Sreda, 07.04.2021.

13:00

"Snajperista" Bogdanović – trenutno najprecizniji trojkaš NBA lige!

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović nalazi se u sjajnoj formi.

Izvor: A. Kovaèeviæ

"Snajperista" Bogdanoviæ – trenutno najprecizniji trojkaš NBA lige! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

99 Komentari

Sortiraj po:

Mito

pre 3 godine

Gledam šta rade ova deca Jokić, Bogdanović, Pokuševski u NBA, a vidim sve bolje igra i Bjelica u novom klubu, kao i Marjanović (dobija više šansi) što samo pokazuje da smo košarkaška nacija, i da ti američki treneri samo treba da našim igraćima daju slobodu i sva lepota mašte, što je Slavnić objasnio Gomeljskom dolazi do izražaja.

ccc?

pre 3 godine

Богдановић је забележио 21 поен (8-11 ФГ, 5-8 3Пт), четири скока и четири асистенције током 30 минута у победи над Пеликансима у уторак.

Богдановић је врео однедавно и премашио је 20 поена у четири од својих последњих пет утакмица, поставши поуздана погодак за бодове поред Траеа Иоунга у дворишту Хавкса. Богдановић је такође постигао двоцифрени број у 10 од последњих 11 наступа и просечно бележи 17,5 поена по нагибу током тог периода од 11 утакмица.




Tako pise ESPN. Bas nista ne znaju?

Drndo Maroje

pre 3 godine

Drago mi je da mu je dobro krenulo u poslednje vrijeme.
Sjecam se da je kad je objavljeno da prelazi u Atlantu bilo mnogo komentara koji su Atlantu nazvali najgorim timom Istoka, dnom i slicno.
Malo strpljenja ne steti.
Evo ta Atlanta izgleda kao ekipa sa dobrom atmosferom, dobrim sutem, i sad su u gornjem dijelu tabele.
Steta sto je ovo uglavnom polje za prepucavanje, ako neko zna forum gdje se moze procitati ozbiljnih komentara o sportu, molim javite! Pozdrav!

Under KV

pre 3 godine

ESPN statistika za celu sezonu kaze 24.7% sut za 3 poena.

[link]

Izvoli link, uveri se sam.
Nakon toga dodji ovde i izvini se zbog izmisljotina.
(vaxilar, 7. april 2021 15:22)


Hahahaha, pa ganfer ne zna ni da čita! Sa ovim linkom si samo potvrdio ovo što sam ja napisao. 39,6%!!!

A i gde nadje ovaj procenat 24,7??? Pa to nigde i ni za šta ne piše.

Samo si potvrdio da su trolčina neviđena!

milan

pre 3 godine

Po tome je lider NBA kod igrača koji su u poslednjih pet mečeva uputili najmanje 30 šuteva.... " ahaha pa ovu kategoriju ne bi izmislili ni rodjeni brat i sestra...
(Poznavalac ©®, 07. april 2021 14:44)
ma 39.6 posto ima ove sezone za 3 pts

vaxilar

pre 3 godine

Jedino ako je cela sezona prethodnih 5 utakmica hahahahhahahahaha
(vaxilar, 7. april 2021 13:44)

Alo ganfer, u sezoni (26 utakmica) mu je prosek za 3 skoro 40%.
Tačnije 39.6% što je izuzetan procenat. Procenat koji imaju najbolji trojkasi!

Znam, teško vam je... Biće još teže. Dugo će trajati!!!
(Under KV, 7. april 2021 15:00) # Link komentara


ESPN statistika za celu sezonu kaze 24.7% sut za 3 poena.

https://www.espn.com/nba/player/stats/_/id/3037789/bogdan-bogdanovic

Izvoli link, uveri se sam.
Nakon toga dodji ovde i izvini se zbog izmisljotina.

омега мужјак

pre 3 godine

Одлично што је ушао у форму, али станите, какав је ово наслов? И каква је то статистика?
"Тренутно најбољи тројкаш" би требало да означава некога ко је најбољи на нивоу сезоне, од њеног почетка па до овог тренутка, а не у последњих 10 дана. Тако би за било ког играча који у, рецимо, наредне две утакмице буде имао највиши проценат, могли да кажемо да је он најбољи. Да би било кога у било чему прогласили за најбољег он мора имати континуитет. Богдану желим да задржи овај ниво игре, ако не и да га побољша, па да ово наметнуто му звање заслужи и с правом понесе следеће сезоне.

manuginobili

pre 3 godine

(manuginobili, 07. april 2021 13:49)
svaka cast za komentar i sve si lepo napisao ali lazes brate nisi iz Bosne
(milan, 7. april 2021 14:46)

Evo ga, znao sam da ce se neko uhvatiti za to, lijepo sam napisao da je to ovdje jako vazan podatak sto ti i dokazujes...Hajd molim te prosvijetli me pa da i ja znam odakle sam, izgleda da ne znam?! :)...iz BiH sam, sta je sada to toliko cudno, ne kontam, zasto bih to izmisljao?...Ne mogu reci da sam sa Marsa kada nisam, ne mogu reci ni da sam recimo Hrvat kada nisam, sta je to tebi neko veliko cudo sto i Srbi zive u BiH??...svasta...

kaokakao

pre 3 godine

Da se izjasnim , ja sam za Bogdana. Kad god je vijest o Bogdanovicu, u komentarima ko da je glasanje u skupstini, ko je za, protiv i uzdrzan.

Under KV

pre 3 godine

Jedino ako je cela sezona prethodnih 5 utakmica hahahahhahahahaha
(vaxilar, 7. april 2021 13:44)

Alo ganfer, u sezoni (26 utakmica) mu je prosek za 3 skoro 40%.
Tačnije 39.6% što je izuzetan procenat. Procenat koji imaju najbolji trojkasi!

Znam, teško vam je... Biće još teže. Dugo će trajati!!!

Berkowitz

pre 3 godine

Dakle, belci Evropljani bekovi šuteri koji su do sada imali zapaženije uloge i bili starteri: Petrović, Marčuljonis, Kalderon, Rubio, Dragić, Đinobili (prošvercao sam ga, znam da je iz Arg) Belineli, Bojan Bogdanović i Galinari (ako su bekovi, mada su više 3. kao Stojaković) i jedan superstar Luka Dončić. Sašu Pavlovića ne mogu da stavim na ovaj spisak.

Bogdan je u ovom društvu. To je to, nema dalje. 2. dobar ugovor, ako potraje još koju god potpuno legit.

Pa jel malo ovo ljudima ? Vidim dosta ga kinji ljudi.

321

pre 3 godine

Kolko se samo danas laže u statističkim podacima prosto nemoš reč da jim poverujem.Ja lično čak volim igru Bogdanoviča i pohvali ču svaki put kada bude igrao dobro a statistika oko rekorda trica je neverovatna laž evo samo za Daniloviča znam da je imao bacanje 6-6 i dao 21 poen u jednoj četvrtini.Danas se pišu neverovatne statističke laži kako bi opradali uložen novac Bogdan je trenutno jedan od najgorih igrača po procentu pogođenih trica možeš ti pogoditi 4 trice zaredom ali sve to je truba kad posle toga promašiš 12 šuteva zaredom,užas ovo današnje sportsko novinarstvo i statistika.Uvaličegovna govna samo da bi narod čitao.
(slaviša šmigič, 7. april 2021 14:43)

Tesko je ukapirati vest koja je objavljena . Ovde ne pise da je JEDAN igrac nesto postigao u jednoj cetvrtini kao ti o Danilovicu 6 od 6. Ovde pise 11 trojki u jednoj cetvrtimio CELOG TIMA?? Kapiras??

Demar Derozan

pre 3 godine

Samo da Bogi nastavi ovako, kontinuitet igara je najvazniji i to se od njega u ovom trenutku ocekuje. Ako se ustali na 20+ poena, bice dobro jer ce steci samopouzdanje, sto ce biti od velike koristi repki na OI.

bravo

pre 3 godine

Ne mozete se sjetiti, mozda Drazen?..i ko jos?...Marculionis?...Rubio?...Fournier?...A kolika bi bila lista onih koji su pokusali i nisu uspjeli, evo vam samoo npr. dvije legende Euro kosarke Teodosic i Spanoulis, a Bogdan je tu evo sada je i starter ozbiljne NBA ekipe i opet vam ne valja??..cudni ste, u najmanju ruku!
(manuginobili, 7. april 2021 13:49)

Svaka cast za komentar. Samo da dodam za Drazena, njegova karijera u NBA se preuvelicava, delimicno i zbog te uzasne tragedije. Njegov prosek koseva po utakmici je bio 15.4 tokom karijere - poslednje dve godine su mu bile sjajne 20.6 i 22.3, ali je pre toga tavorio, cak je dve sezone bio i ispod 10 koseva po utakmici. Procenat suta mu je bio odlican, osim u drugoj sezoni.
Ovo sam potvrdjuje ono sto se rekli, mnogo se tesko probiti na toj poziciji kao beli igrac.

lux

pre 3 godine

uz duzno postovanje bogdanu, procenat suta se racuna od pocetka sezone, sta znace podaci u poslednjih 5 utakmica, od kraja marta, i slicno. besmisleni sekvencijalni statisticki podaci.

bravo

pre 3 godine

Jadne duse. Ljudi , postujte nase sportiste, nije bitno gde su igrali i gde igraju. ... Niko nije masina ali kada komentator kaze, Bagdan Bagdanovic - Serbija..to je to.
(steppenwolf, 7. april 2021 13:50)

Svaka cast. Po recniku bih rekao da ste mladji covek i to me posebno raduje. Inace je danas bilo vise pristojnih komentara nego inace. Licno imam 59 godina (od pre nekoliko dana ;-)). Vec dugo pisem da navijaci srpskih klubova treba da se udruze, da podrzavaju sve nase klubove i igrace. Pisao sam da bih, kao navijac Partizana, bio srecan da Partizan i Zvezda uvek igraju finale evropskih takmicenja u bilo kom sportu - tada bih, naravno, voleo da Partizan pobedjuje... Ali, verujte mi, ako bi i tada Partizan pobedio pet puta zaredom, nekako bih voleo da jednom pobedi i Zvezda. To je zato sto mislim da cela zemlja treba da napreduje, a ne samo jedan klub, jedan covek, jedan grad.
Kada je u pitanju kosarka jako volim BB - secam se gledao sam neku utakmicu preko streaming-a ovde u Amsterdamu i, kada sam ga prvi put video, rekao sam supruzi: video sam momka koji ce biti sjajan igrac.
To sam prepoznao verovatno i zbog toga sto sam i sam nekada bio ozbiljan kosarkaski talenat, doduse po nacinu igre mnogo slicniji Teodosicu nego BB (sjajan sut, asistencije, tehnika, lose fizikalije). Kada govorimo o objektivnosti, Teodosica stavljam iznad BB, upravo zbog neverovatne lucidnosti. Ali BB je odlican i napreduje.

tocka

pre 3 godine

Bravo Bogi!
Nešto mislim da je Jokić kojim nesrećnim slučajem igrao za zvezdu ili partizan nakon posle svake utakmice bismo imali par ubistava i slomljenih izloga.
Ovo sa navijačima se odavno otelo kontroli.

Ivan kg

pre 3 godine

Bogdana gotivim kao brata rodjenoga, one partije u Partizanu protiv FMP- a i u reprezentaciji mu nikad necu zaboraviti, ali koliko me nervira kada nasi igraci koriste floskule Amera o tome "kako su se dobro zabavili", a pricaju o utakmici. Brate, kakva crna zabava, ovo je profesionalni sport, valjda muska igra do kraja.

WillyWonka

pre 3 godine

"Jedino ako je cela sezona prethodnih 5 utakmica hahahahhahahahaha
(vaxilar, 7. april 2021 13:44)"

Ne znam da li je teško otvoriti statistiku na NBA ili ESPN sajtovima i pogledati šta zanični podaci kažu. A kažu da je ove sezone Bogdan na 39,6 % za tri, što bi rekli, to je skoro 40 %. I ako ćemo realno, to je jako dobro. Nisam navijač ni Zvezde ni Partizana, nije da mi je Bogdan neki omiljeni igrač, ali kako kažu "stats don't lie", budi realan.

milan

pre 3 godine

Pratim godinama B92 portal i ovo sa Bogdanovicem je jedina stvar koju ne mogu nikako shvatiti, inace sam iz Bosne, to je ovdje vazno napomenuti, ocito, obozavam kosarku ne navijam ni za koga od "blizanaca"...Ah, da, i Srbin sam, jos "vaznije" ;)...Ali ne mogu nikako shvatiti toliku mrznju prema ovom momku a citam sve vrijeme o tome, covjek je miran, fin, kulturam,fino vaspitan, ne provocira nikoga svojim ponasanjem i izjavama i ono sto je najvaznije od svega izgara za svoju zemlju igrajuci za reprezentaciju gdje je uvijek medju najboljima i najborbenijim...Najbolji strijelac Sp sa sjajnim procentima suta i opet nekima ne valja?!...Pa sta hocete vise od njega, ja vas ne mogu shvatiti, prvi je koji se odazove da igra za reprezentaciju, a u NBA odlican i bice jos bolji igrajuci na najtezoj poziciji za jednog Evropljanina, hajde "strucnjaci" navedite mi bijele bekove iz Evrope koji su uspjeli u NBA??!!...(bez Ginobilia koga Ameri smatraju za Evropljanina)...Kolika je tu konkurencija ako uzmemo u obzir i Amerikance??...Ne mozete se sjetiti, mozda Drazen?..i ko jos?...Marculionis?...Rubio?...Fournier?...A kolika bi bila lista onih koji su pokusali i nisu uspjeli, evo vam samoo npr. dvije legende Euro kosarke Teodosic i Spanoulis, a Bogdan je tu evo sada je i starter ozbiljne NBA ekipe i opet vam ne valja??..cudni ste, u najmanju ruku!
(manuginobili, 07. april 2021 13:49)
svaka cast za komentar i sve si lepo napisao ali lazes brate nisi iz Bosne

ccc?

pre 3 godine

A od pocetka sezone do 30. marta 41/121, impresivnih 33%!!!
(Fake Aleks, 7. april 2021 14:03)

Racunao si i 2 meseca koje nije igrao zbog operacije? Vidis sada igra i vidis kako igra. I tek ces da gledas..

NNN

pre 3 godine

Kada su punili u 3. četvrtini, a Bogdan rešetao u jednoj kontir mu je Jang (iako je i sam bio u dobroj poziviji) teatralno dodao za trojku i krenuo da slavi još pre koša!
Generalno ima punu podršku saigrača (pogledajte kako klupa prati njegove šuteve) i to ja baš lepo videti. Atmosfera u ekipi je dobra i ekipa je pobeđuje, a Bogdan diže formu.
Trebaće nam u najboljem mogućem izdanju za Olimpijske igre.

Dejan

pre 3 godine

Ja stvarno postujem ovog momka. Normalan, kulturan, vredan, odlican sportista... bas kako treba da bude. Ne kapiram ove hejterske komentare ka osobi ovakvog profila. Ah, da... inace sam Zvezdas, ali mnogo mrzim neobjektivnost u komentarima. Pa ako je neko dobar, dobar je, bez obzira za koga igra ili je igrao, zar ne?
Scako ko se bavio sportom zna da ne moze sve uvek da ide uzlazno. Nekad si u formi, nekada nisi... nekadnti sve ide odnruke/noge, a nekad nece pa neće. Ali sve je to sport i nikako ne treba nekog igraca osudjivati na osnovu lose utakmice, promasenog penala ili sl.
Bitno je sagledati ga u potpunosti... sve njegove uspehe, predanost, pozrtvovanost, talenat... A Bogdan svakako zasluzuje samo reci hvale, jer je retko dobar momak i sportista.

Bokelini

pre 3 godine

Ljudi ne shvaćate, Snajper je izašao iz forme pa zato pogađa, sacekajte da uđe u formi pa kad raspali po starom 2/22.
(qw, 07. april 2021 13:29)
Ooo javile se komsije svetski i olimpijski prvaci, doprvaci, nadprvaci, sveprvaci univerzum prvaci ahahahahahahaha

misa87

pre 3 godine

Ne znam zašto tolika mržnja prema Bogdanoviću od strane zvezdaša, on odavno ne igra za Partizan, samo za reprezentaciju,u kojoj je godinama najbolji igrač,i Teodosić je igrao za fmp pa ga niko ne mrzi od navijača Partizana....

Džoni

pre 3 godine

Ja sam Zvezdaš, ali navijam da Bogdan ima što bolji skor i da igra na što većem nivou. On nam je jedan od nosilaca reprezentacije uz Jokića i raduje njegova forma. Kada ih Kokoškov upari biće to opasna mašinerija. Mislim da Bogdanu niko ne može da ospori da je vrhunski košarkaš koji je to zaslužio pre svega radom, a to se mora poštovati. Možemo se mi navijački prepucavati, ali kada se sve to stavi sa strane to mu niko ne može osporiti jer je to dokazao.

ime

pre 3 godine

(Džoni, 07. april 2021 14:27)

Ti zivis u proslom veku. Reprezentativni sportovi su nevazni, revijalni i ne vidim zasto “nam” je bilo ko bitan? Mislis da je prodi sportisti bitno? Da se povredi i upropasti karijeru? Ili potrosi jedno leto na olimpijadu, mesto da radi na sebi i sprema za sl. sezonu?

Strava...

slaviša šmigič

pre 3 godine

Bogdanovič je fenomenalan igrač to tvrdim kao navijač zvezde i naše reprezentacije gde pruža Bogi odlične partije ali statistika u Americi je brutalna prevara.Bogdan može mnogo bolje ali taj procenat je u poslednjih 5 utakmica a prošla je bila 11-3 ovi procenti ti legnu na način kad baciš svega 2 trice i pogodiš a konačna statistika je ustvari porazno loša.Iskreno znam da Bogi može mnogo bolje al dečko je jednom,prebacio 20.poena tačno 21.poen a ukopno mu je statistika negde oko maksimum 10 ili još manje poena po utakmici.Jednostavno tu američku statistiku možeš gledati na 10 različitih načina sve zavisi kako odgovara ovima što to pišu.

Milan_Czv

pre 3 godine

Ipak je do Sakrametna bilo i loše energije unutar ekipe.

Eh da su Jokic i Bogdan u istoj ekipi, pa da imamo kao nekad Stojaković - Divac

bambus koala

pre 3 godine

"zabavno zabavno zabavno..." zato ne volim niti shvatam ozbiljno cirkus zvani NBA.

ajde spomeni Obradovicu, Kariju ili Repesi "zabavno"... mislim da ne bi imao drugu sansu

Kojivamje

pre 3 godine

Uzasni ste i jedni i drugi koji vidite i dalje zvezdu i partizan dok gledate NBA. 'bo vas identitet. Gledajte i uzivajte, Bogi cepa i totalno je nebitno ko navija za koga. Odrastite

slaviša šmigič

pre 3 godine

Kolko se samo danas laže u statističkim podacima prosto nemoš reč da jim poverujem.Ja lično čak volim igru Bogdanoviča i pohvali ču svaki put kada bude igrao dobro a statistika oko rekorda trica je neverovatna laž evo samo za Daniloviča znam da je imao bacanje 6-6 i dao 21 poen u jednoj četvrtini.Danas se pišu neverovatne statističke laži kako bi opradali uložen novac Bogdan je trenutno jedan od najgorih igrača po procentu pogođenih trica možeš ti pogoditi 4 trice zaredom ali sve to je truba kad posle toga promašiš 12 šuteva zaredom,užas ovo današnje sportsko novinarstvo i statistika.Uvaličegovna govna samo da bi narod čitao.

Poznavalac ©®

pre 3 godine

"Po tome je lider NBA kod igrača koji su u poslednjih pet mečeva uputili najmanje 30 šuteva.... " ahaha pa ovu kategoriju ne bi izmislili ni rodjeni brat i sestra...

vaxilar

pre 3 godine

Čekaj Bogdanović pogađa 40% za 3 na nivou sezone? A kad čitaš komentare pomislio bi da je oko 25% vi ste opsednuti da ga napravite lošim igračem al ne može
(Kole, 7. april 2021 13:23) # Link komentara

Jedino ako je cela sezona prethodnih 5 utakmica hahahahhahahahaha

steppenwolf

pre 3 godine

Meni ne smetaju trolovi i pljuvaci . Jedino sto mi smeta kada skrolujem i zelim da procitam normalan komentar i zapazanje onih koji su gledali utakmicu..njihovo misljenje i onda neki izgubljeni lik, posalje 10 istih komentara , pljuvanja. Ne mogu da dodjem do normalnog komentara..A svi znamo te nickove. Jadne duse. Ljudi , postujte nase sportiste, nije bitno gde su igrali i gde igraju. Jednom ce biti dobro, drugi put losije, to je sport. Bitno je da vise puta odigraju dobro. Niko nije masina ali kada komentator kaze, Bagdan Bagdanovic - Serbija..to je to.

citati pazljivo

pre 3 godine

Statistika za poslednjih 5 utakmica. Pa mislim stvarno, jel se trojke nisu šutirale pre poslednjih 5 mečeva? Bogdan nije u NBA već godinama?
(Nije problem motor, 7. april 2021 13:14)

Clanak govori o TRENUTNOJ formi, treba procitati tekst... doduse ovde to pise i u naslovu.
Kada izaberu MVP meseca ljudi ne pricaju o tome kako je igrao prethodni mesec. Tako je i ovde - covek se lepo koncentrisao na pet utakmica da bi rekao nesto o TRENUTNOJ formi Bogdana. Toliko.

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Hahahahahah, kraj vica hahahahaha
(Goran Loznica, 07. april 2021 13:00) Oko moje, ne znam šta je smešno, ovo je statistika za celih 5 dana hahahahahahahah

Kole

pre 3 godine

Čekaj Bogdanović pogađa 40% za 3 na nivou sezone? A kad čitaš komentare pomislio bi da je oko 25% vi ste opsednuti da ga napravite lošim igračem al ne može

nolethebest

pre 3 godine

Ја као навијач Звезде,морам рећи да је Богдан стварно добар.Оно што ме нервира је што неки навијачи партизана,које исто поштујем,провоцирају навијаче Звезде да не воле Богдана и да су искомплексирани.Признајем,неки навијачи Звезде вређају Богија и показују комплекс,али не сви.Поздрав за све,и срећно Богдану,Покушевском,и Јокићу.Спортски поздрав!

manuginobili

pre 3 godine

Pratim godinama B92 portal i ovo sa Bogdanovicem je jedina stvar koju ne mogu nikako shvatiti, inace sam iz Bosne, to je ovdje vazno napomenuti, ocito, obozavam kosarku ne navijam ni za koga od "blizanaca"...Ah, da, i Srbin sam, jos "vaznije" ;)...Ali ne mogu nikako shvatiti toliku mrznju prema ovom momku a citam sve vrijeme o tome, covjek je miran, fin, kulturam,fino vaspitan, ne provocira nikoga svojim ponasanjem i izjavama i ono sto je najvaznije od svega izgara za svoju zemlju igrajuci za reprezentaciju gdje je uvijek medju najboljima i najborbenijim...Najbolji strijelac Sp sa sjajnim procentima suta i opet nekima ne valja?!...Pa sta hocete vise od njega, ja vas ne mogu shvatiti, prvi je koji se odazove da igra za reprezentaciju, a u NBA odlican i bice jos bolji igrajuci na najtezoj poziciji za jednog Evropljanina, hajde "strucnjaci" navedite mi bijele bekove iz Evrope koji su uspjeli u NBA??!!...(bez Ginobilia koga Ameri smatraju za Evropljanina)...Kolika je tu konkurencija ako uzmemo u obzir i Amerikance??...Ne mozete se sjetiti, mozda Drazen?..i ko jos?...Marculionis?...Rubio?...Fournier?...A kolika bi bila lista onih koji su pokusali i nisu uspjeli, evo vam samoo npr. dvije legende Euro kosarke Teodosic i Spanoulis, a Bogdan je tu evo sada je i starter ozbiljne NBA ekipe i opet vam ne valja??..cudni ste, u najmanju ruku!

Nije problem motor

pre 3 godine

Statistika za poslednjih 5 utakmica. Pa mislim stvarno, jel se trojke nisu šutirale pre poslednjih 5 mečeva? Bogdan nije u NBA već godinama?

123

pre 3 godine

Nocas u 2 igraju protiv Menfisa. Ovo nespavanje treba izdrzati a i igraci kao da su roboti..Strasan tempo igranja utakmica..I onda, kada procitam kako neko kuka jer igra 3 utakmice nedeljno..? Covek da se nasmeje..

Millennium

pre 3 godine

Ovi komentari više govore o onima koji ih pišu nego o onima kojima su posvećeni. Bogi je prvo naš, reprezentativac, pa tek onda bivši igrač Partizana. Ja sam ovde video tek nekoliko njih koji ga uvek pljuju, a polovina njih su obični trolovi. Zašto mislite da navijači Zvezde ne vole Bogija? Možda oni sa ispraznim i tužnim životima. Kao što su vaši.

WestEndGravediggers

pre 3 godine

Ја као навијач Звезде,морам рећи да је Богдан стварно добар.Оно што ме нервира је што неки навијачи партизана,које исто поштујем,провоцирају навијаче Звезде да не воле Богдана и да су искомплексирани.Признајем,неки навијачи Звезде вређају Богија и показују комплекс,али не сви.Поздрав за све,и срећно Богдану,Покушевском,и Јокићу.Спортски поздрав!
(nolethebest, 7. april 2021 13:06)

Svaka cast brate, retko normalan komentar na nekada slavnom portalu sada prepunom troll klinaca. Isto sve ovo vazi i za Vidica, Djokovica, Stojakovica i ostale legende. Bogiju i nasim ostalim igracima u NBA uvek maksimalna podrska i kad je lose i kad je dobro. Sportski pozdrav!

Ostin A

pre 3 godine

Najprecizniji trojkaš u 7 dana tj. 4 utakmice :D

Mislim, svaka čast, ali zvanje "Najbolji trojkaš u NBA-u" se ne dobija tako što imaš 4 dobre utakmice.

raxx

pre 3 godine

sad ce kosarkaski eksperti iz zeleznika da nam objasne kako je on ispodprosecan igrac i kako je najveca prevara u istoriji nba, za razliku od gudurica koji je ostavio neizbrisiv trag

nolethebest

pre 3 godine

Ја као навијач Звезде,морам рећи да је Богдан стварно добар.Оно што ме нервира је што неки навијачи партизана,које исто поштујем,провоцирају навијаче Звезде да не воле Богдана и да су искомплексирани.Признајем,неки навијачи Звезде вређају Богија и показују комплекс,али не сви.Поздрав за све,и срећно Богдану,Покушевском,и Јокићу.Спортски поздрав!

raxx

pre 3 godine

sad ce kosarkaski eksperti iz zeleznika da nam objasne kako je on ispodprosecan igrac i kako je najveca prevara u istoriji nba, za razliku od gudurica koji je ostavio neizbrisiv trag

manuginobili

pre 3 godine

Pratim godinama B92 portal i ovo sa Bogdanovicem je jedina stvar koju ne mogu nikako shvatiti, inace sam iz Bosne, to je ovdje vazno napomenuti, ocito, obozavam kosarku ne navijam ni za koga od "blizanaca"...Ah, da, i Srbin sam, jos "vaznije" ;)...Ali ne mogu nikako shvatiti toliku mrznju prema ovom momku a citam sve vrijeme o tome, covjek je miran, fin, kulturam,fino vaspitan, ne provocira nikoga svojim ponasanjem i izjavama i ono sto je najvaznije od svega izgara za svoju zemlju igrajuci za reprezentaciju gdje je uvijek medju najboljima i najborbenijim...Najbolji strijelac Sp sa sjajnim procentima suta i opet nekima ne valja?!...Pa sta hocete vise od njega, ja vas ne mogu shvatiti, prvi je koji se odazove da igra za reprezentaciju, a u NBA odlican i bice jos bolji igrajuci na najtezoj poziciji za jednog Evropljanina, hajde "strucnjaci" navedite mi bijele bekove iz Evrope koji su uspjeli u NBA??!!...(bez Ginobilia koga Ameri smatraju za Evropljanina)...Kolika je tu konkurencija ako uzmemo u obzir i Amerikance??...Ne mozete se sjetiti, mozda Drazen?..i ko jos?...Marculionis?...Rubio?...Fournier?...A kolika bi bila lista onih koji su pokusali i nisu uspjeli, evo vam samoo npr. dvije legende Euro kosarke Teodosic i Spanoulis, a Bogdan je tu evo sada je i starter ozbiljne NBA ekipe i opet vam ne valja??..cudni ste, u najmanju ruku!

Millennium

pre 3 godine

Ovi komentari više govore o onima koji ih pišu nego o onima kojima su posvećeni. Bogi je prvo naš, reprezentativac, pa tek onda bivši igrač Partizana. Ja sam ovde video tek nekoliko njih koji ga uvek pljuju, a polovina njih su obični trolovi. Zašto mislite da navijači Zvezde ne vole Bogija? Možda oni sa ispraznim i tužnim životima. Kao što su vaši.

WestEndGravediggers

pre 3 godine

Ја као навијач Звезде,морам рећи да је Богдан стварно добар.Оно што ме нервира је што неки навијачи партизана,које исто поштујем,провоцирају навијаче Звезде да не воле Богдана и да су искомплексирани.Признајем,неки навијачи Звезде вређају Богија и показују комплекс,али не сви.Поздрав за све,и срећно Богдану,Покушевском,и Јокићу.Спортски поздрав!
(nolethebest, 7. april 2021 13:06)

Svaka cast brate, retko normalan komentar na nekada slavnom portalu sada prepunom troll klinaca. Isto sve ovo vazi i za Vidica, Djokovica, Stojakovica i ostale legende. Bogiju i nasim ostalim igracima u NBA uvek maksimalna podrska i kad je lose i kad je dobro. Sportski pozdrav!

Kole

pre 3 godine

Čekaj Bogdanović pogađa 40% za 3 na nivou sezone? A kad čitaš komentare pomislio bi da je oko 25% vi ste opsednuti da ga napravite lošim igračem al ne može

Under KV

pre 3 godine

ESPN statistika za celu sezonu kaze 24.7% sut za 3 poena.

[link]

Izvoli link, uveri se sam.
Nakon toga dodji ovde i izvini se zbog izmisljotina.
(vaxilar, 7. april 2021 15:22)


Hahahaha, pa ganfer ne zna ni da čita! Sa ovim linkom si samo potvrdio ovo što sam ja napisao. 39,6%!!!

A i gde nadje ovaj procenat 24,7??? Pa to nigde i ni za šta ne piše.

Samo si potvrdio da su trolčina neviđena!

Džoni

pre 3 godine

Ja sam Zvezdaš, ali navijam da Bogdan ima što bolji skor i da igra na što većem nivou. On nam je jedan od nosilaca reprezentacije uz Jokića i raduje njegova forma. Kada ih Kokoškov upari biće to opasna mašinerija. Mislim da Bogdanu niko ne može da ospori da je vrhunski košarkaš koji je to zaslužio pre svega radom, a to se mora poštovati. Možemo se mi navijački prepucavati, ali kada se sve to stavi sa strane to mu niko ne može osporiti jer je to dokazao.

Ostin A

pre 3 godine

Najprecizniji trojkaš u 7 dana tj. 4 utakmice :D

Mislim, svaka čast, ali zvanje "Najbolji trojkaš u NBA-u" se ne dobija tako što imaš 4 dobre utakmice.

misa87

pre 3 godine

Ne znam zašto tolika mržnja prema Bogdanoviću od strane zvezdaša, on odavno ne igra za Partizan, samo za reprezentaciju,u kojoj je godinama najbolji igrač,i Teodosić je igrao za fmp pa ga niko ne mrzi od navijača Partizana....

steppenwolf

pre 3 godine

Meni ne smetaju trolovi i pljuvaci . Jedino sto mi smeta kada skrolujem i zelim da procitam normalan komentar i zapazanje onih koji su gledali utakmicu..njihovo misljenje i onda neki izgubljeni lik, posalje 10 istih komentara , pljuvanja. Ne mogu da dodjem do normalnog komentara..A svi znamo te nickove. Jadne duse. Ljudi , postujte nase sportiste, nije bitno gde su igrali i gde igraju. Jednom ce biti dobro, drugi put losije, to je sport. Bitno je da vise puta odigraju dobro. Niko nije masina ali kada komentator kaze, Bagdan Bagdanovic - Serbija..to je to.

citati pazljivo

pre 3 godine

Statistika za poslednjih 5 utakmica. Pa mislim stvarno, jel se trojke nisu šutirale pre poslednjih 5 mečeva? Bogdan nije u NBA već godinama?
(Nije problem motor, 7. april 2021 13:14)

Clanak govori o TRENUTNOJ formi, treba procitati tekst... doduse ovde to pise i u naslovu.
Kada izaberu MVP meseca ljudi ne pricaju o tome kako je igrao prethodni mesec. Tako je i ovde - covek se lepo koncentrisao na pet utakmica da bi rekao nesto o TRENUTNOJ formi Bogdana. Toliko.

123

pre 3 godine

Nocas u 2 igraju protiv Menfisa. Ovo nespavanje treba izdrzati a i igraci kao da su roboti..Strasan tempo igranja utakmica..I onda, kada procitam kako neko kuka jer igra 3 utakmice nedeljno..? Covek da se nasmeje..

Milan_Czv

pre 3 godine

Ipak je do Sakrametna bilo i loše energije unutar ekipe.

Eh da su Jokic i Bogdan u istoj ekipi, pa da imamo kao nekad Stojaković - Divac

tocka

pre 3 godine

Bravo Bogi!
Nešto mislim da je Jokić kojim nesrećnim slučajem igrao za zvezdu ili partizan nakon posle svake utakmice bismo imali par ubistava i slomljenih izloga.
Ovo sa navijačima se odavno otelo kontroli.

Drndo Maroje

pre 3 godine

Drago mi je da mu je dobro krenulo u poslednje vrijeme.
Sjecam se da je kad je objavljeno da prelazi u Atlantu bilo mnogo komentara koji su Atlantu nazvali najgorim timom Istoka, dnom i slicno.
Malo strpljenja ne steti.
Evo ta Atlanta izgleda kao ekipa sa dobrom atmosferom, dobrim sutem, i sad su u gornjem dijelu tabele.
Steta sto je ovo uglavnom polje za prepucavanje, ako neko zna forum gdje se moze procitati ozbiljnih komentara o sportu, molim javite! Pozdrav!

Nije problem motor

pre 3 godine

Statistika za poslednjih 5 utakmica. Pa mislim stvarno, jel se trojke nisu šutirale pre poslednjih 5 mečeva? Bogdan nije u NBA već godinama?

bravo

pre 3 godine

Ne mozete se sjetiti, mozda Drazen?..i ko jos?...Marculionis?...Rubio?...Fournier?...A kolika bi bila lista onih koji su pokusali i nisu uspjeli, evo vam samoo npr. dvije legende Euro kosarke Teodosic i Spanoulis, a Bogdan je tu evo sada je i starter ozbiljne NBA ekipe i opet vam ne valja??..cudni ste, u najmanju ruku!
(manuginobili, 7. april 2021 13:49)

Svaka cast za komentar. Samo da dodam za Drazena, njegova karijera u NBA se preuvelicava, delimicno i zbog te uzasne tragedije. Njegov prosek koseva po utakmici je bio 15.4 tokom karijere - poslednje dve godine su mu bile sjajne 20.6 i 22.3, ali je pre toga tavorio, cak je dve sezone bio i ispod 10 koseva po utakmici. Procenat suta mu je bio odlican, osim u drugoj sezoni.
Ovo sam potvrdjuje ono sto se rekli, mnogo se tesko probiti na toj poziciji kao beli igrac.

bravo

pre 3 godine

Jadne duse. Ljudi , postujte nase sportiste, nije bitno gde su igrali i gde igraju. ... Niko nije masina ali kada komentator kaze, Bagdan Bagdanovic - Serbija..to je to.
(steppenwolf, 7. april 2021 13:50)

Svaka cast. Po recniku bih rekao da ste mladji covek i to me posebno raduje. Inace je danas bilo vise pristojnih komentara nego inace. Licno imam 59 godina (od pre nekoliko dana ;-)). Vec dugo pisem da navijaci srpskih klubova treba da se udruze, da podrzavaju sve nase klubove i igrace. Pisao sam da bih, kao navijac Partizana, bio srecan da Partizan i Zvezda uvek igraju finale evropskih takmicenja u bilo kom sportu - tada bih, naravno, voleo da Partizan pobedjuje... Ali, verujte mi, ako bi i tada Partizan pobedio pet puta zaredom, nekako bih voleo da jednom pobedi i Zvezda. To je zato sto mislim da cela zemlja treba da napreduje, a ne samo jedan klub, jedan covek, jedan grad.
Kada je u pitanju kosarka jako volim BB - secam se gledao sam neku utakmicu preko streaming-a ovde u Amsterdamu i, kada sam ga prvi put video, rekao sam supruzi: video sam momka koji ce biti sjajan igrac.
To sam prepoznao verovatno i zbog toga sto sam i sam nekada bio ozbiljan kosarkaski talenat, doduse po nacinu igre mnogo slicniji Teodosicu nego BB (sjajan sut, asistencije, tehnika, lose fizikalije). Kada govorimo o objektivnosti, Teodosica stavljam iznad BB, upravo zbog neverovatne lucidnosti. Ali BB je odlican i napreduje.

Berkowitz

pre 3 godine

Dakle, belci Evropljani bekovi šuteri koji su do sada imali zapaženije uloge i bili starteri: Petrović, Marčuljonis, Kalderon, Rubio, Dragić, Đinobili (prošvercao sam ga, znam da je iz Arg) Belineli, Bojan Bogdanović i Galinari (ako su bekovi, mada su više 3. kao Stojaković) i jedan superstar Luka Dončić. Sašu Pavlovića ne mogu da stavim na ovaj spisak.

Bogdan je u ovom društvu. To je to, nema dalje. 2. dobar ugovor, ako potraje još koju god potpuno legit.

Pa jel malo ovo ljudima ? Vidim dosta ga kinji ljudi.

NNN

pre 3 godine

Kada su punili u 3. četvrtini, a Bogdan rešetao u jednoj kontir mu je Jang (iako je i sam bio u dobroj poziviji) teatralno dodao za trojku i krenuo da slavi još pre koša!
Generalno ima punu podršku saigrača (pogledajte kako klupa prati njegove šuteve) i to ja baš lepo videti. Atmosfera u ekipi je dobra i ekipa je pobeđuje, a Bogdan diže formu.
Trebaće nam u najboljem mogućem izdanju za Olimpijske igre.

Dejan

pre 3 godine

Ja stvarno postujem ovog momka. Normalan, kulturan, vredan, odlican sportista... bas kako treba da bude. Ne kapiram ove hejterske komentare ka osobi ovakvog profila. Ah, da... inace sam Zvezdas, ali mnogo mrzim neobjektivnost u komentarima. Pa ako je neko dobar, dobar je, bez obzira za koga igra ili je igrao, zar ne?
Scako ko se bavio sportom zna da ne moze sve uvek da ide uzlazno. Nekad si u formi, nekada nisi... nekadnti sve ide odnruke/noge, a nekad nece pa neće. Ali sve je to sport i nikako ne treba nekog igraca osudjivati na osnovu lose utakmice, promasenog penala ili sl.
Bitno je sagledati ga u potpunosti... sve njegove uspehe, predanost, pozrtvovanost, talenat... A Bogdan svakako zasluzuje samo reci hvale, jer je retko dobar momak i sportista.

Kojivamje

pre 3 godine

Uzasni ste i jedni i drugi koji vidite i dalje zvezdu i partizan dok gledate NBA. 'bo vas identitet. Gledajte i uzivajte, Bogi cepa i totalno je nebitno ko navija za koga. Odrastite

manuginobili

pre 3 godine

(manuginobili, 07. april 2021 13:49)
svaka cast za komentar i sve si lepo napisao ali lazes brate nisi iz Bosne
(milan, 7. april 2021 14:46)

Evo ga, znao sam da ce se neko uhvatiti za to, lijepo sam napisao da je to ovdje jako vazan podatak sto ti i dokazujes...Hajd molim te prosvijetli me pa da i ja znam odakle sam, izgleda da ne znam?! :)...iz BiH sam, sta je sada to toliko cudno, ne kontam, zasto bih to izmisljao?...Ne mogu reci da sam sa Marsa kada nisam, ne mogu reci ni da sam recimo Hrvat kada nisam, sta je to tebi neko veliko cudo sto i Srbi zive u BiH??...svasta...

Bokelini

pre 3 godine

Ljudi ne shvaćate, Snajper je izašao iz forme pa zato pogađa, sacekajte da uđe u formi pa kad raspali po starom 2/22.
(qw, 07. april 2021 13:29)
Ooo javile se komsije svetski i olimpijski prvaci, doprvaci, nadprvaci, sveprvaci univerzum prvaci ahahahahahahaha

Under KV

pre 3 godine

Jedino ako je cela sezona prethodnih 5 utakmica hahahahhahahahaha
(vaxilar, 7. april 2021 13:44)

Alo ganfer, u sezoni (26 utakmica) mu je prosek za 3 skoro 40%.
Tačnije 39.6% što je izuzetan procenat. Procenat koji imaju najbolji trojkasi!

Znam, teško vam je... Biće još teže. Dugo će trajati!!!

milan

pre 3 godine

Pratim godinama B92 portal i ovo sa Bogdanovicem je jedina stvar koju ne mogu nikako shvatiti, inace sam iz Bosne, to je ovdje vazno napomenuti, ocito, obozavam kosarku ne navijam ni za koga od "blizanaca"...Ah, da, i Srbin sam, jos "vaznije" ;)...Ali ne mogu nikako shvatiti toliku mrznju prema ovom momku a citam sve vrijeme o tome, covjek je miran, fin, kulturam,fino vaspitan, ne provocira nikoga svojim ponasanjem i izjavama i ono sto je najvaznije od svega izgara za svoju zemlju igrajuci za reprezentaciju gdje je uvijek medju najboljima i najborbenijim...Najbolji strijelac Sp sa sjajnim procentima suta i opet nekima ne valja?!...Pa sta hocete vise od njega, ja vas ne mogu shvatiti, prvi je koji se odazove da igra za reprezentaciju, a u NBA odlican i bice jos bolji igrajuci na najtezoj poziciji za jednog Evropljanina, hajde "strucnjaci" navedite mi bijele bekove iz Evrope koji su uspjeli u NBA??!!...(bez Ginobilia koga Ameri smatraju za Evropljanina)...Kolika je tu konkurencija ako uzmemo u obzir i Amerikance??...Ne mozete se sjetiti, mozda Drazen?..i ko jos?...Marculionis?...Rubio?...Fournier?...A kolika bi bila lista onih koji su pokusali i nisu uspjeli, evo vam samoo npr. dvije legende Euro kosarke Teodosic i Spanoulis, a Bogdan je tu evo sada je i starter ozbiljne NBA ekipe i opet vam ne valja??..cudni ste, u najmanju ruku!
(manuginobili, 07. april 2021 13:49)
svaka cast za komentar i sve si lepo napisao ali lazes brate nisi iz Bosne

321

pre 3 godine

Kolko se samo danas laže u statističkim podacima prosto nemoš reč da jim poverujem.Ja lično čak volim igru Bogdanoviča i pohvali ču svaki put kada bude igrao dobro a statistika oko rekorda trica je neverovatna laž evo samo za Daniloviča znam da je imao bacanje 6-6 i dao 21 poen u jednoj četvrtini.Danas se pišu neverovatne statističke laži kako bi opradali uložen novac Bogdan je trenutno jedan od najgorih igrača po procentu pogođenih trica možeš ti pogoditi 4 trice zaredom ali sve to je truba kad posle toga promašiš 12 šuteva zaredom,užas ovo današnje sportsko novinarstvo i statistika.Uvaličegovna govna samo da bi narod čitao.
(slaviša šmigič, 7. april 2021 14:43)

Tesko je ukapirati vest koja je objavljena . Ovde ne pise da je JEDAN igrac nesto postigao u jednoj cetvrtini kao ti o Danilovicu 6 od 6. Ovde pise 11 trojki u jednoj cetvrtimio CELOG TIMA?? Kapiras??

kaokakao

pre 3 godine

Da se izjasnim , ja sam za Bogdana. Kad god je vijest o Bogdanovicu, u komentarima ko da je glasanje u skupstini, ko je za, protiv i uzdrzan.

WillyWonka

pre 3 godine

"Jedino ako je cela sezona prethodnih 5 utakmica hahahahhahahahaha
(vaxilar, 7. april 2021 13:44)"

Ne znam da li je teško otvoriti statistiku na NBA ili ESPN sajtovima i pogledati šta zanični podaci kažu. A kažu da je ove sezone Bogdan na 39,6 % za tri, što bi rekli, to je skoro 40 %. I ako ćemo realno, to je jako dobro. Nisam navijač ni Zvezde ni Partizana, nije da mi je Bogdan neki omiljeni igrač, ali kako kažu "stats don't lie", budi realan.

ccc?

pre 3 godine

Богдановић је забележио 21 поен (8-11 ФГ, 5-8 3Пт), четири скока и четири асистенције током 30 минута у победи над Пеликансима у уторак.

Богдановић је врео однедавно и премашио је 20 поена у четири од својих последњих пет утакмица, поставши поуздана погодак за бодове поред Траеа Иоунга у дворишту Хавкса. Богдановић је такође постигао двоцифрени број у 10 од последњих 11 наступа и просечно бележи 17,5 поена по нагибу током тог периода од 11 утакмица.




Tako pise ESPN. Bas nista ne znaju?

Demar Derozan

pre 3 godine

Samo da Bogi nastavi ovako, kontinuitet igara je najvazniji i to se od njega u ovom trenutku ocekuje. Ako se ustali na 20+ poena, bice dobro jer ce steci samopouzdanje, sto ce biti od velike koristi repki na OI.

ccc?

pre 3 godine

A od pocetka sezone do 30. marta 41/121, impresivnih 33%!!!
(Fake Aleks, 7. april 2021 14:03)

Racunao si i 2 meseca koje nije igrao zbog operacije? Vidis sada igra i vidis kako igra. I tek ces da gledas..

milan

pre 3 godine

Po tome je lider NBA kod igrača koji su u poslednjih pet mečeva uputili najmanje 30 šuteva.... " ahaha pa ovu kategoriju ne bi izmislili ni rodjeni brat i sestra...
(Poznavalac ©®, 07. april 2021 14:44)
ma 39.6 posto ima ove sezone za 3 pts

омега мужјак

pre 3 godine

Одлично што је ушао у форму, али станите, какав је ово наслов? И каква је то статистика?
"Тренутно најбољи тројкаш" би требало да означава некога ко је најбољи на нивоу сезоне, од њеног почетка па до овог тренутка, а не у последњих 10 дана. Тако би за било ког играча који у, рецимо, наредне две утакмице буде имао највиши проценат, могли да кажемо да је он најбољи. Да би било кога у било чему прогласили за најбољег он мора имати континуитет. Богдану желим да задржи овај ниво игре, ако не и да га побољша, па да ово наметнуто му звање заслужи и с правом понесе следеће сезоне.

Ivan kg

pre 3 godine

Bogdana gotivim kao brata rodjenoga, one partije u Partizanu protiv FMP- a i u reprezentaciji mu nikad necu zaboraviti, ali koliko me nervira kada nasi igraci koriste floskule Amera o tome "kako su se dobro zabavili", a pricaju o utakmici. Brate, kakva crna zabava, ovo je profesionalni sport, valjda muska igra do kraja.

vaxilar

pre 3 godine

Čekaj Bogdanović pogađa 40% za 3 na nivou sezone? A kad čitaš komentare pomislio bi da je oko 25% vi ste opsednuti da ga napravite lošim igračem al ne može
(Kole, 7. april 2021 13:23) # Link komentara

Jedino ako je cela sezona prethodnih 5 utakmica hahahahhahahahaha

Poznavalac ©®

pre 3 godine

"Po tome je lider NBA kod igrača koji su u poslednjih pet mečeva uputili najmanje 30 šuteva.... " ahaha pa ovu kategoriju ne bi izmislili ni rodjeni brat i sestra...

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Hahahahahah, kraj vica hahahahaha
(Goran Loznica, 07. april 2021 13:00) Oko moje, ne znam šta je smešno, ovo je statistika za celih 5 dana hahahahahahahah

slaviša šmigič

pre 3 godine

Bogdanovič je fenomenalan igrač to tvrdim kao navijač zvezde i naše reprezentacije gde pruža Bogi odlične partije ali statistika u Americi je brutalna prevara.Bogdan može mnogo bolje ali taj procenat je u poslednjih 5 utakmica a prošla je bila 11-3 ovi procenti ti legnu na način kad baciš svega 2 trice i pogodiš a konačna statistika je ustvari porazno loša.Iskreno znam da Bogi može mnogo bolje al dečko je jednom,prebacio 20.poena tačno 21.poen a ukopno mu je statistika negde oko maksimum 10 ili još manje poena po utakmici.Jednostavno tu američku statistiku možeš gledati na 10 različitih načina sve zavisi kako odgovara ovima što to pišu.

lux

pre 3 godine

uz duzno postovanje bogdanu, procenat suta se racuna od pocetka sezone, sta znace podaci u poslednjih 5 utakmica, od kraja marta, i slicno. besmisleni sekvencijalni statisticki podaci.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Kolko se samo danas laže u statističkim podacima prosto nemoš reč da jim poverujem.Ja lično čak volim igru Bogdanoviča i pohvali ču svaki put kada bude igrao dobro a statistika oko rekorda trica je neverovatna laž evo samo za Daniloviča znam da je imao bacanje 6-6 i dao 21 poen u jednoj četvrtini.Danas se pišu neverovatne statističke laži kako bi opradali uložen novac Bogdan je trenutno jedan od najgorih igrača po procentu pogođenih trica možeš ti pogoditi 4 trice zaredom ali sve to je truba kad posle toga promašiš 12 šuteva zaredom,užas ovo današnje sportsko novinarstvo i statistika.Uvaličegovna govna samo da bi narod čitao.

bambus koala

pre 3 godine

"zabavno zabavno zabavno..." zato ne volim niti shvatam ozbiljno cirkus zvani NBA.

ajde spomeni Obradovicu, Kariju ili Repesi "zabavno"... mislim da ne bi imao drugu sansu

vaxilar

pre 3 godine

Jedino ako je cela sezona prethodnih 5 utakmica hahahahhahahahaha
(vaxilar, 7. april 2021 13:44)

Alo ganfer, u sezoni (26 utakmica) mu je prosek za 3 skoro 40%.
Tačnije 39.6% što je izuzetan procenat. Procenat koji imaju najbolji trojkasi!

Znam, teško vam je... Biće još teže. Dugo će trajati!!!
(Under KV, 7. april 2021 15:00) # Link komentara


ESPN statistika za celu sezonu kaze 24.7% sut za 3 poena.

https://www.espn.com/nba/player/stats/_/id/3037789/bogdan-bogdanovic

Izvoli link, uveri se sam.
Nakon toga dodji ovde i izvini se zbog izmisljotina.

Mito

pre 3 godine

Gledam šta rade ova deca Jokić, Bogdanović, Pokuševski u NBA, a vidim sve bolje igra i Bjelica u novom klubu, kao i Marjanović (dobija više šansi) što samo pokazuje da smo košarkaška nacija, i da ti američki treneri samo treba da našim igraćima daju slobodu i sva lepota mašte, što je Slavnić objasnio Gomeljskom dolazi do izražaja.

ime

pre 3 godine

(Džoni, 07. april 2021 14:27)

Ti zivis u proslom veku. Reprezentativni sportovi su nevazni, revijalni i ne vidim zasto “nam” je bilo ko bitan? Mislis da je prodi sportisti bitno? Da se povredi i upropasti karijeru? Ili potrosi jedno leto na olimpijadu, mesto da radi na sebi i sprema za sl. sezonu?

Strava...

raxx

pre 3 godine

sad ce kosarkaski eksperti iz zeleznika da nam objasne kako je on ispodprosecan igrac i kako je najveca prevara u istoriji nba, za razliku od gudurica koji je ostavio neizbrisiv trag

Nije problem motor

pre 3 godine

Statistika za poslednjih 5 utakmica. Pa mislim stvarno, jel se trojke nisu šutirale pre poslednjih 5 mečeva? Bogdan nije u NBA već godinama?

vaxilar

pre 3 godine

Čekaj Bogdanović pogađa 40% za 3 na nivou sezone? A kad čitaš komentare pomislio bi da je oko 25% vi ste opsednuti da ga napravite lošim igračem al ne može
(Kole, 7. april 2021 13:23) # Link komentara

Jedino ako je cela sezona prethodnih 5 utakmica hahahahhahahahaha

vaxilar

pre 3 godine

Jedino ako je cela sezona prethodnih 5 utakmica hahahahhahahahaha
(vaxilar, 7. april 2021 13:44)

Alo ganfer, u sezoni (26 utakmica) mu je prosek za 3 skoro 40%.
Tačnije 39.6% što je izuzetan procenat. Procenat koji imaju najbolji trojkasi!

Znam, teško vam je... Biće još teže. Dugo će trajati!!!
(Under KV, 7. april 2021 15:00) # Link komentara


ESPN statistika za celu sezonu kaze 24.7% sut za 3 poena.

https://www.espn.com/nba/player/stats/_/id/3037789/bogdan-bogdanovic

Izvoli link, uveri se sam.
Nakon toga dodji ovde i izvini se zbog izmisljotina.

Ostin A

pre 3 godine

Najprecizniji trojkaš u 7 dana tj. 4 utakmice :D

Mislim, svaka čast, ali zvanje "Najbolji trojkaš u NBA-u" se ne dobija tako što imaš 4 dobre utakmice.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Kolko se samo danas laže u statističkim podacima prosto nemoš reč da jim poverujem.Ja lično čak volim igru Bogdanoviča i pohvali ču svaki put kada bude igrao dobro a statistika oko rekorda trica je neverovatna laž evo samo za Daniloviča znam da je imao bacanje 6-6 i dao 21 poen u jednoj četvrtini.Danas se pišu neverovatne statističke laži kako bi opradali uložen novac Bogdan je trenutno jedan od najgorih igrača po procentu pogođenih trica možeš ti pogoditi 4 trice zaredom ali sve to je truba kad posle toga promašiš 12 šuteva zaredom,užas ovo današnje sportsko novinarstvo i statistika.Uvaličegovna govna samo da bi narod čitao.

Loznica, Tršić, Tronoša, Banja Koviljača najlepša mesta na svetu

pre 3 godine

Hahahahahah, kraj vica hahahahaha
(Goran Loznica, 07. april 2021 13:00) Oko moje, ne znam šta je smešno, ovo je statistika za celih 5 dana hahahahahahahah

lux

pre 3 godine

uz duzno postovanje bogdanu, procenat suta se racuna od pocetka sezone, sta znace podaci u poslednjih 5 utakmica, od kraja marta, i slicno. besmisleni sekvencijalni statisticki podaci.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Bogdanovič je fenomenalan igrač to tvrdim kao navijač zvezde i naše reprezentacije gde pruža Bogi odlične partije ali statistika u Americi je brutalna prevara.Bogdan može mnogo bolje ali taj procenat je u poslednjih 5 utakmica a prošla je bila 11-3 ovi procenti ti legnu na način kad baciš svega 2 trice i pogodiš a konačna statistika je ustvari porazno loša.Iskreno znam da Bogi može mnogo bolje al dečko je jednom,prebacio 20.poena tačno 21.poen a ukopno mu je statistika negde oko maksimum 10 ili još manje poena po utakmici.Jednostavno tu američku statistiku možeš gledati na 10 različitih načina sve zavisi kako odgovara ovima što to pišu.

омега мужјак

pre 3 godine

Одлично што је ушао у форму, али станите, какав је ово наслов? И каква је то статистика?
"Тренутно најбољи тројкаш" би требало да означава некога ко је најбољи на нивоу сезоне, од њеног почетка па до овог тренутка, а не у последњих 10 дана. Тако би за било ког играча који у, рецимо, наредне две утакмице буде имао највиши проценат, могли да кажемо да је он најбољи. Да би било кога у било чему прогласили за најбољег он мора имати континуитет. Богдану желим да задржи овај ниво игре, ако не и да га побољша, па да ово наметнуто му звање заслужи и с правом понесе следеће сезоне.

ime

pre 3 godine

(Džoni, 07. april 2021 14:27)

Ti zivis u proslom veku. Reprezentativni sportovi su nevazni, revijalni i ne vidim zasto “nam” je bilo ko bitan? Mislis da je prodi sportisti bitno? Da se povredi i upropasti karijeru? Ili potrosi jedno leto na olimpijadu, mesto da radi na sebi i sprema za sl. sezonu?

Strava...

nolethebest

pre 3 godine

Ја као навијач Звезде,морам рећи да је Богдан стварно добар.Оно што ме нервира је што неки навијачи партизана,које исто поштујем,провоцирају навијаче Звезде да не воле Богдана и да су искомплексирани.Признајем,неки навијачи Звезде вређају Богија и показују комплекс,али не сви.Поздрав за све,и срећно Богдану,Покушевском,и Јокићу.Спортски поздрав!

misa87

pre 3 godine

Ne znam zašto tolika mržnja prema Bogdanoviću od strane zvezdaša, on odavno ne igra za Partizan, samo za reprezentaciju,u kojoj je godinama najbolji igrač,i Teodosić je igrao za fmp pa ga niko ne mrzi od navijača Partizana....

Poznavalac ©®

pre 3 godine

"Po tome je lider NBA kod igrača koji su u poslednjih pet mečeva uputili najmanje 30 šuteva.... " ahaha pa ovu kategoriju ne bi izmislili ni rodjeni brat i sestra...

milan

pre 3 godine

Pratim godinama B92 portal i ovo sa Bogdanovicem je jedina stvar koju ne mogu nikako shvatiti, inace sam iz Bosne, to je ovdje vazno napomenuti, ocito, obozavam kosarku ne navijam ni za koga od "blizanaca"...Ah, da, i Srbin sam, jos "vaznije" ;)...Ali ne mogu nikako shvatiti toliku mrznju prema ovom momku a citam sve vrijeme o tome, covjek je miran, fin, kulturam,fino vaspitan, ne provocira nikoga svojim ponasanjem i izjavama i ono sto je najvaznije od svega izgara za svoju zemlju igrajuci za reprezentaciju gdje je uvijek medju najboljima i najborbenijim...Najbolji strijelac Sp sa sjajnim procentima suta i opet nekima ne valja?!...Pa sta hocete vise od njega, ja vas ne mogu shvatiti, prvi je koji se odazove da igra za reprezentaciju, a u NBA odlican i bice jos bolji igrajuci na najtezoj poziciji za jednog Evropljanina, hajde "strucnjaci" navedite mi bijele bekove iz Evrope koji su uspjeli u NBA??!!...(bez Ginobilia koga Ameri smatraju za Evropljanina)...Kolika je tu konkurencija ako uzmemo u obzir i Amerikance??...Ne mozete se sjetiti, mozda Drazen?..i ko jos?...Marculionis?...Rubio?...Fournier?...A kolika bi bila lista onih koji su pokusali i nisu uspjeli, evo vam samoo npr. dvije legende Euro kosarke Teodosic i Spanoulis, a Bogdan je tu evo sada je i starter ozbiljne NBA ekipe i opet vam ne valja??..cudni ste, u najmanju ruku!
(manuginobili, 07. april 2021 13:49)
svaka cast za komentar i sve si lepo napisao ali lazes brate nisi iz Bosne

Ivan kg

pre 3 godine

Bogdana gotivim kao brata rodjenoga, one partije u Partizanu protiv FMP- a i u reprezentaciji mu nikad necu zaboraviti, ali koliko me nervira kada nasi igraci koriste floskule Amera o tome "kako su se dobro zabavili", a pricaju o utakmici. Brate, kakva crna zabava, ovo je profesionalni sport, valjda muska igra do kraja.

Kole

pre 3 godine

Čekaj Bogdanović pogađa 40% za 3 na nivou sezone? A kad čitaš komentare pomislio bi da je oko 25% vi ste opsednuti da ga napravite lošim igračem al ne može

manuginobili

pre 3 godine

Pratim godinama B92 portal i ovo sa Bogdanovicem je jedina stvar koju ne mogu nikako shvatiti, inace sam iz Bosne, to je ovdje vazno napomenuti, ocito, obozavam kosarku ne navijam ni za koga od "blizanaca"...Ah, da, i Srbin sam, jos "vaznije" ;)...Ali ne mogu nikako shvatiti toliku mrznju prema ovom momku a citam sve vrijeme o tome, covjek je miran, fin, kulturam,fino vaspitan, ne provocira nikoga svojim ponasanjem i izjavama i ono sto je najvaznije od svega izgara za svoju zemlju igrajuci za reprezentaciju gdje je uvijek medju najboljima i najborbenijim...Najbolji strijelac Sp sa sjajnim procentima suta i opet nekima ne valja?!...Pa sta hocete vise od njega, ja vas ne mogu shvatiti, prvi je koji se odazove da igra za reprezentaciju, a u NBA odlican i bice jos bolji igrajuci na najtezoj poziciji za jednog Evropljanina, hajde "strucnjaci" navedite mi bijele bekove iz Evrope koji su uspjeli u NBA??!!...(bez Ginobilia koga Ameri smatraju za Evropljanina)...Kolika je tu konkurencija ako uzmemo u obzir i Amerikance??...Ne mozete se sjetiti, mozda Drazen?..i ko jos?...Marculionis?...Rubio?...Fournier?...A kolika bi bila lista onih koji su pokusali i nisu uspjeli, evo vam samoo npr. dvije legende Euro kosarke Teodosic i Spanoulis, a Bogdan je tu evo sada je i starter ozbiljne NBA ekipe i opet vam ne valja??..cudni ste, u najmanju ruku!

bambus koala

pre 3 godine

"zabavno zabavno zabavno..." zato ne volim niti shvatam ozbiljno cirkus zvani NBA.

ajde spomeni Obradovicu, Kariju ili Repesi "zabavno"... mislim da ne bi imao drugu sansu

citati pazljivo

pre 3 godine

Statistika za poslednjih 5 utakmica. Pa mislim stvarno, jel se trojke nisu šutirale pre poslednjih 5 mečeva? Bogdan nije u NBA već godinama?
(Nije problem motor, 7. april 2021 13:14)

Clanak govori o TRENUTNOJ formi, treba procitati tekst... doduse ovde to pise i u naslovu.
Kada izaberu MVP meseca ljudi ne pricaju o tome kako je igrao prethodni mesec. Tako je i ovde - covek se lepo koncentrisao na pet utakmica da bi rekao nesto o TRENUTNOJ formi Bogdana. Toliko.

Millennium

pre 3 godine

Ovi komentari više govore o onima koji ih pišu nego o onima kojima su posvećeni. Bogi je prvo naš, reprezentativac, pa tek onda bivši igrač Partizana. Ja sam ovde video tek nekoliko njih koji ga uvek pljuju, a polovina njih su obični trolovi. Zašto mislite da navijači Zvezde ne vole Bogija? Možda oni sa ispraznim i tužnim životima. Kao što su vaši.

WestEndGravediggers

pre 3 godine

Ја као навијач Звезде,морам рећи да је Богдан стварно добар.Оно што ме нервира је што неки навијачи партизана,које исто поштујем,провоцирају навијаче Звезде да не воле Богдана и да су искомплексирани.Признајем,неки навијачи Звезде вређају Богија и показују комплекс,али не сви.Поздрав за све,и срећно Богдану,Покушевском,и Јокићу.Спортски поздрав!
(nolethebest, 7. april 2021 13:06)

Svaka cast brate, retko normalan komentar na nekada slavnom portalu sada prepunom troll klinaca. Isto sve ovo vazi i za Vidica, Djokovica, Stojakovica i ostale legende. Bogiju i nasim ostalim igracima u NBA uvek maksimalna podrska i kad je lose i kad je dobro. Sportski pozdrav!

Under KV

pre 3 godine

Jedino ako je cela sezona prethodnih 5 utakmica hahahahhahahahaha
(vaxilar, 7. april 2021 13:44)

Alo ganfer, u sezoni (26 utakmica) mu je prosek za 3 skoro 40%.
Tačnije 39.6% što je izuzetan procenat. Procenat koji imaju najbolji trojkasi!

Znam, teško vam je... Biće još teže. Dugo će trajati!!!

milan

pre 3 godine

Po tome je lider NBA kod igrača koji su u poslednjih pet mečeva uputili najmanje 30 šuteva.... " ahaha pa ovu kategoriju ne bi izmislili ni rodjeni brat i sestra...
(Poznavalac ©®, 07. april 2021 14:44)
ma 39.6 posto ima ove sezone za 3 pts

Bokelini

pre 3 godine

Ljudi ne shvaćate, Snajper je izašao iz forme pa zato pogađa, sacekajte da uđe u formi pa kad raspali po starom 2/22.
(qw, 07. april 2021 13:29)
Ooo javile se komsije svetski i olimpijski prvaci, doprvaci, nadprvaci, sveprvaci univerzum prvaci ahahahahahahaha

bravo

pre 3 godine

Jadne duse. Ljudi , postujte nase sportiste, nije bitno gde su igrali i gde igraju. ... Niko nije masina ali kada komentator kaze, Bagdan Bagdanovic - Serbija..to je to.
(steppenwolf, 7. april 2021 13:50)

Svaka cast. Po recniku bih rekao da ste mladji covek i to me posebno raduje. Inace je danas bilo vise pristojnih komentara nego inace. Licno imam 59 godina (od pre nekoliko dana ;-)). Vec dugo pisem da navijaci srpskih klubova treba da se udruze, da podrzavaju sve nase klubove i igrace. Pisao sam da bih, kao navijac Partizana, bio srecan da Partizan i Zvezda uvek igraju finale evropskih takmicenja u bilo kom sportu - tada bih, naravno, voleo da Partizan pobedjuje... Ali, verujte mi, ako bi i tada Partizan pobedio pet puta zaredom, nekako bih voleo da jednom pobedi i Zvezda. To je zato sto mislim da cela zemlja treba da napreduje, a ne samo jedan klub, jedan covek, jedan grad.
Kada je u pitanju kosarka jako volim BB - secam se gledao sam neku utakmicu preko streaming-a ovde u Amsterdamu i, kada sam ga prvi put video, rekao sam supruzi: video sam momka koji ce biti sjajan igrac.
To sam prepoznao verovatno i zbog toga sto sam i sam nekada bio ozbiljan kosarkaski talenat, doduse po nacinu igre mnogo slicniji Teodosicu nego BB (sjajan sut, asistencije, tehnika, lose fizikalije). Kada govorimo o objektivnosti, Teodosica stavljam iznad BB, upravo zbog neverovatne lucidnosti. Ali BB je odlican i napreduje.

Under KV

pre 3 godine

ESPN statistika za celu sezonu kaze 24.7% sut za 3 poena.

[link]

Izvoli link, uveri se sam.
Nakon toga dodji ovde i izvini se zbog izmisljotina.
(vaxilar, 7. april 2021 15:22)


Hahahaha, pa ganfer ne zna ni da čita! Sa ovim linkom si samo potvrdio ovo što sam ja napisao. 39,6%!!!

A i gde nadje ovaj procenat 24,7??? Pa to nigde i ni za šta ne piše.

Samo si potvrdio da su trolčina neviđena!

steppenwolf

pre 3 godine

Meni ne smetaju trolovi i pljuvaci . Jedino sto mi smeta kada skrolujem i zelim da procitam normalan komentar i zapazanje onih koji su gledali utakmicu..njihovo misljenje i onda neki izgubljeni lik, posalje 10 istih komentara , pljuvanja. Ne mogu da dodjem do normalnog komentara..A svi znamo te nickove. Jadne duse. Ljudi , postujte nase sportiste, nije bitno gde su igrali i gde igraju. Jednom ce biti dobro, drugi put losije, to je sport. Bitno je da vise puta odigraju dobro. Niko nije masina ali kada komentator kaze, Bagdan Bagdanovic - Serbija..to je to.

ccc?

pre 3 godine

A od pocetka sezone do 30. marta 41/121, impresivnih 33%!!!
(Fake Aleks, 7. april 2021 14:03)

Racunao si i 2 meseca koje nije igrao zbog operacije? Vidis sada igra i vidis kako igra. I tek ces da gledas..

Milan_Czv

pre 3 godine

Ipak je do Sakrametna bilo i loše energije unutar ekipe.

Eh da su Jokic i Bogdan u istoj ekipi, pa da imamo kao nekad Stojaković - Divac

123

pre 3 godine

Nocas u 2 igraju protiv Menfisa. Ovo nespavanje treba izdrzati a i igraci kao da su roboti..Strasan tempo igranja utakmica..I onda, kada procitam kako neko kuka jer igra 3 utakmice nedeljno..? Covek da se nasmeje..

Kojivamje

pre 3 godine

Uzasni ste i jedni i drugi koji vidite i dalje zvezdu i partizan dok gledate NBA. 'bo vas identitet. Gledajte i uzivajte, Bogi cepa i totalno je nebitno ko navija za koga. Odrastite

ccc?

pre 3 godine

Богдановић је забележио 21 поен (8-11 ФГ, 5-8 3Пт), четири скока и четири асистенције током 30 минута у победи над Пеликансима у уторак.

Богдановић је врео однедавно и премашио је 20 поена у четири од својих последњих пет утакмица, поставши поуздана погодак за бодове поред Траеа Иоунга у дворишту Хавкса. Богдановић је такође постигао двоцифрени број у 10 од последњих 11 наступа и просечно бележи 17,5 поена по нагибу током тог периода од 11 утакмица.




Tako pise ESPN. Bas nista ne znaju?

Džoni

pre 3 godine

Ja sam Zvezdaš, ali navijam da Bogdan ima što bolji skor i da igra na što većem nivou. On nam je jedan od nosilaca reprezentacije uz Jokića i raduje njegova forma. Kada ih Kokoškov upari biće to opasna mašinerija. Mislim da Bogdanu niko ne može da ospori da je vrhunski košarkaš koji je to zaslužio pre svega radom, a to se mora poštovati. Možemo se mi navijački prepucavati, ali kada se sve to stavi sa strane to mu niko ne može osporiti jer je to dokazao.

Dejan

pre 3 godine

Ja stvarno postujem ovog momka. Normalan, kulturan, vredan, odlican sportista... bas kako treba da bude. Ne kapiram ove hejterske komentare ka osobi ovakvog profila. Ah, da... inace sam Zvezdas, ali mnogo mrzim neobjektivnost u komentarima. Pa ako je neko dobar, dobar je, bez obzira za koga igra ili je igrao, zar ne?
Scako ko se bavio sportom zna da ne moze sve uvek da ide uzlazno. Nekad si u formi, nekada nisi... nekadnti sve ide odnruke/noge, a nekad nece pa neće. Ali sve je to sport i nikako ne treba nekog igraca osudjivati na osnovu lose utakmice, promasenog penala ili sl.
Bitno je sagledati ga u potpunosti... sve njegove uspehe, predanost, pozrtvovanost, talenat... A Bogdan svakako zasluzuje samo reci hvale, jer je retko dobar momak i sportista.

321

pre 3 godine

Kolko se samo danas laže u statističkim podacima prosto nemoš reč da jim poverujem.Ja lično čak volim igru Bogdanoviča i pohvali ču svaki put kada bude igrao dobro a statistika oko rekorda trica je neverovatna laž evo samo za Daniloviča znam da je imao bacanje 6-6 i dao 21 poen u jednoj četvrtini.Danas se pišu neverovatne statističke laži kako bi opradali uložen novac Bogdan je trenutno jedan od najgorih igrača po procentu pogođenih trica možeš ti pogoditi 4 trice zaredom ali sve to je truba kad posle toga promašiš 12 šuteva zaredom,užas ovo današnje sportsko novinarstvo i statistika.Uvaličegovna govna samo da bi narod čitao.
(slaviša šmigič, 7. april 2021 14:43)

Tesko je ukapirati vest koja je objavljena . Ovde ne pise da je JEDAN igrac nesto postigao u jednoj cetvrtini kao ti o Danilovicu 6 od 6. Ovde pise 11 trojki u jednoj cetvrtimio CELOG TIMA?? Kapiras??

WillyWonka

pre 3 godine

"Jedino ako je cela sezona prethodnih 5 utakmica hahahahhahahahaha
(vaxilar, 7. april 2021 13:44)"

Ne znam da li je teško otvoriti statistiku na NBA ili ESPN sajtovima i pogledati šta zanični podaci kažu. A kažu da je ove sezone Bogdan na 39,6 % za tri, što bi rekli, to je skoro 40 %. I ako ćemo realno, to je jako dobro. Nisam navijač ni Zvezde ni Partizana, nije da mi je Bogdan neki omiljeni igrač, ali kako kažu "stats don't lie", budi realan.

NNN

pre 3 godine

Kada su punili u 3. četvrtini, a Bogdan rešetao u jednoj kontir mu je Jang (iako je i sam bio u dobroj poziviji) teatralno dodao za trojku i krenuo da slavi još pre koša!
Generalno ima punu podršku saigrača (pogledajte kako klupa prati njegove šuteve) i to ja baš lepo videti. Atmosfera u ekipi je dobra i ekipa je pobeđuje, a Bogdan diže formu.
Trebaće nam u najboljem mogućem izdanju za Olimpijske igre.

kaokakao

pre 3 godine

Da se izjasnim , ja sam za Bogdana. Kad god je vijest o Bogdanovicu, u komentarima ko da je glasanje u skupstini, ko je za, protiv i uzdrzan.

manuginobili

pre 3 godine

(manuginobili, 07. april 2021 13:49)
svaka cast za komentar i sve si lepo napisao ali lazes brate nisi iz Bosne
(milan, 7. april 2021 14:46)

Evo ga, znao sam da ce se neko uhvatiti za to, lijepo sam napisao da je to ovdje jako vazan podatak sto ti i dokazujes...Hajd molim te prosvijetli me pa da i ja znam odakle sam, izgleda da ne znam?! :)...iz BiH sam, sta je sada to toliko cudno, ne kontam, zasto bih to izmisljao?...Ne mogu reci da sam sa Marsa kada nisam, ne mogu reci ni da sam recimo Hrvat kada nisam, sta je to tebi neko veliko cudo sto i Srbi zive u BiH??...svasta...

Drndo Maroje

pre 3 godine

Drago mi je da mu je dobro krenulo u poslednje vrijeme.
Sjecam se da je kad je objavljeno da prelazi u Atlantu bilo mnogo komentara koji su Atlantu nazvali najgorim timom Istoka, dnom i slicno.
Malo strpljenja ne steti.
Evo ta Atlanta izgleda kao ekipa sa dobrom atmosferom, dobrim sutem, i sad su u gornjem dijelu tabele.
Steta sto je ovo uglavnom polje za prepucavanje, ako neko zna forum gdje se moze procitati ozbiljnih komentara o sportu, molim javite! Pozdrav!

Demar Derozan

pre 3 godine

Samo da Bogi nastavi ovako, kontinuitet igara je najvazniji i to se od njega u ovom trenutku ocekuje. Ako se ustali na 20+ poena, bice dobro jer ce steci samopouzdanje, sto ce biti od velike koristi repki na OI.

bravo

pre 3 godine

Ne mozete se sjetiti, mozda Drazen?..i ko jos?...Marculionis?...Rubio?...Fournier?...A kolika bi bila lista onih koji su pokusali i nisu uspjeli, evo vam samoo npr. dvije legende Euro kosarke Teodosic i Spanoulis, a Bogdan je tu evo sada je i starter ozbiljne NBA ekipe i opet vam ne valja??..cudni ste, u najmanju ruku!
(manuginobili, 7. april 2021 13:49)

Svaka cast za komentar. Samo da dodam za Drazena, njegova karijera u NBA se preuvelicava, delimicno i zbog te uzasne tragedije. Njegov prosek koseva po utakmici je bio 15.4 tokom karijere - poslednje dve godine su mu bile sjajne 20.6 i 22.3, ali je pre toga tavorio, cak je dve sezone bio i ispod 10 koseva po utakmici. Procenat suta mu je bio odlican, osim u drugoj sezoni.
Ovo sam potvrdjuje ono sto se rekli, mnogo se tesko probiti na toj poziciji kao beli igrac.

tocka

pre 3 godine

Bravo Bogi!
Nešto mislim da je Jokić kojim nesrećnim slučajem igrao za zvezdu ili partizan nakon posle svake utakmice bismo imali par ubistava i slomljenih izloga.
Ovo sa navijačima se odavno otelo kontroli.

Berkowitz

pre 3 godine

Dakle, belci Evropljani bekovi šuteri koji su do sada imali zapaženije uloge i bili starteri: Petrović, Marčuljonis, Kalderon, Rubio, Dragić, Đinobili (prošvercao sam ga, znam da je iz Arg) Belineli, Bojan Bogdanović i Galinari (ako su bekovi, mada su više 3. kao Stojaković) i jedan superstar Luka Dončić. Sašu Pavlovića ne mogu da stavim na ovaj spisak.

Bogdan je u ovom društvu. To je to, nema dalje. 2. dobar ugovor, ako potraje još koju god potpuno legit.

Pa jel malo ovo ljudima ? Vidim dosta ga kinji ljudi.

Mito

pre 3 godine

Gledam šta rade ova deca Jokić, Bogdanović, Pokuševski u NBA, a vidim sve bolje igra i Bjelica u novom klubu, kao i Marjanović (dobija više šansi) što samo pokazuje da smo košarkaška nacija, i da ti američki treneri samo treba da našim igraćima daju slobodu i sva lepota mašte, što je Slavnić objasnio Gomeljskom dolazi do izražaja.