Četvrtak, 22.12.2005.

22:14

Poraz Partizana u Francuskoj

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Poraz Partizana u Francuskoj IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

filip

pre 18 godina

Stvarno mi nije jasno kako je moguce da jedan kosarkaski klub kao sto je Partizan koji u svojim redovima ima sve najbolje i najtalentovanije igrace koje nase domace trziste moze da ponudi, plus da ne pricamo o tome sto su nekoliko njih ipak reprezentativci, iz godine u godinu ovako BRUKA nasu ligu, a samim tim i zemlju... STRASNO!

Pexon JF Kladovo

pre 18 godina

@Laki
Au covece sto ti lepo rezonujes. Pa ti i tako tebi slicni uhvatili ste se za tog Peru Antica kao pijan za plot. Kao bili ste oslabljeni njegovim neigranjem. A sta da kazem za nas sto nam nisu igrali Loncar, Tripkovic, Velickovic i Bozic. Cetiri titule za redom (a bice najverovatnije i peta) su pravo merilo snage. Titula, mastaj te o tome.

Lazar

pre 18 godina

Molim komesara i komandita cete partizana da saopste siroj javnosti kojeg mladog talenta je ove sezone izbrusio i isfabrikovao trenerski guru Vujosevic, pa ce onda ona dva prvopomenuta da ga prodaju nekom stranom klubu pa ce onda oni da nastave haranje sa svojom cetom na ovim prostorima.
Cini se da je ove sezone poslednja strofa te lagane pesmice za siroke narodne mase.

P.S. Umalo da zaboravim ne da onaj Luka Bogdanovic dominira na svojoj prirodnoj poziciji, TROJKI.

P.S.S. Drago mi je da se ponovo oglasio komentator, nedostaje jos samo informator.

Valjak

pre 18 godina

OTVORENO UPOZORENJE UPRAVI PARTIZANA:
Ako Parizan nastavi da ponavlja loše rezultate u Evropi, ja ću od sada svake nedelje da kopiram isti komentar, jer nemam šta novo da komentarišem (kao, mislili smo da ćemo izgubiti, kad ono izgubili smo, daklem izgubljeno izgubljeni, izgubljeni na kvadrat). Mnogo vas sve volim i pozdravljam, Duleta najviše. :)

Aleksandar

pre 18 godina

Nemam obicaj da komentarisem utakmice Partizana, ali jednostavno sada moram. Kao Veliki Zvezdas, iskreno, slatko bih zay****o ortake (grobare) zbog jos jednog poraza. Ali... halo bre. Pa dobili su nas sa ovim krs timom. Pa sa kojim se pravom mi javljamo ovde da prozivamo. Cekajmo prvu pobedu pa onda prozivke. A ne ovako...ono kao "u bre vi ste sramota za kosarku" a biju nas kada stignu. Evo i ovoj goodyear ligi gde sudije i nisu bas nesto naklonjene njima (sto je slucaj u domacem prvenstvu). Bre dobijamo kompleks od njih u basketu (doduse i oni od nas u fudbalu). Zato zamolio bih Delije da se uzdrze od komentara na ovakve vesti, jer mi ispadamo smesni. Kada dobijemo te iste grobare, e onda ce da padne prozivka. Do tada, sto nas narod kaze "use i u svoje kljuse".
Toliko od mene i...
Pozdrav.

debeli

pre 18 godina

PARTIZAN IMA SAMO JEDNOG TALENTOVANOG IGRACA,TO JE PEKOVIC.TRIPKOVIC JE RAZMAZEN,NE IGRA ODBRANU....KOSTA PEROVIC UMESTO DA NAPREDUJE SVE JE GORI I GORI.DECKO NEMA AGRESIVNOST,PUNO JE MIRAN,STATICAN,UPLASEN.....LUKA BOGDANOVIC JE BOLJE IGRAO U ZVEZDI KAD JE IMAO 16GODINA.STAGNIRA...BRAUN JE NAJLOSIJI STRANAC U SRBIJI.LONCAR IGRA BASKET A NE KOSARKU,MOZE MU SE,MILOJE AKO NE DA 30POENA I NEMA 15 SKOKOVA MI GUBIMO SA30 RAZLIKE.SEM MILOJEVICA I PEKOVICA SVI OSTALI SU ZA ATLAS,AVALA ADU,OKK BEOGRAD.TO JE NAZALOST REALNOST,DA SE NE LAZEMO U CELOJ SRBIJI JA NE VIDIM IGRACA KOJI JE DORASTAO DA IGRA EVROLIGU.MOZDA O" BENON,TU SE SPISAK ZAVRSAVA

Čarli

pre 18 godina

smešno i jadno! ovaj orez ima samo dve pobede i to obe protiv partizana a inale je smešna ekipa da smešnija ne može da bude. doduše, teška srca moram da kažem da je smešniji moj partizan.jadno. koliko smo jadni najbolje govori podatak da smo protiv zvezde imali 28 skokova više a zvezda je imala šut za produžetak. crni nam se dani pišu.

Patriota

pre 18 godina

Secam se pre cetiri i vise sezona kada sam sa uzivanjem pratio sve utakmice Partizana u Evro ligi, nismo stalno pobedjivali ali smo bili ravnopravni a stizali smo i do fajnal fora. Kada su Divac i Danilovic preuzeli klub a drzava prestala da daje lovu pocelo je nazadovanje a svake godine tim je sve slabiji i sve se svodi na prezivljavanje. I ako su otisli posrtanje se nastavlja. Pa dokle vise gospodo? Kada ce se vise doneti taj zakon o sportu, mozda ce tada neko i imati interesa da ulaze u klubove pa necemo vise biti topovsko meso za svaki iole pristojniji klub iz Evrope? To je koren problema, a dotle cemo Ligu sampiona u fudbalu i fajnal for evro lige uglavnom gledati na TV-u i navijati za razne liverpule, barselone itd.

Don

pre 18 godina

krajnjeje vreme da Partizan menja nešto, ili trenera ili upravu ili način selekcije igrača jer ovo već postaje jako tužno i smešno. do kada će Partizan da "stvara" igrače kad će početi da se bori za plasman što je mislim poenta svakog takmičenja. Stvarno nemam više živce da ih gledam od četvrtka do četvrtka kako se blamiraju širom Evrope

kosta

pre 18 godina

zamolio bih sve papagaje i one koji im po medijima ispiraju mozak da konacno objasne kako je to GY liga unistila kosarku? Bas bih voleo da jednom cujem i konkretne razloge a ne samo jeftinu radikalsku demagogiju!

blazza

pre 18 godina

za alekeksandra dorcol:

-kao prvo, ortez je trenutno prvi u francuskom prvenstvu sa pobedom vise od le mana.
-ukoliko povezujes razliku u skokovima na derbiju i dva poena razlike na kraju, imaj u vidu jednu cinjenicu: DA JE SUDJENJE U POSLEDNJOJ CETVRTINI BILO MAKAR KOREKTNO, RAZLIKA BI BILA 15 POENA, A NE DVA.
A evo i zasto:

1. Milojeviceva tri poslednja faula nisu postojala: jedan faul u napadu nad gurovicem posle finte na trojci, gurovic kasni i ne stize da se postavi na vreme - cist faul odbrane, faul prilikom skoka nad radivojevicem, apsolutno smesan jer je lopta bila kod milojevica, i poslednji i najkomicniji prilikom borbe za poziciju i teatralnog pada gurovica. Ovo zna svako ko se imalo razume u kosarku.
2. Zadnja dva faula Perovica nisu postojala: prvi faul u napadu kad je navodno prilikom polaganja lopte sklonio ruku dragojlovicu (koji to pritom stalno radi), i drugi kod neuspelog rolinga, sudija svira faul u napadu dok je dragojlovic bio zbunjen misleci da je faul njemu sviram. I ovo zna svako ko se razume u kosarku.
3. Na osam razlike, sudija svira milojevicu nepravilan blok, sto je u najmanju ruku smesno imajuci u vidu da dragojlovic ne samo da gura rukama igraca kojeg blokira vec ga cesto i drzi (kao bakica u trecoj cetvrtiti).
4. U poslednjem napadu, kod dva razlike za partizan i skoka suputa u napadu, sudija svira faul na bakicu iako se on oslobodio lopte bar dve sekunde pre NAMERNOG faula Jeretina. Taj faul niko ne bi svirao jer je lopte u momentu faula vec bila kod brauna na 5 sekuni do kraja (braunu je dodao loptu suput, kome je loptu dodao Bakic pre faula). Ako se svirao faul bez lopte onda je to nesportski faul.
To ti je Aleksandre, zasto razlika nije bila veca. Uz to dodaj i izostanak citave bekovske linije i to ti je to. A ne brini, uz iole korektno sudjenje sledeci put gubite od nadam se kompletnog Partizana bar 20 razlike.

Laki

pre 18 godina

Le Man je dobio Orteza sa 15 razlike! Zvezda je taj Le Man glatko dobila 2 puta, a Partizan glatko gubio 2 puta od Orteza. Iako u neki igraci koje Zvezda ima nijesu na njenom nivou, ipak ima potencijal da tuce Partizan glatko sa dvocifrenom razlikom bilo kada. U drbiju je odnos u skokovima bio 44-18, Zvezda je promasila znatno vise sl. bacanja a izgubila je sa 2 poena razlike. Onakav skok se vise nikada ne moze ponoviti, a sa Anticem u timu bice jos i jaci. Samo da Dragojlovic ima prednost u odnosu na Bjelicu i Misanovica. Ipak je on igrac za njih sto je i pokazao u vecem dijelu sezonu.
Partizan je prosto pukao. Njega jos samo mogu da vade sudije u domacoj ligi.

komentator

pre 18 godina

Juce je u svim novinama bila ispovest nekog menadzera Joksimovica koji blati nase reprezentativce i to DRZI KONFERENCIJU ZA STAMPU U PROSTORIJAMA FK CRVENE ZVEZDE !!!
Alo ljudi, pa ko mu to daje za pravo !!! Piksi da li si ti normalan, pa nije ti to privatna firma da u njoj verovatno tvoji prijatelji rade sta hoce!
STRAVA !!! Zamislite recimo u nekom inostranom klubu da neki menadzercic zloupotrebi prostorije kluba za svoju licnu zalopojku !
Drugo ako ste pazljivo citali, menadzercic kaze da boli uvo njega i Mijata za tricavih 100-200 hilajad Evra !!!! I jos kaze da je on zavrsio posao,a da Vidic tu stavlja svog menadzera ! Auu, pa sta prica taj ? Pa koga ce da stavi da pregovara za njega nego svog menadzera ?
Uostalom, sta taj menadzercic gura nos ako decko ima svog menadzera ?
PIKSI OVO JE SKANDAL ZA TEBE I TVOJE SARADNIKE I ZATO CETE DA PALITE KAD TAD !

Informator

pre 18 godina

Aco sa Dorcola, ne kaže se u sledećim utakmicama nego "sledeće sezone". Ti si izgleda nov na ovom sajtu.
Što se tiče utakmice nisam bolje ni očekivao. Ipak smo preslabi za Evroligu.

Zvezdas

pre 18 godina

Pitam se kako je Zvezda sebi mogla dozvoliti da od ovakve ekipe izgubi? Kada se pogledaju rezultati medjusobnih utakmica svih ekipa u Jadranskoj Ligi a kada se uzmu u obzir porazi tih istih ekipa u euroligi ili ULEB-kupu, onda je sasvim jasno na koju je granu pao kvalitet balkanske kosarke. Jadni smo skroz...i mi i komsije iz BiH i HR.

wtf

pre 18 godina

@Goodyear
Ti se ne javljaj...nismo harali evropom ali se nismo brukali! Igrali smo i na f4!
Prosle i ove sezone igramo ocajno, gle cuda, tacno kad smo poceli da igramo GY ligu!
I jos jednom, kakav god ocajan bio Partizan za evroligu uvek ce biti najjaci u nasoj ligi pa se ti zapitaj koliko ste tek vi i ostali ocajni!?!
Seti se jos i vasih nastupa u evroligi...skor 2-8 i 1-9!!!
PARTIZAN SAMPION!!!

Ivke

pre 18 godina

Partizan igra totalno nezanimljivo vech u drugoj ccetvrtini znass da je pobedejen samo pitanje je sa kolikom razlikom. Pokvarisse pare i menadzeri nassu kossarku.

doox

pre 18 godina

Dobro je momci, ovo je najbolje sto vi umete i mozete. Jednostavno mora se dovesti barem 2 zaista jaka igraca ako se zeli nesto postici u Euroleague. Nema veze, bice bolje iduce godine. Zato svi zajedno sa Duletom na GoaSapiens za novogodisnju noc, da se malo razdrmate. I povedite onog glupana Brnovica sa sobom. A pre toga da pobedite Sijenu. A on, ako bude srece, nadje angazman negde. Ajde, sa srecom!

djuric srdjan

pre 18 godina

jednostavno se od ovog tima vise ne i ocekuje, bar ja ne ocekujem.Samo mi je krivo sto se toliko prostora daje Tripkovicu, jer decko stvarno trosi dosta lopti, umisljajuci da je Stojakovic..

zoran

pre 18 godina

Ipak je Partizan realno pre slab za EL. Ne da je klupa tanka nego i prvih 5( uzgred nije bas naj jasnije ko su tih 5)
Mislim da fali tu par ozbiljnih igraca!
Sto se tice kometara komsija pa sta su pa oni odigrali u realno mnogo slabijem uleb kupu i oni su svake sezaone ispadali u prvom krugu a imali.

alexandar,dorcol

pre 18 godina

e pa grobari super ste prosli,samo -9,navikli smo od vas da gubite sa 20!!!!
inace da podsetim,taj isti ortez je izgubio od le mana sa 15razlike!
a sto se tice razmislite malo-odnos skokova 44-18,zvezda promasila 5vise bacanja od partizana,izgubila u zadnjoj sekundi i promasenim sutem gurovica,a da ne pricam o faulu suputa 2osekundi pre kraja!
znaci zvezda kad odigra bolje pod kosem,imace jos 10-ak napada,znaci odvalicemo vas u sledecim utakmicama!
a vi nastavite da trenirate...

Space Jam

pre 18 godina

Mlada i poletna ekipa Partizana prosto vapi za plejom koji je u stanju da brže misli i odigrava od usporenog Džeralda Brauna. Čak je i Uroš Tripković, koji je viši igrač od njega i ne igra na toj poziciji, bolja opcija na mestu pleja, pod uslovom da popravi sigurnost u vodjenju lopte. Prosto je neverovatno koliko se osetila razlika u načinu igre igrača Partizana kada je igru napustio Braun i kada su dobili slobodu u kretnjama i kada su morali da svi preuzmu odgovornost u prenosu lopte preko polovine terena i u organizovanju napada. Treba analizirati šta se dešava kada Braun organizuje napad. Dok se igrači trude da mu postavljaju uzastopne blokove on ih ne koristi za prodore pod koš ili šuteve sa distance. Istovremeno dok se igrači Partizana oslobadjaju svojih čuvara, on jednostavno vodi loptu levo-desno i po običaju kasni u asistencijama, verovatno iz straha da ne pogreši, a po zvršenom dodavanju prestaje da se kreće. Od "pik end rola" nema ni traga ni glasa, a trojku ne može da pogodi ni pod razno, što znači da se njegova uloga uglavnom svodi na prenos lopte preko polovine terena. Zbog toga ne čudi što su njegovi koeficijenti korisnosti obično jednocifreni, iako na terenu provodi veliki deo vremena. Partizan ove godine ima iskusniji i jači tim za Pekovića i Lončara, ali igra lošije nego prošle godine, kada je igru vodio Avdalović, jasno je i zašto. Ove godine, bržu i lepršaviju košarku od Partizana igraju i FMP i Zvezda, pa čak i Hemofarm, koji ima prilično stariju ekipu od Partizana.

grobari.arizona

pre 18 godina

PARTIZANE MOJ I KAD GUBIS MI SMO UZ TEBE TVOJI VERNI GROBARI IZ ARIZONE NA CELU SA VLADOM STONOGOM KOJI BI ZIVOT DAO ZA PARTIZAN

Cibonas

pre 18 godina

Dolje Jadranska liga unistila nam je ligu, sad imamo dva solidna tipa a prije smo ih imali deset jakih. Jedina utjeha je sto bar predemo drugi krug, ovaj Partizan nije normalan, osam utakmica sedam poraza, prvak iz zemlje svjetskih sampiona, ha, ha, ha.

IVAN PFC

pre 18 godina

Imam utisak da su Tripković i Perović neko proklestvo koje je zahvatilo Partizan, a šta tek reći o onima koji ih forsiraju svo ovo vreme. Same ne znam šta se cigani javljaju sa komentarima kada nisu mogli da nas pobede ni u ovom jadnom sastavu.

Ronaldinho

pre 18 godina

Figo je sasvim u pravu.Najbolji primer je Vujanic,otisao je kad bi nam najvise koristio.Trabaju nam pojacanja,jos jedan plej pre svega a ako moze i centar

Figo

pre 18 godina

Ovo stvarno vise nema smisla. Dokle ce Partizan vise ovako da igra i kada ce vise napraviti tim koji ce moci donekle dobro da igra evroligu? Ovde barem 6-7 igraca ne zasluzuje da nosi dres Partizana. Vec 5 godina mi pravimo igrace trpimo njihove katastrofalne patije a kad postanu pravi igraci mi ih prodajemo i tako opet,a Partizan tone sve dublje. Treba proizvoditi mlade igrace ali to nije posao Partizana vec neke druge ekipe npr. FMP-a. Partizanovi navijci nisu zasluzili da gledaju samo poraze u evroligi i pitanje je dokle ce imati strpljenja za pricu "Ovo je dobra skola". Netreba vise ni da igramo evropu jer smo stvarno zalutali.

Deniro

pre 18 godina

Kao sto rekoh pucanija,rakari nece jos dugo da prodje krecu kola nizbrdo vec u sledecem kolu protiv cibosa!NIKOME LAK ZALOGAJ al zamalo!

Goodyear

pre 18 godina

Neke rece da nam je Jadranska liga unistila kosarku? Kao da je Partizan prije nje harao Evropom....hehehehe..... Nadam se da ce iduce godine neko drugo igrati u Evroligu, jer sigurno nece biti ovakva bruka i sramota kao Duletova ekipa.

C_Barkley

pre 18 godina

koliko bih voleo da je ovo do vujosevica. Da je tako lako bi smo to resili . nego je problem u kvalitetu a pogotovo MENTALITETU nasih kosarkasa koji igraju kao da su im vezane ruke pred utakmicu ili da moraju da igraju na jednoj nozi pa su i pre pocetka utakmice osudjeni na poraz. Dule uradi nesto molim te, ne mogu da podnesem toliko izgubljenih lopti i toliko slabu koncentraciju.

Jelena

pre 18 godina

I sveke sezone isto,NIJEDNO POJACANJE SE NE DOVODI U PARTIZAN!!!
Strasno!!!
A klupa nam je kratka da kraca ne moze biti! Nismo imali pleja i kao "pojacanje" nam dodje raspali Braun koji ne zna nista!!!
Nemam komentara!
I pre starta smo znali koju ce poziciju Partizan da zauzme u Evroligi!!! Ne zbog teske grupe vec zato sto nema tim!!!
Ako vi mislite da je do samih igraca problem,molim navedite ih!
Hvala!

Jelena

pre 18 godina

Braun odmah mora da leti iz PARTIZANA! Ocajno sudjenje je bilo! Milojevic previse fali timu,kao i Bakic!
Stasno,da strasnije ne moze da bude!!!

Dole Jadranska liga!!! Unistila nam je kosarku!!! Imajte milosti!!!

Teratom

pre 18 godina

Definitivno ste poprimili sindrom koji je fk Crvena zvezda imala nekoliko sezona.
U evropi nema sanse da se uradi nesto,ali zato se sve snage usmeravaju prema derbiju.
Pobeda u derbiju i "mirna backa".
To nicemu ne vodi.100%

C_Barkley

pre 18 godina

koliko bih voleo da je ovo do vujosevica. Da je tako lako bi smo to resili . nego je problem u kvalitetu a pogotovo MENTALITETU nasih kosarkasa koji igraju kao da su im vezane ruke pred utakmicu ili da moraju da igraju na jednoj nozi pa su i pre pocetka utakmice osudjeni na poraz. Dule uradi nesto molim te, ne mogu da podnesem toliko izgubljenih lopti i toliko slabu koncentraciju.

Teratom

pre 18 godina

Definitivno ste poprimili sindrom koji je fk Crvena zvezda imala nekoliko sezona.
U evropi nema sanse da se uradi nesto,ali zato se sve snage usmeravaju prema derbiju.
Pobeda u derbiju i "mirna backa".
To nicemu ne vodi.100%

Jelena

pre 18 godina

Braun odmah mora da leti iz PARTIZANA! Ocajno sudjenje je bilo! Milojevic previse fali timu,kao i Bakic!
Stasno,da strasnije ne moze da bude!!!

Dole Jadranska liga!!! Unistila nam je kosarku!!! Imajte milosti!!!

Jelena

pre 18 godina

I sveke sezone isto,NIJEDNO POJACANJE SE NE DOVODI U PARTIZAN!!!
Strasno!!!
A klupa nam je kratka da kraca ne moze biti! Nismo imali pleja i kao "pojacanje" nam dodje raspali Braun koji ne zna nista!!!
Nemam komentara!
I pre starta smo znali koju ce poziciju Partizan da zauzme u Evroligi!!! Ne zbog teske grupe vec zato sto nema tim!!!
Ako vi mislite da je do samih igraca problem,molim navedite ih!
Hvala!

Cibonas

pre 18 godina

Dolje Jadranska liga unistila nam je ligu, sad imamo dva solidna tipa a prije smo ih imali deset jakih. Jedina utjeha je sto bar predemo drugi krug, ovaj Partizan nije normalan, osam utakmica sedam poraza, prvak iz zemlje svjetskih sampiona, ha, ha, ha.

Figo

pre 18 godina

Ovo stvarno vise nema smisla. Dokle ce Partizan vise ovako da igra i kada ce vise napraviti tim koji ce moci donekle dobro da igra evroligu? Ovde barem 6-7 igraca ne zasluzuje da nosi dres Partizana. Vec 5 godina mi pravimo igrace trpimo njihove katastrofalne patije a kad postanu pravi igraci mi ih prodajemo i tako opet,a Partizan tone sve dublje. Treba proizvoditi mlade igrace ali to nije posao Partizana vec neke druge ekipe npr. FMP-a. Partizanovi navijci nisu zasluzili da gledaju samo poraze u evroligi i pitanje je dokle ce imati strpljenja za pricu "Ovo je dobra skola". Netreba vise ni da igramo evropu jer smo stvarno zalutali.

Goodyear

pre 18 godina

Neke rece da nam je Jadranska liga unistila kosarku? Kao da je Partizan prije nje harao Evropom....hehehehe..... Nadam se da ce iduce godine neko drugo igrati u Evroligu, jer sigurno nece biti ovakva bruka i sramota kao Duletova ekipa.

Deniro

pre 18 godina

Kao sto rekoh pucanija,rakari nece jos dugo da prodje krecu kola nizbrdo vec u sledecem kolu protiv cibosa!NIKOME LAK ZALOGAJ al zamalo!

IVAN PFC

pre 18 godina

Imam utisak da su Tripković i Perović neko proklestvo koje je zahvatilo Partizan, a šta tek reći o onima koji ih forsiraju svo ovo vreme. Same ne znam šta se cigani javljaju sa komentarima kada nisu mogli da nas pobede ni u ovom jadnom sastavu.

Ronaldinho

pre 18 godina

Figo je sasvim u pravu.Najbolji primer je Vujanic,otisao je kad bi nam najvise koristio.Trabaju nam pojacanja,jos jedan plej pre svega a ako moze i centar

grobari.arizona

pre 18 godina

PARTIZANE MOJ I KAD GUBIS MI SMO UZ TEBE TVOJI VERNI GROBARI IZ ARIZONE NA CELU SA VLADOM STONOGOM KOJI BI ZIVOT DAO ZA PARTIZAN

Space Jam

pre 18 godina

Mlada i poletna ekipa Partizana prosto vapi za plejom koji je u stanju da brže misli i odigrava od usporenog Džeralda Brauna. Čak je i Uroš Tripković, koji je viši igrač od njega i ne igra na toj poziciji, bolja opcija na mestu pleja, pod uslovom da popravi sigurnost u vodjenju lopte. Prosto je neverovatno koliko se osetila razlika u načinu igre igrača Partizana kada je igru napustio Braun i kada su dobili slobodu u kretnjama i kada su morali da svi preuzmu odgovornost u prenosu lopte preko polovine terena i u organizovanju napada. Treba analizirati šta se dešava kada Braun organizuje napad. Dok se igrači trude da mu postavljaju uzastopne blokove on ih ne koristi za prodore pod koš ili šuteve sa distance. Istovremeno dok se igrači Partizana oslobadjaju svojih čuvara, on jednostavno vodi loptu levo-desno i po običaju kasni u asistencijama, verovatno iz straha da ne pogreši, a po zvršenom dodavanju prestaje da se kreće. Od "pik end rola" nema ni traga ni glasa, a trojku ne može da pogodi ni pod razno, što znači da se njegova uloga uglavnom svodi na prenos lopte preko polovine terena. Zbog toga ne čudi što su njegovi koeficijenti korisnosti obično jednocifreni, iako na terenu provodi veliki deo vremena. Partizan ove godine ima iskusniji i jači tim za Pekovića i Lončara, ali igra lošije nego prošle godine, kada je igru vodio Avdalović, jasno je i zašto. Ove godine, bržu i lepršaviju košarku od Partizana igraju i FMP i Zvezda, pa čak i Hemofarm, koji ima prilično stariju ekipu od Partizana.

zoran

pre 18 godina

Ipak je Partizan realno pre slab za EL. Ne da je klupa tanka nego i prvih 5( uzgred nije bas naj jasnije ko su tih 5)
Mislim da fali tu par ozbiljnih igraca!
Sto se tice kometara komsija pa sta su pa oni odigrali u realno mnogo slabijem uleb kupu i oni su svake sezaone ispadali u prvom krugu a imali.

djuric srdjan

pre 18 godina

jednostavno se od ovog tima vise ne i ocekuje, bar ja ne ocekujem.Samo mi je krivo sto se toliko prostora daje Tripkovicu, jer decko stvarno trosi dosta lopti, umisljajuci da je Stojakovic..

alexandar,dorcol

pre 18 godina

e pa grobari super ste prosli,samo -9,navikli smo od vas da gubite sa 20!!!!
inace da podsetim,taj isti ortez je izgubio od le mana sa 15razlike!
a sto se tice razmislite malo-odnos skokova 44-18,zvezda promasila 5vise bacanja od partizana,izgubila u zadnjoj sekundi i promasenim sutem gurovica,a da ne pricam o faulu suputa 2osekundi pre kraja!
znaci zvezda kad odigra bolje pod kosem,imace jos 10-ak napada,znaci odvalicemo vas u sledecim utakmicama!
a vi nastavite da trenirate...

Ivke

pre 18 godina

Partizan igra totalno nezanimljivo vech u drugoj ccetvrtini znass da je pobedejen samo pitanje je sa kolikom razlikom. Pokvarisse pare i menadzeri nassu kossarku.

wtf

pre 18 godina

@Goodyear
Ti se ne javljaj...nismo harali evropom ali se nismo brukali! Igrali smo i na f4!
Prosle i ove sezone igramo ocajno, gle cuda, tacno kad smo poceli da igramo GY ligu!
I jos jednom, kakav god ocajan bio Partizan za evroligu uvek ce biti najjaci u nasoj ligi pa se ti zapitaj koliko ste tek vi i ostali ocajni!?!
Seti se jos i vasih nastupa u evroligi...skor 2-8 i 1-9!!!
PARTIZAN SAMPION!!!

doox

pre 18 godina

Dobro je momci, ovo je najbolje sto vi umete i mozete. Jednostavno mora se dovesti barem 2 zaista jaka igraca ako se zeli nesto postici u Euroleague. Nema veze, bice bolje iduce godine. Zato svi zajedno sa Duletom na GoaSapiens za novogodisnju noc, da se malo razdrmate. I povedite onog glupana Brnovica sa sobom. A pre toga da pobedite Sijenu. A on, ako bude srece, nadje angazman negde. Ajde, sa srecom!

Zvezdas

pre 18 godina

Pitam se kako je Zvezda sebi mogla dozvoliti da od ovakve ekipe izgubi? Kada se pogledaju rezultati medjusobnih utakmica svih ekipa u Jadranskoj Ligi a kada se uzmu u obzir porazi tih istih ekipa u euroligi ili ULEB-kupu, onda je sasvim jasno na koju je granu pao kvalitet balkanske kosarke. Jadni smo skroz...i mi i komsije iz BiH i HR.

Informator

pre 18 godina

Aco sa Dorcola, ne kaže se u sledećim utakmicama nego "sledeće sezone". Ti si izgleda nov na ovom sajtu.
Što se tiče utakmice nisam bolje ni očekivao. Ipak smo preslabi za Evroligu.

komentator

pre 18 godina

Juce je u svim novinama bila ispovest nekog menadzera Joksimovica koji blati nase reprezentativce i to DRZI KONFERENCIJU ZA STAMPU U PROSTORIJAMA FK CRVENE ZVEZDE !!!
Alo ljudi, pa ko mu to daje za pravo !!! Piksi da li si ti normalan, pa nije ti to privatna firma da u njoj verovatno tvoji prijatelji rade sta hoce!
STRAVA !!! Zamislite recimo u nekom inostranom klubu da neki menadzercic zloupotrebi prostorije kluba za svoju licnu zalopojku !
Drugo ako ste pazljivo citali, menadzercic kaze da boli uvo njega i Mijata za tricavih 100-200 hilajad Evra !!!! I jos kaze da je on zavrsio posao,a da Vidic tu stavlja svog menadzera ! Auu, pa sta prica taj ? Pa koga ce da stavi da pregovara za njega nego svog menadzera ?
Uostalom, sta taj menadzercic gura nos ako decko ima svog menadzera ?
PIKSI OVO JE SKANDAL ZA TEBE I TVOJE SARADNIKE I ZATO CETE DA PALITE KAD TAD !

blazza

pre 18 godina

za alekeksandra dorcol:

-kao prvo, ortez je trenutno prvi u francuskom prvenstvu sa pobedom vise od le mana.
-ukoliko povezujes razliku u skokovima na derbiju i dva poena razlike na kraju, imaj u vidu jednu cinjenicu: DA JE SUDJENJE U POSLEDNJOJ CETVRTINI BILO MAKAR KOREKTNO, RAZLIKA BI BILA 15 POENA, A NE DVA.
A evo i zasto:

1. Milojeviceva tri poslednja faula nisu postojala: jedan faul u napadu nad gurovicem posle finte na trojci, gurovic kasni i ne stize da se postavi na vreme - cist faul odbrane, faul prilikom skoka nad radivojevicem, apsolutno smesan jer je lopta bila kod milojevica, i poslednji i najkomicniji prilikom borbe za poziciju i teatralnog pada gurovica. Ovo zna svako ko se imalo razume u kosarku.
2. Zadnja dva faula Perovica nisu postojala: prvi faul u napadu kad je navodno prilikom polaganja lopte sklonio ruku dragojlovicu (koji to pritom stalno radi), i drugi kod neuspelog rolinga, sudija svira faul u napadu dok je dragojlovic bio zbunjen misleci da je faul njemu sviram. I ovo zna svako ko se razume u kosarku.
3. Na osam razlike, sudija svira milojevicu nepravilan blok, sto je u najmanju ruku smesno imajuci u vidu da dragojlovic ne samo da gura rukama igraca kojeg blokira vec ga cesto i drzi (kao bakica u trecoj cetvrtiti).
4. U poslednjem napadu, kod dva razlike za partizan i skoka suputa u napadu, sudija svira faul na bakicu iako se on oslobodio lopte bar dve sekunde pre NAMERNOG faula Jeretina. Taj faul niko ne bi svirao jer je lopte u momentu faula vec bila kod brauna na 5 sekuni do kraja (braunu je dodao loptu suput, kome je loptu dodao Bakic pre faula). Ako se svirao faul bez lopte onda je to nesportski faul.
To ti je Aleksandre, zasto razlika nije bila veca. Uz to dodaj i izostanak citave bekovske linije i to ti je to. A ne brini, uz iole korektno sudjenje sledeci put gubite od nadam se kompletnog Partizana bar 20 razlike.

kosta

pre 18 godina

zamolio bih sve papagaje i one koji im po medijima ispiraju mozak da konacno objasne kako je to GY liga unistila kosarku? Bas bih voleo da jednom cujem i konkretne razloge a ne samo jeftinu radikalsku demagogiju!

Laki

pre 18 godina

Le Man je dobio Orteza sa 15 razlike! Zvezda je taj Le Man glatko dobila 2 puta, a Partizan glatko gubio 2 puta od Orteza. Iako u neki igraci koje Zvezda ima nijesu na njenom nivou, ipak ima potencijal da tuce Partizan glatko sa dvocifrenom razlikom bilo kada. U drbiju je odnos u skokovima bio 44-18, Zvezda je promasila znatno vise sl. bacanja a izgubila je sa 2 poena razlike. Onakav skok se vise nikada ne moze ponoviti, a sa Anticem u timu bice jos i jaci. Samo da Dragojlovic ima prednost u odnosu na Bjelicu i Misanovica. Ipak je on igrac za njih sto je i pokazao u vecem dijelu sezonu.
Partizan je prosto pukao. Njega jos samo mogu da vade sudije u domacoj ligi.

Don

pre 18 godina

krajnjeje vreme da Partizan menja nešto, ili trenera ili upravu ili način selekcije igrača jer ovo već postaje jako tužno i smešno. do kada će Partizan da "stvara" igrače kad će početi da se bori za plasman što je mislim poenta svakog takmičenja. Stvarno nemam više živce da ih gledam od četvrtka do četvrtka kako se blamiraju širom Evrope

Patriota

pre 18 godina

Secam se pre cetiri i vise sezona kada sam sa uzivanjem pratio sve utakmice Partizana u Evro ligi, nismo stalno pobedjivali ali smo bili ravnopravni a stizali smo i do fajnal fora. Kada su Divac i Danilovic preuzeli klub a drzava prestala da daje lovu pocelo je nazadovanje a svake godine tim je sve slabiji i sve se svodi na prezivljavanje. I ako su otisli posrtanje se nastavlja. Pa dokle vise gospodo? Kada ce se vise doneti taj zakon o sportu, mozda ce tada neko i imati interesa da ulaze u klubove pa necemo vise biti topovsko meso za svaki iole pristojniji klub iz Evrope? To je koren problema, a dotle cemo Ligu sampiona u fudbalu i fajnal for evro lige uglavnom gledati na TV-u i navijati za razne liverpule, barselone itd.

Čarli

pre 18 godina

smešno i jadno! ovaj orez ima samo dve pobede i to obe protiv partizana a inale je smešna ekipa da smešnija ne može da bude. doduše, teška srca moram da kažem da je smešniji moj partizan.jadno. koliko smo jadni najbolje govori podatak da smo protiv zvezde imali 28 skokova više a zvezda je imala šut za produžetak. crni nam se dani pišu.

Aleksandar

pre 18 godina

Nemam obicaj da komentarisem utakmice Partizana, ali jednostavno sada moram. Kao Veliki Zvezdas, iskreno, slatko bih zay****o ortake (grobare) zbog jos jednog poraza. Ali... halo bre. Pa dobili su nas sa ovim krs timom. Pa sa kojim se pravom mi javljamo ovde da prozivamo. Cekajmo prvu pobedu pa onda prozivke. A ne ovako...ono kao "u bre vi ste sramota za kosarku" a biju nas kada stignu. Evo i ovoj goodyear ligi gde sudije i nisu bas nesto naklonjene njima (sto je slucaj u domacem prvenstvu). Bre dobijamo kompleks od njih u basketu (doduse i oni od nas u fudbalu). Zato zamolio bih Delije da se uzdrze od komentara na ovakve vesti, jer mi ispadamo smesni. Kada dobijemo te iste grobare, e onda ce da padne prozivka. Do tada, sto nas narod kaze "use i u svoje kljuse".
Toliko od mene i...
Pozdrav.

debeli

pre 18 godina

PARTIZAN IMA SAMO JEDNOG TALENTOVANOG IGRACA,TO JE PEKOVIC.TRIPKOVIC JE RAZMAZEN,NE IGRA ODBRANU....KOSTA PEROVIC UMESTO DA NAPREDUJE SVE JE GORI I GORI.DECKO NEMA AGRESIVNOST,PUNO JE MIRAN,STATICAN,UPLASEN.....LUKA BOGDANOVIC JE BOLJE IGRAO U ZVEZDI KAD JE IMAO 16GODINA.STAGNIRA...BRAUN JE NAJLOSIJI STRANAC U SRBIJI.LONCAR IGRA BASKET A NE KOSARKU,MOZE MU SE,MILOJE AKO NE DA 30POENA I NEMA 15 SKOKOVA MI GUBIMO SA30 RAZLIKE.SEM MILOJEVICA I PEKOVICA SVI OSTALI SU ZA ATLAS,AVALA ADU,OKK BEOGRAD.TO JE NAZALOST REALNOST,DA SE NE LAZEMO U CELOJ SRBIJI JA NE VIDIM IGRACA KOJI JE DORASTAO DA IGRA EVROLIGU.MOZDA O" BENON,TU SE SPISAK ZAVRSAVA

Valjak

pre 18 godina

OTVORENO UPOZORENJE UPRAVI PARTIZANA:
Ako Parizan nastavi da ponavlja loše rezultate u Evropi, ja ću od sada svake nedelje da kopiram isti komentar, jer nemam šta novo da komentarišem (kao, mislili smo da ćemo izgubiti, kad ono izgubili smo, daklem izgubljeno izgubljeni, izgubljeni na kvadrat). Mnogo vas sve volim i pozdravljam, Duleta najviše. :)

Lazar

pre 18 godina

Molim komesara i komandita cete partizana da saopste siroj javnosti kojeg mladog talenta je ove sezone izbrusio i isfabrikovao trenerski guru Vujosevic, pa ce onda ona dva prvopomenuta da ga prodaju nekom stranom klubu pa ce onda oni da nastave haranje sa svojom cetom na ovim prostorima.
Cini se da je ove sezone poslednja strofa te lagane pesmice za siroke narodne mase.

P.S. Umalo da zaboravim ne da onaj Luka Bogdanovic dominira na svojoj prirodnoj poziciji, TROJKI.

P.S.S. Drago mi je da se ponovo oglasio komentator, nedostaje jos samo informator.

Pexon JF Kladovo

pre 18 godina

@Laki
Au covece sto ti lepo rezonujes. Pa ti i tako tebi slicni uhvatili ste se za tog Peru Antica kao pijan za plot. Kao bili ste oslabljeni njegovim neigranjem. A sta da kazem za nas sto nam nisu igrali Loncar, Tripkovic, Velickovic i Bozic. Cetiri titule za redom (a bice najverovatnije i peta) su pravo merilo snage. Titula, mastaj te o tome.

filip

pre 18 godina

Stvarno mi nije jasno kako je moguce da jedan kosarkaski klub kao sto je Partizan koji u svojim redovima ima sve najbolje i najtalentovanije igrace koje nase domace trziste moze da ponudi, plus da ne pricamo o tome sto su nekoliko njih ipak reprezentativci, iz godine u godinu ovako BRUKA nasu ligu, a samim tim i zemlju... STRASNO!

C_Barkley

pre 18 godina

koliko bih voleo da je ovo do vujosevica. Da je tako lako bi smo to resili . nego je problem u kvalitetu a pogotovo MENTALITETU nasih kosarkasa koji igraju kao da su im vezane ruke pred utakmicu ili da moraju da igraju na jednoj nozi pa su i pre pocetka utakmice osudjeni na poraz. Dule uradi nesto molim te, ne mogu da podnesem toliko izgubljenih lopti i toliko slabu koncentraciju.

Teratom

pre 18 godina

Definitivno ste poprimili sindrom koji je fk Crvena zvezda imala nekoliko sezona.
U evropi nema sanse da se uradi nesto,ali zato se sve snage usmeravaju prema derbiju.
Pobeda u derbiju i "mirna backa".
To nicemu ne vodi.100%

Jelena

pre 18 godina

Braun odmah mora da leti iz PARTIZANA! Ocajno sudjenje je bilo! Milojevic previse fali timu,kao i Bakic!
Stasno,da strasnije ne moze da bude!!!

Dole Jadranska liga!!! Unistila nam je kosarku!!! Imajte milosti!!!

Jelena

pre 18 godina

I sveke sezone isto,NIJEDNO POJACANJE SE NE DOVODI U PARTIZAN!!!
Strasno!!!
A klupa nam je kratka da kraca ne moze biti! Nismo imali pleja i kao "pojacanje" nam dodje raspali Braun koji ne zna nista!!!
Nemam komentara!
I pre starta smo znali koju ce poziciju Partizan da zauzme u Evroligi!!! Ne zbog teske grupe vec zato sto nema tim!!!
Ako vi mislite da je do samih igraca problem,molim navedite ih!
Hvala!

Cibonas

pre 18 godina

Dolje Jadranska liga unistila nam je ligu, sad imamo dva solidna tipa a prije smo ih imali deset jakih. Jedina utjeha je sto bar predemo drugi krug, ovaj Partizan nije normalan, osam utakmica sedam poraza, prvak iz zemlje svjetskih sampiona, ha, ha, ha.

Figo

pre 18 godina

Ovo stvarno vise nema smisla. Dokle ce Partizan vise ovako da igra i kada ce vise napraviti tim koji ce moci donekle dobro da igra evroligu? Ovde barem 6-7 igraca ne zasluzuje da nosi dres Partizana. Vec 5 godina mi pravimo igrace trpimo njihove katastrofalne patije a kad postanu pravi igraci mi ih prodajemo i tako opet,a Partizan tone sve dublje. Treba proizvoditi mlade igrace ali to nije posao Partizana vec neke druge ekipe npr. FMP-a. Partizanovi navijci nisu zasluzili da gledaju samo poraze u evroligi i pitanje je dokle ce imati strpljenja za pricu "Ovo je dobra skola". Netreba vise ni da igramo evropu jer smo stvarno zalutali.

Goodyear

pre 18 godina

Neke rece da nam je Jadranska liga unistila kosarku? Kao da je Partizan prije nje harao Evropom....hehehehe..... Nadam se da ce iduce godine neko drugo igrati u Evroligu, jer sigurno nece biti ovakva bruka i sramota kao Duletova ekipa.

Deniro

pre 18 godina

Kao sto rekoh pucanija,rakari nece jos dugo da prodje krecu kola nizbrdo vec u sledecem kolu protiv cibosa!NIKOME LAK ZALOGAJ al zamalo!

IVAN PFC

pre 18 godina

Imam utisak da su Tripković i Perović neko proklestvo koje je zahvatilo Partizan, a šta tek reći o onima koji ih forsiraju svo ovo vreme. Same ne znam šta se cigani javljaju sa komentarima kada nisu mogli da nas pobede ni u ovom jadnom sastavu.

Ronaldinho

pre 18 godina

Figo je sasvim u pravu.Najbolji primer je Vujanic,otisao je kad bi nam najvise koristio.Trabaju nam pojacanja,jos jedan plej pre svega a ako moze i centar

grobari.arizona

pre 18 godina

PARTIZANE MOJ I KAD GUBIS MI SMO UZ TEBE TVOJI VERNI GROBARI IZ ARIZONE NA CELU SA VLADOM STONOGOM KOJI BI ZIVOT DAO ZA PARTIZAN

Space Jam

pre 18 godina

Mlada i poletna ekipa Partizana prosto vapi za plejom koji je u stanju da brže misli i odigrava od usporenog Džeralda Brauna. Čak je i Uroš Tripković, koji je viši igrač od njega i ne igra na toj poziciji, bolja opcija na mestu pleja, pod uslovom da popravi sigurnost u vodjenju lopte. Prosto je neverovatno koliko se osetila razlika u načinu igre igrača Partizana kada je igru napustio Braun i kada su dobili slobodu u kretnjama i kada su morali da svi preuzmu odgovornost u prenosu lopte preko polovine terena i u organizovanju napada. Treba analizirati šta se dešava kada Braun organizuje napad. Dok se igrači trude da mu postavljaju uzastopne blokove on ih ne koristi za prodore pod koš ili šuteve sa distance. Istovremeno dok se igrači Partizana oslobadjaju svojih čuvara, on jednostavno vodi loptu levo-desno i po običaju kasni u asistencijama, verovatno iz straha da ne pogreši, a po zvršenom dodavanju prestaje da se kreće. Od "pik end rola" nema ni traga ni glasa, a trojku ne može da pogodi ni pod razno, što znači da se njegova uloga uglavnom svodi na prenos lopte preko polovine terena. Zbog toga ne čudi što su njegovi koeficijenti korisnosti obično jednocifreni, iako na terenu provodi veliki deo vremena. Partizan ove godine ima iskusniji i jači tim za Pekovića i Lončara, ali igra lošije nego prošle godine, kada je igru vodio Avdalović, jasno je i zašto. Ove godine, bržu i lepršaviju košarku od Partizana igraju i FMP i Zvezda, pa čak i Hemofarm, koji ima prilično stariju ekipu od Partizana.

zoran

pre 18 godina

Ipak je Partizan realno pre slab za EL. Ne da je klupa tanka nego i prvih 5( uzgred nije bas naj jasnije ko su tih 5)
Mislim da fali tu par ozbiljnih igraca!
Sto se tice kometara komsija pa sta su pa oni odigrali u realno mnogo slabijem uleb kupu i oni su svake sezaone ispadali u prvom krugu a imali.

djuric srdjan

pre 18 godina

jednostavno se od ovog tima vise ne i ocekuje, bar ja ne ocekujem.Samo mi je krivo sto se toliko prostora daje Tripkovicu, jer decko stvarno trosi dosta lopti, umisljajuci da je Stojakovic..

alexandar,dorcol

pre 18 godina

e pa grobari super ste prosli,samo -9,navikli smo od vas da gubite sa 20!!!!
inace da podsetim,taj isti ortez je izgubio od le mana sa 15razlike!
a sto se tice razmislite malo-odnos skokova 44-18,zvezda promasila 5vise bacanja od partizana,izgubila u zadnjoj sekundi i promasenim sutem gurovica,a da ne pricam o faulu suputa 2osekundi pre kraja!
znaci zvezda kad odigra bolje pod kosem,imace jos 10-ak napada,znaci odvalicemo vas u sledecim utakmicama!
a vi nastavite da trenirate...

Ivke

pre 18 godina

Partizan igra totalno nezanimljivo vech u drugoj ccetvrtini znass da je pobedejen samo pitanje je sa kolikom razlikom. Pokvarisse pare i menadzeri nassu kossarku.

wtf

pre 18 godina

@Goodyear
Ti se ne javljaj...nismo harali evropom ali se nismo brukali! Igrali smo i na f4!
Prosle i ove sezone igramo ocajno, gle cuda, tacno kad smo poceli da igramo GY ligu!
I jos jednom, kakav god ocajan bio Partizan za evroligu uvek ce biti najjaci u nasoj ligi pa se ti zapitaj koliko ste tek vi i ostali ocajni!?!
Seti se jos i vasih nastupa u evroligi...skor 2-8 i 1-9!!!
PARTIZAN SAMPION!!!

doox

pre 18 godina

Dobro je momci, ovo je najbolje sto vi umete i mozete. Jednostavno mora se dovesti barem 2 zaista jaka igraca ako se zeli nesto postici u Euroleague. Nema veze, bice bolje iduce godine. Zato svi zajedno sa Duletom na GoaSapiens za novogodisnju noc, da se malo razdrmate. I povedite onog glupana Brnovica sa sobom. A pre toga da pobedite Sijenu. A on, ako bude srece, nadje angazman negde. Ajde, sa srecom!

Zvezdas

pre 18 godina

Pitam se kako je Zvezda sebi mogla dozvoliti da od ovakve ekipe izgubi? Kada se pogledaju rezultati medjusobnih utakmica svih ekipa u Jadranskoj Ligi a kada se uzmu u obzir porazi tih istih ekipa u euroligi ili ULEB-kupu, onda je sasvim jasno na koju je granu pao kvalitet balkanske kosarke. Jadni smo skroz...i mi i komsije iz BiH i HR.

Informator

pre 18 godina

Aco sa Dorcola, ne kaže se u sledećim utakmicama nego "sledeće sezone". Ti si izgleda nov na ovom sajtu.
Što se tiče utakmice nisam bolje ni očekivao. Ipak smo preslabi za Evroligu.

komentator

pre 18 godina

Juce je u svim novinama bila ispovest nekog menadzera Joksimovica koji blati nase reprezentativce i to DRZI KONFERENCIJU ZA STAMPU U PROSTORIJAMA FK CRVENE ZVEZDE !!!
Alo ljudi, pa ko mu to daje za pravo !!! Piksi da li si ti normalan, pa nije ti to privatna firma da u njoj verovatno tvoji prijatelji rade sta hoce!
STRAVA !!! Zamislite recimo u nekom inostranom klubu da neki menadzercic zloupotrebi prostorije kluba za svoju licnu zalopojku !
Drugo ako ste pazljivo citali, menadzercic kaze da boli uvo njega i Mijata za tricavih 100-200 hilajad Evra !!!! I jos kaze da je on zavrsio posao,a da Vidic tu stavlja svog menadzera ! Auu, pa sta prica taj ? Pa koga ce da stavi da pregovara za njega nego svog menadzera ?
Uostalom, sta taj menadzercic gura nos ako decko ima svog menadzera ?
PIKSI OVO JE SKANDAL ZA TEBE I TVOJE SARADNIKE I ZATO CETE DA PALITE KAD TAD !

blazza

pre 18 godina

za alekeksandra dorcol:

-kao prvo, ortez je trenutno prvi u francuskom prvenstvu sa pobedom vise od le mana.
-ukoliko povezujes razliku u skokovima na derbiju i dva poena razlike na kraju, imaj u vidu jednu cinjenicu: DA JE SUDJENJE U POSLEDNJOJ CETVRTINI BILO MAKAR KOREKTNO, RAZLIKA BI BILA 15 POENA, A NE DVA.
A evo i zasto:

1. Milojeviceva tri poslednja faula nisu postojala: jedan faul u napadu nad gurovicem posle finte na trojci, gurovic kasni i ne stize da se postavi na vreme - cist faul odbrane, faul prilikom skoka nad radivojevicem, apsolutno smesan jer je lopta bila kod milojevica, i poslednji i najkomicniji prilikom borbe za poziciju i teatralnog pada gurovica. Ovo zna svako ko se imalo razume u kosarku.
2. Zadnja dva faula Perovica nisu postojala: prvi faul u napadu kad je navodno prilikom polaganja lopte sklonio ruku dragojlovicu (koji to pritom stalno radi), i drugi kod neuspelog rolinga, sudija svira faul u napadu dok je dragojlovic bio zbunjen misleci da je faul njemu sviram. I ovo zna svako ko se razume u kosarku.
3. Na osam razlike, sudija svira milojevicu nepravilan blok, sto je u najmanju ruku smesno imajuci u vidu da dragojlovic ne samo da gura rukama igraca kojeg blokira vec ga cesto i drzi (kao bakica u trecoj cetvrtiti).
4. U poslednjem napadu, kod dva razlike za partizan i skoka suputa u napadu, sudija svira faul na bakicu iako se on oslobodio lopte bar dve sekunde pre NAMERNOG faula Jeretina. Taj faul niko ne bi svirao jer je lopte u momentu faula vec bila kod brauna na 5 sekuni do kraja (braunu je dodao loptu suput, kome je loptu dodao Bakic pre faula). Ako se svirao faul bez lopte onda je to nesportski faul.
To ti je Aleksandre, zasto razlika nije bila veca. Uz to dodaj i izostanak citave bekovske linije i to ti je to. A ne brini, uz iole korektno sudjenje sledeci put gubite od nadam se kompletnog Partizana bar 20 razlike.

kosta

pre 18 godina

zamolio bih sve papagaje i one koji im po medijima ispiraju mozak da konacno objasne kako je to GY liga unistila kosarku? Bas bih voleo da jednom cujem i konkretne razloge a ne samo jeftinu radikalsku demagogiju!

Laki

pre 18 godina

Le Man je dobio Orteza sa 15 razlike! Zvezda je taj Le Man glatko dobila 2 puta, a Partizan glatko gubio 2 puta od Orteza. Iako u neki igraci koje Zvezda ima nijesu na njenom nivou, ipak ima potencijal da tuce Partizan glatko sa dvocifrenom razlikom bilo kada. U drbiju je odnos u skokovima bio 44-18, Zvezda je promasila znatno vise sl. bacanja a izgubila je sa 2 poena razlike. Onakav skok se vise nikada ne moze ponoviti, a sa Anticem u timu bice jos i jaci. Samo da Dragojlovic ima prednost u odnosu na Bjelicu i Misanovica. Ipak je on igrac za njih sto je i pokazao u vecem dijelu sezonu.
Partizan je prosto pukao. Njega jos samo mogu da vade sudije u domacoj ligi.

Don

pre 18 godina

krajnjeje vreme da Partizan menja nešto, ili trenera ili upravu ili način selekcije igrača jer ovo već postaje jako tužno i smešno. do kada će Partizan da "stvara" igrače kad će početi da se bori za plasman što je mislim poenta svakog takmičenja. Stvarno nemam više živce da ih gledam od četvrtka do četvrtka kako se blamiraju širom Evrope

Patriota

pre 18 godina

Secam se pre cetiri i vise sezona kada sam sa uzivanjem pratio sve utakmice Partizana u Evro ligi, nismo stalno pobedjivali ali smo bili ravnopravni a stizali smo i do fajnal fora. Kada su Divac i Danilovic preuzeli klub a drzava prestala da daje lovu pocelo je nazadovanje a svake godine tim je sve slabiji i sve se svodi na prezivljavanje. I ako su otisli posrtanje se nastavlja. Pa dokle vise gospodo? Kada ce se vise doneti taj zakon o sportu, mozda ce tada neko i imati interesa da ulaze u klubove pa necemo vise biti topovsko meso za svaki iole pristojniji klub iz Evrope? To je koren problema, a dotle cemo Ligu sampiona u fudbalu i fajnal for evro lige uglavnom gledati na TV-u i navijati za razne liverpule, barselone itd.

Čarli

pre 18 godina

smešno i jadno! ovaj orez ima samo dve pobede i to obe protiv partizana a inale je smešna ekipa da smešnija ne može da bude. doduše, teška srca moram da kažem da je smešniji moj partizan.jadno. koliko smo jadni najbolje govori podatak da smo protiv zvezde imali 28 skokova više a zvezda je imala šut za produžetak. crni nam se dani pišu.

Aleksandar

pre 18 godina

Nemam obicaj da komentarisem utakmice Partizana, ali jednostavno sada moram. Kao Veliki Zvezdas, iskreno, slatko bih zay****o ortake (grobare) zbog jos jednog poraza. Ali... halo bre. Pa dobili su nas sa ovim krs timom. Pa sa kojim se pravom mi javljamo ovde da prozivamo. Cekajmo prvu pobedu pa onda prozivke. A ne ovako...ono kao "u bre vi ste sramota za kosarku" a biju nas kada stignu. Evo i ovoj goodyear ligi gde sudije i nisu bas nesto naklonjene njima (sto je slucaj u domacem prvenstvu). Bre dobijamo kompleks od njih u basketu (doduse i oni od nas u fudbalu). Zato zamolio bih Delije da se uzdrze od komentara na ovakve vesti, jer mi ispadamo smesni. Kada dobijemo te iste grobare, e onda ce da padne prozivka. Do tada, sto nas narod kaze "use i u svoje kljuse".
Toliko od mene i...
Pozdrav.

debeli

pre 18 godina

PARTIZAN IMA SAMO JEDNOG TALENTOVANOG IGRACA,TO JE PEKOVIC.TRIPKOVIC JE RAZMAZEN,NE IGRA ODBRANU....KOSTA PEROVIC UMESTO DA NAPREDUJE SVE JE GORI I GORI.DECKO NEMA AGRESIVNOST,PUNO JE MIRAN,STATICAN,UPLASEN.....LUKA BOGDANOVIC JE BOLJE IGRAO U ZVEZDI KAD JE IMAO 16GODINA.STAGNIRA...BRAUN JE NAJLOSIJI STRANAC U SRBIJI.LONCAR IGRA BASKET A NE KOSARKU,MOZE MU SE,MILOJE AKO NE DA 30POENA I NEMA 15 SKOKOVA MI GUBIMO SA30 RAZLIKE.SEM MILOJEVICA I PEKOVICA SVI OSTALI SU ZA ATLAS,AVALA ADU,OKK BEOGRAD.TO JE NAZALOST REALNOST,DA SE NE LAZEMO U CELOJ SRBIJI JA NE VIDIM IGRACA KOJI JE DORASTAO DA IGRA EVROLIGU.MOZDA O" BENON,TU SE SPISAK ZAVRSAVA

Valjak

pre 18 godina

OTVORENO UPOZORENJE UPRAVI PARTIZANA:
Ako Parizan nastavi da ponavlja loše rezultate u Evropi, ja ću od sada svake nedelje da kopiram isti komentar, jer nemam šta novo da komentarišem (kao, mislili smo da ćemo izgubiti, kad ono izgubili smo, daklem izgubljeno izgubljeni, izgubljeni na kvadrat). Mnogo vas sve volim i pozdravljam, Duleta najviše. :)

Lazar

pre 18 godina

Molim komesara i komandita cete partizana da saopste siroj javnosti kojeg mladog talenta je ove sezone izbrusio i isfabrikovao trenerski guru Vujosevic, pa ce onda ona dva prvopomenuta da ga prodaju nekom stranom klubu pa ce onda oni da nastave haranje sa svojom cetom na ovim prostorima.
Cini se da je ove sezone poslednja strofa te lagane pesmice za siroke narodne mase.

P.S. Umalo da zaboravim ne da onaj Luka Bogdanovic dominira na svojoj prirodnoj poziciji, TROJKI.

P.S.S. Drago mi je da se ponovo oglasio komentator, nedostaje jos samo informator.

Pexon JF Kladovo

pre 18 godina

@Laki
Au covece sto ti lepo rezonujes. Pa ti i tako tebi slicni uhvatili ste se za tog Peru Antica kao pijan za plot. Kao bili ste oslabljeni njegovim neigranjem. A sta da kazem za nas sto nam nisu igrali Loncar, Tripkovic, Velickovic i Bozic. Cetiri titule za redom (a bice najverovatnije i peta) su pravo merilo snage. Titula, mastaj te o tome.

filip

pre 18 godina

Stvarno mi nije jasno kako je moguce da jedan kosarkaski klub kao sto je Partizan koji u svojim redovima ima sve najbolje i najtalentovanije igrace koje nase domace trziste moze da ponudi, plus da ne pricamo o tome sto su nekoliko njih ipak reprezentativci, iz godine u godinu ovako BRUKA nasu ligu, a samim tim i zemlju... STRASNO!