Borjan: Borili smo se kao lavovi

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan rekao da su se crveno-beli u današnjem derbiju protiv Partizana "borili kao lavovi".

SS Izvor: B92, Beta
Pošaljite komentar
 1. Borili se kao lavovi! Izvukli 200% od sebe. Prevazišli svoje šampionske mogucćnosti. Pokazali raskošan karakter. Iskoristili sve greške velikog protivnika i njihovog plašljivog trenera. Zadivili sve briljantnom tehnikom. Partizan prvo poluvreme igrao kilavo a drugo načisto uprskao.
  (Tako je to bilo, baš tako, 8. april 2021 10:00)

  # Link komentara

 2. Uvek isto poslednjih 20 godina, toliko histerije se napravi oko derbija da igrači i treneri potpuno podlegnu podivljaloj atmosferi i onda od fudbala vidimo jako malo, gotovo ništa. Meni nije nikakvo zadovoljstvo da gledam faul na svakih do 10 sekundi i u raznim varijantama. Oni koji umeju da se dobro otkrivaju i kreću nemaju nikoga da im na vreme i lepo doda, i kada se retko to i desi - sve se seče nekim faulovima između smešnog i tužnog na šta to sve liči. Jeste se svi vi borili, nema šta majstore - ali mora malo i da se igra fudbal. Najgore je kad baš neznaš da igraš a borben si i naložen, mmožeš tako nekoga da povrediš a veoma često i sam da budeš povređen. Igrajte fudbal malo za promenu na derbijima.
  (Simon, 8. april 2021 08:51)

  # Link komentara

 3. Zasluženo ste pobedili. Navijači Partizana treba da vam čestitaju ako su realni !
  (BG, 8. april 2021 08:02)

  # Link komentara

 4. Играли сте катастрофално и једни и други. Било је туга гледати она испуцавања к’о деца кад играју. Једино је гол био леп - све остало, ево већ сутрадан ништа не памтим.
  (приватизовати близанце под китно, 8. april 2021 06:58)

  # Link komentara

 5. Taktika ...prvo poluvreme trening...kasnije dominacija.Bravo.
  (Čuvari Parkinga Svet.Prvaka, 8. april 2021 06:57)

  # Link komentara

 6. Igrali isto kao i uvek kada puknu. Slučajno pobedili i sad su lavovi. Da su izgubili (što je isto slučajno moglo da se desi, da je Holender šutirao malo niže) onda bi bilo da se pogledamo u oči, da se zapitamo...
  (ja, 7. april 2021 23:42)

  # Link komentara

 7. Majstore opet si spasao nemoguće, svaka ti čast.
  (Ljuba, 7. april 2021 23:21)

  # Link komentara