Sreda, 07.04.2021.

20:00

Mbape i PSŽ servirali osvetu Bajernu!

Fudbaleri Pari Sen Žermena savladali su Bajern u Minhenu sa 3:2, u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.

Izvor: MT

Mbape i PSŽ servirali osvetu Bajernu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

186 Komentari

Sortiraj po:

Velja

pre 3 godine

Jedno najobicnije pitanje: ako je Bajern bio bolji zasto nije pobedio?
Koliko znam rezultat je najvaznija stvar u bilo kojoj grani sporta.

Iggy

pre 3 godine

PSG postaje ozbiljna fudbalska masina. Pocetino im je sad zategao odbranu, a imaju zveri u napadu. Stizu daleko i ove godine. Naravno da je Bajern ozbiljna prepreka jos uvek, ali ipak je psiholoska prednost sad na strani PSGa, a i oni su naucili iz predhodnih godina verovatno bolje nego ijedan drugi tim, da vise ne prilaze ni jednom revans mecu kao unapred dobijenom. Uz to Pocetino zna da postavi igru na cuvanje prednosti, tako da mislim da je sansa jedno 60:40 za prolaz PSG-a.

Monteri iz Jajca

pre 3 godine

I u finalu je trebalo biti ovako samo nije htela da udje, sad su dali iz 4 suta 3 gola i jedan im ukrao sudija! Salihamidzu treba najuriti, ovaj poraz ide na njegovu dusu!

neko

pre 3 godine

Gledao utakmicu. PSG sutnuo 5 puta na gol, a Bajern imao preko 26-27 suta na gol. Nije mi samo jasno kako su uspeli da ih "navataju" na foru i da im daju tri gola iz tri kontre? Mada, mislim da ce ih Bajern pobediti tamo.

Car

pre 3 godine

Alo ljudi, Bajernu jeste falio Leva, Gnabri vec ima zamenu ali niko da pomene da je Psz-u falio Florenci, Bernat, Verati, Paredes, Ikardi, Kurzava, jos se povredio i Markinjos.. To je vec sest(?!) prvotimaca i pored toga su dali tri gola Bajernu u Minhenu.. Sta ste ocekivali, da Gaj i Danilo kao dva zadnja vezna diktiraju tempo utakmice?

ZORAN

pre 3 godine

Bajern ima 20-25 igraca, PSZ njih 7-8.
Ne volim takve utakmice.
Volim ono sto je Milan igrao sa Barezijem, Maldinijem, Nestom, Stamom.
Ne prolazi ni lopta, ni protivnik.
Ovo danas je NBA, a ono tad ko NFL.

Милош

pre 3 godine

Човек каже после дербија гледам Псж и као да гледам два различита спорта.Па човече да ли знаш ти ону народну колико пара толико и музике, и Гобеља се претвори у Кимиха кад чује премију против Ливерпула...

Danilo

pre 3 godine

Bajern je odigrao odlicno ,al golman i lose realizacija su ih kostali rezultata .U revansu je sve moguce ,Nemcima mnogo fali Levandovski pa i Gnaabri.Al nije ovo neka posebna prednost za PSZ ,pogotovu kad sad nema ni publike .

Danilo

pre 3 godine

Bajern je odigrao odlicno ,al golman i lose realizacija su ih kostali rezultata .U revansu je sve moguce ,Nemcima mnogo fali Levandovski pa i Gnaabri.Al nije ovo neka posebna prednost za PSZ ,pogotovu kad sad nema ni publike .

Rajko

pre 3 godine

Nadam se i da je Piksi gledao utakmicu i da je mogao mnogo toga da nauci.
Mogao je da vidi kako organizovane ekipe igraju fudbal.
Nasoj reprezentaciji pogotovo igra odbrane sa cetiri u zadnjem redu koju igra PSG bi mogao da bude odlican primer kako bi mi trebali da igramo.
Mogao bi i da pokaze nasim reprezentativcima kako se jedan Mbape vraca skroz u odbranu i izvrsava odbrambene zadatke.

Aca

pre 3 godine

Za ove koji favorizuju Bavarce u revansu. Deco, Bajern mora da pobedi sa dva razlike u gostima. Ne vidim kako ce to da se desi. Navas je fenomenalan golman a Mbape je cudoviste, mada ga ne trpim... PSG ide do kraja, imaju solidnu sansu za usatog.

Hahaha Sine bajern da je malo imao srece ubio bi ih, navas u zivotu nije odbranio kao nocas. Primili 2 gola iz mnogo glupih gresaka, jedino 3ci gol za pohvalu inace ubio ih bajern igrom. I drugo bajern kao klub je uvek bolje rezultate ostvarivao kao gost. Nista ovde nije gotovo, zapamti ovaj moj komentar.

Aca

pre 3 godine

Podsetila me ova utakmica na dvomec izmedju Reala i Bayerna 2014 kad je ukupno bilo 5:0 za Real. Bayern stalno napadao, mnogo suteva, posed veliki a Real par kontri, malo suteva i golovi padaju, razlika je sto je Real imao jacu odbranu pa nisu primili nijedan gol, sve u svemu Bayern nece proci dalje



Kao i uvek navijaci reala "realni" u komentarima. Pa sto ne pomenes da od 5 gola 3 bila iz ofsajda i nepostojeci crvenu vidalu. Sram vas bilo obraz nemate. Samo gnjidice mogu navijati za real, ljudi bez srama

iskren ljubitelj

pre 3 godine

(Never Mind, 07. april 2021 23:55)

Nece Pep nikad nista uzeti. Finale je paiholoski pristup, vise nego bilo sta drugo. A on je panicar, nervozan i, napokon, jednostran trener.
Dobro kaze Ibra. Ima Ferari, a vozi ga ko Fijata...

Uz to, Siti je mali klub. Zamisli FK Zemun uzme neki africki poglavica i pocne da ga vodi, sa sve nasom upravom, mentalitetom, (ne)iskustvom... Pa treba se znati ponasati. Pa onda igrati fudbal.

Jedan je Novak. Koji nije imao utaban put, prethodnicu, infrastrukturu, drzavu, masere...

Ne ide to tako.

Pa i PSG deceniju luta. Eno prosle sezone glat izgubili finale. I ove ce ispasti od Bajerna.

Koji hit

pre 3 godine

Jedna od boljih utakmica u ls poslednjih godina, meni bar.Jedino steta sto nema pubilke, mali su sablasni i otuzni ovi mega giga stadioni bez publike al boze moj

Čiča Miloje

pre 3 godine

Svi zapeli da je Bajernu falio Levandovski, falio ovaj, falio onaj, a to što je PSŽ-u falila skoro cela odbrana, falila im oba beka i jedan štoper im se rano povredio. Falili su Verati i Paredes.
(lal, 07. april 2021 23:49)

Ne porediš valjda Veratija i Levandovskog...?

Oliver

pre 3 godine

Desava se jednom u 10 godina da uopste nemate nimalo srece. Ovo je slicna utakmica onoj protiv celsija 2012. Sve se urotilo protiv Bayerna-posed 60-40,sutevi 25-6,korneri 14-1,navas sve odbranio, nojer napravio kiks, falio Lewa, falio Gnabri, posle i gorecka.. psg moze zahvaliti sreci, ali to je fudbal. No, sa ovakvom igrom zasto ne bi bilo moguce da Bayern pobedi sa 4:2 ili 5:2? Dva puta se nece ispromasivati.

Toma

pre 3 godine

Za ove koji favorizuju Bavarce u revansu. Deco, Bajern mora da pobedi sa dva razlike u gostima. Ne vidim kako ce to da se desi. Navas je fenomenalan golman a Mbape je cudoviste, mada ga ne trpim... PSG ide do kraja, imaju solidnu sansu za usatog.

Braja

pre 3 godine

Bravo Bajern,kakav intezitet i lopta samo napred.Mislim da su za celu utakmicu 4 puta vratili loptu unazad.Svaka cast,vrhunski fudbal,ako je Piksi gledao neka prepise ili bar smanji broj povratnih unazad sa 50 na 20 po utakmici.

jsx

pre 3 godine

Jedna od najboljih utakmica koje sam gledao.
Uvek sam pricao da Bajern ima jako losu odbranu, ali da imaju dovoljno dobar ostatak tima da to nadoknadi. Danas im je umesto najboljeg igraca tog ostatka tima igrao Cupomoting i tacno je falila realizacija. Mislim da bi bila rutinska pobeda sa Levandovskim, ali sta je tu je (doduse i Parizu je falio Markinjos, ali je igrao dovoljno dugo da da doprinos). Ako je i Mbape povredjen, Bajern je favorit, ali ako ostane zdrav, mislim da je blaga prednost na strani Parizana.
Sto se utakmice tice, Nejmar nije nesto preterano igrao, ali on ni nije koristan jer je konstantan, on je koristan jer moze da ima momenat genijalnosti kao sto ga je imao kad je kreirao drugi gol.
Mbape je fantastican, konacno iskazuje potencijal.
Koman sa strane Bajerna moze da bude predvodnik u buducnosti.
Medjutim, igrac utakmice Kejlor Navas. On ih je drzao u igri i protiv Atalante i dao im samopouzdanje da jurnu u napad do samog kraja. Da su imali takvog golmana od pocetka seikovog mandata, mozda ne bi osvojili trofej (mozda ce i sad vec ispasti), ali sam ubedjen da bi igrali bar 3-4 polufinala.

Dekigrobar011

pre 3 godine

Slični rezultati obe utakmice koje smo imali prilike da gledamo.
Realno bolje ekipe sa više
izgradjenih šansi su izgubile.
Bayern je baš nadmoćan ali treba imati i (ne)sreće.
Mislim da čak u odbrani igraju lošije baš zbog njihove dominacije u napadu, jednostavno nisu navikli da ih neko ozbiljno napadne.
Mbape neshvatljivo respektovan od odbrambenih igrača Bayerna naročito u trenucima kad stane sa trkom gde je realno loš i ne ume sa loptom.
Golmani Psg i Zvezde večeras najveće zvezde.

Mikica018

pre 3 godine

Da se ne ponavljamo po stoti put kako je ovo fudbal, a ono u 18:00 izgleda kao termin u balonu, ali da li ima logicnog objasnjenja da ako vec ne umes da primis, sutnes, centriras kao igrac Psz/Bajerna, zasto barem ne mozes da trcis 90 minuta? Ne mora ni toliko brzo i eksplozivno, ali samo da ne izgledas kao da ces svakog trenutka da se onesvestis.. Ako su placeni spram njihovog fudbalskog (ne)znanja, da li to znaci i da ne moraju da barem budu fizicki spremni?

Arier

pre 3 godine

Strasna utakmica, ali ne bih otpisao Bayern uprkos porazu. Igra se bez navijaca, i domaci teren nema gotovo nikakvu prednost. Zasto ih bavarci ne bi dobili tamo sa 2 gola razlike? Mbape prava zver. Prvi kandidat za sad za zlatnu loptu. Naslednik Mesija na tronu. Naredna decenija je njegova.

Igor

pre 3 godine

Gde nadje PSG ovakve bekove,cirkus igraci,pa nijedan duel nisu dobili,dobro su prosli kao da su sa dva igraca manje igrali.
Bayern bolja ekipa,Ali da je neymar dao onaj zicer sa 5 m za 3-1, i mbaope kada je bio 1-1 sa noyerom tu bi vec tekma bila gotova. Ovako bayern lagano prolazi

Lewangoalski

pre 3 godine

Kakav je baksuz Lewa.Prosle godine mu je zlatnu kopacku u zadnji cas uzeo Imobile a zlatna lopta je bila otkazana.A ove godine opet vodi u trci za zlatnu kopacku kao i za zlatnu loptu al se povredio.Neverovatno.

1900

pre 3 godine

Bajern je bio mnogo bolji tim u ovoj utakmici, veliki broj prilika je stvorio na meču i isto toliko i promašio, prosto nije ga služila sreća, Psž dobar u kontranapadu, ali bez toga prosečan tim, odbrana takodje loša itd.. U revanšu dajem prednost Bajernu pre svega zbog pobedničkog mentaliteta a i zbog činjenice da je skoro nemoguće da se desi im lopta prosto neće u gol kao što je to bio slučaj večeras..

Ra

pre 3 godine

da raspali PSŽ ima samo jednog igrača koji može konstantno da proigrava napadače niko im ne bi bio ravan. ne kapiram njihove kupovine, samo im treba neko ko će znati da baci loptu u kanal. mbape i nejmar umesto 3-4 treba da dobijaju 10ak takvih šansi po meču.

Never Mind

pre 3 godine

Grmljavina je tutnjala izdaleka i sada je blizu. Došlo je vreme plastike. Prognoza je da će dve plastike u polufinale i jedna uzima verovatno. Tipujem na City. Ako u finale prođe Chelsea, sigurno, a ako prođe Real, on ima neke šanse.

Na njega uvek morate računati jer je navikao na taj pehar. Možda bi to mogao uzeti i sa kombinovanim timom, takva rutina kada uđe u eliminacije.

iskren ljubitelj

pre 3 godine

Derbi je bio kvalitetniji.

Fizicki i takticki sam vise video nego ovde, gde se napucavala lopta, trcali pravolinijski sprintevi... verovatno je kvalitetu doprineo sneg. Ali posle onakvog derbija, ovo je cirkuska predstava.

Katai, Borjan, Ivanic, Milunovic su klasa za Cupa Motinga, Ereru, Gorecku, Zilea... pa ova poslednja dva i ne lice na fudbalere?

Stanojevic i Stankovic bi ovde cuda pravili. Zvezdi i Partizanu fali jacih utakmica i kontinuitet u Evropi.

Sta smo mi veceras videli?
Igralo se brze? Ne, igralo se bezglavo.
Igralo se jako? Ni jedan start, ni jedno remplovanje... pa, oni su izbegavali jedni druge!
Igralo se s nekom idejom i namerom? Ne, svi danas igraju isto. Nema plana. Nema plana B.

Videli smo samo dobro upakovanu predstavu.

Derbi je pokazao da se vracaju vremena stamenih i inteligentnih halfova i bekova. Degenek, Vujacic, Milunovic, Scekic... prodji njih, sine. 1:1.

Svi danas znaju da zongliraju, uradi ti posao jednog Zdjelara ili Nikolica na sredini. Preorali teren. Bez greske.

Doduse, izmene su tanke. Lazar Markovic, Gobeljic... to nije za elitu, ali startne postave- respekt.

Sportski pozdrav! Dogodine u cetvrtfinalu LS!

Kolja

pre 3 godine

Čini se da je PSG imao mnogo srece.Da je bio Levandovski tu dali bi im najmanje 5 komada.Ako ih Bajern nacne brzo u revansu bice veoma zanimljivo

Pablo

pre 3 godine

Podsjeća malo na utakmicu Bajern : Čelzi 2012. Bajern daleko moćnija i bolja ekipa od Pariza, ali šta ćeš, takav je fudbal. Pariz bi se trebao Bogu zahvaliti na povredi Levandovskog. Kad bi oni, kojim slučajem, u revanšu bez Kilijana igrali, ne bi imali šanse. Ma i s njim su loši, bez njega kanta.

ShoneNI

pre 3 godine

Odličan fudbal, stvarno je bilo uživanje gledati ovu utakmicu..

Neću više ništa da komentarišem, jer ima toliko toga lepog da se kaže o mnogo stvari večeras, biće predug komentar ;D

Fudbal, igra najlepša.

111

pre 3 godine

Ubi ih PSZ kontrama. Svaka kontra problem za Bajern. Mozes da imas 100 udaraca na gol ali se racunaju samo golovi. Mbape veoma pametan brz , mlad igrac. Sut kroz noge? On gleda, cima, ovaj rasirio noge i sut..Klasa.

lal

pre 3 godine

Svi zapeli da je Bajernu falio Levandovski, falio ovaj, falio onaj, a to što je PSŽ-u falila skoro cela odbrana, falila im oba beka i jedan štoper im se rano povredio. Falili su Verati i Paredes.

Albatros

pre 3 godine

Nažalost plastika je pobedila tradiciju i prestiž večeras, ovo nikako nije dobro za fudbal, klubovi poput psž, sitija itd su kancer modernog fudbala..

BojanNS

pre 3 godine

Odlicna utakmica, iako je Bajern bio bolji, drago mi je sto je izgubio. Uvek navijam protiv njih, osim kada igraju protiv Barselone. Tada bih voleo jada bi mogla ova kluba da ispadnu.

Džoni

pre 3 godine

Utisak večeri je da ih je Bajern razneo a izgubio meč. Drugi utisak je da ovo što su ova dva tima igrali nema nikakvih dodirnih tačaka sa onim što smo gledali u 18h.

Rmd

pre 3 godine

Podsetila me ova utakmica na dvomec izmedju Reala i Bayerna 2014 kad je ukupno bilo 5:0 za Real. Bayern stalno napadao, mnogo suteva, posed veliki a Real par kontri, malo suteva i golovi padaju, razlika je sto je Real imao jacu odbranu pa nisu primili nijedan gol, sve u svemu Bayern nece proci dalje

vlada82

pre 3 godine

Bez obzira kako se završi ova utakmica, u revanšu dvojka ko kuća na Bajern! Neće ovako mašiti, to jest Navas braniti, sledeći put!

Milunka Malina

pre 3 godine

@oo A i ti kao da si pao sa kruske pa se cudis. Gledas najskuplje igrace sveta. Razlika nije samo sa nasim igracima nego sa 90% svih igraca sveta. Ovo su najbolji od najboljih. Vrede zajedno skoro milijardu evra. Nasao si bas da poredis,kao da si izmislio toplu vodu. Pa mi nemamo ni para da gledamo ovakve utakmice e to je standard i nas i nasih igraca. Upravo zato i jeste sladje kada se jednom u ko zna koliko godina desi Zvezdina pobeda protiv Liverpula. To nema cenu. Generacije to prepricavaju sa razlogom.

Čiča Miloje

pre 3 godine

Uprkos negativnom rezultatu za sada, impresivno je kako Bajern pokriva teren!
(Boris, 07. april 2021 21:43)

Prosto, trču brate kao špricani, po celom terenu i odmah na prvu loptu. PSŽ do centra ne može dodavanjem, jedino na izbacivanje dugih lopti, koje su uglavnom nasumične.

Stole

pre 3 godine

Zgazio ih Bajern, kakva steta sto se povredio Levandovski, 5 gola bi dao plastikanerima! I ladno moze opet da izvisi za zlatnu loptu zbog ovog dvomeca...

Kikujiro

pre 3 godine

Primiti 3 gola kao domaćin je nedopustivo za jednu ozbiljnu ekipu sa dobro postavljenom igrom, ljudi površno gledaju fudbal, ako neko sve vreme trči kao lud i ide u napad zato što gubi to je vama automatski super fudbal, žalosno.

friz

pre 3 godine

Da rezimiramo
Korner posle ofsajda od pola metra nakon kog Bajern pogađa prečku
Ofsajd nepostojeći, bukvalno ni mm u ofsajdu nije bio Mbape
Čist penal nije sviran posle starta Ernandeza
A tek je 45 minuta prošlo.
(CJC, 07. april 2021 21:50)

Bio je ofsajd, evo sad u studiju su prikazane povučene linije. Vrv su prikazane i u toku utakmice samo ja nisam video tada.

Kikujiro

pre 3 godine

Defanzivno i jedna i druga ekipa su loši, pogotovo PSZ, poziciono je očajan u odbrani, utakmica sa mnogo trčanja a manje kvalitetnog fudbala, kretanje non-stop, fizički nemci su dominantni, i to ih vadi, inače bi glatko izgubili.

blic

pre 3 godine

Ovi sto govore da je Bayern-Pariz svemirski fudbal za ono u derbiju, ne znam otkud takvima uopste da je neko i gledao derbi. Npr meni nije palo na pamet da gledam taj "fudbal".

Zoki

pre 3 godine

Šta ti je golman... Pola tima...
Onaj Sane davi loptu ko zmija žabu
Igra Bajerna na ivici žileta. Zato je i primio tri gola.
Mbape pored toga što je strašno brz je i veoma inteligentan.
Ako PSG samo na trenutak pomisli da je ovaj duel gotov proći će ko bos po trnju.

oo

pre 3 godine

Gledam utakmicu i ne mogu da vjerujem !? Da li je moguce da su ovi ljudi sazdani od istog materijala kao i nasi igraci ? Cim se hrane ? Kako treniraju? Nikad vise isti dan derbi i liga sampiona, ko boga vas molim !

krik

pre 3 godine

Kako je Real imao hrabrosti da proda ovog Navasa, nikad mi neće biti jasno
(Sale, 07. april 2021 22:14)


Kada se uzmu u obzir sve prednosti i mane, Real ništa nije izgubio prodajom Navasa i kupovinom Kurtoe.
Navasova prednost nad Kurtoom je bolji, brži refleks, ali velika mana je to što je linijaš i dosta je slab prilikom centaršuteva i visokih lopti. Dosta često su mu se dešavala loša postavljanja prilikom šuteva sa distance. Što se tiče situacija 1 na 1, čovek je tu kralj.
Kurtoina prednost su visoke lopte koje lako skuplja, bolje brani šuteve sa distance, bolje igra nogom, tj. sigurniji je prilikom ispucavanja. Mlađi je, jeste da golmani brane dosta dugo, ali ni šest godina nije mala razlika.
Sve u svemu, izgubili su bržeg golmana, ali su dobili na sigurnosti u vazduhu i u dugovečnosti.

Bojan

pre 3 godine

Aide da Bayern preokrene u drugom poluvremenu pa da gledamo prelepu bakljadu na praznoj Allianz Areni. Jer to je skroz normalno. U paralelnom univerzumu.

PimPong

pre 3 godine

Evo sad je 2:3. Mislim da bi PSG mogao da dominira samo da malo bolje kontrolisu sredinu terena. Ne moze odbrana Bayern-a da se nosi sa napadom PSG-a, ali problem je sto napad PSG-a ne dobija mnogo upotrebljivih lopti. Mislim da je Bayern i dalje blagi favorit, cak i ako izgube sa jednim golom razlike. Odlicna utakmica!

realno

pre 3 godine

31-6 sutevi
15-1 korneri

Kako je samo sugava ova ekipa PSG i koliko srecna, sa Levandovskim, makar i Gnabrijem ovo bi bila katastrofa PSG-a

Dare

pre 3 godine

moj utisak:

Sane precenjen igrac, 80 % napada pokvario.

Atomski fudbal, a vecina ovih igraca igrali za reprezentaciju, i posle za vikend

Bajern ce proci ovo u Parizu.

pasiv

pre 3 godine

Sta reci... Nakon amaterskog nivoa od 18:00, imamo prilike da gledamo kako to izgleda kad se prebaci na world class. Potpuno drugi sport.
(Mikii, 7. april 2021 21:34)

Nemas veze ni sa amaterskim, ni sa svetskim nivoom.

REKOS

pre 3 godine

IAKO BUDE ZAVRSIO 3-2 ZA PSZ U POVRATNOM MECU BAJERN BICE POBEDNIK, DRZITE ME ZA REC. AKO NE BUDE OVAKO. LEP POZDRAV ZA SVE LJUBITELJE FUDBALA IZ PRISTINE

Barsa najveća

pre 3 godine

Sedmicama ovdje Misa nemac pojma ostavlja komentare kako je Mbape precijenjen igrac, kako je vezara i slicne stvari hahaha, e Miso ljubi te deda ostavi se fudbala.

Ivan

pre 3 godine

Dobili jesu ali ne vidim ih i dalje kao favorite,iskreno PSG je imao mnogo više sreće nego li znanja,ni taktike ni ništa ali pobjedi se ne gleda u zube. Od Bajerna očekujem da imaju više sreće nego noćas a to je onda 3,4 gola u mreži PSG-a.

mrki

pre 3 godine

Igra ovaj Baki samo tako,to se zove fudbal.Nemcu su to.A ne zvezda i parizan jos kada vidim ispusene mustikle da igraju za njih tipa lazar markovic itd znaci patos

Ljubo

pre 3 godine

Kaže neki komentator,gledao sam derbi pa sada gledam Bajerna i Psž-a i zaključio je čovek koja je razlika u kvalitetu fudbala.I sada ja tebe pitam dali si ti glup ili se praviš glup kada ne vidiš koliko milijardi je uloženo u ova 2 kluba,da Zvezda i Partizan dovedu sve ovakve najbolje fudbalere i oni bi igrali ovakav fudbal.Daj malo mučnite tom glavom više prije nego što napišete takve gluposti.Najbolji igrač Zvezde Ivanić došao je iz Vojvodine a PsŽ kupi najbolja 2 igrača na svetu za tričavih 400 miliona evra i sada se nađu neki pametnjakovići da porede ove 2 utakmice.

giStro

pre 3 godine

Kakva utakmica, svaka čast. Nemam komentar na igru Bajerna pa to nije
Qwatro to je Octa - cor. I najbrži čip set na planeti Mbape 1200 Snap dragon- 2021.?

bmiles

pre 3 godine

Kad u timu PSG imate Nejmara,Di Mariju i Mbapea a Bajern bez Lavandovskog epilog je poznat!Mada sa Nemcima se nikad ne zna oni ne odustaju do zadnjeg minuta! Cak pocasni gol ako daju imaju sansu u gostima pod uslovom da se Poljak pojavi u timu u revansu!

CJC

pre 3 godine

Da rezimiramo
Korner posle ofsajda od pola metra nakon kog Bajern pogađa prečku
Ofsajd nepostojeći, bukvalno ni mm u ofsajdu nije bio Mbape
Čist penal nije sviran posle starta Ernandeza
A tek je 45 minuta prošlo.

Gde ste bavarci?

pre 3 godine

Gde je ta bavarska masina o kojoj se prica? Valjda ce ljudima biti jasnije koliko je tesko osvojiti 2 LS zaredom (a tek 3) i da to ne moze svako. Napred PSG!

Misa

pre 3 godine

Mbape je najprecenjeniji igrac zadnjih 20 godina. Eto, gol dao ni kriv ni duzan, veoma los sut a nojer gde je gledao, to niko ne zna. Navas je 3 puta bolji golman, i to je i napravilo razliku. Bajern bolji al dzaba im sve, i golmani su deo tima a navas je stvarno carcina.

veliki strumf

pre 3 godine

Odnos šuteva na poluvremenu 14-2 za Bajern. Ali, fudbal je lopta u mreži (sto kaže Zvonko Mihajlovski). Posed i broj šuteva je nevažan, broje se samo golovi. Zato su mi smešni ovi sto stalno komentarišu o posedu, sutevima, šansama. Sve to je nevažno.

Čiča Miloje

pre 3 godine

2:1! Ako misle da puste Bajern da iz sasipa ubacivanjima u 16 m, primiće PSŽ bar tri komada...! Povukli se u odbranu već u 35. minutu...
A sa Švabama nema zezanja! Videćemo dalje...

Head Hunters

pre 3 godine

To momci ,samo gazite švabe,Mbape igračina.Bajern poslednjih godina ima prednost u LŠ,zahvaljujući lakoj domaćoj ligi gde su praktično bez konkurencije,uvek uigrani i odmorni u odnosu na rivale.Ove sezone gube sigurno ko i raspali Liverpul!

Dušan

pre 3 godine

Kakva igra Bajerna, kakav presing kakva ofanziva kakav tempo zastrašujuće uz malo sreće mogli su već 5 gola da daju a gube 2:0...fudbal je to

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Прије почетка лиге сам прогнозирао(не и кладио се) да ће ПСЖ освојити. Ал срце некако вуче за Бајерн.

Djubre

pre 3 godine

Posle derbija gledam ovo, kao dva različita sporta da su u pitanju, pršti na sve strane, šansa za šansom, a ne više žutih kartona nego prilika.

Pele 2.0

pre 3 godine

Fudbal će postati normalan sport kad se uvede zaustavljanje sata tokom prekida igre. Na primer, da se igra 2 x 30 minuta.

Do tada će ovo biti poluregularan sport, koji obiluje "trošenjem" vremena prilikom izvođenjem auta, kornera, degažiranja od strane golmana, simuliranja povreda, sporog napuštanja terena zamenjenih igrača...

Dr.Primarijus

pre 3 godine

Fudbal će postati normalan sport kad se uvede zaustavljanje sata tokom prekida igre. Na primer, da se igra 2 x 30 minuta.

Do tada će ovo biti poluregularan sport, koji obiluje "trošenjem" vremena prilikom izvođenjem auta, kornera, degažiranja od strane golmana, simuliranja povreda, sporog napuštanja terena zamenjenih igrača...
(Pele 2.0, 07. april 2021 21:25)

Sva pravila koja postoje i zloupotrebe istih vaze i dozvoljena su obema ekipama koje igraju tu utakmicu. Tako da ne filozofiraj mnogo i gledaj mali fudbal, tj. futsal ako ti vise odgovara.

Mali Hijavata

pre 3 godine

Kako Bajern ne vodi već dva, tri gola razlike...
(Alien, 7. april 2021 21:20

Tako što nema Levandovskog a Sane je zamena za Kutinja. Sad kad je izašao Markinjos, metnuće im Bajern još tri.

Н94

pre 3 godine

Не знам зашто, ал овај Мбапе ми је одвратан. Кад крене да прави ове фаце након датог гола одма главу окрећем.

Pele 2.0

pre 3 godine

Fudbal će postati normalan sport kad se uvede zaustavljanje sata tokom prekida igre. Na primer, da se igra 2 x 30 minuta.

Do tada će ovo biti poluregularan sport, koji obiluje "trošenjem" vremena prilikom izvođenjem auta, kornera, degažiranja od strane golmana, simuliranja povreda, sporog napuštanja terena zamenjenih igrača...

Djubre

pre 3 godine

Posle derbija gledam ovo, kao dva različita sporta da su u pitanju, pršti na sve strane, šansa za šansom, a ne više žutih kartona nego prilika.

oo

pre 3 godine

Gledam utakmicu i ne mogu da vjerujem !? Da li je moguce da su ovi ljudi sazdani od istog materijala kao i nasi igraci ? Cim se hrane ? Kako treniraju? Nikad vise isti dan derbi i liga sampiona, ko boga vas molim !

Pele 2.0

pre 3 godine

Fudbal će postati normalan sport kad se uvede zaustavljanje sata tokom prekida igre. Na primer, da se igra 2 x 30 minuta.

Do tada će ovo biti poluregularan sport, koji obiluje "trošenjem" vremena prilikom izvođenjem auta, kornera, degažiranja od strane golmana, simuliranja povreda, sporog napuštanja terena zamenjenih igrača...

Dušan

pre 3 godine

Kakva igra Bajerna, kakav presing kakva ofanziva kakav tempo zastrašujuće uz malo sreće mogli su već 5 gola da daju a gube 2:0...fudbal je to

Arier

pre 3 godine

Strasna utakmica, ali ne bih otpisao Bayern uprkos porazu. Igra se bez navijaca, i domaci teren nema gotovo nikakvu prednost. Zasto ih bavarci ne bi dobili tamo sa 2 gola razlike? Mbape prava zver. Prvi kandidat za sad za zlatnu loptu. Naslednik Mesija na tronu. Naredna decenija je njegova.

lal

pre 3 godine

Svi zapeli da je Bajernu falio Levandovski, falio ovaj, falio onaj, a to što je PSŽ-u falila skoro cela odbrana, falila im oba beka i jedan štoper im se rano povredio. Falili su Verati i Paredes.

Džoni

pre 3 godine

Utisak večeri je da ih je Bajern razneo a izgubio meč. Drugi utisak je da ovo što su ova dva tima igrali nema nikakvih dodirnih tačaka sa onim što smo gledali u 18h.

Zoki

pre 3 godine

Šta ti je golman... Pola tima...
Onaj Sane davi loptu ko zmija žabu
Igra Bajerna na ivici žileta. Zato je i primio tri gola.
Mbape pored toga što je strašno brz je i veoma inteligentan.
Ako PSG samo na trenutak pomisli da je ovaj duel gotov proći će ko bos po trnju.

Mikica018

pre 3 godine

Da se ne ponavljamo po stoti put kako je ovo fudbal, a ono u 18:00 izgleda kao termin u balonu, ali da li ima logicnog objasnjenja da ako vec ne umes da primis, sutnes, centriras kao igrac Psz/Bajerna, zasto barem ne mozes da trcis 90 minuta? Ne mora ni toliko brzo i eksplozivno, ali samo da ne izgledas kao da ces svakog trenutka da se onesvestis.. Ako su placeni spram njihovog fudbalskog (ne)znanja, da li to znaci i da ne moraju da barem budu fizicki spremni?

blic

pre 3 godine

Ovi sto govore da je Bayern-Pariz svemirski fudbal za ono u derbiju, ne znam otkud takvima uopste da je neko i gledao derbi. Npr meni nije palo na pamet da gledam taj "fudbal".

ShoneNI

pre 3 godine

Odličan fudbal, stvarno je bilo uživanje gledati ovu utakmicu..

Neću više ništa da komentarišem, jer ima toliko toga lepog da se kaže o mnogo stvari večeras, biće predug komentar ;D

Fudbal, igra najlepša.

Braja

pre 3 godine

Bravo Bajern,kakav intezitet i lopta samo napred.Mislim da su za celu utakmicu 4 puta vratili loptu unazad.Svaka cast,vrhunski fudbal,ako je Piksi gledao neka prepise ili bar smanji broj povratnih unazad sa 50 na 20 po utakmici.

Ljubo

pre 3 godine

Kaže neki komentator,gledao sam derbi pa sada gledam Bajerna i Psž-a i zaključio je čovek koja je razlika u kvalitetu fudbala.I sada ja tebe pitam dali si ti glup ili se praviš glup kada ne vidiš koliko milijardi je uloženo u ova 2 kluba,da Zvezda i Partizan dovedu sve ovakve najbolje fudbalere i oni bi igrali ovakav fudbal.Daj malo mučnite tom glavom više prije nego što napišete takve gluposti.Najbolji igrač Zvezde Ivanić došao je iz Vojvodine a PsŽ kupi najbolja 2 igrača na svetu za tričavih 400 miliona evra i sada se nađu neki pametnjakovići da porede ove 2 utakmice.

Never Mind

pre 3 godine

Grmljavina je tutnjala izdaleka i sada je blizu. Došlo je vreme plastike. Prognoza je da će dve plastike u polufinale i jedna uzima verovatno. Tipujem na City. Ako u finale prođe Chelsea, sigurno, a ako prođe Real, on ima neke šanse.

Na njega uvek morate računati jer je navikao na taj pehar. Možda bi to mogao uzeti i sa kombinovanim timom, takva rutina kada uđe u eliminacije.

Čiča Miloje

pre 3 godine

Uprkos negativnom rezultatu za sada, impresivno je kako Bajern pokriva teren!
(Boris, 07. april 2021 21:43)

Prosto, trču brate kao špricani, po celom terenu i odmah na prvu loptu. PSŽ do centra ne može dodavanjem, jedino na izbacivanje dugih lopti, koje su uglavnom nasumične.

Stole

pre 3 godine

Zgazio ih Bajern, kakva steta sto se povredio Levandovski, 5 gola bi dao plastikanerima! I ladno moze opet da izvisi za zlatnu loptu zbog ovog dvomeca...

Toma

pre 3 godine

Za ove koji favorizuju Bavarce u revansu. Deco, Bajern mora da pobedi sa dva razlike u gostima. Ne vidim kako ce to da se desi. Navas je fenomenalan golman a Mbape je cudoviste, mada ga ne trpim... PSG ide do kraja, imaju solidnu sansu za usatog.

BojanNS

pre 3 godine

Odlicna utakmica, iako je Bajern bio bolji, drago mi je sto je izgubio. Uvek navijam protiv njih, osim kada igraju protiv Barselone. Tada bih voleo jada bi mogla ova kluba da ispadnu.

Lewangoalski

pre 3 godine

Kakav je baksuz Lewa.Prosle godine mu je zlatnu kopacku u zadnji cas uzeo Imobile a zlatna lopta je bila otkazana.A ove godine opet vodi u trci za zlatnu kopacku kao i za zlatnu loptu al se povredio.Neverovatno.

Milunka Malina

pre 3 godine

@oo A i ti kao da si pao sa kruske pa se cudis. Gledas najskuplje igrace sveta. Razlika nije samo sa nasim igracima nego sa 90% svih igraca sveta. Ovo su najbolji od najboljih. Vrede zajedno skoro milijardu evra. Nasao si bas da poredis,kao da si izmislio toplu vodu. Pa mi nemamo ni para da gledamo ovakve utakmice e to je standard i nas i nasih igraca. Upravo zato i jeste sladje kada se jednom u ko zna koliko godina desi Zvezdina pobeda protiv Liverpula. To nema cenu. Generacije to prepricavaju sa razlogom.

Oliver

pre 3 godine

Desava se jednom u 10 godina da uopste nemate nimalo srece. Ovo je slicna utakmica onoj protiv celsija 2012. Sve se urotilo protiv Bayerna-posed 60-40,sutevi 25-6,korneri 14-1,navas sve odbranio, nojer napravio kiks, falio Lewa, falio Gnabri, posle i gorecka.. psg moze zahvaliti sreci, ali to je fudbal. No, sa ovakvom igrom zasto ne bi bilo moguce da Bayern pobedi sa 4:2 ili 5:2? Dva puta se nece ispromasivati.

jsx

pre 3 godine

Jedna od najboljih utakmica koje sam gledao.
Uvek sam pricao da Bajern ima jako losu odbranu, ali da imaju dovoljno dobar ostatak tima da to nadoknadi. Danas im je umesto najboljeg igraca tog ostatka tima igrao Cupomoting i tacno je falila realizacija. Mislim da bi bila rutinska pobeda sa Levandovskim, ali sta je tu je (doduse i Parizu je falio Markinjos, ali je igrao dovoljno dugo da da doprinos). Ako je i Mbape povredjen, Bajern je favorit, ali ako ostane zdrav, mislim da je blaga prednost na strani Parizana.
Sto se utakmice tice, Nejmar nije nesto preterano igrao, ali on ni nije koristan jer je konstantan, on je koristan jer moze da ima momenat genijalnosti kao sto ga je imao kad je kreirao drugi gol.
Mbape je fantastican, konacno iskazuje potencijal.
Koman sa strane Bajerna moze da bude predvodnik u buducnosti.
Medjutim, igrac utakmice Kejlor Navas. On ih je drzao u igri i protiv Atalante i dao im samopouzdanje da jurnu u napad do samog kraja. Da su imali takvog golmana od pocetka seikovog mandata, mozda ne bi osvojili trofej (mozda ce i sad vec ispasti), ali sam ubedjen da bi igrali bar 3-4 polufinala.

realno

pre 3 godine

31-6 sutevi
15-1 korneri

Kako je samo sugava ova ekipa PSG i koliko srecna, sa Levandovskim, makar i Gnabrijem ovo bi bila katastrofa PSG-a

Kolja

pre 3 godine

Čini se da je PSG imao mnogo srece.Da je bio Levandovski tu dali bi im najmanje 5 komada.Ako ih Bajern nacne brzo u revansu bice veoma zanimljivo

REKOS

pre 3 godine

IAKO BUDE ZAVRSIO 3-2 ZA PSZ U POVRATNOM MECU BAJERN BICE POBEDNIK, DRZITE ME ZA REC. AKO NE BUDE OVAKO. LEP POZDRAV ZA SVE LJUBITELJE FUDBALA IZ PRISTINE

111

pre 3 godine

Ubi ih PSZ kontrama. Svaka kontra problem za Bajern. Mozes da imas 100 udaraca na gol ali se racunaju samo golovi. Mbape veoma pametan brz , mlad igrac. Sut kroz noge? On gleda, cima, ovaj rasirio noge i sut..Klasa.

neko

pre 3 godine

Gledao utakmicu. PSG sutnuo 5 puta na gol, a Bajern imao preko 26-27 suta na gol. Nije mi samo jasno kako su uspeli da ih "navataju" na foru i da im daju tri gola iz tri kontre? Mada, mislim da ce ih Bajern pobediti tamo.

1900

pre 3 godine

Bajern je bio mnogo bolji tim u ovoj utakmici, veliki broj prilika je stvorio na meču i isto toliko i promašio, prosto nije ga služila sreća, Psž dobar u kontranapadu, ali bez toga prosečan tim, odbrana takodje loša itd.. U revanšu dajem prednost Bajernu pre svega zbog pobedničkog mentaliteta a i zbog činjenice da je skoro nemoguće da se desi im lopta prosto neće u gol kao što je to bio slučaj večeras..

Rmd

pre 3 godine

Podsetila me ova utakmica na dvomec izmedju Reala i Bayerna 2014 kad je ukupno bilo 5:0 za Real. Bayern stalno napadao, mnogo suteva, posed veliki a Real par kontri, malo suteva i golovi padaju, razlika je sto je Real imao jacu odbranu pa nisu primili nijedan gol, sve u svemu Bayern nece proci dalje

Dare

pre 3 godine

moj utisak:

Sane precenjen igrac, 80 % napada pokvario.

Atomski fudbal, a vecina ovih igraca igrali za reprezentaciju, i posle za vikend

Bajern ce proci ovo u Parizu.

Albatros

pre 3 godine

Nažalost plastika je pobedila tradiciju i prestiž večeras, ovo nikako nije dobro za fudbal, klubovi poput psž, sitija itd su kancer modernog fudbala..

Ivan

pre 3 godine

Dobili jesu ali ne vidim ih i dalje kao favorite,iskreno PSG je imao mnogo više sreće nego li znanja,ni taktike ni ništa ali pobjedi se ne gleda u zube. Od Bajerna očekujem da imaju više sreće nego noćas a to je onda 3,4 gola u mreži PSG-a.

Pablo

pre 3 godine

Podsjeća malo na utakmicu Bajern : Čelzi 2012. Bajern daleko moćnija i bolja ekipa od Pariza, ali šta ćeš, takav je fudbal. Pariz bi se trebao Bogu zahvaliti na povredi Levandovskog. Kad bi oni, kojim slučajem, u revanšu bez Kilijana igrali, ne bi imali šanse. Ma i s njim su loši, bez njega kanta.

Pele 2.0

pre 3 godine

Fudbal će postati normalan sport kad se uvede zaustavljanje sata tokom prekida igre. Na primer, da se igra 2 x 30 minuta.

Do tada će ovo biti poluregularan sport, koji obiluje "trošenjem" vremena prilikom izvođenjem auta, kornera, degažiranja od strane golmana, simuliranja povreda, sporog napuštanja terena zamenjenih igrača...

PimPong

pre 3 godine

Evo sad je 2:3. Mislim da bi PSG mogao da dominira samo da malo bolje kontrolisu sredinu terena. Ne moze odbrana Bayern-a da se nosi sa napadom PSG-a, ali problem je sto napad PSG-a ne dobija mnogo upotrebljivih lopti. Mislim da je Bayern i dalje blagi favorit, cak i ako izgube sa jednim golom razlike. Odlicna utakmica!

Ra

pre 3 godine

da raspali PSŽ ima samo jednog igrača koji može konstantno da proigrava napadače niko im ne bi bio ravan. ne kapiram njihove kupovine, samo im treba neko ko će znati da baci loptu u kanal. mbape i nejmar umesto 3-4 treba da dobijaju 10ak takvih šansi po meču.

krik

pre 3 godine

Kako je Real imao hrabrosti da proda ovog Navasa, nikad mi neće biti jasno
(Sale, 07. april 2021 22:14)


Kada se uzmu u obzir sve prednosti i mane, Real ništa nije izgubio prodajom Navasa i kupovinom Kurtoe.
Navasova prednost nad Kurtoom je bolji, brži refleks, ali velika mana je to što je linijaš i dosta je slab prilikom centaršuteva i visokih lopti. Dosta često su mu se dešavala loša postavljanja prilikom šuteva sa distance. Što se tiče situacija 1 na 1, čovek je tu kralj.
Kurtoina prednost su visoke lopte koje lako skuplja, bolje brani šuteve sa distance, bolje igra nogom, tj. sigurniji je prilikom ispucavanja. Mlađi je, jeste da golmani brane dosta dugo, ali ni šest godina nije mala razlika.
Sve u svemu, izgubili su bržeg golmana, ali su dobili na sigurnosti u vazduhu i u dugovečnosti.

giStro

pre 3 godine

Kakva utakmica, svaka čast. Nemam komentar na igru Bajerna pa to nije
Qwatro to je Octa - cor. I najbrži čip set na planeti Mbape 1200 Snap dragon- 2021.?

Н94

pre 3 godine

Не знам зашто, ал овај Мбапе ми је одвратан. Кад крене да прави ове фаце након датог гола одма главу окрећем.

mrki

pre 3 godine

Igra ovaj Baki samo tako,to se zove fudbal.Nemcu su to.A ne zvezda i parizan jos kada vidim ispusene mustikle da igraju za njih tipa lazar markovic itd znaci patos

Bojan

pre 3 godine

Aide da Bayern preokrene u drugom poluvremenu pa da gledamo prelepu bakljadu na praznoj Allianz Areni. Jer to je skroz normalno. U paralelnom univerzumu.

Kikujiro

pre 3 godine

Primiti 3 gola kao domaćin je nedopustivo za jednu ozbiljnu ekipu sa dobro postavljenom igrom, ljudi površno gledaju fudbal, ako neko sve vreme trči kao lud i ide u napad zato što gubi to je vama automatski super fudbal, žalosno.

Čiča Miloje

pre 3 godine

Svi zapeli da je Bajernu falio Levandovski, falio ovaj, falio onaj, a to što je PSŽ-u falila skoro cela odbrana, falila im oba beka i jedan štoper im se rano povredio. Falili su Verati i Paredes.
(lal, 07. april 2021 23:49)

Ne porediš valjda Veratija i Levandovskog...?

vlada82

pre 3 godine

Bez obzira kako se završi ova utakmica, u revanšu dvojka ko kuća na Bajern! Neće ovako mašiti, to jest Navas braniti, sledeći put!

iskren ljubitelj

pre 3 godine

Derbi je bio kvalitetniji.

Fizicki i takticki sam vise video nego ovde, gde se napucavala lopta, trcali pravolinijski sprintevi... verovatno je kvalitetu doprineo sneg. Ali posle onakvog derbija, ovo je cirkuska predstava.

Katai, Borjan, Ivanic, Milunovic su klasa za Cupa Motinga, Ereru, Gorecku, Zilea... pa ova poslednja dva i ne lice na fudbalere?

Stanojevic i Stankovic bi ovde cuda pravili. Zvezdi i Partizanu fali jacih utakmica i kontinuitet u Evropi.

Sta smo mi veceras videli?
Igralo se brze? Ne, igralo se bezglavo.
Igralo se jako? Ni jedan start, ni jedno remplovanje... pa, oni su izbegavali jedni druge!
Igralo se s nekom idejom i namerom? Ne, svi danas igraju isto. Nema plana. Nema plana B.

Videli smo samo dobro upakovanu predstavu.

Derbi je pokazao da se vracaju vremena stamenih i inteligentnih halfova i bekova. Degenek, Vujacic, Milunovic, Scekic... prodji njih, sine. 1:1.

Svi danas znaju da zongliraju, uradi ti posao jednog Zdjelara ili Nikolica na sredini. Preorali teren. Bez greske.

Doduse, izmene su tanke. Lazar Markovic, Gobeljic... to nije za elitu, ali startne postave- respekt.

Sportski pozdrav! Dogodine u cetvrtfinalu LS!

Aca

pre 3 godine

Podsetila me ova utakmica na dvomec izmedju Reala i Bayerna 2014 kad je ukupno bilo 5:0 za Real. Bayern stalno napadao, mnogo suteva, posed veliki a Real par kontri, malo suteva i golovi padaju, razlika je sto je Real imao jacu odbranu pa nisu primili nijedan gol, sve u svemu Bayern nece proci dalje



Kao i uvek navijaci reala "realni" u komentarima. Pa sto ne pomenes da od 5 gola 3 bila iz ofsajda i nepostojeci crvenu vidalu. Sram vas bilo obraz nemate. Samo gnjidice mogu navijati za real, ljudi bez srama

Car

pre 3 godine

Alo ljudi, Bajernu jeste falio Leva, Gnabri vec ima zamenu ali niko da pomene da je Psz-u falio Florenci, Bernat, Verati, Paredes, Ikardi, Kurzava, jos se povredio i Markinjos.. To je vec sest(?!) prvotimaca i pored toga su dali tri gola Bajernu u Minhenu.. Sta ste ocekivali, da Gaj i Danilo kao dva zadnja vezna diktiraju tempo utakmice?

Barsa najveća

pre 3 godine

Sedmicama ovdje Misa nemac pojma ostavlja komentare kako je Mbape precijenjen igrac, kako je vezara i slicne stvari hahaha, e Miso ljubi te deda ostavi se fudbala.

Aca

pre 3 godine

Za ove koji favorizuju Bavarce u revansu. Deco, Bajern mora da pobedi sa dva razlike u gostima. Ne vidim kako ce to da se desi. Navas je fenomenalan golman a Mbape je cudoviste, mada ga ne trpim... PSG ide do kraja, imaju solidnu sansu za usatog.

Hahaha Sine bajern da je malo imao srece ubio bi ih, navas u zivotu nije odbranio kao nocas. Primili 2 gola iz mnogo glupih gresaka, jedino 3ci gol za pohvalu inace ubio ih bajern igrom. I drugo bajern kao klub je uvek bolje rezultate ostvarivao kao gost. Nista ovde nije gotovo, zapamti ovaj moj komentar.

Danilo

pre 3 godine

Bajern je odigrao odlicno ,al golman i lose realizacija su ih kostali rezultata .U revansu je sve moguce ,Nemcima mnogo fali Levandovski pa i Gnaabri.Al nije ovo neka posebna prednost za PSZ ,pogotovu kad sad nema ni publike .

veliki strumf

pre 3 godine

Odnos šuteva na poluvremenu 14-2 za Bajern. Ali, fudbal je lopta u mreži (sto kaže Zvonko Mihajlovski). Posed i broj šuteva je nevažan, broje se samo golovi. Zato su mi smešni ovi sto stalno komentarišu o posedu, sutevima, šansama. Sve to je nevažno.

friz

pre 3 godine

Da rezimiramo
Korner posle ofsajda od pola metra nakon kog Bajern pogađa prečku
Ofsajd nepostojeći, bukvalno ni mm u ofsajdu nije bio Mbape
Čist penal nije sviran posle starta Ernandeza
A tek je 45 minuta prošlo.
(CJC, 07. april 2021 21:50)

Bio je ofsajd, evo sad u studiju su prikazane povučene linije. Vrv su prikazane i u toku utakmice samo ja nisam video tada.

Koji hit

pre 3 godine

Jedna od boljih utakmica u ls poslednjih godina, meni bar.Jedino steta sto nema pubilke, mali su sablasni i otuzni ovi mega giga stadioni bez publike al boze moj

pasiv

pre 3 godine

Sta reci... Nakon amaterskog nivoa od 18:00, imamo prilike da gledamo kako to izgleda kad se prebaci na world class. Potpuno drugi sport.
(Mikii, 7. april 2021 21:34)

Nemas veze ni sa amaterskim, ni sa svetskim nivoom.

Iggy

pre 3 godine

PSG postaje ozbiljna fudbalska masina. Pocetino im je sad zategao odbranu, a imaju zveri u napadu. Stizu daleko i ove godine. Naravno da je Bajern ozbiljna prepreka jos uvek, ali ipak je psiholoska prednost sad na strani PSGa, a i oni su naucili iz predhodnih godina verovatno bolje nego ijedan drugi tim, da vise ne prilaze ni jednom revans mecu kao unapred dobijenom. Uz to Pocetino zna da postavi igru na cuvanje prednosti, tako da mislim da je sansa jedno 60:40 za prolaz PSG-a.

Gde ste bavarci?

pre 3 godine

Gde je ta bavarska masina o kojoj se prica? Valjda ce ljudima biti jasnije koliko je tesko osvojiti 2 LS zaredom (a tek 3) i da to ne moze svako. Napred PSG!

Dekigrobar011

pre 3 godine

Slični rezultati obe utakmice koje smo imali prilike da gledamo.
Realno bolje ekipe sa više
izgradjenih šansi su izgubile.
Bayern je baš nadmoćan ali treba imati i (ne)sreće.
Mislim da čak u odbrani igraju lošije baš zbog njihove dominacije u napadu, jednostavno nisu navikli da ih neko ozbiljno napadne.
Mbape neshvatljivo respektovan od odbrambenih igrača Bayerna naročito u trenucima kad stane sa trkom gde je realno loš i ne ume sa loptom.
Golmani Psg i Zvezde večeras najveće zvezde.

Čiča Miloje

pre 3 godine

2:1! Ako misle da puste Bajern da iz sasipa ubacivanjima u 16 m, primiće PSŽ bar tri komada...! Povukli se u odbranu već u 35. minutu...
A sa Švabama nema zezanja! Videćemo dalje...

bmiles

pre 3 godine

Kad u timu PSG imate Nejmara,Di Mariju i Mbapea a Bajern bez Lavandovskog epilog je poznat!Mada sa Nemcima se nikad ne zna oni ne odustaju do zadnjeg minuta! Cak pocasni gol ako daju imaju sansu u gostima pod uslovom da se Poljak pojavi u timu u revansu!

Igor

pre 3 godine

Gde nadje PSG ovakve bekove,cirkus igraci,pa nijedan duel nisu dobili,dobro su prosli kao da su sa dva igraca manje igrali.
Bayern bolja ekipa,Ali da je neymar dao onaj zicer sa 5 m za 3-1, i mbaope kada je bio 1-1 sa noyerom tu bi vec tekma bila gotova. Ovako bayern lagano prolazi

Милош

pre 3 godine

Човек каже после дербија гледам Псж и као да гледам два различита спорта.Па човече да ли знаш ти ону народну колико пара толико и музике, и Гобеља се претвори у Кимиха кад чује премију против Ливерпула...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Прије почетка лиге сам прогнозирао(не и кладио се) да ће ПСЖ освојити. Ал срце некако вуче за Бајерн.

Head Hunters

pre 3 godine

To momci ,samo gazite švabe,Mbape igračina.Bajern poslednjih godina ima prednost u LŠ,zahvaljujući lakoj domaćoj ligi gde su praktično bez konkurencije,uvek uigrani i odmorni u odnosu na rivale.Ove sezone gube sigurno ko i raspali Liverpul!

Kikujiro

pre 3 godine

Defanzivno i jedna i druga ekipa su loši, pogotovo PSZ, poziciono je očajan u odbrani, utakmica sa mnogo trčanja a manje kvalitetnog fudbala, kretanje non-stop, fizički nemci su dominantni, i to ih vadi, inače bi glatko izgubili.

Dr.Primarijus

pre 3 godine

Fudbal će postati normalan sport kad se uvede zaustavljanje sata tokom prekida igre. Na primer, da se igra 2 x 30 minuta.

Do tada će ovo biti poluregularan sport, koji obiluje "trošenjem" vremena prilikom izvođenjem auta, kornera, degažiranja od strane golmana, simuliranja povreda, sporog napuštanja terena zamenjenih igrača...
(Pele 2.0, 07. april 2021 21:25)

Sva pravila koja postoje i zloupotrebe istih vaze i dozvoljena su obema ekipama koje igraju tu utakmicu. Tako da ne filozofiraj mnogo i gledaj mali fudbal, tj. futsal ako ti vise odgovara.

Mali Hijavata

pre 3 godine

Kako Bajern ne vodi već dva, tri gola razlike...
(Alien, 7. april 2021 21:20

Tako što nema Levandovskog a Sane je zamena za Kutinja. Sad kad je izašao Markinjos, metnuće im Bajern još tri.

iskren ljubitelj

pre 3 godine

(Never Mind, 07. april 2021 23:55)

Nece Pep nikad nista uzeti. Finale je paiholoski pristup, vise nego bilo sta drugo. A on je panicar, nervozan i, napokon, jednostran trener.
Dobro kaze Ibra. Ima Ferari, a vozi ga ko Fijata...

Uz to, Siti je mali klub. Zamisli FK Zemun uzme neki africki poglavica i pocne da ga vodi, sa sve nasom upravom, mentalitetom, (ne)iskustvom... Pa treba se znati ponasati. Pa onda igrati fudbal.

Jedan je Novak. Koji nije imao utaban put, prethodnicu, infrastrukturu, drzavu, masere...

Ne ide to tako.

Pa i PSG deceniju luta. Eno prosle sezone glat izgubili finale. I ove ce ispasti od Bajerna.

Monteri iz Jajca

pre 3 godine

I u finalu je trebalo biti ovako samo nije htela da udje, sad su dali iz 4 suta 3 gola i jedan im ukrao sudija! Salihamidzu treba najuriti, ovaj poraz ide na njegovu dusu!

Velja

pre 3 godine

Jedno najobicnije pitanje: ako je Bajern bio bolji zasto nije pobedio?
Koliko znam rezultat je najvaznija stvar u bilo kojoj grani sporta.

Misa

pre 3 godine

Mbape je najprecenjeniji igrac zadnjih 20 godina. Eto, gol dao ni kriv ni duzan, veoma los sut a nojer gde je gledao, to niko ne zna. Navas je 3 puta bolji golman, i to je i napravilo razliku. Bajern bolji al dzaba im sve, i golmani su deo tima a navas je stvarno carcina.

Rajko

pre 3 godine

Nadam se i da je Piksi gledao utakmicu i da je mogao mnogo toga da nauci.
Mogao je da vidi kako organizovane ekipe igraju fudbal.
Nasoj reprezentaciji pogotovo igra odbrane sa cetiri u zadnjem redu koju igra PSG bi mogao da bude odlican primer kako bi mi trebali da igramo.
Mogao bi i da pokaze nasim reprezentativcima kako se jedan Mbape vraca skroz u odbranu i izvrsava odbrambene zadatke.

CJC

pre 3 godine

Da rezimiramo
Korner posle ofsajda od pola metra nakon kog Bajern pogađa prečku
Ofsajd nepostojeći, bukvalno ni mm u ofsajdu nije bio Mbape
Čist penal nije sviran posle starta Ernandeza
A tek je 45 minuta prošlo.

ZORAN

pre 3 godine

Bajern ima 20-25 igraca, PSZ njih 7-8.
Ne volim takve utakmice.
Volim ono sto je Milan igrao sa Barezijem, Maldinijem, Nestom, Stamom.
Ne prolazi ni lopta, ni protivnik.
Ovo danas je NBA, a ono tad ko NFL.

Danilo

pre 3 godine

Bajern je odigrao odlicno ,al golman i lose realizacija su ih kostali rezultata .U revansu je sve moguce ,Nemcima mnogo fali Levandovski pa i Gnaabri.Al nije ovo neka posebna prednost za PSZ ,pogotovu kad sad nema ni publike .

iskren ljubitelj

pre 3 godine

Derbi je bio kvalitetniji.

Fizicki i takticki sam vise video nego ovde, gde se napucavala lopta, trcali pravolinijski sprintevi... verovatno je kvalitetu doprineo sneg. Ali posle onakvog derbija, ovo je cirkuska predstava.

Katai, Borjan, Ivanic, Milunovic su klasa za Cupa Motinga, Ereru, Gorecku, Zilea... pa ova poslednja dva i ne lice na fudbalere?

Stanojevic i Stankovic bi ovde cuda pravili. Zvezdi i Partizanu fali jacih utakmica i kontinuitet u Evropi.

Sta smo mi veceras videli?
Igralo se brze? Ne, igralo se bezglavo.
Igralo se jako? Ni jedan start, ni jedno remplovanje... pa, oni su izbegavali jedni druge!
Igralo se s nekom idejom i namerom? Ne, svi danas igraju isto. Nema plana. Nema plana B.

Videli smo samo dobro upakovanu predstavu.

Derbi je pokazao da se vracaju vremena stamenih i inteligentnih halfova i bekova. Degenek, Vujacic, Milunovic, Scekic... prodji njih, sine. 1:1.

Svi danas znaju da zongliraju, uradi ti posao jednog Zdjelara ili Nikolica na sredini. Preorali teren. Bez greske.

Doduse, izmene su tanke. Lazar Markovic, Gobeljic... to nije za elitu, ali startne postave- respekt.

Sportski pozdrav! Dogodine u cetvrtfinalu LS!

Ljubo

pre 3 godine

Kaže neki komentator,gledao sam derbi pa sada gledam Bajerna i Psž-a i zaključio je čovek koja je razlika u kvalitetu fudbala.I sada ja tebe pitam dali si ti glup ili se praviš glup kada ne vidiš koliko milijardi je uloženo u ova 2 kluba,da Zvezda i Partizan dovedu sve ovakve najbolje fudbalere i oni bi igrali ovakav fudbal.Daj malo mučnite tom glavom više prije nego što napišete takve gluposti.Najbolji igrač Zvezde Ivanić došao je iz Vojvodine a PsŽ kupi najbolja 2 igrača na svetu za tričavih 400 miliona evra i sada se nađu neki pametnjakovići da porede ove 2 utakmice.

Albatros

pre 3 godine

Nažalost plastika je pobedila tradiciju i prestiž večeras, ovo nikako nije dobro za fudbal, klubovi poput psž, sitija itd su kancer modernog fudbala..

pasiv

pre 3 godine

Sta reci... Nakon amaterskog nivoa od 18:00, imamo prilike da gledamo kako to izgleda kad se prebaci na world class. Potpuno drugi sport.
(Mikii, 7. april 2021 21:34)

Nemas veze ni sa amaterskim, ni sa svetskim nivoom.

BojanNS

pre 3 godine

Odlicna utakmica, iako je Bajern bio bolji, drago mi je sto je izgubio. Uvek navijam protiv njih, osim kada igraju protiv Barselone. Tada bih voleo jada bi mogla ova kluba da ispadnu.

Н94

pre 3 godine

Не знам зашто, ал овај Мбапе ми је одвратан. Кад крене да прави ове фаце након датог гола одма главу окрећем.

Kikujiro

pre 3 godine

Primiti 3 gola kao domaćin je nedopustivo za jednu ozbiljnu ekipu sa dobro postavljenom igrom, ljudi površno gledaju fudbal, ako neko sve vreme trči kao lud i ide u napad zato što gubi to je vama automatski super fudbal, žalosno.

Pele 2.0

pre 3 godine

Fudbal će postati normalan sport kad se uvede zaustavljanje sata tokom prekida igre. Na primer, da se igra 2 x 30 minuta.

Do tada će ovo biti poluregularan sport, koji obiluje "trošenjem" vremena prilikom izvođenjem auta, kornera, degažiranja od strane golmana, simuliranja povreda, sporog napuštanja terena zamenjenih igrača...

Stole

pre 3 godine

Zgazio ih Bajern, kakva steta sto se povredio Levandovski, 5 gola bi dao plastikanerima! I ladno moze opet da izvisi za zlatnu loptu zbog ovog dvomeca...

Toma

pre 3 godine

Za ove koji favorizuju Bavarce u revansu. Deco, Bajern mora da pobedi sa dva razlike u gostima. Ne vidim kako ce to da se desi. Navas je fenomenalan golman a Mbape je cudoviste, mada ga ne trpim... PSG ide do kraja, imaju solidnu sansu za usatog.

Čiča Miloje

pre 3 godine

Svi zapeli da je Bajernu falio Levandovski, falio ovaj, falio onaj, a to što je PSŽ-u falila skoro cela odbrana, falila im oba beka i jedan štoper im se rano povredio. Falili su Verati i Paredes.
(lal, 07. april 2021 23:49)

Ne porediš valjda Veratija i Levandovskog...?

Misa

pre 3 godine

Mbape je najprecenjeniji igrac zadnjih 20 godina. Eto, gol dao ni kriv ni duzan, veoma los sut a nojer gde je gledao, to niko ne zna. Navas je 3 puta bolji golman, i to je i napravilo razliku. Bajern bolji al dzaba im sve, i golmani su deo tima a navas je stvarno carcina.

Kikujiro

pre 3 godine

Defanzivno i jedna i druga ekipa su loši, pogotovo PSZ, poziciono je očajan u odbrani, utakmica sa mnogo trčanja a manje kvalitetnog fudbala, kretanje non-stop, fizički nemci su dominantni, i to ih vadi, inače bi glatko izgubili.

realno

pre 3 godine

31-6 sutevi
15-1 korneri

Kako je samo sugava ova ekipa PSG i koliko srecna, sa Levandovskim, makar i Gnabrijem ovo bi bila katastrofa PSG-a

blic

pre 3 godine

Ovi sto govore da je Bayern-Pariz svemirski fudbal za ono u derbiju, ne znam otkud takvima uopste da je neko i gledao derbi. Npr meni nije palo na pamet da gledam taj "fudbal".

lal

pre 3 godine

Svi zapeli da je Bajernu falio Levandovski, falio ovaj, falio onaj, a to što je PSŽ-u falila skoro cela odbrana, falila im oba beka i jedan štoper im se rano povredio. Falili su Verati i Paredes.

Aca

pre 3 godine

Podsetila me ova utakmica na dvomec izmedju Reala i Bayerna 2014 kad je ukupno bilo 5:0 za Real. Bayern stalno napadao, mnogo suteva, posed veliki a Real par kontri, malo suteva i golovi padaju, razlika je sto je Real imao jacu odbranu pa nisu primili nijedan gol, sve u svemu Bayern nece proci dalje



Kao i uvek navijaci reala "realni" u komentarima. Pa sto ne pomenes da od 5 gola 3 bila iz ofsajda i nepostojeci crvenu vidalu. Sram vas bilo obraz nemate. Samo gnjidice mogu navijati za real, ljudi bez srama

iskren ljubitelj

pre 3 godine

(Never Mind, 07. april 2021 23:55)

Nece Pep nikad nista uzeti. Finale je paiholoski pristup, vise nego bilo sta drugo. A on je panicar, nervozan i, napokon, jednostran trener.
Dobro kaze Ibra. Ima Ferari, a vozi ga ko Fijata...

Uz to, Siti je mali klub. Zamisli FK Zemun uzme neki africki poglavica i pocne da ga vodi, sa sve nasom upravom, mentalitetom, (ne)iskustvom... Pa treba se znati ponasati. Pa onda igrati fudbal.

Jedan je Novak. Koji nije imao utaban put, prethodnicu, infrastrukturu, drzavu, masere...

Ne ide to tako.

Pa i PSG deceniju luta. Eno prosle sezone glat izgubili finale. I ove ce ispasti od Bajerna.

Never Mind

pre 3 godine

Grmljavina je tutnjala izdaleka i sada je blizu. Došlo je vreme plastike. Prognoza je da će dve plastike u polufinale i jedna uzima verovatno. Tipujem na City. Ako u finale prođe Chelsea, sigurno, a ako prođe Real, on ima neke šanse.

Na njega uvek morate računati jer je navikao na taj pehar. Možda bi to mogao uzeti i sa kombinovanim timom, takva rutina kada uđe u eliminacije.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Прије почетка лиге сам прогнозирао(не и кладио се) да ће ПСЖ освојити. Ал срце некако вуче за Бајерн.

CJC

pre 3 godine

Da rezimiramo
Korner posle ofsajda od pola metra nakon kog Bajern pogađa prečku
Ofsajd nepostojeći, bukvalno ni mm u ofsajdu nije bio Mbape
Čist penal nije sviran posle starta Ernandeza
A tek je 45 minuta prošlo.

Dare

pre 3 godine

moj utisak:

Sane precenjen igrac, 80 % napada pokvario.

Atomski fudbal, a vecina ovih igraca igrali za reprezentaciju, i posle za vikend

Bajern ce proci ovo u Parizu.

REKOS

pre 3 godine

IAKO BUDE ZAVRSIO 3-2 ZA PSZ U POVRATNOM MECU BAJERN BICE POBEDNIK, DRZITE ME ZA REC. AKO NE BUDE OVAKO. LEP POZDRAV ZA SVE LJUBITELJE FUDBALA IZ PRISTINE

Monteri iz Jajca

pre 3 godine

I u finalu je trebalo biti ovako samo nije htela da udje, sad su dali iz 4 suta 3 gola i jedan im ukrao sudija! Salihamidzu treba najuriti, ovaj poraz ide na njegovu dusu!

Djubre

pre 3 godine

Posle derbija gledam ovo, kao dva različita sporta da su u pitanju, pršti na sve strane, šansa za šansom, a ne više žutih kartona nego prilika.

Igor

pre 3 godine

Gde nadje PSG ovakve bekove,cirkus igraci,pa nijedan duel nisu dobili,dobro su prosli kao da su sa dva igraca manje igrali.
Bayern bolja ekipa,Ali da je neymar dao onaj zicer sa 5 m za 3-1, i mbaope kada je bio 1-1 sa noyerom tu bi vec tekma bila gotova. Ovako bayern lagano prolazi

ZORAN

pre 3 godine

Bajern ima 20-25 igraca, PSZ njih 7-8.
Ne volim takve utakmice.
Volim ono sto je Milan igrao sa Barezijem, Maldinijem, Nestom, Stamom.
Ne prolazi ni lopta, ni protivnik.
Ovo danas je NBA, a ono tad ko NFL.

Rmd

pre 3 godine

Podsetila me ova utakmica na dvomec izmedju Reala i Bayerna 2014 kad je ukupno bilo 5:0 za Real. Bayern stalno napadao, mnogo suteva, posed veliki a Real par kontri, malo suteva i golovi padaju, razlika je sto je Real imao jacu odbranu pa nisu primili nijedan gol, sve u svemu Bayern nece proci dalje

Pele 2.0

pre 3 godine

Fudbal će postati normalan sport kad se uvede zaustavljanje sata tokom prekida igre. Na primer, da se igra 2 x 30 minuta.

Do tada će ovo biti poluregularan sport, koji obiluje "trošenjem" vremena prilikom izvođenjem auta, kornera, degažiranja od strane golmana, simuliranja povreda, sporog napuštanja terena zamenjenih igrača...

Oliver

pre 3 godine

Desava se jednom u 10 godina da uopste nemate nimalo srece. Ovo je slicna utakmica onoj protiv celsija 2012. Sve se urotilo protiv Bayerna-posed 60-40,sutevi 25-6,korneri 14-1,navas sve odbranio, nojer napravio kiks, falio Lewa, falio Gnabri, posle i gorecka.. psg moze zahvaliti sreci, ali to je fudbal. No, sa ovakvom igrom zasto ne bi bilo moguce da Bayern pobedi sa 4:2 ili 5:2? Dva puta se nece ispromasivati.

Head Hunters

pre 3 godine

To momci ,samo gazite švabe,Mbape igračina.Bajern poslednjih godina ima prednost u LŠ,zahvaljujući lakoj domaćoj ligi gde su praktično bez konkurencije,uvek uigrani i odmorni u odnosu na rivale.Ove sezone gube sigurno ko i raspali Liverpul!

Aca

pre 3 godine

Za ove koji favorizuju Bavarce u revansu. Deco, Bajern mora da pobedi sa dva razlike u gostima. Ne vidim kako ce to da se desi. Navas je fenomenalan golman a Mbape je cudoviste, mada ga ne trpim... PSG ide do kraja, imaju solidnu sansu za usatog.

Hahaha Sine bajern da je malo imao srece ubio bi ih, navas u zivotu nije odbranio kao nocas. Primili 2 gola iz mnogo glupih gresaka, jedino 3ci gol za pohvalu inace ubio ih bajern igrom. I drugo bajern kao klub je uvek bolje rezultate ostvarivao kao gost. Nista ovde nije gotovo, zapamti ovaj moj komentar.

Gde ste bavarci?

pre 3 godine

Gde je ta bavarska masina o kojoj se prica? Valjda ce ljudima biti jasnije koliko je tesko osvojiti 2 LS zaredom (a tek 3) i da to ne moze svako. Napred PSG!

Pablo

pre 3 godine

Podsjeća malo na utakmicu Bajern : Čelzi 2012. Bajern daleko moćnija i bolja ekipa od Pariza, ali šta ćeš, takav je fudbal. Pariz bi se trebao Bogu zahvaliti na povredi Levandovskog. Kad bi oni, kojim slučajem, u revanšu bez Kilijana igrali, ne bi imali šanse. Ma i s njim su loši, bez njega kanta.

vlada82

pre 3 godine

Bez obzira kako se završi ova utakmica, u revanšu dvojka ko kuća na Bajern! Neće ovako mašiti, to jest Navas braniti, sledeći put!

Arier

pre 3 godine

Strasna utakmica, ali ne bih otpisao Bayern uprkos porazu. Igra se bez navijaca, i domaci teren nema gotovo nikakvu prednost. Zasto ih bavarci ne bi dobili tamo sa 2 gola razlike? Mbape prava zver. Prvi kandidat za sad za zlatnu loptu. Naslednik Mesija na tronu. Naredna decenija je njegova.

Dekigrobar011

pre 3 godine

Slični rezultati obe utakmice koje smo imali prilike da gledamo.
Realno bolje ekipe sa više
izgradjenih šansi su izgubile.
Bayern je baš nadmoćan ali treba imati i (ne)sreće.
Mislim da čak u odbrani igraju lošije baš zbog njihove dominacije u napadu, jednostavno nisu navikli da ih neko ozbiljno napadne.
Mbape neshvatljivo respektovan od odbrambenih igrača Bayerna naročito u trenucima kad stane sa trkom gde je realno loš i ne ume sa loptom.
Golmani Psg i Zvezde večeras najveće zvezde.

neko

pre 3 godine

Gledao utakmicu. PSG sutnuo 5 puta na gol, a Bajern imao preko 26-27 suta na gol. Nije mi samo jasno kako su uspeli da ih "navataju" na foru i da im daju tri gola iz tri kontre? Mada, mislim da ce ih Bajern pobediti tamo.

Bojan

pre 3 godine

Aide da Bayern preokrene u drugom poluvremenu pa da gledamo prelepu bakljadu na praznoj Allianz Areni. Jer to je skroz normalno. U paralelnom univerzumu.

Milunka Malina

pre 3 godine

@oo A i ti kao da si pao sa kruske pa se cudis. Gledas najskuplje igrace sveta. Razlika nije samo sa nasim igracima nego sa 90% svih igraca sveta. Ovo su najbolji od najboljih. Vrede zajedno skoro milijardu evra. Nasao si bas da poredis,kao da si izmislio toplu vodu. Pa mi nemamo ni para da gledamo ovakve utakmice e to je standard i nas i nasih igraca. Upravo zato i jeste sladje kada se jednom u ko zna koliko godina desi Zvezdina pobeda protiv Liverpula. To nema cenu. Generacije to prepricavaju sa razlogom.

oo

pre 3 godine

Gledam utakmicu i ne mogu da vjerujem !? Da li je moguce da su ovi ljudi sazdani od istog materijala kao i nasi igraci ? Cim se hrane ? Kako treniraju? Nikad vise isti dan derbi i liga sampiona, ko boga vas molim !

Barsa najveća

pre 3 godine

Sedmicama ovdje Misa nemac pojma ostavlja komentare kako je Mbape precijenjen igrac, kako je vezara i slicne stvari hahaha, e Miso ljubi te deda ostavi se fudbala.

Mali Hijavata

pre 3 godine

Kako Bajern ne vodi već dva, tri gola razlike...
(Alien, 7. april 2021 21:20

Tako što nema Levandovskog a Sane je zamena za Kutinja. Sad kad je izašao Markinjos, metnuće im Bajern još tri.

Ivan

pre 3 godine

Dobili jesu ali ne vidim ih i dalje kao favorite,iskreno PSG je imao mnogo više sreće nego li znanja,ni taktike ni ništa ali pobjedi se ne gleda u zube. Od Bajerna očekujem da imaju više sreće nego noćas a to je onda 3,4 gola u mreži PSG-a.

Kolja

pre 3 godine

Čini se da je PSG imao mnogo srece.Da je bio Levandovski tu dali bi im najmanje 5 komada.Ako ih Bajern nacne brzo u revansu bice veoma zanimljivo

111

pre 3 godine

Ubi ih PSZ kontrama. Svaka kontra problem za Bajern. Mozes da imas 100 udaraca na gol ali se racunaju samo golovi. Mbape veoma pametan brz , mlad igrac. Sut kroz noge? On gleda, cima, ovaj rasirio noge i sut..Klasa.

krik

pre 3 godine

Kako je Real imao hrabrosti da proda ovog Navasa, nikad mi neće biti jasno
(Sale, 07. april 2021 22:14)


Kada se uzmu u obzir sve prednosti i mane, Real ništa nije izgubio prodajom Navasa i kupovinom Kurtoe.
Navasova prednost nad Kurtoom je bolji, brži refleks, ali velika mana je to što je linijaš i dosta je slab prilikom centaršuteva i visokih lopti. Dosta često su mu se dešavala loša postavljanja prilikom šuteva sa distance. Što se tiče situacija 1 na 1, čovek je tu kralj.
Kurtoina prednost su visoke lopte koje lako skuplja, bolje brani šuteve sa distance, bolje igra nogom, tj. sigurniji je prilikom ispucavanja. Mlađi je, jeste da golmani brane dosta dugo, ali ni šest godina nije mala razlika.
Sve u svemu, izgubili su bržeg golmana, ali su dobili na sigurnosti u vazduhu i u dugovečnosti.

Милош

pre 3 godine

Човек каже после дербија гледам Псж и као да гледам два различита спорта.Па човече да ли знаш ти ону народну колико пара толико и музике, и Гобеља се претвори у Кимиха кад чује премију против Ливерпула...

mrki

pre 3 godine

Igra ovaj Baki samo tako,to se zove fudbal.Nemcu su to.A ne zvezda i parizan jos kada vidim ispusene mustikle da igraju za njih tipa lazar markovic itd znaci patos

PimPong

pre 3 godine

Evo sad je 2:3. Mislim da bi PSG mogao da dominira samo da malo bolje kontrolisu sredinu terena. Ne moze odbrana Bayern-a da se nosi sa napadom PSG-a, ali problem je sto napad PSG-a ne dobija mnogo upotrebljivih lopti. Mislim da je Bayern i dalje blagi favorit, cak i ako izgube sa jednim golom razlike. Odlicna utakmica!

Velja

pre 3 godine

Jedno najobicnije pitanje: ako je Bajern bio bolji zasto nije pobedio?
Koliko znam rezultat je najvaznija stvar u bilo kojoj grani sporta.

veliki strumf

pre 3 godine

Odnos šuteva na poluvremenu 14-2 za Bajern. Ali, fudbal je lopta u mreži (sto kaže Zvonko Mihajlovski). Posed i broj šuteva je nevažan, broje se samo golovi. Zato su mi smešni ovi sto stalno komentarišu o posedu, sutevima, šansama. Sve to je nevažno.

Rajko

pre 3 godine

Nadam se i da je Piksi gledao utakmicu i da je mogao mnogo toga da nauci.
Mogao je da vidi kako organizovane ekipe igraju fudbal.
Nasoj reprezentaciji pogotovo igra odbrane sa cetiri u zadnjem redu koju igra PSG bi mogao da bude odlican primer kako bi mi trebali da igramo.
Mogao bi i da pokaze nasim reprezentativcima kako se jedan Mbape vraca skroz u odbranu i izvrsava odbrambene zadatke.

giStro

pre 3 godine

Kakva utakmica, svaka čast. Nemam komentar na igru Bajerna pa to nije
Qwatro to je Octa - cor. I najbrži čip set na planeti Mbape 1200 Snap dragon- 2021.?

Braja

pre 3 godine

Bravo Bajern,kakav intezitet i lopta samo napred.Mislim da su za celu utakmicu 4 puta vratili loptu unazad.Svaka cast,vrhunski fudbal,ako je Piksi gledao neka prepise ili bar smanji broj povratnih unazad sa 50 na 20 po utakmici.

1900

pre 3 godine

Bajern je bio mnogo bolji tim u ovoj utakmici, veliki broj prilika je stvorio na meču i isto toliko i promašio, prosto nije ga služila sreća, Psž dobar u kontranapadu, ali bez toga prosečan tim, odbrana takodje loša itd.. U revanšu dajem prednost Bajernu pre svega zbog pobedničkog mentaliteta a i zbog činjenice da je skoro nemoguće da se desi im lopta prosto neće u gol kao što je to bio slučaj večeras..

Dr.Primarijus

pre 3 godine

Fudbal će postati normalan sport kad se uvede zaustavljanje sata tokom prekida igre. Na primer, da se igra 2 x 30 minuta.

Do tada će ovo biti poluregularan sport, koji obiluje "trošenjem" vremena prilikom izvođenjem auta, kornera, degažiranja od strane golmana, simuliranja povreda, sporog napuštanja terena zamenjenih igrača...
(Pele 2.0, 07. april 2021 21:25)

Sva pravila koja postoje i zloupotrebe istih vaze i dozvoljena su obema ekipama koje igraju tu utakmicu. Tako da ne filozofiraj mnogo i gledaj mali fudbal, tj. futsal ako ti vise odgovara.

Car

pre 3 godine

Alo ljudi, Bajernu jeste falio Leva, Gnabri vec ima zamenu ali niko da pomene da je Psz-u falio Florenci, Bernat, Verati, Paredes, Ikardi, Kurzava, jos se povredio i Markinjos.. To je vec sest(?!) prvotimaca i pored toga su dali tri gola Bajernu u Minhenu.. Sta ste ocekivali, da Gaj i Danilo kao dva zadnja vezna diktiraju tempo utakmice?

bmiles

pre 3 godine

Kad u timu PSG imate Nejmara,Di Mariju i Mbapea a Bajern bez Lavandovskog epilog je poznat!Mada sa Nemcima se nikad ne zna oni ne odustaju do zadnjeg minuta! Cak pocasni gol ako daju imaju sansu u gostima pod uslovom da se Poljak pojavi u timu u revansu!

Ra

pre 3 godine

da raspali PSŽ ima samo jednog igrača koji može konstantno da proigrava napadače niko im ne bi bio ravan. ne kapiram njihove kupovine, samo im treba neko ko će znati da baci loptu u kanal. mbape i nejmar umesto 3-4 treba da dobijaju 10ak takvih šansi po meču.

jsx

pre 3 godine

Jedna od najboljih utakmica koje sam gledao.
Uvek sam pricao da Bajern ima jako losu odbranu, ali da imaju dovoljno dobar ostatak tima da to nadoknadi. Danas im je umesto najboljeg igraca tog ostatka tima igrao Cupomoting i tacno je falila realizacija. Mislim da bi bila rutinska pobeda sa Levandovskim, ali sta je tu je (doduse i Parizu je falio Markinjos, ali je igrao dovoljno dugo da da doprinos). Ako je i Mbape povredjen, Bajern je favorit, ali ako ostane zdrav, mislim da je blaga prednost na strani Parizana.
Sto se utakmice tice, Nejmar nije nesto preterano igrao, ali on ni nije koristan jer je konstantan, on je koristan jer moze da ima momenat genijalnosti kao sto ga je imao kad je kreirao drugi gol.
Mbape je fantastican, konacno iskazuje potencijal.
Koman sa strane Bajerna moze da bude predvodnik u buducnosti.
Medjutim, igrac utakmice Kejlor Navas. On ih je drzao u igri i protiv Atalante i dao im samopouzdanje da jurnu u napad do samog kraja. Da su imali takvog golmana od pocetka seikovog mandata, mozda ne bi osvojili trofej (mozda ce i sad vec ispasti), ali sam ubedjen da bi igrali bar 3-4 polufinala.

Čiča Miloje

pre 3 godine

2:1! Ako misle da puste Bajern da iz sasipa ubacivanjima u 16 m, primiće PSŽ bar tri komada...! Povukli se u odbranu već u 35. minutu...
A sa Švabama nema zezanja! Videćemo dalje...

Čiča Miloje

pre 3 godine

Uprkos negativnom rezultatu za sada, impresivno je kako Bajern pokriva teren!
(Boris, 07. april 2021 21:43)

Prosto, trču brate kao špricani, po celom terenu i odmah na prvu loptu. PSŽ do centra ne može dodavanjem, jedino na izbacivanje dugih lopti, koje su uglavnom nasumične.

Dušan

pre 3 godine

Kakva igra Bajerna, kakav presing kakva ofanziva kakav tempo zastrašujuće uz malo sreće mogli su već 5 gola da daju a gube 2:0...fudbal je to

Džoni

pre 3 godine

Utisak večeri je da ih je Bajern razneo a izgubio meč. Drugi utisak je da ovo što su ova dva tima igrali nema nikakvih dodirnih tačaka sa onim što smo gledali u 18h.

ShoneNI

pre 3 godine

Odličan fudbal, stvarno je bilo uživanje gledati ovu utakmicu..

Neću više ništa da komentarišem, jer ima toliko toga lepog da se kaže o mnogo stvari večeras, biće predug komentar ;D

Fudbal, igra najlepša.

Lewangoalski

pre 3 godine

Kakav je baksuz Lewa.Prosle godine mu je zlatnu kopacku u zadnji cas uzeo Imobile a zlatna lopta je bila otkazana.A ove godine opet vodi u trci za zlatnu kopacku kao i za zlatnu loptu al se povredio.Neverovatno.

friz

pre 3 godine

Da rezimiramo
Korner posle ofsajda od pola metra nakon kog Bajern pogađa prečku
Ofsajd nepostojeći, bukvalno ni mm u ofsajdu nije bio Mbape
Čist penal nije sviran posle starta Ernandeza
A tek je 45 minuta prošlo.
(CJC, 07. april 2021 21:50)

Bio je ofsajd, evo sad u studiju su prikazane povučene linije. Vrv su prikazane i u toku utakmice samo ja nisam video tada.

Mikica018

pre 3 godine

Da se ne ponavljamo po stoti put kako je ovo fudbal, a ono u 18:00 izgleda kao termin u balonu, ali da li ima logicnog objasnjenja da ako vec ne umes da primis, sutnes, centriras kao igrac Psz/Bajerna, zasto barem ne mozes da trcis 90 minuta? Ne mora ni toliko brzo i eksplozivno, ali samo da ne izgledas kao da ces svakog trenutka da se onesvestis.. Ako su placeni spram njihovog fudbalskog (ne)znanja, da li to znaci i da ne moraju da barem budu fizicki spremni?

Danilo

pre 3 godine

Bajern je odigrao odlicno ,al golman i lose realizacija su ih kostali rezultata .U revansu je sve moguce ,Nemcima mnogo fali Levandovski pa i Gnaabri.Al nije ovo neka posebna prednost za PSZ ,pogotovu kad sad nema ni publike .

Danilo

pre 3 godine

Bajern je odigrao odlicno ,al golman i lose realizacija su ih kostali rezultata .U revansu je sve moguce ,Nemcima mnogo fali Levandovski pa i Gnaabri.Al nije ovo neka posebna prednost za PSZ ,pogotovu kad sad nema ni publike .

Zoki

pre 3 godine

Šta ti je golman... Pola tima...
Onaj Sane davi loptu ko zmija žabu
Igra Bajerna na ivici žileta. Zato je i primio tri gola.
Mbape pored toga što je strašno brz je i veoma inteligentan.
Ako PSG samo na trenutak pomisli da je ovaj duel gotov proći će ko bos po trnju.

Iggy

pre 3 godine

PSG postaje ozbiljna fudbalska masina. Pocetino im je sad zategao odbranu, a imaju zveri u napadu. Stizu daleko i ove godine. Naravno da je Bajern ozbiljna prepreka jos uvek, ali ipak je psiholoska prednost sad na strani PSGa, a i oni su naucili iz predhodnih godina verovatno bolje nego ijedan drugi tim, da vise ne prilaze ni jednom revans mecu kao unapred dobijenom. Uz to Pocetino zna da postavi igru na cuvanje prednosti, tako da mislim da je sansa jedno 60:40 za prolaz PSG-a.

Koji hit

pre 3 godine

Jedna od boljih utakmica u ls poslednjih godina, meni bar.Jedino steta sto nema pubilke, mali su sablasni i otuzni ovi mega giga stadioni bez publike al boze moj