Ponedeljak, 29.03.2021.

14:05

Ronaldu preti kazna od strane FIFA

Kristijano Ronaldo suočen je sa mogućnošću da bude kažnjen od strane FIFA zbog nedoličnog ponašanja na meču sa Srbijom u Beogradu.

Izvor: Z.K.

Ronaldu preti kazna od strane FIFA IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

97 Komentari

Sortiraj po:

Darko

pre 3 godine

Najbolje da ulaziš I ulaziš u igru kako ti se ćefne. Svašta.
(Sexisto, 29. mart 2021 14:34)

Ronaldo nije izasao iz igre. O cemu ti pricas?

Darko

pre 3 godine

Saigrače je ostavio na cedilu a protivnike nije poštovao.
Odnos prema sudiji da ne pominjemo.
Kao malo dete je bio...da je lopta bila njegova odneo bi i loptu.
(Idi begaj, 29. mart 2021 14:25)

Kako mislis da je saigrace ostavio na cedilu? Sve vreme je bio u terenu. Imas li oci?

qw777

pre 3 godine

Ronaldo igra sada mnogo slabije i sto bude bio stariji sve vise ce se zbog njegove nemoći javljati ponos i neprimereno ponasanje.

Mile

pre 3 godine

Vratiš snimak i obratiš pažnju koliko je Ronaldu stalo da on da gol, on uopšte nije ispratio nastavak akcije niti ga je zanimalo šta se dešava u nastavku (sramota da od onolikog gola Portugalac pogodi Mitrovica na liniji)! Zaključak, samo njegovi golovi ga zanimaju. Nije ni l od lidera. Lider mora da ima harizmu i da maksimalno suzbije sopstvenu sujetu da bi tim funkcionisao. Kristijano je samo izuzetan golgeter sa neverovatnim osećajem za gol.

Zoran

pre 3 godine

Da su streljali Ronalda zato što je bacio traku i demonstrativno izašao sa terena i to bi bila mala kazna za neke ovde kako razmišljaju.

Bajo

pre 3 godine

Pa covjek je pokraden samo tako, uzeli su mu cist gol i pobjedu ispred ruku, ako ono nije bila sasvim razumljiva i opravdana reakcija, onda ne znam sta jeste.
(Mile, 29. mart 2021 15:28)

Ne. Niti je ono bio gol, niti je pokraden.
Nema VAR niti kamere, tako da Mozes samo da sanjaš. Lopta mora da prođe celim obimom, a sta se tebi i ostalim fanovima Penalda ucinilo manje je bitno... tvoj problem.

Bahati licemer je zasluzio bas kaznu. Ali nece je biti, znamo to ...

Kanga

pre 3 godine

Pre 3-4 godine je ovako Barseloni ponisten gol protiv Betisa, a lopta je bila barem 1 metar u golu. I to je bilo pred kraj sezone, a upravo ovaj isti Ronaldo i Real osvojise titulu ispred Barselone upravo zbog ta 2 boda koja je Barselona izgubila protiv Betisa.

Ukucajte na googlu: Barcelona pokradena na gostovanju kod Betisa

Iste te godine je i Mesiju ponisten gol na isti takav nacin pa se nesto ne secam da je Mesi pravio ovakve scene kao Ronaldo, a kradja je opet bila ociglednija nego ovo od Ronalda protiv Srbije.

Ukucajte na googlu: Nogometna Europa bruji o skandalu u Valenciji

Kralj mača

pre 3 godine

Е овако је и Војводина требало да буде кажњена у финалу Купа против Партизана прије неколико година, кад је изгубила са 2:1, а напустили су терен прије краја меча, јер им судија није свирао пенал.

komsija_sa_treceg_sprata

pre 3 godine

(riSbo, 29. mart 2021 16:45)

kako nekome moze da bude uzor Messi koji tera saigrace iz reprezentacije?
(Dzoni, 29. mart 2021 16:57

Ti se inace druzis sa Mesijam pa znas te info iz prve ruke jel da?
Cak i da je tako, a ima million primera gde su mnogi veliki igraci udarali veto za neke druge saigrace, to se ne moze meriti sa ovim sto je Ronaldo napravio care.
Nevidjeno do sad da se neko ovako ponasa, baci kapitensku traku i napusti utakmicu pre kraja. Evo juce ga i njegov sunarodnik javno isprozivao. Sta misle u sebi kad ovako javno izadju i kritikuju pitam se? Nadam se da cemo mu utrpat 3 komada u Lisabonu i ostaviti bez svetskog. Bilo bi sjajno.

Petar

pre 3 godine

Postoje susjedi sa kompleksima i autosovinisti, ima razlike u njima. Kako god, nijedan nece reci da je i ovo fudbal, da je i on sam dao gol iz ofsajda protiv nas, a da VARA-a nije bilo protiv Švajcarske.

Nebitni su...

Jataganac

pre 3 godine

Licno bih voleo da ga ne kazne u smislu suspenzije za neku od sledecih utakmica Protugala u kvalifikacijama. Ok, covek je reagovao kako je reagovao, pobesneo je. Samo se stavite na nejgovo mesto. I mi smo imali mnogo razumevanja za naseg Novaka kad je onu sudkinju pogodio lopticom. Ronaldo je samo pobesneo, izasao i bacio traku. Ako je opsovao nekog nek bude kaznjen novcano. Nikog nije koliko sam video napao, udario ili sl. Jedino ako je uradio jos nesto gore sto se nije videlo. Mada ne znam sta. I napred Srbija! Odigrajte svaku utakmicu kao u subotu! Ronaldo i dalje si za mene kralj ali napred Srbija! ;)

Srle

pre 3 godine

Ne smeju oni da kazne Ronalda jer svako drugi bi dobio drugi zuti za onaj izlazak sa terena ali sudija nije hteo da ga izbaci iako ne bi moglo da utice na rezultat posto je utakmica bila pri kraju. Sad kao pokrecu postupak a znamo da nece biti nikakvih sankcija.

Урош

pre 3 godine

Сви знамо како је се њему и Реалу судилo док je играo у том клубу. Нема клуба који није био оштећен против њих. Роналдо је последња особа на овом свету која може да се жали на судијe.

el_patron

pre 3 godine

el_patron, 29. mart 2021 16:49)

Jel me bas toliko volis pa moras svuda da me pominjes?

P.S pa nisam ja kriv sto Barsa i Argentina propadaju godinama unazad sa Leom kao kapitenom. :)
(gazda, 29. mart 2021 16:54

Obozavam te ahahahahahahahahahhaha
Nego kakav si nam kao coek, jel pritisak uredu posle svih ovih katasotrfa zadnjih sedmica hahahahahahahahahaha. Pa jel dotle doslo da ni azerbejdzanu ne moze zabiti ?? hahahahhaha

Dzoni

pre 3 godine

(komsija_sa_treceg_sprata, 29. mart 2021 17:15)

ne moram da se druzim to u vezi Ikardija ceo svet zna i Ronalda niko nije isprozivao vec je samo Meira rekao da nije trebao tako da odreaguje.

inace poznato je da je Messi odstranio nekoliko saigraca o tome je pricao i nekadasnji selektor Tata Martino. i sad ti meni reci ko njemu daje za pravo da on izbacuje ljude iz nacionalnog tima kao da je to njegova privatna reprezentacija?

Gramzi - Bagins

pre 3 godine

Stvar je u tome sto ce Fifa morati da ga kazni, i to bas zato sto je Ronaldo, jer ce, u suprotnom, i drugi igraci poceti tako da se ponasaju pa ce se fudbal pretvoriti u cirkus najgore vrste.

Srki

pre 3 godine

Nisam bas ekspert za portugalski, ali razumem ponesto te uz asistenciju google translate, moze se tako reci sve razumeti. Uglavnom posetio sam par njihovih portala i komentara nakon utakmice i ono sto mi je zapelo za oko je da dosta njih ustvari misli da bi Portugal bolje igrao bez Ronalda i da bi se on ustvari trebao i povuci. Smatraju da imaju novu generaciju i da trebaju uigravati mlade snage koje ce biti nosioci igre. Misle da Ronaldo vise steti nego doprinosi. Gledajuci ove dve utakmice, moglo bi se tako zakljuciti. I jos nesto, takodje solidan deo njih je ogorcen njegovom reakcijom. Nisu sretni sto je bacio traku na teren . LJutnja i frustracija je opravdana, ali neopravdavaju izlazak sa terena, a posebno ih je zabolelo to bacanje trake.
Ima par njihovih starijih legendi koji su odreagovali . Nekako se stice utisak da bi dosta njih volelo da Ronaldo zavrsi sa reprezentacijom. Boje se da ce uprskati razvoj nove generacije.

ccc

pre 3 godine

Teren je napustio i traku bacio tek kada je sudija svirao kraj. Nema osnove za kaznu.
(insta, 29. mart 2021 16:31)

Aha, sudija je svirao kraj i onda moze go da se skine pored aut linije? Pa kraj je?

gazda

pre 3 godine

(el_patron, 29. mart 2021 16:49)

Jel me bas toliko volis pa moras svuda da me pominjes?

P.S pa nisam ja kriv sto Barsa i Argentina propadaju godinama unazad sa Leom kao kapitenom. :)

123

pre 3 godine

Reakcija, možda malo preterana jer je kapiten, je bila sasvim opravdana i uperena ka sudiji koji je poništio potpuno regularan gol i nikome više.
FIFA se ponaša bahato kao da su joj svi sportisti roblje a od njih, pre svega takvih kao Ronaldo, živi i to prebogato.
I Ronaldo je samo čovek.
(Stanislav, 29. mart 2021 15:45)


Slkazem se. Ronaldo je samo covek i treba ga kazniti kao coveka..

riSbo

pre 3 godine

(riSbo, 29. mart 2021 16:23)

pa i Messi je kao u transu slavio one silne kradje protiv Celsija,Reala,Arsenala,Milana,PSG,Celtika,Juventusa,Milana pa tad si imao razumevanja za njega i bio ti je beskrajno simpatican.
(Dzoni, 29. mart 2021 16:31)

Dzoni decko Mesi nikad nije bacio traku na teren i izasao van njega i kad je bio zakinut a znamo vrlo dobro da je bio cesto isto tako zakinut, to je poenta price! Kapiras? Ili ipak ne? Niko nikad nije ovako odreagovao, sramota i jos veca je sramota i tuga da vi opravdavate ovako nesto. Ne zna covek sta bi rekao na sve to osim da ponovicu, ne shvatam mentalni sklop svih vas koji ste opsednuti ovakvom pojavom koju aposlutno niko ne gotivi iz mog okruzenja a docekan je zvizducima na svakom stadionu gde gostuje. Simulator, padavicar, folirant, arogantan, narcisoidan, sebican, opsednut sobom i golovima. Mogu da razumem ako je nekom uzor Zidan , brazilci Ronaldo ili Ronaldinho, Del Piero, Anri, ali Cristiano i Nejmar, e to ne mogu nikako. Kakvi ste vi pacenici.

root

pre 3 godine

Trebalo je odmah da mu se dodeli crveni karton, prema propozicijama. Sudija nema pravo da kompenzuje , ako je već procenio da nije bilo osnova da dosudi gol za Portugal !
Na osnovu toga, bez obzira što je i pitanju jedan od najboljih fudbalera ikad, trebalo bi da usledi adekvatnae kazna. Ovo nije korektno ni prema reprezentaciji Srbije, koja je nebrojeno puta bivala kažnjena ili oštećena od strane sudija !
(Boris Banović, 29. mart 2021 16:23)


Tako nešto ne postoji u propozicijama tako da nije mogao da dobije crveni.

No name

pre 3 godine

I jel ovo prvi put da je postupio ovako ne verujem.

Za mene Ronaldo fudbalska legenda a ne verujem da je loš čovek naskroz. Iako se pobunio za treći gol koji mu nije priznat.. Kaznit ga ništa neće postić a drugo nema zašta. Samo zato što je normalno reagovao i nerezonski bacio traku. Ponavljam zbog gola i to da su mogli da dobiju utakmicu. U sledećoj će im se to vratit negde.

Dzoni

pre 3 godine

(riSbo, 29. mart 2021 16:23)

pa i Messi je kao u transu slavio one silne kradje protiv Celsija,Reala,Arsenala,Milana,PSG,Celtika,Juventusa,Milana pa tad si imao razumevanja za njega i bio ti je beskrajno simpatican.

Boris Banović

pre 3 godine

Trebalo je odmah da mu se dodeli crveni karton, prema propozicijama. Sudija nema pravo da kompenzuje , ako je već procenio da nije bilo osnova da dosudi gol za Portugal !
Na osnovu toga, bez obzira što je i pitanju jedan od najboljih fudbalera ikad, trebalo bi da usledi adekvatnae kazna. Ovo nije korektno ni prema reprezentaciji Srbije, koja je nebrojeno puta bivala kažnjena ili oštećena od strane sudija !

fenomen

pre 3 godine

Jos je Ronaldo bio dobar. Na njegovom mestu znam ljude koji bi nokautirali makar pomocnog sudiju. Dajte ljudi, budite ljudi. Zamislite obrnutu situaciju, da je nama ponisten takav cist gol u poslednjim sekundama. Pa mi bi sudije okretali na raznju. Naravno da sam ogroman navijac Srbije i ova kradja u nasu korist je samo mala satisfakcija koliko smo puta mi bili pokradeni ali ne mogu da se radujem i pravim ćorav. Najbolje je da cutimo i da se pravimo mutavi jer koliko sutra mozemo biti oštećeni. Protiv sam da se Ronaldo kazni. Ja bi pre kaznio Dmitrovica.

el_patron

pre 3 godine

pa i Messi je kao u transu slavio one silne kradje protiv Celsija,Reala,Arsenala,Milana,PSG,Celtika,Juventusa,Milana pa tad si imao razumevanja za njega i bio ti je beskrajno simpatican.
(Dzoni, 29. mart 2021 16:31)


aaaaaa evo ga hahahahahaha. Jesi nam dobar Gazdaaaaa??? Nema te nesto zadnjih dana sedmica? Juventus propao od kako je Ronaldo tamo, sramote se po evropi od prosecnih ekipa, izgubice i skudeto a doveden da osvoje ligu sampiona ahahahahahah i na sve to opet je bruka i sramota, osudio ga citav svet zbog ponasanja.
Baca traku, napusta utakmicu hahahahahahhaaha
Ne moze vise ni azerbejdzanu zabiti, a Porto i Srbija su misaona imenica ahahahahahaha. ali ne bitni sad ce Luksemburg da kiki tovari i da vi malo slavite hehehehehhe.
A Mesi pokazuje kakav je lider.Digao barsu i bore se za duplu krunu .Razbija Ronalda i ove sezone ahahahahahahahhahahahaah

nikad nikome izvini

pre 3 godine

...da li neko zna da li je Ronaldo dobio dva žuta kartona protiv Srbije...prvi kad je šutnuo loptu posle sviranog ofsajda a drugi zbog ne sportskog ponašanja? Ovaj drugi sam video a za prvi nisam siguran...

riSbo

pre 3 godine

Koliko su klinci zaludjeni Ronaldom, opsednuti zapravo s njim da oni ne mogu ni najociglednije negativne stvari da priznaju i kazu ok, pogresio je i kraj price. Oni opravdavaju njegovo bacanja kapitenske trake i napustanje terena s tim sto mu je ponisten gol!! Pa jel znate vi koliko je do sad bilo nepravde, sudijskih gresaka u mnogo bitnijim utakmicama pa jel se ko ponasao ovako?? Dajte mi 1 samo primer da je kapiten ovako odreagovao ?? Nema ga! Jer ne postoji u istoriji fudbala razmazenije primadone od njega. Umislio da je veci od same igre. Pokazao ogromnu dozu nepostovanja prema svima.Navijacima, svojoj zemlji,nasoj repprezentaciji, fudbalu u globalu.
Jesu igraci Bayerna demonstrativno napustali teren kad je ovaj "gospodin" zabijao golove iz ofsajda kao na traci i jos se bezobrazno dicio sa onim njegovim sirovim i degutantnim skakanjem ?? Jel Bufon bacio traku Juventusa kad se svirao onaj presmesni penal? Ili PSG jel iko izasao sa terena nakon onog presmesnog penala kad je Kros metar u ofsajdu i sudija ne dize zastavicu?? Tada zalizanom nije smetalo, nije se cak udostojio ni izvinuti kroz medije, nista.Dicio se zlatnim loptama koje su bile farsa, bas kao i njegove titule. Hajde dajte mi 1 samo primer da je jedan kapiten izasao pre kraja utakmice ,bacivsi traku na zemlju iz protesta??Nema ga ! Ovaj je uspeo nadmasiti i samog sebe. Prosto ne mogu da shvatim kakav mentalni sklop moras da budes da ti ovaj lik bude nekakav uzor ili simpatican.prosto ne mogu da shvatim...

Petar

pre 3 godine

A što jel' zato što je lopova uhvatio u krađi?

Da nije trebalo da mu zahvali možda?
(Lajavi Krelac, 29. mart 2021 16:33)

Susjed, nemoj da se nerviras.

JB

pre 3 godine

Stanislave, sudija nije poništio gol već nije dosudio gol. Da ga poništi, treba da ga prvo dosudi. Lično mislim da je trebalo da svirne i pokaže na centar.

insta

pre 3 godine

Teren je napustio i traku bacio tek kada je sudija svirao kraj. Nema osnove za kaznu.
(insta, 29. mart 2021 16:31)

Aha, sudija je svirao kraj i onda moze go da se skine pored aut linije? Pa kraj je?
(ccc, 29. mart 2021 16:46)

Nemojmo sad da preterujemo i da idemo u krajnost. Primer ti nema veze sa vezom. Niko se nije skidao go, čak i da skineš dres kada je sudija odsvirao kraj nećeš dobiti nikakav karton, niti naknadnu kaznu.

insta

pre 3 godine

Niko njega ne krivi sto je protestvovao vec sto je bacio kapitensku traku i napustio teren.
(kaokakao, 29. mart 2021 14:48)

Teren je napustio i traku bacio tek kada je sudija svirao kraj. Nema osnove za kaznu.

Јабучило

pre 3 godine

Ja koliko sam video on nije bio van terena dok sudija nije svirao kraj. On je krenuo kao ka svlačionici, i bio na nasoj polovini, ali je bio u terenu do zvizduka.
(Aaaaa, 29. mart 2021 15:04)

Истина. Али је бацио капитенску траку.

Exile on Main St.

pre 3 godine

Cekaj malo zar nisu nasi fudbaleri neznalice i splavari? zar bese mi imamo ispodprosecne fudbalere koji pripadaju trecem rangu Evropskog fudbala? meni samo zao Piksija,posle svih ovih pohvala covek ce doziveti veliko omalovazavanje prilikom prvog losijeg rezultata, jer ovde raja menja misljenje kako vetar duva i svako ide na to da podilazi trenutnom misljenju vecine.

Rade

pre 3 godine

Naravno, u pravu su..
nije niko bacao kapitenske trake niti napustao utakmice kada je on dobijao nepostojece penale, davao golove iz ofsajda.

Stanislav

pre 3 godine

Reakcija, možda malo preterana jer je kapiten, je bila sasvim opravdana i uperena ka sudiji koji je poništio potpuno regularan gol i nikome više.
FIFA se ponaša bahato kao da su joj svi sportisti roblje a od njih, pre svega takvih kao Ronaldo, živi i to prebogato.
I Ronaldo je samo čovek.

filipovski990

pre 3 godine

Nece ga uopšte kazniti. Trebao je crveni da dobije, svaki drugi igrac bi dobio. Nije da mrzim ronalda, ali realno se nije video tokom cele utakmice i jos se ponasao kao isfrustirano dete od 13god.

Stralee

pre 3 godine

Pa ja da sam dao pobednicki go za svoju zemlju i sudija mi ga ponisti, pojeo bi i sudiju i loptu, a i zastavicu, pa makar ne igrao vise nikad za reprezentaciju...

Pandev

pre 3 godine

Samo ga treba kazniti par utakmica, jer on zivi za statistiku, 3 utakmice u prvenstvu i 3 u reprezentaciji mislim da bi bilo korektno, vise ce to da ga boli nego novcana kazna.

Zagor

pre 3 godine

Pokradeni ili ne, neka odluči FIFA, mada je sudija odlučio i to je sad činjenica. Ali za njegovo ponašanje treba da ga kazne, ne novčano, to ga neće pogoditi, nego 3 utakmice bez njega. Da malog umišljenog "polu-boga" opet spuste na zemlju. Tu gde se inače igra fudbal.

Mile

pre 3 godine

Pa covjek je pokraden samo tako, uzeli su mu cist gol i pobjedu ispred ruku, ako ono nije bila sasvim razumljiva i opravdana reakcija, onda ne znam sta jeste.

Aaaaa

pre 3 godine

Ja koliko sam video on nije bio van terena dok sudija nije svirao kraj. On je krenuo kao ka svlačionici, i bio na nasoj polovini, ali je bio u terenu do zvizduka.

aaaaa

pre 3 godine

Bas mi je drago za ovo sto mu se desava. Ako je ko zasluzio da bude pokraden to je definitivno on i njegov Real. Koliko su samo puta bili pogurani...

IGITA

pre 3 godine

Ljudi čovek se bunio što mu nije priznat gol i to je na mestu i zbog greške treba kazniti sudije, ali što je napustio teren i bacio kapitensku traku treba ga kazniti bar sa četiri utakmice neigranja, mada delim mišljenje da ja Portugal jači u napadu bez njega.Živeo Piksi i majka Srbija!

Nebitan

pre 3 godine

Zasto ljudi kod na likuju? Da su osteceni jesu, on je u afektu postupio tako kako je postupio ali realno gledano dosta ljudi bi isto to uradilo. Bolji smo bili ali na kraju smo imali puno srece.

Dextasy

pre 3 godine

Pa nije bacio traku jer ne voli Portugal ili neće da bude kapiten nego baš zato što živi za njih i iznervirao se. Jaka stvar, diže se nepotrebna prašina oko gluposti.

Rocky

pre 3 godine

Nista tu od kazne, mada je za onakvo bshacenje je zasluzio drakonsku kaznu.


Ali ne vaze pravila za sve. Proći će to kao i prethodnih puta kad je on u pitanju.

Mixa

pre 3 godine

I treba da ga kazne, 3 meca! Ako ima najvise pratioca na drustvenim mrezama, neka bude primer kako se bahatost kaznjava! Nekad mi je bio simpatican, ali poslednjih par godina uopste nije! Samo se bojim da zbog ove sudijske greske u narednim mecevima Portugal guraju do kraja kako bi direktno otisao na sp!

Jagodic.Kistanje.

pre 3 godine

Za repku Portugala i njihove navijace bi najbolje bilo da ga kazne zauvek s'obzirom da je sad prosječni igrac a veliki potrosac lopti. Sutira iz svih pozicija,sutira slobodnjake gde ima bar pet boljih i stvarno dobrih izvodjaca a u krajnjem slucaju zauzima mesto boljem igracu u napadu.

Sexisto

pre 3 godine

on nije ugrozio ni saigrace ni protivnike ni sudije
I ne vidim razlog da ga kazne
(Jaime Vardy, 29. mart 2021 14:11)

Najbolje da ulaziš I ulaziš u igru kako ti se ćefne. Svašta.

Aron

pre 3 godine

Trebalo bi da ga kazne, onakvo ponašanje je neverovatno. Zamislite jednog Levandovskog da se tako ponaša? Ili Toni Krosa?. To mora da je bio izraz nemoći i frustracije zbog toga što nemogu da pobede slabijeg id sebe i što smo mi bili potpuno ravnopravni u vezi igre. Ne shvataljivo je takvo ponašanje jer evo Belgija je igrala nerešeno sa Češkom u Pragu. Ako su bolji ima revanš i još osam utakmica da to dokažu. Ovako ispadaju kao da smo mi Portugal a oni Srbija.

ssss

pre 3 godine

Njega je iz takta izbacilo to sto se nije vidio na utakmici. Nije ucestvovao ni u jednom golu i to mu je bilo vatra, sad ga dao na kraju, a sudija nije vidio. Joooj kuku njemu.

наполеон

pre 3 godine

Фудбалер не сме да напусти терен без дозволе судије. Ако самовољно напусти терен добија жути картон.

sasha

pre 3 godine

@Jaime Vardy
Ljudi placaju da bi gledali. Kada bi svaki igrac napustio teren kad mu se prohte, sve manje ljudi bi placalo da to gleda. Dakle, ugrozio je profit, a to mu nece oprostiti...

didzi

pre 3 godine

Niko da spomene da je covek sa potpunim pravom protestvovao. A ta organizacija sto kaznjava bi mogla da kazni sudije za "nedolicno ponasanje", tj. javno laganje, varanje u cilju izazivanja netacnog ishoda utakmice.. i, ako jednog dana bude pravde, da pocnu da nadoknadjuju stetu ostecenima.
Ovako samo ceo svet gleda, i vidi ko je koga posteno prevario. A niko bez sudijskog odobrenja ne moze drugog prevariti. Dakle sudije i organizacija koja ih zaposljava su odgovorni za probleme.
A onaj ko se zali i pokaze se da se pravedno zalio, treba pohvalu da dobije, jer pravdu podstice.

MoJdOmOJeGa

pre 3 godine

Nemoj ga kažnjavate ljubim vam boga, ovi bez njega jači minimum 3 puta. On kaki je ego manijak samo ih koči i siluje u napadu jer mora gol da da :). Kad on ne bi igrao onaj mali Silva..Jota..Bruno i Andre Silva bi se razleteli po terenu...

Los kapiten

pre 3 godine

Bacio kapitensku traku.Kakve veze ima traka sa utakmicom.Treba savez da ga kazni.A onda ide dubioza.Los primer mladjim generacijama itd.Pa dalje uvreda zemlje naroda i saveza.Kao kapiten ti moras da budes primer.Izglupirao u tim godinama...Mozda je podcenio protivnika...I to ga izbacilo iz takta a sudija dolio so na ranu...

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Lik je poludeo doslovno zbog radi sebe a ne pobede. Već je upisao gol u 94-om, on rešio, on heroj, vidite me naaaači sam ikada itd. To bacanja trake je odraz lične frustracije i samozaljubljenosti. Njemu ej, su oduzeli gol.

Ne spori niko da je sila i istorija, isto tako je patološki narcis i egomanijak. Samo šutirati onolike slobodnjake pored živog Bruna i Bernarda je suludo sebično. Ronaldo trenutno nije u top 3 igrača Portugala i samo koči fenomalne brzanjce koje imaju u napadu. Al' njihov problem koga briga za to.

Jedva čekam meč dole, pregoreće od želje a kouč Pikse kao špicer sprema kontrice i ševu. Biće to gore šamaranje Portugalaca od Grka 2004. Previše kmeče i to i se mora vratiti.

Klinac

pre 3 godine

Bacio kapitensku traku.Kakve veze ima traka sa utakmicom.Treba savez da ga kazni.A onda ide dubioza.Los primer mladjim generacijama itd.Pa dalje uvreda zemlje naroda i saveza.Kao kapiten ti moras da budes primer.Izglupirao u tim godinama...Mozda je podcenio protivnika...I to ga izbacilo iz takta a sudija dolio so na ranu...
(Los kapiten, 29. mart 2021 14:31)

Ako se za skidanje dresa kod proslave gola dobija žuti karton, nema govora da ovo ne bude kažnjeno. Žuti je dobio zbog prigovora, morao je bar još 1 zbog napuštanja terena i bacanja trake. Za veću kaznu nek vivi FIFA.

tvrtko

pre 3 godine

Da, da... Sve se bojim da nameravaju da ga kazne. Sledi izvinjenje UEFA i posle toga u poslednjem kolu ima da se sudi sve za Portugaliju kad mi budemo gosti. Sudija na toj utakmici verovatno Feliks Brih :)

miladin

pre 3 godine

Debelo ce UEFA da se izvini Portugalu za ovakvu sudijsku kradju koja se desila gde su im uzeta 2 cista boda. Ne da nece CR7 dobiti nikakvu kaznu vec ubuduce Portugal ce biti forsiran apsolutno na sve moguce nacine da se direktno plasira na mundijal a to ce se i desiti.

Idi begaj

pre 3 godine

on nije ugrozio ni saigrace ni protivnike ni sudije
I ne vidim razlog da ga kazne
(Jaime Vardy, 29. mart 2021 14:11)

Saigrače je ostavio na cedilu a protivnike nije poštovao.
Odnos prema sudiji da ne pominjemo.
Kao malo dete je bio...da je lopta bila njegova odneo bi i loptu.

Ivan

pre 3 godine

Strucnjaci ovde se polomise da objasne kako mu ne treba zameriti, jer je to bila njegova reakcija na nepravdu. Kada je Antic na SP 2014 poludeo zbog kradje nase reprezentacije protiv Australije, ne secam se da ste bili ovako ratoborni. Antic je za svoju reakciju dobio visemesecnu kaznu zabrane vodjenja ekipe.

bakicar

pre 3 godine

Prema zvijezdama posebno treba biti revnosan prilikom primjene pravila jer su uzor djeci, maloljetnici posmatraju njihovo ponašanje i imitiraju isto.

Idi begaj

pre 3 godine

on nije ugrozio ni saigrace ni protivnike ni sudije
I ne vidim razlog da ga kazne
(Jaime Vardy, 29. mart 2021 14:11)

Saigrače je ostavio na cedilu a protivnike nije poštovao.
Odnos prema sudiji da ne pominjemo.
Kao malo dete je bio...da je lopta bila njegova odneo bi i loptu.

Sexisto

pre 3 godine

on nije ugrozio ni saigrace ni protivnike ni sudije
I ne vidim razlog da ga kazne
(Jaime Vardy, 29. mart 2021 14:11)

Najbolje da ulaziš I ulaziš u igru kako ti se ćefne. Svašta.

наполеон

pre 3 godine

Фудбалер не сме да напусти терен без дозволе судије. Ако самовољно напусти терен добија жути картон.

ssss

pre 3 godine

Njega je iz takta izbacilo to sto se nije vidio na utakmici. Nije ucestvovao ni u jednom golu i to mu je bilo vatra, sad ga dao na kraju, a sudija nije vidio. Joooj kuku njemu.

Jagodic.Kistanje.

pre 3 godine

Za repku Portugala i njihove navijace bi najbolje bilo da ga kazne zauvek s'obzirom da je sad prosječni igrac a veliki potrosac lopti. Sutira iz svih pozicija,sutira slobodnjake gde ima bar pet boljih i stvarno dobrih izvodjaca a u krajnjem slucaju zauzima mesto boljem igracu u napadu.

Ivan

pre 3 godine

Strucnjaci ovde se polomise da objasne kako mu ne treba zameriti, jer je to bila njegova reakcija na nepravdu. Kada je Antic na SP 2014 poludeo zbog kradje nase reprezentacije protiv Australije, ne secam se da ste bili ovako ratoborni. Antic je za svoju reakciju dobio visemesecnu kaznu zabrane vodjenja ekipe.

MoJdOmOJeGa

pre 3 godine

Nemoj ga kažnjavate ljubim vam boga, ovi bez njega jači minimum 3 puta. On kaki je ego manijak samo ih koči i siluje u napadu jer mora gol da da :). Kad on ne bi igrao onaj mali Silva..Jota..Bruno i Andre Silva bi se razleteli po terenu...

Rade

pre 3 godine

Naravno, u pravu su..
nije niko bacao kapitenske trake niti napustao utakmice kada je on dobijao nepostojece penale, davao golove iz ofsajda.

IGITA

pre 3 godine

Ljudi čovek se bunio što mu nije priznat gol i to je na mestu i zbog greške treba kazniti sudije, ali što je napustio teren i bacio kapitensku traku treba ga kazniti bar sa četiri utakmice neigranja, mada delim mišljenje da ja Portugal jači u napadu bez njega.Živeo Piksi i majka Srbija!

Klinac

pre 3 godine

Bacio kapitensku traku.Kakve veze ima traka sa utakmicom.Treba savez da ga kazni.A onda ide dubioza.Los primer mladjim generacijama itd.Pa dalje uvreda zemlje naroda i saveza.Kao kapiten ti moras da budes primer.Izglupirao u tim godinama...Mozda je podcenio protivnika...I to ga izbacilo iz takta a sudija dolio so na ranu...
(Los kapiten, 29. mart 2021 14:31)

Ako se za skidanje dresa kod proslave gola dobija žuti karton, nema govora da ovo ne bude kažnjeno. Žuti je dobio zbog prigovora, morao je bar još 1 zbog napuštanja terena i bacanja trake. Za veću kaznu nek vivi FIFA.

Aron

pre 3 godine

Trebalo bi da ga kazne, onakvo ponašanje je neverovatno. Zamislite jednog Levandovskog da se tako ponaša? Ili Toni Krosa?. To mora da je bio izraz nemoći i frustracije zbog toga što nemogu da pobede slabijeg id sebe i što smo mi bili potpuno ravnopravni u vezi igre. Ne shvataljivo je takvo ponašanje jer evo Belgija je igrala nerešeno sa Češkom u Pragu. Ako su bolji ima revanš i još osam utakmica da to dokažu. Ovako ispadaju kao da smo mi Portugal a oni Srbija.

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Lik je poludeo doslovno zbog radi sebe a ne pobede. Već je upisao gol u 94-om, on rešio, on heroj, vidite me naaaači sam ikada itd. To bacanja trake je odraz lične frustracije i samozaljubljenosti. Njemu ej, su oduzeli gol.

Ne spori niko da je sila i istorija, isto tako je patološki narcis i egomanijak. Samo šutirati onolike slobodnjake pored živog Bruna i Bernarda je suludo sebično. Ronaldo trenutno nije u top 3 igrača Portugala i samo koči fenomalne brzanjce koje imaju u napadu. Al' njihov problem koga briga za to.

Jedva čekam meč dole, pregoreće od želje a kouč Pikse kao špicer sprema kontrice i ševu. Biće to gore šamaranje Portugalaca od Grka 2004. Previše kmeče i to i se mora vratiti.

Exile on Main St.

pre 3 godine

Cekaj malo zar nisu nasi fudbaleri neznalice i splavari? zar bese mi imamo ispodprosecne fudbalere koji pripadaju trecem rangu Evropskog fudbala? meni samo zao Piksija,posle svih ovih pohvala covek ce doziveti veliko omalovazavanje prilikom prvog losijeg rezultata, jer ovde raja menja misljenje kako vetar duva i svako ide na to da podilazi trenutnom misljenju vecine.

Nebitan

pre 3 godine

Zasto ljudi kod na likuju? Da su osteceni jesu, on je u afektu postupio tako kako je postupio ali realno gledano dosta ljudi bi isto to uradilo. Bolji smo bili ali na kraju smo imali puno srece.

sasha

pre 3 godine

@Jaime Vardy
Ljudi placaju da bi gledali. Kada bi svaki igrac napustio teren kad mu se prohte, sve manje ljudi bi placalo da to gleda. Dakle, ugrozio je profit, a to mu nece oprostiti...

Mile

pre 3 godine

Pa covjek je pokraden samo tako, uzeli su mu cist gol i pobjedu ispred ruku, ako ono nije bila sasvim razumljiva i opravdana reakcija, onda ne znam sta jeste.

Aaaaa

pre 3 godine

Ja koliko sam video on nije bio van terena dok sudija nije svirao kraj. On je krenuo kao ka svlačionici, i bio na nasoj polovini, ali je bio u terenu do zvizduka.

filipovski990

pre 3 godine

Nece ga uopšte kazniti. Trebao je crveni da dobije, svaki drugi igrac bi dobio. Nije da mrzim ronalda, ali realno se nije video tokom cele utakmice i jos se ponasao kao isfrustirano dete od 13god.

bakicar

pre 3 godine

Prema zvijezdama posebno treba biti revnosan prilikom primjene pravila jer su uzor djeci, maloljetnici posmatraju njihovo ponašanje i imitiraju isto.

aaaaa

pre 3 godine

Bas mi je drago za ovo sto mu se desava. Ako je ko zasluzio da bude pokraden to je definitivno on i njegov Real. Koliko su samo puta bili pogurani...

Los kapiten

pre 3 godine

Bacio kapitensku traku.Kakve veze ima traka sa utakmicom.Treba savez da ga kazni.A onda ide dubioza.Los primer mladjim generacijama itd.Pa dalje uvreda zemlje naroda i saveza.Kao kapiten ti moras da budes primer.Izglupirao u tim godinama...Mozda je podcenio protivnika...I to ga izbacilo iz takta a sudija dolio so na ranu...

Zagor

pre 3 godine

Pokradeni ili ne, neka odluči FIFA, mada je sudija odlučio i to je sad činjenica. Ali za njegovo ponašanje treba da ga kazne, ne novčano, to ga neće pogoditi, nego 3 utakmice bez njega. Da malog umišljenog "polu-boga" opet spuste na zemlju. Tu gde se inače igra fudbal.

miladin

pre 3 godine

Debelo ce UEFA da se izvini Portugalu za ovakvu sudijsku kradju koja se desila gde su im uzeta 2 cista boda. Ne da nece CR7 dobiti nikakvu kaznu vec ubuduce Portugal ce biti forsiran apsolutno na sve moguce nacine da se direktno plasira na mundijal a to ce se i desiti.

didzi

pre 3 godine

Niko da spomene da je covek sa potpunim pravom protestvovao. A ta organizacija sto kaznjava bi mogla da kazni sudije za "nedolicno ponasanje", tj. javno laganje, varanje u cilju izazivanja netacnog ishoda utakmice.. i, ako jednog dana bude pravde, da pocnu da nadoknadjuju stetu ostecenima.
Ovako samo ceo svet gleda, i vidi ko je koga posteno prevario. A niko bez sudijskog odobrenja ne moze drugog prevariti. Dakle sudije i organizacija koja ih zaposljava su odgovorni za probleme.
A onaj ko se zali i pokaze se da se pravedno zalio, treba pohvalu da dobije, jer pravdu podstice.

Јабучило

pre 3 godine

Ja koliko sam video on nije bio van terena dok sudija nije svirao kraj. On je krenuo kao ka svlačionici, i bio na nasoj polovini, ali je bio u terenu do zvizduka.
(Aaaaa, 29. mart 2021 15:04)

Истина. Али је бацио капитенску траку.

Dextasy

pre 3 godine

Pa nije bacio traku jer ne voli Portugal ili neće da bude kapiten nego baš zato što živi za njih i iznervirao se. Jaka stvar, diže se nepotrebna prašina oko gluposti.

Rocky

pre 3 godine

Nista tu od kazne, mada je za onakvo bshacenje je zasluzio drakonsku kaznu.


Ali ne vaze pravila za sve. Proći će to kao i prethodnih puta kad je on u pitanju.

tvrtko

pre 3 godine

Da, da... Sve se bojim da nameravaju da ga kazne. Sledi izvinjenje UEFA i posle toga u poslednjem kolu ima da se sudi sve za Portugaliju kad mi budemo gosti. Sudija na toj utakmici verovatno Feliks Brih :)

Pandev

pre 3 godine

Samo ga treba kazniti par utakmica, jer on zivi za statistiku, 3 utakmice u prvenstvu i 3 u reprezentaciji mislim da bi bilo korektno, vise ce to da ga boli nego novcana kazna.

riSbo

pre 3 godine

Koliko su klinci zaludjeni Ronaldom, opsednuti zapravo s njim da oni ne mogu ni najociglednije negativne stvari da priznaju i kazu ok, pogresio je i kraj price. Oni opravdavaju njegovo bacanja kapitenske trake i napustanje terena s tim sto mu je ponisten gol!! Pa jel znate vi koliko je do sad bilo nepravde, sudijskih gresaka u mnogo bitnijim utakmicama pa jel se ko ponasao ovako?? Dajte mi 1 samo primer da je kapiten ovako odreagovao ?? Nema ga! Jer ne postoji u istoriji fudbala razmazenije primadone od njega. Umislio da je veci od same igre. Pokazao ogromnu dozu nepostovanja prema svima.Navijacima, svojoj zemlji,nasoj repprezentaciji, fudbalu u globalu.
Jesu igraci Bayerna demonstrativno napustali teren kad je ovaj "gospodin" zabijao golove iz ofsajda kao na traci i jos se bezobrazno dicio sa onim njegovim sirovim i degutantnim skakanjem ?? Jel Bufon bacio traku Juventusa kad se svirao onaj presmesni penal? Ili PSG jel iko izasao sa terena nakon onog presmesnog penala kad je Kros metar u ofsajdu i sudija ne dize zastavicu?? Tada zalizanom nije smetalo, nije se cak udostojio ni izvinuti kroz medije, nista.Dicio se zlatnim loptama koje su bile farsa, bas kao i njegove titule. Hajde dajte mi 1 samo primer da je jedan kapiten izasao pre kraja utakmice ,bacivsi traku na zemlju iz protesta??Nema ga ! Ovaj je uspeo nadmasiti i samog sebe. Prosto ne mogu da shvatim kakav mentalni sklop moras da budes da ti ovaj lik bude nekakav uzor ili simpatican.prosto ne mogu da shvatim...

Zoran

pre 3 godine

Da su streljali Ronalda zato što je bacio traku i demonstrativno izašao sa terena i to bi bila mala kazna za neke ovde kako razmišljaju.

Stralee

pre 3 godine

Pa ja da sam dao pobednicki go za svoju zemlju i sudija mi ga ponisti, pojeo bi i sudiju i loptu, a i zastavicu, pa makar ne igrao vise nikad za reprezentaciju...

Jataganac

pre 3 godine

Licno bih voleo da ga ne kazne u smislu suspenzije za neku od sledecih utakmica Protugala u kvalifikacijama. Ok, covek je reagovao kako je reagovao, pobesneo je. Samo se stavite na nejgovo mesto. I mi smo imali mnogo razumevanja za naseg Novaka kad je onu sudkinju pogodio lopticom. Ronaldo je samo pobesneo, izasao i bacio traku. Ako je opsovao nekog nek bude kaznjen novcano. Nikog nije koliko sam video napao, udario ili sl. Jedino ako je uradio jos nesto gore sto se nije videlo. Mada ne znam sta. I napred Srbija! Odigrajte svaku utakmicu kao u subotu! Ronaldo i dalje si za mene kralj ali napred Srbija! ;)

Boris Banović

pre 3 godine

Trebalo je odmah da mu se dodeli crveni karton, prema propozicijama. Sudija nema pravo da kompenzuje , ako je već procenio da nije bilo osnova da dosudi gol za Portugal !
Na osnovu toga, bez obzira što je i pitanju jedan od najboljih fudbalera ikad, trebalo bi da usledi adekvatnae kazna. Ovo nije korektno ni prema reprezentaciji Srbije, koja je nebrojeno puta bivala kažnjena ili oštećena od strane sudija !

JB

pre 3 godine

Stanislave, sudija nije poništio gol već nije dosudio gol. Da ga poništi, treba da ga prvo dosudi. Lično mislim da je trebalo da svirne i pokaže na centar.

fenomen

pre 3 godine

Jos je Ronaldo bio dobar. Na njegovom mestu znam ljude koji bi nokautirali makar pomocnog sudiju. Dajte ljudi, budite ljudi. Zamislite obrnutu situaciju, da je nama ponisten takav cist gol u poslednjim sekundama. Pa mi bi sudije okretali na raznju. Naravno da sam ogroman navijac Srbije i ova kradja u nasu korist je samo mala satisfakcija koliko smo puta mi bili pokradeni ali ne mogu da se radujem i pravim ćorav. Najbolje je da cutimo i da se pravimo mutavi jer koliko sutra mozemo biti oštećeni. Protiv sam da se Ronaldo kazni. Ja bi pre kaznio Dmitrovica.

Stanislav

pre 3 godine

Reakcija, možda malo preterana jer je kapiten, je bila sasvim opravdana i uperena ka sudiji koji je poništio potpuno regularan gol i nikome više.
FIFA se ponaša bahato kao da su joj svi sportisti roblje a od njih, pre svega takvih kao Ronaldo, živi i to prebogato.
I Ronaldo je samo čovek.

gazda

pre 3 godine

(el_patron, 29. mart 2021 16:49)

Jel me bas toliko volis pa moras svuda da me pominjes?

P.S pa nisam ja kriv sto Barsa i Argentina propadaju godinama unazad sa Leom kao kapitenom. :)

Mixa

pre 3 godine

I treba da ga kazne, 3 meca! Ako ima najvise pratioca na drustvenim mrezama, neka bude primer kako se bahatost kaznjava! Nekad mi je bio simpatican, ali poslednjih par godina uopste nije! Samo se bojim da zbog ove sudijske greske u narednim mecevima Portugal guraju do kraja kako bi direktno otisao na sp!

insta

pre 3 godine

Teren je napustio i traku bacio tek kada je sudija svirao kraj. Nema osnove za kaznu.
(insta, 29. mart 2021 16:31)

Aha, sudija je svirao kraj i onda moze go da se skine pored aut linije? Pa kraj je?
(ccc, 29. mart 2021 16:46)

Nemojmo sad da preterujemo i da idemo u krajnost. Primer ti nema veze sa vezom. Niko se nije skidao go, čak i da skineš dres kada je sudija odsvirao kraj nećeš dobiti nikakav karton, niti naknadnu kaznu.

Dzoni

pre 3 godine

(komsija_sa_treceg_sprata, 29. mart 2021 17:15)

ne moram da se druzim to u vezi Ikardija ceo svet zna i Ronalda niko nije isprozivao vec je samo Meira rekao da nije trebao tako da odreaguje.

inace poznato je da je Messi odstranio nekoliko saigraca o tome je pricao i nekadasnji selektor Tata Martino. i sad ti meni reci ko njemu daje za pravo da on izbacuje ljude iz nacionalnog tima kao da je to njegova privatna reprezentacija?

root

pre 3 godine

Trebalo je odmah da mu se dodeli crveni karton, prema propozicijama. Sudija nema pravo da kompenzuje , ako je već procenio da nije bilo osnova da dosudi gol za Portugal !
Na osnovu toga, bez obzira što je i pitanju jedan od najboljih fudbalera ikad, trebalo bi da usledi adekvatnae kazna. Ovo nije korektno ni prema reprezentaciji Srbije, koja je nebrojeno puta bivala kažnjena ili oštećena od strane sudija !
(Boris Banović, 29. mart 2021 16:23)


Tako nešto ne postoji u propozicijama tako da nije mogao da dobije crveni.

123

pre 3 godine

Reakcija, možda malo preterana jer je kapiten, je bila sasvim opravdana i uperena ka sudiji koji je poništio potpuno regularan gol i nikome više.
FIFA se ponaša bahato kao da su joj svi sportisti roblje a od njih, pre svega takvih kao Ronaldo, živi i to prebogato.
I Ronaldo je samo čovek.
(Stanislav, 29. mart 2021 15:45)


Slkazem se. Ronaldo je samo covek i treba ga kazniti kao coveka..

Bajo

pre 3 godine

Pa covjek je pokraden samo tako, uzeli su mu cist gol i pobjedu ispred ruku, ako ono nije bila sasvim razumljiva i opravdana reakcija, onda ne znam sta jeste.
(Mile, 29. mart 2021 15:28)

Ne. Niti je ono bio gol, niti je pokraden.
Nema VAR niti kamere, tako da Mozes samo da sanjaš. Lopta mora da prođe celim obimom, a sta se tebi i ostalim fanovima Penalda ucinilo manje je bitno... tvoj problem.

Bahati licemer je zasluzio bas kaznu. Ali nece je biti, znamo to ...

insta

pre 3 godine

Niko njega ne krivi sto je protestvovao vec sto je bacio kapitensku traku i napustio teren.
(kaokakao, 29. mart 2021 14:48)

Teren je napustio i traku bacio tek kada je sudija svirao kraj. Nema osnove za kaznu.

Урош

pre 3 godine

Сви знамо како је се њему и Реалу судилo док je играo у том клубу. Нема клуба који није био оштећен против њих. Роналдо је последња особа на овом свету која може да се жали на судијe.

Darko

pre 3 godine

Najbolje da ulaziš I ulaziš u igru kako ti se ćefne. Svašta.
(Sexisto, 29. mart 2021 14:34)

Ronaldo nije izasao iz igre. O cemu ti pricas?

Dzoni

pre 3 godine

(riSbo, 29. mart 2021 16:23)

pa i Messi je kao u transu slavio one silne kradje protiv Celsija,Reala,Arsenala,Milana,PSG,Celtika,Juventusa,Milana pa tad si imao razumevanja za njega i bio ti je beskrajno simpatican.

Gramzi - Bagins

pre 3 godine

Stvar je u tome sto ce Fifa morati da ga kazni, i to bas zato sto je Ronaldo, jer ce, u suprotnom, i drugi igraci poceti tako da se ponasaju pa ce se fudbal pretvoriti u cirkus najgore vrste.

Mile

pre 3 godine

Vratiš snimak i obratiš pažnju koliko je Ronaldu stalo da on da gol, on uopšte nije ispratio nastavak akcije niti ga je zanimalo šta se dešava u nastavku (sramota da od onolikog gola Portugalac pogodi Mitrovica na liniji)! Zaključak, samo njegovi golovi ga zanimaju. Nije ni l od lidera. Lider mora da ima harizmu i da maksimalno suzbije sopstvenu sujetu da bi tim funkcionisao. Kristijano je samo izuzetan golgeter sa neverovatnim osećajem za gol.

Darko

pre 3 godine

Saigrače je ostavio na cedilu a protivnike nije poštovao.
Odnos prema sudiji da ne pominjemo.
Kao malo dete je bio...da je lopta bila njegova odneo bi i loptu.
(Idi begaj, 29. mart 2021 14:25)

Kako mislis da je saigrace ostavio na cedilu? Sve vreme je bio u terenu. Imas li oci?

Petar

pre 3 godine

A što jel' zato što je lopova uhvatio u krađi?

Da nije trebalo da mu zahvali možda?
(Lajavi Krelac, 29. mart 2021 16:33)

Susjed, nemoj da se nerviras.

Petar

pre 3 godine

Postoje susjedi sa kompleksima i autosovinisti, ima razlike u njima. Kako god, nijedan nece reci da je i ovo fudbal, da je i on sam dao gol iz ofsajda protiv nas, a da VARA-a nije bilo protiv Švajcarske.

Nebitni su...

qw777

pre 3 godine

Ronaldo igra sada mnogo slabije i sto bude bio stariji sve vise ce se zbog njegove nemoći javljati ponos i neprimereno ponasanje.

komsija_sa_treceg_sprata

pre 3 godine

(riSbo, 29. mart 2021 16:45)

kako nekome moze da bude uzor Messi koji tera saigrace iz reprezentacije?
(Dzoni, 29. mart 2021 16:57

Ti se inace druzis sa Mesijam pa znas te info iz prve ruke jel da?
Cak i da je tako, a ima million primera gde su mnogi veliki igraci udarali veto za neke druge saigrace, to se ne moze meriti sa ovim sto je Ronaldo napravio care.
Nevidjeno do sad da se neko ovako ponasa, baci kapitensku traku i napusti utakmicu pre kraja. Evo juce ga i njegov sunarodnik javno isprozivao. Sta misle u sebi kad ovako javno izadju i kritikuju pitam se? Nadam se da cemo mu utrpat 3 komada u Lisabonu i ostaviti bez svetskog. Bilo bi sjajno.

Kanga

pre 3 godine

Pre 3-4 godine je ovako Barseloni ponisten gol protiv Betisa, a lopta je bila barem 1 metar u golu. I to je bilo pred kraj sezone, a upravo ovaj isti Ronaldo i Real osvojise titulu ispred Barselone upravo zbog ta 2 boda koja je Barselona izgubila protiv Betisa.

Ukucajte na googlu: Barcelona pokradena na gostovanju kod Betisa

Iste te godine je i Mesiju ponisten gol na isti takav nacin pa se nesto ne secam da je Mesi pravio ovakve scene kao Ronaldo, a kradja je opet bila ociglednija nego ovo od Ronalda protiv Srbije.

Ukucajte na googlu: Nogometna Europa bruji o skandalu u Valenciji

Srki

pre 3 godine

Nisam bas ekspert za portugalski, ali razumem ponesto te uz asistenciju google translate, moze se tako reci sve razumeti. Uglavnom posetio sam par njihovih portala i komentara nakon utakmice i ono sto mi je zapelo za oko je da dosta njih ustvari misli da bi Portugal bolje igrao bez Ronalda i da bi se on ustvari trebao i povuci. Smatraju da imaju novu generaciju i da trebaju uigravati mlade snage koje ce biti nosioci igre. Misle da Ronaldo vise steti nego doprinosi. Gledajuci ove dve utakmice, moglo bi se tako zakljuciti. I jos nesto, takodje solidan deo njih je ogorcen njegovom reakcijom. Nisu sretni sto je bacio traku na teren . LJutnja i frustracija je opravdana, ali neopravdavaju izlazak sa terena, a posebno ih je zabolelo to bacanje trake.
Ima par njihovih starijih legendi koji su odreagovali . Nekako se stice utisak da bi dosta njih volelo da Ronaldo zavrsi sa reprezentacijom. Boje se da ce uprskati razvoj nove generacije.

Srle

pre 3 godine

Ne smeju oni da kazne Ronalda jer svako drugi bi dobio drugi zuti za onaj izlazak sa terena ali sudija nije hteo da ga izbaci iako ne bi moglo da utice na rezultat posto je utakmica bila pri kraju. Sad kao pokrecu postupak a znamo da nece biti nikakvih sankcija.

nikad nikome izvini

pre 3 godine

...da li neko zna da li je Ronaldo dobio dva žuta kartona protiv Srbije...prvi kad je šutnuo loptu posle sviranog ofsajda a drugi zbog ne sportskog ponašanja? Ovaj drugi sam video a za prvi nisam siguran...

riSbo

pre 3 godine

(riSbo, 29. mart 2021 16:23)

pa i Messi je kao u transu slavio one silne kradje protiv Celsija,Reala,Arsenala,Milana,PSG,Celtika,Juventusa,Milana pa tad si imao razumevanja za njega i bio ti je beskrajno simpatican.
(Dzoni, 29. mart 2021 16:31)

Dzoni decko Mesi nikad nije bacio traku na teren i izasao van njega i kad je bio zakinut a znamo vrlo dobro da je bio cesto isto tako zakinut, to je poenta price! Kapiras? Ili ipak ne? Niko nikad nije ovako odreagovao, sramota i jos veca je sramota i tuga da vi opravdavate ovako nesto. Ne zna covek sta bi rekao na sve to osim da ponovicu, ne shvatam mentalni sklop svih vas koji ste opsednuti ovakvom pojavom koju aposlutno niko ne gotivi iz mog okruzenja a docekan je zvizducima na svakom stadionu gde gostuje. Simulator, padavicar, folirant, arogantan, narcisoidan, sebican, opsednut sobom i golovima. Mogu da razumem ako je nekom uzor Zidan , brazilci Ronaldo ili Ronaldinho, Del Piero, Anri, ali Cristiano i Nejmar, e to ne mogu nikako. Kakvi ste vi pacenici.

el_patron

pre 3 godine

el_patron, 29. mart 2021 16:49)

Jel me bas toliko volis pa moras svuda da me pominjes?

P.S pa nisam ja kriv sto Barsa i Argentina propadaju godinama unazad sa Leom kao kapitenom. :)
(gazda, 29. mart 2021 16:54

Obozavam te ahahahahahahahahahhaha
Nego kakav si nam kao coek, jel pritisak uredu posle svih ovih katasotrfa zadnjih sedmica hahahahahahahahahaha. Pa jel dotle doslo da ni azerbejdzanu ne moze zabiti ?? hahahahhaha

Kralj mača

pre 3 godine

Е овако је и Војводина требало да буде кажњена у финалу Купа против Партизана прије неколико година, кад је изгубила са 2:1, а напустили су терен прије краја меча, јер им судија није свирао пенал.

No name

pre 3 godine

I jel ovo prvi put da je postupio ovako ne verujem.

Za mene Ronaldo fudbalska legenda a ne verujem da je loš čovek naskroz. Iako se pobunio za treći gol koji mu nije priznat.. Kaznit ga ništa neće postić a drugo nema zašta. Samo zato što je normalno reagovao i nerezonski bacio traku. Ponavljam zbog gola i to da su mogli da dobiju utakmicu. U sledećoj će im se to vratit negde.

el_patron

pre 3 godine

pa i Messi je kao u transu slavio one silne kradje protiv Celsija,Reala,Arsenala,Milana,PSG,Celtika,Juventusa,Milana pa tad si imao razumevanja za njega i bio ti je beskrajno simpatican.
(Dzoni, 29. mart 2021 16:31)


aaaaaa evo ga hahahahahaha. Jesi nam dobar Gazdaaaaa??? Nema te nesto zadnjih dana sedmica? Juventus propao od kako je Ronaldo tamo, sramote se po evropi od prosecnih ekipa, izgubice i skudeto a doveden da osvoje ligu sampiona ahahahahahah i na sve to opet je bruka i sramota, osudio ga citav svet zbog ponasanja.
Baca traku, napusta utakmicu hahahahahahhaaha
Ne moze vise ni azerbejdzanu zabiti, a Porto i Srbija su misaona imenica ahahahahahaha. ali ne bitni sad ce Luksemburg da kiki tovari i da vi malo slavite hehehehehhe.
A Mesi pokazuje kakav je lider.Digao barsu i bore se za duplu krunu .Razbija Ronalda i ove sezone ahahahahahahahhahahahaah

ccc

pre 3 godine

Teren je napustio i traku bacio tek kada je sudija svirao kraj. Nema osnove za kaznu.
(insta, 29. mart 2021 16:31)

Aha, sudija je svirao kraj i onda moze go da se skine pored aut linije? Pa kraj je?

Mile

pre 3 godine

Pa covjek je pokraden samo tako, uzeli su mu cist gol i pobjedu ispred ruku, ako ono nije bila sasvim razumljiva i opravdana reakcija, onda ne znam sta jeste.

miladin

pre 3 godine

Debelo ce UEFA da se izvini Portugalu za ovakvu sudijsku kradju koja se desila gde su im uzeta 2 cista boda. Ne da nece CR7 dobiti nikakvu kaznu vec ubuduce Portugal ce biti forsiran apsolutno na sve moguce nacine da se direktno plasira na mundijal a to ce se i desiti.

Dextasy

pre 3 godine

Pa nije bacio traku jer ne voli Portugal ili neće da bude kapiten nego baš zato što živi za njih i iznervirao se. Jaka stvar, diže se nepotrebna prašina oko gluposti.

didzi

pre 3 godine

Niko da spomene da je covek sa potpunim pravom protestvovao. A ta organizacija sto kaznjava bi mogla da kazni sudije za "nedolicno ponasanje", tj. javno laganje, varanje u cilju izazivanja netacnog ishoda utakmice.. i, ako jednog dana bude pravde, da pocnu da nadoknadjuju stetu ostecenima.
Ovako samo ceo svet gleda, i vidi ko je koga posteno prevario. A niko bez sudijskog odobrenja ne moze drugog prevariti. Dakle sudije i organizacija koja ih zaposljava su odgovorni za probleme.
A onaj ko se zali i pokaze se da se pravedno zalio, treba pohvalu da dobije, jer pravdu podstice.

Nebitan

pre 3 godine

Zasto ljudi kod na likuju? Da su osteceni jesu, on je u afektu postupio tako kako je postupio ali realno gledano dosta ljudi bi isto to uradilo. Bolji smo bili ali na kraju smo imali puno srece.

Stralee

pre 3 godine

Pa ja da sam dao pobednicki go za svoju zemlju i sudija mi ga ponisti, pojeo bi i sudiju i loptu, a i zastavicu, pa makar ne igrao vise nikad za reprezentaciju...

Jagodic.Kistanje.

pre 3 godine

Za repku Portugala i njihove navijace bi najbolje bilo da ga kazne zauvek s'obzirom da je sad prosječni igrac a veliki potrosac lopti. Sutira iz svih pozicija,sutira slobodnjake gde ima bar pet boljih i stvarno dobrih izvodjaca a u krajnjem slucaju zauzima mesto boljem igracu u napadu.

Los kapiten

pre 3 godine

Bacio kapitensku traku.Kakve veze ima traka sa utakmicom.Treba savez da ga kazni.A onda ide dubioza.Los primer mladjim generacijama itd.Pa dalje uvreda zemlje naroda i saveza.Kao kapiten ti moras da budes primer.Izglupirao u tim godinama...Mozda je podcenio protivnika...I to ga izbacilo iz takta a sudija dolio so na ranu...

Stanislav

pre 3 godine

Reakcija, možda malo preterana jer je kapiten, je bila sasvim opravdana i uperena ka sudiji koji je poništio potpuno regularan gol i nikome više.
FIFA se ponaša bahato kao da su joj svi sportisti roblje a od njih, pre svega takvih kao Ronaldo, živi i to prebogato.
I Ronaldo je samo čovek.

Aaaaa

pre 3 godine

Ja koliko sam video on nije bio van terena dok sudija nije svirao kraj. On je krenuo kao ka svlačionici, i bio na nasoj polovini, ali je bio u terenu do zvizduka.

IGITA

pre 3 godine

Ljudi čovek se bunio što mu nije priznat gol i to je na mestu i zbog greške treba kazniti sudije, ali što je napustio teren i bacio kapitensku traku treba ga kazniti bar sa četiri utakmice neigranja, mada delim mišljenje da ja Portugal jači u napadu bez njega.Živeo Piksi i majka Srbija!

Idi begaj

pre 3 godine

on nije ugrozio ni saigrace ni protivnike ni sudije
I ne vidim razlog da ga kazne
(Jaime Vardy, 29. mart 2021 14:11)

Saigrače je ostavio na cedilu a protivnike nije poštovao.
Odnos prema sudiji da ne pominjemo.
Kao malo dete je bio...da je lopta bila njegova odneo bi i loptu.

Bajo

pre 3 godine

Pa covjek je pokraden samo tako, uzeli su mu cist gol i pobjedu ispred ruku, ako ono nije bila sasvim razumljiva i opravdana reakcija, onda ne znam sta jeste.
(Mile, 29. mart 2021 15:28)

Ne. Niti je ono bio gol, niti je pokraden.
Nema VAR niti kamere, tako da Mozes samo da sanjaš. Lopta mora da prođe celim obimom, a sta se tebi i ostalim fanovima Penalda ucinilo manje je bitno... tvoj problem.

Bahati licemer je zasluzio bas kaznu. Ali nece je biti, znamo to ...

Jataganac

pre 3 godine

Licno bih voleo da ga ne kazne u smislu suspenzije za neku od sledecih utakmica Protugala u kvalifikacijama. Ok, covek je reagovao kako je reagovao, pobesneo je. Samo se stavite na nejgovo mesto. I mi smo imali mnogo razumevanja za naseg Novaka kad je onu sudkinju pogodio lopticom. Ronaldo je samo pobesneo, izasao i bacio traku. Ako je opsovao nekog nek bude kaznjen novcano. Nikog nije koliko sam video napao, udario ili sl. Jedino ako je uradio jos nesto gore sto se nije videlo. Mada ne znam sta. I napred Srbija! Odigrajte svaku utakmicu kao u subotu! Ronaldo i dalje si za mene kralj ali napred Srbija! ;)

Aron

pre 3 godine

Trebalo bi da ga kazne, onakvo ponašanje je neverovatno. Zamislite jednog Levandovskog da se tako ponaša? Ili Toni Krosa?. To mora da je bio izraz nemoći i frustracije zbog toga što nemogu da pobede slabijeg id sebe i što smo mi bili potpuno ravnopravni u vezi igre. Ne shvataljivo je takvo ponašanje jer evo Belgija je igrala nerešeno sa Češkom u Pragu. Ako su bolji ima revanš i još osam utakmica da to dokažu. Ovako ispadaju kao da smo mi Portugal a oni Srbija.

el_patron

pre 3 godine

pa i Messi je kao u transu slavio one silne kradje protiv Celsija,Reala,Arsenala,Milana,PSG,Celtika,Juventusa,Milana pa tad si imao razumevanja za njega i bio ti je beskrajno simpatican.
(Dzoni, 29. mart 2021 16:31)


aaaaaa evo ga hahahahahaha. Jesi nam dobar Gazdaaaaa??? Nema te nesto zadnjih dana sedmica? Juventus propao od kako je Ronaldo tamo, sramote se po evropi od prosecnih ekipa, izgubice i skudeto a doveden da osvoje ligu sampiona ahahahahahah i na sve to opet je bruka i sramota, osudio ga citav svet zbog ponasanja.
Baca traku, napusta utakmicu hahahahahahhaaha
Ne moze vise ni azerbejdzanu zabiti, a Porto i Srbija su misaona imenica ahahahahahaha. ali ne bitni sad ce Luksemburg da kiki tovari i da vi malo slavite hehehehehhe.
A Mesi pokazuje kakav je lider.Digao barsu i bore se za duplu krunu .Razbija Ronalda i ove sezone ahahahahahahahhahahahaah

komsija_sa_treceg_sprata

pre 3 godine

(riSbo, 29. mart 2021 16:45)

kako nekome moze da bude uzor Messi koji tera saigrace iz reprezentacije?
(Dzoni, 29. mart 2021 16:57

Ti se inace druzis sa Mesijam pa znas te info iz prve ruke jel da?
Cak i da je tako, a ima million primera gde su mnogi veliki igraci udarali veto za neke druge saigrace, to se ne moze meriti sa ovim sto je Ronaldo napravio care.
Nevidjeno do sad da se neko ovako ponasa, baci kapitensku traku i napusti utakmicu pre kraja. Evo juce ga i njegov sunarodnik javno isprozivao. Sta misle u sebi kad ovako javno izadju i kritikuju pitam se? Nadam se da cemo mu utrpat 3 komada u Lisabonu i ostaviti bez svetskog. Bilo bi sjajno.

Mile

pre 3 godine

Vratiš snimak i obratiš pažnju koliko je Ronaldu stalo da on da gol, on uopšte nije ispratio nastavak akcije niti ga je zanimalo šta se dešava u nastavku (sramota da od onolikog gola Portugalac pogodi Mitrovica na liniji)! Zaključak, samo njegovi golovi ga zanimaju. Nije ni l od lidera. Lider mora da ima harizmu i da maksimalno suzbije sopstvenu sujetu da bi tim funkcionisao. Kristijano je samo izuzetan golgeter sa neverovatnim osećajem za gol.

Ivan

pre 3 godine

Strucnjaci ovde se polomise da objasne kako mu ne treba zameriti, jer je to bila njegova reakcija na nepravdu. Kada je Antic na SP 2014 poludeo zbog kradje nase reprezentacije protiv Australije, ne secam se da ste bili ovako ratoborni. Antic je za svoju reakciju dobio visemesecnu kaznu zabrane vodjenja ekipe.

Sexisto

pre 3 godine

on nije ugrozio ni saigrace ni protivnike ni sudije
I ne vidim razlog da ga kazne
(Jaime Vardy, 29. mart 2021 14:11)

Najbolje da ulaziš I ulaziš u igru kako ti se ćefne. Svašta.

insta

pre 3 godine

Niko njega ne krivi sto je protestvovao vec sto je bacio kapitensku traku i napustio teren.
(kaokakao, 29. mart 2021 14:48)

Teren je napustio i traku bacio tek kada je sudija svirao kraj. Nema osnove za kaznu.

ccc

pre 3 godine

Teren je napustio i traku bacio tek kada je sudija svirao kraj. Nema osnove za kaznu.
(insta, 29. mart 2021 16:31)

Aha, sudija je svirao kraj i onda moze go da se skine pored aut linije? Pa kraj je?

Kanga

pre 3 godine

Pre 3-4 godine je ovako Barseloni ponisten gol protiv Betisa, a lopta je bila barem 1 metar u golu. I to je bilo pred kraj sezone, a upravo ovaj isti Ronaldo i Real osvojise titulu ispred Barselone upravo zbog ta 2 boda koja je Barselona izgubila protiv Betisa.

Ukucajte na googlu: Barcelona pokradena na gostovanju kod Betisa

Iste te godine je i Mesiju ponisten gol na isti takav nacin pa se nesto ne secam da je Mesi pravio ovakve scene kao Ronaldo, a kradja je opet bila ociglednija nego ovo od Ronalda protiv Srbije.

Ukucajte na googlu: Nogometna Europa bruji o skandalu u Valenciji

Pandev

pre 3 godine

Samo ga treba kazniti par utakmica, jer on zivi za statistiku, 3 utakmice u prvenstvu i 3 u reprezentaciji mislim da bi bilo korektno, vise ce to da ga boli nego novcana kazna.

Srki

pre 3 godine

Nisam bas ekspert za portugalski, ali razumem ponesto te uz asistenciju google translate, moze se tako reci sve razumeti. Uglavnom posetio sam par njihovih portala i komentara nakon utakmice i ono sto mi je zapelo za oko je da dosta njih ustvari misli da bi Portugal bolje igrao bez Ronalda i da bi se on ustvari trebao i povuci. Smatraju da imaju novu generaciju i da trebaju uigravati mlade snage koje ce biti nosioci igre. Misle da Ronaldo vise steti nego doprinosi. Gledajuci ove dve utakmice, moglo bi se tako zakljuciti. I jos nesto, takodje solidan deo njih je ogorcen njegovom reakcijom. Nisu sretni sto je bacio traku na teren . LJutnja i frustracija je opravdana, ali neopravdavaju izlazak sa terena, a posebno ih je zabolelo to bacanje trake.
Ima par njihovih starijih legendi koji su odreagovali . Nekako se stice utisak da bi dosta njih volelo da Ronaldo zavrsi sa reprezentacijom. Boje se da ce uprskati razvoj nove generacije.

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Lik je poludeo doslovno zbog radi sebe a ne pobede. Već je upisao gol u 94-om, on rešio, on heroj, vidite me naaaači sam ikada itd. To bacanja trake je odraz lične frustracije i samozaljubljenosti. Njemu ej, su oduzeli gol.

Ne spori niko da je sila i istorija, isto tako je patološki narcis i egomanijak. Samo šutirati onolike slobodnjake pored živog Bruna i Bernarda je suludo sebično. Ronaldo trenutno nije u top 3 igrača Portugala i samo koči fenomalne brzanjce koje imaju u napadu. Al' njihov problem koga briga za to.

Jedva čekam meč dole, pregoreće od želje a kouč Pikse kao špicer sprema kontrice i ševu. Biće to gore šamaranje Portugalaca od Grka 2004. Previše kmeče i to i se mora vratiti.

aaaaa

pre 3 godine

Bas mi je drago za ovo sto mu se desava. Ako je ko zasluzio da bude pokraden to je definitivno on i njegov Real. Koliko su samo puta bili pogurani...

123

pre 3 godine

Reakcija, možda malo preterana jer je kapiten, je bila sasvim opravdana i uperena ka sudiji koji je poništio potpuno regularan gol i nikome više.
FIFA se ponaša bahato kao da su joj svi sportisti roblje a od njih, pre svega takvih kao Ronaldo, živi i to prebogato.
I Ronaldo je samo čovek.
(Stanislav, 29. mart 2021 15:45)


Slkazem se. Ronaldo je samo covek i treba ga kazniti kao coveka..

наполеон

pre 3 godine

Фудбалер не сме да напусти терен без дозволе судије. Ако самовољно напусти терен добија жути картон.

ssss

pre 3 godine

Njega je iz takta izbacilo to sto se nije vidio na utakmici. Nije ucestvovao ni u jednom golu i to mu je bilo vatra, sad ga dao na kraju, a sudija nije vidio. Joooj kuku njemu.

Урош

pre 3 godine

Сви знамо како је се њему и Реалу судилo док je играo у том клубу. Нема клуба који није био оштећен против њих. Роналдо је последња особа на овом свету која може да се жали на судијe.

el_patron

pre 3 godine

el_patron, 29. mart 2021 16:49)

Jel me bas toliko volis pa moras svuda da me pominjes?

P.S pa nisam ja kriv sto Barsa i Argentina propadaju godinama unazad sa Leom kao kapitenom. :)
(gazda, 29. mart 2021 16:54

Obozavam te ahahahahahahahahahhaha
Nego kakav si nam kao coek, jel pritisak uredu posle svih ovih katasotrfa zadnjih sedmica hahahahahahahahahaha. Pa jel dotle doslo da ni azerbejdzanu ne moze zabiti ?? hahahahhaha

Klinac

pre 3 godine

Bacio kapitensku traku.Kakve veze ima traka sa utakmicom.Treba savez da ga kazni.A onda ide dubioza.Los primer mladjim generacijama itd.Pa dalje uvreda zemlje naroda i saveza.Kao kapiten ti moras da budes primer.Izglupirao u tim godinama...Mozda je podcenio protivnika...I to ga izbacilo iz takta a sudija dolio so na ranu...
(Los kapiten, 29. mart 2021 14:31)

Ako se za skidanje dresa kod proslave gola dobija žuti karton, nema govora da ovo ne bude kažnjeno. Žuti je dobio zbog prigovora, morao je bar još 1 zbog napuštanja terena i bacanja trake. Za veću kaznu nek vivi FIFA.

Јабучило

pre 3 godine

Ja koliko sam video on nije bio van terena dok sudija nije svirao kraj. On je krenuo kao ka svlačionici, i bio na nasoj polovini, ali je bio u terenu do zvizduka.
(Aaaaa, 29. mart 2021 15:04)

Истина. Али је бацио капитенску траку.

Rade

pre 3 godine

Naravno, u pravu su..
nije niko bacao kapitenske trake niti napustao utakmice kada je on dobijao nepostojece penale, davao golove iz ofsajda.

Zagor

pre 3 godine

Pokradeni ili ne, neka odluči FIFA, mada je sudija odlučio i to je sad činjenica. Ali za njegovo ponašanje treba da ga kazne, ne novčano, to ga neće pogoditi, nego 3 utakmice bez njega. Da malog umišljenog "polu-boga" opet spuste na zemlju. Tu gde se inače igra fudbal.

riSbo

pre 3 godine

Koliko su klinci zaludjeni Ronaldom, opsednuti zapravo s njim da oni ne mogu ni najociglednije negativne stvari da priznaju i kazu ok, pogresio je i kraj price. Oni opravdavaju njegovo bacanja kapitenske trake i napustanje terena s tim sto mu je ponisten gol!! Pa jel znate vi koliko je do sad bilo nepravde, sudijskih gresaka u mnogo bitnijim utakmicama pa jel se ko ponasao ovako?? Dajte mi 1 samo primer da je kapiten ovako odreagovao ?? Nema ga! Jer ne postoji u istoriji fudbala razmazenije primadone od njega. Umislio da je veci od same igre. Pokazao ogromnu dozu nepostovanja prema svima.Navijacima, svojoj zemlji,nasoj repprezentaciji, fudbalu u globalu.
Jesu igraci Bayerna demonstrativno napustali teren kad je ovaj "gospodin" zabijao golove iz ofsajda kao na traci i jos se bezobrazno dicio sa onim njegovim sirovim i degutantnim skakanjem ?? Jel Bufon bacio traku Juventusa kad se svirao onaj presmesni penal? Ili PSG jel iko izasao sa terena nakon onog presmesnog penala kad je Kros metar u ofsajdu i sudija ne dize zastavicu?? Tada zalizanom nije smetalo, nije se cak udostojio ni izvinuti kroz medije, nista.Dicio se zlatnim loptama koje su bile farsa, bas kao i njegove titule. Hajde dajte mi 1 samo primer da je jedan kapiten izasao pre kraja utakmice ,bacivsi traku na zemlju iz protesta??Nema ga ! Ovaj je uspeo nadmasiti i samog sebe. Prosto ne mogu da shvatim kakav mentalni sklop moras da budes da ti ovaj lik bude nekakav uzor ili simpatican.prosto ne mogu da shvatim...

riSbo

pre 3 godine

(riSbo, 29. mart 2021 16:23)

pa i Messi je kao u transu slavio one silne kradje protiv Celsija,Reala,Arsenala,Milana,PSG,Celtika,Juventusa,Milana pa tad si imao razumevanja za njega i bio ti je beskrajno simpatican.
(Dzoni, 29. mart 2021 16:31)

Dzoni decko Mesi nikad nije bacio traku na teren i izasao van njega i kad je bio zakinut a znamo vrlo dobro da je bio cesto isto tako zakinut, to je poenta price! Kapiras? Ili ipak ne? Niko nikad nije ovako odreagovao, sramota i jos veca je sramota i tuga da vi opravdavate ovako nesto. Ne zna covek sta bi rekao na sve to osim da ponovicu, ne shvatam mentalni sklop svih vas koji ste opsednuti ovakvom pojavom koju aposlutno niko ne gotivi iz mog okruzenja a docekan je zvizducima na svakom stadionu gde gostuje. Simulator, padavicar, folirant, arogantan, narcisoidan, sebican, opsednut sobom i golovima. Mogu da razumem ako je nekom uzor Zidan , brazilci Ronaldo ili Ronaldinho, Del Piero, Anri, ali Cristiano i Nejmar, e to ne mogu nikako. Kakvi ste vi pacenici.

fenomen

pre 3 godine

Jos je Ronaldo bio dobar. Na njegovom mestu znam ljude koji bi nokautirali makar pomocnog sudiju. Dajte ljudi, budite ljudi. Zamislite obrnutu situaciju, da je nama ponisten takav cist gol u poslednjim sekundama. Pa mi bi sudije okretali na raznju. Naravno da sam ogroman navijac Srbije i ova kradja u nasu korist je samo mala satisfakcija koliko smo puta mi bili pokradeni ali ne mogu da se radujem i pravim ćorav. Najbolje je da cutimo i da se pravimo mutavi jer koliko sutra mozemo biti oštećeni. Protiv sam da se Ronaldo kazni. Ja bi pre kaznio Dmitrovica.

qw777

pre 3 godine

Ronaldo igra sada mnogo slabije i sto bude bio stariji sve vise ce se zbog njegove nemoći javljati ponos i neprimereno ponasanje.

sasha

pre 3 godine

@Jaime Vardy
Ljudi placaju da bi gledali. Kada bi svaki igrac napustio teren kad mu se prohte, sve manje ljudi bi placalo da to gleda. Dakle, ugrozio je profit, a to mu nece oprostiti...

MoJdOmOJeGa

pre 3 godine

Nemoj ga kažnjavate ljubim vam boga, ovi bez njega jači minimum 3 puta. On kaki je ego manijak samo ih koči i siluje u napadu jer mora gol da da :). Kad on ne bi igrao onaj mali Silva..Jota..Bruno i Andre Silva bi se razleteli po terenu...

bakicar

pre 3 godine

Prema zvijezdama posebno treba biti revnosan prilikom primjene pravila jer su uzor djeci, maloljetnici posmatraju njihovo ponašanje i imitiraju isto.

Srle

pre 3 godine

Ne smeju oni da kazne Ronalda jer svako drugi bi dobio drugi zuti za onaj izlazak sa terena ali sudija nije hteo da ga izbaci iako ne bi moglo da utice na rezultat posto je utakmica bila pri kraju. Sad kao pokrecu postupak a znamo da nece biti nikakvih sankcija.

Mixa

pre 3 godine

I treba da ga kazne, 3 meca! Ako ima najvise pratioca na drustvenim mrezama, neka bude primer kako se bahatost kaznjava! Nekad mi je bio simpatican, ali poslednjih par godina uopste nije! Samo se bojim da zbog ove sudijske greske u narednim mecevima Portugal guraju do kraja kako bi direktno otisao na sp!

filipovski990

pre 3 godine

Nece ga uopšte kazniti. Trebao je crveni da dobije, svaki drugi igrac bi dobio. Nije da mrzim ronalda, ali realno se nije video tokom cele utakmice i jos se ponasao kao isfrustirano dete od 13god.

Zoran

pre 3 godine

Da su streljali Ronalda zato što je bacio traku i demonstrativno izašao sa terena i to bi bila mala kazna za neke ovde kako razmišljaju.

tvrtko

pre 3 godine

Da, da... Sve se bojim da nameravaju da ga kazne. Sledi izvinjenje UEFA i posle toga u poslednjem kolu ima da se sudi sve za Portugaliju kad mi budemo gosti. Sudija na toj utakmici verovatno Feliks Brih :)

Rocky

pre 3 godine

Nista tu od kazne, mada je za onakvo bshacenje je zasluzio drakonsku kaznu.


Ali ne vaze pravila za sve. Proći će to kao i prethodnih puta kad je on u pitanju.

Boris Banović

pre 3 godine

Trebalo je odmah da mu se dodeli crveni karton, prema propozicijama. Sudija nema pravo da kompenzuje , ako je već procenio da nije bilo osnova da dosudi gol za Portugal !
Na osnovu toga, bez obzira što je i pitanju jedan od najboljih fudbalera ikad, trebalo bi da usledi adekvatnae kazna. Ovo nije korektno ni prema reprezentaciji Srbije, koja je nebrojeno puta bivala kažnjena ili oštećena od strane sudija !

Dzoni

pre 3 godine

(riSbo, 29. mart 2021 16:23)

pa i Messi je kao u transu slavio one silne kradje protiv Celsija,Reala,Arsenala,Milana,PSG,Celtika,Juventusa,Milana pa tad si imao razumevanja za njega i bio ti je beskrajno simpatican.

Kralj mača

pre 3 godine

Е овако је и Војводина требало да буде кажњена у финалу Купа против Партизана прије неколико година, кад је изгубила са 2:1, а напустили су терен прије краја меча, јер им судија није свирао пенал.

Gramzi - Bagins

pre 3 godine

Stvar je u tome sto ce Fifa morati da ga kazni, i to bas zato sto je Ronaldo, jer ce, u suprotnom, i drugi igraci poceti tako da se ponasaju pa ce se fudbal pretvoriti u cirkus najgore vrste.

Exile on Main St.

pre 3 godine

Cekaj malo zar nisu nasi fudbaleri neznalice i splavari? zar bese mi imamo ispodprosecne fudbalere koji pripadaju trecem rangu Evropskog fudbala? meni samo zao Piksija,posle svih ovih pohvala covek ce doziveti veliko omalovazavanje prilikom prvog losijeg rezultata, jer ovde raja menja misljenje kako vetar duva i svako ide na to da podilazi trenutnom misljenju vecine.

Dzoni

pre 3 godine

(komsija_sa_treceg_sprata, 29. mart 2021 17:15)

ne moram da se druzim to u vezi Ikardija ceo svet zna i Ronalda niko nije isprozivao vec je samo Meira rekao da nije trebao tako da odreaguje.

inace poznato je da je Messi odstranio nekoliko saigraca o tome je pricao i nekadasnji selektor Tata Martino. i sad ti meni reci ko njemu daje za pravo da on izbacuje ljude iz nacionalnog tima kao da je to njegova privatna reprezentacija?

No name

pre 3 godine

I jel ovo prvi put da je postupio ovako ne verujem.

Za mene Ronaldo fudbalska legenda a ne verujem da je loš čovek naskroz. Iako se pobunio za treći gol koji mu nije priznat.. Kaznit ga ništa neće postić a drugo nema zašta. Samo zato što je normalno reagovao i nerezonski bacio traku. Ponavljam zbog gola i to da su mogli da dobiju utakmicu. U sledećoj će im se to vratit negde.

insta

pre 3 godine

Teren je napustio i traku bacio tek kada je sudija svirao kraj. Nema osnove za kaznu.
(insta, 29. mart 2021 16:31)

Aha, sudija je svirao kraj i onda moze go da se skine pored aut linije? Pa kraj je?
(ccc, 29. mart 2021 16:46)

Nemojmo sad da preterujemo i da idemo u krajnost. Primer ti nema veze sa vezom. Niko se nije skidao go, čak i da skineš dres kada je sudija odsvirao kraj nećeš dobiti nikakav karton, niti naknadnu kaznu.

nikad nikome izvini

pre 3 godine

...da li neko zna da li je Ronaldo dobio dva žuta kartona protiv Srbije...prvi kad je šutnuo loptu posle sviranog ofsajda a drugi zbog ne sportskog ponašanja? Ovaj drugi sam video a za prvi nisam siguran...

root

pre 3 godine

Trebalo je odmah da mu se dodeli crveni karton, prema propozicijama. Sudija nema pravo da kompenzuje , ako je već procenio da nije bilo osnova da dosudi gol za Portugal !
Na osnovu toga, bez obzira što je i pitanju jedan od najboljih fudbalera ikad, trebalo bi da usledi adekvatnae kazna. Ovo nije korektno ni prema reprezentaciji Srbije, koja je nebrojeno puta bivala kažnjena ili oštećena od strane sudija !
(Boris Banović, 29. mart 2021 16:23)


Tako nešto ne postoji u propozicijama tako da nije mogao da dobije crveni.

gazda

pre 3 godine

(el_patron, 29. mart 2021 16:49)

Jel me bas toliko volis pa moras svuda da me pominjes?

P.S pa nisam ja kriv sto Barsa i Argentina propadaju godinama unazad sa Leom kao kapitenom. :)

Darko

pre 3 godine

Saigrače je ostavio na cedilu a protivnike nije poštovao.
Odnos prema sudiji da ne pominjemo.
Kao malo dete je bio...da je lopta bila njegova odneo bi i loptu.
(Idi begaj, 29. mart 2021 14:25)

Kako mislis da je saigrace ostavio na cedilu? Sve vreme je bio u terenu. Imas li oci?

Petar

pre 3 godine

A što jel' zato što je lopova uhvatio u krađi?

Da nije trebalo da mu zahvali možda?
(Lajavi Krelac, 29. mart 2021 16:33)

Susjed, nemoj da se nerviras.

Petar

pre 3 godine

Postoje susjedi sa kompleksima i autosovinisti, ima razlike u njima. Kako god, nijedan nece reci da je i ovo fudbal, da je i on sam dao gol iz ofsajda protiv nas, a da VARA-a nije bilo protiv Švajcarske.

Nebitni su...

JB

pre 3 godine

Stanislave, sudija nije poništio gol već nije dosudio gol. Da ga poništi, treba da ga prvo dosudi. Lično mislim da je trebalo da svirne i pokaže na centar.

Darko

pre 3 godine

Najbolje da ulaziš I ulaziš u igru kako ti se ćefne. Svašta.
(Sexisto, 29. mart 2021 14:34)

Ronaldo nije izasao iz igre. O cemu ti pricas?