sto bi inace trebalo da pogadjaju, s obzirom da je to cilj igre, a oni su profesionalni igraci. Nisu ni ovog puta blistali, pogotovo bez Marija, ali su bili dovoljni za San Antonio.

Sto se odbrane tice, apsolutno nije istina da je bio los. Nije bio ni gori, ni bolji od ostalih. Ja ne znam sta ljudi ocekuju ? San Antonio je koseve davao preko svih, iz step-back suta ili horoga. To tesko iko moze da odbrani, pogotovo kad se faulovi sviraju za sitnice, ali nekako svi kritikuju samo Jokica.

panter pudlica

pre 3 godine

Ovaj Gordon, otkako je stigao u Denver, kao mlada posle prve bračne noći: ne skida osmeh s lica.
(Moljac, 10. april 2021 12:11)

Svanulo čoveku, kako ne bi bio srećan.

maSi

pre 3 godine

A kako su punili Denver preko njega ko sarmu, ali dobro nije to prvi put.
Uvek me zaboli stomak od smeha, kad se setim kako je pokušao zakucati. Imao je dva zakucavanja za pet godina NBA karijere, doduše mlohava, ali kad je treći put pokušao doživeo je totalni fijasko. Zaleteo se, a niko oko njega promašio ceo koš i povredio skočni zglob.

Opšte je poznato da Somborac nema tretman kod sudija kakav imaju zvezde u NBA ligi. A jel znate zašto? Zato šta mlohu niko ne smatra zvezdom sem ruralne Srbije. Može da ima 50 poena na guranje, ali većini neće da privuče pažnju, jer ni jedan njegov poen nije atraktivan, ono da te odlepi od stolice. A MVP-ezejca koji pali na guranje, kad ga prišarafe stanje ko yugic uzbrdo, pa deli vruče krompire koje drugi pretvaraju u poene.

Takav igrač nikad ne bi trebao osvojiti MVP nagradu, i nadam se da nikad neće takav igrač dobiti MVP nagradu. Iz svega gore navedenog kao paket Somborac nikad neće biti zvezda.
(Karleuša, 10. april 2021 09:19)

Плачи.

https://pbs.twimg.com/media/Exc9DpYWYAI2yEK?format=jpg

Miloš

pre 3 godine

A kako su punili Denver preko njega ko sarmu, ali dobro nije to prvi put.
Uvek me zaboli stomak od smeha, kad se setim kako je pokušao zakucati. Imao je dva zakucavanja za pet godina NBA karijere, doduše mlohava, ali kad je treći put pokušao doživeo je totalni fijasko. Zaleteo se, a niko oko njega promašio ceo koš i povredio skočni zglob.

Opšte je poznato da Somborac nema tretman kod sudija kakav imaju zvezde u NBA ligi. A jel znate zašto? Zato šta mlohu niko ne smatra zvezdom sem ruralne Srbije. Može da ima 50 poena na guranje, ali većini neće da privuče pažnju, jer ni jedan njegov poen nije atraktivan, ono da te odlepi od stolice. A MVP-ezejca koji pali na guranje, kad ga prišarafe stanje ko yugic uzbrdo, pa deli vruče krompire koje drugi pretvaraju u poene.

Takav igrač nikad ne bi trebao osvojiti MVP nagradu, i nadam se da nikad neće takav igrač dobiti MVP nagradu. Iz svega gore navedenog kao paket Somborac nikad neće biti zvezda.
(Karleuša, 10. april 2021 09:19)

Mislim da je vreme da ideš kod oftamologa a boga mi i otorinolaringologa... Ili da počneš malo da gledaš utakmice i slušaš/čitaš šta kažu strani mediji.

patriot

pre 3 godine

@ slaviša šmigić
Tvoj komentar bi imao više smisla kada bi znao da sastaviš rečenicu, završiš jednu misao tačkom, pa počneš novu rečenicu velikim slovom.
Vežbaj i pisanje reči koje počinju sa 'ne' (ne znam itd).

tocka

pre 3 godine

U pravu je Jokić. Denver sa ovakvim oscilacijama neće ništa uraditi u PO. Pa pogledajmo samo koje su to ekipe sa kojima su sad igrali, Orlando, Pistonsi i Spars, i pre toga Klipersi koji su bili prilično oslabljeni. Osim Klipera ovo su sve krš ekipe, a Denver im pusti da ih razvale redovno u nekoj červrtini. Lejkersi sa Bronom i Dejvisom gaze tokom cele utakmice, a Denver je i dalje daleko od te čvrstine. Možete biti sigurni da će Lejkersi biti spremni u PO, a Juta je još jača nego prošle godine. Klipersi su uigraniji. Ovaj niz pobeda Denvera protiv lošijih ekipa ne znači ništa. Iako je sada klupa dosta jača, još je to daleko od finalista konferencije, a kamoli šampionske ekipe.

Stanija Abramović Ajfon

pre 3 godine

Čitajte komentare i biće Vam jasno zašto smo tu gde smo kao narod, nacija. Jokara je za mene lično MVP. HVALA mu na svemu.
(ms, 10. april 2021 10:08)

Ту смо где смо као народ, између осталог, јер нас је лако наложити, а онда не препознајемо тролове, "сусједе", нуркићевце и остале чији су се прадедови потписивали данас (не)званичним писмом... Капираш?
Обрати пажњу на елементарну чињеницу да ложачи редовно једни другима одговарају... Да би на крају неко (понекад и добронамерно и наивно) прокоментарисао "ето какви смо као народ" ;)

MPP

pre 3 godine

NO JOKE


with……..

Fenomenalni Nikola , šutnu on one 2 trojke na početku i više jok….to samo on može da uradi. Bez Mareja nekako su priveli utakmicu kraju. Oseća se da Denver ,kao tim, lomi protivnike što i jeste cilj. "Nikola čini ovaj tim djavolski dobrim"
reče Greg P. posle utakmice.
I to je suština čitave priče.
Jokić je u suštini SINONIM
za MVP….

Kikujiro

pre 3 godine

Ignrišite sve koji pljuju, nipodaštavaju Jokića, koji spinuju sa teorijama zavere i brukaju se slepilom, one koji pokazuju neznanje da je Jokić loš u odbrani, i njima sličnim.

Nema sl.bacanja za Embida nema poena, Embid katastrofalan u odbrani, u poslednje dve utakmice najgora moguća odbrana od bilo kog centra u celoj ovoj sezoni.

Nastavlja se silovanje nad Jokićem u ovoj sezoni od sudija, očigledne 100% faulove nad njim mu ne daju, te uzgubljene lopte to su u polovini slučaja one koje mu sudije nameste, kada konstantuješ očigledno to nije teorija zavera, teorija zavere je kada se praviš slep da Jokić ima "kvalitetno i zasluženo" sudjenje, kako se to zove, licemeri ili neznalice.

Divljenje i poštovanje Jokiću koliko je smiren, "trpljiv" i kako nastavlja da održava ovako visok nivo igre uz ovakvo namerno maltretiranje, neverovatno. Pitam se hoće li izsržati ili će ga ipak slomiti pre kraja sezone.

Ne postoji diskusija sada, Jokić je apsolutni MVP, u svakom pogledu. Ako ne pobedi biće to isključivo iz komercijalnih razloga, na nivou košarkašle igre nemoguće je da ne osvoji MVP.

Jokić nije propustio nijednu utakmicu, to je njegov kvalitet, to što drugi kandidati propuštaju više utakmica iz bilo kojih razloga to je njihova slabost, MVP priznanje neće biti zboga toga umanjeno, već suprotno, dobija još više na značaju i vrednostiza Jokića.

Gledati Jokića je čisto košarkaško uživanje, nasladjivanje lepotom igre, onaj pogodak iz horoga je - A Thing of Beauty.

Realno

pre 3 godine

Bila bi savršena utakmica da nije bilo 6 izgubljenih lopti...Ovako prosek.
Miris razvalili...
Tim pobeđuje,ima dosta kvalitetnih igrača na svim pozicijama...
Biće tvrd orah u playoff-u.

SUNĐER BOB

pre 3 godine

On je već jedan uzeo i dao. A ti izgleda da ćeš uz smederevca i sarmu dok krčka još dosta vremena u izolaciji !
Akad i gde je uzeo taj prsten pošto pratim Denver sigurno bi neko znao ili čuo za njegovo osvajanje prvenstva.
(slaviša šmigič, 10. april

Uh na smederevcu najlepša sarma na svetu...
Jbg tebi ni sva tehnologija sveta ne moze pomoci da postaneš pismen...volim sarmuuuuu

ins

pre 3 godine

Jokic ima najveci hajp u NBA zajednici za MVP(pogotovo posle svih tih povreda) svi nba portali,stranice su ga vec pod? za mvp..Jos ako dodju do 2mesta,pa onda jedino da ga isteraju iz nba pa da ga ne dobije

Pit

pre 3 godine

Da se razumemo i ja navijam za Jokiča ali njegova odbrabna je blagi užas pa Denver pola koševa primi preko lošeg Jokiča i njegovog slabog postavljanja u odbrani čovek nezna da zatvori prostor u odbrani neizlazi pravovremeno kasni dakle užas u napadu je dobar ali svaku utakmicu gubi ogroman broj lopti i uglavnom su to protivnapadi i sigurni koševi za ovu pobedu daleko najzaslužniji je Porter koji zna da igra odbranu i denver mora da se zahvali Porteru inače bi pukli ovu utakmicu.Poter je fantastičan u oba smera.
(slaviša šmigič, 10. april 2021 09:00)

Da, očigledno je su svi sem Jokića zaslužni za ovu pobedu jer da nisu izašli na teren Denver bi izgubio.

JPR24

pre 3 godine

Da se razumemo i ja navijam za Jokiča ali njegova odbrabna je blagi užas pa Denver pola koševa primi preko lošeg Jokiča i njegovog slabog postavljanja u odbrani čovek nezna da zatvori prostor u odbrani neizlazi pravovremeno kasni dakle užas u napadu je dobar ali svaku utakmicu gubi ogroman broj lopti i uglavnom su to protivnapadi i sigurni koševi za ovu pobedu daleko najzaslužniji je Porter koji zna da igra odbranu i denver mora da se zahvali Porteru inače bi pukli ovu utakmicu.Poter je fantastičan u oba smera.
(slaviša šmigič, 10. april 2021 09:00)

Pojma ti nemaš. Samo pokazuješ da ne gledaš i da nisi gledao utakmice !
Za izgubljene lopte, ne gleda se bruto cifra, ona nema značenje u statistici, može da ima u jednoj utakmici, ali globalno ne, tu se gleda statistika na 100 poseda ! Trenutno Jokić ima 4,3 izgubljene na 100 poseda, Embiid na primer ima 4,8, toliko odprilike ima i Durent, za primer ! Sad su ti stvari malo jasnije ? Ili ne ?
Porter! Jeste da je u ovoj utakmici bio ključan na kraju, ali sa time se iskupio i za promašeno slobodno bacanje pre toga ! A reći da je on fantastičan u oba smera, to je već smešno ! Ili si samo pogledao skraćeni snimak u prilogu za ovu utakmicu pa onda lueptaš. A za igrača koji ne igra odbranu, pogleda Embiida protiv Pelikansa, niti je znao gde je, niti se trudio dovoljno, pa barem da se postavi, ali ne, Zion i Adams su ga pojeli u svakom smislu !

Kikujiro

pre 3 godine

Ignrišite sve koji pljuju, nipodaštavaju Jokića, koji spinuju sa teorijama zavere i brukaju se slepilom, one koji pokazuju neznanje da je Jokić loš u odbrani, i njima sličnim.

Nema sl.bacanja za Embida nema poena, Embid katastrofalan u odbrani, u poslednje dve utakmice najgora moguća odbrana od bilo kog centra u celoj ovoj sezoni.

Nastavlja se silovanje nad Jokićem u ovoj sezoni od sudija, očigledne 100% faulove nad njim mu ne daju, te uzgubljene lopte to su u polovini slučaja one koje mu sudije nameste, kada konstantuješ očigledno to nije teorija zavera, teorija zavere je kada se praviš slep da Jokić ima "kvalitetno i zasluženo" sudjenje, kako se to zove, licemeri ili neznalice.

Divljenje i poštovanje Jokiću koliko je smiren, "trpljiv" i kako nastavlja da održava ovako visok nivo igre uz ovakvo namerno maltretiranje, neverovatno. Pitam se hoće li izsržati ili će ga ipak slomiti pre kraja sezone.

Ne postoji diskusija sada, Jokić je apsolutni MVP, u svakom pogledu. Ako ne pobedi biće to isključivo iz komercijalnih razloga, na nivou košarkašle igre nemoguće je da ne osvoji MVP.

Jokić nije propustio nijednu utakmicu, to je njegov kvalitet, to što drugi kandidati propuštaju više utakmica iz bilo kojih razloga to je njihova slabost, MVP priznanje neće biti zboga toga umanjeno, već suprotno, dobija još više na značaju i vrednostiza Jokića.

Gledati Jokića je čisto košarkaško uživanje, nasladjivanje lepotom igre, onaj pogodak iz horoga je - A Thing of Beauty.

JeRemija

pre 3 godine

@znanje-imanje

Esi mi dobar?

Jokiću sude jezivo malo bacanja po meču, mislim oko 4.8.
Sledeći superstar sa malo bacanja po meču (i to je tako godinama) je upravo Lebron, sa 5.8, dakle samo jedan više od Jokića.

Primera radi, Harden je uvek oko 10 bacanja po meču, Embid isto tako, Durent je uvek imao više bacanja od LBJ, ali me živo interesuje kako si uspeo da ispinuješ priču da sudije guraju Lenrona na liniju slobodnih bacanja?! Čovek je u tom segmentu, uz Jokića najnezaštićeniji u celom NBA...

mamba

pre 3 godine

https://cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/22410018/unnamed__5_.png
Grafikon pokazuje izmerljivu realnost ne-davanja slobodnih DenverJokiću. Kao i do-davanje Embidu i LeFlopu. I da pre svega NBA čini sve da ubaci Ziona u PO. Noćas na 4 ft Embida 11 ft Ziona...
Dakle Denver počinje meč sa od -4 do -7 u ligi. U PO će to da ode na bar - 10.
Ta poganost je sinoć bila ekstremna, baš za top listu nadrealista. Svirali su Jokiću dvaput korake kada ih nije bilo ni po evropskom standardu. Prvi put se začudiš. Drugi put nemaš više dilemu: ovo je namerna dresaža i akanje u mozak. A pre svega poruka: ovo je naš teatar a ne tvoj. Uz ostale "biju te al nema ti faula". Baš baš pogano. Te dve i dve greške na sekirice - oštetili ih jedno 10 poena direktno. Ali su i razbili igru Denvera, umesto da odu na 20 razlke i meč je gotov pretvoriše sve u veliku smaračinu. I naravno kad drugi tim tako vratiš u život počne da im ulazi sve živo... Onda se Denver presabere i... i onda sudije opet vrate ove u igru u 2. poluvremenu. Pa treći put u finišu. Meč od ladnih 30 razlike pretvorili u dramu. Pri egal kvalitetu igre sinoćna bi pomoć zdravim Lejkersima značila 15 razlike za LeFlopa.
Zamisli da ne možeš da igraš nego se štrecaš dal ćeš dobiti korake? I da Nikola bude MVP ili uzme titulu ne deluje da će se to promeniti. Denver je učinio pravu stvar dovevši Gordona i Herisona ali sad mi deluje da bi titula bila čudo. NBA je njihov novac i još bitnije njihov Messanger. Nema tu obzira.

@znanje imanje
Poznato je da Lebron sutira mnogo bacanja, vidi se koliko pratis kosarku. Naravno da ekipe koje idu u kontakt imaju vise bacanja. Zato Pelikansi i imaju najvise bacanja jer Zajon iskljucivo iz reketea poentira. Lejkersi su nikakva suterska ekipa, fizicki su dominantni i logicno da imaju veci broj bacanja od Denvera. Lebron i Jokic sutiraju isti broj bacanja po mecu, pa sad se ti dogovori sa sobom dal je Lebron siledzija koji ide na snagu (ako je tako onda bi trebalo vise bacanja da ima) ili ipak veliki znalac. Svakako se slazem da ili Jokic treba da sutira vise bacanja ili ostale zvezde manje. Ali LBJ je spada tu, jer i ne sutira ni blizu istu kolicinu bacanja kao neki, a realno je jedan od fizicki dominantnijih igraca u ligi.

Beks

pre 3 godine

@Slavisa Mislio covek na vencani prsten. MVP ne znaci najbolji igrac lige,vec najkorisniji igrac regularne sezone ili je mozda Janis najbolji igrac sveta zadnje dve sezone? Mozda je to bio Westbruk kada je osvojio? Dvostruki standardi!!

el

pre 3 godine

Eno ga mvp Embiid, pokazao znanje protiv Ziona i Adamsa : nije znao gde je ! I on je u priči za MVP-a ?? Sutra igra protiv OKC pa će možda preskočiti dan odmora kako bi nabudžio malo statistiku protiv mlade i neiskusne Oklahome.. Ili će da odmori za svaki slučaj ! A posle ime sledi Dalas, Bruklin, Klipersi, pa GSW, i onda Sansi i dva puta Baksi, baš me zanima da li će ih odigrati sve !? Ili je ipak odmaranje važnije ?
(JPR24, 10. april 2021 08:37)
Nestvarno deluje da je Jokic propustio samo 20 utakmica od kada je u NBA. Ukupno 432 u regularnom delu je odigrao. Embid je odigrao 242 a godinu dana duze je u ligi.

Milivoje

pre 3 godine

Mnogo jak i uigran Denver. Relativno mlada ekipa i lagano pobeđuju San Antonio u dva meča. Vidi se iz aviona da su počeli rutinski da igraju i zaista ne vidim ko bi protiv njih mogao da izvuče četiri pobede u plej ofu ove godine sem Jute.

panter pudlica

pre 3 godine

Nestvarni jokic i solidni kineski snajper...
(petarczv, 10. april 2021 09:03)

Jeste kineski, ali kada je najviše trebalo, bio je onaj pravi (123).
Jokić je kralj.
A ti si... Bolje da ne napišem šta. Znaš i ti sam na šta mislim...

Huan Pablo Don Fernando

pre 3 godine

nece amerikanci nikada dozvoliti da belac iz evrope, a tek srbije i balkana, koji igra mozgom i za ekipu bude mvp, to mogu samo cirkuzanti koji igraju samo za sebe poput hardena i ostalih da budu!!!

panter pudlica

pre 3 godine

Nismo svesni šta imamo u reprezentaciji (plus Birču)?!
(Radomir Salah, 10. april 2021 08:15)

Ali i Argentina ima Skolu.
(ccc, 10. april 2021 09:00)

A i mi debila poput tebe.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Somborac nikad neće uzeti prsten!!!
(SUNĐER BOB, 10. april 2021 08:27)

On je već jedan uzeo i dao. A ti izgleda da ćeš uz smederevca i sarmu dok krčka još dosta vremena u izolaciji !
Akad i gde je uzeo taj prsten pošto pratim Denver sigurno bi neko znao ili čuo za njegovo osvajanje prvenstva.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Da se razumemo i ja navijam za Jokiča ali njegova odbrabna je blagi užas pa Denver pola koševa primi preko lošeg Jokiča i njegovog slabog postavljanja u odbrani čovek nezna da zatvori prostor u odbrani neizlazi pravovremeno kasni dakle užas u napadu je dobar ali svaku utakmicu gubi ogroman broj lopti i uglavnom su to protivnapadi i sigurni koševi za ovu pobedu daleko najzaslužniji je Porter koji zna da igra odbranu i denver mora da se zahvali Porteru inače bi pukli ovu utakmicu.Poter je fantastičan u oba smera.

Glas razuma

pre 3 godine

Jokic u laganom ritmu.
NBA je sto se tice gledanosti u ozbiljnom padu, zato Jokic nece biti ni Mvp niti ce uzeti prsten.
Ne sto je Srbin vec sto ljude koji vode ligu zanimaju samo gledanost i novac.
Jokic i Denver nisu marketinski atraktivni, zato se opustite i uzivajte u igri.
Bez nerviranja, sudije ce uleteti kada bude trebalo.
(Deki, 10. april 2021 08:17)
Sta pricas druze, u padu kada su Lejkerski sa Lebronom i Dejvisom osvojili titulu? Dve godine vec fizicki mozda najdominantniji igrac ikada je MVP. Pa gde ces veceg "hajpa" od toga? Ako im to nije pomoglo, nece sigurno Harden sa Bruklinom ili Lilard sa Portlandom.
Jokic ako ne dobije MVP titulu bice prevashodno iz kosarkaskih razloga a ne iz marketinskih. Razumem da je lakse verovati o nekoj nepravdi ako Jokic ne dobije nagradu ali to je razmisljanje na nivou teoreticara zavera.

PatrickEwing

pre 3 godine

Mislim da je vreme da se počne pisati da je najniži pick ikada, koji je postao MVP bio Nash zajedno sa Giannisom, obojica su birani kao 15. Jokić je kao to svi znamo izabran kao 41. Verovatno najbolji value pick ikada u NBA. Toliko.

Karleuša

pre 3 godine

A kako su punili Denver preko njega ko sarmu, ali dobro nije to prvi put.
Uvek me zaboli stomak od smeha, kad se setim kako je pokušao zakucati. Imao je dva zakucavanja za pet godina NBA karijere, doduše mlohava, ali kad je treći put pokušao doživeo je totalni fijasko. Zaleteo se, a niko oko njega promašio ceo koš i povredio skočni zglob.

Opšte je poznato da Somborac nema tretman kod sudija kakav imaju zvezde u NBA ligi. A jel znate zašto? Zato šta mlohu niko ne smatra zvezdom sem ruralne Srbije. Može da ima 50 poena na guranje, ali većini neće da privuče pažnju, jer ni jedan njegov poen nije atraktivan, ono da te odlepi od stolice. A MVP-ezejca koji pali na guranje, kad ga prišarafe stanje ko yugic uzbrdo, pa deli vruče krompire koje drugi pretvaraju u poene.

Takav igrač nikad ne bi trebao osvojiti MVP nagradu, i nadam se da nikad neće takav igrač dobiti MVP nagradu. Iz svega gore navedenog kao paket Somborac nikad neće biti zvezda.

ccc

pre 3 godine

Najduža serija pobeda od 2013. godine. Poslednjih 20 utakmica skor 17-3. Trenutno su the hottest team in the NBA ???? Ajmo do top 3 pa i zvanično da nema primedbi da Jokić ne bude MVP! Nismo svesni šta imamo u reprezentaciji (plus Birču)?!
(Radomir Salah, 10. april 2021 08:15)

Ali i Argentina ima Skolu.

znanje-imanje

pre 3 godine

mamba
Evo dogovorio sam se: promakle su ti i lakše uočive stvari i one teže. Zajon na svaki faul nad njim napravi dva u napadu desnom rukom pri ulazu. Koja isto dobije kao faul nad njim. I ne, broj slobodnih Nikole i Brona spram "usage" ne da nije isti nego ni izbliza. Itd, sve druge činjenice.
Ono što ti više promiče je ono teže uočljivo. Nemaju sviranja faulova istu vrednost, osim na kraju u statistici. Dotad sudije često prilično ispeglaju cifre ali kada su već predefinisale utakmicu ranije, nejednakim suđenjem. Sinoć je bila takva, školski primer - razbili bi ih a ovako ih jedva dobili. Zbog jedno 10 nepravednih sudijskih odluka na štetu boljeg tima. Još pritom patern glede tajminga koji se ovde nazire je da Nikola ne dobija slobodna. I da dobija faulove koje nije napravio itd. Sve obratno od LeBrona. A onda poneki put na kraju utakmice dolazi do izjednačavanja. Ali dotada su sudije već podigle protivnike Denvera. I sad opet se neka završi sa 30-10 u slobodnim bacanjima ali ne može baš svaka. Dakle trodelni mix 1 ukupne količine 2 plus baš nepravednih odluka i 3 tajminga dodeljivanja - to (im) je optimum da se dosta šteluje a minimalno vidi.
Nikola je fenomen kao i Novak koristan za manju dehumanizaciju Srba, inače me za NBA boli uvo. Tamo je nepravda kao dominantan metod ustanovljena još od Džordana.

JPR24

pre 3 godine

Somborac nikad neće uzeti prsten!!!
(SUNĐER BOB, 10. april 2021 08:27)

On je već jedan uzeo i dao. A ti izgleda da ćeš uz smederevca i sarmu dok krčka još dosta vremena u izolaciji !
Akad i gde je uzeo taj prsten pošto pratim Denver sigurno bi neko znao ili čuo za njegovo osvajanje prvenstva.
(slaviša šmigič, 10. april 2021 09:04)

Jedan, uzeo i dao ! Oženio se ! Ne razumeš metaforu koja sledi ?

Rados

pre 3 godine

Ja ne znam ljudi, ko je gledao celu utakmicu mogao je videti da je ovo bila prilično loša partija Jokića. Osim par vanserijskih poteza, lopta mu je ispadala iz ruku, delio je loše pasove, gubio lopte, a skok u odbrani previše puta nije mogao da napravi. Onaj centar Poetl mu je pravio probleme, a lik realno nije nikakav igrač. Preko Jokića su Spursi davali smešne koševe, ponekad u odbrani kao duh. Bilo je dobrih asistencija na utrčavanja ali je dosta asistencija napravio i jer su mu saigrači pogađali za tri ono što obično promašuju, naročito Monte i Barton. Brojke ove ostvaruje jer bukvalno stalno lopta ide preko njega. Ne kažem da nije dobar, ali sinoć je bio lošiji nego u nekim prošlim mečevima gde je imao skromnije brojke.

tata

pre 3 godine

Oni su već sad' postali vrlo, vrlo respektabilna ekipa. Mladost je na njihovoj strani...
Jokić. MVP.
Ubedljivo najkorisniji igrač u ligi.

Miloje

pre 3 godine

Kao što nismo svesni šta radi i kakve granice pomera Novak, tako nismo svesni ni za Jokića......momci, malo je reći da ste sjajni

ins

pre 3 godine

Jokic u laganom ritmu.
NBA je sto se tice gledanosti u ozbiljnom padu, zato Jokic nece biti ni Mvp niti ce uzeti prsten.
Ne sto je Srbin vec sto ljude koji vode ligu zanimaju samo gledanost i novac.
Jokic i Denver nisu marketinski atraktivni, zato se opustite i uzivajte u igri.
Bez nerviranja, sudije ce uleteti kada bude trebalo.
(Deki, 10. april 2021 08:17)

Odakle tebi ova provala,sto je jos gore odakle toliko pluseva?Nece biti MVP? Pa on je vec MVP?.Gledanost?1.Jazz 2.Suns?Denver ce i to da stigne..To su svi ocekivali?Kako sudije nisu resile proslu sesonu denver-lac?A sredice da ko tacno ode u wcf?LAL?LAC?Denver je odvrnuo kesu za AG zato sto znaju da im sudije nece dati nista?I Spursi su mali tim,pa su osvajali prstene..Samo ti gledaj i uzivaj

man

pre 3 godine

114-110 za denver i sudiji pred oci se pravi ocigledan faul a on ne svira nego drugi sudija , americki komentator u cudu inace poered Jokica dobri su bili i Barton i PorterJunior. A ljudi koji ni ne gledaju NBA o mvp prave ovde galamu ni oko cega. Prvo bude li Denver treci Jokic ce biti MVP u suprotnom nije nikakva kradja ako najkorisnijeg proglase Hardena ili nekog drugog.

smeh

pre 3 godine

@slaviša šmigič

Da li je to bila reklama tokom rialitija pa si uspeo da pošalješ komentare? A da batališ ti sve to i predješ na knjige? Ionako ti je inteligencija na veoma niskom nivou.

#10

pre 3 godine

Jokic sledece godine na all-star da ucestvuje u svim kategorijama: utakmica, trojke, zakucavanja i ono takmičenje u baratanju loptom i sve da pobedi!

znanje-imanje

pre 3 godine

https://cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/22410018/unnamed__5_.png
Grafikon pokazuje izmerljivu realnost ne-davanja slobodnih DenverJokiću. Kao i do-davanje Embidu i LeFlopu. I da pre svega NBA čini sve da ubaci Ziona u PO. Noćas na 4 ft Embida 11 ft Ziona...
Dakle Denver počinje meč sa od -4 do -7 u ligi. U PO će to da ode na bar - 10.
Ta poganost je sinoć bila ekstremna, baš za top listu nadrealista. Svirali su Jokiću dvaput korake kada ih nije bilo ni po evropskom standardu. Prvi put se začudiš. Drugi put nemaš više dilemu: ovo je namerna dresaža i akanje u mozak. A pre svega poruka: ovo je naš teatar a ne tvoj. Uz ostale "biju te al nema ti faula". Baš baš pogano. Te dve i dve greške na sekirice - oštetili ih jedno 10 poena direktno. Ali su i razbili igru Denvera, umesto da odu na 20 razlke i meč je gotov pretvoriše sve u veliku smaračinu. I naravno kad drugi tim tako vratiš u život počne da im ulazi sve živo... Onda se Denver presabere i... i onda sudije opet vrate ove u igru u 2. poluvremenu. Pa treći put u finišu. Meč od ladnih 30 razlike pretvorili u dramu. Pri egal kvalitetu igre sinoćna bi pomoć zdravim Lejkersima značila 15 razlike za LeFlopa.
Zamisli da ne možeš da igraš nego se štrecaš dal ćeš dobiti korake? I da Nikola bude MVP ili uzme titulu ne deluje da će se to promeniti. Denver je učinio pravu stvar dovevši Gordona i Herisona ali sad mi deluje da bi titula bila čudo. NBA je njihov novac i još bitnije njihov Messanger. Nema tu obzira.

ccc

pre 3 godine

Dakle ne ni Le bron james,ne ni Durant,ne ni Irving,ne ni Embid,ne ni Harden.. znqte li vi ko su ta imena?!NAS JOKIC moze da bude MVP!!!! ej ljudi! MVP NBA LIGE!!!!
(Online, 10. april 2021 08:03)

Ej ljudov, oni su svi u bolnici.

SUNĐER BOB

pre 3 godine

On će biti najnormalniji MVP!!!
Ne hvali se,ne grabi,ne juri.Ne lakta se,ne kur.i se!
Samozaljubljeni Harden i ostali treba da uče od njega.
Skroman,pametan jako,a tata igre!
Zbog toga što trpi batine od nasilnika,zbog svoje inteligencije i skromnosti.
Zbog toga što se kosarka nakon njega drugačije vidi i posmatra,uveo novu poziciju plej--centar.Revolucionar i vizionar.
Zbog toga što pored prebijanja nisko inteligentnih steroidima napumapnih igrača,ne odstupa i dalje.Gura svoje.
Zbog toga bio ili ne MVP, svi znaju da je on budućnost NBA!!!!
Jedna sezona dve,ništa su,on je vladar NBA ligom naredne decenije!!!!
Radujmo se svi!!!!
I
(Legolas, 10. april 2021

KOJI SI TI LOZAČ...

Legolas

pre 3 godine

On će biti najnormalniji MVP!!!
Ne hvali se,ne grabi,ne juri.Ne lakta se,ne kur.i se!
Samozaljubljeni Harden i ostali treba da uče od njega.
Skroman,pametan jako,a tata igre!
Zbog toga što trpi batine od nasilnika,zbog svoje inteligencije i skromnosti.
Zbog toga što se kosarka nakon njega drugačije vidi i posmatra,uveo novu poziciju plej--centar.Revolucionar i vizionar.
Zbog toga što pored prebijanja nisko inteligentnih steroidima napumapnih igrača,ne odstupa i dalje.Gura svoje.
Zbog toga bio ili ne MVP, svi znaju da je on budućnost NBA!!!!
Jedna sezona dve,ništa su,on je vladar NBA ligom naredne decenije!!!!
Radujmo se svi!!!!
I

blic

pre 3 godine

Eto sta desi kad Denverovi igraci krenu pogadjati otvorene suteve, odma to ide lagano na +10 asistencija za Jokica. Da su ovi iole konstantni u otvorenim sutevima, Dzoker bi opusteno imao 10 asistencija u prosjeku.

Radomir Salah

pre 3 godine

Najduža serija pobeda od 2013. godine. Poslednjih 20 utakmica skor 17-3. Trenutno su the hottest team in the NBA ???? Ajmo do top 3 pa i zvanično da nema primedbi da Jokić ne bude MVP! Nismo svesni šta imamo u reprezentaciji (plus Birču)?!

Deki

pre 3 godine

Jokic u laganom ritmu.
NBA je sto se tice gledanosti u ozbiljnom padu, zato Jokic nece biti ni Mvp niti ce uzeti prsten.
Ne sto je Srbin vec sto ljude koji vode ligu zanimaju samo gledanost i novac.
Jokic i Denver nisu marketinski atraktivni, zato se opustite i uzivajte u igri.
Bez nerviranja, sudije ce uleteti kada bude trebalo.

Online

pre 3 godine

Jao kad pocne ovako subota! Inace poceo sam po navici da uzimam telefon i prvo gledam sta je denver uradio. Ne znam samo dal se ovde dovoljno govori o tome da je Nikola glavni kandidat trenutno za MVPa NBA lige. Dakle da ponovim MVPa NBA lige?! dal iko ovde malo vise razume velicinu toga?! Dakle najboljeg kosarkasa na planeti! nekako mi kroz nase medije to prolazi kao kad Djokovic osvoji neki lagani turnir serije 500. Dakle ne ni Le bron james,ne ni Durant,ne ni Irving,ne ni Embid,ne ni Harden.. znqte li vi ko su ta imena?!NAS JOKIC moze da bude MVP!!!! ej ljudi! MVP NBA LIGE!!!!

Gandi

pre 3 godine

Fudbal kriket kosarka, hokej, tenis. U 5 najpopularniji sportova na svetu mi imamo 2 najbolja igraca, od toga jednog najboljeg svih vremena. Kakv smo mi nebeski narod! 😊

Lars

pre 3 godine

@Moze li neko da mi objasni zasto su pozicije na tabeli obelezene zelenom bojom do broja 10?
(Tenkre, 10. april 2021 08:11)

Zato jer je danas 10.04.

Kanidja PG

pre 3 godine

U zadnja 4 meca 51 asistencija.
59 tripl dabl u karijeri(54 u regularnom dijelu i 5 u plej ofu).
Igra se covjek kosarke prosto uzivanje. 8 pobjeda u nizu i bez Mareja zadnja 2 meca.
Genije!

Toki

pre 3 godine

@ Moze li neko da mi objasni zasto su pozicije na tabeli obelezene zelenom bojom do broja 10?

**** Prvih 6 timova na tabeli idu direktno u playoff, a timovi od 6-10 igraju turnir za preostala 2 mesta.

Плави вентилатор

pre 3 godine

Стандардно од Јокића - на MVP нивоу.

Мало су лошије тимски одиграли одбрану и оно што је требало да буде доминантна партија постаде мало драматична завршница, али је Никола још једном докторски одрадио свој дио.

Оно шта он саставља у нападу је неодбрањиво. Чак кад се и суиграчи погубе као пред крај данас. Кад га удвајају, одради додавање у најбољем моменту. Када је 1-1 само га батинама/судијама зауставе.

И данас је било неколико ‘ситуација’ којима су се и коментатори Сан Антонија смијали. Нпр. Испред самог судије га Дерозан звекне по руци, наравно без фаула. Али му је свирано пар корака које ни рукију у НБА не би.

Монте Морис - какав краљ и фантастичан шести играч.

Углавном, данас и без Мареја побједа, Никола сасвим опуштено може да граби ка MVP. Сада га и мејнстрим коментатори подржавају.

Слиједи им 5-6 тежих утакмица, које би ипак све могли/требати да добију тако да и трећа позиција није изненађење. Лејкерси и Портламд ће да прану још 2-3 тако да ће се прва четворка на западу потпуно одљепити од остатка.

Lesli

pre 3 godine

Neverovatno je da Sparsi tokom cele utakmice nijednom nisu vodili, čak nisu uspeli nijednom da izjednače, a na kraju je ipak bilo vrlo gusto. Mada, nije takva pobeda loša za Denver, da ne zaborave kako se dobijaju neizvesni mečevi.

JPR24

pre 3 godine

Somborac nikad neće uzeti prsten!!!
(SUNĐER BOB, 10. april 2021 08:27)

On je već jedan uzeo i dao. A ti izgleda da ćeš uz smederevca i sarmu dok krčka još dosta vremena u izolaciji !

Pera Ždera

pre 3 godine

Opet losija igra (odbrambeno) +18 izgubljenih, a pobeda. Dok posloze jos malo energetske kockice, povecaju minute odlicne igre (svaki mec 2 cetvrtine odlicni, dve losi prilicno)... ne znam stvarno ko ce ih i kako tada dobiti kada ovako "nepazljivi" povezase 8 pobeda. Da li je pogresno prizeljkivati i titulu (svake god su nepogresivo pravili korak vise/dalje)?

Ne dati Nikoli MVP nagradu ove sezone bi bilo jednako udaru komete u Zemlju :)) Nenormalno. TDabl za manje od 3 cetvrtine, na kraju 26p 13sk 14as! Vanzemaljac.

Ide video nakon meca u kom ga Ognjen (pomocni trener i prijatelj) opisuje uporedjivanjem sa dzez muzicarem. U smislu ritma, gruva, osecaja, pristupa igri i zivotu. Improvizacija na najvisem nivou kad je potrebno. U stilu, popne se na binu, preuzima stvar maestralnim solo momentima. Jutros povratkom u 4oj sam vratio Denver iz rapidnog gubitka prednosti (od 13+ do 5p) razigravanjima i poenima.

Porter standardno 20+p 10+sk vece. Ranije smo stalno prizeljkivali i govorili da je dovoljno da Heris npr daje svako vece 10-15ak poena i Denver bi bio nezaustavljiv (period njegovog trazenja totalno izgubljenog suta), a nekako ne govorimo dovoljno sada o tome da Denever ima standardnog 20+p igraca pored Nikole i Mareja. A Porter ce tek da napreduje. Savrseno igra zadato, prirodan je sa Nikolom (ranije je bas odskakako pogresnim kapiranjem igre i postavki). Milina.

Gordon dovoljno. Barton 17p (raduje 11 suteva, taman koliko bi i smeo medju starterima) ali opet previse kampovanja za skok. U jednoj situaciji svih pett igraca Denvera ispod kosa ceka skok (bez ijednog Spursovca), niko ne gradi igrace spolja, lopte se odbija totalno slobodnom Bartonovom igracu = drugi napad, sansa. Bas je sampion u tome. Jutros +/- -12.

Moris "Mr Nugget"!. Def igrac utakmice. Meni odavno omiljeni lik (po tom pitanju u istom kosu sa nekada Herisom i Kregom). Bas dobra energija. Sutirao 7/8, 21p, najvecih +14. Maestralna partija.

Mekgi 8sk, Kampaco 9p 4as, Dozijer 9p 5sk +10, sve kako i koliko treba od njih.

Dragan

pre 3 godine

Igra Jokara odlicno, iz godine u godinu napreduje, dize nivo kvaliteta svoje igre. Nije konstantran nego sve bolji i bolji. Svake godine je dodao barem jedan novi element a nekad i dva u odnosu na prethodnu zato je analiticarima i cuvarima teze da citaju njegovu igru a samim tim i Denvera. Da nisu imali propuata protiv glupavog Sakramenta i na jos par utakmica bili bi vrlo blizu prvoj starnoj poziciji na zapadu. Svakako sa novim igravima i povratkom Mareja na nivo igara sa kraja prosle sezone Denver blizu finala zapada a mozda i generalno finalu a onda u boj pa sta bude protiv Hardena i dreem tima ove sezone. Samo da momke iz Denvera mimoidju povrede. Jokic sa dosadasnjim igrama zasluzuje MVP titulu.

AleksandarBL

pre 3 godine

Nastave li Denver i Jokić da igraju ovako, vjerujem da će ta prestižna nagrada MVP otići u prave ruke,što silno želim...
Sa kakvom lakoćom i elegancijom on igra,kao da pleše po terenu.
Kada se malo bolje pogleda, koliko se odbrambeni igrači muče sa njim, pa to je strašno...
1 na 1 nemaju šansu, krenu sa udvajanjem majstor bez gledanja podjeli asistenciju...
Oni za njega nemaju lijek i još dugo ga neće pronaći...
Jokara mijenja košarku kada su veliki igrači u pitanju,to je nesporno...
Igra kao najbolji plej, ruka meka kao pamuk, strašan osjećaj za prostor i asistiranje, a pri tom protivnički igrači imaju toranj ispred sebe...

Bojan Nikolic

pre 3 godine

Najneverovatnija stvar posle ove utakmice, je ta da je Nikola do ovih borojeva stigao, a da generalno nije bas imao svoje vece.
Gubio je lopte (6), neke su posledica nesudjenih faulova, a 2 su bile koraci, jer je opet oklevao da sutira za 3 poena, iako je utakmicu otvorio trojkom, i bio je stoprocentan sa ucibkom 2/2.
U jednom periodu je uneo veliku nervozu na teren, posle cistog faula koji naravno nije sudjen.
Dobio je udarac u lakat, lopta mu je ispala, sudije nisu svirale nista.
Posle protesta i tehnicke, i dalje je bio pod utiskom, bio nervozan, a to se prenelo i na ekipu.
Ispustili su veliku prenost, a onda se Jokic sabrao, i uspeli su da odbiju taj nalet.
Skokove je pokupio jer se Barton ovaj put, nije zaletao po njih.
Sto se tice asistencija, bio je fenomenalan. Kad god su ga udvojili, a bilo je i utrajanja, lagano je nalazio saigrace, koji su gotovo sve njegove pasove ovaj put pretvorili u asistencije.

Utisak dok sam gledao utakmicu je bio kao da Jokic igra neku svoju prosecnu partiju. Bez neke prevelike agresije prema kosu. Tek kad vidis brojeve, shvatis da ih je unakazio. A steta koju im je napravio je i veca, ako se uzme u obzir da su vecinu trojki primili zbog udvajanja na njemu. Moris je sutirao 5/5, jer je njegov igrac stalno pomagao na Jokicu.
Marej kad se vrati, ova ekipa ce biti brutalna. Mislim da ce klubovi iz LA, dati sce od sebe da izbegnu Nagetse u prvoj fazi.
Veca su mina za njih od Jute i Finiksa.

JPR24

pre 3 godine

Eno ga mvp Embiid, pokazao znanje protiv Ziona i Adamsa : nije znao gde je ! I on je u priči za MVP-a ?? Sutra igra protiv OKC pa će možda preskočiti dan odmora kako bi nabudžio malo statistiku protiv mlade i neiskusne Oklahome.. Ili će da odmori za svaki slučaj ! A posle ime sledi Dalas, Bruklin, Klipersi, pa GSW, i onda Sansi i dva puta Baksi, baš me zanima da li će ih odigrati sve !? Ili je ipak odmaranje važnije ?

Online

pre 3 godine

Jao kad pocne ovako subota! Inace poceo sam po navici da uzimam telefon i prvo gledam sta je denver uradio. Ne znam samo dal se ovde dovoljno govori o tome da je Nikola glavni kandidat trenutno za MVPa NBA lige. Dakle da ponovim MVPa NBA lige?! dal iko ovde malo vise razume velicinu toga?! Dakle najboljeg kosarkasa na planeti! nekako mi kroz nase medije to prolazi kao kad Djokovic osvoji neki lagani turnir serije 500. Dakle ne ni Le bron james,ne ni Durant,ne ni Irving,ne ni Embid,ne ni Harden.. znqte li vi ko su ta imena?!NAS JOKIC moze da bude MVP!!!! ej ljudi! MVP NBA LIGE!!!!

Radomir Salah

pre 3 godine

Najduža serija pobeda od 2013. godine. Poslednjih 20 utakmica skor 17-3. Trenutno su the hottest team in the NBA ???? Ajmo do top 3 pa i zvanično da nema primedbi da Jokić ne bude MVP! Nismo svesni šta imamo u reprezentaciji (plus Birču)?!

Kanidja PG

pre 3 godine

U zadnja 4 meca 51 asistencija.
59 tripl dabl u karijeri(54 u regularnom dijelu i 5 u plej ofu).
Igra se covjek kosarke prosto uzivanje. 8 pobjeda u nizu i bez Mareja zadnja 2 meca.
Genije!

Deki

pre 3 godine

Jokic u laganom ritmu.
NBA je sto se tice gledanosti u ozbiljnom padu, zato Jokic nece biti ni Mvp niti ce uzeti prsten.
Ne sto je Srbin vec sto ljude koji vode ligu zanimaju samo gledanost i novac.
Jokic i Denver nisu marketinski atraktivni, zato se opustite i uzivajte u igri.
Bez nerviranja, sudije ce uleteti kada bude trebalo.

Legolas

pre 3 godine

On će biti najnormalniji MVP!!!
Ne hvali se,ne grabi,ne juri.Ne lakta se,ne kur.i se!
Samozaljubljeni Harden i ostali treba da uče od njega.
Skroman,pametan jako,a tata igre!
Zbog toga što trpi batine od nasilnika,zbog svoje inteligencije i skromnosti.
Zbog toga što se kosarka nakon njega drugačije vidi i posmatra,uveo novu poziciju plej--centar.Revolucionar i vizionar.
Zbog toga što pored prebijanja nisko inteligentnih steroidima napumapnih igrača,ne odstupa i dalje.Gura svoje.
Zbog toga bio ili ne MVP, svi znaju da je on budućnost NBA!!!!
Jedna sezona dve,ništa su,on je vladar NBA ligom naredne decenije!!!!
Radujmo se svi!!!!
I

Dragan

pre 3 godine

Igra Jokara odlicno, iz godine u godinu napreduje, dize nivo kvaliteta svoje igre. Nije konstantran nego sve bolji i bolji. Svake godine je dodao barem jedan novi element a nekad i dva u odnosu na prethodnu zato je analiticarima i cuvarima teze da citaju njegovu igru a samim tim i Denvera. Da nisu imali propuata protiv glupavog Sakramenta i na jos par utakmica bili bi vrlo blizu prvoj starnoj poziciji na zapadu. Svakako sa novim igravima i povratkom Mareja na nivo igara sa kraja prosle sezone Denver blizu finala zapada a mozda i generalno finalu a onda u boj pa sta bude protiv Hardena i dreem tima ove sezone. Samo da momke iz Denvera mimoidju povrede. Jokic sa dosadasnjim igrama zasluzuje MVP titulu.

Pera Ždera

pre 3 godine

Opet losija igra (odbrambeno) +18 izgubljenih, a pobeda. Dok posloze jos malo energetske kockice, povecaju minute odlicne igre (svaki mec 2 cetvrtine odlicni, dve losi prilicno)... ne znam stvarno ko ce ih i kako tada dobiti kada ovako "nepazljivi" povezase 8 pobeda. Da li je pogresno prizeljkivati i titulu (svake god su nepogresivo pravili korak vise/dalje)?

Ne dati Nikoli MVP nagradu ove sezone bi bilo jednako udaru komete u Zemlju :)) Nenormalno. TDabl za manje od 3 cetvrtine, na kraju 26p 13sk 14as! Vanzemaljac.

Ide video nakon meca u kom ga Ognjen (pomocni trener i prijatelj) opisuje uporedjivanjem sa dzez muzicarem. U smislu ritma, gruva, osecaja, pristupa igri i zivotu. Improvizacija na najvisem nivou kad je potrebno. U stilu, popne se na binu, preuzima stvar maestralnim solo momentima. Jutros povratkom u 4oj sam vratio Denver iz rapidnog gubitka prednosti (od 13+ do 5p) razigravanjima i poenima.

Porter standardno 20+p 10+sk vece. Ranije smo stalno prizeljkivali i govorili da je dovoljno da Heris npr daje svako vece 10-15ak poena i Denver bi bio nezaustavljiv (period njegovog trazenja totalno izgubljenog suta), a nekako ne govorimo dovoljno sada o tome da Denever ima standardnog 20+p igraca pored Nikole i Mareja. A Porter ce tek da napreduje. Savrseno igra zadato, prirodan je sa Nikolom (ranije je bas odskakako pogresnim kapiranjem igre i postavki). Milina.

Gordon dovoljno. Barton 17p (raduje 11 suteva, taman koliko bi i smeo medju starterima) ali opet previse kampovanja za skok. U jednoj situaciji svih pett igraca Denvera ispod kosa ceka skok (bez ijednog Spursovca), niko ne gradi igrace spolja, lopte se odbija totalno slobodnom Bartonovom igracu = drugi napad, sansa. Bas je sampion u tome. Jutros +/- -12.

Moris "Mr Nugget"!. Def igrac utakmice. Meni odavno omiljeni lik (po tom pitanju u istom kosu sa nekada Herisom i Kregom). Bas dobra energija. Sutirao 7/8, 21p, najvecih +14. Maestralna partija.

Mekgi 8sk, Kampaco 9p 4as, Dozijer 9p 5sk +10, sve kako i koliko treba od njih.

Bojan Nikolic

pre 3 godine

Najneverovatnija stvar posle ove utakmice, je ta da je Nikola do ovih borojeva stigao, a da generalno nije bas imao svoje vece.
Gubio je lopte (6), neke su posledica nesudjenih faulova, a 2 su bile koraci, jer je opet oklevao da sutira za 3 poena, iako je utakmicu otvorio trojkom, i bio je stoprocentan sa ucibkom 2/2.
U jednom periodu je uneo veliku nervozu na teren, posle cistog faula koji naravno nije sudjen.
Dobio je udarac u lakat, lopta mu je ispala, sudije nisu svirale nista.
Posle protesta i tehnicke, i dalje je bio pod utiskom, bio nervozan, a to se prenelo i na ekipu.
Ispustili su veliku prenost, a onda se Jokic sabrao, i uspeli su da odbiju taj nalet.
Skokove je pokupio jer se Barton ovaj put, nije zaletao po njih.
Sto se tice asistencija, bio je fenomenalan. Kad god su ga udvojili, a bilo je i utrajanja, lagano je nalazio saigrace, koji su gotovo sve njegove pasove ovaj put pretvorili u asistencije.

Utisak dok sam gledao utakmicu je bio kao da Jokic igra neku svoju prosecnu partiju. Bez neke prevelike agresije prema kosu. Tek kad vidis brojeve, shvatis da ih je unakazio. A steta koju im je napravio je i veca, ako se uzme u obzir da su vecinu trojki primili zbog udvajanja na njemu. Moris je sutirao 5/5, jer je njegov igrac stalno pomagao na Jokicu.
Marej kad se vrati, ova ekipa ce biti brutalna. Mislim da ce klubovi iz LA, dati sce od sebe da izbegnu Nagetse u prvoj fazi.
Veca su mina za njih od Jute i Finiksa.

JPR24

pre 3 godine

Somborac nikad neće uzeti prsten!!!
(SUNĐER BOB, 10. april 2021 08:27)

On je već jedan uzeo i dao. A ti izgleda da ćeš uz smederevca i sarmu dok krčka još dosta vremena u izolaciji !

Toki

pre 3 godine

@ Moze li neko da mi objasni zasto su pozicije na tabeli obelezene zelenom bojom do broja 10?

**** Prvih 6 timova na tabeli idu direktno u playoff, a timovi od 6-10 igraju turnir za preostala 2 mesta.

znanje-imanje

pre 3 godine

https://cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/22410018/unnamed__5_.png
Grafikon pokazuje izmerljivu realnost ne-davanja slobodnih DenverJokiću. Kao i do-davanje Embidu i LeFlopu. I da pre svega NBA čini sve da ubaci Ziona u PO. Noćas na 4 ft Embida 11 ft Ziona...
Dakle Denver počinje meč sa od -4 do -7 u ligi. U PO će to da ode na bar - 10.
Ta poganost je sinoć bila ekstremna, baš za top listu nadrealista. Svirali su Jokiću dvaput korake kada ih nije bilo ni po evropskom standardu. Prvi put se začudiš. Drugi put nemaš više dilemu: ovo je namerna dresaža i akanje u mozak. A pre svega poruka: ovo je naš teatar a ne tvoj. Uz ostale "biju te al nema ti faula". Baš baš pogano. Te dve i dve greške na sekirice - oštetili ih jedno 10 poena direktno. Ali su i razbili igru Denvera, umesto da odu na 20 razlke i meč je gotov pretvoriše sve u veliku smaračinu. I naravno kad drugi tim tako vratiš u život počne da im ulazi sve živo... Onda se Denver presabere i... i onda sudije opet vrate ove u igru u 2. poluvremenu. Pa treći put u finišu. Meč od ladnih 30 razlike pretvorili u dramu. Pri egal kvalitetu igre sinoćna bi pomoć zdravim Lejkersima značila 15 razlike za LeFlopa.
Zamisli da ne možeš da igraš nego se štrecaš dal ćeš dobiti korake? I da Nikola bude MVP ili uzme titulu ne deluje da će se to promeniti. Denver je učinio pravu stvar dovevši Gordona i Herisona ali sad mi deluje da bi titula bila čudo. NBA je njihov novac i još bitnije njihov Messanger. Nema tu obzira.

JPR24

pre 3 godine

Eno ga mvp Embiid, pokazao znanje protiv Ziona i Adamsa : nije znao gde je ! I on je u priči za MVP-a ?? Sutra igra protiv OKC pa će možda preskočiti dan odmora kako bi nabudžio malo statistiku protiv mlade i neiskusne Oklahome.. Ili će da odmori za svaki slučaj ! A posle ime sledi Dalas, Bruklin, Klipersi, pa GSW, i onda Sansi i dva puta Baksi, baš me zanima da li će ih odigrati sve !? Ili je ipak odmaranje važnije ?

AleksandarBL

pre 3 godine

Nastave li Denver i Jokić da igraju ovako, vjerujem da će ta prestižna nagrada MVP otići u prave ruke,što silno želim...
Sa kakvom lakoćom i elegancijom on igra,kao da pleše po terenu.
Kada se malo bolje pogleda, koliko se odbrambeni igrači muče sa njim, pa to je strašno...
1 na 1 nemaju šansu, krenu sa udvajanjem majstor bez gledanja podjeli asistenciju...
Oni za njega nemaju lijek i još dugo ga neće pronaći...
Jokara mijenja košarku kada su veliki igrači u pitanju,to je nesporno...
Igra kao najbolji plej, ruka meka kao pamuk, strašan osjećaj za prostor i asistiranje, a pri tom protivnički igrači imaju toranj ispred sebe...

blic

pre 3 godine

Eto sta desi kad Denverovi igraci krenu pogadjati otvorene suteve, odma to ide lagano na +10 asistencija za Jokica. Da su ovi iole konstantni u otvorenim sutevima, Dzoker bi opusteno imao 10 asistencija u prosjeku.

#10

pre 3 godine

Jokic sledece godine na all-star da ucestvuje u svim kategorijama: utakmica, trojke, zakucavanja i ono takmičenje u baratanju loptom i sve da pobedi!

Gandi

pre 3 godine

Fudbal kriket kosarka, hokej, tenis. U 5 najpopularniji sportova na svetu mi imamo 2 najbolja igraca, od toga jednog najboljeg svih vremena. Kakv smo mi nebeski narod! 😊

Lars

pre 3 godine

@Moze li neko da mi objasni zasto su pozicije na tabeli obelezene zelenom bojom do broja 10?
(Tenkre, 10. april 2021 08:11)

Zato jer je danas 10.04.

Kikujiro

pre 3 godine

Ignrišite sve koji pljuju, nipodaštavaju Jokića, koji spinuju sa teorijama zavere i brukaju se slepilom, one koji pokazuju neznanje da je Jokić loš u odbrani, i njima sličnim.

Nema sl.bacanja za Embida nema poena, Embid katastrofalan u odbrani, u poslednje dve utakmice najgora moguća odbrana od bilo kog centra u celoj ovoj sezoni.

Nastavlja se silovanje nad Jokićem u ovoj sezoni od sudija, očigledne 100% faulove nad njim mu ne daju, te uzgubljene lopte to su u polovini slučaja one koje mu sudije nameste, kada konstantuješ očigledno to nije teorija zavera, teorija zavere je kada se praviš slep da Jokić ima "kvalitetno i zasluženo" sudjenje, kako se to zove, licemeri ili neznalice.

Divljenje i poštovanje Jokiću koliko je smiren, "trpljiv" i kako nastavlja da održava ovako visok nivo igre uz ovakvo namerno maltretiranje, neverovatno. Pitam se hoće li izsržati ili će ga ipak slomiti pre kraja sezone.

Ne postoji diskusija sada, Jokić je apsolutni MVP, u svakom pogledu. Ako ne pobedi biće to isključivo iz komercijalnih razloga, na nivou košarkašle igre nemoguće je da ne osvoji MVP.

Jokić nije propustio nijednu utakmicu, to je njegov kvalitet, to što drugi kandidati propuštaju više utakmica iz bilo kojih razloga to je njihova slabost, MVP priznanje neće biti zboga toga umanjeno, već suprotno, dobija još više na značaju i vrednostiza Jokića.

Gledati Jokića je čisto košarkaško uživanje, nasladjivanje lepotom igre, onaj pogodak iz horoga je - A Thing of Beauty.

Lesli

pre 3 godine

Neverovatno je da Sparsi tokom cele utakmice nijednom nisu vodili, čak nisu uspeli nijednom da izjednače, a na kraju je ipak bilo vrlo gusto. Mada, nije takva pobeda loša za Denver, da ne zaborave kako se dobijaju neizvesni mečevi.

panter pudlica

pre 3 godine

Ovaj Gordon, otkako je stigao u Denver, kao mlada posle prve bračne noći: ne skida osmeh s lica.
(Moljac, 10. april 2021 12:11)

Svanulo čoveku, kako ne bi bio srećan.

Плави вентилатор

pre 3 godine

Стандардно од Јокића - на MVP нивоу.

Мало су лошије тимски одиграли одбрану и оно што је требало да буде доминантна партија постаде мало драматична завршница, али је Никола још једном докторски одрадио свој дио.

Оно шта он саставља у нападу је неодбрањиво. Чак кад се и суиграчи погубе као пред крај данас. Кад га удвајају, одради додавање у најбољем моменту. Када је 1-1 само га батинама/судијама зауставе.

И данас је било неколико ‘ситуација’ којима су се и коментатори Сан Антонија смијали. Нпр. Испред самог судије га Дерозан звекне по руци, наравно без фаула. Али му је свирано пар корака које ни рукију у НБА не би.

Монте Морис - какав краљ и фантастичан шести играч.

Углавном, данас и без Мареја побједа, Никола сасвим опуштено може да граби ка MVP. Сада га и мејнстрим коментатори подржавају.

Слиједи им 5-6 тежих утакмица, које би ипак све могли/требати да добију тако да и трећа позиција није изненађење. Лејкерси и Портламд ће да прану још 2-3 тако да ће се прва четворка на западу потпуно одљепити од остатка.

Pit

pre 3 godine

Da se razumemo i ja navijam za Jokiča ali njegova odbrabna je blagi užas pa Denver pola koševa primi preko lošeg Jokiča i njegovog slabog postavljanja u odbrani čovek nezna da zatvori prostor u odbrani neizlazi pravovremeno kasni dakle užas u napadu je dobar ali svaku utakmicu gubi ogroman broj lopti i uglavnom su to protivnapadi i sigurni koševi za ovu pobedu daleko najzaslužniji je Porter koji zna da igra odbranu i denver mora da se zahvali Porteru inače bi pukli ovu utakmicu.Poter je fantastičan u oba smera.
(slaviša šmigič, 10. april 2021 09:00)

Da, očigledno je su svi sem Jokića zaslužni za ovu pobedu jer da nisu izašli na teren Denver bi izgubio.

JPR24

pre 3 godine

Da se razumemo i ja navijam za Jokiča ali njegova odbrabna je blagi užas pa Denver pola koševa primi preko lošeg Jokiča i njegovog slabog postavljanja u odbrani čovek nezna da zatvori prostor u odbrani neizlazi pravovremeno kasni dakle užas u napadu je dobar ali svaku utakmicu gubi ogroman broj lopti i uglavnom su to protivnapadi i sigurni koševi za ovu pobedu daleko najzaslužniji je Porter koji zna da igra odbranu i denver mora da se zahvali Porteru inače bi pukli ovu utakmicu.Poter je fantastičan u oba smera.
(slaviša šmigič, 10. april 2021 09:00)

Pojma ti nemaš. Samo pokazuješ da ne gledaš i da nisi gledao utakmice !
Za izgubljene lopte, ne gleda se bruto cifra, ona nema značenje u statistici, može da ima u jednoj utakmici, ali globalno ne, tu se gleda statistika na 100 poseda ! Trenutno Jokić ima 4,3 izgubljene na 100 poseda, Embiid na primer ima 4,8, toliko odprilike ima i Durent, za primer ! Sad su ti stvari malo jasnije ? Ili ne ?
Porter! Jeste da je u ovoj utakmici bio ključan na kraju, ali sa time se iskupio i za promašeno slobodno bacanje pre toga ! A reći da je on fantastičan u oba smera, to je već smešno ! Ili si samo pogledao skraćeni snimak u prilogu za ovu utakmicu pa onda lueptaš. A za igrača koji ne igra odbranu, pogleda Embiida protiv Pelikansa, niti je znao gde je, niti se trudio dovoljno, pa barem da se postavi, ali ne, Zion i Adams su ga pojeli u svakom smislu !

MPP

pre 3 godine

NO JOKE


with……..

Fenomenalni Nikola , šutnu on one 2 trojke na početku i više jok….to samo on može da uradi. Bez Mareja nekako su priveli utakmicu kraju. Oseća se da Denver ,kao tim, lomi protivnike što i jeste cilj. "Nikola čini ovaj tim djavolski dobrim"
reče Greg P. posle utakmice.
I to je suština čitave priče.
Jokić je u suštini SINONIM
za MVP….

tata

pre 3 godine

Oni su već sad' postali vrlo, vrlo respektabilna ekipa. Mladost je na njihovoj strani...
Jokić. MVP.
Ubedljivo najkorisniji igrač u ligi.

mookieblaylock

pre 3 godine

Pratim ovaj b92 report redovno, komentare isto i mogu reci da ste danas razvalili momci.. Nisam stigao da gledam mec ali sam preko komentara sve lepo saznao. Zato predlazem (znam da nije moguce iz vise razloga) da se na negativne komentare ne stavljaju ocene (sem onih "slucajnih") i tako cemo ostvariti neku vrstu zajednice koja ozbiljno analizira tok meca, plus ima dosta redovnih clanova.. Negativci ce sami odustati od trolovanja jer u Boga ne veruju! Setite se one stare: pomozi Boze da se Srbi sloze! I opet treba ponoviti - Srbija ima dva džokera a svaki špil karata ima 3! Ko će biti treći?! Uživanje dan.. Milina.. Pozdrav svima.. :)

panter pudlica

pre 3 godine

Nismo svesni šta imamo u reprezentaciji (plus Birču)?!
(Radomir Salah, 10. april 2021 08:15)

Ali i Argentina ima Skolu.
(ccc, 10. april 2021 09:00)

A i mi debila poput tebe.

Deki

pre 3 godine

Ja ne znam ljudi, ko je gledao celu utakmicu mogao je videti da je ovo bila prilično loša partija Jokića. Osim par vanserijskih poteza, lopta mu je ispadala iz ruku, delio je loše pasove, gubio lopte, a skok u odbrani previše puta nije mogao da napravi. Onaj centar Poetl mu je pravio probleme, a lik realno nije nikakav igrač. Preko Jokića su Spursi davali smešne koševe, ponekad u odbrani kao duh. Bilo je dobrih asistencija na utrčavanja ali je dosta asistencija napravio i jer su mu saigrači pogađali za tri ono što obično promašuju, naročito Monte i Barton. Brojke ove ostvaruje jer bukvalno stalno lopta ide preko njega. Ne kažem da nije dobar, ali sinoć je bio lošiji nego u nekim prošlim mečevima gde je imao skromnije brojke.
(Rados, 10. april 2021 09:53)

Ima dosta asistencija zato sto su mu saigraci pogadjali ono sto obicno promasuju ? :D Pa valjda je obrnuto - u prethodnim utakmicama nije imao vise asistencija, zato sto mu saigraci nisu pogadjali ono sto bi inace trebalo da pogadjaju, s obzirom da je to cilj igre, a oni su profesionalni igraci. Nisu ni ovog puta blistali, pogotovo bez Marija, ali su bili dovoljni za San Antonio.

Sto se odbrane tice, apsolutno nije istina da je bio los. Nije bio ni gori, ni bolji od ostalih. Ja ne znam sta ljudi ocekuju ? San Antonio je koseve davao preko svih, iz step-back suta ili horoga. To tesko iko moze da odbrani, pogotovo kad se faulovi sviraju za sitnice, ali nekako svi kritikuju samo Jokica.

Kikujiro

pre 3 godine

Ignrišite sve koji pljuju, nipodaštavaju Jokića, koji spinuju sa teorijama zavere i brukaju se slepilom, one koji pokazuju neznanje da je Jokić loš u odbrani, i njima sličnim.

Nema sl.bacanja za Embida nema poena, Embid katastrofalan u odbrani, u poslednje dve utakmice najgora moguća odbrana od bilo kog centra u celoj ovoj sezoni.

Nastavlja se silovanje nad Jokićem u ovoj sezoni od sudija, očigledne 100% faulove nad njim mu ne daju, te uzgubljene lopte to su u polovini slučaja one koje mu sudije nameste, kada konstantuješ očigledno to nije teorija zavera, teorija zavere je kada se praviš slep da Jokić ima "kvalitetno i zasluženo" sudjenje, kako se to zove, licemeri ili neznalice.

Divljenje i poštovanje Jokiću koliko je smiren, "trpljiv" i kako nastavlja da održava ovako visok nivo igre uz ovakvo namerno maltretiranje, neverovatno. Pitam se hoće li izsržati ili će ga ipak slomiti pre kraja sezone.

Ne postoji diskusija sada, Jokić je apsolutni MVP, u svakom pogledu. Ako ne pobedi biće to isključivo iz komercijalnih razloga, na nivou košarkašle igre nemoguće je da ne osvoji MVP.

Jokić nije propustio nijednu utakmicu, to je njegov kvalitet, to što drugi kandidati propuštaju više utakmica iz bilo kojih razloga to je njihova slabost, MVP priznanje neće biti zboga toga umanjeno, već suprotno, dobija još više na značaju i vrednostiza Jokića.

Gledati Jokića je čisto košarkaško uživanje, nasladjivanje lepotom igre, onaj pogodak iz horoga je - A Thing of Beauty.

Miloš

pre 3 godine

A kako su punili Denver preko njega ko sarmu, ali dobro nije to prvi put.
Uvek me zaboli stomak od smeha, kad se setim kako je pokušao zakucati. Imao je dva zakucavanja za pet godina NBA karijere, doduše mlohava, ali kad je treći put pokušao doživeo je totalni fijasko. Zaleteo se, a niko oko njega promašio ceo koš i povredio skočni zglob.

Opšte je poznato da Somborac nema tretman kod sudija kakav imaju zvezde u NBA ligi. A jel znate zašto? Zato šta mlohu niko ne smatra zvezdom sem ruralne Srbije. Može da ima 50 poena na guranje, ali većini neće da privuče pažnju, jer ni jedan njegov poen nije atraktivan, ono da te odlepi od stolice. A MVP-ezejca koji pali na guranje, kad ga prišarafe stanje ko yugic uzbrdo, pa deli vruče krompire koje drugi pretvaraju u poene.

Takav igrač nikad ne bi trebao osvojiti MVP nagradu, i nadam se da nikad neće takav igrač dobiti MVP nagradu. Iz svega gore navedenog kao paket Somborac nikad neće biti zvezda.
(Karleuša, 10. april 2021 09:19)

Mislim da je vreme da ideš kod oftamologa a boga mi i otorinolaringologa... Ili da počneš malo da gledaš utakmice i slušaš/čitaš šta kažu strani mediji.

maSi

pre 3 godine

A kako su punili Denver preko njega ko sarmu, ali dobro nije to prvi put.
Uvek me zaboli stomak od smeha, kad se setim kako je pokušao zakucati. Imao je dva zakucavanja za pet godina NBA karijere, doduše mlohava, ali kad je treći put pokušao doživeo je totalni fijasko. Zaleteo se, a niko oko njega promašio ceo koš i povredio skočni zglob.

Opšte je poznato da Somborac nema tretman kod sudija kakav imaju zvezde u NBA ligi. A jel znate zašto? Zato šta mlohu niko ne smatra zvezdom sem ruralne Srbije. Može da ima 50 poena na guranje, ali većini neće da privuče pažnju, jer ni jedan njegov poen nije atraktivan, ono da te odlepi od stolice. A MVP-ezejca koji pali na guranje, kad ga prišarafe stanje ko yugic uzbrdo, pa deli vruče krompire koje drugi pretvaraju u poene.

Takav igrač nikad ne bi trebao osvojiti MVP nagradu, i nadam se da nikad neće takav igrač dobiti MVP nagradu. Iz svega gore navedenog kao paket Somborac nikad neće biti zvezda.
(Karleuša, 10. april 2021 09:19)

Плачи.

https://pbs.twimg.com/media/Exc9DpYWYAI2yEK?format=jpg

Stanija Abramović Ajfon

pre 3 godine

Čitajte komentare i biće Vam jasno zašto smo tu gde smo kao narod, nacija. Jokara je za mene lično MVP. HVALA mu na svemu.
(ms, 10. april 2021 10:08)

Ту смо где смо као народ, између осталог, јер нас је лако наложити, а онда не препознајемо тролове, "сусједе", нуркићевце и остале чији су се прадедови потписивали данас (не)званичним писмом... Капираш?
Обрати пажњу на елементарну чињеницу да ложачи редовно једни другима одговарају... Да би на крају неко (понекад и добронамерно и наивно) прокоментарисао "ето какви смо као народ" ;)

PatrickEwing

pre 3 godine

Mislim da je vreme da se počne pisati da je najniži pick ikada, koji je postao MVP bio Nash zajedno sa Giannisom, obojica su birani kao 15. Jokić je kao to svi znamo izabran kao 41. Verovatno najbolji value pick ikada u NBA. Toliko.

JPR24

pre 3 godine

Somborac nikad neće uzeti prsten!!!
(SUNĐER BOB, 10. april 2021 08:27)

On je već jedan uzeo i dao. A ti izgleda da ćeš uz smederevca i sarmu dok krčka još dosta vremena u izolaciji !
Akad i gde je uzeo taj prsten pošto pratim Denver sigurno bi neko znao ili čuo za njegovo osvajanje prvenstva.
(slaviša šmigič, 10. april 2021 09:04)

Jedan, uzeo i dao ! Oženio se ! Ne razumeš metaforu koja sledi ?

ins

pre 3 godine

Jokic u laganom ritmu.
NBA je sto se tice gledanosti u ozbiljnom padu, zato Jokic nece biti ni Mvp niti ce uzeti prsten.
Ne sto je Srbin vec sto ljude koji vode ligu zanimaju samo gledanost i novac.
Jokic i Denver nisu marketinski atraktivni, zato se opustite i uzivajte u igri.
Bez nerviranja, sudije ce uleteti kada bude trebalo.
(Deki, 10. april 2021 08:17)

Odakle tebi ova provala,sto je jos gore odakle toliko pluseva?Nece biti MVP? Pa on je vec MVP?.Gledanost?1.Jazz 2.Suns?Denver ce i to da stigne..To su svi ocekivali?Kako sudije nisu resile proslu sesonu denver-lac?A sredice da ko tacno ode u wcf?LAL?LAC?Denver je odvrnuo kesu za AG zato sto znaju da im sudije nece dati nista?I Spursi su mali tim,pa su osvajali prstene..Samo ti gledaj i uzivaj

Locutus

pre 3 godine

Ovaj Gordon, otkako je stigao u Denver, kao mlada posle prve bračne noći: ne skida osmeh s lica.
(Moljac, 10. april 2021 12:11)

Momci sa DNVR su komentarisali u stilu: zamislite da u kafić zajedno uđu Porter i Gordon, koja bi to histerija bila među ženama. U pravu su.

ins

pre 3 godine

Jokic ima najveci hajp u NBA zajednici za MVP(pogotovo posle svih tih povreda) svi nba portali,stranice su ga vec pod? za mvp..Jos ako dodju do 2mesta,pa onda jedino da ga isteraju iz nba pa da ga ne dobije

maSi

pre 3 godine

@znanje imanje
Poznato je da Lebron sutira mnogo bacanja, vidi se koliko pratis kosarku. Naravno da ekipe koje idu u kontakt imaju vise bacanja. Zato Pelikansi i imaju najvise bacanja jer Zajon iskljucivo iz reketea poentira. Lejkersi su nikakva suterska ekipa, fizicki su dominantni i logicno da imaju veci broj bacanja od Denvera. Lebron i Jokic sutiraju isti broj bacanja po mecu, pa sad se ti dogovori sa sobom dal je Lebron siledzija koji ide na snagu (ako je tako onda bi trebalo vise bacanja da ima) ili ipak veliki znalac. Svakako se slazem da ili Jokic treba da sutira vise bacanja ili ostale zvezde manje. Ali LBJ je spada tu, jer i ne sutira ni blizu istu kolicinu bacanja kao neki, a realno je jedan od fizicki dominantnijih igraca u ligi.
(mamba, 10. april 2021 09:00)

За шта, да му дају слободна бацања?! Леброн када год да крене на улаз, противници беже из рекета, не сме нико чак ни да га погледа, јер судије одмах свирају фаул!

el

pre 3 godine

Eno ga mvp Embiid, pokazao znanje protiv Ziona i Adamsa : nije znao gde je ! I on je u priči za MVP-a ?? Sutra igra protiv OKC pa će možda preskočiti dan odmora kako bi nabudžio malo statistiku protiv mlade i neiskusne Oklahome.. Ili će da odmori za svaki slučaj ! A posle ime sledi Dalas, Bruklin, Klipersi, pa GSW, i onda Sansi i dva puta Baksi, baš me zanima da li će ih odigrati sve !? Ili je ipak odmaranje važnije ?
(JPR24, 10. april 2021 08:37)
Nestvarno deluje da je Jokic propustio samo 20 utakmica od kada je u NBA. Ukupno 432 u regularnom delu je odigrao. Embid je odigrao 242 a godinu dana duze je u ligi.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Somborac nikad neće uzeti prsten!!!
(SUNĐER BOB, 10. april 2021 08:27)

On je već jedan uzeo i dao. A ti izgleda da ćeš uz smederevca i sarmu dok krčka još dosta vremena u izolaciji !
Akad i gde je uzeo taj prsten pošto pratim Denver sigurno bi neko znao ili čuo za njegovo osvajanje prvenstva.

Goran NBA 1986 (ne, nije godina rodjenja, otad pratim nba)

pre 3 godine

Dok mi sto gledamo svaku ustanemo, experti se raspishu. Imate kategoriju stvarni procenat suta, dakle ako Jokic iz onih tipkanja jednom promasi, pa drugi i iz treceg ubaci, u statistic za dva stoji 1/3, a realno to je 1/1, dakle za dva nije 7/15 jer je imao 5 of skokova, posle kojih ili poentira ili sutira bacanja, vec 7/10, za tri 2/2, sb 6/6, od 14 asistencija dali su 35 poena plus njegovih 26. Odbranu igra skoro pa savrseno, takva postavljanja, udvajanja, sve igra pametno, sinoc i 4 licne nikom nije davao da da lako polaganje. 6 izg lopti, u dva napada zaredom maltene sviraju mu korake prilikom cimanja poetla sa trojke i kretanja u dribling, prvi put mu to svitaju ove sezone i to dvaputa. treca izg cist faul tad je jurio sudiju po celom terenu dok nije dobio tehnicku koju je i trazio, cetvrta i peta isto cist faul, sesta pogresno dodavanje. uostalom za skoro 38 minuta +7, dakle za 10 minuta za strasnim rim protektorom megijem -5, pa kako onda ne igra odlicnu odbranu.

Milivoje

pre 3 godine

Mnogo jak i uigran Denver. Relativno mlada ekipa i lagano pobeđuju San Antonio u dva meča. Vidi se iz aviona da su počeli rutinski da igraju i zaista ne vidim ko bi protiv njih mogao da izvuče četiri pobede u plej ofu ove godine sem Jute.

SUNĐER BOB

pre 3 godine

On će biti najnormalniji MVP!!!
Ne hvali se,ne grabi,ne juri.Ne lakta se,ne kur.i se!
Samozaljubljeni Harden i ostali treba da uče od njega.
Skroman,pametan jako,a tata igre!
Zbog toga što trpi batine od nasilnika,zbog svoje inteligencije i skromnosti.
Zbog toga što se kosarka nakon njega drugačije vidi i posmatra,uveo novu poziciju plej--centar.Revolucionar i vizionar.
Zbog toga što pored prebijanja nisko inteligentnih steroidima napumapnih igrača,ne odstupa i dalje.Gura svoje.
Zbog toga bio ili ne MVP, svi znaju da je on budućnost NBA!!!!
Jedna sezona dve,ništa su,on je vladar NBA ligom naredne decenije!!!!
Radujmo se svi!!!!
I
(Legolas, 10. april 2021

KOJI SI TI LOZAČ...

patriot

pre 3 godine

@ slaviša šmigić
Tvoj komentar bi imao više smisla kada bi znao da sastaviš rečenicu, završiš jednu misao tačkom, pa počneš novu rečenicu velikim slovom.
Vežbaj i pisanje reči koje počinju sa 'ne' (ne znam itd).

Miloje

pre 3 godine

Kao što nismo svesni šta radi i kakve granice pomera Novak, tako nismo svesni ni za Jokića......momci, malo je reći da ste sjajni

znanje-imanje

pre 3 godine

mamba
Evo dogovorio sam se: promakle su ti i lakše uočive stvari i one teže. Zajon na svaki faul nad njim napravi dva u napadu desnom rukom pri ulazu. Koja isto dobije kao faul nad njim. I ne, broj slobodnih Nikole i Brona spram "usage" ne da nije isti nego ni izbliza. Itd, sve druge činjenice.
Ono što ti više promiče je ono teže uočljivo. Nemaju sviranja faulova istu vrednost, osim na kraju u statistici. Dotad sudije često prilično ispeglaju cifre ali kada su već predefinisale utakmicu ranije, nejednakim suđenjem. Sinoć je bila takva, školski primer - razbili bi ih a ovako ih jedva dobili. Zbog jedno 10 nepravednih sudijskih odluka na štetu boljeg tima. Još pritom patern glede tajminga koji se ovde nazire je da Nikola ne dobija slobodna. I da dobija faulove koje nije napravio itd. Sve obratno od LeBrona. A onda poneki put na kraju utakmice dolazi do izjednačavanja. Ali dotada su sudije već podigle protivnike Denvera. I sad opet se neka završi sa 30-10 u slobodnim bacanjima ali ne može baš svaka. Dakle trodelni mix 1 ukupne količine 2 plus baš nepravednih odluka i 3 tajminga dodeljivanja - to (im) je optimum da se dosta šteluje a minimalno vidi.
Nikola je fenomen kao i Novak koristan za manju dehumanizaciju Srba, inače me za NBA boli uvo. Tamo je nepravda kao dominantan metod ustanovljena još od Džordana.

Zoom

pre 3 godine

Kad ne stignem da gledam tekmu, ibavezno čitam b92 komentare, zaista ozbiljna analiza i prukaz utakmuce od većine komentatora (pera zdera, jpn 24 itd), molim ostale da se ne pecaju na trolove i da nam komentar listu ostave na miru, da bi mogli normalno da čitamo samo razumne komentare.

panter pudlica

pre 3 godine

Nestvarni jokic i solidni kineski snajper...
(petarczv, 10. april 2021 09:03)

Jeste kineski, ali kada je najviše trebalo, bio je onaj pravi (123).
Jokić je kralj.
A ti si... Bolje da ne napišem šta. Znaš i ti sam na šta mislim...

Papillon

pre 3 godine

Mozda je vreme da hladne glave prodiskutujemo sa kim u reprezentaciji bi Jokic mogao da igra na nacin na kojem igra u Denveru.
Konstantna kretanj u napadu je neophodna, mi nemamo ili imamo teko nekoliko i to u godinama takvih igraca koje jos prate i povrede. Kateri bi bili Nedovic i Lucic, u godinama vec, cesto povredjeni. Nemamo cak ni igrace koji ce "sigurno" dati trojku ako su sami, i da to rade konstantno. Mi imamo igace koji mogu da igraju samo na nabijanje dole, plus svi ovi novi mladi su visoke trojke, realno cetvorke koji ne umeju spolja.
Na to, cak i kao osnovu treba dodati kompoziciju odbrane, tu mozda i mozemo nekako da obezbedimo da nemamo probijanje prve linije jer Jokic ne moze da zastiti obruc ako dovoljno skocan igrac krene na ulaz i probije.
Ne mislim da ulazim u raspravu zaista vec cisto da neko iznese misljenje kako bi trebalo da igra jedno 8-9 igraca, a da iskoristimo Jokica najbolje moguce. Svakako ne moze Teodisic na kecu da brani prvu liniju u odbrani. Ne moze ni Micic.

Papillon

pre 3 godine

Da dodam na prethodni komentar u vezi sa reprezentacijom, Jokića sad da staviš u Litvaniju, ovi igrači, razbijali bi.
Neverovatno dobro bi se uklopio.

Danilo.

pre 3 godine

A kako su punili Denver preko njega ko sarmu, ali dobro nije to prvi put.
Uvek me zaboli stomak od smeha, kad se setim kako je pokušao zakucati. Imao je dva zakucavanja za pet godina NBA karijere, doduše mlohava, ali kad je treći put pokušao doživeo je totalni fijasko. Zaleteo se, a niko oko njega promašio ceo koš i povredio skočni zglob.

Opšte je poznato da Somborac nema tretman kod sudija kakav imaju zvezde u NBA ligi. A jel znate zašto? Zato šta mlohu niko ne smatra zvezdom sem ruralne Srbije. Može da ima 50 poena na guranje, ali većini neće da privuče pažnju, jer ni jedan njegov poen nije atraktivan, ono da te odlepi od stolice. A MVP-ezejca koji pali na guranje, kad ga prišarafe stanje ko yugic uzbrdo, pa deli vruče krompire koje drugi pretvaraju u poene.

Takav igrač nikad ne bi trebao osvojiti MVP nagradu, i nadam se da nikad neće takav igrač dobiti MVP nagradu. Iz svega gore navedenog kao paket Somborac nikad neće biti zvezda.
(Karleuša, 10. april 2021 09:19)

Cekaj ,sta ces da kazes kad ga proglase za MVP prvenstva?

Glas razuma

pre 3 godine

Jokic u laganom ritmu.
NBA je sto se tice gledanosti u ozbiljnom padu, zato Jokic nece biti ni Mvp niti ce uzeti prsten.
Ne sto je Srbin vec sto ljude koji vode ligu zanimaju samo gledanost i novac.
Jokic i Denver nisu marketinski atraktivni, zato se opustite i uzivajte u igri.
Bez nerviranja, sudije ce uleteti kada bude trebalo.
(Deki, 10. april 2021 08:17)
Sta pricas druze, u padu kada su Lejkerski sa Lebronom i Dejvisom osvojili titulu? Dve godine vec fizicki mozda najdominantniji igrac ikada je MVP. Pa gde ces veceg "hajpa" od toga? Ako im to nije pomoglo, nece sigurno Harden sa Bruklinom ili Lilard sa Portlandom.
Jokic ako ne dobije MVP titulu bice prevashodno iz kosarkaskih razloga a ne iz marketinskih. Razumem da je lakse verovati o nekoj nepravdi ako Jokic ne dobije nagradu ali to je razmisljanje na nivou teoreticara zavera.

Pera

pre 3 godine

Lebron i Jokic sutiraju isti broj bacanja po mecu
@mamba
Pobrkao si, oni ne sutiraju nego pogadjau isti broj bacanja po mecu: 4,1
E sad, LeBron sutira mnogo vise (5,8 prema 4,7), ali zato nas Nikola pogadja mnogo bolje: 86,2% prema LeBronovih 70,3%.
A to je jos jedan razlog zbog koga ce ove godine Jokic glatko postati MVP.

SUNĐER BOB

pre 3 godine

On je već jedan uzeo i dao. A ti izgleda da ćeš uz smederevca i sarmu dok krčka još dosta vremena u izolaciji !
Akad i gde je uzeo taj prsten pošto pratim Denver sigurno bi neko znao ili čuo za njegovo osvajanje prvenstva.
(slaviša šmigič, 10. april

Uh na smederevcu najlepša sarma na svetu...
Jbg tebi ni sva tehnologija sveta ne moze pomoci da postaneš pismen...volim sarmuuuuu

smeh

pre 3 godine

@slaviša šmigič

Da li je to bila reklama tokom rialitija pa si uspeo da pošalješ komentare? A da batališ ti sve to i predješ na knjige? Ionako ti je inteligencija na veoma niskom nivou.

Beks

pre 3 godine

@Slavisa Mislio covek na vencani prsten. MVP ne znaci najbolji igrac lige,vec najkorisniji igrac regularne sezone ili je mozda Janis najbolji igrac sveta zadnje dve sezone? Mozda je to bio Westbruk kada je osvojio? Dvostruki standardi!!

ccc

pre 3 godine

Najduža serija pobeda od 2013. godine. Poslednjih 20 utakmica skor 17-3. Trenutno su the hottest team in the NBA ???? Ajmo do top 3 pa i zvanično da nema primedbi da Jokić ne bude MVP! Nismo svesni šta imamo u reprezentaciji (plus Birču)?!
(Radomir Salah, 10. april 2021 08:15)

Ali i Argentina ima Skolu.

ccc

pre 3 godine

Dakle ne ni Le bron james,ne ni Durant,ne ni Irving,ne ni Embid,ne ni Harden.. znqte li vi ko su ta imena?!NAS JOKIC moze da bude MVP!!!! ej ljudi! MVP NBA LIGE!!!!
(Online, 10. april 2021 08:03)

Ej ljudov, oni su svi u bolnici.

Rados

pre 3 godine

Ja ne znam ljudi, ko je gledao celu utakmicu mogao je videti da je ovo bila prilično loša partija Jokića. Osim par vanserijskih poteza, lopta mu je ispadala iz ruku, delio je loše pasove, gubio lopte, a skok u odbrani previše puta nije mogao da napravi. Onaj centar Poetl mu je pravio probleme, a lik realno nije nikakav igrač. Preko Jokića su Spursi davali smešne koševe, ponekad u odbrani kao duh. Bilo je dobrih asistencija na utrčavanja ali je dosta asistencija napravio i jer su mu saigrači pogađali za tri ono što obično promašuju, naročito Monte i Barton. Brojke ove ostvaruje jer bukvalno stalno lopta ide preko njega. Ne kažem da nije dobar, ali sinoć je bio lošiji nego u nekim prošlim mečevima gde je imao skromnije brojke.

Danilo.

pre 3 godine

Moze li neko da mi objasni zasto su pozicije na tabeli obelezene zelenom bojom do broja 10?
(Tenkre, 10. april 2021 08:11)

Za razliku od dosadasnjih godina, igra se play in.
Znaci bore se 4 tima za 2 pozicije poslednje za PO
7,8,9,10 mesto pre pocetka Play off igra se Play in ko ce da upadne na te pozicije

mamba

pre 3 godine

https://cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/22410018/unnamed__5_.png
Grafikon pokazuje izmerljivu realnost ne-davanja slobodnih DenverJokiću. Kao i do-davanje Embidu i LeFlopu. I da pre svega NBA čini sve da ubaci Ziona u PO. Noćas na 4 ft Embida 11 ft Ziona...
Dakle Denver počinje meč sa od -4 do -7 u ligi. U PO će to da ode na bar - 10.
Ta poganost je sinoć bila ekstremna, baš za top listu nadrealista. Svirali su Jokiću dvaput korake kada ih nije bilo ni po evropskom standardu. Prvi put se začudiš. Drugi put nemaš više dilemu: ovo je namerna dresaža i akanje u mozak. A pre svega poruka: ovo je naš teatar a ne tvoj. Uz ostale "biju te al nema ti faula". Baš baš pogano. Te dve i dve greške na sekirice - oštetili ih jedno 10 poena direktno. Ali su i razbili igru Denvera, umesto da odu na 20 razlke i meč je gotov pretvoriše sve u veliku smaračinu. I naravno kad drugi tim tako vratiš u život počne da im ulazi sve živo... Onda se Denver presabere i... i onda sudije opet vrate ove u igru u 2. poluvremenu. Pa treći put u finišu. Meč od ladnih 30 razlike pretvorili u dramu. Pri egal kvalitetu igre sinoćna bi pomoć zdravim Lejkersima značila 15 razlike za LeFlopa.
Zamisli da ne možeš da igraš nego se štrecaš dal ćeš dobiti korake? I da Nikola bude MVP ili uzme titulu ne deluje da će se to promeniti. Denver je učinio pravu stvar dovevši Gordona i Herisona ali sad mi deluje da bi titula bila čudo. NBA je njihov novac i još bitnije njihov Messanger. Nema tu obzira.

@znanje imanje
Poznato je da Lebron sutira mnogo bacanja, vidi se koliko pratis kosarku. Naravno da ekipe koje idu u kontakt imaju vise bacanja. Zato Pelikansi i imaju najvise bacanja jer Zajon iskljucivo iz reketea poentira. Lejkersi su nikakva suterska ekipa, fizicki su dominantni i logicno da imaju veci broj bacanja od Denvera. Lebron i Jokic sutiraju isti broj bacanja po mecu, pa sad se ti dogovori sa sobom dal je Lebron siledzija koji ide na snagu (ako je tako onda bi trebalo vise bacanja da ima) ili ipak veliki znalac. Svakako se slazem da ili Jokic treba da sutira vise bacanja ili ostale zvezde manje. Ali LBJ je spada tu, jer i ne sutira ni blizu istu kolicinu bacanja kao neki, a realno je jedan od fizicki dominantnijih igraca u ligi.

Huan Pablo Don Fernando

pre 3 godine

nece amerikanci nikada dozvoliti da belac iz evrope, a tek srbije i balkana, koji igra mozgom i za ekipu bude mvp, to mogu samo cirkuzanti koji igraju samo za sebe poput hardena i ostalih da budu!!!

tocka

pre 3 godine

U pravu je Jokić. Denver sa ovakvim oscilacijama neće ništa uraditi u PO. Pa pogledajmo samo koje su to ekipe sa kojima su sad igrali, Orlando, Pistonsi i Spars, i pre toga Klipersi koji su bili prilično oslabljeni. Osim Klipera ovo su sve krš ekipe, a Denver im pusti da ih razvale redovno u nekoj červrtini. Lejkersi sa Bronom i Dejvisom gaze tokom cele utakmice, a Denver je i dalje daleko od te čvrstine. Možete biti sigurni da će Lejkersi biti spremni u PO, a Juta je još jača nego prošle godine. Klipersi su uigraniji. Ovaj niz pobeda Denvera protiv lošijih ekipa ne znači ništa. Iako je sada klupa dosta jača, još je to daleko od finalista konferencije, a kamoli šampionske ekipe.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Da se razumemo i ja navijam za Jokiča ali njegova odbrabna je blagi užas pa Denver pola koševa primi preko lošeg Jokiča i njegovog slabog postavljanja u odbrani čovek nezna da zatvori prostor u odbrani neizlazi pravovremeno kasni dakle užas u napadu je dobar ali svaku utakmicu gubi ogroman broj lopti i uglavnom su to protivnapadi i sigurni koševi za ovu pobedu daleko najzaslužniji je Porter koji zna da igra odbranu i denver mora da se zahvali Porteru inače bi pukli ovu utakmicu.Poter je fantastičan u oba smera.

statističar

pre 3 godine

Vidim da sam dobio 50% pluseva i isto toliko minusa na molbu da REDAKCIJA B92 kontaktira ESPN da upišu 13-ti tripl-dabl Jokiću. Ne samo da to nije upisano nego mu je i smanjen PER.
Evo LINK ESPN: https://www.espn.com/nba/stats/player/_/table/general/sort/PER/dir/desc
Na ZVANIČNOM SAJTU NAGETSA PIŠE: The Serbian picked up his 13th triple-double of the season, placing him second just above third-placed James Harden of the Brooklyn Nets. Jokić was solid in the first half, but he took over in the final 24 minutes. The superstar center had 14 of his final tally in the last two quarters.

JeRemija

pre 3 godine

@znanje-imanje

Esi mi dobar?

Jokiću sude jezivo malo bacanja po meču, mislim oko 4.8.
Sledeći superstar sa malo bacanja po meču (i to je tako godinama) je upravo Lebron, sa 5.8, dakle samo jedan više od Jokića.

Primera radi, Harden je uvek oko 10 bacanja po meču, Embid isto tako, Durent je uvek imao više bacanja od LBJ, ali me živo interesuje kako si uspeo da ispinuješ priču da sudije guraju Lenrona na liniju slobodnih bacanja?! Čovek je u tom segmentu, uz Jokića najnezaštićeniji u celom NBA...

Sasa

pre 3 godine

Čitavši komentar korisnika Karleuša osetih neiscrpan transfer blama, kako radi lošeg pokušaja trolovanja, tako i radi neizmerne gluposti i očiglednog verovanja u deo stvari koje piše. Umesto da korisnici kao što su Jumko, Mikii, Kajzer i njima slični, posluže kao primer onoga što jedan korisnik interneta i čovek uopšte, nikada ne bi trebalo da bude, neki njima bivaju inspirisani tako da prihvataju njihovu forumu ponašanja kao normalnu i ujedno postaju poput njih. Koliko racionalnost u nekome mora biti poremećena da bi tako nešto pomislio a kamoli prihvatio....

Realno

pre 3 godine

Bila bi savršena utakmica da nije bilo 6 izgubljenih lopti...Ovako prosek.
Miris razvalili...
Tim pobeđuje,ima dosta kvalitetnih igrača na svim pozicijama...
Biće tvrd orah u playoff-u.

Karleuša

pre 3 godine

A kako su punili Denver preko njega ko sarmu, ali dobro nije to prvi put.
Uvek me zaboli stomak od smeha, kad se setim kako je pokušao zakucati. Imao je dva zakucavanja za pet godina NBA karijere, doduše mlohava, ali kad je treći put pokušao doživeo je totalni fijasko. Zaleteo se, a niko oko njega promašio ceo koš i povredio skočni zglob.

Opšte je poznato da Somborac nema tretman kod sudija kakav imaju zvezde u NBA ligi. A jel znate zašto? Zato šta mlohu niko ne smatra zvezdom sem ruralne Srbije. Može da ima 50 poena na guranje, ali većini neće da privuče pažnju, jer ni jedan njegov poen nije atraktivan, ono da te odlepi od stolice. A MVP-ezejca koji pali na guranje, kad ga prišarafe stanje ko yugic uzbrdo, pa deli vruče krompire koje drugi pretvaraju u poene.

Takav igrač nikad ne bi trebao osvojiti MVP nagradu, i nadam se da nikad neće takav igrač dobiti MVP nagradu. Iz svega gore navedenog kao paket Somborac nikad neće biti zvezda.

man

pre 3 godine

114-110 za denver i sudiji pred oci se pravi ocigledan faul a on ne svira nego drugi sudija , americki komentator u cudu inace poered Jokica dobri su bili i Barton i PorterJunior. A ljudi koji ni ne gledaju NBA o mvp prave ovde galamu ni oko cega. Prvo bude li Denver treci Jokic ce biti MVP u suprotnom nije nikakva kradja ako najkorisnijeg proglase Hardena ili nekog drugog.

zilijen

pre 3 godine

@Papilon
Ja se nadam da ce ovog leta Igor birati od ovih 15 igraca: Teodosic, Micic, Jovic, Jaramaz, Nedovic, Bogdanovic, Lucic, Davidovav, Kalinic, Pokusevski, Bjelica, Petrusev, Jokic, Marjanovic, Milutinov (ako se oporavi, ako ne onda Raduljica da se oprosti.
Poveo bih i tri mlada igraca da treniraju sa timom, Trifunovica, Pecarskog i Uskokovica

slaviša šmigič

pre 3 godine

Da se razumemo i ja navijam za Jokiča ali njegova odbrabna je blagi užas pa Denver pola koševa primi preko lošeg Jokiča i njegovog slabog postavljanja u odbrani čovek nezna da zatvori prostor u odbrani neizlazi pravovremeno kasni dakle užas u napadu je dobar ali svaku utakmicu gubi ogroman broj lopti i uglavnom su to protivnapadi i sigurni koševi za ovu pobedu daleko najzaslužniji je Porter koji zna da igra odbranu i denver mora da se zahvali Porteru inače bi pukli ovu utakmicu.Poter je fantastičan u oba smera.

SUNĐER BOB

pre 3 godine

On će biti najnormalniji MVP!!!
Ne hvali se,ne grabi,ne juri.Ne lakta se,ne kur.i se!
Samozaljubljeni Harden i ostali treba da uče od njega.
Skroman,pametan jako,a tata igre!
Zbog toga što trpi batine od nasilnika,zbog svoje inteligencije i skromnosti.
Zbog toga što se kosarka nakon njega drugačije vidi i posmatra,uveo novu poziciju plej--centar.Revolucionar i vizionar.
Zbog toga što pored prebijanja nisko inteligentnih steroidima napumapnih igrača,ne odstupa i dalje.Gura svoje.
Zbog toga bio ili ne MVP, svi znaju da je on budućnost NBA!!!!
Jedna sezona dve,ništa su,on je vladar NBA ligom naredne decenije!!!!
Radujmo se svi!!!!
I
(Legolas, 10. april 2021

KOJI SI TI LOZAČ...

ccc

pre 3 godine

Najduža serija pobeda od 2013. godine. Poslednjih 20 utakmica skor 17-3. Trenutno su the hottest team in the NBA ???? Ajmo do top 3 pa i zvanično da nema primedbi da Jokić ne bude MVP! Nismo svesni šta imamo u reprezentaciji (plus Birču)?!
(Radomir Salah, 10. april 2021 08:15)

Ali i Argentina ima Skolu.

Karleuša

pre 3 godine

A kako su punili Denver preko njega ko sarmu, ali dobro nije to prvi put.
Uvek me zaboli stomak od smeha, kad se setim kako je pokušao zakucati. Imao je dva zakucavanja za pet godina NBA karijere, doduše mlohava, ali kad je treći put pokušao doživeo je totalni fijasko. Zaleteo se, a niko oko njega promašio ceo koš i povredio skočni zglob.

Opšte je poznato da Somborac nema tretman kod sudija kakav imaju zvezde u NBA ligi. A jel znate zašto? Zato šta mlohu niko ne smatra zvezdom sem ruralne Srbije. Može da ima 50 poena na guranje, ali većini neće da privuče pažnju, jer ni jedan njegov poen nije atraktivan, ono da te odlepi od stolice. A MVP-ezejca koji pali na guranje, kad ga prišarafe stanje ko yugic uzbrdo, pa deli vruče krompire koje drugi pretvaraju u poene.

Takav igrač nikad ne bi trebao osvojiti MVP nagradu, i nadam se da nikad neće takav igrač dobiti MVP nagradu. Iz svega gore navedenog kao paket Somborac nikad neće biti zvezda.

Rados

pre 3 godine

Ja ne znam ljudi, ko je gledao celu utakmicu mogao je videti da je ovo bila prilično loša partija Jokića. Osim par vanserijskih poteza, lopta mu je ispadala iz ruku, delio je loše pasove, gubio lopte, a skok u odbrani previše puta nije mogao da napravi. Onaj centar Poetl mu je pravio probleme, a lik realno nije nikakav igrač. Preko Jokića su Spursi davali smešne koševe, ponekad u odbrani kao duh. Bilo je dobrih asistencija na utrčavanja ali je dosta asistencija napravio i jer su mu saigrači pogađali za tri ono što obično promašuju, naročito Monte i Barton. Brojke ove ostvaruje jer bukvalno stalno lopta ide preko njega. Ne kažem da nije dobar, ali sinoć je bio lošiji nego u nekim prošlim mečevima gde je imao skromnije brojke.

Deki

pre 3 godine

Jokic u laganom ritmu.
NBA je sto se tice gledanosti u ozbiljnom padu, zato Jokic nece biti ni Mvp niti ce uzeti prsten.
Ne sto je Srbin vec sto ljude koji vode ligu zanimaju samo gledanost i novac.
Jokic i Denver nisu marketinski atraktivni, zato se opustite i uzivajte u igri.
Bez nerviranja, sudije ce uleteti kada bude trebalo.

ccc

pre 3 godine

Dakle ne ni Le bron james,ne ni Durant,ne ni Irving,ne ni Embid,ne ni Harden.. znqte li vi ko su ta imena?!NAS JOKIC moze da bude MVP!!!! ej ljudi! MVP NBA LIGE!!!!
(Online, 10. april 2021 08:03)

Ej ljudov, oni su svi u bolnici.

Glas razuma

pre 3 godine

Jokic u laganom ritmu.
NBA je sto se tice gledanosti u ozbiljnom padu, zato Jokic nece biti ni Mvp niti ce uzeti prsten.
Ne sto je Srbin vec sto ljude koji vode ligu zanimaju samo gledanost i novac.
Jokic i Denver nisu marketinski atraktivni, zato se opustite i uzivajte u igri.
Bez nerviranja, sudije ce uleteti kada bude trebalo.
(Deki, 10. april 2021 08:17)
Sta pricas druze, u padu kada su Lejkerski sa Lebronom i Dejvisom osvojili titulu? Dve godine vec fizicki mozda najdominantniji igrac ikada je MVP. Pa gde ces veceg "hajpa" od toga? Ako im to nije pomoglo, nece sigurno Harden sa Bruklinom ili Lilard sa Portlandom.
Jokic ako ne dobije MVP titulu bice prevashodno iz kosarkaskih razloga a ne iz marketinskih. Razumem da je lakse verovati o nekoj nepravdi ako Jokic ne dobije nagradu ali to je razmisljanje na nivou teoreticara zavera.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Somborac nikad neće uzeti prsten!!!
(SUNĐER BOB, 10. april 2021 08:27)

On je već jedan uzeo i dao. A ti izgleda da ćeš uz smederevca i sarmu dok krčka još dosta vremena u izolaciji !
Akad i gde je uzeo taj prsten pošto pratim Denver sigurno bi neko znao ili čuo za njegovo osvajanje prvenstva.

tocka

pre 3 godine

U pravu je Jokić. Denver sa ovakvim oscilacijama neće ništa uraditi u PO. Pa pogledajmo samo koje su to ekipe sa kojima su sad igrali, Orlando, Pistonsi i Spars, i pre toga Klipersi koji su bili prilično oslabljeni. Osim Klipera ovo su sve krš ekipe, a Denver im pusti da ih razvale redovno u nekoj červrtini. Lejkersi sa Bronom i Dejvisom gaze tokom cele utakmice, a Denver je i dalje daleko od te čvrstine. Možete biti sigurni da će Lejkersi biti spremni u PO, a Juta je još jača nego prošle godine. Klipersi su uigraniji. Ovaj niz pobeda Denvera protiv lošijih ekipa ne znači ništa. Iako je sada klupa dosta jača, još je to daleko od finalista konferencije, a kamoli šampionske ekipe.

Realno

pre 3 godine

Bila bi savršena utakmica da nije bilo 6 izgubljenih lopti...Ovako prosek.
Miris razvalili...
Tim pobeđuje,ima dosta kvalitetnih igrača na svim pozicijama...
Biće tvrd orah u playoff-u.

mamba

pre 3 godine

https://cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/22410018/unnamed__5_.png
Grafikon pokazuje izmerljivu realnost ne-davanja slobodnih DenverJokiću. Kao i do-davanje Embidu i LeFlopu. I da pre svega NBA čini sve da ubaci Ziona u PO. Noćas na 4 ft Embida 11 ft Ziona...
Dakle Denver počinje meč sa od -4 do -7 u ligi. U PO će to da ode na bar - 10.
Ta poganost je sinoć bila ekstremna, baš za top listu nadrealista. Svirali su Jokiću dvaput korake kada ih nije bilo ni po evropskom standardu. Prvi put se začudiš. Drugi put nemaš više dilemu: ovo je namerna dresaža i akanje u mozak. A pre svega poruka: ovo je naš teatar a ne tvoj. Uz ostale "biju te al nema ti faula". Baš baš pogano. Te dve i dve greške na sekirice - oštetili ih jedno 10 poena direktno. Ali su i razbili igru Denvera, umesto da odu na 20 razlke i meč je gotov pretvoriše sve u veliku smaračinu. I naravno kad drugi tim tako vratiš u život počne da im ulazi sve živo... Onda se Denver presabere i... i onda sudije opet vrate ove u igru u 2. poluvremenu. Pa treći put u finišu. Meč od ladnih 30 razlike pretvorili u dramu. Pri egal kvalitetu igre sinoćna bi pomoć zdravim Lejkersima značila 15 razlike za LeFlopa.
Zamisli da ne možeš da igraš nego se štrecaš dal ćeš dobiti korake? I da Nikola bude MVP ili uzme titulu ne deluje da će se to promeniti. Denver je učinio pravu stvar dovevši Gordona i Herisona ali sad mi deluje da bi titula bila čudo. NBA je njihov novac i još bitnije njihov Messanger. Nema tu obzira.

@znanje imanje
Poznato je da Lebron sutira mnogo bacanja, vidi se koliko pratis kosarku. Naravno da ekipe koje idu u kontakt imaju vise bacanja. Zato Pelikansi i imaju najvise bacanja jer Zajon iskljucivo iz reketea poentira. Lejkersi su nikakva suterska ekipa, fizicki su dominantni i logicno da imaju veci broj bacanja od Denvera. Lebron i Jokic sutiraju isti broj bacanja po mecu, pa sad se ti dogovori sa sobom dal je Lebron siledzija koji ide na snagu (ako je tako onda bi trebalo vise bacanja da ima) ili ipak veliki znalac. Svakako se slazem da ili Jokic treba da sutira vise bacanja ili ostale zvezde manje. Ali LBJ je spada tu, jer i ne sutira ni blizu istu kolicinu bacanja kao neki, a realno je jedan od fizicki dominantnijih igraca u ligi.

Online

pre 3 godine

Jao kad pocne ovako subota! Inace poceo sam po navici da uzimam telefon i prvo gledam sta je denver uradio. Ne znam samo dal se ovde dovoljno govori o tome da je Nikola glavni kandidat trenutno za MVPa NBA lige. Dakle da ponovim MVPa NBA lige?! dal iko ovde malo vise razume velicinu toga?! Dakle najboljeg kosarkasa na planeti! nekako mi kroz nase medije to prolazi kao kad Djokovic osvoji neki lagani turnir serije 500. Dakle ne ni Le bron james,ne ni Durant,ne ni Irving,ne ni Embid,ne ni Harden.. znqte li vi ko su ta imena?!NAS JOKIC moze da bude MVP!!!! ej ljudi! MVP NBA LIGE!!!!

znanje-imanje

pre 3 godine

https://cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/22410018/unnamed__5_.png
Grafikon pokazuje izmerljivu realnost ne-davanja slobodnih DenverJokiću. Kao i do-davanje Embidu i LeFlopu. I da pre svega NBA čini sve da ubaci Ziona u PO. Noćas na 4 ft Embida 11 ft Ziona...
Dakle Denver počinje meč sa od -4 do -7 u ligi. U PO će to da ode na bar - 10.
Ta poganost je sinoć bila ekstremna, baš za top listu nadrealista. Svirali su Jokiću dvaput korake kada ih nije bilo ni po evropskom standardu. Prvi put se začudiš. Drugi put nemaš više dilemu: ovo je namerna dresaža i akanje u mozak. A pre svega poruka: ovo je naš teatar a ne tvoj. Uz ostale "biju te al nema ti faula". Baš baš pogano. Te dve i dve greške na sekirice - oštetili ih jedno 10 poena direktno. Ali su i razbili igru Denvera, umesto da odu na 20 razlke i meč je gotov pretvoriše sve u veliku smaračinu. I naravno kad drugi tim tako vratiš u život počne da im ulazi sve živo... Onda se Denver presabere i... i onda sudije opet vrate ove u igru u 2. poluvremenu. Pa treći put u finišu. Meč od ladnih 30 razlike pretvorili u dramu. Pri egal kvalitetu igre sinoćna bi pomoć zdravim Lejkersima značila 15 razlike za LeFlopa.
Zamisli da ne možeš da igraš nego se štrecaš dal ćeš dobiti korake? I da Nikola bude MVP ili uzme titulu ne deluje da će se to promeniti. Denver je učinio pravu stvar dovevši Gordona i Herisona ali sad mi deluje da bi titula bila čudo. NBA je njihov novac i još bitnije njihov Messanger. Nema tu obzira.

Huan Pablo Don Fernando

pre 3 godine

nece amerikanci nikada dozvoliti da belac iz evrope, a tek srbije i balkana, koji igra mozgom i za ekipu bude mvp, to mogu samo cirkuzanti koji igraju samo za sebe poput hardena i ostalih da budu!!!

Radomir Salah

pre 3 godine

Najduža serija pobeda od 2013. godine. Poslednjih 20 utakmica skor 17-3. Trenutno su the hottest team in the NBA ???? Ajmo do top 3 pa i zvanično da nema primedbi da Jokić ne bude MVP! Nismo svesni šta imamo u reprezentaciji (plus Birču)?!

man

pre 3 godine

114-110 za denver i sudiji pred oci se pravi ocigledan faul a on ne svira nego drugi sudija , americki komentator u cudu inace poered Jokica dobri su bili i Barton i PorterJunior. A ljudi koji ni ne gledaju NBA o mvp prave ovde galamu ni oko cega. Prvo bude li Denver treci Jokic ce biti MVP u suprotnom nije nikakva kradja ako najkorisnijeg proglase Hardena ili nekog drugog.

zilijen

pre 3 godine

@Papilon
Ja se nadam da ce ovog leta Igor birati od ovih 15 igraca: Teodosic, Micic, Jovic, Jaramaz, Nedovic, Bogdanovic, Lucic, Davidovav, Kalinic, Pokusevski, Bjelica, Petrusev, Jokic, Marjanovic, Milutinov (ako se oporavi, ako ne onda Raduljica da se oprosti.
Poveo bih i tri mlada igraca da treniraju sa timom, Trifunovica, Pecarskog i Uskokovica

Legolas

pre 3 godine

On će biti najnormalniji MVP!!!
Ne hvali se,ne grabi,ne juri.Ne lakta se,ne kur.i se!
Samozaljubljeni Harden i ostali treba da uče od njega.
Skroman,pametan jako,a tata igre!
Zbog toga što trpi batine od nasilnika,zbog svoje inteligencije i skromnosti.
Zbog toga što se kosarka nakon njega drugačije vidi i posmatra,uveo novu poziciju plej--centar.Revolucionar i vizionar.
Zbog toga što pored prebijanja nisko inteligentnih steroidima napumapnih igrača,ne odstupa i dalje.Gura svoje.
Zbog toga bio ili ne MVP, svi znaju da je on budućnost NBA!!!!
Jedna sezona dve,ništa su,on je vladar NBA ligom naredne decenije!!!!
Radujmo se svi!!!!
I

Gandi

pre 3 godine

Fudbal kriket kosarka, hokej, tenis. U 5 najpopularniji sportova na svetu mi imamo 2 najbolja igraca, od toga jednog najboljeg svih vremena. Kakv smo mi nebeski narod! 😊

Lars

pre 3 godine

@Moze li neko da mi objasni zasto su pozicije na tabeli obelezene zelenom bojom do broja 10?
(Tenkre, 10. april 2021 08:11)

Zato jer je danas 10.04.

panter pudlica

pre 3 godine

Nestvarni jokic i solidni kineski snajper...
(petarczv, 10. april 2021 09:03)

Jeste kineski, ali kada je najviše trebalo, bio je onaj pravi (123).
Jokić je kralj.
A ti si... Bolje da ne napišem šta. Znaš i ti sam na šta mislim...

Pera Ždera

pre 3 godine

Opet losija igra (odbrambeno) +18 izgubljenih, a pobeda. Dok posloze jos malo energetske kockice, povecaju minute odlicne igre (svaki mec 2 cetvrtine odlicni, dve losi prilicno)... ne znam stvarno ko ce ih i kako tada dobiti kada ovako "nepazljivi" povezase 8 pobeda. Da li je pogresno prizeljkivati i titulu (svake god su nepogresivo pravili korak vise/dalje)?

Ne dati Nikoli MVP nagradu ove sezone bi bilo jednako udaru komete u Zemlju :)) Nenormalno. TDabl za manje od 3 cetvrtine, na kraju 26p 13sk 14as! Vanzemaljac.

Ide video nakon meca u kom ga Ognjen (pomocni trener i prijatelj) opisuje uporedjivanjem sa dzez muzicarem. U smislu ritma, gruva, osecaja, pristupa igri i zivotu. Improvizacija na najvisem nivou kad je potrebno. U stilu, popne se na binu, preuzima stvar maestralnim solo momentima. Jutros povratkom u 4oj sam vratio Denver iz rapidnog gubitka prednosti (od 13+ do 5p) razigravanjima i poenima.

Porter standardno 20+p 10+sk vece. Ranije smo stalno prizeljkivali i govorili da je dovoljno da Heris npr daje svako vece 10-15ak poena i Denver bi bio nezaustavljiv (period njegovog trazenja totalno izgubljenog suta), a nekako ne govorimo dovoljno sada o tome da Denever ima standardnog 20+p igraca pored Nikole i Mareja. A Porter ce tek da napreduje. Savrseno igra zadato, prirodan je sa Nikolom (ranije je bas odskakako pogresnim kapiranjem igre i postavki). Milina.

Gordon dovoljno. Barton 17p (raduje 11 suteva, taman koliko bi i smeo medju starterima) ali opet previse kampovanja za skok. U jednoj situaciji svih pett igraca Denvera ispod kosa ceka skok (bez ijednog Spursovca), niko ne gradi igrace spolja, lopte se odbija totalno slobodnom Bartonovom igracu = drugi napad, sansa. Bas je sampion u tome. Jutros +/- -12.

Moris "Mr Nugget"!. Def igrac utakmice. Meni odavno omiljeni lik (po tom pitanju u istom kosu sa nekada Herisom i Kregom). Bas dobra energija. Sutirao 7/8, 21p, najvecih +14. Maestralna partija.

Mekgi 8sk, Kampaco 9p 4as, Dozijer 9p 5sk +10, sve kako i koliko treba od njih.

Kanidja PG

pre 3 godine

U zadnja 4 meca 51 asistencija.
59 tripl dabl u karijeri(54 u regularnom dijelu i 5 u plej ofu).
Igra se covjek kosarke prosto uzivanje. 8 pobjeda u nizu i bez Mareja zadnja 2 meca.
Genije!

JPR24

pre 3 godine

Eno ga mvp Embiid, pokazao znanje protiv Ziona i Adamsa : nije znao gde je ! I on je u priči za MVP-a ?? Sutra igra protiv OKC pa će možda preskočiti dan odmora kako bi nabudžio malo statistiku protiv mlade i neiskusne Oklahome.. Ili će da odmori za svaki slučaj ! A posle ime sledi Dalas, Bruklin, Klipersi, pa GSW, i onda Sansi i dva puta Baksi, baš me zanima da li će ih odigrati sve !? Ili je ipak odmaranje važnije ?

JeRemija

pre 3 godine

@znanje-imanje

Esi mi dobar?

Jokiću sude jezivo malo bacanja po meču, mislim oko 4.8.
Sledeći superstar sa malo bacanja po meču (i to je tako godinama) je upravo Lebron, sa 5.8, dakle samo jedan više od Jokića.

Primera radi, Harden je uvek oko 10 bacanja po meču, Embid isto tako, Durent je uvek imao više bacanja od LBJ, ali me živo interesuje kako si uspeo da ispinuješ priču da sudije guraju Lenrona na liniju slobodnih bacanja?! Čovek je u tom segmentu, uz Jokića najnezaštićeniji u celom NBA...

SUNĐER BOB

pre 3 godine

On je već jedan uzeo i dao. A ti izgleda da ćeš uz smederevca i sarmu dok krčka još dosta vremena u izolaciji !
Akad i gde je uzeo taj prsten pošto pratim Denver sigurno bi neko znao ili čuo za njegovo osvajanje prvenstva.
(slaviša šmigič, 10. april

Uh na smederevcu najlepša sarma na svetu...
Jbg tebi ni sva tehnologija sveta ne moze pomoci da postaneš pismen...volim sarmuuuuu

Kikujiro

pre 3 godine

Ignrišite sve koji pljuju, nipodaštavaju Jokića, koji spinuju sa teorijama zavere i brukaju se slepilom, one koji pokazuju neznanje da je Jokić loš u odbrani, i njima sličnim.

Nema sl.bacanja za Embida nema poena, Embid katastrofalan u odbrani, u poslednje dve utakmice najgora moguća odbrana od bilo kog centra u celoj ovoj sezoni.

Nastavlja se silovanje nad Jokićem u ovoj sezoni od sudija, očigledne 100% faulove nad njim mu ne daju, te uzgubljene lopte to su u polovini slučaja one koje mu sudije nameste, kada konstantuješ očigledno to nije teorija zavera, teorija zavere je kada se praviš slep da Jokić ima "kvalitetno i zasluženo" sudjenje, kako se to zove, licemeri ili neznalice.

Divljenje i poštovanje Jokiću koliko je smiren, "trpljiv" i kako nastavlja da održava ovako visok nivo igre uz ovakvo namerno maltretiranje, neverovatno. Pitam se hoće li izsržati ili će ga ipak slomiti pre kraja sezone.

Ne postoji diskusija sada, Jokić je apsolutni MVP, u svakom pogledu. Ako ne pobedi biće to isključivo iz komercijalnih razloga, na nivou košarkašle igre nemoguće je da ne osvoji MVP.

Jokić nije propustio nijednu utakmicu, to je njegov kvalitet, to što drugi kandidati propuštaju više utakmica iz bilo kojih razloga to je njihova slabost, MVP priznanje neće biti zboga toga umanjeno, već suprotno, dobija još više na značaju i vrednostiza Jokića.

Gledati Jokića je čisto košarkaško uživanje, nasladjivanje lepotom igre, onaj pogodak iz horoga je - A Thing of Beauty.

Papillon

pre 3 godine

Mozda je vreme da hladne glave prodiskutujemo sa kim u reprezentaciji bi Jokic mogao da igra na nacin na kojem igra u Denveru.
Konstantna kretanj u napadu je neophodna, mi nemamo ili imamo teko nekoliko i to u godinama takvih igraca koje jos prate i povrede. Kateri bi bili Nedovic i Lucic, u godinama vec, cesto povredjeni. Nemamo cak ni igrace koji ce "sigurno" dati trojku ako su sami, i da to rade konstantno. Mi imamo igace koji mogu da igraju samo na nabijanje dole, plus svi ovi novi mladi su visoke trojke, realno cetvorke koji ne umeju spolja.
Na to, cak i kao osnovu treba dodati kompoziciju odbrane, tu mozda i mozemo nekako da obezbedimo da nemamo probijanje prve linije jer Jokic ne moze da zastiti obruc ako dovoljno skocan igrac krene na ulaz i probije.
Ne mislim da ulazim u raspravu zaista vec cisto da neko iznese misljenje kako bi trebalo da igra jedno 8-9 igraca, a da iskoristimo Jokica najbolje moguce. Svakako ne moze Teodisic na kecu da brani prvu liniju u odbrani. Ne moze ni Micic.

Bojan Nikolic

pre 3 godine

Najneverovatnija stvar posle ove utakmice, je ta da je Nikola do ovih borojeva stigao, a da generalno nije bas imao svoje vece.
Gubio je lopte (6), neke su posledica nesudjenih faulova, a 2 su bile koraci, jer je opet oklevao da sutira za 3 poena, iako je utakmicu otvorio trojkom, i bio je stoprocentan sa ucibkom 2/2.
U jednom periodu je uneo veliku nervozu na teren, posle cistog faula koji naravno nije sudjen.
Dobio je udarac u lakat, lopta mu je ispala, sudije nisu svirale nista.
Posle protesta i tehnicke, i dalje je bio pod utiskom, bio nervozan, a to se prenelo i na ekipu.
Ispustili su veliku prenost, a onda se Jokic sabrao, i uspeli su da odbiju taj nalet.
Skokove je pokupio jer se Barton ovaj put, nije zaletao po njih.
Sto se tice asistencija, bio je fenomenalan. Kad god su ga udvojili, a bilo je i utrajanja, lagano je nalazio saigrace, koji su gotovo sve njegove pasove ovaj put pretvorili u asistencije.

Utisak dok sam gledao utakmicu je bio kao da Jokic igra neku svoju prosecnu partiju. Bez neke prevelike agresije prema kosu. Tek kad vidis brojeve, shvatis da ih je unakazio. A steta koju im je napravio je i veca, ako se uzme u obzir da su vecinu trojki primili zbog udvajanja na njemu. Moris je sutirao 5/5, jer je njegov igrac stalno pomagao na Jokicu.
Marej kad se vrati, ova ekipa ce biti brutalna. Mislim da ce klubovi iz LA, dati sce od sebe da izbegnu Nagetse u prvoj fazi.
Veca su mina za njih od Jute i Finiksa.

Плави вентилатор

pre 3 godine

Стандардно од Јокића - на MVP нивоу.

Мало су лошије тимски одиграли одбрану и оно што је требало да буде доминантна партија постаде мало драматична завршница, али је Никола још једном докторски одрадио свој дио.

Оно шта он саставља у нападу је неодбрањиво. Чак кад се и суиграчи погубе као пред крај данас. Кад га удвајају, одради додавање у најбољем моменту. Када је 1-1 само га батинама/судијама зауставе.

И данас је било неколико ‘ситуација’ којима су се и коментатори Сан Антонија смијали. Нпр. Испред самог судије га Дерозан звекне по руци, наравно без фаула. Али му је свирано пар корака које ни рукију у НБА не би.

Монте Морис - какав краљ и фантастичан шести играч.

Углавном, данас и без Мареја побједа, Никола сасвим опуштено може да граби ка MVP. Сада га и мејнстрим коментатори подржавају.

Слиједи им 5-6 тежих утакмица, које би ипак све могли/требати да добију тако да и трећа позиција није изненађење. Лејкерси и Портламд ће да прану још 2-3 тако да ће се прва четворка на западу потпуно одљепити од остатка.

JPR24

pre 3 godine

Somborac nikad neće uzeti prsten!!!
(SUNĐER BOB, 10. april 2021 08:27)

On je već jedan uzeo i dao. A ti izgleda da ćeš uz smederevca i sarmu dok krčka još dosta vremena u izolaciji !

znanje-imanje

pre 3 godine

mamba
Evo dogovorio sam se: promakle su ti i lakše uočive stvari i one teže. Zajon na svaki faul nad njim napravi dva u napadu desnom rukom pri ulazu. Koja isto dobije kao faul nad njim. I ne, broj slobodnih Nikole i Brona spram "usage" ne da nije isti nego ni izbliza. Itd, sve druge činjenice.
Ono što ti više promiče je ono teže uočljivo. Nemaju sviranja faulova istu vrednost, osim na kraju u statistici. Dotad sudije često prilično ispeglaju cifre ali kada su već predefinisale utakmicu ranije, nejednakim suđenjem. Sinoć je bila takva, školski primer - razbili bi ih a ovako ih jedva dobili. Zbog jedno 10 nepravednih sudijskih odluka na štetu boljeg tima. Još pritom patern glede tajminga koji se ovde nazire je da Nikola ne dobija slobodna. I da dobija faulove koje nije napravio itd. Sve obratno od LeBrona. A onda poneki put na kraju utakmice dolazi do izjednačavanja. Ali dotada su sudije već podigle protivnike Denvera. I sad opet se neka završi sa 30-10 u slobodnim bacanjima ali ne može baš svaka. Dakle trodelni mix 1 ukupne količine 2 plus baš nepravednih odluka i 3 tajminga dodeljivanja - to (im) je optimum da se dosta šteluje a minimalno vidi.
Nikola je fenomen kao i Novak koristan za manju dehumanizaciju Srba, inače me za NBA boli uvo. Tamo je nepravda kao dominantan metod ustanovljena još od Džordana.

Stanija Abramović Ajfon

pre 3 godine

Čitajte komentare i biće Vam jasno zašto smo tu gde smo kao narod, nacija. Jokara je za mene lično MVP. HVALA mu na svemu.
(ms, 10. april 2021 10:08)

Ту смо где смо као народ, између осталог, јер нас је лако наложити, а онда не препознајемо тролове, "сусједе", нуркићевце и остале чији су се прадедови потписивали данас (не)званичним писмом... Капираш?
Обрати пажњу на елементарну чињеницу да ложачи редовно једни другима одговарају... Да би на крају неко (понекад и добронамерно и наивно) прокоментарисао "ето какви смо као народ" ;)

maSi

pre 3 godine

A kako su punili Denver preko njega ko sarmu, ali dobro nije to prvi put.
Uvek me zaboli stomak od smeha, kad se setim kako je pokušao zakucati. Imao je dva zakucavanja za pet godina NBA karijere, doduše mlohava, ali kad je treći put pokušao doživeo je totalni fijasko. Zaleteo se, a niko oko njega promašio ceo koš i povredio skočni zglob.

Opšte je poznato da Somborac nema tretman kod sudija kakav imaju zvezde u NBA ligi. A jel znate zašto? Zato šta mlohu niko ne smatra zvezdom sem ruralne Srbije. Može da ima 50 poena na guranje, ali većini neće da privuče pažnju, jer ni jedan njegov poen nije atraktivan, ono da te odlepi od stolice. A MVP-ezejca koji pali na guranje, kad ga prišarafe stanje ko yugic uzbrdo, pa deli vruče krompire koje drugi pretvaraju u poene.

Takav igrač nikad ne bi trebao osvojiti MVP nagradu, i nadam se da nikad neće takav igrač dobiti MVP nagradu. Iz svega gore navedenog kao paket Somborac nikad neće biti zvezda.
(Karleuša, 10. april 2021 09:19)

Плачи.

https://pbs.twimg.com/media/Exc9DpYWYAI2yEK?format=jpg

Milivoje

pre 3 godine

Mnogo jak i uigran Denver. Relativno mlada ekipa i lagano pobeđuju San Antonio u dva meča. Vidi se iz aviona da su počeli rutinski da igraju i zaista ne vidim ko bi protiv njih mogao da izvuče četiri pobede u plej ofu ove godine sem Jute.

Miloš

pre 3 godine

A kako su punili Denver preko njega ko sarmu, ali dobro nije to prvi put.
Uvek me zaboli stomak od smeha, kad se setim kako je pokušao zakucati. Imao je dva zakucavanja za pet godina NBA karijere, doduše mlohava, ali kad je treći put pokušao doživeo je totalni fijasko. Zaleteo se, a niko oko njega promašio ceo koš i povredio skočni zglob.

Opšte je poznato da Somborac nema tretman kod sudija kakav imaju zvezde u NBA ligi. A jel znate zašto? Zato šta mlohu niko ne smatra zvezdom sem ruralne Srbije. Može da ima 50 poena na guranje, ali većini neće da privuče pažnju, jer ni jedan njegov poen nije atraktivan, ono da te odlepi od stolice. A MVP-ezejca koji pali na guranje, kad ga prišarafe stanje ko yugic uzbrdo, pa deli vruče krompire koje drugi pretvaraju u poene.

Takav igrač nikad ne bi trebao osvojiti MVP nagradu, i nadam se da nikad neće takav igrač dobiti MVP nagradu. Iz svega gore navedenog kao paket Somborac nikad neće biti zvezda.
(Karleuša, 10. april 2021 09:19)

Mislim da je vreme da ideš kod oftamologa a boga mi i otorinolaringologa... Ili da počneš malo da gledaš utakmice i slušaš/čitaš šta kažu strani mediji.

#10

pre 3 godine

Jokic sledece godine na all-star da ucestvuje u svim kategorijama: utakmica, trojke, zakucavanja i ono takmičenje u baratanju loptom i sve da pobedi!

Dragan

pre 3 godine

Igra Jokara odlicno, iz godine u godinu napreduje, dize nivo kvaliteta svoje igre. Nije konstantran nego sve bolji i bolji. Svake godine je dodao barem jedan novi element a nekad i dva u odnosu na prethodnu zato je analiticarima i cuvarima teze da citaju njegovu igru a samim tim i Denvera. Da nisu imali propuata protiv glupavog Sakramenta i na jos par utakmica bili bi vrlo blizu prvoj starnoj poziciji na zapadu. Svakako sa novim igravima i povratkom Mareja na nivo igara sa kraja prosle sezone Denver blizu finala zapada a mozda i generalno finalu a onda u boj pa sta bude protiv Hardena i dreem tima ove sezone. Samo da momke iz Denvera mimoidju povrede. Jokic sa dosadasnjim igrama zasluzuje MVP titulu.

ins

pre 3 godine

Jokic u laganom ritmu.
NBA je sto se tice gledanosti u ozbiljnom padu, zato Jokic nece biti ni Mvp niti ce uzeti prsten.
Ne sto je Srbin vec sto ljude koji vode ligu zanimaju samo gledanost i novac.
Jokic i Denver nisu marketinski atraktivni, zato se opustite i uzivajte u igri.
Bez nerviranja, sudije ce uleteti kada bude trebalo.
(Deki, 10. april 2021 08:17)

Odakle tebi ova provala,sto je jos gore odakle toliko pluseva?Nece biti MVP? Pa on je vec MVP?.Gledanost?1.Jazz 2.Suns?Denver ce i to da stigne..To su svi ocekivali?Kako sudije nisu resile proslu sesonu denver-lac?A sredice da ko tacno ode u wcf?LAL?LAC?Denver je odvrnuo kesu za AG zato sto znaju da im sudije nece dati nista?I Spursi su mali tim,pa su osvajali prstene..Samo ti gledaj i uzivaj

Kikujiro

pre 3 godine

Ignrišite sve koji pljuju, nipodaštavaju Jokića, koji spinuju sa teorijama zavere i brukaju se slepilom, one koji pokazuju neznanje da je Jokić loš u odbrani, i njima sličnim.

Nema sl.bacanja za Embida nema poena, Embid katastrofalan u odbrani, u poslednje dve utakmice najgora moguća odbrana od bilo kog centra u celoj ovoj sezoni.

Nastavlja se silovanje nad Jokićem u ovoj sezoni od sudija, očigledne 100% faulove nad njim mu ne daju, te uzgubljene lopte to su u polovini slučaja one koje mu sudije nameste, kada konstantuješ očigledno to nije teorija zavera, teorija zavere je kada se praviš slep da Jokić ima "kvalitetno i zasluženo" sudjenje, kako se to zove, licemeri ili neznalice.

Divljenje i poštovanje Jokiću koliko je smiren, "trpljiv" i kako nastavlja da održava ovako visok nivo igre uz ovakvo namerno maltretiranje, neverovatno. Pitam se hoće li izsržati ili će ga ipak slomiti pre kraja sezone.

Ne postoji diskusija sada, Jokić je apsolutni MVP, u svakom pogledu. Ako ne pobedi biće to isključivo iz komercijalnih razloga, na nivou košarkašle igre nemoguće je da ne osvoji MVP.

Jokić nije propustio nijednu utakmicu, to je njegov kvalitet, to što drugi kandidati propuštaju više utakmica iz bilo kojih razloga to je njihova slabost, MVP priznanje neće biti zboga toga umanjeno, već suprotno, dobija još više na značaju i vrednostiza Jokića.

Gledati Jokića je čisto košarkaško uživanje, nasladjivanje lepotom igre, onaj pogodak iz horoga je - A Thing of Beauty.

AleksandarBL

pre 3 godine

Nastave li Denver i Jokić da igraju ovako, vjerujem da će ta prestižna nagrada MVP otići u prave ruke,što silno želim...
Sa kakvom lakoćom i elegancijom on igra,kao da pleše po terenu.
Kada se malo bolje pogleda, koliko se odbrambeni igrači muče sa njim, pa to je strašno...
1 na 1 nemaju šansu, krenu sa udvajanjem majstor bez gledanja podjeli asistenciju...
Oni za njega nemaju lijek i još dugo ga neće pronaći...
Jokara mijenja košarku kada su veliki igrači u pitanju,to je nesporno...
Igra kao najbolji plej, ruka meka kao pamuk, strašan osjećaj za prostor i asistiranje, a pri tom protivnički igrači imaju toranj ispred sebe...

panter pudlica

pre 3 godine

Nismo svesni šta imamo u reprezentaciji (plus Birču)?!
(Radomir Salah, 10. april 2021 08:15)

Ali i Argentina ima Skolu.
(ccc, 10. april 2021 09:00)

A i mi debila poput tebe.

ins

pre 3 godine

Jokic ima najveci hajp u NBA zajednici za MVP(pogotovo posle svih tih povreda) svi nba portali,stranice su ga vec pod? za mvp..Jos ako dodju do 2mesta,pa onda jedino da ga isteraju iz nba pa da ga ne dobije

JPR24

pre 3 godine

Da se razumemo i ja navijam za Jokiča ali njegova odbrabna je blagi užas pa Denver pola koševa primi preko lošeg Jokiča i njegovog slabog postavljanja u odbrani čovek nezna da zatvori prostor u odbrani neizlazi pravovremeno kasni dakle užas u napadu je dobar ali svaku utakmicu gubi ogroman broj lopti i uglavnom su to protivnapadi i sigurni koševi za ovu pobedu daleko najzaslužniji je Porter koji zna da igra odbranu i denver mora da se zahvali Porteru inače bi pukli ovu utakmicu.Poter je fantastičan u oba smera.
(slaviša šmigič, 10. april 2021 09:00)

Pojma ti nemaš. Samo pokazuješ da ne gledaš i da nisi gledao utakmice !
Za izgubljene lopte, ne gleda se bruto cifra, ona nema značenje u statistici, može da ima u jednoj utakmici, ali globalno ne, tu se gleda statistika na 100 poseda ! Trenutno Jokić ima 4,3 izgubljene na 100 poseda, Embiid na primer ima 4,8, toliko odprilike ima i Durent, za primer ! Sad su ti stvari malo jasnije ? Ili ne ?
Porter! Jeste da je u ovoj utakmici bio ključan na kraju, ali sa time se iskupio i za promašeno slobodno bacanje pre toga ! A reći da je on fantastičan u oba smera, to je već smešno ! Ili si samo pogledao skraćeni snimak u prilogu za ovu utakmicu pa onda lueptaš. A za igrača koji ne igra odbranu, pogleda Embiida protiv Pelikansa, niti je znao gde je, niti se trudio dovoljno, pa barem da se postavi, ali ne, Zion i Adams su ga pojeli u svakom smislu !

Pit

pre 3 godine

Da se razumemo i ja navijam za Jokiča ali njegova odbrabna je blagi užas pa Denver pola koševa primi preko lošeg Jokiča i njegovog slabog postavljanja u odbrani čovek nezna da zatvori prostor u odbrani neizlazi pravovremeno kasni dakle užas u napadu je dobar ali svaku utakmicu gubi ogroman broj lopti i uglavnom su to protivnapadi i sigurni koševi za ovu pobedu daleko najzaslužniji je Porter koji zna da igra odbranu i denver mora da se zahvali Porteru inače bi pukli ovu utakmicu.Poter je fantastičan u oba smera.
(slaviša šmigič, 10. april 2021 09:00)

Da, očigledno je su svi sem Jokića zaslužni za ovu pobedu jer da nisu izašli na teren Denver bi izgubio.

maSi

pre 3 godine

@znanje imanje
Poznato je da Lebron sutira mnogo bacanja, vidi se koliko pratis kosarku. Naravno da ekipe koje idu u kontakt imaju vise bacanja. Zato Pelikansi i imaju najvise bacanja jer Zajon iskljucivo iz reketea poentira. Lejkersi su nikakva suterska ekipa, fizicki su dominantni i logicno da imaju veci broj bacanja od Denvera. Lebron i Jokic sutiraju isti broj bacanja po mecu, pa sad se ti dogovori sa sobom dal je Lebron siledzija koji ide na snagu (ako je tako onda bi trebalo vise bacanja da ima) ili ipak veliki znalac. Svakako se slazem da ili Jokic treba da sutira vise bacanja ili ostale zvezde manje. Ali LBJ je spada tu, jer i ne sutira ni blizu istu kolicinu bacanja kao neki, a realno je jedan od fizicki dominantnijih igraca u ligi.
(mamba, 10. april 2021 09:00)

За шта, да му дају слободна бацања?! Леброн када год да крене на улаз, противници беже из рекета, не сме нико чак ни да га погледа, јер судије одмах свирају фаул!

Toki

pre 3 godine

@ Moze li neko da mi objasni zasto su pozicije na tabeli obelezene zelenom bojom do broja 10?

**** Prvih 6 timova na tabeli idu direktno u playoff, a timovi od 6-10 igraju turnir za preostala 2 mesta.

mookieblaylock

pre 3 godine

Pratim ovaj b92 report redovno, komentare isto i mogu reci da ste danas razvalili momci.. Nisam stigao da gledam mec ali sam preko komentara sve lepo saznao. Zato predlazem (znam da nije moguce iz vise razloga) da se na negativne komentare ne stavljaju ocene (sem onih "slucajnih") i tako cemo ostvariti neku vrstu zajednice koja ozbiljno analizira tok meca, plus ima dosta redovnih clanova.. Negativci ce sami odustati od trolovanja jer u Boga ne veruju! Setite se one stare: pomozi Boze da se Srbi sloze! I opet treba ponoviti - Srbija ima dva džokera a svaki špil karata ima 3! Ko će biti treći?! Uživanje dan.. Milina.. Pozdrav svima.. :)

Goran NBA 1986 (ne, nije godina rodjenja, otad pratim nba)

pre 3 godine

Dok mi sto gledamo svaku ustanemo, experti se raspishu. Imate kategoriju stvarni procenat suta, dakle ako Jokic iz onih tipkanja jednom promasi, pa drugi i iz treceg ubaci, u statistic za dva stoji 1/3, a realno to je 1/1, dakle za dva nije 7/15 jer je imao 5 of skokova, posle kojih ili poentira ili sutira bacanja, vec 7/10, za tri 2/2, sb 6/6, od 14 asistencija dali su 35 poena plus njegovih 26. Odbranu igra skoro pa savrseno, takva postavljanja, udvajanja, sve igra pametno, sinoc i 4 licne nikom nije davao da da lako polaganje. 6 izg lopti, u dva napada zaredom maltene sviraju mu korake prilikom cimanja poetla sa trojke i kretanja u dribling, prvi put mu to svitaju ove sezone i to dvaputa. treca izg cist faul tad je jurio sudiju po celom terenu dok nije dobio tehnicku koju je i trazio, cetvrta i peta isto cist faul, sesta pogresno dodavanje. uostalom za skoro 38 minuta +7, dakle za 10 minuta za strasnim rim protektorom megijem -5, pa kako onda ne igra odlicnu odbranu.

blic

pre 3 godine

Eto sta desi kad Denverovi igraci krenu pogadjati otvorene suteve, odma to ide lagano na +10 asistencija za Jokica. Da su ovi iole konstantni u otvorenim sutevima, Dzoker bi opusteno imao 10 asistencija u prosjeku.

Lesli

pre 3 godine

Neverovatno je da Sparsi tokom cele utakmice nijednom nisu vodili, čak nisu uspeli nijednom da izjednače, a na kraju je ipak bilo vrlo gusto. Mada, nije takva pobeda loša za Denver, da ne zaborave kako se dobijaju neizvesni mečevi.

MPP

pre 3 godine

NO JOKE


with……..

Fenomenalni Nikola , šutnu on one 2 trojke na početku i više jok….to samo on može da uradi. Bez Mareja nekako su priveli utakmicu kraju. Oseća se da Denver ,kao tim, lomi protivnike što i jeste cilj. "Nikola čini ovaj tim djavolski dobrim"
reče Greg P. posle utakmice.
I to je suština čitave priče.
Jokić je u suštini SINONIM
za MVP….

patriot

pre 3 godine

@ slaviša šmigić
Tvoj komentar bi imao više smisla kada bi znao da sastaviš rečenicu, završiš jednu misao tačkom, pa počneš novu rečenicu velikim slovom.
Vežbaj i pisanje reči koje počinju sa 'ne' (ne znam itd).

Locutus

pre 3 godine

Ovaj Gordon, otkako je stigao u Denver, kao mlada posle prve bračne noći: ne skida osmeh s lica.
(Moljac, 10. april 2021 12:11)

Momci sa DNVR su komentarisali u stilu: zamislite da u kafić zajedno uđu Porter i Gordon, koja bi to histerija bila među ženama. U pravu su.

smeh

pre 3 godine

@slaviša šmigič

Da li je to bila reklama tokom rialitija pa si uspeo da pošalješ komentare? A da batališ ti sve to i predješ na knjige? Ionako ti je inteligencija na veoma niskom nivou.

Beks

pre 3 godine

@Slavisa Mislio covek na vencani prsten. MVP ne znaci najbolji igrac lige,vec najkorisniji igrac regularne sezone ili je mozda Janis najbolji igrac sveta zadnje dve sezone? Mozda je to bio Westbruk kada je osvojio? Dvostruki standardi!!

tata

pre 3 godine

Oni su već sad' postali vrlo, vrlo respektabilna ekipa. Mladost je na njihovoj strani...
Jokić. MVP.
Ubedljivo najkorisniji igrač u ligi.

panter pudlica

pre 3 godine

Ovaj Gordon, otkako je stigao u Denver, kao mlada posle prve bračne noći: ne skida osmeh s lica.
(Moljac, 10. april 2021 12:11)

Svanulo čoveku, kako ne bi bio srećan.

Zoom

pre 3 godine

Kad ne stignem da gledam tekmu, ibavezno čitam b92 komentare, zaista ozbiljna analiza i prukaz utakmuce od većine komentatora (pera zdera, jpn 24 itd), molim ostale da se ne pecaju na trolove i da nam komentar listu ostave na miru, da bi mogli normalno da čitamo samo razumne komentare.

statističar

pre 3 godine

Vidim da sam dobio 50% pluseva i isto toliko minusa na molbu da REDAKCIJA B92 kontaktira ESPN da upišu 13-ti tripl-dabl Jokiću. Ne samo da to nije upisano nego mu je i smanjen PER.
Evo LINK ESPN: https://www.espn.com/nba/stats/player/_/table/general/sort/PER/dir/desc
Na ZVANIČNOM SAJTU NAGETSA PIŠE: The Serbian picked up his 13th triple-double of the season, placing him second just above third-placed James Harden of the Brooklyn Nets. Jokić was solid in the first half, but he took over in the final 24 minutes. The superstar center had 14 of his final tally in the last two quarters.

Pera

pre 3 godine

Lebron i Jokic sutiraju isti broj bacanja po mecu
@mamba
Pobrkao si, oni ne sutiraju nego pogadjau isti broj bacanja po mecu: 4,1
E sad, LeBron sutira mnogo vise (5,8 prema 4,7), ali zato nas Nikola pogadja mnogo bolje: 86,2% prema LeBronovih 70,3%.
A to je jos jedan razlog zbog koga ce ove godine Jokic glatko postati MVP.

Danilo.

pre 3 godine

A kako su punili Denver preko njega ko sarmu, ali dobro nije to prvi put.
Uvek me zaboli stomak od smeha, kad se setim kako je pokušao zakucati. Imao je dva zakucavanja za pet godina NBA karijere, doduše mlohava, ali kad je treći put pokušao doživeo je totalni fijasko. Zaleteo se, a niko oko njega promašio ceo koš i povredio skočni zglob.

Opšte je poznato da Somborac nema tretman kod sudija kakav imaju zvezde u NBA ligi. A jel znate zašto? Zato šta mlohu niko ne smatra zvezdom sem ruralne Srbije. Može da ima 50 poena na guranje, ali većini neće da privuče pažnju, jer ni jedan njegov poen nije atraktivan, ono da te odlepi od stolice. A MVP-ezejca koji pali na guranje, kad ga prišarafe stanje ko yugic uzbrdo, pa deli vruče krompire koje drugi pretvaraju u poene.

Takav igrač nikad ne bi trebao osvojiti MVP nagradu, i nadam se da nikad neće takav igrač dobiti MVP nagradu. Iz svega gore navedenog kao paket Somborac nikad neće biti zvezda.
(Karleuša, 10. april 2021 09:19)

Cekaj ,sta ces da kazes kad ga proglase za MVP prvenstva?

el

pre 3 godine

Eno ga mvp Embiid, pokazao znanje protiv Ziona i Adamsa : nije znao gde je ! I on je u priči za MVP-a ?? Sutra igra protiv OKC pa će možda preskočiti dan odmora kako bi nabudžio malo statistiku protiv mlade i neiskusne Oklahome.. Ili će da odmori za svaki slučaj ! A posle ime sledi Dalas, Bruklin, Klipersi, pa GSW, i onda Sansi i dva puta Baksi, baš me zanima da li će ih odigrati sve !? Ili je ipak odmaranje važnije ?
(JPR24, 10. april 2021 08:37)
Nestvarno deluje da je Jokic propustio samo 20 utakmica od kada je u NBA. Ukupno 432 u regularnom delu je odigrao. Embid je odigrao 242 a godinu dana duze je u ligi.

PatrickEwing

pre 3 godine

Mislim da je vreme da se počne pisati da je najniži pick ikada, koji je postao MVP bio Nash zajedno sa Giannisom, obojica su birani kao 15. Jokić je kao to svi znamo izabran kao 41. Verovatno najbolji value pick ikada u NBA. Toliko.

Miloje

pre 3 godine

Kao što nismo svesni šta radi i kakve granice pomera Novak, tako nismo svesni ni za Jokića......momci, malo je reći da ste sjajni

Deki

pre 3 godine

Ja ne znam ljudi, ko je gledao celu utakmicu mogao je videti da je ovo bila prilično loša partija Jokića. Osim par vanserijskih poteza, lopta mu je ispadala iz ruku, delio je loše pasove, gubio lopte, a skok u odbrani previše puta nije mogao da napravi. Onaj centar Poetl mu je pravio probleme, a lik realno nije nikakav igrač. Preko Jokića su Spursi davali smešne koševe, ponekad u odbrani kao duh. Bilo je dobrih asistencija na utrčavanja ali je dosta asistencija napravio i jer su mu saigrači pogađali za tri ono što obično promašuju, naročito Monte i Barton. Brojke ove ostvaruje jer bukvalno stalno lopta ide preko njega. Ne kažem da nije dobar, ali sinoć je bio lošiji nego u nekim prošlim mečevima gde je imao skromnije brojke.
(Rados, 10. april 2021 09:53)

Ima dosta asistencija zato sto su mu saigraci pogadjali ono sto obicno promasuju ? :D Pa valjda je obrnuto - u prethodnim utakmicama nije imao vise asistencija, zato sto mu saigraci nisu pogadjali ono sto bi inace trebalo da pogadjaju, s obzirom da je to cilj igre, a oni su profesionalni igraci. Nisu ni ovog puta blistali, pogotovo bez Marija, ali su bili dovoljni za San Antonio.

Sto se odbrane tice, apsolutno nije istina da je bio los. Nije bio ni gori, ni bolji od ostalih. Ja ne znam sta ljudi ocekuju ? San Antonio je koseve davao preko svih, iz step-back suta ili horoga. To tesko iko moze da odbrani, pogotovo kad se faulovi sviraju za sitnice, ali nekako svi kritikuju samo Jokica.

Papillon

pre 3 godine

Da dodam na prethodni komentar u vezi sa reprezentacijom, Jokića sad da staviš u Litvaniju, ovi igrači, razbijali bi.
Neverovatno dobro bi se uklopio.

JPR24

pre 3 godine

Somborac nikad neće uzeti prsten!!!
(SUNĐER BOB, 10. april 2021 08:27)

On je već jedan uzeo i dao. A ti izgleda da ćeš uz smederevca i sarmu dok krčka još dosta vremena u izolaciji !
Akad i gde je uzeo taj prsten pošto pratim Denver sigurno bi neko znao ili čuo za njegovo osvajanje prvenstva.
(slaviša šmigič, 10. april 2021 09:04)

Jedan, uzeo i dao ! Oženio se ! Ne razumeš metaforu koja sledi ?

Danilo.

pre 3 godine

Moze li neko da mi objasni zasto su pozicije na tabeli obelezene zelenom bojom do broja 10?
(Tenkre, 10. april 2021 08:11)

Za razliku od dosadasnjih godina, igra se play in.
Znaci bore se 4 tima za 2 pozicije poslednje za PO
7,8,9,10 mesto pre pocetka Play off igra se Play in ko ce da upadne na te pozicije

Sasa

pre 3 godine

Čitavši komentar korisnika Karleuša osetih neiscrpan transfer blama, kako radi lošeg pokušaja trolovanja, tako i radi neizmerne gluposti i očiglednog verovanja u deo stvari koje piše. Umesto da korisnici kao što su Jumko, Mikii, Kajzer i njima slični, posluže kao primer onoga što jedan korisnik interneta i čovek uopšte, nikada ne bi trebalo da bude, neki njima bivaju inspirisani tako da prihvataju njihovu forumu ponašanja kao normalnu i ujedno postaju poput njih. Koliko racionalnost u nekome mora biti poremećena da bi tako nešto pomislio a kamoli prihvatio....